Dinamik Mühendislik ve Dörtler Grup iş ortaklığıdır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dinamik Mühendislik ve Dörtler Grup iş ortaklığıdır"

Transkript

1

2 YAŞAMIN SINIRLARINI

3 SİZ BELİRLEYİN...

4

5 Dinamik Mühendislik ve Dörtler Grup iş ortaklığıdır

6 Projede gerekli görüldüğü takdirde değişiklik yapma hakkı müteahhit firmada saklıdır.

7 Yaşamınızı Taçlandırın Pera Plus; 2003 yılında Adana da bir taahhüt firması olarak kurulmuş ve bugüne kadar mühendislik, tedarik, inşaat ve yönetim hizmetlerinde çalışmış olan Dinamik Mühendislik ve 1955 te çalışma hayatına otomotiv ile başlayan daha sonra yedek parça, ankastre satışı ve reklam sektörü ile devam eden Dörtler Grup un deneyimlerini birleştirmesiyle ortaya çıktı. İki firmanın ticaret hayatında kazanmış oldukları tecrübeler bugün Pera Plus ın şekillenmesinde büyük rol oynarken, insanların bu iki güçlü markaya olan güvenleri çalışmaların emin adımlarla ilerlemesini sağlamıştır. İnsanların bu güvenini boşa çıkarmamak için her zaman en iyiyi sunma gayretinde olan bu iki firma, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek en iyisi ve en yenisini sunmaya çalışmaktadır.

8 peraplus.net 06 07

9 HAYATA BiR ADIM ATIN Pera Plus; m 2 lik bir arsa içerisinde yer alıyor. Mersin otoban girişine 2 dakika, M1 Alışveriş Merkezi ne 15 dakika, CarrefourSa ve Medline Hastanesi ne 5 dakika mesafede bulunan bu proje ile hem temel hem de sosyal tüm ihtiyaçlarınızın çok yakınında olacaksınız.

10 peraplus.net 08 09

11 LOKASYON

12 peraplus.net 10 11

13 KRALLAR GİBİ KARŞILANACAKSINIZ Pera Plus ta şık ve modern blok kapılardan içeriye girdiğiniz anda, mermer kaplı, ahşap dekore edilmiş asma tavanlı, aydınlatmalarla donatılmış bir mekan sizleri karşılayacak. Son derece modern çizgilerle tasarlanan bu giriş, sizi ve misafirlerinizi etkisi altına alacak.

14 peraplus.net 12 13

15 EVİNİZİN SINIRLARINI SİZ BELİRLEYİN 2 Blok+2 Bodrum Kat+Zemin Kat+13 Kat tan oluşan Peraplus ta, isteğe göre 3+1, 2+2 ve 2+1 loft daire seçenekleri bulunuyor. Daha evinize girmeden tüm ruh halinizi değiştirecek dış mimarinin şıklığı ve projenin genelinde hâkim olan konfor sizlere huzur dolu bir yaşamın kapılarını aralayacak.

16 peraplus.net 14 15

17 YAŞAMDAN BİRAZ KONFOR ÇALIN Pera Plus ta cam balkonlar ile gün ışığının umut veren hissi daima evinize dolacak. Dairelerde yer alan 5 li ankastre setler, laminant parkeler, ısı-ses yalıtımı, saten boya ve birçok yüksek kalitedeki ürün bu proje ile hayatınıza hem şıklık hem de rahatlık katacak.

18 peraplus.net 16 17

19 TARZ SAHİBİ BİR YAŞAMIN YÜKSELİŞİ Pera Plus ta, iyi planlanmış ayrıntıların bir araya getirildiği, dış ve iç mimari tasarımlarıyla kendine özgü bir tarz ve duruş oluşturmayı başarabilen özel bir proje. Yüksek standartlara sahip yapı malzemeleri, başarılı bir işçilikle birleşerek etkileyici bir sonuç ortaya çıkarıyor.

20 peraplus.net 18 19

21 EĞLENMENİN BİRÇOK YOLU VAR Kafanızı dinleyebileceğiniz peyzaj alanı, güneşli bir günün tadını doya doya çıkarabileceğiniz yüzme havuzu, rekabetin kahkahalarınıza karışacağı mini tenis kortu, mini futbol sahası ve basketbol sahası da bu projede sizleri bekliyor olacak.

22 peraplus.net 20 21

23 DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETMEYİN Pera Plus ta hayatın her anı sizin için daha kolay bir hal alacak. Spor yapmak veya günün stresinden arınmak için trafikle uğraşmanıza, zaman kaybetmenize gerek kalmadan projemizde yer alan fitness salonu ve sauna ile hayat daha keyifli bir hale gelecek.

24 peraplus.net 22 23

25 BIRAKIN ÇOCUKLAR DÜŞLERİNİ YAŞASIN Ailenin tüm üyelerinin kendisi için bir şeyler bulabileceği Pera Plus ta, çocuklar açık-kapalı çocuk oyun alanında her mevsim özgürce enerjilerini atabilecek, evin büyükleri ise açık dinlenme alanları ile yılın 365 günü gökyüzünün verdiği huzurla buluşacak.

26 peraplus.net 24 25

27 HAYATINIZIN KİLİT NOKTASI GÜVENLİK OLSUN Yağmur, güneş ışığı ve birçok kazadan aracınızı koruyacak olan kapalı otopark, kumandalı giriş sistemi ile aracınıza güvenli bir ev sahibi olacak. Kumandası sadece site sakinlerinde bulunabilecek olan bu sistem ile yabancı araçlar otoparka giriş yapamayacak, park yeri arama sorununuz ortadan kalkacak.

28 peraplus.net 26 27

29 KALİTE AYRINTILARDA GİZLİDİR Mermer kaplamalı ve alüminyum korkuluklu merdivenler, sensörlü aydınlatmalar, yangın ihbar sistemi, çift asansör, jeneratör, gece görüşlü kameralı güvenlik sistemi, gün ışığına duyarlı çevre aydınlatmaları ve benzeri, sizin güvenliğiniz ve rahatınız için tasarlanmış olan birçok detay Pera Plus ta evinizde olacak.

30 VAZİYET PLANI 4 1- A BLOK 2- B BLOK 3- OTOPARK 4- ÇOCUK HAVUZU 5- YÜZME HAVUZU 5 6- BASKET SAHASI* 7- ÇOCUK OYUN ALANI 8- GÜVENLİK 9- YAYA GİRİŞ-ÇIKIŞ KAPALI OTOPARK GİRİŞİ peraplus.net *Bu saha aynı zamanda mini tenis kortu ve mini futbol sahası olarak da kullanılacak. 7

31 PROJE ÖZELLİKLERİ Lobi Fitness Salonu Sauna Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzu Açık-Kapalı Çocuk Oyun Alanları Basketbol Sahası Mini Tenis Kortu Mini Futbol Sahası Açık dinlenme alanları Her Blokta Çift Asansör Merkezi Kalorifer Sistemi Her Daireye 1 Araçlık Kapalı Otopark Kapalı Otopark Merkezi Yangın Söndürme Sistemi Paratoner Merkezi Uydu Sistemi Klima Sistemi Altyapısı Yayalar ve araçlar için ayrı olmak üzere kontrollü noktalardan; bloklara giriş ve çıkışlar Site girişinde, müracaat ve güvenlik kulübe girişçıkış bariyerleri Site giriş güvenlik kulübesi arasında ve daireden daireye haberleşme sistemi (intercome) Açık alanlarda aydınlatma elemanları Site çevresi kameralı güvenlik sistemi Radye Temel Her bağımsız bölüm için ayrı olmak üzere, lobi alanında posta kutusu ile duyuru panosu Bina ortak merdivenlerinde betonarme taşıyıcı üzeri 1. sınıf granit veya mermer kaplama, alüminyum korkuluk Daireler ve ortak alanlar için tüm sistemi besleyecek kapasitede jeneratör

32 ÇATI DUBLEKS LERİNDE GENİŞ TERAS KEYFİ peraplus.net 30 31

33 Çatı dubleks dairelerde yaptığımız geniş teras, ailecek yapacağınız Pazar kahvaltıları ya da ağırlayacağınız misafirleriniz için mükemmel bir ortam oluşturacak. Bu projede özgürce nefes alacak, hayatı evinize dolduracaksınız.

34 2+1 LOFT DAİRE peraplus.net 32 33

35 KALİTEYLE ŞEKİLLENEN DAİRELER Pera Plus ta dairelerin iç mimarisi hayatınıza yeni bir estetik anlayışı getirecek. Dünya nın önde gelen markalarına ait ürünlerin kullanıldığı daireler ile kalite vazgeçilmeziniz olacak.

36 2+1 LOFT DAİRE MODAYA AYAK UYDURAN PROJE; PERA PLUS peraplus.net 34 35

37

38 2+1 LOFT KAT PLANI SALON-MUTFAK E. YATAK ODASI YATAK ODASI E. BANYO BANYO ANTRE-HOL TERAS TERAS peraplus.net

39 2+1 LOFT KAT PLANI LOFT A BLOK B BLOK

40 2+2 DAİRE peraplus.net 38 39

41 DEĞİŞEN DÜNYA, GELİŞEN TEKNOLOJİ Pera Plus ta yapılan teknolojik alt yapı ile evinizdeki konfor üst seviyelere çıkacak. Değişen dünyaya uyum sağlayan yaşam alanları, hayatın hızını yakalamanızda size yol gösterecek.

42 2+2 DAİRE peraplus.net

43 PERA PLUS TA DÜŞLERİNİZE UYANIN

44 2+2 KAT PLANI peraplus.net SALON-MUTFAK E. YATAK ODASI YATAK ODASI E. BANYO BANYO ANTRE-HOL CAM ODA

45 2+2 KAT PLANI A BLOK B BLOK

46 3+1 DAİRE peraplus.net 44 45

47 EVİNİZDEKİ ŞIK DOKUNUŞLAR Pera Plus ta evinize girdiğiniz zaman tüm enerjiniz değişecek. Dairelerdeki şık tasarımlar size ilham verirken, ailecek modern ve konforlu bir hayata adım atacaksınız.

48 3+1 DAİRE peraplus.net

49 HER ODA BİR MUTLULUK

50 3+1 KAT PLANI SALON-MUTFAK E. YATAK ODASI YATAK ODASI YATAK ODASI GİYİNME ODASI E. BANYO BANYO ANTRE-HOL ÖN BALKON ARKA BALKON peraplus.net

51 3+1 KAT PLANI A BLOK B BLOK

52

53

54 Fazlı Meto Bulvarı Yüzüncü Yıl Mah. No: 7 ÇUKUROVA / ADANA T: pera@peraplus.net

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji Bu katalogda yer alan görseller, metinler ve planlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Artun İnşaat gerekli gördüğü hallerde değişiklik yapma hakkını

Detaylı

En son ne zaman portakal çiçeği kokularıyla uyandınız?

En son ne zaman portakal çiçeği kokularıyla uyandınız? En son ne zaman portakal çiçeği kokularıyla uyandınız? size portakal çiçeği kokuları eşliğinde konfor ve güven dolu bir hayat sunuyor 1999 yılında kurulan, gerçekleştirdiği projelerle Adana nın köklü ve

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor... Demirtaş a CEMRE Düşüyor... 2 3 Özgün Mimari, Mutlu Yaşam... Demirtaş ta modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisi ile Cemre Evlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde; denize 19 km, şehir merkezine 10 km, hastaneye 5 km, havaalanına 20 km mesafede

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

"Yaşamınıza Değer Katın"

Yaşamınıza Değer Katın 6825 m² arsa üzerinde yapılan 4 blok 72 daire 1682 m² inşaat alanı olup 5143 m² si yeşil alandır. Ev Hayalleriniz Bizimle gerçek oluyor BİNA ÖZELİKLERİ * 6825 m² arsa üzerinde yapılan 4 blok 72 daire 1682

Detaylı

İZMİR İN OKSİJENİ E

İZMİR İN OKSİJENİ E İZMİR İN OKSİJENİ E N BOL EVİNDESİNİZ 5 7 SİZİN İÇİN EN ÖZEL YAŞAM Zihninizi boşaltın, bedeninizi dinlendirin, enerjinizi tazeleyin. Muhteşem bir yaşam için kendinizi hazırlayın... 8 9 10 doğada yaşam

Detaylı

www.vadiankaraevleri.com projemizin en büyük avantajlarından biri şehrin merkezinde olup aynı zamanda sessizliğin ve sakinliğin hakim olduğu ormana komşu olmasıdır. Ormanın huzur veren doğasıyla yaşayıp

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I BORDO G Ü N E S L I Güneşli de yepye eni bir yaşam merkezi BORDO Sosyal tesisleriyle hayatınıza renk katacak yaşam alanları sizleri bekliyor Çağdaş mimarinin tüm olanaklarıyla Güneşli de özlem duyulan

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor Önce düşler vardı Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için "Meteor İnşaat" olarak çıktığımız bu yolda bir yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşlerken, sizlerin isteklerini göz önüne

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır. Bünyesinde

Detaylı

Gaziantep in farklı projelerini hayata

Gaziantep in farklı projelerini hayata YATIRIMA VE YAŞAMAYA DEĞER Gaziantep in farklı projelerini hayata geçirerek insanı ve yaşamı merkeze alan ADIGÜZELLER İNŞAAT, yapı sektöründeki 20. yılı aşkın tecrübesiyle, yüzlerce insanın yaşamına dokunmaya,

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m H A Y A T I B U R A D A Y A Ş A www.ifbkameryapi.com H a y a t ı B u r a d a Y a ş a!.. w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler...

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... İNCE ÇİZGİLER, İNCE DETAYLAR Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... Tüm bu farklılıkların içinde aynı noktada Art Yaşam Evlerinde buluşuyoruz. Modern, yenilikçi yaşamı içinde barındıran yeni nesil

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR HAKKIMIZDA Mimari özgünlüğün, teknoloji ve mühendislikle birlikte önem kazanacağına inanan Gama Grup un inşaat sektöründeki deneyimleri, bu kez de STUDİO GARDEN projesiyle hayat bulmaktadır. Rahat ve huzur

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!.. Nest Menemen: Cumhuriyet Mah. 7508/1 Sok. No: 1 Koyundere Mevkii Menemen- İZMİR e-posta :info@nestyap.com 0 530 108 86 49 0 530 108 81 86 /nestyap www.nestyap.com İster YATIRIM!.. İster OTURUN!.. Nest

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını; ... www. 2 3 Şimdi yepyeni, görkemli ve hayatınıza huzur katacak bir ELSA projesi Merzifon da yükseliyor. Şehrin rutinine başkaldıran bu proje, hayata bakışınızı değiştirecek renkli detaylarla tasarlandı

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

Küçükçekmece deki. Cennet...

Küçükçekmece deki. Cennet... Küçükçekmece deki Cennet... Kat kat ayrıcalık Manzaraya açılan teraslı daireleri ile hem balkon, hem de terasa sahip çok özel konut seçeneklerinden oluşan Cennet Koru; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 den oluşan

Detaylı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

hayallerinizi inşaa ediyoruz hayallerinizi inşaa ediyoruz İstanbul hiç bu kadar yakın olmamıştı. İstanbul da çalışıp Bursa da yaşayabilirsiniz. Canınız boğazda kahvaltımı yapmak istiyor, 75 dk. sonra ordasınız. Yeni adresiniz; tarihi

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

Şehrin İçindeki. Huzur

Şehrin İçindeki. Huzur Şehrin İçindeki Şehrin İçindeki Huzur Sehirle iç içe... Bursa Beşevler, Eğitimciler Caddesi nde inşa edilen Safalı Evler, sizi şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından uzakta, sakin ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

Ayrıcalık her adımda...

Ayrıcalık her adımda... Ayrıcalık her adımda... Kurumsal Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti. 25 seneyi aşkın süredir Ankara da faaliyet göstermektedir. Firmamızın faaliyet alanları mimarlık, mühendislik, müşavirlik, inşaat, taahhüt

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK DOLCE VITA HAKKIMIZDA 1991 yılında Ankara da kurulan Kafkas İnşaat karayollarına, köy hizmetlerine vb. devlet kurumlarına taahhüt işi yapmak ve ayrıca yap-sat diye adlandırılan konut müteahhitliği yapmak

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Kalite Tesadüf Değildir

Kalite Tesadüf Değildir MİSTALYA Villaları Kalite Tesadüf Değildir Firmamız 32 yıllık tecrübesiyle teknik ve profesyonel birikimini köklerinden almış bir kuruluş hikayesine sahiptir. Kurucularımızdan Kadir KURTOĞLU, Fransa da

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Size Özel Yenilikler

Size Özel Yenilikler Size Özel Yenilikler Halil KOCAMAN Yönetim Kurulu Başkanı Biz RENAPARK ortaklığı olarak hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları inşa ediyoruz. Projelerimizin

Detaylı