Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz"

Transkript

1

2 TKARE MÜHENDİSLİK Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz TANITIM SUNUMU

3 TKARE MÜHENDİSLİK Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz

4 HAKKIMIZDA Otomotiv Yan Sanayi ve Ana Sanayisi nde uzun yıllar ; Sac metal Kalıp Tasarımı, Kalıp İmalatı ve Proje Yönetimi konularında hizmet vermiş kadrosuyla; Otomotiv, Beyaz Eşya, Havacılık ve Savunma Sanayisi nin ihtiyaç duyduğu sac metal kalıpları konusunda hizmet vermek amacıyla 2011 yılında kurulmuştur. Amacımız; olarak müşterilerimize hızlı, kaliteli, yenilikçi ve sonuç odaklı çözümler üretmektir. MİSYONUMUZ Sac Metal Kalıp sektöründeki müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için tüm bilgi ve birikimlerimizi kullanarak, gelişen teknolojileri takip etmek, bunları uygulamaya dökmek ve gerekli organizasyonları kurarak müşterilerimizin hizmetine sunmaktır. Ürettiğimiz ürünü kaliteli, uygun maliyetle, zamanında teslim etmektir. VİZYONUMUZ Sac Metal Kalıp sektöründe, ürün tasarımından kalıp imalatına kadar olan her aşamada müşterilerine hızlı, kaliteli ve sonuç odaklı çözümler üreten, teknolojiyi yakından takip ederek müşterileri için en doğru çözümleri üreten öncü kuruluş olmak.

5

6

7

8 ;müşterilerine sunduğu hizmetlerde, sac metal kalıp sektöründe yaygın olarak kullanılan mühendislik yazılımlarını kullanmaktadır. Sac metal kalıpçılığının her aşamasına ayrı ayrı hizmetler sunan bu mühendislik yazılımları, TKARE MÜHENDİSLİĞİN eğitimli, yetkin kadrosu tarafından verimli bir şekilde kullanılarak müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Sunduğumuz hizmetler; Ürün Tasarımı Yapılabilirlik çalışmaları Proses Metot Tasarımı Kalıp Tasarımı Prototip Kalıplar Açınım Kesme Kalıpları Çekme Kalıpları Bükme / Form Verme Kalıpları Kesme / Delme Kalıpları Kamlı Kalıplar ( Kontra kam Uygulamaları ) Adımlı ( Prograssive ) kalıplar Hassas Kesme Kalıpları Transfer Pres Kalıpları Aparat / Fikstür Tasarımları Kinematik Simülasyon ile Kalıp Tasarım Kontrolü Statik Analiz ile Kalıp elemanları mukavemet hesaplamaları Kalıp İmalatı

9 ÜRÜN TASARIMI Sac Metal sektöründeki tecrübelerimizle üretilebilir, işlevsel ürünlerin tasarımları.

10 YAPILABİLİRLİK ÇALIŞMALARI Kalıp tasarımlarına başlamadan ürünün üretilebilirliğinin analiz edildiği, kalıp tasarım ve imalat faaliyetlerindeki zaman ve işçiliklerin optimum seviyeye indirildiği çok önemli aşamalardan birisidir. Bu süreçte sanal ortamda simülasyonlar yaparak doğru, minimum maliyette ve hızlı kalıp imalatına yön veren mühendislik yazılımları kullanılmaktadır. Yapılan tüm çalışmalar raporlanarak müşterilerimize sunulmaktadır.

11 YAPILABİLİRLİK ÇALIŞMALARI Kalıp tasarımlarına başlamadan ürünün üretilebilirliğinin analiz edildiği, kalıp tasarım ve imalat faaliyetlerindeki zaman ve işçiliklerin optimum seviyeye indirildiği çok önemli aşamalardan birisidir. Bu süreçte sanal ortamda simülasyonlar yaparak doğru, minimum maliyette ve hızlı kalıp imalatına yön veren mühendislik yazılımları kullanılmaktadır. Yapılan tüm çalışmalar raporlanarak müşterilerimize sunulmaktadır.

12 PROSES / METOT TASARIMI Yapılabilirlik çalışmalarından sonra, kalıp tasarımının yapılabilmesi için hazırlanan; ürünün imalat yöntemlerinin belirlendiği aşamadır. Doğru proses, doğru Kalıp Tasarımı.

13 PROSES / METOT TASARIMI Doğru proses, doğru Kalıp Tasarımı.

14 PROSES / METOT TASARIMI Doğru proses, doğru Kalıp Tasarımı.

15 PROSES / METOT TASARIMI Doğru proses, doğru Kalıp Tasarımı.

16 GERİ YAYLANMA ( SPRINGBACK ) ÇALIŞMALARI Proseslerini geliştirdiğimiz tüm parçaların geri yaylanma simülasyonlarını yaparak; gerekirse Telafi Yüzey geliştirmeleri yapılır, tekrar simüle edilir ve parçanın kalıptan min. Geri yaylanmış şekilde çıkmasını sağlamış oluruz. Orjinal Telafi Yüzeyi

17 GERİ YAYLANMA ( SPRINGBACK ) ÇALIŞMALARI Proseslerini geliştirdiğimiz tüm parçaların geri yaylanma simülasyonlarını yaparak; gerekirse Telafi Yüzey geliştirmeleri yapılır, tekrar simüle edilir ve parçanın kalıptan min. Geri yaylanmış şekilde çıkmasını sağlamış oluruz.

18 KALIP TASARIMI Hazırlanan Proses çalışmaları ile Kalıpların 3 boyutlu ortama aktarıldığı bölümdür. Uzun yıllar bu sektöre hizmet etmiş teknik ekibimizle optimum boyutlarda, minimum maliyetlerde, kaliteli ve hızlı kalıp tasarımları ile hizmetinizdeyiz. Prototip Kalıplar Açınım Kesme Kalıpları Çekme Kalıpları Kesme / Delme Kalıpları Bükme / Form Verme Kalıpları Kamlı Kalıplar ( Kontra Kam Uygulamaları ) Adımlı ( Prograssive ) Kalıplar Hassas Kesme Kalıpları Transfer kalıpları

19 KALIP TASARIMI Açınım Kesme Kalıpları

20 KALIP TASARIMI Çekme Kalıpları Tek Etkili Çekme Kalıpları Çift Etkili Çekme Kalıpları

21 KALIP TASARIMI Kesme / Delme Kalıpları

22 KALIP TASARIMI Bükme / Form Verme Kalıpları

23 KALIP TASARIMI Kamlı Kalıplar

24 KALIP TASARIMI Kamlı Kalıplar ( Rotary kam )

25 KALIP TASARIMI Kamlı Kalıplar ( Kontra kam )

26 KALIP TASARIMI BMW Kalıpları ( BMW Carisma Programı kullanılarak tasarımlar gerçekleştirilmiştir )

27 KALIP TASARIMI FORD Kalıpları ( FORD Powertools Programı kullanılarak tasarımlar gerçekleştirilmiştir )

28 KALIP TASARIMI Adımlı ( Prograssive ) Kalıplar

29 KALIP TASARIMI Adımlı ( Prograssive ) Kalıplar

30 KALIP TASARIMI Adımlı ( Prograssive ) Kalıplar

31 KALIP TASARIMI Hassas Kesme Kalıpları

32 KALIP TASARIMI Transfer Pres Kalıpları Transfer Pres Eğrileri Transfer Pres Kalıpları

33

34 KİNEMATİK SİMÜLASYON İLE KALIP TASARIM KONTROLÜ Tamamlanan kalıp tasarımlarının kinematik olarak simüle edildiği ve sanal ortamda pres altında çalışmasını gösterdiğimiz aşamadır. Bu aşamada tasarlanan kalıp içersinde, kalıbın çalışmasına engel bir durum olup olmadığı tespit edilir ve kalıp imalatına geçmeden tüm engeller ortadan kaldırılarak, kalıpların sorunsuz bir şekilde imalatına geçme olanağını sağlamış oluyoruz. Müşterilerimiz aynı zamanda parça üreten şirketler ise; kalıpların bağlanacağı preslerin çalışma eğrilerini talep ederek, yapacağımız simülasyonun üretimdeki ile uyumluluğunu sağlamış oluyoruz. Özellikle, transfer presi olan müşterilerimizden bu çalışma eğrilerini talep ederek, kalıp tasarımlarının transfer hattına uyumluluğunu simüle ediyoruz.

35 STATİK ANALİZ İLE KALIP ELEMANLARI MUKAVEMET HESAPLAMALARI Tasarlanan kalıp elemanlarının çalışma koşullarına uygunluğunu, gerekli mukavemet değerlerini karşılayıp karşılamadığını simüle ettiğimiz aşamadır. Bu analizler sonucunda kalıp elemanlarının optimum seviyede imalata geçmesini sağlamış oluyoruz.

36 APARAT / FİKSTÜR TASARIMI Kaynak Aparatları Montaj Aparatları Test Aparatları Kontrol Fikstürleri

37 APARAT / FİKSTÜR TASARIMI KONTROL APARATI MONTAJ APARATI Montaj Aparatı: Hafif Ticari araç, Bağımsız Süspansiyon Montaj Aparatı

38 APARAT / FİKSTÜR TASARIMI KONTROL APARATI

39 APARAT / FİKSTÜR TASARIMI KONTROL APARATI

40 APARAT / FİKSTÜR TASARIMI KAYNAK APARATI

41 MAKİNA TASARIMI / İMALATI Tkare Mühendislik; Firmanıza özel Makine Tasarımı ve Makine İmalatı konusunda da hizmet vermektedir. Özel Makinalar konusunda, Tasarımdan İmalata kadar anahtar teslim Makinalar tasarlamakta ve üretmektedir.

42 YAZILIM Kalıp Kinematiği Tkare Mühendislik 2014 Nisan Ay ı itibari ile, bir Japon yazılımı olan Kalıp Kinematik programı EXPRESSUS yazılımının Türkiye deki tek yetkili satıcısı olmuştur. Expressus programı sayesinde; Daha Tasarım aşamasında; kalıpların pres altı kinematik simülasyonu yapılarak, kalıpta herhangi bir girişim ya da hatalı bir çalışma durumu olup olmadığı analiz edilebilir. İstenirse kalıp ile beraber pres senkronizasyonu da kurularak, özellikle Transfer ve Cross Bar uygulamalarını simüle edebilirsiniz. Bu sayede daha tasarım aşamasında; kalıbınızın tam olarak doğru çalıştığından emin olup, imalat çalışmalarını başlatabilirsiniz. Kinematik simülasyonun istenilen aşamasında simülasyonu durdurarak; istenilen bölgeden kesit alınabilir, kalıp elemanları arasında ölçüm, girişim ya da kalıp elemanları arasındaki ilişkileri analiz edebilirsiniz. Transfer kalıplarının simülasyonlarında, pres hızınızın kalıbınıza olan yansımalarını tespit ederek, optimum hızlarda parça üretimini daha tasarım aşamasında tespit edebilirsiniz.

43

44 Murathan TOKTAŞ Makina Mühendisi ( Genel Müdür ) Anıl Sertaç ATALAN Makina Mühendisi ( Teknik Müdür ) Hülya YALÇIN Endüstri Mühendisi ( Kalite Yönetim Temsilcisi ) Dilek VARANTEZ TOPSAKAL ( Ticari Danışman ) Merve IRMAK Makina Teknikeri (MYO) ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Elif Nur AYDIN End. Kalıpçılık (MYO) ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Fırat SAĞBAŞ Makina Teknisyeni ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Sercan UZUN Makina Teknikeri (MYO) ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Ayşegül Buse İYİGÜN Makina Teknikeri (MYO) ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Ümit ORUÇ Makina Teknisyeni ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Esra OLGUN Makina Teknikeri (MYO) ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Bilge AY Makina Teknikeri (MYO) ( Kalıp Tasarım Uzmanı ) Elif DEMİRAL İşletme ( Finans Sorumlusu )

45 ÇALIŞAN PROFİLİ ( EĞİTİM ) LISANS ON LISANS MESLEK LISESI ILK OGRETIM TOPLAM ÇALIŞAN SAYISI: 17

46 ÇALIŞAN PROFİLİ ( POZİSYON ) PROSES UZMANI KALIP TASARIM UZMANI FINANS OFIS GOREVLISI TOPLAM ÇALIŞAN SAYISI: 17

47 GENEL MÜDÜR MURATHAN TOKTAŞ TEKNİK MÜDÜR ANIL SERTAÇ ATALAN KALİTE YÖNETİM TEMSİLCİSİ HÜLYA YALÇIN TİCARET MÜDÜRÜ MURATHAN TOKTAŞ TİCARİ DANIŞMAN DİLEK VARANTEZ TOPSAKAL PROSES SORUMLUSU ANIL SERTAÇ ATALAN FİNANS SORUMLUSU ELİF DEMİRAL PROSES UZMANI SERCAN UZUN PROSES UZMANI BİLGE AY PROJE SORUMLUSU BİLGİ İŞLEM SORUMLUSU FIRAT SAĞBAŞ KALIP TASARIM UZMANI ÜMİT ORUÇ KALIP TASARIM UZMANI SERCAN UZUN KALIP TASARIM UZMANI MERVE IRMAK KALIP TASARIM UZMANI FIRAT SAĞBAŞ KALIP TASARIM UZMANI AYSEGUL BUSE IYIGUN KALIP TASARIM UZMANI ELİF NUR AYDIN KALIP TASARIM UZMANI ESRA OLGUN KALIP TASARIM UZMANI BİLGE AY

48 SUNUCUMUZ HP Pro Liant ML110 G7 İŞLEMCİ: XEON RAM : 16gb 1 ADET SİMÜLASYON DONANIMI HP Z 800 İŞLEMCİ: XEON RAM : 16gb 1 ADET DONANIM HP Z 420 İŞLEMCİ: XEON RAM : 16gb 11 ADET YEDEKLEME DONANIM DELL PRECISION T3500 İŞLEMCİ: XEON RAM : 24gb 4 ADET LenovoEMC px4-300d Network Storage CA ARCserve Backup r16.5 for Windows File Server Module DONANIM ASUS G74-G75 İŞLEMCİ: İ7 RAM : 32gb 4 ADET DONANIM MARKA MODEL RAM ADET SUNUCU HP PRO LIANT 16gb 1 SİMÜLASYON HP Z800 16gb 1 TASARIM HP Z420 16gb 11 CA ARCserve Backup r16.5 for Windows Database Module WD RED NAS 4TB SATA3 64MB 3.5" HDD ( 16 TB ) TÜM BİLGİSAYARLARIMIZDA ÇİFT MONİTÖR KULLANILMAKTADIR. TASARIM DELL T gb 4 TASARIM ASUS NOTEBOOK G74 G75 32gb 2 2

49 FORD MOTOR COMPANY POWERTOOLS BMW CARISMA EXPRESSUS

50 REFERANS OEM PROJE TOFAŞ FIAT ( D200 ) TOFAŞ FIAT ( D310 ) TOFAŞ FIAT ( MCV ) TOFAŞ FIAT ( MCV / CNG ) TOFAŞ FIAT ( P263 ) TOFAŞ FIAT ( P139 ) TOFAŞ FIAT ( P330 ) TOFAŞ GESTAMP (VW ) COŞKUNÖZ ALLGAIER ( PORSCHE C4 ) COŞKUNÖZ RENAULT ( J87 ) COŞKUNÖZ PSA ( A94 ) COŞKUNÖZ RENAULT ( X82 ) OPSAN FORD ( V362 ) TKG HONDA ( 11M-CIVIC ) TKG TOYOTA ( 476-AL ) BEYÇELİK GESTAMP FORD ( 408 ) BEYÇELİK GESTAMP MASERATI ( M156 ) FORD OTOSAN FORD ( V362 ) FORD OTOSAN FORD ( V363 ) SARIGÖZOĞLU FORD ( V363 ) FORD OTOSAN FORD ( V363 )FNA FORD OTOSAN FORD ( B460 ) COŞKUNÖZ BMW ( F45 ) COŞKUNÖZ AUDI ( AU334 ) FORD OTOSAN FORD ( E240 ) COŞKUNÖZ A.Ş. BMW ( F54 ) DÜNYA KALIP TOFAŞ ( 356 B ) CPS MERCEDES ( A213 ) YEPSAN GM AAT ( RUSIA ) (New Niva ) DÜNYA KALIP MERCEDES ( SFTP ) SARIGÖZOĞLU MERCEDES ( SFTP )

51

52

53

54

55

56 2013 Kosgeb Kobi Girişimci Ödülleri; GENÇ GİRİŞİMCİ Katagorisi Türkiye Finalisti

57

58

59

60

61

62

63 İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Genel Müdür : Murathan TOKTAŞ ( murathan.toktas@tkare.com.tr ) Teknik Müdür : Anıl Sertaç ATALAN ( sertac.atalan@tkare.com.tr ) Ticari Danışman : Dilek VARANTEZ TOPSAKAL ( dilek.varantez@tkare.com.tr ) Adres :ULUTEK Teknoloji Geliştirme Merkezi Uludağ Ünv. Görükle Mah. Üniversite-1 Cad. No:933/ Nilüfer BURSA Telefon : Belge Geçer : Genel Ağ : E-posta :bilgi@tkare.com.tr

Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz

Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz TKARE MÜHENDİSLİK Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz TANITIM SUNUMU TKARE MÜHENDİSLİK Tasarım Dünyasına Hoşgeldiniz HAKKIMIZDA Otomotiv Yan Sanayi ve Ana Sanayisi nde uzun yıllar ; Sac metal Kalıp Tasarımı,

Detaylı

Welcome to the World of Design

Welcome to the World of Design TKARE ENGINEERING Welcome to the World of Design PRESENTATION OF COMPANY INTRODUCTION ABOUT US Automotive Industry for many years; sheet metal die design, die production and has served on the project

Detaylı

Welcome to the World of Design

Welcome to the World of Design TKARE ENGINEERING Welcome to the World of Design PRESENTATION OF COMPANY INTRODUCTION TKARE ENGINEERING TKARE ENGINEERING Welcome to the World of Design ABOUT US The company has been established in 2011

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com Tarihçemiz; Kalıp üreticisi olarak Liva kalıp, 1993 yılından beri farklı fabrikalarda özellikle otomotiv plastik kalıpları üzerine imalat bölümlerinde çalışmış ve buradaki bilgi birikimiyle kalıp imalatı

Detaylı

MSM OTOMASYON FİRMA TANITIM SUNUMU

MSM OTOMASYON FİRMA TANITIM SUNUMU MSM FİRMA TANITIM SUNUMU NİSAN 2018 Kısaca Biz MSM, 1994 yılından günümüze kadar, faaliyetlerine sürekli büyüyerek devam eden, endüstriyel teknolojik gelişmeleri yakından takip ve temin eden ve projelerinde

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz;

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz; Türkiye nin gelişmekte ve hızla yükselmekte olan makine ve ekipmanları üreticilerinden olan Kaçarlar Makina 1999 yılında Teksan Sanayi Sitesinde kurulmuştur. 2007 yılından itibaren Eskişehir KOBİ Sanayi

Detaylı

Alüminyum Alaşımlarının Otomotiv Sektöründeki Önemi, CMS nin Ar-Ge Faaliyetleri

Alüminyum Alaşımlarının Otomotiv Sektöründeki Önemi, CMS nin Ar-Ge Faaliyetleri Alüminyum Alaşımlarının Otomotiv Sektöründeki Önemi, CMS nin Ar-Ge Faaliyetleri 20.04.2017 İçerik Şirket Tanıtımı Otomotiv Sektöründe Alüminyum Alaşımları ArGe Merkezi Tanıtımı Neden Ar-Ge Merkezi? CMS

Detaylı

Efs Havacılık Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Efs Havacılık Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti. Efs Havacılık Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kuruluş: 2010 Yılı 15 Haziranda Aile fertlerinden Ercan DİNÇ ve Serkan DİNÇ in aldığı kararla finansal hiçbir gücü olmayan bu iki kardeşin geçmişten aldığı

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

SANAL ÖLÇME UYGULAMASI

SANAL ÖLÇME UYGULAMASI TMMOB Makina Mühendisleri Odası 11. Otomotiv Sempozyumu 8-9 Mayıs 2009 SANAL ÖLÇME UYGULAMASI Özet Uygulamanın temel amacı Otomotiv sac kalıpçılığında, kalıptan elde edilen parçanın kalite seviyesinin

Detaylı

TPM Makine 2008 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor.

TPM Makine 2008 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor. TPM Makine 2008 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor. 2008 yılında kurulmuş olan TPM Makine İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ. metal sac işleme teknolojileri ve makineleri konusunda

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü Ürün Geliştirme Oğuz ALTAY Satış Direktörü 3 Boyutlu Teknolojiler Mühendislik ve Simülasyon 20 Yılı aşkın tecrübe Yurtiçi ve yurtdışında 4 ofis Teknoloji uygulama merkezleri 50 nin üzerinde Personel ISO

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL TÜRKİYE NİN EN YETKİLİ TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ: POTEM Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyüklerinden olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM),

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

REPLİKA TIM 714 TIM 226 TIM 304 BK 360 BK 049 BK 064 BK 075 BK 114 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 16 AUDI 16 17 AUDI 16 17

REPLİKA TIM 714 TIM 226 TIM 304 BK 360 BK 049 BK 064 BK 075 BK 114 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 16 AUDI 16 17 AUDI 16 17 JANTLAR TIM 714 ALFA ROMEO TIM 226 ALFA ROMEO TIM 304 BK 360 ALFA ROMEO 16 ALFA ROMEO BK 049 AUDI 16 BK 064 AUDI 16 BK 075 AUDI 16 BK 114 AUDI 16 18 02 BK 126 AUDI 16 BK 217 AUDI 16 18 BK 218 AUDI 18

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Ece Usluel Sezen. Endüstri Mühendisi. 02 Bilkent Üniversitesi İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen

Ece Usluel Sezen. Endüstri Mühendisi. 02 Bilkent Üniversitesi İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen Ece Usluel Sezen Endüstri Mühendisi 02 Bilkent Üniversitesi 2014 -. İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen 2012-2014 Arçelik A.Ş. Stratejik Planlama Kıdemli Uzman 2011-2012 ISG Sabiha Gökçen Havaalanı

Detaylı

Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. 1

Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. 1 Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. 1 Firmaya Özel CATIA Tabanlı Akıllı 3 Boyutlu Tasarım Uygulamaları Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz

Detaylı

Araştırma Geliştirme Ltd. Şti. - Firma Tanıtım Sunumu -

Araştırma Geliştirme Ltd. Şti. - Firma Tanıtım Sunumu - Araştırma Geliştirme Ltd. Şti. - Firma Tanıtım Sunumu - Şubat 2013 Hakkımızda Firma Profili Ekip Faaliyet Alanları Firma Profili Hakkımızda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nın 2012 Teknogirişim Sermaye

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluş; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Aydın Plastikçiler Sanayi Sitesi nde tamamı kapalı olan

Detaylı

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri.

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri. SERA TEKNOLOJİLERİ sera sistemleri sera sistemleri Güçlü ve sağlıklı ortamlar... MEKOSER SERACILIK, 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü ve birebir görev aldığı sanayileşme ve sanayileşmeye dayalı tarımsal

Detaylı

MŞMM METAL ŞEKİLLENDİRME MÜKEMMELİYET MERKEZİ METAL ŞEKILLENDIRMEDE TÜRKIYE NIN TEK MÜKEMMELIYET MERKEZI

MŞMM METAL ŞEKİLLENDİRME MÜKEMMELİYET MERKEZİ METAL ŞEKILLENDIRMEDE TÜRKIYE NIN TEK MÜKEMMELIYET MERKEZI MŞMM METAL ŞEKİLLENDİRME MÜKEMMELİYET MERKEZİ METAL ŞEKILLENDIRMEDE TÜRKIYE NIN TEK MÜKEMMELIYET MERKEZI MŞMM`NIN SUNDUĞU OLANAKLARIN BAZILARI Malzemeler için Mekanik Testler (Çekme, Basma, Sertlik, Sac

Detaylı

teknolojinin yeni adresi

teknolojinin yeni adresi teknolojinin yeni adresi ÜRÜN ve HİZMETLERİMİZ Her türlü döküm, dövme, mekanik hassas ve kaba talaşlı imalat veya kaynak ile imal edilebilecek parçaların üretilmesi, ürettirilmesi, eğer var ise ısıl işlem,

Detaylı

Sac Metal Şekillendirme Süreçlerinde 3D Metroloji

Sac Metal Şekillendirme Süreçlerinde 3D Metroloji GOM Workshop Sac Metal Şekillendirme Sac Metal Şekillendirme Süreçlerinde 3D Metroloji Burak ACUN 12 Nisan, 2017 Sac Metal Şekillendirme Süreçlerinde Kalite Kalıp İmalatı & Şekillendirme Sınır Seri kalite

Detaylı

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI www.ufcotomotive.com www.ufcotomotive.com UFC DEBRİYAJ U.F.C., 2005 yılında Türkiye nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Bursa da kurulmuştur. Faaliyetine otomotiv yan sanayi

Detaylı

Endüstriyel Otomasyon

Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel otomasyon çok geniş kapsamlı bir konu olmakla birlikte temel olarak makinaların ve proseslerin otomatik kontrolü olarak tanımlanabilir. PLC, HMI paneller ve scada kullanılarak

Detaylı

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz:

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz: Sanayileşmek, en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır. Çalışması ve yaşaması için ekonomik elemanları memleketimizde mevcut olan büyük, küçük her çeşit sanayii kuracağız ve işleteceğiz. En başta

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

AMORTİSÖR RULMANLARI ( TEK ) T yazanlar çifttir

AMORTİSÖR RULMANLARI ( TEK ) T yazanlar çifttir VKD 13500 PSA 50,00 VKD 35030 T PSA 20,10 VKD 24000 Fiat 7,79 VKD 35030 T Honda 20,10 VKD 35001 Renault 9,38 VKD 35030 T Suzuki 20,10 VKD 35001 T Renault 17,61 VKD 35030 T Toyota 20,10 VKD 35002 Renault

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK;

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; ilgili şartname veya teknik resimlere göre muhtelif imalat tezgahları, test ve ölçüm cihazlarından oluşan üre

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

2017 V

2017 V 2017 V.2017.1 1 Simuprojects Bilişim Teknolojileri Kartal / İSTANBUL Gedikli Süt Süt ve Süt Ürünleri GAZİANTEP Fabrika : İskenderun / Hatay İstanbul Ofis : Kartal / İstanbul Kömürler Nakliyat Uluslararası

Detaylı

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com Z M ZE-MİR İNŞAAT www zemirinsaat.com ZE-MİR İNŞAAT TURZ. TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. Z M Mehmet GÖKTAŞOĞLU Genel Müdür GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN; Zemir İnşaat yılların verdiği tecrübeyle sağladığı birikimlerini profesyonel

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

3D Ölçüm Verilerinin Analizi

3D Ölçüm Verilerinin Analizi GOM Workshop Serisi Sac Metal Şekillendirme 3D Ölçüm Verilerinin Analizi Volkan TÜREMİŞ 12 Nisan, 2017 Tüm Yüzey Geometri Analizi Sac Metal Şekillendirme Uygulamaları Tasarım ve Simülasyon Sac metalin

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

: 582 kişi ( tarihleri arasında)

: 582 kişi ( tarihleri arasında) Makine, Resim ve Konstrüksiyon Programı Kuruluş Yılı : 1980 Eğitime Başlama Yılı : 1980 Mezun Sayımız : 582 kişi (2006-2017 tarihleri arasında) Yer : Burdur Eğitim Süresi : 2 Yıl Puan Türü : YGS-1 Kontenjan

Detaylı

AR-GE YOLCULUĞUMUZ. Cengiz ÖZ Makine Mühendisi. www.mubitek.com

AR-GE YOLCULUĞUMUZ. Cengiz ÖZ Makine Mühendisi. www.mubitek.com AR-GE YOLCULUĞUMUZ Cengiz ÖZ Makine Mühendisi MuBiTek, tasarım ve yazılımda yeni bir nefes; Birlikte idealinize Haziran 2005 Mustafa BİNTAŞ Uçak ve Makine Yük. Müh. ÜRÜN 270 0 Menteşe, Engelli Arabası,

Detaylı

BUMESH TECHNICS. Otomotiv.

BUMESH TECHNICS. Otomotiv. BUMESH TECHNICS Otomotiv BUMESH TECHNICS OTOMOTİV BUMESH TECHNICS Otomotiv endüstrisinde sac, alüminyum ve iç trim parçaları ile ilgili olarak hem kalıp hem de seri parça tedariği alanında hizmet vermek

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında yayılmış

Detaylı

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ CYBELEC MODEVA PAC 2D 15 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir. Kolay tekli bükümler

Detaylı

OPTİK GÖRÜNTÜLEME YÖNTEMİ KULLANAN BİR PARÇA BOYUTLANDIRMA SİSTEMİNİN TASARIMI VE PROTOTİP İMALATI. Aralık-2011

OPTİK GÖRÜNTÜLEME YÖNTEMİ KULLANAN BİR PARÇA BOYUTLANDIRMA SİSTEMİNİN TASARIMI VE PROTOTİP İMALATI. Aralık-2011 OPTİK GÖRÜNTÜLEME YÖNTEMİ KULLANAN BİR PARÇA BOYUTLANDIRMA SİSTEMİNİN TASARIMI VE PROTOTİP İMALATI Aralık-2011 TASARIM SÜRECİ Bu süreç de, yapılacak olan ürün tüm detayları ile tasarlanmıştır. Kullanılacak

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Şubat 2011

YATIRIMCI SUNUMU. Şubat 2011 YATIRIMCI SUNUMU Şubat 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Şubat 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Kasım 2010

YATIRIMCI SUNUMU. Kasım 2010 YATIRIMCI SUNUMU Kasım 2010 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Kasım 2010 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulamaları

Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulamaları Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulamaları Yusuf EMANET Yenilenebilir Enerjiler Koordinatörü Ali Oğuz GENÇ Reklam ve Tanıtım Yöneticisi Yeni Enerji, Yenilenebilir Enerji Vizyonumuz İhtiyaca Yönelik Çözüm:

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP.

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP. SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP. 2015 Vizyonumuz Araç ürün ve hizmetlerinde Türkiye'nin lider tüketici odaklı şirketi olmak. Misyonumuz Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun araç

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011

YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011 YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Ekim 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

GÜNCEL STOK UNIVERSAL JANT MODELLERİMİZ

GÜNCEL STOK UNIVERSAL JANT MODELLERİMİZ GÜNCEL STOK UNIVERSAL JANT MODELLERİMİZ AUDI ZY 658 7,5X16 5X100 38 57,1 MB STOKTA AUDI ZY 737 7,5X17 5X100 45 66,6 MB STOKTA AUDI ZY 737 7,5X17 5X112 45 66,6 MB SINIRLI STOK AUDI ZY 803 8X18 5X112 38

Detaylı

Elektronik Kart Üretiminde Çözüm Ortağınız

Elektronik Kart Üretiminde Çözüm Ortağınız Elektronik Kart Üretiminde Çözüm Ortağınız Elsimnet, otomatik dizgi i le elektronik kart üretimi, prototip üretim, özel proses gerektiren üretim, delik i çi malzemeli kart üretimi, koruyucu kaplama ve

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

V

V 2017 V.2017.2.2 1 Mem-fa Tekstil Tekstil GAZİANTEP Gedikli Süt Süt ve Süt Ürünleri GAZİANTEP Fabrika : İskenderun / Hatay İstanbul Ofis : Kartal / İstanbul Kömürler Nakliyat Uluslararası Nakliyat GAZİANTEP

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 19 Ocak 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 19 Ocak 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 19 Ocak 2017 Pazar 2016 yılı Aralık ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 3,2 artış göstererek 1 milyon 193 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Süheyl BAYBALI - TAYSAD. Süheyl BAYBALI Denetleme Kurulu Başkanı

Süheyl BAYBALI - TAYSAD. Süheyl BAYBALI Denetleme Kurulu Başkanı - TAYSAD Dünya da Otomotiv Sanayisi - Sıralama 1) ÇIN 2) JAPONYA 3) A.B.D. 4) ALMANYA 5) GÜNEY KORE 6) BREZILYA 7) HINDISTAN 8) ISPANYA 9) MEKSIKA 10) FRANSA 11) KANADA 12) TAYLAND 13) IRAN 14) BĠRLEġĠK

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

16 Üniversite ile 50 ye yakın proje

16 Üniversite ile 50 ye yakın proje FAALİYETLER VE YANSIMALARI ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ FAALİYETLER VE YANSIMALARI ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ 16 Üniversite ile 50 ye yakın proje FAALİYETLER VE YANSIMALARI ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 19 Temmuz 2017 Pazar 2017 yılı Haziran ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 2,1 artış göstererek 1 milyon 540 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 17 Mayıs 2017

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 17 Mayıs 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 17 Mayıs 2017 Pazar 2017 yılı Nisan ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 6,8 düşüş göstererek 1 milyon 230 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011

YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011 YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Temmuz 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 18 Ekim 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 18 Ekim 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 18 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Eylül ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 2,0 azalarak 1 milyon 466 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ RAPOR 2012/17 TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ'NİN YILLARA GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA TEMMUZ 2012 ÖNSÖZ İstanbul Sanayi Odası tarafından

Detaylı

2018 Eğitim Programları.

2018 Eğitim Programları. 2018 Eğitim Programları www.billur.com.tr Hakkımızda 1979 Ahmet Billur ticaret hayatına başladı. 1989 C-tipi pres ithalatına başladık. 1993 Billur Civata kuruldu. Ana faaliyet konusu bağlantı elemanları

Detaylı

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU Silikon kavçuklar düşük ve yüksek ısılara karşı mükemmel performans gösterir. AKALİTE Silikon Nedir? Silikon II. Dünya Savaş sırasında, askeri uygulamalarda

Detaylı

01 Nisan 2014. www.asatasarim.com.tr

01 Nisan 2014. www.asatasarim.com.tr 01 Nisan 2014 www.asatasarim.com.tr ÖZGEÇMİŞ Doğum Tarihi : 06-06-1955 Doğum Yeri : Harmancık / Bursa Medeni Durumu :Evli, Bir kızım var Öğrenim Durumu: 1973 Bursa Tophane EML Makine Resim Bölümü Mezunu

Detaylı

ONS Makina

ONS Makina ONS Makina www.onsmakina.com Mottomuz: Söz konusu olan geometri ise çözüm biziz. ONS MAKİNA Bursa, TURKEY Web site: www.onsmakina.com Phone: +90 224 411 99 44 Fax: +90 224 411 17 40-41 ONS Genel Bilgilendirme

Detaylı