Hollandalı TV Ekibi Bodrum u tanıtıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hollandalı TV Ekibi Bodrum u tanıtıyor"

Transkript

1 Hollandalı TV Ekibi Bodrum u tanıtıyor Hollandalı TV ekibi, konuklarıyla birlikte yaz tatili kapsamında hazırladıkları program çekimleri için Bodrum a geldi. Hollanda televizyonu RTL 4 te yayınlanan Geer & Goor / Waarheen, Waarvoor (Nerede, Ne) adlı programda Bodrum a da yer verilecek. Gerard Jolina ve Gordan tarafından Hollanda televizyonu RTL 4 için hazırlanan Geer & Goor / Waarheen, Waarvoor (Nerede, Ne) adlı programın çekimleri Bodrum da devam etti. 6 sı program konuğu olmak üzere sunucu ve çekim ekibiyle birlikte toplam 26 Hollandalı turist, ilk gün Gülden Irmak adlı ahşap guletle Bodrum koylarını gezdi. İkinci gün ise Bodrum Belediye Meydanı ve Bodrum Barlar Sokağı olarak da bilinen Cumhuriyet Caddesi nde çekimlerini sürdüren ekip, Bodrum çarşısında yer alan esnafları da çekimlere dahil etti. Program sunucusu Gerard Jolina, 6 konuğu ile birlikte çarşıdaki mağaza ve dükkanları gezerek bir yandan satılan ürünleri inceledi, bir yandan da yayın ekibiyle birlikte program çekimini sürdürdü. Programın konusunun; tatil yerlerini program konukları eşliğinde gezip tanıtarak, konukların izlenimlerini seyirciyle paylaşmak olduğu öğrenildi. Fransa nın Lourdes kentine yaptıkları gezi ile program çekimine başlayan ekip, konuklarıyla birlikte çekimlerin Bodrum bölümünü de tamamlayarak sırasıyla; Paris, Ibiza, İsrail ve Hollanda da çekimlerini sürdürecek. Bodrum un Yalı Mahallesi nde yer alan Sea Garden Otel de konaklayan çekim ekibi, 2 günlük Bodrum gezilerinin ardından Cuma günü Paris e gitmek üzere Bodrum dan ayrılacak. Programın, RTL 4 kanalında ağustos ayı sonunda ya da eylül ayı ortalarında yayınlanması planlanıyor.

2

3 Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Bodrum da yapılacak çalışmalarda desteklerinin tam olduğu ifade eden konsey üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bodrum Kent Konseyi nin yeni dönem başkanı Hamdi Topçuoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile bir araya geldi. Hamdi Topçuoğlu, 2014 yerel seçimlerinin ardından başlayan yeni dönemde, Bodrum Belediyesi nin yapacağı çalışmalara, Bodrum Kent Konseyi olarak fikir alışverişinde bulunarak destek olacaklarını belirtti. Topçuoğlu, ziyarette; kültür sanat, ecrimisil ve Bodrum Kart çalışmalarından bahsetti.

4 Başkan Kocadon: Sorunları hep birlikte, beraberce çözeceğiz Yapılan ziyaretten dolayı Bodrum Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür eden Başkan Kocadon, Bodrum Kart, benim çok önemsediğim bir proje. Bu projenin hayata geçirilmesi için en kısa zamanda çalışmalara başlamalıyız. Kültür ve sanat etkinlikleri için de bir komisyon kurularak gelen teklifleri bu işin uzmanları değerlendirecek. Artık Bodrum u televole kültüründen kurtarmamız lazım. Dünya markası Bodrum a yakışır sanat etkinlikleri yapılmalı. Güzel sergiler açalım, güzel konserler yapalım, Türkiye ve dünyada ses getirecek programların, festivallerin altına imza atalım. Diğer bir konu; ecrimisil için de, Bodrum Belediyesi olarak çalışmalara başladık. Milli Emlak ile görüşmelerimizi yapıyoruz. İlk etapta kafeteryalarımızla başlıyoruz ve sonra tüm sahillerdeki bu uygulamayı Bodrum Belediyesi olarak talep ediyoruz. Başka türlü bu konu, çözülemeyecek. Çünkü ecrimisil ödeyen siteler ya da esnaf, o alanı kiraladığını zannediyor ve kendisini oranın sahibi gibi hissediyor. Yıllardır çok çok yüksek paralar ödeyen siteler ve esnaf haklı, öbür yanda ise kıyı kanunları gereği plajları kullanmak bizim hakkımız diyen vatandaşımız da haklı. Bu karışıklığın, yetki karmaşasının giderilmesi için Milli Emlak, bu çalışmayı, Bodrum da başlatıyor. Bodrum Belediyesi olarak kafeteryalarımızın etrafını, kullandığımız alanları ölçtürmeye başladık. Kıyılarda da özellikle geniş halk plajı yapabileceğimiz alanlara da talibiz. Şirketimizin personeliyle, araç gereçleriyle düzenlemeleri yaparız ve vatandaşımız da gider rahat rahat denizine girer. Olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tüm bu konuları hep birlikte, beraberce çözmemiz daha kolay olacak. Onun için bu konularda fikirlerinizi belirttiğiniz için de sizlere teşekkür ederim. dedi.

5 27 HAFTALIK DÜNYAYA GELEN BEBEK, HELİKOPTERLE İZMİR E SEVK EDİLDİ Bodrum da prematüre olarak dünyaya gelen bebek, ambulans helikopterle İzmir e sevk edildi. Özel Bodrum Hastanesi nde 27 haftalıkken dünyaya gelen NerminAdnan Biterge nin erkek bebeği, solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Bir süre hastanenin bebek servisinde kuvöz içerisinde tedavi

6 gören prematüre bebeğin tedavisine başka bir hastanede devam edilmesine karar verildi. Bunun üzerine, İzmir den havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına ait helikopter pistine indi. Sağlık ekipleri ve doktorların gözetiminde ambulansla kuvöz içinde alana getirilen bebek daha sonra ambulans helikoptere konularak İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Özel Bodrum Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sevda Oktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, erken doğan bebeği yoğun bakım gerektirdiği için başka bir hastaneye sevk etiklerini söyledi. Bebeğin sağlık durumunun stabil olduğunu ifade eden Oktay, Biz gerekli müdahaleleri yaptık. Daha üst düzey bir merkeze sevkine karar verdik. Şuanda hayati fonksiyonları stabil diye konuştu.

7 Türkiye nin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu nun oy pusulasında kullanılacak fotoğrafı belli oldu Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu nun 10 Ağustos tarihindeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, oy pusulasında kullanılacak vesikalık fotoğrafı belli oldu. Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu nun birleşik oy pusulasındaki yeri de belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu nda yapılan kura çekimi sonucunda İhsanoğlu seçimde kullanılacak birleşik oy pusulasının 3. sırasında yer alacak. BODRUMLU ATLETLERDEN İKİ

8 TÜRKİYE REKORU 7 BİRİNCİLİK GELDİ İzmir de hafta sonunda yapılan yarışmalara Bodrum dan katılan 4 atlet iki yeni Türkiye rekoru kırdı, 7 birincilik iki ikincilik kazandı. Yakın İller Ege Bölge Birinciliği İzmir ilindeki Atatürk Stadyumun da yapıldı. Yarışmalara İZAK (İzmir Atletizm Kulübü) adına Bodrum Dan Veysel Uyanık, Selma Akgün, Fatma Anter ve Yaşar Anter katıldı.fatma Anter 100metre yarışında Ayten Benli nin 2009 yılında kırdığı lık rekoru ile 200 metre yarışındra ise Çiçek Şensoy un 1991 yılında kırdığı 33.1 lik Türkiye rekorunu ile kırarak birinci oldu. 400 metre (70.9) yarışında Anter yine 1. Liği kazandı. Selma Akgün ise 1500 (6.31) ve 3000 (13.42) metrelerde birinci, Yaşar Anter 1500 (5.18) ve 3000 (13.45) metrelerde birinci olurken Veysel Uyanık ta 1500 (6.14) ve 3000 (13.42) metrelerde ikincilik elde etti. Bodrumlu atletler bundan sonraki 2-3 Ağustos tarihlerinde Türkiye Masterlar Şampiyonası ve ardından Ağustos tarihlerinde yapılacak Avrupa Masterlar Atletizm Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirttiler.

9 Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti Yunuslara Özgürlük Platformu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Daha önce toplanan imzaları başkana teslim eden platform üyelerine sanatçı Yonca Evcimik de katıldı. Yunuslara Özgürlük Platformu nun temsilcisi Jayne Kenny, Gümüşlük Platformu, Bodrum Kent Konseyi temsilcileri ve sanatçı Yonca Evcimik, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u Ortakent te yer alan Bodrum Belediyesi Hizmet Binası ndaki makamında ziyaret etti. Platform temsilcileri, Kent Konseyi üyeleri ve sanatçı Evcimik, yunus parklarının yunusların özgürlüğünü kısıtladığını, aynı zamanda doğaya ait olan yunuslar üzerinden para kazanıldığını belirterek yunusların özgür bırakılmasını ve yunus parklarının en kısa sürede kapatılmasını istediler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise özgürlüğün ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ve konuyla ilgili en kısa sürede gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti.

10 İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere başvurduğunu söyleyen 18 yaşındaki İngiliz vatandaşı Leanne Berksby. Türkiyede tedavi edildi. İngiltere de teşhis koyulamadığı gibi İngiliz doktorlar annesine, hastalığının psikolojik olduğunu ve dikkat çekmek için uyduruyor olabileceğini söylediği ifade edildi. Yaz tatilinde annesiyle çıktıkları Cruise tatilinde, gemi Bodrumdayken enfeksiyona bağlı epileptik atak geçiren Berksby ambulansla Özel Bodrum Hastanesi ne kaldırıldı. Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç kıza yapılan tetkikler sonucunda apandisit teşhisi kondu. Özel Bodrum Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Avcı hastanın vücuttaki enfeksiyonla ortaya çıkan epileptik atak öyküsü olduğunu ve hastaneye de bu şikayetle geldiğini söyledi ve ekledi: Hastanın bilinci yerinde değildi bir enfeksiyon var mı diye araştırdık. Sonuçta apandisit olduğunu gördük ve bekletmeden ameliyata aldık. Ameliyat sonrası ağrıları geçti ve o zamandan beri atak geçirmedi.hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ettik. Berksby in annesi İngiltere deki doktorlara kızına inanmadıkları için çok kızgın olduğunu söyledi ve açıklamasında Bunca zamandır İngiltere de başvurmadığımız hastane kalmadı. Ne kadar şanslıyız ki kızım tesadüfen Türkiye deyken bir atak geçirdi ve Özel Bodrum Hastanesi nde yapılan doğru teşhis ve tedavi ile tamamen iyileşti. Kızımı

11 sağlığına kavuşturan Türk doktorlara minnettarım dedi. Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi. Konseri izlemeye gelen Sayan, konser sonunda ise sahneye çıkarak söylediği bir şarkıyla koroya eşlik etti. Bodrum Belediyesi nin destekleriyle düzenlenen Bestekar Erol Sayan Özel Konseri, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde gerçekleşti. Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu nun sahne aldığı ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Yüksel in yönettiği konsere, Bodrum Halkı yoğun ilgi gösterdi. Konsere Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, bestekar Erol Sayan, Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Başkanı Türkan

12 Demiröz ün yanı sıra Eski Dostlar şarkısının bestekarı Gültekin Çeki ve bir çok sanatçı da katıldı. Konserin sonuna doğru Halil İbrahim Yüksel, Bestekar Erol Sayan ı bir şarkıyı birlikte seslendirmek üzere sahneye davet etti. Sayan yaptığı konuşmada ise Bir koroyu yönetmek bizim müziğimizde en zor iş. Halil İbrahim Yüksel kardeşimizde gördüğünüz gibi kendisi bunca eseri ezbere yönetti. Notaya bakıp yönetenleri gördük ve güldük ama Halil İbrahim kardeşimize ise saygı duyduk. Bütün müzikseverlere buraya kadar zahmet ettikleri için tek tek teşekkür ederim. dedi ve daha sonra Ömrümüzün Baharı Birlikte Geçsin adlı şarkıyı seslendiren Erol Sayan ve koro ekibi, konseri tamamladı. Konser sonunda Erol Sayan ve Halil İbrahim Yüksel e teşekkür plaketlerini Bodrum Belediyesi Başkanvekili Seval Aktaş ve Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Başkanı Türkan Demiröz takdim etti.

13 Doğuş Holding yetkililerinden Başkan Kocadon a ziyaret Doğuş Holding CEO su Hüsnü Akhan ve Doğuş Marinalar Grubu Koordinatörü Ali Bezirgan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kendisine ziyarete gelen Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO su Hüsnü Akhan ve Doğuş Marinalar Grubu Koordinatörü Ali Bezirgan ı makamında ağırlandı. Doğuş Holding yetkilileri ziyarette, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki etkinliklerle ilgili başkanla sohbet etti. Doğuş Holding CEO su Akhan, Bu sene etkinlik takvimimizdeki programları rutin olarak devam edecek fakat önümüzdeki yıl bu sahnede çok büyük organizasyonların yapılması doğrultusunda adımlar atacağız. dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise verdikleri destekten ve Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde yaptıkları yenileme çalışmaları için de teşekkür ederek, Bodrum a verdiğiniz katkılarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin düzenlediği etkinlikler, Bodrum a daha çok yerli ve yabancı turist gelmesi açısından etkili olacaktır. dedi

14 Gümüşlük te festival Gülsin Onay la başladı Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 11. yılında Bodrum un tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan beldesi Gümüşlük te, Koyunbaba Antik Taş Ocağı nda başladı. Açılışta yine unutulmaz bir konserle klasik müzikseverleri kendine hayran bırakan Devlet Sanatçı Piyanist Gülsin Onay, gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Her geçen yıl uluslararası müzik çevrelerinin daha fazla ilgisini geçen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, bu yıl da dünyaca meşhur müzisyenleri, 25 asırlık antik taş ocağında konuk edecek. Dünyanın yedi harikasından biri olan Mausolleion Anıt Mezarı nın yapımında kullanılan taşların çıkarıldığı Koyunbaba Antik Taş Ocağı, özellikle olağanüstü akustiği ve manzarasıyla dikkat çekiyor. T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, BODTO ve Bodrum Belediyesi nin resmi sponsorluğunda; Bosch, Neoyapı ve Devecioğlu nun kurumsal sponsorluklarıyla gerçekleştirilen festivalin açılışında konuşma yapan Festival Direktörü Lon Briet, Renklerin

15 grileştiği, tatların tek düzeleştiği bir dönemde biz, seslerle çevremizi aydınlatmak istiyoruz. 11 yıl önce bu festival, tam da bu kültür sanat misyonuyla ve seçkin projelerle her yaşa ve kesime hizmet etmek amacıyla hayatına başladı. Bu bizim için artık bir hayat biçimi oldu, daha aydınlık bir gelecek için her yıl daha iyisini yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz diyerek sponsorlara teşekkür etti. Onay, hayranlarını yine büyüledi Gülsin Onay, program öncesinde yaptığı konuşmada, Sanatın daha da önem kazandığı şu günlerde klasik müzikseverlerden aldığımız destek bizim için çok önemli dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; Uzun süren kışların ardından tekrar Gümüşlük te ve festivalde olmak, tekrar klasik müziğe gönül vermiş dostlarımızla olmak çok güzel. Her yıl başka bir heyecanla başlıyoruz festivalimize, yine çok seçkin bir festival programı var, her bir konser kaçırılmayacak kadar güzel olacak Festivalin açılış konserinde hayranlarıyla buluşan Piyanist Gülsin Onay, programına Johann Sebastian Bach ın Artita no.1 in b flat Major BWV 825 adlı eseriyle başladı. Sanatçı daha sonra Elgar dan In Smyrna ve Felix Mendelssohn-Bartholdy den Variations sérieuses in D minor op.54 adlı eserlere yer verdi. Programın ikinci yarınsında Gülsin Onay, Frederic Chopin in üç eserini seslendirdi. İlk olarak, Ballad no.3 in A flat Major op.47, ardından Nocturne in E flat major, op.9 no.2 ve son olarak Sonata no.2 in B flat minor op.35 (Funeral March) a yer veren dünyaca ünlü piyanistimiz, izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, sahneye tekrar davet edildi. Onay, geceye bis yaparak devam etti ve F. Chopin in Polonaise ve L. van Beethoven ın Ayışığı Sonatı adlı eserlerini seslendirdi. Festivalde kimler var? Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinin, konukları arasında izleyicinin önceki yıllardan tanıdığı isimler de yer alacak. Meşhur Rus piyano virtüözü Ilya Itin, Hırvat Piyanist

16 Kemal Gekiç ve Fransız Piyanist Jean-Bernard Pommier bu isimler arasında yer alıyor. Bu yıl iki ayrı Trio festivalde izleyici ile buluşacak. Önce Fransız ve Türk sanatçılardan oluşan Trio Milhaud ve kapanışta Gülsin Onay, Erkin Onay ve Dorukhan Doruk tan oluşan Gümüşlük Trio festival sahnesinde olacak. Festivalde Fransız Piyanist Mirella Giardelli, Türk Soprano Çimen Seymen e eşlik edecek. Ayrıca Rus Kemancı Olga Martinova, Fransız Obuacı Céline Moinet, Portekizli Fagotçu Rui Lopez, genç piyanistler Cem Babacan ve Erdem Mısırlıoğlu, İngiliz Çelist Jonathan Bloxham da festivalin yıldızları arasında yer alıyor. GFA da ustalık sınıfları devam ediyor Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Türkiye de müzik okulu olan ilk klasik müzik festivali olma özelliğini taşıyor yılında kurulan Gümüşlük Festival Akademisi, bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi genç yeteneklere eğitim verecek. 360 öğrenciye sertifika veren GFA da bu yıl 14 Temmuz 21 Temmuz tarihleri arasında Elif Şahin; 22 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında festival konukları Kemal Gekic, Ilya Itin, Gülsin Onay ve Jean-Bernard Pommier ın katılımlarıyla piyano masterclassı gerçekleşecek. 3 9 Ağustos tarihleri arasında ise Olga verecek. Martinova genç yeteneklere keman masterclassı Sponsorlar Bu yıl festivalin resmi sponsorluğunu, T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, BODTO, Bodrum Belediyesi; kurumsal sponsorlukları ise Bosch, Neoyapı ve Devecioğlu üstleniyor PROGRAM 12 Temmuz Gülsin Onay, Piyano (Açılış Konseri) 15 Temmuz Rui Lopez (Portekiz) Fagot, Céline Moinet (Fransa) Obua ve Cem Babacan (Türkiye), Piyano 22 Temmuz Kemal Gekic (Hırvatistan), Piyano 25 Temmuz Erdem Mısırlıoğlu, Piyano ve Jonathan Bloxham (İngiltere), Çello

17 28 Temmuz Ilya Itın (Rusya), Piyano 4 Ağustos Jean-Bernard Pommier (Fransa), Piyano 8 Ağustos Jean-Bernard Pommier ve Olga Martinova (Fransa), Piyano ve Keman 10 Ağustos Çimen Seymen, Soprano ve Mirella Gardelli, Piyano 12 Ağustos Trio Milhaud (Fransa, Türkiye) 15 Ağustos Gümüşlük Trio, Gülsin Onay, Piyano, Erkin Onay, Keman, Dorukhan Doruk, Çello Konserlerin başlama saati 21:00 dir. İletişim gumuslukfestival@gmail.com twitter.com/gumuslukfest

18

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti Yunuslara Özgürlük Platformu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Daha önce toplanan imzaları başkana teslim eden platform

Detaylı

Kemal Gekic yine büyüledi

Kemal Gekic yine büyüledi Kemal Gekic yine büyüledi 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali ne konuk olan Hırvat piyano virtüözü Kemal Gekiç, Koyunbaba Antik Taş Ocağı nı dolduran klasik müzikseverlere unutulmayacak bir

Detaylı

KADEM ÜYESİ KADINLAR ARTIK MUTLU

KADEM ÜYESİ KADINLAR ARTIK MUTLU KADEM ÜYESİ KADINLAR ARTIK MUTLU Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM), bünyesinde yer alan 60 kişilik bayan grubu emeklerini Bodrum limanında açtıkları standlarda değerlendiriyorlar.

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

Muski yeni binasına taşınıyor.

Muski yeni binasına taşınıyor. Muski yeni binasına taşınıyor. Muğla Su Kanalizasyon İdaresi Bodrum 1. Bölge Müdürlüğü ana hizmet binası 14 Temmuz pazartesi gününden itibaren Bodrum Çevreyolu üzerindeki yeni ofisinde hizmet vermeye başlıyor.

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

Yeni Butik Otel Temenos Hizmete Başladı

Yeni Butik Otel Temenos Hizmete Başladı Yeni Butik Otel Temenos Hizmete Başladı Bodrum un yep yeni Butik oteli Temenos Boutique Hotel & Spa Mayıs 2015 itibari ile kapılarını misafirlerine açtı. 12 ay hizmet verecek otelin Genel Müdürü Sema Koyunba

Detaylı

Gümüşlük te festival, Mısırlıoğlu ve Bloxham ikilisini konuk etti

Gümüşlük te festival, Mısırlıoğlu ve Bloxham ikilisini konuk etti Gümüşlük te festival, Mısırlıoğlu ve Bloxham ikilisini konuk etti 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında, Koyunbaba Antik Taş Ocağı nda klasik müzikseverlerin karşısına çıkan Piyanist

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

Gümüşlük te genç kemancılardan konser

Gümüşlük te genç kemancılardan konser Gümüşlük te genç kemancılardan konser Bosch un eğitim sponsorluğunu üstlendiği Gümüşlük Festival Akademisi kapsamında gerçekleştirilen keman ustalık sınıfına katılan 11 genç müzisyen, Toprak Ev de verdikleri

Detaylı

ANADOLU SEVGİSİYLE MOTOSİKLET TURUNA GİTTİLER, KATLEDİLDİLER

ANADOLU SEVGİSİYLE MOTOSİKLET TURUNA GİTTİLER, KATLEDİLDİLER ANADOLU SEVGİSİYLE MOTOSİKLET TURUNA GİTTİLER, KATLEDİLDİLER Bodrum da, Güneydoğu turunda metruk bir apartmanda cesetleri bulunan arkadaşlarının cenaze törenine katılamayan bir grup motosikletli, yapılan

Detaylı

Gümüşlük te festival, Mısırlıoğlu Bloxham ikilisini konuk etti Başarıları göz dolduruyor

Gümüşlük te festival, Mısırlıoğlu Bloxham ikilisini konuk etti Başarıları göz dolduruyor Gümüşlük te festival, Mısırlıoğlu ve Bloxham ikilisini konuk etti 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında, Koyunbaba Antik Taş Ocağı nda klasik müzikseverlerin karşısına çıkan Piyanist

Detaylı

Bodrum Bale Festivali nde Kerbela sahne aldı

Bodrum Bale Festivali nde Kerbela sahne aldı Bodrum Bale Festivali nde Kerbela sahne aldı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında İzmir Devlet Opera ve Balesi nin Kerbela isimli gösterisi Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde sahne aldı. Bodrum

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BODRUM DA, RUSLAR ANILDI

BODRUM DA, RUSLAR ANILDI BODRUM DA, RUSLAR ANILDI Bodrum da yaşayan Ruslar, noel kutlamalarını iptal ederken, suikaste kurban giden büyük elçi ve uçak kazasında ölen vatandaşlarını andılar. çocuk tiyatro gösterinde bir konuşma

Detaylı

Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü

Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü 2015 PEN Duygu Asena Ödülü romancı Latife Tekin ve onun öncülüğünü yaptığı Gümüşlük Akademisi ne verildi. PEN Şiir Ödülü nün sahibi ise düşünür, şair

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

Minik Avrupa Şampiyonlarına Altın ödül

Minik Avrupa Şampiyonlarına Altın ödül Minik Avrupa Şampiyonlarına Altın ödül İtalya da düzenlenen Optimist Avrupa Şampiyonasında mücadele ederek 16 ülke milli takımı arasında ilk sırayı alan Türk Milli Takımının Bodrumlu 3 sporcusu, madalyaları

Detaylı

BODRUM DA GÖZ, GÖZ, GÖZTEPE SESLERİ YÜKSELİYOR

BODRUM DA GÖZ, GÖZ, GÖZTEPE SESLERİ YÜKSELİYOR BODRUM DA GÖZ, GÖZ, GÖZTEPE SESLERİ YÜKSELİYOR Bodrum Göztepe 1925 Spor Kulübü çatısı altında toplanan sarı kırmızılılar Bodrum da yeni bir spor rüzgarı estirdi. Bodrum da geçtiğimiz yıl kurulan Göztepe

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Gümüşlük te festival Gülsin Onay la başladı

Gümüşlük te festival Gülsin Onay la başladı Gümüşlük te festival Gülsin Onay la başladı Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 11. yılında Bodrum un tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan beldesi Gümüşlük te, Koyunbaba Antik Taş Ocağı

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu

Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinde Suda Caz konserleri, Alman-Afgan kökenli caz sanatçısı Simin Tander konseriyle devam etti.

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

ROTARYENLER, ETRİM KÖYÜ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ROTARYENLER, ETRİM KÖYÜ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER ROTARYENLER, ETRİM KÖYÜ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER ÖRNEK BİR TOPLUM PROJESİ Bodrum Rotary Kulübü Toplum Birliği projeleri kapsamında Etrim Köyüne dikkatleri çekmek ve bu etkinlik sonucunda elde edilecek sponsorluk

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı

Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı Denizbank ana sponsorluğunda Gümüşlük tarihi taş ocağında 13. Uluslararası Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı.

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ Bodrum da lunaparkta oyuncaktan düşen çocuk hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte Bodrum da faaliyet gösteren lunaparka giden Kerem Kutlu (11) lunaparkta bir

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Ege Inner Wheel Kulübü Dönemi Faaliyetleri

Ege Inner Wheel Kulübü Dönemi Faaliyetleri Ege Inner Wheel Kulübü 2013-2014 Dönemi Faaliyetleri 1- Ramazan ayında topladığımız fitre paraları ve gıda yardımlarını Sabahat Akşiray Otizm okulunun yaz tatilindeki çocuklarının Urla'daki yaz kampına

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor

Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor Gümüşlük te müzik mevsimi başlıyor 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali 8 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında Bodrum un sanat yaşamına renk katmaya hazırlanıyor. Gümüşlük te festival, klasikten

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI

BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI T.C. Bodrum Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası, 24 Eylül Pazar günü görkemli bir törenle açıldı. Açılışı Muğla Valisi Esengül Civelek, Türkiye Odalar ve Borsalar

Detaylı

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki, Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserler kapsamında Halk müziği grubu Kardeş Türküler sahneye çıktı. Farklı

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Prof. Dr. Fahri Işık Hekatomnos Lahdini Akademia Vakfı için anlattı

Prof. Dr. Fahri Işık Hekatomnos Lahdini Akademia Vakfı için anlattı Prof. Dr. Fahri Işık Hekatomnos Lahdini Akademia Vakfı için anlattı Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı nın (Akademia) davetlisi olarak Bodrum a gelen Arkeolog Prof. Dr. Fahri Işık, Bodrum Belediyesi nin

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy: HASTAMIZ UÇAK AMBULANS İLE İSTANBUL A TRANSFER EDİLMİŞTİR 17 Ocak 2014 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanesi Acil Servisi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı