Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika)"

Transkript

1 İlan Sahibi Firma Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika) * İşyerindeki tehlikelerin tanımlanmasını ve risk değerlendirmesinin yapılmasını, tehlikelerin ortadan kaldırılmasını ve risklerin kontrol altına alınmasını sağlamak için önerilerde bulunmak, bu husaslarla ilgili işverene rapor vermek, * İşin ve işyerinin özelliklerine uygun olarak tehlikeleri kaynağında yok etmeye yönelik tedbirlere öncelik vererek gerekirse ölçümlere dayalı değerlendirme yapmak, alınması gerekli güvenlik önlemleri konusunda, çalışanların veya temsilicilerinin görüşünü de alarak işverene önerilerde bulunmak ve uygulamaların takibini yapmak, * İşyerinde yapılacak periyodik kontrol, bakım ve ölçümleri planlamak, hazırlanan planların uygulanmasını sağlamak, * Yangın ve patlamaların önlenmesi, yangın ve patlama durumunda önlemlerin alınması, yangından korunma teçhizatı ve araçlarının kontrol edilmesi, yangın ekiplerinin oluşturulması, yangın tatbikatı gibi yangından korunma ve yangınla mücadele çalışmalarını yönetmek ve ilgili kayıtların tutulmasını sağlamak, * İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantılarına katılmak, kurula işyerinin sağlık ve güvenlik durumu ile ilgili bilgi vermek ve önerilerde bulunmak, * İşyeri Sağlık Birimi ile işbirliği içinde çalışarak işyerinin sağlık ve güvenlik durumunu, işyerinde olabilecek kaza ve meslek hastalıklarını işyeri hekimi ile değerlendirmek değerlendirme sonuçlarına göre önleyici faaliyet planlarını yapmak ve uygulanmasını sağlamak, * İşyerine yeni bir sistem kurulması veya makine ya da cihaz alınması halinde; kurulacak sistem veya alınacak makine ya da cihaz ile ilgili olarak risk değerlendirmesi yaparak sağlık ve güvenlik yönünden aranan özellikleri belirlemek ve bu özelliklere uygun sistemin kurulması, makine veya cihazın alınması için işverene rapor vermek, * Uygun nitelikteki kişisel koruyucuların seçimi, sağlanması, kullanılması, bakımı ve test edilmesi ile ilgili bilgi ve önerileri hakkında içeren rapor vermek, * İşyerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması ve geliştirilmesi amacıyla verilecek eğitimin kimlere verileceği, kapsamı, kimlerin vereceği, süresi ve eğitimin sürekliliğinin sağlanması konusunda işverene önerilerde bulunmak, * İşletmenin çevre yönetimi hizmetlerini mevzuata uygun bir şekilde yürütmek, koordine etmek, çevre yönetimi hizmeti çalışmalarını düzenli aralıklarla izleyerek, ilgili mevzuatta belirtilen yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak, * İşletmenin çevre mevzuatı kapsamında alması gerekli çevre izni, çevre izin ve lisans belgelerini almak, güncellemek ve/veya yenileme çalışmalarını yürütmek.

2 * Çevre Mühendisi veya Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak * Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun adaylar için Çevre Görevlisi Belgesine sahip olmak * C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip olmak (Tercihen A ve B sınıfı sertifika) Aranan Nitelikler * En az 1 yıl benzer görevi yürütmüş olmak (Tercihen en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak) * MS Office programlarına hakim olmak * İyi düzeyde ingilizce biliyor olmak * Askerlik hizmetini tamamlamış olmak * Mersin de ikamet edebilen / edebilecek Diğer Açıklamalar Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. İletişim Bilgileri Duygu İnel Coca-Cola İçecek A.Ş. / Yetenek Kazandırma Yöneticisi duygu.inel@cci.com.tr İlan Yayın Süresi (İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidi r) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

3 ZORLU ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; tecrübeli ve tecrübesiz Çevre Mühendisleri alınacaktır. (Not: Tecrübeli pozisyonda yapılacak istihdam için Çevre Danışmanlık sektöründe deneyim kazanmış olması şartı aranmaktadır.) Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Kayseri de ikamet eden ya da edebilecek, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi olması tercih sebebidir, Başvuru için; elektronik posta adresimize özgeçmişinizi gönderebilirsiniz. Adres : Serçeönü Mah. Sivas Cad. Güneş Apt. No:15/10 Kocasinan / KAYSERİ Tel : +90 (352) Belgegeçer : +90 (352) İnternet : E-Posta : bilgi@zorlumuhendislik.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

4 Dewled Elektronik Perpa Ticaret Merkezi 3D modelleme programları kullanımında uzman, freelance veya fulltime çalışabilecek bay veya bayan eleman alınacaktır.. İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasında ikamet eden, 3 boyutlu modelleme programlarını (3Dsmax tercihen) aktif ve profesyonel şekilde kullanabilen, Çizim programlarında asgari 2 yıl deneyimli ve sertifika sahibi Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişleri ve önceki proje çalışmalarının referanslarıyla birlikte verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. ikbegumg@yahoo.com Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

5 MESLEKİ EĞİTİM VE KÜÇÜK SANAYİ DESTEKLEME VAKFI (MEKSA) T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Voc-Test Merkezleri-II hibe programında sözleşmesi imzalanan projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun ve kendisini AB projeleri konusunda yetiştirmek isteyen Çevre mühendisi arkadaşlar aranmaktadır. Proje süresi 18 ay olup proje bitiminde çalışma şartları tekrar konuşulacaktır. Ankara da ikamet eden MS Office bilgisine sahip. Sürekli gelişime ve eğitime açık,. Güçlü iletişim ve koordinasyon becerisine sahip. Diksiyonu düzgün, Tercihen İngilizce bilen Tercihen kalite yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi Tercihen iş güvenliği uzmanlık belgesine sahip Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. 0(545) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

6 BATI LABORATUVARI ÇEVRE ÖLÇÜM HİZMETLERİ BİLİŞİM MÜH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çevre ve İş sağlığı konularında Türkak 17025(AB-946-T) Akreditasyonumuz kapsamında hizmet veren firmamız ;Periyodik kontrol ve İş sağlığı Güvenliği hizmeti yapmaktadır. Yeni Mezun Son 6 ay içerisinde sigorta girişi olmayan(işkur desteğinden yararlanabilmek amacıyla) Bay/Bayan İSG uzmanlık belgesi olan(şart değil) Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. emel@batilaboratuvari.com.tr / Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

7 OCN ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜŞAVİRLİK MADENCİLİK İŞ GÜV. MÜH. HARİTA İNŞ. TAAH. NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi sürecinde, Merkezi Ankara da olan firmamız da istihdam edilmek üzere Çevre Mühendisi alınacaktır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü nden mezun, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, 2 Yıl deneyimi olan, Ankara da ikamet eden veya edebilecek, İletişim yeteneği güçlü, Diksiyonu düzgün, Gelişime ve öğrenmeye açık ve sorumluluk sahibi, Şirketi temsil edecek yetkinlikte, tesis kapsamında her tür iç ve dış koordinasyonu rahatlıkla yürütebilen, iş programı yapabilen, Ms Office programlarına hakim, Aktif araç kullanan, Günübirlik Şehirdışı seyahatleri konusunda sorun yaşamayacak, Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlamış olması, Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. ocnmuhendislik@gmail.com ; r.yildirim@ocnmuhendislik.com Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

8 BDK ARITMA TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere SATIŞ Hizmetleri alanında çalışacak bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden. En az 3 yıl iş tecrübesine sahip Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. bdk@bdkaritma.com Başlangıç tarihi : 28/01/2016 Bitiş tarihi : 28/02/2016

9 ARMADALAB ÇEVRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖLÇÜM ANALİZ LABORATUVARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çalışma ve Sosyal Süvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş laboratuarımızda İş Hijyeni Ölçüm Test ve Analizlerinin yapılması ve raporlarının hazırlanması işleri için yetiştirilmek üzere Çevre Mühendisi alınacaktır. Antalya da ikamet eden, Öğrenmeye açık, kendini geliştirme konusunda hevesli, Temsile yeteneği güçlü, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, görünüşüne özen gösteren, Analitik düşünme ve karar verebilme yeteneğine sahip, Günü birlik seyahat engeli olmayan, MS Office, AutoCAD programlarına hakim, Tercihen sigara kullanmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan, Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Yetkili: Çevre Müh. Mert ÇAMLICA Tel: Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

10 PROÇED ÇEVRE DANIŞMANLIĞIMÜH.İNŞ.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ Çevre Mühendisi; Çevre Kanunu ve İlgili Yönetmelikler Kapsamında İşletmelerin Çevre Danışmanlık Hizmetlerinin Yürütülmesi, Çevre Görevlisi Belgesi Olan, En az 1(bir) yıllık Çevre Danışmanlığı Konusunda iş tecrübesi olan, Aktif olarak araç kullanabilen, Ms Office programlarına hakim, Görev ve sorumluluk alabilen, Seyahat engeli bulunmayan, İzmir de ikamet eden, Takım çalışmasına uygun, kendini geliştirmeye açık, analitik düşünme becerisine sahip, dinamik ve çözüm odaklı olan. - Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan, Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak. No:32 Kat:5 D:28 İnce Memed Plaza Bayraklı/İzmir İlgililerin CV lerini info@procedcevre.com.tr mail atmaları rica olunur. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

11 Yeşil Menderes Arıtma Sis. Çevre Danışmanlık Hizm. İnş. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çevre Danışmanlık hizmeti veren şirketimiz bünyesinde hizmet sözleşmesi yapılan kamu ve özel kurum-kuruluşların iç denetim, iç tetkik, takip ve koordinasyonunu sağlamak, işletmeler adına saha ve ofiste çalışarak Çevre mevzuat gerekliliklerini yerine getirecek Çevre Mühendisi alınacaktır Çevre Görevlisi Belgesine sahip, İzmir Ödemiş ilçesinde çalışabilecek, Aktif araç kullanabilen, İnsanlarla iletişimi iyi, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, analitik düşünebilen, güler yüzlü. Ms Office programlarına hakim, Takım çalışmasına uygun, kendini geliştirmeye açık, analitik düşünme becerisine sahip, dinamik ve çözüm odaklı olan, Atatürk mahallesi Ulus Meydanı No:49/2 Ödemiş/İZMİR Tel: mail adresine cv gönderilmesi rica olunur) Başlangıç tarihi :15/01/2016 Bitiş tarihi :15/02/2016

12 İlan Sahibi Firma ÇEVNAK GERİ DÖNÜŞÜM ATIK YÖNT. İNŞAAT GAYRİMENKUL DANIŞ. VE NAKLİYE TİC. LTD. ŞTİ. Ambalaj atığı toplama ve ayırma alanında faaliyet gösteren şirketimizin Ankara ofisimizde görevlendirilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için belirtilen nitelikte bay, Çevre Mühendisi alınacaktır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü nden mezun, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Ankara da ikamet eden veya edebilecek, İletişim yeteneği güçlü, Diksiyonu düzgün, Gelişime ve öğrenmeye açık, Takım ruhu bilincine sahip, disiplinli çalışmayı seven ve sorumluluk sahibi, Şirketi temsil edecek yetkinlikte, tesis kapsamında her tür iç ve dış koordinasyonu rahatlıkla yürütebilen, Teklif hazırlama ve projelendirme konularında deneyimli iş programı yapabilen, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Ms Office programlarına hakim, Özellikle geçmişte TAT DA çalışmış olan, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanan, Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlamış olması, Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini, sonnur@cevnak.com adresine mail atmaları istenmektedir. (İlanın bitiş tarihi mutlaka Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

13 İLAN SAHİBİ FİRMA İŞ TANIMI ARANAN NİTELİKLER MAVİ DENİZ ÇEVRE HİZMETLERİ A.Ş. Firmamız Bünyesinde Deniz Kirliliğini önleyici malzemelerin satış ve pazarlamasını yapmak üzere çevre mühendisi aramaktayız. -İstanbul Anadolu Yakasında İkamet eden -İyi Seviyede İngilizce Bilen -Aktif araç kullanabilen -Diksiyonu düzgün -Seyehat engeli bulunmayan DİĞER AÇIKLAMALAR Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların verilen adrese özgeçmişlerini mail atmaları yada telefon ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. ADRES BİLGİLERİ Bağdat Caddesi Yeni Türkü sokak No:12 Güzelyalı/Pendik/İSTANBUL İlgili: Elif KURT Tel: İLAN YAYIN SÜRESİ Başlangıç Tarihi : Bitiş Tarihi:

14 MİM ÇEVRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. - Bursa da ikamet eden, - Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, - Aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan, - MS Office-autocad programlarına ve bilgisayar kullanımına iyi derecede hakim, - Diksiyonu düzgün, İletişim ve problem çözme becerisi yüksek, analitik düşünebilen, - Takım çalışmasına yatkın, -Çevre Mevzuatına ve uygulamalarına hakim, - e-çed ve e-izin sistemine hakim, - Mesleği ile ilgili en az 2 yıl tecrübeli Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. mimcevre@mimcevre.com 0 (224) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

15 MGS PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK TİCARET LTD. ŞTİ. Firmamızın ÇED Departmanı için Ulusal ve uluslar arası mevzuat ve usullere göre yürütülecek ÇED-ÇSED çalışmalarında görev alacak, PTD/ÇED, Uluslar arası ÇSED çalışmalarında tecrübeli Mühendisler istihdam edilecektir. ÇED sektöründe en az 3 yıl tecrübeli Ankara da ikamet eden Aktif araç kullanabilen İyi derecede İngilizce bilen Mesleğinde kariyer yapmayı hedefleyen ve gelişime açık olan Erkek adaylar için askerliğini yapmış olan Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin mgs@mgsmuhendislik.com adresine mail atmaları gerekmektedir. MGS PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK TİCARET LTD. ŞTİ. Web adresi: Mail Adresi: mgs@mgsmuhendislik.com Başlangıç tarihi : 25/12/2015 Bitiş tarihi : 25/02/2016

16 İlan Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi Aranıyor. İlan sahibi İSİS TURİZM HİJYEN DANIŞMANLIK ÇEVRE SAĞLIĞI VE TİC. LTD. ŞTİ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmalık Firmaları Hakkında Yönetmelik ile İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için bay/bayan Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi alınacaktır. -Manavgat/ANTALYA ikamet eden / edebilecek -Çevre görevlisi belgesine sahip, -Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı iletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan, -Yoğun seyahat ve çalışma temposuna ayak uydurabilecek, -İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi güçlü ve diksiyonu düzgün, -Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, - Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint vb.) programlarını kullanabilen,(autocad tercih sebebidir) -Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) ÇEVRE MÜHENDİSLERİ/ÇEVRE GÖREVLİLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR Tel: E-posta: gokhan.egrikaya@isis-turkey.com Adres Manavgat/ANTALYA Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

17 İlan Sahibi Firma ÇAMLICA BORU İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LTD. ŞTİ. Aranan Nitelikler Diğer Açıklamalar İletişim Bilgileri Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Satış ve Pazarlama Mühendisi alınacaktır. İş planında belirlenmiş ve sorumluluğunda olan ürünler ve bölgede hedeflenen satışın; gider ve karlılık hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilmesini sağlamak. Müşterilerin tüm departmanlarla ilgili isteklerine aracılık etmek ve sorunların çözüme kavuşturulmasını ve müşteri memnuniyetini sağlamak Müşteri portföyü oluşturmak için firmaları, firmaların satınalma müdürlüklerini, firmaların kazandıkları ihaleleri veya aldıkları özel teşebbüs işlerini, çalışmaya başlayacakları ve çalıştıkları şantiyeleri tespit edip raporlamak ve Satış ve Pazarlama Müdürüne iletmek. Ürün tanıtımı ile ilgili görüşmeler ayarlamak, seminerler düzenlemek, sektörel yayınları ve fuarları takip etmek, katılımı yapılacak fuarlarda ürün, katalog ve görsel ekipmanların hazırlanmasını sağlamak ve fuarlarda tanıtım için sorumlu bulunmak. Yıllık olarak aylık bazda satış bütçesi oluşturmak, ve oluşturulan bütçenin gerçekleştirilen ay sonunda tahmin edilen ve gerçekleşen irdelenmesi raporunu Satış ve Pazarlama Müdürüne iletmek. Mevcut yönetim sistemleri çerçevesinde tanımlanmış olan görev tanımları kapsamındaki süreçlerin gereklerini yerine getirmek, kalite hedeflerinin başarılmasına katkıda bulunmak, sürekli iyileştirme önerileri vermek. Ankara ilinde ikamet eden, Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümlerinden mezun İnşaat malzemeleri satış-pazarlamasında konusunda en az 2 yıl tecrübeli, tercihen boru sektörü (polietilen, pvc, koruge, ctp vb) konusunda bilgi sahibi ve satış ve pazarlamasında deneyimli olan Microsoft Office programlarını iyi derece kullanabilen Prezentabl ve temsil yeteneği yüksek Sistemli ve düzenli çalışma prensibine sahip Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı İyi derecede İngilizce bilgisine sahip Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat engeli olmayan Aktif araç kullanabilen, en az 3 yıllık şoförlük tecrübesine sahip Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini dsecilir@spcamlicaboru.com.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. İvedik OSB. 21. Cad. Dericiler San. Sit Sok. No:4 Yenimahalle / ANKARA Tel : Fax : İlan Yayın Süresi Başlangıç tarihi : (İlanın bitiş Bitiş tarihi : tarihi mutlaka

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Ankara'da ÇED, Çevre Danışmanlığı, Su Arıtma ve Madencilik sektöründe Faaliyet gösteren Firmamıza aşağıdaki özellikleri taşıyan

Detaylı

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş.

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; A,B veya C sınıfı Đş Güvenliği sertifikasına sahip Çevre

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD.

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, -

Detaylı

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu

Detaylı

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemlerinin sürdürülmesi ve iyileştirilmesi TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemleri konusunda

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor.

Çevre Mühendisi Aranıyor. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. CEYDA YÖNETĐM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin

Detaylı

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor. İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış, En az 5 yıl

Detaylı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Plastik Geri Kazanım Tesisi Çevre Mühendisi Olması Şartı Đşini zevke yapacak olan arkadaşlar arıyoruz. Mevzuata göre işlemleri yapacak kriterlere sahip olması

Detaylı

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ.

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında

Detaylı

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD.

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. Entegre üretim sistemi olan danışmanlığını yaptığımız bir firma için çevre hizmetleri biriminde sorumlu olarak çalışacak mühendis arayışımız vardır. Üniversitelerin

Detaylı

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ Genel Nitelikler: Kadın Hastalıkları, doğum, infertilite ( kısırlık) ve üremeye yardımcı tekniklerin uygulamasında sektörün öncü kuruluşlarından Bahçeci Sağlık

Detaylı

Cuma, 04 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 15 Ağustos :40

Cuma, 04 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 15 Ağustos :40 İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimleri ile Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri Hakkında Yönetmelik ile, 15 Ağustos 2009 tarihinde, yürürlükten kaldırılmıştır. İş Güvenliği ile Görevli Mühendis veya Teknik

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 30.11.2011 FİRMA ADI: MOMENT YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: İNŞAAT DENEYİM: 7 YIL BAYINDIRLIK MEVZUATINA HAKİM. MERKEZ BÜRODA GÖREVLENDİRİLECEK AD SOYAD : ÖMER AKSOY

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 10.07.2011 FİRMA ADI: ARTIBEL KALİTE SİSTEM BELGELENDİRME VE EĞİTİM HİZ. İÇ VE DIŞ LTD. ŞTİ FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: BELGELENDİRME, SERTİFİKASYON, EĞİTİM, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ DENEYİM:

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK NE (BİLGEM) BAĞLI; KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI (KKYBY), BİLGİ SİSTEMLERİ VE TESİS GÜVENLİK BİRİMİNDE (BSTG), MARMARA

Detaylı

6331 sayılı İş Kanunu kapsamında iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışmalar yaparak, Şifa Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından ;

6331 sayılı İş Kanunu kapsamında iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışmalar yaparak, Şifa Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından ; 17.12.2013 İŞ GÜVENLİĞİ KAPSAMINDAKİ HİZMET TEKLİFİ TEKLİF BİLGİLERİ YETKİLİ ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASI DANIŞMAN ŞİFA ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ ADRES: HEPKEBİRLER MAH. NASRULLAH İŞ MERKEZİ KAT:5

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 28.09.2011 FİRMA ADI: FATİH ISI MÜHENDİSLİK FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: DOĞALGAZ TESİSAT DENEYİM: EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ DOĞALGAZ YETKİ BELGESİ OLAN, İÇ TESİSAT PROJESİ ÇİZEBİLEN MAKİNA

Detaylı

Genel Müdür Ref (GM-01)

Genel Müdür Ref (GM-01) Genel Müdür Ref (GM-01) İş tanımı Genel Müdür, tesisin düzgün yürütülmesini sağlamak, birinci sınıf imalat hizmetleri sunmak, Ortak Kullanım Tesisinin sunacağı hizmetlerin pazarlanmasını sağlamak, personel

Detaylı

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri Şube: Acıbadem Hst. Taksim İlan Adı: Endoskopi Hemşiresi Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde Acıbadem Taksim Hastaanemizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Lisans ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, -

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ,SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ,SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK F İ Y A T T E K L İ F İ ALTINIŞIK OSGB. Ltd. Şti. DİŞ HEKİMLERİ ODASI Tel-Fax : 0256-2591155 TEKLİF NO / TARİH 08.11.2013 / 301 GSM : 0532-4104875 (A. Hakan TÜRE) YETKİLİ Ayşegül hanım e-mail : a.hakanture@altinisikosgb.com.tr

Detaylı

Başlangıç tarihi :15.01.2015

Başlangıç tarihi :15.01.2015 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEKNİKERİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEKNİKERİ TANIM İşyerlerini, işin yürütülmesi nedeniyle oluşan tehlikelerden uzaklaştırmak ve sağlığa zarar verebilecek koşullardan arındırarak, daha iyi bir çalışma ortamı sağlamak için bir plan dahilinde iş güvenliği

Detaylı

İlan No: 1. Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır.

İlan No: 1. Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır. İlan No: 1 Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır. İnşaat Mühendisi Yetkili: Açelya ATAM Tel : 0 532 5810764 E-mail: milenyumyapidenetim@windowslive.com

Detaylı

12 ARALIK ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASI OSGB HİZMET TEKLİFİ. Teklif sayfası 5. www.sgi.com.tr

12 ARALIK ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASI OSGB HİZMET TEKLİFİ. Teklif sayfası 5. www.sgi.com.tr ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASI OSGB HİZMET TEKLİFİ 12 ARALIK 2013 SİSTEM GÖZETİM İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ EĞİTİM MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İVEDİK OSB EMİNEL İŞ

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz. Değerli Üyemiz; Şubemize gelen güncel iş ilanları detayları aşağıda verilmiştir. İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı

Ġġ GÜVENLĠĞĠ ĠLE GÖREVLĠ MÜHENDĠS VEYA TEKNĠK ELEMANLARIN GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI ĠLE ÇALIġMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK

Ġġ GÜVENLĠĞĠ ĠLE GÖREVLĠ MÜHENDĠS VEYA TEKNĠK ELEMANLARIN GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI ĠLE ÇALIġMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK Ġġ GÜVENLĠĞĠ ĠLE GÖREVLĠ MÜHENDĠS VEYA TEKNĠK ELEMANLARIN GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI ĠLE ÇALIġMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK Resmi Gazete Tarihi : 20.01.2004 Salı Resmi gazete Sayısı : 25352

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE İSG MEVZUATI

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE İSG MEVZUATI T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE İSG MEVZUATI HANDE SERAY TUNCAY İSG Uzmanı ANKARA MAYIS-2015 İÇERİK Yaklaşım Değişikliği İK

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-IKM-01. Hilal Öztürk. İş Güv. Uzmanı ve İK Sorumlusu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-IKM-01. Hilal Öztürk. İş Güv. Uzmanı ve İK Sorumlusu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-IKM-01 Hilal Öztürk İş Güv. Uzmanı ve İK Sorumlusu İletişim Bilgileri E-Posta : hozturk80@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - mebusevleri Ev Telefonu : 90 (312) 213

Detaylı

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi.

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BAŞKANLIK BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI VE İDARİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI İLE TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BÜNYESİNDE GÖREV

Detaylı

ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM

ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM 21.11.2008 tarih, 27061 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Çevre Denetimi Yönetmeliği ve 29.4.2009 tarih, 27214 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan "Çevre Kanununca

Detaylı

Resmi Gazete Tarih ve No : 20.01.2004 / 25352

Resmi Gazete Tarih ve No : 20.01.2004 / 25352 Resmi Gazete Tarih ve No : 20.01.2004 / 25352 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: Đş Güvenliği ile Görevli Mühendis veya Teknik Elemanların Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esasları

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü İLGİ BİLDİRİME DAVET : TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA DESTEK PROJESİ (SSYYDP) KAPSAMINDA 4 (DÖRT) ADET ÜLKE KOORDİNATÖRÜ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti,

Detaylı

İş Güvenliği Uzmanı Çalıştırma Zorunluluğu

İş Güvenliği Uzmanı Çalıştırma Zorunluluğu Tarih : 10/02/2006 Sirkü No : Sirkü 2006/017 Konusu : İş Güvenliği Uzmanı Çalıştırma Zorunluluğu FANUS YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD.ŞTİ. Merkez Efendi Mah. Güney Yanyol Akdaş Blok Giriş Katı No:2 Cevizlibağ

Detaylı

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek,

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek, THY A.O. Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Uzman Adayları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ADANA TİCARET ODASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ADANA TİCARET ODASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1 Hizmetin Konusu Bu Teknik Şartnamenin konusu Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) hizmeti sunan firmalardan temin edilecek

Detaylı

Her pozisyon için aranan nitelikler, pozisyon referans kodları ile birlikte pozisyon referans listesinde bulunmaktadır.

Her pozisyon için aranan nitelikler, pozisyon referans kodları ile birlikte pozisyon referans listesinde bulunmaktadır. UZMAN VE PROJE ASİSTANI İSTİHDAM DUYURUSU 05.06.2013 ve 10.02.2014 tarihlerinde internet sayfalarımızda yayınlanan iş ilanları iptal edilmiş olup geçerli olan son ilanımız aşağıdaki gibidir: T.C. Çevre

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 70 EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI NO KODU İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı İş Tanımı Ve Gerekleri Belgesi YAYIN TARİHİ TAGEM.İKS.FRM.070 01.06.2012 71 72 73 Bütçe ve Mali

Detaylı

HİDROLİK VE SU KAYNAKLARI

HİDROLİK VE SU KAYNAKLARI Firma Adı Kontenjan Staj Konusu Staj Tipi Staj Yapilacak İl SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. MAKYOL İNŞ. SAN. TUR. TİC. A.Ş. 4 ULAŞTIRMA ŞANTİYE İstanbul COŞKUN YAPI KİMYASALLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. FS

Detaylı

X X İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezleri X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X. X X X X X X Okul/Kurum Müdürlükleri

X X İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezleri X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X. X X X X X X Okul/Kurum Müdürlükleri A 1 B 2 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SORUMLULARININ TESPİTİ İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Bağlı bulunan Okul/Kurumların işveren vekillerinin tespit edilerek, makam onayının alınması İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ

Detaylı

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Elif Sarı Mühendis Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Fıstıkağacı Cep Telefonu : 90 (554) 465 28 77 E-Posta : elifsari01@gmail.com elfsr@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.4 KALİTE YÖNETİM / İÇ KONTROL BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.4 KALİTE YÖNETİM / İÇ KONTROL BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.4 KALİTE YÖNETİM / İÇ KONTROL BİRİMİ Kalite Yöneticisi Dök.No KAİM.İKS.FRM.081 Sayfa No 1/ 3 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi

Detaylı

HİZMET SÖZLEŞME TEKLİFİ

HİZMET SÖZLEŞME TEKLİFİ HİZMET SÖZLEŞME TEKLİFİ 1.TARAFLAR ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASIN na bağlı muyenehanelerde 6331 sayılı yasa ve 4857 sayılı İş Kanunu ile buna istinaden çıkarılan tüzük ve yönetmelikler doğrultusunda İş Sağlığı

Detaylı

Prolab Müh. Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti

Prolab Müh. Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti İMO İzmir Şubesi İlan No 1 Prolab Müh. Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti Menderes ilçesinde riskli yapı tespitinde çalıştırılmak üzere İnşaat Uğur ÇAKIR Tel 0532 4510935

Detaylı

Planlama ve Lojistik alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerimi bir şirkette değerlendirmek.

Planlama ve Lojistik alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerimi bir şirkette değerlendirmek. EVREN ÖZBİLEN Ünalan Mah. Libadiye Cad. Soyak Göztepe Sit. 42 Blok No: 755 Üsküdar / İstanbul Tel: 0532 307 95 65 e-mail: ozbilenevren@gmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu Doğum Yeri : T.C : Urla Doğum Tarihi

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

http://www.yenibiris.com/bahcesehir-kolejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 Bahçeşehir Kolejleri

http://www.yenibiris.com/bahcesehir-kolejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 Bahçeşehir Kolejleri http://www.yenibiris.cm/bahcesehir-klejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 ; 22. 11. 2014 Bahçeşehir Klejleri KLJ-GM-MUY02 Muhasebe Uzman Yardımcısı İş Tanımı Türkiye nin 7 bölgesinde 100 kul

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-DTM-02 Habibe Sahin İletişim Bilgileri E-Posta : habibesk@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - Birlik Cep Telefonu : 90 (534) 831 73 32 Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri Hüseyin Aga Bakülü Makina Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : huseyinbakulu@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Bağlarbaşı Cep Telefonu : 90 (533) 514 68 12 Kişisel Bilgiler

Detaylı

KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ.

KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ. ÇEVREYE DAİR TÜM SORUNLARI ORTAYA KOYARAK, KALİTELİ HİZMET VERMEK AMACIMIZDIR. KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ. ÇALIŞMA GRUBUMUZ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

ALINACAK KİŞİ SAYISI BAŞVURU YAPILACAK YER BAŞVURU ŞARTLARI

ALINACAK KİŞİ SAYISI BAŞVURU YAPILACAK YER BAŞVURU ŞARTLARI 1 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 24-31 EKİM 2018 BİLGİSAYAR LABORATUVARI GÖREVLİSİ 1 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OFİS PROGRAMLARINA HAKİM 2 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 24-31 EKİM 2018

Detaylı

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası:

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası: T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No: 8531-TR

Detaylı

Saygılarımızla, Sorumlu Müdür Kimyager Birol PERĐŞAN bilgi@analizisguvenligi.com Telefon: (0312) 446 12 29 Faks: (0312) 446 12 39

Saygılarımızla, Sorumlu Müdür Kimyager Birol PERĐŞAN bilgi@analizisguvenligi.com Telefon: (0312) 446 12 29 Faks: (0312) 446 12 39 Sayın Yetkili, Değerli kurumunuzun şirketimize göstermiş olduğu ilgi ve güven için teşekkür ederiz. Gerek mevcut işlerin yürütümünde, gerekse de odanız açısından yararlı olacağına inandığımız, Đş Sağlığı

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI

MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler sonunda muhasebe ve finansman alanındaki meslekleri ve meslek elemanlarını tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Türkiye

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.13 İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Dök.No KAİM.İKS.FRM.19 Sayfa No 1 / 2 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi

Detaylı

Vaatler kağıt üzerinde kalmasın, kaliteli hizmet alayım diyorsanız, İş güvenliği uzmanınız ve işyeri hekiminiz işyerinize gelsin istiyorsanız.

Vaatler kağıt üzerinde kalmasın, kaliteli hizmet alayım diyorsanız, İş güvenliği uzmanınız ve işyeri hekiminiz işyerinize gelsin istiyorsanız. DİKKAT!!!! İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETİ ALMAYA BAŞLAMADINIZ MI???? İşyeriniz Çok Tehlikeli ve Tehlikeli işler kapsamında ise ya da, İşyeriniz Az Tehlikeli İşler kapsamında ancak çalışan sayınız 50 nin üstünde

Detaylı

«İş Güvenliğine Dair Herşey»

«İş Güvenliğine Dair Herşey» Akut Özel Sağlık Hiz. Tur. ve Sos. Hiz. San. Ltd. Şti. Akut Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi «İş Güvenliğine Dair Herşey» Vizyonumuz Profesyonel, tecrübeli ve çözüm odaklı A, B ve C sınıfı iş güvenliği

Detaylı

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Hakkımızda Güven Net OSGB Güven Net OGSB; İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında firmalara çözüm ortağı olmak üzere

Detaylı

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ak Uzay OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) 1. TEKLİF TALEBİNDE BULUNAN FİRMANIN BİLGİLERİ TEKLİF ALANIN Kurum Ünvanı Mersin Diş Hekimleri Odası Telefon (0324)

Detaylı

-> 5 07.08.2014 13:06

-> 5 07.08.2014 13:06 27 Temmuz 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29073 Adıyaman Üniversitesinden: YÖNETMELİK ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok Firma Adı Konten jan Staj Konu Staj Tipi Staj İl Staj İlçe Yol Öğle Yemek Ücret Kalacak Yer Firma Kriterler SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. 2 Şantiye İstanbul Şişli Yok Var Yok Yok SAYIN İNŞAAT TİC. SAN.

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Temelleri 2001 yılında atılan PUSULA, son olarak 2007 yılında yeni ünvanıyla birlikte Çevre Teknolojileri, Arıtma Sistemleri ve Danışmanlık hizmet konularında son sürat faaliyetine devam etmektedir. PUSULA

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA NE (BİLGEM) BAĞLI; KAMU SERTİFİKASYON (KAMU SM), SİBER (SGE) İLE SAVUNMA

Detaylı

www.enveenerji.com.tr Enve Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. 1971 yılında kurumsal çalışmalarına başlayan organizasyonumuz; elektrik, elektronik ve makina mühendisliği uygulamalarının

Detaylı

ULUSLARARASI TARIMSAL EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL VE KURSİYER YÖNERGESİ

ULUSLARARASI TARIMSAL EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL VE KURSİYER YÖNERGESİ ULUSLARARASI TARIMSAL EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL VE KURSİYER YÖNERGESİ (23.07.2010 Tarih ve B.12.0.TDG.0.16.03.778.99/57 Sayılı Bakanlık Makamı Oluru) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

Detaylı

İnsanı Seviyoruz, Değerini Tartışmıyoruz.

İnsanı Seviyoruz, Değerini Tartışmıyoruz. İnsanı Seviyoruz, Değerini Tartışmıyoruz. İş Güvenliği Uzmanlığı Hizmeti İşyeri Hekimliği Hizmeti Sağlık Personeli Hizmeti Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ankara OSGB Eğitim Danışmanlık Mühendislik, yaklaşık

Detaylı

Rüzgar ın Tarihçesi. 1970 lerde Rüzgar enerjisi sektörü ivme kazandı Petrol krizi. Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı.

Rüzgar ın Tarihçesi. 1970 lerde Rüzgar enerjisi sektörü ivme kazandı Petrol krizi. Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı. Rüzgar ın Tarihçesi Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı. İngiliz J. Semeaton rüzgar hızı ve enerji arasında bir bağlantı kurdu. Danimarka'da 10.000 kadar yel değirmeni kuruldu. Amerika'da su pompalamak

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ enerjinin şifresi HAKKIMIZDA EKSENAR, her biri kendi branşlarında deneyimli ve dinamik mühendisler tarafından Ankara da kurulmuş olup, Enerji Teknolojileri, Madencilik, Çevre ve Mühendislik Müşavirlik

Detaylı

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr EMPA GERĐ KAZANIM VE SU ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD ŞTĐ Su Arıtma Sistemleri projelendirilmesi,imalatı,satışı ve satış sonrası hizmetleri veren firmamızda saha hizmetleri konusunda çalışacak deneyimsiz

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ Yönetimin Mesajı Sektörümüzde projeler geliştirmeyi ve yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Sektörde güncel projeler geliştirirken bir yandan da sahip olduğumuz değerlerimizden ödün

Detaylı

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE DAN. A.Ş ABECE GRUP; Çevre ve iş güvenliği sektörlerinde gelişmeleri takip eden, teknolojik gelişmeler ile birlikte

Detaylı

Kuruluş Profili. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti.

Kuruluş Profili. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımı ile geliştirdiği iş sağlığı ve güvenliğine yönelik

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

HAKKIMIZDA yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır.

HAKKIMIZDA yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır. HAKKIMIZDA 2004 yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır. Çevre danışmanlık hizmeti konusunda uzmanlaşmış ve Bakanlıkça yetkilendirilmiştir. Çevre izin ve lisans başvuruları işlemleri, çevre

Detaylı

ÇALIŞMA MEVZUATI İLE İLGİLİ BİLGİLER

ÇALIŞMA MEVZUATI İLE İLGİLİ BİLGİLER ÇALIŞMA MEVZUATI İLE İLGİLİ BİLGİLER 30.06.2012 Resmi Gazete 01.01.2013 yürürlüğe girdi KAPSAM Kamu ve özel bütün işyerleri Memur ve işçi bütün çalışanlar Çırak ve stajyerler de dahil İLGİLİ MEVZUAT 6331

Detaylı

Ö Z G E Ç M Ġ ġ. KĠġĠSEL BĠLGĠLER EĞĠTĠM DURUMU KATILINAN EĞĠTĠMLER. Eğitimcilerin Eğitimi Programı. ĠĢ Sağlığı ve Güvenliğinin GeliĢtirilmesi

Ö Z G E Ç M Ġ ġ. KĠġĠSEL BĠLGĠLER EĞĠTĠM DURUMU KATILINAN EĞĠTĠMLER. Eğitimcilerin Eğitimi Programı. ĠĢ Sağlığı ve Güvenliğinin GeliĢtirilmesi KĠġĠSEL BĠLGĠLER Ö Z G E Ç M Ġ ġ Ad ve Soyadı Mesleği Mahmut ÇANDIR Fizik Yüksek Mühendisi Doğum Tarihi 11.05.1947 ĠĢ Adresi Ceyhun Atıf Kansu Cad. No: 114 Bayraktar Center E Blok Kat:1 No:2 BalgatANKARA

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı.

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı. TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI () İlan KBL - 1 Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme 8 Elektrik, Elektronik, Elektrik/Elektronik, Elektronik Haberleşme,

Detaylı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Maliyet Kontrolörü (Cost Control) (Otel) 6 Okuldan

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Maliyet Kontrolörü (Cost Control) (Otel) 6 Okuldan Bu işgücü istemi, İŞKUR'un BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ biriminden ilan edilmiştir. Son Başvuru Tarihi : 24 Nisan 2015 TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı

Detaylı

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİK VE BİLGİ SİSTEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMI VE GEREKLERİ BELGELERİ

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİK VE BİLGİ SİSTEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMI VE GEREKLERİ BELGELERİ BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİK VE BİLGİ SİSTEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMI VE GEREKLERİ BELGELERİ ORGANİZASYON ŞEMASI BÖLÜM: ŞEMA NO: İSTATİSTİK VE BİLGİ SİSTEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Detaylı

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kamu ve Özel Kuruluşlar Tüm eğitimler uzman personeller ve eğitimciler tarafından verilmektedir. Eğitimcilerimiz en az 10 yıllık tecrübeye sahip ve en az 50 üzerinde seminer

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Ulusal ve Uluslararası Kuruluşlar / Uluslararası Sözleşmeler

İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Ulusal ve Uluslararası Kuruluşlar / Uluslararası Sözleşmeler 1 İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Ulusal ve Uluslararası Kuruluşlar / Uluslararası Sözleşmeler Amaç; İSG alanında mevcut uluslararası ve ulusal kurum ve kuruluşlar hakkında bilgi sahibi olmak. Öğrenim

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi. Mühendislik Fakültesi. Çevre Mühendisliği Bölüm Tanıtımı

Akdeniz Üniversitesi. Mühendislik Fakültesi. Çevre Mühendisliği Bölüm Tanıtımı Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Tanıtımı Haziran 2017 Çevre Mühendisliği Öncelikle, doğal kaynakları (hava, su, toprak) kirlenmeye karşı korumak Kirlenmiş ise, bunları temizlemek amacı ile

Detaylı

Staj Yapilacak İl. Staj Yapilacak İlçe Yol Yemek Staj Ücreti. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok

Staj Yapilacak İl. Staj Yapilacak İlçe Yol Yemek Staj Ücreti. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok çe Yol Yemek ERDEMLİ PROJE MÜŞAVİRLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok ERDEMLİ PROJE MÜŞAVİRLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1 YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok BİLGİ2000

Detaylı

Hakkımızda. Maden ve Çevre Danışmanlığının yanı sıra 2014 yılından beri proje, etüt ve plan çalışmalarını da bünyesine katmıştır.

Hakkımızda. Maden ve Çevre Danışmanlığının yanı sıra 2014 yılından beri proje, etüt ve plan çalışmalarını da bünyesine katmıştır. 2 Hakkımızda 2003 yılında kurulmuş olan BERKA, öncelikle madencilik alanında faaliyet göstermeye başlamış olup, 2007 yılından itibaren Çevresel Etki Değerlendirme çalışmalarını ulusal ve uluslararası standartlarda

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-MFM-01 İlkbahar Eroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : ilkbahar_er@hotmail.com ilkbahar_er@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya Ev Telefonu : 90 (312) 481 64 53 Cep Telefonu

Detaylı

ÇEVRE MÜHENDİSİ TANIM

ÇEVRE MÜHENDİSİ TANIM TANIM Doğal kaynakların en iyi biçimde kullanılması, doğal çevrenin korunması ve insan sağlığına uygun biçimde geliştirilmesi konusunda çalışan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Çevre

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI UZMANI (YÖNETİCİSİ)

İNSAN KAYNAKLARI UZMANI (YÖNETİCİSİ) İNSAN KAYNAKLARI UZMANI (YÖNETİCİSİ) TANIM İşletmede çalışacak insan kaynağının sayısını ve niteliğini belirleyerek, insan kaynağının başarısını, moralini, motivasyonunu ve uyum düzeyini artırıcı çalışmaları

Detaylı

İŞİNİZİ SAĞLAMA ALALIM

İŞİNİZİ SAĞLAMA ALALIM İŞİNİZİ SAĞLAMA ALALIM TARDU MÜHENDİSLİK Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İş Güvenliği Uzmanlığı İş Yeri Hekimliği DERMAN GRUP tarduosgb.com 24 Yıllık Deneyimli Kadro Yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın

Detaylı