İÇERİK KURUMSAL İLETİŞİM TEKNOLOJİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇERİK KURUMSAL İLETİŞİM TEKNOLOJİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ"

Transkript

1

2 İÇERİK Etkinlik Hakkında Ziyaretçi Profili Reklam ve PR Çalışmaları Sponsorluklar Organizasyonlar Katılım Seçenekleri Genel Kurallar Çalışma Takvimi ve Etkinlik Alanı Bilgileri Katılımcı Formları 1. Firma Adres Bilgileri 2. Firma Ürünleri / Faaliyetleri 3. Stand Kurulum Bilgileri 4. Firma Protokolü ve Stand Görevlileri 5. Uluslararası Temsil 6. Firma Davetlileri Giriş Kartları 7. Teknik Hizmetler 8. Fuar Reklam Alanları KURUMSAL İLETİŞİM TEKNOLOJİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ ADRES: Büyükdere Cad. Lale İş Mrk. K:7 46B Şişli İstanbul TEL: WEB: E-POSTA: info@teknolojidernegi.org

3 ETKİNLİK HAKKINDA Techno Show 2016 Teknoloji Derneği tarafından 10 Aralık 11 Aralık 2016 tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenleniyor. Teknolojik gelişmelerin, ürünlerin ve servislerin sergileneceği etkinliğin amacı; teknolojiye ilgi duyan her kesimden ziyaretçiye katılımcı firmaların ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Bu bağlamda etkinlik için İstanbul un en etkili noktalarından biri olan Lütfi Kırdar Fuar ve Kongre Merkezi seçilmiştir. ZİYARETÇİ PROFİLİ Etkinlik kapsamında sektör profesyonelleri ve her yaştan katılımcı hedeflenmiştir. Ağırlıklı olarak gençler hedef kitleyi oluşturmaktadır. Lise, Üniversite ve üzeri genç kesim yapılacak PR ve tanıtım kampanyalarıyla etkinliğe katılımcı olmaları sağlanacaktır.

4 REKLAM ve PR ÇALIŞMALARI Techno Show 2016 etkinliğinde başta dijital yayınlar olmak üzere yazılı basın ve dergilerde PR ve reklam çalışmaları yürütülecektir. Televizyonlarda ise etkinlik haftasına özel PR ve haber tanıtım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Özellikle dijital yayınlarda gerçekleştirilecek reklam ve tanıtım çalışmalarıyla ön kayıtlar yapılacak ve katılımın güçlü olması sağlanacaktır. Sponsorluk görüşmeleri neticelendikçe etkinlik kapsamında yer alacak sponsorlarımız başta internet sitemiz olmak üzere dijital ve yazılı basında açıklanacaktır. SPONSORLUKLAR Etkinlik ile ilgili tüm sponsorluk kategorileri ve şartları etkinlik ana sayfasında detaylandırılmıştır. Etkinlik sponsorluklarıyla ilgili tüm görüşmeler Teknoloji Derneği Kurumsal İletişim departmanı tarafından yürütülmektedir. ORGANİZASYONLAR Techno Show 2016 etkinliğinde başta 2016 Yılın Teknoloji Ürünleri Ödül Töreni olmak üzere çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek organizasyonlar ile ilgili detaylı bilgiler etkinlik sitesinde yayınlanacaktır. Organizasyonlarla ilgili tüm görüşmeler Teknoloji Derneği Kurumsal İletişim departmanı tarafından yürütülmektedir.

5 KATILIM SEÇENEKLERİ Etkinlik katılımı ile ilgili 2 tip Stand seçeneği vardır. 1. Boş Stand Alanı 2. Özel Stand Giriş kat için boş Stand alanı m2 fiyatı 250 Euro + KDV dir. Özel stand istekleri için standart 4 çeşit stand uygulamasıyla ilgili fiyat ve diğer bilgiler etkinlik sayfasında detaylandırılmıştır. Özel stand seçeneğinin standart stand uygulamaları dışında kendi tasarımlarını uygulamayı tercih eden katılımcılar fuar katılım kurallarına riayet etmek zorundadırlar. Konuyla ilgili Genel Kurallar bölümünde detaylı açıklamalar mevcuttur. GENEL KURALLAR Etkinliğin resmi web sitesinde yayımlanmakta olan; Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı alanlarının kullanımına ilişkin detayları içeren "ICEC-Kurallar" belgesinde yazılı tüm kurallara uyulması zorunludur. Çalışma Takvim ve Saatleri: Etkinlik katılımcısı kuruluşlardan stand konstrüksiyonlarını kendi özgün projeleri ile yapacak olanlar (boş alan teslim alacak olanlar), stand alanlarını 08 Aralık 2016 Perşembe günü saat 10:00 da teslim alarak konstrüksiyon çalışmalarına başlayabilirler. Stand konstrüksiyonu, fuar organizasyonu tarafından modüler stand sistemi ile kurulacak katılımcılar ise stand alanlarını 08 Aralık 2016 Perşembe günü saat 09:00 da teslim alarak dekorasyon çalışmalarına başlayabilirler. Fuar hazırlık günü olan 08 Aralık 2016 Perşembe gününde, katılımcıların fuar alanı içindeki stand hazırlık çalışmaları saat 09:00-23:00 arasında yürütülebilecektir. Hazırlık gününde saat 23:00 den itibaren çalışmaların durdurulması ve fuar alanının boşaltılması zorunludur.

6 GENEL KURALLAR Zorunlu hallerde, saat den sonra çalışmak zorunda bulunacak katılımcıların fuar yönetiminden özel izin talep etmesi gerekecektir. Bu talepler ancak; nakliye sırasında doğabilecek kaza vb. olağanüstü durumlar için kabul edilebilecektir.) Fuar bitiminde demontaj çalışmaları; 11 Aralık 2016 Pazar günü saat 19:00-24:00 arasında yapılmış ve tahsis edilen stand alanları tümüyle tahliye edilmiş olmalıdır. 11 Aralık 2016 Pazar günü saat 24:00 e kadar standlardan alınmamış olan malzemeler fuar yönetimince boşaltılır ve boşaltma masrafları %50 zamlı olarak ilgili katılımcıya fatura edilir. Stand Yapım Kuralları: Boş alana kendi özgün stand konstrüksiyonu uygulayacağını belirten katılımcılar kuracakları stand projesini en geç 28 Kasım 2016 tarihine kadar Teknoloji Derneği ne göndermiş ve yapım için onay almış olmalıdırlar. Bu özgün standların fuar yönetimince onaylanmış projeye uygun tesis edilmesi zorunludur. Özgün stand projeleri bu süre içinde bildirilmemiş ise Teknoloji Derneği, stand alanında çalışma başlangıcına yetki vermeyecektir. Alan Kullanımı: Katılımcıya teslim edilen stand alanının zemininden ve dikey hacimlerinden koridor alanlarına taşma yapılamayacaktır. Stand dışındaki koridor, duvar ve kolonlarda herhangi bir malzeme uygulanamaz. Bina tavan elemanları kullanılarak stand üzerine afiş, balon vb. materyal asılamaz. Pano, profil vb. gibi her türlü stand elemanını delmek, kesmek, boyamak, üzerlerine sabit yapıştırıcılar uygulamak, zemin malzemelerini delmek, halı uygulamalarında çift taraflı bant, kumaş bant ve 7 ml vinil dışında bir yapıştırıcı kullanmak yasaktır.

7 Teknik Kontrolörlük: Tüm fuar standlarının elektrik, statik, montaj uygulamaları, Fuar Teknik Kontrolörü tarafından bağımsız olarak denetlenmektedir. Bu konuları kapsayan tüm sorunlarda Teknoloji Derneği ne danışılmalıdır. Tesisatlar: Standlara elektrik ve aydınlatma tesisat uygulamaları için katılımcıların talepleri esas alınacaktır. Ekstra elektrik gücü ve ekstra aydınlatma hizmetleri bedelli hizmetler olup, sipariş ile birlikte ödenir ve faturalandırılırlar. Standa sağlanacak elektrik, su ve basınçlı hava hattının stand içi dağıtımı ve bağlantıları katılımcı firmaya aittir. Katılımcı, elektrik tesisat işleri için kablo, sigorta, dağıtım panoları gibi ekipmanı ve özel elektrik teknisyenini bulundurmalıdır. Elektrik tesisatlarında kullanacağınız tüm kablo ve malzemelerin; trifaze hat çekecek fazların 32 amperi karşılaması, monofaze kablolarda ise 16 amperi karşılaması gereklidir. 32 amperden yüksek enerji isteniyorsa Fuar Teknik Kontrolöründen onay alınmalıdır. Tüm özgün standlardaki elektrik tesisatlarında, katılımcı firmanın kendi elektrik sigortalarının tesisi zorunludur. Malzeme Depolama: Stand alanı dışına, koridorlara veya başka stand alanlarına malzeme konulamayacaktır. Katılımcılar çalışacakları malzemelerini Teknoloji Derneği tarafından kendilerine gösterilecek genel mal bekleme bölgelerinde tutacaklardır. Nakil Araçları Kullanımı: Sergi alanları içine malzeme getiren nakil araçlarının malzeme indirmeleri Teknoloji Derneği nin iznine tabidir. Sergi alanına giriş yapacak tüm katılımcılar öncelikle Teknoloji Derneği ne başvurarak giriş belgesi alacaklardır. Ağır tonajlı (metrekareye en fazla 500 kg.) özel malzemelerin salonlar içine indirilmesi işlemi, önceden alınacak izinle yapılabilecektir. Katılımcılar sergi alanında bulunan forklift (yalnızca yük kapısında) ve transpalet (salon içinde) servislerinden bedeli karşılığında hizmet alabilirler. Bu hizmetlerden yararlanmak için yük kapısındaki teknik görevlilere müracaat ve sıra alınması gereklidir.

8 El Aletleri ve Makinaları Kullanımı: Sergi alanları ve bina içinde, stand ve dekorasyon yapımında kullanılacak malzemeler için kesme ve kaynak uygulamalarına izin verilmemektedir. Bu tür malzemelerin dışarıda montaja hazırlanarak sergi alanına getirilmesi gereklidir. Ses Limitleri: Standlarda yapılacak gösteriler ve müzik yayınları vb. için izin verilecek maksimum ses seviyesi 70 db dir. Özel durumlar için katılımcıların bina yönetiminden önceden yazılı onay almaları zorunlu olup, ses limitlerine uyulmaması durumunda bina yönetiminin teknik altyapıya ve yayına müdahale etme hakkı vardır. Temizlik: Etkinlik genel mekanları, koridorları ve stand zeminleri temizliği etkinlik organizasyonu tarafından sağlanır. Zeminler haricindeki stand iç temizlik işleri katılımcı firmalara aittir. Katılımcılar ücretli ekstra iç temizlik hizmetleri için Teknoloji Derneği ne danışabilirler. Güvenlik: Katılımcı standlarının hazırlık, sergi saatleri içi ve sergi sonrası toplanma dönemlerindeki stand güvenliğinden etkinlik organizasyonu sorumlu değildir. Katılımcıların bu süreler için güvenlik önlemi almaları ve sigorta yaptırmaları tavsiye edilir. Etkinliğin açık olduğu günler içindeki sergi dışı saatlerde genel güvenlik etkinlik yönetimince sağlanmaktadır. Her katılımcı firma kendi işçi ve elemanlarının iş güvenliğinden ve sigortalarından sorumludur. ÇALIŞMA TAKVİMİ 08 Aralık 2016 Perşembe 09 Aralık 2016 Cuma 10 Aralık 2016 Cumartesi 11 Aralık 2016 Pazar Özgün Stand Projeleri nin onaylatılması için son tarih 28 Kasım 2016 Pazartesi dir.

9 ETKİNLİK ALANINA ULAŞIM İstanbul Lütfi Kırdar, kongre vadisi merkezinde, ziyaretçilerin kolayca ulaşabilecekleri, toplu taşıma araçlarından da faydalanabilecekleri bir konumdadır. Taksim Meydanı metre Nişantaşı metre Atatürk Hava Limanı - 23 km Sabiha Gökçen Hava Limanı - 50 km uzaklıkta olup önde gelen 4 ve 5 yıldızlı oteller yürüme mesafesindedir. OTOPARK: İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek organizasyonlar esnasında hizmet alınabilecek otoparklar: Nişantaşı İspark kapalı otoparkı araç / Hilton otel kapalı otoparkı araç / Tünel içi kapalı otopark araç KATILIMCI FORMLARI Firma Adres Bilgileri, Firma Ürünleri / Faaliyetleri, Stand Kurulum Bilgileri, Firma Protokolü ve Stand Görevlileri, Uluslararası Temsil, Firma Davetlileri Giriş Kartları, Teknik Hizmetler, Fuar Reklam Alanları na ilişkin bilgi ve formlar etkinlik internet sayfasında detaylandırılmıştır. KATILIM BAŞVURULARI TEKNOLOJİ DERNEĞİ KURUMSAL İLETİŞİM DEPARTMANI ADRES: Büyükdere Caddesi Lale İş Merkezi No:62 K:7 D:46B Mecidiyeköy, Şişli İSTANBUL TELEFON: WEB: technoshow.teknolojidernegi.org E-POSTA: info@teknolojidernegi.org

16-19 Kasım Çarşamba - Cumartesi Antalya Expo Center

16-19 Kasım Çarşamba - Cumartesi Antalya Expo Center 16-19 Kasım 2016 Çarşamba - Cumartesi Antalya Expo Center 24.Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı KÜLTÜR MİRASI ve İŞLEVLENDİRME Organizasyon: Destekleyenler

Detaylı

FUAR HAZIRLIK DOSYASI

FUAR HAZIRLIK DOSYASI FUAR HAZIRLIK DOSYASI 21-23 Nisan 2016 Bilgi ve rezervasyonlarınız için: İstanbul: +90 216 455 75 88 Antalya: +90 242 316 46 00 info@expocleanroom.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

STAND İNŞAASINA DAİR TEKNİK KOŞULLAR

STAND İNŞAASINA DAİR TEKNİK KOŞULLAR STAND İNŞAASINA DAİR TEKNİK KOŞULLAR STAND İNŞAASINA DAİR TEKNİK KOŞULLAR... 1 AÇIKLAMA... 3 YAPISAL SAĞLAMLIK VE GÜVENLİK... 4 STAND YÜKSEKLİKLERİ... 4 STAND GÖRÜNÜLÜRLÜĞÜ... 4 Stand Tasarım ve Uygulaması

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

STAND TASARIM KATALOĞU

STAND TASARIM KATALOĞU STAND TASARIM KATALOĞU INHOUSE Hakkında INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI 11-12 EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI İsim Sponsoru: 90bin 1- Şirketin logosu aşağıda geçen tüm basılı ve dijital görsellede 1. sırada ve tek başına yer alacaktır. Sahnede 2. Günün B2B Alanında

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

ANNE BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ FUARI CBME TÜRKİYE SPONSORLUK VE REKLAM DOSYASI

ANNE BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ FUARI CBME TÜRKİYE SPONSORLUK VE REKLAM DOSYASI ANNE BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ FUARI CBME TÜRKİYE SPONSORLUK VE REKLAM DOSYASI 11-14 Ocak 2017 Istanbul CNR Expo Hall 1-2-4 İstanbul, Türkiye www.cbmeturkey.com 1 CBME Türkiye Reklam ve Sponsorluk Olanakları

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER , REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER HOL BAYRAKLAMA Salonlarda rmanızın yerinin belli olması için ve/veya tüm fuar alanında tanıtımınızı yapmak için koridorlarda tavandan asılması sureti ile bayraklama çalışması

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 27-29 Nisan 2017 İFM, İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK.

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF 16 Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler Ortak Aktivite İstanbul, TÜRKİYE IFIA 2. IFIA DÜNYA KONGRESi 04 Mart 2016 03-06 Mart 2016 İstanbul, TÜRKİYE İstanbul Kongre

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

FASHIONIST 2014 KATILIMCI VE ZİYARETÇİ PROFİLİ

FASHIONIST 2014 KATILIMCI VE ZİYARETÇİ PROFİLİ FASHIONIST 2014 Patika Fuarcılık ve Otiad işbirliği ile geçen yıl Aralık ayında ilkini gerçekleştirdiğimiz Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı nın 2.sini, 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal keyfi, ödüllü oyunlar, turnuvalar,animasyon gösterileri,yelken

Detaylı

W O W I S T A N B U L H O T E L & C O N V E N T I O N C E N T E R FACT SHEET

W O W I S T A N B U L H O T E L & C O N V E N T I O N C E N T E R FACT SHEET WO W I S TA N B U L H OT E L & C O N V E N T I O N C E N T E R WOW KONGRE MERKEZİ Adres : WOW Convention Center Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! "Chem Show Eurasia Sponsorluk Seçenekleri" Sponsorluk seçeneklerinin size sunduğu fırsatlar sonucu fuar alanında marka tanınırlığınızı optimum bir noktaya taşıyarak,

Detaylı

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan KOOPERATİFÇİLİĞİN

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve öğrenmesine katkı vererek, ülkenin gelişimine katkı sağlamak

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ GÜZEL BİR GÜN 28-30 EKİM ULUSLARARASI DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI CİHAZ VE EKİPMANLARI FUARI DDS WORLD SHOW DENTAL LABOR DİŞ TEKNİSYENLİĞİ SEMPOZYUMU ASİSDENT YARDIMCI PERSONEL

Detaylı

Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI

Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Süzer Plaza, Askerocağı Caddessi, No:6, 34367 Elmadağ, 34367 İstanbul Zirve

Detaylı

DAVET. Değerli meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli meslektaşlarımız, DAVET Değerli meslektaşlarımız, Ülkemizde Klinisyen Veteriner Hekimlik hızla gelişmekte, hizmet alanları çeşitlenmekte buna bağlı olarakda yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Başta eğitim konusu olmak üzere,

Detaylı

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan Kooperatif ürünlerini

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem Show Eurasia 2016 da bütün sektörün gözleri

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016.

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016. TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES 12-15 Ekim 2016, Konya www.tx2016.org Sende en iyi ne varsa dostuna onu ver Hz. Mevlana SPONSORLUK DOSYASI KATKIDA BULUNANLAR ORGANİZASYON

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç,

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, dinamik, çağdaş bir şehir üniversitedir. Önce insan ilkesi

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr Organizasyon FUAR DAVETİYESİ 300.000 adet basılacak olan davetiye katılımcı firmalara, kamu kuruluşlarına, üniversitelere, sektör dernek ve birliklerine, sektör dergileri

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

SSS. - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor?

SSS. - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor? SSS - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor? o Contemporary Istanbul 2018 Genel Ziyaret günleri 20-23 Eylül arasındadır. o Sadece davetiye ile girilen At First Sight ve Ön İzleme 19 Eylül 2018

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI YURT DIŞI FUAR ORGANİZASYONU BAŞVURU FORMU

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI YURT DIŞI FUAR ORGANİZASYONU BAŞVURU FORMU EK- 1 T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI YURT DIŞI FUAR ORGANİZASYONU BAŞVURU FORMU Notlar: a. Cevaplan 10 punto ile elektronik ortamda yazınız ve verilen boşluklarla sınırlı kalmayınız. b. Talep edilen her bir fuar

Detaylı

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI BAYRAK DIREKLERI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım imkanı için bir firma maksimum

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI. SPONSORLUK DOSYASI

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI.  SPONSORLUK DOSYASI ULUSAL KONGRESi ULUSLARARASI KATILIMLI 13-16 Nisan 2017 Perissia Hotel & Convention Center Kapadokya - Nevşehir www.endouroloji2017.org SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER KONGRE ADI: 12. Ulusal Endoüroloji

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

KATILIM FIRSATLARI

KATILIM FIRSATLARI www.peryonkongre.com KATILIM FIRSATLARI Bir sivil toplum kuruluşu olan PERYÖN'ün hedefi, üyelerine ve topluma, kuruluş amacı ile ilgili değer yatamak. Hedefe ulaştıracak en güçlü yöntem ise üretimi ve

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Renklerin büyüsünü keşfet... 7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı 22-24 Mart 2018 Hall 9-10-11-FOYER SPONSORLUK

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor.

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. KAM ÇALIŞTAYI 2016 "DÖNÜŞÜM" Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. Çağımızda Bilgi Teknolojileri hızla değişmekte ve gelişmektedir. Şüphesiz Kütüphane, Arşiv ve Müzeler bu

Detaylı

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayı : TİM.EİB.GSK.00.. İzmir, 17/10/2014 Konu : Foodex Japan 2015 Fuarı Milli Katılım Duyurusu Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayın Yetkili, 03-06

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye Connecting Global Competence www.sesa-build.com ICC İstanbul, Türkiye Organizasyon MMI Eurasia Fuarcılık powered by supported by Katılımcı Kılavuzu İÇİNDEKİLER PAGE. GENEL BİLGİ..Fuar Künyesi..Organizatör

Detaylı