Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavı, adaylardan büyük ilgi gördü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavı, adaylardan büyük ilgi gördü."

Transkript

1 KSÜ'DEN HABERLER Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavı, adaylardan büyük ilgi gördü. KSÜ Avşar Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu nda Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen özel yetenek sınavına, 1107 erkek ve 326 kız olmak üzere toplam 1433 aday öğrenci katıldı. Bu yıl ilk kez uygulanan yeni sınav sistemi ile sportif özgeçmişin değerlendirmeye alındığı, sportif beceriyi ön planda tutan KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, şeffaf ve güvenilir sınav uygulaması ile bölgesinde tercih edilen yüksekokul oldu. Üniversite olarak şeffaf, güvenilir ve öğrenci odaklı bir yönetim anlayışına sahip olduklarını vurgulayan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Üniversitemizde uygulanan özel yetenek sınavında insan etkisine imkân vermeyen, elektronik sistemlerin ölçüm yaptığı, zaman ve sayısal değerlere dayalı objektif değerlendirme sistemleri tercih edilmiştir. diye konuştu. Rektör Deveci, Amacımız, aday öğrencileri performanslarına göre en iyiden itibaren sıralayarak kontenjanlarımızın elverdiği ölçüde yüksekokulumuza almaktır. dedi. Bu yıl ilk kez uygulanan sportif özgeçmiş değerlendirme alanında, aralarında Türkiye 1, 2 ve 3. lüğü de bulunan 72 bayan ve 264 erkek olmak üzere 336 aday başvuruda bulundu. Bu uygulamayla, geçmiş dönemlerde spor dallarında başarı sağlayan ve sportif etkinliklere katılan gençlere KSÜ BESYO lu olma fırsatı sunuldu. Özel yetenek sınavının her aşaması, sınav güvenliği ve şeffaflık açısından kameralarla kayıt altına alınırken, ayrıca sınav uygulaması kapalı devre yayınla salon dışında bulunan adaylarla paylaşıldı.

2 Aday öğrenciler ve yakınlarına, sınav süresince KSÜ Rektörlüğü tarafından Üniversitenin yemek ve sosyal imkânlarından faydalanma imkânı sunuldu Temmuz tarihleri arasında 3 günde gerçekleştirilen sınavda, program dâhilinde her gün belirli sayıda aday sınava alınarak, adaylara kolaylık sağlanmış oldu. Sınav uygulamasındaki düzenlemeler ve üniversite yönetimince sunulan imkânlar, adaylar tarafından beğeni ile karşılandı. Özel yetenek sınavı sonucunda KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne 35 erkek, 25 kız olmak üzere 60 öğrenci ve Antrenörlük Eğitimi Bölümüne de 25 erkek, 15 kız olmak üzere 40 öğrenci alınacak. Özel yetenek sınavı sonuçları, sınav değerlendirmesine eklenen orta öğretim başarı puanlarının ÖSYM den alınmasının ardından, LYS sonuçları açıklandıktan sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi web adresi ksu.edu.tr üzerinden adaylara duyurulacak. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, yapımına 2011 yılında başlanan ve geçtiğimiz yıl eğitim öğretim hayatına kazandırılan İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi Binası için hayırsever işadamı İsmail Kurtul ve Kadir Kurtul a teşekkür ziyaretinde bulundu. Rektör Deveci, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi nin ihtiyaçlarından biri olan İlahiyat Fakültesi binasını yaptırdıkları için Kurtul ailesi adına değerli büyüğümüz hayırsever işadamı İsmail Kurtul a teşekkür etmek amaçlı bir ziyaret gerçekleştirip, hayırlı nesillerin yetişmesi adına dua ettik. İnşallah Kahramanmaraşlı değerli işadamlarımızın bu binayı örnek alarak diğer fakülte binalarının yapımına iştirak etmeleri bizleri ve Kahramanmaraşlıları ziyadesi ile memnun edecektir şeklinde konuştu. İşadamı İsmail Kurtul ziyaretten dolayı memnuniyetini dile

3 getirerek, Kahramanmaraş ımıza ve Üniversitemize yakışır bir bina yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. İnşallah buralardan yetişen hayırlı nesiller ülkemizin gelişmesine katkıda bulunurken bizlerinde dua kapılarını devamlı açık tutacaklardır. Rektörümüze ve çalışkan ekibine geldikleri için teşekkür ediyorum. dedi. İSKUR Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul ise Yoğun bir çalışma ile kısa sürede, İlahiyat Fakültesi hocalarımızı ve öğrencilerimizi hak ettikleri özelliklerde bir eğitim yuvasına kavuşturmanın sevinci içerisindeyiz. İnşallah güzel bir açılış töreni ile de bu güzel yapıyı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ne kazandırmış olacağız. Emek veren herkese şükranlarımı sunarım. şeklinde konuştu. Görüşme sonrası Rektör Deveci, İsmail Kurtul a İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi binasının eşsiz manzaralı fotoğraflarından oluşan bir albüm ile çeşitli hediyeler takdim etti. - Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş un davetlisi olarak Türkoğlu na giden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri, Türkoğlu İlçesindeki eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal davetle ilgili olarak, Ülkemizin başarılı Üniversitelerinden biri olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile sürekli iletişim halinde olarak, hem üniversitemizin hem de ilçemizin gelişmesine katkı sağlama gayreti içerisindeyiz. Ortak paydada projeler yapma konusunda da sağ olsun Sayın Rektörüm bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Bugünde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi nin başlattığı eğitim seferberliğinin Türkoğlu nda ne aşamada olduğunu göstermek adına davette bulunduk. Rektörümüz ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerimizin teşriflerinden dolayı onur duyduk dedi.

4 Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, Sanayi ve devlet yatırımlarının yoğunlaşması ile ülkemizin en büyük lojistik merkezlerinden biri haline gelen Türkoğlu her anlamda gelişme göstermektedir. Her gün büyüyen ve gelişen Türkoğlu nun eğitim alanında da gelişmesi bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Değerli misafirlerimizin de ilçemizi ziyaret edip bu çalışmaları yerinde izlemeleri bizleri çok memnun etmiştir. dedi. Rektör Deveci de ziyaret ile ilgili olarak, Bu kadar çalışkan bir yerel yönetim ile ortak çalışmalar yapmak hem işlerimizi hızlandırmakta hem de yapılan yatırımların kalitesini artırmaktadır. Türkoğlu Kaymakamımız Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş alt yapısını hazırlamadan hiçbir proje hazırlamamaktalar. Şuan Türkoğlu nda eğitim yerleşkesi içerisinde bulunan ve yapımına devam eden Türkoğlu Meslek Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi İslami İlimler Programı inşaatları çok hızlı şekilde ilerlemekte. Lokomotif ilçe olan Türkoğlu nun bu başarılı ekiple her şeyin en iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Bizleri misafir ettikleri için Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. şeklinde konuştu. KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Can ise, Eğitimin önemini bilerek buna yatırım yapan ileri görüş sahibi yerel yöneticilerimizin varlığı bizleri gururlandırıyor. İlçemizi gezip yapılan çalışmaları görünce de sözümüzde ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkıyor. Bu nazik davetten dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum dedi. Program KSÜ üst yönetimi, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Türkoğlu ilçesi üst yöneticileri arasında görüş alışverişi yapıldıktan sonra son buldu.

5 KSÜ den Haberler KSÜ de, Sağlık Kurumlarında Girişimcilik Paneli Düzenlendi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik Sağlık Kurumlarında Girişimcilik konulu panel düzenlendi. KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu nda düzenlenen panelin açılış konuşmasını Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Soysal yaptı. 2 yıl önce öğrenci almaya başlayan Sağlık Yönetimi Bölümü nün bu kısa sürede gerçekleştirdiği faaliyetlerle farkını hissettirdiğini belirten Doç. Dr. Soysal, Bölümden mezun olan arkadaşlarımız memuriyeti tek seçenek olarak görmemeli. Girişimcilik, ciddi getirileri olan bir alandır. Farklı alternatifleri denemekten, elimizi taşın altına koymaktan çekinmemeliyiz. diye konuştu. Sağlık girişimciliğinin zengin bir alan olduğunun altını çizen Soysal, Sağlık alanında katma değer sağlayan ürünler üreterek hem girişimcilik açısından önemli bir adım atmış, hem de ekonomiye katkı sağlamış oluruz. dedi. Açılış konuşmalarının ardından Sağlık Kurumlarında Girişimcilik konulu panele geçilirken, Özel Devakent Hastanesi Kalite Müdürü Ali Yalçın ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Hanifi Dağoğlu Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine sektöre ilişkin bilgiler verdi. Sağlık kurumlarında yönetim yapısına ilişkin bilgi veren Ali Yalçın, sağlık kurumlarında bir alandaki sıkıntının bütün alanları etkilediğini söyledi. Sağlık alanında önemli ölçüde

6 nitelikli eleman açığı olduğunu vurgulayan Yalçın, Nitelikli olarak yetişenler için sağlık alanında çok fazla iş alternatifi var. Sağlık alanında en önemli problem de nitelikli elemanı elde tutamamak. diye konuştu. Türkiye de insan kalitesi ne yazık ki istenen seviyede değildir ve bu, sağlık alanında önemli bir problemdir. diyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Hanifi Dağoğlu ise sağlık alanındaki kalite çalışmalarının sadece özel hastanelerde değil devlet hastanelerinde de yürütülmesi gerektiğini söyledi. Panele KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan, İİBF Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örnek, öğretim üyeleri ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri katılırken, panel soru cevap bölümünün ardından son buldu. KSÜ Teknokent ten Silikon Vadisine Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. (Teknokent) bünyesinde faaliyet gösteren Tekrom Bilişim T-Soft Firması, Amerika Birleşik Devletleri Silikon Vadisi nde ar-ge ofisi açtı. Firmanın Kahramanmaraş Teknokent te bulunan ofisinde proje yöneticisi olarak görev yapan Ömer Arıkan ve firma yetkilisi Avni Arıkan, dünya ölçeğinde yazılım geliştirdiklerini ve son olarak ABD de Silikon Vadisi ne yaptıkları ziyaret neticesinde Silikon Vadisi nde de yeni bir ar-ge ofisi açtıklarını belirtti. Dünyanın tüm ülkelerinde ürünlerini pazarlamak adına çalışmalar yapan firma, 2015 yılını da önceki yıllarda olduğu gibi yüzde 50 nin üzerinde ciddi bir büyümeyle tamamladı. Gelişme evrelerinde, Anadolu daki şirketlerin büyüyememesinin,

7 Anadolu daki insanın bu imkânlardan uzak kalmasının dikkatlerini çektiğini ifade eden Ömer Arıkan, bu durumun kendilerini rahatsız ettiğini ve Kahramanmaraş Teknokent içerisinde bir ar-ge ofisi daha açtıklarını söyledi. Bir taraftan Kahramanmaraş taki ar-ge ofisinde ürün geliştiren firma, bir taraftan da binlerce kilometre uzakta ABD deki Silikon Vadisi nde bu ürünün pazarlamasını yapıyor. Bugün itibariyle yerli ve yabancı in üzerinde e-ticaret sitesine hizmet verdiklerini belirten Arıkan, Biz bir e- ticaret yazılımı geliştiriyoruz. Bulut tabanlı bir yazılım. İnternet üzerinden ürün satmak isteyen bir girişimci, bizim şirketimizle tanıştığında, biz onun tüm ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor ve ona sanal bir mağaza altyapısı kuruyoruz. Bunlar içerisinde Türkiye ye mal olmuş onlarca büyük markanın yanında dünyanın büyük firmaları da var. diye konuştu. Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Mahit Güneş ise Kahramanmaraş Teknokent in 2012 de kurulmasına rağmen çok başarılı çalışmalara imza atıldığını söyledi. Kahramanmaraş Teknokent bünyesinde 24 firma olduğunu dile getiren Güneş, Burada şu anda 43 civarında proje yürütülüyor. Bu başarılı çalışmalar da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından üst üste iki kez ödüllendirilmiştir. diyerek çalışmalarının aratarak devam ettiğini belirtti. İnşaat Mühendisi Adayları, Sektör Temsilcileri İle Buluştu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası ndan sektör

8 temsilcileri ile bilgilendirme toplantısında buluştu. KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonu nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını İnşaat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Temiz yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası ile öğrencileri buluşturduklarını ve geleneksel hale gelen bu toplantıları sürdürmeyi önemsediklerini belirten Prof. Dr. Temiz, Fakültemizin yeni binası tamamlanıyor. İkinci yarıyılda binamıza kavuşarak laboratuvar ve çalışma alanlarımızı genişleteceğiz. Bu yeniliğin eğitim kalitesine yansıması olumlu yönde olacaktır. Meslek odaları ve iş adamlarının, bölüme yapacağı katkılar da gelişme için önemli bir unsurdur. diye konuştu. Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hanifi Toptaş ise bu toplantıyı rehberlik oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, sektör meslek odası ve inşaat mühendisi adaylarını buluşturduklarını söyledi. Toplantı kapsamında Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hanifi Toptaş, İnşaat Mühendisi Şener Yener ve İnşaat Mühendisi Melike Emiroğlu öğrencilerin sektöre ilişkin sorularını cevaplandırdı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

Sanayicilerden destek

Sanayicilerden destek Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, intörn mühendisliğin Türkiye de ilk kez Kahramanmaraş ta başladığını belirterek, Gelecek yıllarda da diğer mühendislik fakültelerinin

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK

ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, İŞKUR ortaklığı ile İntörn Mühendislik programı başladı. İşletmelerde 350 saate yakın pratik eğitim

Detaylı

Geleceğin Mühendislerine Petkim den Tam Destek

Geleceğin Mühendislerine Petkim den Tam Destek Geleceğin Mühendislerine Petkim den Tam Destek İzmir in en genç üniversitesi olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi olarak sektörün önde gelen sanayi kuruluşlarıyla işbirliği çalışmalarına

Detaylı

En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır

En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, asıl yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirterek: Yatırımımız insan odaklı olursa bu yatırımdan doğan sinerjiyi de herkese

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erzin

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA *BENUL14R* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 32086654-824.02.03 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Orman Fakültesi Dekanlığının 29/12/2016 tarihli ve

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

Cuma İzmir Basın Gündemi

Cuma İzmir Basın Gündemi 23.01.2015 Cuma İzmir Basın Gündemi İzmir Medya Platformu Rektör Galip Akhan'la Bir Araya Geldi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, İzmir yerel ve yaygın medyanın buluştuğu

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 014-015 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. KSÜ bünyesinde Avşar, Bahçelievler ve Karacasu olmak üzere üç kampus bulunmaktadır. KSÜ ana

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE-1 Bu Esasların amacı, İstanbul Gedik Üniversitesine bağlı fakülte

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 017-018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 17/07/2018-E.28730 *BEL53CT0M* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 55545571-103 Konu : Akademik Takvim (2018-2019) SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

K.Maraş geleceğine şimdiden yön veriyor

K.Maraş geleceğine şimdiden yön veriyor K.Maraş geleceğine şimdiden yön veriyor Türk tekstil sektörünün yüzde 35 ini oluşturan Kahramanmaraş, nitelikle eleman ve mühendis kadrosunu iç dinamikleri ile çözerek geleceğine yön veriyor. KMTSO nun

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019 Fakülte Kurulu Kararları» UTAK Üyeleri Belirlendi Toplantı No: 81 Toplantı Tarihi: 14.02.2019 Karar No: 02 Fakültemizde 2018/2019 Öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren Fakülte UMDE Takip Kurulu (UTAK)

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor.

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. 106 İŞADAMI ITMA da Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. Türkiye de yapılan tekstil yatırımlarının

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Doktora T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

Perşembe İzmir Gündemi

Perşembe İzmir Gündemi 23.10.2014 Perşembe İzmir Gündemi EGELİ HABER Kâtip Çelebi de rektörlük yarışı başladı İzmir in 4. devlet üniversitesi olarak kurulan Katip Çelebi Üniversitesi nde rektörlük yarışı başladı. Kurucu rektör

Detaylı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü SANAYİYE BİLGİ VE TEKNOLOJİ TRANSFER ETME temel hedefiyle 2017 yılından itibaren yeni bir dönem başlamıştır. Bilecik Şeyh

Detaylı

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA!

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! KOSGEB ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) arasında Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği protokolü imzalandı Küçük

Detaylı

Değişimin Karşısında Dinler Bile Duramaz

Değişimin Karşısında Dinler Bile Duramaz Değişimin Karşısında Dinler Bile Duramaz KSÜ DE 2014-2015 AKADEMİK YIL AÇILIŞ DERSİNİ MAHİR ÜNAL VERDİ. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 2014-2015 Akademik yıl açılış töreni Avşar Yerleşkesi

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 205-206 Eğitim - Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

01.12.2014 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

01.12.2014 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 01.12.2014 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Bu Kampüs İzmir'e Çok Yakışacak 4.kuruluş yıl dönümünü TSE kalite belgesiyle taçlandıran İzmir'in yeni nesil devlet üniversitesi İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Önümüzdeki aylarda hizmete açılacak olan Türkiye Cumhuriyeti Kamu Hastaneleri Kurumu Karabük İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ Bu anket, bölümümüzdeki öğrencilerin 2015-2016 öğretim bahar yarıyılına ait öğretim sonuçlarının değerlendirilmesi ve sürecin

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI. ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO

ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI. ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO Gazi TTO nun Amacı Gazi Üniversitesi bünyesindeki bilimsel ve teknolojik bilginin toplumsal faydaya ve ekonomik değere dönüşümünü ve

Detaylı

TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU

TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, İstanbul Üniversitesi nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye de

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak

Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak Sami Altınkaya nın Bloomberg TV de canlı olarak yayınlanan çıkış yolu programına katılan KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük: 2023 te Kahramanmaraş ın 5 milyar dolar

Detaylı

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5**

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5** - Kontenjan ALES Puan TC UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kabul koşulları, kontenjanları,

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ KÜRTÜN MESLEK YÜKSEKOKULU NA HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ KÜRTÜN MESLEK YÜKSEKOKULU NA HOŞGELDİNİZ KÜRTÜN MESLEK YÜKSEKOKULU NA HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Gümüşhane Üniversitesinin Gelişen ve Geliştiren Üniversite sloganıyla beraber misyon ve vizyonunu bu doğrultuda belirleyen Meslek Yüksekokulumuz,

Detaylı

İş Yerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Paneli. (Mobbing)

İş Yerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Paneli. (Mobbing) İş Yerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Paneli (Mobbing) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -BUGÜNE KADAR 103 PERSONELİMİZ TARAFINDAN KOMİSYONUNA BAŞVURUDA BULUNULMUŞTUR MOBBİNG İLE MÜCADELE

Detaylı

20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ

20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 4 Yılda 40 Kat Öğrenci Kuruluşundan bu yana geçen dört senede öğrenci sayısını kırka katlayan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Türkiye nin ilk on üniversitesi

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE TANITIMI Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik

Detaylı

DIŞ PAYDAŞ ANKET. Sayın Yetkili;

DIŞ PAYDAŞ ANKET. Sayın Yetkili; DIŞ PAYDAŞ ANKET Sayın Yetkili; Kafkas Üniversitesi katılımcılığı en üst düzeyde sağlamak amacı ile "Paydaş Analizi" çalışmasının önemli bir kısmını oluşturan aşağıdaki Dış Paydaş Anketi hazırlanmıştır.

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 14/02/2017-E.2679 T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü *BENNHA25* Sayı : 54274154-774.09.03- Konu : IV. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı I. Duyurusu SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

Başvuru Tarihleri (08:00) (17:00)

Başvuru Tarihleri (08:00) (17:00) T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 017-018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Bültenimizin bu sayısında ETTOM olarak yürütmüş olduğumuz faaliyetlerden verdiğimiz eğitimlere kadar geride bıraktığımız dönemdeki

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLERİNİN DEĞERLİ YÖNETİCİ VE PERSONELİ

ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLERİNİN DEĞERLİ YÖNETİCİ VE PERSONELİ ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLERİNİN DEĞERLİ YÖNETİCİ VE PERSONELİ Başkanlığımızın faaliyetlerine yönelik Üniversitemiz birimlerinin memnuniyet derecesinin ölçülmesi ve sonuçlarının değerlendirilerek

Detaylı

İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI

İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EKONOMİ BÖLÜMÜ 27-29 Mart 2015 Düzenleme Komitesi: Prof. Dr. N. Oğuzhan Altay Doç. Dr. Umut Halaç Arş. Gör.

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 Öğrenci Sayıları-2017 BİRİM ADI I. ÖĞRETİM II. ÖĞRETİM TOPLAM E K Toplam E K Toplam E K GENEL TOPLAM DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 58 68 126 0 0 0 58

Detaylı

YÖNETMELİK. Gazi Üniversitesinden: GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Gazi Üniversitesinden: GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 18 Ağustos 2010 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27676 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

TÜRKİYE - UKRAYNA İŞ ADAMLARI FORMU ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ FSMH EĞİTİMİ İSU GEZİSİ

TÜRKİYE - UKRAYNA İŞ ADAMLARI FORMU ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ FSMH EĞİTİMİ İSU GEZİSİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ HAZİRAN SAYI 8 TÜRKİYE - UKRAYNA İŞ ADAMLARI FORMU ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ FSMH EĞİTİMİ İSU GEZİSİ 1-4 HAZİRAN 2016 8 HAZİRAN 2016 20 HAZİRAN 2016 TÜRKİYE - UKRAYNA İŞ ADAMLARI 01FORUMU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Koordinatörlüğümüzün Amacı, Üniversite birimleri ile özel sektör, sanayi ve sivil toplum kuruluşları arasında; İşbirliği stratejileri ve politikaları belirlemek, belirlenen ihtiyaçlara

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hafta içi Her gün Saat: 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 26 Haziran Bilimin Işığında

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 26 Haziran Bilimin Işığında SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 26 Haziran 2017 Bilimin Işığında İAÜ Mezuniyet Töreni Görkemli Bir Törenle Tamamlandı 11 Haziran 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 12. Mezuniyet

Detaylı

ORION Otomasyon Birim Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Levent ÇUHACI (Kalite Koordinatör Yrd.) + ORION Otomasyon Birim Bşk. Alper OZAN (Kalite Koordinatör Yrd.

ORION Otomasyon Birim Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Levent ÇUHACI (Kalite Koordinatör Yrd.) + ORION Otomasyon Birim Bşk. Alper OZAN (Kalite Koordinatör Yrd. T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYON TOPLANTISI Toplantı No: 2018/0801 Toplantı tarihi: 02 Ağustos 2018 Toplantı Yeri: İKÜ Senato Odası Toplantıya katılanlar: Rektör Prof.Dr. Erhan GÜZEL (Başkan)

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

Diş Hekimliği Fakültesi İlk Bilimsel Etkinliğini Gerçekleştirdi

Diş Hekimliği Fakültesi İlk Bilimsel Etkinliğini Gerçekleştirdi Diş Hekimliği Fakültesi İlk Bilimsel Etkinliğini Gerçekleştirdi GÜNCELLEME 30.05.2015 00:00 Diş Hekimliği Fakültesinin organize ettiği; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) Araştırma

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 05-06 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı