SUNUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SUNUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME"

Transkript

1

2 SUNUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME Bu sunum, DEKAMER hakkında aynı kaynak tarafından ısrarla yaptırılan olumsuz haberler nedeniyle hazırlanmıştır. Gündemdeki tartışmanın farklı ve hoş olmayan noktalara yönlenmesini istemediğimiz için bu açıklamalar zorunlu olarak yapılmıştır. Sunum, IKUP un yürüttüğü kampanyadan bağımsız olarak hazırlanmakla birlikte, bazı yanlış yönlendirmeleri de açıklığa kavuşturmayı amaçlamaktadır. IKUP un kampanyası ile doğrudan ilgisi olmadığının altını çizmek isteriz. İlginiz ve samimiyetle okuduğunuz için şimdiden teşekkürler

3 2008 Temmuz Mayıs 2011 Nisan 2011 Mayıs 2011 DEKAMER kuruluş çalışmaları June un Barakasını DEKAMER e vermesi ve müze olarak kullanılması Vakfın kuruluşu Vakfın barakasını geri istemesi ve DEKAMER den ayrılması Mayıs 2011 öncesi baraka Mayıs 2011 sonrası baraka

4 DEKAMER- KAPTAN JUNE VAKFI DEKAMER, herkesin bildiği gibi 2008 yılında faaliyetlerine başlamış ve 2009 yılında resmi olarak kuruldu. Çalışmalarımızda yerel desteğin önemli olduğunu görerek bu süreçte Kaptan June ve bölge halkından kişilerle görüşmeye başlandı. Bu süreç, Kaptan June un evinin arka bahçesinde yer alan tabanı çürümüş barakanın taban platformunun ve diğer çürüyen tahtaların değiştirilerek DEKAMER e bağışlanması şeklinde gelişti. Baraka, 2009 yaz döneminde yetkili kişilere bilgi verilerek yandaki fotoğrafta göreceğiniz şekilde DEKAMER girişine yerleştirildi ve müze olarak kullanılmaya başlandı.

5 Kaptan June un el yazısı ile getirdiği bilgiler kullanılarak bilgilendirme panosu yaptırıldı. Buradan da görüleceği üzere June, 1986 dan bu yana bahçesinde bulunan Baraka yı DEKAMER e verdi.

6 KAPTAN JUNE DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA VAKFI KURULDU Gelişen diyalog ile beraber bir vakıf kurulmasına karar verildi. Vakfın kurulabilmesi için TL olması gerekiyordu. Bunun toplanması için çeşitli yemek ve satışlardan yaklaşık TL elde edildi. Kaptan June TL verdi. Geri kalan TL ise bizlerin TUI ye yazdığı bir projenin desteklenmesi sonucu elde edildi. Bu sıkıntı çözüldükten sonra vakıf kurulması aşamasına geçildi. Yakup Kaska nın da kuruculardan birisi olduğu Vakıf, Denizli de, Denizli Mahkemelerince kuruldu. Vakfın kuruluş merkezi, Çaybaşı Mah. Mimar Sinan Cad. No:3/7 Denizli dir.

7 TUI Proje Desteği TUI nin desteği ile hem vakıf kurulmuş hem de merkez desteklenmiştir. Kaptan June ve TUI yetkilileri beraber merkezde buluşmuşlardı

8 Vakfın kuruluş senedini de isteyenler ile paylaşabiliriz ancak VAKIF ın DEKAMER i desteklemek ve tamamlamak amacını da güderek kurulduğunu görebilmeniz amacıyla 19. maddeyi sizlerle aşağıda paylaşıyoruz. BURADAN DA GÖRÜLECEĞİ ÜZERE VAKFIN KAPANMASI DURUMUNDA BÜTÜN MALVARLIĞI DEKAMER E DEVREDİLECEKTİR.

9 Vakıf aslında DEKAMER in kaplumbağa görünümlü projesi ile aynı anda planlanmıştı. Yandaki 2009 yılı raporumuzdan bir görüntü görülmektedir. Resme dikkatle bakacak olursanız henüz June un barakası girişte bulunmuyor. Bugün projeden haberi olmadığını veya yeni haberi olduğunu söyleyen bazı kişiler, Vakıf kurma çalışmalarımız esnasında projenin çok güzel olduğunu ve dünyada bir ilk olacağını söylüyor, projeyi destekliyorlardı. DEKAMER-VAKIF İLİŞKİSİ 2009 gönüllülerimizin isimlerini web sayfamızdaki rapordan da görebilirsiniz.

10 KAPTAN JUNE UN BARAKASI YILLARINDA DEKAMER DE MÜZE OLARAK BULUNMUŞTUR.

11 Bu arada, Avrupa nın En iyi korunan açık alanı ödülü İztuzu na verildi. Bu ödülün kazanılmasındaki rolü nedeniyle ödül DEKAMER e gönderilmiştir.

12 VAKFIN KURULUŞU VE İLK KURUCULAR KURULU TOPLANTISI Vakıf resmi olarak 9 Nisan 2011 de kuruldu Kuruculardan Yakup Kaska nın Amerika da sempozyuma katılması esnasında, Nisan 2011 içerisinde Vakıf kurucuları toplanarak Yönetim Kurulu oluşturdu. Vakıf kuruluşunun her aşamasında (sermaye toplanması, barakanın tamiri, çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapma, bilimsel destek vs.) yer alan Yakup Kaska, Vakıfın kurucularından biri olmasına rağmen Vakıf tan dışlanmıştır. Yakup Kaska nın ABD den dönüşünde, Vakıf Yönetim Kurulu Baraka nın Vakfa ait olduğu, Vakıf ve DEKAMER in 2 ayrı kurum olduğunu söyleyerek Baraka da Müze amaçlı asılan bütün afişler, materyaller alınarak dışarı çıkarılmıştır. Baraka da Vakfa gelir oluşturulması için satış yapmak istendiği söylenmiştir. Bunun üzerine DEKAMER Müdürü, Vakfın DEKAMER e destek amacıyla kurulduğunu hatırlatarak eğer VAKIF olarak ayrı çalışmak isteniyorsa ve BARAKA Vakfa aittir diyorsanız BARAKA nın alınabileceği söylendi. Bunun üzerine Vakıf Baraka yı bugünkü yerine taşıdı.

13 DEKAMER in SAHİPLENİLMESİ Diğer taraftan Kaptan June, DEKAMER i sahiplenmeye ve çeşitli ortamlarda kendisinin kurduğunu söylemekteydi. Hatta Hollanda da bir TV programı için verdiği bir röportajda bundan bahsetmiştir. İlgili bilgiler adresinden edinilebilir. (Tan-TUR Ahmet Varımlı tarafından da doğrulanabilir).

14 Yakup Kaska nın vakıftan dışlanma süreci ise çeşitli haberlerde her ne olduysa gibi bir ifadeyle geçiştirildiğini okuyoruz. Yandaki habere dikkat ederseniz bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Burada haberin başlığına da dikkat çekmek isteriz. Vakıf tarafından son dönemde sürekli olarak olumsuz haberler yaptırılmaktadır.

15 DEKAMER i İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI Basına yukarıda verilen şekilde Vakıf tarafından birçok haber yansımıştır. DEKAMER in elektrik dağıtım şirketi olmadığı ve konunun muhatabının DEKAMER olmadığı açıkça görülmekteyken ulusal ve yerel gazetelerde yarım sayfa haberler June Elektriksiz Kaldı başlığıyla verildi. Bu konudaki yorumu sizlere bırakıyoruz. Bu haberler, yaralı deniz hayvanları için yaptırdığımız deniz ambulansımıza ve hatta yaptığımız bilimsel çalışmalara kadar uzandı. Son dönemde tüm dünyanın kullandığı ve oldukça önemli uydudan izleme çalışmalarımıza kadar dayandı.

16 DEKAMER Hakkında basına verilen yanlış bilgilere örnekler Kaptan June un barakasına elektrik vermediler Ağaçlar kesilecektir 75 metre 1100 m 2 bina yapılacaktır, Otel yapılacaktır, kongre merkezi ve kafeterya yapılacaktır vb Ormandan kiralanan alan tel örgüyle çevrilecektir. İnsanlar piknik yapamayacaktır. Yol kapatılacaktır Kaptan June un barakası, yol yapılacağı için kaldırılması istenmiştir tarzı bize ait olmayan ifadelerle çıkan haberler. Basında yer alan diğer haberler..

17 DEKAMER i İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI Baraka nın taşınmasına kadar geçen süreçte beraber etkinlikler gerçekleştirdik. Bir diğer eleştirilen konu da DEKAMER in gerçekleştirdiği faaliyetler ile ilgilidir. Yaralı kaplumbağaların tedavileri sonrasında insanların katılımıyla denize bırakılması, farkındalık yaratmak amacıyla yapılır. Tüm dünyada gerçekleştirilen bu etkinlikler de son dönemde eleştirilmektedir.

18 DEKAMER projesini 2013 yılında öğrendiğini söyleyenler 2009 yılından itibaren biliyorlardı yılında Vakıf kurulma çalışması ile bu projenin taslak şekli aynı raporda yer almıştır yılındaki gönüllü listesinde yer alarak şu an planı ilk kez duyuyorum ve karşı çıkıyorum diyenler yanlış bilgi vermektedirler. DEKAMER in yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz tarzı zaman zaman açıklamalar olsa da DEKAMER hakkında yanlış bilgiler veren haberlere karşı bu bilgileri sizlerle paylaşma ihtiyacı duyduk.

19 TEŞEKKÜRLER Zamanınızı ayırarak bu sunumu okuduğunuz için teşekkür ederiz. Projeyi yeni duyup görüşlerini belirten kişilere verdikleri bilgiler için teşekkür ederiz. Bu görüşlerin değerlendirildiğini bilmenizi isteriz. Açık platformda manipüle edilmeye müsait bir tartışmanın sağlıklı ilerleyebilmesi ve hoş olmayan bir noktaya taşınmaması için sessiz kaldığımız zamanlarda çıkmaya devam eden haberler üzerine bu bilgiler paylaşılmıştır.(26-27 Şubat 2014 tarihli haberler aşağıdaki linkten görülebilir.) haberi/

20 DEKAMER Alanı Hakkında Ek Bilgi Orman Genel Müdürlüğü nden yaklaşık dönüm alan kiralanmıştır. Kiralanan alanda proje faaliyetleri ve izin verilen yapılar dışında bir şey yapılamaz. Yapılırsa verilen izin iptal edilir. Bu bilgiler açıktır ve net ifadelerdir. Proje bu kapsamda Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü ne kanunlarla verilen yetkiler çerçevesinde onaylanmıştır. İlgili kanun bilgileri bir sonraki slaytta verilmiştir.

21 644 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

DEKAMER DENİZ KAPLUMBAĞALARI ARAŞTIRMA MERKEZİ

DEKAMER DENİZ KAPLUMBAĞALARI ARAŞTIRMA MERKEZİ DEKAMER DENİZ KAPLUMBAĞALARI ARAŞTIRMA MERKEZİ Prof. Dr. Yakup KASKA DEKAMER Müdürü dekamer@pau.edu.tr caretta@pau.edu.tr Detaylı bilgi ve raporlar için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz. (http://caretta.pau.edu.tr)

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar UNIDO EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar Ferda Ulutaş, Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Ankara, 20 Mayıs 2009 KAPSAM

Detaylı

Biyosidal ürünlere yönelik bilgi düzeyi değerlendirme çalışması

Biyosidal ürünlere yönelik bilgi düzeyi değerlendirme çalışması Biyosidal ürünlere yönelik bilgi düzeyi değerlendirme çalışması Dr. Özgür ERDEM Türkiye Halk Sağlığı Kurumu (Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı) 19 Mart 2014 SUNUM PLANI A. Amaç B. Giriş- Genel

Detaylı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı 14. Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Vakfın 2007 yılı faaliyetlerine ilişkin, 23/04/2007 tarihinde

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

PROJE 3. ÇALIŞTAYI. 14 ARALIK 2010, Kayseri, TÜRKİYE

PROJE 3. ÇALIŞTAYI. 14 ARALIK 2010, Kayseri, TÜRKİYE IKONAIR PROJESİ Evrim DOĞAN ÖZTÜRK Uzman Isınma ve Motorlu Taşıt Kaynaklı Hava Kirliliği Şb. Md. Hava Yönetimi Dai. Bşk. T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı PROJE 3. ÇALIŞTAYI 14 ARALIK 2010, Kayseri, TÜRKİYE

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR.

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. 1905 yılında kurulan Uluslararası Rotary (UR), zaman ilerledikçe, başarılı olması ve ayakta kalabilmesi için sağlam bir finansal desteğe ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyaç

Detaylı

ANKARA FORUM (Bilgi Notu)

ANKARA FORUM (Bilgi Notu) ANKARA FORUM (Bilgi Notu) 21 Aralık 2010 Kronoloji (1) 19-20 Kasım 2003 M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İsrail Başbakan Yardımcısı Ehud Olmert ve Filistin Başbakanı Ahmet Kurey ile Filistin Odalar Birliği Başkanıyla

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir?

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? KAÇUV DA GÖNÜLLÜLÜK Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Nerede yaşam varsa, orada umut vardır felsefesi ile, ebeveynlerinin maddi sorunları nedeniyle tedavileri

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: 1.HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ İLKOKULU-ESKİŞEHİR PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ

Detaylı

T.C. UŞAK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. KAYAMAKAMLIGINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne)...İLK/ORTAOKUL MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. UŞAK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. KAYAMAKAMLIGINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne)...İLK/ORTAOKUL MÜDÜRLÜĞÜNE UŞAK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 48684385/604/3312208 Konu: "BirSen Daha Var" iletişim Kampanyası 12/11/2013 KAYAMAKAMLIGINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne)...İLK/ORTAOKUL MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

Yılın Filo Yöneticisi ödüllerinde Jüri Özel Ödülü Genel Müdürlüğümüzün oldu.

Yılın Filo Yöneticisi ödüllerinde Jüri Özel Ödülü Genel Müdürlüğümüzün oldu. Yılın Filo Yöneticisi ödüllerinde Jüri Özel Ödülü Genel Müdürlüğümüzün oldu. Capital ve Ekonomist Dergileri ile LeasePlan Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Yılın Filo

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre

Detaylı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Eğitimde Materyal Kullanımı ve Tasarımı Dersi Sunumu

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Eğitimde Materyal Kullanımı ve Tasarımı Dersi Sunumu NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Eğitimde Materyal Kullanımı ve Tasarımı Dersi Sunumu Grup İsmi: NiğDeliler Ad ve Soyad: Rahman AYDIN Mustafa ŞENGÜL

Detaylı

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz...

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Kadın Örgütlerinin Engelli Kadınlarla İlgili Farkındalıklarının Arttırılması Projesi Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenen Kadın Örgütlerinin

Detaylı

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz ve Özellikle Canım Annem 1 Üniversite tercihlerini yaptığımız zaman,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

Şubat 2014. Değerli Doğa Dostları,

Şubat 2014. Değerli Doğa Dostları, Şubat 2014 Değerli Doğa Dostları, Basında yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İztuzu Plajı nın imara açıldığı ve bu plaja Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi

Detaylı

ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI

ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU Çalışma Konumuz: Hava-Su- Toprak-Gürültü-Işık Kirliliği ÇALIŞMALAR AYLARA GÖRE AŞAĞIDAKI ŞEKILDE PLANLANMIŞTIR AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR

Detaylı

Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ

Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ Biz kimiz Neden platform? Üniversitelerde; İSG farkındalığını nasıl arttırabiliriz? İSG kültürünü nasıl geliştirebiliriz?

Detaylı

Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi

Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi 2005-2008 Gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz var... Birleşmiş Milletler Bin Yıl Hedefleri: Tüm kız ve erkek çocuklarının ücretsiz,

Detaylı

Otizmi Farkedin, Otizmi Tanıyın...

Otizmi Farkedin, Otizmi Tanıyın... 1/6 2/6 Bir Kampanya : çok OTİZMİ FARKEDİN, OTİZMİ TANIYIN Yaşadığımız pek çok zorluğun üstesinden gelmek ilk adımlardan i otizm farkındalığı. Bu çalışmalar amaçla yapıyor. federasyon, dernekler yarozetleri

Detaylı

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ DAĞ İNCİSİ NEDİR? DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN HEDEFLERİ NELERDİR? DAĞ İNCİSİ KRONOLOJİSİ DAĞ İNCİSİ FAALİYETLERİ DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ Nilüfer

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu KONU: Çöp Atık EKİM AYI EYLEM ve ETKİNLİKLER Eko-okul Timi oluşturuldu Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Tüm okul personeli

Detaylı

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ Farklı olduğumu biliyorum ama yetersiz değilim.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ Farklı olduğumu biliyorum ama yetersiz değilim. 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ Farklı olduğumu biliyorum ama yetersiz değilim. Bültenin Hazırlanmasında Emeği Geçenler: Deniz BÜLBÜL Şekibe ÖZÇELİK Gökhan POLATEL Başak EKİN KOTİL Değerli Okurlar; Yeni

Detaylı

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ Muğla Çevre Platformu nun (MUÇEP) Milas buluşmasına damgayı; arka arkaya gelen çevre, imar, tarım alanları konularında çıkarılan kararlar ve Okluk Koyu nda yıkılan Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI İçerik Kamu İç Kontrol Standartları Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı ve Eylem Planı Rehberi Eylem Planının Genel Yapısı Eylem Planının Hazırlanmasında

Detaylı

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI 1 Sıkça Sorulan Sorular KOŞARAK YANIMDA OL Antalya çağdaş eğitim ve kültür vakfı kızlarımızı destekleyerek, genç kızlarımızın gücünün topluma ve ekonomiye katılımını sağlıyor. Desteğiniz daha fazla kızımızın

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

ARI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANL I K A.Ş.

ARI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANL I K A.Ş. SAYI: 2013/ KON: Kalite Güvence sistemi raporu ARI GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU NA ANKARA Bu rapor Bankacılık

Detaylı

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU Müşteriye gidecek olan email body si: Sayın, MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU 0649002036300014 Mersis no.lu Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. nin Çağrı Merkezi ile irtibata geçmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte yaşadığınız

Detaylı

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) BİDEB Organizasyon Yapısı 2 BİDEB 2011 Yılı Destek Bütçesi 2011 Toplam Destek Bütçesi 81,3 Milyon TL 3 BİDEB Burslarının Temel Amacı Başarıya verilen ödül

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ. Haziran İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

FAALİYET BÜLTENİ. Haziran İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Haziran 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ TİCARİ YATLARIN TUTULMALARININ ÖNLENMESİ FETHİYE YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR İMZA KAMPANYASI DİP TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Detaylı

BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI

BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI Başvuru Formu TÜRKİYE ÜÇÜNCÜ SEKTÖR VAKFI BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI Başvuru Formu TÜSEV olarak Sosyal Yatırım Programı ile 2006 yılından

Detaylı

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1 Aralık Haziran Faaliyet Raporu

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1 Aralık Haziran Faaliyet Raporu 1 Aralık 2013-30 Haziran 2014 Faaliyet Raporu Özet Rapor, nin 1 Aralık 2013-30 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve bir sonraki 6 aylık dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları içermektedir.

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

2007 YILI FAALİYET RAPORU

2007 YILI FAALİYET RAPORU Bireysel, Kurumsal ve Toplumsal Sorun Çözme Becerilerini Geliştirir www.beyaznokta.org.tr BEYAZ NOKTA GELİŞİM VAKFI 2007 YILI FAALİYET RAPORU Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Simon Bolivar Cad., No 19/3, 06550

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

Bu projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Levent Mercin ve yardımcılığını ise Semih Çelikçi gerçekleştirdi.

Bu projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Levent Mercin ve yardımcılığını ise Semih Çelikçi gerçekleştirdi. DPÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ve TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGAN BAĞIŞI KONULU ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI NDA ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL Uluslararası

Detaylı

Nisan 2015 tarihinde sokak hayvanlarının barınmaları için yapılan kulübeler.

Nisan 2015 tarihinde sokak hayvanlarının barınmaları için yapılan kulübeler. Müdürlüğümüz, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği'ne uygun olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği'nin

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

BACADER e-bülten EYLÜL 2014

BACADER e-bülten EYLÜL 2014 BACADER e-bülten EYLÜL 2014 011 İSTANBUL DA BACACI SEVİYE 3-4 EĞİTİMLERİ YAPILDI Baca firmalarının ihtiyacı olan BACACI Seviye 3 ve BACACI Seviye 4 Eğitimleri 01-11 Eylül 2014 ve 15-25 Eylül 2014 tarihlerinde

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI işbirliği ile gerçekleştirilen POSTERLAND.ORG ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİSİ

Detaylı

MAKİNE SEKTÖRÜ DÜNYA TİCARETİNDE 2. SIRADADIR

MAKİNE SEKTÖRÜ DÜNYA TİCARETİNDE 2. SIRADADIR TÜRK MAKİNE SEKTÖRÜ MAKİNE SEKTÖRÜ DÜNYA TİCARETİNDE 2. SIRADADIR 1,9 TRİLYON DOLAR İLE DÜNYA İHRACATINDAN %12,2 PAY ALAN MAKİNE SEKTÖRÜ; PETROL ÜRÜN GRUBUNDAN SONRA 2. KONUMDADIR. TÜRK MAKİNE SEKTÖRÜ

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 14 HAZİRAN 2013 ÖNSÖZ Üniversitemiz Rektörlüğü olarak ilkini 14 Mayıs 2011 de Kongre ve Kültür Merkezinde, ikincisini 22 Mayıs 2012 de Burhaniye

Detaylı

I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI

I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI Bu Kongre Planı, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu arasında Mart 2013 te imzalanan Protokol

Detaylı

Gençlik Çalışmaları Birimi &Toplum Gönüllüleri Vakfı Yaşayan Kütüphane Proje Teklifi

Gençlik Çalışmaları Birimi &Toplum Gönüllüleri Vakfı Yaşayan Kütüphane Proje Teklifi Gençlik Çalışmaları Birimi &Toplum Gönüllüleri Vakfı Yaşayan Kütüphane Proje Teklifi Proje Adı: Uygulama Yeri: Proje Süresi: Yaşayan Kütüphane Barışarock Festivali, İstanbul 3 ay İletişim: Yörük Kurtaran

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET

YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu nun 03.04.2014 tarih ve

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Yadigar İZMİRLİ İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÖZYILMAZ

Detaylı

Özel ALEV İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği 2014 2015 Dönemi Faaliyet Raporu

Özel ALEV İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği 2014 2015 Dönemi Faaliyet Raporu Özel ALEV İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği 2014 2015 Dönemi Faaliyet Raporu Giriş ve Üyelerin Tanıtımı Özel ALEV İlköğretim Okulu (ALEV İÖO) Okul Aile Birliği (OAB), onikinci faaliyet dönemi olan 2014

Detaylı

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü \ ij U $ s \ denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü KASIM 2016 1920 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli İl Müftülüğü İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TARAFLAR Madde 1- Milli

Detaylı

Eylül 2016 BU SAYIDA İŞLEVSEL BAĞLANTILAR ODAK GRUP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ EKONOMİK YAPI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ 8. PETROL FORUMU BELGRAD DA DÜZENLENDİ

Eylül 2016 BU SAYIDA İŞLEVSEL BAĞLANTILAR ODAK GRUP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ EKONOMİK YAPI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ 8. PETROL FORUMU BELGRAD DA DÜZENLENDİ Eylül 206 PETDER Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde başlattığı Bir Varil Bir Ağaç projesi kapsamında, toplanan her bir varil atık motor yağı

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

TEKNİK EĞİTİM VAKFI SENEDİ. Vakıf senedinin altında isim ve adresleri belirtilen şahıslar tarafından kurulan vakfın adı " TEKNİK EĞİTİM VAKFI" dır.

TEKNİK EĞİTİM VAKFI SENEDİ. Vakıf senedinin altında isim ve adresleri belirtilen şahıslar tarafından kurulan vakfın adı  TEKNİK EĞİTİM VAKFI dır. Tüzük VAKFIN ADI Madde:1 TEKNİK EĞİTİM VAKFI SENEDİ Vakıf senedinin altında isim ve adresleri belirtilen şahıslar tarafından kurulan vakfın adı " TEKNİK EĞİTİM VAKFI" dır. VAKFIN MERKEZİ Madde:2 Vakfın

Detaylı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ - CMS.CHP.ORG.TR YÖNETİM PANELİ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ - CMS.CHP.ORG.TR YÖNETİM PANELİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ - CMS.CHP.ORG.TR YÖNETİM PANELİ Ana sayfada 5 tane bölme bulunmaktadır. İlk alan mavi renkte olup üst kurumdan girilen haberler in sayısı hakkında bilgilendirme yapmaktadır. İkinci

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI A Y L I K H A B E R D E R G İ S İ Y I L - 1 S A Y I - 3 ( M A Y I S 2 0 1 6 ) Topraklık Mah. Kayalık Cad. Uluçarşı İş Merkezi No: 3 Kat: 5 20150 Pamukkale /DENİZLİ

Detaylı

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti?

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti? Türkülere yeniden hayat veren, kitlelerin özgün müziğe bakış açısını değiştirecek çalışmalara imza atan Grup Göktürkler, başarı basamaklarını tırmanmaya devam ediyor. Grup Göktürkler'in üyeleri Alperen

Detaylı

TÜRKİYE DE KOBİLERDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ

TÜRKİYE DE KOBİLERDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ TÜRKİYE DE KOBİLERDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ N. PINAR IŞIN Proje Koordinatörü, Uluslararası İlişkiler Müdürü Uluslararası gereksinimler KOSGEB neden gündeme aldı? Yüksek tasarruf potansiyeli Hukuki

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ 2 BİREYSEL GÖRÜŞME Yüz yüze yapılan görüşmelerdir. Danışanın yeterlilikleri ve yetkinlikleri doğrultusunda İşe yönlendirme Aktif programlara yönlendirme Ya da diğer

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ Temel Amacımız 5174 sayılı TOBB ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun 55. maddesinde belirtildiği şekilde birliğin hukuki temsili görevi Birlik Başkanı na ait olup, bu

Detaylı

MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ

MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ BELEDİYEMİZ HAKINDA GENEL BİLGİLER Belediye Nüfusu : 465.927 Toplam Turistik otel, pansiyon vb. Sayısı : 265 Turistik

Detaylı

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL Arka Plan: BM Kadın, UNDP ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ortaklığında yürütülmekte olan Türkiye de Cinsiyet Eşitliği ne Yönelik Elverişli Ortamın Teşvik Edilmesi Ortak Programı kapsamında

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI UYGULAMA YÖNERGESİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI UYGULAMA YÖNERGESİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim

Detaylı

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Okulda Yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli kapsamındaki tanıtım toplantısına katılması Okulda yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli

Detaylı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER 2016-2020 Strateji Planı NASIL BAŞLADI? ULI bünyesinde, 2016 yılında, gayrimenkul sektöründe çalışan kadınların çalışma hayatlarındaki sorunlarının ve ihtiyaçlarının belirlenmesi,

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

FAALİYET RAPORU. Dünyagöz Vakfı 2015 yılı faaliyet raporu

FAALİYET RAPORU. Dünyagöz Vakfı 2015 yılı faaliyet raporu FAALİYET RAPORU 2015 Dünyagöz Vakfı 2015 yılı faaliyet raporu DÜNYAGÖZ VAKFI Birçok ulusun tarihinde oluşturulmuş ve değişik yöntemlerle halkın gereksinimlerine göre hizmet vermiş insancıl bir kurum olan

Detaylı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL, 21-22 NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL,

Detaylı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü Kent Sağlık Profil Eğitimi İZMİR 19-20-21 ARALIK 2016 SKB-Eskişehir İZMİR SAĞLIKLI

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20256-22555 Ankara, 13/09/2018 Konu: II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Afrika

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

AİLEM SİZ SİNİZ PROJE ADI. Çerkezköy Kaymakamlığı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü KURUM

AİLEM SİZ SİNİZ PROJE ADI. Çerkezköy Kaymakamlığı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü KURUM 1 2 PROJE ADI AİLEM SİZ SİNİZ PROJE KURUM SAHİBİ Çerkezköy Kaymakamlığı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü PROJE ORTAKLARI YÜRÜTME Çerkezköy Kaymakamlığı

Detaylı

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım..

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Sizlerle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ederek, hoş geldiniz diyor; şahsım ve

Detaylı

Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor

Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor Biz Kimiz? Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği, LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks) bireylerin insan haklarının yanı sıra sosyal ve ekonomik haklarıyla

Detaylı

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 99691855-400-E.6052259 12.06.2015 Konu: İzinsiz Eğitim ve Öğrenci Barındırma Faaliyeti Gösteren Yerler... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İ l g i: Muğla Valiliği

Detaylı

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.)

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 2: Oturduğunuz konutun mülkiyeti kime aittir? (245 kişi cevap vermiştir) Soru 3: Site yönetmeliğini okudunuz mu?

Detaylı

Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi İKLİM ELÇİLERİ DANIŞMA 1. TOPLANTISI

Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi İKLİM ELÇİLERİ DANIŞMA 1. TOPLANTISI Merkezi Finans ve İhale Birimi Türkiye de İklim Değişikliği Alanında Kapasite Geliştirme Programı Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi İKLİM ELÇİLERİ DANIŞMA 1. TOPLANTISI Kozyatağı

Detaylı

KADIN ve TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARI BİRİMİ BİZ KİMİZ?

KADIN ve TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARI BİRİMİ BİZ KİMİZ? KADIN ve TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARI BİRİMİ BİZ KİMİZ? Aralık 2011 de kurulan Türk Psikologlar Derneği Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Birimi (TPD-KTCÇB),TPD bünyesinde düzenlenecek toplumsal

Detaylı