18 Mt. TELESKOBİK BOMLU HİDROLİK PLATFORM TEKNİK ŞARTNAMESİDİR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "18 Mt. TELESKOBİK BOMLU HİDROLİK PLATFORM TEKNİK ŞARTNAMESİDİR."

Transkript

1 Pages 1/5 1 PLATFORMUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Platform Çalışma Yüksekliği : 18 Mt. Platform Yüksekliği : 16 Mt. Kule Dönüşü : 360 ( ± 180 ) Çalışma Yarıçapı en az : 10 Mt. Sepet Kapasitesi : 200 Kg. Sepet Ebatları Min. : 650 x 900 x 1000 mm PLATFORMUN ANA KISIMLARI: 2-ŞASİ 2-1-Şasi; kule ve bomları taşıyacağından statik ve dinamik yüklere mukavim olacak şekilde yüksek mukavemetli profil veya Sac malzeme kullanılarak imal edilecektir. 2-2-Şasi, araç şasisine firketelerle veya sac plakalarla bağlanacak gerektiğinde araç şasisinden sökülebilir olacaktır. Şaside firketelerin bağlandığı yerler kutu haline getirilecek, ezilme veya deformasyon oluşmayacaktır. Firketelerin bağlandığı somunlar çift kontralı veya fiber sıkmalı olacaktır. 2-3-Ayakların şasiye kaynatıldığı bölgelerde takviye sacı bulunacaktır. 3 İSTİNAT AYAKLARI: 3-1-Hidrolik platform çalışma anında statik ve dinamik dengesini sağlayan dört adet ayağa sahip olacaktır. 3-2-Ayaklar şaseye monte edilmiş kutu konstrüksiyon şeklinde imal edilecek şaseye uygun bir şekilde bağlanacaktır. 3-3-Ayakları çalışması, yatay açma dikey basma şeklinde olacaktır. 3-4-Ayakların pabuçları bulunacak, bu pabuçlar aracın her türlü arazi koşullarında dengede kalmasını sağlayacak dizaynda olacaktır. 3-5-Ayak pistonlarının kumanda merkezi aracın sol tarafında olacaktır. 3-6-Ayakların tahriki hidromekanik kumanda kolları ile sağlanacaktır. Ayak kumandalarının bulunduğu kısımda aracın dengesini gösteren bir terazi göstergesi ve kullanıcının anlayabileceği şekilde basılmış kumanda yönlerini gösteren plaka olacaktır. 3-7-Ayak pistonlarında kilit valfi olacaktır. 3-8-Ayaklar yüksek mukavemetli St 52.3 saçtan imal edilmiş olacaktır.

2 Pages 2/5 4 KULE: 4-1-Kule yüksek mukavemetli St 52.3 saçtan imal edilmiş olacaktır. 4-2-Kule kendi ekseninde 360 ( ±180 ) dönme yeteneğine sahip olacak, dönme işlemi; sinterlenmiş metaller ve bilyelerden oluşan dişli sistemi, frenli tip planet redüktör ve buna bağlı hidromotor ve pinyon dişli vasıtası ile yapılacaktır. 4-3-Kullanılacak dönüş dişlisi, elle dönme yeteneğine sahip bilya yuvaları ısıl işlem görmüş olacaktır. DişIide herhangi bir boşluk ve kasıntı olmayacaktır. Dönme esnasında herhangi bir diş boşluğu meydana gelmeyecektir. 4-4-Hidrolik platformun kumanda edilebilmesini sağlayan valfler kule yanağına monteli olacak, ayrıca valfleri dış ortam şartlarına karşı koruyan bir muhafaza kapağına sahip olacaktır. 4-5-Kumanda butonları ve kolu da muhafazalı kutular içinde olacaktır. Kumanda panosu kule yanağının uygun bir yerine veya şasi üzerine monteli olacak, üzerinde kullanıcıya yol gösteren işaret ve yazıların bulunduğu baskılı plaka bulunacaktır. 4-5-Hidrolik hortumlar mümkün olduğunca gizlenmiş olarak bomlara taşınacaktır. Şoförün kuleden kumandaları rahatlıkla yapması için koltuk olacaktır. 5 BOMLAR: 5-1-Çalışma yüksekliği olan 18 mt. ye biri sabit, ikisi teleskopik hareketli,3 bom ile ulaşılacaktır. 5-2-Bomlar yüksek mukavemetli ithal çelikten imal edilecek Akma mukavemeti 690 N/mm² olan saçtan teleskopik olarak imal edilecektir. 5-3-Bomların taşıma kapasitesi 10 mt. yanal uzamada bom yere paralel konumda iken 200 kg. (Test yükü 250 kg. olacaktır.) sepet kaldırma yükünü sağlayacaktır. 5-4-Bom kesitleri hesaplar neticesinde ölü ağırlıkları minimuma indirilmiş olacaktır. Bomların kaynağında kullanılacak kaynak teli saca uygun seçilecektir. 5-5-Bomlar birbiri içinden çıkmalı teleskobik dizaynda olacaktır. Bomların birbiri içinde yataklanması delrin lamalarla sağlanacak tır. Bu lamalar bomlar a gömme cıvatalarla bağlanacaktır. Yataklama lamalarının ölçüleri yüzey basıncını karşılayacak emniyette uzun süre çalışmaya uygun olacaktır. 5-6-Bom kesitleri hesaplar neticesinde ölü ağırlıkları minimuma indirilmiş olacaktır. Bomların kaynağında kullanılacak kaynak teli saca uygun seçilecektir. 5-7-Teleskopik bomların birbiri içerisinde hareket etmesi için teleskopik silindir birinci bom a boynuz yatak şeklinde yataklanacaktır. Piston bomların hareketi sırasında serbest dönme hareketi yapabilecektir. Bomlar senkronize olarak çalışacaktır

3 Pages 3/5 6 SEPET: 6-1-Sepet Alüminyum, çelik veya fiber malzemeden imal edilecek ve iki kişinin çalışmasına olanak sağlayacak ölçülerde olacaktır. 6-2-Sepet inme ve binme kolaylığı olabilecek şekilde dizayn edilmiş olacaktır. 6-3-Sepet, Bom a monte edilmiş bir şaseye çelik cıvatalarla monte edilecektir. 6-4-Sepetin yere olan paralelliği bomların hareketi esnasında bozulmayacak, hidrolik otomatik sepet dengeleme sistemi ile sağlanacaktır. 6-5-Sepetteki kumanda panosu dış etkenlere karşı muhafazalı olacaktır. Emergency kumanda düğmesi; sepet içerisinde ve kule üzerindeki kumanda panolarında bulunacaktır. 6-6-Sepette aydınlatma amaçlı, enerjisini araç aküsünden alan mafsallı halojen projektör bulunacak. 6-7-Sepette platformun bütün kumandalarının bir arada olduğu bir pano olacaktır. Sepetin kaldırma kapasitesi min. 200 Kg. olacaktır. Sepetin arkasına gelecek şekilde fosforlu ikaz şeritleri çekilecektir. Aynı şeritlerden aracın karoseri üzerinde de mevcut olacaktır. 6-8-Sepette çalışan personelin güvenliği için bir adet emniyet kemeri bağlantı yeri olacaktır. 7 KARİSÖR: 7-1-Şase üzerine kutu profillerden oluşan karkas yapılıp üzeri 3/2 dekoratif baskılı sac veya alüminyum kaplanacaktır 7-2-Bağlantı yerleri kaynaklı olacaktır. Kaynaklar kaynak işleminden sonra taşlanıp kimyasal malzeme ile temizlenecektir. 7-3-Karoserinin sol yanında sac malzeme dolabı (40 x 30 x 100 cm. boyutlarında) olacaktır. arka lastiklerin üzerine gelecek şekilde Sac çamurluklar ve çamurluklarda paçalık bulunacaktır. 7-4-Aracın her iki tarafından iniş ve çıkışları rahatlıkla sağlayacak en az iki adet basamak (baklavalı saç malzemeden) yapılacaktır. 8 HİDROLİK SİSTEM: 8-1-Hidrolik platformun fonksiyonlarını sağlayan hidrolik pistonlar sistemin pompa çalışma basıncında güvenle çalıştırabilecek ölçülerde, piston boruları St 52 BK+S malzeme (DIN 2391'e göre) çelik çekme borudan honlanmış olarak imal edilmiş olacaktır. Borularda herhangi bir çizik, darbe ve ovallik olmayacaktır. 8-2-Piston milleri (DIN e göre) 50 mikron krom-nikel kaplanmış, taşlanmış olarak Ck 45 veya St 70 malzemeden olacaktır. Ayrıca piston takozlarının bağlantı somunlarında emniyet kopilyası olacaktır. 8-3-Pistonlarda sızdırmazlık elemanı olarak kompakt keçeler ve özel alaşımlı nutring keçeler kullanılacaktır. Piston elemanlarındaki keçe yuvalarının işleme toleransları uygun olacaktır. 8-4-Hidrolik sistem seri şekilde çalışmaya uygun olacaktır.

4 Pages 4/5 8-5-Hidrolik yağ tankı sisteme uygun kapasitede, üzerinde seviye göstergesi, sıcaklık göstergesi, tank kapağı içinde ise emiş ve dönüş filtreleri mevcut, alt kısmında pompa emiş hortumuna küresel vana monte edilmiş şekilde olacaktır. 8-6-Hidrolik pompa PTO dan tahrikli, uygun basınç ve debide olacak nominal çalışma basıncı en az 210 bar olacaktır. Pompanın devreye alınma işlemi araç kabini içindeki kumanda butonu ile sağlanacaktır. 8-7-Hidrolik hortumlar min. 210 bar çalışma basıncına dayanıklı çift kat tel örgülü R2 AT kalitede olacaktır. Hortum bağlantı rekorları pres baskısı tip olacaktır. Hortumlar mümkün olduğunca kapalı hacimlerden geçirilecektir. Hortumlarda kertik, kesik ve aşırı daralma olmayacaktır. 8-8-Hidrolik hat boruları St 35.4 çelik çekme borudan fosfatlanmış olarak imal edilmiş, sistemdeki yağın ısınmadan taşınabilmesi için uygun kesitli olacak, bükümlerde radyüslere ve ezilmelere dikkat edilecektir. Bağlantılarda yüksüklü rekor sistemi kullanılacak kaynaklı birleştirme yapılmayacaktır. Boru et kalınlıkları sistem basıncını emniyetle karşılayabilecek kapasitede olacaktır. 8-9-Basınçlı yağın kumanda edileceği kumanda valfleri Avrupa menşeili olacaktır. Valflerin geçirgenlikleri yağın debisine ve hızına uygun olacaktır Ayak kumandalarında monoblok gövdeli kumanda valfleri kullanılıp üzerinde basınç emniyeti bulunacak, kule ve sepetteki kumanda valfi üzerinde de basınç emniyetleri bulunacaktır Kullanılacak selenoid valflerin gerilimi araç aküsü ile aynı olacaktır Hidrolik devrede meydana gelebilecek aşırı basınç artışları mutlak surette engellenecektir. Selenoid valflerin monte edildiği pleyt kartriç tipi emniyet valfi bağlanacaktır. Tüm pistonlarda hortum patlamalarında emniyet sağlayan pilot kontrollü yük tutma valfleri (overcenter) kullanılacaktır. Ayak pistonlarında piston milinin aşağı düşmesini engelleyen ve yükü tutmaya yarayan kilit valfleri kullanılacaktır. Bu valfler pistonlar üzerinde cıvatalarla sabitlenecektir Herhangi bir arıza anında bomların ve ayakların toplanabilmesini sağlayan mekanik kollu bir el pompası yağ tankı üzerine monte edilmiş olacaktır. Bu pompanın debisi 25 cc. den az olmayacaktır. 9 YATAKLAR VE MİLLER: 9-1-Tüm mafsallı yataklamalarda GSn Bz 10 malzemeden bronz yatak malzemesi kullanılacaktır. Bu yatak çelik yatağa sıkı geçirilip setiskurlarla sabitlenecektir. Bronz yataklamalarda yağ kanalları mevcut olup yağlama için grasörlük yuvaları bulunacaktır. 9-2-Miller Ck 45 malzemeden uygun ölçülerde imal edilmiş olacaktır. Yataklama toleransları uygun ölçülerde olacaktır.

5 Pages 5/5 10 ELEKTRİK SİSTEMİ: 10-1-Hidrolik platform kumandaları elektrikli, oransal hidrolik sisteme sahip olacaktır. Platform hem kule hem sepet üzerinde bulunan kumanda panosundan joysticklerle kumanda edilebilecektir Acil durumlar için sistemde acil durdurma butonu olacaktır Platform devreye girdiğinde yanıp sönmeye başlayan sinyal lambaları sepetin alt kısmına sağlı sollu olarak monte edilecektir. Platform Kulesine yanardönerli bir adet yuvarlak tip uyarı ışığı monte edilecektir Elektirik sistemlerinde kullanılan ekipmanlar IP65 izolasyon standardında olup kablolar tamamen izoleli olacaktır. Panolar su, toz vs. sızdırmazlık özelliğine sahip olacaktır. Kumanda panolarındaki joystickler körüklü tip olup, sızdırmazlık özelliğine sahip olacaktır. 11 BOYA: 11-1-Hidrolik platform astar boya ile boyandıktan sonra iki kat boya ile boyanacaktır. Boyama işleminden önce parçalar fosfatlı kimyasal malzeme ile temizlenmiş olacaktır. 12 GENEL HUSUSLAR: 12-1-Platformun dış ölçüleri, sinyalizasyonu ve aksların azami yükleri yürürlükteki T.C. Karayolları Trafik Tüzüğüne uygun olacaktır. 13-GARANTİ: 13-1-Platform, imalat ve işçilik hatalarına karşı kabul tarihinden itibaren 2 (iki) yıl garantili olacaktır. Bu şartnamede belirtilen veya belirtilmeyen hususlarda TSE ve/veya Uluslararası Standartlar geçerli olacaktır Firma platformun yedek parça ihtiyacını garanti süresi içinde garanti kapsamında olanları ücretsiz garanti süresi sonunda ise ücret mukabilinde en az 10 (On) yıl süre ile temin edecektir Yıllık periyodik bakım sözleşmesi yapılmayan makineler garanti kapsamında sayılmayacak.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. HİDROLİK EKLEMLİ PLATFORM 2013 1. GENEL BİLGİLER Hidrolik Eklemli Platform, esneme dayanımı yüksek olan çelik malzemeden imal edilen bomlar, bomların

Detaylı

14 METRE ARAÇ ÜSTÜ TELESKOPĠK PLATFORM ġartnemesġ 1-TEKNĠK ÖZELLĠKLER

14 METRE ARAÇ ÜSTÜ TELESKOPĠK PLATFORM ġartnemesġ 1-TEKNĠK ÖZELLĠKLER 14 METRE ARAÇ ÜSTÜ TELESKOPĠK PLATFORM ġartnemesġ 1-TEKNĠK ÖZELLĠKLER ÇalıĢma Yüksekliği : 14 mt. Yanal ilerleme : 7,5 mt Kaldırma kapasitesi : 200 kg. (Her Konumda) Sepet Ölçüleri : 800x630x1000 mm Ġzolasyon

Detaylı

14 METRE ARAÇ ÜSTÜ EKLEMLĠ PLATFORM ġartnamesġ

14 METRE ARAÇ ÜSTÜ EKLEMLĠ PLATFORM ġartnamesġ 14 METRE ARAÇ ÜSTÜ EKLEMLĠ PLATFORM ġartnamesġ 1-TEKNĠK ÖZELLĠKLER ÇalıĢma Yüksekliği : 14 mt. Yanal ilerleme : 7,5 mt Kaldırma kapasitesi : 200 kg. (Her Konumda) Ġzolasyon : 1000 Volt ÇalıĢma Ģekli :Eklemli

Detaylı

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr SSANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr SANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr Bizim İçin Önemli Olan; Bilimsel, güvenilir, hızlı ve esnek yapısıyla; yerli ve yabancı partnerleri tarafından öncelikle tercih

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. VİDANJÖR 2013 A. GENEL BİLGİLER Vidanjörler araç üzerine montajı yapılan ve fosseptik ya da çamurlu sıvıları vakum ile emerek tank içerisinde toplayan

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. SU TANKERİ VE ARAZÖZ 2013 A. GENEL BİLGİLER Su tankerleri ve arazözler, gereken durumlarda içme suyu veya temizlik amaçlı kullanılacak suyun belirli

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI 2013 HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL BİLGİLER Hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama kasası,

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

www.firatitfaiye.com.tr

www.firatitfaiye.com.tr HĠDROLĠK MERDĠVENLĠ ĠTFAĠYE ARACI TEKNĠK ġartnamesġ 1. SU TANKI: 1.1. Su tankı aracın şasi üzerine uygun bir şekilde monte Tank kapasitesi 8.000 litre olacaktır. 1.2. Tank şase üzerine şoför mahalli tavanın

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. AKARYAKIT TANKERİ 2013 A. GENEL BİLGİLER Akaryakıt tankerleri, gerek servis amaçlı gerekse kuruluşların istasyonlarında yer alan depoların ihtiyaçlarını

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası HİDROLİK SİSTEM KURMAK VE ÇALIŞTIRMAK 3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası Basınç hattından gelen hidrolik akışkan, 3/2 yön kontrol valfine basılınca valften geçer. Silindiri

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

MAKİNE ELEMANLARI 1 GENEL ÇALIŞMA SORULARI 1) Verilen kuvvet değerlerini yükleme türlerini yazınız.

MAKİNE ELEMANLARI 1 GENEL ÇALIŞMA SORULARI 1) Verilen kuvvet değerlerini yükleme türlerini yazınız. MAKİNE ELEMANLARI 1 GENEL ÇALIŞMA SORULARI 1) Verilen kuvvet değerlerini yükleme türlerini yazınız. F = 2000 ± 1900 N F = ± 160 N F = 150 ± 150 N F = 100 ± 90 N F = ± 50 N F = 16,16 N F = 333,33 N F =

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

Emniyet Valfi Tank üst kısmında çalışma basıncı emniyetini sağlayan, olası darbelere karşı koruma havuzu ile çevrelenen 2 adet emniyet valfi

Emniyet Valfi Tank üst kısmında çalışma basıncı emniyetini sağlayan, olası darbelere karşı koruma havuzu ile çevrelenen 2 adet emniyet valfi Ürün Kodu : S26 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.800 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 13.000 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz) ISO 3834

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basamaklı ara merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk Tırmanma seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5740 MODEL 3000 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı FulI Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Basınç Dayanım Deney Presi Cihaz blokları, kolonları ve bütün yüzeyleri

Detaylı

Hİ D PN O T İ NL A P İ K E.

Hİ D PN O T İ NL A P İ K E. ATILIM HiDROLiK A M A K İ N PN O M A LİK T İ O K R NL A A M P RI İ K E Hİ D HAKKIMIZDA Müşter talepler ne en kısa sürede,en uygun ürün le cevap veren ATILIM,yaptığı müşter z yaretler le Türk Sanay s n

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı 2 li salıncak seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

Ürün Kodu : S21 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.550 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 5.250 ~ 5.800 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz)

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

SELAY ŞİBER BETON BORU EKİPMANLARI POMPA YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ

SELAY ŞİBER BETON BORU EKİPMANLARI POMPA YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ ŞİBER 1 413877 ÇİFT GÖZLÜ AŞINMA PLAKASI (ISIL İŞLEMLİ) 2 413877 ÇİFT GÖZLÜ AŞINMA PLAKASI (KAYNAK DOLGULU) 3 919630 S VALF 4 919630 S VALF FREZELİ MİL 5 415594 BASKI CONTASI 50 SHORE 6 415592 BASKI CONTASI

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ Kurumumuz Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak uzun ayak kömür üretim sisteminde kullanılmak üzere 300 adet çelik hidrolik direk satın

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

MAK-LAB017 HİDROLİK SERVO MEKANİZMALAR DENEYİ 1. DENEYİN AMACI 2. HİDROLİK SİSTEMLERDE KULLANILAN ENERJİ TÜRÜ

MAK-LAB017 HİDROLİK SERVO MEKANİZMALAR DENEYİ 1. DENEYİN AMACI 2. HİDROLİK SİSTEMLERDE KULLANILAN ENERJİ TÜRÜ MAK-LAB017 HİDROLİK SERVO MEKANİZMALAR DENEYİ 1. DENEYİN AMACI Bu deneyin amacı temel ilkelerden hareket ederek, hidrolik sistemlerde kullanılan elemanların çalışma ilkeleri ve hidrolik devre kavramlarının

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ DEVLET MALZEME OFĠSĠ TEKNĠK ġartnamesġ PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ 0-KONU, TANIMI VE KAPSAM 0.1-KONU Bu şartname; yangın söndürmek için kullanılan portatif merdivenli arazözlerin satın alınabilmesi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 3 gen platform 6 ad Rampa 3 ad çatı 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad kütük merdiven platform korkuluğu 4 ad h 100 tırmanma basamakları 1 tk çatı

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 5 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 455 normunda, DIN 533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik, TS

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR PLUNGER VANA POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. PLUNGER VANA DN 150/2000 PN 10/ 16/ 25/ 40/ 64 AVANTAJLARI Giriş basıncı,

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz.

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Radyatör, hidrolik yağ tankı ve boru hatları Koruyucu giysi giyiniz. paneli bölgesinde Çizme, bot vb. koruyucu ayakkabı kullanınız. paneli bölgesi Dikkat! Tehlike! Elektrik panosu,

Detaylı

MAKET BIÇAĞI - METRE. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI YEDEK BIÇAK ŞERİT METRE

MAKET BIÇAĞI - METRE. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI YEDEK BIÇAK ŞERİT METRE MAKET BIÇAĞI METRE MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI Paslanmaz çelik & Plastik Otomatik bıçak kilidi 5 bıçaklı yeni ABS materyalli kasa Paslanmaz çelik & Plastik Otomatik bıçak kilidi Kayma önleyici aparatlı yeni

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS.

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS. LIFT Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS www.energylift.com.tr Elle Çekmeli Makaslı Platform Hand Screwed Scissor Platform Çalıșma Yüksekliği Kalkık İnik Platform Ebatları Makine Genișliği Kapalı Makine

Detaylı

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ ÜRÜN TANIMI KULLANIM ALANLARI TESİSAT BAĞLANTI ÖLÇÜLERİ BOYUTLAR - ÇİZİM BOYUTLAR - TABLO

Detaylı

S.D.E. KELEBEKK VANA. Pompa çıkışlarında kelebek vana veya hidrolik frenli çekvalf. hız ayar vanaları ile

S.D.E. KELEBEKK VANA. Pompa çıkışlarında kelebek vana veya hidrolik frenli çekvalf. hız ayar vanaları ile Ürün Kodu : HC - BV ÇEK - KELEBEKK VANA Vanaya ait bilgileri, Kelebek Vana sayfamızda bulabilirsiniz. Çek-kelebek vana, kelebek vananın, tahrik kutusu yerine, hidrolik güç ünitesi takılan ve bu ünite yardımı

Detaylı

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ 1 GENEL 1.1 Alçak Gerilim elektrik panoları montaj edilecek yere uygun, çalışma şartlarına göre izolasyon seviyesi sağlanmış, kısa devre şartlarına elektriksel

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 0 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 5 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış

Detaylı

EKİP İTFAİYE EKİPMANLARI

EKİP İTFAİYE EKİPMANLARI EKİP İTFAİYE EKİPMANLARI Yangınla mücadele araçlarının en önemli birimleridir. Merkezkaç kuvveti ile çalışan yapıları vardır. Yüksek dayanımda alüminyum döküm malzemeden imal edilir. 20 bar basınca kadar

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR 2018 HAKKIMIZDA CFTMAK Firmamız, 1976 yılında kurulmuş olup, 30 yılı aşkın süredir, makineler, pompalar, hidrolik sistemler üzerine bakım ve fason işçiliği

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız Aksiyal fanlar Üretimin açıklanması Değişik rotor türleri için, çıkış konumu, gövde geometrisi, gövde sacı kalınlığı, ve malzesi yönünden geniş bir seçme olanağı bulunmaktadır. Aşağıdaki açıklamalar standart

Detaylı

ARKADAN YÜKLEMELİ HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARAÇLARI

ARKADAN YÜKLEMELİ HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARAÇLARI DEVLET MALZEME OFİSİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A.25.01.a/03.03.2014 numaralı Teknik Şartnamenin 0.3-KAPSAM maddesi ve TAŞIYICI ARAÇLARIN AZAMİ YÜKLÜ AĞRLIKLARA BAĞLI OLARAK ÇÖP KASASI ÖZELLİKLERİ TABLOSU nda değişiklik

Detaylı

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL PASLANMAZ BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1/5 PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL 1.1 KAPSAM Aydınlatma ünitesi, projektör, kamera, pano, anten, bayrak, flama

Detaylı

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır.

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır. Ürün Kodu : GV SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER Sürgülü vanalar, uzun, yassı veya oval bir gövde, içinde vanayı açıp kapayan bir klepe, klepeyi hareket ettiren mil ve somundan oluşan, genel amaçlı vanalardır.

Detaylı

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır.

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır. Ürün Kodu : GV SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER Sürgülü vanalar, uzun, yassı veya oval bir gövde, içinde vanayı açıp kapayan bir klepe, klepeyi hareket ettiren mil ve somundan oluşan, genel amaçlı vanalardır.

Detaylı

LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ

LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT KOMPRESÖRÜN YENİ ÜRÜNÜ Our New Product PET Comperssor YAĞSIZ YÜKSEK BASINÇ PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT YAĞSIZ YÜKSEK BASINÇ PET KOMPRESÖRÜ HANGİ SEKTÖRLERDE KULLANILABİLİR

Detaylı

Gemi Vinci Nedir? *Sahil güvenlik gemileri. *Petrol sondaj platformları. *Denizaltı kanal kazma

Gemi Vinci Nedir? *Sahil güvenlik gemileri. *Petrol sondaj platformları. *Denizaltı kanal kazma Gemi Vinci Nedir? İnsan gücünün yetmediği yerlerde büyük ve ağır cisimlerin iş makineleri vasıtası ile bir yerden alınıp başka bir yere konulmasını sağlayan kaldırma araçlarına vinç denir. Kren adı ile

Detaylı

SİSTEM PROJELENDİRME

SİSTEM PROJELENDİRME SİSTEM PROJELENDİRME Mekaniğin (Pnömatik sistem Tasarımı ) temellerini öğreneceksiniz. PNÖMATİK SİSTEM TASARIMI Herhangi bir sistem tasarımı üç aşamada gerçekleştirilir. Bu aşamalar Senaryo çalışması Tasarım

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. www.sde.com.tr. Ürün Kodu : BV

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. www.sde.com.tr. Ürün Kodu : BV Ürün Kodu : BV KELEBEK VANA Kelebek Vana, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir milden oluşan, az yer kaplayan, bir vana türüdür. Vana açıkken,

Detaylı

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. Ürün Kodu : BV

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI.   Ürün Kodu : BV KELEBEK VANA Kelebek Vana, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir milden oluşan, az yer kaplayan, bir vana türüdür. Vana açıkken, içinde klepe olduğu

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

VAKUMLU YOL SÜPÜRME ARACI

VAKUMLU YOL SÜPÜRME ARACI DEVLET MALZEME OFĠSĠ TEKNĠK ġartnamesġ A.25.a/31.05.2011 numaralı Teknik Şartnamenin, 0.3, 1.1.1, 1.2.7, 1.2.14, 1.2.23, 1.2.34 ve 1.2.35 maddelerinde değişiklik 2,3,5 ve 6 maddeleri ilave yapıldığından

Detaylı

1984 ten bugüne; Daima en iyiye...

1984 ten bugüne; Daima en iyiye... 1984 ten bugüne; Alınteri Bulvarı No:100 PK 06370 Ostim / Ankara Tel: +90 (312) 385 30 30 Fax: +90 (312) 385 44 00 info@copuroglu.com.tr http://www.facebook.com/copurogluas @copuroglu_as Daima en iyiye...

Detaylı

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. Ürün Kodu : BV

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI.  Ürün Kodu : BV Ürün Kodu : BV KELEBEK VANA Kelebek Vana, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir milden oluşan, az yer kaplayan, bir vana türüdür. Vana açıkken,

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power...

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power... Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier III

Detaylı

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Hidrolik hortum

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Hidrolik hortum - 1 -- 10. 10.1 Genel lar uçlarında rekorlar bulunan basınca dayanıklı elastik özel hortumlardır. Elastik kısım üç parçadan oluşur: α. İç hortum. Sızdırmazlığı sağlayan kısımdır ve içinden geçen sıvıya

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1:TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI HİDROLİK VALF Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI AKON HIDROLIK tarafından üretilen ürünlerin size en iyi performansı sunması amacıyla valfinizi monte etmeden önce kılavuzun tamamını dikkatle

Detaylı

TEKNOLOJİK ARAŞTIRMALAR

TEKNOLOJİK ARAŞTIRMALAR www.teknolojikarastirmalar.org ISSN:1304-4141 Makine Teknolojileri Elektronik Dergisi 2004 (2) 43-49 TEKNOLOJİK ARAŞTIRMALAR Teknik Not Kompozit malzeme üretiminde kullanılan hidrolik pres tasarımı ve

Detaylı

1750RBD, 1950RBD, 2200RBD, 2350RJ, 2600RBD, 2750RBDJ, 3000RBD, 3150RBDJ

1750RBD, 1950RBD, 2200RBD, 2350RJ, 2600RBD, 2750RBDJ, 3000RBD, 3150RBDJ 1750RBD, 1950RBD, 2200RBD, 2350RJ, 2600RBD, 2750RBDJ, 3000RBD, 3150RBDJ www.acarlarmakine.com info@acarlarmakine.com Acarlar Dış Ticaret ve Makine San. A.Ş. Anadolu Mah. Kuzey Yan Yol Cad. No: 30 Orhanlı

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

www.emak.com.tr GENEL ÖZELLİKLER

www.emak.com.tr GENEL ÖZELLİKLER www.emak.com.tr GENEL ÖZELLİKLER Aksine bir talep olmadığı taktirde tüm aksiyal fanlarımız direk akuple olarakimal edilir. Talep üzerine kayış kasnaklı (AX) modellerimiz de vardır (opsiyonel) Fan kasetlerinin

Detaylı

KALDIRMA ARAÇLARINDA GÜVENLİK. İşçi sağlığı ve İş güvenliği Tüzüğü ne göre aşağıdaki sürelerde; Üç ayda bir

KALDIRMA ARAÇLARINDA GÜVENLİK. İşçi sağlığı ve İş güvenliği Tüzüğü ne göre aşağıdaki sürelerde; Üç ayda bir KALDIRMA ARAÇLARINDA GÜVENLİK İşçi sağlığı ve İş güvenliği Tüzüğü ne göre aşağıdaki sürelerde; Periyodik Kontroller Kaldırma Araçları (373-437) Üç ayda bir İş güvenliği açısından test ve deneylerinin yapılması

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı