Xerox fi Ofistekigerçek yardımcınız

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız"

Transkript

1 Xerox fi 4595 kopyala yazdır tara gönder Ofistekigerçek yardımcınız

2 Yüksek verimlilik Üstün performans, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğün muhteşem kombinasyonu sayesinde Xerox 4595 fotokopi/yazıcı cihazı, yoğun ofislere ve hafif üretim ortamlarının ideal çözümüdür. Kompleks işlerinizin altından kalkabilecek kadar sağlam ve birçok farklı sonlandırma seçeneğini yerine getirebilecek kadar esnek olan Xerox 4595 liderliğinizi koruyabilmeniz için gereken sonuçları sunar. Eğitim Dokümanları Kullanım kolaylığı ve çeşitli sonlandırma seçenekleri sayesinde Xerox 4595 fotokopi/yazıcı, işleri şirket içinde halletmenin ve dış kaynak kullanım maliyetlerini minimumda tutmanın son derece önemli olduğu çokkullanıcılı eğitim ortamlarının ideal çözümü haline geliyor. Ofis Ortamları Değişik formatlarda ve değişik kaynak gereklilikleriyle birçok farklı işi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilme özelliği Xerox 4595 i her türlü ofis için mükemmel seçenek haline getirmektedir. Daha fazla baskı malzemesi türü ve yüksek besleme kapasitesiyle kendi başına- uzun süre çalışabilir ve daha yüksek kalitede baskılar sunar. Tüm bunlar LDAP ile tara ve e-postal gönder özelliği ile birleştiğinde ofis içinde son derece verimli bir iletişim ortamı elde edilmektedir. Xerox 4595 İdeal Çözüm: Merkezi Kopyalama Departmanları Xerox 4595 fotokopi/yazıcı, hızlı dönüş istenen ve tek bir iş akışı ve temel sonlandırma seçeneklerinin hayati olduğu hızlı tempolu Merkezi Kopyalama Departmanlarında üzerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getirir. Ticari Kopyalama / Baskı Merkezleri Faydalı araçları ve gelecekte doğacak ihtiyaçlara göre genişletilebilme özelliği ile Xerox 4595 fotokopi/yazıcı, ticari baskı ortamlarının da ideal çözümüdür. Genişletilmiş sonlandırma ve renk-entegrasyon gereklilikleriyle her türlü kullanıcının son derece kompleks işlerinin altından kalkabilir.

3 Xerox 4595 fotokopi / yazıcı Yüksek performans Ultra hızlı fotokopi, baskı ve tarama için tasarlanan Xerox 4595 fotokopi/yazıcı cihazı zorlu beklentilerinizi kolaylıkla aşacaktır. Dakikada 95 sayfa baskı hızı ve 3 saniyelik ilk sayfa çıkış süresiyle Xerox 4595 fotokopi/yazıcısı iş grubunuzun verimliliğini arttıracak x 2400 dpi ile mükemmel görünüme sahip kopyalar, detayları tamamen korunmuş net metin ve görüntü bütünlüğüne sahip baskılar elde edeceksiniz. Daha az adım 8-inç lik renkli kullanıcı arayüzü güçlü kopyalama ve tarama fonksiyonlarına sezgisel, dokunmatik ekran basitliği ile kolay erişim sunar. 40 GB lık hard diski sayesinde cihazdan direk olarak tekrar baskı için yeterli depolama alanına sahip olacak ayrıca 512 MB lık RAM ile ağır iş yüklerinin altından kolaylıkla kalkabileceksiniz. Daha fazla verimlilik elde etmek için birçok işi aynı anda yapın. Geniş iş grupları için ideal olan bu çözüm sayesinde meşgul kullanıcıları farklı işleri aynı anda kopyalayabilir, yazdırabilir ve tarayabilir.

4 Xerox 4595, çeşitli doküman ve sonlandırma seçeneklerine uygun esnekliğiyle, iş dokümanlarınızı yepyeni seviyelere taşıyacak. Çeşitli sonlandırma seçenekleri sayesinde iş grupları için doğru olan özellikleri seçebilirsiniz Güçlü in-line sonlandırma seçenekleri içinde harmanlama, 100-yapraklık zımbalama, delme, kitapçık yapma, ikili katlama, C-katlama,Z-katlama ve 279 x 432 mm lik insert ler için de büyük boy Z-katlama bulunuyor. Harmanlama Delme Zımbalama Z-katlama C-katlama İkili katlama Ortadan zımbalama Sekmeler ve renkli insert ler İşlem-sonrası inserter ile siyah-beyaz baskı işlerine göz alıcı, tam renkli kapaklar ve insert ler ekleyerek istediğiniz sonuçları meydana getirecek belgeler üretin. 8 Xerox 4595 fotokopi/yazıcı cihazı 333x488 mm kadar özel boyutlar da dahil olmak üzere birçok farklı baskı malzemesi ağırlığı ve boyutunu ve sekmeler üzerine baskı ve bunları doküman içine yerleştirme özelliklerini destekler taneye kadar tepsi seçeneği ile çok farklı baskı malzemeleri ile çalışabilir, manüel harmanlama gerektirmeyen kompleks işlerin kolay bir şekilde kopyalaması ve baskısını yapabilirsiniz. Yüksek hacimli işler 250-kağıtlık doküman tutucu sayesinde daha hızlı ve daha kolaydır ,225 yaprak kapasiteli maksimum 8 tepsilik geniş besleme kapasitesi Kimyasal toner yüksek hızlar ve hacimlerde üstün görüntü kalitesi sunar. 1 1,100 yapraklık A4 tepsisi 2 1,600 yapraklık A4 tepsisi İki tane yapraklık elle yapraklık tepsi, özel besleme tablası boyutlar 330x488 mm e kadar İki tane 2000 yapraklık A4 tepsisi, yüksek kapasiteli besleyici (opsiyonel) yapraklık süreç sonrası yerleştiricisi Gösterilmeyen: 2,000-yapraklık, yüksek kapasiteli büyük boyut besleyicisi (opsiyonel), 330x488 mm e kadar özel boyutlar Eşsiz baskı sonrası yerleştirici (inserter) ile önceden basılmış renkli kapakları, sekmeleri ve diğer insert leri siyah-beyaz kopyalara ve baskı işlerine yerleştirebilirsiniz

5 Xerox fi 4595 Verimlilik artık çok kolay Zamandan kazandıran özellikleri ve basit, kullanıcı dostu kontrolleri ile Xerox 4595 fotokopi/yazıcı, hızlı tempolu, çok kullanıcı ortamlar için ideal çözümdür. Kullanımı kolay, 8 inçlik, renkli dokunmatik arayüzle kolay kopyalama ve tarama Xerox CentreWare görünümüne dayanan iş akışı sayesinde kullanıcılar baskı sürücüleri ve web arayüzüne kolayca alışacak, eğitim süreleri düşecek, verimlilik artacaktır. Yerleşik kopyalama/yazdırma sunucusu ayrı bir donanım kullanma ihtiyacını ortadan kaldırarak yerden tasarruf sağlar. Maksimum çalışma süresi ve güvenilirlik için tasarlanan ve güçlü bir servisle desteklenen Xerox 4595 fotokopi/yazıcı cihazı, baskı işlemlerindeki tüm sorunları ortadan kaldırır, ofis hayatını kolaylaştırır. Çok-yönlülük Geniş, kolay kullanıcı arayüzü sayesinde kopyalama ve tarama fonksiyonları tam kontrol altında -yoğun ortamlar için tek tuş özelliği. Güçlü tarama yetenekleri Tarama hızı ve gücünü yepyeni bir seviyeye taşıyın Daha az bekleyin. Tarayıcı ile dakikada 100 görüntü gibi yüksek bir hızla çalışabilirsiniz. Direkt olarak MS Outlook yada Lotus Notes adres kitabına tarama yapılmasına olanak tanıyan, LDAP desteği ve posta teslimat bildirimi özelliğine sahip tara gönder özelliği ile daha etkili çalışın. Ayrıca tara-şebekeye at (FTP/SMB) özelliği ile konforu yaşayın. Otomatik iş akışı tarama özelliği ile tekrarlanan işler için önden programlama yapabilirsiniz. 600 x 600 dpi tarama çözünürlüğü ile tutarlı, yüksek kaliteli dijital görüntüler ve hızlı sonuçlar elde edin. Önce tara, daha sonra yazdır fonksiyonelliği ile ofis iş akışları daha etkili hale gelir, zamandan tasarruf edilir. Önemli dokümanlarınızı 500 posta kutusu/klasörü olan 14.6 GB lık merkezi arşivde saklayın. Hassas zamanlı dokümanlarınızı tekrar taramaya gerek kalmasın. Baskı sürücüsü sayesinde kullanıcılar katlama, kitapçık baskısı ve süreç sonrası yerleştirme gibi karmaşık baskı işlemlerini kolaylıkla ayarlayabilir ve yönetebilirler. Xerox CentreWare yazılımı, hem kullanıcılar hem de ağ yöneticileri için kapsamlı baskı işi yönetim araçları sunar. Opsiyonel renkli tarama kiti ile tam renkli dokümanları tarayabilir, kaydedebilir ve gönderebilir, bu sayede hızlı ve etkili iletişim sağlayabilirsiniz. Güçlü Build Job özelliği çok aşamalı işleri tek bir işte kombine edebilir, örneğin tek taraflı ve çift taraflı bölümleri karıştırabilirsiniz.

6 Xerox fi 4595 Daha fazla bilgi için, yada Yüksek kapasiteli A4 besleyici Büyük boyut SRA3 Yerleştirme (inserter) mekanizmalı kitapçık üretim sonlandırıcısı Hız Xerox 4595 Fotokopi / Yazıcı Dakikada 95 sayfaya kadar Hafıza 512 MB RAM, Doküman depolamak için 14.6 GB, toplamda 40 GB hard disk Kağıt kullanımı Kağıt girdisi Standart Tepsi 1: 1,100 yaprak; Boyut: A4; gsm Tepsi 2: 1,600 yaprak; Boyut: A4; gsm Tepsi 3 4: Her biri 550 yaprak; Özel boyutlar: 140 x 182 dan 330 x 488 mm e; gsm Tepsi 5 elle besleme tablası: 250 yaprak; Özel boyutlar: 102 x 152 den 330 x 488 mm e, gsm Opsiyonel Tepsi 6 7 Yüksek kapasitesli besleyici: 2Tepsi Her biri 2,000 yaprak; Boyut: A4; gsm Tepsi 6 Yüksek kapasiteli büyük boyutlu besleyici: 1 Tepsi 2,000 kağıt; Özel boyutlar: B5 den SRA3 a; gsm e Doküman besleyicisi Çift taraflı otomatik doküman besleyicisi: 250 yaprak Sonlandırma (1 ini seçin) Standart Sonlandırıcı: 3,000-yapraklık çıktı, 3-pozisyonlu tek ya da çift taraflı 100-yaprağa kadar zımbalama, 2- ve 3 delikli delme işlemi Yerleştirici (Inserter): 175 yaprak; Boyut: A4 den A3 e; gsm Kitapçık Üretim Sonlandırıcısı: 2,000-yapraklık çıktı, 3-konumlu tek ya da çift 100 yaprağa kadar zımbalama, 2- ve 3-delikli delme işlemi, ortadan zımbalamalı kitapçık üreticisi Yerleştirici (Inserter): 175 kağıt; Boyut: A4 den A3 a/ gsm Opsiyonel C-katlama ve Z-katlama / A4 boyutlar, mühendislik katlaması/ A3 Kopyalama İlk sayfa çıkış süresi 3 saniye Kopya çözünürlüğü Kopyalama özellikleri Baskı Sistem Bağlantı PDL desteği Baskı çözünürlüğü Baskı özellikleri Tarama Tarama özellikleri Tarama hızı Güvenlik Muhasebe Seçenekler 600 x 600 dpi Otomatik iki taraflı çıktı, asetat ayırıcılar, kitapçık üretimi, karışık boyutlu orijinaller, multi-up, kapak yerleştirme, otomatik sığdırma, kenar silme, görüntü tekrarı, Build job, sekme kopyalama 750 MHz, 40 GB hard disk, 512 MB hafıza 10/100Base-TX Ethernet PCL 6, PCL 5e, Adobe PostScript 3, HPGL, HPGL2, Direct print TIFF, PDF 2400 x 2400 dpi e kadar Filigran, N-up, Kitapçık imposition, Form/Görüntü bindirme, Baskı işlerine dair bildirimi, örnek, geciken baskı Ağ dosya sunucusuna Mailbox lara, LDAP desteğiyle tara ve e-posta gönder, iş şablonu oluştur 100 ipm tek taraflı, 60 ipm çift taraflı Güvenli baskı Dahili Auditron Güvenlik Seti (Görüntü üzerine yazma ve veri şifreleme dahil), Yabancı Arayüz Cihazı, Renkli Tarama Seti 2007 XEROX CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Xerox ve CentreWare, XEROX CORPORATION ın ABD ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır. Xerox un çevresel liderlik hedeflerinin desteklenmesi amacıyla bu modellerde geri dönüşüme uğratılmış bazı bileşenler kullanılmış olabilir. ENERGY STAR, ABD tescilli bir markadır. Bir ENERGY STAR ortağı olarak Xerox Corporation, bu ürünlerin enerji etkinliği açısından ENERGY STAR yönetmeliklerine uygun olduğunu belirlemiştir. Kanada daki Terra Choice Environmental Services, Inc. bu ürünlerin çevreye minimum etki için tüm ilgili Environmental Choice EcoLogo gerekliliklerine uygun olduğunu onaylamıştır. Ürün görünümü, durumu ve/veya teknik özellikleri daha önceden bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir. X95BR-01UA

Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi. Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Güçlü performans ve katma değer

Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi. Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Güçlü performans ve katma değer Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Güçlü performans ve katma değer Dijital baskı işinize somut bir yatırım İşiniz ne olursa olsun işinizin büyümesini sağlayacak

Detaylı

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi DOĞRU OLANI seçin Eşsiz bir baskı çözümleri yelpazesinin temel özelliklerini keşfedin. Renkli iletişiminizi hızlandırın ComColor X-Jet yazıcılarının çok yüksek düzeydeki

Detaylı

Şaşırtıcı çok yönlülük...

Şaşırtıcı çok yönlülük... WorkCentre 7228/7235/7245 yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Şaşırtıcı çok yönlülük... ofiste rengin gücü ile WorkCentre 7228/7235/72 45 Tek bir çok görevli ürün işletmenizin her gün kullandığı güçlü

Detaylı

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize Toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Ofisinize üretim performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Büyük ofis çalışma grupları ve küçük üretim

Detaylı

Xerox 4112 Fotokopi Makinesi/ Yazıcı. Xerox 4112 Fotokopi Makinesi/Yazıcı Daha fazla üretmek ve önce bitirmek için seçiminiz!

Xerox 4112 Fotokopi Makinesi/ Yazıcı. Xerox 4112 Fotokopi Makinesi/Yazıcı Daha fazla üretmek ve önce bitirmek için seçiminiz! Xerox 4112 Fotokopi Makinesi/ Yazıcı Xerox 4112 Fotokopi Makinesi/Yazıcı Daha fazla üretmek ve önce bitirmek için seçiminiz! Hızlı, Esnek ve Kolay. 4112 Fotokopi Makinesi/Yazıcımız işinizi büyütmenize

Detaylı

Dijital gelişimin gücünü hissedin

Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Maksimum çeviklik, olağanüstü performans

Detaylı

sizin için tasarlandı...

sizin için tasarlandı... yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Çok fonksiyonlu kolaylık sizin için tasarlandı... üstelik şimdi renkli Xerox WorkCentre 7132, ofisiniz için bir ileri düzey üretkenliğe geçmenin bütçenize uygun aracıdır.

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı

P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı T.C. ONDOKUZ M AYIS ÜNİVERSİTESİ P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.l 9121 08/08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri

Detaylı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250 Yalnızca Fotokopi Otomatik iki taraflı fotokopi ve opsiyonel faks özellikleri olan güçlü bir fotokopi makinesi 4250S/4260S Otomatik iki taraflı fotokopi/

Detaylı

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Aficio SP 3500SF/SP 3510SF Çok özellikli performans Aficio SP 3500SF/SP 3510SF siyah-beyaz A4 Çok İşlevli Yazıcılar (MFP'ler) size baskı, fotokopi, tarama ve faksta

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 11/11/2015-3770 T.C. Sayı : 81531349-934.01.11- Konu : TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz yerleşke alanındaki Müdürlüğümüz ihtiyacı olan ve aşağıda ayrıntılı özellikleri

Detaylı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400S Otomatik 2 taraflı yazdırma/fotokopi/ tarama özellikleri olan tam özellikli bir renkli çok fonksiyonlu yazıcı WorkCentre 6400X 6400S'nin bütün

Detaylı

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Daha kısa sürede daha fazla

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa.

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa. Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Kopya/Baskı Hızı A4 s/b Kopya/Baskı Hızı A3 s/b Otomatik Dubleks Hızı A4 s/b İlk Kopya/Baskı Çıktı Süresi s/b Isınma

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 9/9 Çok İşlevli Yazıcı Kopyalama yapma. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı dönük şekilde yükleyin. Kılavuzu dokümanlara dokunacak. Önceki tüm programlama seçimlerini

Detaylı

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi P-3020MFP / P-3025MFP / P-3525MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI A4 SİYAH BEYAZ ÇOK FONKSİYONLU CİHAZLAR 30 / 35 A4/dk 50 Yapraklık

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı,

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı, 315.622.052 315.622.050 SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N RENKLİ LAZER DUBLEX, NETWORK AĞ YAZICI, Yazıcı üzerinde 3.500 sayfa (siyah,renkli) 33PPM, 384MB, 9600X600DPI, ÇOK FONKSİYONLU MONO LAZER DUBLEX

Detaylı

BASKI GRAFİK MERKEZİNDE KULLANILAN CİHAZLAR VE ÖZELLİKLERİ. HP Designjet T1100ps Plotter ve T1100MFP Scanner

BASKI GRAFİK MERKEZİNDE KULLANILAN CİHAZLAR VE ÖZELLİKLERİ. HP Designjet T1100ps Plotter ve T1100MFP Scanner BASKI GRAFİK MERKEZİNDE KULLANILAN CİHAZLAR VE ÖZELLİKLERİ HP Designjet T1100ps Plotter ve T1100MFP Scanner Ulusal ve uluslararası projelerde kullanılacak poster, afiş ve benzeri dökümanları kaliteli ve

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi www.utax.com.tr P-3025 MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI SİYAH BEYAZ A4 ÇOK FONKSİYONLU FAKSLI CİHAZLAR A4 SİYAH BEYAZ ÇOK

Detaylı

biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi, Tandem, endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına madde 3 te belirtilen koşullar

Detaylı

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40 bizhub 423 Konica Minolta ürün portföyündeki diğer bizhub çok fonksiyonlu sistemleri gibi her standart network yapısına mükemmel entegrasyonu sağlayan tescilli Emperon baskı denetleyicisi teknolojisine

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı

Taramanın evrimi. KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı

Taramanın evrimi. KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı Taramanın evrimi KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı İstisnai özellikler, istisnai değer Birden fazla boyutu ve materyali aynı anda tarama esnekliğini ister miydiniz? Yüksek fiyatlar olmadan zaman kazandıran

Detaylı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı DR-7080C A3 flatbed doküman tarayıcı Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı Ultra hızlı, üniversal A3 flatbed tarayıcı İş akışınızı, bu kompakt, A3 renkli doküman tarayıcısı ile

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman

Detaylı

Kullanıcı Menü Haritası

Kullanıcı Menü Haritası Kopyalama Kopyala Çıktı Rengi Otomatik Algıla Siyah Beyaz Renkli Tek Renkli Küçült/Büyüt % Orantılı Bağımsız %X-Y Otomatik Ortala Değişkenlik Yüzdesi Ön Ayarlar Kağıt Besleme 2 Taraflı Kopyalama 1-1 Taraflı

Detaylı

Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775. Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3

Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775. Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. Verimli, kullanımı

Detaylı

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt Simitri HD polimerize toner Kopya/Baskı Hızı A4 s/b 36 Kopya/Baskı

Detaylı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı Canon i-sensys FAX- L390 Lazer Fakslar Bu profesyonel lazer faks ve yazıcı ağır kullanım koşulları için idealdir. Üretkenlik özellikleri arasında maliyetleri denetim altında tutmaya yönelik Departman Kimliği

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

Dijital Tam Renkli Çok İşlevli Yazıcı RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S-B 3,2ppm Renkli 1,1ppm

Dijital Tam Renkli Çok İşlevli Yazıcı RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S-B 3,2ppm Renkli 1,1ppm Dijital Tam Renkli Çok İşlevli Yazıcı RICOH MP CW2200SP Fotokopi Yazıcı Tarayıcı RICOH MP CW2200SP A1 S-B 3,2ppm Renkli 1,1ppm Tam renkli özelliği ve yüksek hızlı tek renkli çıktı. Bu yeni dijital çok

Detaylı

L140. Özellikler. Küçük ve şık bir birimde mükemmel lazer faks kalitesi

L140. Özellikler. Küçük ve şık bir birimde mükemmel lazer faks kalitesi Canon i-sensys FAX- L140 Lazer Fakslar Uygun fiyatlı Super G3 faksla, profesyonel lazer faks kalitesini küçük ve şık bir tasarımda edinin. Kullanımı kolaydır ve enerjiyi verimli kullanır, küçük ve orta

Detaylı

PRO. Yüksek hacimli önlü arkalı siyah-beyaz ve renkli mürekkep püskürtmeli baskı çözümleri DOĞRU OLANI SEÇIN

PRO. Yüksek hacimli önlü arkalı siyah-beyaz ve renkli mürekkep püskürtmeli baskı çözümleri DOĞRU OLANI SEÇIN PRO Yüksek hacimli önlü arkalı siyah-beyaz ve renkli mürekkep püskürtmeli baskı çözümleri DOĞRU OLANI SEÇIN PRO Günümüzdeki belge üretim profesyonellerinin hizmetine sunulan ürün yelpazesi ile eşsiz bir

Detaylı

WorkCentre 5665/5675/5687. yazdırma fotokopi tarama faks e-posta. Güçlü ofis. verimliliği

WorkCentre 5665/5675/5687. yazdırma fotokopi tarama faks e-posta. Güçlü ofis. verimliliği yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Güçlü ofis verimliliği WorkCentre 5665/5675/5687 Yüksek hızlı performans. Göz Kamaştırıcı verim. Gelişmiş çok fonksiyonluluk kapasiteleri. Bunlar büyük, meşgul çalışma

Detaylı

WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik sağlayın.

WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik sağlayın. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik

Detaylı

DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi. Xerox DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi Yepyeni bir performans sınıfı

DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi. Xerox DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi Yepyeni bir performans sınıfı DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi Xerox DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi Yepyeni bir performans sınıfı Yaptığınız herşeyde verimlilik. DocuColor 5000AP Dijital Baskı Sistemi her zaman etkileyicidir.

Detaylı

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı)

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı) Rex-Rotary SP1000S / SP1100SF Teknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı Çözünürlük Gri Tonlama Bellek 13 sn (A4 SEF) 20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4

Detaylı

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono Geniş Format Çok İşlevli Yazıcı. 10 ppm. 14 ppm. Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono Geniş Format Çok İşlevli Yazıcı. 10 ppm. 14 ppm. Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı. Ricoh MP W7100SP. Mono Geniş Format Çok İşlevli Yazıcı Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm S-B 14 ppm S-B Yüksek hacimli işleri olan kullanıcılar için yüksek

Detaylı

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Ofis Yazıcısı Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hızlı, güvenilir ve üst düzey performans

Detaylı

SP 8300DN. A3 S-B Lazer Yazıcı. Yazıcı. 50 S-B ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 S-B Lazer Yazıcı. Yazıcı. 50 S-B ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 S-B Lazer Yazıcı Yazıcı SP 8300DN 50 S-B ppm Yüksek performanslı ve güvenilir S-B lazer yazıcı SP 8300DN lazer yazıcı hız, çok yönlülük ve güvenilirliğin güçlü bir kombinasyonunu sunar. Hazır

Detaylı

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO

Detaylı

SP C830DN SP C831DN. A3 Renkli Lazer Yazıcı. Yazıcı 55 S-B 45 S-B SP C830DN SP C831DN. Renkli ppm. Renkli ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 Renkli Lazer Yazıcı. Yazıcı 55 S-B 45 S-B SP C830DN SP C831DN. Renkli ppm. Renkli ppm SP C830DN SP C831DN A3 Renkli Lazer Yazıcı Yazıcı SP C830DN SP C831DN 45 S-B Renkli ppm 55 S-B Renkli ppm Hızlı ve etkin renkli lazer yazıcılar SP C830DN/SP C831DN yazıcıları yoğun ofis ortamında ideal

Detaylı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kullanılabilir uygulamalar yazıcı kurulumunuza göre değişebilir. Uygulamalar ve özellikler hakkındaki ayrıntılar için bkz. Kullanım Kılavuzu. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Giriş Sayfası ana uygulama

Detaylı

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet Serisi Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik Ekolojiye uyumlu teknologi Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturun Gün boyunca baskı alın ve çalışın Yenilikçi

Detaylı

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt Simitri HD polimerize toner Kopya/Baskı Hızı A4 s/b 65 Kopya/Baskı

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

WorkCentre 5638/5645/5655 A3 Siyah-Beyaz. Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5638/5645/5655. Yaratıcı yeniden tasarım

WorkCentre 5638/5645/5655 A3 Siyah-Beyaz. Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5638/5645/5655. Yaratıcı yeniden tasarım WorkCentre 5638/5645/5655 A3 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5638/5645/5655 Çok Fonksiyonlu Sistem Yaratıcı yeniden tasarım WorkCentre 5638/5645/5655 Fotokopi. Yazdırma. Tarama. Faks.

Detaylı

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Çok Fonksiyonlu Sistem

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Çok Fonksiyonlu Sistem WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Çok Fonksiyonlu Sistem WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Çok Fonksiyonlu Sistem Doküman üretimini yeni bir

Detaylı

ineo 3300p ineo 4000p ineo 4700p SİYAH BEYAZ YAZICI Siyah Beyaz 33 kopya/dak. Siyah Beyaz 47 kopya/dak. D E V E L O P

ineo 3300p ineo 4000p ineo 4700p SİYAH BEYAZ YAZICI Siyah Beyaz 33 kopya/dak. Siyah Beyaz 47 kopya/dak. D E V E L O P SİYAH BYAZ YAZICI 3300p 33 kopya/dak. *Baskı hızı 33 A4/dk. *Yazıcı *128 MB Hafıza *ubleks baskı hızı 28 A4/dk. *A5-A4,60-163 g/m2 *Standart 250 sayfa kaset *50 sayfa Çoklu Bypass *ual Core32 / 800Mhz

Detaylı

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu.? Menüler GHI PRS 7 * ABC JKL TUV

Detaylı

DOĞRU OLANI SEÇIN. EZ571 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır. A3 130 sayfa/dakika. USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran

DOĞRU OLANI SEÇIN. EZ571 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır. A3 130 sayfa/dakika. USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran DOĞRU OLANI SEÇIN EZ eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A3 130 sayfa/dakika USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ baskı makinesi, kullanılabilirliği

Detaylı

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi Veri sayfası CP5225 serisi Bu çok işlevli ve düşük maliyetli A3 masaüstü yazıcı ile kartpostaldan büyük boyutlu belgelere kadar şirketinizin tüm renkli baskı ihtiyacını karşılayın. HP ColorSphere tonerin

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

AR-5420. Özellikler. Kağıt Kapasitesi 250 sayfa kaset +50 bypass. SOPM ( Bir kere tara sürekli çoğalt. ) Var. Hafıza 8 MB.

AR-5420. Özellikler. Kağıt Kapasitesi 250 sayfa kaset +50 bypass. SOPM ( Bir kere tara sürekli çoğalt. ) Var. Hafıza 8 MB. Özellikler Max. A4, min. A6 250 sayfa kaset +50 Çıkış Kapasitesi SOPM ( Bir kere tara sürekli çoğalt. ) 100 sayfa Var 0 sn.(otomatik başlama ) AR-5420 Güç harcama Ebatlar(G xdx Y) Kopya Hızı İlk kopya

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Xerox. Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox. WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı. Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet.

Xerox. Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox. WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı. Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet. Xerox Phaser 3020 ve Xerox WorkCentre 3025 A4 Siyah Beyaz Yazıcı ve ve Çok İşlevli Yazıcı Xerox Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet. Xerox

Detaylı

HP Color LaserJet CM1312 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM1312 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM1312 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Pro C5100S/5110S. Kompakt Dijital Hafif Üretim Yazıcıları. Pro C5100S. Pro C5110S S/B S/B. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Kompakt Dijital Hafif Üretim Yazıcıları. Pro C5100S. Pro C5110S S/B S/B. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Kompakt Dijital Hafif Üretim Yazıcıları Pro C5100S Pro C5110S S/B S/B 65 Renkli 80 Renkli ppm ppm Maliyetsiz, yüksek değerli renkli üretim Bu ekonomik ortamda, çalıştırma maliyetlerinizi

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

MP 201F / MP 201SPF. 20 sayfa/dk (A4 SEF) 12 sayfa/dk (A4 SEF) 16 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 / 600 / 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı)

MP 201F / MP 201SPF. 20 sayfa/dk (A4 SEF) 12 sayfa/dk (A4 SEF) 16 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 / 600 / 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) Rex-Rotary MP201F / MP201SPF Teknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı Çözünürlük Bit derinliği 7.5 sn (A4 SEF) 20 sayfa/dk (A4 SEF) 12 sayfa/dk (A4

Detaylı

FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel Özellikler: 1- Teklif edilen makinenin baskı hızı dakikada 25 kopya A4 renkli ve 25 kopya A4 siyah beyaz hızında olmalıdır. 2- Teklif edilen makinenin baskı hızı

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN 301 371 301 371 EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği

Detaylı

3635MFPV_XD XEROX ALBİM,ARENA, ALBİM,ARENA, /DOC8281

3635MFPV_XD XEROX ALBİM,ARENA, ALBİM,ARENA, /DOC8281 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRETİCİ FİRMA DİSTRİBÜTÖR FİRMA İTHALATÇI FİRMA KALİTE BELGESİ TARİH VE NO (TSE / TSEK) XEROX PHASER 3635MFP/X A4 3635MFPV_XD

Detaylı

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan.

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan. Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan Merve OKUR İçerik 1. Dijitalleştirmenin Amacı 2.Dijitalleştirme Hazırlığı 3.Dijitalleştirme

Detaylı

A4 / B4 130 sayfa/dakika

A4 / B4 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN 201 231 EZ201/231 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4 / B4 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ201/231 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8)

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Web Hizmetleri protokolü, Windows Vista (SP2 veya üstü), Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının,

Detaylı

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Dayanıklı Dijital Siyah-Beyaz Üretim Yazıcıları. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Siyah-Beyaz. Siyah-Beyaz. Siyah-Beyaz.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Dayanıklı Dijital Siyah-Beyaz Üretim Yazıcıları. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Siyah-Beyaz. Siyah-Beyaz. Siyah-Beyaz. Pro 8100S/8110S/ 8120S Dayanıklı Dijital Siyah-Beyaz Üretim Yazıcıları Pro 8100S 95 ppm Siyah-Beyaz Pro 8110S 110 ppm Siyah-Beyaz Pro 8120S 135 ppm Siyah-Beyaz Daha yüksek verim için gelişmiş teknoloji

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli Xerox WorkCentre 70 / 7 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika 301 371 DOĞRU OLANI SEÇIN EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Rex-Rotary MPC3001AD ve MPC3501ADTeknik Özellikleri

Rex-Rotary MPC3001AD ve MPC3501ADTeknik Özellikleri Rex-Rotary MPC3001AD ve MPC3501ADTeknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı 4.9 / 4.9 sn (A4 LEF) 7.8 / 7.8 sn (A4 LEF) 30 / 35 k/sn (A4 LEF, K/B yok)

Detaylı

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP A3 Renkli Çok İşlevli Yazıcı MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Faks MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S-B Renkli ppm 20 S-B Renkli ppm MP C2503SP MP C2503ZSP 25 S-B

Detaylı

Yüksek hızlı mürekkep püskürtmeli yazıcı. A3 / Tabloid. 120 ppm. Çoklu Kağıt Tepsileri. Verimliliği artırmak için kompakt ve zengin özellikli

Yüksek hızlı mürekkep püskürtmeli yazıcı. A3 / Tabloid. 120 ppm. Çoklu Kağıt Tepsileri. Verimliliği artırmak için kompakt ve zengin özellikli Yüksek hızlı mürekkep püskürtmeli yazıcı A3 / Tabloid 120 ppm Çoklu Kağıt Tepsileri Verimliliği artırmak için kompakt ve zengin özellikli Inkjet'i yeniden düşünün. Gerçekten sonuç veren bu ultra hızlı

Detaylı

HP LaserJet P2030 Series Yazıcı. Kağıt ve Yazdırma Kılavuzu

HP LaserJet P2030 Series Yazıcı. Kağıt ve Yazdırma Kılavuzu HP LaserJet P2030 Series Yazıcı Kağıt ve Yazdırma Kılavuzu HP LaserJet P2030 Series Yazıcı Kağıt ve Yazdırma Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif

Detaylı

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Serisi

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Serisi Renkli Çok İşlevli Yazıcı MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Serisi Fotokopi Yazıcı Faks Tarayıcı MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Renkli 25 Renkli

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Sürüm 2.0 Aralık 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Başlangıç

Sürüm 2.0 Aralık 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Başlangıç Sürüm 2.0 Aralık 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Tüm Hakları Saklıdır. Yayınlanmamış haklar Amerika Birleşik Devletleri'nin telif hakkı yasalarınca korunmaktadır.

Detaylı

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri Siyah Beyaz A3 Çok Fonksiyonlu Yazıcı 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Modelleri Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Faks 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Siyah-Beyaz 30 Siyah-Beyaz 35 Siyah-Beyaz 4055(A)SP

Detaylı

A4 / B4 130 sayfa/dakika

A4 / B4 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN EZ201/231 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır 201 231 A4 / B4 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ201/231 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri Siyah Beyaz A3 Çok Fonksiyonlu Yazıcı 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Modelleri Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Faks 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Siyah-Beyaz 30 Siyah-Beyaz 35 Siyah-Beyaz 4055(A)SP

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına madde 3 te belirtilen koşullar

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Elektronik cihazları Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP A3 siyah-beyaz MFP MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Yazıcı Fotokopi Makinesi Tarayıcı Faks MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 S-B 30 S-B 35 S-B

Detaylı

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 Renkli MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Fotokopi Makinesi Yazıcı Faks Tarayıcı MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S-B Renkli ppm 55 S-B Renkli ppm MP C6003SP 60 S-B Renkli ppm Üretkenliğinizi

Detaylı

Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü.

Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Üretenlik, ölçeklendirilebilirlik ölçeklendire ve profesyonel görüntü kalitesi,

Detaylı