Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR"

Transkript

1 Etkinlikler T.C KONFERANS FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı) Yrd.Doç.Dr. Hakan ÖZÇELİK (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yrd.) YAYINA HAZIRLAYANALAR Fen Edebiyat Fakültesi nin düzenlemiş olduğu Hocalı Soykırımının 24. Yılı başlıklı konferans, 26 Şubat 2016 Cuma günü saat 10:00 da A Blok Konferans Salonu nda gerçekleşmiştir. Anma törenine İAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli, İAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Karakaş, Azerbaycan Milletvekili ve Azerbaycan Talebe Gençler Teşkilâtı Başkanı Şahin İsmayilov, Yeni Azerbaycan Partisi Gençlik Kolu Başkanı Seymur Orucov, Siyasî İlimler Felsefe Doktoru Melahat İbrahimgızı, gazeteci-yazar Nurengiz Gunun katıldı. Dr. Mustafa Aydın törende yaptığı konuşmada; Eğer o zulme tekrar maruz kalmak istemiyorsak, bizden sonra gelen neslin de bu zulümle karşılaşmasını istemiyorsak; özgür ve bağımsız ülkeler yaratmalıyız. Özgür ve bağımsız Azerbaycan yaratmak zorundayız. Bir tek çakıl taşının dahi ayrılmayacağı bir Azerbaycan, bir tek çakıl taşının dahi ayrılmayacağı bir Türkiye yaratmalıyız. Bunu nasıl yaratacağız? Bağırarak değil, haykırarak değil! Çalışarak, daha çok çalışarak. Daha çok teknolojiyi, bilimi, ekonomiyi, kültürü, global dünyanın ulaşmış olduğu noktayı anlamaya çalışarak biz bu zulümden kurtulabiliriz. Ülkelerimizi ancak böyle tam bağımsız hâle getirebiliriz. dedi. Hocalı katliamının uluslararası kamuoyunda yeteri kadar yer almadığını belirten İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli ise, Bu katliamı her yönüyle anlatmak, bizim için bir görevdir. İstanbul Aydın Üniversitesi olarak kardeşlerimizin karşı karşıya kaldığı bu acıyı kalbimizde hissediyoruz ve her yıl çeşitli etkinliklerle anlatmak için çabalıyoruz. Bu etkinlikleri uluslararası alanda duyurmak da en büyük amacımız. şeklinde konuştu. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Karakaş da 613 Azerbaycan Türkü'nün hayatını kaybettiği katliamın dehşet verici bir durum olduğunu ve bunun Türkiye Türkleri ile Azerbaycan Türkleri nin ortak acısı olduğunu söyledi. Şuayip Karakaş, konuşmasında Hocalı'da adaletin yeniden tesis edilmesi, Dede Korkut diyarı Karabağ'ın esaretten kurtarılması Türk dünyasının ortak arzusudur ifadelerini kullandı. Yrd.Doç.Dr. Dinara DUİSEBAYEVA Yrd.Doç.Dr. Serap ÖZCAN Yrd.Doç.Dr. Burcu GÜDÜCÜ Öğr.Gör. E. Tuba TUNÇAY Öğr.Gör. Solmaz EINI Arş.Gör. Merve GÜNDÜZ Arş.Gör. Hüsnü A. ÖZEL

2 HOCALI SOYKIRIMININ 24. YILI KONFERANSINDAN GÖRÜNTÜLER Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ Şahin İSMAYİLOV Dr. Melahat İbrahimgızı

3 YAYIN FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Karakaş başkanlığındaki bir heyet tarafından, geçen yıl düzenlenen etkinlikler kitaplaştırılmıştır: 1. Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu-Prof.Dr.Ali Arslan, Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-1, Ermeni Konferansları, Olayların Sebep ve Sonuçları, İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-2, Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları Ulusal Sempozyum Bildirileri, Aralık 2014, İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-3, Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları, Tarihî Gerçekler-Siyasî Algılar-Hoşgörü- Uzlaşı Arayışları, Uluslararası Sempozyum Bildirileri, Nisan 2015, İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-4, Türkler ve Ermeniler, Komşuluk İlişkileri, İstanbul Prof.Dr.Ali Arslan-Yrd.Doç.Dr.Ramazan Erhan Güllü, Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-5, Bütün Yönleriyle Ermeni Meselesi El Kitabı, İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015.

4 KONFERANS MATEMATİK-BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ Matematik-Bilgisayar Bölümü tarafından düzenlenen Diferansiyel Denklemler Toplantısı nda, 21 Ocak 2016 tarihinde University of Kansas tan Prof. Dr. Atanas Stefanov, Stability of Traveling Waves başlıklı konferans verilmiştir.

5 Haberler YAYIN/Kitap Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Kâzım YETİŞ in Romancı Olarak Sâmiha Ayverdi adlı kitabı yayımlanmıştır. YAYIN/Kitapta Bölüm Prof. Dr. Günay KARAAĞAÇ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Günay KARAAĞAÇ ın kaleme aldığı Türkçe-Ermenice Dil İlişkileri başlıklı bölüm, Üniversitemizin yayınlarından Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-4, Türkler ve Ermeniler, Komşuluk İlişkileri adlı kitapta (İstanbul 2015, s ) yer almıştır. YAYIN/Takdim yazısı Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Şuayip KARAKAŞ ın 1915 Ermeni Olayları ve Tehcir in 100. Yılı başlıklı takdim yazısı, Üniversitemizce Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında başlığıyla yayımlanan 5 kitabın giriş bölümlerinde (İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015) yer almıştır. YAYIN/Makale Yrd. Doç.Dr. Rövşen ALİZADE Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rövşen Alizade nin II. Gök Türk Devletinin Kuruluşu Üzerine başlıklı makalesi, aylık kültür dergisi olan Tarih Dergisi nin Ocak 2016 (Sayı 349, C 59, s ) sayısında yayımlanmıştır.

6 YAYIN/Makale Yrd. Doç.Dr. Rövşen ALİZADE Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rövşen Alizade nin Türk Şamanlığı ve Epik Geleneğin Tanrı Oğlu Motifi başlıklı makalesi, uluslararası hakemli dergi olan Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi nin Şubat 2016 sayısında (s ) yayımlanmıştır. YAYIN/Bildiri Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Kâzım YETİŞ in Nazım Hikmet in Şiirine Geleneğin Katkıları başlıklı bildirisi, Gelenekten Geleceğe Türk Dili ve Edebiyatı Elginkan Vakfı 2.Türk Dili ve Edebiyatı Kurultayı Bildirileri Nisan 2015 adlı kitapta (s.35-52, Ocak 2016) yer almıştır. YAYIN/Bildiri Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Metin AKAR ın Şeytan Hikâyesi başlıklı bildirisi, Gelenekten Geleceğe Türk Dili ve Edebiyatı Elginkan Vakfı 2.Türk Dili ve Edebiyatı Kurultayı Bildirileri Nisan 2015 adlı kitapta (s , Ocak 2016) yer almıştır. YAYIN/Bildiri Yrd. Doç.Dr. Rövşen ALİZADE Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rövşen Alizade nin Göktürk Dönemi Kült ve Sembolleri Üzerine başlıklı bildirisi, T. C. Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı 8. Uluslararası Türk Kültürü Kongresi Bildirileri Kitabı adlı yayında (s Aralık 2015) yer almıştır. YAYIN/Bildiri Yrd. Doç.Dr. Rövşen ALİZADE Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rövşen Alizade nin Sözde Ermeni Soykırımı Olayları ve Bugünkü Ermenistan ın İşgalcilik Siyaseti başlıklı bildirisi, İstanbul Aydın Üniversitesi Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları Ulusal Sempozyum Bildirileri adlı yayında (Aralık 2015, s: ) yer almıştır. YAYIN/Bildiri Yrd. Doç.Dr. Rövşen ALİZADE Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rövşen Alizade nin Türk Edebiyatında Edebî Türler: İslâmlık Öncesinden Günümüze Ulaşan Örnekler başlıklı bildirisi, Elginkan Vakfı 2. Türk Dili ve Edebiyatı Kurultayı Bildirileri Kitabı adlı yayında (S , Ocak 2016) yer almıştır.

7 YAYIN/Açılış Konuşması Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Şuayip KARAKAŞ ın Nisan 2015 tarihleri arasında Üniversitemizce düzenlenen Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları, Tarihî Gerçekler-Siyasî Algılar-Hoşgörü-Uzlaşı Arayışları konulu uluslararası sempozyumda yaptığı açılış konuşması, Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-3, Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları, Tarihî Gerçekler-Siyasî Algılar- Hoşgörü-Uzlaşı Arayışları, Uluslararası Sempozyum Bildirileri, Nisan 2015 adlı yayında (İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015, s ) yer almıştır. YAYIN/Değerlendirme Konuşması Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Kâzım YETİŞ in, Nisan 2015 tarihleri arasında Üniversitemizce düzenlenen Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları, Tarihî Gerçekler-Siyasî Algılar-Hoşgörü-Uzlaşı Arayışları konulu uluslararası sempozyumda yaptığı değerlendirme konuşması, Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-3, Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları, Tarihî Gerçekler-Siyasî Algılar-Hoşgörü-Uzlaşı Arayışları, Uluslararası Sempozyum Bildirileri, Nisan 2015 adlı yayında (İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015, s ) yer almıştır. YAYIN/Açılış Konuşması Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Şuayip KARAKAŞ ın Aralık 2014 tarihleri arasında Üniversitemizce düzenlenen Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları konulu ulusal sempozyumda yaptığı açılış konuşması, Sevk ve İskânın Yüzüncü Yılında-2, Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları Ulusal Sempozyum Bildirileri adlı yayında (İstanbul Aydın Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015, s ) yer almıştır. SEMİNER/KONFERANS Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Kâzım YETİŞ, Üsküdar Belediyesince düzenlenen Gökkubbede Hoş Sadâ Sohbetleri semineri çerçevesinde, 17 Şubat 2016 tarihinde, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde, saat 18.30'da Kadın Romancılarımızla İlgili Bazı Dikkatler başlıklı bir konferans vermiştir. YAYIN/Kitap Tanıtımı Prof. Dr. Günay KARAAĞAÇ TeleVİZYON TRT Aylık Radyo Televizyon Dergisi nin Ocak 2016, 319. sayısında (s.33) Zeynep Ölmez in Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Günay KARAAĞAÇ ın Verintiler Sözlüğü adlı çalışması tanıtılmıştır.

8 YAYIN/Makale Yrd. Doç. Dr. M. Hakan ÖZÇELİK Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. M.Hakan Özçelik in, Dönemin Gazetelerinde 10 Kasım başlıklı makalesi, Üniversitemizin Aydın dergisinde (Sayı 20, Şubat, 2016, s. 8-14) yayımlanmıştır. KONFERANS/Bildiri Sunumu Yrd. Doç. Dr. N. Selcen KORKMAZCAN,Yrd. Doç. Dr. M. Hakan ÖZÇELİK Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Hakan Özçelik ve Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. N. Selcen Korkmazcan, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Dersinin Sanal Ortam Tecrübesi (İstanbul Aydın Üniversitesi Örneği), 2nd International Congress on Education, Distance Education and Educational Technology- ICDET, (05-06 February, 2016 Antalya- Turkey) başlıklı bildirilerini sunmuşlardır. TV PROGRAMI Yrd. Doç. Dr. Gökçen ÇATLI ÖZEN İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçen Çatlı Özen, merkezi Sivas ta bulunan 4 Eylül isimli bir ulusal kanalda Tarihin Gerçek Yüzü adlı tartışma programına 28 Şubat 2016 tarihinde konuşmacı olarak katılmıştır. Programda Türkiye nin yakın tarihi konuşulmuş ve yeni çıkan kitabı üzerine söyleşi yapılmıştır.

9 KONFERANS Yrd. Doç. Dr. Gökçen ÇATLI ÖZEN İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçen Çatlı Özen, Cumhuriyet Üniversitesinde 28 Şubat 2016 tarihinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmıştır. SEMİNER Yrd. Doç. Dr. Gökçen ÇATLI ÖZEN İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçen Çatlı Özen, 29 Şubat 2016 tarihinde merkezi İstanbul da bulunan Türk Dünyası Araştırmaları Vakfında Türkiye de kimlik tartışmaları adlı bir seminer vermiştir.

10 SİNEMA FİLMİ Yrd. Doç. Dr. Gökçen ÇATLI ÖZEN İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçen Çatlı Özen, Sevdam Gözlerinde Kaldı adlı sinema filminde yazar rolüyle bir sahnede yer almıştır. Film Türkiye nin yakın tarihini ele almaktadır. YAYIN/Makale Prof. Dr. Barış KENDİRLİ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kendirli nin The Representations by Certain Duodenary Quadratic Forms başlıklı makalesi, British Journal of Mathematics & Computer Science dergisinde (13(5), 2016, Pages:1-20) yayımlanmıştır. YAYIN/Makale Prof. Dr. Barış KENDİRLİ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kendirli nin Fourier Coefficients Of A Class Of Eta Quotients Of Weight 10 başlıklı makalesi, Journal of Mathematics and Computer Science dergisinde (5, No:6, 2015, Pages: ) yayımlanmıştır.

11 YAYIN/Makale Prof. Dr. Barış KENDİRLİ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kendirli nin Fourier Coefficients of a Class of Eta Quotients of Weight 14 with Level 12 başlıklı makalesi, Journal of Basic & Applied Sciences dergisinde (11, 2015, Pages: ) yayımlanmıştır. YAYIN/Makale Prof. Dr. Barış KENDİRLİ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kendirli nin Fourier Coefficients of a Class of Eta Quotients of Weight 18 with Level 12 başlıklı makalesi, Pure and Applied Mathematics Journal dergisinde (4(4), 2015, Pages: ) yayımlanmıştır. YAYIN/Makale Prof. Dr. Barış KENDİRLİ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kendirli nin Fourier Coefficients of a Class of ETA Quotients of Weight 20 with Level 12 başlıklı makalesi, International Journal of Advanced Mathematical Sciences dergisinde (3(2), 2015, Pages: ) yayımlanmıştır. YAYIN/Makale Prof. Dr. Barış KENDİRLİ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kendirli nin Fourier Coefficients of a Class of Eta Quotients of Weight 22 with Level 12 başlıklı makalesi, European Journal of Mathematics and Computer Science dergisinde (Vol.2, No:1, 2015, Pages:35-47) yayımlanmıştır. YAYIN/Makale Doç. Dr. Sevdzhan HAKKAEV Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevdzhan Hakkaev ve Aslıhan Demirkaya tarafından Physics Letters A dergisinde (Hakkaev, S. & Demirkaya, A., 379, 2015, Pages: ) On the Spectral Stability of Periodic Waves of the Coupled Schrödinger Equations isimli makale yayımlanmıştır.

12 Duyurular ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ANMA GÜNÜ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi ve Atatürk İlkeleri ve İnkılâp tarihi Uygulama Araştırma Merkezi tarafından 18 Mart 2016 tarihinde Çanakkale Zaferi ve Şahitleri Anma Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlenecektir. Etkinliğe konuşmacı olarak Prof.Dr.Abdulhalûk Çay ve Prof.Dr.Yaşar Onay katılırken, Öğr.Gör.Aylin Büyükbayram tarafından hazırlanan Aydın Akademisyenler Korosu Çanakkale ye dair türküler seslendirecektir. Söz konusu etkinlik, A Blok Konferans salonunda saat 10:00 da yapılacaktır. KONFERANS FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 14 Mart 2016 tarihinde İstiklâl Marşı nın Kabulü dolayısıyla bir etkinlik düzenlenecektir. İstiklâl Marşı nın kabul edilmesinin yıldönümü dolayısıyla Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Necat Birinci tarafından A Blok konferans salonunda saat 10:15 de bir konferans verilecektir. İMZA GÜNÜ Yrd. Doç. Dr. Gökçen ÇATLI ÖZEN İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçen Çatlı Özen, son kitabının ikinci imza gününü 13 Mart 2016 tarihinde CNR Kitap Fuarında yapacaktır. GÖREVLENDİRME FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Fakültemizde Arş. Gör. Zübeyde AKPAKIR Psikoloji Bölümü ne asistan olarak, Yrd. Doç. Dr. Timuçin Buğra EDMAN İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ne öğretim üyesi olarak atanmıştır.

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR 12.Sayı / Mart 2016 Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigar İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı) Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi EDEBİYAT BÖLÜMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 25 Kasım

Detaylı

Etkinlikler Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN/Kitap Etkinlikler Haberler Prof.Dr.Günay

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 15 Aralık 2015 tarihinde A Blok Konferans Salonu

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR Etkinlikler ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi nin düzenlediği Kurtuluş tan Cumhuriyet e etkinlik serisinin 8. sinde Öğr. Gör. Osman Kara,

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler YAYIN/Kitap Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Yenilik mi Gelenek mi: Var mı Hele Söylenmedik Söz isimli kitabının 1. baskısı Kasım 2017

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Etkinlikler FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği XX.Yüzyıl Türk Şiirinin Anlatılmasındaki Güçlükler isimli panel 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler EDEBİYAT-SİNEMA GÜNLERİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği Edebiyat-Sinema Günleri nin birincisi 20 Şubat 2019 Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arasında

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) MAKALE Doç. Dr. SEVDZHAN HAKKAEV Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevdzhan HAKKAEV, M. STANİSLAVOVA ve A. STEFANOV ile birlikte hazırladıkları, SIAM Journal on Mathematical Analysis dergisinde

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Etkinlikler 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi 10 Kasım 2016 tarihinde Gâzi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümünde A Blok Konferans

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Fen Edebiyat Fakültesi nde Dekan Değişikliği Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığa atanan İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkay Bulut, 2018 2019 Eğitim Öğretim yılında görevi Prof.

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) YAYIN / Kitap Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Akar'ın "Su Kasidesi Şerhi" isimli kitabının 8. baskısı 2017 Mayıs ayında TDV Yayınevi nde yayımlanmıştır.

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR PANEL Etkinlikler TARİH BÖLÜMÜ/ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ UYG. AR. MERKEZİ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ve Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 3

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım YETİŞ in, Yenileşme Dönemi Türk Edebiyatını Adlandırmada Bütünü Kucaklayan Bir Teklif başlıklı makalesi Van Yüzüncü

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler TEZ DANIŞMANLIĞI Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in danışmanlığında yürütülen, öğrencisi Büşra Kanoğlu nun, Hasan Ali Toptaş'ın Hikâye ve

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Fen-Edebiyat Fakültesi Mensupları Yeni Yılı Kutladı 26 Aralık 2018 Çarşamba günü 12:15-13:30 saatleri arasında düzenlenen yeni yıl kutlaması, Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakülteleri nden çok sayıda akademisyen

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Etkinlikler KONFERANS Tarih Bölümü Tarih Bölümü nün 2018-2019 eğitim yılında moderatörlüğünü Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay ın yaptığı Tarih Günleri isimli konferans etkinliklerinin ilk ayağı olan Atatürk

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) 20.Sayı /Ekim2017 Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Karaliçe ve Sonrası başlıklı makalesi, Türk Edebiyatı Dergisi nde (nr. 526, Ağustos 2017) yayımlanmıştır.

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ Haberler ı) Matematik Bilgisayar Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ ve P. BALBİANİ nin, KD is Nullary başlıklı ortak çalışmaları, Journal of Applied Non Classical Logics (Vol. 27: 196-205)

Detaylı

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Temmuz

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Temmuz Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni 2017 Temmuz 2017 Temmuz Yayın Kurulu T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof.Dr. Yadigar İZMİRLİ

Detaylı

Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut

Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut Fen-Edebiyat Fakültesi nde Dekan Değişikliği Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atanan üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü, aynı zamanda Eğitim Fakültesi öğretim üyesi

Detaylı

Etkinlikler. Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN

Etkinlikler. Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Tebliğ Etkinlikler Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Akar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Türkiyat Enstitüsü, Kazakistan Abay Üniversitesi ve

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) BİLDİRİ Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Metin AKAR ın, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Konseyi nde sunduğu

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN EKİM 2018 / SAYI: 13 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

TÜRÜ. KONFERANS Konu: Halkla İlişkiler Konuşmacılar: - Can Yücel Metin Reklamcı - Fulya KARAGÜLLE Marka 360 Ajans Başkanı KONFERANS.

TÜRÜ. KONFERANS Konu: Halkla İlişkiler Konuşmacılar: - Can Yücel Metin Reklamcı - Fulya KARAGÜLLE Marka 360 Ajans Başkanı KONFERANS. TÜRÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ETKİNLİĞİN Başlama Bitiş SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER Tarihi Tarihi 6 Mart 2014 13:00 7 Mart 2014

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ayten Koç Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Matematik Yıldız Teknik Üniversitesi 1988-1992 Y. Lisans Matematik Yıldız Teknik Üniversitesi

Detaylı

Temmuz 2015 Sayı : 2. iletişim dünyası. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Bahar Bülteni

Temmuz 2015 Sayı : 2. iletişim dünyası. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Bahar Bülteni Temmuz 2015 Sayı : 2 iletişim dünyası İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Bahar Bülteni HABERLER İAÜ İleitşim Fakültesi öğretim üyeleri ve elemanları 28 Şubat 2015 de gerçekleşen İletişim Araştırmaları

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi nin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ayten Koç Öğrenim Durumu: Doktora/S.Yeterlik/ Tıpta Uzmanlık Matematik Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans Tez Başlığı (özeti ekte) ve Tez Danışman(lar)ı

Detaylı

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Aralık

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Aralık Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni 2017 Aralık 2017 Aralık Yayın Kurulu T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevelli Heyet Başkanı Prof.Dr. Yadigar İZMİRLİ

Detaylı

TOPLANTI GENEL KURUL TOPLANTISI Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Düzenleyen: Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Müdürlüğü

TOPLANTI GENEL KURUL TOPLANTISI Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Düzenleyen: Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Müdürlüğü TÜRÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EKİM AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Başlama Bitiş SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER Tarihi Tarihi SEMİNER 11 Ekim 2014

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Rıfat ATAY

Yrd. Doç. Dr. Rıfat ATAY Öğrenim Durumu LİSANS Üniversite : Marmara Üniversitesi Akademik Birim : ahiyat Fakültesi : İstanbul Mezuniyet ı : 990 YÜKSEK LİSANS DOKTORA Yrd. Doç. Dr. Rıfat ATAY Doğum Yeri ve Tarihi : Karaman / 0..966

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ 1969 yılında Sivas ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas ta tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi Tarih Bölümünü kazandı. 1993 yılında mezun oldu. Askerlik

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Bahadır Bumin ÖZARSLAN

Yrd. Doç. Dr. Bahadır Bumin ÖZARSLAN Yrd. Doç. Dr. Bahadır Bumin ÖZARSLAN EĞİTİM GEÇMİŞİ 1. Hukuk Lisansı (2000) Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Kamu Hukuku Yüksek Lisansı (2006) Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sosyal

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

3. Unvanı: Doçent E-posta :

3. Unvanı: Doçent E-posta : 1. Adı Soyadı: Ali Sait Liman 2. Doğum Tarihi / Yeri: 09.01.1973 / Tercan 3. Unvanı: Doçent E-posta : asliman@uludag.edu.tr 4. Öğrenim durumu / görev yaptığı akademik kurumlar : a- Öğrenim durumu Derece

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MİNE DEMİRTAŞ İletişim Bilgileri: Tel: 0216 626 10 50 / 2746 Mail :minedemirtas@maltepe.edu.tr Adres:Marmara Eğitim Köyü İletişim Fakültesi Doğum Tarihi:10.02.1959 Öğrenim Durumu:

Detaylı

FATMA KANCA. Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Matematik Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yüksek Lisans Matematik Kocaeli Üniversitesi 2004

FATMA KANCA. Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Matematik Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yüksek Lisans Matematik Kocaeli Üniversitesi 2004 FATMA KANCA EĞİTİM Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Matematik Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2011 Yüksek Lisans Matematik Kocaeli 2004 Lisans Matematik Kocaeli 2001 AKADEMİK UNVANLAR Kurum/Kuruluş

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN ŞUBAT 2018 / SAYI: 7 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ARALIK AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ARALIK AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ FOTOĞRAF SERGİSİ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN 2 Aralık 2013 4 Aralık 2013 14:00 SÖYLEŞİ 4 Aralık 2013 13:30 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ARALIK AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Detaylı

MUSTAFA KEMAL PAŞA NIN

MUSTAFA KEMAL PAŞA NIN Yrd. Doç. Dr. M. Hakan ÖZÇELİK Yrd. Doç. Dr. Gonca YILDIRIM Yrd. Doç. Dr. N. Selcen KORKMAZ Yrd. Doç. Dr. E. Tutku VARDAĞLI MUSTAFA KEMAL PAŞA NIN ANKARA YA GELİŞİ (27 ARALIK 1917) Osmanlı Mebusan Meclisi

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Recep VARDİ

Yrd. Doç. Dr. Recep VARDİ Yrd. Doç. Dr. Recep VARDİ Anabilim Dalı : Din Sosyolojisi Doğum Yeri ve Tarihi : Pötürge 9 Tel (Cep) : Tel (İş) : (0) 0 Faks : (0) E-posta () : recepvardi@yahoo.com.tr E-posta () : recep.vardi@bozok.edu.tr

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sanatları-SİNEMA Bölümü

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sanatları-SİNEMA Bölümü Adı Soyadı: Günseli Pişkin Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sahne ve Görüntü DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1986 Sanatları-SİNEMA Bölümü Lisans () Buca Eğitim Fakültesi DOKUZ EYLÜL

Detaylı

ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU Adı Soyadı : Ünvanı : Görevi : Fakültesi : Bölümü : Anabilim Dalı : Akademik Yılı : Eğitim Öğretim Çalışmaları Öğrenci eğitimi Verilen dersler

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi) Ankara Üniversitesi 2000

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi) Ankara Üniversitesi 2000 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Sezai BALCI Doğum Tarihi : 15 Temmuz 1976 Öğrenim Durumu : Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi)

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Genel Bilgiler: Adı Soyadı : Cihat DEMİR Doğum Yeri ve Tarihi : Diyarbakır - 14 Haziran 1982 Yazışma Adresi : Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 * Uluslararası Radyolojik Görüntüleme Teknolojisinde Yeni Projeksiyonlar Kongresi

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018 Değerli Öğrencimiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Açılış Programımız 24 Eylül 2018 Pazartesi günü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi 1. Kat Konferans salonunda ekteki saatte Abide-i Hürriyet

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : / 2257 : :

ÖZGEÇMİŞ. : / 2257 : : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Erkan ÇAV İletişim Bilgileri Adres Telefon Belgegeçer E-posta : T.C. Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bölümü Marmara Eğitim Köyü 34857 Başıbüyük/Maltepe-İSTANBUL : 0216

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ 2014-2015 FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü: BARAN Fakültesi Sosyoloji Bölümü) PROF. DR. AYLİN GÖRGÜN ( Edebiyat Müdür Yardımcısı: Prof. Dr.

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Doç. Dr. Cavide DEMİRCİ Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Eğitim Fakültesi Almanca Biyoloji Hacettepe Üniversitesi 1993 Öğretmenliği Y.

Detaylı

Üniversitesi (3. Sınıf 1. Dönem) 2 A-95 İŞL-2003 Bilgi İşlem I 2 A-95 ÇLŞ-3015 Verimlilik Yönetimi 4 A-95 İŞL-3013 Ticaret Hukuku

Üniversitesi (3. Sınıf 1. Dönem) 2 A-95 İŞL-2003 Bilgi İşlem I 2 A-95 ÇLŞ-3015 Verimlilik Yönetimi 4 A-95 İŞL-3013 Ticaret Hukuku T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Resim-İş Öğretmenliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi,

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Resim-İş Öğretmenliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Meral BATUR 2. Doğum Tarihi : 09.05.1986/Çanakkale 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Doktora/Sanatta Yeterlik Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim-İş Öğretmenliği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : NURETTİN GÜLMEZ Doğum Tarihi : 18.03.1962 Doğum Yeri : Demirci/MANİSA Unvanı : Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Lisans Tarih Bölümü

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 2 Mart 2017 13:00 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER "TAGEM'

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

1. SINIF DERS PROGRAMI

1. SINIF DERS PROGRAMI DERS KODU SOS103 1. SINIF DERS PROGRAMI DERSİN ADI Öğretim Elemanı GÜN/SAAT/DERSLİK SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ Öğr. Gör. MURAT ÖZTÜRK FEL131 FELSEFEYE GİRİŞ Yrd. Doç. Dr. MUHAMMET

Detaylı

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ 15 Mart 2018 Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda, 15 Mart Perşembe günü Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübünün

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi Doğum Tarihi: 28.11.1970 ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ Doğum Yeri: Medeni Hali: Kişisel E-posta: İstanbul Evli (2 Çocuk) karakasmehmet34@gmail.com Mevcut Konum Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU () YÖNETiM Dekan Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. F. Nihan ÖZDEMİR SÖNMEZ Fakülte Sekreteri Vekili Nuri KOCAER Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

TÜRKİYAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN TÜRK DÜNYASINDA AYDINLANMA HAREKETLERİ: 100. YILINDA ALAŞ ADLI ULUSLARARASI KONFERANS DÜZENLENDİ

TÜRKİYAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN TÜRK DÜNYASINDA AYDINLANMA HAREKETLERİ: 100. YILINDA ALAŞ ADLI ULUSLARARASI KONFERANS DÜZENLENDİ TÜRKİYAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN TÜRK DÜNYASINDA AYDINLANMA HAREKETLERİ: 100. YILINDA ALAŞ ADLI ULUSLARARASI KONFERANS DÜZENLENDİ Fulya AKMAN ACUNGİL * Gazi Türkiyat, Güz 2017/21: 247-251

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4.

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : 10.07.1956 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi İstanbul

Detaylı

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001)

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) Adı ve Soyadı : Gökhan TENİKLER Doğum Tarihi : 11/10/1974 Medeni Durumu : Evli Uyruğu : T.C. Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) EĞİTİM DURUMU İlk ve Ortaöğrenimini İzmir de Tamamlamıştır.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Aybike SERTTAŞ 2. Doğum Tarihi : 1 Temmuz 1980 3. Unvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Arel Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ ONUR KURULU Sn. M. Celalettin LEKESİZ Hatay Valisi Sn. Prof. Dr. H. Salih GÜDER MKÜ Rektörü Sn. Osman ŞİMŞEK Hatay İl Milli Eğitim Müdürü YAHYA KEMAL YILI YÜRÜTME

Detaylı

5. Akademik Unvanlar ÖZGEÇMİŞ

5. Akademik Unvanlar ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Aslı GÜNGÖR 2. Doğum Tarihi : 17 Şubat 1975 3. Unvanı : Yrd.Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Arel Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Radyo-TV

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Teknik Eğitim, Elektronik- Bilgisayar Eğitimi Marmara Üniversitesi.

Detaylı

1. SINIF DERS PROGRAMI

1. SINIF DERS PROGRAMI DERS KODU SOS103 1. SINIF DERS PROGRAMI DERSİN ADI Öğretim Elemanı GÜN/SAAT/DERSLİK SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ Öğr. Gör. MURAT ÖZTÜRK SBKY101 SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ Doç. Dr. Hasan

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017 Atatürk Anma Töreni 10 Kasım 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk ün 79. ölüm yıldönümü dolayısıyla Atatürk ü Anma

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ BELGESİ

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ BELGESİ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ BELGESİ KİMLİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Unvanı Adı Soyadı E posta Prof. Dr. Erhan ATA erhan.ata@dpu.edu.tr Telefon 507 7631676 Dumlupınar Ün. Evliya Çelebi Yerleşkesi

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Merve Kaya İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : merve.kaya@fsm.edu.tr 2. Doğum - Tarihi

Detaylı

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 : Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonu Saat : 16.00 Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Müzik, Dans ve Tiyatro Gösterisi 20 MART 2012 : Tahir KARAUĞUZ Konferans Salonu Saat :

Detaylı

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011 1. Adı Soyadı: NEVNİHAL BAYAR 2. Doğum Tarihi: 27. 02. 1970 3. Unvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Adı Soyadı: AYBİKE SERTTAŞ Unvanı: Ph.D Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Televizyon Yüksek Lisans İletişim Bilimleri/Radyo

Detaylı

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü) BİRİM FAALİYET RAPORU Manisa / 2019 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon...

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Programı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Programı AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Programı Faaliyet İsmi Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Yer Detay TÜRK HALK MÜZİĞİ ANASANAT

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. SEZAİ KOÇYİĞİT

Yrd.Doç.Dr. SEZAİ KOÇYİĞİT Yrd.Doç.Dr. SEZAİ KOÇYİĞİT Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri Eğitim Fakültesi Temel Eğitim 1996-2000 Lisans Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bölümü

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı