OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ."

Transkript

1 Gül Suyu 1.Gül Suyu: Gül herkes tarafından sevilen harika kokan bir bitkidir. Rengarenk çiçekleri ile herkesin gözdesi haline gelmiştir. Sevgililer, evli çiftler özel günlerde yıl dönümlerinde gül alır. Gül tabii ki sadece özel günlerde hediye amaçlı kullanılmaz. Gül suyu, gül kremi, gül esanslı sprey yada parfüm olarak da birçok kişi tarafından tercih edilir. Gülün kullanım şekillerinden biri olan gül suyunun sağlık açısından da birçok faydası vardır. Gül suyu ile özellikle cilt bakımı yapılabilir ve güzellik sağlanabilir. Gül Suyunun Faydaları Nelerdir? Rosaceae familyasından gelen gül, rosa olarak da adlandırılır. Ülkemizde özellikle Isparta ili gül cenneti olarak bilinir. Gül, güzel kokulu bir çiçek olmasının, evleri, bahçeleri süslemesinin yanında gül suyu, gül kremi olarak da kullanılabilir. Bazı parfümlerin de içine farklı bir esans olarak eklenebilir. Özellikle harika kokusu herkes tarafından sevilir. Bu yüzden de krem, parfüm gibi esanslı maddelerin içine katılır. Gül suyu, gül yapraklarının toplanıp bitkinin gövdesinden ayrılarak bir miktar su içinde kaynatılmasıyla da elde edilebilir. Bu şekilde de hazırlanarak kullanılabilir. Bu harika kokulu bitkinin suyunun sağlık açısından da birçok faydası vardır. Cilt güzelliğine katkı sağlar.

2 Gül suyunun faydaları oldukça fazladır. İşte bazıları: - Bağışıklık sistemini güçlendirir. - A ve C vitaminleri içerir. - Bakterilerin yayılmasını önler. - Doğal bir antiseptik görevi görür. - Mide rahatsızlıklarına da iyi gelir. - Stresi önlemeye, günün yorgunluğunu atmaya yardım eder. - Ferahlık verir, rahatlama ve serinlik sağlar. Özellikle yaz aylarındaki sıcak günlerde serinletici etki yapar. - Gözler için de faydalıdır. Göze olan faydalı etkisi için gül suyu papatya suyu ile karıştırılır. Bir pamuk yardımıyla gözler silinir. - Kalp hastalıklarını önlemeye yardım eder. - Saç dökülmelerine karşı da fayda sağlar. Saç dökülmesini engeller. Saç dökülmesine karşı gül suyunu saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Yarım saat bekleyin ve saçlarınızı yıkayın. Bu durumda saç kökleriniz güçlenecek, sağlıklı saç tellerine kavuşacaksınız. - Banyo suyuna da eklenerek kullanılabilir. - Boğaz hastalıklarına karşı da gargara olarak kullanılır. - Ağız kokusunu giderir ve ferah bir nefes verir. - Zihni rahatlatır. - Daha rahat bir uyku sağlar. - İltihaplı diş etlerine gül suyu sürülürse diş ağrılarını gidermeye yardımcı olur. - Kan akışını hızlandırır. - İyi bir toniktir. - Anti bakteriyel ve anti septik özelliği vardır. - Vücudun bir yerindeki kızarıklık ve şişmeye karşı da etkilidir. - Yaşlanma karşıtı olarak da tanımlanabilir. Yaşlanmayı geciktirici etkisi vardır. - Ciltte çıkan ve hoşlanılmayan siyah nokta, akne gibi oluşumların geçmesine yardım eder. - Mesane enfeksiyonlarını da engellemeye yardım eder. - Baş ağrılarına karşı da alın yada şakak bölgesi gül suyu ile silinebilir. - Güzel ev kokusu sağlamak için de sprey olarak kullanılabilir.

3 Gül Suyunun Cilde Faydaları - Bu harika kokulu suyu cildi temizlemek ve cilt güzelliği için kullanmak da mümkündür. - Doğal A ve C vitaminleri içerdiği için yorgun cildi canlandırır. Cildin yorgunluğunu giderir. - Cilde parlaklık verir. - Cildi nemlendirmek ve gençleştirmek için gerekli olan anti inflamatuar maddeleri içerir. Bu sayede cildin genç görünmesine yardım eder. - Özellikle kuru ciltler için mükemmel bir nemlendirici görevi görür. - Ciltte kırışıklıkların oluşmasını azaltır. - Deri enfeksiyonlarına karşı da kullanılabilir. - Gözenekleri temizler, cilde ferahlık verir. - Tahriş olmuş yada yaralanmış deriye de fayda sağlar. - Cildi yeniler. - Cildi yumuşatır ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. - Ciltteki ölü hücreleri temizler. - Siyah nokta, akne ve sivilcelerin oluşumunu engeller. Sivilceler yada siyah noktalar gül suyu ile temizlenebilir. - Vücudun ph dengesini sağlar. - Göz altı morlukları ve yağ bezelerinin oluşmaması için de göz altları gül suyu ile silinebilir. - Cilde hoş bir koku verir. - Rüzgar, soğuk ve güneşe karşı da kullanılabilir. - Erkekler traş sonrası gül suyu ile yüzlerini silebilir. Cilde olan tüm bu ferahlatıcı ve yenileyici etkileri için 1-1,5 lt suyun içine yeteri miktarda gül yaprağı koyun. Yarım saat kadar kaynatın. Hazırlanan su soğuduktan sonra süzün ve bir kavanoza koyun. Sabah akşam olmak üzere bu su ile yüzünüzü yıkayın yada cildinizi silin. Ayrıca lavanta ve yasemin gibi çiçeklerin suları ile de karıştırılarak kullanılabilir.

4 2.Gül Yağlı Gül Suyu: Gül yağı kadınların güzelliklerine katkı sağlamaktadır. Kozmetik sektöründe gül ve gül yağı gibi doğal ürünlerden bolca faydalanılır, ayrıca gül yağı krem ve parfümlerde bol miktarda kullanılan doğal bir yağdır. Gül Yağının Faydaları - Ciltte biriken kir ve yağdan gül yağı vesilesi ile kurtulabilirsiniz. - Hamilelikte oluşan cilt lekelerinden gül yağı ile kurtulabilirsiniz. - Göz kanlanması ya da göz nezleniz var ise, gül yağı kullanımından sonra şikayetlerinizin birçoğunun geçtiğine şahit olabilirsiniz. - Makyaj temizleyici olarak gül yağı kullanabilirsiniz. - Kabızlık probleminiz var ise, gül yağı kullanabilirsiniz. - Sabah ve akşam cildinize kullandığınız gül yağı, cildinizi canlandırır ve gençleştirir. - Egzama, açık yara ve alerjik ciltlerin tedavisinde gül yağı kullanılır. - Gül yağını su ile karıştırıp ağız gargarası olarak kullanabilirsiniz. - Gül yağının antiseptik ve mikrop kırıcı özelliği vardır.

5 Gül Yağının Cilde Faydaları ve Kullanımı - Cildinizin daha parlak ve canlı olmasını sağlamak için; Parmağınıza üç dört damla gül yağı dökerek cildinize masaj yapabilirsiniz. - Vazeline yedi sekiz damla gül yağ damlatarak bunu cildinizdeki çatlakları tedavi etmek için kullanabilirsiniz. - Saçlarınızda kepek problemi var ise, şampuanınızın içine on damla gül yağı damlatabilirsiniz. Böylece hem saçlarınız beslenecek, hem de kepek problemi ortadan kalkacaktır. - Banyo suyuna 15 damla gül yağı katarak aromaterapi etkisi yapabilirsiniz. - Gül yağı ve zeytinyağını karıştırarak cildinize masaj yapabilirsiniz. Böylece cildinizin ihtiyacı olan nemi almasını sağlarsınız. - On damla gül yağını bir bardak suya damlatıp doğal bir ağız gargarası elde edebilirsiniz. - Saç fırçasına dört damla gül yağı damlatıp, saçınızı bu tarakla taradığınız zaman saçlarınız canlanır ve beslenir. Gül Yağının İyi Geldiği Hastalıklar - Tahriş olmuş alerjik ciltler ya da egzamalı ciltler için gül yağı kullanabilirsiniz. Ciltteki kızarıklıkların zamanla azalır. - Tıkanıklık, astım, öksürük, yüksek ateş gibi hastalıklara iyi gelen gül yağı, çok uzun zamandır bu hastalıkların tedavisi olarak tavsiye edilir. - Burkulma, ödem, kramp ağrıları için soğuk ya da sıcak kompres uygulaması yapabilirsiniz. Bu kompreslerde suya dört ya da altı damla gül yağı damlatmanız yeterli olacaktır. Gül yağı ağrı kesici bir özelliğe sahiptir. - Gül yağı kan dolaşımını hızlandırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Muhteviyatında gül yağı olan masaj yağlarını kullanabilirsiniz. - Hafif derecedeki depresyonlar için gül yağı tavsiye edilir. Özellikle banyolarda aromaterapi gibi kullanılan gül yağı, huzurlu ve rahat olmanızı sağlayacaktır.

6 3.Lavanta Suyu: Lavanta (Lavandula angustifolia) nane ailesinin en popüler ve yaygın olarak kullanılan bitkilerinden biridir. Akdenizin dağlık bölgelerine özgüdür.lavanta adı yıkamak anlamına gelen Latince kelime Lavare kelimesinden türetilmiştir. Aromaterapi yada bitkisel çözümler dendiğinde tartışmasız akla ilk gelen bitkidir lavanta. Gerçek bir mucize olan lavanta çiçeklerinden elde edilen uçucu yağ vucüt hatta zihinsel olaylara kadar etki etmektedir. O yüzden 23 maddelik listemizin içerisinde, lavantanın psikolojik sorunlara da nasıl etki ettiğini göreceğiz. 1. Uykusuzluk (insomnia) Tedavisi Yastığınızın için koyacağınız bir kaç tutam lavanta çiçeği çok rahat bir uyku sağlar. Bu bitki uyku ve gevşeme oluşturmak için sinir sistemini rahatlatır. Uykusuzluk, huzursuz, endişe bacak sendromu ve yorgunluktan muzdarip olanlar için faydalıdır. Lavanta çiçeğinin kokusu, uykuya geçiş süresini kısaltarak, beyinde rahatlama sağlayan alfa dalgalarını aktive eder. 2. Depresyon Tedavisi Lavanta yağı yatıştırıcı, sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi ile anksiyete ve depresyon için engelleyici kür etkilidir. Odanızın köşesinde küçük bir vazoda bulunduracağınız lavanta ruhsal ve psikolojik açıdan rahatlatır özellikle hiperaktivite problemi olan çocukları sakinleştirir ayrıca sivrisinekler kokudan rahatsız olduğundan lavantalı ortamda bulunmak istemez.) 3. Baş Ağrısı Tedavisi - Lavanta migren ve baş ağrısı sorunlarını önlemede ve tedavide etkili olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca mide ağrısına da iyi gelen bir kürdür. 4. Sindirim Sistemini Düzenler Lavanta tomurcuklarını bir demlikte suyla 4-5 dk. kaynatarak elde edeceğiniz lavanta çayı hazımsızlık, kusma geğirme ve peptik ülser, midenizde yanma hissi, karın ağrısı gibi bir çok sindirim sistemi sorununa salgıladığı safra ile tedavi edici olacaktır.

7 5. Yaraları İyileştirir Lavanta yağı güçlü bir antiseptik özelliktedir. Yaralar, kesilmeler ve sıyrıkların çabuk iyileşmesini kolaylaştıran mitoz bölünmeyi artırır, eski yara izlerinin görünümünü azaltır. 6. Bulantı ve Kusmayı Önler Kulak arkanıza, göbek altınıza yada dilinizin altına damlatacağınız bir damla lavanta çiçeği yağı herhangi bir rahatsızlığınızdan dolayı hissettiğiniz bulantı hissini götürmeye yardımcı olacaktır. 7. Karın Şişkinliği Vücuttaki zararlı bakterilerin birikmesi şişmenin genel sebebidir. Lavanta içerdiği polifenol yardımıyla karında ve midede biriken zararlı bakterileri azaltır. Yoğurdun da şişkinlik rahatsızlığında benzer işlevi ve faydası vardır. 8. Kas Ağrılarını Hafifletir Küvetinize damlatacağınız 6-8 damla lavanta yağı kaslarınızı ve tüm bedeninizi kısa sürede dinlendirip kas ağrılarını hafifletecektir. 9. Doğal Parfüm - Lavanta yağı kimyasal parfüm ve kolonyalara alternatif olarak boyun veya bilek arkasına sürüldüğünde hafif ve mükemmel bir koku verir. 10. Kanamayı Durdurur Temiz yaraya yada kanayan burna damlatılan bir damla lavanta yağı, patojenleri öldürerek kanamayı durdurur. 11. Hamilelik Sırasında ve Sonrasında Lavanta yağı gebelikte şişkinliği ve hazımsızlığı rahatlatırken, doğum sonrası oluşabilecek çatlak ve izleri götürür. Hamilelik sonrası depresyonu atlatmanıza yardımcı olur. 12. Akne ve Sivilce Tedavisinde Lavanta yağı antiseptik özelliğiyle sivilce enfeksiyonlarına yol açan bakterilerle savaşabilir. Pamuğa damlattığınız lavanta yağını sivilceli bölgelere uyguladığınızda sağlıklı ve kusursuz bir cilt sizin olacaktır. 13. Egzema Tedavisinde Lavanta yağı cilde nem sağlayarak cildin tahriş olmasını engeller ve iyileşme sürecini hızlandırır. Bu özellikleri bakımıyla egzema salgınlarını büyük ölçüde azaltır. 14. Kırışıklığı Tedavi Eder/Önler Daha önce belirtildiği gibi, lavanta cilt yaşlanmasına neden olan gerginlik, stres ve inflamasyonu engeller. Ayrıca cilt hücrelerine oksijen ve besin akışını artırarak, dolaşım sistemini güçlendirir. Bu anlamda lavanta bitkisi bundan sonraki hayatınızda oluşacak kırışıkları engeller. Daha da önemlisi bundan önce oluşmuş kırışıklık ve ince çizgilerden kurtulmak için çırpılmış yumurta akına 3 damla

8 lavanta yağı ekleyerek karıştırın. Karışımı 20 dakika boyunca yüzünüze uygulayın ve ılık su ile durulayın. Kırışıklıklardan kurtulduğunuzu farkedeceksiniz. 15. Lavanta Tonik 100 derecede kaynayan bir suyun üzerine lavanta tomurcukları dökerek demlemeye bırakınız. Bir kaç saat beklettikten sonra demlenen karışımı bir kavanoza boşaltıp buzdolabına koyun. Kavanozdaki karışımlı pumuğa sürerek sabahları pamukla yüzünüze sürdüğünüzde, yumuşaklığı hissedeceksiniz. 16. Yanıkları İyileştirir - Önceden kalan yanık izlerini belli oranlarda kapatır. Yeni oluşan yanıklarda ise yine antiseptik özelliği sayesinde iyileştirici etki yapar. 10 dakika kadar soğuk su altında beklettiğiniz yanık bölgeye bir kaç damla lavanta yağı sürdüğünüzde yanık iyileşmeye başlayacaktır. Ciddi yanıkları doktora göstermelisiniz. 17. Çatlamış ve Yanmış Dudaklar Lavanta yağı sürerek güneşten zarar görmüş yada çatlamış dudakları iyileştirebilirsiniz. 18. Böcek ve Arı Isırması Şişkinliği ve kaşıntıyı azaltır. 19. El ayak Masajı Ağrıyan el ve ayaklarınıza bir leğene damlatacağınız 5-6 damla lavanta yağıyla ılık suyu karıştırıp el ve ayaklarınıza banyo uygulayabilirsiniz. 20. Saç Dökülmesini Kontrol Eder Görüldüğü gibi lavanta yağı psikolojik ve ruhsal problemlerin yanında saçla sorunlarına da çözümler sunan gerçek bir mucize. Zaten saç dökülmesinin yaygın nedenleri uykusuzluk, stres ve yorgunluktur. Lavanta bunları engellemesinin yanında masaj olarak kafaya uygulandığında saç çıkması da gözlenebilir. 21. Mantar Oluşumu (Alopecia areata) - Lavanta yağı ile kuru saç derisine yapılacak masaj bu durumun engellenmesinin yanında daha önce bölgede dökülmüş saçları da bir kaç ay içerisinde çıkarır. 22. Kepek Tedavisi Eğer kafa derisinde kepek problemi ve kaşıntı varsa 15 damla lavanta yağıyla 2 kaşık zeytin yağını karıştırıp, 10 saniye kadar ısıtarak, çok ılık olan bu karışımı kafa derinize sürünüz. Kepek probleminiz ortadan kalkacaktır. 23. Bit ve Sirke Tedavisi Şampuanla saçınızı yıkamadan 20 dakika önce lavanta yağıyla yapacağınız masaj bit ve sirkeleri kafanızdan uzaklaştırır, yumurtalarını öldürür.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur.

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur. Lavanta Eter Yağı. Eski yunanlılar ve Romalılar, lavanta yağını, aromatik ve temizleyici özellikleri nedeniyle yüksek değerlendiriyor, bu yağı yorgunluğu gidermesi için küvete ekliyorlardı ( bitkinin ismi

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz...

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... 1 22 1. Bal ve Turunçgil karışımı Boğaz ağrıları ve

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı.

Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı. Sardunyanın şifali özellikleri çok eski zamanlardan beri biliniyordu. Sardunyayı, nazardan ve kötü ruhlardan korunmak için insanlar evlerinin etrafına ekiyorlardı. Fransa'da, eski zamanlarda,

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı Okaliptüs Eter Yağı Yeryüzündeki en yüksek yapraklı ağaç olan okaliptüsün şifalı özellikleri ilk defa Aborjinler bulmuştur. Onlar, okaliptüs yapraklarını, enfeksiyon kapmasını önlemek ve iyileşmesini hızlandırmak

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Yağlı ciltler için mucize maskeler

Yağlı ciltler için mucize maskeler On5yirmi5.com Yağlı ciltler için mucize maskeler İşte yağlı ciltler için doğal temizlik ve bakım önerileri... Yayın Tarihi : 6 Eylül 2012 Perşembe (oluşturma : 10/26/2015) Yağlı ciltlerin bakımı için,

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

ÜRÜN KATOLOĞU EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında

ÜRÜN KATOLOĞU EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında Ağız içi Yaralarda Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında Egzama ve Sedef Rahatsızlıklarında Diş Ağrılarını Gidermeye Yardımcıdır Safra Kesesi Ağrılarında

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı Cuma, 26 Aralık 2008 21:51 - Son Güncelleme Perşembe, 16 Temmuz 2009 18:54

Administrator tarafından yazıldı Cuma, 26 Aralık 2008 21:51 - Son Güncelleme Perşembe, 16 Temmuz 2009 18:54 Günlük sorunlarda bitkilerin kullanımı Mutfağımızda bir çok bitkiden faydalanırız.mercanköşk,kekik,biberiye veya defne yaprağı ile yemekleriniz bir başka tat kazanır.baharatlar sadece tat verici olarak

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir DEFNE Latince ismi : Laurus nobilis Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir Defne Bitkisi: Anavatanı Asya olan Defne,

Detaylı

doğal dolgu ile yastık

doğal dolgu ile yastık türk doğal dolgu ile yastık Doğa Muhtemelen etki eden kuvvetlerin Isınmak ve serinlemek için Yastık Örneğin Yardımcı Boyun gerginliği, Omuz-kol ağrısı, Sırt ve kalça problemleri, Karın ve adet ağrısı,

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI BÖLÜM 1: ÇAYIN HAZIRLANMASI...1 Çay Hazırlama...2 Haşlama Hazırlama...4 Koruyucu Olarak Koku...4 Kokuyu Özel Tepkiler Üretmek İçin Kullanma...5 Esans Yağları Tarafından Üretilen

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar Boyalı Saçlar Normal Saçlar Yağlı Saçlar BUĞDAY ÖZLÜ ŞAMPUAN İçeriğindeki yoğun Buğday

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Dokunmanın faydalarını bildiğimiz halde dokunmaktan. Güzel dokunuşlar birer şifadır

Dokunmanın faydalarını bildiğimiz halde dokunmaktan. Güzel dokunuşlar birer şifadır En Güzel Yaratılmışlardan Çocuklarınızla Etkili bir Đletişim Masaj Dokunmanın faydalarını bildiğimiz halde dokunmaktan çekiniriz. Güzel dokunuşlar birer şifadır Dokunmak Ebeveynlerin küçük bebeklerini

Detaylı

Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası. Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası

Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası. Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Ağrılı Adet Ezan Çiçeği Kullanımı: Tohum yağı genç kızlara 4 gr günde yetişkinlere

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI Papatya Sabunu : İltihap gidericidir, selüloit tedavisinde kullanılır, cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanmak yeterlidir. Hazırlanacak sabunun

Detaylı

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM SAĞLIK VE HİJYEN NEDİR? Sağlık; kişinin doğuştan getirdiği kalıtsal özellikleri ile fiziksel, biyolojik ve sosyal

Detaylı

MUDRA. Çoğu insan, yogayı lotus. Parmaklarınızın Ucundaki Şifa: Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin

MUDRA. Çoğu insan, yogayı lotus. Parmaklarınızın Ucundaki Şifa: Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin Parmaklarınızın Ucundaki Şifa: MUDRA Parmaklarınızın, vücudunuzun diğer tüm organlarını iyileştirme gücüne sahip olduğunu biliyor muydunuz? Çoğu insan, yogayı lotus

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Sağlıklı, lezzetli, pratik

Sağlıklı, lezzetli, pratik Daldır ve karıştır Kalem çayınızı ambalajından çıkartıp, TEASTİR logosundan tutarak bir bardak kaynamış suya daldırıp, 1-2 dakika kaşığa gerek duymadan, dilerseniz şeker ekleyerek karıştırın. Özel dizayn

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek anne ve bebek aisha anne aisha anne ürünleri, bebek beklerken, doğum sırasında ve sonrasında yaşayabileceğiniz sıkıntılar ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlanır. Sizi rahatlatmayı, endişelerinizi

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor.

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. 1- Hiçbir şey susuz yaşayamaz. 2- Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

Termal Sular ve Cildimiz

Termal Sular ve Cildimiz Termal Sular ve Cildimiz Termal su nedir? Termal su, doğal mineral içeriklere ve iyileştirici etkilere sahiptir. Tedavi amaçlı kullanıma uygundur. Birçok karakteristik özelliği sayesinde, sağlık alanında

Detaylı

Karabiber Tüketmenin. Harika Yolu. Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin

Karabiber Tüketmenin. Harika Yolu. Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin Karabiber Tüketmenin 20 Harika Yolu Karabibere baharatların kralı demeleri boşuna değildir. Aromatik lezzeti, hemen hemen tüm yemek tariflerindeki geniş kullanım alanı

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

Yeterli ve Dengeli Beslen!

Yeterli ve Dengeli Beslen! Yeterli ve Dengeli Beslen! Hareketli Ol, Egzersiz Yap! Kişisel Bakımına ve Günlük Hijyenine Özen Göster! Uyku Düzenine Dikkat Et! Stresten Uzak Dur! Yeterli ve dengeli beslenme «4 Yapraklı Yonca» içerisindeki

Detaylı

09/11/2015 BEYAZ KAN HÜCRELERİ. Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir.

09/11/2015 BEYAZ KAN HÜCRELERİ. Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir. BEYAZ KAN HÜCRELERİ Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir. 1 Görevleri nelerdir? Bu hücreler vücudu bulaşıcı hastalıklara ve yabancı maddelere karşı korur.

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı Limon Eter Yağı Limonu eski zamanlardan beri tıpta geniş şekilde kullanıyorlar. Eski Mısırlılar limonu, sehirli yemeklerin zararsızlaştırılması için ve tifo salgınları sırasında kullanıyorlardı. Avrupa'ya

Detaylı

Temel ayak banyosu. Yorgun ayaklar için banyo. Temel banyo karışımı, 2 damla portakal yağı, 3 er damla lavanta ve biberiye yağı, sıcak banyo suyu.

Temel ayak banyosu. Yorgun ayaklar için banyo. Temel banyo karışımı, 2 damla portakal yağı, 3 er damla lavanta ve biberiye yağı, sıcak banyo suyu. *Vücudumuzun tüm yükünü taşıyan, ayaklarımıza gerektiği kadar özen göstermiyoruz. Günde sadece 10 dakika ayırarak ayaklarınıza gereken sağlığı kazandırıp, kendinizi daha rahat ve mutlu hissedebilirsiniz.

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

SINCAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

SINCAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINCAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Bu sunu Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hayatboyu Öğrenme Programı Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi kapsamında düzenlenen Eğitim Toplantıları için hazırlanmıştır.

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk...

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... TEMMUZ 2017 SAYI 07 TrendBox Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... www.parkimfragrance.com TRENDBOX Temmuz İçindekiler 03 Hoşgeldin Temmuz Sıcakları 04 10 Parkim Fragrance Cruise Koleksiyonu Parkim Fragrance

Detaylı

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU 2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU HAKKIMIZDA 2009 yılından günümüze, Dünya ve Türkiye nin önde gelen güzellik ve kadın markası İrem Naturel, tüm dünyada binlerce kadının yaşamına güzellik katmaktadır.sağlık

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir İntİm Temİzleme Ürünlerİ Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir Sadece Eczanelerde Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz

Detaylı

Imupret N. Soğuk algınlığı? Soğuk algınlığına karşı yardım eden önerilerle

Imupret N. Soğuk algınlığı? Soğuk algınlığına karşı yardım eden önerilerle Soğuk algınlığı? Imupret N soğuk algınlığının her aşamasında etkilidir vücudu soğuk algınlığı mikroplarına karşı mücadelede destekler soğuk algınlığının seyrini hafifletir Soğuk algınlığına karşı yardım

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı

Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı çeken sigara vücuda birçok zarar vermekte ve uzun süre

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

KİŞİSEL HİJYEN VE UYGULAMALARI

KİŞİSEL HİJYEN VE UYGULAMALARI KİŞİSEL HİJYEN VE UYGULAMALARI İçerik HİJYEN DERİNİN YAPISI DERİ BÜTÜNLÜĞÜNÜN BOZULMA NEDENLERİ BANYOLAR MASAJLAR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÖZEL AĞIZ BAKIMI KIYAFETİN ÖNEMİ VE TEMİZLİĞİ Hijyen Hijyen; yunanca

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Cilt Nemlendirici Ürünler Amaç; Cildin nem dengesini korumak, kuru cildi önlemek Çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı hasarları önlemek

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015. Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015. Haber Sayısı: 38

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015. Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015. Haber Sayısı: 38 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015 Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015 Haber Sayısı: 38 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 30.01.2015 54HABER.COM Genç Görünümlü Cildin Sırları

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE Efsaneleri One More Painless Night GLU, içeriğindeki doğal bileşenler ve otlar ile, TTS teknolojisi bir araya getirilmiş, sağlık

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NAZELİ markasıyla; doğallığı, samimiyeti, saflığı ve zarafeti yansıtacak faydalı ürünler üreterek hikayemize başladık. Doğanın gücünü kullanarak, tamamen doğal

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı