BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?"

Transkript

1

2

3 BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe artmaktadır. Online rezervasyon alan bir siteniz yoksa bu rezervasyonlardan faydalanamazsınız Müşteri artık uzun, güvensiz, standardı olmayan, prosedürü çok karşılıklı e-posta yazışmaları yapmak istemiyor Otel özellikle sezonda yoğunlaşan yüksek e-posta trafiğine zamanlı cevap vermekte zorlanıyor, bu durum müşteri kaybı ile sonlanıyor Otel e-posta yazışmaları için sürekli personelini eğitmesi gerekiyor Otel e-posta yazışmalarında gözden kaçma, kaybolma, spam e düşme gibi riskleri içinde barındırıyor

4 BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Otelinizin Online rezervasyon alma altyapısı yoksa, her gün onlarca müşteriniz sitenizi ziyaret edip satın alma yapmadan başka sitelere yönlenmektedir Örneğin otelliniz online bir rezervasyon portalıile çalışıyorsa (OTA) ( Booking.com, Hrs.com vb ) ama kendi sitesinde rezervasyon altyapısı yoksa, Bu müşteriniz OTA vasıtası ile otelinizi online almaya yönlenebilir ama bölgenizdeki birçok otelin listelendiği OTA dasizi bile seçse minumum%15 komisyon ödemenizi ve daha az kazanmanıza neden olur Diğer taraftan OTA kanalı ile sizi bulmaya giden müşteri bölgedeki diğer otelleri de görecek ve sizi seçme ihtimali düşecektir OTA sitelerini online rezervasyon altyapısı olarak kullanırsanız Sürekli yüksek komisyon ödemeye devam edersiniz OTA nınsitesine geçen müşteri bölgedeki diğer otellerederahatlıkla gidebilir, müşterinizi kaybedebilirsiniz Sitenizde farklı tema ve tasarımlarda olması kurumsal kimliğinize zarar verecektir

5 OHS NEDİR? OHS -Online HotelSoftware tüm konaklama tesisleri için özel olarak yazılımı gerçekleştirilmiş, her tesisin web sitesine rezervasyon butonu üzerinden doğrudan entegre edilen, internet üzerinden online ( anlık) rezervasyon alınması, alınan rezervasyonun dinamik ve etkin bir şekilde yönetilmesi, konaklama tesisinde sunulan tüm hizmetlerin aktif satış & pazarlama strateji ve uygulamalarının gerçekleştirilmesini sağlayan komple bir internet tabanlı rezervasyon sistemidir. OHS konaklama tesisleri için yapılmış özel bir rezervasyon çözümüdür.

6 OHS ile Ne Yapabilirsiniz-1 Web siteniz üzerinden online rezervasyon alma ( kredi kartı-banka havalesi ve garantisiz rezervasyon imkanları ile) Aktif rezervasyon yönetimi Dinamik ve çok çeşitli kriterlerde anlık arama Çok çeşitli uygulamalar ile oda ve hizmetlerin dinamik ve etkin satışı, yönetimi Release time yönetimi iptal koşulu yönetimi minumum ve/veya maksimum gece konaklama sayısı kısıtlaması yönetimi pansiyon yönetimi ödeme tipi yönetimi anlık kontenjan ve fiyat yönetimi iç ve dış pazara özel ayrı fiyatlama, anlık/dönemsel indirim (aksiyon) yönetimi anlık/dönemsel promosyon yönetimi,

7 OHS ile Neler Yapabilirsiniz-2 Satışı biten odaların anlık yönetimi Facebooküzerinden anlık duyuru, promosyon ve aksiyon yönetimi Müşteri yorumları yönetimi, Acenta/Şirket/ Sürekli Müşteri Yönetimi Özel tanımlama özel indirim uygulama rezervasyon takip tüm müşteri veri tabanının dinamik envanteri kategorizasyon Dinamik listeleme Rezervasyon sonrası müşterilerin anlık sms/eposta ile bildirimi

8 OHS ile Neler Yapabilirsiniz-3 Müşterilerinize özel rezervasyon yönetim alanı Tüm yazışmaların bu alan üzerin yapılması Güvenli ödeme seçenekleri Dinamik ve esnek oda tanımlama Konaklama harici ekstra hizmetlerin satışı ve yönetimi dinamik müsatlik yönetimi etkin müşteri ilişkileri yönetimi müşteri yorumları yönetimi...

9 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası Bu adımda konaklanacak giriş çıkış tarihleri ve ilgili talep edilen oda ve kişi sayıları girilir. Otelin müsaitlikleri müsaitlik takviminden de kontrol edilebilir.

10 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası > Odalar ve Fiyatlar Bu alanda sistemdeki mevcut tanımlı otel odaları tüm detaylarıyla görüntülenebilir. İlgili odalara ait farklı fiyatlama seçenekleri listelenir. Arzu edilirse bu alanda istenilen tarih aralığındaki ortalama oda fiyatları listelenir. Aynı zamanda bu alandan doğrudan rezervasyon sayfasına geçilebilir.

11 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası > Konum Bu alanda son kullanıcı otelin tanımlı ulaşım bilgisi, google maps işaretli haritası ve doğrudan iletişim bilgilerine ulaşır.

12 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası > Rezervasyonum Bu alan daha önce müşteri tarafından yapılmış olan rezervasyonların etkin yönetilebileceği yönetim alanına giriş sayfasıdır. Aynı zamanda otel tarafından tanımlanmış olan acenta/şirket/sürekli müşterilerin geçmiş ve gelecek rezervasyonlarını takip edebileceği yönetim alanıdır.

13 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası > Fotoğraflar Bu alan otelle ilgili görsellerin listelendiği alandır.

14 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası > Videolar Bu alan otelle ilgili videoların görüntülendiği alandır.

15 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası > Müşteri Yorumları Konaklayan her rezervasyonun çıkış günü müşteri adresine müşteri memnuniyet anketi gönderilir. Ve müşterinin otel hakkında yorum yazması talep edilir. Yazılan yorumlar backoffice alanında otel yöneticisinin onayına sunulur. Onaylanan yorumlar OHS rezervasyon arayüzündeki müşteri yorumları sayfasında görüntülenir.

16 OHS Rezervasyon Başlangıç Sayfası Rezervasyon daha önce belirtildiği gibi talep edilen bilgiler girilerek başlar.

17 OHS Rezervasyon Detay Sayfası Bu alanda seçilen tarih aralığındaki müsait oda tipleri listelenir. Her oda için gecelik ortalama oda fiyat seçenekleri ve odayla ilgili koşullar müşterilerin dikkatine sunulur. Burada müşterinin başlangıç sayfasında talep etmiş olduğu oda ve kişi sayısına göre oda dağılımlarını belirlemesi beklenir. Müşteri dağılımı yaparken farklı oda tiplerini beğenisine göre seçme özgürlüğüne sahiptir. Oda dağılımları yapıldıktan sonra bu alanda otel tarafından sunulan ekstra hizmetler müşterilerin beğenisine sunulur. Ekstralar sadece konaklama hizmetiyle beraber satın alınabilir. Vitrin alanında sistemde kayıtlı oda tipleri ve otele ait görseller ve detay açıklamalara yer verilir.

18 OHS Rezervasyon Detay Sayfası > Ekstra Hizmetler Ekstralar günlük hizmetler olup her gün için ayrı satın alınmalıdır. Konaklayan kişilerden isteyen sayıda kişi konakladığı süre boyunca istediği gün istediği ürünü satın alabilir.

19 OHS Rezervasyon Detay Sayfası Oda dağılımı yapılıp ve ekstraların seçimiyle beraber anlık olarak rezervasyon detayı bölümünde toplam tutar dinamik olarak güncellenir. Ve istenilen döviz kurunda görüntülenmesi sağlanır. Rezervasyon yap butonuna basılarak ödeme sayfasına geçilir.

20 OHS Rezervasyon Ödeme Sayfası Detay sayfasında seçilen tüm hizmetlerin listelendiği ve ödeme işleminin gerçekleştirildiği alandır. Otel acenta/şirket ve sürekli müşterilerine özel indirim kodu tanımlar. Bu adımda girilen indirim koduyla özel müşteriler için tanımlanmış indirim oranı toplam fiyata yansıtılır. Detay sayfasında ekstra almayı atlayan müşteri bu adımda alarak toplam tutara ekleyebilir.

21 OHS Rezervasyon Ödeme Sayfası Kişisel bilgiler tüm detaylarıyla girilir. Rezervasyona istinaden ek özel talepler yazılabilir. Müşteri kredi kartı, banka havalesi veya garantisiz rezervasyon seçeneklerinden biriyle rezervasyon gerçekleştirebilir.

22 OHS Rezervasyon Ödeme Sayfası > Kredi Kartı Kredi kartı bilgileri yüksek güvenlikli bir alanda girilir.

23 OHS Rezervasyon Ödeme Sayfası > Banka Havalesi Banka havalesi seçeneğinde otel banka hesapları listelenir. Otelin belirleyeceği son opsiyon tarihine kadar ödemenin yapılması beklenir. Ödeme bildirimi Müşteri Rezervasyon Yönetim Alanı nda yapılır.

24 OHS Rezervasyon Ödeme Sayfası > Garantisiz Rezervasyon Garantisiz rezervasyonu seçen müşteri otel tarafından belirtilen saate kadar giriş yapmak durumundadır. Otel garantisiz rezervasyon yapan müşteriye istediği taktirde iletişim bilgilerinden ulaşabilmelidir. Ulaşamadığı taktirde rezervasyonu iptal edebilir.

25 OHS Rezervasyon Ödeme Sayfası İlgili detaylar girildikten sonra rezervasyon sonlandırılır.

26 OHS Rezervasyon Sonuç Sayfası Rezervasyon detaylarıyla beraber otel koşulları, otele ulaşım bilgileri görüntülenir. Yazdır butonuyla rezervasyon vocher çıktısı alınabilir. Bu adımda müşteriye ve otele bilgilendirme i gider. Müşteriye giden bilgilendirme e- mailinde müşterinin rezervasyonunu yönetebileceği alana ait rezervasyon numarası ve pin kodu bilgisi verilir. Bu bilgi aynı zamanda rezervasyon sonuç sayfasında da yer alır. Arzu edildiği taktirde rezervasyon onayı müşteriye sms olarak da gönderilebilir.

27 OHS Müşteri Rezervasyon Yönetim Alanı Müşteri rezervasyon yönetim alanında; mevcut rezervasyon detayları özet olarak görüntüleyebilir, otele ait ulaşım ve iletişim bilgilerini, otel koşullarını görüntüleyebilir. Bunun yanında rezervasyona ait not ekleyebilir, mevcut kredi kartında güvenli ortamda değişiklik yapabilir, yapılan banka havalesini otele bildirebilir. İptal koşulları çerçevesinde rezervasyon değişikliği veya rezervasyon iptali gerçekleştirebilir. Tüm bu işlemler sonrasında hem otel hem müşteri eşzamanlı e-posta ile bilgilendirilir. Tüm yapılan işlemler otelin backoffice inde listelenir..

28 OHS Müşteri Rezervasyon Yönetim Alanı > Not Ekleme

29 OHS Müşteri Rezervasyon Yönetim Alanı > Yeni Kredi Kartı Tanımlama

30 OHS Müşteri Rezervasyon Yönetim Alanı > Ödeme Bildirimi

31

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Üye Girişi www.bookinturkey.com web sitesi üzerinden Üyelik İşlemleri ne tıklayıp, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak Şirket Giriş e tıklayarak Yapı

Detaylı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı MOS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YAZILIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı Sayfa 1 / 13 İçindekiler Tablosu 1 Giriş... 3 1.1 Belgenin Amacı... 3 1.2 Belgenin Kapsamı... 3 1.3

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 01.06.2011 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 19.10.2010 1 Melissa Gökhan Belge

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve

Detaylı

SİGORTACILIK İŞLEMLERİ SAYFASI KULLANIM KLAVUZU

SİGORTACILIK İŞLEMLERİ SAYFASI KULLANIM KLAVUZU SİGORTACILIK İŞLEMLERİ SAYFASI KULLANIM KLAVUZU Programa Erişim: http://web.hdisigorta.com.tr adresinden programa erişim sağlanabilecektir. Kullanıcı Adını ve Şifrenizi Giriniz Güvenlik Kodunu Giriniz

Detaylı

Akademisyen Kullanıcı Kılavuz Dokümanı

Akademisyen Kullanıcı Kılavuz Dokümanı MOS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YAZILIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Akademisyen Kullanıcı Kılavuz Dokümanı Sayfa 1 / 13 İçindekiler Tablosu 1 Giriş... 3 1.1 Belgenin Amacı... 3 1.2 Belgenin Kapsamı...

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

BOOKINTURKEY.COM ANA SAYFA

BOOKINTURKEY.COM ANA SAYFA BOOKINTURKEY.COM ANA SAYFA Girişi Üye Girişi ne Giriş www.bookinturkey.com ANA SAYFA E-posta ve şifrenizi girdikten sonra kurumsal girişe tıklayınız 2 Yurt dışı otel rezervasyonu Yurt dışı otel rezervasyonu

Detaylı

1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler. TM

1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler. TM E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA 1 1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler.

Detaylı

E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA

E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA E-DEVLET TMGD KAZA RAPORU BİLDİRİMİ TMGD SORGULAMA 1 1. TMGD KAZA RAPORLARI BİLDİRİMİ TMFB firmalarında Yetkilendirilmiş TMGD ler TMGD Kaza Raporları e- devlet sistemi üzerinden bildirim yapabilirler.

Detaylı

Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme

Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme Online sipariş sistemi neticaret kullanan Arena bayilerinin neticaret üzerinden elde ettikleri Arena ürünlü siparişlerini yine neticaret üzerinden

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi Deytek Bilişim CMS Uygulamasının Firmanınıza Katkıları Şirketin, saha ekiplerinin ve pazarlamacılarının işlerini kolaylaştıracak ve üretkenliğini arttıracak yeni

Detaylı

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ 1- KAYIT FORMU Sağ üstte yer alan üyelik butonu ile süreç başlatılır. Şirketler için olan kurumsal bölüm ve bireysel üyelik bölümlerinde, kayıt aşamasında, kayıt formuna doğru ve hatasız bilgi girişi yapılmalıdır.

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-011 00 14.02.2013 DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın No Yayın Nedeni Yayın

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ UYGULAMA KLAVUZU

KALİTE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ UYGULAMA KLAVUZU Sayfa 2 / 25 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. GİRİŞ 3 2. QDMS ve ENSEMBLE KULLANICI YETKİLERİ 2.1 lük.. 2.2 Kalite Koordinasyon Birimi. 2.3 Birim Kalite Temsilcisi... 2.4 Birim Kalite Sorumluları.. 2.5 Akademisyen

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

Rezervasyonal.com Otel Rezervasyon Sistemi Nedir? Otellerin tüm online satış süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan web tabanlı bir çözümdür; Rezervasyon motoru, kanal yönetimi ve gelişmiş extranet içermektedir.

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu EMANUSCRIPT YAZAR İÇİN KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Sisteme Kayıtlı Yazar ise Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu e-mail adresidir) ve şifresini

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3

İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3 İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Yazarkasa Aktarımı Ana Modülleri...3 2.1.1. Satış Aktarımı.6 2.1.2. Malzeme Aktarımı..8 2.1.3. Aktarım Log Raporu...9

Detaylı

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki branşları,

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI

SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-011 00 14.02.2013 DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın No Yayın Nedeni Yayın Tarihi 00 İlk Çıkış 14.02.2013 TALM-001-011

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 4 Başvuru Süreçleri;... 5 1. Hesap Açma Başvurusu... 6 2. Kimlik Bilgileri... 6 3. Adres

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden

Detaylı

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri Kayıt Yenileme Ödeme İşlemleri AĞ USTOS 2018 İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 SİSTEME GİRİŞ... 2 TAKSİTLİ ÖDEME... 5 PEŞİN ÖDEME... 17 HATA OLMASI DURUMUNDA NE YAPACAĞIM? (İŞLEMLERİN HER HANGİ BİR YERİNDE)...

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Mobil Mynet Finans Mobil, mobil cihazlarda finansal gündemi takip edebilmeniz için özel olarak geliştirilmiş, içerik ve kullanım anlamında tümüyle

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9)

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU Sözleşme İşlemleri A- Asgari Ücret Tarifesi B- Yeni Sözleşme C- Sözleşme Listesi D- Devir Teslim Başvuruları A-Asgari Ücret Tarifesi; İlgili yıla

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

E-DEVLET ÜZERİNDEN GEÇİŞ BELGESİ İADE İŞLEMLERİ

E-DEVLET ÜZERİNDEN GEÇİŞ BELGESİ İADE İŞLEMLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN GEÇİŞ BELGESİ İADE İŞLEMLERİ E-Devlet hizmetlerinden yararlanmak için en yakın PTT şubesine gidilerek TC Kimlik No beyan edilir ve 1 TL karşılığında e-devlet şifresi temin edilir. Hizmeti

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ   KULLANICI KULLANIM DOKÜMANI YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ WWW.YSSKOPRUSUVEOTOYOLU.COM.TR 2017 İÇİNDEKİLER YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU İŞLETMESİ... 1 1. İHLALLİ GEÇİŞ BORÇ SORGULAMA...

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisansüstü Öğrencisi) v1.0 (05.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 05.09.2018 İÇİNDEKİLER

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

E-BELEDİYECİLİK İŞLEMLERİ YARDIM DÖKÜMÜ AnaSayfa. A-Genel

E-BELEDİYECİLİK İŞLEMLERİ YARDIM DÖKÜMÜ AnaSayfa. A-Genel E-belediye sistemimizi kullanırken internet sitemiz ile olan tüm etkileşim 128 bit SSL şifreleme sistemi ile korunmaktadır. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde kart bilgileri sistemimiz üzerinde tutulmamakta,

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

GENCAYSTAR B2B WEB SISTEMI KULLANMA KILAVUZU

GENCAYSTAR B2B WEB SISTEMI KULLANMA KILAVUZU GENCAYSTAR B2B WEB SISTEMI KULLANMA KILAVUZU WEB SISTEM GİRİŞ İlk olarak e-posta adresinize gönderilen B2B giriş şifreniz ile sisteme giriş yapılması gereklidir. www.gencaystar.com.tr üzerinden giriş yapılabileceği

Detaylı

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 2. KULLANICI GİRİŞ EKRANI... 4 3. YÖNETİM... 5 3.1. Kimlik Bilgilerim... 5 3.2. Adres ve iletişim bilgilerim... 6 3.3. Rehber Bilgilerim...

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI  E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI www.usaktso.org E-ODA VE E-PAZAR KULLANIM KILAVUZU usaktso.org web adresinden Online İşlemler veya E-Oda menülerinden herhangi birisi tıklanır ve karşılaşılan ekrandan Kayıt

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Kurulum tamamlandıktan sonra çocukların cihazlarına Safe Family uygulamasının kurulması gerekmektedir. PC için http://family.mcafee.com/

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) BAŞVURU, E-ÖDEME VE FEN KAYIT İŞLEMLERİ DOKÜMANI Sürüm: 0.1 Revizyon Bilgileri Revizyon No: Revizyon Tarihi Revizyonu Yapan Revizyon

Detaylı

T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı. e-dilekçe Kullanıcı Kılavuzu. Ekim 2012

T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı. e-dilekçe Kullanıcı Kılavuzu. Ekim 2012 T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı e-dilekçe Kullanıcı Kılavuzu Ekim 2012 İçerik 1 e-dilekçe Başvuru İşlemleri... 3 1.1 E-Posta :... 4 1.2 Başvuru Yapılacak Birim :... 5 1.3 Konu :...

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.0 (05.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 05.09.2018 İÇİNDEKİLER

Detaylı

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLU DÜZENLEME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ E-DEVLET YETKİ BELGESİ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLU DÜZENLEME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ E-DEVLET YETKİ BELGESİ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLU DÜZENLEME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ E-DEVLET YETKİ BELGESİ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER E-DEVLET YETKİ BELGESİ İŞLEMLERİ... 3 1. ÖZMAL TAŞIT EKLEME...

Detaylı

www.bilisimsarayi.com/sejour Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

www.bilisimsarayi.com/sejour Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu www.bilisimsarayi.com/sejour SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu i ĐÇĐNDEKĐLER SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI...1 1.1. Genel Bilgiler...1

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler.3 2.Kullanım..4 2.1. Çalışma Takvimi..5 2.2. Giriş ve Çıkışlar.6 2.3. İzin ve Tatil..7 2.4. Personel 8 2.5. Rapor 11 2.5.1. Günlük Rapor Durumu...11

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ

T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ OKAN LĐNKBOARD PROJESĐ http://olb.okan.edu.tr Kullanım Kılavuzu Bu projenin bütün hakları Okan Üniversitesi ne aittir. Okan Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Sayfa 1 Đçindekiler

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU İçindekiler Giriş 1 Ana Menü 2 Manuel Provizyon 2 VakıfPara İşlemleri 3 Satış İptali 4 İade 5 Ön provizyon Onayı 6 Günsonu 6 Günsonu detay 7 Listeleme 7 Kullanıcı

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. UYGULAMAYA ERİŞİM... 4 3. YETKİLENDİRME / KULANICI ROL TANIMLARI... 4 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 3.1.1. Firma Finansman

Detaylı

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları...

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları... İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... vii ACENTA OTOMASYONLARI... 1 1.1. Veri Süreçleri... 2 1.2. Sistem Yapıları... 4 1.2.1. Modüller... 5 1.3. Kontrat Modülü... 6 1.3.1. Otel Sözleşmeleri... 8 1.3.2. Oda fiyatları...

Detaylı

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş.

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş. İÇİNDEKİLER * 1 AMAÇ... 4 2 KAPSAM... 4 3 KISALTMALAR VE TANIMLAR... 4 4 REFERANS VE İLGİLİ DOKÜMANLAR... 4 5 TNB KEP - SÜRECİ... 4 * Bu doküman, Doküman Oluşturma Yönergesi içerisinde yazılan kurallar

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı ONLİNE MUTABAKAT Özellik ve Kullanım Dökümanı Ürün : Online Mutabakat Yetkili : BAHADIR KARAGÜLLE Tarih : 13.01.2015 1 ONLİNE MUTABAKAT Online Mutabakat, LOGO Tiger Serisi ile entegre olup ilgili cari

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

Mini rehber. Online Ödemeler.

Mini rehber. Online Ödemeler. Mini rehber Online Ödemeler. İçindekiler Giriş 3 Nasıl çalışır? 4 Neden online ödemeleri sağlıyoruz? 5 Booking.com sanal kredi kartları hakkında 6 Sıkça sorulan sorular için cevaplar 8 2 Online Ödemeler:

Detaylı

WorkCube Kullanıcı Eğitim Kitapçığı. Ajanda Yönetimi. WorkCube Kullanıcı Kitapları / Ajanda Yönetimi 1

WorkCube Kullanıcı Eğitim Kitapçığı. Ajanda Yönetimi. WorkCube Kullanıcı Kitapları / Ajanda Yönetimi 1 WorkCube Kullanıcı Eğitim Kitapçığı Ajanda Yönetimi WorkCube Kullanıcı Kitapları / Ajanda Yönetimi 1 İçindekiler Sayfa No I.Bölüm Ajanda modülü genel bilgiler 3 Ajandaya kayıtlı olaylar arasında arama

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Değerli Acentelerimiz,

Değerli Acentelerimiz, Değerli Acentelerimiz, Biletinizburada.com, % 100 kendi yazılımı ve teknolojik alt yapısı ile sadece turizm seyahat acentelerine hizmet veren kapsamlı bir uçak bileti satış portalıdır. Son kullanıcı satış

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS SEÇİM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.0 (07.06.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 07.06.2018

Detaylı