ESET antivirüs sektöründe 25 yıldır öncülük etmektedir. ESET Business Solutions ürünlerini seçmeniz için 3 mükemmel neden

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ESET antivirüs sektöründe 25 yıldır öncülük etmektedir. ESET Business Solutions ürünlerini seçmeniz için 3 mükemmel neden"

Transkript

1

2 ESET antivirüs sektöründe 25 yıldır öncülük etmektedir. İşiniz dışarıya yeni açılmış ya da yeni kurulmuş olsa da günlük kullandığınız güvenlik çözümlerinden beklediğiniz bazı özellikler vardır. ESET olarak kurumsal alanda yer alan güvenlik yazılımlarımızın kolay ve basit olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle 25 kullanıcı ve üzeri kurumsal müşterilerimizin beklentilerini mükemmel bir şekilde karşılayacak ESET Business Solutions ürünlerimizi yarattık. ESET Business Solutions ürünlerini seçmeniz için 3 mükemmel neden Basit ve Anlaşılır Düşük Sistem Kaynağı Tüketimi Kolay Yönetim ESET Business Solutions ürünlerini i htiyaçlarınıza, farklı platformlar arası dağılımına (Windows, Mac, Linux ve Android) ve cihazlarınıza (bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve sunucular) göre karıştırabilir ve eşleştirebilirsiniz. Çözümlerimiz düşük sistem kaynağı tüketimi göz önünde bulundurarak tasarlanmıştır. Böylelikle eski donanımlar üzerinde de rahatlıkla çalışabilir ve donanım iyileştirme maliyetlerinizi ortadan kaldırır. Ek olarak yazılım güncelleme dosya boyutları küçüktür ve merkez sunucudan rahatlıkla yüklenebilir. Tek bir konsol üzerinden kolay dağıtım, yapılandırma ve güvenlik yazılımlarınızın yönetimini sağlayabilirsiniz. ESET Uzaktan Yönetim Konsolunu kullanarak tek bir personel bütün IT güvenlik yapınızı görebilir. Daha fazlası olarak ESET Lisans Yöneticisi sayesinde bütün lisanslarınızı gerçek zamanlı olarak tek bir web konsolu üzerinden görebilir ve yönetebilirsiniz.

3 Tehditlere karşı ağınızı ve bütün uç noktalarınızı (bilgisayar, akıllı telefon, tablet ve dosya sunucusu) korur. ESET Endpoint Protection Standard, firma ağınız için size tek bir konsol üzerinden kolaylıkla yönetilebilen gerekli korumayı sağlar. ESET Endpoint Protection Standard ürününe ek olarak, Advanced versiyon güçlü web kontrolü, güvenlik duvarı ve Antispam filtresi ile beraber gelir. Böylelikle hem firma ağınız hem de mobil çalışma alanınız için ek bir koruma katmanı oluşturur. ESET Secure Business sayesinde e-posta tehditleri sunucu seviyesinde engellenir. Bu size firma verileriniz,bilgisayarlarınız ve mobil cihazlarınız için ekstra güvenlik sağlar. HTTP ve FTP iletişiminin güvenliği için kendi İnternet gateway çözümünüzü kullanıyorsanız bu seçeneği değerlendirin. Ek olarak, ESET Secure Enterprise, maksimum seviyede farklı platformlardaki uç nokta ve sunucularınız için bütün ürünleri ve araçları sağlar.

4 Endpoint Antivirus ESET Endpoint Antivirus for Windows ESET Endpoint Antivirus for OS X Kimlik Avı Koruması Sanallaştırma Desteği Exploit Önleyici Gelişmiş Bellek Tarayıcısı Host tabanlı İhlal Engelleyicisi Cihaz Kontrol RIP & Replace Düşük Sistem Kaynağı Tüketimi Son kullanıcıları hassas veri hırsızlığı yapan sahte İnternet sitelerine karşı korur. Tarama hızını arttırmak için henüz taraması yapılmış büyük boyutlu verileri sanal ortamda depolar. İnternet tarayıcısı, PDF okuyucuları gibi uygulamaların güvenliğini destekler. Zararlı içeriklerin davranışlarını izler ve tarar. İşlemlere, uygulamalara ve dosyalara kural oluşturulmasını sağlar. Yetki verilmemiş CD/DVD ve USB bellekleri engeller. Diğer güvenlik yazılımlarını algılar ve ESET çözümleri yüklenirken diğerlerini sistemden kaldırır. Günlük kullanılan programlara daha fazla sistem kaynağı ayırır. Mobile Security ESET Endpoint Security for Android Security Gerçek Zamanlı Koruma Şarj Halinde Tarama Kimlik Avı Koruması Uygulama Kontrol Anti-Theft Cihaz Güvenliği SMS & Arama Filtreleme Bildirim Merkezi Uzaktan Yönetim ESET Virtualization Security for VMware vshield Shared Local Cache ESET NOD32 proaktif teknolojisini kullanarak gerçek zamanlı olarak bütün uygulamaları ve dosyaları kalkanlar. Cihazınız şarja bağlıyken full tarama için izin verir. Şifrelerinizi, bankacılık bilgilerinizi ve hassas verilerinizi ele geçirmek isteyen sahte İnternet sitelerinden kullanıcıları korur. Yöneticilere yüklenen ve engellenen uygulamaları izlemek için seçenek sunar. Uzaktan kilitleme, uzaktan yer belirleme, uzaktan silme ve daha fazlası sayesinde mobil telefonlarınızı korur. Mobil cihazlarınız üzerindeki temel çalıştırılabilir güvenlik politikalarını çalıştırmak için yöneticilere seçenek sağlar. Geniş yelpazedeki özelleştirme seçenekleri ile kullanıcıları istemedikleri aramalardan ve mesajlardan korur. Sorunları çözmek için gereken önemli noktalar için bütün bildirimlere erişilmesini sağlar. Yöneticinin tek bir konsol üzerinden bütün ağ güvenliğine genel bakış yapabilmesini sağlar. Parola, icloud, Gizlilik ve Cihaz ayarlarını ve sınırlamalarını Anti-Theft de dahil olmak üzere, uzaktan yaparak güvenliği güçlendirir. Tüm sanal makinelerin ajansız koruması, sistemleri yavaşlatmadan yüksek güvenlik performansı sunar. Her bir host üzerine ayrıca kurulan ESET appliance'ı ile cshield Endpoint teknolojisini kullanır. Shared Local Cache, ajan tabanlı ESET çözümleri ile birlikte, her hypervisor için bir Shared Local Cache kullanarak sanal makinelerin tarama hızını gözle görülür şekilde arttırır. İşletim sistemine göre fonksiyonlar değişebilir.

5 File Security ESET File Security for Microsoft Windows Server ESET File Security for Microsoft Windows Server Core ESET File Security for Linux / BSD / Solaris Exploit Önleyici Gelişmiş Bellek Tarayıcısı Sanallaştırma Desteği Kümeleme Desteği Depolama Taraması Windows Yönetim Araçları Sağlayıcısı (WMI) Bileşen Tabanlı Yükleme Düşük Sistem Kaynağı Tüketimi İnternet tarayıcısı, PDF okuyucuları gibi uygulamaların güvenliğini destekler. Zararlı içeriklerin davranışlarını izler ve tarar. Tarama hızını arttırmak için henüz taraması yapılmış büyük boyutlu verileri sanal ortamda depolar. Cluster yapı içerisindeki ESET File Security ağlarını birbirine bağlar ve bir olarak yönetir. Bağlı NAS cihazları için kolayca talep üzerine tarama yapar. 3. parti yönetim ve SIEM yazılım entegrasyonuna izin vererek, WMI çerçevesi ile ESET File Security ürünün ana fonksiyonlarını izler. Daha iyi optimizasyon için hangi bileşenin yükleneceğini seçer. Günlük kullanılan programlara daha fazla sistem kaynağı ayırır. Endpoint Security ESET Endpoint Security for Windows ESET Endpoint Security for OS X Kimlik Avı Koruması Sanallaştırma Desteği Exploit Önleyici Gelişmiş Bellek Tarayıcısı Güvenlik Açığı Kalkanı Botnet Koruması Web Kontrolü Çift Yönlü Güvenlik Duvarı Son kullanıcı AntiSpam Sunucu Tabanlı Saldırı Önleme (HIPS) RIP&Replace Düşük Sistem Kaynağı Tüketimi Son kullanıcıları hasas veri hırsızlığı yapan sahte İnternet sitelerine karşı korur. Tarama hızını arttırmak için henüz taraması yapılmış büyük boyutlu verileri sanal ortamda depolar. İnternet tarayıcısı, PDF okuyucuları gibi uygulamaların güvenliğini destekler. Zararlı içeriklerin davranışlarını izler ve tarar. SMB, RPC verdp protokollerini kullanarak güvenlik açıklıklarını ve maruz kalmaları algılar. Botnet zararlı yazılımlarına karşı korur, son kullanıcıları hedef alan spam ve ağ saldırılarını önler. Oyun, sosyal medya, alışveriş gibi kategori bazlı olarak İnternet erişimini kısıtlar. Firmanıza yapılmak istenen izinsiz girişi engeller. Spam e-postalarını filtreler ve gelen bütün e-postaları tarar. İşlemleriniz, uygulamalarınız ve dosyalarınız için kurallar oluşturmanıza izin verir. Diğer güvenlik yazılımlarını algılar ve ESET çözümleri yüklenirken diğerlerini sistemden kaldırır. Günlük kullanılan programlara daha fazla sistem kaynağı ayırır. İşletim sistemine göre fonksiyonlar değişebilir.

6 Mail Security ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server ESET Mail Security for IBM Lotus Domino ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris Antispam Günlükler & İstatistikler Pürüzsüz Operasyon Gateway seviyesinde casus yazılımlar da dahil omak üzere, e-posta tehditlerini filtreler. Yüksek durdurma oranları ile spam ve kimlik avı mesajları durdurur. Spam günlükleri, gönderici, alıcı, spam skoru, sınıflandırılma sebebi ve alınan aksiyon bilgilerini gösterir. Gri liste günlükleri gönderici, alıcı, alınan aksiyon ve statü bilgilerini gösterir. Microsoft Exchange dosyaları da dahil olmak üzere kritik sunucuları tarama dışında tutar. Gateway Security ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris Antispam Çapraz Platform Koruması Uzaktan Yönetim Günlükler & İstatistikler Pürüzsüz Operasyon Yüksek durdurma oranları ile spam ve kimlik avı mesajları durdurur. Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerini hedef alan kötü amaçlı yazılımları eler. Firma ağınızda bulunan bütün ESET güvenlik yazılımlarının uzaktan dağılımına, yönetimine ve güncellenmesine izin verir. Spam günlükleri, gönderici, alıcı, spam skoru, sınıflandırılma sebebi ve alınan aksiyon bilgilerini gösterir. 3'ü 1 arada koruma protokol iletişimi, e-posta ve sunucuların dosya sistemi. İşletim sistemine göre fonksiyonlar değişebilir.

7 ESET Uzaktan Yönetim Konsolu Uzaktan Yönetim ESET Uzaktan Yönetim Sunucu Bağımsız Ajan Web Konsolu Tek bir konsol üzerinden sunucuları, akıllı telefonları, masaüstü bilgisayarları ve sanal sunucuları yönetir. Ajanların iletişimi, veri tabanındaki uygulama verilerinin toplanması ve depolanması ile ilgilenir. ESET Uzaktan Yönetim Konsolu ile herhangi bir bağlantı olmasa bile, bütün görevler, politikalar ve durumlar uç nokta üzerindeki bağımsız ajan sayesinde çalıştırılır. En alt dosyalara erişim olasılığı ile İnternet arayüzü aracılığıyla ağ güvenliği herhangi bir yerden yönetilebilir. ESET Uzaktan Yönetim Kons lu Proxy Sunucu yüklemesi yapmadan uzak lokasyonlardan toplanan veriyi merkez sunucuya gönderir. Rogue Algılama Sensörü Çoklu Platform Desteği Uç nokta Dağılımı Rol Tabanlı Yönetim Güvenli Eşdüzey İletişimi Ağ içerisinde ilgi gerektiren korunmasız ve yönetilmeyen makineleri keşfeder. ESET Uzaktan Yönetim Konsolu hem Linux, hem de Windows makinelerde ayrıca Virtual Appliance olarak da çalışabilir. Bütün ürünlerin yükleyicisi ESET sunucusunda mevcuttur ve kurumsal ağ üzerinden yinelenen kurulumlar olmaması için web proxy seviyesinde destek sağlanır. Her biri için ayrıcalıklı özelleştirilebilir setler oluşturarak birden fazla kullanıcı yaratır. Aktarım Katmanı Güvenliği (TLS) 1.0 standartlarını kullanır ya da kendi sertifikalarını yaratır ve eşdüzey tanımlaması için dağıtır. ESET License Administrator ESET License Administrator tüm ESET lisanslarınızı kolayca, tek bir noktadan web tarayıcısı ile yönetmenizi sağlar. Lisans yöneticisi, lisansları birleştirebilir, istediği yere atayabilir ve tüm lisansları gerçek zamanlı olarak ESET Remote Administrator kullanmasa bile merkezi olarak yönetebilir. 2 Faktörlü Doğrulama ESET Remote Administrator'a giriş yapan kullanıcıların kimliklerini doğrulayabilmek için web konsolu üzerinden iki faktörlü doğrulamayı aktif edebilirsiniz. Varsayılan olarak 10 hesaba kadar ücretsiz olarak 2FD ile korunabilir. Web konsolu üzerinden basit bir kayıt işlemi sonrası belirtilen mobil numaraya gelen ESET Secure Authentication mobil uygulaması linki içeren SMS ile kullanmaya başlanabilir. Bu işlem sonrası, kullanıcı adı ve parola yanında, doğrulama için ESA'nın üreteceği rastgele tek kullanımlık parola ile güvenlik arttırılabilir. İşletim sistemine göre fonksiyonlar değişebilir.

8 ADVANCED+ APPROVED MOBILE PRODUCT HEURISTIC / BEHAVIOURAL TEST AUG 2014 MAR 2014 'VB100' Ödüllerinde Art Arda 10 Yıl AV-Comparatives 'Advanced+' A AV-Comparatives Mobile Security ESET, 'VB100' ödüllerini art arda 10 Ödülü İncelemesi yıldır kazanarak, AV sektöründeki Test organizasyonu tarafından "ESET Android akıllı telefonlar için rekorunu kutluyor. Meşhur, yapılan proaktif testlerdeki sezgisel arayüzü ile bizi etkileyen bağımsız güvenlik yazılımı test başarısından dolayı ESET güvenlik paketi sunuyor. ESET organizasyonu Virus Bulletin'den 'Advanced+' ödülüne layık görüldü. Mobile Security ürününün işlevselliği de bir o kadar iyi toplam 82 'VB100' ödülü almıştır. düşünülmüş." (Ağustos 2013) VMware West Coast Labs ICSA Labs 2012 Eylül ayında, ESET Endpoint West Coast Labs in Checkmark ESET Endpoint Security algılama ve Security ürünü, ESET'in tamamen sertifikasyonu ürünlerin tehditleri kötü amaçlı yazılım temizleme VMware ortamına uyumluluğunu algılama yeteneğine bağlı olarak yetenekleri için 2014 yılında tekrar garanti etmek için VMware Ready verilir. ESET tehdit algılamadaki sertifikalandırıldı. ESET Mac OS X sertifikasyonunu aldı. yeteneği ile bu sertifikasyonu için ICSA sertifikasına hak kazanan elinde tutmaktadır. ilk antivirüs firmasıdır. Kaynaklar:: Copyright ESET, spol. s r. o. ESET, ESET logo, ESET android figure, NOD32, ESET Smart Security, SysInspector, ThreatSense, ThreatSense.Net, LiveGrid, LiveGrid logo and/or other mentioned products of ESET, spol. s r. o., are registered trademarks of ESET, spol. s r. o. Windows is a trademark of the Microsoft group of companies. Other here mentioned companies or products might be registered trademarks of their proprietors. Produced according to quality standards of ISO 9001:2000. Stratus Bilişim Sistemleri Ticaret A.Ş. İstanbul: Ankara: Papirus Plaza, Ayazma Caddesi No: 37 Kat: 8 D: Kağıthane/İstanbul Tel: Fax: Sokak, ABC Plaza No: 9/ Öveçler/Ankara Tel: Fax: /ESETTurkiye /Eset_Turkiye

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

Topluluğun gücü düşündüğünüzden daha yakın IBM Lotusphere Comes to You 2009

Topluluğun gücü düşündüğünüzden daha yakın IBM Lotusphere Comes to You 2009 Topluluğun gücü düşündüğünüzden daha yakın IBM Lotusphere Comes to You 2009 ile e-postalarınız Güvende Özcan Çavuş Bilgi Teknolojisi Uzmanı, Lotus V 1.51P Notes/Domino: E-posta Güvenliğinde Altın Standart

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

Türkiye Temsilciliği

Türkiye Temsilciliği Türkiye Temsilciliği On-Premise Virtual Appliance Libra Esva On-Premise Sanal Cihazı, işletim sistemi, anti-virüs, anti-spam ve eksiksiz bir yönetim ortamı da dahil olmak üzere tam kapsamlı bir anti-spam

Detaylı

Data Leak Prevention

Data Leak Prevention Data Leak Prevention Temel Avantajlar Komple DLP çözümü Veri sızıntısı meydana gelebilecek tüm ana kanalları kapsar. Safetica, insan faktöründen kaynaklanabilecek veri kayıplarının önüne geçebilmek amacıyla

Detaylı

Data Leak Prevention

Data Leak Prevention Data Leak Prevention Safetica ESET Technology Alliance Data Leak Prevention by Safetica Safetica güvenlik yazılımı, geniş bir yelpazedeki güvenlik tehditlerinin ortak kaynağı olan insan faktörüne karşı

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud Worry-FreeTM Business Security Standard ve Advanced Sürümler Securing Your Journey to the Cloud Administrator s Guide Sistem Gereksinimleri Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan ürünlerde

Detaylı

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz...

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Asistek Firewall kullanmanın pek çok yararı vardır: Asistek Firewall, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip Güvenlik Duvarı servislerini barındırarak çeşitli

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.

Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. TCP/IP (Transmission Control Protocol/Internet Protocol) Bilgisayarlar arasında veri haberleşmesini

Detaylı

Trend Micro Worry-Free Business Security 8.0 İlk Kez Kurulumla İlgili İpuçları ve Püf Noktaları

Trend Micro Worry-Free Business Security 8.0 İlk Kez Kurulumla İlgili İpuçları ve Püf Noktaları Trend Micro Worry-Free Business Security 8.0 İlk Kez Kurulumla İlgili İpuçları ve Püf Noktaları Casus Yazılımdan İstenmeyen E- Koruma Postadan Koruma Virüsten Koruma Kimlik Avından Koruma İçerik ve URL

Detaylı

CISCO IRONPORT C-SERİSİNİ TERCİH ETMEK İÇİN ÖNE ÇIKAN 10 ÖNEMLİ ÖZELLİK

CISCO IRONPORT C-SERİSİNİ TERCİH ETMEK İÇİN ÖNE ÇIKAN 10 ÖNEMLİ ÖZELLİK CISCO IRONPORT C-SERİSİNİ TERCİH ETMEK İÇİN ÖNE ÇIKAN 10 ÖNEMLİ ÖZELLİK Çeviri/Mizanpaj: Burak Unutulmazsoy İÇİNDEKİLER NEDEN CISCO IRONPORT E-POSTA GÜVENLİK DONANIMINI SEÇMELİYİM SORUSUNUN 10 ÖNEMLİ CEVABI...

Detaylı

WINDOWS SERVER 2008 R2-SERVER 2012 DE IP SANALLAŞTIRMA

WINDOWS SERVER 2008 R2-SERVER 2012 DE IP SANALLAŞTIRMA WINDOWS SERVER 2008 R2-SERVER 2012 DE IP SANALLAŞTIRMA IP Sanallaştırma Nedir? Windows Server işletim sistemlerinde Remote Desktop Host Services (önceki ismi Terminal Services) teknolojisini kullanarak

Detaylı

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği BÖLÜM 1 KİŞİSEL BİLGİSAYAR DONANIMI 1.1. Kişisel Bilgisayarlar ve Uygulamalar Bilgisayarların Kullanım Şekli ve Yeri Bilgisayar Tipleri (Sunucular,

Detaylı

Tüm özellikleri isteyen kullanıcılar için eksiksiz tasarlandı

Tüm özellikleri isteyen kullanıcılar için eksiksiz tasarlandı Tüm özellikleri isteyen kullanıcılar için eksiksiz tasarlandı 2019 Algılama, hız ve kullanılabilirliğin en iyi karışımı denince ilk akla gelen ESET markası üzerine inşa edilen ESET in en gelişmiş çok katmanlı

Detaylı

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium tüm özelliklerin bir arada sunulduğu İnternet güvenlik yazılımıdır. Çevrimiçi ve çevrimdışı olarak

Detaylı

Linux İşletim Sistemi Tanıtımı

Linux İşletim Sistemi Tanıtımı Linux İşletim Sistemi Tanıtımı Burak DAYIOĞLU Hi-Tech World, Mart '98, Ankara İçerik Linux İşletim Sistemi nedir? Linux un benzer işletim sistemlerine göre avantajları nelerdir? Türkiye Linux Kullanıcıları

Detaylı

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM 18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM ANET LOG COLLECTOR SAFELOG CSL SureLog/Fauna SureSec Agent Gereksinimi Yok Yok Yok Yok Yok Anlık Hash ve Zaman Damgası Evet Evet Evet

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin bir arada sunulduğu

Detaylı

Her gün bilgisayar kullananlar için en iyisi

Her gün bilgisayar kullananlar için en iyisi Her gün bilgisayar kullananlar için en iyisi 2019 Algılama, hız ve kullanılabilirliğin en iyi karışımı denince ilk akla gelen ESET markası üzerine inşa edilen ESET Internet Security, interneti her gün

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

Worry-Free. p c. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Securing Your Journey to the Cloud.

Worry-Free. p c. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Securing Your Journey to the Cloud. Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Sistem Gereksinimleri Securing Your Journey to the Cloud p c Korumalı Bulut ws Ağ Güvenliği Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Öğr.Gör. Gökhan TURAN www.gokhanturan.com.tr. Gölhisar Meslek Yüksekokulu

Öğr.Gör. Gökhan TURAN www.gokhanturan.com.tr. Gölhisar Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Gökhan TURAN www.gokhanturan.com.tr Gölhisar Meslek Yüksekokulu Bilgisayarın Yapısı Donanım (Hardware): Bir bilgisayara genel olarak bakıldığında; Kasa, Ekran, Klavye, Fare, Yazıcı, Hoparlör,

Detaylı

Kaspersky Security for Business

Kaspersky Security for Business Kaspersky Security for Business Lisanslama Programı YENİLEMELER VE YÜKSELTMELER: Geçiş Kılavuzu KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS YAZILIM LİSANSLAMA PROGRAMI BAŞLATILIYOR. Kaspersky nin en son uç nokta sürümü

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

ANTİVİRÜS KURULUM ADIMLARI

ANTİVİRÜS KURULUM ADIMLARI ANTİVİRÜS KURULUM ADIMLARI Bilgisayarlarınıza virüs bulaşmasını engellemek, en önemlisi de 10.05.2013 tarihinde devreye girecek giden posta spam taramalarında maillerinizin filtreye takılmasına engel olabilmek

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

Enerji, bankacılık, finans, telekomünikasyon gibi önemli sektörler Sinara Labs ile siber saldırılar a karşı güvende

Enerji, bankacılık, finans, telekomünikasyon gibi önemli sektörler Sinara Labs ile siber saldırılar a karşı güvende Enerji, bankacılık, finans, telekomünikasyon gibi önemli sektörler Sinara Labs ile siber saldırılar a karşı güvende Siber saldırı seviyesinin hiç olmadığı kadar yükseldiği şu günlerde, Sinara Labs sunduğu

Detaylı

Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Service Pack 1 Sistem Gereksinimleri

Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Service Pack 1 Sistem Gereksinimleri Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Service Pack 1 Sistem Gereksinimleri Securing Your Journey to the Cloud p c Korumalı Bulut ws Ağ Güvenliği Trend Micro Incorporated bu belgede

Detaylı

TÜBİTAK UEKAE ULUSAL ELEKTRONİK ve KRİPTOLOJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

TÜBİTAK UEKAE ULUSAL ELEKTRONİK ve KRİPTOLOJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ TÜBİTAK UEKAE ULUSAL ELEKTRONİK ve KRİPTOLOJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ GÜVENLİ KURUMSAL MESAJLAŞMA UYGULAMASI Ulusal Elektronik İmza Sempozyumu, 7-8 Aralık 2006 İsmail GÜNEŞ E-posta:ismail@uekae.tubitak.gov.tr

Detaylı

Yazılım/Donanım Farkı

Yazılım/Donanım Farkı Yazılım Nedir? Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü programa ise yazılım adı verilir. Örneğin resim yapmamızı sağlayan Paint, internete girmemizi sağlayan Chrome gibi.. Yazılım/Donanım Farkı

Detaylı

EYLÜL 2012 İŞLETİM SİSTEMLERİ. Enformatik Bölümü

EYLÜL 2012 İŞLETİM SİSTEMLERİ. Enformatik Bölümü EYLÜL 2012 İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇERİK 2 2 Yazılım nedir? Yazılım türleri nelerdir? İşletim sistemi nedir? İşletim sisteminin özellikleri İşletim sistemleri Unix Linux Windows Mac OS Android Yazılım Yazılım(Software),

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans Kurumsal e-posta Dosya Paylaşımı Artı HD Video Konferans Office Masaüstü uygulamaları Office Web uygulamaları Office Mobil Her Yerden Erişim Teknik Destek Basit BT Yönetimi Finansal olarak yedekli SLA

Detaylı

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM 18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM ANET LOG COLLECTOR SAFELOG CSL SureLog SureLog(Korelasyonlu) SureSec Agent Gereksinimi Yok Yok Yok Yok Yok Yok Anlık Hash ve Zaman

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security tüm özelliklerin bir

Detaylı

Libra ESVA - E-posta Güvenliği Sanal Cihazı; bilgi alışverişinde yüksek güvenlik sağlayan ve Libraesva

Libra ESVA - E-posta Güvenliği Sanal Cihazı; bilgi alışverişinde yüksek güvenlik sağlayan ve Libraesva Libra Esva / Çözümler Libra Esva Libra ESVA - E-posta Güvenliği Sanal Cihazı; bilgi alışverişinde yüksek güvenlik sağlayan ve Libraesva Güvenlik Mühendisleri tarafından optimize edilen bir e-posta ağ geçididir.

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. Güvenlik ve Virüsler. ODTÜ BİDB İbrahim Çalışır, Ozan Tuğluk, Cengiz Acartürk 04.04.

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. Güvenlik ve Virüsler. ODTÜ BİDB İbrahim Çalışır, Ozan Tuğluk, Cengiz Acartürk 04.04. Güvenlik ve Virüsler ODTÜ BİDB İbrahim Çalışır, Ozan Tuğluk, Cengiz Acartürk 04.04.2005 Bilgi güvenliği neden gerekli? Kişisel bilgi kaybı Üniversiteye ait bilgilerin kaybı Bilgiye izinsiz erişim ve kötüye

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Linux Temelli Zararlı Yazılımların Bulaşma Teknikleri, Engellenmesi ve Temizlenmesi

Linux Temelli Zararlı Yazılımların Bulaşma Teknikleri, Engellenmesi ve Temizlenmesi Linux Temelli Zararlı Yazılımların Bulaşma Teknikleri, Engellenmesi ve Temizlenmesi Zararlı Yazılım Analiz ve Mücadele Merkezi TÜBİTAK BİLGEM Siber Güvenlik Enstitüsü Sunum İçeriği Zararlı Yazılım Bulaşma

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

Venatron Enterprise Security Services W: P: M:

Venatron Enterprise Security Services W:  P: M: VENATRON Enterprise Security Services Ltd. Şti. Danger is a click away. (Tehlike bir tık ötede ) sloganı ile 2011 de Siber Güvenlik sektöründe yerini alan Venatron Security güvenlik ihlallerini önlemek

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Ders İ zlencesi. Ders Başlığı. Dersin amacı. Önceden sahip olunması gereken beceri ve bilgiler. Önceden alınması gereken ders veya dersler

Ders İ zlencesi. Ders Başlığı. Dersin amacı. Önceden sahip olunması gereken beceri ve bilgiler. Önceden alınması gereken ders veya dersler Ders Başlığı İnternette Güvenliğinizi Arttırın Dersin amacı Ders İ zlencesi Bu dersin amacı, katılımcıların İnternet'te karşılaşılabilecek kullanıcı, donanım ve bilgisayar ağı kaynaklı tehditler ve bu

Detaylı

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security, bilgisayarınız

Detaylı

1 WINDOWS SERVER 2012 GENEL BAKIŞ 1 Giriş 1 Bu Kitapta 5 Çıkış Hikâyesi 6 Sürümler 7

1 WINDOWS SERVER 2012 GENEL BAKIŞ 1 Giriş 1 Bu Kitapta 5 Çıkış Hikâyesi 6 Sürümler 7 İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 WINDOWS SERVER 2012 GENEL BAKIŞ 1 Giriş 1 Bu Kitapta 5 Çıkış Hikâyesi 6 Sürümler 7 2 ACTIVE DIRECTORY YENİLİKLERİ 11 DCPROMO suz Bir Hayat 11 Offline Domain Join 21 PowerShell

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

SİBER SUÇLARA KARŞI SİBER ZEKA

SİBER SUÇLARA KARŞI SİBER ZEKA SİBER SUÇLARA KARŞI SİBER ZEKA Aytuğ Çelikbaş Sistem Mühendisi Copyright 2013 EMC Corporation. All rights reserved. 1 2 Ajanda Günümüz Tehditleri Güvenlikte Büyük Veri Yaklaşımları Siber İstihbarat Atak

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security Premium tüm özelliklerin bir

Detaylı

Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN.

Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN. Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN. PaperCut MF SysAdmin lerin En Sevdiği Yazılım MFP Gömülü Yazılım ve Donanım entegrasyonu Yazdırma, Fotokopi, Tarama ve Faks özelliklerine

Detaylı

Mobil Güvenlik ve Denetim

Mobil Güvenlik ve Denetim Mobil Güvenlik ve Denetim IV. Bilgi Teknolojileri Denetim ve Yönetişim Konferansı Ümit Şen, Ernst & Young 14 Mart 2013 Gündem Mobil veri üretimi ve kullanımına ilişkin sayısal bilgiler Mobil cihazlara

Detaylı

Remote access? Tabi ki!

Remote access? Tabi ki! Çözümlerin çözümü. saytrust ACCESS Remote access? Tabi ki! saytrust karşılaştırma Geleneksel VPN: IPSEC veya SSL VPN Client-Lisans saytrust ACCESS Internet CRM-Tüneli PowerPoint-Tüneli Excel-Tüneli Engellenen

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Vitel. Manage Engine. Opmanager Yönetici Özeti

Vitel. Manage Engine. Opmanager Yönetici Özeti Vitel Manage Engine Opmanager Yönetici Özeti AĞ ve SUNUCU İZLEME YAZILIMI OpManager web-tabanlı, ağ ve sunucu sistemlerini, (routers,firewalls,servers,switches,printers) merkezi bir noktadan izleme ve

Detaylı

KİLİTLENMEMİŞ KAPILAR

KİLİTLENMEMİŞ KAPILAR TEKNİK İNCELEME KİLİTLENMEMİŞ KAPILAR ARAŞTIRMALAR, YAZICILARIN SİBER SALDIRILARA KARŞI KORUNMASIZ KALDIĞINI GÖSTERİYOR BT ekipleri diğer uç noktalara odaklanıyor, ancak kurumsal yazıcılar güvenlik konusunda

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Bilgi Sistem altyapısında kullanılan sistemlerin 7x24 izlenmesi ve analiz edilmesi. Tespit edilen güvenlik olaylarını önleyici tedbirlerin alınması

Bilgi Sistem altyapısında kullanılan sistemlerin 7x24 izlenmesi ve analiz edilmesi. Tespit edilen güvenlik olaylarını önleyici tedbirlerin alınması 1 Güvenlik Operasyon Merkezi Nedir? Güvenlik operasyon merkezleri, kurum bilişim altyapısının güvenlik ihlallerine karşı 7 gün 24 saat izlendiği, olabilecek ihlallerin önceden değerlendirilip önlenmeye

Detaylı

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü Kuruluş Kanununun 10/A maddesi uyarınca, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nda BAMS projesi kapsamında

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA

BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA www.kocsistem.com.tr 444 0 262 Neden KoçSistem? Sanallaştırma teknolojileri büyük bir hızla firmaların hayatına girmeye devam ediyor. Veri merkezinden başlayarak ağ ve masaüstü

Detaylı

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler İsel Horada isel.horada@dell.com 03.10.2017 Dell EMC Forum İstanbul Dell, uçtan uca «eksiksiz» bulut masaüstü Sadece Dell... Veri Merkezi Yazılım

Detaylı

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya

Detaylı

İşletim Sistemleri; İÇERİK. Yazılım BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI 19.10.2015. 3 Yazılım Türleri

İşletim Sistemleri; İÇERİK. Yazılım BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI 19.10.2015. 3 Yazılım Türleri İÇERİK 2 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI İşletim Sistemleri ÖĞR. GÖR. HASAN ALİ AKYÜREK Yazılım nedir? Yazılım türleri nelerdir? İşletim sistemi nedir? İşletim sisteminin özellikleri İşletim sistemleri

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Bilgisayar Güvenliği Etik ve Gizlilik

Bilgisayar Güvenliği Etik ve Gizlilik Bilgisayar Güvenliği Etik ve Gizlilik Bilgisayar Güvenliği Riskleri Bilgisayar güvenliği bilgi, donanım ve yazılım gibi kaynakların etkin şekilde korunmasıdır. Bilgisayar virüsleri, solucanlar, Truva atları,

Detaylı

Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix. Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi

Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix. Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi Ajanda BigFix Đhtiyaçlar BigFix Çözüm Ailesi BigFix, kurumlar için yüksek performansta

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

Sanallaştırma. Bilişim dünyasını yakından takip edenlerin son yıllarda çok sık duyduğu bir kavram, Sanallaştırma (Virtualization)

Sanallaştırma. Bilişim dünyasını yakından takip edenlerin son yıllarda çok sık duyduğu bir kavram, Sanallaştırma (Virtualization) Sanallaştırma Bilişim dünyasını yakından takip edenlerin son yıllarda çok sık duyduğu bir kavram, Sanallaştırma (Virtualization) Getirdiği yenilikler ile pek çok firmanın ilgisini çeken bu kavram üzerine

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

İşletme ve Devreye Alma Planı Yerel Okul Sunucusu Uygulama Yazılımları Prototipi TRscaler Technology Solutions

İşletme ve Devreye Alma Planı Yerel Okul Sunucusu Uygulama Yazılımları Prototipi TRscaler Technology Solutions İşletme ve Devreye Alma Planı Yerel Okul Sunucusu Uygulama Yazılımları Prototipi 05.12.2013 TRscaler Technology Solutions SİSTEM MİMARİSİ: Yerel Okul Sunucusu Uygulama Yazılımları Prototipi Teknik Şartnamesinde

Detaylı

ESET ENDPOINT SECURITY 6

ESET ENDPOINT SECURITY 6 ESET ENDPOINT SECURITY 6 Kullanıcı Kılavuzu Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP x86 SP3/XP x64 SP2 Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET ENDPOINT SECURITY 6 Telif hakkı 2015

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

IBM Güvenlik Sistemleri Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi

IBM Güvenlik Sistemleri Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi 6 Aralık 2012 1 2012 IBM Corporation Gündem 2 Günümüzde BT güvenliği gereksinimi IBM güvenlik çerçevesi QRadar: Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

DERS TANITIM BİLGİLERİ. Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) AKTS. Yerel Kredi

DERS TANITIM BİLGİLERİ. Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) AKTS. Yerel Kredi DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Yerel Kredi AKTS Temel Bilgi ve İletişim BEB650 Güz / 0 2 0 1 2 Teknolojileri Kullanımı Bahar

Detaylı

Bilgi güvenliği konusunda farkındalık yaratmak. Mobil cihazlardaki riskleri anlatmak. Mobil uygulamaların bilgi güvenliği açısından incelemek 2

Bilgi güvenliği konusunda farkındalık yaratmak. Mobil cihazlardaki riskleri anlatmak. Mobil uygulamaların bilgi güvenliği açısından incelemek 2 1 Bu çalışmanın amacı; Bilgi güvenliği konusunda farkındalık yaratmak Mobil cihazlardaki riskleri anlatmak Mobil uygulamaların bilgi güvenliği açısından incelemek 2 Giriş - Mobil Cihazlar Mobil İşletim

Detaylı

Özgür Yazılımlar ile Kablosuz Ağ Denetimi

Özgür Yazılımlar ile Kablosuz Ağ Denetimi Özgür Yazılımlar ile Kablosuz Ağ Denetimi Fatih Özavcı fatih.ozavci@gamasec.net Afşin Taşkıran afsin.taskiran@avea.com.tr Konular Kablosuz Ağ Güvenliği Kablosuz Ağ Güvenlik Denetim Süreci Denetim Kapsamının

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri 5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall 5651 Sayılı Kanun Kanunun Tanımı : İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

ENFORMATİK Dersin Amacı

ENFORMATİK Dersin Amacı ENFORMATİK - 2015 Dersin Amacı Bilgisayar ve donanımlarını tanıtmak, Temel bilgi teknolojisi kavramlarını ve uygulamalarını tanıtmak, İşletim sistemini etkin bir şekilde kullanmak, İnternet ve İnternet

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

GROUPWARE ĐŞBIRLIĞI(COLLOBRATĐON) 24.11.2011 GROUPWARE NEDIR? ASENKRON GROUPWARE GROUPWARE SISTEMLERI 3 ÖNEMLI DĐCLE ERPOLAT 2007638007

GROUPWARE ĐŞBIRLIĞI(COLLOBRATĐON) 24.11.2011 GROUPWARE NEDIR? ASENKRON GROUPWARE GROUPWARE SISTEMLERI 3 ÖNEMLI DĐCLE ERPOLAT 2007638007 GROUPWARE GROUPWARE NEDIR? Groupware,grup çalışmalarını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir teknolojidir. Bu teknoloji, iletişim, işbirliği, koordinasyon, sorunları çözmek ve rekabet için kullanılmaktadır.

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

Bilgi ve Bilgisayar Sistemleri Güvenliği (Information and Computer Systems Security)

Bilgi ve Bilgisayar Sistemleri Güvenliği (Information and Computer Systems Security) Bilgi ve Bilgisayar Sistemleri Güvenliği (Information and Computer Systems Security) Bu bölümde; Bilgi Güvenliği ve Önemi Güvenliğin Sınıflandırılması, Bilgi Güvenliği Tehditleri, İhtiyaç Duyulan Alanlar,

Detaylı