GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU"

Transkript

1 FATMA GİRİK SEVGİLİLER GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU Ünlü Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik hayat arkadaşı Memduh Ün ü sevgililer gününde yalnız bırakmadı. Yeşilçamın usta oyuncularından Fatma Girik, geçtiğimiz yıl ekim ayında yaşamını yitiren hayat arkadaşı Memduh Ün ü 14 Şubat Sevgililer gününde mezarına giderek ziyaret etti. Girik, 57 yıllık hayat arkadaşı Ün ün mezarını çiçeklerle donattı. Bodrum daki evinde yıllarca beraber yaşadığı hayat arkadaşı Ün ü Torba mezarlığında ziyaret eden Girik, gözyaşlarına hakim olamadı. Ün ün mezarı başında sevgililer gününü geçiren ünlü oyuncu mezarlığa elleri ile menekşeler dikti.

2

3

4

5

6

7 ANNE KIZDAN REKOR VE MADALYA YAĞMURU ANNE KIZDAN ÜÇ REKOR 4 BİRİNCİLİK MADALYASI İstanbul da bugün başlayan Türkiye Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan katılan Fatma Anter ile annesi Fehime Özkan katıldıkları 4 yarışmada üç yeni Türkiye rekoru kırdı ve 4 altın madalya kazandı. İZAK KULÜBÜ sporcusu Fatma Anter 50 yaş kategorisinde 60 metrede 1. olurken 400 metrede koştuğu lik derece ile yeni Türkiye Rekoru nun sahibi oldu. Annesi Fehime Özkan ise 75 yaş gurubunda katıldığı 60 metre yarışmasında birinci olurken kendisine ait olan lük derecesini e indirerek yeni Türkiye rekoru kırdı. Anne

8 Özkan 400 metrede 1. Olurken ile yine Türkiye Rekorunu kırmayı başardı. Fatma Anter ve Fehime Özkan yarın 200 metrede Türkiye Rekorları için piste çıkacak.

9 BODRUM DA SEVGİLİLER BAŞKA GÜZEL GÜNÜ Sevgililer günü Bodrum da çeşitli etkinlikler le kutlandı. Bodrum merkez, çarşı, barlar sokak, meyhaneler sokak ve Oasis te bulunan birçok kuruluş düzenledikleri partiler ile sevgililer günün kutladılar. Çarşıda özellikle kuyumcular sokağında bulunan işyerleri hem Cumartesi hem de Pazar günü geç saatlere kadar açık kalarak hediye almak isteyenlere hizmet verdiler.

10 Oasis AVM de Sevgililer Günü nedeni ile sokak partisi düzenlendi. Sokakta varillerde ateş yakılıp sıcak şarap ikram edildi. Dans ve müzik gösterileri ile çeşitli gösteriler düzenlendi. Çello, keman ve Dj müzikleri ile izleyenler güzel saatler geçirdiler. Etkinliklere, Seashine Dans ve sanat atölyesi,semra Canat sirtaki, Marmara koleji öğrencileri destek verdi.

11 Fotoğraflar Uğur Yurtsev ENGELLİLER 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI Bodrum da 10 kişilik engelli gurup yaptıkları el işi göz nuru eserleri 14 Şubat sevgililer günü için satışa sundu. Bodrum Yakaköy Sevgililer Günü tasarım yapan 6 ürünleri satışa Engelli Sevgi Sanat Atölyesi tarafından kermesi düzenlendi. 14 şubat için özel olarak bedensel engelli 4 zihinsel engellinin yaptığı çıkardı. Bodrum Belediyesi nin desteği ile kurulan ve engellilere yönelik hizmet veren Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi, Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi ndeki kermeste çoğunlukla dekoratif eserlerden oluşuyor. Atölye sorumlusu Hilal Karakaş 10 engelli bireyin yaptığı eserleri satışa sunduklarını belirterek Kermesten elde ettiğimiz gelirle, atölyemize malzeme almayı amaçlıyoruz. 6 bedensel ve 4 zihinsel engelli öğrencimizin hazırladığı çoğunluğu dekoratif el emeği ürünler kermeste yer aldı. Sevgi dostlarıda bizi burada yalnız bırakmayıp destek oldular. Tüm ürünlerimiz doğal malzemelerden yapıldı dedi. Bedensel engelli Nilüfer Ünlü ise herkesin beğeneceği ürünler yaptık. İçimizden gelen aklımıza gelen ürünler yaparak 14 Şubat sevgililer günün için hazırladık. Yaklaşık 1 aydır bu

12 ürünleri hazırlıyoruz ifadelerini kullandı. Sevgilisine hediye almaya gelen bir vatandaş ise engellilere destek vermek için alış verişini buradan yaptığını belirterek dışarıdan ürün almaktansa buradan almayı tercih ettim. Burada daha güzel ürünler var şeklinde konuştu.

13

14

15 Bodrum Boat Show da Bodrum, İstanbul CNR Expo da düzenlenen 9. Boat Show Fuarı nda ziyaretçilerini ağırlıyor. 12 Şubat Cuma günü ziyarete açılan Boat Show da Bodrum, Bodrum Ticaret Odası tarafından GEKA nın katkılarıyla hazırlanan stantta tanıtılıyor. BODTO üyesi 6 firmanın katılımıyla hazırlanan stantta ziyaretçilere Bodrum guletleri ve mavi yolculuk hakkında bilgiler veriliyor. Fuarın ikinci gününde Bodrum standında düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon ile BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut

16 Kocadon ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Doğuş Holding CEO su Hüsnü Akhan, emekli Orgeneral Bilgin Balanlı, BODTO yönetim kurulu üyeleri, BODTO meclis üyeleri, işadamları ve vatandaşlar katıldı. Bodrum ekonomisinin vazgeçilmez parçalarından birinin de denizcilik olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum, mavi yolculuğu ve kendine özgü guletleriyle denizcilik açısından önemli bir bölge. Dünyada yaşanan gelişmeler nedeniyle sektörde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Ancak bizler, sektör temsilcileri ile birlikte tanıtım çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Amacımız, Bodrum denizciliğinin daha iyi noktalara yükselmesi. Bu tür organizasyonlar, üreticiyle alıcının bir araya gelmesi açısından çok önemli dedi.

17

18 Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme Müdür Yardımcısı kadroları için yapılan yazılı sınav sonucunda alınan puanlara göre yapılan tercihlerin ardından gerçekleştirildi. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğündeki 2 Orman İşletme Müdür Yardımcılığı kadrosuna Ali Dalgıç ve Önder Barut atandı. Milas Orman İşletme Müdürlüğünün 2 İşletme Müdür Yardımcılığı Kadrosuna ise Ömer Kahraman ve Mustafa Oral atandılar. Kavaklıdere Orman İşletme Müdür Yardımcılığı kadrosuna Hüseyin Devrim Karasulu, boşta olan 2. Muğla Orman İşletme Müdür Yardımcılığı kadrosuna Yasin Korkmaz, Yatağan Orman İşletme Müdür Yardımcılığına Yunus Aydın ve Yılanlı Orman İşletme Müdür Yardımcılığına Ersen Çetin atandılar. Atamalar Orman Genel Müdürlüğü web sayfasından yapılan duyuruyla açıklandı. Yeni atanan İşletme Müdür Yardımcıları görevlerine ileriki günlerde başlayacağı öğrenildi.

19 DENİZCİLİK FUARINDA SEKTÖRÜ SADECE BODTO TEMSİL EDİYOR İSTANBULDA 9. BOAT SHOW FUARINDA SADECE BODRUM SEKTÖRÜ TEMSİL EDİYOR İstanbul CNR Expo da düzenlenen Boat Show Fuarı ziyarete açıldı. Fuarda Denizcilik sektörünü temsilen meslek odası olarak İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin meslek odalarının yer almayıp, sadece Bodrum Ticaret Odasının temsil ettiği dikkat çekti. Fuarda sektör temsilcisi olarak BODTO dışında sadece özel firmaların stantları yer alıyor. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon Boat Show fuarına BODTO olarak 2006 yılından buyana katıldıklarını, bundan sonraki yıllarda da katılmaya devam edeceklerini söyledi. FUARA GEKA DESTEĞİ Kocadon, Güney Ege Kalkınma Ajansı destekleri ile fuara katıldıklarını GEKA temsilcisi Mehmet Sert in fuara bizzat katılarak maddi manevi desteklerini sürdürdüğünü belirterek teşekkür etti. Açılışa gelen IMEAK Başkanı Metin Kalkavan ve Deniz Ticareti Müdürü Cemalettin Şevli Bodrum standını ziyaret ederek yetkililerle görüştü. Bodrum u temsilen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon nun yanı sıra, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Dinç ve Erdem Ağan katıldı. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon BODTO fuarına, 2006 yılından buyana Bodrum Ticaret Odası olarak katıldıklarını açıkladı. Kocadon açıklamasını devamında Denizcilik sektörümüz Bodrum un ana lokomotif sektörlerinden. Bodrum Guletleri ile başlayan Mavi Yolculuğumuz ile deniz

20 turizmi büyük aşama kaydetmiştir. Deniz Turizmi, Türkiye de en yüksek oranda Muğla ilimizde yapılıyor. Muğla ilimizde deniz turizminin lokomotifi de Bodrum olmuştur. Bodrum Ticaret Odası olarak ilçemizde Deniz sektörünü desteklemeye devam edeceğiz. Dedi. Fuar 21 Şubat, Pazar gününe kadar devam edecek.

21

22

23 Başkan Kocadon beraat etti Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi nde görülen davada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindekiler hakkında beraat kararı verildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte 69 kişinin yargılandığı dava sona erdi. 12 Şubat 2016 Cuma günü Muğla Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi nde görülen davada mahkeme heyeti, tüm sanıklar hakkında beraat kararı verdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mahkeme çıkışı Muğla

24 Adliyesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, Beraat kararı verildiği için mutluyuz. Başta da söylediğim gibi, devletime ve halkıma hep güvendim ve asla da küsmedim. Bugün yargı bir defa daha geç de olsa adaletli bir karar verdi. Bu iddiaların hiçbirini kabul etmedik. Bu suçları bizim üzerimize itseniz tutmaz. Bu dava başladığında Bodrum Belediye Başkanıydım ve 11 tane belediye vardı yarımadada. Büyükşehir yasası ile belediyeler kapandı ve Bodrum da tek belediye kaldı. En son yapılan 2014 seçimlerinde, kendi bölgemde, yani bu davada tutuklandığım bölgede aldığım oy % 64 tü. Eğer ben, bu suçları işlemiş olsaydım, halk yanlışın yanında olmazdı. Türk Adaleti de bugün doğru kararı vererek bizi beraat ettirdi. Bu kararı veren herkese teşekkür ediyorum. İçimizde hep korkuydu bu, ne olacak diye. Tabi şimdi bizde bu korkular gitti. Çok ilginçtir, 32 ay hem dinlenmişim hem de idarem teknik takibe alınmış. Bir belediye başkanı 32 ay dinlenir mi? Dosyaları gördünüz. 32 ay beni dinleyenler, şuan ne yapıyor? Acaba vicdanları rahat mı? Ama ben tutuksuz yargılanıp hapisten çıktığım gün şu açıklamayı yaptım: bana bu eziyeti çektirenlerin hepsini Allah a havale ediyorum. Bugün de aynısını söylüyorum. dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, beraat ettiği davada 2012 yılında, 100 gün cezaevinde tutuklu kalmıştı.

25

26

27

28

29 BODRUM 9. BOAT SHOW FUARINDA İstanbul CNR Expo da düzenlenen Boat Show Fuarı VIP açılış töreni ile kapılarını açtı. 12 Şubat, Cuma günü gerçekleşen törene Bodrum u temsilen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Dinç ve Erdem Ağan katıldı. Açılışa gelen IMEAK Başkanı Metin Kalkavan ve Deniz Ticareti Müdürü Cemalettin Şevli yetkililerle görüştü. Bodrum standını ziyaret ederek Fuar 21 Şubat, Pazar gününe kadar devam edecek. Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrum da düzenlenen Mahalleler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası nda, Şırnak ın Cizre ilçesindeki terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan er Vedat Dolançay için futbol maçı düzenlendi. Yaşanan terör olaylarına tepki gösteren futbolcular, askere gitmeden önce Bodrum da yaşayan ve çeşitli futbol müsabakalarına da katılan şehit er Dolançay ı özlemle andı. Asi Tayfa takımı sahaya, şehit er Vedat Dolançay ın fotoğrafının basılı olduğu tişört ile çıktı. Karşılaşma

30 başlarken normal formalarını giyerek oynadılar Takımdaki futbolculardan Fehmi Yavuz, şehit Er Dolançay ın ailesine moral olmasını istediklerini söyledi. Turnuvaya şehidin fotoğrafının basılı olduğu tişörtle çıktıklarını anlatan Yavuz, Böyle acı bir günde ailesine moral olur diye düşündük. Umarım öyle de olacaktır. Futbolun içinde böyle güzel şeyler de oluyor diye konuştu. Asi Tayfa takım kaptanı Ümit Kınalı da, şehit er Dolançay ın askere gitmeden önce Bodrum da yaşamını sürdürdüğünü belirtti. Dolançay ın çeşitli futbol turnuvalarında kaleci olarak oynadığını ifade eden Kınalı, anılarını şu sözlerle anlattı: Konacık sporda da üç dönem futbol oynadık. Böyle bir günde ailesine destek olmak için bu etkinliği düzenledik. Muğla ve Bodrum da yaşayan Vanlı arkadaşlarımız şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünsün. O Kürt tü, bende Türk ün. Onunla yıllarca sahalarda top koşturduk, kardeş gibiydik. Söylenecek başka bir şey yok. Asi Tayfa takımı daha sahaya Bizim ölümüz şehit, dirimiz askerdir, Sizin ölünüz leş, diriniz kalleştir, Kahrolsun PKK!!! yazılı pankartla çıktı. Tribünlerin de, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez yazılı dev Türk Bayrağını açarak destek verdiği müsabaka, bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Asi Tafya takımı maçı 5-0 galip tamamladı.

31

32

33

Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67

Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67 Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67 Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi nde, Bodrum Basketbol Kırçiçeği, Antalya Yıldızlarını rahat bir oyunla yendi. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya

Detaylı

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Bodrum da kutlaması Sevgililer Günü Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Diptonik Grubu nun Sevgililer Günü özel konseriyle başlayan etkinliğe

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Avrasya Boat Show a katıldı

Avrasya Boat Show a katıldı Başkan Kocadon 11. CNR Avrasya Boat Show a katıldı Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, CNR Avrasya Boat Show 2017 11. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI ENGELLİLER 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI Bodrum da 10 kişilik engelli gurup yaptıkları el işi göz nuru eserleri 14 Şubat sevgililer günü için satışa sundu. Bodrum Yakaköy Engelli Sevgi Sanat

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı makamında ziyaret ettiler.

Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı makamında ziyaret ettiler. BODRUM DA KUTLANDI GAZİLER GÜNÜ 19 Eylül Gaziler Günü Bodrum da düzenlenen anma töreni ile kutlandı. Belediye Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

TEKNEDE TAVLA TURNIVASI

TEKNEDE TAVLA TURNIVASI TEKNEDE TAVLA TURNIVASI Bodrum Modern Tavla ligi ekibi ve Delfi organizasyon sahibi girişimci işadamı Mehmet Dağoğlu tarafından deniz üstünde teknede tavla turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvanın, çok sayıda

Detaylı

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ Türkücü Aydın Aydın Halk plajında kurbanlık koyunları denizde yüzdürdü. Türkücü Aydın Aydın, turizm incisi Bodrum da kurbanlık koyunlarla beraber önce lüks yata binip, daha

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçe Başkanlığı binasında yönetici

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ 2010 FAALİYET RAPORU Diyabet 2020 Çalıştayı 16-17 Ocak tarihleri arasında Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum, Şişli, Kahraman Maraş ve İskenderun şubelerinden temsilciler ile Diyabet

Detaylı

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR Bu yıl 10 13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir in yeni fuar alanı olan FUAR İZMİR de kapılarını katılımcılara ve ziyaretcilere

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

Kulüp Yöneticisi Nejat İşler ve Gümüşlükspor yönetimi Başkan Kocadon u ziyaret etti

Kulüp Yöneticisi Nejat İşler ve Gümüşlükspor yönetimi Başkan Kocadon u ziyaret etti Kulüp Yöneticisi Nejat İşler ve Gümüşlükspor yönetimi Başkan Kocadon u ziyaret etti Aralarında ünlü oyuncu Nejat İşler in de olduğu Gümüşlükspor Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar

Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrum da düzenlenen Mahalleler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası nda, Şırnak ın Cizre ilçesindeki terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan er Vedat

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Bodrum Karia Rotary Kulübü. En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası

Bodrum Karia Rotary Kulübü. En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Eylül ayı satranç turnuvası 23 sporcunun

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı