ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK."

Transkript

1

2 Yeni i20. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... Yeni i20, heyecan verici bir tasarımı, etkileyici detaylarla bir araya getirdi. Şimdi seninle karşılaşacağı anı bekliyor. Kalbinin sesini dinlemeye hazır mısın?

3 Zamana karşı koyacak bir aşk... Onu ilk gördüğün an, senin gerçekten sen olduğun an olacak. Kalbinin sesini duyduğun an, başka hiçbir ses duyulmayacak. En güzeli de, o sesi sadece onu ilk gördüğünde değil, her gördüğünde duyacaksın. Akıcı Tasarım 2.0 felsefesinin tüm detayları ve göz alıcılığı onunla hayat buldu. O, yollara heyecan katmak için tasarlandı. Arka Stop Grubu her açıdan daha etkileyici, her açıdan daha çekici... Yeni i20 nin içindeyken göz alıcı olmaya alışın. Açılabilir Panoramik Cam Tavan ile tüm şehre farklı bir açıdan bakıp, gökyüzüyle buluşun.

4 Otomatik Katlanan ve LED Sinyalli Yan Dikiz Aynaları onunla her karşılaştığınızda sizi selamlayacak. Stop Lambalı Spoyler Yeni i20 de standart olarak sunulur. i20 nin sportif görünümünü destekler. 16 Alaşımlı Jantlar Yeni i20 nin etkileyici tasarımını tamamlarken ona dinamizm katıyor. Altıgen Radyatör Izgarası ve Ön Sis Farları Hyundai DNA sının etkileyiciliğini gözler önüne seriyor. LED Entegre Projeksiyon Tipi Farlar etkileyici tasarımıyla Yeni i20 ye her baktığınızda sizi kendisine hayran bırakacak. Parlak Siyah C Sütunu sayesinde geçtiğiniz tüm sokaklarda arkanızda hayran bakışlar bırakacaksınız. Difüzör Yeni i20 nin sportif ve güçlü tasarımını tamamlıyor.

5 Kalbinden geçenleri okuyan bir iç dünya. Yeni i20 nin kokpitindeki her bölüm, gelişmiş özelliklerle hayat buldu ve kullanım kol aylığı sağlayan bir tasarım anlayışıyla bir araya getirildi. Tüm bunlar, detaylara gösterilen özenle birleşince, sınıfındaki standartları aşan bir iç dünya ortaya çıktı.

6 İç Renk Seçenekleri göz kamaştırıcı tonlarıyla Yeni i20 deneyiminizin tamamlayıcısı olacak. Kalbinizden gelen sesler, gözlerinizin önünde renk bulacak. 4 farklı iç renk seçeneğiyle Yeni i20, konsolunda sunduğu gelişmiş özellikleriyle size çok şey anlatacak. Hoparlörler sayesinde kaliteli müzik keyfi Yeni i20 de. 2 ön, 2 arka hoparlör ve 2 tweeter ile müzik dinlemek artık çok daha keyifli. USB/AUX Bağlantısı standart olarak sunulur. Birçok medya cihazını Yeni i20 ye bağlayabilmenize olanak tanır. Radyo ve MP3 Çalarlı Müzik Sistemi ile favori müziğiniz her yolculukta yanınızda! Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu kalite ve şıklığı bir arada sunarken, Yeni i20 nin iç tasarımını tamamlıyor. Direksiyondan Kumandalı Müzik 7" Dokunmatik Ekranlı Müzik Sistemi sayesinde Yeni i20 de Sistemi ile bir dokunuşta müzik sistemi her zaman eğlenceyle buluşun. CD/DVD/ kontrolünüz altında. MP3/Radyo çalara sahip müzik sistemi, Bluetooth özelliği ve navigasyon programıyla yolda ihtiyacınız olan pek çok şey elinizin altında. Ön Kol Dayama size üst düzey bir konfor sunarken, içerisinde bulunan bölmeyle her şeyin elinizin altında olmasını sağlar. Elektrikli Aynalar ve Camlar ile aynaları ve camları ayarlamak çok daha kolay ve pratik. Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Direksiyon Yeni i20 de standart olarak sunulur. Direksiyon pozisyonunu kendiniz için en uygun hale getirmenize olanak tanıyarak sürüş konforunuzu artırır.

7 Beklentilerin fazla mı? Onda hepsine yer var. Sınıfında ayrışan genişlikte bir iç hacim ve tüm yolcuların rahatını düşünen üstün konfor anlayışıyla karşılaşmaya hazır mısın? Yeni i20 seni önce şaşırtacak, sonra kendine bağlayacak. Onu kullandığın her an, unutulmaz olacak.

8 Üst düzey konforu ve güvenliği akıllı sistemlerle yaşayın. Klima araç içindeki havayı dilediğiniz gibi ayarlayabilmenizi sağlıyor. Ergonomik tasarımıyla araç içerisindeki havanın kontrolü tamamen elinizde olacak. Hız Sabitleyici ve Hız Limitleyici ile tüm yolculuklarınız çok daha konforlu olacak. Hız sabitleyici ile Yeni i20 yi sabit bir hızda tutabilirken, hız limitleyici ile belirli bir hızın altında kalmasını sağlayabilirsiniz. Otomatik Yanan Farlar ışığın şiddetini ölçerek farların otomatik olarak yanmasını sağlar. Aracın görünürlüğünü etkili bir biçimde artırır. 60/40 Katlanabilen Arka Koltuklar bagaj hacmini kolayca genişletmenizi ve büyük eşyalarınızı Yeni i20 ye kolayca yerleştirmenizi sağlar. Standart olarak sunulur. Aydınlatmalı ve Soğutmalı Torpido Gözü yerleştirdiğiniz eşyaları karanlıkta bile kolayca bulmanıza olanak tanırken içerisine koyduğunuz içeceklerin yol boyunca serin kalmasını sağlar. Eşlik Etme Özellikli Farlar Yeni i20 yi kilitlediğinizde ve açtığınızda, yolunuzu aydınlatarak araç dışında da size konfor sunuyor. Elektronik Klima sıcak yaz günlerinde sizi serinletirken, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Şık tasarımı ve dijital ekranıyla, havanın kontrolü parmaklarınızın ucunda olacak. Geri Görüş Kamerası sayesinde gözünüz arkada kalmasın. Hareketli kılavuz çizgileriyle park etmek artık çok daha kolay, konforlu ve güvenli. Otomatik Kararan Dikiz Aynası arkanızdan gelen araçların farlarının etkisini azaltarak konforlu ve güvenliği yüksek bir sürüş imkanı sunar. Yağmur Sensörü yağışlı havalarda otomatik olarak devreye girerek sileceklerinizi çalıştırır. Ayrıca ani su sıçramalarında da sürüş güvenliğinizi artırır. Smart Paket (Opsiyonel): Elektronik Klima, Geri Görüş Kamerası, Yağmur Sensörü ve Otomatik Kararan Dikiz Aynası'nı içerir.

9 Kalbinin sesini dinlediğinde gerçekten güvende olursun. Yollardaki tüm sürprizler karşısında, seni ve tüm yolcularını dört bir taraftan koruyan gelişmiş güvenlik donanımlarını Yeni i20 de fazlasıyla bulacaksın. Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD) ve ABS fren basıncının her tekerlek üzerine uygun bir biçimde dağıtarak Yeni i20 nin her zaman kontrolünüzde olmasını sağlar. Hava Yastıkları güvenliği en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlandı. Yeni i20'de standart sunulan sürücü, ön yolcu ve opsiyonel sunulan yan, perde hava yastıkları ile dört bir taraftan koruma altındasınız. Lastik Basınç Uyarı Sistemi (TPMS) sürüş esnasında Yeni i20 nizin lastik basıncı düştüğünde sizi uyarır ve güvenliğinizi artırır. ESP'siz ESP'li Elektronik Denge Kontrol Programı (ESP) aracın savrulmasına neden olabilecek durumlarda, her tekerlek için fren dağılımı ve tekerlek hızı gibi kontrolleri yaparak güvenli bir sürüş imkânı sağlar. Araç Stabilite Yönetim Programı (VSM) asimetrik yüzey (kuru/ıslak) üzerinde meydana gelen ani fren ya da yön değişikliği esnasında aracın kontrollerini denetler ve size güvenli bir sürüş için destek olur. Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC) frenleri otomatik olarak devreye sokarak yokuş üzerinde oluşabilecek tehlikeli geri kaymaları önlemeye yardımcı olur. Yeni i20 de standart olarak sunulur. Arka Park Sensörü geri giderken veya park ederken size güvenlik ve konfor sağlar. Viraj İçini Aydınlatan Farlar Aktif Ön Koltuk Başlıkları kaza sayesinde virajlar artık çok daha anında yolcunun boynuna daha güvenli, dönüşler çok daha yakın mesafede konumlanarak kolay. boyun yaralanmalarının önlenmesine etkin bir şekilde destek olur. Yeni i20 de standart olarak sunulur.

10 Kalbin hep ilk günkü gibi heyecanla atmaya devam edecek. Yola her çıktığında, tüm kalbini saran güçlü bir tutkuyu tekrar yaşamak... Yeni i20 nin sana yaşatacakları işte bu yüzden unutulmaz olacak. Yeni i20, EURO 6 standartlarına uygun olarak geliştirilen motor teknolojisiyle, performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. 1.2 Benzinli D-CVVT (İkili Değişken Supap Zamanlama Sistemi) Motor 84 beygir gücü üretirken düşük yakıt tüketimi ve düşük karbon emisyon değerleriyle hem ekonomik hem de çevreci. 1.4 Benzinli D-CVVT Motor yüksek performansı otomatik vites konforuyla birlikte sunuyor. H-matic şanzıman ile güç kontrolünüz altında. 1.4 Dizel Motor 90 beygir gücü üretiyor. Yüksek tork değeriyle performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Stop&Start Teknolojisi Yeni i20 durduğunda motoru otomatik olarak durdurup yakıt ekonomisine katkı sağlarken doğayı da koruyor.

11 Kalbinizin sesini dinleyin, Yeni i20 Coupe ile dinamizmi hissedin. Yeni i20 konforunu, Coupe nin sportif ruhuyla birlikte yaşayın. Dinamik C sütunu ile desteklenen sportif çizgiler, arka spoiler ile birleşerek akıcı tasarımı tamamlıyor. Atletik duruşu, akıcı tasarımı, geniş ön ızgarası ve 17 alaşımlı jantlarıyla Yeni i20 Coupe nin dinamizmini hissedin. 17" Alaşımlı Jantlar LED Arka Stop Lambaları Coupe Sis Farları Yeni i20 Coupe nin kalpleri fetheden, gözleri kamaştıran sportif detaylarıyla tanışın. LED arka stop lambaları, 17 alaşımlı jantları ve özel sis farları ile onu dışarıdan gören herkes hayran olacak. Gösterge paneli ve diğer iç tasarım ayrıntılarını görenlerin hayranlıkları katlanacak. Coupe Arka Spoiler Yeni i20 Coupe nin kapısından içeri girdiğinizde sportif ve dinamik ruhunu hissedeceksiniz. Standart olarak sunulan siyah üzerine mercan tasarım detayları, siyah konsol ve iç tavanıyla bambaşka bir deneyim yaşayacaksınız. Mercan (Y2A-Sedefli) Kutup Beyazı (PSW-Opak)

12 TEKNİK ÖZELLİKLER DONANIM PAKETLERİ DONANIM PAKETLERİ Yakıt Tipi Motor Hacmi (cc) 1,248 1,368 1,396 1,368 Azami Güç (PS/kW) 84 PS (61.8kW) 100 PS (73.6kW) 90 PS (66.2kW) 100 PS (73.6kW) (devir/dk) 6,000 6,000 4,000 6,000 Azami Tork (Nm/kgf.m) Nm (12.4kgf.m) Nm (13.7kgf.m) 240 Nm (24.5kgf.m) Nm (13.7kgf.m) (devir/dk) 4,000 3, ,500 Şanzıman Tipi 5 İleri Düz 4 İleri Otomatik 6 İleri Düz 6 İleri Düz 4 İleri Otomatik Azami Hız (km/s) Birleşik ,0* Yakıt Ekonomisi Şehir içi ,0* (l/100 Km) Şehir dışı ,2* CO2 Emisyonu (g/km) Birleşik * Ağırlık (Asgari - Azami)** (kg) Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) x x x x Aks Mesafesi (mm) 2,570 2,570 Bagaj Kapasitesi (Hacim) (l) Jant Boyutu & Lastik 15 /16 /17 185/65 R15 Çelik Jantlar 6.0Jx15 195/55 R16 Alaşımlı Jantlar 6.0Jx16 185/65 R15 Çelik Jantlar 6.0Jx15 195/55 R16 Alaşımlı Jantlar 6.0Jx16 185/65 R15 Çelik Jantlar 6.0Jx15 195/55 R16 Alaşımlı Jantlar 6.0Jx16 205/45 R17 Alaşımlı Jantlar 6.5Jx17 Yedek Lastik Geçici Stepne (3.5J*15, T125/80 D15) Geçici Stepne (3.5J*15, T125/80 D15) Kapasite (l) 50l 50l Çevresel Bilgi: Bir otomobilin yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonunun belirlenmesinde, otomobilin yakıt verimliliğinin yanı sıra araç sürme alışkanlığı gibi diğer teknik olmayan faktörler de önemli rol oynar. CO 2, küresel ısınmaya neden olan en önemli seragazıdır. (*) Veriler Blue (Stop&Start Sistemi) uygulanmış araçlar içindir. (**) Araçtaki tüm sıvılar tam ve yakıt deposu %90 doluyken 75 kg lık bir sürücü dahil ağırlık değeridir. Opsiyonel özelliklere göre değişebilir. Hyundai Assan bu broşürde yer alan otomobillerin model, fiyat, donanım, teknik özellik, paket ismi ve renklerinde herhangi bir uyarı yapmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ABS + EBD + BAS S S S S ELEKTRONİK DENGE KONTROL PROGRAMI (ESP) + ARAÇ STABİLİTE YÖNETİM PROGRAMI (VSM) S S S S YOKUŞ KALKIŞ DESTEK SİSTEMİ (HAC) + LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ (TPMS) S S S S SÜRÜCÜ ve ÖN YOLCU HAVA YASTIKLARI S S S S AKTİF ÖN KOLTUK BAŞLIKLARI S S S S YÜKSEKLİK AYARLI ÖN EMNİYET KEMERLERİ - S S - YAN ve PERDE HAVA YASTIKLARI - - S S ARKA DİSK FRENLER O S S S ACİL DURUM FREN SİNYALİ (ESS) - - S - STOP & START SİSTEMİ (1.2 BENZİNLİ MOTOR İLE) - - S - DİREKSİYONDAN KUMANDALI MÜZİK SİSTEMİ S S S S DERİ DİREKSİYON VE VİTES TOPUZU - S S S YOL BİLGİSAYARI S S S S RADYO VE MP3 ÇALAR (RDS ÖZELLİKLİ) S S - S 7 EKRANLI RADYO, CD, DVD VE MP3 ÇALAR (RDS ÖZELLİKLİ) - - S - NAVİGASYON PROGRAMI ve TÜRKİYE HARİTASI - - S - USB ve AUX GİRİŞİ S S S S SD KART GİRİŞİ - - S - BLUETOOTH - - S - HOPARLÖR SAYISI 2 ADET 4 ADET 4 ADET 4 ADET TWEETER - 2 ADET 2 ADET 2 ADET HIZ SABİTLEYİCİ ve HIZ LİMİTLEYİCİ - S S S ÖN KOL DAYAMA VE EŞYA GÖZÜ, ÇAKMAKLIK - S S S OTOMATİK YANAN FARLAR - - S - AYDINLATMALI ve SOĞUTMALI TORPİDO GÖZÜ S S S S MANUEL KLİMA S S S S ELEKTRİK KUMANDALI VE ISITMALI DIŞ DİKİZ AYNALARI S S S S ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR S S S S ELEKTRİKLİ ARKA CAMLAR - S S - DIŞ DONANIM SÜRÜCÜ TARAFI TEK DOKUNUŞLU ELEKTRİKLİ CAM - S S S 60/40 KATLANABİLEN ARKA KOLTUKLAR S S S S COUPE İÇ TASARIM ve GÖSTERGE EKRANI S ELEKTRONİK KLİMA - - SMA - GERİ GÖRÜŞ KAMERASI - - SMA - YAĞMUR SENSÖRÜ - - SMA - OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI - - SMA - 185/65 R15 LASTİK, 15 JANT VE JANT KAPAĞI S /55 R16 LASTİK, 16 ALAŞIMLI JANT - S S - 205/45 R17 LASTİK, 17 ALAŞIMLI JANT S LED ARKA STOP LAMBALARI ve COUPE ARKA SPOYLER S ÖN SİS FARLARI - S S S EŞLİK ETME ve KARŞILAMA ÖZELLİKLİ FARLAR S S S S GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARLARI S LED GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARLARI - S S S VİRAJ İÇİNİ AYDINLATAN STATİK DÖNÜŞ FARLARI - S S S LED ENTEGRE PROJEKSİYON TİP ÖN FARLAR - S S S GÖVDE RENGİ DIŞ KAPI KOLLARI ve YAN AYNALAR S S S S SİNYALLİ YAN AYNALAR - S S S OTOMATİK KATLANABİLEN DIŞ DİKİZ AYNALARI - - S S SPORTİF GÖRÜNÜMLÜ YAN ÇITALAR - - S S ARKA PARK SENSÖRÜ - S S S KAPUT ALTI İZOLATÖRÜ - S S S RENKLİ CAMLAR - S S S KÜÇÜK BOY YEDEK JANT VE LASTİK S S S S PANORAMİK AÇILIR CAM TAVAN - PAN PAN PAN KARARTILMIŞ ARKA VE ARKA YAN CAMLAR - PAN PAN PAN S: Standart -: Mevcut değil O: Opsiyonel PAN: Panoramik cam tavan opsiyonu SMA: Smart paket opsiyonu STYLE+ donanım seviyesinde PAN opsiyonu ile birlikte güneş gözlüğü kabı, arka bölüm aydınlatması ve güneşlik aydınlatması sunulmaktadır. Ömür Boyu MÜŞTERİ BAĞLILIĞI 5 Yıl Ultra Servis Satış sonrasında mükemmel hizmet ve kalite anlayışı 5 Yıl Ultra Servis hizmetiyle Hyundai de. Hyundai Blue Card Hyundai nin satışta ve satış sonrasında avantajlar sunan müşteri sadakati programı. Kapınızdaki Servis Hyundai Sadece bir telefonla, Hyundai nizi kapınızdan alıyor, bakım ve onarımını yapıp kapınıza teslim ediyoruz. Havalimanındaki Servis Hyundai Seyahate gitmeden önce, Hyundai nizi havalimanında teslim edin, dönüşünüzde bakımı ve onarımı yapılmış olarak teslim alın. Yol Yardımı Hyundai Yol Yardımı, yolculuğunuz esnasında olası bir arıza durumunda, nerede olursanız olun bir telefon ile yanınızda. Hyundai Kasko Hyundai nizi risklere karşı eksiksiz güvence ile koruyan Hyundai Kasko ile kendinizi ekstra güvende hissedin. Hyundai Kredi Farklı müşteri ihtiyaçlarına yaratıcı çözümler sunan Hyundai Kredi, sizi hayallerinizdeki araca bir adım daha yaklaştırır. Ücretsiz Check Up Before Service Hyundai nin çok noktalı kontrol hizmetinden, yıl boyu hiçbir ücret ödemeden yararlanın. Hızlı Servis Hyundai de servis işlemlerinizi bir saatten kısa sürede gerçekleştirin, zamanınız size kalsın. Ön Muayene Zorunlu araç muayenesi öncesinde tüm kontrol ve bakımlar, Hyundai Yetkili Servis titizliği ve kalitesinde. Randevulu Servis İster bir telefonla ister internet üzerinden servis randevusu alın, zaman kazanın.

13 RENK VE İÇ RENK SEÇENEKLERİ Kaşmir Kahve (X9N-Metalik) + Siyah Kahve Kurşun Gri (RYS-Metalik) + Siyah Mercan (Y2A-Sedefli) + Siyah Bej Alev Kırmızı (X2R-Sedefli) + Siyah Bej Kutup Beyazı (PSW-Opak) + Siyah ya da Siyah Bej Çakıl Gri (V3G-Metalik) + Siyah Kahve Resif Mavisi (W3U-Metalik) + Siyah Gri Derin Mavi (X3U-Opak) + Siyah Bej Mika Siyah (X5B-Sedefli) + Siyah Bej facebook.com/hyundaiturkiye * Jump donanım seviyesinde tüm dış renkler için sadece siyah iç renk seçeneği bulunmaktadır. ** Ürünlerde kullanılan kumaş seçenekleri, donanım seviyelerine göre farklılık gösterebilir. *** Broşürde yer alan renk seçenekleriyle, araçların gerçek renkleri arasında farklılık görülebilir. twitter.com/hyundaiturkiye instagram.com/hyundaitr Model No: i20 / Mayıs 2015 / 03 / 01

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. Yeni i20. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... Yeni i20, heyecan verici bir

Detaylı

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... i20, heyecan verici bir tasarımı, etkileyici

Detaylı

Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt

Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi sürüş konforunu artıran donanımlarıyla

Detaylı

Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt

Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi sürüş konforunu artıran donanımlarıyla

Detaylı

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. Hyundai i20 ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici. i20, heyecan verici bir tasarımı, etkileyici detaylarla bir

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir.

Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir. Hyundai i20. Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir. İlk gördüğünüz andan itibaren siz de onu düşünmeye başlayacaksınız. Onunla karşılaştığınız anda tasarımı, donanımı, konforu, performansı ve tüm

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Yenilenen dış görünüşü ona cazibe katıyor.

Yenilenen dış görünüşü ona cazibe katıyor. Hyundai i20. Onunla karşılaştığınız anda tasarımı, donanımı, konforu, performansı ve tüm detaylarıyla sizin için yaratılmış bir otomobil olduğunu hemen göreceksiniz. Yağmur ve far sensörleri, geri görüş

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Kalbin seni asla yanıltmaz.

Kalbin seni asla yanıltmaz. i20 Kalbin seni asla yanıltmaz. O, daha ilk görüşte kalbinde yeni bir heyecan yaratacak. Tasarımı ve etkileyici detaylarıyla yeni i20, seninle karşılaşacağı anı bekliyor. Onu gördüğünde kararı kalbine

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

ACCENT BLUE. YIL* GARANTi. Hyundai nin tercihi

ACCENT BLUE. YIL* GARANTi. Hyundai nin tercihi ACCENT BLUE YIL* GARANTi *80.000 km (Opsiyonel Garanti Seçenekleri 5 yıl/3 yıl) Hyundai nin tercihi Hyundai Assan www.hyundai.com.tr Copyright 2016 Hyundai Assan Tüm hakları saklıdır. Aralık 2018 Hyundai

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

20. üretim yılımıza özel i10 ve i20 Star. Fiyat listesi için tıklayın >

20. üretim yılımıza özel i10 ve i20 Star. Fiyat listesi için tıklayın > 20. üretim yılımıza özel i10 ve i20 Star Fiyat listesi için tıklayın > KALBİNİZİN YILDIZI O OLACAK. Projeksiyon Tipi Farlar şık görünümüyle kendisine hayran bırakıyor. 15 Koyu Gri Alaşımlı Jantlar i20

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN.

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. O, yeteneklerinin sınırlarını zorluyor. Beklentileri aşan özellikleriyle sınıfının ötesine geçiyor. MÜKEMMELE ULAŞANA KADAR DURMA! O, en iyiye ulaşana kadar vazgeçmeyen

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık.

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık. LED Entegre Projeksiyon Tip Farlar ve Sis Farları LED pozisyon farları fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Sis lambalarıysa şık tasarımıyla Elantra nın sofistike görünümünü bir adım ileri taşıyor.

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style İlan no: 301928 Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden HYUNDAİ İ20 STYLE ORJİNAL HATASIZ BOYASIZ 43.500 TL İlan tarihi: 6 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Nevşehir, Ürgüp, Ürgüp Model yılı

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık.

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık. LED Entegre Projeksiyon Tip Farlar ve Sis Farları LED pozisyon farları fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Sis lambalarıysa şık tasarımıyla Elantra nın sofistike görünümünü bir adım ileri taşıyor.

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus Hyundai ix35 1.6 GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus İlan no: 413052 İlan detayları Sahibinden 66.500 TL 10 Eyl 2017 66.500 TL 30 Ağu 2017 65.500 TL Böylesi yok Full-Full-extralı sıfırdan farksız İlan tarihi:

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı