KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü"

Transkript

1 YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, BaĢkanlığında, Celalettin GönültaĢ,Mehmet Karaman,Mehmet Güner,Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, ġahin Özer, Ramazan Acar, Ramazan Yakıcı, Ramazan Çetin, Bekir KarakuĢ, Murat Karapınar, Hüseyin Selçuk, Kadircan Esen, Suna ġekeroğlu, Sadin ġahin, Osman CoĢkun, ġ.alpaslan Zarıçlar, Ramazan Maden, Dursun Cumali Sucu, Aliseydi Ünlü, Ali Palancı, Nurettin Durmaz, Ümüt DağılmıĢgül, Abdulkadir Eyidemir, Seydi ErkuĢ, Mehmet Özen,Günnur Tabel, Orhan TanataĢ, Ahmet KeleĢ, Fadıl Çiçek, Ġsmail Aydın, M. Önder Türkoğlu un iģtirakiyle çoğunlukla toplandı. Toplantıda Bulunmayanlar: Nurettin Karaaslan Mazeretli Olanlar:Salih Urfalı, Zühal Dişer, Şükran Gönültaş. İstifa: Göknur Karaca. Toplantıya, ın toplantıda hazır bulunan Meclis üyelerini, M. Kemal Atatürk ve tüm Ģehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruģuna ve akabinde Ġstiklal marģımızı okumaya davetiyle baģlanıldı. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; 1. Topsöğüt Mahallesi 179 ada 114 nolu parsel hakkındaki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün teklifinin 11. madde olarak; 2. Yetki devri hakkındaki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün teklifinin 12.madde olarak ; 3. YapılaĢma Ģartlarının belirlenmesi hakkındaki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün teklifinin 13. madde olarak 4. BağıĢ hakkındaki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün teklifinin 14. madde olarak; 5. Kamu yararı tahsisi hakkındaki Hukuk ĠĢleri Müdürlüğünün teklifinin 15. madde olarak; 6. Hayvan ölüsü bertarafı hakkındaki Temizlik ĠĢleri Müdürlüğünün teklifinin 16. madde olarak; 7. Araç takası hakkındaki Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teklifinin 17. madde olarak; 8. Belediye Meclis üyeliğinden istifa eden Göknur Karacanın dilekçesinin gündemin 18. madde olarak; 9. Kadircan Esen, Mehmet Karaman, Ali Palancı ve Dursun Cumali Sucu nun önergeleri 19. madde olarak oy birliğiyle gündeme alındıktan ve gündem maddeleri buna göre teselsül ettirildikten sonra; Gündemin 1 nci maddesi; alınan kararlara uygun olarak yazıldığı anlaģılan 02/07/2014 tarihli toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

2 YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı Evlenme Nikâh ücret tarifesi Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 2 nci maddesi, Evlenme Nikâh tarifesi belirlenmesi hakkında Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün tarih /1596 sayılı yazısı ve eki okunarak gereği görüģüldü sayılı on üç ilde BüyükĢehir Belediyesi ve yirmi altı ilçe kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değiģiklik yapılmasına dair kanun neticesinde YeĢilyurt Belediyesi evlendirme memurluğu tarafından Nikâh ücreti tarifesinin güncellenmesine ihtiyaç duyulduğu; Bu cihetle yapılacak 2014 yılında uygulanacak Nikâh Ücretleri Tarifesi Nikah Salon Ücretleri a)törenli Nikah Salon Ücreti b)törensiz Nikâh Salon Ücreti c)düğün Salonu Otel ve Meskenlerde : 250,00 TL : TL : 600,00 TL Resmi Tatil ve Hafta Tatili Günlerinde Alınacak Nikâh Ücreti a)törenli Nikah Salon Ücreti b)törensiz Nikah Salon Ücreti c)düğün Salonu, Otel ve meskenlerde : 350,00 TL : 200,00 TL : 600,00 TL d)maddi durumu iyi olmayan vatandaģların yapılan tahkikat sonucu fakirliği ibraz edildiği takdirde TL alınmasına, e)evlenme izin belgesi düzenlenmesi : TL Not 1:Ücretler peģin ödenir. 2:Ġlgililerin talebi üzerine ifa edilen hizmetlerin tarifde karģılığı bulunmadığı taktirde Malatya Büyük ġehir Belediyesi ücret tarifesinin ilgili hadleri uygulanır. 3:Ücretlere KDV dâhildir. 4:Bu tarife hükümleri 2014 Ağustos ayı meclis kararlarının yürürlüğe girdiği tarihten itibaren geçerli olup bu ücret taifesinin uygulanmasına katılanların oybirliği ile kabul edilmiģtir.

3 YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı Birim Müdürlüklerinin çalıģma usul ve esaslarına dair yönetmelikleri Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 3 üci maddesi, YeĢilyurt Belediyesi birim müdürlüklerinin çalıģma usul ve esaslarına dair yönetmelikler hakkındaki Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün tarih sayılı yazısı ve eki yönetmelikler incelenerek gereği görüģüldü. Belediyemiz uhdesinde gerçekleģtirilen hizmetlerin aksatılmadan sürdürülmesi amacı ile ilgili müdürlüklerince hazırlanan Yazı ĠĢleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen ĠĢleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Basın Yayın Müdürlüğü, Veteriner Müdürlüğü, Hukuk ĠĢleri Müdürlüğü, Bilgi ĠĢlem Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğüne ait kuruluģ görev ve çalıģma esaslarına dair yönetmelik ile Çevre koruma ve Kontrol Müdürlüğünün Ġlan Reklam ve Tabela yönetmelikleri Belediye Meclisi tarafından incelenmiģ olup söz konusu yönetmeliklerin dairesi teklifi doğrultusunda uygulanmasının kabulüne (Günnur Tabel, Fadıl Çiçek ile Orhan TanataĢın çekimser kaldıkları oylamada )katılanların oyçokluğuyla karar verildi.

4 Sayısı Ertelenen ve Ġmar Komisyonuna havale edilen konular. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 4 üncü maddesi, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait havaalanı statüsündeki Tulga Askeri Havaalanı mania planı hakındaki teklifin imar komisyonun raporu doğrultusunda ertelenmesine; Oyçokluğu ile; Gündemin 6 ıncı maddesi, YeĢiltepe Mahallesi 3339 ada 11 nolu parsel imar komisyonu raporunun doğrultusunda ertelenmesine; Oybirliği ile; 1) Gündemin 11.maddesi, Topsöğüt Mahallesi 179 ada 114 nolu parsel, 2) Gündemin 13.maddesi, Ġmar planlarında yapılaģma Ģartları belirlenmesi. Ġle ilgili tekliflerin, 5393 sayılı Kanunun 24.maddesi gereğince, bu konularla ilgili çalıģmaların 10 iģgünü içerisinde tamamlanarak, 2014 yılı Eylül ayı toplantımızda görüģmek üzere BaĢkanlık Makamına tevdii için İmar Komisyonuna havalesine oybirliğiyle; karar verildi.

5 Sayısı Çilesiz Mahallesi 5669 ada 1 nolu parsel imar planı değiģikliği yapılması Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 5 inci Maddesi, Çilesiz Mahallesi 5669 ada 1 nolu parsel hakkında ki imar komisyonunun tarih 5 sayılı komisyon raporu okunarak gereği görüģüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Çilesiz Mahallesi 5669 ada 1 nolu parsel numaralı taģınmaz yürürlükteki uygulama imar planında Ortaöğretim Tesis Alanı olarak ayrılmıģ, Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/05/2014 tarih ve sayılı yazısında; parselin güneydoğu cephesindeki 50 metrelik yapı yaklaģma mesafesinin yapımı planlanan okul projesinde proje bütünlüğünü bozduğundan bahisle yapı yaklaģma mesafesinin 10 metreye düģürülmesi yönünde hazırlatılan plan tadilatının onayı talep edilmiģ; konunun Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünce 01/07/2014 tarih ve 923 sayılı yazı ile karara bağlanmak üzere Belediye Meclisine gönderildiği Belediye Meclisince incelenmek üzere komisyonumuza havale edilen dosyada ve mahallinde yapılan incelemede; yürürlükteki uygulama imar planında 50 metrelik yapı yaklaģma mesafesinin mimari proje aģamasında alanın verimli kullanımını engelleyebileceği, yaklaģma mesafesinin 50 metreden 10 metreye indirilmesinin alanın daha verimli kullanımını sağlayacağı, yapılan iģlemin 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planı değiģikliği gerektiren bir iģlem olmadığı ve değiģikliğin yapılmasında hukuken bir sakıncanın bulunmadığı ciheti ile; Söz konusu iģlem için mevzuat gereği Müdürlüğünce Çevre ve ġehircilik Bakanlığından UĠP-2242,1 PĠN numarasının alındığı anlaģıldığı; Yukarıda sayılan nedenlerle söz konusu imar planı değiģikliğinin teknik bir zorunluluğa dayandığı, yapılan tadilatın 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planı açısından değiģiklik gerektirmediği mütalaa edilmiģ; sunulan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği (plan açıklama raporu ile birlikte) kabulüne katılanların oybirliği ile kabul edilmiģtir.

6 Sayısı Yelköprü mevki 141 ada 13 nolu parselde imar planı değiģikliği Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 7 inci maddesi, Yelköprü mevki 141 ada 13 nolu taģınmaz hakkında ki imar komisyonunun tarih 6 sayılı komisyon raporu okunarak gereği görüģüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Gündüzbey Mahallesi Yelköprü Mevkiinde 141 ada 13 parsel numaralı taģınmazın üzerine yapılacak olan yapıların elektrik ihtiyacının karģılanması amacıyla taģınmazın bulunduğu imar adasının kuzeydoğusunda yer alan park alanında yaklaģık 120 m 2 yüzölçümlü bölümün trafo alanı olarak plan değiģikliğinin yapılmasına dair öneri imar planı Fırat Elektrik Dağıtım A.ġ. nin 19/06/2014 tarih ve 481 (2927) sayılı yazısı ekinde Belediyemize sunulmuģ, ayrıca alanın TEDAġ Genel Müdürlüğü adına tahsisi talep edildiği; Belediye Meclisince incelenmek üzere komisyonumuza havale edilen dosyada ve mahallinde yapılan incelemede; Planlı Alanlar Tip Ġmar Yönetmeliğinin 9. ve 14. Maddelerinde park alanlarında trafo yapımının mümkün olduğundan bahsedildiği meclise havale edilen yazı ekinde, müdürlük görüģünde de belirtildiği; yapılan tadilatla bölgedeki enerji ihtiyacının karģılanacağı, değiģikliğin yapılmasında hukuken bir sakıncanın bulunmadığı anlaģıldığından; Söz konusu iģlem için mevzuat gereği Müdürlüğünce Çevre ve ġehircilik Bakanlığından UĠP-2376,1 PĠN numarasının alındığı anlaģıldığı; Söz konusu imar planı değiģikliğinin teknik bir zorunluluğa dayandığı, yapılan tadilatın sınırlı bir alanı kapsaması bakımından 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planı açısından değiģiklik gerektirmediği mütalaa edilmiģ; sunulan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği (plan açıklama raporu ile birlikte) kabulüne katılanların oybirliği ile kabul edilmiģtir.

7 Sayısı Görgü Mahallesi Ģafaklı mevki 120 ada 1 nolu parselde sağlık evi yapılması maliye hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması Belediye Meclisi, BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı Gündemin 8 inci maddesi Görgü Mahallesi ġafaklı Mevki 120 ada 1 nolu parselde sağlık evi yapılması Maliye Hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması hakkında ki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün tarih 310/1218 sayılı yazısı ve ekleri okunarak gereği görüģüldü. Ġlimiz Halk Sağlığı Müdürlüğünün 2014 yatırım programına alınan Görgü Mahallesinde yapılması planlanan sağlık evi için Maliye Hazinesi adına kayıtta taģınmazlardan sağlık evi yapımına fiziki olarak uygun arsa bulunmadığı belirtildiği, Halk Sağlık Ġl Müdürlüğünce yerinde yapılan incelemeler sonucunda tapuda Görgü köyü tüzel kiģiliği adına kayıtlı iken 6360 sayılı Kanun uyarınca Belediyemize devredilen 120 ada 1 parsel nolu 2.949,86 metrekare yüzölçümü taģınmazın ilgili yatırım için uygun olacağı tespit edildiği belirtilmiģtir. YeĢilyurt ilçe Malmüdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü talebi doğrultusunda 120 ada 1 nolu parsel taģınmazın söz konusu yatırımın yapılabilmesi için Maliye Hazinesi adına devredilmesi talep edildiği ciheti ile; 5018 sayılı Kamu Maliye Yönetimi ve Kontrol Kanunun 45.maddesinin 3.Fıkrası gereğince taģınmazın tapu kütüğüne bu taģınmazın mülkiyeti YeĢilyurt Belediye BaĢkanlığına ait iken Sağlık Evi yapımında kullanılmak kaydı ile maliye Hazinesine bedelsiz olarak devredilmiģtir. Bu taģınmaz devir amacı dıģında kullanılamaz ve aynı amaçla dahi olsa üçüncü kiģilere devredilemez. Devir amacına uygun olarak kullanılmadığının tespiti veya üçüncü 3.kiĢilere devredilmesi halinde eski maliki kamu idersinin talebi üzerine devralan kamu idaresinin muvafakatına veya herhangi bir hükme gerek kalmaksızın tapu idaresince devreden kamu ihalesi adına resen tescil edilir Ģerhide konularak Görgü Mahallesi ġafaklı mevki 120 ada 1 nolu parselde bulunan taģınmazın sağlık evi yapılması için Maliye Hazinesi adına bedelsiz olarak devrine katılanların oybirliği ile kabul edilmiģtir. Ümit DAĞILMIġGÜL Katip Katip

8 Sayısı Ebemendik Köyü göl civarı mevki 120 ada 9 nolu parselin Cami ve Kuran Kursu yapılması için YeĢilyurt Ġlçe Müftülüğüne Tahsisi Belediye Meclisi, Meclis BaĢkan BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 9 inci maddesi, Ebemendik Köyü Göl Civarı Mevki 120 ada 9 nolu parselin Cami ve Kuran Kursu yapılması için YeĢilyurt Ġlçe Müftülüğüne Tahsisi hakkındaki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün tarih 310/1217 sayılı yazısı ile ekleri okunarak gereği görüģüldü. Malatya YeĢilyurt Müftülüğü, Duruldu Köyü manevi Ģahsyeti adına kayıtlı iken 6360 sayılı kanun uyarınca Belediyemizce devredilen 120 ada 9 nolu parsel ,00 metrekare yüzölçümlü taģınmazın Camii ve Kur an Kursu yapımı için tahsisini talep ettiği; 5393 sayılı Belediye Kanunun 18/e maddesi gereğince Bu taģınmazın mülkiyeti YeĢilyurt Belediye BaĢkanlığına ait iken, Kamu idarelerine Ait TaĢınmazların Tahsis ve Devri Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince; Cami ve Kur an Kursu Yapımında kullanılmak kaydı ile YeĢilyurt Kaymakamlığı Ġlçe Müftülüğüne tahsis edilmiģtir. Bu taģınmaz tahsis amacı dıģında kullanılamaz. Tahsisi amacına uygun olarak kullanılmadığının tespiti halinde, aynı yönetmeliğin dokuzuncu maddesine göre iģlem yapılır ve herhangi bir hükme gerek kalmaksızın tahsisi iģlemi iptal edilir. Cami ve Kur an Kursunun dıģında kalan parsel içindeki alanlarda ihtiyaç durumunda tahsisi eden kurumun kullanım hakkı saklıdır. Ģerhi de konularak; Ebemendik Köyü Göl Civarı Mevkii 120 ada 9 parsel nolu taģınmazın Camii ve Kur an Kursu yapılması için YeĢilyurt Kaymakanlığı Ġlçe Müftülüğü ne tahsisine (Günnur Tabel ve Fadıl Çiçek in çekimser kaldığı oylamada) Oyçokluğuyla karar verilmiģtir.

9 Sayısı Sayılı Ġmar Kanunun 8/b maddesi gereği Belediye Meclisince GörüĢülmesi ( yetki devri) Belediye Meclisi, Meclis BaĢkan BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 12 inci maddesi, BüyükĢehir Belediyesince halihazır harita, jeolojik jeoteknik etüt, 1/1000 ölçekli uygulama imar palanı ve 3194 sayılı Ġmar Kanunun 18. Maddesi doğrultusunda imar uygulaması yapma/yaptırma yetkisinin verilmesi ile ilgili Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün 06/08/2014 tarih ve 1328 sayılı yazısı ile ekleri okunarak gereği görüģüldü. Ġlgi yazıda Ġlimiz sınırları içerisinde kent merkezinin kuzeyinden geçecek olan 54 km. uzunluğundaki kuzey çevre yolu çalıģmasının Karayolları Genel Müdürlüğü, tarafından projelendirildiği, DPT tarafından onaylandığı ve 1/ ölçekli çevre düzeni planına da iģlendiği; yolun faaliyete geçebilmesi toplulaģtırma sahasında kalan metrelik kısmının toplulaģtırma iģlemi ile Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından; Ġmar planı bulunan sahalardan geçen 5170 metrelik kısmının ise imar plan revizyonu ve 18. Madde imar uygulanması yöntemi ile Malatya Belediyesince çözüme kavurģturulmasının öngörüldüğü bildirildiği; Yolun Belediyemiz görev yetki sahasında bulunan kısmında söz konusu çalıģmaların yapılması için, yolun isabet ettiği kısımlarla ilgili olarak Belediye Meclisimizden Malatya BüyükĢehir Belediyesine halihazır harita, jeolojik /jeoteknik etüt, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 3194 sayılı Ġmar Kanunun 18. Maddesi doğrultusunda imar uygulaması yapma/yaptırma yetkisinin verilmesinin kabulüne (Günnur Tabel, Fadıl Çiçek, Orhan TanataĢ, Ġsmail Aydın, Ahmet KeleĢ ile M.Önder Öztüroğlu nun çekimser kaldığı oylamada) katılanların oyçokluğuyla karar verildi.

10 Sayısı Ġhsan Akdağ ın Kaynarca Mahallesi 5784 ada 1 nolu parseldeki metrekare hissesini YeĢilyurt Belediyesine bağıģı Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 14 üncü maddesi Kaynarca Mahallesi 5784 ada 1 nolu parsel hakkındaki Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün tarih 310/1309 sayılı yazısı okunarak gereği görüģüldü. Kaynarca Mahallesi 5784 ada 1 nolu parsel maliki Ġhsan AKDAĞ ın, söz konusu parselindeki 2000 m 2 lik hissesini, kamusal nitelikli hizmetlerde kullanılmak üzere Belediyemize bağıģı hakkındaki talebinin değerlendirilmesi neticesinde; Kaynarca Mahallesi 5784 ada 1 nolu parsel maliki Ġhsan Akdağ ın söz konusu 5784 ada 1 nolu parseldeki 2000 m 2 lik hissesini Kamusal nitelikli hizmetlerde kullanıılmak üzere Belediyemize bağıģ olarak ( Bilabedel ) devri yönündeki talebiinin kabulüne, devir iģ ve iģlemlerine dair bütün masrafların Belediyemizce karģılanmasına, katılanların oybirliği ile kabul edildi.

11 Sayısı Kamu yararı tahsisi hakkında Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 15 inci maddesi Kamu yararı tahsisi hakkındaki Hukuk ĠĢleri Müdürlüğünün tarih 1837 sayılı yazısı okunarak gereği görüģüldü. Belediyeler Hukuk Devleti ilkesi çerçevesinde Anayasa, Kanun, Yönetmelik, Genelge ve Mer i Mevzuat hükümleri ile verilen görevleri yerine getirmek sureti ile kamu hizmeti sunan kamu tüzel kiģileridir. Belediyenin yaptığı hizmetler toplumun umumi ve müģterek ihtiyaçlarını karģılamak için kamu yararı gözetilerek yapılan sürekli ve düzenli çalıģmalardır. Bu çalıģmaların kesintiye uğramadan devam edebilmesi amacıyla 5393 Sayılı Belediye Kanunun 15 maddesinin son fıkrasında; Belediyenin proje karģılığı borçlanma yolu ile elde ettiği gelirleri, Ģartlı bağıģlar ve kamu hizmetlerinde fiilen kullanılan malları ile belediye tarafından tahsil edilen vergi, resim ve harç gelirlerinin haczedilemeyeceği hükmüne yer verildiği Belediyemiz Sosyal Devlet Ġlkesi kapsamında hemģehrilerimizin medeni ve müģterek ihtiyaçlarını karģılamak üzere yürüttüğü hizmetlerin devamı için kamu yararına tahsis edilmesi talep edilen banka hesapları aģağıya çıkarılmıģ olup kamu hizmetinde kullanıldığına dair fiilen kamuya tahsis edilmesine aģağıda belirtilen hesap numaralarının haciz iģlemlerinden muaf tutulmasının kabulüne (Günnur Tabel, Fadıl Çiçek ile Orhan TanataĢ ın çekimser kaldıgı oylamada) katılanların oyçokluğu ile kabul edildi. 1) T.Vakıflar Bankası T.O.A Malatya Merkez Şubesi: Ġban No: TR ) T.Vakıflar Bankası T.O.A Malatya Merkez Şubesi: Ġban No: TR ) TC Ziraat Bankası Malatya Yeşilyurt Şubesi: Ġban No: TR ) TC Ziraat Bankası Malatya Yeşilyurt Şubesi: Ġban No: TR ) T.Halk Bankası A.Ş Malatya İnönü Şubesi: Ġban No: TR Katip Katip

12 Sayısı Hayvan ölüsü defin ücreti Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 16 ıncı maddesi; Hayvan ölüsü berteraf ücreti hakkındaki Temizlik ĠĢleri Müdürlüğünün tarih 1838 sayılı yazısı okunarak gereği görüģüldü. Ġlçemiz sınırları içerisinde ölen hayvanların bertaraf edilip veye defin edilmesi için ortaya çıkan zaruri masrafın giderilmesi için ücret alınmasına ihtiyaç duyulduğu ciheti ile, ölmüģ hayvanlardan BüyükbaĢ hayvan için taģıma ve defin için TL, KüçükbaĢ hayvan için taģıma ve defin için TL ücret alınmasına, bağlı bulundukları Muhtarlıklar tarafından fakirlikleri belgelendirilen vatandaģlarımızdan bu ücretlerin alınmamasına oybirliği ile karar verildi.

13 Sayısı Araç Takası Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 17 inci maddesi; Araç takası hakkındaki Destek Hizmetleri Müdürlüğünün tarih /1876 sayılı yazısı okunarak gereği görüģüldü. Alsan Atık Yönetim ve Otomotiv Ltd.Ģti. nin Belediyemize hibe etmiģ olduğu Audi marka 4F A6 2.0 TDĠ Multitronic tip 2011 model otomobil aracın mekanik ve elektronik sisteminde ilerleyen dönemlerde ciddi sorunlar çıkarılabileceği düģündüklerinden uhdelerinde bulunan 4G A6 2.0 TDĠ Multitronic tip 2012 model araçla değiģtirmek istediklerinden söz konusu araç takasının yapılmasının kabulüne katılanların oybirliği ile kabul edildi.

14 Sayısı Meclis üyesi Göknur Karaca nın istifasının meclise sunulması Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 18 inci maddesi; Göknur Karaca nın Meclis üyeliğinden istifası hakkındaki Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün tarih sayılı yazısı okunarak gereği görüģüldü. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli Ġdareler seçimlerinde Ak Parti den YeĢilyurt Belediye Meclis üyeliğine seçilen Göknur Karaca nın memurluğa atanması dolayısı ile istifası 5393 Sayılı Belediye Kanunun 29. maddesi gereğince Belediye Meclisinin bilgisine sunuldu.

15 Sayısı Mehmet Karaman,Kadircan Esen,Dursun Cumali Sucuve Ali Palancı nın önergeleri Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 19 uncu maddesi Mehmet Karaman, Kadircan Esen, Dursun Cumali Sucu ve Ali Palancı nın Belediye Meclisine sundukları yazılı önergeleri görüģüldü. Bilindiği üzere Ģehrimiz birinci derecede deprem bölgesinde bulunmaktadır. Afet ve acil durumlarda yerinde müdahale ekipmanlarının bulundurulması, sağlık hizmetlerinin verilebilmesi, gelen malzemelerin dağıtımı vb. iģlemlerin yürütülmesi amacıyla bir takım tesis ve yapıların yapılarak hazır bulundurulması büyük önem arzetmektedir. Ancak kentimizde kamu ve belediyeye ait araziler yetersiz kaldığından dolayı bu tür hayati öneme sahip alanların oluģturulması zorlanmaktadır. Ayrıca taziye evleri, Belediye irtibat büroları yapılmasına ihtiyaç duyulduğu; Bu nedenle YeĢilyurt Belediyesi sorumluluk sahasında yürürlükteki Ġmar Planında park, resmi kurum, belediye hizmet alanı vb. kamu kullanımlarına ayrılan mülkiyeti belediyeye ait ve uygun görülen alanlarda; afet ve acil durumlarda yukarıda bahsedilen amaçlar doğrultusunda kullanılmak üzere ve normal zamanlarda ise Belediyemiz tarafında bulunduğu bölge halkını taziye, sosyal faaliyet, eğitim, kurs bilgilendirme toplantıları, muhtarlık hizmetleri vb. amaçlarla kullanımını sağlamak üzere semt konağı, taziye evleri ve belediye irtibat büroları yapılması ve ruhsatlandırılmasına; alanların tespiti konusunda ise Belediye Encümenine yetki verilmesinin kabulüne (Günnür Tabel, Orhan TanataĢ, Fadıl Çiçek, Ġsmail Aydın, Ahmet KeleĢ ile M. Önder Öztürkoğlu nun) çekimser kaldıkları oylamada katılanların oyçokluğuyla karar verildi. Katip Katip

16 Sayısı Toplantının Kapatılması ve bir sonraki Meclis toplantı tarihi. Belediye Meclisi, Belediye BaĢkanı ın BaĢkanlığında, çoğunlukla toplandı. Gündemin 10 uncu maddesi; Bir sonraki toplantının 03/09/2014 tarihinde, saat da yapılmasına ve toplantının kapatılmasına katılanların oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkanı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü. Belediye Meclisi, Belediye ın BaĢkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, ġahin ÖZER,

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Sayısı 20582433-302.03-86 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında,,Mehmet Karaman, Mehmet Güner, Mehmet Çınar,

Detaylı

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ Sayısı: 20582433-301.05-61 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Tarihi 05/09/204 Sayısı 20582433-302.03-93 BirleĢim 8 Oturum Yoklama ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis BaĢkanı Hacı Uğur POLAT BaĢkanlığında, Celalettin GönültaĢ, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-120 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-19 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Mehmet KARAMAN, Mehmet GÜNER, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi Ünlü, Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, Orhan Tanataş, mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi Ünlü, Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, Orhan Tanataş, mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-109 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman,

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-40 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-73 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında,

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Sayısı: 20582433-301.05-148 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Mehmet GÜNER Mehmet KARAMAN Ramazan

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-115 Yoklama ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI Mehmet ÇINAR Memet

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Mehmet GÜNER Salih URFALI Ramazan YAKICI

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Seydi Erkuş un mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Seydi Erkuş un mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-33 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Başkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, Şahin ÖZER, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-70 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN,

Detaylı

Tarihi: 05/06/2018 Sayısı: Birleşim: 7 Oturum: 1 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Özü: Yoklama KARAR

Tarihi: 05/06/2018 Sayısı: Birleşim: 7 Oturum: 1 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Özü: Yoklama KARAR Sayısı: 20582433-301.05-248 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Mehmet GÜNER Hacı Mehmet AYDEMİR Ramazan ÇETİN Salih URFALI Meltem KAVUK Dursun Cumali SUCU Kadircan ESEN

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

KARAR. Toplantıda Bulunmayanlar: Mehmet KARAMAN, Nurettin KARAASLAN, Osman COŞKUN, Ahmet KELEŞ. : Şahin ÖZER, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR

KARAR. Toplantıda Bulunmayanlar: Mehmet KARAMAN, Nurettin KARAASLAN, Osman COŞKUN, Ahmet KELEŞ. : Şahin ÖZER, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Ramazan YAKICI Abdulkadir EYİDEMİR Salih URFALI Hacı Mehmet AYDEMİR Meltem KAVUK Murat KARAPINAR Aliseydi ÜNLÜ

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-56 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Mehmet ÇINAR

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü NİSAN AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 029: Gündemin birinci maddesi; 01/01/2012-31/12/2012 tarihleri arasındaki başkanlık faaliyet raporunun görüşülmesi

Detaylı

KARAR. Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı.

KARAR. Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı. Sayısı: 20582433-301.05-396 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Salih URFALI Mehmet GÜNER Meltem KAVUK Hacı Mehmet AYDEMİR Mehmet KARAMAN Şahin ÖZER Nurettin KARAASLAN Ramazan

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ 1- Karar No : 170 ÖZÜ : Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN ın mazeretli sayılmasına oybirliği ile karar verilerek ve yeterli çoğunluğun katıldığı anlaşılarak Döşemealtı Belediyesinin 01/10/2014 tarihli Meclis

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-139 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI Mehmet ÇINAR Hüseyin SELÇUK Mehmet KARAMAN Ümüt DAĞILMIŞGÜL

Detaylı

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Belediye Meclisi; Recep ÖZKAN ın 31/01/2012 tarihli yazılı daveti nın BaĢkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesi gereğince 06/02/2012

Detaylı

T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : 06.11.2014 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Belediye Meclisinin 06.11.2014 tarihi Perşembe günü saat 14. 00

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 04/08/2016 tarihli Ağustos ayı olağan meclis

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 11 ÖZÜ : 01.12.2016 TARĠH VE 120 SAYILI KARARLA ĠMAR KOMĠSYONUNA SEVK EDĠLEN TAVLA MAHALLESĠ 1980 VE 1981 PARSEL SAYILI TAġINMAZLAR ĠLE ĠLGĠLĠ UYGULAMA ĠMAR PLANI TADĠLAT

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus AÇIKGÖZ(Bulunmadı),

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-85 Yoklama, Gündemden çıkarma, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis II. Başkan Vekili Sadi ŞAHİN Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 41 : 02.06.2017 Tarih Ve 2017 / 30 Sayılı Kararla Ġmar Komisyonuna Sevk Edilen Sümerler Mahallesi 131 Ada 163 Ve 164 Nolu Parsellerle Ġlgili Ġmar Planı Tadilatı Yapılması

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 62 : Gündem harici konular BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Aralık ayı toplantısının 14.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 04/11/2013 tarihli

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/5-1 (45) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.04.2018 tarih ve 13886 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 64. maddesi, 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA Belediye Meclisi nin 18.07.2016 tarihli birleģiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.06.2016 tarih ve 23817205-756.01-2078 sayılı yazı okundu.

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 130 Oturum : 1 Konusu : Devir BaĢkanlık Makamından havaleli ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.03.2017 tarih ve 23817205-301.01-E.687 sayılı yazı Belediye Meclisinin 14.03.2017

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ ARALIK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ ARALIK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ ARALIK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi ARALIK ayı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No: 29 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada,7 nolu parsel (PĠN: 4260,27) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :593 KARAR 593: Meclis üyesi Zeki ALDI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliğiyle karar verildi. Karar No :594 KARAR 594: Yelaltı Mahallesi 650 ada, 4 parsel kısmen Az Yoğunlukta

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 09.02.2015 tarihli oturumunda okunan, BaĢkanlığın 09.02.2015

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü AĞUSTOS AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 67: Gündemin birinci maddesi; İncesu belediyesi ile Kadastro Müdürlüğü arasında yapılacak olan protokolün görüşülmesine dair Fen İşleri Müdürlüğünün 01.08.2012 tarih

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı