GCS900 TESVİYE SİSTEMLERİ REGLAJ TESVİYE KAZI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GCS900 TESVİYE SİSTEMLERİ REGLAJ TESVİYE KAZI"

Transkript

1 GCS900 TESVİYE SİSTEMLERİ KAZI TESVİYE REGLAJ

2 hafriyatta tahmine yer kalmasın Trimble geliştirdiği yüksek verimlilikte, entegre ve yenilikçi çözümler ile tüm şantiyelerde inşaat teknolojileri standartlarını belirlemektedir. Trimble GCS900 Tesviye Sistemleri, yüklenicilere daha az mükerrer iş, daha az işaret kazığı çakma, daha az denetleme, daha düşük maliyet ve malzemeden tasarruf ile daha hızlı iş bitirme olanağı sunar. İlaveten kendi maliyetini çoğunlukla daha kullanıldığı ilk proje bitmeden geri öder! Hafriyatı daha planlı, daha hızlı ve daha karlı gerçekleştirmek günümüz inşaat endüstrisinde başarıyı getiren en kritik etkendir. Geçmişten çok daha hızlı ve daha yüksek hassasiyetle çalışma ihtiyacı içerisinde olduğunuzu bilerek, Trimble GCS900 Tesviye Sistemleri teklif hazırlama aşamasından işi tamamlamaya kadar tüm inşaat süreçlerinizde devrim yaratmaktadır. Trimble Tesviye Sistemlerini size kullanımı kolay, tümüyle güncellenebilir, geniş çaplı saha uygulamaları ve gereksinimlerini karşılayan, en geniş ürün yelpazesiyle sunmaktadır. Günümüzde bütçe ve iş planlamasında karşılaşılan sorunları çözümleyen daha basit bir sistem yoktur. Tesviye sistemlerinin mucidi Trimble ın sunduğu çözümleri kullanarak elde edeceğiniz kesintisiz iş akışı ve rekabet gücü sayesinde günün sonunda kazanç hanenizi büyütürsünüz. İŞİNİZ TEK DEFADA DOĞRU YAPILSIN The Trimble GCS900 Tesviye Sistemi hafriyat,sıkıştırma ve reglaj için idealdir. Az deneyimli operatörlerle dahi daha hızlı, daha verimli ve daha az tekrarlı çalışma olanağı sunar. Tek seferde işiniz doğru yapmanız, hatalar sonucu aynı işi yeniden yapma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Operatörlerin levyelerdeki parmaklarının ucuna kadar taşınan proje tasarım bilgileri kazı/dolgu işaretlemek için kazık çakma veya ofset teli germe ihtiyacına son verir. Artan üretkenlik sayesinde personel ve makina ihtiyacınız ve bağlı giderleriniz optimize edilir, malzeme sarfiyatı kontrol altına alınır. Zamanınızın çoğunu ölçme ve kontrol yerine üretime ayırabilirsiniz. En zor şartlarda dahi operatörleriniz kabin içerisinde görüntülenen bilgilerin ışığında işlerini en az yönlendirme ile çok daha kısa sürede bitirebilirler. Trimble Ready Trimble tesviye sistemleri ile birlikte üretkenliği arttırmak için sektörün önde gelen makine üreticileri ile çalışmaktadır. Günümüzde, Trimble Ready makinalar sipariş üzerine, ana kablo tesisatı ve şase braketleri fabrikada monte edilmiş olarak üretilmektedir. Donanımda bulunacak bu özellik GCS900 Sisteminin kurulumunu kolaylaştırır ve kontrol bileşenleri bir makineden diğerine kolayca aktarılabilir.

3 BAĞLANTILI MAKİNA Tüm GCS900 Tesviye Sistemleri Trimble Connected Site (şantiye bağlantılı) özellikli olup, Bağlantılı Makina özelliği GCS900 sistemi beraberinde standart olarak sunulmaktadır. Proje dizayn güncellemeleri ve üretim raporları, makina ve operatör üretkenliğini arttırarak, saha ve ofis arasında kablosuz bağlantı ile anlık olarak karşılıklı iletilebilmektedir. Bu özellik sayesinde şantiye yönetiminin sahadaki sorunlara hızlıca müdahale etmesiyle makinaların boşta geçirdikleri süreyi azaltma imkanı doğar. Ayrıca, proje yönetimine bilgi doğru ve anlık olarak ulaştığından hazırlanan ihale dosyalarında, azalan maliyet ve risklere paralel, daha rekabetçi rakamları sunarak daha çok iş almak mümkün olur. Trimble GCS900 Tesviye Sistemleri makinanıza bağlanarak ihtiyacınız olan hertürlü bilgiyi size aktarırken birlikte çalışmakta olduğunuz SITECH temsilciliği makinanızla bağlantınızın sürdürülebilirliğinin garantisidir GÜVENİLİR TEKNOLOJİ, GÜVENİLİR DESTEK. SITECH ağır inşaat firmalarına en güvenilir, en sağlam ve en geniş inşaat teknolojileri ürün gamını sunan lider global distrübütörlük ağıdır. SITECH temsilcinizin deneyimli profesyonelleri işiniz için sizi doğru teknoloji ile biraraya getirecek ve size yerinde servis, kişisel eğitim ve teknik hizmet sunacaklardır. Eğer inşaat teknolojilerine yeni iseniz, SITECH temsilciniz size hız katacak ve uygulamalarınızın her adımında size yardımcı olmak üzere yanınızda olacaktır. Şantiyelerinizde Trimble Teknolojisi ve SITECH desteği ile daha güçlü ve rekabetçi olacaksınız. Projeden projeye verimlilik ve karlılık artışında yeni deneyimlere hazır olun. Bu sembol hangi sistemlerin Bağlantılı Makina özelliği ile geldiğini yada hangilerinin Bağlantılı Makina bileşenleri olduğunu gösterir.

4 proje ve bütçe uyumlu tesviye Küçük sahalar İÇİN Trimble 2D TESVİYE SİSTEMLERİ Trimble ın üretkenlik arttıran tesviye sistemleri işinizin gereksinimlerine uygun ve herhangi bir iş ya da makina için uyarlanabilir. Tüm Trimble tesviye çözümleri kolay kullanılır, hızlı ayarlanabilir ve uzun ömürlülüğü sağlayan yüksek dayanıklılıkta tasarlanmışlardır. Bağlantılı Makina özelliği tüm Trimble 2D Tesviye Sistemlerinde yer almaktadır. Bağlantılı Makina çözümleri boşta beklemeleri azaltır ve ofis ile saha arasında kablosuz veri iletişim kapasitesi ile tekrarlanan işleri ve yanlış anlaşılma sorunlarını ortadan kaldırır. Trimble ın veri, filo ve saha üretim yönetimi yazılımı VisionLink ile birleştiğinde de, filonuzu ve şantiye çalışmalarını daha kolay kontrol edebilirsiniz. TESVİYE İnşaat teknolojileri ile tanışıklığı yeni olan müteahhitler için mükemmel bir yatırım olan Trimble 2D Tesviye Sistemi kolaylıkla 3D Tesviye Sistemine yükseltilebilir. Tek bir lazer ışın yayıcısı ve lazer alıcısı bıçağın yükseklik kontrolu için kullanılır. Bıçağın eğimini ölçmek için ikinci bir lazer alıcı ya da eğim sensörü sisteme eklenir. Kabin içerisindeki Trimble CB450 ya da CB460 ekranları ile yükseklik ve eğim bilgileri görüntülenir, bu sayede tesviye kotuna daha hızlı ve hassas bir şekilde ulaşabilirsiniz. Trimble 2D Tesviye Sistemi kolayca 3D Tesviye Sistemine yükseltilebilir. MAKİNA CİNSLERİ: Dozerler ve greyderler YAYGIN UYGULAMALAR: Mesken ve toplu konut inşaat temel kazı ve ara bağlantı yolları, yol bakımları, hendekler, ticari bina inşaatları ve spor sahaları.

5 HASSAS TESVİYE - REGLAJ 2 Boyutlu tesviye sisteminin düşeyde sağladığı kontrol sayesinde hassas ve pürüzsüz bir reglaj yaparsınız. İki tane açı, bir tane de rotasyon sensörü sayesinde bıçağın yanal eğimi hesaplanır. Gerektiğinde sisteme ilave edilebilecek lazer alıcı ya da sonik duyarga ile kot ölçümü de yapılabilir. İlaveten, sonik duyarga ile ofset teli, bordür veya bir önceki tesviye düzlemi referans alınarak sistemin kot bilgilerini izlemesi mümkündür. MAKİNA CİNSLERİ: Dozerler ve greyderler YAYGIN UYGULAMALAR: Yol inşaatları, spor sahaları, kıyı ve liman dolguları, mesken ve toplu konut konut inşaat temel kazı ve ara/ bağlantı yolları, havaalanı inşaatları. HAFRİYAT Hafriyat ile uğraşan ve kazı verimlilik ve karlılıklarını artırmak isteyen müteahhitler için idealdir. Sistemin önemli bir artısı da kolayca 3D ye yükseltilebilir olmasıdır. Trimble 2D tesviye sistemi kullandığı açı sensörü, çift eksenli sensör ve de lazer yakalayıcı ile üst şasi, bom, stik ve kova arasındaki konum ilişkisini hesaplar. Böylece kovanın tırnaklarının nerede olduğunu ve olması gerektiğini göstererek operatörü hedeflenen derinlik ve eğime yönlendirir. Ayrıca sistem 3D Tesviye Sistemine yükseltilebilme esnekliğine sahiptir. MAKİNA CİNSLERİ: Ekskavatörler YAYGIN UYGULAMALAR: Ticari ve mesken inşaatları, yol inşaatları, hassas hendekler ve kanal kazıları, hassas şev kesme, su altı zemin tarama.

6 azami verimlilik Trimble 3D TESVİYE kontrol SİSTEMLERİ Kaba hafriyattan,reglaja ve nihai sıkıştırma aşamalarına kadar,trimble makinalarınızın cinsleri ve proje gereksinimlerinizle uyumlu 3D makina kontrol çözümleri sunar. SITECH e danışarak uygulamalarınıza gereken 3D ürün gamındaki sensör, GNSS ya da total station seçeneklerinizi öğrenebilir ve bu ürünleri projenizin sonuna kadar filonuzdaki tüm makinalarda kullanabilirsiniz. Tüm Trimble 3D Tesviye Kontrol Sistemleri için ofis ile iş makinanız arasında kablosuz veri transferi yapabilme seçeneği mevcuttur. Bu sayede Trimble tarafından işletilen VisionLink yazılımı ile şantiye filo ve üretim idaresi yapabilirsiniz. HAFRİYAT Proje dizayn kotları ve anlık kazı/dolgu ikazları kabin içerisindeki ekranda görüldüğünden, güvenle işaret kazıkları olmadan hafriyat yapılabilir. Sistem gerçek zamanlı olarak kaçınılması gereken riskli alanları işaret ettiği gibi eş zamanlı olarak kazı/dolguda as-built verisini de kaydeder. Bu özellikler sayesinde operatörler güvenli bölgelerde kalarak ve hafriyatı nereden nereye doğru yapacaklarını hassasiyetle görerek ve bilerek çalışırlar. MAKİNA CİNSLERİ: Dozerler,ekskavatörler veya skreyperler YAYGIN UYGULAMALAR: Arazi ıslahı, baraj inşaatları, altyapı projeleri, dolgu işleri, katı atık yönetimi TESVİYE En karmaşık projelerde dahi hedeflenen tesviye seviyesine her zamankinden çok daha hızlı ve daha yüksek hassasiyetle ulaşın. Operatör kabininde yer alan Trimble kontrol ünitesi hedef proje kotu ile bıçağın bulunduğu kota göre kazı/dolgu miktarını hesaplar. As-is ve kazı/dolgu proje verilerinin kıyaslamasına dayanarak hidrolik valflere hükmedip, bıçağın otomatik olarak kontrolunu veya ekranında hedef kota olan mesafeleri sayısal olarak görüntüleyerek ya da ekran çerçevesindeki led ışıkları ile yönlendirerek operatörün bıçağı manuel kontrolunu sağlar. MAKİNA CİNSLERİ: Dozerler,greyderler,ekskavatörler ve skreyperler YAYGIN UYGULAMALAR: Otoyol ve demiryolu inşaatları, ticari ve mesken inşaatları.

7 Sıkıştırma Trimble CCS900 Sıkışma Kontrol Sistemi sayesinde gereksiz atılan paslardan kurtulur, tüm sıkışma sürecini kontrol edebilirsiniz. Sistem hedeflenen sıkışma seviyesine daha hızlı, daha doğru ve daha az tekrarlama ile ulaşabilir. Uygun olmayan malzeme ya da yüzeyden görülemeyen alt katmanlardaki sorunlu kesimler bu sistem sayesinde farkedilerek, sıyırılıp tekrar dolgu/tesviye yapılarak ve sıkıştırılarak inşaat sürecinin daha maliyetli fazlarına geçmeden sorunlar giderilir. Proje sonunda, kayıt altına alınan ve saklanan sıkışma sonuç değerleri analiz amaçlı ve yapılan işin belgelenemesi için kullanılırlar. Reglaj Az sayıda pas ile milimetre hassasiyetinde reglaj yapmak mümkündür. Her defasında sıkı toleransları karşılayarak, GCS900 sistemi işvereninize teslim ettiğiniz işin kalitesinde artış sağlar. Hassas reglaj sayesinde çok kısa sürede gerektiği kadar malzeme ile işi tamamlayabileceğiniz için malzeme maliyeti düşerken kârınız artar. Maliyetlere hakimiyet ve operasyon hızındaki artışın getirdiği güvenceye dayanarak, rekabetçi teklifler vererek projelerde daha fazla iş alırsınız. MAKİNA MODELLERİ: Dozer ve greyder YAYGıN UYGULAMALAR: Otoyol ve demiryolu inşaatları, havaalanı inşaatları, beton serimi ve beton blok yerleştirme, ticari ve mesken inşaatları. MAKİNA CİNSLERİ: Toprak silindiri YAYGIN UYGULAMALAR: Otoyol ve demiryolu inşaatları, ticari ve esken inşaatları, park alanları, spor sahaları

8 her işe uygun çözüm Bağlantılı MAKİNA BİLEŞENLERİ Trimble CB450 Kontrol ÜNİTESİ Zorlu inşaat şartları için tasarlanmış Trimble CB450 Kontrol Ünitesi operatöre tam renkli grafik ekranı ile tesviyede rehberlik eder Özellikleri : 10.9 cm ayarlanabilir parlaklıkta renkli LCD ekran Alarm veya gerçek zamanlı tesviye yönlendirmesi için sesli uyarı tonları Manuel tesviye yönlendirme için dört adet LED ışıklı çubuk gösterge TRIMBLE SNM940 TRIMBLE CB460 KONTROL ÜNİTESİ Trimble CB460 Kontrol Ünitesi, Tesviye Sistemleri ürün hattı içerisinde yer alan tüm makina tipleri için üretilmiş en üst model monitördür. CB450 modelinde yer alan özelliklere ilaveten: cm lik tam renkli kolay okunur LCD ekran Haricen takılabilir ışıklı çubuk gösterge alt yapısı Eternet bağlantısı sayesinde daha hızlı veri transferi Trimble ın dayanıklılığı arttırılmış SNM940 modemi ile ofislerinizden makinalarınıza WI-FI ile ya da GSM üzerinden kablosuz olarak dizayn dosyaları, ripajlar gönderebilir makinalarınızdan ofislerinize yine kablosuz olarak lokasyon ve üretim bilgilerini aktarabilirsiniz. 2D BİLEŞENLERİ Trimble LR410 Lazer Yakalayıcı LR410, makinanın kaldırma vaflerini 3-6 millimetre hassasiyetle yönetebilmek için makinanın bıçağına monte edilen, elektrik motoru ile yükselip alçalma sağlayan direkler üzerinde yer alır. Trimble SR300 Laser ALICILI DİREK Bıçak üzerine GNSS anteni ile birlikte monte edilerek 3D tesviye hassasiyetini düşeyde 3-6 milimetre toleransı içinde gerçekleştirir. Trimble ST400 SONİK Tarayıcı ST400 bıçağa bağlanarak bordür, ofset teli veya daha öncede tesviye edilmiş zemin gibi fiziksel referanslara bağlı olarak tesviye sağlar. 3D BİLEŞENLERİ Trimble GNSS MS992 AKILLI ANTEN MS992 GPS+GNSS alıcıları, anten ve izolasyon sistemini tek bir çatı altında toplamıştır. Trimble ın gelişmiş RTK motoru uydu ile iletişimi kaybolduğunda veya engellere yakın çalışmalarda daha hızlı bağlanma sağlar. Trimble GNSS MS972 AKILLI ANTEN MS972 uygun fiyata yüksek hassasiyetli GNSS alıcısı isteyen müteahhitlere hitap ediyor. Makina gövdesi ya da kabin üzerine monte edilecek şekilde optimize edilmiştir. Trimble SNRX20 MAKİNAYA monte radyolar Trimble Total Station lar Çok daha yüksek hassasiyetli (2-5 millimetre aralığında) tesviye işlemleri için Trimble SPS serileri Universal Total Station ları kullanabilirsiniz. Trimble SR300 Laser Alıcılı DİREK Düşeyde daha yüksek hassasiyete gereksinim duyulduğunda Trimble SR300 Lazer Alıcılı Direk le geliştirilmiş GNSS sistemlerine 3-6 milimetre aralığında düşey hassasiyet sağlarlar. Dayanıklı Trimble makinaya monte radyolar Trimble Universal Total Station lar ya da sabit GNSS baz istasyonlarıyla haberleşmek için modernleştirilmiş bir platorm sunarlar. Tek-band 450 MHz, 900 MHz, ve 2.4 GHz Çift-band 900 MHz GHz ve 450 MHz GHz seçenekleri mevcuttur

9 Trimble GCS900 2D MAKİNA KONTROL SİSTEMLERİ Tavsiye Edilen Donanım Uygun Makinalar Tanım Ana Bileşenler Sadece Bıçak Yanal EĞİM Kontrolu Dozerler, Greyderler Greyderlerde yol bakımı, reglaj, kanal ve şev tesviyelerinde kullanılır İki eğim sensörü, Dönüş sensörü, Kontrol ünitesi Tek Taraflı YÜKSEKLİK + Yanal EĞİM Kontrolü Dozerler, Greyderler Makina bıçağının tek taraflı yüksekliği lazer veya sonik duyarga ile, düzde veya şevlerde bıçağın yanal eğimi sensörler ile kontrol edilir Lazer, Lazer algılayıcı -veya- Sonik duyarga, Dönüş sensörü, iki Eğim sensörü, Kontrol ünitesi ÇİFT Taraflı YÜKSEKLİK Kontrolu Dozerler, Greyderler İki lazer veya iki sonik duyarga yüksek hassasiyetli yükseklik kontrolu için kullanılır.bıçak uçları bağımsız veya birlikte kontrol edilebilir Lazer, iki Lazer algılayıcı -veya- iki Sonik duyarga, Kontrol ünitesi DERİNLİK, EĞİM VE YÜKSEKLİK KONTROLU Ekskavatörler Hafriyat, kanal kazısı, tesviye ve kesit kazıları için çok esnektir Açı sensörleri, Lazer algılayıcı, Kontrol ünitesi Trimble GCS900 3D TESVİYE SİSTEMLERİ Tavsiye Edilen Donanım Uygun Makinalar Tanım Ana Bileşenler Tek GNSS ÇİFT GNSS Dozerler, Greyderler, Skreyperler, Ekskavatörler Dozerler, Greyderler, Skreyperler, Ekskavatörler Karmaşık proje tasarım yüzeylerini kaba tesviye için bıçağın pozisyonu ve eğimini proje verileri ile karşılaştırarak bıçağı kontrol eder Karmaşık ve dik tasarım yüzeylerinde kaba kazı ve tesviye amaçlı olarak bıçağın veya kovanın kesin pozisyonunu, yanal eğimini ve yönünü tayin ederek kontrol sağlar Açı ve Dönüş sensörleri, Akıllı GNSS anteni, Kontrol unitesi, Güçlendirilmiş radyo alıcısı ve SNM940 Çift akıllı GNSS anteni, Kontrol unitesi, Güçlendirilmiş radyo alıcısı ve SNM940 Tek veya ÇİFT GNSS Vibrasyonlu Toprak Silindirleri Gerçek zamanlı malzeme sıkışması haritalama ve zayıflık alanlarının tesbiti için sürekli sıkıştırma kontrolü ve raporlaması yapılır Tek veya Çift akıllı GNSS Anteni, Sıkışma sensörü, Kontrol unitesi, Güçlendirilmiş radyo alıcısı ve SNM940 TEK VEYA ÇİFT GNSS, LAZER DESTEKLİ Dozerler, Greyderler Kaba tesviyeden reglaja kadar uzanan karmaşık tasarım yüzeylerinde ( örn: yokuşlu keskin virajlar) lazer desteği ile düşey hassasiyeti arttırmak için tek ve çift GNSS sistemleri ile birlikte kullanılır Tek veya Çift akıllı GNSS Anteni, Lazer ve algılayıcı, Kontrol unitesi, Güçlendirilmiş radyo alıcısı ve SNM940 UNIVERSAL TOTAL STATION MAKİNA ÜZERİNDE TEKLİ AKTİF HEDEF PRİZMASI İLE Dozerler, Greyderler, Ekskavatörler, Vibrasyonlu Toprak Silindirleri GNSS in gökyüzünü göremediği veya malzeme tabaka kalınlık kontrolu ve yüzey tesviye işlerinde çok yüksek düşey hassasiyetin arandığı durumlarda idealdir Kontrol unitesi, Universal Total Station Güçlendirilmiş radyo alıcısı ve SNM940

10 daha iyi kontrol için bağlanın Bağlantılı ŞANTİYE çözümü BİLEŞENLERİ Bağlantılı Makina Şimdi tüm Trimble Tesviye Sistemlerinde standart olarak gelen Bağlantılı Makina çözümü sayesinde müteahhitler filolarını yönetip makinalarının ne yaptığını görebilmekteler. Makinalar ofise gönderilmek üzere as-built verileri toplayabilirken, internet üzerinden de GNSS düzeltme verilerini alabilmekteler. Ofiste oluşturulmuş 3 Boyutlu proje dosyasında oluşabilecek değişiklikler makina operatörüne çok hızlı bir şekilde kablosuz olarak yollanabilir. Ofisinizden bile çıkmadan uzaktan destek verebileceksiniz. Bunlara ilaveten iş makinası ile hacim hesapları yapılarak etüd ekibinin pahalı ölçüm çözümlerine daha az gereksinim duyulur. Ofis ile sürekli iletişim sayesinde güncellemeleri hızlı bir şekilde alan makina sahada daha az gezinerek ve işi tekrar etmeden çalışabilir. Bağlantılı Ofis Trimble Bağlantılı Ofis Sayesinde 3 Boyutlu projeler oluşturabilir, kablosuz veri senkronizasyonu yapabilir, sahadaki çalışmayı gözlemleyebilir ve filonuzu yönetebilirsiniz. Ofiste hazırlanıp iş makinasına kablosuz olarak gönderilen 3 Boyutlu proje sayesinde verminizi artırır tekerrürden kurtulur ve tasarruf sağlarsınız. Ek olarak malzeme miktarları ve hareketleri, kazı/ dolgu hacim ve sıkışma, filo ve ekipman yönetimini de içeren verilerle şantiyenizin tümüyle ve detaylı izlenmesi ve bu verilerin organizasyonunuzdaki tüm birimlerle paylaşılması mümkündür. Bağlantılı Kontrol Ünitesi Trimble Bağlantılı Kontrol Ünitesi çözümü sayesinde sahadaki Trimble Saha Konumlama Sistemleri ile ofis arasında kablosuz senkronizasyon sağlayabilir ve internet üzerinden GNSS düzeltmelerini alabilirsiniz. Sahadaki topoğraf proje dosyasını alır, ölçümlerini yapar ve bunları incelenmesi için ofise yollayabilir. Ofiste incelenen sonuçlar sonrası ortaya çıkabilecek değişiklik ihtiyacına bağlı yeni dizayn uygulanmak üzere yeniden sahaya gönderilir. Böylece saha ekibi anlık olarak güncellemelerden haberdar olur. Tüm bu işlemler sırasında sahadaki çalışanların yerlerini terketmemesi de çalışma hızınızı ve üretkenliğinizi artırırken harcamalarınızı düşürür.

11 Şantiyenizle bağlantınız hiç kopmasın Bağlantılı Ofis, Bağlantılı Kontrol Ünitesi ve Bağlantılı Makina çözümleri beraber çalıştığında inşaat sektöründe köklü bir değişikliğe yol açmakta olan Bağlantılı Şantiye ortaya çıkar. Trimble Bağlantılı Şantiye sayesinde veriminiz ve üretkenliğiniz artarken harcama ve sarfiyatınız azalır. Her aşamada kazanılan zaman ve maliyet azalışı, gerek duyulmayan iş süreçlerinin elenmesi sonucunda Trimble Bağlantılı Şantiye düzeni yardımı ile daha kaliteli çalışmayı daha kısa sürede ve daha az harcamayla tamamlayarak projelerinizi sayısını, verimliliğini ve sürdürülebilirliğini arttırırsınız. Daha fazlasını öğrenmek için adresini ziyaret ediniz.

12 Trimble :İnşaat TEKNOLOJİSİ Standartı Trimble size daha verimli ve daha yüksek karlılıkla, planlama, dizayn, saha konumlandırma, makina control ve filo yönetimini entegre edeceğiniz çözümleri ve desteğini sunmaktadır. Bugün hemen bir SITECH teknoloji distribütörüne başvurarak projenizin süreçlerinde çarpıcı gelişme ve üretiminizde gözalıcı büyüme sağlayacak, iş hassasiyetinde artış giderlerde ise düşüş yaratacak teknolojiyi nasıl kolayca edinip kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. SITECH: TRIMBLE AĞIR İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ TEDARİKÇİNİZ NORTH AMERICA Trimble Heavy Civil Construction Division Westmoor Drive Westminster, Colorado USA (Ücretsiz) Telefon Faks AVRUPA Trimble Germany GmbH Am Prime Parc Raunheim ALMANYA Telefon Faks AFRİKA & ORTA DOĞU Trimble Export Middle-East P.O. Box LOB / 1607 JAFZ View Dubai BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ Telefon Faks ASIA-PACIFIC Trimble Navigation Singapore PTE Ltd. 80 Marine Parade Road, #22-06 Parkway Parade Singapore, SİNGAPUR Telefon Faks ÇİN Trimble Beijing 20F, Central Tower, China Overseas Plaza, No.8 Yard, Guang Hua Dong Li, Chaoyang District, Beijing, PRC CHINA Telefon Faks , Trimble Navigation Limited Şirketi. Tüm hakları mahfuzdur. Trimble ve Küre&Üçgen den oluşan logo, SITECH ve Connected Site Trimble Navigation Limited Şirketi nin Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Trimble Ready ve VisionLink Trimble Navigation Limited Şirketi nin tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar sırasıyla ait oldukları sahiplerinin tasarrufundadırlar A-12-TR (01/13)

TRIMBLE DAN YOL İNŞAATI ÇÖZÜMLERİ SIYIR SER

TRIMBLE DAN YOL İNŞAATI ÇÖZÜMLERİ SIYIR SER TRIMBLE DAN YOL İNŞAATI ÇÖZÜMLERİ SIYIR SER temelden en üst tabakaya kadar daha iyisi Günümüzde yol projeleri, müteahhitlerin hem daha hızlı hem de daha yüksek hassasiyetle çalışmalarını ve maliyetlerin

Detaylı

TRIMBLE ASFALT SERİM ÇÖZÜMLERİ SIYIR SER

TRIMBLE ASFALT SERİM ÇÖZÜMLERİ SIYIR SER TRIMBLE ASFALT SERİM ÇÖZÜMLERİ SIYIR SER temelden en üst tabakaya kadar daha iyisi Günümüzde yol projeleri, müteahhitlerin hem daha hızlı hem de daha yüksek hassasiyetle çalışmalarını ve maliyetlerin daha

Detaylı

Trimble saha konumlama sistemleri İlİr ola hassas ven kullanimi

Trimble saha konumlama sistemleri İlİr ola hassas ven kullanimi TrImble Saha Konumlama Sİstemlerİ HASSAS GÜVENİLİR KULLANIMI KOLAY daha fazla işe daha fazla çözüm Hakediş Sorumluları Teklif Hazırlama Ekibi Topoğraf Veri İdarecisi Saha Mühendisi/Ölçüm elemanı Saha Formeni/Supervizör

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Elektronik Cevap Sistemi

Elektronik Cevap Sistemi Coğrafi Veri Modelleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elektronik Cevap Sistemi Anadolu Üniversitesi Yunusemre Yerleşkesi ETGB Anadolu Teknoloji Parkı No : 213 ESKİŞEHİR Telefon : (0 222) 249 07 50 Faks

Detaylı

SPEED GRADER G2. Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite

SPEED GRADER G2.  Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite & SPEED GRADER G2 www.pthproducts.com Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite 2 İki boyda mükemmellik 80 HP ve üzeri çekici gücüne sahip olan Daha düşük motor

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

» Günlük, haftalık ve aylık olarak taşınan toplam malzeme miktarını gösterebilme,

» Günlük, haftalık ve aylık olarak taşınan toplam malzeme miktarını gösterebilme, Sprint www r.com Sprint Ağırlık Göstergesi Yükleyici kabinine monte edilir. Yükleme sırasında kaldırılan ağırlığı gösterir. Aydınlatmalı geniş LCD ekranı sayesinde tartım sonuçları düşük ışıklı ortamlarda

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi Dünya ekskavatör lideri itachi, yeni geliştirdiği 5 serisi mini ekskavatör modellerinde sektöre yön verecek bir çok yenilik getirmiştir.itachi, mini ekskavatör kullanıcılarının beklentilerine odaklanarak

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür VE BIÇAK SİSTEMLERİ Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür GÜÇ, DAYANIKLILIK, PERFORMANS, ÜRETKENLİK Hensley, inşaat ve madencilik sektörleri için aşınma parçaları imal eden dünya çapında güvenilir bir markadır.

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

SL 55+ DGPS Alıcısı.

SL 55+ DGPS Alıcısı. SL 55+ DGPS Alıcısı www.satlab.com.tr SL 55+ Yüksek Hassasiyetli DGPS Çözümü GIS Veri Toplama İhtiyaçlarınız İçin Yüksek Hassasiyetli GNSS Alıcısı Avrupa Kalitesi ve Standartları Hafif Bluetooth Çoklu

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

GÜNEŞ TAKİP SİSTEMİ NEDİR. Güneş panelleri Güneş ışınlarının panel önyüzüne çarptıkları açının durumuna göre enerji üretirler, Sabit Konstrüksiyonlu

GÜNEŞ TAKİP SİSTEMİ NEDİR. Güneş panelleri Güneş ışınlarının panel önyüzüne çarptıkları açının durumuna göre enerji üretirler, Sabit Konstrüksiyonlu GÜNEŞ TAKİP SİSTEMİ NEDİR. Güneş panelleri Güneş ışınlarının panel önyüzüne çarptıkları açının durumuna göre enerji üretirler, Sabit Konstrüksiyonlu sistemlerde Panellere gelen güneş ışınları güneşin doğumundan

Detaylı

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü 3DLevelScanner 3 Boyutlu Seviye Ölçümü S E V İ Y E Ö L Ç Ü M Ü H İ Ç B U K A D A APM 3DLevelScanner - silo veya tanklarda seviye ölçümünün yanısıra aynı anda hacim ve kütle ölçümü de yapabilen yeni bir

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme:

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme: Diyarbakır Beton Kesme Firmaları Derz kesme: Kesim sistemi bir sokak ve caddenin bir kısmını yüzeye zarar vermeden kesip değiştirme olanağı sağlar. Derz kesme çevresindeki yapıya zarar vermeden, betonu

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

K o n t r o l P a n e l i İ ş l e m c i D ö n ü ş s e n s ö r ü O r a n s a l h i d r o l i k v a l f

K o n t r o l P a n e l i İ ş l e m c i D ö n ü ş s e n s ö r ü O r a n s a l h i d r o l i k v a l f G S - 5 6 G R E Y D E R K O N T R O L S İ S T E M İ : HASSASİYET KAZANÇ GETİRİR H A S S A S Y Ü K S E K L İ K V E A Ç I K O N T R O L Ü Kazanca yatırım Rekabetin oldukça fazla olduğu inşa sektöründeki

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ PROKLT ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ ProKLT, üç boyutlu ölçüm gereksinimleri için üretilen bir yazılım-donanım çözümüdür. ProKLT, incelenen cisme dokunmaksızın,

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

safetrack Vertec Tüm arazi tipleri için fotovoltaik takip sistemleri

safetrack Vertec Tüm arazi tipleri için fotovoltaik takip sistemleri safetrack Vertec Tüm arazi tipleri için fotovoltaik takip sistemleri 2 DAHA YÜKSEK VERİME ODAKLANIN Günün her saatinde daha yüksek verim En iyi performans, sadece Güneş in en yoğun olduğu zamanlarda yakalanmaz.

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği İşimiz, iş makinası! Mini Ekskavatörün Japon Mucidi ve Dünya Lideri NEDEN SINIFININ LİDERİ? 1963 senesinde Akio TAKEUCHI

Detaylı

4 TARAFLI KESME VE MARKALAMA HAREKETLENEBİLEN KONVEYÖRLER

4 TARAFLI KESME VE MARKALAMA HAREKETLENEBİLEN KONVEYÖRLER VOORTMAN V808 ROBOTLA PROFİL KESME V808 8 ekseni ile pazar lideri olan en esnek robotla plazma profil kesme sistemidir. Tezgahın yapısı ile son derece esnek robot kombinasyonu her 3 boyutlu şekli kesmesini

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş KENDİNDEN YÜKLEMELİ MİKSERLER Elektronik tartı sistemi ile : Agrega ve çimentonun hassas bir şekilde tartılarak yüklenmesi sağlanır. Veri giriş hafızası ile farklı beton sınıflarına ait reçetelerinizi

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL Trimble icapture Mobil Yazılımı Ömer ALPORAL Rev A May 2009 Trimble icapture Mobile Yazılımı İstenilen şekilde form oluşturma. Her tür öznitelik ve öznicelik tarifi, nesting, seçim listeleri oluşurma Lazer

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept CoroMill 745 Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept Benzersiz CoroMill 745 kesicisinin sırrı, patentli kesici uç konumlandırma sistemidir. Kesici ucu yana doğru yatırdığınızda,

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5. 302.7D CR Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.890 lb Kompakt Boyutlar Daha az hasar Operatörde güven Daha fazla üretkenlik

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

LEICA ABSOLUTE TRACKERS

LEICA ABSOLUTE TRACKERS ÜRÜN BROŞÜRÜ LEICA ABSOLUTE TRACKERS Prob Çözümleri Leica Absolute Tracker AT402 ve B-Probe GİRİŞ SEVİYE ULTRA PORTATİF PROB SİSTEMİ Leica B-Probe, Hexagon Metrology nin en portatif lazer takip sistemi

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun -

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - Rutty [Yeni Nesil Saha Personeli Takip Sistemi] sizin için tasarlandı. Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve

Detaylı

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır 1 ASİSTEK YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Deneyimli yönetici kadrosu, uzman ekip ve yüksek

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Projektör çözümleri. Eğitimde ekran boyutu önemlidir

Projektör çözümleri. Eğitimde ekran boyutu önemlidir Projektör çözümleri Eğitimde ekran boyutu önemlidir BİR PERDEDE OLMASI GEREKEN ŞEY NEDİR? Bu kılavuzda, sınıfınız için en iyi ekranı seçmenize yardımcı olmak amacıyla perde boyutu, maliyet etkinliği ve

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu SLX-1 GNSS Referans İstasyonu www.satlab.com.tr SLX-1 GNSS Referans İstasyonu Akıllı referans istasyonu çözümü Avrupa Standartları GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS QZSS 24 Saat Batarya Ömrü Linux İşletim

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

The global leader in door opening solutions

The global leader in door opening solutions The global leader in door opening solutions 2 ASSA ABLOY Grubu Grup, 40'dan fazla ülkede faaliyet gösteren 150'den fazla şirketi ve 6 milyar cirosu ile sektöründeki en güçlü oyuncudur. Bugün ASSA ABLOY

Detaylı

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü www.satlab.com.tr SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü Sınırsız Uygulama Desteğine Sahip, 6G Uydu İzleme Kapasiteli GNSS Alıcısı İsveç Tasarımı Hafif Bluetooth

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger kızılötesi sensörler, mümkün olan en iyi ölçüm sonuçlarını sunar ve sensör zehirlerinden etkilenmez. Bu sensörlerin uzun kullanım ömrü, neredeyse hiçbir

Detaylı