NILFISK EXTREME. Kullanma talimatı Editon

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NILFISK EXTREME. Kullanma talimatı. 823 0064 000 Editon 2 2005-05"

Transkript

1 NILFISK EXTREME Kullanma talimatı Editon

2

3 Almanca 9 Hoş geldiniz! Nilfisk Extreme Elektrikli süpürge modeline karar verdiğinize çok sevindik Genel Bakış İçerik 1 AÇMA / KAPAMA Düğmesi Genel Bakış 9 2 Toz torbası dolu seviye göstergesi mekanik Display sembolleri 9 3 AÇMA / KAPAMA Düşmesi, Dokunma kontrolü Güvenlik talimatları 10 4 Toz torbası dolu seviye Kullanma talimat 11 göstergesi elektronik Temizleme önerileri 14 5 Güç göstergesi Hata arama 15 6 HEPA Filtre göstergesi Servis ve bakım vs Güç adımları 1-2-3, Dokunma kontrolü Garanti ve Servis 16 8 AÇMA / KAPAMA Düğmesi 9 Toz torbası dolu seviye göstergesi elektronik Display-Sembolleri 10 Güç göstergesi 11 HEPA Filtre göstergesi 12 AÇMA / KAPAMA Düğmesi ve güç aşamaları, uzaktan kumanda 13 Hava emme ayarı 14 Durdurma askısı 15 Kablo dolama Toz torbası dolmuştur. ve değiştirilmesi gerekir. Sinyal göstergesi- Ön uyarı: Toz torbası yakında değişmesi gerekir. 16 Açma / kapama düğmesi, aksam kapak 17 Aktif karbon filtre 18 Ön filtre HEBA-filtresi değişmesi 19 Toz filtresi gerekir. 20 Açma / kapama düğmesi, Toz torba çekmecesi 21 Elektrik ağız için bağlantı Sinyal göstergesi Makine bir 22 Durdurma askısı duvar fişine bağlanmıştır ve 23 Tip plakası standby konumundadır. 24 HEPA filtre C150,X200, C210 ve X Lamba ağzı 26 Döşeme ağzı 27 Mobilya fırçası 28 Sert zemin ağzı Resim Güncel gücü gösterir. 29 Kombi ağzı 30 Turbo ağzı 31 Elektrik ağzı, seçmeli Makine AÇMA X100 ve X 110 Teknik değişikler saklıdır. Güncel gücü gösterir. Teknik değişikler saklıdır.

4 Güvenlik önlemleri * Sadece ihtisas satıcının orijinal toz torbasını, orijinal filtresini ve orijinal Makineyi toz torbası ve filtresi uygun aksamını kullanınız. Orijinal olmayan bir şekilde takılmadan kullanmayın. toz torbaların ve filtrelerin kullanımı Bu makine tehlikeli madde veya gazların garanti kapsamı dışındadır. Emmesine uygun değildir. Çünkü bu * Her toz torbası ve filtre değişimden tür bir müdahale ciddi anlamda önce makineyi kapatınız ve prizden sağlık risklerine neden olur. çekiniz. Bunun için fişten asılınız Makine suyun ve benzeri sıvıların kablodan değil. emilmesinde kullanılmamalıdır. * Makine bir oyuncak değildir! İğne veya cam parçalar gibi keskin Çocukları gözetimsiz makinenin yakınında parçaları emdirmeyiniz. bulundurmayınız. Sigara, kibrit veya sıcak kül gibi * Hasarlı bir priz kablosu servis temsilcisi yanan veya tüten parçaları veya uygun ehli bir kişi tarafından tehlike emdirmeyiniz. durumları hariç bırakmak için üretici Makine iç mekanlarda ve kuru tarafından değiştirilmesi gerekir ortamlarda 0 º C den 60 º C ye kadar kullanılmalı ve muhafaza edilmelidir. Makine açık alanda kullanıma uygun değildir. Makine ıslak ellerle dokunmayınız. Makine EN uyarınca Makine prizden çekmeden önce talimatları yerine getirir. Genel elektrik kapatınız. şebekesi ile yapılan bir bağlantı elektrik Şebekeden bağlantıyı keserken daima teklifçisi ile yapılacak mutabakat sonucu prize dokununuz, kabloya değil. Makineyi mümkündür. Makine sadece 0,43 Ohm kablodan ardı sıra veya yukarıya doğru altındaki elektrik şebekesine bağlanabilir. çekmeyiniz. Şebeke impedansı hakkındaki bilgiyi Kablo hasarlı ise makineyi kullanmayınız. teslimat sırasında alırsınız. Şayet elektrik Kabloyu düzenli olarak hasarlı olup şebekesi daha yüksek bir şebeke olmadığı konusunda kontrol ediniz, özellikle kapı impedansı gösteriyorsa, start sırasında aralığında sıkıştıktan veya üzerinden veyahut makineyi devreye alma sırasında geçildikten sonra. geçici şebeke kesintileri meydana gelebilir. Eğer makine zararlı bir görünüm sergiliyorsa Bu yüzden diğer makinelerin işletilmesi kullanmayınız. Makine yere düşmüşse veya (örneğin ışık ) etkilenebilir veya kesilebilir. Hasarlıysa veya açık alanda tutulmuşsa Bu özellikle aynı tedarik elektrik devreleri veya ıslaksa uzman tarafından kontrol ile bağlantılı olan makineler için geçerlidir. Edilmesi gerekir. Mekanik veya elektrik güvenlik detayları ile ilgili herhangi bir değişikliğin yapılmasına izin verilmemiştir. Tamiratlar sadece yetkili olan atölyelerde gerçekleşebilir. 10

5 Kullanma talimatı 1 Hortum, boru ve ağız bağlantısı Makineyi devreye almadan önce tip plakası 1. Hortum bağlantısını emme ağzına üzerinin alt tarafında yer alan gerilimin takınız ve yerine oturana kadar sağa şebeke gerilimine uygun olduğundan emin çeviriniz. olunuz. 2. Eğilmiş olan ek boruyu hortumla Makine toz torbası ve ön filtre ile beraber teslim bağlayınız ve duyulabilen bir klik sesiyle edilmektedir. yerine oturana kadar çeviriniz. 3. Emme borusunu ve ağzını birbiriyle bağlayınız ve klik sesi duyulana kadar Start ve Başlatma ve Durdurma çeviriniz. 4. Emme borusunda söz konusu olan Start uzunluğuna göre ayarlanabilir bir Kabloyu dışarıya çekiniz ve fişi duvardaki prize teleskop borusudur. Borunun uzatılması takınız. için ayarlama kolunu çekiniz ve kısaltma X100,X110 AÇMA/KAPAMA Düğmesi. için sadece içeriye itiniz. X150,X200 Dokunma kontrolü, bir yarısı AYIRMA X210 AÇMA/KAPAMA, diğer yarısı güç aşamaları * Tuşa dokunmayla ağzı borudan ayırın. * Eğilmiş ek boruyu tuşa dokunarak hortumdan ayırın. X300 Makinede AÇMA / KAPAMA * Hortum bağlantısını sola doğru emme Düğmesi ve uzaktan kumanda girişinden dışarıya doğru çeviriniz. da eğilmiş ek boruda AÇMA / KAPAMA düğmeli ve güç aşamaları. Stop Makineyi kapatınız ve prizden çekiniz. Prizden çekerken daima fişi çekiniz kabloya dokunmayınız. Touch Control X150, X200 ve X210 Modelleri Üç adet güç aşamaları bulunur. İlgili güncel aşama display üzerinden görülebilir. Uzaktan kumandalı modeller X300 Beş adet güç aşaması bulunur. İlgili güncel aşama display üzerinden görülebilir.

6 Toz torbası ve filtre değişimi 3 Ön filtrenin değişimi Toz torbasının ve filtrenin büyüklüğü ve Toz torbası tarafından tutulamayan küçük kalitesi makinenin gücünü etkilemektedir. partiküllerin emilmesiyle ön filtre motoru Orijinal olmayan toz torbaların veyahut korur. Aynı şekilde ön filtre de her dördüncü orijinal olmayan filtrelerin kullanımı kısıtlanmış toz torba değişiminde değiştirilmelidir. Temel hava geçişine ve bu sayede makine olarak orijinal filtre kullanınız. yüklenmeye sebep olur. 1. Emme ağzındaki hortum bağlantısını sola doğru çeviriniz ve çıkartınız. 2 Toz torbasının değişimi 2. Açma / kapama tuşuna basınız ve kapağı açınız. Toz torba göstergesi torbanın ne zaman 3. Karton kenarları asılmak suretiyle toz değişmesi gerektiğini gösterir. torbayı kilitleyiniz. Sadece orijinal toz torbası kullanınız. 4. Toz torbasını çıkartınız. 1. Emme ağzındaki hortum bağlantısını 5. Ön filtreli olan tutucuyu dışarı çıkartınız. sola doğru çeviriniz ve çıkartınız. 6. Filtre tutucusunu açınız. 2. Açma / kapama tuşuna basınız ve 7. Ön filtreyi çıkartınız. kapağı açınız. 8. Yeni ön filtreyi takınız ve filtre tutucusunu 3. Karton kenarları asılmak suretiyle toz tekrar kapatınız. Ön filtrenin talimata torbayı kilitleyiniz. uygun olarak tutucuya geçtiğinden emin 4. Toz torbasını çıkartınız. olunuz. 5. Yeni toz filtresini takınız, bunun için 9. Filtre tutucusunu kaleme takınız ve karton kenarları girintilere geçiriniz ve bastırınız. torbayı aşağıya doğru bastırınız 10. Yeni toz torbasını takınız, bunun için 6. Toz torbasını dikkatlice açınız. Torbanın karton kenarları girintilere geçiriniz ve talimata uygun olarak takıldığından emin torbayı aşağıya doğru bastırınız. olunuz. 11. Toz torbasını dikkatlice açınız. Torbanın 7. Kapağı kapatınız. talimata uygun olarak takıldığından emin 8. Hortum bağlantısını tekrar emme ağzına 12. Kapağı kapatınız. takınız ve geçene kadar sağa doğru 13. Hortum bağlantısını tekrar emme ağzına çeviriniz. takınız ve geçene kadar sağa doğru çeviriniz. Ürün veya ambalaj üzerinde bulunan sembollü ürünler normal ev çöpleri ile işleme alınmaması gerekir, onun yerine elektrik ve elektronik makineler için ayrılan geri dönüşüm noktasına teslim edilmesi gerekir. Bu ürünü doğru bir biçimde bertaraf ederek çevrenizi ve hem cinslerinizin sağlığını koruma konusunda katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Çevre ve sağlık hatalı bertaraf yüzünden tehlikeye maruz kalıyorlar. Bu ürünün geri dönüşümü hakkında daha fazla bilgiyi belediyenizden, çöpçülerinizden veya ürünü satın aldığınız mağazadan elde edebilirsiniz.

7 4 Aktif karbon filtrenin değişimi Aktif karbon filtresi havalandırmadan kötü kokularını filtre eder. Aktif karbon filtresi 1-2 kez değiştirilmelidir. Aktif karbon filtresi toz torbasının ve ön filtrenin arkasında bulunur. Sadece orijinal filtreler kullanınız. 1. Emme ağzındaki hortum bağlantısını sola doğru çeviriniz ve çıkartınız. 2. Açma / kapama tuşuna basınız ve kapağı açınız. 3. Karton kenarları asılmak suretiyle toz tekrar kapatınız. Ön filtrenin talimata torbayı kilitleyiniz. 4. Toz torbasını dışarı çıkartınız. 5. Filtreyi dışarı çıkartınız. 6. Kullanılmış aktif karbon filtreyi dışarı çıkartınız. 7. Yeni aktif karbon filtresini takınız. 8. Filtre tutucusunu kalemin üzerine takınız ve içeriye doğru bastırınız. 9. Toz torbasını takınız. Eğer toz torbası halen kapalı ise karton kenarları aşağı bastırınız, o zaman açılacaktır. Torbanın talimata uygun olarak takıldığından emin olunuz. 10. Kapağı kapatınız. 11. Hortum bağlantısını tekrar emme ağzına takınız ve geçene kadar çeviriniz. 5 HEPA Filtrenin değişimi HEPA filtresi toz torbasının tutamadığı en küçük partikülleri filtreler. Bir HEPA filtresi ne temizlenmesi için fırçalanabilir ne de yıkanabilir. X150, X200, X210 ve X300 modellerinin filtreyi ne zaman değiştirilmesini belirten bir HEPA filtre göstergeleri mevcuttur. Sadece orijinal toz torbalarını ve filtreleri kullanınız. 1. Makinenin altında bulunan kapağı madeni para veya tornavidayla açınız. 2. HEPA filtreyi çıkartınız. 3. Yeni HEPA filtreyi takınız. HEPA filtresinin talimata uygun olarak takılıp takılmadığından emin olunuz. 4. Kapağı tekrar bir madeni parayla veya tornavidayla kapatınız. 5a Emme gücünün ayarlanması Eğilmiş ek boruda bulunan hava emme ayarlı modeller X100, X110, X150, X200 ve X210 yılda Emiş kuvveti hava emme ayarı kapalı olduğunda en güçlüdür ve tamamen açık olduğunda en zayıftır. Hava emme ayarını istediğiniz pozisyona getiriniz ve böylece emiş gücünü ayarlayınız. 3-aşama- ayarlı modeller X150, X200 ve X210 Emiş gücü hava emme ayarı ve Touch-Control kumandası ile makine üzerinde ayarlanır. 5-aşama ayarlı modeller X300 Emiş gücü uzaktan kumandayla eğilmiş bağlantı borusunda ayarlanır Hortum kolundaki uzaktan kumanda pil değişimi, pil türü CR Uzaktan kumandayı küçük düz bir aletle çıkartınız. 2. Eski pili çıkartınız ve CR2032 tipinde yeni bir pil takınız. 3. Dikkatlice bastırarak uzaktan kumandayı tekrar kolun içine takınız.

8 6 Ek borunun ve başlığın Temizleme önerileri kaldırılması Emme gücünü modele bağımlı olarak Makinenin kaldırılması için iki adet Touch-Control kumandası veya uzaktan çekmece bulunur. Bir çekmece makinenin kumandayla veya eğimli ek borudaki hava alt tarafındadır; arka taraftan kaldırıldığında emme gücüyle ayarlayınız. kullanılır. Diğeri arka tarafta bulunur ve makine tekerlekleri üzerinde kaldırıldığında 7 Lamba başlığı kullanılır. Lamba başlığı dar ara mekanlar için ön Standy fonksiyonu görülmüştür. X150, X200, X210 ve X300 modellerinde 8 Döşeme başlığı başlık arka tarafta bulunan çekmeceye park edildiğinde makine otomatik olarak Döşeme başlığı döşemeler için ön standby- konumuna geçer. görülmüştür. 9 Mobilya fırçası Emniyeti Makine aşırı ısınmalara karşı termo emniyeti ile donatılmıştır. Eğer termo emniyeti yanarsa elektrikli süpürge otomatik olarak kapanır ve tekrar çalıştırılmadan önce soğuması gerekir. Mobilya fırçası aynı zamanda perdeler ve Termo cam kenarları için ön görülmüştür. 10 Sert zemin başlığı Sert zemin sert zeminler için ön görülmüştür. 11 Kombi - zemin başlığı Yeni start Kombi zemin başlığı zemin tipine göre 1. Makineyi kapatınız ve fişi çekiniz. bireysel olarak ayarlanır. 2. Hava akımının eğimli ek boruda, hortumda, boruda, başlıkta, toz 12 Turbo başlığı torbada ve filtrede bloke edilmediğinden emin olunuz. Turbo başlığı etkili halı temizliği için ön 3. Makinenin soğumasını bekleyiniz. görülmüştür. 4. Fişi yine takınız ve makineyi çalıştırınız. makine ancak yeterince soğumuşsa 13 Elektro başlığı çalışmaya başlar. Eğer çalışmıyorsa tekrar kapatınız ve fişi çekiniz. Bir Elektro başlığı halılarda yapılacak süre sonra tekrar deneyiniz. derinlemesine temizlik için ön görülmüştür Beraberinde teslim edilen başlık tipi modelden modele değişebilir.

9 Hata arama Servis ve bakım Motor ve kablo gibi elektrik bileşenlerin * Daima makineyi içeride ve kuru olarak tamiri veya servisi sadece yetkili bir kaldırınız. servis atölyesi tarafından gerçekleşebilir. * Ön filtreyi her dördüncü toz torba değişiminde aynı şekilde değiştiriniz. Makine çalışmıyorsa Fişin prizde doğru Toz torba paketinde 4 toz torbası ve bir olarak takılıp adet ön filtre bulunmaktadır. takılmadığını kontrol * Makinenin üst yüzeyini kuru bir bezle veya ediniz. az temizleme maddesi içeren nemli bir Binada değiştirilmesi bezle temizleyiniz. gereken bir sigorta * Orijinal yedek parçasını en yakın yetkili atmış olabilir. mağazadan sipariş ediniz. Kablo veya priz * Servisi - ve yetkili bir servis atölyesini olasılıkla arızalanıyor haberdar ediniz. tarafından tamir Geri dönüşüm ve bertaraf edilmesi gerekir. Ambalaj maddesinin geri dönüşümünü Düşük emiş gücü Toz torbası dolmuştur miadı dolan makineleri ilgili geçerli talimatlar ve değiştirilmesi doğrultusunda bertaraf ediniz. gerekmektedir, bakınız Kabloyu mümkün olduğunca kısa kesiniz ki talimatlar kimse bertaraf edilen bir makine nedeniyle Ön filtre, HEPA-filtre yaralanmasın. veya aktif karbon filtresi tıkanmış olabilir ve Çevreye uyum değiştirilmesi gerekir, bakınız talimatlar. Bu makine çevre uyumu bakımından yüksek Eğimli ek boru, hortum, bir dereceye büründürülmüştür. Tüm plastik boru veya başlık parçalar geri dönüşüm uyumu ile tıkanmış olabilirler ve işaretlenmiştir. temizlenmesi gerekir. Sorumluluk Eğer makine durursa Termo emniyeti yanmış olabilir, bakınız talimatlar. Nilfisk uygun olmayan kullanım sonucu veya Yedek olan elektro makinede yapılan değişiklikler yüzünden başlığı tıkanmış olabilir. oluşan hasarlarda herhangi bir sorumluluk Makineyi kapatınız ve üstlenmez. Prizden çekiniz. Başlığı temizleyiniz. Bilgi Daha fazla ayrıntı için bakınız Garanti Garanti koşulları ülkeden ülkeye değişebilir. Yetkili satıcınız bu konuda sizi memnuniyetle aydınlatır.

10 Garanti ve Servis Garantinin geçerli olmadığı şartlar: Nilfisk-elektrikli süpürge serisi extreme nin * Yedek parçanın ve filtrenin normal olarak 5 ( beş) yıllık garantisi motoru, kablo aşınması. sarımını, düğmesini ve muhafaza kabını * Örneğin moloz, sıcak kül veya halı şampuanın kapsayanlar için geçerlidir. Başlıklar, emilmesi gibi uygun olmayan kullanımlar filtreler, hortumlar, borular ve diğer yedek sonucu oluşan doğrudan veya dolaylı arızalar veya parçalarda üretim hataları için on iki hasarlar. aylık bir garanti süresi geçerlidir, fakat bu * Kullanım talimatındaki belirtilen bakımın aşınma sonucu ortaya çıkan arızalar için yapılmaması veya kötüye kullanılması. geçerli değildir. Normal kullanım sonucu Ayrıca sahte veya yetersiz konfigürasyonları da ortaya çıkan yedek parçalarını ve işçiliği yani ayarları ve bağlantıları da kapsamaz, ayrıca aynı şekilde üretim ve malzeme hatalarını yangın, ateş, şimşek veya arızalı sigortaları veya da kapsamaz. şebekedeki arızalı elektrik montajları ve genel Garanti çerçevesine dahil olan servis ancak arızaları gibi diğer elektrik arızalarından ortaya hasarın garanti süresi içersinde meydana çıkana hasarları da veyahut Nilfisk-Advance ın geldiği ispatlanabilirse ( talimata uygun olarak görüşüne göre üretim ve malzeme hatasının doldurulmuş bir garanti belgesi veya basılı / dışında kalan diğer nedenlerden dolayı ortaya kaşeli tarihin ve ürün tipinin belirtildiği kasa çıkan sonuçları da kapsamaz. fişi) ve elektrik süpürgesi Nilfisk-Advance tarafından yeni ürün olarak pazarlanması Garanti geçerliliğini şu şartlarda yitirir: koşulu altında uygulanır. Hasarın tamir edilmesi durumunda müşteri * Eğer arıza orijinal olmayan Nilfisk toz masrafları kendisine ait olmak üzere elektrik torbasının ve filtrenin kullanılmamasından süpürgesini satın aldığı yetkili satıcıya dolayı ortaya çıkarsa. veya doğrudan Nilfisk Advance götürmek * Eğer tanımlama işareti elektrikli süpürge zorundadır. üzerinden çıkartılmışsa. Gerekli olan tamirat işlerin tamamlanmasından * Eğer elektrikli süpürge Nilfisk tarafından sonra elektrikli süpürgenin yetkili satıcıya veya yetkilendirilmeyen bir satıcı veyahut yetkili riski ve masrafları Nilfisk-Advance ait olmak olmayan bir servis atölyesinde üzere müşterinin adrese geri gönderme gerçekleşmişse. işlemleri başlar. * Eğer makine ticari bir bağlantıda kullanılmışsa, yani inşaat şirketleri, temizlik şirketleri veya diğer ticari kurumlar tarafından yani evlerde kullanılmamışsa. Garantinin geçerli olduğu ülkeler Danimarka, İsveç, Norveç, Büyük Britanya,İrlanda, Belçika, Hollanda, Fransa, Almanya, Polonya, Rusya, Avusturya, İsviçre, İspanya, Portekiz, Avustralya, Yeni Zelanda, Estonya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Yunanistan, Slovenya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Finlandiya

11 Nilfisk 1906 den beri performans ve dayanıklılık

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Kullanım Kılavuzu

KULLANIM KILAVUZU. Kullanım Kılavuzu KULLANIM KILAVUZU Kullanım Kılavuzu aletler iki hız aletler kablo açma/kapama kablo açma/kapama AÇ dışarı doğru çek KAPAT dışarı doğru çek Kullanım talimatı Elektrik süpürgesini kullanmadan önce, süpürgenin

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

545 KULLANMA KILAVUZU

545 KULLANMA KILAVUZU 545 KULLANMA KILAVUZU Giriş Bu kullanma kılavuzu size makinenizi tanımanızda ve doğru kullanmanızda yardımcı olacaktır. Lütfen makineyi çalıştırmadan önce uyarılarımızı okuyunuz. Teknik değişiklik hakkı

Detaylı

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO 07404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO VP300 SERIES USER MANUAL Türkçe Kullanıcıdan beklenen işlemler resimlerde gösterilmiştir. Diğer bütün

Detaylı

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 TR F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 TÜRKÇE 22-29 4 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu cihaz, bu kullanım kılavuzundaki talimatlara uygun olarak monte edilmeli ve çalıştırılmalıdır. Cihazınız sadece ev içi kullanımlara yönelik olarak evinizdeki halı ve yer temizliğinde kir ve tozların

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı 421 A/B 510 B Kullanma Talimatı Giriş Bu talimatlar makineyi tanımanıza ve doğru bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır. Makineyi kullanmadan önce talimatları okuyun. Teknik değişiklik yapma hakkımız

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8. Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın

Kullanım Kılavuzu. Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8. Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın Kullanım Kılavuzu Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8 Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Kullanmadan önce kılavuzun tamamını okuyun ve gerektiğinde

Detaylı

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000 Kullanım Talimatı Ozonizatör S 500 / S 1000 Giriş Sander'in bu üstün kaliteli ürününü satın aldığınız için sizi kutlarız ve bu cihazdan memnun kalacağınızdan eminiz. Akvaryum teknolojisine ilişkin ürünlerin

Detaylı

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 TR F E G D B C A 3 TÜRKÇE 11-13 4 HAIR DRYER HD 3700 Güvenlik Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Nilfisk Power. 823 0089 010 e

Nilfisk Power. 823 0089 010 e Nilfisk Power Kasutusjuhend Lietošanas instrukcijas Naudojimo instrukcija Instrukcja obsługi Návod k použití Návod na použitie Használati utasítás Navodila za uporabo Οδηγίες χρήσης Kullanım Kılavuzu Эксплуатации

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

Centronic UnitControl UC52

Centronic UnitControl UC52 Centronic UnitControl UC52 tr Montaj ve İs letme Talimatı Kumanda elemanlı tekli kontrol cihazı As ağıdaki kis ilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII Masa lambası Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91593FV05X03VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Elektrikli süpürge cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII LED sarkıt lamba tr Montaj talimatı 91709HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N Tavan lambası L N tr Montaj talimatı 91594HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII Avize tr Montaj talimatı 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri MULTİ SİKLON SİSTEMLİ. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri MULTİ SİKLON SİSTEMLİ. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri MULTİ SİKLON SİSTEMLİ Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz! HAZAN ISI VE

Detaylı

Gücü çok, torbası yok.

Gücü çok, torbası yok. Gücü çok, torbası yok. Fakir Commander 2400 Cyclonic Kuru Vakum Süpürgesi Toz torbasız Fakir Commander 2400, güçlü motoru ve cyclonic filtresi sayesinde sabit yüksek emiş gücü sağlıyor. Yani toz haznesi

Detaylı

TURBO TR 8650. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TURBO TR 8650. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TURBO TR 8650 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TURBO TR 8650 Torbasız Multi Cyclone

Detaylı

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

GD 910 Operating Instructions

GD 910 Operating Instructions GD 910 Operating Instructions 107402565 A 2 English... 8 Deutsch... 10 Français... 12 Nederlands... 14 Italiano... 16 Norsk... 18 Svenska... 20 Dansk... 22 Suomi... 24 Español... 26 Português... 28 Eλληνικά...

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII LED Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88346HB54XVII 2017-07 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

GD 110 KULLANIM TALİMATI

GD 110 KULLANIM TALİMATI GD 110 KULLANIM TALİMATI İÇİNDEKİLER İngilizce 3, 4, 5, 6 Temel talimatlar, sadece İngiltere için 7 Veriler 20 21 Servis 22-23 Resimlerde gösterilen aksesuarlar modele göre değişebilir. TOZ TORBASI VE

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. BENZİNLİ JENERATÖR MODEL RTM9665 KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.. 1) Yakıt deposu 9) Boru çerçeve 2) Egzost susturucu 10) Buji 3) Toprak 11) Yakıt Kapağı 4) Devre

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII Masa lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90853FV05X03VII 2017-03 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihazı hiçbir

Detaylı

TF 1805 011 H TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU Q L I P O E D B F R K J M A G C S N 1

TF 1805 011 H TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU Q L I P O E D B F R K J M A G C S N 1 H L Q P I O K D E B F R J M G A C S 1 N A B 2 3 4 11 12 13 5 6 7 14 15 16 8 9 10 17 18 19 20 TR ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Bu elektrikli süpürge, kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi sadece ev ile ilgili

Detaylı

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA KULLANMA KILAVUZU Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyunuz ve daha sonra başvurmak üzere saklayınız. Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

VACUUM CLEANER VCC 4350 A TÜRKÇE

VACUUM CLEANER VCC 4350 A TÜRKÇE VACUUM CLEANER VCC 4350 A TÜRKÇE TR A Q P B C D O N E M L K F G H J I 3 GÜVENLİK Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kılavuzun tamamını okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Trifaze Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE MAKİNA SANAYİ

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2012/2013 Ağustos)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2012/2013 Ağustos) Rapor No: 213/18 Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (212/213 Ağustos) Ağustos 213 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB () ve EFTA ülkelerinde otomobil pazarı 212 yılı

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Genel Uyarılar DİKKAT! DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Cihazı kullanmadan önce muhtemel yangın, elektrik çarpması veya benzer kaza tehlikelerini bilmeniz ve gerekli önlemleri

Detaylı

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGO 890 1 İÇİNDEKİLER I- Gazlı Ocakların Kullanım Alanı 3 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4 III- Teknik Özellikler

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek tuşu Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu talimat

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Kullanım Kılavuzu WT 3 SPD. Company information: www.vipercleaning.eu info-eu@vipercleaning.com. Orijinal Kullanım Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu WT 3 SPD. Company information: www.vipercleaning.eu info-eu@vipercleaning.com. Orijinal Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Orijinal Kullanım Kılavuzu WT 3 SPD Company information: www.vipercleaning.eu info-eu@vipercleaning.com 30521E(1)2012-04-10 A 2012-04-10 KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE İÇİNDEKİLER GİRİŞ...

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Trifaze Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE MAKİNA SANAYİ LTD. ŞTİ. KISIKLI

Detaylı

EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387

EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387 EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387 Özellikler: 1/3 Sony EX-view HADⅡ CCD, 700TVL 30 Adet,IR Mesafe:50m 4-9mm Değişken odaklı Lens Kablo Kesilmesini önlemek için 3-eksenli

Detaylı

HUP 200 DERİN DONDURUCU

HUP 200 DERİN DONDURUCU Kullanım Kılavuzu HUP 200 DERİN DONDURUCU ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu uyarılar güvenliğiniz açısından önemlidir. Cihazı kurmadan veya kullanmadan önce bu uyarıları anladığınızdan emin olun. Güvenliğiniz

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2011/2012 Ekim)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2011/2012 Ekim) Rapor No: 212/23 Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (211/212 Ekim) Kasım 212 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB (27) ve EFTA Ülkeleri nde otomobil pazarı 211 yılı

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Monofaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Monofaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Monofaze Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE MAKİNA SANAYİ

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII USB şarj cihazı tr Ürün bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 95973HB43XVIII 2018-01 361 188 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Kullanma Talimatı 1:1

Kullanma Talimatı 1:1 Kullanma Talimatı : Programınıza bağlı olarak, paneli makinenizin üzerindeki panel ile karşılaştırın. Kullanma Talimatı Ön Hazırlık Giysilerin yıkama talimatlarına göre giysilerinizi 3 ayırın. Cepleri

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI Işıklı perde tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VI 2016-06 332 481 Değerli Müşterimiz! Yeni buz kristalli ışıklı perdeniz yumuşak ve noel ortamını andıran bir ışık saçar. Yeni

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE OLUŞAN TEMEL ARIZALAR

GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE OLUŞAN TEMEL ARIZALAR GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE OLUŞAN TEMEL ARIZALAR Kamera kontrol ünitelerinde oluşan arızalar için pratik çözümler Kamera kontrol ünitesi açılmıyor. Elektrik prizinde enerji olmayabilir. Kamera kontrol ünitesinin

Detaylı

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ İÇİNDEKİLER Otomatik Akü Şarj Redresörü A. MONTAJ... 3 B. EMNİYET ÖNLEMLERİ... 4 C. KULLANMA TALİMATI... 5 D. CİHAZIN ÇALIŞTIRILMASI... 6 E. CİHAZIN TAŞINMASI VE DEPOLANMASI... 7 F. GARANTİ ŞARTLARI...

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2013/2014 Şubat)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2013/2014 Şubat) Rapor No: 1/ Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (13/1 Şubat) Şubat 1 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB (7) ve EFTA ülkelerinde otomobil pazarı 13 yılı Şubat ayında

Detaylı

TECHNOVAC TR 8700. Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TECHNOVAC TR 8700. Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TECHNOVAC TR 8700 Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TECHNOVAC TR 8700 Torbasız Multi Cyclone

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 460 ASB 860 ĠÇĠNDEKĠLER 2 I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

BODY HAIR TRIMMER MT 5531

BODY HAIR TRIMMER MT 5531 BODY HAIR TRIMMER MT 5531 A B C D H E F G 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihaz sadece

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 470 ASB 870 2 ĠÇĠNDEKĠLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

PARS Merkezî Elektrikli Süpürge Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkürler.

PARS Merkezî Elektrikli Süpürge Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkürler. KULLANMA KILAVUZU PARS Merkezî Elektrikli Süpürge Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkürler. Merkezî süpürge sisteminiz, Avustralya da tasarlanmış ve üretilmiştir. Kaliteli malzeme ve işçilikle üretilen

Detaylı

AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W

AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 9 17 18 1 2 4 15 1- Taşıma sapı 2- Açma/kapama düğmesi 3- Kablo sarma düğmesi 4- Emiş

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

Centronic EasyControl EC241-II

Centronic EasyControl EC241-II Centronic EasyControl EC241-II tr Montaj ve İşletme Talimatı Mini el vericisi 4034 630 620 0 31.07.2018 Becker-Antriebe GmbH Friedrich-Ebert-Straße 2-4 35764 Sinn/Germany www.becker-antriebe.com İçindekiler

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız! Kullanma Kılavuzu Sistem işleticisi için VIESMANN Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda VITOTROL 200 3/2006 Lütfen saklayınız! Emniyet uyarıları Emniyetiniz için Cana ve mala gelebilecek zarar ve tehlikeleri

Detaylı

CAPTURE TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU TCP 1805 011 TCP 2010 011 48006271/3

CAPTURE TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU TCP 1805 011 TCP 2010 011 48006271/3 CAPTURE TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU TCP 1805 011 TCP 2010 011 48006271/3 ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGENİZİ TANIYIN Bu elektrikli süpürge bu kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi sadece

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2018/1 017 SX 2017/1 017

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2018/1 017 SX 2017/1 017 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2017/1 017 SX 2018/1 017 1. Açma / kapama anahtarı 2. Motor bölümü 3. Bypass soğutma havası giriş 4. Kazan kilitleme mandalı 5. Kazan 6. Kazan emiş ağzı

Detaylı

Sorunların Giderilmesi THOMAS TWIN T2 AQUAFILTER süpürgeniz, beklenenin aksine sizi tatmin edecek şekilde çalışmayacak olursa, Müşteri Hizmetleri Departmanı ile temasa geçmeden önce, söz konusu arızanın

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Muhafaza B Kapak C Süzgeç girişi D Kettle ağzı E Kapak açma düğmesi F Tutma Sapı G Su seviye göstergesi

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

LED duvar kozmetik aynası

LED duvar kozmetik aynası LED duvar kozmetik aynası tr Montaj ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88464HB1XVII 2016-10 335759 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu yaralanmaları ve hasarları önlemek

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ APD 460 2 İÇİNDEKİLER I Patates Dinlendirme Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ MATKAP MODEL RTM154 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU 6 1 2 4 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. HAVALANDIRMA ARALIKLARI 3. GERİ/İLERİ DÖNÜŞ ŞALTERİ 4. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 5. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ

Detaylı