Galatasaraylılar Derneği Faaliyet Raporu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Galatasaraylılar Derneği. 2014 Faaliyet Raporu"

Transkript

1 Galatasaraylılar Derneği 2014 Faaliyet Raporu

2 Sevgili Galatasaraylılar, Yönetim Kurulumuz 2014 senesi içinde 45 toplantı yapmış, alınan kararları uygulamış ve ekte bilgilerinize sunduğumuz etkinlikleri gerçekleştirmiştir. Göreve geldiğimiz günden beri yönetim kurulumuzun hedefi olan Galatasaraylılar Derneği nin camiamızın sakin gücü olması için çaba sarf edilmiş ve her bir Galatasaraylı kuruluş ile iyi ve samimi ilişkiler kurulmuştur. Dernek merkezimizde 2013 senesinde yapılan büyük ölçekli tadilat ve lokal genişletme çalışmalarının devamı olarak, bu sene de alt yapımız iyileştirilmiş, eksikler giderilmiştir. Lokalimizin genişlemesi ve güzelleşmesi sonucunda üyelerimizin İstanbul un zor yaşam koşullarına rağmen derneğimize gösterdikleri ilgi önceki senelere oranla ikiye katlanmış, her yaştan daha çok Galatasaraylı bir araya gelme fırsatını yakalamıştır. Bizim için 2014 senesinin en önemli çalışması sayısı i bulan 13. sınıf üyesinin, üye ve iletişim bilgilerini son teknoloji ile saklayabildiğimiz ve kullanabileceğimiz, sizlere daha sık ve modern yoldan ulaşmamıza olanak tanıyacak olan yeni bir üyelik programının derneğimize kazandırılmasıdır. Muhakkak ki, daha başarılı olmayı arzu ettiğimiz konular da oldu. Özellikle çok ümitli olduğumuz yeni Sultani Bonus kredi kartımız çeşitli nedenlerle istenilen kullanıma ve başarıya ulaşamadı. Maddi imkanlarımızın daha güçlü olmasını ve bizden destek bekleyen genç kardeşlerimize daha fazla yardımcı olabilmeyi biz de isterdik. Umarım bu eksikliklerimizi de önümüzdeki senelerde gerçekleştirme imkanı yakalarız senesi boyunca her başvurduğumuzda bize desteklerini esirgemeyen bütün Galatasaraylılara, bizlere öneri getiren, yol gösteren ağabey, abla ve kardeşlerimize ve son olarak büyük bir özveri ile çalışan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve alt kurullarımıza sizlerin adına teşekkür ederim. Saygılarımla Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu Polat BENGİSERP Başkan

3 Sosyal faaliyetler PİLAV 2014 Galatasaray Pilavı Galatasaraylılar Derneği nin her sene geleneksel olarak organize ettiği Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü 1 Haziran 2014 tarihinde Galatasaray Lisesi nde yapıldı. Bu sene 80'incisi gerçekleşen Geleneksel Pilav Günü, mezuniyetlerinin 50. yılını kutlayan eski mezunların ön bahçedeki Atatürk heykeline çelenk koyması ve saygı duruşu ile başladı. Tören Tevfik Fikret Salonu nda Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaray Eğitim Vakfı İkinci Başkanı Köksal Bayraktar, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp ve 50. mezuniyet yılını kutlayan 1964 mezunları adına konuşan İbrahim Hızalan ın konuşmaları ile devam etti Pilav ında çok önemli bir ilk daha yaşandı ve sevgili Atıf SERDENGEÇTİ ile Fuat DİRİKER ağabeylerimiz 75. mezuniyet yıllarını kutlayarak,yaş kütüğüne çivi çaktılar. Yaş kütüğüne çivi çakılmasının ardından ise yönetim kurulumuzun tarihinde almış olduğu karar ile Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı idarecileri, teknik heyetleri ve oyuncularına Galatasaraylılar Derneği fahri üyelik beratları verildi.

4 Sosyal faaliyetler PİLAV 2014 Galatasaray Büyük Ödülü Ali SİRMEN, Doğan HASOL, Cengiz NAYIR, Hülya TANRIÖVER ve Polat BENGİSERP ten oluşan 2014 Galatasaray Büyük Ödülü seçici kurulu yapmış olduğu 2 toplantı sonrasında, 2014 Galatasaray Ödülü nün oybirliği ile Sn. Hıfzı TOPUZ a verilmesine ve ödül töreninin daha geniş bir katılımla gerçekleşebilmesi için Galatasaray Pilavı gününde yapılmasına karar verdi. Maalesef havanın yağışlı olması nedeniyle, okul bahçemizde yapılması planlanan ödül takdim töreni, Tevfik Fikret Salonu nda yapıldı. Yönetim Kurulumuzun, tarihinde oybirliği ile almış olduğu karar doğrultusunda Galatasaray Büyük Ödülü yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile daha önce ödülü kazanan kişiye verilen maddi ödülün, 2014 yılından itibaren Galatasaray Lisesi ne yeni girmiş bir kardeşimize 4 sene boyunca ödül sahibi adına konacak olan burs olarak verilmesine karar verildi.

5 Sosyal faaliyetler PİLAV 2014 FAHRİ ÜYELİKLERİN VERİLMESİ Galatasaraylılar Derneği tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Tüzüğümüzün 8. maddesi gereği Galatasaray Ailesine yararı dokunan kişiler maddesinden yola çıkarak Türkiye ve Galatasaray tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonu olan Kadın Basketbol takımımızın teknik heyet ve oyuncuları ile son yıllarda 5 Avrupa ve 3 Dünya şampiyonluğu kazanmış olan ve bu başarılarını 2014 senesinde tekrarlayan Tekerlekli Basketbol takımımızın teknik heyet ve oyuncularını Galatasaraylılar Derneği fahri üyeliğine layık gördü ve her iki takımımızın üyelik beratları Pilav da kendilerine verildi.

6 Sosyal faaliyetler Mezuniyet 146 DEVRESİ MEZUN OLDU 146 devresindeki kardeşlerimiz 2 Temmuz 2014 Salı günü Lisemizde, Tevfik Fikret Salonu nda yapılan törenle mezun olarak 13.sınıfa geçtiler. Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp in de bir konuşma yaptığı törende mezuniyet ortalamalarına göre liseyi ilk üç derece ile bitiren kardeşlerimize çeşitli ödüller verildi. Törende ayrıca derneğimiz tarafından verilen "Abdurrahman Şeref Efendi Başarı Ödülleri"ni kazanan kardeşlerimiz de ödüllerini dernek başkanımız Polat Bengiserp in elinden aldılar.

7 Sosyal faaliyetler Sultani BALO SULTANİ BALOSU Bizim için yatılılık, Galatasaraylılık kültürünün en önemli parçasıdır. Bu olguyu ve kültürü devam ettirmek ve kardeşlerimize yatılılık bursu vermek için düzenlenen 12. Sultani Balosu, camiamızdan yaklaşık 550 kişinin katılımıyla, 2 Eylül 2014 Salı akşamı Harbiye Hilton Oteli havuz başında gerçekleştirilmiştir. Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaray İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Zeren, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Eğitim Vakfı üyeleri, Galatasaray Ödülü jüri üyeleri, 2014 Galatasaray Ödülü sahibi Hıfzı Topuz, Galatasaray Spor Kulübü sporcuları, Galatarasaylılar Derneği üyeleri ve camiamızın geniş katılımıyla gerçekleşmiş olan 12. Sultani Balosu nda, yatılılığa destek fonuna aktarılmak üzere bu yıl TL bağış toplandı. Ayrıca, yönetim kurulumuzun Mayıs ayında almış olduğu kararla, bu yıl para ödülü yerine, aynı miktarda bağış ile 2014 Galatasaray Ödülü sahibi Hıfzı Topuz adına verilecek olan bursun temsili çeki de Lise Müdürümüz Sayın Meral Mercan a teslim edildi. 12. Sultani Balosu, Enbe Orkestrası nın müzikleri ile devam etti.

8 Sosyal faaliyetler İlkokul GALATASARAY İLKÖĞRETİM OKULU BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ DERNEĞİMİZDE AĞIRLANDI Galatasaray İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri ve aileleri 7 Eylül 2014 Pazar günü dernek lokalimizde düzenlenen kahvaltıda ağırlandı. Galatasaray İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Zeren, Galatasaray Derneği Başkanı Polat Bengiserp ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ın katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda, yapılan konuşmaların ardından, öğrencilere camiamıza katılım hediyeleri verildi.

9 Sosyal faaliyetler Öğretmenler Günü 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ 24 Kasım 2014 Öğretmenler Günü nü, Cemiyet te lisemizde çalışmış, emekli ve çalışan öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek kutladık. GENÇ DEVRELER CEMİYETTEYDİ Yeni mezun devrelere yönelik yapılan gecelerde genç devreler Cemiyet te biraraya gelme şansı buldu.

10 Sosyal faaliyetler Cumhuriyet Bayramı 151. DÖNEM ÖĞRENCİLERİ DERNEĞİMİZDE AĞIRLANDI Galatasaray Lisesi ne bu yıl başlayan 151. Dönem öğrencileri, dernek lokalimizde verilen öğle yemeğinde, 126. Dönem mezunları tarafından ağırlandı. CUMHURİYET KOKTEYLİ Cumhuriyet in 91. Kuruluş yıldönümü, üyelerimizin ve eski başkanlarımızın katılımıyla Cemiyet te düzenlenmiş olan Cumhuriyet Kokteyli ile kutlandı.

11 Sosyal faaliyetler Pasaj 2014 PASAJ GECELERİ Çiçek Pasajı yönetiminin tutumu sebebiyle bir süredir Pasaj da gerçekleştiremediğimiz Pasaj Geceleri, geçen yıl söz vermiş olduğumuz şekilde sene başında anlaşmaya varılan bir ana sponsor desteği ile 2014 yılı içinde Cemiyet e taşındı. Pasaj Gecesi ; Pasaj Gecesi Bahçeye Çıkıyoruz ; Pasaj Gecesi Yaza Veda ve Pasaj Gecesi 2014 e Veda başlıklarıyla yapılan dört Pasaj Gecesi nde Ahırkapı Roman Orkestrası, Ajda Ahu Giray ve Atilla Demircioğlu sahne aldı. Pasaj gecelerinin özlenen ortamının Cemiyet e taşındığı bu gecelerde üyelerimiz geç saatlere kadar eğlenme fırsatı yakaladı.

12 Galatasaray Topluluğu GTİK Çalışmaları Galatasaraylılar Derneği yönetim kurulu olarak göreve talip olurken verdiğimiz sözü tutarak her bir Galatasaraylı kuruluşla en yakın ilişkiyi kurmak için çaba sarf ettik. GTİK ( İşbirliği Kurulu ) Dernek yönetimimiz 2014 senesinde yapılan 6 GTİK toplantısında Başkan ve Genel Sekreteri tarafından temsil edilmiş, derneğimiz faaliyetleri hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır. Son olarak bu kıymetli topluluğun daha verimli ve Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda daha yapıcı çalışmalar yapması için, derneğimizin yaşayan 9 Başkanı ile 2 ayrı toplantı düzenlenmiş ve ortak önerilerimiz GTİK genel sekreterliğine tarihli toplantıda sunulmuştur.

13 Galatasaray Topluluğu Ortaköy GALATASARAY ORTAKÖY BİNASI Ortaköy binamızın geçirmiş olduğu yangın sonrası geçen 2 seneye ve bütün iyi niyetli çabalara rağmen inşaatına başlanmamış olması tüm camiamızda ciddi endişe uyandırmaktadır. Bu konuda bilgilenmek için Derneğimiz, yetkili Galatasaraylıları davet ederek bir bilgilenme toplantısı düzenlemiştir. GALATASARAY LİSESİ YENİ YÖNETMELİĞİ tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanmış olan GALATASARAY Lisesi yeni yönetmeliği ile ilgili olarak bilgilendirme çalışmalarımız devam etmektedir.

14 Derneğimiz Aidat ve Üyelik 2014 yılında yapılan en önemli çalışmalardan biri Aidat Kampanyası ydı. Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalar sonucunda tarihinde başlatmış olduğumuz Aidat Kampanyası ile 10 ile 25 sene arasında ödenmemiş olan borçların kapatılması hedeflendi. Dernek tarihinde bir ilk olan bu kampanya tarihinde son bulmuştur. Yuvarlak rakamlarla, Derneğimizin kaydı açık ve 89 döneme yayılmış üyesi bulunmaktadır. Toplam aidat borcu ise kampanya öncesinde 2 Milyon TL sınırında idi. Başlatılan aidat ödeme kampanyasında özellikle orta yaşları oluşturan 53 dönemi hedefledik ve kendileri ile dönem mümessilleri, sınıf temsilcileri ve direk mailing yolları ile iletişim kurmaya çalıştık. Bu kampanyayı yaparken üyelerimizden aldığımız yapıcı eleştiri ve yorumlar bizleri son derece mutlu etti. Yola çıkarken borcun tamamını toplamayacağımızı biliyorduk ve en azından bu sürecin bütün 13.sınıf üyeleri arasında bir farkındalık yaratacağına inandık tarihi itibari ile 320 üyemiz TL birikmiş aidat borcunu ödeyerek derneğe olan borçlarını kapattılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ama en içten teşekkür sene başında, kampanya olmadan dernek aidatlarını düzenli ödeyen üyemize. GALATASARAYLILAR DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ Derneğimizin Şubat 2014 Mali Genel Kurulu nda alınmış olan tavsiye kararı doğrultusunda, Galatasaraylılar Derneği nin ticari faaliyetlerde bulunmasına imkan sağlayacak olan Galatasaraylılar Derneği İktisadi İşletmesi, tarihinde kurulmuş ve tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir. GSD İktisadi İşletmesi, derneğimizin yıllardır sıkıntısını çektiği ticari faaliyetlerde muhatap olamama ( fatura kesememek ) gibi çok önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır. Bu faydanın yanı sıra Derneğimiz için yapılan harcamalar, yatırımlar normal bir ticari işletme şartlarında işlem görecek ve bugüne kadar yaşanan ciddi KDV kayıpları, ve diğer sıkıntılar aşılmış olacaktır. Bu gelişme ile, derneğimiz 2015 senesinden itibaren, faaliyetlerini daha geniş ve kapsamlı bir şekilde sürdürebilecektir.

15 Derneğimiz Yeni üye programı Galatasaraylılar Derneği nin en önemli sorunu olduğunu göreve geldiğimiz günden beri dile getirdiğimiz üye bilgileri güncelliği ve aidat borçlarına kökten bir çözüm bulabilmek için çok önemli bir adım 2014 senesinin sonunda atıldı. 6 aydır yürüttüğümüz çalışmaların sonucu olarak, Raklet firmasının özel yazılımı olan bir dernek üye takip programı Aralık 2014 tarihinde derneğimize bedelsiz olarak kazandırılmıştır. Bu program sayesinde hedefimiz, GSD üyelerini daha kolay ve son iletişim teknolojilerini kullanarak bilgilendirmek ( bizde kayıtlı olan üye bilgilerinin doğru olması şartı ile ), ve yeni ödeme imkanları ile çok ciddi boyuttaki aidat borcunu eritmek olacaktır. Üyelerimiz, çok yakın bir gelecekte var olan çeşitli sosyal medya hesaplarından Cemiyet programına bağlantı kurarak, cep numaralarına gelen şifre ile hesaplarını kullanma imkanına kavuşacaklar. Ayrıca, cep telefon faturanız veya PAYPALL ile ödeme yoluyla da kampanyalara katılım yapabileceklerdir.

16 Derneğimiz ÖN SALON YENİLENDİ Derneğimizin ön salonu 2014 yılının sonbahar aylarında Hakan Üstünberk in değerli mali desteği ve Ali Tursan ın çalışması ile altyapısı yenilenerek dekore edilmiştir. Kendilerine bir kere daha teşekkür ediyoruz. Çanakkale Gezisi 2014 senesinde tekrar düzenlenmeye çalıştığımız Çanakkale gezimiz üyelerimizden yeterli katılımcı sayısı oluşmadığı için iptal edilmiştir. Selanik Gezisi 2013 senesinde 40 kişi ile gerçekleştirilen Selanik gezimiz bu sene maalesef son 3 güne kadar üyelerimizden herhangi bir katılım olmaması nedeniyle iptal edilmek durumunda kalınmıştır. Yayınlar Haziran ve Ocak 2015 Sultani dergilerimiz çıkartılarak üyelerimizin beğenisine sunulmuştur

17 Derneğimiz Cemiyet Söyleşileri 2014 yılında başlamış olduğumuz Cemiyet Sohbetleri nde GEV Başkanı İnan Kıraç, Nedim Gürsel, Asaf Savaş Akat, Murat Sağman, Burak Özcan gibi pek çok ismi ağırladık. Cemiyet Sohbetleri 2014 Nedim GÜRSEL - Yüzbaşı nın Oğlu ( ) Prof. Dr. Asaf SAVAŞ AKAT ve Murat SAĞMAN 2014 te Ekonomide ve Piyasalarda Beklentiler ( ) Reha KESKİN ve Mehmet YILDIRIM - Sultani Ruhu Kamboçya ve Vietnam da ( ) Atilla DORSAY - Emek Yoksa Ben de Yokum ( ) Murat YANKI - Kapadokya Şarapları ( ) Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan KIRAÇ ( ) Burak ÖZCAN - Soğuk Lodos ( ) Mehmet AYAN, Atilla GÖKÇE ve Ilgaz ÇINAR - Türk Sporu Nereye Gidiyor ( )

18 Derneğimiz Misafir Ettiklerimiz Çok uzun zamandır ilk defa GEV Başkanı, GSK Başkanı ve GTİK Genel Sekreteri derneğimizde bir araya gelerek yönetim kurulumuz tarafından ağırlandı.

Galatasaraylılar Derneği Olağan Genel Kurul 16/23 Şubat 2019

Galatasaraylılar Derneği Olağan Genel Kurul 16/23 Şubat 2019 Galatasaraylılar Derneği Olağan Genel Kurul 16/23 Şubat 2019 1 Galatasaraylılar Derneği 2018 Faaliyet Raporu 2 Olağan Genel Kurul, 16 Şubat / 23 Şubat 2019, Levent / İstanbul BAŞKAN dan Değerli Galatasaraylılar,

Detaylı

Galatasaraylılar Derneği 2016 Faaliyet Raporu

Galatasaraylılar Derneği 2016 Faaliyet Raporu Galatasaraylılar Derneği 2016 Faaliyet Raporu 1 2016 FAALİYET RAPORU S o sya l Fa a l i yetler Sevgili Galatasaraylılar, Yönetim Kurulumuz 2016 senesi içinde 44 toplantı yapmış, bütçemiz doğrultusunda

Detaylı

Galatasaraylılar Derneği 2017 Faaliyet Raporu

Galatasaraylılar Derneği 2017 Faaliyet Raporu Galatasaraylılar Derneği 2017 Faaliyet Raporu 1 Mali Genel Kurul 24.Şubat - 3.Mart 2017 Levent / İstanbul Değerli Galatasaraylılar, Dernek yönetimimiz, geçtiğimiz sene 1.4.2017 tarihinde yapılan seçimli

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 20-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 812

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Aylık Bülteni

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Aylık Bülteni Aylık Bülteni Mayıs 2013 Sevgili Sarı Siyahlılar, 28 Mayıs'tan beri Türkiye ciddi bir toplumsal hareketlenme yaşamaktadır. Gezi Parkı'nda barışçıl şekilde başlayan protestolar orantısız bir güçle bastırılmaya

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ İ YUVADAN SESLER BAŞKANIN MESAJI Sevgili Darüşşafaka Ailesi, 2016 yılını bitiriyor ve yeni umutlarla 2017 yılına giriyoruz. Darüşşafakalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak 2016

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu Beton Sempozyumu ile hazır beton sektörüne ışık tuttu Akçansa nın katkılarıyla, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Beton Sempozyumu, sektörün profesyonel ve akademisyenlerini

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 02 Ekim 2013-15 Ekim 2014 Dönemi Rapor Tarihi 10.10.2014 1 İTÜ GVO BEYLERBEYİ

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2016-17 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:14 Kulüp Toplantı No: 884 Dönem Toplantı No:14 Toplantı Tarihi: 2.11.2016 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: John Germ U.R. 2420. Bölge

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni

ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SGK OLARAK SÜRATLİ VE KALİTELİ HİZMET SUNAN KÖKLÜ BİR KURUM OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ -BUNDAN YILLAR ÖNCE İLAÇLARIN

Detaylı

Sayı: 2001/02 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2001/02 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2001/02 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2001 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 7 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI Eğitim dünyasının önde gelen kuruluşlarından TED Kayseri Koleji, 44.döneminde 93 öğrencisini mezun etti. Okul bahçesinde

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki CIO Ödülleri CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO ları onurlandırmayı hedefliyor. Ödül alan CIO

Detaylı

GALATASARAYLILAR DERNEĞİ 2011 YILI FAALİYET RAPORU VE 2012 YILI BÜTÇESİ

GALATASARAYLILAR DERNEĞİ 2011 YILI FAALİYET RAPORU VE 2012 YILI BÜTÇESİ GALATASARAYLILAR DERNEĞİ 2011 YILI FAALİYET RAPORU VE 2012 YILI BÜTÇESİ 1 OCAK 2011-31 ARALIK 2011 TEVFİK FİKRET SALONU 18 ŞUBAT 2012 / 25 ŞUBAT 2012 *Kongremiz 18 Şubat 2012 tarihinde çoğunluk sağlanamadığı

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO : 5 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Hazırlık çalışmaları. Takım toplanıyor

Hazırlık çalışmaları. Takım toplanıyor 5 HAZİRAN 2013 Takım toplanıyor Hazırlık çalışmaları kapsamında 11 Temmuz a kadar burada kalacak olan Beşiktaş, 12 Temmuz da Hamburg da henüz planlamaları süren bir hazırlık maçı yapacak ve Türkiye ye

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR.

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. 1905 yılında kurulan Uluslararası Rotary (UR), zaman ilerledikçe, başarılı olması ve ayakta kalabilmesi için sağlam bir finansal desteğe ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyaç

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU İKAYDER 2019 Kuruluş Adı: ---------------------------------- info@ikayder.org ikayder www.ikayder.org ikayder Tüzel Üyelik Başvuru Formu Revizyon Tarihi: 01.02.2019 İKAYDER KİMDİR?

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

İsviçre Türk Kadınları Yardımlașma ve Dayanıșma Derneği Türkischer Frauenhilfsverein Schweiz. 27. Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2013

İsviçre Türk Kadınları Yardımlașma ve Dayanıșma Derneği Türkischer Frauenhilfsverein Schweiz. 27. Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2013 Gündem: Açılış Misafirlerin tanıtılması Divan heyetinin seçilmesi Gündemin onaylanması Saygı duruşu Faaliyet ve muhasebe raporlarının okunması Denetim kurulu raporunun okunması Raporlar hakkında görüşler

Detaylı

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU 07.035.085 Kuruluş Adı :.. info@dukad.org.tr www.dukaf.org.tr dunyakalitefederasyonu dunyakalitefederasyonu Hurma Mah.37.Sk.80/22 Konyaaltı/ANTALYA From Revizyon Tarihi : 01.12.2016

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

2016 Mart 2016 Temmuz

2016 Mart 2016 Temmuz 2016 Mart 2016 Temmuz 21.02.17 deuder.org.tr 1 Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Temsilciler Toplantısı DEÜDER 3. Lansmanı 18 Mart 2016 21.02.17 deuder.org.tr 2 Kariyer Planlama

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır. KAYAK KURSU Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda her hafta cumartesi günlük kayak-snowboard

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ TEKNİK PROGRAMLAR EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: İnşaat Programı öğrencileri Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK koordinatörlüğünde 26-28 Ekim

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.04.2017 30.05.2017 19. DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK-24-25 NİSAN 2017 HER YIL FARKLI BİR ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

Haziran Öğretmenlerimiz Ö ğretmenlerimiz v eç alışanlarımız ve Çalışanlarımız S ergiledikleri Sergiledikleri O yunla Büyük Büyük Oyunla B eğeni Topladılar Topladılar Beğeni İTK'lı Mezunlar Lise Hayatlarına

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ Okulumuz Ortaokul öğrencileri tarafından 02.04.2014 14.04.2014 tarihleri arasında yapılan Kitap Toplama Kampanyası sonucunda toplanmış olan 688 adet kitap Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1076 - Bülten No - Toplantı Yeri WELLBORN HOTEL - Toplantı tarihi 21.09.2015 - Toplantı Saati 10:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ 66 GENEL KURUL www.ceis.org.tr/dergi Sendikamızın 27. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı