Düzenleyen Prof. SEVİM ÇİZER D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü, Narlıdere, İZMİR / TÜRKİYE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Düzenleyen Prof. SEVİM ÇİZER D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü, 35320 Narlıdere, İZMİR / TÜRKİYE"
  • Oz Usak
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 BA SER

2

3 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BATI ANADOLU SERAMİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Düzenleyen Prof. SEVİM ÇİZER D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü, Narlıdere, İZMİR / TÜRKİYE Fakülte Fax Mobile sevim.cizer@deu.edu.tr Gerçekleştiren. Prof. SEVİM ÇİZER Prof. HALİL YOLERİ Yrd. Doç. ALP ÇAM Yrd. Doç. CANDAN GÜNGÖR Öğr. Gör. FÜSUN ÇÖVENOĞLU Arş. Gör. TEMEL KÖSELER Arş. Gör. EFE TÜRKEL Arş. Gör.PINAR ÇALIŞKAN GÜNEŞ Arş. Gör. İSMET YÜKSEL Arş. Gör. OYA AŞAN Öğrenciler. DİCLE ÖNEY, MURAT ASLAN, MEH- MET İMİR, ALİ YAYLA, HAKAN EROL, ÖZENÇ ULAŞ, SELÇUK BAY, EZGİ ÖZŞİMŞİR, DENİZ ATAMAN, ONUR SOYULMAZ, AYNUR DURUŞKAN Sergi Düzenleme. Yrd. Doç. VEDAT KACAR, BANU KACAR Fotoğraflar ve video çekimi. Yrd. Doç. ALP ÇAM Grafik. KAMURAN ÇİZER TEŞEKKÜR Öncelikle, çalşmaya beraber başladığımız ve bütün sempozyumlarımızı destekleyerek bize güç veren bu son sempozyumun yapılmasında da emeği geçen, Prof.Dr. Fethi İdiman hocamıza teşekkür ederiz. Bu yılki sempozyumumuz, zor şartlara rağmen, tüm yükümüzü omuzlayan rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Füzün ve üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi nin çalışmaları sayesinde gerçekleşmiştir. Rektör yardımcımız Prof.Dr. Alp Timur, S.K.S. Daire Başkanı Dursun Atalay, Kamp Müdürü Ayşegül Yıldırım ı saygıyla anıyoruz. Ana sponsorumuz Heraeus-Tokmak A.Ş. ve onun sanat destekçisi genel müdürü, Mustafa N. Delen, yıllardır bölümümüze yaptıkları malzeme yardımını sempozyumumuzdan da esirgememiştir. Asistanları Yasemin Türkyılmaz ile çalışmak bize güven vermiştir. Prof. Dr. Zeynep Mercangöz ün Kadıkalesi buluntuları ile ilgili sunusu sempozyumumuzun bilimsel yönüne güç katmıştır. Sanatın ve sanatçının dostu Konak Belediyesi Başkanı Sayın Hakan Tartan, olağanüstü kokteyl ekibi ile yine desteğini esirgemedi. İzmir in duayen ailesi Yıldız ve Halim Şıma hep bizimle oldu. Şıma Art Atölyesi ve Adnan Franko Sanat Galerisi Müdürü Hümeyra Bezciler en yoğun günümüzde sanatçılarımıza bir ziyafet sunmuşlardır. Şirince gezimizde Türk misafirperverliğini örnekleyen Nevcihan Özalp ve önceden hazırladığı kaplar ile sanatçıların daha verimli çalışmasını sağlayan Yrd. Doç. Yasemin Yarol u anıyoruz. Bunun yanısıra ülkemiz seramik endüstrisinin önemli kuruluşlarından Güral Porselen e ve Sema Güral a,kütahya, Aşanlar Seramik e yıllardır sürdürdükleri yardımlar için teşekkür borçluyuz. Bu etkinliğimiz, başından beri pek çok kurum ve kuruluşun katkıları ile gerçekleştirilmektedir. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız. Tüm sempozyum ailesine verdikleri veda yemeği ile etkinliğimizi taçlandıran Heraeus-Tokmak A.Ş. Genel Müdürü Mustafa N. Delen e tekrar teşekkür ederiz. Prof. Sevim Çizer Sempozyumu Düzenleyen

4 DAVETLİ SANATÇILAR ABBAS AKBARİ SEVİM ÇİZER GREG DALY TUĞRUL EMRE FEYZOLU OMİD GHAJARİAN FERENC HALMOS SANDEEP MANCHEKAR İREM ÇALIŞICI PALA EMEL ŞÖLENAY * * * * * * * * * İran Türkiye Avustralya Türkiye İran Macaristan Hindistan Türkiye Türkiye ONUR SANATÇISI BİNGÜL BAŞARIR PERFORMANS Abbas Akbari, Greg Daly, Omid Ghajarian ATÖLYE ÇALIŞMASI Nurdan Arslan Lale Avşar Şennur Bağcı Ayşe Balyemez Safiye Başar Bingül Başarır Çiğdem Önder Er Ahmet Cüneyt Er Pınar Genç. Beril Gökakın Serkan Gönenç Figen Işıktan Sultan Karaoğlu Sevil Karimpour Ayşegül Özen Özlem Özer Semral Öztan Kadir Sevim Yıldız Şima Perizat Tümen Efe Türkel İsmail Yardımcı

5 ABBAS AKBARİ İran Web : , Tehran -Phd.D. Student in Art research at Tehran University -Faculty member of Art&Architecture, University of Kashan -Participation in 3 Biannual ceramics in Iran -Participation in 5 sculpture Biannual in Iran -Participation in Urban sculpture -Solo exhibition of pottery in Paris -Member of Jury of Iranian Biannual Pottery -Member of editorial board in 3 Art Magazines

6 SEVİM ÇİZER Türkiye Muğla da doğdu İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi, Seramik dalından mezun oldu Seramik endüstrisinde, çeşitli kuruluşlarda;tasarımcılık,yönetici lik ve danışmanlık yaptı Seramik Bölümü nün kuruluşunu gerçekleştirdi. Halen aynı bölümde Öğretim Üyesi ve bölüm Başkanı olarak görevini sürdürmektedir Yılından bu yana İzmir Uluslararası Seramik Sempozyumunun düzenlemesini gerçekleştirmektedir. Yurt içi ve dışında çok sayıda karma sergi,sempozyum bienal,workshop vb.etkinliğe katılmış, kişisel sergiler açmış,konferanslar ve dersler vermiştir. İki kez Devlet Seramik Yarışması Başarı Ödülü almıştır.yapıtları çeşitli ülkelerde resmi ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Seramik sanatı ve tekniğine dair çok sayıda makalesi ve "Seramik Yapıyoruz" adlı çeviri kitabı ile "Lüster" adlı bir kitabı yayınlanmıştır.

7 GREG DALY Avustralya Melbourne, Australia, 1954 Greg studied at the Royal Melbourne Institute of Technology, Since 1992 he has lectured part-time in the Ceramics Workshop, National Institute of the Arts, the Australian National University, Canberra. He has presented over 130 workshops and lectures throughout Australia and overseas to colleges and ceramic groups. Greg was President of the Craft Council of Australia for 3 years ( ) and has been involved with many different arts organisations throughout his career. He is currently the Chair of Cowra Art Gallery Management Committee. MEMBER: International Academy of Ceramics, Geneva. SOLO EXHIBITIONS: Over 75 solo exhibitions throughout Australia and overseas, including regular exhibitions from 1976 at the following Galleries; Potter s Cottage, Cooks Hill Gallery, Distelfink Gallery, Victor MaceGallery, Greenhill Gallery, Ceramic Art Gallery, Gallery East, Macquarie Gallery, Craft Centre, Akasaka Yu Gallery and Quadrivium. GROUP EXHIBITIONS: Over 150 Group Exhibitions in Germany, Japan, Lithuania, UK, Canada, France, Croatia, Spain, Portugal, Turkey, Ceczh Republic, Taiwan, Finland, France, USA, Korea, New Zealand, Egypt, Germany, Italy, Poland and throughout Australia.

8 TUĞRUL EMRE FEYZOĞLU Türkiye emrefeyzoglu@yahoo.com 1971 de Ankara da doğdu yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü nde Lisans, 1998 yılında Yüksek Lisans, 2004 yılında Sanatta Yeterlik (Doktora) eğitimini tamamladı yılında kendi sanat atölyesini kuran Feyzoğlu yılları arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi Seramik Kursu eğitmenliğini üstlendi. Çok sayıda karma sergiye katılmanın yanı sıra dört yurtiçi, bir de yurtdışı kişisel sergi açan Feyzoğlu 2010 yılında Doçent ünvanı aldı. 1999, 2001 ve 2008 yıllarında Devlet Seramik Yarışması Başarı Ödülü alan Feyzoğlu, 2000 ve 2002 yıllarında Macaristan Hükümeti nin verdiği burslarla da Kecskemet Uluslar arası Seramik Stüdyosu nda çalışma fırsatı buldu. Çok sayıda uluslar arası sanat etkinliğinde katılımcı ya da organizasyon sorumlusu olarak görev alan Feyzoğlu, 2007 yılında Sanat Kurumu tarafından Seramik Dalında Yılın Sanatçısı ödülüne layık görüldü.

9 OMİD GHAJARİAN İran Omıd Ghajarıan (Born in Sarı North of Iran,1976) 2001-Graduated from Art Unıversıty of Tehran, department of Handy craft, Master program. He have had some exhibitions and prises in Tehran Member of Art Faculty of Esfahan.

10 FERENC HALMOS Macaristan I was born in Pécs in I graduated as a chemical engineer from the University of Veszprém and later I went on to do my PhD and obtain Researcher-Developer-Designer specialist engineer qualifications. I have worked with ceramics since Until 1989 I worked as a production engineer in the Majolica Factory of the Herend Porcelain Manufactory. I worked for three years on a contract as a teacher of ceramic technology at the College of Applied Arts in Budapest. I participated in the Siklós Ceramics Symposium on three occasions. Since 1989 I work as an independent ceramic artist in my own workshop in Bánd. I am a member of the Veszprém Artists Guild since 1993 and of the Hungarian Artists National Association since My works have been exhibited in many individual and collective exhibitions.my pieces are characterised by the special glazes In the past years I have played an active part in the renovation of several big public buildings by manufacturing their ceramic ornamentation.

11 SANDEEP MANCHEKAR Hindistan Ceramics designer : Born EDUCATİON : Worked under Laxmanrao Ajgaonkar (Ceramic Designer) Kala Nagar, Bandra, Mumbai, 1988 : G.D Art (Ceramics & Pottery) from Sir J.J. School of Art : Master Potter s Course (C.V.P.I., Khanapur, Karnataka, India) : Master Crafts-man s Course (R.D.T.D.C., Bangalore) : Empanelled as a Designer by R.D.T.D.C., India.

12 İREM ÇALIŞICI PALA Türkiye yılında İzmir de doğdu. İlköğrenimini Ayvalık Sakarya İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini İzmir Türk Koleji Anadolu Bölümünde tamamladı de Dokuz Eylül Üniversitesi, G. S. F., G. T. E. S. Bölümü Çinicilik ve Çini Onarımı Anasanat Dalı, Türk Çini Sanatında Süsleme Etkilendiği Unsurlar ve Günümüzden Uygulamalar tezi ile lisans, 2003 te Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Ege Bölgesinde Geleneksel Çömlekçiliğin Bugünkü Durumu tezi ile yüksek lisans programlarından mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kullanılan Pişmiş Toprak Sunum Kaplarının Form Özellikleri tez başlığı ile Sanatta Yeterliği tamamlamıştır yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Çinicilik ve Çini Onarımı Anasanat Dalı nda Araştırma Görevlisidir. Çini olarak isimlendirilen geçmişte kullanmak için üretilen ürünlerin, günümüzde sadece dekoratif ürünler olarak kullanılması sebebi ile, günümüze yönelik yeni işlevsel pişmiş toprak ürün tasarımları yanı sıra, sanatsal çalışmalarında günümüzdeki üretimlere tepki olarak, geleneksel Türk seramiği nde var olan işlevli formları işlevsiz olarak geleneksel tekniklerde üretmektedir. Çeşitli grup ve karma sergiler yanısıra iki kişisel sergisi bulunmaktadır.

13

14

15 NURDAN ARSLAN Marmara Üniversitesi LALE AVŞAR Selçuk Üniversitesi

16 ŞENNUR BAĞCI AYŞE BALYEMEZ Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

17 SAFİYE BAŞAR Kocaeli Üniversitesi BİNGÜL BAŞARIR

18 ÇİĞDEM ÖNDER ER Anadolu Üniversitesi AHMET CÜNEYT ER Anadolu Üniversitesi

19 PINAR GENÇ Anadolu Üniversitesi BERİL GÖKAKIN Uşak Üniversitesi

20 SERKAN GÖNENÇ Mersin Üniversitesi FİGEN IŞIKTAN Akdeniz Üniversitesi

21 SULTAN KARAOĞLU Kocaeli Üniversitesi SEVİL KARİMPOUR Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

22 AYŞEGÜL TÜREDİ ÖZEN anadolu.edu.tr ÖZLEM ÖZER İstanbul Üniversitesi hotmail.com

23 SEMRAL ÖZTAN yahoo.com KADİR SEVİM Bilecik Üniversitesi bilecik.edu.tr

24 YILDIZ ŞİMA hotmail.com PERİZAT TÜMEN Ege Üniversitesi

25 EFE TÜRKEL Dokuz Eylül Üniversitesi İSMAİL YARDIMCI Uşak Üniversitesi gmail.com

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER İKRAMETTİN KARAMAN Erzurum doğumlu. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim iş Bölümü mezunu. Eskişehir Anadolu üniversitesinde Lisans tamamladı. 1985-1993 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli

Detaylı

Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü

Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü ECE AFACAN Kendi hayal gücümde oluşturduğum yüzleri sergiliyorum. Üç boyutlu maskeler ve resimler Yüz yüze karşımıza çıkıyorlar. Ece Afacan Ece Afacan, 1985 yılında Ankara da doğdu. 13 yaşındayken Atatürk

Detaylı

Mustafa Tunçalp Seramikler Sergisi 21 Ekim 10 Kasım tarihlerinde Rezan Has Müzesi nde ziyaret edilebilir.

Mustafa Tunçalp Seramikler Sergisi 21 Ekim 10 Kasım tarihlerinde Rezan Has Müzesi nde ziyaret edilebilir. MUSTAFA TUNÇALP SERAMİKLER Mustafa Tunçalp Seramikler Sergisi 21 Ekim 10 Kasım tarihlerinde Rezan Has Müzesi nde ziyaret edilebilir. Günümüz seramik sanatçılarından Mustafa Tunçalp, köklerinden yola çıkarak

Detaylı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Sanatlar Bölümü. Seramik Anasanat Dalı. Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Sanatlar Bölümü. Seramik Anasanat Dalı. Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Adı Soyadı Ünvanı Birimi Doğum Yeri Elif AĞATEKİN Öğretim Görevlisi BİLECİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarımı Programı Ankara Doğum Tarihi

Detaylı

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 1 2 Devrim Erbil 1937 de Uşak ta doğdu. 1955 de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü ne girdi. Galeride

Detaylı

KAMURAN ÖZLEM SARNIÇ Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Kampus/Antalya İş: 242.3106291 e-mail: kosarnic@akdeniz.edu.

KAMURAN ÖZLEM SARNIÇ Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Kampus/Antalya İş: 242.3106291 e-mail: kosarnic@akdeniz.edu. KAMURAN ÖZLEM SARNIÇ Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Kampus/Antalya İş: 242.3106291 e-mail: kosarnic@akdeniz.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 15-05-1974 Doğum Yeri:

Detaylı

DUMANSIZ ANAGAMA FIRININDA KÜL SIRLI SERAMİK PİŞİRİMİ ÇALIŞTAYI 25 NİSAN - 5 MAYIS 2011 AVANOS

DUMANSIZ ANAGAMA FIRININDA KÜL SIRLI SERAMİK PİŞİRİMİ ÇALIŞTAYI 25 NİSAN - 5 MAYIS 2011 AVANOS DUMANSIZ ANAGAMA FIRININDA KÜL SIRLI SERAMİK PİŞİRİMİ ÇALIŞTAYI 25 NİSAN - 5 MAYIS 2011 AVANOS KATILIMCILAR Prof. Zehra ÇOBANLI Prof. Güngör GÜNER Mustafa TUNÇALP Mehmet Tüzüm KIZILCAN Doç. Kaan CANDURAN

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ DERECE (*) ÜNİVERSİTE ÖĞRENİM ALANI 3. AKADEMİK DENEYİM GÖREV DÖNEMİ ÜNVAN BÖLÜM ÜNİVERSİTE

ÖZGEÇMİŞ DERECE (*) ÜNİVERSİTE ÖĞRENİM ALANI 3. AKADEMİK DENEYİM GÖREV DÖNEMİ ÜNVAN BÖLÜM ÜNİVERSİTE 1. GENEL DÜZENLEME TARİHİ Aralık, 2010 ÖZGEÇMİŞ 10 SOYADI, ADI : KARAOĞLU, A. SULTAN DOĞUM TARİHİ : 1969 YAZIŞMA ADRESİ : Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Taşınabilir Kültür Varlıklarını

Detaylı

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Akhun Cad. No: 2 06930 Sincan - Ankara / TÜRKİYE. Tel: +90 312 267 38 28 (Pbx) Fax: +90 312 267 40 12

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Akhun Cad. No: 2 06930 Sincan - Ankara / TÜRKİYE. Tel: +90 312 267 38 28 (Pbx) Fax: +90 312 267 40 12 ERSOY YILMAZ Çankırı Karatekin Üniversitesi / Çankırı Karatekin University Güzel Sanatlar Fakültesi / Faculty of Fine Arts Seramik Bölümü / Department of Ceramics Doğum Yeri, Tarihi: Ankara, 09.12.1977

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Geleneksel Türk El Sanatları/ Eski Çini ve Onarım Anasanat Dalı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Geleneksel Türk El Sanatları/ Eski Çini ve Onarım Anasanat Dalı ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Safiye BAŞAR Doğum Tarihi: 11 Eylül 1969 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Geleneksel Türk El Sanatları/ Eski Çini ve Onarım Anasanat

Detaylı

1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim ASD - Seçmeli Ek Branş Grafik İngilizce Bölümü

Detaylı

Bor, atom numarası 5 ve kimyasal sembolü B olan bir elementtir. Yarı metal olan bor doğada tek başına element haliyle bulunmaz

Bor, atom numarası 5 ve kimyasal sembolü B olan bir elementtir. Yarı metal olan bor doğada tek başına element haliyle bulunmaz Bor, atom numarası 5 ve kimyasal sembolü B olan bir elementtir. Yarı metal olan bor doğada tek başına element haliyle bulunmaz Atom ağırlığı 10,811 g/mol dür Katı haldeki madde rengi siyah-kahverengi arasındadır.

Detaylı

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz 06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz Sandra Lopez Kolombiya Tamas Baraz Macaristan Aldo Shiroma Uza Peru

Detaylı

NAZIM MUTLU Zeytinalanı-Urla-İZMİR Land line : 0232 766 13 44 mobile: 0535 781 96 33 E-mail: nazimmutlu@gmail.com

NAZIM MUTLU Zeytinalanı-Urla-İZMİR Land line : 0232 766 13 44 mobile: 0535 781 96 33 E-mail: nazimmutlu@gmail.com NAZIM MUTLU Zeytinalanı-Urla-İZMİR Land line : 0232 766 13 44 mobile: 0535 781 96 33 E-mail: nazimmutlu@gmail.com OBJECTIVE : I want to utilize my knowledge, skills and professional experience in order

Detaylı

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile ENGiN GÜNEYSU +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com Engin Guneysu was born in 1981 in Samsun In 2004,he began to work as photography editor for Cena advertisement agency. In 2004, he worked for Bodrumun

Detaylı

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler)

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler) ÖĞR. GÖR. DR. SELVİHAN KILIÇ ATEŞ Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Baskı Sanatları B. İLETİŞİM E- mail : selvihan@balikesir.edu.tr selvihankilic@gmail.com C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite,

Detaylı

R. Tan Buğra Özer. R. Tan Bugra Ozer. Katıldığı Sergiler

R. Tan Buğra Özer. R. Tan Bugra Ozer. Katıldığı Sergiler R. Tan Bugra Ozer R. Tan Buğra Özer 1987 de İstanbul da doğdu. İlk ve orta öğrenimini babasının görevleri nedeniyle sırasıyla Erzurum, Kayseri ve Ankara da tamamladı. Lise öğreniminin ilk iki yılını İzmir

Detaylı

Düzenleyen Prof. SEVİM ÇİZER D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü, 35320 Narlıdere, İZMİR / TÜRKİYE

Düzenleyen Prof. SEVİM ÇİZER D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü, 35320 Narlıdere, İZMİR / TÜRKİYE BA SER DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BATI ANADOLU SERAMİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Düzenleyen Prof. SEVİM ÇİZER D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü, 35320 Narlıdere, İZMİR /

Detaylı

VI. ULUSLARARASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MACSABAL ODUN PİŞİRİMİ SEMPOZYUMU

VI. ULUSLARARASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MACSABAL ODUN PİŞİRİMİ SEMPOZYUMU BASIN BÜLTENİ VI. ULUSLARARASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MACSABAL ODUN PİŞİRİMİ SEMPOZYUMU 6 14 EKİM 2014 Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü BEYTEPE-ANKARA

Detaylı

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: *

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: * 08~29 Ocak/Jan. 2016 Kültür Sanat Merkezi Kordon'da Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: +90 232 4649935 * 4649835 Http://www.kedikultursanat.org*info@kedikultursanat.org Kültür Sanat

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

www.yankigoktepe.com TASARIM / DESIGN

www.yankigoktepe.com TASARIM / DESIGN www.yankigoktepe.com TASARIM / DESIGN Yankı Göktepe www.yankigoktepe.com 1 970 yılında doğdu. Orta öğrenimini International School of Naples İtalya da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümünden

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. PhD Doktora Resim ASD Marmara Üniversitesi 1984

Derece Alan Üniversite Yıl. PhD Doktora Resim ASD Marmara Üniversitesi 1984 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum Tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Lisansüstü Resim ASD - Seçmeli Ek Branş Grafik İngilizce Bölümü

Detaylı

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi Baskı Sanatları Anasanat Dalı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Eylül, 2012 MUSTAFA ASLIER

Detaylı

ERKAN DÜLGEROĞLU SERAMİK GÜNLERİ ÇALIŞTAYI

ERKAN DÜLGEROĞLU SERAMİK GÜNLERİ ÇALIŞTAYI ERKAN DÜLGEROĞLU SERAMİK GÜNLERİ ÇALIŞTAYI 1996 dan bu yana bir Bodrum projesi olarak, engelli bireylerin rehabilitasyonuna takma değer katan ve bu amaca yönelik birçok örnek ve başarılı projeye imza atan

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ 1. Eğitim Lisans Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

Öğr.Gör. Pınar BAKLAN ÖNAL

Öğr.Gör. Pınar BAKLAN ÖNAL Öğr.Gör. Pınar BAKLAN ÖNAL ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1986 İZMİR T: 352207666634255 F: 3524373652 pbaklan@erciyes.edu.tr

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Erol ÖZDEN Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Tarih Lisans Resim_İş Bl. Resim-İş Öğr. Marmara Üniversitesi 1984 Yüksek Lisans (2809 Sayılı Kanunun Geçici Marmara Üniversitesi

Detaylı

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim KATILIMCILARIN KISA ÖZGEÇMİŞLERİ Harris Dellas doktora derecesini 1985 yılında Rochester

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik (Doktora) 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi

Detaylı

: Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Güzel Sanatlar Fakültesi : Resim : Resim. Eğitim Durumu Bilgileri

: Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Güzel Sanatlar Fakültesi : Resim : Resim. Eğitim Durumu Bilgileri Adı Soyadı Bilim Sanat Dalı Ünvan Enstitü Fakülte Yüksekokul MYO Bölüm Birim Anabilimdalı (ABD) : Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Sanatlar : : E-posta : ertugrul.tuna@kocaeli.edu.tr Web : www.ertugrultuna.com

Detaylı

20. ENSTİTÜLERE GÖRE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ SAYILARI NUMBER OF GRADUATE STUDENTS IN THE VARIOUS GRADUATE SCHOOLS

20. ENSTİTÜLERE GÖRE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ SAYILARI NUMBER OF GRADUATE STUDENTS IN THE VARIOUS GRADUATE SCHOOLS 124 TÜRKİYE TOPLAMI T 20971 16738 4233 71398 50986 20412 10693 8329 2364 TOTAL FOR TURKEY K 6856 5444 1412 24797 17661 7136 3981 3173 808 E 14115 11294 2821 46601 33325 13276 6712 5156 1556 ÜNİVERSİTELER

Detaylı

Çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Serpil Şahin tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından sevilen ve takdir edilen biridir.

Çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Serpil Şahin tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından sevilen ve takdir edilen biridir. SERPİL ŞAHİN Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1997-1998 akademik yılında Arslanbey Yerleşkesi nde eğitime başlamış ve Ağustos 1999 da İzmit ve çevresinde yaşanan büyük deprem felaketinden

Detaylı

1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate

1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate MUSTAFA ALBAYRAK 1971 Born in İspir /Erzurum 1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate 1999 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Dapartment and graduated with

Detaylı

SEMPOZYUM DÜZENLEME KURULU SEMPOZYUM YÜRÜTME KURULU SEKRETERYA

SEMPOZYUM DÜZENLEME KURULU SEMPOZYUM YÜRÜTME KURULU SEKRETERYA SEMPOZYUM DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Reha Metin ALKAN (Hitit Üniversitesi Rektörü) İskilip Kaymakamlığı Recep ÇATMA (İskilip Belediye Başkanı) Doç. Dr. Muammer CENGİL (İskilip MYO Müdürü) SEMPOZYUM YÜRÜTME

Detaylı

ÖĞR.GÖR. M.MURAT ALPAY. E-posta: m.alpaybey@hotmail.com. Kişisel Web Sitesi: www.muratalpay.com. DOĞUM TARİHİ 11-06-1959 Kayseri

ÖĞR.GÖR. M.MURAT ALPAY. E-posta: m.alpaybey@hotmail.com. Kişisel Web Sitesi: www.muratalpay.com. DOĞUM TARİHİ 11-06-1959 Kayseri ÖĞR.GÖR. M.MURAT ALPAY E-posta: m.alpaybey@hotmail.com Kişisel Web Sitesi: www.muratalpay.com DOĞUM TARİHİ 11-06-1959 Kayseri EĞİTİM 1966 Kayseri Gazi Paşa İlkokulu 1969 Kayseri Atatürk İlkokulu 1973 Kayseri

Detaylı

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması CV (curriculum vitae): (Kısa özgeçmiş) (Kaynak: Cambridge Dictionary Online :http://dictionary.cambridge.org/ dictionary/english/cv) (In UK) A short written description

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması CV (curriculum vitae): (Kısa özgeçmiş) (Kaynak: Cambridge Dictionary Online :http://dictionary.cambridge.org/ dictionary/english/cv) (In UK) A short written description

Detaylı

2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Plastik Sanatlar Bölümü, Kocaeli.

2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Plastik Sanatlar Bölümü, Kocaeli. CV Araştırma Görevlisi M. Çağatay Göktan Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fotoğraf Bölümü Doğum Tarihi ve Yeri, 24 Aralık 1979, İzmit / Kocaeli Öğrenim Durumu 2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı ve Soyadı :Atalay Mansuroğlu 2. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi. Doğuş Üniversitesi Kadıköy/İstanbul Telefon

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı ve Soyadı :Atalay Mansuroğlu 2. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi. Doğuş Üniversitesi Kadıköy/İstanbul Telefon ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı :Atalay Mansuroğlu. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi İş Adresi Doğuş Üniversitesi Kadıköy/İstanbul Telefon 016-444 79 97-1419 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim-iş

Detaylı

Tarih: 28 Nisan 2014 Yer: Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Ders Adı: Özel Dedektiflik Teknik ve Metodları

Tarih: 28 Nisan 2014 Yer: Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Ders Adı: Özel Dedektiflik Teknik ve Metodları Tarih: 28 Nisan 2014 Yer: Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Ders Adı: Özel Dedektiflik Teknik ve Metodları Özel Dedektiflik Teknik ve Metodları Dersi Eğitmenleri Eğitmenler D e r s Ko

Detaylı

ENGELLERİ TASARIMLA AŞMAK OVERCOMING DISABILITIES BY DESIGN

ENGELLERİ TASARIMLA AŞMAK OVERCOMING DISABILITIES BY DESIGN KENT ve ENGELLER CITY and DISABILITIES ENGELLERİ TASARIMLA AŞMAK OVERCOMING DISABILITIES BY DESIGN 05 Aralık 2013, Perşembe / 05 December 2013, Thursday Selçuk Yaşar Kampüsü, Konferans Salonu / Selçuk

Detaylı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi. Uluslar Arası Programlar Ofisi Öğrenci Değişim Uzmanı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi. Uluslar Arası Programlar Ofisi Öğrenci Değişim Uzmanı Atamalar 1 Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi AYCAN AKÇIN 01.04.2013 Uluslar Arası Programlar Ofisi Öğrenci Değişim Uzmanı Kadem Araştırma Merkezi Proje Koordinatörü ERTAÇ NEBİOĞLU

Detaylı

2013 Steinbeis Partner for innovation www.steinbeis.de. Technology.Transfer.Application.

2013 Steinbeis Partner for innovation www.steinbeis.de. Technology.Transfer.Application. 2013 Steinbeis Partner for innovation www.steinbeis.de Technology.Transfer.Application. Steinbeis Merkezi Haus der Wirtschaft Willi-Bleicher-Str. 19 70174 Stuttgart Almanya Haus der Wirtschaft, Stuttgart

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

ÖZGEÇMİŞ. 7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı : Serpil ÖZKER 2. Doğum Tarihi : 07.11.1978 3. Ünvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İç Mimarlık Marmara Üniversitesi 1999-2003 Yüksek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. ŞAHA ASLAN

ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. ŞAHA ASLAN 1. Adı Soyadı : ŞAHA (İZGİ) ASLAN 2. Doğum Tarihi : 31.10.1979 3. Unvanı : YARDIMCI DOÇENT 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İç Mimarlık ve Çev. Tas. 2002 Y. Lisans İç Mimarlık ve Çev.

Detaylı

ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET

ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ

Detaylı

Oben Yılmaz. Resim Sergisi. 9 Mart :30

Oben Yılmaz. Resim Sergisi. 9 Mart :30 Oben Yılmaz Resim Sergisi 9 Mart 2017 17:30 Oben Yılmaz 1977 yılında Almanya da dünyaya geldi Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Grafik Ana Sanat Dalı 2000 oldu. Bu tarihten itibaren Adana'da

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2016 1863 Robert Kolej 1912 Mühendislik Okulu (İnşaat, Elektrik ve Makine) 1971 Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ÖĞRENIM DURUMU: LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL Y. LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL

ÖZGEÇMİŞ ÖĞRENIM DURUMU: LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL Y. LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL ÖZGEÇMİŞ YRD. DOÇ. DR. NEDRET YAŞAR 1970, RUSE, BULGARİSTAN ÖĞRENIM DURUMU: LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, BULGARİSTAN, 1996 Y. LİSANS: PLASTİK SANATLAR

Detaylı

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.Alüminyum Sempozyumu, 08-09 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy-İstanbul da Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve

Detaylı

EK 1 MSGSÜ ADEK ÇALIŞMA GRUPLARI

EK 1 MSGSÜ ADEK ÇALIŞMA GRUPLARI EK 1 MSGSÜ ADEK ÇALIŞMA GRUPLARI Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Stratejik Planı hazırlıkları üniversitemiz Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Çalışma gruplarının hazırlamış olduğu öz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Pınar Partanaz 2. İletişim: partanazpinar@gmail.com 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

2012 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Sertifikası, Karabük Üniversitesi

2012 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Sertifikası, Karabük Üniversitesi EDA ÖZ EĞİTİM BİLGİLERİ 2014 Gazi Üniversitesi, Sanatta Yeterlilik, Resim Anasanat Dalı Tez Danışmanı Doç. Dr. Fulya Bayraktar Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi 2012 2014 Gazi Üniversitesi, Tezli Yüksek

Detaylı

The PUBLIC Hotel, siz değerli misafirlerimizi. sanatla buluşturmaya davet ediyor! İstanbullu sanatçıların tabloları; güncel sanatın

The PUBLIC Hotel, siz değerli misafirlerimizi. sanatla buluşturmaya davet ediyor! İstanbullu sanatçıların tabloları; güncel sanatın The PUBLIC Hotel, siz değerli misafirlerimizi sanatla buluşturmaya davet ediyor! İstanbullu sanatçıların tabloları; güncel sanatın en güzel örnekleri, odalarımızdan restorana kadar otelimizin her yerinde.

Detaylı

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Akhun Cad. No: 2 06930 Sincan - Ankara / TÜRKİYE. Tel: +90 312 267 38 28 (Pbx) Fax: +90 312 267 40 12

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Akhun Cad. No: 2 06930 Sincan - Ankara / TÜRKİYE. Tel: +90 312 267 38 28 (Pbx) Fax: +90 312 267 40 12 ERSOY YILMAZ Çankırı Karatekin Üniversitesi / Çankırı Karatekin University Güzel Sanatlar Fakültesi / Faculty of Fine Arts Seramik Bölümü / Department of Ceramics Doğum Yeri, Tarihi: Ankara, 09.12.1977

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

Erasmus Programı Genel Değerlendirme

Erasmus Programı Genel Değerlendirme Erasmus Programı Genel Değerlendirme İlyas Ülgür Erasmus Program Koordinatörü 6 Mayıs 2013 Ege Üniversitesi Türkiye de Erasmus Öğrenci Hareketliliği 18000 16000 17000 14000 12000 11998 10000 10095 8000

Detaylı

"Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek

Farabi Değişim Programı olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek 212 "Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek

Detaylı

5. Akademik Ünvanlar Derece Alan Üniversite Yıl Yrd. Doçent İç Mimarlık Doğuş Üniversitesi 2012- Yrd.Doçent İç Mimarlık Maltepe Üniversitesi 2011

5. Akademik Ünvanlar Derece Alan Üniversite Yıl Yrd. Doçent İç Mimarlık Doğuş Üniversitesi 2012- Yrd.Doçent İç Mimarlık Maltepe Üniversitesi 2011 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Serpil ÖZKER 2. Doğum Tarihi: 07.11.1978 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İç Mimarlık Marmara Üniversitesi 1999-2003 Yüksek Lisans

Detaylı

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 1 NEYZEN ERCAN IRMAK 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 2 Müzik tutkusu, çocukluk yıllarında kaval çalarak başladı. Bu tutku onun önce Bursa ya, sonra İstanbul a yerleşmesine

Detaylı

Bu projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Levent Mercin ve yardımcılığını ise Semih Çelikçi gerçekleştirdi.

Bu projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Levent Mercin ve yardımcılığını ise Semih Çelikçi gerçekleştirdi. DPÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ve TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGAN BAĞIŞI KONULU ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI NDA ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL Uluslararası

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ II. ULUSLARARASI JÜRİLİ 19 MAYIS KARMA SERGİSİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ II. ULUSLARARASI JÜRİLİ 19 MAYIS KARMA SERGİSİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ II. ULUSLARARASI JÜRİLİ 19 MAYIS KARMA SERGİSİ Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü nün düzenlediği

Detaylı

emre.tandirlil@isikun.edu.tr http://www.turkerart.com Some of his works (www.turkerart.com)

emre.tandirlil@isikun.edu.tr http://www.turkerart.com Some of his works (www.turkerart.com) Assist. Prof. Dr. Emre Tandırlı Işık University Faculty of Fine Arts / Visual Arts Dept. emre.tandirlil@isikun.edu.tr http://www.turkerart.com Emre Tandırlı was born in Istanbul in 1977. He is graduated

Detaylı

Kimya Grubu Asil Liste DEU. Kimya Grubu Asil Liste DEU Harici

Kimya Grubu Asil Liste DEU. Kimya Grubu Asil Liste DEU Harici Kimya Grubu Asil Liste DEU 1 DUYGU KAMIŞ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN KİMYA 2.96 75.73 14.2.1992 2011 2016 2 NAGİHAN KAYA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN KİMYA 2.89 74.1 17.2.1993 2011 2016 3 ZEKİ TOK DOKUZ

Detaylı

Nilüfer Irmak Akçadoğan

Nilüfer Irmak Akçadoğan Nilüfer Irmak Akçadoğan Mesleki Deneyim Dr. Öğr. Üyesi 2010 Devam ediyor Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi - Grafik Bölümü Eğitim Bilgileri Sanatta Yeterlik 2002-2006 Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

KOMİSYONLAR GENEL LİSTESİ

KOMİSYONLAR GENEL LİSTESİ 1 KOMİSYONLAR GENEL LİSTESİ 2016-2017 -2018. 1-BURS KOMİSYONU (Kısmi Zamanlı, Yemek, Okul, TEV vb.) 1-Doç. Dr. Renan TUNALIOĞU (Dekan Yardımcısı) 2-Doç. Dr. Çiğdem KILIÇASLAN (Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim

Detaylı

ŞULE BAYAR OKUTMAN. Öğrenim Durumu. E-Posta Adresi : sbayar@pirireis.edu.tr. Telefon (İş) : 2165810050. Adres MONASH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

ŞULE BAYAR OKUTMAN. Öğrenim Durumu. E-Posta Adresi : sbayar@pirireis.edu.tr. Telefon (İş) : 2165810050. Adres MONASH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ŞULE BAYAR OKUTMAN E-Posta Adresi : sbayar@pirireis.edu.tr Telefon (İş) Adres : 2165810050 : Piri Reis Üniversitesi,Hazırlık Kampüsü İstasyon Mah. Hakim sk. No:3, 34940 Tuzla, İSTANBUL Öğrenim Durumu Yüksek

Detaylı

Prof.Dr.Hatice BENGİSU

Prof.Dr.Hatice BENGİSU Prof.Dr.Hatice BENGİSU EĞİTİM 1974-1975 Balıkesir Necati Bey İlköğretmen Okulu. 1977-1978 Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Enstitüsü, Resim-İş Bölümü. 1978-1986 Yozgat, Balıkesir, Tatvan, Antakya

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Hacettepe 1986 Y. Lisans P.D.R Hacettepe 1990 Doktora Sanat Eğitimi Ankara Üniversitesi 2001

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Hacettepe 1986 Y. Lisans P.D.R Hacettepe 1990 Doktora Sanat Eğitimi Ankara Üniversitesi 2001 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hakkı Engin GİDERER 2. Doğum Tarihi: 1959 3. Unvanı: Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Hacettepe 1986 Y. Lisans P.D.R Hacettepe 1990

Detaylı

GÜZEL SANATLAR. Öğrenci / Mezun ÖZLEM TOPUZ SANAT VE TASARIM GELENEKSEL TÜRK SANATLARI Ö AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 3,82

GÜZEL SANATLAR. Öğrenci / Mezun ÖZLEM TOPUZ SANAT VE TASARIM GELENEKSEL TÜRK SANATLARI Ö AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 3,82 GÜZEL SANATLAR ADI SOYADI ALANI MEZUNİYET Öğrenci / Mezun Üniversite GANO Kayıt Durumu ÖZLEM TOPUZ SANAT VE TASARIM GELENEKSEL TÜRK SANATLARI Ö AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 3,82 MÜGE ŞİMŞEK GÖRSEL SANATLAR RESİM

Detaylı

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : İsmail Avcı. Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1939 3. Ünvanı : Profesör

Detaylı

Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo

Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo Otel Kongre Merkezinde gerçekleştirdiğimiz 34. Ulusal

Detaylı

AHLAT ARKEOLOJİK KAZISI ÇİNİ ÖRNEKLERİ VE EL SANATLARI SERGİSİ ÜZERİNE

AHLAT ARKEOLOJİK KAZISI ÇİNİ ÖRNEKLERİ VE EL SANATLARI SERGİSİ ÜZERİNE AHLAT ARKEOLOJİK KAZISI ÇİNİ ÖRNEKLERİ VE EL SANATLARI SERGİSİ ÜZERİNE Özet Selçukluların kültür ve sanat merkezlerinden Ahlat ta 50 yılı aşkın bir süredir arkeolojik kazılar yapılmaktadır. Bu kazılarda

Detaylı

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu. Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Fakültesi www.arel.edu.tr. Adı Soyadı : Ahmet Süreyya KOÇTÜRK. Doğum Tarihi : 4/06/95 3. Unvanı : Yard.Doç.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi.

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi. 1. Adı Soyad : Tezcan BAHAR 2. Doğum Yeri, Tarihi: Bulgaristan, 27.10.1976 3. İş Adres : OMÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Böl. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Atakum / SAMSUN 4. Ev Adres: TOKİ Atakum

Detaylı

ATİLLA GALİP PINAR. Doğal Denge Natural Balance 180 x 132 cm Tuval u zeri akrilik Acrylic on canvas 2016

ATİLLA GALİP PINAR. Doğal Denge Natural Balance 180 x 132 cm Tuval u zeri akrilik Acrylic on canvas 2016 1 2 Doğal Denge Natural Balance 180 x 132 cm Umut Hope 180 x 135 cm 3 Kedi ile İlgili Related to Cat 160 x 100 cm 4 Uzlaşı Agreement 77 x 200 cm 5 Zamanın Yansıması I Reflection of Time I 120 x 80 cm 6

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Hüseyin Birol Köseoğlu Doğum Tarihi : : Yardımcı Doçent

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Hüseyin Birol Köseoğlu Doğum Tarihi : : Yardımcı Doçent 1 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Hüseyin Birol Köseoğlu Doğum Tarihi : 21.04.1963 Ünvanı : Yardımcı Doçent Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Tarih Lisans İçmimarlık Marmara Üniversitesi 1980-1984 Yüksek Lisans

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM DERGİSİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM DERGİSİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM DERGİSİ Cilt : 15 Sayı : 3 Yıl : 2014 Ankara 2015 ANKARA ÜNİVERSİTESİ BASIMEVİ İncitaşı Sokak No: 10 06510 Beşevler/ANKARA Tel: 0 (312) 213 66

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI 1 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI Yardımcı doçent atamalarında; Yardımcı doçentlik kadrosuna

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

Abant Kültürel Araştırmalar Dergisi (AKAR) Abant Journal of Cultural Studies. Hakemli Elektronik Dergi

Abant Kültürel Araştırmalar Dergisi (AKAR) Abant Journal of Cultural Studies. Hakemli Elektronik Dergi ISSN: 2528-9403 Abant Kültürel Araştırmalar Dergisi (AKAR) Abant Journal of Cultural Studies Hakemli Elektronik Dergi Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi University of Abant İzzet Baysal

Detaylı

2013 23.ULUSLARARASI SANAT FUARI 2-1 0 K A S I M 2 0 1 3 TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZİ

2013 23.ULUSLARARASI SANAT FUARI 2-1 0 K A S I M 2 0 1 3 TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZİ 2013 23.ULUSLARARASI SANAT FUARI 2-1 0 K A S I M 2 0 1 3 TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZİ E-5 Karayolu Üzeri,Gürpınar Kavşağı 34500 Büyükçekmece İSTANBUL Tel: 90 (212) 867 11 00 - Faks: 90 (212) 886 93 99

Detaylı

3. Unvanı: Doçent E-posta :

3. Unvanı: Doçent E-posta : 1. Adı Soyadı: Ali Sait Liman 2. Doğum Tarihi / Yeri: 09.01.1973 / Tercan 3. Unvanı: Doçent E-posta : asliman@uludag.edu.tr 4. Öğrenim durumu / görev yaptığı akademik kurumlar : a- Öğrenim durumu Derece

Detaylı

Dijital Çağda Mendeley ve Siz. Dr.Başak Candemir 1

Dijital Çağda Mendeley ve Siz. Dr.Başak Candemir 1 Dijital Çağda Mendeley ve Siz Dr.Başak Candemir 1 Gündem Mendeley nedir? Dünyada Mendeley Mendeley ın Türkiye için önemi Mendeley le yapabilecekleriniz Yol haritası 2 Mendeley nedir? Mendeley yayınları

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. 17 Mart 2014 Afyon

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. 17 Mart 2014 Afyon YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ (Temel İstatistikler) 17 Mart 2014 Afyon Tablo 1. Yükseköğretim Temel Göstergeler Temel Göstergeler Devlet Vakıf Vakıf TOPLAM/OR Üniversiteleri

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ

YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ Nisan 2014 Tablo 1. Yükseköğretim Temel Göstergeler Temel Göstergeler Devlet Üniversiteleri Vakıf Üniversiteleri Vakıf MYO TOPLAM / ORAN Sayı Yüzde Sayı Yüzde Sayı Yüzde

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Resim-İş Öğretmenliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi,

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Resim-İş Öğretmenliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Meral BATUR 2. Doğum Tarihi : 09.05.1986/Çanakkale 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Doktora/Sanatta Yeterlik Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim-İş Öğretmenliği

Detaylı

Doktora Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008

Doktora Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 ÖZGEÇMİŞ I. (Ana sayfada görünecektir.) Adı Soyadı (Unvanı) Miyase Koyuncu Kaya (Yrd. Doç.Dr.) Doktora: Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 E-posta: (kurum/özel) mkkaya@ybu.edu.tr Web sayfası

Detaylı