LED AYDINLATMA 2016/2

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LED AYDINLATMA 2016/2"

Transkript

1 LED AYDINLATMA 2016/2

2

3 L E D A Y D I N L A T M A / 2 EAE, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden ildirmeden ypm kkın izdir. Ktlogd yer ln ürünler ve detylr kkınd ilgi lmk için lütfen iletişime geçiniz.

4

5 EAE Bugüne kdr geliştirdiğimiz ve sektöre sunduğumuz kıllı kontrol sistemleri ile entegre, inovtif ydınltm çözümlerimiz, yüzlerce projede verimli, güvenli ve çevre ile uyumlu ortmlrın yrtılmsın ktkı sğldı. Işığın ve ışık tnlı teknolojilerin sunduğu olnklrın sürekli ve ızl geliştiği ir dönemde, ydınltmnın insnı ve çevreyi ilgilendiren tüm lnlrd oyndığı önemli rolün ilincindeyiz. Verimli, güvenli ve sürdürüleilir ortmlrın prçsı olmy devm edeceğiz.

6 ENDÜSTRİYEL VE MİMARİ AYDINLATMA Endüstriyel ydınltm çözümlerimiz, günümüze kdr inlerce uluslrrsı projede en güvenilir çözüm olrk terci edilmiştir. Yükselen enerji mliyetlerine krşı, minimum kron izi ırkn kılcı ydınltm sistemlerinin kurulumu, EAE ürünlerinin güvenirliliğini grntiler. Işık müendisliği ilkeleri ile yrtıcı ekiimiz trfındn tsrlnn yenillikçi ydınltm çözümlerimiz, profesyonel lnlrın ydınltm itiyçlrını idel düzeyde sğlmk için geliştirilmiştir. Ürünlerimiz, kıs süreli eğilimlerden ziyde, uluslrsı stndrt ve normlr uygun ve lgıyı en iyi şekilde destekleyen ışık tekniğini ünyesinde rındırır. ERKE GREEN ACADEMY

7 ETİ MADEN GÜVENİLİR LED TEKNOLOJİSİ Hızl gelişen ve sürekli değişen LED teknolojisi, EAE Aydınltm nın düşünce sistemine yeni kış çılrı getirmiştir. Müşterilerine er zmn en doğru ve en güncel çözümü sunmyı ilke olrk enimsemiş EAE Aydınltm, LED teknolojisindeki son gelişmeleri ürünlerine ızl dpte ederek, klite, güvenirlilik ve kesintisiz performns için tsrlnn ürün gmını sürekli güncel tutmktdır.

8 SÜRDÜRÜLEBİLİR AYDINLATMA Yenilikçi ydınltm teknolojileri, verimli ışık kynklrı ve ydınltm kontrol sistemleri ile enerji tsrrufu sğlmk ve kım giderlerini zltmk mümkündür. Ypılrd, ydınltm mçlı rcnn yıllık elektrik tüketim değeri, küresel ısınmyı tetikleyen ser gzlrının oluşumund üyük py siptir. Bu değerin düşmesi, zrrlı gzlrın doğy slınımını d ynı ornd zltcktır. Kendini kıs sürede geri ödeyen ydınltm çözümlerimiz, ort ve kıs vdede işletme ve kım giderleri konusund müşterilerimizin itiycı oln tsrrufu sğlrken, çevreye ve doğy minimum etki ırkır. Çevre ile uyumlu, verimli ve güvenli ortmlr oluşturn profesyonel ydınltm çözümlerimiz, teknik ve uzmn kış çısı gerektiren üyük vey küçük ölçekli çok syıd projede terci edilmektedir. İ A A Tİ

9 EAE İ A A A A A A E AME İ AN E İ

10 PROJE & AYDINLATMA TASARIMI PROJE ve TASARIM DESTEĞİ Her projeyi uluslrrsı kriterlerde değerlendiren ve ynı özenle çlışn proje ekiimiz, müşterilerimize ykın ve tm destek sunmktdır. EAE Aydınltm, ünyesinde ulundurduğu teknik projelendirme uzmnlrı ile kendi ışık tekniğini, gelişmiş ydınltm sistemlerinin ve kontrol olnklrının ir rd, güvenilir ve en doğru içimde sunumunu ypmktdır. EAE Aydınltm, endüstriyel ve mimri lnlrd müşteri tleplerini günümüzün getirdiği ydınltm yeniliklere uygun, verimli ve teknolojik ydınltm rmtürleri kullnrk projelendirir. Müşterilerimizin eklentileri projelendirilirken, Düny stndrtlrınd kul görmüş Dilux ve Dilux EVO ydınltm yzılımlrı ile 3 oyutlu modellemeler oluşturrk ydınltm esı ypılır. Aydınltm seviyeleri, görsel ve syısl değerler Autocd progrmı ile ydınltm plnı oluşturulur.

11 EAE BAŞARILI BİR PROJE Bşrılı yönetilen ir proje, gereksinim duyuln kriterlerde, tüt edilen fonksiyonlrı yerine getiren ve plnlnn ütçe dilinde (vey d z rcmyl) gerçekleştirileilendir. PROJE YÖNETİMİ Büyük ve krmşık ypılrd ydınltm proje plnı oluşturmktn ziyde, şntiye şmsınd ydınltm uygulmsının, oluşturn ydınltm yerleşim plnın tm uyumu için proje ekiimiz projenin yönetimine de destek vermektedir. PROJELENDİRMENİN FAYDALARI İş gücü, rç-gereç, pr ve ilginin etkili içimde kullnılmsı, Uygun mliyette, zmnd ve istenilen düzeydeki performns ve klitede müşteri memnuniyetini sğlm, Şirket edeflerine en kıs zmnd ulşılmsın yrdımcı olmsı, Değişen düny teknolojisinde ekonomik ve teknik sınırlmlr krşı ydınltm fliyetinde işletmeyi korum konusund yrdımcı olur. PROJE AŞAMALARI ANALİZ: Ne ypılcğının elirlenmesi, TASARIM: Nsıl ypılcğının elirlenmesi ve ypılck ypının göz önünde ulundurulmsı, PLANLAMA: Ne zmn, ne kdr mliyet ile ypılcğının elirlenmesi, UYGULAMA: Hedefe ulşmk için plnlrın en doğru şekilde yt geçirilmesi.

12 KALİTE & ÜRETİM

13 EAE Klite, güvenilirlik ve kesintisiz performns için tsrlnn ürünlerimiz EAE Aydınltm yı, ydınltm işinde en çok triflenen mrk konumun tşımıştır. Ürün sğlmlığın ek olrk üstün müşteri izmetleri klite işretlerimizden iridir. Tsrım, üretim pketleme, teslimt ve ötesine uznn süreçte donnımlı personelimiz ürünleri ve itiyç duyduğunuz ilgileri sizlere ulştırmyı görev edinmiştir.

14 AYDINLATMA LABORATUVARI DAHA NİTELİKLİ IŞIK Aydınltm teknolojisindeki gelişmeler, ışığın sdece syılrl ve çokluklrl çıklnmycğını, unun ynınd görme fizyolojisine etkileri ile ir lgının oluşmsın yol çtığını d göstermektedir. Aydınltm, u konud tsrım ypn uzmnlrın; doğru ydınltm rmtürleriyle çlışmsını gerekli kılmktdır. EAE Aydınltm lortuvrlrı, üstün nitelikte ydınltm rmtürleri tsrlmnın yolunu çck şekilde donnımlıdır. EAE Aydınltm, Işık Müendisliği lnındki çlışmlrını kendi lortuvrlrınd yptığı ölçme ve değerlendirmelere dyndırmktdır. Işık yeğinliği uzysl dğılımı yni Gonyofotometri ölçümleri 2011 yılınd şirket ünyesinde ypılmy şlmıştır. Gonyofotometri cizı; ydınltm rmtürü tsrım sürecinde ışık dğılım eğrilerini çıkrmkt, toplm lümen ve kmşm değerlerini ölçmekte ISOLUX - ISOCANDELA diygrmlrını vermektedir. Bu testler EN (CIE) ve IESNA stndrtlrın göre ypılmktdır. 2 metre çpındki Ulrict Küresi; ydınltm rmtürlerine it spektrl yni tyfsl ölçümler şt olmk üzere, CCT (enzer renk sıcklığı), CRI (renksel geri-verim indisi), dlg oyu, renk ornlrı ve cromcity yni türsellik ölçümleri ile ışık kynklrının lümen değeri ölçüm çlışmlrını ypm imknı vermektedir.

15 EAE DAHA GÜVENLİ IŞIK Ypılr, elektrik enerjisini ışığ dönüştüren sistemlerle ydınltılmkt ve u d ererinde çeşitli güvenlik kriterleri getirmektedir. EAE Aydınltm u güvenlik testlerini; d şrılı ürün ve d yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sğlmk mçlı olrk 2007 yılınd kurduğu EAE Aydınltm lortuvrınd gerçekleştirmektedir. Öncelikli edefleri; ürün klitesinin sürekli yükseltilmesi ve güvenlik gereksinimlerinin tmmıyl krşılnmsı oln EAE Aydınltm lortuvrlrı güvenlik testlerini EN güvenlik stndrdın uygun olrk gerçekleştirilmektedir. EAE Aydınltm lortuvrı; 2007 yılınd merkezi Hollnd d ulunn KEMA d (2009 yılınd DEKRA trfındn stın lınmıştır), ydınltm rmtürlerine ilişkin güvenlik stndrdı EN için kredite olmuş yni resmi olrk tnınmıştır. Günümüzde ydınltm rmtürlerine it, SMT yni d sonrdn denetlenmiş üretici testleri dil olmk üzere tüm testler EAE Aydınltm lortuvrı trfındn ypılmkt ve elgelendirme DEKRA trfındn gerçekleştirilmektedir. Lortuvr ekii üyeleri yrıc KEMA (DEKRA) trfındn sertifiklndırılmıştır. D güvenli ydınltm çözümlerine ulşmk, rmtürlerin frklı konulrd testlere ti tutulmsıyl mümkün olilmektedir. Avrup Normlrı EN , EN ltınd toplnn u testler ile EAE Aydınltm rmtürleri; sıcklık rtışı, nemli ortm, toprk sürekliliği, kçk kım, tork, skı tkımlrı emniyeti, fiziksel dre, elektrik şoklrın dynım, ylıtım rlıklrı ve korozyon testleri şt olmk üzere 20 nin üzerinde frklı konud testten geçmektedir. LED teknolojisiyle erer gelişme gösteren elektronik sürücülerin güvenlik testleri, driver güvenlik stndrdı EN kpsmınd ve DEKRA nın gözetiminde EAE Aydınltm lortuvrlrınd ypılmktdır. CE-LVD lçk gerilim direktiflerine it ypıln ütün testler, Avrup sertifiksyonu için direkt ltypı oluşturmktdır.

16 LED TE N İ İ Günümüzdeki ciddi teknolojik değişimlerde ışık kynğı, LED in gelişimi ile enerji kullnımı ve kron emisyonun pozitif etki eden temel elementtir. LED, tsrımcılr ve kullnıcılr için yeni edefler koymkt, yeni knunlr ve terminolojiler tnımlmktdır. LED rmtürler; led seçiminden optik ve terml çözümlere, elektronik kontrolden otomsyon kdr, ir sistem çözümünün sonucu olrk orty çıkmktdır. Her ir dım, diğer dımlrl ilişkili olrk ve optimum şekilde uygulnrk en efektif ve uygun mliyetli çözümü orty çıkrtır. Bu dımlrdn irinin di eksik uygulnmsı sit ir verim kyındn rızlı ir ürüne kdr gideilen negtif unsurlrın orty çıkmsın seep olmktdır. Elektron Foton Isı Terml Yönetim Elektrik Driver Işık Güç Yönetimi Kontrol Ünitesi / Sensör Led Optik RENK CCT RENK SICAKLIĞI: Beyz ışık, gün ışığın enzer şekilde, yüksek kırmızı içerikli sıck eyzdn yüksek mvi içerikli soğuk eyz doğru değişkenlik gösterir. Bu, renk sıcklığı (K) olrk tnımlnır. Sıck eyz, soğuk eyzdn d düşük renk sıcklığın siptir. Tipik değerler olrk 3000 K ve d şğısı sıck eyz, 5000 K ve d yukrısı soğuk eyz, rlrınd kln kısım d nötr olrk düşünüleilir. CRI / R / Renksel Geriverim: Her ışık kynğı renkleri ne kdr iyi gösterdiklerine göre sınıflndırılır. Bu R ile tnımlnır ve yüksek değerler renkleri d doğru gösterir. İç mekn ydınltmlrınd minimum R80 gereklidir. R değerini 90 vey üzerine çıkrmk genel olrk mliyet rtışın ve verim düşümüne yol çr. Binning: LED üretim prosesi er ir LED in ynı krkterde olmsını grnti edecek doğrulukt değildir. Bu nedenle LED renk, ışık çıkışı ve elektriksel özelliklerine göre gruplnır. Bu grupl inning olrk tnımlnmktdır.

17 EAE STANDARTLAR IEC EN Fotoiyolojik Güvenlik: Işık, enerjinin ir formudur ve fiziksel zrr yol çilmektedir. Bütün ışık kynklrı Risk Gruplrın (RG) sınıflndırılmışlrdır. RG0 ve RG1 tmmen güvenlidir. RG2, ışık kynğın, uzun süreli ve direkt olrk kılmdığı sürece (u uyrı yzı & uygun işret ile elirtilmelidir) güvenlidir. Hiçir ışık kynğı RG3 olmmlıdır. LM79: LED in elektriksel ve fotometrik krkterinin nsıl ölçüleildiğini tnımlyn Kuzey Amerik stndrdıdır. LM80: LED in lümen krkterinin nsıl ölçüleceğini tnımlyn Kuzey Amerik stndrdıdır. EN 13032: LED in elektriksel ve fotometrik krkterinin nsıl ölçüleildiğini tnımlyn Avrup stndrdıdır. LM79 ile prlellikleri olmsın rğmen, önemli frklılıklrı d vrdır. TM21: LED ışık kynğının uzun süreli lümen düşümünü plnlyn ir Kuzey Amerik teknik genelgesidir (tecnicl memorndum TM). Test için gerekli oln irimleri ve unlrın sonuçlrının uzun süreli değerlerinin nsıl güvenli olrk uztılcğını tnımlr. Mksimum uznım test periyodunun 6 ktı kdr olilir stlik ykınsm için st reel test ypılmlıdır. GÜVENİLİRLİK LED Sürücü (Driver): LED rmtür şeekeyi LED ışık kynğı için doğru kondisyonlr çeviren ir elektronik içerir. LED rmtürün güvenilirliği ynı zmnd sürücüye de ğlıdır. Sürücü rızlnırs rmtür de rızlncktır. Bu yüzden sürücünün uygun ömür değerinde olduğundn ve kolyc değiştirileildiğinden emin olmk önemlidir. LED Sürüş Akımı: LED in çlışmsı için sürücüden eslenen elektriksel kımdır. Aşırı kım ile sürülen LED lerin ışık çıkışlrı d yüksektir m ömürleri düşmektedir. Sürüş kımı performns ve ömür değerlerini krşılyck şekilde seçilmelidir. Ortm Sıcklığı T: Testler ürünün, tnımlnmış, kendini çevreleyen v sıcklıklrınd gerçekleştirilmelidir. Bu T olrk tnımlnmış oln ortm sıcklığıdır. Stndrt T değeri 25 C olrk tnımlnmıştır. Anck test deklre edilen şk ir sıcklık değerinde de ypılilir. Ömür - Lx: LED in ışık çıkışının yeni linden verilen yüzde değerine kdr geçireildiği zmn ömür denir. x ışık çıkışının yüzde değeridir. Örneğin, L st: st sonund ışığın çıkışı yeni linden %80 ine düştüğü süredir. Junction Sıcklığı Tj: LED çip, içerisinde, ir rtı ve ir eksi uçtn oluşn mlzeme rsındki ğlntıdır. Işık elektronlrın u iki mlzeme rsınd değişimi ile yyılır. Junction değerindeki sıcklık, ışık çıkışındn emin olmk ve kullnım lnındki ömür itiyçlrını krşılyilmek dın kontrol edilmelidir. VERİM Lümen Çıkışı: Armtür trfındn üretilen ışıktır. Bu lmy vey rmtüre ğlı olilir. Armtür kyıplrı kullnıln optik mlzeme kyı ve terml kyıplrdn oluşur. Giriş Gücü: Giriş gücü genel olrk led konfigürsyonu ve led sürücü vrysyonlrın göre değişmektedir. Fyd Verim: Bir şık kynğının elektriği ışığ nsıl dönüştürdüğü verimliliği tnımlr. Birim Lumen per wtt (LPW lm/ W) dır. D yüksek LPW değeri d verimli ir rmtürü tnımlr.

18 KATALOG OKUMA KILAVUZU Ürün Adı Ürünün Fotoğrfı Ürüne Ait Semoller Ürünün Teknik Resmi ve Ölçü Tlosu Ürün Montj Tipi Ürün Hikyesi Ürünün Genel Özellikleri Ürünün Işık Eğrisi Ürünün Opsiyonlrı Ürünün Tsrım ve Montj Detylrı Ürünün Tsrım ve Montj Dety İmjlrı Ürüne Ait Sertifiklr

19 EAE Ürünün Referns Fotoğrfı ÜRÜN KOD ANAHTARI Sipriş Tlosu Grup Kodu Ürün Güç Tüketimi Difüzör Detyı Gövde Rengi Lümen Gövde Ölçüsü Tvn Tipi Kelvin Driver Tipi IP Korum Sınıfı Örnek Kod: DWL 019A 40PC00 1K Downled 19W Sıv Altı 4000K PC Difüzör IP20 8 inç 1700 lm Stndrt Sürücü

20 DİZİN ENDÜSTRİYEL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ DIŞ AYDINLATMA ARMATÜRLERİ SIVA ALTI / SIVA ÜSTÜ / SARKIT ARMATÜRLER SRound ST1 Line 70 Sıv Altı Mood Pirmit Sıv Üstü Revoled-S ST2 Line 70 Sıv Üstü Veno Pirmit Sıv Altı Revoled-S Industry Rotno Line 50 Sıv Altı Net Sıv Altı Fled Revoled Sic Arktos Line 50 Sıv Üstü Net Sıv Üstü Alor Offset Vert 12K Knoled Flexr Cuic Alor Elips Vert 24K Ares Flexr RGB Bloom Sıv Altı Ssled Sıv Altı Prolit Modiled Bloom MP Sıv Altı Ssled Sıv Üstü Prolit Kompkt Modiled HB Bloom Sıv Üstü Sturn Meglit Alegre Bloom Slim Sıv Üstü Luxo Lin Etnj Tskled Bloom IP Giz Aplik Grled Etnj Yod Endi Alegre Aplik VLX Etnj Frme Endiled-M Veno Aplik Ontec-S Flor Aplikled

21 SPOT ARMATÜRLER RAY SPOT ARMATÜRLER AYDINLATMA OTOMASYONU Glory Mtris-Y S-Nil Ryled Simplex Downled Sıv Altı Bist Tetr Pic-V Downled Sıv Üstü Bist-K Not Pic-H Giz Sıv Altı Pi Cooled Cuo Giz Mini Sıv Altı Ori Simo Giz Sıv Üstü Ori Mini Miro-S 140 Giz Mini Sıv Üstü 158 Ori-K Mini 182 Miro 141 Brick 158 Rect Mini 183 Oxi 142 Inue 160 E-Spot 184 Octo 144 Rect 162 Ser 185 Frid-R 146 Mtris 164 Pix 186 Elektrory 148 Kriz 166 T-Spot Frid-Y 151

22 ÜRÜN KULLANIM NE İ E İ Endüstriyel Aydınltm Armtürleri Sround Revoled-S Revoled-S Industry Revoled Sic Vert 12K Vert 24K Prolit Prolit Kompkt Meglit Lin Etnj VLX Etnj Grled Ontec-S Exit Dış Aydınltm Armtürleri ST1 ST2 Rotno Arktos Knoled Ares Sıv Altı Sıv Üstü Srkıt Armtürler Line 70 Sıv Altı Line 70 Sıv Üstü Line 50 Sıv Altı Line 50 Sıv Üstü Flexr - Flexr RGB Modiled Modiled HB Alegre Tskled Yod Frme Flor Mood Veno Net Sıv Altı Net Sıv Üstü Cuic Bloom Sıv Altı Bloom MP Bloom Sıv Üstü Bloom Slim Bloom IP Endi Endiled-M Pirmit Sıv Üstü Pirmit Sıv Altı Fled Alor Offset Alor Elips

23 EAE Ofis & İdri Binlr Eğitim Ypılrı Sğlık Ypılrı Perkende Mrket Mğz Aydınltm Endüstriyel Aydınltm Dış Aydınltm

24 ÜRÜN KULLANIM NE İ E İ Sıv Altı Sıv Üstü Srkıt Armtürler Ssled Sıv Altı Ssled Sıv Üstü Sturn Liso Giz Aplik Alegre Aplik Veno Aplik Aplikled Spot Armtürler Glory Downled Sıv Altı Downled Sıv Üstü Giz Sıv Altı Giz Mini Sıv Altı Giz Sıv Üstü Giz Mini Sıv Üstü Inue Brick Rect Mtris Kriz Frid-R Mtris-Y Bist Bist-K Pi Ori Ori Mini Ori-K Mini Rect Mini E-Spot Ser Pix T-Spot S-Nil Tetr Not Cooled Ry Spot Armtürler Ryled Pic-V Pic-H Cuo Simo Miro-S Miro Oxi Octo Frid-R

25 EAE Ofis & İdri Binlr Eğitim Ypılrı Sğlık Ypılrı Perkende Mrket Mğz Aydınltm Endüstriyel Aydınltm Dış Aydınltm

26 V E R T A V E R T A

27 E n d ü s t r i y e l A y d ı n l t m A r m t ü r S e r i s i S r o u n d R e v o l e d - S R e v o l e d - S I n d u s t r y R e v o l e d S i c V e r t 1 2 K V e r t 2 4 K P r o l i t P r o l i t K o m p k t M e g l i t L i n E t n j G r l e d E t n j V L X E t n j O n t e c - S E x i t

28 SROUND ARENA - LOWBAY YÜKSEK TAVAN Tek noktdn montj edilerek d ızlı devreye lınilen SRound, düşük ve yüksek tvnlrın tüm ydınltm itiyçlrını krşılr. Ylın tsrım sip gövdesi ile su ve toz krşı yüksek korum sğlr. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Optik Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum gövde : Miro Silver Reflektör : Mid POWER LED : 56W / 62W / 76W / 79W / 87W / 92W / 98W / 132W : 9049lm / 9195lm / 11677lm / 11121lm / 13292lm / 12605lm / 14705lm / lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Srkıt : RAL SW 306G 2 1 Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o Tip Sround o 60 o 60 o 60 o o o 45 o o 30 o 30 o 30 o 30 o o 0 o 15 o 15 o 0 o 15 o cd/klm cd/klm C0 - C180 C90 - C % C0 - C180 C90 - C % ARENA Opsiyonlr Acil Durum Kiti DALI Uyumluluğu KAM Uyumluluğu Optik Açı Seçeneği LOWBAY : Vr (1-3 St) : Vr : Vr : 60 0, 90 0, Asimetrik Sipriş Tlosu ARENA Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Aren - 56W (4000K) SRD 56U 40TF00 AR 9K1 56,1 7 Aren - 62W (4000K) SRD 62U 40TF00 AR 9K2 61,9 7 Aren - 76W (4000K) SRD 76U 40TF00 AR 11K7 76,3 7 Aren - 79W (4000K) SRD 79U 40TF00 AR 11K1 78,8 7 Aren - 87W (4000K) SRD 87U 40TF00 AR 13K3 86,9 7 Aren - 92W (4000K) SRD 92U 40TF00 AR 12K6 91,5 7 Aren - 98W (4000K) SRD 98U 40TF00 AR 14K7 97,9 7,8 Aren - 132W (4000K) SRD 132U 40TF00 AR 19K2 132,4 7 Tsrım Sround, lüminyum enjeksiyon yöntemiyle üretilen yüksek IP korumlı termodinmik gövde tsrımın siptir. Montj - Lm Tek nokt skı prtı syesinde koly kurulum imknı sunn Sround, yrıc usr, tv ve çoklu kullnım için ikili skı tkımı seçeneklerine siptir. LOWBAY Modeller Lowy - 56W (4000K) SRD 56U 40TF00 LB 9K1 56,2 7 Lowy - 62W (4000K) SRD 62U 40TF00 LB 9K1 61,9 7 Lowy - 76W (4000K) SRD 76U 40TF00 LB 11K7 76,6 7 Lowy - 79W (4000K) SRD 79U 40TF00 LB 11K1 78,8 7 Lowy - 87W (4000K) SRD 87U 40TF00 LB 13K3 86,7 7 Lowy - 92W (4000K) SRD 92U 40TF00 LB 12K4 91,5 7 Lowy - 98W (4000K) SRD 98U 40TF00 LB 14K6 97,9 7,8 Lowy - 132W (4000K) SRD 132U 40TF00 LB 19K3 132,7 7 Askı Tkımlrı Srkıt Tekli Askı Tkımı SQR SARKIT TEKLİ ASKI TK 0,025 kg Tv Askı Tkımı SQR TAVA ASKI TK 0,4 kg Busr Askı Tkımı SQR BUSBAR ASKI TK 0,3 kg İkili Askı Tkımı SQR İKİLİ ASKI TK 2,7 kg 26

29 EAE 27

30 REVOLED-S ARENA - LOWBAY - RAF YÜKSEK TAVAN Revoled-S, ışık kynğındn soğutucusun, difizöründen gövde formun kdr ütün detylrınd endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk edefi ile tsrlnmıştır. Yüksek tvndn düşük tvn, gıd tesisinden otomotiv snyiye kdr ir çok sektöre uyum sğlyn Revoled-S, yüksek enerji tsrrufu, kım kolylığı, uzun ömür, iş güvenliği ve d ir çok konud vntj sğlmktdır. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum profil : Güvenlik filmli temperli cm : SMD LED : 40W / 75W / 114W / 153W : 4812lm / 9232lm / 13747lm / 18747lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü : RAL 9006 Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o o 60 o 60 o 60 o 60 o 60 o o 45 o 45 o 45 o 45 o 45 o Tip 40W 75W 114W 153W o 30 o 30 o 30 o 30 o 30 o o o 15 o 15 o 15 o o 15 o 15 o 15 o cd/klm cd/klm cd/klm C0 - C180 C0 - C180 C0 - C180 C90 - C270 C90 - C270 C90 - C % 100% 100% ARENA LOWBAY RAF Opsiyonlr Acil Durum Kiti DALI Uyumluluğu KAM : Vr (1-3 St) : Vr : Vr Sipriş Tlosu ARENA Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Aren - 40W (4000K) RVL 040U 40TF00 AR 4K52 40,5 4 Aren - 75W (4000K) RVL 075U 40TF00 AR 9K04 75,3 6,4 Aren - 114W (4000K) RVL 114U 40TF00 AR 13K5 113,9 9,2 Aren - 153W (4000K) RVL 153U 400AR 18KTF00 153,8 11,9 Tsrım Ptentli gövde tsrımı syeside üzerinde toz ve prtükül irikimine engel olduğu gii yuvrlk formu syesinde çok nemli ortmlrd oluşilecek su dmlcıklrını gövde üzerinde rındırmz. Montj - Lm Armtür ön kpğı kolyc çılilir ve müdele edileilir. Herngi ir rız durumund cm kpğın çılmsı ile kolyc müdle edileilir. LOWBAY Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Lowy - 40W (4000K) RVL 040U 40TF00 LB 4K52 40,5 4 Lowy - 75W (4000K) RVL 075U 40TF00 LB 9K ,4 Lowy - 114W (4000K) RVL 114U 40TF00 LB 13K ,2 Lowy - 153W (4000K) RVL 150U 40TF00 LB 18K0 152,6 11,9 RAF Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Rf - 46W (4000K) RVL 046U 40TF00 XL 6K00 46,3 - Rf - 62W (4000K) RVL 057U 40TF00 XL 7K Rf - 77W (4000K) RVL 085U 40TF00 XL 9K Rf - 97W (4000K) RVL 097U 40TF00 XL 11K1 98,8 - Rf - 133W (4000K) RVL 133U 40TF00 XL 13K9 130,2-28

31 EAE 29

32 REVOLED-S ARENA - LOWBAY AĞIR ŞARTLARA DAYANIKLI YÜKSEK TAVAN INDUSTRY Revoled-S, ışık kynğındn soğutucusun, difizöründen gövde formun kdr ütün detylrınd endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk edefi ile tsrlnmıştır. Yüksek tvndn düşük tvn, gıd tesisinden otomotiv snyiye kdr ir çok sektöre uyum sğlyn Revoled-S, yüksek enerji tsrrufu, kım kolylığı, uzun ömür, iş güvenliği ve d ir çok konud vntj sğlmktdır. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum profil : Güvenlik filmli temperli cm : SMD LED : 40W / 75W / 114W / 153W : 4812lm / 9232lm / 13747lm / 18747lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü : RAL 9006 Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o o 60 o 60 o 60 o o o 45 o o Tip 40W 75W 114W 153W o 30 o 30 o 30 o o 0 o 15 o 15 o 0 o 15 o cd/klm cd/klm C0 - C180 C90 - C % C0 - C180 C90 - C % ARENA LOWBAY Opsiyonlr Acil Durum Kiti DALI Uyumluluğu KAM : Yok : Vr : Vr Sipriş Tlosu ARENA Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Aren - 40W (4000K) RVL 040U 40TF06 AR 4K80 40,5 4 Aren - 75W (4000K) RVL 075U 40TF06 AR 9K23 75,3 6,4 Aren - 114W (4000K) RVL 114U 40TF06 AR 13K7 113,9 9,2 Aren - 153W (4000K) RVL 153U 40TF06 AR 18K7 153,8 11,9 Tsrım Ptentli gövde tsrımı syeside üzerinde toz ve prtükül irikimine engel olduğu gii yuvrlk formu syesinde çok nemli ortmlrd oluşilecek su dmlcıklrını gövde üzerinde rındırmz. Montj - Lm Armtür ön kpğı kolyc çılilir ve müdele edileilir. Herngi ir rız durumund cm kpğın çılmsı ile kolyc müdle edileilir. LOWBAY Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Lowy - 40W (4000K) RVL 040U 40TF06 LB 4K98 40,5 4 Lowy - 75W (4000K) RVL 075U 40TF06 LB 9K ,4 Lowy - 114W (4000K) RVL 114U 40TF06 LB 14K ,2 Lowy - 153W (4000K) RVL 153U 40TF06 LB 19K2 152,6 11,9 30

33 EAE 31

34 cd/klm C0 - C180 C90 - C % REVOLED-SABIC LOWBAY YÜKSEK TAVAN Revoled-Sic, ışık kynğındn soğutucusun, difizöründen gövde formun kdr ütün detylrınd endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk edefi ile tsrlnmıştır. Yüksek tvndn düşük tvn, gıd tesisinden otomotiv snyiye kdr ir çok sektöre uyum sğlyn Revoled-Sic, yüksek enerji tsrrufu, kım kolylığı, uzun ömür, iş güve nliği ve d ir çok konud vntj sğlmktdır. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Optik Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum profil : Güvenlik filmli temperli cm : Sic reflektör : SMD LED : 40W / 75W / 114W / 153W : 4746lm / 9376lm / 14082lm / 18548lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü : RAL 9006 Fotometrik Veri 90 o 90 o 75 o 75 o o 60 o o o o 30 o Tip 40W 75W 114W 153W o 0 o 15 o LOWBAY Opsiyonlr Acil Durum Kiti DALI Uyumluluğu KAM : Vr (1-3 St) : Vr : Vr Sipriş Tlosu LOWBAY Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Lowy - 40W (4000K) RVL 040U 40TF K80 40,5 4 Lowy - 75W (4000K) RVL 075U 40TF K ,4 Lowy - 114W (4000K) RVL 114U 40TF K ,2 Lowy - 153W (4000K) RVL 153U 40TF K2 152,6 11,9 Tsrım Ptentli gövde tsrımı syeside üzerinde toz ve prtükül irikimine engel olduğu gii yuvrlk formu syesinde çok nemli ortmlrd oluşilecek su dmlcıklrını gövde üzerinde rındırmz. Montj - Lm Armtür ön kpğı kolyc çılilir ve müdele edileilir. Herngi ir rız durumund cm kpğın çılmsı ile kolyc müdle edileilir. 32

35 EAE 33

36 cd/klm C0 - C180 C90 - C % VERTA 12K YÜKSEK TAVAN VERTA ürün ilesi metl lide ve fluoresn lmlı rmtürlerin yerine geçerek ızl yükselen enerji mliyetlerine krşın en ekonomik ve idel çözümü kullnıcısın sunr. Yüksek verimliliği, ışık miktrındn ödün vermeden d düşük enerji tüketimi ile yeterli ydınlık düzeyini sğlr. LED Teknik Özellikler Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon gövde : Kmşm kontrollü opl difüzör - Şefff cm / Kumlu cm : SMD LED : 84W / 112W : 8524 lm / lm : V AC 50/60 Hz : Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >70 / >65 : IP 65 : Srkıt : RAL 9004 RAL 9010 Teknik Çizim Fotometrik Veri 90 o 90 o 75 o 75 o Tip 84W / 112W o 60 o o o 30 o 30 o o 0 o 15 o Opsiyonlr Acil Durum Kiti DALI Uyumluluğu EXPROOF (Ptlmy Krşı Korunmuş) Difüzör Tipi : Yok : Vr : Vr : Şefff / Opl / Kumlu Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Srkıt - 84W (4000K) HBC 084U 40CM00 LB 7K ,25 Srkıt - 112W (4000K) HBC 112U 40CM00 LB 9K ,25 Tsrım Yenilkçi terml tsrımı syesinde ince ve şık ir görünüme sip oln VERTA, yty dizilime sip fin ypısı ve soğutm oşluklrı ile stndrt soğutm sistemlerine yeni ir lterntif getirir. Montj - Lm Tek noktdn yüksek dynımlı çelik knc ile sılilen montj ypısı, em yeni ytırımlr em de değişim projeleri için işletmelere extr montj kolylığı sunr. 34

37 EAE 35

38 cd/klm C0 - C180 C90 - C % VERTA 24K HD ARENA / LOWBAY YÜKSEK TAVAN VERTA ürün ilesi metl lide ve fluoresn lmlı rmtürlerin yerine geçerek ızl yükselen enerji mliyetlerine krşın en ekonomik ve idel çözümü kullnıcısın sunr. Yüksek verimliliği, ışık miktrındn ödün vermeden d düşük enerji tüketimi ile yeterli ydınlık düzeyini sğlr. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lumen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon gövde : Kmşm kontrollü difüzör - Şefff cm / Reflektör : SMD LED : 124W / 140W / 186W / 248W : 248W lm : V AC 50/60 Hz : Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >70 / >65 : IP 65 : Srkıt : RAL 9004 RAL 9010 Fotometrik Veri 90 o 90 o 75 o 75 o Tip VERTA 24K HD o 60 o o o 30 o 30 o o 0 o 15 o Opsiyonlr Acil Durum Kiti DALI Uyumluluğu EXPROOF (Ptlmy Krşı Korunmuş) Difüzör Tipi : Yok : Vr : Vr : Şefff / Opl / Kumlu Sipriş Tlosu Aren Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Srkıt - 124W (4000K) HBC 124U 40CM00 AR 12K5AS ,4 Srkıt - 140W (4000K) HBC 140U 40CM00 AR 14K1AS ,4 Srkıt - 186W (4000K) HBC 186U 40CM00 AR 18K7AS ,1 Srkıt - 248W (4000K) HBC 248U 40CM00 AR 25K0AS ,7 Tsrım Yenilkçi terml tsrımı syesinde ince ve şık ir görünüme sip oln VERTA, yty dizilime sip fin ypısı ve soğutm oşluklrı ile stndrt soğutm sistemlerine yeni ir lterntif getirir. Montj - Lm Tek noktdn yüksek dynımlı çelik knc ile sılilen montj ypısı, em yeni ytırımlr em de değişim projeleri için işletmelere extr montj kolylığı sunr. Lowy Modeller Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Srkıt - 124W (4000K) HBC 124U 40CM00 LB 11K5AS ,4 Srkıt - 140W (4000K) HBC 140U 40CM00 LB 14K0AS ,4 Srkıt - 186W (4000K) HBC 186U 40CM00 LB 17K9AS ,1 Srkıt - 248W (4000K) HBC 248U 40CM00 LB 23K9AS ,7 36

39 EAE 37

40 PROLIT III PROJEKTÖR Projektör uygulmlrının tm krşılığı oln PROLIT III, ekstr dynıklı ks ypısı ile led teknolojisinin imknlrını ğır dış ortm koşullrın tşır. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon gövde : Temperli cm : SMD LED : 154W / 178W / 198W : lm / lm / lm : V AC 50/60 Hz : Soğuk Beyz : >65 : IP 66 : Siy Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o Tip PROLIT III o 60 o 60 o 60 o 60 o 60 o o 45 o 45 o 45 o 45 o 45 o o 30 o 30 o 30 o 30 o 30 o 15 o 15 o 15 o 0 o 0 o 0 o 15 o 15 o 15 o cd/klm cd/klm cd/klm C0 - C180 C0 - C180 C0 - C180 C90 - C270 C90 - C270 C90 - C % 100% 100% ASİMETRİK GENİŞ AÇI DAR AÇI Opsiyonlr EXPROOF (Ptlmy Krşı Korunmuş) Reflektör Açı Seçenekleri : Vr : Dr Açı, Asimetrik Açı, Özel Açı Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) PROLIT III - 154W (5700K) PR 16*PS93Z*1040PW/C WB EKO 154,4 9,3 PROLIT III - 178W (5700K) PR 24*PS75Z*1040PW/C WB EKO 177,8 9,3 PROLIT III - 198W (5700K) PR 24*PS83Z*1040PW/C WB EKO 197,7 9,3 38

41 EAE 39

42 PROLIT KOMPAKT PROJEKTÖR Modern ve endüstriyel tsrımı ypısınd rındırn PROLIT KOMPAKT, er lnd kullnilecek ergonomide ir led ışık kynğıdır. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon gövde : Temperli cm : SMD LED : 48W / 76W / 105W : 5120lm / 8068lm / 10157lm : V AC 50/60 Hz : Soğuk Beyz / Sıck Beyz / Doğl Beyz : Soğuk Beyz- >65, Doğl Beyz- >70 : IP 66 : Siy Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o o 60 o 60 o 60 o 60 o 60 o Tip PROLIT K o 45 o 45 o 45 o 45 o 45 o o 30 o 30 o 30 o 30 o 30 o 15 o 15 o 15 o 0 o 0 o 0 o 15 o 15 o 15 o cd/klm cd/klm cd/klm C0 - C180 C0 - C180 C0 - C180 C90 - C270 C90 - C270 C90 - C % 100% 100% GENİŞ AÇI DAR AÇI ASİMETRİK Opsiyonlr EXPROOF (Ptlmy Krşı Korunmuş) Reflektör Açı Seçenekleri : Vr : Dr Açı, Asimetrik Açı, Özel Açı Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) PROLIT K. - 48W (5700K) PR 8*PS56Z*1040PW/C WB 47,7 4,9 PROLIT K. - 76W (5700K) PR 12*PS60Z*1040PW/C WB 75,9 4,9 PROLIT K W (5700K) PR 12*PS85Z*1040PW/C WB 105,8 4,9 40

43 EAE 41

44 MEGALIT PROJEKTÖR Projektör uygulmlrınd sıkc terci edilen MEGALIT, ekstr dynıklı ks ypısı ile led teknolojisinin imknlrını ğır dış ortm koşullrın tşır. Modern ve endüstriyel tsrımı ypısınd rındırn MEGALIT, er lnd kullnilecek ergonomide ir led ışık kynğıdır. LED Teknik Özellikler Gövde Optik Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Gövde Renkleri Teknik Çizim : Bsınçlı döküm lüminyum gövde : Temperli cm : SMD LED : 501W / 506W / 507W : lm / lm / lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz, Doğl Beyz, Soğuk Beyz, RGB : Soğuk Beyz- >65, Doğl Beyz- >70 : IP 66 : Gri Fotometrik Veri 90o 90o 90o 90o 75o 75o 75o 75o 60o 60o o o 30o C90 - C270 30o 15o 30o 15o 100% ASİMETRİK cd/klm C0 - C180 0o C90 - C270 15o 100% 18o Opsiyonlr Reflektör Açı Seçenekleri o cd/klm C0 - C o o 640 0o o 15o MEGALIT 60o Tip Sipriş Tlosu : Asimetrik Açı Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) MEGALIT- 501W (Sıck Beyz) MB 96*PS50Z-840WW/C 28D S 500,6 25 MEGALIT- 506W (Doğl Beyz) MB 96*PS50Z-1040PW/C 18D S 506,1 25 MEGALIT- 507W (Doğl Beyz) MB 96*PS50Z-1040PW/C 28D S 507,5 25

45 EAE 43

46 LINA ETANJ SIVA ÜSTÜ Lin Etnj, yüksek IP korumlı gövdesi ile otoprk, depo, ıslk ve nemli cimlerde güvenli ir ydınltm çözümüdür. Geleneksel ydınltm sistemleri ile kıyslndığınd uzun ömür ve mksimum enerji tsrrufu sunn ürün, ulşımı ve kımı zor oln ortmlrd let gerektirmeksizin koly montj ve kım imkânın siptir. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum ekstrüzyon gövde ve kpk : Opl difüzör : SMD LED : 20W (54cm) / 28W (70cm) / 30W (125cm-150cm) 40W ( cm) / 45W (85cm) / 56W (150cm) : 2091lm / 3244lm / 3349lm / 4131lm / 4728lm / 6004lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü : Anodize Alüminyum Fotometrik Veri 105 o 105 o 90 o 90 o 75 o 75 o 60 o o o 45 o o 30 o 15 o 0 o 15 o cd/klm C0 - C180 C90 - C % Tip 20W 28W 30W -125 cm 30W -150 cm 40W -125 cm 40W -150 cm 45W 56W Opsiyonlr DALI uyumu Acil Durum Kiti DALI + Acil Durum Kiti Sensör uyumu Sensör + Acil Durum Kiti : Vr : Vr (1-3 St) : Vr : Vr : Vr Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Sıv Üstü - 20W 53cm (4000K) LNE 020U 40ED00 2K ,8 1,5 Sıv Üstü - 28W 70cm (4000K) LNE 029U 40ED00 3K ,3 Sıv Üstü - 30W 125cm (4000K) LNE 030U 40ED00 3K ,3 Sıv Üstü - 30W 150cm (4000K) LNE 030U 40ED00 LLL ,75 Tsrım Gövde, lüminyum ekstrüzyon yöntemi ile üretilmiş olup, yüksek geçirgenlikte opl difüzöre siptir. Sıv Üstü - 40W 125cm (4000K) LNE 040U 40ED00 4K ,35 Sıv Üstü - 40W 150cm (4000K) LNE 040U 40ED00 LLL ,7 Sıv Üstü - 45W 85cm (4000K) LNE 045U 40ED00 4K ,3 Sıv Üstü - 56W 150cm (4000K) LNE 056U 40ED00 6K ,7 Montj - Lm Çelik skı yy prtı ile Sıv Üstü montjı, IP67 konnektörü syesinde enerji esleme ğlntısı kolylıkl ypılır. 44

47 EAE 45

48 cd/klm C0 - C180 C90 - C % GARLED ETANJ SIVA ÜSTÜ Grled, yüksek IP korumlı gövdesi ile otoprk, depo, ıslk ve nemli cimlerde kullnım için ideldir. Kumlu ve şefff cm opsiyonlrın sip sip ön yüzeyi, kırılm ve çtlmy krşı temperlenmiştir. Troug wiring seri geçişli olrk klolnilir. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Optik Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum ekstrüzyon gövde ve kpk : Temperli cm : SMD LED : 16W (ECO 30cm) / 31W (ECO 70cm) / 60W (ECO 120cm) 15W (HE 30cm) / 30W (HE 70cm) / 56W (HE 120cm) : ECO lm / 2884lm / 5691lm HE- 1622lm / 3082lm / 6154lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü : Anodize Alüminyum Fotometrik Veri 105 o 105 o 90 o 90 o 75 o 75 o 60 o o o 45 o Tip 15W-16W 30W-31W 56W-60W o 30 o 15 o 0 o 15 o Opsiyonlr Optik seçenekleri DALI uyumu 1-10Vuyumu Acil Durum Kiti DALI + Acil Durum Kiti KAM uyumu KAM + Acil Durum Kiti : Şefff cm / Kumlu cm : Vr : Vr : Vr (1-3 St) : Vr : Vr : Vr Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Sıv Üstü - 16W ECO (4000K) GAR 016U 40KS00 1K W - Sıv Üstü - 31W ECO (4000K) GAR 031U 40KS00 2K W 2,91 Sıv Üstü - 60W ECO (4000K) GAR 060U 40KS00 5K W 5,75 Sıv Üstü - 15W HE (4000K) GAR 016U 40KS00 1K W - Tsrım Gövde, lüminyum ekstrüzyon yöntemi ile üretilmiş olup, serigrflı temperli cm siptir. Sıv Üstü - 30W HE (4000K) GAR 029U 40KS00 3K W 2,91 Sıv Üstü - 56W HE (4000K) GAR 056U 40KS00 6K W 5,75 Montj - Lm Çelik yy skı tkımı ile Sıv Üstü montjı kolylıkl ypılır. 46

49 EAE 47

50 VLX ETANJ SIVA ÜSTÜ VLX Etnj, enerji tsrrufun ek olrk ekonomik olmsı istenen ve yüksek IP korum sınıfı ürün itiycı oln projelerde kullnım için ideldir. Özellikle yenileşim gerektiren otoprk, teknik cim v. ortmlrd optimum çözüm sğlr. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Polikron gövde ve kpk : LED tüp : 7W / 12W / 15W / 18W / 27W : 15W lm / 18W lm / 27W lm : V AC 50/60 Hz : Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü : RAL 9003 Fotometrik Veri 105 o 105 o 90 o 90 o 75 o 75 o 60 o o o 45 o o 30 o 15 o 0 o 15 o cd/klm C0 - C180 C90 - C % Tip 1*7W 1*12W - 1*15W 1*18W- 1*27W 2*7W 2*12W - 2*15W 2*18W - 2*27W ,5 98,5 98,5 98,5 98,5 98,5 Opsiyonlr Ledtüp optik seçenekleri : Şefff / Opl Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Sıv Üstü - 1*7W (4000K) VLX 107U 40OD00 VS0K Sıv Üstü - 1*12W (4000K) VLX 112U 40OD00 VS1K Sıv Üstü - 1*15W (4000K) VLX 115U 40OD00 VS1K Sıv Üstü - 1*18W (4000K) VLX 118U 40OD00 VS2K Sıv Üstü - 1*27W (4000K) VLX 127U 40OD00 VS3K Tsrım Polikron gövde drelere ve UV ışınım dynıklıdır. Gövde; su jetine krşı dynıklıdır ve toz geçirmez. Montj - Lm Montj ksesurlrıyl tvn vey duvr monte edileilir. Sıv Üstü - 2*7W (4000K) VLX 207U 40OD00 VS1K Sıv Üstü - 2*12W (4000K) VLX 212U 40OD00 VS3K Sıv Üstü - 2*15W (4000K) VLX 215U 40OD00 VS3K Sıv Üstü - 2*18W (4000K) VLX 218U 40OD00 VS4K Sıv Üstü - 2*27W (4000K) VLX 227U 40OD00 VS6K

51 EAE 49

52 cd/klm C0 - C180 C90 - C % ONTEC-S SIVA ÜSTÜ / SIVA ALTI / SARKIT Ontec-S, cil durum ydınltmsı ve kçış ydınltmsı konulrın çok fonksiyonlu ve ylın çözüm sunr. Byrksız versiyonu tek şın cil durum için, yrklı versiyonu cil kçış yönlendirme rmtürü olrk kullnılilir. Montj ksesurlrı ile er türlü tvn uygulmsın imkn sğlr. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Optik Işık Kynğı Tüketim Gücü Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli : PC gövde : PC difüzör : SMD LED : 6,6W : V AC 50/60 Hz : Soğuk Beyz : >80 : IP 65 : Sıv Üstü / Sıv Altı / Srkıt Fotometrik Veri 105 o 105 o 90 o 90 o 75 o 75 o 60 o o o 45 o o 30 o 15 o 0 o 15 o Tip ONTEC-S Tvn Kesim Ölçüleri Sıv Altı Montj : 130mm x 225mm Opsiyonlr Acil Durum Kiti : Vr (1-3 St) Montj opsiyonlrı : Sıv Üstü* / Sıv Altı / Srkıt / Tv / Busr ** *Sıv Üstü modeller (Duvr Montj) için skı tkımı verilmez. **Busr skı tkımınd fiş dil değildir. Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) EXIT ONTEC 5700 K K/KM EXIT ONTEC IP 65 A3 6,6W 0,6 EXIT ONTEC BAYRAK EXIT ONTEC Byrk * 0,3 EXIT ONTEC ASMA TAVAN TK EXIT ONTEC Asm Tvn TK * * EXIT ONTEC SARKIT ASKI TK EXIT ONTEC Srkıt Askı TK * * EXIT ONTEC TAVA ASKI TK EXIT ONTEC Tvn AskıTK * * Tsrım Gövde, dikdörtgen şeklinde PC lt kpk ve üzerine oturn PC difüzörden oluşmktdır. EXIT ONTEC BUSBAR ASKI TK EXIT ONTEC Busrr Askı TK * * Montj - Lm Frklı montj skı tkımı opsiyonlrın siptir. Alt kpk yüzeye uygun prtl monte edilip, üzerine üst kpk oturtulur. 50

53 EAE 51

54

55 A R K T O S D ı ş A y d ı n l t m A r m t ü r S e r i s i A R K T O S S T 1 S T 2 R o t n o A r k t o s K n o l e d A r e s

56 cd/klm C0 - C180 C90 - C % ST1 SOKAK AYDINLATMA Şık tsrımı ile üzerinde müendislik temellerinin izlerini rındırn ST1, yüksek ızl seyredilen ME1, ME2 otoyol sınıflrı için geliştirilmiştir. Mükemmel ydınltm omojenliği, yeterli düzeyde ışık seviyesi ve sürüş konforunu koruyn özelliklerin ile mksimum enerji tsrrufu sunmktdır. Uzun ömrü, kım ve montj kolylığı ile de terci edilmektedir. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon gövde : Kmşm kontrollü difüzör : SMD LED : 179W / 201W / 209W / 308W / 309W : 209W lm / 308W lm / 309W lm : V AC 50/60 Hz : Doğl Beyz / Soğuk Beyz : Doğl Beyz için >70 / Soğuk Beyz için >65 : IP 66 : ME yol tipleri ve ln ydınltm : RAL SW 306 G Fotometrik Veri 90 o 90 o 75 o 75 o Tip ST o 60 o 45 o o o 30 o o 0 o 15 o Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) ST1-179W (4000K) ST1 179D 40CM00 WL 22K ,8 ST1-201W (4000K) ST1 201D 40CM00 WL 20K ,8 ST1-299W (4000K) ST1 292D 40CM00 WL 33K ,8 ST1-309W (4000K) ST1 301D 40CM00 WL 31K ,8 ST1-308W (5700K) ST1 301D 57CM00 WL 31K ,

57 cd/klm C0 - C180 C90 - C % ST2 SOKAK AYDINLATMA Hızl seyredilen ME3, ME4, ME5 otoyol sınıflrı için geliştirilmiş oln ST2 led rmtürü, mükemmel ydınltm omojenliği, yeterli düzeyde ışık seviyesi ve sürüş konforunu koruyn özelliklerin ile mksimum enerji tsrrufu sunmktdır. Uzun ömrü, kım ve montj kolylığı ile de terci edilmektedir. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon gövde : Kmşm kontrollü difüzör : SMD LED : 48W / 73W / 75W / 97W / 100W / 146W / 149W / 155W / 154W : 149W lm / 155W lm / 154W lm : V AC 50/60 Hz : Doğl Beyz / Soğuk Beyz : Doğl Beyz için >70 / Soğuk Beyz için >65 : IP 66 : ME yol tipleri ve ln ydınltm : RAL SW 306 G Fotometrik Veri 90 o 90 o 75 o 75 o Tip ST o 60 o 45 o o o 30 o o 0 o 15 o Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) ST2-48W (4000K) ST2 048D 40CM00 WL 5K ST2-48W (4000K) ST2 048D 40CM00 WL 5K ST2-73W (4000K) ST2 073D 40CM00 WL 8K ST2-75W (4000K) ST2 075D 40CM00 WL 7K ST2-97W (4000K) ST2 097D 40CM00 WL 11K ST2-100W (4000K) ST2 100D 40CM00 WL 10K ST2-146W (4000K) ST2 146D 40CM00 WL 16K ST2-150W (4000K) ST2 150D 40CM00 WL 15K ST2-146W (4000K) ST2 146D 40CM00 WL 16K ST2-155W (4000K) ST2 150D 40CM00 WL 15K ST2-154W (5700K) ST2 150D 57CM00 WL 15K

58 ROTANO SOKAK AYDINLATMA Yşm lnlrının irçok ssınd gerekli oln dış mekn ydınltmsınd ön plnd oln ROTANO, minimlist tsrımı ile led teknolojisinin sğldığı enerji tsrrufunu uygun mliyetler ödeyerek sğlmnız imkn sunr. LED Teknik Özellikler Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alümünyum enjeksiyon monolok gövde : Dr çı yüksek ynsıtm değerli polikron reflektör : SMD LED : 27W / 36W / 38W / 45W / 62W / 96W : 3008lm / 3781lm / 4143lm / 5125lm / 6182lm / 8487lm : V AC 50/60 Hz : Doğl Beyz / Soğuk Beyz : Doğl Beyz için >70 / Soğuk Beyz için >65 : IP 66 : Prk ve çe : RAL SW 306 G Teknik Çizim Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o Tip ROTANO o 60 o 60 o 60 o 60 o 60 o o 45 o 45 o o 45 o 45 o o 30 o 30 o 30 o 30 o 30 o 15 o 15 o 15 o 0 o 0 o 0 o 15 o 15 o 15 o cd/klm cd/klm cd/klm C0 - C180 C0 - C180 C0 - C180 C90 - C270 C90 - C270 C90 - C % 100% 100% Reflektörlü - Dr Açılı Optik Lensli - Dr Açılı Optik Lensli - Geniş Açılı Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) Reflektörlü Dr Açılı- 27W (4000K) RTN 027D 40CM00 NR 2K ,3 Reflektörlü Dr Açılı- 36W (4000K) RTN 036D 40CM00 NR 4K01 36,4 5,3 Reflektörlü Dr Açılı- 38W (4000K) RTN 036D 40CM00 NR 3K62 37,4 5,3 Reflektörlü Dr Açılı- 45W (4000K) RTN 036D 40CM00 NR 3K62 45,4 5,3 Optik Lens Dr Açılı- 28W (4000K) RTN 027D 40CM00 NL 2K72 28,3 5,3 Optik Lens Dr Açılı- 36W (4000K) RTN 036D 40CM00 NL 3K76 38,6 5,3 Optik Lens Dr Açılı- 38W (4000K) RTN 036D 40CM00 NL 3K62 39,1 5,3 Optik Lens Dr Açılı- 45W (4000K) RTN 045D 40CM00 NL 4K53 45,5 5,3 Optik Lens Dr Açılı- 62W (4000K) RTN 062D 40CM00 NL LLLL 62,5 5,3 Optik Lens Dr Açılı- 96W (4000K) RTN 094D 40CM00 NL 10K1 97,3 5,3 Optik Lens Geniş Açılı- 28W (4000K) RTN 027D 40CM00 WL 2K72 28,3 5,3 Optik Lens Geniş Açılı- 36W (4000K) RTN 037D 40CM00 WL 3K76 37,6 5,3 Optik Lens Geniş Açılı- 38W (4000K) RTN 036D 40CM00 WL 3K62 39,1 5,3 Optik Lens Geniş Açılı- 45W (4000K) RTN 045D 40CM00 WL 4K53 45,5 5,3 Optik Lens Geniş Açılı- 62W (4000K) RTN 062D 40CM00 WL LLLL 62,5 5,3 Optik Lens Geniş Açılı- 96W (4000K) RTN 097D 40CM00 WL 10K1 97,3 5,3 56

59 EAE 57

60 cd/klm C0 - C180 C90 - C % ARKTOS SOKAK AYDINLATMA Çevre ydınltm itiycının minimum enerji ile mksimum konford sunn Arktos, modern görüntüsü ve led teknolojisinin sunduğu irçok vntj ile uzun yıllr oyu mükemmel performnsını sergilemektedir. LED Teknik Özellikler Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon monolok gövde : Temperli şefff cm, geniş çılı optik lens : SMD LED : 53W / 80W / 95W / 122W / 160W : lm / lm / lm / lm / lm : V AC 50/60 Hz : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >65 - >70 : IP 66 : ME5-ME6 Yol tipleri : RAL SW 306 G Teknik Çizim Fotometrik Veri 90 o 90 o 75 o 75 o Tip ARKTOS ,5 60 o 60 o o o o 30 o o 0 o 15 o Opsiyonlr EXPROOF (Ptlmy Krşı Korunmuş) : VAR Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) ARKTOS- 53W (5700K) ARK 053D 57CM00 WL 5K ,5 ARKTOS- 80W (5700K) ARK 080D 57CM00 WL 7K ,7 ARKTOS- 95W (5700K) ARK 095D 57CM00 WL 9K ,8 ARKTOS- 122W (5700K) ARK 122D 57CM00 WL 11K ,9 ARKTOS- 160W (5700K) ARK 160D 57CM00 WL 15K ,5 58

61 EAE 59

62 KANOLED KANOPİ ALTI AYDINLATMA Ynıcı ve prlyıcı mddelerin ulunduğu enzin istsyonlrının temel ydınltm itiycını minimum enerji ile sunn KANOLED, yüksek güvenlik ve sğlm gövde ypısı rındırrk, rt kullnım imkn tnır. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum enjeksiyon elektrosttik gövde : Kumlu cm - Düz cm : SMD LED : 56W / 76W / 105W : 5272lm lm lm : V AC 50/60 Hz : Soğuk Beyz : >65 : IP 66 : Sıv Altı / Sıv Üstü / Tonoz : Beyz Fotometrik Veri 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 90 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o 75 o Tip KANOLED o 60 o 60 o 60 o 60 o 60 o o 45 o 45 o o 45 o 45 o o 30 o 30 o 30 o 30 o 30 o o 0 o 0 o 15 o 15 o 15 o 15 o 15 o 15 o cd/klm cd/klm cd/klm C0 - C180 C0 - C180 C0 - C180 C90 - C270 C90 - C270 C90 - C % 100% 100% 50W 70W 100W Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) KANOLED- 56W (3000K) DK 6*PS85A-1040PW/C NB ,2 KANOLED- 76W (3000K) DK 12*PS60A-1040PW/C NB 76,5 7,2 KANOLED- 105W (3000K) DK 12*PS85A-1040PW/C NB 105 7,2 60

63 EAE 61

64 ARES ÇEVRE AYDINLATMA Prk ve çe meknlrın şık tsrımı ile ışık tutn ARES, yuvrlk y görüntüsü ve sğlm gövde ypısı ile rt vkit geçirme ortmın gece reerliği ypr. LED Teknik Özellikler Gövde Difüzör Işık Kynğı Tüketim Gücü Lümen Giriş Gerilimi Renk Sıcklığı CRI IP Değeri Kullnım Şekli Gövde Renkleri Ø76 : Alümünyum enjeksiyon gövde : Opl difüzör : SMD LED : 56W : 4312lm : V AC 50/60 Hz : Soğuk Beyz / Doğl Beyz / Sıck Beyz : >80 : IP 65 : Prk ve çe : RAL SW 306 G Teknik Çizim Tip ARES Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Ağırlık (kg) ARES- 60W (4000K) ARS 058D 40OD00 4K ,2 ARES- 3m Direk ARES CAP76 3M DIREK - - ARES- 4m Direk ARES CAP76 4M DIREK - - ARES- 5m Direk ARES CAP76 5M DIREK - - 3m / 4m / 5m Ø

65 EAE 63

66 A L E G R E A L E G R E

67 S ı v A l t ı / S ı v Ü s t ü / S r k ı t A r m t ü r S e r i s i L i n e 7 0 S ı v A l t ı L i n e 7 0 S ı v Ü s t ü L i n e 5 0 S ı v A l t ı L i n e 5 0 S ı v Ü s t ü F l e x r F l e x r R G B M o d i l e d M o d i l e d H B A l e g r e T s k l e d Y o d F r m e F l o r M o o d V e n o N e t S ı v A l t ı N e t S ı v Ü s t ü C u i c B l o o m S ı v A l t ı B l o o m M P S ı v A l t ı B l o o m S ı v Ü s t ü B l o o m S l i m S ı v Ü s t ü B l o o m I P E n d i E n d i l e d - M P i r m i t S ı v Ü s t ü P i r m i t S ı v A l t ı F l e d A l o r O f f s e t A l o r E l i p s S s l e d S ı v A l t ı S s l e d S ı v Ü s t ü S t u r n L u x o G i z A p l i k A l e g r e A p l i k V e n o A p l i k A p l i k l e d

68 cd/klm C0 - C180 C90 - C % LINEA 70 LINEER SIVA ALTI LINEA 70, günümüzün ız gerektiren dinmik iş yşmın, zmnsız tsrımı ile eşlik eder. Minimize edilmiş tlr ve temiz çizgilere siptir. Tekli modül olrk çlışm lnlrının ydınltmsınd kullnılileceği gii, kesintisiz uzun tlr d oluşturulilir. LINEA ürün ilesi, mimrinin gerektirdiği tüm ydınltm itiyçlrını em estetik em de teknik çıdn eksiksiz şekilde tmmlr. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Optik Tüketim Gücü Işık Kynğı Giriş Gerilimi IP Değeri Renk Sıcklığı CRI Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum ekstrüzyon gövde ve kpk : Opl difüzör : 30W (113cm) / 46W (169cm) / 61W (225cm) 38W (113cm) / 61W (169cm) / 82W (225cm) : SMD LED : V AC 50/60 Hz : IP20 : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : Sıv Altı : RAL 9005 RAL 7047 Fotometrik Veri 105 o 105 o 90 o 90 o 75 o 75 o 60 o o Tip 30W - 38W 46W - 61W 61W - 82W Tvn Kesim Ölçüleri 30W / 38W : 1137mm x 75mm 46W / 61W : 1698mm x 75mm 61W / 82W : 2260mm x 75mm o 45 o 30 o 30 o 15 o 0 o 15 o Opsiyonlr DALI uyumu Acil Durum Kiti : Vr : Vr Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Sıv Altı - 30W (4000K) STL 030A 40OD00 2K8 112TK 29,6 Sıv Altı - 38W (4000K) STL 040A 40OD00 3K7 112TK 38,1 Sıv Altı - 46W (4000K) STL 045A 40OD00 4K2 169TK 46 Sıv Altı - 61W (4000K) 169 cm STL 060A 40OD00 5K6 169TK 61 Sıv Altı - 61W (4000K) 225 cm STL 060A 40OD00 5K6 225TK 61 Tsrım Gövde, 70 mm genişliğinde lüminyum profil içinde ışığın yönlendirilmesini sğlyn eyz oylı sc reflektörden oluşur. Sıv Altı - 82W (4000K) STL 080A 40OD00 7K5 225TK 82 Montj - Lm Gövdeye sitlenen L skı prtlrı ile tvn montjı ypılır. Tekli Modül (TK) Bşlngıç Modülü (BS) Sonlndırm Modülü (SN) 66 Bşlngıç Modülü (BS) Aroy Modülü (AR) Sonlndırm Modülü (SN)

69 EAE 67

70 cd/klm C0 - C180 C90 - C % LINEA 70 LINEER SARKIT / SIVA ÜSTÜ LINEA 70, günümüzün ız gerektiren dinmik iş yşmın, zmnsız tsrımı ile eşlik eder. Minimize edilmiş tlr ve temiz çizgilere siptir. Tekli modül olrk çlışm lnlrının ydınltmsınd kullnılileceği gii, kesintisiz uzun tlr d oluşturulilir. STL ürün ilesi, mimrinin gerektirdiği tüm ydınltm itiyçlrını em estetik em de teknik çıdn eksiksiz şekilde tmmlr. LED Teknik Özellikler Teknik Çizim Gövde Optik Tüketim Gücü Işık Kynğı Giriş Gerilimi IP Değeri Renk Sıcklığı CRI Kullnım Şekli Gövde Renkleri : Alüminyum ekstrüzyon gövde ve kpk : Opl difüzör : 30W (113cm) / 46W (169cm) / 61W (225cm) 38W (113cm) / 61W (169cm) / 82W (225cm) : SMD LED : V AC 50/60 Hz : IP20 : Sıck Beyz / Doğl Beyz / Soğuk Beyz : >80 : Sıv Üstü / Srkıt : RAL 9005 RAL 7047 Fotometrik Veri 105 o 105 o 90 o 90 o 75 o 75 o 60 o o Tip 30W - 38W 46W - 61W 61W - 82W o 45 o 30 o 30 o 15 o 0 o 15 o Opsiyonlr DALI uyumu Acil Durum Kiti Askı tkımı seçenekleri Askı tkımı renk seçenekleri : Vr : Vr : 1m / 2m / 3m : Beyz / Gri / Siy Sipriş Tlosu Ürün Tipi Ürün Kodu Tüketim Gücü (W) Tekli Modül - 30W (4000K) STL 030U 40OD00 2K8 112TK 30 Tekli Modül - 38W (4000K) STL 040U 40OD00 3K7 112TK 38 Tekli Modül - 46W (4000K) STL 045U 40OD00 4K2 169TK 46 Tekli Modül - 61W (4000K) 169 cm STL 060U 40OD00 5K6 169TK 61 Tekli Modül - 61W (4000K) 225 cm STL 060U 40OD00 5K6 225TK 61 Tsrım Gövde, 70 mm genişliğinde lüminyum profil içinde ışığın yönlendirilmesini sğlyn eyz oylı sc reflektörden oluşur. Tekli Modül - 82W (4000K) STL 080U 40OD00 7K5 225TK 82 Askı Tkımı Ürün Kodu 2m Askı Tkımı - Gri STL-M 3XGRI 2M ASKI TK Montj - Lm Sıv Üstü vey direk rmtüre monte edilen tel kilidi emniyetli skı tkımıyl iki uçtn srkıt olrk monte edileilir. 2m Askı Tkımı - Siy Enerji Klosu 1m Enerji Klosu 2m Enerji Klosu STL-M 3XSIYAH 2M ASKI TK Ürün Kodu STL 3*0,75 TTR 1M ENRJ KB STL 3*0,75 TTR 2M ENRJ KB Tekli Modül (TK) Bşlngıç Modülü (BS) Sonlndırm Modülü (SN) 68 Bşlngıç Modülü (BS) Aroy Modülü (AR) Sonlndırm Modülü (SN)

L E D A Y D I N L A T M A

L E D A Y D I N L A T M A LED AYDINLATMA 2016 L E D A Y D I N L A T M A 2 0 1 6 / 1 EAE, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden ildirmeden ypm kkın izdir. Ktlogd yer ln ürünler ve detylr kkınd ilgi lmk için lütfen iletişime

Detaylı

LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL ALANLAR

LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL ALANLAR LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL ALANLAR 2 EAE Endüstriyel Alnlr Endüstriyel Alnlr Özel LED Armtürler Endüstriyel ofis lnlrının uygun şekilde ydınltılmsı sdece ireylerin sğlığı için değil, işgücü verimliliği,

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: +90 224 443 56 06 FAX: +90 224 443 56 07 emk@emkotomsyon.com - www.emkotomsyon.com - www.emkelektromrket.com

Detaylı

EAE de YENİ NE VAR? 2017 yeni ürün broşürü

EAE de YENİ NE VAR? 2017 yeni ürün broşürü EAE de YENİ NE VAR? 2017 yeni ürün roşürü YENİLİĞİN GÜCÜ Led teknolojisinin ş döndürücü ir hızl sürekli değişim ve gelişim gösterdiği içinde yer ldığımız u dönem, ilişim teknolojilerinin endüstride skın

Detaylı

Endüstriyel Aydınlatmaları

Endüstriyel Aydınlatmaları Endüstriyel Aydınlatmaları E ndüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi yeni teknoloji olan Led ışık kaynakları ile tanıştırıyoruz. Led armatürlerimizin tasarımını yaparken,

Detaylı

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Enerji verimli prk, bhçe, yol ve sokk çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Işığın ve ışık mühendisliğinin heyecn verici ortmınd çevre, sokk, site, üretim tesisleri, prk ve bhçeler için LED teknolojisi

Detaylı

Bahçe Aydınlatma. Duvar Aydınlatma Lineer Aydınlatma Projektör Aydınlatma Endüstriyel Aydınlatma. Dış Aydınlatma Ürünleri Kataloğu

Bahçe Aydınlatma. Duvar Aydınlatma Lineer Aydınlatma Projektör Aydınlatma Endüstriyel Aydınlatma. Dış Aydınlatma Ürünleri Kataloğu Bçe Aydınltm Duvr Aydınltm Lineer Aydınltm Projektör Aydınltm Endüstriyel Aydınltm STARTUP Ürünleri Ktloğu 2018 İçindekiler Önsöz...s 3 Bçe Aydınltm Ürünleri Yürüme yolu ()...s 4-9 Set /Duvr Üstü...s 10-13

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound SRound, (@70 0 C'de) 60.000 saati aşan armatür ömrü sayesinde flouresanlı armatürlere nazaran 2 kat, metal halideli armatürlere nazaran 6 kat daha uzun ömürlüdür.

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound EAE Aydınlatma, endüstriyel aydınlatma alanında yeni nesil ledli armatürü SRound'u sunuyor. Tek noktadan montaj edilerek daha hızlı devreye alınabilen SRound,

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound EAE Aydınlatma, endüstriyel aydınlatma alanında yeni nesil ledli armatürü SRound'u sunuyor. Tek noktadan montaj edilerek daha hızlı devreye alınabilen SRound,

Detaylı

AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER

AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER Bugüne kadar geliştirdiğimiz ve sektöre sunduğumuz akıllı kontrol sistemleri ile entegre, inovatif aydınlatma çözümlerimiz, yüzlerce projede verimli,

Detaylı

VESTEL LED AYDINLATMA / 2013 LED AYDINLATMA 2013

VESTEL LED AYDINLATMA / 2013 LED AYDINLATMA 2013 VESTEL LED AYDINLATMA / 2013 LED AYDINLATMA 2013 VESTEL DOST TEKNOLOJİDEN YENİ ÇÖZÜMLER Türkiye nin lider teknoloji şirketlerinden Vestel, hytı kolylştırck kıllı çözümler üretmek için durmdn çlışıyor.

Detaylı

teknoloji aydınlatma & enerj

teknoloji aydınlatma & enerj teknoloji ydınltm & enerj Bugüne kdr geliştirdiğimiz ve sektöre sunduğumuz kıllı kontrol sistemleri ile entegre, inovtif ydınltm çözümlerimiz, yüzlerce projede verimli, güvenli ve çevre ile uyumlu ortmlrın

Detaylı

Sokak Aydınlatmaları

Sokak Aydınlatmaları Sokak Aydınlatmaları S okak aydınlatması uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi yeni teknoloji olan Led ışık kaynakları ile tanıştırıyoruz. Led armatürlerimizin tasarımını yaparken,

Detaylı

LINA tasarımındaki şıklık ve kibar hatları ile beraber otopark, teknik hacim, koridor, LINA ETANJ

LINA tasarımındaki şıklık ve kibar hatları ile beraber otopark, teknik hacim, koridor, LINA ETANJ LINA ETANJ LINA ETANJ LINA tasarımındaki şıklık ve kibar hatları ile beraber otopark, teknik hacim, koridor, ulaşılması zor makina parkurları, üretim hatları ve saçak altı gibi birçok uygulamayı başarı

Detaylı

REVOLED-S. Endüstride Işık Mühendisliği

REVOLED-S. Endüstride Işık Mühendisliği REVOLED-S Endüstride Işık Mühendisliği REVOLED-S YÜKSEK TAVAN LED ARMATÜRÜ Led de Endüstri Devri başladı Endüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi led leknolojinin en

Detaylı

Lineer Ürün Teknik Çizimleri. 1m Başlangıç Modelleri Ölçüler AxBxH (mm) x 53 x m Tekli Modelleri Ölçüler AxBxH (mm)

Lineer Ürün Teknik Çizimleri. 1m Başlangıç Modelleri Ölçüler AxBxH (mm) x 53 x m Tekli Modelleri Ölçüler AxBxH (mm) Lineer Ürün Teknik Çizimleri Teknik Özellikler Gövde : Alüminyum ekstrüzyon gövde : Alüminyum enjeksiyon kapak Tüketim Gücü : 18.46 W / 17.04 W / 24.98 W / 17.98 W / 22 W : 36.91 W / 34.08 W / 49.95 W

Detaylı

2014 ışık mühendisliği

2014 ışık mühendisliği 20 ışık mühendisliği 2 0 20 20 LEDINDEX LEDINDEX GIZA GIZA MINI GIZA APLIK GIZA SIVA ÜSTÜ DOWNLED COOLED LUXO TSPOT / TSPOT ECK SASLED FLED BLOOM TASK LED 0 06 GIZA APLIK 08 0 20 2 2 26 28 3 PIRAMIT RAYLED

Detaylı

Sanayi de Işık Mühendisliği

Sanayi de Işık Mühendisliği Sanayi de Işık Mühendisliği YÜKSEK TAVAN LED ARMATÜRÜ Led de Endüstri Devri başladı Endüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi Led teknolojinin en üst sınırına dayanmış

Detaylı

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1 LED Projektör LED Aydınlatma 2017-2018 beyond light 1 İçindekiler Ürünler Açık / Kapalı Saha Aydınlatma WAPA... 8 Geniş Saha Aydınlatma MAHA... 12 SUMA... 16 Stadyum Aydınlatma SUFA-A... 20 SUFA-X...

Detaylı

Kesintisiz aydınlatma

Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma... Süpermarket ve endüstriyel sektörde genel aydınlatmada ekonomik çözümler sunar. Sarkıt ve yüzeye montaj seçenekleri ile kullanıcıya kolaylık sağlar. 5 Aydınlatmada

Detaylı

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır luxtra 2 Luxtra bir Asy a Trafik Sinyali zas yon ma rkasıdır. 2014 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2014 LUXTRA LED Aydınlatma Sistemleri Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler

Detaylı

Kesintisiz aydınlatma

Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma... Süpermarket ve endüstriyel sektörde genel aydınlatmada ekonomik çözümler sunar. Sarkıt ve yüzeye montaj seçenekleri ile kullanıcıya kolaylık sağlar. 5 Aydınlatmada

Detaylı

CTK Aydınlatma & Enerji, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden bildirmeden yapma hakkına sahiptir. Katalogta yer alan ürünler ve detaylar

CTK Aydınlatma & Enerji, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden bildirmeden yapma hakkına sahiptir. Katalogta yer alan ürünler ve detaylar CTK Aydınlatma & Enerji, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden bildirmeden yapma hakkına sahiptir. Katalogta yer alan ürünler ve detaylar hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz. REFERANSLARIMIZ

Detaylı

Gün geçtikçe dijital hale gelen ve küreselleşen dünyada ofis ya şamı ve. Ofis Aydınlatmaları

Gün geçtikçe dijital hale gelen ve küreselleşen dünyada ofis ya şamı ve. Ofis Aydınlatmaları Ofis Aydınlatmaları Gün geçtikçe dijital hale gelen ve küreselleşen dünyada ofis ya şamı ve organizasyonu da değişime uğramaktadır. Bugün ofisler bilgiye erişimden çok bilgiden çözüm ve fikir üretmek üzerine

Detaylı

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Işığın ve ışık mühendisliğinin heyecan verici ortamında çevre, sokak, site, üretim tesisleri, park ve bahçeler için LED

Detaylı

MİSYON & VİZYON DEĞERLER

MİSYON & VİZYON DEĞERLER kser LED ve Elektronik.Ş. İkitelli O.S.. Eski Turgut Özl Cddesi No:22D İkitelli, şkşeir / İstnbul Tel: 444 9 3 Fx: 444 9 3 (114) info@oxironled.com.tr www.oxironled.com.tr HKKIMIZD Sektörün en genç ve

Detaylı

Park, Bahçe ve Çevre Aydınlatmada Yönetmeliğe Uygun IŞIK KONTROL (DIM) SİSTEMİ

Park, Bahçe ve Çevre Aydınlatmada Yönetmeliğe Uygun IŞIK KONTROL (DIM) SİSTEMİ Park, Bahçe ve Çevre Aydınlatmada Yönetmeliğe Uygun IŞIK KONTROL (DIM) SİSTEMİ ile Genel Aydınlatma Yönetmeliğinin Gereksinimlerine Uygun %81 e varan ENERJİ TASARRUFU DİMKO; park ve bahçelerinizin aydınlatmalarında,

Detaylı

Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri

Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki Doğru Aydınlatma Doğru aydınlatma tekniği uygulanan satış alanlarında, ışık konforu, güvenlik hissi ve

Detaylı

Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır

Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. 2 2018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite

Detaylı

Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması

Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması Ürün Kodu Yapısı: AAAA-BBB-CCDDEFG-III Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması AAAA: Seri 1001: İnci Armatür 1300: Sıva altı Kesintisiz Opal Armatür 1310: Sıva altı Kesintisiz Parabolik Armatür 1400: Sıva üstü

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Doç. Dr. Nil ARAS ENM411 Tesis Planlaması 2015-2016 Güz Dönemi

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Doç. Dr. Nil ARAS ENM411 Tesis Planlaması 2015-2016 Güz Dönemi Andolu Üniversitesi Mühendislik Fkültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Nil ARAS ENM411 Tesis Plnlmsı 2015-2016 Güz Dönemi 2 Tesis (fcility) Tesis : Belli bir iş için kurulmuş ypı Tesis etmek :

Detaylı

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ simled.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2015-2016 SİMLED Aydınlatma Sistemleri olarak Ledli Aydınlatma Ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektördeki 5 yılı aşan tecrübemizle ve

Detaylı

B - GERĐLĐM TRAFOLARI:

B - GERĐLĐM TRAFOLARI: ve Seg.Korum_Hldun üyükdor onrım süresinin dh uzun olmsı yrıc rnın izole edilmesini gerektirmesi; rızlnmsı hlinde r tdiltını d gerektireilmesi, v. nedenlerle, özel durumlr dışınd tercih edilmezler. - GERĐLĐM

Detaylı

TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü

TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü Lighting TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü TownGuide Core TownGuide ailesi, iki modern tasarımdan oluşur: Düz Koni tip (BDP001) ve eğimli çanak tip(bdp002). Kapsamlı bir lümen paketi çeşitleri

Detaylı

Sizin için düşündük, DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... tasarladık, uyguladık. Fermada bir YMB markasıdır.

Sizin için düşündük, DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... tasarladık, uyguladık. Fermada bir YMB markasıdır. www.fermada.com.tr DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... Sizin için düşündük, tasarladık, uyguladık Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin

Detaylı

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE...

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... İÇİNDEKİLER PROJEKTÖR 5 SOKAK LAMBASI 13 ENDÜSTRİYEL SARKIT 17 KANOPİ AYDINLATMA 21 PANEL AYDINLATMA 27 LINEER BAR 37 LED FLORESAN 47 LED MODÜL 53 DOWNLIGHT 57 WALLWASHER 75

Detaylı

www.eaeaydinlatma.com

www.eaeaydinlatma.com IŞIĞIN VE IŞIK MÜHENDİSLİĞİNİN HEYECAN VERİCİ ORTAMINDA GEÇİRİLEN 33 YIL EAE AYDINLATMA A.Ş OLARAK SUNDUĞUMUZ TÜM AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİMİZ İLE HEDEFİMİZ, KONTROL SİSTEMLERİ İLE ENTEGRE GELİŞMİŞ AYDINLATMA

Detaylı

LED AYDINLATMA II.

LED AYDINLATMA II. AYDINLATMA 2015 - II www.fermada.com.tr Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin pazarlanması ve çeşitli uluslararası üreticilerin

Detaylı

SLOGAN TİPOGRAFİSİ O PREFABRİK YAPILAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PAL. www.opalon.com.tr

SLOGAN TİPOGRAFİSİ O PREFABRİK YAPILAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PAL. www.opalon.com.tr SLOGAN TİPOGRAFİSİ www.oplon.com.tr PAL O ON PREFABRİK YAPILAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ www.oplon.com.tr OPAL ON PREFABRİK YAPILAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ www.oplon.com.tr

Detaylı

LED cleanroom: hijyenik ve verimli

LED cleanroom: hijyenik ve verimli Lighting LED cleanroom: hijyenik ve verimli Cleanroom LED Yüksek oranda hijyenik tesisler işleten müşteriler tüm aydınlatma gerekliliklerini ve kurallarını karşılayan, temizlenmesi kolay, toza dayanıklı

Detaylı

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA Toplamda 10 yılı aşkın sektörel deneyimi, en güncel çözümleri üretebilme esnekliği ve müşteri odaklı projelendirme anlayışıyla,yenilenen aydınlatma

Detaylı

HPS1Y-AC SERIES. Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri. Genel Özellikler. LED Sayısı. Ürün Kodu Güç Lumen Optik Ağırlık

HPS1Y-AC SERIES. Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri. Genel Özellikler. LED Sayısı. Ürün Kodu Güç Lumen Optik Ağırlık Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri HPS1Y-AC SERIES HPS1Y-84S-40-AC-XX-AS 40 W 4.800 lm AS 6 Kg >90 84S HPS1Y-84S-60-AC-XX-AS 60 W 7.200 lm AS 6 Kg >90 84S HPS1Y-84S-75-AC-XX-AS 75 W 9.100 lm AS 6 Kg >90

Detaylı

StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi

StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi Lighting StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi StyliD PremiumWhite Mağazanız için enerji tasarrufundan taviz vermeden, yüksek kalitede ışık ve renksel

Detaylı

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30 LED AYDINLATMA SISTEMLERI Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz, geleneksel armatürlere göre

Detaylı

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE...

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... Profesyonel Aydınlatma Çözümleri 2013 LED Aydınlatma Ürün Kataloğu IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... İÇİNDEKİLER PROJEKTÖR 5 SOKAK LAMBASI 13 ENDÜSTRİYEL SARKIT 17 KANOPİ AYDINLATMA 21 PANEL AYDINLATMA 27 LINEER

Detaylı

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm Lighting LED'e dönüşüm için optimum çözüm İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf

Detaylı

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, suspended İşlevsel birçok durumda önemli olsa da, müşteriler şık ve dikkat çekmeyen armatürler kullanmak da isterler.

Detaylı

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, suspended İşlevsel aydınlatma birçok durumda önemli olsa da, müşteriler şık ve/veya dikkat çekmeyen armatürler kullanmak

Detaylı

SLIM PANEL LED DOWNLIGHT

SLIM PANEL LED DOWNLIGHT bestar.com.tr SLIM PANEL LED DOWNLIGHT Dekoratif difüzör 04.4850 18W 1200LM 4000K LED SLİM DOWNLIGHT 18W 4000K 1200lm 205mm 160 h: 13 mm Dekoratif difüzör 04.4840 18W 1200LM 4000K LED SLİM DOWNLIGHT 18W

Detaylı

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir.

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir. Teknolojinin hız kesmeyen ilerlemesine paralel olarak tüketiciye sunulan ürün ve hizmet yelpazesinde de sürekli bir gelișim yașanmaktadır. Biz, yılların tecrübesiyle hem ürünleri hem de müșterilerin ihtiyaçlarını

Detaylı

2015/01 Fiyat Listesi

2015/01 Fiyat Listesi Aydınlatma Teknolojileri 2015/01 Fiyat Listesi Yol Armatürleri LEDMagnum Serisi Magnum CL2015 - CL2020 - CL2025 Yol Armatürleri LED Magnum CL2015 Aluminyum jeksiyon Gövde IP66 / IK09 / 4000K-5000K / CL1.

Detaylı

DayZone yenilikçi tasarım sürdürülebilirlikle buluşuyor

DayZone yenilikçi tasarım sürdürülebilirlikle buluşuyor Lighting DayZone yenilikçi tasarım sürdürülebilirlikle buluşuyor DayZone Ofisler için genel aydınlatma söz konusu olduğunda, müşteriler, LED teknolojisinin görsel rahatlıktan ödün vermeden sağladığı, sürdürülebilirlik

Detaylı

www.asyatrafik.com.tr

www.asyatrafik.com.tr 2 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz,

Detaylı

Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma

Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma Lighting Maxos LED Performer verimli ve hassas hat Maxos LED Performer Müşteriler geleneksel da alışık olduklarından daha az enerji tüketmek ve daha düşük maliyetlere katlanmak ister. Aynı zamanda mükemmel

Detaylı

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Square E128

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Square E128 Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Square E28 Uygulamanız için en doğru ve ihtiyacınız olan lümeni seçmenize olanak sağlayan Saver Square serisi ürünlerimiz fonksiyonel yapısı, estetik tasarımı,

Detaylı

LED cleanroom: hijyenik ve verimli

LED cleanroom: hijyenik ve verimli Lighting LED cleanroom: hijyenik ve verimli Cleanroom LED Yüksek oranda hijyenik tesisler işleten müşteriler tüm gerekliliklerini ve kurallarını karşılayan, temizlenmesi kolay, toza dayanıklı özel IP65

Detaylı

GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir

GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir Lighting GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir GentleSpace GreenWarehouse Bu özel sistem depo yöneticilerinin ve tesis müdürlerinin maksimum enerji tasarrufu

Detaylı

Yüksek performanslı LED Salyangoz spot

Yüksek performanslı LED Salyangoz spot Lighting Yüksek performanslı LED Salyangoz spot LuxSpace Accent Compact Dirsek Perakendeciler yükselen enerji fiyatlarıyla gitgide daha fazla mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Aynı zamanda, alışık oldukları

Detaylı

ışık mühendisliği www.eaeaydinlatma.com

ışık mühendisliği www.eaeaydinlatma.com www.eaeaydinlatma.com 20 İkitelli Org. San. Bölgesi, Ziya Gökalp Mah. Eski Turgut Özal Cad. No:20 30 Başakşehirİstanbul Tel: +0 (22) 3 Fax: +0 (22) 3 0 ışık mühendisliği 2 0 G İ GİZA KARE DOWNLIGHT Z A

Detaylı

Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi

Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi Gizli ışık ile yapılmak istenen aydınlatma tasarımlarında geçmişten bu yana kullanılan konvansiyonel teknikler, gerek aydınlatma sonuçları gerekse mimari tasarım özgürlüğünü

Detaylı

CoreLine Recessed LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine Recessed LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting CoreLine Recessed LED'e dönüş için optimum çözüm CoreLine Recessed İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma

Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma Lighting verimli ve hassas hat aydınlatma Müşteriler geleneksel aydınlatmada alışık olduklarından daha az enerji tüketmek ve daha düşük maliyetlere katlanmak ister. Aynı zamanda mükemmel aydınlatma koşullarına

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma

Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma Lighting Maxos LED Performer verimli ve hassas hat aydınlatma Maxos LED Performer Müşteriler geleneksel aydınlatmada alışık olduklarından daha az enerji tüketmek ve daha düşük maliyetlere katlanmak ister.

Detaylı

CoreLine Trunking LED için doğru seçenek

CoreLine Trunking LED için doğru seçenek Lighting CoreLine Trunking LED için doğru seçenek CoreLine Trunking İster yeni bir tesis için, isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

Patlama korumalı ek termostat

Patlama korumalı ek termostat E-mil: Fx: +49 661 6003-607 www.jumo.net www.jumo.us Veri Syfsı 605051 Syf 1/7 Ptlm korumlı ek termostt Tip ATH-EXx Serisi Özellikler 10 A kontk derecesi Bölge 1, 2, 21 ve 22'de doğrudn yerleştirilebilir

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

SlimBlend Square- Yüksek performans, gelişmiş kontrol

SlimBlend Square- Yüksek performans, gelişmiş kontrol Lighting SlimBlend Square- Yüksek performans, gelişmiş kontrol SlimBlend Kare, gömülü İyi bir ışık kalitesine sahip ofis normlarına uygun aydınlatma talep edilmektedir. Dahası, homojen aydınlatma ve tavan

Detaylı

Solar Enerji Teknolojileri ve Metal Sanayi Ticaret A.ġ.

Solar Enerji Teknolojileri ve Metal Sanayi Ticaret A.ġ. 1 AÇIK VE KAPALI ALAN AYDINLATMASI ĠÇĠN LED ARMATÜRLER DÜġÜK YOĞUNLUKLU LĠNEER LED ARMATÜRLER OVAS-BAS03-[D/E]-[WP]-WXX OVAS-HRN03-[D/E]-[WP]-WXX OVAS-TUS03-[D/E]-[WP/MR]-WXX DUVARA GÖMME ASĠMETRĠK AYDINLATMA

Detaylı

PowerBalance sıva üstü sürdürülebilir performans

PowerBalance sıva üstü sürdürülebilir performans Lighting PowerBalance sıva üstü sürdürülebilir performans PowerBalance, surface mounted Konu, LED armatürler ile ofis aydınlatması olduğunda, müşteriler sürdürülebilir ve yatırım geri dönüşü hızlı çözümler

Detaylı

SmartBalance sıva altı performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance sıva altı performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance sıva altı performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, recessed Birçok insan, reflektörlü çözümlere alternatif, ışık yüzeyine sahip sıva altı armatürler uygulama

Detaylı

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, surface mounted İşlevsel aydınlatma birçok durumda önemli olsa da, müşteriler şık ve dikkat çekmeyen armatürler kullanmak

Detaylı

PowerBalance yüzey montaj sürdürülebilir performans

PowerBalance yüzey montaj sürdürülebilir performans Lighting PowerBalance yüzey montaj sürdürülebilir performans PowerBalance, surface mounted Konu, LED armatürler ile ofis aydınlatması olduğunda, müşteriler sürdürülebilir ve yatırım geri dönüşü hızlı çözümler

Detaylı

SlimBlend Rectangular - Yüksek performans, gelişmiş kontrol

SlimBlend Rectangular - Yüksek performans, gelişmiş kontrol Lighting SlimBlend Rectangular - Yüksek performans, gelişmiş kontrol SlimBlend Dikdörtgen, gömülü İyi bir ışık kalitesine sahip ofis normlarına uygun aydınlatma talep edilmektedir. Dahası, homojen aydınlatma

Detaylı

İridyum gen3 Mini Yeni nesil, LED'li yol aydınlatma armatürü

İridyum gen3 Mini Yeni nesil, LED'li yol aydınlatma armatürü Lighting İridyum gen3 Mini Yeni nesil, LED'li yol aydınlatma armatürü Iridium gen3 LED Mini İridyum gen3 Mini, istendiği takdirde ekstradan herhangi bir kontrol ve haberleşme cihazına ihtiyaç duymadan

Detaylı

REVO. REVO RAF (Yüksek Raf Aydınlatma Armatürleri)

REVO. REVO RAF (Yüksek Raf Aydınlatma Armatürleri) REVO 45 REVO RAF (Yüksek Raf Aydınlatma Armatürleri) YÜKSEK RAF AYDINLATMA ARMATÜRLERİ Yüksek tavan armatürleri olarak büyük ilgi toplayan enerji tasarruflu REVO armatür grubuna şimdi de depo projelerin

Detaylı

ELEKTRİK DAĞITIM ȘİRKETLERİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AYDINLATMASINA İLİȘKİN KURALLARIN İRDELENMESİ

ELEKTRİK DAĞITIM ȘİRKETLERİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AYDINLATMASINA İLİȘKİN KURALLARIN İRDELENMESİ ELEKTRİK DAĞITIM ȘİRKETLERİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AYDINLATMASINA İLİȘKİN KURALLARIN İRDELENMESİ M. Akif ȘENOL 1 Ercüment ÖZDEMİRCİ 2 M. Cengiz TAPLAMACIOĞLU 3 1 Enerji ve Tbii Kynklr Bknlığı, Ankr, 2

Detaylı

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI İSTANBUL YENİ HAVALİMANI LED AYDINLATMA 2017 www.fermada.com.tr Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin pazarlanması ve çeşitli

Detaylı

CoreLine High-bay G3 üstün aydınlatma kalitesi, daha düşük enerji ve bakım giderleri sunar

CoreLine High-bay G3 üstün aydınlatma kalitesi, daha düşük enerji ve bakım giderleri sunar Lighting CoreLine High-bay G3 üstün aydınlatma kalitesi, daha düşük enerji ve bakım giderleri sunar CoreLine Highbay CoreLine High-bay'in piyasaya başarılı girişinden sonra, yeni nesil ürün geliştirmesi

Detaylı

Lineer Aydınlatma. Mağaza Aydınlatması Endüstriyel Aydınlatma. İç Aydınlatma Ürünleri Kataloğu

Lineer Aydınlatma. Mağaza Aydınlatması Endüstriyel Aydınlatma. İç Aydınlatma Ürünleri Kataloğu Lineer Aydınltm Mğz Aydınltmsı Endüstriyel Aydınltm STARTUP Ürünleri Ktloğu 2018 İçindekiler Önsöz...s 3 Lineer Aydınltm Ürünleri Srkıt... s 4-7 Sıv Üstü... s 8-11 Ankstre...s 12-13 Merdiven... s 14-15

Detaylı

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm Lighting CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm CoreLine Waterproof İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası Sistemleri Yenilenebilir Isıtma Teknolojisi

Havadan Suya Isı Pompası Sistemleri Yenilenebilir Isıtma Teknolojisi Hvn Suy Isı Pompsı Sistemleri Yenileneilir Isıtm Teknolojisi Dh Çok Enerji Tsrrufu Dh Fzl Konfor Dh Koly Kurulum Kullnıcı Dostu Kontrol Hızlı, Bsit Kurulum Hepsi ir r&kompkt Küçük oyutlrı syesine, tşınmsı,

Detaylı

GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü

GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü Lighting GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü GreenSpace Müşteriler, başlangıç yatırımları ile sistemin kullanım ömrü boyunca oluşacak maliyetler arasında ideal bir denge bulmak ister.

Detaylı

GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir

GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir Lighting GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir GentleSpace GreenWarehouse Bu özel sistem depo yöneticilerinin ve tesis müdürlerinin maksimum enerji tasarrufu

Detaylı

TrueLine, sarkıt - Doğru ışık hattı: Zarif, enerji verimli ve ofis aydınlatma normlarıyla uyumlu

TrueLine, sarkıt - Doğru ışık hattı: Zarif, enerji verimli ve ofis aydınlatma normlarıyla uyumlu Lighting TrueLine, sarkıt - Doğru ışık hattı: Zarif, enerji verimli ve ofis aydınlatma normlarıyla uyumlu TrueLine, askılı Mimarlar üzerinde çalıştıkları yerlerin iç mimarisine uygun aydınlatma çözümlerine

Detaylı

Sylvac Visio. Kullanıcı dostu. Entegre üç farklı aydinlatma. teknik uzmanlıðı. Atölye ve Laboratuar Uygulamalari Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ

Sylvac Visio. Kullanıcı dostu. Entegre üç farklı aydinlatma. teknik uzmanlıðı. Atölye ve Laboratuar Uygulamalari Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ 1969 dn beri hsss ölçüm cihzlrının İsviçre li üreticisi Sylvc Visio Atölye ve Lbortur Uygulmlri Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ Optİk mkinlr uygulnn sylvc teknik uzmnlıðı 1969 dn beri hsss ölçüm cihzlrı

Detaylı

DENEY 3: EŞDEĞER DİRENÇ, VOLTAJ VE AKIM ÖLÇÜMÜ

DENEY 3: EŞDEĞER DİRENÇ, VOLTAJ VE AKIM ÖLÇÜMÜ A. DENEYĠN AMACI : Direnç devrelerinde eşdeğer direnç ölçümü ypmk. Multimetre ile voltj ve kım ölçümü ypmk. Ohm knununu sit ve prtik devrelerde nlmy çlışmk. B. KULLANILACAK AAÇ VE MALZEMELE : 1. DC güç

Detaylı

Ledli Ürünler Led Luminaires

Ledli Ürünler Led Luminaires li Ürünler Luminires 357 li Ürünler Luminires 03 03 li Ürünler Luminires IP 0 SMD Þerit IP 0 SMD Strip Özellikler * Ark kýsmý ypýþknlýdýr, koly montj edilir. * Üçlü modüller lindedir. * Uzun ömürlüdür

Detaylı

İntegral Uygulamaları

İntegral Uygulamaları İntegrl Uygulmlrı Yzr Prof.Dr. Vkıf CAFEROV ÜNİTE Amçlr Bu üniteyi çlıştıktn sonr; düzlemsel ln ve dönel cisimlerin cimlerinin elirli integrl yrdımı ile esplnileceğini, küre, koni ve kesik koninin cim

Detaylı

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, surface mounted İşlevsel aydınlatma birçok durumda önemli olsa da, müşteriler şık ve/veya dikkat çekmeyen armatürler

Detaylı

Genel Aydınlatmada LED Teknolojileri

Genel Aydınlatmada LED Teknolojileri Genel Aydınlatmada LED Teknolojileri Prof. Dr. Aydınlatma Türk Milli Komitesi Başkanı İTÜ Enerji Enstitüsü, Enerji Planlaması ve Yönetimi A.B.D. Başkanı ISO AGİD Genişletilmiş Sektör Toplantısı LED Aydınlatmada

Detaylı

DENEY 2 OHM YASASI UYGULAMASI

DENEY 2 OHM YASASI UYGULAMASI T.C. Mltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğ Bilimleri Fkültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ELK 201 DEVRE TEORİSİ DERSİ LABORATUVARI DENEY 2 OHM YASASI UYGULAMASI Hzırlynlr: B. Demir Öner Sime

Detaylı

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki LUXAR LED Ürünlerinin Avantajları Düşük Enerji Tüketimi Düşük Enerji Tüketimi - Yüksek Verim İçerdikleri son teknoloji

Detaylı

L O O P L O O K B O O K

L O O P L O O K B O O K L O O P L O O K B O O K I Ş I Ğ I N H A F I F L I Ğ I Hafif ve zarif Dairesek şekli ile Loop, ofislere bir tazelik ve dinamizm getirmesinin yanı sıra, optimum ışık kalitesini de sağlar. Loop'un ışığı,

Detaylı

2015 / 1 LED AYDINLATMA ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ

2015 / 1 LED AYDINLATMA ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 2015 / 1 AYDINLATMA ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ P A N E L Özgün Tsrım Uygun lr Stoklu Ürünler AYDINLATMA www.gecemligting.com stis@gecemligting.com İNDEKS Pnel Armtürler GBPP 3318 07 GBPP 6645 07 GBPP 3624

Detaylı

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Comfort HB 115

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Comfort HB 115 Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Comfort 5 Lightmaster LED aydınlatma armatürlerinin ömrü LM80 - TM standardına göre 60.000 saatin üzerindedir. Konvensiyonel aydınlatma armatürlerine göre yaklaşık

Detaylı

CoreLine Panel LED için doğru tercih

CoreLine Panel LED için doğru tercih Lighting CoreLine Panel LED için doğru tercih CoreLine Panel İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun; müşteriler, kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı