GEOLINE GEOCUT. GEO Line Petrografik Numune Hazırlama serisi cihazlarımız ile, bir kaya parçası 30 mikronluk ince kesit haline geliyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GEOLINE GEOCUT. GEO Line Petrografik Numune Hazırlama serisi cihazlarımız ile, bir kaya parçası 30 mikronluk ince kesit haline geliyor."

Transkript

1 PETROGRAFİ GEOLINE

2 GEOLINE GEO Line Petrografik Numune Hazırlama serisi cihazlarımız ile, bir kaya parçası 30 mikronluk ince kesit haline geliyor. Mineralojik numunelerde malzeme yüzeyi, geçirgen ışık mikroskobunda incelenmek için hazırlanır ve hazırlama prosedürü metalografik numune hazırlama ile benzerdir. Diğer yandan, ince kesitleri hazırlamak; yüksek özellikte cihaz ve ustalık gerektirir zira numune aşırı incedir. Yaklaşık 30 mikronluk bu ince kesit numuneler geçirgen ışık mikroskobunda incelenir. GEOCUT Mineral, seramik, kaya, cam, beton gibi malzemelerden kesit alımına uygun 100 mm. ye kadar kesme kapasitesi 250/300 mm elmas kesme diski Tabla ilerlemeli kesme imkânı Standart paralel dilimleme Uygulamanıza özel dizayn numune tutucular 6.4 HP gücündeki motor, dökme Alüminyum gövde üzerinde, numune kesme bölmesinden ayrı bir bölüme monte edilmiştir. Kesme bölmesindeki büyük kurşun geçirmez cam ve 12 volt ile çalışan özel korumalı LED lamba, GEOCUT da kesme işleminin hassas ve güvenli bir şekilde izlenebilmesini sağlar. Farklı ebat ve şekildeki numunelerin kesimine uygun mengeneler opsiyonel olarak sunulmaktadır. Kesme tablasının geniş hareket mesafesine sahip olması uzun ve derin numunelerin bir işlemde kesilmesini sağlar. Standart olarak sunulan mekanik manuel X-ekseni sayesinde istediğiniz ebatlarda taş dilimler kesilebilir. Kesme diskinin iki tarafında konumlandırılmış olan su soğutma nozulları sayesinde efektif soğutma sağlanır. GEOCUT en yüksek standartlardaki güvenlik sistemi ile donatılmıştır. Emniyet Şalteri sayesinde, kapak kapanmadığı takdirde kesme motoru kesinlikle çalışmaz. Ayrıca kesme işlemi bitip kesme motoru tamamen durmadığı takdirde kapak hiçbir şekilde açılmaz. Petrografik Kesme işlemi genellikle geometrik olmayan numunelerin dilimlenmesi işlemine dayanır. Bu nedenle küçük ebatlı veya geometrik olmayan numunelerin sabitlenmesi ve pozisyonlanması esnasında operatöre zorluk çıkartabilir. Bu zorlukların giderilmesi için METKON ergonomik mengene sistemleri çözüm olarak sunulur. GEOCUT, manuel kesme cihazı; mineral, seramik, kaya, cam, beton, refrakter malzeme ve diğer jeolojik numunelerden kesit alımına uygundur.

3 GEOCUT Petrografik uygulamalar için ince kesit hazırlama cihazı Kesme ve Taşlama işlemi Standart vakum numune tutucu Hassas taşlama işlemi için dijital mikrometre Su soğutma Petrografik numunelerin hızlı ve hassas olarak kesilmesi ve taşlanması için uygundur. Değişik ebatlardaki ince kesit slayt numuneler için tasarlanmış vakumlu numune tutucu mekanizması, vakum pompası, vakum ayarı ve filtresi ile birlikte, iki ayrı kesme ve taşlama bölmesi, korozyona dayanıklı hafif alüminyum döküm kaidesi, kontrol paneli ve 250 mm çapa kadar elmas kesme diski takılabilme özelliği ile ince kesit numune slaytından hassas malzeme taşlanmasını sağlayan dijital mikrometre özelliği size 30 mikron kalınlığında numuneler elde etmenizi sağlar. Kesme ve taşlama işlemlerini aynı cihazda yapabilme özelliğine sahip GEOFORM, ince kesit uygulamaları için ideal bir çözümdür. Vakumlu numune tutucu ile cam slayt üzerindeki numune kesme işlemi sonrası yaklaşık olarak 1-2 mm kalınlığına indirilir. Özel vakumlu üniversal numune tutucu, setiskur destek vidaların ayarlanması ile değişik ebatlardaki cam slaytların bağlanmasına olanak sağlar. Vakum pompası cihaz ile birlikte standart olarak sağlanmaktadır. Vakum hortumlarındaki nem özel filtre sisteminde tutulur. İşlem sonrası filtre haznesinde biriken su kesme haznesine aktarılır. Hassas taşlama işlemini sonrası hazırlanan numune kalınlığı numunenin sertliğine bağlı olarak 30 µ civarında ya da daha düşük seviyededir. GEOFORM Ön Panel (üstte) Özel vakumlu üniversal numune tutucu, değişik ebatlardaki cam slaytların bağlanmasına olanak sağlar. GEOFORM, kesme, hassas kesme ve taşlama işlemi için kullanılan üniversal bir cihazdır. VACUMET Kolay kullanım Geniş vakum haznesi Entegre vakum sistemi Reçine besleme sistemi Soğuk Bakalite Alma işlemi özellikle ısıya ve basınca duyarlı seramik, petrografik ve porozite içeren numunelerin kalıplanması işlemi için uygundur. Vacumet ile birlikte Epoksi reçineler kullanılır. Yavaş katılaşan şeffaf epoksi poroziteli malzemelerin daha kolay gözlemlenmesini mümkün kılar. METKON farklı tip minerolojik uygulamalar için çok çeşitli soğuk kalıplama reçineleri ve yüksek kaliteli kalıp formları sunar. VACUMET' in çalıştırılması için sadece hava bağlantısı yeterlidir. Elektrik veya su bağlantısına ihtiyaç yoktur. Minerolojik numuneleri kalıplamak VACUMET ile çok kolaydır. Numunenizi kalıp formunun içine yerleştirin, uygun soğuk kalıplama reçinesi ile kalıbı doldurun ve VACUMET' in içerisine yerleştirip cihazı çalıştırın. Hepsi bu! VACUMET cihazında iki farklı kalıplama işlemi mümkündür; emme fonksiyonu ile kalıplama veya emme fonksiyonu olmadan kalıplama. Eğer numunelerin özkütlesi kalıplama reçinesinden daha düşükse ve numune reçine üzerinde yüzüyorsa, bu numuneleri de kalıplamak mümkündür. VACUMET, düşük yoğunluklu numuneler için sabitleme özelliğine sahiptir.

4 FORCIPOL 300-1V ve FORCIMAT-TS Otomatik Hazırlama Petrografik uygulamalar için tekli yük uygulama Lepleme ve ince Kesit için özel numune tutucu FORCIPOL 300-1V çok yönlü, dayanıklı, güvenilir bir zımparalama/parlatma cihazıdır. 300 mm disk çapına uygun, RPM arası kademesiz değişken dönme hızına sahiptir. Modern elektronik donanımı kolay ve akıcı hız değişimine olanak sağlar. Motor ve su çalıştırma/durdurma butonları ön panel üzerine dijital ekranla birlikte ergonomik bir şekilde yerleştirilmiştir. Her bir numune hazırlama işlemi için gerekli olan optimum hız ve işlem süresinin ayarlanmasına olanak sağlar. Uygun disklerin kullanılmasıyla zımparalama, lepleme ve parlatma işlemi kolayca yapılabilir. Hareketli tahrik elemanları sağlam alüminyum döküm kaide üzerine monte edilmiştir. Diskler, yüksek baskı kuvvetlerini karşılayabilecek rulmanlar üzerine monte edilmiştir. Cihaz sessiz ve titreşimsiz çalışır. Zımparalama işlemi için esnek, hareketli ve ayarlanabilir su valfi cihazın standart özelliğidir. DOSIONE Otomatik Peristaltik Sıvı Dozajlama ünitesi FORCIMAT-TS' in opsiyonel bir aksesuarıdır. Tekrarlanabilir numune hazırlama sonuçları, zaman ve sarf malzeme tasarrufu sağlar. Frekans, periyot gibi dozajlama parametreleri kontrol edilebilir. FORCIPOL 300-1V, FORCIMAT-TS ve DOSIONE kombinasyonu, operatörden bağımsız, hassas ve tekrarlanabilir petrografik numune hazırlama işlemi sağlar. FORCIPOL 300-1V cihazına FORCIMAT-TS monte edildiğinde otomatik ince kesit hazırlama sistemi olmaktadır. FORCI- MAT-TS, FORCIPOL 300-1V cihazına monte edilen düşük hızlı otomatik parlatma kafasıdır. FORCIMAT-TS, büyük numuneler için yüksek miktarda tork sağlayan ve uzun işlem sürelerine olanak sağlayan 35 RPM dönüş hızında 100 Watt gücünde DC motora sahiptir. Dönüş hızı, ince kesit ve petrografik numune hazırlama işlemi için özel olarak ayarlanmıştır. Numuneler üzerine uygulanan pnömatik baskı kuvveti, 5 N ile 60 N arasında ön panelden ayarlanabilir. LAP-TS POL-TS İnce kesit numunelerinin lepleme ve parlatma işlemi için özel LAP-TS ve POL-TS numune tutucular tasarlanmıştır. LAP-TS, özel Boron Karbit uçlara sahiptir ve cam slayt üzerindeki numunenin en son kalınlığını belirler. POL-TS ise parlatma işleminde kullanılır.

5 GEOFIX GEOFIX, ince kesit alma işleminde petrografik numunelerin cam slayt üzerine yapıştırılması için kullanılan özel fikstürdür. Numune ve cam arasında üniform yapıştırıcı madde kalınlığı sağlar. 8 adet numune kapasiteli yay etkili yükleme sistemi, cam slayt üzerindeki numune üzerine optimum kuvvet uygulanmasını sağlar. GEOFIX, ısı tablası (HOT PLATE) üzerine kolayca yerleştirilebilir. GEOFIX' in tabanında yüksek ısı iletkenliğine sahip malzeme kullanılmıştır. Bu sayede yapıştırıcı reçinenin daha hızlı kuruması sağlanır. HOT PLATE HOT PLATE, numuneyi cam slayt üzerine yapıştırmakta kullanılan reçinenin hızlı bir şekilde kuruması için kullanılan basit ve güvenilir bir ısı tablasıdır. 300 C' ye kadar sıcaklık ayarlanabilir. İki adet GEOFIX aynı anda HOT PLATE üzerine koyulabilir ve bu sayede toplamda 16 adet numune aynı anda kurumaya bırakabilir. Toplam kuruma süresi önemli ölçüde düşürülmüş olur. IPP 901 POLARİZE MİKROSKOP IPP 901 petrografi için özel olarak tasarlanmış polarize mikroskoptur. Akromatik objektifler ve geniş alanlı oküler ile donatılmıştır. Mikroskopun diğer özellikleri: Toplam Büyütme: 40x x Oküler: WF 10x Akromatik Objektifler: 4x,10x, 40x,100x Aydınlatma (Işık şiddeti ayarlanabilir): 6V 20W Halojen ampül Hassas Fokuslama: 2 mikron derece taksimatlı döner tabla Verniye taksimatlı okuma hassasiyeti 6' Boyutlar: 170 x 250 x 555mm, 6 kg. Yedek Ampül, Toz Örtüsü ve Sigorta ile birlikte komple çalışır vaziyette. 4x büyütmeli oküler ve 4x, 10x, 40x, 100x büyütmeli objektifler opsiyonel olarak sunulur.

6 ADIM ADIM İNCE KESİT NUMUNE HAZIRLAMA ADIM 1: Kesme İlk adım kesme işlemidir. Kesme işleminin amacı büyük bir parça üzerinden incelemek için küçük bir parça çıkartılmasıdır. Büyük ve düzensiz şekilli parçalar için GEOCUT mükemmel bir seçenektir. Kesilen parça cam slayt üzerine yapıştırılabilecek kadar küçük olmalıdır. Standart METKON cam slaytlarının ölçüleri 27x46 mm dir. Petrografik numunelerin kesiminde genellikle elmas kesme diskleri kullanılır. Daha küçük parçalar için GEOFORM cihazı da kullanılabilir. Soğutma ise su ile yapılır. Petrografik uygulamaların çoğu için soğutma sıvılarının kullanımı önerilmez. Çünkü, soğutma sıvılarındaki kimyasallar numunenin mikroskop altında incelenmesini olumsuz bir şekilde etkileyebilir. GEOCUT ve GEOFORM direkt olarak şebeke suyuna bağlanabilir veya paslanmaz çelik resirkülasyon soğutma tankı ile birlikte kullanılabilir. ADIM 2: Cam Slaytın Hazırlanması Cam slaytlar özel ışık geçirgenliği ve kırılma indisine sahip olmak zorundadır. Bir diğer ifade ile petrografi için uygun olmalıdır. METKON, petrografi uygulamaları için yüksek kalitede cam slaytlar sağlar. Numuneyi cam slayt üzerine yapıştırmak için cam slaytın yüzeyi SiC toz üzerine sürterek pürüzlü hale getirilmelidir. Aksi takdirde numune cam slayt üzerine yeteri kadar güçlü bir şekilde yapışmayabilir ve taşlama esnasında cam slayt üzerinden kayarak ayrılabilir. Metal bir plaka üzerine biraz su ve silisyum karbür tozu koyarak karıştırın. Cam slaytın bir tarafını SiC+su karışımı üzerinde gezdirerek pürüzlü hale getiriniz. Numunenin yapıştırılacak yüzeyini de aynı şekilde pürüzlü hale getirin. Bu adım çok zaman almayacaktır.

7 ADIM 3: Numuneyi Cam Slayt Üzerine Yapıştırmak Yapıştırıcı reçine uygun ışık geçirgenlik ve kırılma indisi değerine sahip olmalıdır. Aksi takdirde polarize mikroskop altında mikroyapı düzgün şekilde görüntülenemez. Kanada Balzamı veya Epoksi yapıştırma işlemi için kullanılabilecek uygun reçinelerdir. Numune ve cam slaytın birbirine yapıştırılacak yüzeyleri kuru ve temiz olmalıdır. Daha önceden pürüzlendirilmiş yüzeyler birbirine yapıştırılmalıdır. Isı tablası olmadan kurutma zamanı: Yaklaşık 6-8 saat. Isı tablası ile kurutma zaman: Yaklaşık 2 saat. ADIM 5: İnce Kesitin Kalınlığını Azaltmak Taşlama zamanını kısaltmak için cam slayt üzerine yapıştırılmış olan numune kesilerek kalınlığı azaltılmalıdır. Bu işlem için GEOFORM cihazının kesme bölümü kullanılır. Cam slaytı GEOFORM un kesme bölümündeki vakumlu numune tutucu üzerine yerleştirin. Vakumu, suyu ve kesme motorunu çalıştırın. Vakumlu numune tutucuyu kesme diskine doğru yavaşça ilerleterek kesme işlemini gerçekleştirin. Kesme işleminden sonra numunenin kalınlığı 1.9 mm olacaktır. Vakumlu numune tutucu ile kesme diski arasındaki bu mesafe istenirse kolaylıkla ayarlanabilir. ADIM 6: Taşlama işlemi İçin Mikrometre Ayarlarının Yapılması ADIM 4: Yapıştırıcı Reçineyi Kurutmak Numuneyi cam slayt üzerine yapıştırma işlemi tamamlandıktan sonra yapıştırıcı reçine kurutulmalıdır. Bu işlem için GEOFIX kullanılır. Cam slayt+numune yi GEOFIX e yerleştirin. Taşlama işlemi için GEOFORM un taşlama bölümü kullanılır. Taşlama işlemi elmas çanak taşlama diski ile yapılır. Cam slaytı vakumlu numune tutucuya yerleştirerek vakumu çalıştırın. İki adet cam slayt aynı anda hazırlanabilir. 8 adet numune GEOFIX üzerinde aynı anda kurutulabilir. Cam slayt taşlama diskine temas edene kadar vakumlu numune tutucuyu mikrometre yardımıyla hareket ettiriniz. Cam slayt taşlama diskine temas ettiğinde mikrometreyi sıfır 0 olarak ayarlayınız. GEOFIX ayrıca ısı tablası (HOT PLATE) üzerine koyularak kurutma süresi önemli ölçüde kısaltılır. Üniform yapıştırıcı kalınlığı sağlar. Taşlama bölümünün kapağını kapatınız. Numuneniz taşlama işlemine hazırdır.

8 ADIM 8: Lepleme Önbilgi: Cam slayt üzerindeki numunenin nihai kalınlığı mikron arasında olmalıdır. Bu kalınlığa LAP-TS özel numune tutucu kullanılarak lepleme işleminde ulaşılır. LAP-TS özel numune tutucu nihai kalınlığı belirlemekte kullanılır. Cam slaytı LAP-TS üzerine yerleştirin ve vidaları çok sıkı olmayacak şekilde yavaşça sıkarak sabitleyin. ADIM 7: Hassas Taşlama Suyu açın ve Start butonuna basın. Taşlama işlemini gerçekleştirmek için kolu tekrarlı bir şekilde ileri ve geri hareket ettiriniz. Birkaç paso taşlama işleminden sonra, taşlama kolunun daha kolay hareket ettiğini ve daha az taşlama sesi oluştuğunu farkedeceksiniz. Bu, numune yüzeyinden talaş kaldırıldığı anlamına gelir. Bundan sonra numuneyi mikrometre yardımıya taşlama diskine biraz daha yaklaştırıp taşlama işlemine aynı şekilde devam etmeniz gerekir. Taşlama derinliği 100 mikrondan fazla olmamalıdır. Aksi takdirde cam slayt kırılabilir ve sıfırdan başlamanız gerekebilir. 50 ile 100 mikron arasındaki derinlikte taşlama yapılması önerilir. Numunenin kalınlığı 200 mikrona ulaştığında taşlama derinliği 20 mikrona düşürülmelidir. LAP-TS numune tutucu boron karbit uçlara sahiptir. Cam slaytın seviyesi her zaman için bu uçların altında kalır. Boron karbit uçlar aşırı derecede serttir ve aşınma direnci çok yüksektir. Lepleme esnasında numunenin daha fazla aşınmasına izin vermez. Bu seviye farkı, aynı zamanda numunenizin mikroskop altında incelenebilmesi için gerekli olan nihai ve optimum kalınlığıdır. Numune kalınlığı 80 mikrona ulaşana kadar işleme bu şekilde devam edin. Bazı uygulamalarda daha kalın veya daha ince numune elde edilmesi gerekebilir. Bunun için LAP-TS içerisine özel şimler ekleyerek veya çıkartarak cam slaytın seviyesini ayarlayabilirsiniz. Özel şimler LAP-TS numune tutucu ile birlikte gönderilir. Bu şimlerin kalınlığı 60 µm, 30 µm ve20 µm dur. Şim eklemek için LAP-TS in arkasındaki vidaları sökünüz. Standart olarak eklenmiş olan 60 µm kalınlığında bakır şimi göreceksiniz. Mikrometrede 80 mikron değerini gördüğünüzde motoru, suyu ve vakumu kapatarak işlemi sonlandırın. Cam slayt üzerinde çok ince bir numune katmanı göreceksiniz. Farklı kombinasyonlar yaparak uygulamanızın gereksinimlerine göre seviyeyi ayarlayabilirsiniz. Lepleme işleminden önce numuneyi su ile yıkayarak yabancı partikülleri uzaklaştırınız.

9 İlk lepleme adımı 18 mikronluk MAGNETO disk ile, ikinci adım ise 6 mikronluk MAGNETO disk ile yapılmalıdır. Lepleme İşlemi: Lepleme ve parlatma işlemi için FORCİPOL 300-1V & FORCI- MAT-TS cihazı kullanılır. MAGNETO 18µ diski FORCIPOL 300-1V üzerine yerleştirin. LAP-TS nuune tutucuyu FORCIMAT-TS üzerine yerleştirin. 3 adet LAP-TS numune tutucu aynı anda hazırlanabilir. Baskı kuvvetini 15N olarak ayarlayın. Diskin dönüş hızını RPM arasında ayarlayın, dönüş yönünü ise saat yönünde ayarlayın. Disk ile kafa aynı yönde dönmelidir. Suyu açın ve Start tuşuna basın. Süre dolduğunda işlem otomatik olarak duracaktır. Diğer lepleme adımına geçmeden önce numunenizi yıkayın. MAGNETO 18µ diski çıkarın ve yerine MAGNETO 6µ diski takın. Aynı parametrelerle lepleme işlemini gerçekleştirin. İşlem tamamlandığında numunenizi yıkayın. İşlem sonrası numune kalınlığı mikron arasında ve transparan olacaktır. İki çeşit lepleme yöntemi vardır: Birincisi; dökme demir lepleme diski kullanılarak lepleme işlemini gerçekleştirmektedir. Bu yöntemde aşındırıcı olarak SiC tozu kullanılır. İşlem çok sayıda lepleme adımından oluşur. Sırasıyla 120, 320, 400, 600 ve 1000 kum SiC tozlarıyla lepleme yapılması gerekir ve bu çok fazla zaman gerektirir. ADIM 9: Parlatma Parlatma adımı için POL-TS özel numune tutucu kullanılır. Parlatma esnasında camın kaymasını engellemek için POL-TS üzerindeki ayar vidalarını gevşeterek yükseltiniz. Vidaların yüksekliğinin cam slayta daha yüksek olmamasına dikkat ediniz. Diğer yöntem ise MAGNETO elmas zımpara diski kullanmaktadır. MAGNETO çok hızlı ve ekonomik lepleme işlemi sağlar. Bu yöntemde sadece 2 adımlı ve çok kısa süreli lepleme operasyonu yapılması yeterlidir. MAGNETO nun bir diğer avantajı ise daha düzgün ve hassas numune yüzeyi elde edebilir. Herhangi bir ilave aşındırıcı eklenmesine de gerek yoktur. Parlatma işlemi 2 adımda yapılır. Parlatma çuhaları sert ve petrografi için uygun özellikte olmalıdır. İlk adım METAPO-B parlatma çuhası ile yapılır. METAPO-B çuhayı FORCIPOL 300-1V üzerine yerleştirin. POL-TS numune tutucuyu FORCIMAT-TS üzerine yerleştirin. Çuha üzerine yeteri miktarda 3 mikron elmas pasta sürün. Petrografi için çoğunlukla elmas süspansiyon yerine elmas pasta kullanılması önerilir. Çuhayı DIAPAT elmas yağlayıcı ile ıslatın. Baskı kuvvetini 15N, diskin dönüş hızını da RPM arasında ayarlayın. Diskin dönüş yönünü saat yönü tersine ayarlayın. Disk ve kafa ters yönde dönmelidir. Parlatma zamanını1-2 dakika arasında ayarlayın. Soğutma suyu yerine elmas yağlayıcı kullanılmalıdır. Start tuşuna basınız. İşlem esnasında çuha kurudukça DIAPAT elmas yağlayıcı ile çuhayı yağlamanız gerekmektedir. Manuel olarak her saniyede çuhayı kendiniz yağlayabilir veya DOSIONE otomatik yağlayıcı cihazını kullanabilirsiniz. Süre tamamlandığında işlem otomatik olarak duracaktır.

10 Bir sonraki parlatma adımına geçmeden önce numuneyi yıkayın. METAPO-B çuhayı çıkarın ve yerine PETRI çuhayı takın. PETRI tek kristalli malzemeler, cam, korindon, kuvars, seramik, kaya gibi malzemelerin hassas parlatma işlemi için özel olarak geliştirilmiştir PETRI çuha ile yapılan parlatma işleminde METAPO-B deki gibi olacaktır. Tek fark, PETRI çuha ile birlikte 0.25 mikron elmas pasta kullanılmalı ve parlatma zamanıda 2-3 dakika arasında olmalıdır. IMAGIN HARDWARE SET ve IMAGIN MESURA IMAGIN HARDWARE SET ve IMAGIN MESURA yazılımını kullanarak mikroyapı fotoğrafları çekebilir, ölçüm ve analiz yapabilir ve bunları arşivleyebilirsiniz. İşlem tamamlandığında numunenizi yıkayın ve sıcak hava ile kurutun. Numuneniz mikroskobik inceleme için hazırdır. ADIM 10: Mikroskobi Son adım mikrokobidir. Numunenizi IPP 901 polarize mikroskop üzerine yerleştirin ve mikroyapısını inceleyin.

11 Teknik Özellikler GEOCUT Petrografik Numune Kesme Cihazı. Mineral, seramik, kaya,cam, beton gibi malzemelerden kesit alımına uygun, Z-ekseninde kesme diski pozisyonlaması, tabla ilerlemeli kesme yöntemi, manuel X ve Y eksen pozisyonlaması, düzgün paralel kesit alımı için X-Y tablası, kesme kalınlık ayarı için mekanik display, 90/100 mm kesme kapasitesi, ø250/300 mm kesme taşı çapı, 6.4 HP güçlü kesme motoru, elektronik fren sistemi, kapak güvenlik switchi, özel alaşımlı alüminyum kaide, komple çalışır vaziyette Mengene Bağlama Aparatları Hariç 400 V, 3 faz, 50 Hz GEOFIX Özel fikstür, İnce kesit alma işleminde petrografik numunelerin cam slayt üzerine bağlanması için, numune ve cam arasında üniform bağlama malzemesi kalınlığı sağlar. 8 numune kapasiteli yay etkili yükleme sistemi, sıcak levha üzerinde kolay yer değiştirebilme Isı Tablası, Geofix için FORCIPOL 300-1V Metalografik Taşlama ve Parlatma Cihazı Tek diskli, 300 mm disk çapına uygun, 1.0 HP yüksek torklu sessiz motor, rpm arası kademesiz değişken dönme hızı, Motor aşırı yük koruma rölesi, FORCIMAT otomatik kafa için standard interface, su ayar valfı, su giriş ve çıkış bağlantı hortumları ile birlikte. 220 V, 1 Faz, 50 Hz GEOCUT Mengene Bağlama Aparatları: GR 1811 Kam mekanizmalı hızlı mengene sistemi, yuvarlak petrografik numuneler için GR 1812 Büyük numuneler için üniversal mengene, kaya,vs KKP 040 Pabuçlu mengene. GEOCUT Aksesuarları GR 0760 Özel Alt Kabin, SRC-301/GEOCUT GR Su Soğutma ünitesi, 40 lt.kapasiteli kapalı devre GEOFORM Hassas İnce Kesit Alma ve Taşlama Cihazı. Petrografik numunelerin hızlı ve hassas olarak kesilmesi ve taşlanması için uygun, değişik ebatlardaki ince kesit slayt numuneler için tasarlanmış vakumlu numune tutucu mekanizması, vakum pompası, vakum ayarı ve filitresi ile birlikte, 2 ayrı kesme ve taşlama bölmeleri, korozyona dayanıklı hafif alüminyum döküm kaide, kontrol paneli 200 mm çapa kadar elmas kesme diski takılabilme özelliği, ince kesit numune slaytından hassas malzeme taşlanmasını sağlayan dijital mikrometre ile birlikte komple çalışır vaziyette. Elmas taşlama ve kesme diskleri hariç. 220 V, 50 Hz, AC. GR Kapalı devre su soğutma ünitesi,40 litrelik çelik su tankı, çift 24V sirkülasyon pompası ve bağlantı hortumlarıyla birlikte. GR 1815 Numune Tutucu, büyük ince kesit numunleri için (1''x3'' numune tutucu, ø73 mm flanş seti, 32 mm iç çaplı Elmas Kesme Diskine özel ara adapter ile birlikte ) (ø250 mm. Elmas kesme diskiyle birlikte sipariş edilmelidir.) GR 1817 Numune Tutucu, büyük ince kesit numunleri için (2''x3'' numune tutucu, ø73 mm flanş seti, 32 mm iç çaplı Elmas Kesme Diskine özel ara adapter ile birlikte ) (ø250 mm. Elmas kesme diskiyle birlikte sipariş edilmelidir.) VACUMET Soğuk bakalite alma ve vakum emprenye cihazı 0.65 bar pnömatik vakum sistemi, vakum göstergesi ve 1 set epoksi kalıplama için gerekli aksesuarlar ile birlikte.standart sarf malzeme seti içerir: 10 adet karıştırma kabı, 10 adet silikon hortum, 10 adet tahta karıştırıcı çubuk, 2 ölçekli şırınga FORCIPOL 300-1V İçin Kullanım Aksesuarları Taşlama Lepleme Diski, Dökme Demir 300 mm PVC Disk, 300 mm Su tutma ringi, 300 mm Zımpara ringi, 300 mm Kapak Yüzey koruyucu iç hazne FORCIMAT TS Otomatik Taşlama ve Parlatma Kafası, Petrografik numuneler için, Mikroprosessör kontrollü pnömatik ayarlanabilen baskı kuvvet kontrol sistemi (1-6) numune, 100 Watt DC dönme motoru, dokunmatik ön panel tuşları, uyarı sinyali, FORCIPOL serisi cihazlar ile elektronik kominikasyon imkanı. Çelik kolonu ile birlikte komple çalışırvaziyette. 220 V, 1 Faz, 50 Hz. GR 0440 Hava Filtre ve Şartlandırıcı Seti FORCIMAT numune tutucu, 3 x Ø60 mm FORCIMAT numune tutucu, 6 x ø 40 mm ø30 mm adapter seti ø25 mm veya ø1" adapter seti LAP-TS Özel Boron Karbit numune tutucu ince kesit numunelerin leplemesi için, 50 mm POL-TS Özel numune tutucu ince kesit numunelerin parlatılması için, 50 mm. GR 0874 DOSIONE Peristaltik Yağlama Ünitesi Mikroproses Kontrollü, Elmas süspansiyon ve 2 in 1 lubrikantlarının kullanımına uygun, FORCIMAT/DIGIPREP cihazına adapte edilebilir. Petrografi için Taşlama Tozları SILCA Silikonkarbit taşlama tozu,120 kum, 500 gr. SILCA Silikonkarbit taşlama tozu,320 kum, 500 gr. SILCA Silikonkarbit taşlama tozu,400 kum, 500 gr. SILCA Silikonkarbit taşlama tozu,600 kum, 500 gr. SILCA Silikonkarbit taşlama tozu,1000 kum, 500 gr. GEOFORM ve GEOCUT için Elmas Kesme Diskleri DIMOS ø200 x 1,5 x 12.7 mm,sert kayaçlar için elmas kesme diski,geoform DIMOS ø250 x 1.5 x 32 mm,sert kayaçlar için elmas kesme diski, Geocut DIMOS ø300 x 1,8 x 32 mm, sert kayaçlar için elmas kesme diski Geocut GEOFORM ve GEOCUT için Elmas Kesme Diskleri CUPO Ø 175 Elmas taşlama diski, 65 mic CUPO Ø 175 Elmas taşlama diski, 35 mic İnce Kesitler için Cam Slaytlar Cam Slaytlar için özel kutu Standart Cam 27x46x1.27, 144 adet. * Diğer voltaj ve frekanslar isteğe göre düzenlenebilir. Siparişinizde lütfen belirtiniz. Bütün spesifikasyonlar belirtilmeden değiştirilebilir.

12 Metkon Endüstriyel Cihaz San. Tic. A.Ş. Demirtaş Organize San. Bölgesi Ali Osman Sönmez Cad. No: 14 Bursa / TÜRKİYE Tel: Fax: satis@metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

DÜZLEMSEL TAŞLAMA DIGIPREP PLAN FORCI PLAN

DÜZLEMSEL TAŞLAMA DIGIPREP PLAN FORCI PLAN DÜZLEMSEL TAŞLAMA DIGIPREP PLAN FORCI PLAN DIGIPREP Plan DIGIPREP Plan Otomatik Düzlemsel Taşlama Cihazı büyük numunelerin veya belli miktardaki numunelerin numune tutucu ile ilk adım olan kaba zımparalama

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

MODÜLER ZIMPARALAMA VE PARLATMA FORCIPOL Serisi

MODÜLER ZIMPARALAMA VE PARLATMA FORCIPOL Serisi MODÜLER ZIMPARALAMA VE PARLATMA FORCIPOL Serisi metkon.com MODÜLER KONFİGÜRASYON ZIMPARALAMA VE PARLATMA CİHAZI FORCIPOL 102/202 FORCIMAT 52/102 FORCIPOL serisi zımparalama ve parlatma cihazları, metalografik

Detaylı

METALOGRAFİK NUMUNE KESME SERVOCUT

METALOGRAFİK NUMUNE KESME SERVOCUT METALOGRAFİK NUMUNE KESME SERVOCUT 301 SERVOCUT 301 SERVOCUT 301 metalografik muayeneler için numune hazırlamak amacıyla kullanılan ideal otomatik bir kesme cihazıdır. Özellikle küçük ve orta büyüklükteki

Detaylı

ELEKTROLİTİK HAZIRLAMA ELOPREP

ELEKTROLİTİK HAZIRLAMA ELOPREP ELEKTROLİTİK HAZIRLAMA ELOPREP ELOPREP ELOPREP, metalografik numunelerin hazırlanmasında kullanılan otomatik ve programlanabilir bir elektrolitik parlatma ve dağlama cihazıdır. Otomatik elektrolitik parlatma

Detaylı

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi 2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıdadır

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

METALOGRAFİK NUMUNE KESME SERVOCUT

METALOGRAFİK NUMUNE KESME SERVOCUT METALOGRAFİK NUMUNE KESME SERVOCUT 401 SERVOCUT 401 SERVOCUT 401 metalografik muayeneler için kullanılan en ideal otomatik bir kesme cihazıdır. Özellikle küçük ve orta büyüklükteki laboratuarlar için

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

MAK-204. Üretim Yöntemleri

MAK-204. Üretim Yöntemleri MAK-204 Üretim Yöntemleri Taşlama ve Taşlama Tezgahı (12.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. Bölümü Taşlama Đşleminin Tanımı: Belirli bir formda imal

Detaylı

MİKROSKOP ve GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLERİ IMAGIN

MİKROSKOP ve GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLERİ IMAGIN MİKROSKOP ve GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLERİ IMAGIN IMAGIN MESURA 200 Fotoğraf çekme Arşivleme Görüntü geliştirme Kalibrasyon Temel ölçümler Manuel Faz Analizi Fotoğrafa Bilgi Notu Ekleme Excel e direkt veri

Detaylı

Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011)

Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011) Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011) No Adı ve Kaç 01 02 Metal Zımparalama ve Parlatma Cihazı, 1 Metalik malzemelerin inceleme işlemine hazırlanmasında Marka/Model ve Özellikleri:

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

hakkımızda www.arksteknoloji.com

hakkımızda www.arksteknoloji.com hakkımızda hakkımızda Isıl işlem ve taşlama işleri yapmak amacı ile kurulan firmamız; tüm Türkiye de bir çok büyük kuruluşun indüksiyonla yüzey sertleşme ve taşlama işlerini yapmıştır. Isıl işlem sektöründe

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

İçindekiler METKON ÜRÜNLER SARF MALZEMELER KESME BAKALİTE ALMA. ZIMPARALAMA ve PARLATMA PETROGRAFİ SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA

İçindekiler METKON ÜRÜNLER SARF MALZEMELER KESME BAKALİTE ALMA. ZIMPARALAMA ve PARLATMA PETROGRAFİ SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA GENEL KATALOG İçindekiler METKON 02 04 06 08 Metalografi Müşterilerimiz Üretim Kalite Politikamız ÜRÜNLER 12 16 17 24 26 27 29 SARF MALZEMELER KESME 34 Kesme Bakalite Alma Zımparalama & Parlatma Mikroskoplar

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

Yeni Konsept Tam Otomatik. Abrasif Kesme Makinesi

Yeni Konsept Tam Otomatik. Abrasif Kesme Makinesi KESME SERVOCUT 602 Yeni Konsept Tam Otomatik Abrasif Kesme Makinesi SERVOCUT 602 SERVOCUT 602, çok büyük numune ve çoklu numune kesim işlemi için tasarlanmış yüksek kapasiteli gelişmiş bir kesme cihazıdır.

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU PRESMAK MAKİNA SAN. İTH. İHC. LTD. ŞTİ Rami Kışla Cad. Gündoğar 1 İş Mrk no:279 Topçular- Eyüp/İSTANBUL TEL.0212 501 77 76-0212 612 81 21 FAX. 0212 612 21

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120

KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 KONVEYÖRE ENTEGRE FOLYO MAKİNESİ MODEL : HSTEND.50.120 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

METALOGRAFİK MUAYENE DENEYİ

METALOGRAFİK MUAYENE DENEYİ METALOGRAFİK MUAYENE DENEYİ 1. DENEYİN AMACI: Metalografik muayene ile malzemenin dokusu tespit edilir, malzemenin dokusuna bakılarak malzemenin özellikleri hakkında bilgi edinilir. 2. TANIMLAMALAR: Parlatma:

Detaylı

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 serisi Temel özellikler MTS100 serisi turretli stereo mikroskopların büyümelerine göre 3 tipi vardır: MTS112, MTS113, MTS124. Eşsiz bir optik dizayna, uzun çalışma

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

BAŞKAN'IN MESAJI. Abdurrahman Aslan Şirket Kurucusu ve Başkanı

BAŞKAN'IN MESAJI. Abdurrahman Aslan Şirket Kurucusu ve Başkanı BAŞKAN'IN MESAJI Sulfet, kurulduğu ilk günlerden itibaren sektöründe lider olmaya kendini adamış bir firmadır. Ürettiği serigraf ve tekstil baskı makineleri üzerinde sürekli Ar-Ge çalışmaları yaparak,

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Ürün Yenilikleri. Atölye Ekipmanları IV / HWS 400 ve HWS 402 Mengeneler. CD katalog Çevrim içi katalog

Ürün Yenilikleri. Atölye Ekipmanları IV / HWS 400 ve HWS 402 Mengeneler. CD katalog Çevrim içi katalog Ürün Yenilikleri Atölye Ekipmanları IV / 2015 CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi katalog Meusburger standart parçaların lider bir üreticisi ve kalıp yapımı için de güvenilir bir partnerdir. Aynı zamanda atölye

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

İçindekiler METKON ÜRÜNLER SARF MALZEMELER KESME BAKALİTE ALMA. ZIMPARALAMA ve PARLATMA PETROGRAFİ SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA

İçindekiler METKON ÜRÜNLER SARF MALZEMELER KESME BAKALİTE ALMA. ZIMPARALAMA ve PARLATMA PETROGRAFİ SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA GENEL KATALOG İçindekiler METKON 02 04 06 08 Metalografi Müşterilerimiz Üretim Kalite Politikamız ÜRÜNLER 12 16 17 24 26 27 29 SARF MALZEMELER KESME 34 Kesme Bakalite Alma Zımparalama & Parlatma Mikroskoplar

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

YÜKSEK SICAKLIK FIRINLARI. Yüksek Sıcaklık Kamara Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Tüp Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Elevator Fırın Serisi

YÜKSEK SICAKLIK FIRINLARI. Yüksek Sıcaklık Kamara Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Tüp Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Elevator Fırın Serisi YÜKSEK SICAKLIK FIRINLARI Yüksek Kamara Fırın Serisi Yüksek Tüp Fırın Serisi Yüksek Elevator Fırın Serisi Kamara Fırınlar MoS Serisi MoS serisi yıllardır güvenilir bir şekilde profesyonel kamara fırını

Detaylı

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ Tüm ortamlar için tezgah üstü emiş sistemleri. Nederman tezgâh üstü sistemler, lehimleme dumanlarının emildiği montaj istasyonlarından çok aşırı ya da zehirli gazlara karşı korumanın hayati olduğu laboratuarlara

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

Elektrikli silindirik devrilir tavalar

Elektrikli silindirik devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Ezerek parlatma. iç çap mikroler ID. dış çap mikroler OD. iç konik mikroler MIC. düz yüzey mikroler MFF. dış konik mikroler MOC. www.aksan-tm.

Ezerek parlatma. iç çap mikroler ID. dış çap mikroler OD. iç konik mikroler MIC. düz yüzey mikroler MFF. dış konik mikroler MOC. www.aksan-tm. Ezerek parlatma iç çap mikroler ID dış çap mikroler OD YAMATO - Ezerek parlatma takımlarıyla işparçalarının parlatılması, ölçüye getirilmesi, yüzey sertleştirmesi saniyeler içinde tamamlanır Delik içi

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND.

ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND. - ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND. MARSTAND ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 210 MarStand Gösterge Standları, Komparatör Standları, Salgı

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-8050 UTM-8300 Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 50 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 300 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Standartlar TS EN ISO 6892-1,

Detaylı

YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU S-140 POLİMER SİSTEM KAŞE MAKİNASI BAKIM VE KULLANMA KILAVUZU S-140 YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU STAMPLINE S-140, mikro işlemci kontrollü polimer sistem yıkama makinesini seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-TG 50

Kullanım Kılavuzu Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-TG 50 Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-TG 50 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Teknik Özellikler... 3 3 Ön panel hakkında... 4 4 Materyal Seçimi... 4 5 Kalibrasyon... 5 6 Ölçüm işlemi...

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI Cam plakadan kesilmiş şekilleri çekartıp almak deneyim ve dikkat gerektirir. -Kesici disk esas faktördür ve cam kalınlığına uygun olarak seçilmelidir. -Kesici

Detaylı

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com 2012 OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ www.ogendidactic.com OAG-122 AÇIK KANAL EĞİTİM SETİ VE UYGULAMA MODÜLLERİ GİRİŞ Bu akış kanalı ve aparatları, öğrencilere barajlar, yapay suyolları, nehirlerin

Detaylı

Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme

Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme Daire testereler Gönye kesmeler Profil kesmeler Demir bükme DA RE TESTERE C 7MFA 190 mm / 1010 W 190 mm b çak çap, 68 mm kesme derinli i paralel ayarlama sistemi güçlü alüminyum taban yüksek performansl

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Sabit tezgahlı Fusing fırınları

Sabit tezgahlı Fusing fırınları Sabit tezgahlı Fusing fırınları GF 1425 16 C g d y m olarak² G D Y³ değer/kw Bağlantı* kg olarak GF 75 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 3,6 1-fazlı 70 GF 75 R 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 5,5 3-fazlı¹

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı