BÜLTENEYLÜL 2014 Sayı:2014/3

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜLTENEYLÜL 2014 Sayı:2014/3"

Transkript

1 GEBZE TİCARET ODASI BÜLTENEYLÜL 2014 Sayı:2014/3 NAİL ÇİLER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanın Kaleminden Sayın Üyemiz, Bilindiği üzere Meslek komite çalışmaları, sektörlere genel perspektif sunan, farklı öneri ve çözümleri ortaya çıkarmaktadır. Bölgemizin mevcut sorunlarını saptayabilmek ve bu doğrultuda projeler üretebilmek için, oda çalışmaları açısından büyük avantajlar sağlamaktadır. Küreselleşmeye paralel olarak ihtiyaçlar sürekli değişmektedir. Çözüm odaklı yürüttüğümüz Meslek komite faaliyetlerimiz, bölgemiz şirketlerinin daha yüksek verimlilikle çalışmalar yapmasına olanak sağlamaktadır. Meslek komiteler bölgesel gelişimi güçlendirirken, aynı zamanda odalar arası iletişim ile ulusal bazda da eş zamanlı gelişmeler görülecektir. Gebze Ticaret Odası' nın yasal olarak her yıl en az iki kere düzenlemesi gereken Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Gökçe'nin katılımıyla Güral Sapanca Otel' de gerçekleştirildi. Bütçe, cari açık, enflasyon, para politikası, kur politikası ile ekonomik göstergelerin analizi ve gidişatı ile ilgili yaklaşık bir saatlik bir sunum gerçekleştiren Gökçe, dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişme ve risklerin değerlendirmesini katılımcılarla paylaştı. Ekonomik göstergelerin küresel anlamda fotoğrafını çeken Gökçe, kriz ortamında dünyadaki bono ve tahvil reel getirilerinin son derece düştüğünü ancak diğer yandan borç miktarlarının oldukça arttığını ifade etti. Ülkelerin kalkınma seviyelerini inceleme aşamasında borç miktarlarından ziyade vade sürelerine dikkat çeken Gökçe, enerji politikalarına da vurgu yaparak ülkelerin gelişmesinde önemli unsurların başında geldiğini belirtti. Türkiye' nin yıllık büyüme rakamları, enflasyon, cari açık ve işsizlik oranları hakkında karşılaştırmalı analiz yapan Gökçe, ithalat ve ihracat rakamlarını büyük ölçüde etkileyen döviz kuru artışının önemli bir bileşen olduğunu ifade etti.. Dolayısıyla çalışmalara katılım oranları arttıkça, ticari işleyiş hacmi yükselirken, ekonomik kalkınma sağlanacağı gibi bölgenin sosyalleşmesi yönünden de artılar kazandıracaktır.

2 GEBZE TİCARET ODASI EYLÜL 2014 BÜLTENİ 2 MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTISINDA DOÇ. DR. DENİZ GÖKÇE DEN EKONOMİ ZİYAFETİ Meslek Komite Üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, meslek komite çalışmalarının, sektörlere genel perspektif sunan, farklı öneri ve çözümleri ortaya çıkardığını, bölgenin mevcut sorunlarını saptayabilmek ve bu doğrultuda projeler üretebilmek için, oda çalışmaları açısından büyük avantajlar sağladığını ifade etti. Çiler ayrıca, odalar arası iletişime vurgu yaparak, odaların her birinin meslek komite çalışmalarını karşılıklı olarak değerlendirmesi, beyin fırtınası yapılmasının, değer katan görüşleri tespit edebilmek adına büyük önem taşıdığını, bölgesel etkileşimin ulusal gelişime dönüşebileceğini ifade etti. Toplantıda ayrıca, TOBB tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerine Odamızı temsilen katılan Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Salih Kükrek söz alarak, TOBB ve iştiraklerinin kurumsal yapısı ve hizmetleri ile Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında katılımcılara bilgi aktarımında bulundu.

3 GEBZE TİCARET ODASI EYLÜL 2014 BÜLTENİ 3 Gebze Ticaret Odasında Ruanda heyeti ile yatırım fırsatlarının değerlendirildiği ikili iş görüşmeleri toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler görüşmede Türkiye Ruanda arası mevcut ticari faaliyetler ve Ruanda'da bulunan yatırım fırsatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konuşmada bölgemizin Türk ekonomisine yön veren kilit bir noktada olduğunu belirten Çiler, Ruanda ile yapılacak iş görüşmeleri ve yatırımlar sürecinde bölgemizin jeopolitik değerlerinin büyük ölçüde katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. Toplantıda konuşma yapan Ruanda Ankara Büyükelçisi Caesar Kayisari, bölgemiz iş adamları ile yapılacak ikili iş görüşmelerinin her iki ülke ekonomisine de büyük katkısı olacağını belirtirken, Gebze Ticaret Odasından bir heyeti Ruanda' da ağırlamaktan onur duyacaklarını dile getirdi. RUANDALI İŞADAMLARINI AĞIRLADIK Konuşmada bölgemizde şirketleri bulunan ve iki ülke arasında yatırım faaliyetlerini sürdüren işadamları da söz alırken, Ruanda' da bulunan yatırım imkanları ve iş süreçlerine ilişkin ülke geneli ve finansal faaliyetlerle ilgili bilgi aktarımında bulundular. İki ülke arasındaki ticareti geliştirmek amacıyla Gebze Ticaret Odası'nın organize ettiği, Ruanda'daki eş değer sektörlerde yer alan Gebzeli firma temsilcileriyle ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Görüşmeler ağırlıklı olarak elektirk, inşaat, demir, Gıda makineleri ve hızlı tüketim alanlarında gerçekleşti. İhtiyaçların karşılıklı olarak dile getirildiği toplantıda yapı malzemeleri üretimi Ruanda'da işletme temini, plan, proje ve mühendislik hizmetleri üzerinde uzun görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeleri takiben GOSB, Enka Fabrikası, Tayaş Fabrikası, Öztreyler, MARTEK, MAM (Marmara araştırma Merkezi), ve TSE'ye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretler sırasında tanıtım filmleri izleyen fabrika iş süreçlerini ve TSE Laboratuvarlarını gözlemleyen Ruandalı heyet, ziyarette bulundukları yerler hakkında yetkililerle bilgi alışverişinde bulundular. Program sonrasında özellikle bölgemiz şirketleri ve araştırma merkezlerindeki gelişmiş teknoloji yapısının da büyük beğenildiği aldığı gözlemlendi. Kalite hizmet anlayışını benimseyen Odamızda, İnsan Kaynakları Politikamız kapsamında personelimize İş Sağlığı Uzmanı Yusuf Erdem tarafından Ergonomi, Kişisel Gelişim Uzmanı Cem Tetik tarafından Zaman Yönetimi konularında eğitim verildi.

4 . GEBZE TİCARET ODASI EYLÜL 2014 BÜLTENİ 4 OKULUMUZUN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞINA KATILDIK Gebze Ticaret Odası (GTO) Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin 2014/2015 Eğitim-Öğretim Yılı, Gebze İlçe Eğitim Müdürü Durak Demirel ve GTO Yöneticilerinin katıldığı törenle başladı. Törende konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; yeni öğretim yılında öğrencilerden en büyük beklentilerinin başarı olduğunu belirtirken, Konuşmasının devamında okumanın önemine değinen Çiler, öğrencilere kitapların paylaşıldıkça değerinin artacağını ve bu amaçla Gebze Ticaret Odası olarak okul kütüphanesine geleceğimizin teminatı olan gençlerin yararlanması adına kitap bağışında bulunduklarını belirtti. Tören sonrasında Gto Yönetimi, öğrencilerle birlikte okul kütüphanesine hediye edilen kitapların düzenlemesini yaptı. KGF VE MARKA DAN SONRA KOSGEB TEMSİLCİLİĞİ DE ÜYELERİMİZİN HİZMETİNDE Üyelerimizin küresel rekabet gücünü artıracak, ticari ve sınai alanlarda her zaman kalıcı ve köklü yöntemleri ortaya koymayı amaçladığımız çalışmalara bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde üyelerimizin birebir iletişim kuracağı, daha ulaşılabilir lokasyonda bulunacak KOSGEB şubesi odamız binasında hizmete sunulmuştur. ODAMIZIN İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI DİĞER AKREDİTE ODALARA ÖRNEK GÖSTERİLDİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Antalya da 152 akredite oda ve borsanın genel sekreterleri ile akreditasyon sorumlularını bir araya getiren akreditasyon çalıştayı gerçekleştirildi. Akreditasyon özdeğerlendirme sistemi, sosyal medyayı doğru kullanma, anket uygulama ve yorumlama kapasitesinin artırılması, gösterge geliştirme ve kıyaslama ile akreditasyon sisteminin genel değerlendirmesi konulu oturumlarla gerçekleşen çalıştaya Genel Sekreterimiz Mustafa Y. Sekin ve Kalite Sorumlumuz Güzin İğdelioğlu katıldı. Odamızın insan kaynakları uygulamaları akredite odalar için örnek oda olarak gösterildi. Ayrıca Odamız 5 Belgeye sahip 3 odadan biri olmanın haklı gururunu. yaşamaktadır. Bunlar TS İSO 9001Kalite Yönetim Sistemi, TS Çevre Yönetim Sistemi, TS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemi, TS Müşteri Memnuniyeti Yönetim sistemi ve A Sınıfı Akredite Oda Belgesi.

5 GEBZE TİCARET ODASI EYLÜL 2014 BÜLTENİ 5 UYGULAMALI STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYINA KATILDIK Çalıştay kapsamında Bölgesel ve Yerel Kalkınma Dinamikleri - Stratejik Plana Giriş, Oda ve Borsaların Geleceğine Yönelik TOBB Hedef ve Öncelik Hiyerarşisi, Oda ve Borsalara Yönelik Uygulanabilecek TEPAV Araç Seti Tanıtımı, Stratejik Plan ve Performans Yönetimi Giriş, Akreditasyon Sistemi ve Stratejik Plan Bağlantısı ve İç Kontrol Sistemi konularına değinildi. Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi Çalışmaları kapsamında, TEPAV ev sahipliğinde Uygulamalı Stratejik Plan Çalıştayı gerçekleştirildi. Çeşitli illerden oda-borsa yetkililerinin yer aldığı iki gün süren programa Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Nail Çiler, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Abdurrahman Aslantaş, Meclis Üyemiz Murat Kaya, Genel Sekreterimiz Mustafa Y. Sekin ve Kalite Sorumlusumuz Güzin İğdelioğlu katıldı Faaliyet konusu Taşımacılık, Ulaştırma ve Depolama Hizmetleri olan 22. Meslek komitesi, 10 Eylül 2014 tarihinde Odamızda grup üyeleriyle genişletilmiş toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, Gebze de bulunan personel, okul servisi ve karayolu yolcu taşımacılığı yapan; şirket, Kooperatif, dernek ve bireysel arabacı esnafının tek çatı altında toplanarak, daha güçlü, daha etkin, kar paylarının daha verimli olabilmesi, ortak satın almalar planlayarak giderlerinin azaltılması, ortaklar yararına yardımlaşmayı ön plana çıkararak aile ortamını oluşturmak için; dernek çatısı altında birleştirilmesine karar verildi.

6 GEBZE TİCARET ODASI EYLÜL 2014 BÜLTENİ 5 VALİ TOPACA YA VEDA ETTİK Hatay Valiliği görevine atanan Kocaeli Valisi Sn. Ercan Topaca için, Odamız ve Gebze Belediyesi işbirliği ile 22 Eylül 2014 tarihinde bir veda yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Bölge protokolünün önemli temsilcilerinin yer aldığı organizasyonda konuşma yapan Başkanımız Nail Çiler, görev süresi boyunca bölgenin ticari ve sınai hayatına yönelik çalışmalarda önemli katkıları bulunan TOPACA ya teşekkürlerini sunarken, Hatay Valisi olarak da başarılı çalışmalara imza atacağını ifade etti. Meclis Üyelerimiz, Meslek Komite Üyelerimiz, Disiplin Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin yer aldığı organizasyonda, başarılı çalışmalarından dolayı Vali Topaca ya Odamız adına Meclis Başkanımız Nejat Hasan Karaağaçlı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Nail Çiler tarafından hediye takdiminde bulunuldu. İhracat yapmak isteyen veya halihazırda ihracat yapan ancak ihracat payını arttırmak isteyen üyelerimizin dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere Marka. işbirliği ile Odamızda dış ticaret eğitimi gerçekleştirildi. Çankaya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fedai Uzun sunumuyla gerçekleşen 6 günlük teknik destek programında Dış Ticarette Mevzuat Yapısı ve Uygulama, İhracat Türleri ve Yöntemleri, Dış Ticarette Risk Kavramı ve Risk Yönetimi, Fiyatlandırma ve Fiyat Teklifi Hazırlama vb. bir çok konuda katılımcılar bilgilendirildi. Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla Odamızda KOSGEB işbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin Eylül tarihleri arasında 14.cüsü gerçekleştirildi. 300 e yakın kişinin iş dünyasına kazandırıldığı girişimcilik eğitimleriyle, gençlerin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak görmeleri ve iş yaratan bireyler olmaları hedefleniyor...

7 GEBZE TİCARET ODASI EYLÜL 2014 BÜLTENİ 6 AÇILIŞ, TÖREN VE PROGRAMLAR Gaziler Günü münasebetiyle Gebze Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül 2014 tarihinde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Nail Çiler katıldı. Tübitak MARTEK tarafından organize edilen Girişimcilik Kampı' nın 12 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen Proje Değerlendirme ve Ödül Töreni' ne Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı. Bölgemizde faaliyete geçen İZ- KA İnşaat Malzemeleri Yapı Market firmasının 20 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen açılış törenine Başkanımız Nail Çiler katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık ile Türk Standartları Ensitüsü Başkanı Hulusi Şentürk' ün teşrifleriyle TSE Gebze Kampüsü bünyesinde faaliyete geçen Kimya Laboratuarı Ek Hizmet Binası ile Biyogenetik ve Gıda Laboratuarı' nın 19 Eylül 2014 tarihli Resmi Açılış Törenine Başkanımız Nail Çiler katıldı. İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Adres: Güzeller mah. Kavak Cd. No:3 GEBZE/KOCAELİ Telefon: 0 (262) /5 hat Fax : 0 (262) E-Posta: bilgi@gebzeto.org.tr Tüm sorularınız için: linkini tıklayarak destek masası bölümümüzden hızlı bir şekilde yardım alabilirsiniz.. Kocaeli Sanayi Odası'nın kuruluşunun 25.yılı münasebetiyle 12 Eylül 2014 tarihinde Kocaeli Sanayi Odası- Oda Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konser programına Kadın Girişimciler Kurulu İcra Üyemiz Mukadder Doğanay katıldı.

BÜLTENOCAK 2015 Sayı:2015/3

BÜLTENOCAK 2015 Sayı:2015/3 www.gebzeto.org.tr GEBZE TİCARET ODASI BÜLTENOCAK 2015 Sayı:2015/3 Başkanın Kaleminden NAİL ÇİLER Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Üyelerimiz, Bilindiği üzere Ocak ayı içerisinde önemli günleri geride bıraktık.

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BÜLTENŞUBAT 2015 Sayı:2015/4

BÜLTENŞUBAT 2015 Sayı:2015/4 www.gebzeto.org.tr GEBZE TİCARET ODASI BÜLTENŞUBAT 2015 Sayı:2015/4 GEBZE TİCARET ODASI YENİLİKLERE DOYMUYOR: BİLGİ DÖKÜMAN BİRİMİ Başkanın Kaleminden NAİL ÇİLER Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Üyemiz,

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BÜLTENEKİM 2014 Sayı:2014/4 GEBZE TİCARET ODASI NDAN BÜYÜK PROJE

BÜLTENEKİM 2014 Sayı:2014/4 GEBZE TİCARET ODASI NDAN BÜYÜK PROJE www.gebzeto.org.tr GEBZE TİCARET ODASI BÜLTENEKİM 2014 Sayı:2014/4 GEBZE TİCARET ODASI NDAN BÜYÜK PROJE NAİL ÇİLER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanın Kaleminden Sayın Üyemiz, Gebze Ticaret Odası olarak. yaşadığımız

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 1 4 EKİM 2016 Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumu 2016 4 EKİM 2016 Kariyer Planlama ve İç Girişimcilik Semineri Key Of Change

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

GEBZE TİCARET ODASI. Sayı:2015/2

GEBZE TİCARET ODASI. Sayı:2015/2 www.gebzeto.org.tr GEBZE TİCARET ODASI bültenaralik 2014 Sayı:2015/2 NAİL ÇİLER Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Üyelerimiz, Başkanın Kaleminden Kurulduğu günden itibaren üye odaklı çalışma sürecini devam

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 17.09.2013 22.10.2013 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI(YÖREX) 19-22 EYLÜL 2013 19-22 EYLÜL TARİHLERİNDE ANTALYA EXPO CENTER DA DÜZENLENEN 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 2009-2013 DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 Laboratuarlarımızın gelişimini sağlamak Gelibolu ilçemizde bulunan İrtibat büromuzda ayçiçeği

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.07.2016 2016 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu 25 Haziran 22 Temmuz 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Ülkemizin birliğine ve demokrasisine karşı

Detaylı

2016 YILI FAALİYET RAPORU

2016 YILI FAALİYET RAPORU 2016 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Organizasyon Şemamız Oda Meclisi Disiplin Kurulu Yönetim Kurulu Akreditasyon Kurulu İdari Kadro Üye ve İştirakçi olduğumuz kurumlar Temel Yeterlilik İş Planlama ve

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 PROSES HEDEFİ 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim sayısı 2 eğitim F.14 Eğitim / Etkinlik Planı F.08 Yönetici/Personel

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

OCAK 2016 Web:

OCAK 2016 Web: OCAK 2016 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr ATSO DA EKONOMİ ÇALIŞTAYI Antakya Ticaret ve Sanayi Odası nda Hatay İlinin Ekonomisini, İstihdam Yapısını ve Bunlara Göçmen Etkilerini

Detaylı

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Borsası, Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Borsası, Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği NİZİP TİCARET BORSASINDA KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Borsası, Kızıltepe Ticaret Borsası, Batman Ticaret Borsası ve Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreterleri

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2014 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT ve ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI İş süreci yönetiminde Dünyaca ünlü firmaların (Mercedes,

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.05.2016 2016 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 25 Nisan 30 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Odamız ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ KURULUŞ 2 Temmuz 2010 tarihinde Devlet Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve Mardin Valisi Sayın Hasan DURUER tarafından resmi açılışı gerçekleştirilmiştir. Mardin

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni GSO-TOBB-TEPAV Girişimcilik Merkezinin Açılışı Kredi Garanti Fonu Gaziantep Şubesi nin Açılışı Proje Değerlendirme ve Eğitim Merkezi nin Açılışı Dünya Bankası Gaziantep Bilgi Merkezi Açılışı 23 Temmuz

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI MEDICA Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 16 19 Kasım 2011 tarihleri arasında Almanya nın Düsseldorf kentinde düzenlenmiştir. 43.kez düzenlenen söz konusu

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı