KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08. Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... TÜLİN KERMEN GİRİŞİMCİ KADININ MARKASI İMAJIDIR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08. Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... TÜLİN KERMEN GİRİŞİMCİ KADININ MARKASI İMAJIDIR"

Transkript

1 KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... TÜLİN KERMEN GİRİŞİMCİ KADININ MARKASI İMAJIDIR

2 İnsan kıyafetine göre karşılanır, bilgisine göre uğurlanır. Rus Atasözü

3 Sonuçları değil, başlangıçları değiştirmek gerekir.

4 Sonuçları değil, başlangıçları değiştirmek gerekir.

5 Kıyafetlerimiz bizimle ilgili birçok şey söyler. Kendimize olan güvenimizi ve başkalarının bize bakışını etkiler. Özünde doğru olmasa da, bu böyle algılanıyor.

6 Doğru stili bulmak için önce kendimizi tanımalıyız.

7 Stiliniz sizin karakterinizin ve yaşama biçiminizin vitrinidir. Bir kişinin birden çok stili olabilir. Doğru ortamla kendi zevkini birleştiren kişi doğru stilini bulmuş demektir. İmajınız, stiliniz kurumsal imajınızla tutarlılık göstermelidir.

8 Toplumun, ilk karşılaşmalarda; dış görünüşe,kendini nasıl sunduğuna ve ne demek istediğine yüzde ne kadar dikkat ettiğini biliyor musunuz?

9 Toplum, ilk karşılaşmalarda; 55% dış görünüşü, 38% kendini nasıl sunduğu ve sadece 7% ne demek istediğine dikkat ediyor.

10 BAŞARININ AYAK SESLERİ

11 Başarı İçin Giyinin! Karşındakini etkilemenin yolu olarak imajını kullanabilirsin. İnsanlarla birebir konuşmada, kendini ve işini ifade etme imkanı bulamasalar bile imajlarıyla karşılarındakini etkileyebilirler! Unutmayın imajınız en ucuz ve kolay reklam unsuru olabilir.

12 Renklerin Dili

13 BEYAZ, SİYAH, GRİ, YEŞİL, MAVİ, LACİVERT, KAHVERENGİ, TURUNCU, SARI, KIRMIZI, PEMBE

14 Renkler Bize Ne Söylüyor? İş hayatında Lacivert takım güven, Siyah takım ise ciddiyet demektir.

15 Giyimde dikkat etmeniz gerekenler Kıyafetiniz kuruma uygun olmalı. Kıyafetiniz pozisyonunuza uygun olmalı. Kıyafetiniz hedefe uygun olmalı. Kıyafetiniz saç,göz ve ten renginize uygun olmalı. Kıyafetiniz stilinize uygun olmalı.

16 Peki Giysileriniz Sizi Yansıtıyor mu? Kişiliğinizi Duygusal durumunuzu Hedeflerinizi Görüşlerinizi

17 Para Harcamadan Evvel Profesyonel imajıma uygun mu? Harika görünmemi sağlayacak mı? Diye Düşünmeliyiz

18 Vitrinimiz, Acısından değerlendirilir. Mesajlar Kişisel tarz Zaman belirlemek Estetik

19 BEDEN DİLİ

20 DuruşŞekliniz Neyi Anlatıyor? Duruşşekliniz ve özellikle ellerinizin verdiği mesajlar çok önemlidir.

21 Bir elle diğer bileği tutma Olumsuzluk. Ellerin saklanması Yalan söyleme veya bir şey saklama. Eller arkada durma Özgüven ve meydan okuma. Hafif tokalaşma Özgüven eksikliği.

22 Eller önde durma İtaat. Dosya veya kitaba sarılarak durma Arada mesafe oluşturma. Ayaklar çarpı konumda durma Bir sorun var.

23 Elleriniz Neyi Anlatıyor? Kenetli eller Hayal kırıklığı. İşaret parmağını kullanmak Tehdit. Kapalı avuç Baskın. Açık avuç Dürüstlüğüifade eder.

24 Peki Sizin Beden Diliniz Neyi Anlatıyor?

25 Duruşunuz imajınızın en önemli parçasıdır. Ülkemizde kadınların çoğunluğu yürürken omuzları düşük ve ayakları içe doğru basarak yürürler. Bu da güvensizlik üzerinizden akıyor imajı verir.

26 Yapılması gerekenler; Göz teması Hafif öne eğilmek Düşünce ve duyguları yansıtma Odaklanmak

27 Yapılmaması gerekenler; Tepkisiz kalmak Konuyu değiştirmek Söz kesmek Başka bir yere bakmak Eleştirmek Tavsiye vermek

28 GİYİMİN DİLİ

29 Başarı İçin Giyinin Bir iş görüşmesine giderken ilk izlenim sizin için verilecek kararı 90% etkiler. Bu yüzden dış görünüşünüze önem göstermelisiniz.bir kaç ipucuyla iş görüşmenizde başarıyı yakalayabilirsiniz.

30 Kadınlar erkekler gibi sadece takım elbise ile kısıtlı değildir. Kendimizi, duygu ve düşüncelerimizi ortaya koymak için daha geniş bir yelpazeye sahipiz ve bunu sonuna kadar kullanmalıyız. Ancak bu sayede farklılaşırız, akılda kalırırız.

31 Diz boyu etekleri tercih edin. Koyu takımlar sizi daha ciddi gösterir. Elbiseden uzak durun. Pamuklu ya da ipek kumaş tercih edin. İçiniz beyaz veya açık renk olsun. Ayakkabılar kısa topuklu olsun. Makyajınız sade olsun. Çanta tercihinize dikkat edin. Takılarınız abartı olmasın.

32 Daha uzun boylu gözükmek için; Boyun bölgelerinizi açıkta bırakacak yakalar sizi daha uzun boylu gösterir. Sivri burun ayakkabılar size yardımcı olur. Saçlarınızı yukardan toplayın. Dikey çizgili kıyafetler sizi daha uzun gösterir.

33 Daha ince gözükmek için; Kalın kumaşlardan uzak durun. Aksesuarlarla ince bölgelerinizi öne çıkarın. Çok renkli giyinmekten kaçının. Bol cepli kıyafetler giymeyin. Kol bileklerinizi açıkta bırakın.

34 Fazla kilolarınızı örtmek için; Göz alıcı, büyük ebatlı kemerler takmayın. Koyu renkleri sorunlu bölgelerinizde tercih edin. Yüzünüzü, boynunuzu ve bileklerinizi açık bırakın. Uzun saç daha zayıf gösterir bu nedenle saclarınızı açık bırakın. Makyaj dikkatleri yüzünüze çeker.

35 Aslında kadınla erkekler arasındaki ayrımı kısaca şöyle düşünebiliriz, Mac ve pc arasındaki farkla aynı...

36 İş görüşmesinde... Göz temasına dikkat edin. Durusunuz kendinden emin olmalı. Ses tonunuza, hızına dikkat edin. Tane tane konuşun. Ellerinize hakim olun. Gülümsemeyi ihmal etmeyin. Sorularda sıkışırsanız paniğinizi belli etmeyin.

37 Giyinmenizi zorlaştıracak virüsler Almışım kalmış lar Sevdiklerinizin aldıkları Boş bulunarak alınanlar Kilo verince giyinilecekler Onda görüp beğendiğiniz Bir zamanlar çok para verdiğiniz Bu virüslere karşı acımasız olmalısınız!

38 6 ALTIN KURAL

39 1. Güzel G bir siyah takım m elbise edinin! Paranızın yettiği en kaliteli siyah bir takım elbise alın. Ceketi ve pantolonu bütün bir yıl boyunca ayrı olarak farklı ortamlarda giyebilirsiniz. İster gündüz, ister gece

40 2. Dolabınıza bir mağaza aza gibi davranın! n! Çoğumuz dolabımızdaki kıyafetlerin %20'sini sıklıkla giyiyoruz. Bu durumda dolaptaki geri kalan %80 kıyafeti yeterince değerlendiremiyoruz. Yapmanız gereken, bu %80'lik bölümü daha sık giydiklerinizle kombinlemek ve ortaya yeni kıyafetler çıkarmaktır zevkli bir oyun yani. Juri ise çevrenizdekiler.

41 3. Güzel G taraflarınızı vurgulayın, kusurlarınızı kamufle edin! Giydiğiniz her kıyafette bu kurala uymaya dikkat edin. Mesela, güzel ve uzun bacaklarınız fakat kalın bir beliniz mi var? Kalem bir etekle kruvaze bir üstü kombinleyin.

42 4. Eski kıyafetlerinizi k yeni aksesuarlarla giyin! Trendi aksesuarlar gardrobunuza biraz hareket getirecektir. Üstelik çok da pahalıya malolmadan Belinize kemer olarak bağlayacağınız basit bir kurdele bile havanızı değiştirir.

43 5. Kaliteli bir ceketle kendinize güveninizi artırın! Üstünüze tam oturan güzel bir ceket kıyafetin en önemli parçasıdır. Ceket giydiğinizde daha güvenilir Olursunuz. Uzun zamandır hep aynı tarz ceket giydiyseniz değişik bir tane edinmenizi öneriyoruz. Kendinizi kesinlikle daha iyi hissedeceksiniz.

44 6. Renginizi Keşfedin! Dolabınıza baktığınızda kıyafetlerinizin çoğunun temel bir renkte olduğunu göreceksiniz. Beyaz, siyah, kahverengi ya da lacivert olabilir. Alışverişe çıktığınızda bu temel renge uyacak kıyafetler ve aksesuarlar seçmeye dikkat edin, seçeneklerinizin çoğaldığını göreceksiniz!

45 Bir yıldız diğerlerinden nasıl ayrılır? Her birimiz biriciğiz ve bir yıldızız!

46 SON SÖZ Müşteri, sadece verdiğiniz hizmet için müşterinizdir. Ama aynı zamanda sizi seçtiği içinde müşterinizdir. Satılan ürün veya hizmet dışında kimliğiniz ve onu yansıtan imajınızla da seçilin. Diğerlerinden ayrılın parlayan yıldız olun...

47 Göz gördüğüne, Kulak başkalarına inanır -SON -

48 KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!...

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

Başarıyı Temsil Eden Üniforma

Başarıyı Temsil Eden Üniforma Başarıyı Temsil Eden Üniforma 1 Dünyanın en büyük perakende döviz sağlayıcısı olarak, markamızı temsil eden çalışanlarımıza sadece şirketin gelecekteki gelişimi ve başarısı açısından değil, aynı zamanda

Detaylı

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI KADIN HASTA DANIŞMANI // KADIN HASTA KABUL-VEZNE KADIN SANTRAL GÖREVLİSİ - REZERVASYON - REFERE KADIN DANIŞMA PERSONELİ Saks mavi gömlek / yelek / etek-pantolon, orta boy topuklu ayakkabı. Saçlar uzun

Detaylı

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz?

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz? Bayanlara Özel Test Giysi Seçiminiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor? 1-1Formun Üstü Bir iş toplantısındasınız ve tek bayan sizsiniz. a) Zekice yorumlarınızla öne çıkar, varlığınızı hissettirirsiniz. b)

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ÖRNEK KIYAFET RESİMLERİ KIYAFET ÖRNEĞİ AÇIKLAMA

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ÖRNEK KIYAFET RESİMLERİ KIYAFET ÖRNEĞİ AÇIKLAMA TABİP UZMAN TABİP DİŞ TABİBİ ECZACI Üniformaları; BEYAZ renkli önden düğmeli önlük şeklindedir. SERVİS SORUMLU HEMŞİRELERİ Üni formaları; LACİVERT renkli alt üst şeklindedir. Üst üniformanın yakaları BEYAZ

Detaylı

YÜCEL BORU FEN LİSESİ OKUL KIYAFETİ (KIZ/ERKEK)

YÜCEL BORU FEN LİSESİ OKUL KIYAFETİ (KIZ/ERKEK) YÜCEL BORU FEN LİSESİ 2018-2019 OKUL KIYAFETİ (KIZ/ERKEK) TİŞÖRT-1: - SİYAH RENK LACOSTE KUMAŞ-ÜÇ SİYAH DÜĞMELİ TURKUAZ RENK KODU: HEX #109DC2, RGB (16,157,194), CMYK (92,19,0,24) BEYAZ RENK KODU: HEX

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

CHP YEREL SEÇİM 2019 KURUMSAL MALZEMELER

CHP YEREL SEÇİM 2019 KURUMSAL MALZEMELER CHP YEREL SEÇİM 2019 KURUMSAL MALZEMELER CHP LOGOSUNUN KULLANIMI CHP logosu beyaz ve saydam zemin kullanımı CHP logosu kırmızı logosu zemin kırmızı kullanımı zemin kullanımı CHP logosu siyah zemin zemin

Detaylı

PERSONEL KILIK KIYAFET PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

PERSONEL KILIK KIYAFET PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 27.08.2012 İş Kıyafeti Temizlik Takip Formu nun adı Personel Kuru Temizleme Takip ve Teslim Formu olarak değiştirildi. 01 28.09.2012 Acil Servis, KVC

Detaylı

.com. Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN

.com. Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN .com Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Adı-Soyadı:... Önce kelimeleri tek

Detaylı

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler Trend Kombinler 803 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Pembe Bağlama Detaylı Bluz Desenli Yaka Detaylı Elbise 69.99 tl 79.99 tl 24 SAATTE KARGODA Bu butikteki tüm ürünler 24 Saat içinde Kargoda! Ekru

Detaylı

TurkTorrent.biz Ailesi Tarafından Hazırlanmıştır AtomCmyLMz 1

TurkTorrent.biz Ailesi Tarafından Hazırlanmıştır AtomCmyLMz 1 Anime Tarzı Elbise, Takı ve Süs Eşyaları Basit Kıvrımlar Kumaş veya kıyafet çizimlerinde en çok dikkat edilmesi gereken nokta kumaşın hangi yöne doğru olduğudur. Kıvrımlar kumaşın gevşeyip gerildiği yerlerde

Detaylı

587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele

587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Trend: Aranan Parçalar Kadın Teks l 587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Kadın Ekru Omuz Aksesuarlı Gömlek Kadın Siyah Bilekte Klasik Pantolon 80.00 tl 39.99 tl 110.00 tl 54.99 tl Kadın Siyah Yol Desen

Detaylı

AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması

AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması ÜRÜN GÖRSEL KURALLARI AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması A. Görsellerin moda vizyonunda, sade/düzgün olması B. Ürün odaklı olması C. Sitenin genel duruşuna uygun

Detaylı

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar SATIN ALMA KILAVUZU PAX VE KOMPLEMENT Menteşeli kapaklar Ayrıntılı bilgiyi garanti broşüründe bulabilirsiniz. EMNİYET Bu mobilya mutlaka duvara sabitlenmelidir. Değişik duvar yapı malzemeleri için değişik

Detaylı

TDSF KIYAFET TALİMATI

TDSF KIYAFET TALİMATI TDSF KIYAFET TALİMATI Hüküm ve Uygulanabilirlik TDSF nun faaliyetlerinde ve tüm branşlarında uygulanacak olan bu Kıyafet Talimatı aşağıdaki şekilde uygulanacaktır. GENEL 1. Kıyafetler her bir disiplin

Detaylı

Örnek alınacak en güzel insan Hz. Muhammed hayatı boyunca görüntüsüne ve hareketlerine dikkat etmiştir.

Örnek alınacak en güzel insan Hz. Muhammed hayatı boyunca görüntüsüne ve hareketlerine dikkat etmiştir. Örnek alınacak en güzel insan Hz. Muhammed hayatı boyunca görüntüsüne ve hareketlerine dikkat etmiştir. Görünümü Elbiseleri Hz. Peygamber çeşitli renk ve desenlerde elbiseler giymiştir. Ancak daha çok

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU SINIRLAR AŞILMAK İÇİNDİR. www.martplastik.com

ÜRÜN KATALOĞU SINIRLAR AŞILMAK İÇİNDİR. www.martplastik.com ÜRÜN KATALOĞU PVC PARLAK ŞEFFAF 100 MİCRON 150 MİCRON 200 MİCRON 300 MİCRON 400 MİCRON 600 MİCRON 700 MİCRON PVC MAT ŞEFFAF 200 MİCRON 300 MİCRON 400 MİCRON 700 MİCRON PVC MAT BEYAZ 200 MİCRON 300 MİCRON

Detaylı

TÜRKÇE 4 SÖZLÜ ANLATIM 6 MODA

TÜRKÇE 4 SÖZLÜ ANLATIM 6 MODA TÜRKÇE 4 SÖZLÜ ANLATIM 6 MODA EŞLEŞTİRELİM iddialı frapan sade dikkat çekici klasik spor gündelik - gösterişli BU YIL MODA NE? Kadınsı spor gösterişli klasik abiye erkeksi 1-Ünlü modacı Neslihan Yargıcı

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

<<<5.BÖLÜM>>> Üniformandaki işaretler senin izcilik yaşamında nereye geldiğini ve hangi ilden hangi oymaktan olduğunu gösterir.

<<<5.BÖLÜM>>> Üniformandaki işaretler senin izcilik yaşamında nereye geldiğini ve hangi ilden hangi oymaktan olduğunu gösterir. V-İZCİ İŞARETLERİ ÜNİFORMA ÜNİFORMANIN GİYİLECEĞİ DURUMLAR Bütün oba ve oymak faaliyetlerinde (toplantılar, geziler, kamplar, yarışmalar) çeşitli törenlerde. Toplumumuz için görev alacağın

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Güz Yarıyılı - Hafta XII

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Güz Yarıyılı - Hafta XII Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Güz Yarıyılı - Hafta XII Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Blog: muratok.wordpress.com RENKLERİN İŞ YAŞAMINDA KULLANIMI Renk seçimi kimi zaman karakterimizi yansıtır ya

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK İŞARET DİLİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK İŞARET DİLİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK İŞARET DİLİ AİLE-GİYECEKLER- SORU CÜMLESİ İBRAHİM DEMİRDÖĞEN 3. AİLE-GİYECEKLER, SORU CÜMLESİ ÖRNEK ÇALIŞMA Bu Bölümde Neler Öğreneceğiz? 3.1.

Detaylı

Olumlu Bir İlk İzlenim Oluşturmanın Yolu Nereden Geçer? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Olumlu Bir İlk İzlenim Oluşturmanın Yolu Nereden Geçer? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim İnsanlar dış görünüşleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanırlar. Fransızların bu sözü günümüz dünyasında bize ayna tutar. Hayatımızdaki ilk izlenim hemen her konuda çok önemlidir. Karşımızdaki kişi

Detaylı

WEEKLY 10 AT A GLANCE

WEEKLY 10 AT A GLANCE 08.04.13 HAFTALIK WEEKLY 10 AT A GLANCE 1 SONBAHAR/KIŞ 13/14 DEFİLE ANALİZLERİ 6 FLOATING MERCHANDISE: RAF SIMONS X FRED PERRY 2 SONBAHAR/KIŞ 13/14 KADIN GİYİM DEFİLELERİ: ÇORAP ANALİZLERİ 7 KADIN BERELERİ:

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

S P R I N G S U M M E R

S P R I N G S U M M E R SPRING SUMMER 2018 1 ÖZGÜRLÜK VE RAHATLIK ZAMANI Ev, özgürlük ve rahatlığın hüküm sürdüğü yerdir. Feyza Collection kalitesi, evinde konforu yaşarken şık ve bakımlı olmak isteyen kadınlara birbirinden renkli

Detaylı

METROPOLITAN BLUE. Şehrin stresinden uzaklaştıran maviyle, göz kamaştırıcı kesimin şık birleşimi.

METROPOLITAN BLUE. Şehrin stresinden uzaklaştıran maviyle, göz kamaştırıcı kesimin şık birleşimi. METROPOLITAN BLUE Şehrin stresinden uzaklaştıran maviyle, göz kamaştırıcı kesimin şık birleşimi. CAMOUFLAGE URBAN GOOSE DOWN > Flanel kumaş kapüşon ve triko ile zenginleştirilmiş kaz tüyü mont. METROPOLITAN

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar * Amaç: Bu esaslar; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

ŞANLIURFA GELENEKSEL HALK OYUNLARI KADIN VE ERKEK GİYSİSİ. Halk oyunları Araştırmacısı ŞÜKRÜ ÜZÜMCÜ

ŞANLIURFA GELENEKSEL HALK OYUNLARI KADIN VE ERKEK GİYSİSİ. Halk oyunları Araştırmacısı ŞÜKRÜ ÜZÜMCÜ ŞANLIURFA GELENEKSEL HALK OYUNLARI KADIN VE ERKEK GİYSİSİ Halk oyunları Araştırmacısı ŞÜKRÜ ÜZÜMCÜ GİYSİ Karanlık devirlerden buyana insanlar örtünme amacıyla çeşitli malzemeler kullanarak değişik giysiler

Detaylı

LET M ve BEDEN D L N N LET MDEK YER

LET M ve BEDEN D L N N LET MDEK YER LET M ve BEDEN D L N N LET MDEK YER Haz rlayan: Kutluhan Kemalo lu Ac badem Sa l k Grubu Organizasyonel Geli im Uzman Haz rlanma Tarihi: 10.03.2011 İletişim Nedir? İletişim; Düşünce, duygu ve bilgilerin

Detaylı

Çalıştığımız tesis hakkında mümkün olduğunca çok şey bilmeliyiz. Sadece kendi departmanımızla alakalı konuları değil, tüm aktivite ve sunumlar,

Çalıştığımız tesis hakkında mümkün olduğunca çok şey bilmeliyiz. Sadece kendi departmanımızla alakalı konuları değil, tüm aktivite ve sunumlar, İLK İZLENİM Dış görünüşümüz ile bıraktığımız intiba nasıl sosyal hayatımızda kendimizi yansıtıyorsa, bıraktığımız izlenim iş hayatımızda da çalıştığımız kurumla bağdaştırılmaktadır. Bu sebeple; Hizmet

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK VE ULAŞTIRMA YÜKSEKOKULU GÜVERTE ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Güverte

Detaylı

İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu Güvercinler Sınıfı Filler İle İlgili Neler Biliyoruz?

İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu Güvercinler Sınıfı Filler İle İlgili Neler Biliyoruz? Filler İle İlgili Neler Biliyoruz? Ege İ.: Filler ağızlarından değil, burunlarından su içerler. Can Mert K.:Fillerin su sıçrattığını biliyorum. Emir N.: Fillerin Afrika ülkesinde yaşadıklarını biliyorum.

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Kıyafetlerin Özellikleri a) Yazlık bay tören kıyafeti: Düz, beyaz alpaka

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

MODA EŞLEŞTİRELİM. iddialı frapan sade dikkat çekici klasik spor gündelik - gösterişli

MODA EŞLEŞTİRELİM. iddialı frapan sade dikkat çekici klasik spor gündelik - gösterişli ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΙV ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70013 Γ) MODA EŞLEŞTİRELİM iddialı frapan

Detaylı

Yargıtay Kıyafet Yönetmeliği

Yargıtay Kıyafet Yönetmeliği Yargıtay Başkanlığı Resmi Gazete Tarihi: 22/08/2001 Resmi Gazete Sayısı: 24501 Yargıtay Kıyafet Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 Bu Yönetmelik, Yargıtay Birinci Başkanı, Yargıtay Cumhuriyet

Detaylı

YÖNETMELİK EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI MENSUPLARI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI MENSUPLARI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 26 Ocak 2019 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30667 İçişleri Bakanlığından: YÖNETMELİK EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI MENSUPLARI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 15/8/2007

Detaylı

Doç. Dr. Ertuğrul YAMAN (eyaman@gazi.edu.tr)

Doç. Dr. Ertuğrul YAMAN (eyaman@gazi.edu.tr) Doç. Dr. Ertuğrul YAMAN (eyaman@gazi.edu.tr) Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. MEVLANA Herkesin üç kişiliği vardır; Sahip olduğu, Sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr "Ne söylediğinizden çok,

Detaylı

SALSA MÜSABAKALARI KIYAFET KURALLARI

SALSA MÜSABAKALARI KIYAFET KURALLARI SALSA MÜSABAKALARI KIYAFET KURALLARI Aşağıda detaylandırılan TDSF Salsa Kıyafet Yönetmeliği geçerlidir. Aşağıdaki kıyafet kurallarına aykırı hareket eden çiftler Diskalifiye edilir. Hüküm ve Uygulanabilirlik

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI - 2012. PAMUK ŞEKERİM I (Kavram Eğitimi Kitabı)

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI - 2012. PAMUK ŞEKERİM I (Kavram Eğitimi Kitabı) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI - 2012 PAMUK ŞEKERİM I (Kavram Eğitimi Kitabı) ANKARA 2012 BAŞLARKEN Okul öncesi yıllar çocukların örgün eğitime başlamadan

Detaylı

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr 11 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_28 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gardırobunuzu R E NK L E ND İ R İ N 1 Sadece

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU ELVARLI. Açık raf sistemi TASARIM: GÜVENLIK: Direği tavana sabitleyin. Yan paneli duvara sabitleyin.

SATIN ALMA KILAVUZU ELVARLI. Açık raf sistemi TASARIM: GÜVENLIK: Direği tavana sabitleyin. Yan paneli duvara sabitleyin. SATIN ALMA KILAVUZU ELVARLI Açık raf sistemi TASARIM: Ehlén Johansson GÜVENLIK: Direği tavana sabitleyin. Yan paneli duvara sabitleyin. Değişik duvar tipleri için değişik sabitleme parçaları kullanmak

Detaylı

İçindekiler. 2. Bölüm: Kurumsal Malzemeler Kartvizit Antetli Kağıt Saygılarımızla Kartı

İçindekiler. 2. Bölüm: Kurumsal Malzemeler Kartvizit Antetli Kağıt Saygılarımızla Kartı GİRİŞ Bu kılavuz, Köfteci Hüsmen Aga Markasının kurumsal kimliğindeki görsel öğelerin kapsamını ve uygulama kurallarını açıklamaktadır. Bugüne kadar süregelen köklü, güçlü ve güvenilir kurum kimliğimizin

Detaylı

Renkler Test Çözümleri. Test 1'in Çözümleri. Kırmızı renkli kumaş parçası mavi ışığı yansıtmadığı. için siyah görünür.

Renkler Test Çözümleri. Test 1'in Çözümleri. Kırmızı renkli kumaş parçası mavi ışığı yansıtmadığı. için siyah görünür. 33 Renkler Test Çözümleri 1 Test 1'in Çözümleri 3. 1. S K Y Şekilde gösterildiği gibi; + = + = + = + + = görünür. Bu duruma uymayan E seçeneği yanlıştır. Sarı renkli kumaş parçası ışığı yansıtmadığı için

Detaylı

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört TOPTAN T SHİRT Ülkemizde bir çok ilde gelişme gösterdiğinden dolayı ürünleri pazarlayan bir çok firma bulunmakta dir. Burada potansiyel müşterilerinize düşen bu firmalar toptan Baskılı tişört arasında

Detaylı

TÜ Bİ TAK - Bİ DEB. Sanal Kampüs Kullanım Kılavuzu

TÜ Bİ TAK - Bİ DEB. Sanal Kampüs Kullanım Kılavuzu TÜ Bİ TAK - Bİ DEB Sanal Kampüs Kullanım Kılavuzu Mart 2013 İçindekiler 1. Giriş...2 2. Sisteme Kayıt Olma...2 3. Sisteme Giriş Yapma...3 4. Grafik, Ağ Bağlantısı Ve Ses Ayarları...5 5. Sanal Dünyada İletişim...9

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (48-60 AY) TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI ARALIK 2016 AYLIK PLAN

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (48-60 AY) TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI ARALIK 2016 AYLIK PLAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (48-60 AY) TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI ARALIK 2016 AYLIK PLAN BİLİŞSEL GELİŞİM Kazanım 1. Nesne/durum/olaya dikkatini verir. Ø Dikkatini çeken nesne/durum/olaya

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Menemen Kaymakamlığı Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Menemen Kaymakamlığı Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Menemen Kaymakamlığı Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Medine SARIKAYA Eğitsel Performans Elini yıkar. Elini

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 İNSAN-BİLGİSAYAR ETKİLEŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞİMİ 1970 lerdeki mouse-klavye bilgisayar-insan etkileşiminden başlayan gelişim 1990 larda dokunmatik

Detaylı

DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ

DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 28.02.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27507 DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Türk Bayraklı gemilerde

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu

Detaylı

yansıyan ışık Gelen ışık

yansıyan ışık Gelen ışık IŞIĞIN SOĞURULMASI Güneş ışığını doğrudan alan bütün cisimlerde az ya da çok bir sıcaklık artışı olur. Bu durumun sebebi ise ışığın, madde ile etkileştiğinde maddeler tarafından soğurulmasıdır. yansıyan

Detaylı

BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI BİÇİMLENDİRME

BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI BİÇİMLENDİRME BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI BİÇİMLENDİRME Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BİÇİMLENDİRME Yazmış olduğumuz metinleri farklı boyut, renk, yazı tipi vb. özelliklerde yazabilmek için biçimlendirme işlemi

Detaylı

Güçlü Erkeklerin Güçlü Stilleri

Güçlü Erkeklerin Güçlü Stilleri On5yirmi5.com Güçlü Erkeklerin Güçlü Stilleri Onlar hem başarılı hem de güçlüler... Tabi aynı zamanda stilleri de oldukça güçlü... İşte şöhretlerini stilleriyle sağlamlaştırmış erkekler... Yayın Tarihi

Detaylı

S P R I N G / S U M M E R 1 8

S P R I N G / S U M M E R 1 8 D A L I D A SS/18 SPRING / SUMMER 18 SS/18 SONSUZ DENGE, GÖZ KAMAŞTIRICI HARMONİ Dünya; denge ve uyumun muhteşem harmonisiyle dönüyor. Değişim ve yenilikleri sonsuz bir sevgiyle kucaklayan cesur kadınların

Detaylı

Çekici mi Yoksa İtici mi Olduğunuzu Belirleyen 4 Kural - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Çekici mi Yoksa İtici mi Olduğunuzu Belirleyen 4 Kural - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Jülide Dalayman 1- Dış görünümünüze özen gösterin Önemli olan ruh güzelliğidir elbette ama ilk bakışta ruhumuzla değil dış görünümümüzle iletişim kurarız. Pozitif bir ilk izlenim bırakmak için yüzünüzü

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Güz Yarıyılı - Hafta X

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Güz Yarıyılı - Hafta X Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Güz Yarıyılı - Hafta X Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Blog: muratok.wordpress.com BİR KONUYU SUNARKEN DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN KURALLAR; Arkadaşımızla Konuşur gibi sunmalıyız.

Detaylı

Kaynak: Forum Media Yayıncılık; İş Sağlığı ve Güvenliği için Eğitim Seti

Kaynak: Forum Media Yayıncılık; İş Sağlığı ve Güvenliği için Eğitim Seti Kaynak: Forum Media Yayıncılık; İş Sağlığı ve Güvenliği için Eğitim Seti Özel bir amaç, faaliyet veya durumu işaret eden levha, renk, sesli ve/veya ışıklı sinyal, sözlü iletişim ya da el - kol işareti

Detaylı

http://yenimarkamodelleri.com/ Wednesday 29th of October 2014 04:51:20 PM Yeni Marka Modelleri Document generated by https://siteoid.

http://yenimarkamodelleri.com/ Wednesday 29th of October 2014 04:51:20 PM Yeni Marka Modelleri Document generated by https://siteoid. Yeni Marka Modelleri ANASAYFA GIYIM EV DEKORASYON HOBI BEBEK ÇOCUK ÜRÜN TANITIMI VIDEO Uzun Dar Elbise Pull Bear Siyah Ara.. Barbour Bayan Mont Ceket Prism Quilt Çok Şık Bayan Kot Pantolon Zara Uzun Abiye

Detaylı

MESAJIN ULAŞMASI SÖZ SES BEDEN DİLİ %93

MESAJIN ULAŞMASI SÖZ SES BEDEN DİLİ %93 MESAJIN ULAŞMASI SÖZ %7 SES %93 BEDEN DİLİ BEDEN DİLİNDE İLETİŞİM Sözsüz mesajlar, jestler, göz ve baş hareketleri, beden duruşu, yüz ifadeleri, mesafe, temas gibi BEDEN DİLİ ÖGELERİYLE ifade edilir. Bu

Detaylı

HÂKİM VE SAVCILARIN RESMİ KIYAFET YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak

HÂKİM VE SAVCILARIN RESMİ KIYAFET YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak Resmi Gazete Tarihi: 29.03.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23301 HÂKİM VE SAVCILARIN RESMİ KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak Amaç Madde 1- Bu Yönetmelik, adli ve idari yargıda görevli

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ MAYIS 2000 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

Detaylı

Kurumsal kimlik çalışmalarındaki zincirin ilk halkasını logo tasarımı oluşturur. Bu nedenle logo (amblem, logo veya logotype) tasarlanırken uygulama

Kurumsal kimlik çalışmalarındaki zincirin ilk halkasını logo tasarımı oluşturur. Bu nedenle logo (amblem, logo veya logotype) tasarlanırken uygulama Kurumsal kimlik çalışmalarındaki zincirin ilk halkasını logo tasarımı oluşturur. Bu nedenle logo (amblem, logo veya logotype) tasarlanırken uygulama alanları çok ayrıntılı düşünülmeli, teknik olanaklar

Detaylı

Etkili Bir Sunuş Gerçekleştirmek. Anadolu Üniversitesi

Etkili Bir Sunuş Gerçekleştirmek. Anadolu Üniversitesi Etkili Bir Sunuş Gerçekleştirmek Anadolu Üniversitesi Sunuş İçeriği Sunuşa hazırlık Sunuşu gerçekleştirme Elektronik görüntü oluşturma Sözsüz iletişim unsurları Sunuş sonrası Önce gerçekler... İnsanların

Detaylı

E ECZANE EDEBİYAT EDİRNE EFENDİ EĞİLMEK

E ECZANE EDEBİYAT EDİRNE EFENDİ EĞİLMEK E ECZANE EDEBİYAT Her iki el göğüs hizasındadır. Sağ elin işaret parmağı açık, öbür parmakları kapalıdır. Sol elin serçe ve başparmağı kapalı öbür parmaklar açıktır. Sağ el, sol elin açık parmaklarının

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ 2009 BİRİNCİ BÖLÜM İÇİNDEKİLER SAYFA Amaç 1 Kapsam 1 İKİNCİ BÖLÜM Yürürlüğe Giriş 1 ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Kıyafet Miad Çizelgesi

Detaylı

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır.

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır. MYK01 Metal Yaka İsimliği Süblimasyon baskıya uygundur. Bu ürüne ait kalıpların tamamı firmamıza ait olduğu için mevcut olan her renk süblimasyon metaline tam profesyonel kesim yapılmaktadır. Süblimasyon

Detaylı

TOPLUMSAL STATÜ AÇISINDAN KADININ GİYSİ TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN ETMENLER

TOPLUMSAL STATÜ AÇISINDAN KADININ GİYSİ TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN ETMENLER TOPLUMSAL STATÜ AÇISINDAN KADININ GİYSİ TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN ETMENLER Yrd. Doç. Dr. Emine KOCA Dr. Meryem ARGA ŞAHİNOĞLU Yrd. Doç. Dr. Fatma KOÇ Dr. Beyhan PAMUK Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ Madde 1 a) Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik

Detaylı

Kodak ESP C315 - yazıcı kafası şerit kabloyu yeniden takın nasıl

Kodak ESP C315 - yazıcı kafası şerit kabloyu yeniden takın nasıl Kodak ESP C315 - yazıcı kafası şerit kabloyu yeniden takın nasıl Bağlantısı kesilmiş bir şerit kablo yeniden yerleştirmek için yazıcı kafası takımını açmak Yazan: infiniti25 ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠLK VE ACĠL YARDIM PROGRAMI DÖNEM ĠÇĠ MESLEKĠ UYGULAMALARI YÖNERGESĠ

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠLK VE ACĠL YARDIM PROGRAMI DÖNEM ĠÇĠ MESLEKĠ UYGULAMALARI YÖNERGESĠ T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠLK VE ACĠL YARDIM PROGRAMI DÖNEM ĠÇĠ MESLEKĠ UYGULAMALARI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

RENK İLE İLGİLİ KAVRAMLAR

RENK İLE İLGİLİ KAVRAMLAR RENK İLE İLGİLİ KAVRAMLAR Tanımlar Renk Oluşumu Gökyüzünde yağmur sonrasında olağanüstü bir renk kuşağı ( gökkuşağı ) görülür. Bunun nedeni yağmur damlalarının, cam prizma etkisi ile ışığı yansıtarak altı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ PRATİK KIZ SANAT OKULU ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ BURSA'DA GEÇMİŞ DÖNEM KADIN GİYSİLERİ ARAŞTIRMA FORMU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ PRATİK KIZ SANAT OKULU ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ BURSA'DA GEÇMİŞ DÖNEM KADIN GİYSİLERİ ARAŞTIRMA FORMU Ülfet GÜZEY 1900 Doğumlu Gelinlik ÜRÜNÜN YAPIM TARİHİ 1915 ÜRÜNÜN İNCELEME TARİHİ 16 /03 / 2011 Greg tül üzerine ipek ipliği ile zincir işi işlenmiş, rişliyö tekniği ile motifler tüle monte edilmiş, bitkisel

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

Temel Hareketler Kontrol Listeleri Yer değiştirme hareketleri: Gerçekleşti Gerçekleşmedi

Temel Hareketler Kontrol Listeleri Yer değiştirme hareketleri: Gerçekleşti Gerçekleşmedi GÜRSEL, F., YILDIZ, N., Temel Hareketler Kontrol Listeleri Güvenirlik Çalışması. 199. SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi, 2008, VI (4) 199-205. TEMEL HAREKET BECERİLERİ KONTROL LİSTESİ Temel

Detaylı

T.C. BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLĠK GÖREVLĠLERĠNĠN KIYAFET VE TECHĠZATINA ĠLĠġKĠN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

T.C. BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLĠK GÖREVLĠLERĠNĠN KIYAFET VE TECHĠZATINA ĠLĠġKĠN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar T.C. BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLĠK GÖREVLĠLERĠNĠN KIYAFET VE TECHĠZATINA ĠLĠġKĠN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu esaslar; Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde

Detaylı

Çoraplar! Tüm aileniz için. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr

Çoraplar! Tüm aileniz için. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr www.tchibo.com.tr 16 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tüm aileniz için Çoraplar! Sadece Tchibo dünyasına özel Tchibo da her hafta yeni bir dünya

Detaylı

7.SINIF FEN BİLİMLERİ AYNALAR VE IŞIK KARMA SORULAR

7.SINIF FEN BİLİMLERİ AYNALAR VE IŞIK KARMA SORULAR 1. 4. I. Düzlem aynada görüntü aynaya göre simetriktir. II. Çukur aynalarda görüntü cismin bulunduğu yere göre düz-büyük veya tersküçük olabilir. III. Tümsek aynalarda cismin görüntüsü daima küçük ve düzdür.

Detaylı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) OKULLARI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KATALOĞU

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) OKULLARI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KATALOĞU 1 TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) OKULLARI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KATALOĞU (KIZ) (KIZ) K LOGOLU KISA KOL LACİVERT - BEYAZ %100 PAMUK K LOGOLU UZUN KOL LACİVERT - BEYAZ %100 PAMUK K LOGOLU PİKE ELBİSE KIRMIZI %100

Detaylı

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 2127 Mercan zincir askılı elbise 159 TL 60008 Altın rengi yüzükler 19 TL 51017 Kolye 39 TL 51019 Kolye 39 TL TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 51069 Zincirli siyah kolye 39 TL

Detaylı

10 indirim* İLK SIPARIŞE ÖZEL ILKBAHAR YAZ KOLEKSIYONUNDA UYGULANIYOR. DAHA FAZLA MODELLER İÇİN: www.masaltos.com İLETİŞİM:

10 indirim* İLK SIPARIŞE ÖZEL ILKBAHAR YAZ KOLEKSIYONUNDA UYGULANIYOR. DAHA FAZLA MODELLER İÇİN: www.masaltos.com İLETİŞİM: İLK SIPARIŞE ÖZEL 10 indirim* ILKBAHAR YAZ KOLEKSIYONUNDA UYGULANIYOR. Kutuda verilen indirim kodu web sayfamızda girebilirsiniz. DAHA FAZLA MODELLER İÇİN: www.masaltos.com İLETİŞİM: Tel. (+34) 954 56

Detaylı

BEDEN DİLİ VE İMAJ YÖNETİMİ

BEDEN DİLİ VE İMAJ YÖNETİMİ BEDEN DİLİ VE İMAJ YÖNETİMİ Ümit ÜNKER www.umitunker.com S İÇERİK İmaj İmaj bileşenleri Profesyonel yaşamda kişisel ve kurumsal imajda başarı Etkili İletişim Nörobiyolojik bilim Beden Dili DİNLEMEK Kalpten

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GÖREV YAPAN EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİ SAYGI NÖBETİ İLE CENAZE TÖRENİ KIYAFETİ YÖNERGESİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GÖREV YAPAN EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİ SAYGI NÖBETİ İLE CENAZE TÖRENİ KIYAFETİ YÖNERGESİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GÖREV YAPAN EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİ SAYGI NÖBETİ İLE CENAZE TÖRENİ KIYAFETİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin

Detaylı

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU MÜLAKAT BECERİLERİ Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU İçindekiler MÜLAKAT MÜLAKAT ÇEŞİTLERİ MÜLAKAT ÖNCESİ HAZIRLIK MÜLAKATTA NELER YAPILMALI/YAPILMAMALI MÜLAKAT SORULARI Mülakat Hakkında Mülakat ; Sınırlı

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 5S Standartları talimatlarının hazırlanmasından, tüm üniteler talimatın uygulamasından sorumludur.

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 5S Standartları talimatlarının hazırlanmasından, tüm üniteler talimatın uygulamasından sorumludur. Sayfa No 1/6 1.0 Amaç Bu talimat ile İş güvenliği, çevre, verimlilik, makine performansı ile çalışanların katılım ve motivasyonunu artırarak düzen ve disiplini sağlamak amacıyla kurulan 5S sistematiğinde;

Detaylı

1 Sabah yataktan kalkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 2 Küvete girip çıkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 3 Saç yıkamak, taramak 0 1 2 3 4 5 6 7

1 Sabah yataktan kalkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 2 Küvete girip çıkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 3 Saç yıkamak, taramak 0 1 2 3 4 5 6 7 JAQQ ( JUVENILE ARTHRITIS QUALITY OF LIFE QUESTIONNAIRE) 1. BÖLÜM: BÜYÜK MOTOR FONKSİYONLAR A. Son iki hafta içerisinde, aşağıdaki aktiviteleri yaparken artrit ya da tedavisine bağlı olarak ne sıklıkla

Detaylı