BAKANLIĞIMIZ PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SONUCUNDA GÜVENSİZ BULUNAN ÜRÜNLERE İLİŞKİN DUYURU. Ürün görseli ve ilan örneği

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAKANLIĞIMIZ PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SONUCUNDA GÜVENSİZ BULUNAN ÜRÜNLERE İLİŞKİN DUYURU. Ürün görseli ve ilan örneği"

Transkript

1 BAKANLIĞIMIZ PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SONUCUNDA GÜVENSİZ BULUNAN ÜRÜNLERE İLİŞKİN DUYURU Aşağıdaki görsellerde yer alan ürünlerin içerdikleri tehlikeli kimyasal madde miktarının Bakanlığımızın Bazı Tüketici Ürünlerinin Tehlikeli Kimyasal Madde İçeriğine Yönelik Piyasa Gözetimi ve Denetimine İlişkin Tebliğ inde belirlenen limitleri aştığı akredite laboratuarda yapılan testler sonucunda tespit edildiğinden, söz konusu ürünler 4703 sayılı Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanun uyarınca güvensiz bulunmuştur. Bakanlığımız Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliğinin 15 inci maddesiuyarınca,üretici firmalar tarafından risk altındaki tüketicilere yönelik güvensiz ürünlerin duyurulması, toplatılması ve geri çağırılması amacı ile yapılan ilanlar ve firmalara ilişkin bilgilertüketicilerin bilgisine sunulmaktadır. Ürünün Adı/Tanımı CANBO Kids spor ayakkabısının ve Cauillo çocuk ayakkabısı. Ürün görseli ve ilan örneği İmalatçı/İthalatçı FirmanınUnvanı AKINAL AYAKKABICILIK SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: 2. Organize Sanayi Bölgesi Başpınar/GAZİANTEP Tel: Fax:

2 Roxy marka okul çantası. AKKUŞ SARACİYE SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Uzun Çarşı Cad. Uğur Çarşısı No:84-8 MERCAN- FATİH/İSTANBUL Tel: Alper marka keçeli kalemlerin şeffaf ambalajı. ALPER KIRTASİYE-BEKİR ALPER Adres: İSTOÇ Ticaret Merkezi 31.Ada No:62 Bağcılar/İSTANBUL Tel: Fax:

3 Finding Nemo Işıklı Tükenmez kalem. ADEL KALEMCİLİK TİC. VE SAN. A.Ş. Adres: Esentepe Mah. Anadolu Cad. No:7 Kartal/İSTANBUL Tel: Fax: Mini Kalem Çantası. CANER SARACİYE TEKSTİL GIDA MOBİLYA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ Adres: Battal Gazi Mah. Selçuk Han Cad. No:59 Sultanbeyli- İSTANBUL Tel:

4 Pretty Girl tükenmez kalem. CEM KIRTASİYE BÜRO MALZ. VE GIDA TİC.SAN.LTD.ŞTİ Adres:İSTOÇ 16. Ada Gönül Plaza K.4 Bağcılar-İSTANBUL Tel: Fax: Kalem kutusu, beslenme çantası, silgi, kurşun kalem. DÖNMEZLER LİSANS&KIRTASİYE OYUNCAK SAN. TİC. A.Ş. Adres: İSTOÇ 16. ADA ASLAN PLAZA 5.Kat Bağcılar- İSTANBUL Tel: Fax:

5 F90 ve Bakugan baskılı okul çantası. GANİ TEKSTİL VE SARACİYE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ Adres: Uzun Çarşı Cad. Kilit Han No:75/29 Mercan- Fatih/İSTANBUL Tel: Okul çantası. GENÇLER ÇANTA Adres: Terazidere Mah. Filiz Sok. No:197/A Bayrampaşa- İSTANBUL Tel: Fax:

6 FİLET model ayakkabı. GEZER AYAKKABI DERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Atatürk Mah. Lozan Cad. No:9 Esenyurt/İSTANBUL Tel: Fax: Kalem çantaları ve beslenme çantaları. HAKAN ÇANTA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Adres: Tacirhane Sok. Hacısoyu Kardeşler İşhanı 18/10-11 Mercan- Eminönü/İSTANBUL Tel:

7 Hilal marka sırt çantası. HİLAL ÇANTA PROMOSYON VE TEKSTİL SAN.TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Seyitnizam Mah. Ambarlar Cad. Kayıkçıoğlu İş Merkezi N0:21/A Bodrum Kat Zeytinburnu/İSTANBUL Tel: Leather Collection marka erkek kemeri. KARAGÖZOĞLU SARACİYE- HALİT KARAGÖZOĞLU Adres: Demirciler Mah. Çakmaklıoğlu Sok. No:17 Gerede/BOLU Tel:

8 Erkek çocuk ayakkabısı. MURAT KUNDURA Adres: Ayakkabıcılar Sitesi No:33 Kula/MANİSA Tel: Figürlü Tükenmez Kalem NT KİTAP KIRTASİYE BÜRO MALZEMELERİ PAZARLAMA VE TURİZM TİC. A.Ş. Adres: Merkez Mah. Soğuksu Cad. No:31 Bağcılar/İSTANBUL Tel: Fax:

9 Tesillo Marka spor ayakkabı. SET PLASTİK Adres: Çakmak Mah. Nizip Cad. No:142 Şehitkâmil/GAZİANTEP/ TÜRKİYE Tel: Fax: Glubox Sulu boya ve ErichKrause Drive silgi. SMART OFİS KIRTASİYE SAN. VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. Adres: Marmara San. Sitesi Yönetim Binası Kat:5 İkitelli/İSTANBUL Tel:

10 Mikro soft 2B Renkli Sarı ve 2B 20 Beyaz silgi. ŞAHİN KIRTASİYE HIRDAVAT TİC. LTD. ŞTİ. Adres: İstoç Çarşısı 18.Ada No:121 Bağcılar/İSTANBUL Tel: Lucky Prince pastel boyanın beyaz plastik altlığı. ŞARKGÜLÜ KIRTASİYE SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Atatürk Sanayi Bölgesi Hacı Bektaş Veli Caddesi İltaş Binası Ömerli Köyü Hadımköy- İSTANBUL Tel: Fax:

11 Space Kids ayakkabı. UZAY PLASTİK-MEHMET ASEF DEDEKURT Adres: ÇAKMAK MAH. BAŞAK SOK. NO: 20/A /GAZİANTEP Tel: Racer Sırt çantası. YASMİNA ÇANTA-İSMAİL KARTAL Adres: Hoca Ahmet Yesevi Cad. C Sok. No:2 Zeytinburnu/İSTANBUL Tel:

12 Flash&Dash kalem çantası, Winx Club Silver Tattoo kalem çantası ve Winx Club Straberry Fruit beslenme çantası. YAYGAN SARACİYE KIRTASİYE VE OYUNCAK MAM. SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ. Adres: İSTOÇ 16. Ada Aslan Plaza Kat:6 Bağcılar- Mahmutbey/İSTANBU L Tel: Fax: Polact marka ayakkabı. DEPAR AYAKKABI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Maltepe Mah. Gümüşsuyu Cad. Fatih Şehitleri Sok. No:15 Kat:3 Topkapı- İSTANBUL Tel: Fax: BeForce marka beslenme çantası. BEYAZIT DERİ

13 GÜVENSİZ ÜRÜN DUYURUSU Yanda resmi bulunan, Ayhan Çetin - Ayakkabı İmalatı ve Toptan Satışı firması tarafından piyasaya arz edilmiş, Happy Kids marka çocuk ayakkabısının, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Bazı Tüketici Ürünlerinin Tehlikeli Kimyasal Madde İçeriğine Yönelik Piyasa Gözetimi ve Denetimine İlişkin Tebliğ inde izin verilen limitlerin üzerinde kimyasal madde içerdiği tespit edildiğinden güvensiz olduğuna ve piyasadan toplatılmasına karar verilmiştir. Resimdeki ürünü satın almış olan tüketicilerin ürünü kullanmamaları ve en kısa sürede aşağıda iletişim bilgileri bulunan üretici firmaya iade etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur. Ayhan Çetin - Ayakkabı İmalatı ve Toptan Satışı Adres: Egemenlik Mah. Ayakkabıcılar Sitesi 6136 Sk. No:6 Işıkkent Bornova / İZMİR GÜVENSİZ ÜRÜN DUYURUSU Yanda resimleri bulunan, Diler Çanta San. ve Tic. İth. İhr. Ltd. Şti. tarafından piyasaya arz edilmiş, üzerlerinde Fashion Girl ifadesi bulunan kalem çantası ile Fenerbahçe amblemi bulunan kalem çantasının Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın Bazı Tüketici Ürünlerinin Tehlikeli Kimyasal Madde İçeriğine Yönelik Piyasa Gözetimi ve Denetimine İlişkin Tebliğ inde izin verilen limitlerin üzerinde kimyasal madde içerdiği tespit edildiğinden güvensiz olduklarına ve piyasadan toplatılmalarına karar verilmiştir. Resimlerdeki ürünleri satın almış olan tüketicilerin ürünleri kullanmamaları ve en kısa sürede aşağıda iletişim bilgileri bulunan üretici firmaya iade etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur.

14 Diler Çanta San. ve Tic. İth. İhr. Ltd. Şti. Adres: Hırka-i Şerif Mah. Kabakulak Sok. No: 16/A Karagümrük Fatih / İSTANBUL Tel: GÜVENSİZ ÜRÜN DUYURUSU Yanda resmi bulunan, Kenar Deri Ürünleri San. Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından piyasaya arz edilmiş Welch (üzerinde çiçek figürü bulunan siyah renkli) marka çocuk ayakkabısının Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Bazı Tüketici Ürünlerin Tehlikeli Kimyasal Madde İçeriğine Yönelik Piyasa Gözetimi ve Denetimine İlişkin Tebliğ inde izin verilen limitlerin üzerinde kimyasal madde içerdiği tespit edildiğinden güvensiz olduğuna ve piyasadan toplatılmasına karar verilmiştir. Resimdeki ürünü satın almış olan tüketicilerin ürünü kullanmamaları ve en kısa sürede aşağıda iletişim bilgileri bulunan firmaya iade etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur. Kenar Deri Ürünleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres: Egemenlik Mah Sok. No:23 Işıkkent- Bornova / İZMİR Tel:

15 GÜVENSİZ ÜRÜN DUYURUSU Yanda resmi bulunan, Rival San. Tic. Ltd. Şti. tarafından piyasaya arz edilmiş Cooky Ball Pen marka tükenmez kalemin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Bazı Tüketici Ürünlerinin Tehlikeli Kimyasal Madde İçeriğine Yönelik Piyasa Gözetimi ve Denetimine İlişkin Tebliğ inde izin verilen limitlerin üzerinde kimyasal madde içerdiği tespit edildiğinden güvensiz olduğuna ve piyasadan toplatılmasına karar verilmiştir. Resimdeki ürünü satın almış olan tüketicilerin ürünü kullanmamaları ve en kısa sürede aşağıda iletişim bilgileri bulunan üretici firmaya iade etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur. Rival İth. İhr. Pet. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Çiftepınar Mah. Vina Pasajı No:19 Doğubeyazıt / AĞRI Tel:

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SONUCUNDA GÜVENSİZ BULUNAN ÜRÜNLERE İLİŞKİN DUYURU. Ürün görseli ve ilan örneği

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SONUCUNDA GÜVENSİZ BULUNAN ÜRÜNLERE İLİŞKİN DUYURU. Ürün görseli ve ilan örneği GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SONUCUNDA GÜVENSİZ BULUNAN ÜRÜNLERE İLİŞKİN DUYURU Aşağıdaki görsellerde yer alan ürünlerin içerdikleri tehlikeli kimyasal madde miktarının Bakanlığımızın

Detaylı

GÜVENSİZLİĞİ TESPİT EDİLEN ÜRÜNLERE İLİŞKİN TOPLATMA KARARLARI MARKA / ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ALINAN ÖNLEMİN TARİHİ VE SAYISI

GÜVENSİZLİĞİ TESPİT EDİLEN ÜRÜNLERE İLİŞKİN TOPLATMA KARARLARI MARKA / ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ALINAN ÖNLEMİN TARİHİ VE SAYISI GÜVENSİZLİĞİ TESPİT EDİLEN ÜRÜNLERE İLİŞKİN TOPLATMA KARARLARI 1 ERBİL ÇANTA ZEYNEL AKMAN KEMERALTI 861 SK. :21 ESKİ HANIMAĞA ÇARŞISI KONAK İZMİR 0232 425 5489 CARS SIRT 04/07/2014 2014-71 2 YILDIZ ÇANTA

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

A R K w w w. a r k a k a r. c o m

A R K w w w. a r k a k a r. c o m ARK O 28 www.arkakar.com Akar Kırtasiye 1925 yılında sektöre adımını atmış, 1978 yılında yüksek kalite uygun fiyat ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensipleri doğrultusunda üretime başlamıştır. Günümüzde

Detaylı

Ofis Ürünleri. Üretimini yapmış olduğu ürünlerin sağlık kriterlerine uygunluğunu belgelendirmiştir.

Ofis Ürünleri. Üretimini yapmış olduğu ürünlerin sağlık kriterlerine uygunluğunu belgelendirmiştir. Ofis Ürünleri 65 mm 345 mm 255 mm Akar Kırtasiye 1925 yılında sektöre adımını atmış, 1978 yılında yüksek kalite uygun fiyat ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensipleri doğrultusunda üretime başlamıştır.

Detaylı

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 52707093-141.03 Konu : AB Dışı İhracat Onay Numarası 22.09.2016 / 18831165 DAĞITIM YERLERİNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan

Detaylı

Tescil No Ünvanı Şirket Adres LPG FİRMALARI Telefonu Faks e-posta

Tescil No Ünvanı Şirket Adres LPG FİRMALARI Telefonu Faks e-posta 10144 ÜÇEL OTO SERVİSİ - MURAT LAFÇI KADOSAN OTO SANAYİ SİTESİ P BLOK NO:7 ÜMRANİYE İSTANBUL 2164668933 2163149678 muratlafci@hotmail.com CANDAN MÜHENDİSLİK OTO GAZ MONTAJ 10206 SERVİSİ - YILMAZ CANDAN

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :52707093/141.03 Konu :AB Dışı İhracat Onay Numarası 20.08.2014 / 2235926 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından

Detaylı

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR SERVİS AĞI AYŞE GÜL GÖKTEPE KAYMAKAPI 4060303259 02222262626 03-HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR ŞAHİNLER ELEKTRONİK-AHMET ŞAHİNLER BATMAN 7980431444 04882131702 21-HYB-3440

Detaylı

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi 00002978629 Erkek - - 2 Reklam Tabelacı 11.12.2015 Askerliğini Fiilen Yapmış KUPON KONFEKSİYON VE REKLAM SANAYİ TİCARET KARADENİZLİLER MAH. IŞIKLI CAD. NO:13. 00003001262 Erkek - - 100 Şoför-Yük Taşıma

Detaylı

土 耳 其 水 产 品 生 产 企 业 在 华 注 册 名 单 (2016 年 3 月 31 日 更 新 )

土 耳 其 水 产 品 生 产 企 业 在 华 注 册 名 单 (2016 年 3 月 31 日 更 新 ) Approval 1 TR 07-0029 TSM Deniz Urn. San. ve Tic. A. S. Organize San. Bolgesi 25. Cd. 2 kisim No:11 ANTALYA PP 2 TR 09-0062 Ugurlu Balik Uretim San ve Tic A.S. Atanaj Deresi Mevkii No: 25 Denizkoy Didim

Detaylı

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI 1 2016/252 T.GARANTİ BANKASI A.Ş. BAĞCILAR / İSTANBUL 4290001797481 2 2016/253 T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. KAĞITHANE / İSTANBU 4290001797498 3 2016/254 T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. KAĞITHANE / İSTANBU 4290001797504

Detaylı

ISTANBUL READY-MADE GARMENT EXPORTERS ASSOCIATION

ISTANBUL READY-MADE GARMENT EXPORTERS ASSOCIATION ISTANBUL READY-MADE GARMENT EXPORTERS ASSOCIATION ÇobanÇeşme Mevkii, Sanayi Caddesi Dış Ticaret Kompleksi B Blok Yenibosna/Bahçelievler 34196 - İstanbul TURKEY konfeksiyonfuarlar@itkib.org.tr T: +90 212

Detaylı

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine:

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: 1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: Komisyonu) verilen, JEO TASARIM 2000 Jeo.Müh.Müş.Bilg.Turz.San.ve Tic.Ltd.Şti.'nin Çeşme Meydanı Cad. No:116/6 / SAKARYA adresinde

Detaylı

Marka Değerinizi Koruyan. Paketleme Ürünleri

Marka Değerinizi Koruyan. Paketleme Ürünleri HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Marka Değerinizi Koruyan Paketleme Ürünleri Ambalajın pazardaki ve markalaşmadaki önemli rolünü çok iyi biliyoruz. Dünyanın neredeyse bütün önemli

Detaylı

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununun 3. Maddesi gereği Gerçek Kişiler İçin Su Ürünleri Ruhsat Tezkerelerinin

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 5 15 TEMMUZ 2014 Bu Bülten MÜSAİD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların

Detaylı

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ACT OTO LASTİK NAKLİYAT TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE AKSEL MOTOR MALLARI LİMİTED AKTUN OTOMOTİV NAKLİYE SANAYİ VE ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2.

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK, NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 YENİŞEHİR

Detaylı

KUPON KONFEKSİYON VE REKLAM SANAYİ HİZMETLER GIDA İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LTD. GÖLCÜK KOCAELİ( FORD FABRİKASI KÖPRÜSÜ YANI). KOCAELİ/GÖLCÜK/TÜRKİYE

KUPON KONFEKSİYON VE REKLAM SANAYİ HİZMETLER GIDA İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LTD. GÖLCÜK KOCAELİ( FORD FABRİKASI KÖPRÜSÜ YANI). KOCAELİ/GÖLCÜK/TÜRKİYE GÜCÜ İSTEMLERİ LİSTESİ İşgücü İstem No Çalışma Periyodu Cinsiyet Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi 00002978629 Belirsiz Süreli

Detaylı

OFİS & OKUL ÜRÜNLERİ.

OFİS & OKUL ÜRÜNLERİ. OFİS & OKUL ÜRÜNLERİ 30 www.arkakar.com O F İ S Ü R Ü N L E R İ EVRAK RAFI 4 ÇEKMECELİ 1/4 0,119 m3 EVRAK RAFI 5 ÇEKMECELİ 1/4 0,119 m3 01 ARKAKAR.COM O F İ S Ü R Ü N L E R İ EVRAK RAFI 8 ÇEKMECELİ 1/4

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Delta 13C Bal arasındaki

BAL. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Delta 13C Bal arasındaki BAL Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 31 inci maddesinin 6 ncı fıkrası

Detaylı

İHRACAT KAPASİTESİNE SAHİP ÜYELERİMİZ

İHRACAT KAPASİTESİNE SAHİP ÜYELERİMİZ SIRA FİRMA UNVANI Sektör Adres İLETİŞİM BİLGİLERİ 1 AK-SÜT SAN İTH. İHR. LTD. ŞTİ. AYİ 2 AYR Süt ve Süt Ürn.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti MERKEZ MAKSUTÇUK KÖYÜ 3 AYVAZOĞLU SÜT VE PEYNİR SANAYİ - MUHAMMEDALİ

Detaylı

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY)

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) Yayın Kurulu (Board Of Edition) Deniz VARLI İlkay KAVALCI Grafik & Tasarım Uygulama (Graphic & Design) Osmanlı Grafik 0464 213 01 00-0544 559 04 56 bilgi@osmanligrafik.com

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ

PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SUNUM PLANI 1. Tanımlar, kavramlar 2. PGD nin Aşamaları 3. PGD nin Yasal ve İdari Altyapısı 4. PGD nin Koordinasyonu 5. PGD Neden Önemlidir? 6. PGD de 2010 Yılı Uygulama Sonuçları

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI MİKRO İŞLETMELERDE KURUMSALLAŞMA VE REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ MALİ DESTEK PROGRAMI 1 TR62/16/MİKRO/0026 NARLIKUYU TUR. TİC. İNŞ. SAN. A.Ş

Detaylı

AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI

AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI 1. FİRMA HİZMET KAPSAMI ADEO BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZ. SAN. VE TİC. 1335 SOK. NO:58 ÖVEÇLER / ANKARA TEL: 0 312 482 12 35 YAPISI TSE-STF-002 TSE-PTC-002 08.07.2015 2. HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET

Detaylı

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI SIRA NO 1 ÖZEL İSTİHDAM BÜROSUNUN ADI DETAM ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK VE HİZ.LTD.ŞTİ BÜRONUN BULUNDUĞU İL YÖNETİM KURULUNUN İZNİNE İLİŞKİN KARAR TARİH VE SAYISI 31.05.2010-135

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

( T R.G.)

( T R.G.) Ekonomi Bakanlığından: GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2018/12) (30.12.2017 T. 30286 R.G.) Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI. TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mayıs 2012

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI. TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mayıs 2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mayıs 2012 Bazı Bakanlıkların Görev Dağılımı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sanayi ürünleri Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

Lisans Sahibi Lisans No Yıl Dönem Adı Bildirim Kodu Bildirim Adı Alper Balcı - Kumsal Petrol Madeni Yağ

Lisans Sahibi Lisans No Yıl Dönem Adı Bildirim Kodu Bildirim Adı Alper Balcı - Kumsal Petrol Madeni Yağ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurumumuz kayıtlarında Arı Sitesi 707.Sokak No:39 İvedik Organize Bölgesi Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Petrol ve Depolama nin bildirim

Detaylı

Karşı Koyulamaz İkramlar. Ürünlerinde Sunulacak... DANTEL KAĞIT ve PASTA ALTLARI. BARDAK ALTLIKLARI ve KAPAKLARI. MİNİK SERVİS TABAK ve

Karşı Koyulamaz İkramlar. Ürünlerinde Sunulacak... DANTEL KAĞIT ve PASTA ALTLARI. BARDAK ALTLIKLARI ve KAPAKLARI. MİNİK SERVİS TABAK ve HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Karşı Koyulamaz İkramlar Ürünlerinde Sunulacak... MİNİK SERVİS TABAK ve KAPLARI Misafirlerinize çeşitli ikramlada bulunup onları en iyi şekilde ağırlamak

Detaylı

ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO:5 34870 KARTAL İSTANBUL 216 3064180 216 3539720 fatih.uslu@antor.com.tr

ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO:5 34870 KARTAL İSTANBUL 216 3064180 216 3539720 fatih.uslu@antor.com.tr Tescil Ünvanı Şirket Adres Telefo Telefonu Faks Faks e-posta KAYIŞDAĞI CAD.KARAMAN ÇİFTLİK PEUGEOT OTOMOTİV PAZARLAMA YOLU KAR PLAZA E BLOK NO:45 34752 1030 ANONİM ŞİRKETİ İÇERENKÖY İSTANBUL 216 5799400

Detaylı

FATBO ÜYE LİSTESİ D.PINAR MH. EVREN CD. NO:19/A 52400 MLZ.GID.TAR.HAY.PAZ.TİC.LTD.ŞTİ.D.PINAR.ŞB. FATSA/ORDU

FATBO ÜYE LİSTESİ D.PINAR MH. EVREN CD. NO:19/A 52400 MLZ.GID.TAR.HAY.PAZ.TİC.LTD.ŞTİ.D.PINAR.ŞB. FATSA/ORDU 1 213 ADEM ÖNEN(ÖNEN TİCARET) KUMRU YOLU ÜZERİ İSLAMDAĞ 52400 2 35 AHMET BECİOĞLU Kurtuluş Mah.Reşadiye cad.no:193 4233906 05325780183 3 31 AHMET KOÇ D.Pınar Mah.Reşadiye cad.no:66 4235354 4 141 AHMET

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

FİYAT LİSTESİ OCAK 2014 DOĞA ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ Gersan Sanayi Sitesi 2307 Sok. No: 50 ERGAZİ /ANKARA Tel : 0312 256 90 55-256 90 56-256 64 83 Fax: 0312 256 35 88 256 98 28 e-mail:

Detaylı

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER PUAN SIRALI ASİL LİSTE SEKTÖREL GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI MARDİN 1 DİKA-11-SG/24 KOVER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DİKA-11-SG/107 3 DİKA-11-SG/36 4 DİKA-11-SG/123

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ONAYLI TEDARİKÇİ LİSTESİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ONAYLI TEDARİKÇİ LİSTESİ Sayfa No 1/5 Sıra No Firma Adı Alınan Mal Puanı 2014 20... 20... 20... 20... 1 Karahan Ticaret Tüketim Malzemesi 75 2 Bilgi Kitap Kırtasiye Tüketim Malzemesi 80 3 Kelebek Kırtasiye Toner Alımı 95 4 Kelebek

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRESİ TELEFON FAKS

FİRMA ÜNVANI ADRESİ TELEFON FAKS TİCARET ve SANAYİ ODASI NA KAYITLI ÜRETİCİ FİRMALAR LİSTESİ FİRMA ÜNVANI ADRESİ TELEFON FAKS ÜRÜN KONUSU 1. Akaş Orman Ürünleri Gıda Tekstil ve Plastik San.İnş.Hayvc.Süpermarket İç ve Dış Tic.A.Ş. 2. Aksu

Detaylı

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi 00002978629 Erkek - - 2 Reklam Tabelacı 11.12.2015 KUPON

Detaylı

Bahçelievler Final Araç Bakım ve Uygulama Sistemleri Adres: Bahçelievler Mah. M.Ş. Ömür Plaza Şair Orhan Veli Sk. 22/3 Ömür Plaza. Tel: 0212 504 30 03

Bahçelievler Final Araç Bakım ve Uygulama Sistemleri Adres: Bahçelievler Mah. M.Ş. Ömür Plaza Şair Orhan Veli Sk. 22/3 Ömür Plaza. Tel: 0212 504 30 03 AVRUPA YAKASI OTOVINN NOKTALARI 14/10/2015 Ataköy Oto Koruma Sistemleri Adres: Ataköy 1.Kısım Mah. Sahilyolu Galeria Avm. Tel: 0212 559 87 27 Avcılar Auto Club Autojoy Adres: Firuzköy Mah. Firuzköy Bulvarı

Detaylı

YERE SAĞLAM BASIN.

YERE SAĞLAM BASIN. YERE SAĞLAM BASIN Kalite odaklı üretim anlayışını benimsemiş olan firmamız, 1958 yılında PALALI Ailesi tarafından kurulmuştur. Türkiye de çizme ve ayakkabı üretiminde öncülük yapan firmamız, insan sağlığını

Detaylı

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN LAVİN KİMYA SANAYİ KOZMETİK ORGANİZE SAN. BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN HAMDULLAH ADSOY 0546 403 0921 SIRDAŞ PLASTİK HASAN SIRDAŞ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:15 İSTASYON/MARDİN

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

ORSAM DEKORASYON İNŞAAT SANAYİ TİCARET VE LTD. ŞTİ.

ORSAM DEKORASYON İNŞAAT SANAYİ TİCARET VE LTD. ŞTİ. ORSAM DEKORASYON İNŞAAT SANAYİ TİCARET VE LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIMI 2003 Yılında Avcılar Dekorasyon Şirketi olarak faaliyetlerine başlayan firmamız, 2009 yılında büyüyerek, Orsam Dekorasyon İnşaat sanayi

Detaylı

ZIMBATELİ EVA DOSYA YAKA KARTI KARBON KAĞIDI KALEMİ DELGEÇ KALEMLİK KARTONU FON FOSFORLU KALEM PERMANENT KALEM TELLİ DOSYA ŞERİT SİLİCİ MAKİNESİ KALEM

ZIMBATELİ EVA DOSYA YAKA KARTI KARBON KAĞIDI KALEMİ DELGEÇ KALEMLİK KARTONU FON FOSFORLU KALEM PERMANENT KALEM TELLİ DOSYA ŞERİT SİLİCİ MAKİNESİ KALEM METAL KALEMTRAŞMETAL PERFORE OFİS GEREÇLERİ POŞET DOSYA KALEMLİK FOSFORLU KALEM BANT BEYAZ TAHTA ELİŞİ KAĞIDI KOLİ BANT MAKİNESİ ÇITÇITLI ZARF DOSYA ZIMBATELİ AMBALAJ LASTİĞİ KALEMİ OYUN HAMURU FİYAT ETİKETİ

Detaylı

süt işlem bölümü laboratuvar ayran üretimi ambalaj üniteleri kalite güvence sevkiyat kaşar peynir üretimi ayran üretimi yoğurt üretimi

süt işlem bölümü laboratuvar ayran üretimi ambalaj üniteleri kalite güvence sevkiyat kaşar peynir üretimi ayran üretimi yoğurt üretimi 1964 yılında Aziz Üzeyir GÜNEŞ tarafından Güneş Süt Mamulleri Koll. Şti adı altında Sakarya da aile şirketi olarak kuruldu. Gıda sanayine yoğurt üreticiliği ile adım atan şirket, 1972 yılında ürün gamına

Detaylı

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ TGS YER HİZMETLERİ HAVAALANLARI YER HİZMETLERİ (HAVAŞ) ÇELEBİ HAVA SERVİSİ TGS Genel Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A3 Blok Kat 6 Yeşilköy- Bakırköy/İstanbul Tel: 0212 463 36 36 Faks : 0212 465

Detaylı

istanbul Casper Yetkili Servisleri

istanbul Casper Yetkili Servisleri istanbul Casper Yetkili Servisleri Fatih Sultan Mehmet. Mah. Balkan Cad. No: 47 Casper Plaza, Ümraniye / İstanbul / Türkiye Türkiye Telefon: 0 850 250 77 77 YALI BILGISAYAR CASPER YETKİLİ SERVİSİ Adresi:

Detaylı

Tüm Okul ihtiyaçlari ve fazlasi PRAKTIKER de Bekliyoruz..

Tüm Okul ihtiyaçlari ve fazlasi PRAKTIKER de Bekliyoruz.. evde yoksa Praktiker de vardır Tüm Okul ihtiyaçlari ve fazlasi PRAKTIKER de Bekliyoruz.. 39,99 59,90 599,90 399,90 MODERN Genç Odası Seti 2 1 Beslenme Çantası (180x90x43cm) (75x70x50cm) (180x50x20cm) Fiyatlarımız

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN GÜVENLİK RİSKLERİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ ( T R.G.)

TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN GÜVENLİK RİSKLERİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ ( T R.G.) TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN GÜVENLİK RİSKLERİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (20.04.2012 T. 28270 R.G.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; piyasaya nihai ürün

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Şirketimiz Hakkında 2014 Hakkımızda Dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Avcıbaşoğlu İnşaat 2000'li yıllardan itibaren

Detaylı

O F İ S & O K U L Ü R Ü N L E R İ

O F İ S & O K U L Ü R Ü N L E R İ OFİS & OKUL ÜRÜNLERİ 9 AKAR KIRTASİYE 3A markası Akar Kırtasiye nin tescilli markasıdır. Yurt dışı ve yurt içi tedarikçilerinden temin ettiği ürünleri 3A markası ile, üretimini yaptığı ürünleri ise ARK

Detaylı

Adres: Merkez Mah. İSTOÇ Top. Çarşısı 28. Ada No:66-68 Bağcılar/İSTANBUL

Adres: Merkez Mah. İSTOÇ Top. Çarşısı 28. Ada No:66-68 Bağcılar/İSTANBUL Adres: Merkez Mah. İSTOÇ Top. Çarşısı 28. Ada No:66-68 Bağcılar/İSTANBUL Tel: 0 212 659 19 15 / 0 212 674 13 14 fax: 0 212 659 53 69 web: www.hispromosyon.com / info@hispromosyon.com KALEM SETLERİ 2 1299

Detaylı

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 İZTES TESİSAT DOĞALGAZ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. MANAVKUYU MAHALLESİ YÜZBAŞI İBRAHİN HAKKI CADDESİ

Detaylı

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ FİRMA HAKKINDA SUUD İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AHMET ÇAKIR tarafından 28 Haziran 2012 tarihinde kurulmuştur. Yaptığımız işleri inşaat malzemeli veya sadece işçilik olarak yapmaktayız.

Detaylı

QUIKSILVER Mağazaları

QUIKSILVER Mağazaları QUIKSILVER Mağazaları Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi 29/3, 4. Levent Türkiye Telefon: 02163606393 QUIKSILVER, Quiksilver Mağazaları Quiksilver, bir Amerikan markası olmakla birlikte,

Detaylı

Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi Kesinleşmiş Seçmen Listesi UŞAK İLİ

Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi Kesinleşmiş Seçmen Listesi UŞAK İLİ ABK SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. FATİH CAD. NO: 10 / A MERKEZ 276 227 3578 AĞA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İZMİR ASFALTI ÜZERİ KÖY HİZMETLERİ KARŞISI MERKEZ 276 227 7344 AĞAOĞLU SİGORTA

Detaylı

Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339 97 87 Faks: Web: E-Mail: info@aksetgida.

Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339 97 87 Faks: Web: E-Mail: info@aksetgida. Oluşturma Tarihi: 18.06.2016 Oluşturma Saati: 18:34 İhracatçılar Makarna AKSET GIDA SAN.DIŞ. TİC.LTD.ŞTİ. Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339

Detaylı

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2016/25)

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2016/25) Ekonomi Bakanlığından: GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINCA DENETLENEN BAZI TÜKETİCİ ÜRÜNLERİNİN İTHALAT DENETİMİ TEBLİĞİ (ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ: 2016/25) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu in amacı; Ek-1 de

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 1131 1951 DEDEOĞLU KOLL.ŞTİ. KAMİL HİLMİ VE LÜTFÜ DEDEOĞLU 02.01.1956 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 2720031651 5006 5636 AHMET BEKTAŞ 30.01.1978 Hızırbey

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

1- Kırtasiye malzemelerinde kullanılan temel maddeler nelerdir? Kırtasiye malzemesi üretiminde ürüne

1- Kırtasiye malzemelerinde kullanılan temel maddeler nelerdir? Kırtasiye malzemesi üretiminde ürüne Çocuğa Okul Araç Gereci Alırken Dikkat Edilecekler Biz anne babalar biliyoruz ki okullar açık olsun olmasın kırtasiye malzemeleri her zaman evde bir ihtiyaç. Üstelik kırtasiye malzemeleri çocuklar için

Detaylı

BONUS GURME Adr: Seyrantepe Mahallesi Çınarlı Sokak No:20 Kağıthane / İSTANBUL Tel: 0090 212 284 86 00 Fax: 0090 212 284 86 04

BONUS GURME Adr: Seyrantepe Mahallesi Çınarlı Sokak No:20 Kağıthane / İSTANBUL Tel: 0090 212 284 86 00 Fax: 0090 212 284 86 04 ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΝΕΤ DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adr: Acıbadem Caddesi haydar Yücebaş Sokak No:17 34718 Kadıköy / İSTANBUL Tel: 0090 216 330 93 90 Fax: 0090 216 330 93 18 www.tenettrading.com τυριά - όσπρια

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı Uluçınar Vergi Dairesi Müdürlüğü Aşağıda adı soyadı,ünvanı vergi ve ceza nevi'leri ile miktarları yazılı mükellefler tanzim edilen ödeme emirleri

Detaylı

ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 2 MAYIS 2014 Bu Bülten MÜSAİD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların içeriği reklam

Detaylı

*120002110 120002110* TEST RAPORU RAPOR NUMARASI : TURA120002110. Şarkgülü Kırtasiye Tic.ve San.A.Ş. Sayfa 1 / 16

*120002110 120002110* TEST RAPORU RAPOR NUMARASI : TURA120002110. Şarkgülü Kırtasiye Tic.ve San.A.Ş. Sayfa 1 / 16 TEST RAPORU Sayfa 1 / 16 RAPOR NUMARASI : TURA120002110 MÜŞTERĐ ĐSMĐ : ADRESĐ Şarkgülü Kırtasiye Tic.ve San.A.Ş. Atatürk San.Böl.Hacı Bektaş Veli Cad. Đltaş Binası Ömerliköyü Hadımköy Büyükçekmece Đstanbul

Detaylı

TEKNİK VERİLERİ Güç Kaynağı / Besleme Jeneratör / Kazan W. 230/240 V-50 Hz 1000 W Kazan dolum kapasitesi. 0,5 Lt. Kazan kullanım kapasitesi

TEKNİK VERİLERİ Güç Kaynağı / Besleme Jeneratör / Kazan W. 230/240 V-50 Hz 1000 W Kazan dolum kapasitesi. 0,5 Lt. Kazan kullanım kapasitesi TEKNİK VERİLERİ Güç Kaynağı / Besleme Jeneratör / Kazan W 230/240 V-50 Hz 1000 W Kazan dolum kapasitesi 0,5 Lt. Kazan kullanım kapasitesi 0,2 Lt. Buhar basıncı 3 Bar TÜRKÇE TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU

Detaylı

ÜMİTLER JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02/05/1983 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

ÜMİTLER JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02/05/1983 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme 1 349 10884 GÜNEYBAĞLILAR OTO YEDEK PARÇA İMALAT PAZARLAMA SAN.VE TİC.A.Ş. 21/01/1980 Meram V.D. Seçme+Seçilme - 4350047068 2 589 12541 ÜMİTLER JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02/05/1983 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

Detaylı

2016 YILINDA ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ

2016 YILINDA ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ 2016 YILINDA ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ 1. DEĞERLENDİRME KRİTERİ Rapor, ISO - Türkiye nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu

Detaylı

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR 1 2 3 4 5 6 BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR Mehmet KESER Keseroğlu Hurdacılık Doğan TOPAKTAŞ Doğan Topaktaş Hurdacılık Nasıf DEMİRELLİ Karabacaklar

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 30/10/2013 tarihli ve 4673-152 sayılı Karar ı ile Zeytinburnu Abay Caddesi No.178 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde, 02.03.2012 tarih ve TAŞ/939-82/30663 sayılı

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ABA KUYUMCULUK İNŞAAT GIDA TEKSTİL TAŞIMACILIK ELEKTRONİK HAYVANCILIK İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ HÜRRİYET

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İyi Tarım Uygulamaları İşlem Basamakları

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İyi Tarım Uygulamaları İşlem Basamakları Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İyi Tarım Uygulamaları İşlem Basamakları İYİ TARIM UYGULAMALARI İŞLEM BASAMAKLARI Başvurulacak Merci Kimler Başvurabilir : Sertifikasyon Kuruluşu : Örtü Altı

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE GİDER RAPORU

OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE GİDER RAPORU 06/11/2015 OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE RAPORU Araç Bakım- Onarım leri Toplam 1.408,40 birlik teknik Araç Bakım- Onarım leri 29985 19/06/2015 1,038.40 DÜNYA ÖZEL Araç Bakım- Onarım

Detaylı

İŞLETMENİN ADI ADRESİ İŞLETME TEL Yönlendirilen Öğrenciler Kesin Sözleşme Yapan Öğrenciler KABAALİ HUKUK BÜROSU VATAN CAD. N;8D:23 K:6 ÇAĞLAYAN

İŞLETMENİN ADI ADRESİ İŞLETME TEL Yönlendirilen Öğrenciler Kesin Sözleşme Yapan Öğrenciler KABAALİ HUKUK BÜROSU VATAN CAD. N;8D:23 K:6 ÇAĞLAYAN SIRA NO MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK TİCARET MESLEK LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜRO YÖTETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI İŞLETMENİN ADI ADRESİ İŞLETME TEL Yönlendirilen Öğrenciler Kesin Sözleşme Yapan Öğrenciler

Detaylı

KATI YAKIT SATICISI KAYIT BELGESİ VERİLEN SATICI/BAYİLER LİSTESİ

KATI YAKIT SATICISI KAYIT BELGESİ VERİLEN SATICI/BAYİLER LİSTESİ KATI YAKIT SATICISI KAYIT BELGESİ VERİLEN SATICI/BAYİLER LİSTESİ Sıra Bayi Adı Bayi Adresi Belge Tarihi / No su 1 Balcan Kömür Gıda San. ve Uzunmustafa Cad. No:6 10.09.2008 / 81.KYS.001 Tic. Ltd.Şti 2

Detaylı

Resmi Gazete: 19.06.2012-28328 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Resmi Gazete: 19.06.2012-28328 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 212/335 SAYILI YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARAR ve 212/1 SAYILI TEBLİĞ Resmi Gazete: 19.6.212-28328 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 216 Yılı Ocak-Nisan Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye)

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ACAR İNŞAAT OTOMOTİV GIDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI KUYUMCULUK TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İNÖNÜ MH. KÜLTÜR CD. N0:60

Detaylı

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu Alüminyum ve cam uygulama Katalogu 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya

Detaylı

Barbaros Demirci Genel Müdür

Barbaros Demirci Genel Müdür 2010 YILI ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ Barbaros Demirci Genel Müdür DEĞERLENDİRME KRİTERİ Rapor, ISO - Türkiye nin İkinci 500

Detaylı

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI NO EVRAK NO GÖN. FİRMA ADRES BARKOD NO

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI NO EVRAK NO GÖN. FİRMA ADRES BARKOD NO 1 2015/7908 HSBC BANK A.Ş. ŞİŞLİ / İSTANBUL 4290001736978 2 2015/7909 T.GARANTİ BANKASI A.Ş. BAĞCILAR / İSTANBUL 4290001736985 3 2015/7910 TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ATAŞEHİR / İSTANBUL 4290001736992 4

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı YEDİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı YEDİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı YEDİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI Bu Program Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir. Gıda

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

GT-N7100. Kullanma Kılavuzu SAMSUNG

GT-N7100. Kullanma Kılavuzu SAMSUNG GT-N7100 Kullanma Kılavuzu SAMSUNG Ticari markalar 4 Hoparlör için mikrofon GPS anteni Arka kamera Arka kapak Ses açma/kapama Hoparlör S Pen Ana anten 5 6 S Pen S Pen ucu 1 7 4 2 2 1 5 3 8 9 10 11 Temel

Detaylı

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÖZKANLILAR TOPRAK MAHSÜL. SANAYİ. ANKARA UN SANAYİ BAŞAK UN FABRİKASI SANAYİ VE TİC. AŞ. EMEK UN VE İRMİK SANAYİ TOPLU UN SAN VE PETROL ÜRÜN TİCARET LİMİTED ŞTİ KALECİK

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı