3M Dekorasyon Fotoğraf Yarışması Sıkça Sorulan Sorular

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3M Dekorasyon Fotoğraf Yarışması Sıkça Sorulan Sorular"

Transkript

1 3M Dekorasyon Fotoğraf Yarışması Kuralları 3M Dekorasyon Fotoğraf Yarışması Sıkça Sorulan Sorular

2 3M Dekorasyon Fotoğraf Yarışması Kuralları 1. Yarışma, Yapyapıştır Resmi Instagram sayfası üzerinden duyurulacak ve takip edilecektir. 2. Yarışmaya katılan fotoğraflar, #CommandveKoctas hasgtag i altında toplanıp, Yapyapıştır Instagram sayfasında yayınlanacaktır. 3. Yarışmaya sadece Koçtaş tan alınan Yapyapıştır logolu 3M ürünleri ile katılınabilir. Bu ürünler aşağıda belirtilmiştir COMMAND Orta Boy Şeffaf Askı PK COMMAND Orta Boy Cırt Cırt Bant COMMAND Büyük Boy Cırt Cırt Bant 17001VP-6PK Command Orta Pratik Askı - Karma Paket 4001 SCOTCH Güçlü Montaj Bandı 19mm x 1,5m 4004 SCOTCH Şeffaf Montaj Bandı 19mm x 1,5m SCOTCH Cyano Süper Hizli Japon Yapıştırıcı 3030C SCOTCH Çok Amaçlı Güçlü Yapıştırıcı 4. Katılımcılar tarafından fotoğraflarda Yapyapıştır logolu 3M ürün fotoğrafı ve ürünün kullanıldığı dekorasyon fotoğrafının mutlaka eklenmesi gerekmektedir. 5. Yarışmadan sorumlu kişi 3M Sanayi veticaret A.Ş dir, Instagram veyapyapıştır değildir. 6. 3M Dekorasyon Fotoğraf yarışması (YARIŞMA) Fotoğraf Çekme/Yükleme ve Değerlendirme olarak iki etaptan oluşmaktadır. 7. Yarışma, 15 Mayıs 2015 tarihinde saat 09:00 da başlayıp, 15 Temmuz 2015 tarihinde 24:00 da sona erecektir. 8. Yarışmaya katılmak için, 15 Mayıs 2015 ile 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında, 3M Dekorsyon temasına uygun çekilen bir veya daha fazla fotoğrafı, seçilmiş tek yarışma platformu olan Instagram da #CommandveKoctas hashtag i altında paylaşmanız ya da party@yapyapistir.com adresine göndermeniz gerekmektedir. 9. Fotoğraf başına en çok Beğen (Like) toplayan 50 yarışmacı,ödül kazanma hakkı kazanacaktır Mayıs 2015 ile 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında yarışma şartlarına uygun yüklenen ve en çok Beğen (Like) toplayan ilk 50 fotoğrafı paylaşan başvuru sahiplerine 3M Ürün Paketi bedelsiz armağan edilecektir. 3M Ürün Paketi :Tavsiye edilen nihai tüketici satış fiyatı üzerinden hesaplanan; 68,53 TL değerindeki Scocthbrite markalı 2'li Extreme Tırnak Koruyucu Bulaşık Süngeri, 2 li Yeşil Klasik Tırnak Koruyuculu Bulaşık Süngeri, 3 lü Mutfak Bezi, Command markalı Küçük Boy Çivi Uçlu Askı, Küçük Boy Beyaz Askı, Orta Boy Çerçeve Asma Bandı, Nexcare markalı Tekstil Yara Bandı, Mini Sıcak / Soğuk Kompres Paket, Talia Mor Vücut Süngeri hediye seti.

3 11. Yarışma kapsamında kullanıcılar Yapyapıştır Instgram sayfasını beğendikten sonra arkadaşlarını sayfaya ya da yarışmaya davet edebilecektir. 12.Yarışmayı kazanan fotoğrafların ve/veya başvuru sahiplerinin, Yarışma Kuralları nda belirtilen şartlara uygun olmadığının tespit edildiği durumlarda, şartlara uygun olan, sıradaki fotoğraf sahibi hediye kazanmaya hak kazanacaktır. 13.Hediye kazanan başvuru sahiplerinin isimleri ve kazanan fotoğraflar command.com.tr, koctas.com.tr ve yapyapistir.com sayfalarından 16 Temmuz 2015 tarihinde duyurulacak, hediyeleri 3M tarafından gerçekleştirilecek değerlendirmenin ardından 15 (onbeş) gün içerisinde 3M ofisinden kargo ile gönderilecektir yaşından küçük olanlar düzenlenen yarışmaya katılamayacaklardır, katılmış olsalar dahi hediye kazanmaları halinde bu ikramiyeler kendilerine teslim edilmeyecektir. 15.3M Sanayi ve Ticaret A.Ş., Eczacıbaşı Girişim Ticari Pazarlama, Koçtaş ve Yapyapıştır çalışanları yarışma öncesinde/süresince/sonrasında fikri ve teknik destek sağlayan, ikincil ve üçüncül derecede yarışma ile bağlantılı şirket çalışanları yarışmaya katılamazlar. Katılmış olsalar dahi hediye kazanmaları halinde bu hediyeler kendilerine teslim edilmeyecektir. 16.Başvuru sahipleri, yarışmaya katılmak, önceden belirlenmiş ve duyurulmuş hediyelere hak kazanmakla, sayfasında yer alan katılım koşulları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder. 17. Katılımlar, mahremiyet, reklam hakları veya fikri mülkiyet hakları da dâhil olmak fakat bunlarla kısıtlı olmamak üzere, bir başkasının haklarını ihlal etmemeli, şiddet unsuru içermemeli, telif hakkı ihlali oluşturmamalı veya bu hakları ihlal eden herhangi bir malzeme içermemelidir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde tüm sorumluluk başvuru sahibine aittir. Bu fotoğraflar yarışma kapsamına alınmayacaktır. 18.Kullanım hakkı bir başkasına ait ve rakip ürünlerin bulunduğu fotoğraflar başvuruda kullanılamaz. 19.Başvurular, uygunsuz, ahlaki değerlere ve hukuka aykırı, müstehcen, menfur, suç unsuru, hakaret, iftira veya küçük düşürücü unsurlar içeren içeriklerden oluşmamalı, herhangi bir gruba veya bir bireye karşı bağnazlık, ırkçılık, nefret veya zarara teşvik eden veya cinsiyet, din, milliyet, cinsel kimlik veya yaş ayrımcılığına yönelten içerik içermemelidir. Bu hususta değerlendirme yapma yetkisi münhasıran 3M'e ait olacaktır M; 16, 17, 18. maddelerde bahsi geçen şartlara uygun olmayan fotoğraf ve yazıları Instagram a başvuru yapılarak silinmesi/kaldırılması sağlanacaktır.

4 21. Katılımcı yarışmaya katılmakla 3M tarafından kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılır. Yarışmacı paylaştığı fotoğraf ile ilgili herhangi bir telif hakkı talep edemez. 3M konusu fotoğrafları herhangi bir mecrada önceden izin almaksızın kullanma hakkına haizdir. Katılımcı yarışmaya katılarak bu hususu kabul eder. 22. Her başvuru sahibi yarışma süresince hediye kazanmaya hak kazandığı takdirde bir kez ödül sahibi olabilir. Bir kullanıcı sadece bir kez ödül alabilecektir M, yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir M, yanlış iletişim bilgisi ile yarışmaya katılımdan dolayı olabilecek mağduriyetten sorumlu değildir. 25. Yarışmaya katılanlar 3M Türkiye nin iş bu Yarışma Kuralları' nda tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Yarışma Kuralları' na uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran 3M Türkiye tarafından yapılacaktır M, katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını Yarışma Kurallarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir M, yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi ve sair haksız ve/veya hukuka aykırı olduğu değerlendirilen durumlarda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır M, Yarışma Kurallarını önceden bilgilendirerek değiştirme veya iptal hakkını saklı tutar.

5 3M Dekorasyon Fotoğraf Yarışması Sıkça Sorulan Sorular 1. Yarışmaya kimler katılabilir? Yarışmaya 3M, Eczacıbaşı Girişim Ticari Pazarlama, Koçtaş ve Yapyapıştır çalışanları ve birinci derece yakınları dışında 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. 2. Yarışmaya katılım ücretsiz mi? Yarışmaya katılım tamamen ücretsizdir. 3. Yarışmaya birden fazla fotoğraf ile katılabilir miyim? Evet, katılınabilir. İstediğiniz kadar fotoğraf ile yarışmaya katılabilirsiniz. Fakat bir kişi maksimum bir ödül alma hakkına sahiptir. O sebeple birden fazla fotoğraf yüklemeniz şansınızı arttıracaktır, fakat diğer fotoğraflar ile dereceye girerseniz bile, birden fazla ödül alamayacağınızı da unutmamanızı rica ederiz. 4. Yarışmaya hangi ürünlerle katılabilirim? Yarışmaya sadece Koçtaş tan alacağınız Yapyapıştır etiketli 3M ürünleri ile katılabilirsiniz. 5. Yarışmaya aldğımız logolu ürün paket fotoğrafını koymamız gerekiyor mu? Yarışmaya Koçtaş tan alacağınız Yapyapıştır etiketli 3M ürünlerin fotoğrafını da ekleneminiz gerekmektedir. 6. Ürünlerle yaptığımız dekorasyon fotoğraflarını nasıl paylaşacağız? Fotoğrafları #CommandveKoctas hashtag i altında ya da Yapyapıştır Instgram sayfasına mesaj atarak paylabilirsiniz. 7. Fotoğraflar hangi platformda Beğen (Like) alacak? Yapyapıştır, #CommandvKoctas hashtag i altında paylaşılan fotoğrafları ve mesaj ile gelen fotoğrafları kendi Instagram sayfasında paylaşacak ve fotoğraflar bu platformda Beğen (Like) alacaktır. 8. Instagram hesabım gizli ise yarışma fotoğrafım nasıl paylaşılacak? Instgram hesabınız gizli ise fotoğrafı Yapyapıştır a party@yapyapistir.com adresine direk mesaj atarak katılabilirsiniz. 9. Çektiğim fotoğraf üzerinde dijital oynamalar manipülasyon yapabilir miyim? Yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, 3M yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.

6 10. Internetten bulduğum bir fotoğraf ile yarışmaya katılabilir miyim? Kullanım hakkı bir başkasına ait materyaller başvuruda kullanılamaz.aksi takdirde tüm yasal sorumluluk yarışmacıya ait olacaktır. Başvuru, başvuru sahibi haricinde herhangi bir kişi tarafından yaratılmış olan herhangi bir malzeme içermemelidir. 11. Yarışma sonucunu nereden ve ne zaman öğreneceğim? Yarışma sonuçları 16 Temmuz 2015 tarihinde resmi web sayfasında duyurulacaktır. 12. Hediye kazandım, ne zaman gönderilecek bana? Adresi nereye bildireceğiz? Kargo size mi ait? 16 Temmuz 2015 tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde 3M Merkez ofisinden kargo ile gönderilecektir. Kazanan kişiler, Kişisel bilgilerini ve adreslerini adresine özel mesaj yolu ile bildirmeleri gerekmektedir. Kargo ödemesi 3M e aittir. 13. Hangi Fotoğraflar ile Yarışmaya Katılamam? Kullanım hakkı bir başkasına ait materyaller başvuruda kullanılamaz. Başvuru, başvuru sahibi haricinde herhangi bir kişi tarafından yaratılmış olan herhangi rakip bir malzeme içermemelidir. Başvurular, uygunsuz, ahlaki değerlere aykırı, müstehcen, menfur, suç unsuru, hakaret, iftira veya küçük düşürücü ve sair unsurlar içeren içeriklerden oluşmamalıdır. Başvurular herhangi bir gruba veya bir bireye karşı bağnazlık, ırkçılık, nefret veya zarara teşvik eden veya cinsiyet, din, milliyet, cinsel kimlik veya yaş ayrımcılığına yönelten ve sair içerik içermemelidir. Bu hususlarda değerlendirme yapma yetkisi münhasıran 3M'e ait olacaktır. 14. Birden fazla kullanıcı adı ile yarışmaya katılabilir miyim? Hayır, katılamazsınız. Bu tarz sahte hesaplarla yarışmaya katıldığınız tespit edilirse diskalifiye olursunuz.

KAMERA ELİNDE GELECEĞİN CEBİNDE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

KAMERA ELİNDE GELECEĞİN CEBİNDE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU KAMERA ELİNDE GELECEĞİN CEBİNDE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Başvuru formu taahhütname, katılım ve gizlilik koşullarını imzalamış olarak, her filmi ayrı DVD ye kaydederek yüksek çözünürlükte.avi veya.mov

Detaylı

Katılım Koşulları Yarışma Şirket Katılımcı/Katılıcımlar Ödül

Katılım Koşulları Yarışma Şirket Katılımcı/Katılıcımlar Ödül Katılım Koşulları www.ntvspor.net alan adlı internet sitesi üzerindeki anket aracılığı ile katılım sağlanan ve aşağıda detayları belirtilen yarışma ( Yarışma ) A Yapım Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş.

Detaylı

KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Adı Soyadı: TC Kimlik No: Doğum Tarihi: Telefon: E Posta: Adres: Şehir: Ülke: Başvuru Yapan Kişi Tarih: ----/ ---- / --------- İmza: TAAHHÜTNAME Kamera Elinde, Geleceğin

Detaylı

Yeniden Kazanım Sanat Yarışması

Yeniden Kazanım Sanat Yarışması MarLitCy Deniz Atıkları: Temiz Sahiller için El Ele! Yeniden Kazanım Sanat Yarışması ***Kural ve Şartlar*** Giriş Deniz atıkları, coğrafi ve siyasi sınır gözetmeden var olan küresel kapsamda bir sorundur.

Detaylı

Mailing Kapadokya Yunak Otel Kampanya Katılım Koşulları

Mailing Kapadokya Yunak Otel Kampanya Katılım Koşulları Mailing Kapadokya Yunak Otel Kampanya Katılım Koşulları 1.Mailing üzerinden gerçekleştirilecek Kapadokya Yunak Otel isimli kampany a, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. 2.Kampanya;

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

TÜKETİCİ ÜRÜNLERİ GRUBU ÜRÜN KATALOĞU

TÜKETİCİ ÜRÜNLERİ GRUBU ÜRÜN KATALOĞU TÜKETİCİ ÜRÜNLERİ GRUBU ÜRÜN KATALOĞU Scotch-Brite TM 5 li Yeșil Klasik Sünger Promosyon Ürün 3M Kodu: UU001653953 Girișim Kodu: 9300416 Scotch-Brite TM 5 li Yeșil Klasik Promosyon Ürün 3M Kodu: UU00165363

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ GELECEĞİN EĞİTİMİNE KATKI ÖDÜLLERİ YÖNERGE YARIŞMANIN KONUSU Eğitimde Teknoloji

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

ŞARTLAR VE KOŞULLAR. Expedition Northern Lights promosyonu

ŞARTLAR VE KOŞULLAR. Expedition Northern Lights promosyonu ŞARTLAR VE KOŞULLAR Expedition Northern Lights promosyonu 1. Bu Şartlar ve Koşullarda belirtilen özel kurallar, Philips Marka Ambilight TV'lerin promosyonu ("Promosyon") için geçerli olan Yarışma Kurallarına

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz?

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz? Instagram Dünya da 150 Milyon Türkiye de 6 Milyon aktif kullanıcı ile en etkili sosyal medya mecralarından biri. Instagram ücretsiz fotoğraf paylaşma programıdır. Bütün akıllı telefonlarda ücretsiz olarak

Detaylı

Kesişen Yollar Derneği Deniz Yıldızı Proje Yarışması

Kesişen Yollar Derneği Deniz Yıldızı Proje Yarışması Kesişen Yollar Derneği Deniz Yıldızı Proje Yarışması Resmi Kurallar Bu yarışma sadece Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı na bağlı liselerde okuyan uygunluk kriterlerine uyan öğrencilerin ve danışmanlarının

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ. FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ. FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Yeşil Kampüsüm Yarışmanın Teması: Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık

Detaylı

Yaratıcı Yazı Yarışması

Yaratıcı Yazı Yarışması MarLitCy Deniz Atıkları: Temiz Sahiller için El Ele! Yaratıcı Yazı Yarışması ***Kural ve Şartlar*** Giriş Deniz atıkları, coğrafi ve siyasi sınır gözetmeden var olan küresel içerikli bir sorundur. MarLitCy

Detaylı

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular:

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 1. Kampanya hediyesi nedir? Kampanya hediyesi günlük 12 TL konuşma + 30 SMS + 30 MB cepten internettir. Konuşma hediyesi, katılımcıların

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

Üyelik: Kullanıcı, işbu "Kullanım Koşullarını" kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir.

Üyelik: Kullanıcı, işbu Kullanım Koşullarını kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir. KULLANICI KOŞULLARI Site'ye girmekle aşağıda yer alan koşulları kabul etmiş sayılırsınız. PAŞABAHÇE CAM SAN. VE TİC. A.Ş., bu Site'de yer alan veya alacak olan bilgileri, formları, içeriği, siteyi ve işbu

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı:

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: ÇEVRE BİLİNCİ 2. Konu: Trakya bölgesindeki çevre kirliliğinin boyutları. 3. Amaç Trakya Bölgesindeki sanayileşme sonucu ortaya çıkan çevre

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Enerjinin Karesi Yarışmanın Bölümleri: Yarışma, Dijital (Sayısal) Renkli veya Siyah Beyaz olmak üzere tek bölümlüdür. Yarışma Katılım Sartları: Yarışmaya

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

EBA DENEY ORTAOKUL & LİSE II. EBA FEN DENEYLERİ (FEN BİLİMLERİ, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ) VİDEO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

EBA DENEY ORTAOKUL & LİSE II. EBA FEN DENEYLERİ (FEN BİLİMLERİ, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ) VİDEO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ EBA DENEY ORTAOKUL & LİSE II. EBA FEN DENEYLERİ (FEN BİLİMLERİ, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ) VİDEO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. PROJENİN AMAÇLARI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen

Detaylı

Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda

Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda Akılcı İlaç Kullanımı Konulu Kısa Film Yarışmasının Amacı: Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda sorunlara neden olmaktadır. Bu şekilde akılcı olmayan

Detaylı

Kente Karşı İşlenen Suçlar Fotoğraf Yarışması

Kente Karşı İşlenen Suçlar Fotoğraf Yarışması Kente Karşı İşlenen Suçlar Fotoğraf Yarışması Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Fotopya tarafından düzenlenen yarışma, ülkemizin en güncel sorunlarından biri olan planlı ve plansız yapılaşma üzerine

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

SciChallenge Yarışma Programı Katılım Kılavuzu

SciChallenge Yarışma Programı Katılım Kılavuzu SciChallenge Yarışma Programı Katılım Kılavuzu Genel Çerçeve SciChallenge 10-14 ve 15-20 yaş grubundaki gençlere yönelik bir yarışma. (üniversite öncesi). Yarışmaya katılım tek kişi veya en fazla 3 kişilik

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

MARDİN VALİLİĞİ & MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3.ULUSAL FOTOMARATONU

MARDİN VALİLİĞİ & MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3.ULUSAL FOTOMARATONU MARDİN VALİLİĞİ & MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3.ULUSAL FOTOMARATONU Yarışma Organizasyonu: Yarışma, T.C. Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmiş ve yürütülecektir. Yarışmanın

Detaylı

24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları:

24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları: 24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları: 1. Bu kampanya 24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 tarihleri arasında T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Şifre gönderimleri 5 Eylül 2011 saat

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ : Almanca Türkçe dillerinde, hukuk alanında yayınlanması ve dağıtılması düşünülen aşağıda KONU bölümünde belirtilen eserimize, bir kapak ve sayfa tasarımının

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ''Önce İş Güvenliği'' konulu Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ''Önce İş Güvenliği'' konulu Fotoğraf Yarışması Şartnamesi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ''Önce İş Güvenliği'' konulu Fotoğraf Yarışması Şartnamesi 1. KONU VE AMAÇ: 2010-2012 yılları arasında yaşanan iş kazalarında

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Bu şartname, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından (belgenin geri kalanında Fakülte

Detaylı

VELİ İZİN FORMU OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

VELİ İZİN FORMU OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE EK-1 VELİ İZİN FORMU OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE././2019 T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde düzenlenen Sıfır Atık Yarışması için Yarışma Şartnamesinde yer alan tüm hükümleri

Detaylı

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURABİLİRSİN YARIŞMA ŞARTNAMESİ

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURABİLİRSİN YARIŞMA ŞARTNAMESİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURABİLİRSİN YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Yarışma Yürütme Kurulu Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Adres: Emirbeyazıt Mahallesi Uğurmumcu Bulvarı

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması Şartnamesi 1. Yarışmanın Adı: Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması dır. 2. Konu: Orman Genel Müdürlüğü

Detaylı

GASTROBİLİŞİM HACKATHONU (30 MART 1 NİSAN 2018) Şartlar ve Koşullar

GASTROBİLİŞİM HACKATHONU (30 MART 1 NİSAN 2018) Şartlar ve Koşullar GASTROBİLİŞİM HACKATHONU (30 MART 1 NİSAN 2018) Şartlar ve Koşullar MADDE 1 - Genel Bakış GastroBilişim Hackathonu, gastronomi ve gastronomi turizmi alanında verimliliğin arttırılması ve sürdürülebilirliğin

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME 1. Yarışma, İstanbul il sınırları içinde yer alan tüm lise düzeyindeki eğitim kurumlarına ve Milli

Detaylı

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur.

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur. Foto Maraton ve Yarışmanın Tanımı: Bu foto maraton ve fotoğraf yarışması, Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD), Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) organizasyonu

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI AMAÇ: Engelsiz Açıköğretim başlıklı kısa film yarışması; 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde işlenebilecek

Detaylı

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu Avrupa Birliği gençlik sloganı olan Bizim Avrupamız, Bizim Geleceğimiz konusunda promosyon ürünü tasarımı yapılması. Türü Promosyon ürün tasarımı yarışması Amacı

Detaylı

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 YARIŞMANIN AMACI Geleceğin endüstri ürünleri tasarımcıları, iç mimar ve mimarlarına KOÇTAŞ ve Koçtaş ürünlerinin tanıtılması, KOÇTAŞ ürünleri

Detaylı

1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması

1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması 1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması Karikatürünle organ bağışına destek ol. Eserlerin Son Teslim Tarihi 15 Mayıs 2018 Detaylı bilgi için; http://www.tonv.org.tr/ İş birliği 1. ULUSLARARASI

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ 1. Sound of ANKAmall bir ANKAmall Alışveriş Merkezi organizasyonudur. 2. Yarışma ön başvuruları 1 Nisan 2016 te başlayacak olup 30 Nisan 2016 da son

Detaylı

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir.

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir. KONU VE AMAÇ Yirmi iki yaşında olan yarışmamızın bu yıl ki konusunu "Geleneksel Türkiye" ana başlığı altında "İLKBAHAR VE İNSAN" olarak belirledik. Daha önceki yarışmalarımızda da belirttiğimiz gibi kaybolmaya

Detaylı

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI TEMA Yarışmamızın teması olarak belirlenmiştir. Yarışmacılardan, Antalya ve yöresinin sahip olduğu tarihsel tüm zenginliklerin, el sanatlarının ve kültür birikimini özgün yorumlar ile mücevher ve takıya

Detaylı

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURABİLİRSİN

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURABİLİRSİN Kurum Bilgileri İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURABİLİRSİN TEMALI ENERJİ AZALTIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Adres: Emirbeyazıt Mahallesi Uğurmumcu

Detaylı

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir.

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir. 1.YARIŞMANIN KONUSU: MERAM MİNYATÜRYARIŞMASI Yarışma konusu, Konya Meram Belediyesi tarafından MERAM başlığı ile isimlendirilmiştir. Medeniyetimizin müstesna estetiğini yansıtan en özgün sanat dallarımızdan

Detaylı

Üyelik: Kullanıcı, işbu "Kullanım Koşullarını" kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir.

Üyelik: Kullanıcı, işbu Kullanım Koşullarını kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir. KULLANICI KOŞULLARI Site'ye girmekle aşağıda yer alan koşulları kabul etmiş sayılırsınız. KLİMAPLUS ENERJİ VE KLİMA TEKNOLOJİLERİ PAZ. SAN. VE TİC. A.Ş. bu Site'de yer alan veya alacak olan bilgileri,

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- KONUSU : Ahi Evran ve Ahilik düşüncesine ilişkin değerleri kapsayan halk şiiri yarışması. 2- TÜRÜ : Halk Şiiri 3- AMACI : AHİLİK KONULU

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

İnovasyon Yarışması Şartnamesi

İnovasyon Yarışması Şartnamesi İnovasyon Yarışması Şartnamesi (TİM, İOSB ve BAŞAKŞEHİR İNOVASYON ve TEKNOLOJİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE) 1- ORGANİZASYON İnovasyon Yarışması; * Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) * Başakşehir Belediyesi *Başakşehir

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMANIN ADI: UNUTMA; 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ UNUTMA; 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İş bu şartname ile TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması ( Yarışma ) sına ilişkin kapsam, amaç, katılım koşulları, ön eleme ve sonrasında finalistlerin

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam ERDEMİR ULUSAL ÇELİK VE YAŞAM HEYKEL ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2017 ŞARTNAMESİ ŞARTNAME Türkiye nin en büyük çelik üreticisi olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Türkiye deki üniversitelerin

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Mimari de Işık tır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA KONUSU TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın münferit veya danışman

Detaylı

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI Vakfımız, sivil toplum kuruluşlarının ana görevlerinden olan sosyal hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla kurulmuştur.ülkemizin kalkınmasının tek gerçek

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1.AMAÇ Avrupa da ve dünyada hızla yayılmakta olan ırkçılık

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ YENİBOSNA

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ 28.ci FIAP RENKLİ BASKI BİENALİ - İSPANYA 2019 Bu yıl 28.cisi düzenlenecek olan FIAP Renkli Baskı Bienali 2019, İspanya Fotoğraf Federasyonu tarafından

Detaylı

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI ŞEHİTLİK KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI ŞEHİTLİK KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI ŞEHİTLİK KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI KONU : ŞEHİTLİK 1. AMAÇ: ŞARTNAMESİ Fotoğrafla ilgilenen amatör ve profesyonel bireylerin çalışmalarını desteklemek, son eserlerini bir

Detaylı

"Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım"

Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Y A Y İ N L A R İ? MESVÂK HLmŞEEBİS CELİŞİHVAKFI Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Ödüllü Resim Yarışması Şartnamesi 1. GIRIŞ Firmamızca "Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Korumak" konulu resim

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ IOS ve ANDROİD TABANLI UYGULAMA, OYUN VE İNTERAKTİF KİTAP YARIŞMASI

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ IOS ve ANDROİD TABANLI UYGULAMA, OYUN VE İNTERAKTİF KİTAP YARIŞMASI KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ IOS ve ANDROİD TABANLI UYGULAMA, OYUN VE İNTERAKTİF KİTAP YARIŞMASI 1. KONU: Hazırlanacak çalışmalar, trafik güvenliği ile ilgili doğru bilgi ve tutumları konu edecektir. 2. AMAÇ:

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı