Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır."

Transkript

1 Fırça Ucu Şekilleri YUVARLAK UÇLU Yuvarlak uçlu fırçalar detay çalışmaları için kullanılır. Fırça ucuna baskı uygulayarak kalın çizgiler elde edebilirsiniz. DÜZ KESİK Geniş yüzeylerin boyamasında kullanabileceğiniz gibi, fırçanın ucunu kullanarak ince çizgiler elde edebilirsiniz. Uzun ve kısa kıllı fırça seçenekleri bulunur. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır. YAN KESİK Açılı fırçanın ucunu ya da tüm kenarını kullanarak dar yüzeylerde rahatlıkla çalışabilirsinz. YELPAZE Yelpaze fırçalar kuru halde tonlama çalışmalarında, ıslak halde ise çimen ve ağaç gibi etkiler yaratmak için kullanılabilir. İNÇE ÇİZGİ Yuvarlak uç detay çalışmalarında kullanılır. Fırça ucuna yapılan baskıya göre elde edilen çizimin kalınlığı değişir. ÇİZGİ Çok ince çizimler ve detay çalışmaları için kullanılır. Fırçaya yeterli miktarda boya aldığınızda çok uzun çizgiler elde edebilirsiniz. KAVİS ÇİZGİ Hançere benzer şekli ile yaprak ve şerit gibi kavisli çizgiler çizmeye yardımcı olan bir fırçadır. TARAK Tarak şekli ile uca doğru daralan düz bir fırçadır. Bu fırça; üzerine uygulanan basınca ve esnekliğe bağlı olarak boya vuruşunu genişleten özelliğe sahiptir. ŞABLON Şablon fırçası kısa dokunuşlarla gölge ve solma etkisi sağlamak için kullanılır. Bitki örtüsü desenleri yaratmak için uygundur. OVAL Yuvarlak şekli, genişliği ve ince ucu sayesinde çok çeşitli etkiler yaratılabilir. Fırçaya yapılan baskı ile farklı kalınlıklarda çizgiler elde edilir. MOP Bitki örtüsü ve bulut desenleri yaratmak ve hassas tonlama için kullanılır. ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd 9..5 :

2 Pebeo Resim Fırçaları 5 % Midilli Kılı, Kısa Sap. Sulu Boya ve Guaj Boya Uygulamaları içindir. / Yüksek Kalite Samur Kılı, Kısa Sap. Kumaş Boyası, Sulu Boya ve Guaj Boya Uygulamaları için idealdir. 5/ / / / Yüksek Kalite Taklon Sentetik Kıl, Kısa Sap. Cam, Seramik, Porselen, Ahşap, Akrilik Boya, Guaj Boya, İpek Boya, Sulu Boya ve Kumaş Boyası İçin İdealdir. 5/ / / / Öküz Kulağı Kılı, Uzun Sap. Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamarında Kullanılır. Taklon Sentetik Kıl, Kısa Sap. Cam, Seramik, Porselen, Ahşap, Akrilik Boya, Guaj Boya, İpek Boya, Sulu Boya ve Kumaş Boyası İçin İdealdir. 5/ / / / 5 ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş :

3 Pebeo Resim Fırçaları Taklon Sentetik Kıl, Kısa Sap. Cam, Seramik, Porselen, Ahşap, Akrilik Boya, Guaj Boya, İpek Boya, Sulu Boya ve Kumaş Boyası İçin İdealdir. Tezhip ve Minyatür Çalışmaları için de Uygundur. 5/ / / / 5 Taklon Sentetik Kıl, Kısa Sap. Cam, Seramik, Porselen, Ahşap, Akrilik Boya, Guaj Boya, İpek Boya, Sulu Boya ve Kumaş Boyası İçin İdealdir. Çizgi, Tezhip ve Minyatür Çalışmaları için de Uygundur. 5/ / / / Taklon Sentetik Kıl, Uzun Sap. Sanatsal Çalışmalarda Kullanılır. Taklon Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / Yan Kesik Uçlu Resim Fırçası Taklon Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd :

4 Pebeo Resim Fırçaları F Siyah Sentetik Kıl, Uzun Sap. KF Kedi Dili Uçlu Resim Fırçası Siyah Sentetik Kıl, Uzun Sap. R Siyah Sentetik Kıl, Uzun Sap. Yelpaze Uçlu Resim Fırçası Siyah Sentetik Kıl, Uzun Sap. Yan Kesik Uçlu Resim Fırçası Siyah Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş :

5 Pebeo Resim Fırçaları 5 Siyah Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / Kedi Dili Uçlu Resim Fırçası Siyah Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / P5 Zemin Fırçası Siyah Sentetik Kıl, Kısa Sap..5 5 Degrade Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / Yan Kesik Uçlu Resim Fırçası Degrade Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd :

6 Pebeo Resim Fırçaları Kedi Dili Uçlu Resim Fırçası Degrade Sentetik Kıl, Kısa Sap. / / / / 5/ / 5F Sert Doğal Kıl, Uzun Sap. Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamalarında Kullanılır. 5KF Kedi Dili Uçlu Resim Fırçası Sert Doğal Kıl, Uzun Sap. Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamalarında Kullanılır. 5R Sert Doğal Kıl, Uzun Sap. Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamalarında Kullanılır. 5F Sert Doğal Kıl, Kısa Sap. Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamarında Kullanılır. ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş :

7 Pebeo Resim Fırçaları L Yelpaze Uçlu Resim Fırçası Beyaz Doğal Kıl, Uzun Sap. 5 F Yüksek Kalite Sert Doğal Kıl, Uzun Sap Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamarında Kullanılır. P5 Zemin Fırçası Sert Doğal Kıl, Kısa Sap Yağlı ve Akrilik Boya Uygulamarında Kullanılır Tampon Uçlu Resim Fırçası Sert Doğal Kıl, Kısa Sap. Sanatsal Çalışmalarda Şablon Fırçası Olarak Kullanılır. 75AL Ponpon Uçlu Resim Fırçası Yüksek Kalite Beyaz Keçi Kılı, Kısa Sap. Bütün Hobi Çalışmaları ve Sanatsal Çalışmalarda Kullanılır. ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd :

8 Pebeo Resim Fırçaları 75 Sentetik Sincap Kıl, Kısa Sap. Sulu Boya Uygulamarında Kullanılır. S Masa Temizleme Fırçası At Kılı, Kısa Sap Pebeo Fırça Setleri 7 Set Set 5 li Kauçuk Fırça Seti Pebeo Guaj ve Hobi Seti Pebeo Guaj ve Hobi Seti Sanatsal Çalışmalarda Kullanılır. Adet Yuvarlak Uçlu Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Adet Yuvarlak Uçlu Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş :

9 Pebeo Fırça Setleri Set Set Adet Düz Kesik Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Adet Düz Kesik, Adet Yelpaze, Adet Yuvarlak Uçlu, Adet Çizgi Fırçası. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Set Set 7 Adet Düz Kesik, Adet Yan Kesik, Adet Yuvarlak Uçlu Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Adet Düz Kesik, Adet Yelpaze, Adet Kedi Dili, Adet Çizgi, Adet Yan Kesik Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd 9..5 :

10 Pebeo Fırça Setleri Set Set 9 Adet Düz Kesik, Adet Kedi Dili, Adet Yan Kesik Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Adet Yan Kesik Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Set Set Adet Düz Kesik Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl Adet Kedi Fırça. Hobi Çalışmalarına ve Sanatsal Çalışmalara Uygun Dayanıklı Sentetik Kıl ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş :

11 Pebeo Fırça Setleri 5 Pebeo Ebru Fırçası At Kılı, Ebru Desenli Esnek Uzun Sap. Ebru Uygulamalarında Kullanılır. 5 lü Fırça Standı,, Numaralı Fırçalardan Adet,,,,,,,, ve Numaralı Fırçadan Adet 5 li Fırça Standı,,,,,, Numaralı Fırçalardan Adet, ve Numaralı Fırçadan Adet,,, ve Numaralı Fırçalardan adet 5 Fırça Standı li Fırça Standı /,,,,, 7, Numaralı Fırçalardan Adet,,, 5 Numaralı Fırçalardan Adet ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd 9..5 :5

12 Pebeo ler Yüksek kalite paslanmaz çelikten üretilmiş Pebeo spatüllerinin 7 modeli bulunmaktadır. Bubinga ağacından yapılan sapı ve esnek metal gövdesiyle rahat bir kullanım sağlar. Akrilik ve yağlı boya çalışmaları için uygundur ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş. ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd 9..5 :5

13 Pebeo ler ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd :5

14 Pebeo ler ESMO Büro Araçları ve Tersim Malzemeleri Tic. A.Ş. ESMO-GENEL-KATALOG-PEBEO FIRCALAR.indd 9..5 :5

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır.

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır. Fırça Ucu Şekilleri YUVARLAK UÇLU Yuvarlak uçlu fırçalar detay çalışmaları için kullanılır. Fırça ucuna baskı uygulayarak kalın çizgiler elde edebilirsiniz. DÜZ KESİK Geniş yüzeylerin boyamasında kullanabileceğiniz

Detaylı

Monart markalı bu ürünler dünyanın en büyük markalarının üretildiği fabrikalarda, yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretilmektedir.

Monart markalı bu ürünler dünyanın en büyük markalarının üretildiği fabrikalarda, yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretilmektedir. Monart Markası ESMO A.Ş. nin 2005 senesinden beri tescilli markasıdır. Tamamen sanatçılara yönelik ürün yelpazesi (oyma setleri, ebeşuar setleri, modelaj kalemleri, resim paletleri, su kapları, resim fırçaları,

Detaylı

SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO GÖKKUŞAĞI SATEN SAPLI YEDEK SAPLI YEDEK KOD EBAT FİYAT FİYAT EBAT KOD EBAT FİYAT KOD KOD FİYAT EBAT

SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO GÖKKUŞAĞI SATEN SAPLI YEDEK SAPLI YEDEK KOD EBAT FİYAT FİYAT EBAT KOD EBAT FİYAT KOD KOD FİYAT EBAT SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO Bükümlü polyamit iplikten üretilmiştir. 12mm tüy uzunluğu Tüy bırakmaz, Boya sıçratmaz. 105 04 4, TL 100 08 12,00 TL 100 10 13,00 TL 105 04S 2,80 TL 100 08S 10,00 TL 100

Detaylı

1949 dan beri Snowman made in Japan kalitesiyle ve geniş ürün gamıyla yaratıcılığınızı daha önce hiç olmadığı kadar ifade etmenize olanak veriyor.

1949 dan beri Snowman made in Japan kalitesiyle ve geniş ürün gamıyla yaratıcılığınızı daha önce hiç olmadığı kadar ifade etmenize olanak veriyor. 199 dan beri Snowman made in Japan kalitesiyle ve geniş ürün gamıyla yaratıcılığınızı daha önce hiç olmadığı kadar ifade etmenize olanak veriyor. Snowman markörleri, kalemleri ve tahta kalemleri zengin

Detaylı

BEAUTY GUİDE Güzellik. Rehberi

BEAUTY GUİDE Güzellik. Rehberi BEAUTY GUİDE Güzellik Rehberi ALLIK VE PUDRA FIRÇALARI Duo Fibre Allık Fırçaları : Toz,krem veya su bazlı ürünlerin yüzdeki bölgelere hafifçe uygulanmasında kullanılır. NASBRUSH0003 Duo Fibre Geniş Allık

Detaylı

Bilgi için: Tel: 0 22 58 30 0 Faks: 0 22 58 30 4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı

Detaylı

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans, " (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, "SAFİR" tip sap, NİKEL bilezik

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans,  (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, SAFİR tip sap, NİKEL bilezik OKYANUS SERİSİ BOYA FIRÇALARI (SU Bazlı Boyalar için) STARGİL PLATİN "YENİ ÜRÜN" TL / 8696736071029 07102 Su bazlı boyalarda üstün performans, 12 120 2" (50) 6,80 8696736071036 8696736071043 8696736071050

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ OCAK 16 FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI ÜRÜN EBAT ADET FİYATI (TL.) KOLİ FİYATI (TL.) KOLİ İÇİ ADET STANDART OTO FIRÇA STANT ÖLÇÜLERİ: 180x65x0 Brüt TOPLAM.009,0 TL Ücretsiz Stant ile verilen ürünlerin;

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir.

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL PRO AQUA "YENİ ÜRÜN" TL/ 8696736072309 07230 Su bazlı boyalarda üstün performans 8696736072408 07240 Yüzeyi Çizmeyen İpeksi dokunuş 8696736072507

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN İLKOKULU

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN İLKOKULU ANA SINIFI ayrıca GLUTEN İREMEYEN NATUREX MARKALI ÖMÜR BOYU KURUMAYAN BALMUMU OYUN HAMURU NATUREX 1 ADET SEDİR AĞACINDAN JUMBO TRİXİ KURU BOYA NATUREX 1 ADET REÇİNE BAZLI BİTKİSEL TRANSPARENT STİCK YAPIŞTIRICI

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015 YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL DEKORATÖR TL/ 8696736020102 02010 Universal düzeyde, çok üstün nitelikli, 6 30 1" 5.95 8696736020157 02015 tam anlamıyla profosyonel bir fırçadır.

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

SANAT MALZEMELERİ KATALOĞU

SANAT MALZEMELERİ KATALOĞU Illustration by Sofia Bonati SANAT MALZEMELERİ KATALOĞU 01-019 hayatın içinde... www.lisanskirtasiye.com.tr FANART YAĞLI BOYA SETİ Fanart Academy Yağlı Boya Serisi pahalı pigmentlerin yerine eş değerdeki

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre Küçük ve kuvvetli IVR-B 30/15, paslanmaz çelik gövdesi ile tezgah altı, kırıntı, talaş ve iri taneli tozların temizlenmesi için idealdir. 1 Kompakt boyutlar 3 Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır

Detaylı

KOLİ ADET FİYATI (TL) KOLİ ADET ADET KOLİ

KOLİ ADET FİYATI (TL) KOLİ ADET ADET KOLİ ÇELİK GRUBU ISPATULA GRUBU 006751 006768 No:4 No:6 3.10 4.10 006829 006805 0068 006775 No:8 4.30 51.60 006775 37.20 49.20 006782 No:9 4.50 54.00 006799 006799 No:10 4.90 58.80 006768 006805 0068 006829

Detaylı

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu Açıklama: Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu; yağlı boyanın kuruma süresini kısaltmak için kullanılır. Boyanın saydamlığını ve akışkanlığını

Detaylı

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI Cam plakadan kesilmiş şekilleri çekartıp almak deneyim ve dikkat gerektirir. -Kesici disk esas faktördür ve cam kalınlığına uygun olarak seçilmelidir. -Kesici

Detaylı

Şule DURAK-Proje Koordinatörü 05057423146

Şule DURAK-Proje Koordinatörü 05057423146 DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Eğitim malzemesi, Tüketim-ofis malzemeleri, Hediye/Ödüllendirme Satın Almaya

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

ANA SINIFI KIRTASİYE LİSTESİ

ANA SINIFI KIRTASİYE LİSTESİ ANA SINIFI KIRTASİYE LİSTESİ SINIF ÖĞRETMENİ A4 Beyaz Fotokopi Kağıdı 1 A4 renkli Kağıt 100'lü Paket 1 Elişi Kağıdı 10'lu Paket 1 Grapon Kağıdı 10'lu Paket 1 Alex Schoeller 160 gr Hamurundan Boyalı Fon

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 011 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI Cam plakadan kesilmiş şekilleri çekartıp almak deneyim ve dikkat gerektirir. -Kesici disk esas faktördür ve cam kalınlığına uygun olarak seçilmelidir. -Kesici

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

IVR 35/20-2 Pf Me. Güçlü IVR 35/20-2 Pf Me ince toz vakumlama uygulamaları için kullanılan endüstriyel elektrik süpürgesidir.

IVR 35/20-2 Pf Me. Güçlü IVR 35/20-2 Pf Me ince toz vakumlama uygulamaları için kullanılan endüstriyel elektrik süpürgesidir. Güçlü IVR 35/20-2 Pf Me ince toz vakumlama uygulamaları için kullanılan endüstriyel elektrik süpürgesidir. 1 Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun tasarım Metal işleme sanayide kullanım için

Detaylı

KALIP (ŞABLON) BASKI TEKNİĞİ

KALIP (ŞABLON) BASKI TEKNİĞİ KALIP (ŞABLON) BASKI TEKNİĞİ Yüksek Baskı Teknikleri Tanımlar Yüksek baskı Kalıbın tümsekte olan yüzeyinden baskı yüzeyine aktarıldığı baskı sistemidir. Baskıda boyanın değmemesi gereken kısımlar, kalıpta

Detaylı

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05 Küvet Kenar Profilleri 02 Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri 03 Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04 PVC Fayans Profilleri 05 Fayans Profilleri 06 Fayans Profilleri 07 Bitim Profilleri Tesisat Süzgeçleri

Detaylı

1856 dan beri Manuscript kaligrafi kalemi üretimi ve tasarımının öncülerinden olmuştur. Şimdi, 150 yıl sonrasında, el yazısının geleneksel

1856 dan beri Manuscript kaligrafi kalemi üretimi ve tasarımının öncülerinden olmuştur. Şimdi, 150 yıl sonrasında, el yazısının geleneksel 1856 dan beri Manuscript kaligrafi kalemi üretimi ve tasarımının öncülerinden olmuştur. Şimdi, 150 yıl sonrasında, el yazısının geleneksel unsurlarıyla heyecan verici kaligrafi tasarımlarını birleştirerek

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

NT 48/1. Konteyner boşaltma. Aksesuar bölümü. Sıvı tahliyesi için kolaylıkla erişilebilir tahliye hortumu

NT 48/1. Konteyner boşaltma. Aksesuar bölümü. Sıvı tahliyesi için kolaylıkla erişilebilir tahliye hortumu Çok güçlü, fonksiyonel ve sağlam olan makine, ergonomik tasarımı ve motor teknolojisi ile özel işler için tasarlanmıştır. Özel ticarethaneler, temizlikçiler, otomotiv sektörü için idealdir. 1 Konteyner

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Eğitim malzemesi, Tüketim-ofis malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

İLLÜSTRASYON KİTAP KAPAĞI RESİMLEME. Orta düzey

İLLÜSTRASYON KİTAP KAPAĞI RESİMLEME. Orta düzey GRAFİK VE FOTOĞRAF BÖLÜMÜ DERS PLANI DERS İLLÜSTRASYON SINIF 11 - D ÜNİTE KİTAP KAPAĞI RESİMLEME KONU KİTAP KAPAĞI İLLÜSTRASYONU RENKLENDİRME ÖĞRENCİ TANIMLAMASI 16-17 yaş ortalamasında öğrenciler Genel

Detaylı

ÇİZİM TEKNİĞİ DERSİ. Çizim Malzeme ve Aletleri. Öğr.Gör.Hande ASLAN

ÇİZİM TEKNİĞİ DERSİ. Çizim Malzeme ve Aletleri. Öğr.Gör.Hande ASLAN ÇİZİM TEKNİĞİ DERSİ Çizim Malzeme ve Aletleri Öğr.Gör.Hande ASLAN ÇİZİM MALZEME VE ALETLERİ Çizim kağıtları Çizim kalemleri Mürekkepli çizim kalemleri Mürekkepler T cetveli ve masa paraleli Gönyeler Pergeller

Detaylı

PENSE GRUBU. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu KARGABURUN KARGABURUN EĞRİ KARGABURUN YANKESKİ PENSE PENSE SETİ PENSE SETİ SERAMİK KERPETENİ

PENSE GRUBU. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu KARGABURUN KARGABURUN EĞRİ KARGABURUN YANKESKİ PENSE PENSE SETİ PENSE SETİ SERAMİK KERPETENİ PENSE GRUBU KARGABURUN KARGABURUN Sap: Nikel kaplama Ağırlık: 160 gr Sap: Nikel kaplama Ağırlık: 200 gr WT10016 160 mm 8698785608683 WT10018 200 mm 8698785608690 EĞRİ KARGABURUN YANKESKİ Sap: Nikel kaplama

Detaylı

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça!

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! SOFTBOWL MUTFAK GEREÇLERİ Silikon Fırça Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! %100 sıvı silikon kullanılarak üretilen fırçanızın kılları şeklini uzun

Detaylı

1856 dan beri Manuscript kaligrafi kalemi üretimi ve tasarımının öncülerinden olmuştur. Şimdi, 150 yıl sonrasında, el yazısının geleneksel

1856 dan beri Manuscript kaligrafi kalemi üretimi ve tasarımının öncülerinden olmuştur. Şimdi, 150 yıl sonrasında, el yazısının geleneksel 1856 dan beri Manuscript kaligrafi kalemi üretimi ve tasarımının öncülerinden olmuştur. Şimdi, 150 yıl sonrasında, el yazısının geleneksel unsurlarıyla heyecan verici kaligrafi tasarımlarını birleştirerek

Detaylı

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

Tayvan menşeili SDI Corporation, kollu dikiş makineleri, tel zımba makineleri ve yedekleri, maket bıçakları ve yedekleri, kollu kalemtraş makineleri,

Tayvan menşeili SDI Corporation, kollu dikiş makineleri, tel zımba makineleri ve yedekleri, maket bıçakları ve yedekleri, kollu kalemtraş makineleri, Tayvan menşeili SDI Corporation, kollu dikiş makineleri, tel zımba makineleri ve yedekleri, maket bıçakları ve yedekleri, kollu kalemtraş makineleri, kalemtraşlar, makaslar, silgiler, şerit siliciler,

Detaylı

ALEVDE ÇALIŞMA TAKIM VE EKİPMANLARI

ALEVDE ÇALIŞMA TAKIM VE EKİPMANLARI ALEVDE ÇALIŞMA TAKIM VE EKİPMANLARI www.hasal.com.tr - hasal@hasal.com.tr - Tel +90 312 324 3919 - Fx +90 312 310 4236 1 4407 - Şaloma için grafit plaka, Küçük ve orta şalomaya bağlamak için 50x75mm. Düzeltme

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇAMUR

TEKNİK ŞARTNAME ÇAMUR TEKNİK ŞARTNAME ÇAMUR ESC-3 SIVI DÖKÜM ÇAMURU: -900 C bisküvi pişirimi 1180 C Sır pişirimi şeklindedir. Yüksek derece sır kullanımı için uygun - Bisküvi pişirimi için 1200 C - Sıvı halde MİKTAR: 125KG

Detaylı

TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 15.10.2018 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 22.10.2018 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 05.11.2018 Yaprak çizimleri,

Detaylı

Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri

Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri Konteyner Çöp Torbaları Ürün Adı Endüstriyel Kod 9227256 9227257 Renk Siyah Mavi Ebat (cm) 120x150 120x150 Kalınlık (micron) 34,0 34,0 Rulo ağırlığı (gr) 1.130

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 12 Ekim 2015 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 19 Ekim 2015 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 26 Ekim 2015 Yaprak çizimleri,

Detaylı

TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 09.10.2017 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 16.10.2017 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 23.10.2017 Yaprak çizimleri,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 10.10.2016 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 17.10.2016 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 24.10.2016 Yaprak çizimleri,

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ TEZHİP I. SINIF (A) GÜZ DÖNEMİ 13 Ekim 2014 9.30-12.30 13.30-16.00 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 20 Ekim 2014 9.30-12.30 13.30-16.00 Hatai çizimleri,

Detaylı

STARCKE SCHLEIFMITTELWERK

STARCKE SCHLEIFMITTELWERK Zirkon Korund Tanecikli Polyester ERSTA Ürün No.141 XP Bağlayıcı Dayanıklı X ağır polyester dokuma Zirkon Korund sık 120 36,24 Karakteristik Özellikleri Bant zımpara,rulo Düz yüzeylerde,fazla aşınmanın

Detaylı

IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp

IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp 100 L konteyner kapasitesi ve otonom fıçı pompası ile IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp, metal talaşlar gibi katı maddeler içeren sıvıları vakumla çekme ve ayrıştırma için uygundur. 1 Sağlam malzeme ve endüstriyel

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU Bu teknik şartname Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüslerinin binaları ve çevre temizliği işi kapsamında

Detaylı

ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ ELMAS UÇLU VE SOĞUTMA BOŞLUKLU ÇOKLU DİLME AHŞAP KESİM

ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ ELMAS UÇLU VE SOĞUTMA BOŞLUKLU ÇOKLU DİLME AHŞAP KESİM ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ 200 3.0 30 20 250 3.2 30 24 300 3.2 30 28 350 3.6 30 32 400 3.8 30 36 400 3.8 30 42 450 4.0 30 42 500 4.0 30 48 550 4.0 30 48 600 4.0 30 56 ELMAS UÇLU

Detaylı

4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı Macun Küreği Plastik & Ahşap Saplı Geniş Ispatula

Detaylı

Örnek Hazırlama. Laboratuvar Araç ve Gereçleri. Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk. Hortum, Teflon PTFE. Hortum, Perbunan. Hortum, Bütil

Örnek Hazırlama. Laboratuvar Araç ve Gereçleri. Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk. Hortum, Teflon PTFE. Hortum, Perbunan. Hortum, Bütil Hortum, Kırmızı Doğal Kauçuk Esneme katsayısı yüksek, yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Yüksek sıcaklıklara karşı hassastır. Alkalilere dayanıklı, asitlere dayanıksızdır. F00 F00 6. F0 8 F0 9 F0 6 9. F0

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

NT 65/2 Ap. NT 65/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir.

NT 65/2 Ap. NT 65/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir. NT 65/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir. 1 Hortum askısı 3 Yağa dayanıklı entegre tahliye hortumu Emiş hortumu makine üzerinde muhafaza

Detaylı

IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp

IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp, sıvı ve yağ vakumlayabilen endüstriyel elektrik süpürgesi, 120 l konteyneri ile metal talaşlar gibi katı maddelerin ayrıştırılmasında etkilidir. 1 360 çalışma açısı 3 Yağa dayanıklı

Detaylı

www.apaki.com apaki@apaki.com

www.apaki.com apaki@apaki.com C 24 S BF SC Taşlama Taşları 203 Bombeli Tip 27 0 x 6.4 x 22 700 C 24 S BF 5 30 8694997007 5,05 5 x 6.4 x 22 730 C 24 S BF 75 8694997305 5,05 x 6.4 x 22 7 C 24 S BF 86949974 6,74 x 6.4 x 22 7 C 24 S BF

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri 2014 Fiyat Listesi-2 İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri SAÇ MAŞALARI Intense Saç Maşası C519E 200 C Titanyum seramik intense kaplama 19 mm Intense Saç Maşası C525E 119,90 200 C Titanyum seramik

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Kurşun Kalemlerin Teknik ve Mesleki Resimde Kullanıldığı Yerler

Kurşun Kalemlerin Teknik ve Mesleki Resimde Kullanıldığı Yerler Bir önceki dersin tekrarı yapılır, anlaşılmayan konuların tekrarı özet şeklinde anlatılır ve verilen ödevden alınan sonuçların sınıfta anlattırılarak arkadaşlarıyla paylaşmaları istenir. BÖLÜM I Teknik

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi

Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi Hemzemin duş ve inovasyon CeraWall ile tüm dilekleriniz gerçek olacak Olağanüstü tasarımın farkını

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun IVR 40/15 Pf IVR 40/15 Pf: uzun süre kullanılabilecek endüstriyel elektrikli süpürge. Üretim alanlarında ve makinelerin çevresinde bulunan ince tozları çeker. Yüksek kaliteli yan kanal üfleyici ve cep

Detaylı

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 enviro 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye enviro enviro 1 Enviro Bank 40, Uclü.., 2 Enviro S 10 Enviro S 20 Enviro

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

SPREYBOYA SPREY RESMİ. Akrilik esaslı sprey boya.

SPREYBOYA SPREY RESMİ. Akrilik esaslı sprey boya. SPREYBOYA SPREY RESMİ Akrilik esaslı sprey boya. Sprey Boya Ürüm İsmi Dolum DÜZ RENKLER PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH KIRMIZI MAT SİYAH MAKİNA KIRMIZI BONCUK MAVİ MAT BEYAZ GRİ KAHVE YEŞİL OKSİT SARI LACİVERT

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI TUZLA ÖZEL EĞİTMEN İLKOKULU 1. SINIFLAR ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI TUZLA ÖZEL EĞİTMEN İLKOKULU 1. SINIFLAR ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ SINIF ÖĞRETMENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI TUZLA ÖZEL EĞİTMEN İLKOKULU 1. SINIFLAR ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ 3 Kurşun kalem, 2 şer adet; kırmızı, mavi, yeşil renk yazan yazı kalemleri ( HB kalem tercih

Detaylı

2016 TARTIM ÜRÜNLERİ

2016 TARTIM ÜRÜNLERİ 206 TARTIM ÜRÜNLERİ laboratuvarürünleri S A A T C A M L A R I - c a m > DİN 234 standartlarına uygun borosilikat 3.3 camdan üretilir. Değişik malzemelerin ve kim yasalların tartım ı için idealdirler. no

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR FİRMA ADI TEL / FAX ADRES YETKİLİ VD - NO E-MAİL as kağıt ÖDEME VADESİ TESLİMAT NOTLAR SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR 01-A ECOPORT ÇAMAŞIR YUMUŞATMA MADDESİ BABY SOFT 5 kg

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

ÇİZİM MALZEME ve EKİPMANLARI

ÇİZİM MALZEME ve EKİPMANLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ 1 ÇİZİM MALZEME ve EKİPMANLARI Prof. Dr. Dicle OĞUZ Arş. Gör. Dr. Volkan MÜFTÜOĞLU / Arş. Gör. Ecem BAKİ 2 Peyzaj mimarlığı tasarım ve planlama

Detaylı

EBRU YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER VE EBRU TEKNİKLERİ Asiye Yaman

EBRU YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER VE EBRU TEKNİKLERİ Asiye Yaman EBRU YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER VE EBRU TEKNİKLERİ Asiye Yaman Tekne Su yüzeyinde yapılan bir sanat olan ebrûda kullanılan malzemelerden ilki içine kıvam arttırıcılı suyu koyacağımız ebru teknesidir.

Detaylı

İçindekiler. Kurşun Kalemler. Pastel Boyalar. Suluboyalar. Keçeli Kalem. Blisterler ve Setler. Silgiler. Okul Setleri. Mekanik Kurşun Kalemler

İçindekiler. Kurşun Kalemler. Pastel Boyalar. Suluboyalar. Keçeli Kalem. Blisterler ve Setler. Silgiler. Okul Setleri. Mekanik Kurşun Kalemler İçindekiler Kurşun Kalemler 5 Boya Kalemleri 7 Adeland Boyama Rulosu 9 Pastel Boyalar 11 Suluboyalar 13 Keçeli Kalem 15 Blisterler ve Setler 16 Silgiler 17 Okul Setleri 19 Mekanik Kurşun Kalemler 21 Fineliner

Detaylı

ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... RESİMLER LİSTESİ... ÇİZİMLER HİSTESİ... Birinci Bölüm TANIMLAR VE TÜRK ÇİNİ SANATININ TARİHİ GELİŞİMİ

ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... RESİMLER LİSTESİ... ÇİZİMLER HİSTESİ... Birinci Bölüm TANIMLAR VE TÜRK ÇİNİ SANATININ TARİHİ GELİŞİMİ İçindekiler 1 İçindekiler ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... RESİMLER LİSTESİ... ÇİZİMLER HİSTESİ... Birinci Bölüm TANIMLAR VE TÜRK ÇİNİ SANATININ TARİHİ GELİŞİMİ 1.1. Seramiğin Tanımı... 1.2. Çininin Tanımı... 1.3.

Detaylı

Promouvoir la gestion durable de la forêt pefc-france.org

Promouvoir la gestion durable de la forêt pefc-france.org yıldır kağıda ruhunu veren marka! 188 yılında Meurthe nehrinin kıyısında yer alan Etival kasabasında üretime başlayan Clairefontaine, yerel endüstrisi ve sanat tarihi ile iç içe geçti. Clairefontaine,

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

Tatilde Sanatla Uğraşalım

Tatilde Sanatla Uğraşalım Tatilde Sanatla Uğraşalım Bu kitapçığın sahibi 2 Yaz tatili sanat etkinlikleri yapmak için çok uygun bir zaman. Biz de bu yaz tatilinde yararlanmanız için bir sanat etkinlikleri kitapçığı hazırladık. Kitapçığın

Detaylı