sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar."

Transkript

1 ŞUBAT 2016 BÜLTENİ

2 sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar.

3 Aile katılım etkinliklerine önem veren okulumuz,2. sınıf velileriyle buluştu.velilerimiz Beden Eğitimi Öğretmeni Esra Ünsal Hozanlı eşliğinde Harmandalı oynadı. 2-A sınıfı ile başlayan aile katılım etkinliğinde öğrenciler,aileleriyle keyifli vakit geçirerek,harmandalının temelini oluşturan düz adım ve eşmeyi öğrendiler. Etkinlik Damat Halayının çekilmesi ile son buldu.

4 Kukla Kulübümüzde son sürat hazırlıklar

5 Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri dersi kapsamında Dr. Dilay Öztürk 5. ve 7. sınıf öğrencilerimize Organ Bağışı hakkında bilgilendirmede bulundu.

6 ALKIŞLAR OKUL ORKESTRAMIZA... Yılbaşında ve Strateji Oyunları Turnuvasında konser veren Okul Orkestramız öğrencilerine Müzik Zümre Başkanımız Betül Yılmaz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

7 Öğrencilerimizden Ege Erslan,Zeynel Zeren,Osman Ege Ergün tarihlerinde Su Topu Fedarasyonunun Marmaris'te düzenlemiş olduğu Minik Erkekler Kış Kupası Manisa Su Sporları Kulübü Su Topu Takımı Grup 5.si olmuştur.

8 Öğrencilerimizden Ceylin Özcan tarihlerinde Tenis Dağcılık Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu Tenis Turnuvasında 7-8 Yaş Kategorisinde,Ekin Yaşar 8-9 Yaş Kategorisinde birinci olmuştur.

9 Öğrencilerimizden Uğur Yorgancıoğlu tarihinde Manisa il genelinde düzenlenen Minikler Okçuluk Müsabakalarında yaş Klasik Yay Erkekler Kategorisinde 15 kişi arasında birinci,ömer Efe Ulusoy,Makaralı Yay Erkekler Kategorisinde il ikincisi olmuştur.

10 MATEMATİK ÖĞRETMENLERİMİZE TÜBİTAK DESTEKLİ EĞİTİM TÜBİTAK, Ege Üniversitesi ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü nün işbirliği ile Ege Üniversitesi nde düzenlenen Bilişsel Tanı Modelleri (BTM) ne yönelik soru yazma eğitimi tamamlandı. Eğitime Matematik Öğretmenlerimizden Serkan Ergün, Gülsüm Olca ve Ferhat Bingöl katıldı.

11 sınıflarımız etwinning Projesi Little Chefs Kapsamında kahvaltı hazırlayıp afiyetle yediler.

12 TEBRİKLER LEGOBOTİK Legobotik Kulübümüz tarihinde FLL İzmir Turnuvasına katıldı.bu turnuvada 35 katılımcı arasında 10. olma başarısını gösterdi. Legobotik Kulübü öğrencilerimiz Ali Kemal Çankaya,Hasan Tuna Erdem,Ayşe Beril Aktaş,Zeynel Zeren,Şebnem Kurban,Ege Önem,Ege Arslan,Pelin Savaş,Efe Tufan,Ozan Kunt,Sinem Kaya'ya öğretmenlerimiz Feriha Ünal Durak,Gülsüm Olca ve Aslı Okçu koçluk etti. Öğrencilerimiz madalyalarını ve belgelerini düzenlenen törenle aldılar.

13 Okulumuzun yüreği kocaman minikleri mini bir gösteri sundu.büyük alkış alıp beğeni toplayan miniklerimiz sonrasında aileleriyle birlikte Görsel Sanatlar Zümremizin hazırladığı Ana Okulu Resim Sergimizi gezerek,prof.dr Hüseyin Vural Bilim Müzemizi ziyaret ettiler.

14 Yazar Hamdullah Köseoğlu 2.,3, ve 4. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

15 Rehber Öğretmenimiz Sıla Arıcan ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Bilgen Ülkü 5. sınıf kızlarımıza ergenlik dönemi ile ilgili bilgilendirmede bulundular

16 Öğrencimiz Ege Karaosmanoğlu Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu Manisa 8-9 Yaş Kış Turnuvasında grup birincisi olmuştur.

17 Öğrencimiz Beril Yeter Manisa İl Genelinde düzenlenen İl Gençlik Spor Müdürlüğünün Minikler Okçuluk Müsabakalarında 9-10 Yaş Klasik Yay Bayanlar Kategorisinde il ikincisi olmuştur.

18 İlkokul Rehber Öğretmenimiz Aslı Olcay,Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda 4. sınıf öğrencilerimize 'Büyüdüğümün Farkında mıyım?' konulu bilgilendirmede bulundu.kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı ön ergenlikle ilgili atölye çalışması yaptı.

19 KANGURU YARIŞMASI TOPLANTISI YAPILDI günü İstanbul da Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasına çok az bir zaman kala Türkiye nin birçok yerinden gelen öğretmenlerin katılımıyla büyük bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan okulumuz matematik zümre başkanımız Serkan Ergün, Kanguru Matematik Yarışmasına geçen yıla oranla katılan öğrenci sayısının çok arttığını ve ilerleyen yıllarda dünya genelinde olduğu gibi Türkiye de de çok daha yaygın bir yarışma haline geleceğini belirtti.

20 OKULUMUZDA LATİN RÜZGARI Beden Eğitimi Öğretmenimiz Esra Ünsal Hozanlı,4. sınıf velileriyle ve öğrencileriyle Gediz Konferans ve Konser Salonu'nda Salsa Dansı etkinliğinde bulundu.

21 OXFORD BIG READ YARIŞMASI'NDA YİNE FİNALDEYİZ! Bu yıl 6.sı düzenlenen Oxford Big Read yarışmasının 1. raunt bölge finalistleri açıklandı. İlkokulda 2-A sınıfından Barış Efe Gökarslan öğretmeni Ayça Gezer ile; ortaokulda 5-C sınıfından Visal Sarıbey öğretmeni Olcay Alptekin ile finale kaldı.

22 Fen Bilimleri Zümremizin hazırladığı program ile Sivil Savunma Günü'nü kutladık.

23 Okuyan Okullar Projesinde 2. sınıflar arasında Can Bora Atman,3.sınıflar arasında Derin Eriştürk,4. sınıflar arasında İlda Küçükada,5. sınıflar arasında Yağmur Berkan,6.sınıflar arasında H. Zehra Davran,7. sınıflar arasında Ceren Ebret,8. sınıflar arasında Elvan Korkmaz Ocak ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz seçildi.

24 Okul İçi Etkinlik programı çerçevesinde,10-18 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan 2. sınıflar 2. Dönem Bahar Satranç Turnuvasında Kızlar Kategorisinde;Eda Akgül birinci,duru Çimen ikinci,zeynep İnci üçüncü;erkekler Kategorisinde Can Uslu birinci,barış Özgür Akgül ikinci,mert Okuyucu üçüncü oldu.

25 YÜZME MÜSABAKALARINDAN 12 MADALYA İLE DÖNDÜK Şubat 2016 tarihlerindeki M.E.B.Okul Sporları Yüzme Müsabakalarından 12 madalya ile döndük.

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.11.2016 TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER,ŞEHİT,DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ'NE VEFA ÖRNEĞİ Lise Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Serenay Şen 10-A sınıfı öğrencilerimizle

Detaylı

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 13.02.2017 Öğrencimiz Zeynep Acar, 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 yaş kızlar grubunda 4. olarak Milli Takım Havuzuna girmeye

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN Forum Magnesia daki Anaokulu Resim Sergimiz büyük ilgi gördü. 2.sınıf öğrencilerimiz Anneler Günü nedeniyle annelerine bir sürpriz yaptılar. Anneleri için yazdıkları

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi.

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. 01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için hoş ve rahat bir

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini 01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini tekrarlayan desenler kullanılarak odaklanmayı, yaratıcılığı ve

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN 01.12.2016 4. SINIFLARIMIZDAN TARİHE YOLCULUK 4. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersindeki üniteleri 'Kurtuluştan Kuruluşa' konusunu pekiştirme amacıyla Çanakkale

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU 2014-2015 Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları 14.01.2015 Çarşamba günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Yarışmalara okulumuzu temsilen 17 öğrencimiz katıldı. Alp

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI Sayın Veli, Sevgili Öğrencilerimiz, 01 Temmuz 2015 tarih ve 29403 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın 01.11.2018 KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın konuşması ile başladı.kızılay Manisa Şubesi yetkilisi İbrahim

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ 01.04.2016 Ortaokul Carpe Diem Kulübü öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa İl Halk Kütüphanesinde Karagöz ve Hacivat tiyatro gösterisini

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.05.2016 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası'na 2-B sınıfımız Yağ Satarım Bal Satarım,3-C sınıfımız Mendil Kapmaca,4-A

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz 31.05.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Yabancı Dil Festivali nde elde ettiğimiz geliri Gaziler ve Şehitler Derneği Kayseri şubesine bağışlamak üzere ziyarette

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!!

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 8. SINIFLAR MOTİVASYON GEZİSİNDE TEOG sınavı öncesi 8. sınıflarımız müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri ile birlikte stres attılar.

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 13 Şubat 27 Şubat 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 13 Şubat Pazartesi günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul Avrupa Yakası Hızlı Çocuk Yarı Final Yarışları yapıldı. Yarışmalara

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfımız,öğretmenleri Gülsen Öztürk eşliğinde,velileriyle birlikte saat tasarım etkinliğinde buluştu.

AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfımız,öğretmenleri Gülsen Öztürk eşliğinde,velileriyle birlikte saat tasarım etkinliğinde buluştu. 01.06.2016 AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfımız,öğretmenleri Gülsen Öztürk eşliğinde,velileriyle birlikte saat tasarım etkinliğinde buluştu. ANAOKULU KEP TÖRENİ 02.06.2016 AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu.

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu. EK-3 Turnuvaya 22 öğretmen katıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa DOĞAN yapılan turnuvanın özellikle öğrencileri masa tenisi sporuna teşvik açısından önemli olduğunu belirtti. Turnuva 08.01.2014 Çarşamba

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. 02.05.2017 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. yarışmasını düzenledi.yarışma Ankara ODTÜ'de gerçekleştirildi.

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

DAMLA DAN BİRİNCİLİK KÜÇÜK MUCİTLERİN ETKİNLİKLERİ

DAMLA DAN BİRİNCİLİK KÜÇÜK MUCİTLERİN ETKİNLİKLERİ DAMLA DAN BİRİNCİLİK Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü nün düzenlediği Futbol konulu şiir ve kompozisyon yarışmasına katılan okulumuz 7/E sınıfı öğrencilerinden Damla Karahasan kompozisyon dalında il birincisi

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

MEB yüzme minikler yarışlarında okulumuz Yüzme takımından 3. sınıf öğrencisi Mustafa Sarısoy 31 Mayıs 2016 salı günü katıldığı yarışlarda;

MEB yüzme minikler yarışlarında okulumuz Yüzme takımından 3. sınıf öğrencisi Mustafa Sarısoy 31 Mayıs 2016 salı günü katıldığı yarışlarda; 21-22 Mayis'ta Bursa'da Yapilan Anadolu Yildizlar Ligi Türkiye Finalinde Jessica 50 m Kelebek stilinde Türkiye 3. oldu, 50 m Kurbağalama stilinde ise Türkiye 2. Oldu. MEB yüzme minikler yarışlarında okulumuz

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

İNGİLİZCE ZÜMRESİ İngilizce tiyatro Türkiye şampiyonu ABD de düzenlenen dünya final erinde Türkiye 2. si ve Ankara 1.si

İNGİLİZCE ZÜMRESİ İngilizce tiyatro Türkiye şampiyonu ABD de düzenlenen dünya final erinde Türkiye 2. si ve Ankara 1.si İNGİLİZCE ZÜMRESİ 2015 te Destination İmagination yarışması yapı kategorisi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz tasarladiklari yapıyı İngilizce tiyatro ile sunarak Türkiye şampiyonu olmuştur. Ekibimiz bu

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

Eylül ayında: Ekim ayında:

Eylül ayında: Ekim ayında: Sayın Velilerimiz, 20 Ocak 2017 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının I.döneminde yaptığımız çalışmalar konusunda bilgi sahibi olabilmeniz için hazırladığımız ''Veli Mektubu''nu sizlere sunuyoruz. Eylül ayında:

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı