Yanıbaşınızda göz kamaştırıcı bir dünya saklı...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yanıbaşınızda göz kamaştırıcı bir dünya saklı..."

Transkript

1

2

3 Yanıbaşınızda göz kamaştırıcı bir dünya saklı... Batı Karadeniz'in şirin liman kasabası Akçakoca'nın lüks kalesi Sky Tower Hotel, muhteşem dekorasyonu, Karadeniz'in en büyük spa-welness merkezi ve tek mavi bayraklı plajı, dalga seslerini her odasından dinleyebileceğiniz mimarisi ile büyük şehrin kaosundan bir kaç saat uzaklıkta huzurlu bir dinlenme fırsatı

4 Hizmet ve Politikamız Sky Tower Hotel olarak sizlere en yüksek kalite standartlarındaki hizmeti, aile yapısına uygun ve mahremiyete hassas biçimde sunmayı prensip edindik. Otelimizde siz değerli misafirlerimize, dini inançlarımıza, mahremiyete ve helal şartlarına uygun bir hizmet politikası ile hizmet veriyoruz. Otelimizde gıdaların alımında, saklanmasında, hazırlanmasında ve servis edilmesinde gıda güvenliği yasalarına, hijyen standartlarına, sağlık ve helal üretim kurallarına uygun olarak hareket ediyoruz. Bab-ı Hayat Spa alanımızda, bay bayan için ayrı tasarlanmış havuz ve masaj alanlar, vip masaj odaları ile hem sizleri huzura taşıyor hem de mahremiyetinizi hassasiyetle koruyoruz. Tesisimiz içerisinde yer alan açık havuzumuzu ve otelimize ait özel plajımızı beyler ve haşema giyen bayan misafirlerimizin kullanımına sunuyoruz. Bikini ve mayo tercih eden 13 yaş üzeri bayan misafirlerimizi, bayan spa bölümünde yer alan kapalı havuzumuza ya da bayanlara ait plaja yönlendiriyoruz

5 Beş Yıldızlı Misafirperverlik... Değerli misafirlerimizin memnuniyeti birincil görevimiz. Lobiden başlayan Sky Tower Hotel keyfiniz, saraylara layık dokunuşlarla dekore edilmiş 4 farklı tip odamızda, her zevke uygun bir mutfak bulabileceğiniz beş restoranımız ve kafemizde, ferah spa merkezimizde, açık ve kapalı yüzme havuzlarımızda, fitness center'ımızda, çocuk eğlence odalarımızda, spor ve dinlence alanlarımızda sürecek.

6 Mavinin yeşille buluştuğu sonsuz keyif... Akçakoca'nın ılıman iklimi, tertemiz havası ve eşsiz doğa güzelliklerin arasında yenilendiğinizi hissedeceksiniz. 186 odamızın hangisinde kalsanız, her sabah uçsuz bucaksız bir Karadeniz manzarasına günaydın diyeceksiniz.

7 Bu keyfin hepsi sizin... Beş bin metrekarelik ferah ve lüks spa-welness merkezimiz, hepsi erkek ve kadınlar için ayrı tasarlanmış kapalı havuzlar, Türk Hamamları, masaj salonları, saunalar, buhar odaları, macera duşları, tuz odaları, dinlenme alanları ile, uzman kadrosu eşliğinde 6 çeşit hamam ritüeli, 15 çeşit masaj, 10 çeşit cilt bakımı sunuyor.

8 Havuz başında eğlenceli anılar... Siz açık havuzun tadını çıkarırken, çocuk havuzu, aquapark ve 3 su kaydırağı çocuklarınızın eğlence merkezi olacak.

9 Özen ayrıntıda gizlidir... Denizden birkaç basamak uzaklıktaki, Mısır'dan getirilen pırıltısı dillere destan, ayağa yapışmayan beyaz kumlu güneşlenme terasımız, misafirlerimize verdiğimiz değerin küçük bir göstergesi.

10

11 Odalar Karadeniz'in eşsiz maviliğinde ihtişamlı bir konaklama sizleri bekliyor...

12 King Suite Hayallerin ötesinde lüks ve konfor ile döşenen, farklılıklarla bezenen Kral Daireleri hepimizin merak konusudur şüphesiz Bir geceliğine bile olsa bu muhteşem suitte sabahlamak, sunulan sayısız hizmetten faydalanmak, kendinizi kral dairesinde krallara layık bir odada uyurken bulmak

13 410 m²² Özel Sauna Kral Dairesine Özel Asansör Tamamı Deniz Manzaralı Balkon Wi-Fi Kral Yatak Odası Özel Hamam Kütüphane Telefon Merkezi Isıtma ve Soğutma 2 Misafir Yatak Odası Masaj Odası Çalışma Ofisi LCD Televizyon Su Isıtıcı Jakuzi Banyo Duş Kabinli Banyo Şömine Köşesi Günlük Gazete ve Dergi Mini Bar Fön Makinesi

14 Queen Suite Karadeniz'in eşsiz manzarasının eşlik ettiği, saray ihtişamında kendini özel hissedeceğiniz, kraliçeler gibi ağırlanacağınız bir deneyim sizi bekliyor. 90 m²² 2 Adet Yatak Odası 2 Adet Duş Kabinli Banyo Tamamı Deniz Manzaralı Balkon Telefon LCD Televizyon Günlük Gazete ve Dergi Mini Bar Wi-Fi Fön Makinesi Su Isıtıcı Merkezi Isıtma ve Soğutma

15 Junior Suite Siz değerli misafirlerimiz için geniş bir yaşam alanında rahatlık ve konfor düşünülerek özel olarak tasarlanmış 82 adet 40 m² Junior Suitlerimizde, günün yorgunluk ve stresinden uzaklaşıp eşsiz bir manzara eşliğinde dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. 40 m²² 1 Adet Duş Kabinli Banyo LCD Televizyon Su Isıtıcı 2 Adet Yatak Odası Tamamı Deniz Manzaralı Balkon Günlük Gazete ve Dergi Mini Bar Antre Telefon Wi-Fi Fön Makinesi Merkezi Isıtma ve Soğutma

16 Deluxe Room Standart odalar ile aynı özellikte olmakla birlikte daha geniş alana sahip olup, güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapabilmeniz için oluşturulan 97 adet deluxe odalar konfor ve rahatlığı birinci planda tutarak dekore edilmiştir. Engelli misafirlerimizide dekore edilen, geniş kapı ve özel banyolu odalarımız tüm donanımı ile sizlerin hizmetine sunulmuştur. 29 m²² 1 Adet Duş Kabinli Banyo LCD Televizyon Su Isıtıcı 1 Adet Yatak Odası Tamamı Deniz Manzaralı Balkon Günlük Gazete ve Dergi Mini Bar Antre Telefon Wi-Fi Fön Makinesi Merkezi Isıtma ve Soğutma

17 İhtişamlı bir konaklama Karadeniz'in eşsiz maviliğini gözler önüne seren, tamamı deniz manzaralı 184 oda.. Uçsuz bucaksız mavilikte gün doğumu ve batımının sonsuz keyfini yaşayacak, gecenize eşlik edecek ay ışığı ve yıldızların parıltısı ile ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Misafirlerimizin rahatını ön planda tutan, ihtişam ve konforun buluştuğu ferah odalarımızda huzurlu ve unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor.

18

19 SPA Osmanlı İmparatorluğu nun ihtişamlı geleneksel Türk hamamı, modern dünyanın dinlenme mekanları ve masaj odalarıyla sizlere yenilenme ortamı sunuyor.

20 Hamam Muhteşem Hamam bölümlerimiz de kendinizi Osmanlı devrinde hissedeceksiniz. Bab-ı Hayat ve Hanzade SPA'da erkeklere ve kadınlara özel ayrı ayrı hazırlanmış Türk hamamı bulunmaktadır. Kese ve köpük masajı hizmeti, siz değerli misafirlerimize hamamların içindeki özel bölümlerimizde sunuluyor

21 Sauna Sağlıklı bir bedene sahip olmayı herkes ister. Fitness merkezimizde geçireceğiniz birkaç saat ve atacağınız ter sayesinde vücudunuzdaki toksinlerden kurtulacak, zihninizi ve bedeninizi tazeleyeceksiniz.

22 Bay Kapalı Havuz Özgürce konforlu bir biçimde tatilinizi geçirebilmeniz açısından Baylar için ayrılmış havuzda her ayrıntı düşünülmüş olup, dilediğiniz gibi eğlenebilir unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz. Bayan Kapalı Havuz Bayanlara için mahremiyeti ön planda tuttuğumuz rahatınız için tüm detayların düşünüldüğü spa özel alanımızda kapalı havuzun keyfini gönlünüzce çıkarabilirsiniz.

23 Tuz Odası Karadeniz 'in ilk en büyük 5 yıldızlı oteli olan Sky Tower Hotel 'in Bab- ı Hayat ve Hanzade Spa alanlarında özel olarak hazırlanmış odalarda, tuz terapisiyle uykusuzluk, stres ve benzeri sağlık sorunlarınızdan kurtulabilir; daha sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz Tuz terapisi, doğal tuz madenlerinin mikrokliması sağlanarak, solunum yollarını rahatlatan; alerji, üst solunum rahatsızlıkları, astım,bronşit ve kulak-burun boğaz ile ilgili rahatsızlıklarda kullanılan bir terapi yöntemidir. Macera Duşları Doğal taş görünümlü iç dekorasyonu olan özel duş kabinleridir. Sauna ve buhar odasından çıktıktan sonra ferahlama, rahatlama amacıyla aynı zamanda farklı duş efektleri, ışık efektleri, ses ve müzik eşliğinde eğlence amaçlı olarak kullanılmaktadır. Sauna ve buhar banyosu sırasında ısınan vücudu serinletmek ve kan dolaşımını hızlandırmak amacıyla önerilen bu duşlar, görme, dokunma ve koku alma duyularına da hitap eder. Soğuk sis, tropik yağmur ve fırtına efektleri ilgili butonlara basılarak çalıştırılır. Her efektin kendine has kokusu, rengi, su şiddeti ve sıcaklığı vardır.

24 Özel Ayak Kneippleri Kneipp havuzunda yürüyerek ayaklar sırayla ısıtılır ve soğutulur. Bu uygulama sırasında dolaşım sistemi hızlanır. Kneipp havuzunun düzenli olarak kullanılması dolaşım sistemini olumlu yönde etkilerken damarları güçlendirir. Kılcal damar rahatsızlıklarına ve çeşitli ayak rahatsızlıklarında da etkilidir. Renkli Su Yatakları SPA merkezimizde bulunan en keyifli dinlenme bölümlerinden biridir. Bu sessiz ve sakin odada ergonomik su yatakları yaklaşık 30 civarında ısıtılmıştır. Omur ilik sırt ağrılarında rahatlatmak amaçlı kullanılan bir yataktır.

25 Taş Yatakları Antik Roma Banyolarını andıran dinlenme bölümümüz Vücudunuzun rahatça uyum sağlayabileceği taş yataklarımız dilediğiniz derecede ısıtılabilir. Sıcak taş yataklarımızda ortalama sıcaklık 'dir. Eklem, sırt ve romatizma hastalıklarının tedavisi için yararlıdır. Buhar Odası Cilt gözeneklerizin açılmasıyla cildinize nefes aldırır Toksinlerden kurtulmanıza yardımcı olur.

26 VIP Masaj Odası Lüks VIP masaj odalarımız siz değerli misafirlerimizin beğenisi ve mutluluğu ön planda tutularak hazırlanmıştır. Tüm yorgunluğunuzdan kurtulabileceğiniz ve stresten uzaklaşabileceğiniz masajlar için sizlerin hizmetinize sunulmuştur. Thai Masaj Odası Thai Masajı, geleneksel Tayland Şifa Sanatlarından biridir. İnsan sağlığını hem zihinsel hem de bedensel yönden iyileştirmeyi amaç edinen bir uygulamadır. Vücuttaki akış dengesini sağlamak için gerekli noktalara baskı uygulayarak yapılır.

27 Bab-ı Hayat Vitamin Bar Spa Güzellik Salonunda soft alkolsüz meyve suları ve bitki çayları ile size hizmet vermektedir. Ayrıca havuz başında veya plajda siz değerli misafirlerimizze hizmet vermekte olan, organik ürünlerle hazırlanmış yöresel tatları da bünyesinde barındırmaktadar.

28 Fitness Tam donanımlı fitness merkezimizde deneyimli hocalarımız eşliğinde zindeliğe ulaşabilir vücudunuzdaki toksinlerden ve stresin etkilerinden kurtulabilirsiniz.

29 Masajlar Muhteşem atmosferi ve son teknoloji ekipmanlar ile dizayn edilmiş, spa alanlarımızda yenilenmenin tadını çıkarın.

30 Türk Hamamı Ritüleri Kese 20 dk. Türk hamamı geleneğindeki ilk aşamayı oluşturan kese, vücudun yoğun ter atmasının ardından temizlenmek ve arınmak için tatbik edilir. Kese, derinin gözeneklerinde birikmiş olan toksik maddeleri çıkararak tıkanmış gözenekleri açar ve pürüzleri giderir. Köpük Masajı ise; vücudun doğal sabunlardan üretilen yoğun bir köpükle kaplanması ve bu köpük yardımıyla yapılan eşsiz rahatlatıcı masaj. Yosun Vücut Maskesi 50 dk. Yüksek mineral içerik metabolik aktiviteyi ve kan dolaşımını uyarır. Cildi yumuşatır. A, E vitaminleri ve silenyum gibi mineraller ciltte güçlü antioksidant etki sağlayarak cilt fonksiyonunu güçlendirir. Vücudun kendini daha iyi dengede tutmasını sağlar. Kil Vücut Maskesi 30 dk. Cildi temizler, sıkılaştırır, besler, toksinlerden ve mikroplardan arındırır. Cildin içindeki sıvı mekanizmasını düzenler, Cildi yapılandırır. Kese Köpük Masajı 30 dk. Hamama adım atmak aslında geçmişe adım atmak demek. Yapmanız gereken tek şey kurnanın başına geçip, üzerinize sıcak suyu dökerek kendinizi iyice ıslatmak. Göbek taşına yattığınızda başlayan seremoninin sonunda hem ölü derilerden kurtuluyorsunuz hem de ruhunuz dinlendiriyorsunuz. Kahve Peeling 30 dk. Geleneksel Türk Kahvesi bu kez cildiniz için keyif veriyor. Türk kahvesiyle cildinize uygulanacak aromatik peeling ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirisniz. Kristal Peeling 30 dk. Kristal pudranın havayla beraber cilde temas etmesinden dolayı, ölü deri kristal pudranın etkisiyle dökülür. Bu arada devreye giren vakum etkisi ise ölü deriyi ortadan kaldırır ve alttan yeni derinin gelmesini tetikleyerek cildi besler.

31 Masajlar Klasik Relax Masajı 30 dk dk dk. Kan dolaşımını düzgün sağlayabilmek ve dokuyu ısıtabilmek için masajın her zaman aşağıdan yukarıya doğru yapılması gerekir. Isıttıktan sonra da; petrisaj, friksiyon, topatman, vibrasyon gibi değişik hareketler de araya koyulabilir. Aynı zamanda esnetme hareketleri de kullanılabilir. Aromaterapi Masajı 45 dk dk. Bitki özlerinden elde edilmimş karışımlardan hazırlanan masaj yağlarını kullanılarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Bu masajda dikkat edilen, temponun düşük ve hareketlerin şiddetinin hafif olmasıdır. Rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici bir özelliğe sahip bir masajdır. Anti Stres Masajı 45 dk dk. Kasları gevşetici ve rahatlatıcı bir etkisi vardır. Yavaş, ritmik ve yumuşak hareketlerle uygulanan bu masaj; stresten arınma, dinlenme, ağrılı bölgelerin rahatlaması ve uykusuzluk sorununu giderme amacıyla yapılır. Anti-stres masajı yüz, baş, boyun, sırt ve ayak tabanını kapsar ve gerilimi etkin olarak giderir. Derin Doku Masajı (Lokal) 30 dk. Bedendeki gerginlik derin dokulara ve kaslara yerleşir, kasların ağrımasına sebep olur. Problemli bölgeler için tasarlanmış düzeltici ve terapik masajdır (zamanla oluşmuş gerginlik ve düğümlenmeler için etkilidir). Derin doku masajıyla kan dolaşımını stimüle ederek en derinde bulunan kaslardan toksinlerin arınmasını ve bu kaslara besin maddelerinin gönderilmesi sağlanır. Derin Doku Masajı 45 dk dk. Bu masaj manüplasyonların temposunun düşük ancak hareketlerin şiddetinin fazla olduğu bir masaj türüdür. Vücuttan toksin atmada çok etkin bir tür olup özellikle sert masajdan hoşlanan kişilerin tercih ettiği bir masajdır. Masaj sırasında sert baskı uygulanan kaslar üzerinde durularak vücudun dengesi sağlanmaya çalışılır.

32 Masajlar Sıcak Taş Masajı 45 dk dk. Sıcak taş masajı, düz ve pürüzsüz ısıtılmış taşlarla yapılan bir masaj türüdür. Bu masajda genelde bazalt ve siyah volkanik taşlar kullanılır ve bu taşların çoğu ısıyı absorbe edebilme özelliğine sahiptir. Taşla verilen ısı hem rahatlatır hem de kas ağrılarınızın geçmesine yardımcı olur. Refleksoloji Masajı 30 dk yıldan günümüze kadar uzanan bir geçmişe sahip olup. Sizlere Derin bir rahatlama ve organlarınız üzerinde olumlu bir etki oluşturur. Shiatsu Masajı 60 dk. Ayaklar vücudumuzun aynasıdır prensibinden yola çıkılarak belirginleşen ve uzak doğu geleneksel tıbbının değişilmez bir parçasını oluşturan bu masajda ayak tabanında belirli noktalara bası uygulanmaktadır. Ayakta her bir nokta vücutta belli organ ve dokuları temsil eder. Refleksoloji, bir tür denge masajıdır ve kişinin kendisini fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak iyi hissetmesini sağlar. Ayakta belli noktalara kişinin verdiği tepkiler göre sorunlar tespit edilip onarılmaya çalışılır. Thai Masajı 60 dk. Thai (Tay) masajı, beden, zihin ve ruhun tedavisine dayanan bir tür Doğu beden çalışması terapisidir. Terapi bedeni saran, vücutta akan ve ona hayat getiren elektromanyetik ya da enerjik alanları basınç ve/veya manipülatif masaj yoluyla tedavi etmeyi içerir. Anti-Selülit Masajı 45 dk. Selülit tedavisinin en önemli ayağı masajdır. Selülit oluşumunun başlıca nedeni dolaşım bozukluğudur. Kan ve lenf dolaşımındaki bozukluk ve yağ dokusundaki artış toksik madde birikimine yol açar. Selülit Masajı kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve dokuların taze oksijen ile dolmasını sağlar.

33 Masajlar Lomi Lomi Masajı 45 dk dk. Havai'ye özgü dansı ve masajın birleşerek bir ahenk içerisinde aromatik yağın yumuşak kayganlığının kollar ile bütünleşerek gerginliğinizi rahatlık ve dinlendirmeye çevirecektir. Hint Baş Masajı 20 dk. Bin yıldan daha uzun bir zamandır Hindistan'da uygulanmaktadır. Bu masaj tekniği esas olarak, doğal sebze yağlarıyla başlarına masaj yapmanın saçlarını uzatıp güçlendireceğine inanan Hint kadınları tarafından yapılmaktaydı. Ve haklıydılar. Kafa derisine masaj yapmak, saç köklerine kan akışını uyararak, saçların sağlık kazanıp güçlenmesine yardımcı olan besinlerin bu bölgeye taşınmasını sağlamaktadır. Mix Terapi Masajı 60 dk. 90 dk. Masaj terapisi, vücuttaki yumuşak dokuların normalleşmesi amacıyla bu dokuların bilimsel bir şekilde manipüle edilmesidir. Sabit ya da hareketli basınç uygulaması, tutma, vücudun hareketi ya da vücuda doğru yapılan hareketleri içeren manuel tekniklerden oluşur. Çikolata Masajı 30 dk dk. Uzakdoğu kökenli bir masaj tekniğidir. Çikolatanın damak tadına etkisini bu masaj sayesinde bütün vücudunuzda hissettirerek sizi hiç olmadığınız kadar şımartıp, ruhunuzu dinlendirmektedir. Bu masaj tekniği ile vücuda dağıtılan enerji akışını maksimum düzeye taşıyarak, oksijen üretiminin artışında da çok önemli bir rol oynamaktadır. Lenf Dranaj Masajı 45 dk. Lenf Drenaj Masajı, sadece lenf sisteminin aktive edilerek bölgesel yağlanmaya neden olan ödem ve toksinin idrar yolu ile atılmasını sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda yoğun bir şekilde dolaşım sistemi düzene soktuğu için hücrelere daha yoğunun kanın ulaşması ile birlikte derinin ve dokunun da sıkılaşmasını sağlar.

34 Kişiye Özel Cilt Bakımları Klasik Cilt Bakımı 60 dk. Normal cilt tipleri için uygun profesyonel ürünlerle yapılan temel cilt bakımıdır. Cildi yenileyip, canlandırır. Hassas Cilt Bakımı 60 dk. Hassas, alerjik ve kılcal damar problemi olan ciltleri yatıştıran, özel maskesiyle ve serumu ile sakinleştirici bir bakımdır. Kuru Cilt Bakımı 50 dk. Yağlı ve problemli cilt tipleri için derin temizlik ve arındırma işlemi yaparak, cildi netleştiren, yağdan dolayı var olan parlaklığı azaltan ve sağlıklı mat bir görünüme kavuşturan bakımdır. Yoğun Nem Cilt Bakımı 50 dk. Cildin nem ihtiyacını karşılayarak cilde hayat ve enerji verir. Nemlendirici ve besleyici özellikli bileşenleri ürünleriyle seçkin bir bakımdır. Yağlı Cilt Bakımı 60 dk. Yağlı Ciltlerde uygulanan bakımdır. Ciltte sivilce, akne, ve siyah noktaların oluşumunu önleyen maske. Anti- Aging Cilt Bakımı 60 dk. Olgun ciltlerde, cilde C vitamini yüklemesi yapılarak, oluşmuş kırışıklıkları hafifletmek için uygulanan yoğun bakımdır.

35 Kişiye Özel Cilt Bakımları Active Contour Göz Bakımı 40 dk. Sadece göz çevresindeki nem oranını artırarak, kırışıkları önleyen ve cildin pürüzsüz görünmesini sağlayan özel bir bakımdır. Temel bakımla birlikte uygulama gerektirir. Secret Altın Bakımı 60 dk. Yıpranmış ciltleri tazeler, özellikle stresin ciltte bıraktığı izleri onarır ve cildin performansını artırır. Anti-aging içerikli yoğun bakımdır. Hydradvance COLLAGEN Bakımı 60 dk. Yüz ve göz bölgesindeki kırışıklıkları azaltır, derinlemesine nem yükler,cildi tazeler. Pürüzsüz ve doğal bir görünüme kavuşturur. Meyveli Sezon Bakımı 50 dk. Özellikle mevsim değişikliklerinde temel bakımla birlikte uygulanarak cildi yenileyip canlandıran ve yıpranmalara karşı koruyan, sırrı egzotik meyve özlerine dayanan mevsimsel şoklama bakımıdır.

36

37 Restoranlar Muhteşem Karadeniz Manzarası eşliğinde Dünya ve Osmanlı tatlarına naif dokunuşlar, saray ihtişamında bol çeşit ve lezzetli seçenekler..

38 Ana Restoran Hürrem Sultan Türk ve Dünya Mutfaklarından oluşan zengin açık büfeye sahip ve tamamı organik ürünlerle hazırlanmış 300 kişi kapasiteli ana restoranımızda günün her saati keyifli zaman geçirebilir muhteşem lezzetleri Karadeniz'in eşsiz manzarasını izleyerek tadabilirsiniz.

39 Et Restoran Mahidevran Dünya ve Osmanlı Mutfağı'nın seçkin et yemeklerinden oluşan mönüsü ile saraylara layık sofralarda siz değerli konuklarımızı ağırlamayı bekliyoruz.

40 Balık Restoran Mihrimah Sultan Zengin deniz ürünleri ve günlük taze balıklar ile çeşitlendirilmiş mönümüzle Karadeniz'in olağanüstü manzarasında sizi balığa davet ediyoruz.

41 Snack Bar Ela Sultan Restoran Seçkin lezzetleri içeren aperatif ve snacklerden oluşan mönüsü ve şık sunumları ile Ela Sultan'da bir yandan muhteşem lezzetleri tadabilir bir yandan da manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

42 Pastane Lobi Gülpare İhtişamlı lobimizde yer alan pastanemizde zengin pasta ve kek çeşitleri, özel çay kahve menümüz ile siz değerli misafirlerimize yorgunluklarını unutturuyor, piyano müziği ile muhteşem deniz manzarasını izlemeye bekliyoruz.

43

44 Toplantı Salonları Sky Tower Hotel olarak sizleri organizasyonlarınızda da yalnız bırakmıyor, siz önemli anlarınız keyfini sürerken bir tüm detaylar ile ilgileniyoruz.

45 Büyük Divan Salonu (Tiyatro Düzeni) Şık, ihtişamlı ve son teknoloji ile donatılmış konferans ve toplantı salonlarımız ile toplantılarınızdaki ihtiyaçları tespit ediyor ve sizler için yönetiyoruz. Konferans, bayi toplantısı, seminer, workshop gibi farklı kurumsal etkinliklerinizde; Sky Tower Hotel ev sahipliği yapıyor. B. Divan Salonu Tiyatro Düzeni 1100 Kişi Sınıf Düzeni 800 Kişi U Düzeni 150 Kişi Gala Düzeni 650 Kişi

46 Büyük Divan Salonu (Gala Düzeni) Teknik Ekipmanlar Mikrofon (telsiz, kablolu, kablosuz, yaka, masa, kürsü), Flipchart, LCD TV, DVD, Barkovizyon, Tepegöz, Slayt Projector, özel ses sahne sistemleri, kürsü, Lazer Pointer, PC, başlıca temel teknik ekipmanlarımızdır. Ayrıca salonlarda toplantı esnasında veya toplantı aralarında program akışlarını takip ettiğimiz plazma televizyonlarımız bulunmaktadır. Otelimizin diğer bölümlerinde olduğu gibi kongre salonumuzda da tam donanımlı elektronik otomasyon ile hizmet verilmektedir.

47 Büyük Divan Salon Düzenleri Masalı Toplantı Düzeni 1 Masalı Toplantı Düzeni 2 Masalı Toplantı Düzeni 2 Masalı Toplantı Düzeni 1 Masalı Toplantı Düzeni 2 Masalı Toplantı Düzeni 2

48 Salon Gülhane İhtişamlı havası ve altın renkleri ile hazırlanmış Divan salonumuzda düğün, nişan, doğum günü, yıldönümü kutlaması gibi özel günleri sizin için organize eden profesyonel ekibimiz, doğanın içinde, arzu ederseniz davetinizi aynı özen ve ihtişamla denize sıfır bahçemize de taşıyabiliyor. Gülhane Tiyatro Düzeni 120 Kişi Sınıf Düzeni 60 Kişi U Düzeni 45 Kişi Gala Düzeni 80 Kişi

49 Salon Hanedan İş toplantısı, eğitimler ve workshop gibi kurumsal toplantılarınız için tüm detayları sizinle birlikte planlıyor ve koordine ediyoruz. Tiyatro Düzeni 60 Kişi Salon Belemir Küçüğünden büyüğüne tüm toplantılarınızda profesyonel ve deneyimli ekibimizle yanınızda yeralıyoruz. Tiyatro Düzeni 20 Kişi Sınıf Düzeni 18 Kişi U Düzeni 16 Kişi Gala Düzeni 12 Kişi Sınıf Düzeni 40 Kişi U Düzeni 35 Kişi Gala Düzeni 40 Kişi

50 Salon Tuğra Siz değerli konuklarımızın sohbet ve toplantılarında deneyimli ekibimizle size eşlik ediyor, ekibinizin bir parçası gibi hareket ediyoruz. Salon Erguvan Oturma Oda Düzeni 30 Kişi

51

52 Diğer Alanlarımız Sky Tower Hotel olarak sizleri organizasyonlarınızda da yalnız bırakmıyor, siz önemli anlarınız keyfini sürerken bir tüm detaylar ile ilgileniyoruz.

53 Havuz Başında Keyifli Organizasyonlar... En özel anlarınızı Sky Tower farkı ile unutulmaz anlara dönüştürüyoruz...

54 Havuz Başında Keyifli Organizasyonlar... Birlikte aktivite ve eğlencelin tadını çıkarıyoruz...

55 Çocuk Oyun Alanları Aklınız çocuğunuzda kalmasın Sky Tower Hotel bünyesindeki oyun alanları ile küçük misafirlerini de nutmadı. Her yaş grubundan çocuk ve genç misafirlerimizi düşünülerek hazırlanmış aktive ve oyun alanları ile ailece gerçekleştireceğiniz tatilleri daha keyifli hale getiriyor. Açık alan çocuk havuzu Kapalı alan yüzme havuzları (Aileleri ile birlikte kullanım gerekmektedir.) 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları Bebek bakım hizmeti 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için Pc Oyun alanları Sinema salonu

56 Aktiviteler Her yaşa hitab edecek ve eğlence dünyamızda, dış dünya ile irtibatı koparacak, her şeyi eğlenerek unutacaksınız. Tenis kortu Mini futbol sahası Mini basketbol sahası Bilardo Masa tenisi Oyun salonları

57 Tesis dışı açık hava aktiviteleri Ormanları, gölleri, şelaleleri ve sahilleriyle deniz ve doğa tutkunları için önemli alternatifler sunan Düzce ve Akçakoca'nın keyfini süreceğiniz etkinliklerine imza atıyoruz. Off-road'dan trekking'e, orman pikniklerinden tarihi turlara kadar arzu ettiğiniz etkinliği uzman acentalarla birlikte düzenliyoruz. **Misafirlerimizin rezervasyonları sırasında katılmayı talep ettikleri etkinlik konusunda bilgi vermeleri gerekmektedir. **İlgili turların gerçekleşmesi için minimum 10 kişilik katılım gerekmektedir.

58 İbadet alanları Siz değerli misafirlerimizin ibadetlerini zamanında ve uygun mekanda gerçekleştirebilmeleri için hazırlanmış 160 m2 bay ve 60 m² bayan tam donanımlı mescitlerimiz bulunmaktadır.

59

60 Akçakoca Deniz ile hayat bulan şirin bir kasaba...

61 Akçakoca yı Tanıyalım Akçakoca İlçesi, Karadeniz Bölgesinin batı ucunda yer alır. Düzce İlinin denize açılan kapısı konumunda en büyük ilçesidir. Ankara ve İstanbul gibi yerleşim merkezlerine olan ulaşım kolaylığı ile 1950'li yıllardan itibaren Türkiye'mizde turizmi ilk başlatan merkezler arasında yer almıştır. 1950'lerde başlayan turizm faaliyetleri günümüze kadar artarak devam etmiştir. Akçakoca, ılıman iklimi dolayısıyla Ege ve Akdenizin bunaltıcı yaz sıcağından kaçan tatilcilere, yeşil ve mavinin her tonunu bulabilecekleri iyi bir tatil imkanı sunar. Yaz aylarında deniz ve yeşilin verdiği güzelliklerle yaz tatilinizi geçirken, kış aylarında ise ılıman iklimiyle dinlendirici bir kaçamak yapabilirsiniz.

62 Akçakoca İklimi Ilıman deniz ikliminin hakim olduğu ilçe, iklim bakımından Karadeniz ve Marmara Bölgesi arasında geçiş özelliği göstermektedir. Sıcaklık: Genellikle Batı Karadeniz iklimi etkisi altındadır. Türkiye nin sıcaklık bakımından en ılıman bölgesindedir. Yıllık ortalama sıcaklık 13,6 derecedir. En düşük sıcaklıklara Aralık ve Mart ayları arasında rastlanır. Bilgede şiddetli donmalara rastlanmaz Rüzgar: Akçakoca da hakim rüzgar kış aylarında lodos, Mayıs-Haziran aylarında karayel, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında poyraz olup, Temmuz-Ağustos aylarında rüzgar hızları diğer aylara oranla daha azdır. Güneşlilik: Gökyüzünün güneşlilik oranı yüzde olarak değişmektedir yılı meteoroloji istatistiklerine göre; Temmuz %55, Ağustos %62, Eylül %51 oranında gökyüzü güneşle geçmiştir. Bu oran Aralık ayında %15 e düşmektedir. Yağış her mevsimde yağışlı bir iklim görülür. Yağışlar genellikle sonbaharda, hatta kış aylarında diğer mevsimlere göre daha fazla düşer.

63 Tarihi Evler Mehmet Akif Köşkü, özel bir mimari ye sahip Akçakoca'nın Osmaniye Mahalle sinde bulunan 100 yıllık tarihi bir yapıdır. Akçakoca'nın kültür örf ve âdetini yansıtmaktadır. Evin 28 odası bulunmakta ve içindeki eşyaların tamamı antika eserlerden oluşmaktadır. Tarihi Evler'in birçoğu Akçakoca'nın en eski yerleşim yerlerinden Yukarı Mahallede bulunmaktadır. 160 tane tarihi ev sit alanı olarak koruma altına alınmıştır. Açık hava müzesini andıran sivil mimari örneği tarihi evlerin bir kısmı restore edilmiştir. 50 ila 200 yıllık geçmişe sahip bu evler 3 grupta toplanmaktadır. Tek katlı ve dikdörtgen planlı olanların mutfakları geniş, odaları ise dardır. İkinci tip tarihi evler ise kareye yakın dikdörtgen planlı ve iki katlıdır. Çok sayıda ama dar pencerelere sahiptirler. Taş temel üzerine ahşap, karkas ve Bağdadi tarzda yapılmışlardır. Dış yüzeyin zemin katı sıvalı, üst katı ahşap kaplamadır. Geniş ahşap çardakları vardır. Daha yakın zamanda yapılmış olan üçüncü tip tarihi evlerin ise pencereleri geniş, tavan yükseklikleri ise daha azdır. Döşemeleri ve tavanları ahşap olan evlerin dış yüzeyleri sıvalıdır.

64 Camiler Akçakoca Merkez Camiimiz, Türkiye' de aynı mimari ile yapılan tek camiidir. Geleneksel mimari çizgiler dışına çıkılarak, Selçuklu Mimari stilinde ve oba çadırlarından esinlenerek modern mimari anlayışlı, sekiz köşe betonarme kabuk sistem olarak yapılmıştır. Bu özelliği ile ülkemizde benzeri bulunmayan bir camii niteliğini taşımaktatır. Yeni meze camii Uğurlu Köyü Yeni Meze Camii, İlçe Merkezinden 16 km uzaklıktadır. Taş işçiliğinin güzel bir örneği olan bu cami, 1885'lerde yapılmıştır. Sultan Orhan Camii Şerifi Akçakoca'nın en eski köy yerleşimlerinden olan Çayağzı Köyümüze Osmanlı Devleti'nin kurucularından Orhan Gazi'nin gelip konakladığı (Miladi 1323) ve kendi adı ile anılan bir de camii yaptırdığı bilinmektedir. Hemşin Camii Osmanlı dönemine ait 130 yıllık olan Hemşin Camii çandı tekniğine uygun olarak birbirine getirilen uzun kütüklerle çivisiz olarak birinci katı taş ikinci katı ahşap olarak aslına uygun restore edilmiş olup çevre düzenlemesi çalışmaları kaymakamlığımızca yaptırılmıştır. Merkezden 15 km uzaklıktadır.

65 Fakıllı Mağarası İlçe merkezinin 8 km güney doğusundaki Fakıllı Köyü'nde bulunmaktadır. Özellikle Beyaz Oda olarak anılan bölgeler damlataş bakımından zengindir. Mağaraya özellikle yağışlı dönemlerde düden girişler ile önemli oranda su girişi vardır. Yüzeye son derece yakın bir noktada bulunan mağara, yaz ve kış mevsimlerinde büyük farklılıklar gösteren nemli, sıcak ve serin bir havaya sahiptir. Bu mağaranın havasının astım ve nefes darlığı hastalığına iyi geldiği bilinmektedir. Kurugöl Kanyonu İlçe merkezine 14 km uzaklıktaki Kurugöl Köyü nde bulunan kanyon, kolay ve zor derecelerden oluşan büyüleyici yürüyüş parkuru ile doğa ve macera severlere unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Bitki ve ağaç türlerinin arasında, su sesi eşliğinde, kendinize renkli bir dünyanın kapılarını açabilirsiniz. Stresten uzak, eşsiz doğasıyla Kurugöl Kanyonu görülmesi gereken bir yerdir. Kanyon girişinde bulunan tesiste, doğayla içiçe bir ortamda alabalık yiyebilir, yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

66 Efteni Gölü Gölyaka İlçesi sınırları içindedir. Düzce - Hendek karayolunun 10. km sinden ayrılan 14 km. asfalt yolla ulaşılmaktadır. Etrafında, özel milkiyet olan tarım arazileri vardır. Çevresindeki bitki örtüsü çok zayıftır. Doğal bir potansiyel arz etmemektedir. Mevsimlere bağlı olarak göl yüzeyi 5-25 km² arasında değişmektedir. Suların düzenlenmesi ve gölün etrafındaki bataklıkların kurutulması gerekir. Kazanılan alanlarda tesis kurulması durumunda rekreatif amaçlı kullanım ancak sağlanabilir. Hasanlar Baraj Gölü Düzce - Yığılca yolunun 14. km. Konuralp ve Yığılca İlçeleri arasında yer alır. Düzce Ovasını sulama amacıyla Küçük Melen Suyu üzerinde inşa edilmiştir. Su seviyesi en üst düzeyde olduğunda alanı 42,5 km ye çıkmaktadır. Çevresi dik eğimli yamaçlarla kaplıdır. Rekreasyonel açıdan potansiyeli zayıftır. Bazı düzenlemelerin yapılması durumunda su sporları ve günübirlik taleplere yönelik olarak değerlendirilmesi mümkündür.

67 Aktaş Şelalesi Şehir merkezinden 11 km uzaklıkta olan şelale, Aktaş Köyündedir. Orman yolundan, yeşillikler arasında, dere kenarından ilerlerken adeta doğayla bütünleşiyorsunuz. Bu inişli çıkışlı ve biraz da yorucu yürüyüşün sonuda ise bütün yorgunluğunuzu unutturacak Aktaş Şelalesi'nin güzelliği sizi karşılıyor. Sarıyayla Şelalesi Sarıyayla Köyünde bulunan şelalemiz, merkezden 10 kilometre uzaklıktadır. Berrak akan suyu yeşille adeta kucaklaşmıştır. Yeşillikler arasında güzel bir doğa yürüyüşü ve istenirse şelale çevresinde düşen suyun müzikal sesi eşliğinde piknik yapma olanağı sunmaktadır. Tahirli Şelalesi Tahirli Şelalesi İlçe merkezine 12 Kilometre uzaklıkta olup, asfalt yoldan şelale alanına kadar olan 3 kilometrelik kısım, yürüyüş parkuru olarak da kullanılabilmektedir. Yeşillikler arasında yapılan yürüyüşün ardından ulaşılan 4 kademeli şelale, su sesi eşliğinde, doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenler için harika bir yerdir.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Otel Bilgisi Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Balıkesir, Edremit'te hizmet vermektedir. İstanbul'a 490, Bursa'ya 240, İzmir'e 210 kilometre mesafede yer almaktadır.

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ Adres: Esentepe Mh. Çakmak Sk. No:10 Yaylabağı, İhsaniye / Afyonkarahisar, TÜRKİYE Tel: +90 272 273 73 73 Fax: +90 272 273 65 15 Web: www.ozgultermal.com.tr KONUM Uzaklık

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ FACT SHEET Otel Adı :GRAND ASYA OTEL Adres :17 Eylül Mah. Atatürk Cad. No:86 Bandırma / BALIKESİR Telefon :0266 715 22 15 Fax :0266 715 22 77 Kategori :5 YILDIZ Faaliyet :12 AY AÇIK Mesafeler :LİMAN 1

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Evinize Hoşgeldiniz...

Evinize Hoşgeldiniz... HER KATINDAN DENİZ, HER ZAMAN DEĞERLİ, HER ZAMAN SAĞLIK, HER KOŞULDA AYRICALIKLI, HER DURUMDA HUZURLU, HER MEVSİM TERCİH Evinize Hoşgeldiniz... Rıhtım Palace konforun kapılarını sizler için açıyor. Güney

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg 9_1.jpg 9_2.jpg 9_3.jpg 9_4.jpg Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: Otelimiz villa ve otel odas? tarz?nda iki konaklama seçene?i sunmaktad?r. Bunlar?n d???nda

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Oda Kahvaltı. Yarım Pansiyon. Fact Sheet

Oda Kahvaltı. Yarım Pansiyon. Fact Sheet Oda Kahvaltı Yarım Pansiyon Fact Sheet 2015 İÇİNDEKİLER İçerik Sayfa Kapak 1 İndex 2 Tanıtım 3 Konum 4 Oda Bilgileri 5 Yiyecek ve İçecek Bilgileri 6 Yüzme Havuzları&Aktiviteler 7 SPA &Toplantı&Banquet

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Arınma, Do a, Termal SPA www.natur-med.com.tr Natur-Med Davutlar-Kuşadası Natur-Med'de Konaklama Otel Süiti Bahçe Süiti Bahçe Odası Otel Odası Arınma, Do a, Termal SPA

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu İksir Resort Town Daday / Kastamonu Daday Kastamonu iline 29 km. mesafede bulunan Daday, en yakın ilçe konumundadır. 3.100 nüfuslu ilçe, Türkiye nin ikinci Göğüs Hastalıkları Hastanesi olan Ballıdağ Sanatoryumuna

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

: Beş Yıldız. : 12 ay

: Beş Yıldız. : 12 ay K A T E G O R İ SEZON : Beş Yıldız : 12 ay KONAKLAMA STATÜSÜ : Herşey Dahil İçecek Konsepti 24 saat, Yiyecek Konsepti 07:00 01:00 K O N U M : 10 dönüm otel binası + 5 dönüm yeşil alan + Uzunluğu yaklaşık

Detaylı

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYAT, VIP KURTKÖY ÜN İÇİNDE. Hayatı en güzel şekilde yaşamak isteyenler için, VIP Kurtköy ü tasarladık. Tamamı 20.000 m² alan üzerine kurulan VIP

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Evinize Hoşgeldiniz...

Evinize Hoşgeldiniz... HER KATINDAN DENİZ, HER ZAMAN DEĞERLİ, HER ZAMAN SAĞLIK, HER KOŞULDA AYRICALIKLI, HER DURUMDA HUZURLU, HER MEVSİM TERCİH Evinize Hoşgeldiniz... Rıhtım Palace konforun kapılarını sizler için açıyor. YARINLARINIZI

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor Kişiye Özel Hizmet Üst Düzey Konfor İç mekanları sanat galerisi anlayışı ile şekillendirilen Samm Hotel 2010 yılında misafirlerini ağırlamaya başladı.ana teması sanatla iç içe konaklama üst düzey konfor

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Mevkii. Odalar Oda Sayısı

Mevkii. Odalar Oda Sayısı 2015 Yaz Sezonu Genel Adres Club Alantur Dimçayı Mevkii 07450 Kestel/Alanya Kategori 5 yıldızlı tesis Telefon 0242 518 17 40 Fax 0242 518 17 56 Genel Müdür E-Mail Otel E-mail Erdinç İbrahim Savul eisavul@alantur.com.tr

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

S A D E L İ Ğ İ N L Ü K S Ü

S A D E L İ Ğ İ N L Ü K S Ü SADELİĞİN LÜKSÜ Bir HASHIMI GROUP projesidir. Boğaz da demli bir çay. Kız Kulesi nden Tarihi Yarımada ya bakış. Ada vapurunda martılara simit atmak. Eyüp Sultan Hazretleri ni ziyaretten sona Piyerloti

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı