Merhaba. Ben David Hasselhoff. Ya da bazılarınızın bildiği ismimle Michael Knight.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merhaba. Ben David Hasselhoff. Ya da bazılarınızın bildiği ismimle Michael Knight."

Transkript

1

2

3 Merhaba. Ben David Hasselhoff. Ya da bazılarınızın bildiği ismimle Michael Knight. Tam 22 yıl önce İstanbul a gelmek istediğimde mümkün olamamıştı. Bugün 22 yıl sonra İstanbul a gelmek için mükemmel bir sebebim var: Toya Next! Bu projeyi çok sevdim ve kendi aracım Kara Şimşek ile birlikte İstanbul un en etkileyici projelerinden birini size tanıtmak için yola çıktım, ben geliyorum. Görüşmek üzere!

4 Uzun zamandır beklediğiniz terfi geldi... Artık yıllardır hayalini kurduğunuz o konforlu evin tam zamanı. Kariyer yaptınız, artık sıra yatırım yapmakta... Hayatınızın en önemli yatırımının size garantili gelir sağlamasını bekliyorsunuz.

5 Hayatta artık önemli olan; zamanın ruhunu yakalamak, modern yaşamın sunduğu tüm ayrıcalık ve kolaylıklardan yararlanmak. Daha konforlusunu, daha tasarruflusunu, daha güvenlisini ama en önemlisi daha ileri yaşam standartlarını yakalamak. Peki bunun için yaşadığınız yerden daha iyi bir başlangıç noktası olabilir mi?

6

7 BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE BİR YAŞAM KONSEPTİ: İmza attığımız her projede, teslim ettiğimiz her yapıda tek bir amacımız var; daha iyi bir yaşam. Ve şimdi daha iyi bir yaşam için sunduğumuz tüm ayrıcalıkları Toya Next ile bir araya getiriyor, yaşam alanlarında aklı daha önce hiç olmadığı gibi kullanıyoruz. Bir yaşam konsepti olarak Toya Next, evinizde ya da uzakta her zaman içinizin rahat olmasını, güvende hissetmenizi sağlıyor. Sunduğu yaşam teknolojileriyle her anınıza kolaylık getirirken, özgün mimari çözümlerle yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanmanıza destek oluyor. Yalnızca beklentilerinizi değil, çevreyi ve yarınları da düşünerek maksimum enerji tasarrufu sağlıyor. Kısaca evinizin yalnızca dört duvarlı değil, beklenti ve hayallerinize duyarlı olmasını sağlayan Next le, yaşam artık bildiğimizin çok ötesinde...

8 TOYA NEXT İLE YAŞAMIN KUMANDASI SİZİN ELİNİZDE! Hayatın koşturmasında belki ihtiyaç duyacağınızı dahi bilmediğiniz hizmetleri Toya Next size standart olarak sunuyor. Evinizin güvenliğini uzaktan sağlamak ya da henüz eve gelmeden klimanızı çalıştırarak yaz sıcağının üstesinden gelmek... Hayatınızı kolaylaştıran, size zaman kazandıran ayrıcalıklar. Hoş geldiniz: Evinize girdiğiniz an tek tuşla evi aydınlatabilir, klimayı açabilir, haberleri dinlemeye başlayabilirsiniz. Sinema keyfi... Uyku modu... Size sadece ne yapmak istediğinizi seçmek düşüyor. Gözünüz arkada kalmasın: Evden çıktınız ama aklınız ütüyü fişte bırakıp bırakmadığınızda kaldı. Sorun değil, tek tuşla evden çıkış moduna geçerek elektrik ve suyu otomatik olarak kesebilirsiniz. Toya Next yalnızca akıllı ev otomasyonuyla değil, gerek proje genelinde gerekse daire özelinde sunduğu güvenlik önlemleri, beyaz eşyadan aydınlatmaya sağladığı enerji tasarrufu ve aynı metrekarede daha fazla yaşam alanı yaratan sıra dışı mimari çözümleriyle bugünün ötesinde bir yaşam sunuyor.

9

10 TOYA NEXT İLE İSTANBUL UN TÜM RENKLERİNE ÇOK DAHA YAKINSINIZ! Hayatınızın önemli bir bölümünün trafikte geçtiğini düşünürsek daha iyi bir yaşam, bir anlamda daha merkezi bir yaşam anlamına geliyor. İstanbul iş yaşamının yeni merkezi, E-5 ve TEM bağlantısı olan Basın Ekspres yolu üzerinde konumlanan Toya Next; önünde yer alacak metro istasyonu, fuar alanları, EXPO ve büyük iş merkezlerine yakınlığı, sadece 4 km mesafede 3. havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, 7 km ileride Atatürk Havalimanı ile sizi hayata yaklaştırıyor.

11

12 TEM 1,7 km 3. havalimanı bağlantı yolu 4 km YSS köprü bağlantı yolu 4 km E-5 5 km Atatürk Havalimanı 7 km Halkalı-Gebze Marmaray hattı 5,5 km Bakırköy İDO İskele 12 km

13 Olimpiyat Stadı Yolu Türkiye İş Bankası Avrupa Otoyolu İBB Halkalı Futbol Stadı (TEM) E80 Halkalı İkitelli Cd İkitelli Organize Sanayi Atatürk Mall Of İstanbul Avrupa Otoyolu İstoç Ticaret Merkezi İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İstoç Çevre Yolu (TEM) İstoç 0-3 E Medipol Mega Üniversite Hastanesi E80 E80 Atatürk Blv. İnönü Cd. Mahmutbey Avrupa Otoyolu İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Halkalı Arena Park AVM Hürriyet Cd 212 AVM Halkalı Cd Marriott Otel Halkalı Cd Mehmet Akif Blv. Halkalı İkitelli Cd Atatürk Blv. Mahmutbey Cd. Yenimahalle Mehmet Akif Blv. D100 (Basın Ekspres Yolu) Atatürk Acıbadem Atakent Hastanesi İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Cd E5 Metro Grosmarket E5 E5 t Akif Blv.

14 Yeni metro ağı, Başakşehir den Gebze ye kadar seyahat etme fırsatı veriyor. Mecidiyeköy: 20 Durak Beşiktaş: 22 Durak Üsküdar: 23 Durak Gebze: 35 Durak MASKO K.ÇEKMECE KUYUMCUKENT BAKIRKÖY ATAKÖY M2 - M3 ve Marmaray hattı kullanılarak hesaplanmıştır.

15 HALKALI CADDESİ TOYA NEXT İLE HER ŞEYİN TİTİZLİKLE VE SİZE ÖZEL PLANLANDIĞI BİR YAŞAMA DAVETLİSİNİZ! 1+0 dan 4+1 e farklı beklentilere uygun tasarlanmış daire seçenekleri sunan Toya Next, sahip olduğu peyzaj düzenlemesiyle bölgede eksikliği hissedilen yeşil alan ve doğal yaşam için de en mükemmel çözümleri sunuyor. Modern bir tasarım ve üst düzey güvenlik önlemleriyle donatılan projede yeşil alanların altında ve önünde yer alan mağazalar, bu alanların mahremiyetini korumaya yardımcı olurken ev sahiplerinin ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Büyük ağaçların da yetişebileceği bahçe, korunaklı bir doğal yaşam alanı sağlarken ticari alanlar ve konutlar arasında yeşil bir yalıtım görevi üstleniyor. Benzer bir yalıtım anlayışı, yüksek blokta müstakil yaşam hissini sağlayabilmek için bağımsız bloklar arasında da kendini gösteriyor. Kolay ulaşım amacıyla merkezi noktada konumlanan sosyal alanlarda doğal ışıktan maksimum seviyede yararlanılabilmesi sağlanıyor. BAHAR CADDESİ

16

17 TOYA NEXT İLE DOĞRU YATIRIMI YAPMANIN RAHATLIĞINI YAŞAYIN! Konut, AVM ve otel projelerinin devamı ve bölgenin İstanbul un yeni cazibe merkezi olması yönünde geliştirilen altyapısıyla Basın Ekspres in yatırım değeri çok hızlı bir ivmeyle yükseliyor. Basın Ekspres bu denli hızla değer kazanırken ticari odaklarla yaşam alanlarını bağlayan bölgenin en önemli lokasyonlarından birinde yükselen Toya Next, sahip olduğu ayrıcalıklarla yüksek değerli getiri sağlayacak bir yatırım olanağı sunuyor.

18

19

20 TOYA NEXT İLE TASARIM FONKSİYONLA BULUŞUYOR! Toya Next, tasarım değeri kadar fonksiyona ve kullanım alanına da önem veren bir anlayıştır. Daire tasarımlarında minimum atıl alan ilkesiyle evinizin her metrekaresinden en üst seviyede yararlanmanızı sağlar. Daha büyük yaşam alanı, hareketli duvar panelleri, dolap içerisine gizlenebilen yataklar, yemek masası olarak kullanabileceğiniz katlanır mutfak tezgâhı, çalışma masasından dönüşen toplantı alanı gibi yenilikçi çözümlerle Toya Next yaşamınızı kolaylaştırıyor.

21

22 TOYA NEXT TEN HAYATINIZA ŞIKLIK VE AYRICALIK KATARKEN ONU KOLAYLAŞTIRAN BİR MİMARİ ANLAYIŞ: ART & SMART! Toya imzası taşıyan her proje bir sanat eseridir. Ve üstelik akılcı, fonksiyonel bir sanat eseri. Şu salon bir 15 metrekare daha büyük olsaydı keşke Amerikan mutfak güzel de keşke şu dağınıklığı gizlemek mümkün olabilseydi Toya olarak, sizlere her detayı bir sanat eseri titizliğinde tasarlanmış daireler sunmakla kalmıyor, kişisel tercihlerinizle neleri değiştirmek isteyebileceğinizi de hesaba katıyoruz. Hem evinize hem de yaşamınıza ferahlık katacak bir çözüm sunuyoruz: Art & Smart. Yaşamdan daha fazlasını almanız için yarattığımız Toya Next konsepti, evinizin mimari tasarımında da beklentilerinize kulak veriyor. Art & Smart, evinizde atıl alan kavramını yok ederek her metrekareden en yüksek verimi almanızı sağlayan çözümler sunuyor. Size de, mutfağınızı istediğiniz zaman açıp salonunuzu büyütmenin, yatak odanızı salona eklemenin, yatak odanızda toplantı yapabilmenin özgürlüğünü yaşamak kalıyor.

23 Dostlarla keyifli bir yemek için aynı zamanda masa olabilen mutfak tezgâhı... İyi fikir! Toya Next in özgün mimari çözümleri ihtiyacınız olan her şeyi yaşam alanınızı kısıtlamadan sunuyor. Dostlarınızla keyifli bir yemek için dilediğiniz zaman mutfak tezgâhını uzatıp masa haline getirebilirsiniz. 1+1 daire görseli

24 Yatak odası salon olur mu? Siz yatak odasından ne anlıyorsunuz bilmiyoruz ama salonda geniş bir alana ihtiyaç duyduğunuzda yatağınızı katlayıp duvara gömebilir, hareketli duvar panelleri sayesinde genişleyen evinizde daha fazla misafir ağırlayabilirsiniz.

25 TOYA NEXT 1+1 DAİRE Art & Smart evlerde, hem özgürlüğünüzü sonuna kadar yaşayabilir hem de kalabalık arkadaş gruplarını rahatça ağırlayabilirsiniz. Evinizi büyütmek, yatak odasını toplantı salonuna çevirmek sizin elinizde. Yatak odası ve salonu ayıran hareketli duvarlar Katlanıp duvara gömülebilen yatak Hareketli panellerle gizlenebilen çalışma masası Yukarıdaki görselde belirtilen daire içi özellikler Toya Next projesinde seçili, 1+1 daireler için geçerlidir. Toya belirtilen özellikler konusunda değişiklik hakkını saklı tutar.

26 Yalnızca ihtiyaç duyduğunuzda görünür olacak bir mutfak... Kulağa hoş geliyor değil mi? Toya Next yalnızca güzel bir fikir değil, hayatın ta kendisi. Hareketli duvar panelleriyle salonunuzu dilerseniz genişletin, yemek hazırlarken dostlarınızla sohbet edin, dilerseniz kapılarını çekin ve dağınıklığı görmeyin. 2+1 daire görseli

27

28 Mutfağı gizleyen katlanır paneller Verimli çok amaçlı dolaplar TOYA NEXT 2+1 DAİRE Art & Smart konseptiyle her zaman maksimum verimi alırsınız; hem özgürlüğünüzü sonuna kadar yaşayabilir hem de kalabalık arkadaş gruplarını rahatça ağırlayabilirsiniz. Evinizi genişletmek, yatak odasını çalışma odasına çevirmek, mutfak tezgâhını istendiğinde yemek masasına çevirmek sizin elinizde. Art & Smart özellikleri sayesinde günlük yaşam içerisinde hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

29 Yaşama güven katan Next ayrıcalıkları: Yaşam alanınız 7 gün 24 saat, bina ve otopark girişlerinde sağlanan kontrol sistemleri ve kameralı takiple güven altında. Evinizin ya da bahçede oynayan çocuğunuzun güvenliğini cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman takip edebilirsiniz. Ütüyü prizde unuttum endişesini artık unutup, nerede olursanız olun tek bir tuşla evinizin elektriğini kesmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Evinizde çalışan görevli sabah evinize geldiğinde veya çocuğunuz okul dönüşü eve geldiğinde yanlarında anahtar olmadığını düşünün, anahtar bırakmanıza gerek kalmadan, uzaktan erişimli motorlu elektronik kapı kilidi sayesinde cep telefonunuzdan tek tuşla kontrol ederek dilediğiniz yerden kapıyı açabilirsiniz. Lobiye gelenlerin interkom görüşme videosunu izleyebilir, fotoğrafını kaydedebilir ya da kaydı tekrar izleyebilirsiniz. Alarm durumunda uzaktan otomatik elektrik ve su kesme kolaylığına sahip olabilirsiniz.

30 Yaşama konfor katan Next ayrıcalıkları: Uzaktan erişime olanak sağlayan ev otomasyon sistemiyle dünyanın her yerinden evinizi kontrol edebilirsiniz. Tatil dönüşü daha yoldayken evinizi isteğinize göre ısıtabilir ya da soğutabilirsiniz. Misafirlerinizin beklemesine gerek kalmadan asansörü katınıza önceden çağırabilirsiniz. Her daireye özel ilave depo alanlarıyla fazla eşyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Kontrol panelinden daireler arası görüntülü konuşabilir, tesis yönetimi duyurularını takip ederek istek ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Evinizde hazır fiber altyapıyla internet keyfini son hızda yaşayabilir ya da evinizden çıkarken trafik durumunu otopark ekranlarından kontrol edebilirsiniz.

31 Yaşama değer katan Next ayrıcalıkları: Toya Next için bugün yaşanan mutluluk kadar, yarınlara bırakacağımız güzellikler de önemlidir. Dairelerde ve ortak alanlarda aydınlatmadan beyaz eşyaya maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerden elektrikli otomobil şarj ünitesine kadar çevreye duyulan hassasiyet ön plandadır. Tasarruf sağlayan akıllı ev otomasyonu Kısa programlı ankastreler Tüketimi düşük aydınlatmalar Doğal aydınlatmada maksimizasyon Elektrikli otomobil şarj alanı Perlatörlü bataryalar

32 TOYA NEXT İLE HAYATIN HER ANINDAN MAKSİMUM KEYİF ALIN! Toya Next, yalnızca güzel zaman geçirmek için değil, kendinizi iyi hissetmeniz için de sosyal olanaklar sunar. - Günlük yaşamdan keyifli molalar almanızı sağlayan kafe ve restoranları, - Alışveriş keyfini doyasıya yaşamanızı sağlayan mağazaları, - Kendinizi her zaman zinde ve güçlü hissettiren spor olanakları, - Yoğun bir günün ardından dinlendiren wellness imkânları, - Yürüyüş yolları, - Açık hava sinema keyfi, - Çocuk kulüpleri ve oyun alanlarıyla - Misafir odası - Sanat odası - Parti odası sevdiklerinize de en az sizin kadar önem veren bir hayat Toya Next te.

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42 212 AVM Halkalı Esenler Esenler Otogarı Starcity Yenibosna Fatih Küçükçekmece Gölü Kuyumcukent CNR Expo Ataköy Zeytinburnu Atatürk Havalimanı Marmara Denizi E-5 TEM BASIN EXPRES YOLU Toya Next: Basın Ekspres Yolu Evren Mahallesi Bahar Caddesi No: 3 Bağcılar / Maket ve tanıtım materyallerinde yer alan C Blok projede II. Etap olarak planlanmaktadır.

43

Uzun zamandır beklediğiniz terfi geldi... Artık yıllardır hayalini kurduğunuz o konforlu evin tam zamanı.

Uzun zamandır beklediğiniz terfi geldi... Artık yıllardır hayalini kurduğunuz o konforlu evin tam zamanı. Uzun zamandır beklediğiniz terfi geldi... Artık yıllardır hayalini kurduğunuz o konforlu evin tam zamanı. Kariyer yaptınız, artık sıra yatırım yapmakta... Hayatınızın en önemli yatırımının size garantili

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. İ X HAKKIMIZDA Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran Invest

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

İSTANBUL DA YAŞAM DEĞERİNİ GÖKSULIFE DA BULUYOR

İSTANBUL DA YAŞAM DEĞERİNİ GÖKSULIFE DA BULUYOR İSTANBUL DA YAŞAM DEĞERİNİ GÖKSULIFE DA BULUYOR geçmişinizi unutun... LAM ALTYAPIS KLEDİĞİNİZİN FAZLASINI YAŞ MEYDANDA GÖKSULIFE KONU ŞIMI, KONFORU, KALİTESİ, ES ĞLAM ALTYAPISIYLA SİZE K EKLEDİĞİNİZİN

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE...

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE... SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE... 2 HER DAİM GÜZEL BİR YAŞAM KÖRFEZKENT 4 TE EVLER, HAYRAN BIRAKACAK VE HEP YENİ HİSSETTİRECEK BİR MİMARİYE SAHİP AYRICA SÜS HAVUZLARI VE YEŞİL ALANLARI İÇİNE ALAN

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Huzurun yeşerdiği bir yer, Bahçe

Huzurun yeşerdiği bir yer, Bahçe Huzurun yeşerdiği bir yer, Bahçe Lâl İlham aldığımız bu kırmızı taş, binlerce yıldır insanlığın hayal kurma ve merhamet duygularına sembol olagelmiştir. Lâl Bahçe de böyle bir duygunun eseri, çünkü biz

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

- N T N P KO SE KONSEPT

- N T N P KO SE KONSEPT KONSEPT KONSEPT YÜCE SOY BAŞARI LARI Kurulduğumuz 1989 yılından bu yana, İzmir'de 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçirerek, hep "başarıyla" anılan bir kimlik kazandık. Tüm projelerimizi "yaptık,

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... ANF PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır. Bünyesinde

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı

İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir.

İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir. İNŞAA T Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır.

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada. Pasapark. Evleri Yeni bir hayata ilk adım burada. www.yimak.com.tr imak yapı R İnş. Müh. San.tic.Ltd.Şti.. KOM iinsşaat. İstasyon Mh.. Atakan Cd.. No:12 Köseköy / KARTEPE / KOCAELİ 0262 373 12 77 / 0532

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

www.parkroyalpendik.com

www.parkroyalpendik.com www.parkroyalpendik.com İ N Ş A A T K O N S O R S İ Y U M U Şiirlerdeki ve değişerek modernleşen İstanbul u yaşamaya hazır mısınız? Evin içinde bir oda, odada İstanbul Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul

Detaylı

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR İHLAS İLE KALİTE Marmara Evleri ve Bizim Evler projeleriyle on binlerce aile için mutlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları inşa eden İhlas, her projesinde çıtayı yükseğe taşımaya ve yarınlara güvenle koşmaya

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor. Çağdaş ve konforlu bir yaşamın tüm

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... www.oncuteras.com Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... İstanbul un güzellikleri sarmış dört bir yanınızı Bir yanınızda sakinliğiyle içinize huzur veren Küçük Çekmece Gölü, diğer yanınızda

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01

İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01 İŞ VAR, HAYAT VAR! CADDE24//01 İŞ VAR, HAYAT VAR! YENİ TRENDLERE AÇIK CADDE! Yeni trendler, alışverişin doğasını ve alışverişe bakışı değiştiriyor. İnsanlar alışveriş için artık caddeye çıkmak istiyor.

Detaylı