Hızlı ve verimli donanım mimarisi Intel Atom 1,6Ghz İşlemci. 4GB MLC kurtarma diski. 1GB RAM,2GB SLC Hard Disk HOME CENTER 2

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hızlı ve verimli donanım mimarisi Intel Atom 1,6Ghz İşlemci. 4GB MLC kurtarma diski. 1GB RAM,2GB SLC Hard Disk HOME CENTER 2"

Transkript

1

2 HOME CENTER 2 Home Center 2 kontrolör, Fibaro Sisteminin ya da Z-Wave tabanlı herhangi bir ev otomasyon sisteminin temelidir. Home Center 2 kendi mühendislerimiz tarafından tasarlanıp geliştirildiği için rakip cihazlarda olmayan benzersiz özellikleri geliştirebiliyoruz. Home Center 2 cihazı, Z-Wave tabanlı ev otomasyonu kavramını yeniden tanımlar ve gerçek ev zekasını ortaya çıkarır. Home Center 2 sıradan bir elektronik cihaz değildir. O aynı zamanda iyi dizayn edilmiş, yenilikçi ve kullanıcı dostu bir arabirimdir ve eşsiz özellikler içerir. Seçkin aluminyum kasa Stil ve kaliteye verdiğimiz önem sayesinde Home Center 2 ilk bakışta beğeninizi kazanacak. Fibaro Home Center 2 sağlam aluminyumdan yapılmıştır. Herhangi bir yerinde ucuz plastik bulamazsınız. Home Center 2 sadece görünümde iyi değildir. İçerisinde gerçek yenilikler saklıdır. Hızlı ve verimli donanım mimarisi Intel Atom 1,6Ghz İşlemci İşlemcinin gücü sayesinde Home Center 2 piyasadaki diğer Z-Wave kontrolörlerden çok daha hızlıdır. Z-Wave ağının iyileştirilmiş haberleşmesi sayesinde, kullanıcının verdiği komutlar anında devreye girer. 4GB MLC kurtarma diski Her Home Center 2 bulunduğu cihaza özgü sistem yedeklerini tutan bir kurtarma diskine sahiptir. Diğer bir avantajı ise herhangi bir sorundan sonra sistemi hızla ve kolayca eski haline getirebilmesidir. 1GB RAM,2GB SLC Hard Disk Yüksek hafıza + hızlı işlemci = Fibaro Sistemi cihazlarıyla hızlı iletişim. Home Center 2 içerisinde kullanılan donanım yapısı Z-Wave temelli ev otomasyon sistemini normalden de daha hızlı çalıştırır.

3 HOME CENTER LITE FIBARO akıllı ev sistemlerinin beyni Home Center Lite sizin de yaşamınızı değiştirsin, daha rahat, güvenli, verimli ve akıllı yapsın. 90 x 90 x 33 mm boyutundaki bu küçük kutu ile evinizi, dünyanın diğer ucundayken bile akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile kontrol edin ya da o evinizi tarif ettiğiniz şekilde kontrol etsin. Tek ihtiyacınız bir Home Center Lite ile ona eşlik edecek modüller. Unutmayın; her şey tamamen kablosuz, duvar kırma, kablo döşeme yok. Kurulumu dakikalar, keyfi yıllar sürüyor. Home Center Lite, FIBARO'nun tüm ürün yelpazesi gibi, akıllı ev konusunda dünya standardı olan Z-Wave kablosuz protokolü ile haberleşen bir kontrolör. Evinizi kontrol etmek için FIBARO'nun kablosuz modülleri (aydınlatma, perde/panjur, priz, duman ve su basma sensörleri vb.) ile entegre çalışıyor. Home Center Lite,, hem internetten aldığı meteorolojik bilgiler, hem de akıllı telefonunuzun veya tabletinizin GPS özelliği sayesinde, isterseniz sizi takip edip, belirli bir konuma geldiğinizde belirli bir komutu işleme sokabilir, örneğin, "hava sıcaklığı 25C'nin üzerinde ise, eve 3 km yaklaştığımda klimayı çalıştır". Evinizdeki TV, video ve müzik sistemlerini de Home Center Lite'ınız sayesinde akıllı telefon veya tabletinizden kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda oluşturabileceğiniz senaryolar r ile, eve girdiğinizde belirli bir müziğin veya TV kanalının sizi karşılamasını sağlayabilirsiniz

4 PRİZ MODÜLÜ(WALL PLUG) FIBARO'nun priz modülü ultra küçük yapısı, ışıklı göstergesi ve enerji ölçüm özelliği ile rakipsizdir. Takkullan yapısı sayesinde evinizde istediğiniz yere hiçbir alete ve elektrikçiye ihtiyaç duymadan kolayca takıp kullanabilirsiniz. TEKNİK ÖZELLİKLER: Güç Kaynağı : Maximum akım yükü : Çıkış gücü (rezistif yük-230v) : Uyumlu AB Standartları : Sinyal Gücü : Boyutlar : Elektrik Tüketimi : V AC ±10% 50/60Hz 11A / 230V 50/60Hz 2,5 kw EN (gürültü) EN (kullanım güvenliği) 1mW 43 x 65 mm < 0.8 W

5 HAREKET SENSÖRÜ Fibaro Hareket Sensörü, bulunduğu ortamdaki en ufak hareketleri bile algılayabilir. Hareket algılamaya ek olarak; sıcaklık, ortam ışığı (lux) ve ivme ölçümü de yapabilir. Sıcaklık sensörü sayesinde ısıtma-soğutma soğutma senaryoları için veri sağlanabilir, aynı zamanda üzerindeki renk değiştiren LED ile size sıcaklık bilgisi verir. Ortam ışığı ölçümü, Ayarlı Anahtar(Dimmer) ya da Motor Kontrol(Roller Shutter) modüllerinin yardımıyla ortam ışığını sabitlemek için kullanılabilir. İçerisindeki ivme ölçer sayesinde sensör yerinden oynatıldığında sistem aracılığıyla size bilgi verebilir, deprem gibi durumlarda ilave modüllerle çıkış yolunuzu aydınlatabilir, çeşitli emniyet senaryolarını çalıştırabilir. TEKNİK ÖZELLİKLER: Güç Kaynağı Uyumlu AB Standartları : Önerilen yerden yüksekliği : CR123A pil, 3.6 VDC LVD 2006/95/WE EMC 2004/108/WE R&TTE 1999/5/WE RoHS II 2,4 m Ölçülen Sıcaklık Aralığı : C Sıcaklık Ölçüm Hassasiyeti : Çalışma sıcaklığı : Işık Ölçüm Aralığı : 0.5 C (0-40 C) 0-40 C LUX Sinyal Mesafesi : 50m (Açık Alan) 30m (Kapalı Alan

6 SU BASMA SENSÖRÜ Su basma sensörü, sel ya da tesisat arızaları sonucu ortaya çıkan su basmalarını tespit etmek için kullanılmaktadır. Sensör suyla temas ettiğinde, sisteme haber vermenin yanı sıra sesli uyarı da yapar. TEKNİK ÖZELLİKLER: Güç Kaynağı : Pil Ömrü : 3 x AA Alkalin pil 1 Yıl(25 C, standby)

7 DUMAN SENSÖRÜ FIBARO Duman Sensörü,, evinizi ve ailenizi korurken, son teknoloji ile estetiği birleştirir. FIBARO Duman Sensörü,, dumanın içine girmesini sağlayan deliklerin tasarımındaki yenilikçilik sayesinde dünyadaki sensörler içinde dumanı en hızlı hissedeni. Sadece 65mm çapında ve 29mm yüksekliğinde olan FIBARO Duman Sensörü bir yangın tehlikesi durumunda, bir yandan sizi renk değiştiren RGB LED'i ve dahili sireni ile uyarırken, diğer yandan sizin karar verdiğiniz aksiyonları başlatabilir.(ör. Işıkları açıp kapatmak, çıkış yolu aydınlatılması, pencereleri(motorlu) açmak) TEKNİK ÖZELLİKLER: Güç Kaynağı : VDC Pil Uyumlu AB Standartları : Maksimum Çıkış Akım Gücü : Maksimum Çıkış Gücü : CR123A pil, 3.6 VDC EMC 2004/108/EC R&TTE 199/5/WE 25mA(Alarm NC, Tamper NC) 24V(Alarm NC, Tamper NC) Ölçülen Sıcaklık Aralığı : Çalışma sıcaklığı : Sıcaklık Ölçüm Hassasiyeti : -20, 100 C 0-40 C 0.5 C (0-40 C Boyutlar : 65 x 28 mm

8 Kapı/Pencere Sensörü Fibaro Kapı/Pencere sensörü, pille çalışan kablosuz bir Z-Wave manyetik sensördür. Gövde ile mıknatıs arasındaki mesafe açıldığında sinyal verir. Bu özelliğine ek olarak sıcaklık sensörü bağlanabilir ve serbest kullanılabilecek bir girişi mevcuttur. Fibaro Kapı/Pencere Sensörü ek girişleri ile birlikte geniş bir kullanım alanına sahiptir ve mevcut alarm sistemlerinden de veri alabilir.

9 3kW Z-Wave Anahtar (Relay Switch 3kW) 3kW'a kadar olan elektrikli cihazları kontrol etmek için, Fibaro Z-Wave Anahtar'ı anahtar ve priz kutularında kullanabilirsiniz. Çift yönlü iletişim sayesinde bağlı olan priz ya da anahtarda elektrik olup olmadığını görebilirsiniz.

10 2x1.5kW Z-Wave Anahtar (Double Relay Switch 2x1.5kW) 1.5kW'a kadar olan 2 elektrikli cihazı kontrol etmek için kullanılan Fibaro Z-Wave Anahtar'ı anahtar kutularında kullanabilirsiniz. Çift yönlü iletişim sayesinde bağlı olan anahtarda elektrik olup olmadığını görebilirsiniz.

11 Ayarlı Anahtar (Dimmer) Fibaro Ayarlı Anahtar nötr hattın olmadığı yerlerde de kullanılabilecek şekilde tasarlanmış bir ayarlı anahtar modülüdür. Nötr hattın olmadığı yerlerde düz anahtar olarak da kullanılabilir. Dimmer aşağıdaki tip yüklerle çalışabilir. Klasik Ampül Halojen Lamba Elektronik Trafolu 12V Halojen Lamba Ayarlanabilir LED FGB001 ile birlikte kullanıldığında 500W'a kadar herhangi bir ayarlanabilir yük ile. Ayrıca klasik anahtar olarak da : Pek çok florasan lambalar LED lambalar * dirençsel olmayan yüklerde 1.5 A ve altı akımda kullanılmalıdır.

12 LED Kontrolör (RGBW Kontrolör) FIBARO RGBW LED Kontrol modülü renkli LED ışıklarınızın hem parlaklıklarını hem de renklerini ayarlamanız için geliştirilmiş bir aydınlatma modülüdür. RGBW modülü, kırmızı-yeşil-mavi'ye ek olarak beyaz renk oranını da kontrol ederek pastel tonlar da dahil milyonlarca rengi parmaklarınızın ucunda emrinize sunmaktadır. Bu sayede dışarıdaki hava koşullarına, ruh halinize yada televizyon keyfinize göre istediğiniz renk efektlerini oluşturabilirsiniz. Ortam aydınlatmasının yanı sıra pek çok Z- Wave olmayan sensörden bilgi alarak senaryolarınız için veri sağlayabilir.

13 Motor Kontrol (Roller Shutter 2) Fibaro Motor Kontrol modülü; perde, panjur, tente vb. motorlu sistemlerin kontrolünü sağlar. Konum takip ve ayarlama özelliği sayesinde, motorlu ürünlerinizin konumlarını "tam kapalı"dan "tam açık"a kadar olan yelpazede istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz(ör. Perdeyi %48 aç.). Örneğin; havanın aydınlama ve kararma saatine göre perdelerin konumunun otomatik ayarlanmasını sağlayarak gün ışığından en iyi şekilde yararlanabilir, tasarruflu ve konforlu yaşam alanları oluşturabilir, rüzgar şiddetlendiğinde tentenizin otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz.

14 Genel Amaçlı Sensör (Universal Binary Sensor) Normal bir sensörü Z-Wave sensöre çevirmek için kullanılan özel bir modüldür. Bu sayede mevcut bulunan sensörlerin sisteme dahil edilmesi mümkün olmaktadır. Ek olarak, her bir modüle 4 adet sıcaklık sensörü bağlanarak geniş bir alanda sıcaklık ölçümü yapılarak sisteme hassas olarak gönderilebilir. Mini tasarımıyla sensör kasalarının içerisinde kalır. Genel amaçlı sensör mevcut sensörlerden veri alınması gerektiği durumlarda kullanılabilir. DS18B20 sıcaklık entegrelerinden alınan hassas sıcaklık verisini yine sisteme aktarabilir. 4 adet DS18B20 ve 2 adet sensör aynı anda bağlanabilir. Sensörün esas amacı mevcut alarm sistemlerine entegre olmaktır, sadece araya girerek mevcut sistemi aksatmadan bilgi alabilir.

15 Termostatik Vana Termostatik vanayı kaloriferlerinize bağlayarak, eviniz, ofisinizi ya da odanızı tam istediğiniz sıcaklıkta tutabilir, kendiniz için daha rahat bir ortam yaratabilirsiniz. Klasik kalorifer vanalarıyla karşılaştırıldığında %45'e varan doğalgaz tasarrufu sağlayan bu vanaları, tek tek ya da grup halinde kontrol edebilirsiniz. Yaptığınız ısıtma planını ister Fibaro Sistem üzerinden, isterseniz vananın üzerindeki tuşlardan değiştirebilirsiniz.

16 KAMERA Fibaro sistemi ile eşleştirilen IP kameralar sayesinde evinizi dünyanın her yerinden izleyebilirsiniz. Tatildeyken evinizi gözleyerek onu kontrol altında tutabilirsiniz, yoldayken eve gelen arkadaşlarınızı görerek kapıyı açabilirsiniz. İşyerinden çocuğunuzun güvende olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

17 Sıcaklık ve Nem Sensörü Sıcaklık ve Nem Sensörü, bulunduğu ortamdaki ısı ve bağıl nem değerlerini izler. Belirlediğiniz aralığın dışındaki değişimlerde Fibaro Sistem'e bilgi vererek sistemi güncel tutar. Isı yönetimi ve nem yönetimi için kullanılan bir üründür. Masaüstü kullanım ve duvara montaj için uygundur.

18 Siren Sesli ve ışıklı uyarıyı bir arada veren bir cihazdır. 100dB veya 90 db ses verebilir.

19 İnfrared Çevirici İnfrared Çevirici farklı kablosuz haberleşme sistemlerini birbirine çeviren ve sistemin bütün ürünlerin tanımasını ve işlevini sağlayan üründür.

Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış

Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış Home Center Lite, FIBARO Sistemi inanılmaz kompakt beyin - Size konfor yeni bir boyut sunmak onuruna sahip. İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış bir özelliğine

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet make your home smart NEXT 2 Lİ ANAHTAR Z-WAVE AKSESUARLARI Tüm Z-wave aksesuarları, marka ve tip bağımsız olarak aynı Z-wave ağında bir arada bulunabilirler. www.akillibisey.com SECURITY I ENERGY I COMFORT

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz)

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) Danışman Meltem Turhan Yöndem Hazırlayan Hüseyin Serkan Özaydin İstanbul-2017 1.Akıllı Ev Sistemi Nedir?

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Detaylı

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ www.desi.com.tr DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ Akıllı, Güçlü, Küçük MOTORLU SİLİNDİRLER Motorlu Silindir Pencere ve Kapı Alarmı Kablosuz Kontrol Cihazları Elektromekanik Kilit Şarj Edilebilir Batarya ISM

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ Güvenlik Enerji Konfor Emniyet

AKILLI EV SİSTEMLERİ Güvenlik Enerji Konfor Emniyet www.zipato.com.tr AKILLI EV SİSTEMLERİ Güvenlik Enerji Konfor Emniyet ZİPATO NEDİR? Zipato, bulut teknolojisi temelli interaktif güvenlik ve otomasyon sistemidir. Zipato akıllı yazılım ve donanımları yardımıyla

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7" ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX.

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7 ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX. GENEL SİSTEM ŞEMASI MAX.10 kart okuyucu MAX.10 2,8" ekran MAX.3 7" ekran 1 X CAT 6 DT-2 internet DT-2 SENSÖRLER su duman gaz pır 1 X CAT 6 1 X CAT 6 MAX.10 ısı sensörü panik butonu 2 X 0.75mm siren su

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Before the light www.logiba.com AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Sanayi Siteleri Depolar Otopark Alanları Alışveriş Merkezleri Hayat ışığın kontrolünde, ışık ise sizin... Sokak Aydınlatmaları Park ve Bahçeler

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte edilebilir. Banyo veya küçük hacimli odaların havalandırma

Detaylı

Koli Adedi KLASIK ŞEFFAF KROM SOFT KROM ŞEFFAF. Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı

Koli Adedi KLASIK ŞEFFAF KROM SOFT KROM ŞEFFAF. Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı SENSÖRLER 129 KLASİK (SOFT) Klasik Birim Fiyatı 99,00 TL. 1 x E27 M.U.SIN.00001 Ledli (250 LÜMEN) Birim Fiyatı 153,00 TL. M.U.SIN.00005 Şarjlı Ledli Birim Fiyatı 198,00 TL. M.U.SIN.00012 180 DİJİTAL SENSÖRLÜ

Detaylı

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji Sayfa 1/10

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji   Sayfa 1/10 Genel Bilgi EAE RCU mevcut versiyonlar: RCU2018 RCU2000 RCU2016 RCU2000 RCU1212 RCU1200 RCU0808 RCU0800 Not: RCUXXYY - XX çıkış sayısını ve YY giriş sayısını ifade eder. Oda Kontrol Ünitesi birden fazla

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Versiyon 1.1 01/07/2016 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 ÖZELLİKLER... 3 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4 CİHAZ... 4 5 KULLANIMA HAZIRLIK... 5 5.1 Pilleri takma... 5 5.2 Soğutucunun

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI AKILLI EV SISTEMLERI Akıllı Ev Sistemleri ne Hoşgeldiniz Akıllı Ev Sistemleri ile eviniz hiç olmadığı kadar konforlu olacak. Evinizdeki bütün cihazları tek merkezden kontrol etme imkanı sunan Akıllı Ev

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ALİ YİĞİT ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSİ aliyigit@mericgroup.com.tr EMO KONFERANS SALONU 16 MAYIS 2018 ANKARA ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ NELERDİR? Teknolojinin gelişimiyle

Detaylı

Yapılarınıza Değer Katar...

Yapılarınıza Değer Katar... Yapılarınıza Değer Katar... Aydınlatma Armatürleri www.netelsan.com.tr Aydınlatma Armatürleri Krom Birim Fiyatı 48,00 TL. M.U.KAR.00003 Birim Fiyatı 47,00 TL. M.U.KAR.00004 00303 00304 00305 00306 00307

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK Date : 07.Mar.2017

CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK Date : 07.Mar.2017 CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK 7859.410 Date : 07.Mar.2017 CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK 7859.410 created: 07.03.2017 on www.rittal.com/tr-tr Genişlik

Detaylı

idea Kontrol Kartı (idea Board jv2.1) Kullanım Kılavuzu

idea Kontrol Kartı (idea Board jv2.1) Kullanım Kılavuzu idea Kontrol Kartı (idea Board j) Kullanım Kılavuzu 1 Genel Bakış idea (Board) Kontrol Kartı robotbilim ve mekatronik uygulamalar geliştirmek için sizlere yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor! Bu kontrol

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

DT-9881 Parçacık Sayacı

DT-9881 Parçacık Sayacı DT-9881 Parçacık Sayacı HCHO ve CO yoğunluğunu ve havadaki CO parçacıklarını ölçmek için Parçacık Sayacı / hafıza ile / parçacıkların altı boyutu: 0.3, 0.5, 1.0, 2.5, 5.0 ve 10 μm / sıcaklık ve bağıl nem

Detaylı

MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat.

MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat. MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat.com info@poseidonsat.com Otuzdan fazla uyduya sahip, Dünyadaki

Detaylı

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için.

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için. Enerji Yönetimi Mevcut ve yeni binalar için www.inelstr.com Eenerji Yönetim BUS (kablolu çözüm) büyük yapılar ve binalar için (kablosuz çözüm) mevcut apartman, bina ve evler için gün / ay / yıl gün / ay

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ TEMEL SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ TEMEL SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ TEMEL SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak

Detaylı

instabus Aydınlatma Otomasyonu Türker ÖZTÜRK Fizik Y. Mühendisi Teknik Müdür

instabus Aydınlatma Otomasyonu Türker ÖZTÜRK Fizik Y. Mühendisi Teknik Müdür instabus Aydınlatma Otomasyonu Türker ÖZTÜRK Fizik Y. Mühendisi Teknik Müdür EIBA European Installation Bus Association Avrupa Tesisat Veri Yolu Birliği 163 üye üretici firma 15910 çözüm ortağı 4500 den

Detaylı

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için.

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için. Enerji Yönetimi Mevcut ve yeni binalar için www.inelstr.com Eenerji Yönetim BUS (kablolu çözüm) büyük yapılar ve binalar için gün / ay / yıl gün / ay / yıl Wi-Fi Su Su Doğalgaz Doğalgaz Elektrik Elektrik

Detaylı

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com AKILLI TASARIM Günümüz akıllı teknolojilerine ayak uyduran yenilikçi bir tasarım. Nigra ailesi, enerji verimliliği

Detaylı

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 23/09/2016 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 3 Sistem açıklaması... 4 3.1 Yapıt... 4 3.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

KNX OTOMASYONU İLE AYDINLATMA YÖNETİMİ. Elk.Müh.Egemen KILIÇ infomet Teknoloji İstanbul, 07.01.2012

KNX OTOMASYONU İLE AYDINLATMA YÖNETİMİ. Elk.Müh.Egemen KILIÇ infomet Teknoloji İstanbul, 07.01.2012 KNX OTOMASYONU İLE AYDINLATMA YÖNETİMİ Elk.Müh.Egemen KILIÇ infomet Teknoloji İstanbul, 07.01.2012 Konu Başlıkları KNX Nedir? Neden KNX Otomasyonu? KNX İle Enerji Verimliliği KNX İle Neler Yapabiliriz?

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE ErP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX

Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX KNX eski kontrol sistemlerinde ayrı ayrı kontrol edilen fonksiyonları tek bir çatı altına toplar. KNX Nedir? Enerji Kullanımında Sektörel Dağılım Enerji

Detaylı

mükemmel optik etkinlik

mükemmel optik etkinlik 2010, Eylül 25 ArenaVision MVF4O4 mükemmel optik etkinlik ArenaVision MVF4O4 Açık spor stadyumları için tasarlanmış ArenaVision MVF404 ışıklandırma, spor karşılaşmalarının TV izleyicileri ve stadyumdaki

Detaylı

BQ351 Modbus Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ351 Modbus Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK Modbus Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 08.12.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu

Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu Kullanıcı Kılavuzu DA-10193 Digitus Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu, tüm cihazlarınızı (dizüstü bilgisayarlar, ultrabook'lar, değiştirilebilir cihazlar, tabletler,

Detaylı

icolor Cove dar alanlarda etkileyici aydınlatma

icolor Cove dar alanlarda etkileyici aydınlatma icolor Cove dar alanlarda etkileyici aydınlatma icolor Cove Philips icolor Cove ile cumbalarda, vurgulama alanlarında ve diğer dar alanlarda dinamik aydınlatma efektleri sağlayabilirsiniz. Eğimli ve daha

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ CN-7104 AHD CN-7108 AHD CN-7116 AHD CN-N401 AHD CN-N801 AHD CN-N816 AHD CN-C832 AHD CN-7204 AHD CN-7208 AHD CN-7216 AHD 4 KANAL / 720P - 4 SES - HDD 1X6 TB - P2P - 3G MODEM - DVR,AHD,NVR 8 KANAL / 720P

Detaylı

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

2,5 m3 Kadar Dondurulmuş /7 m3 Kadar Taze Ürün taşımacılığı -----------------------------------------------------------------------------------

2,5 m3 Kadar Dondurulmuş /7 m3 Kadar Taze Ürün taşımacılığı ----------------------------------------------------------------------------------- Motordan Tahrikli Ünite Grubu 2,5 m3 Kadar Dondurulmuş /7 m3 Kadar Taze Ürün taşımacılığı V-100 Modern kompakt platform -----------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DistanceMaster One 52 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline DistanceMaster One x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Kullanım kılavuzunu ve ekte bulunan Garanti Bilgileri

Detaylı

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU RU1000 Uzaktan Kumandalı KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TANITIM 2 GÜÇ KAYNAĞI' NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN KUMANDAYI

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal.

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 ÜÇ VE DÖRT KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 25A, 40A ve 63A (AC1) IEC çalışma gücü:

Detaylı

KLEA Enerji Analizörü

KLEA Enerji Analizörü KLEA Enerji Analizörü Kolay panel montajı sistem bağlantısı Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Veri Toplama Platformu Tüm enerji tüketimleri bir KLEA

Detaylı

FİBER OPTİK ÇÖZÜMLER

FİBER OPTİK ÇÖZÜMLER FİBER OPTİK ÇÖZÜMLER MARKA ÜRÜN RESMİ MODEL AÇIKLAMA Network Medya Dönüştürücüler LİSTE $ 1.6.2015 MC 101 SS 180 MC 102 SS * 10/100M, 2 adet RJ45, 1 adet SC Arayüzü 220 MC 104 SS * 10/100M, 4 adet RJ45,

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı