We are taking firm steps in our

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "We are taking firm steps in our"

Transkript

1

2

3 Türkiye ve Dünya ticaretinde yer edinmek ve milletimize faydalı işler yapabilmek adına çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu konudaki tecrübe ve birikimlerimizi gelecek nesillere aktararak kaliteli hizmet anlayışını uzun yıllar yaşatmayı hedefliyoruz. Geleneklerimiz, deneyimlerimiz ve inandığımız değerlerden aldığımız güç ve yenilikçi, öncü kimliğimizin birleşmesinden doğan ortak ruh; bizleri, birbirimize ve şirketimize sıkı sıkıya bağlıyor. Tüm başarılarımızı ve hedeflerimizi burada sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. We are taking firm steps in our journey towards establishing our presence both in national and international trade, as well as achieving great successes in the best interest of our nation. We aim to transfer our experiences and knowledge in this area to the next generations and to maintain our high-quality service mentality for many years. Our strength, which we draw from our traditions, experiences, and shared values, as well as our common spirit arising from the combination of our innovative and pioneering identity, closely unite us with each other and our company. We are proud to share all our achievements and objectives with you. Sevgi ve Saygılarımla Mehmet NÜKTE Yönetim Kurulu Başkanı Sincerely... Mehmet NÜKTE Chief Executive Officer

4 AKTİF GROUP MERKEZ OFİS / HEAD OFFICE

5 AKTİF GROUP Üretimi ve ihracatı esas alan bir yapılanma ile ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak, İnsanlarımıza yeni iş alanı ve imkânları yaratmak, Çalışanlarına güvenli ve kazançlı bir gelecek sağlamak, İnsana ve çevreye saygı çerçevesinde, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket etmek, Dünya çapında standart yaratacak projeler ile ülkemizi ve insanımızı en iyi şekilde temsil etmek için kurulmuştur. We were established in order to contribute to the development of our country with our production and export based structure, Create new business areas and opportunities for our people, To provide our employees with a safe and profitable future, To act within the framework of respect for humans and the environment, based on social responsibility and consciousness, And also to represent our country and people in the best possible manner with our projects that aim to establish a global standard.

6

7 RAKAMLARLA AKTİF GROUP AKTİF GROUP BY NUMBERS Şirketler: 7 Companies: 7 Markalar: 8 Brands: 8 Sektörler: 5 Core Businesses: 5 Şubeler: 6 Branches: 6 Çalışan Sayısı: 650 Employees: 650 Ortaklık Yapısı: Anonim Şirket Kind of Corporation: Incorporate Net Satışlar: $ Annual Revenue: $

8 YÖNETİM KURULU BAŞKANI / CHIEF EXECUTIVE OFFICER

9 MEHMET NÜKTE Aktif Group; lojistik, gıda, turizm, akaryakıt ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını, başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Aktif Group olarak, üstlendiğimiz misyonun önemini biliyoruz ve hedeflerimizi sürekli yenileyerek, kaliteden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Gelecekte de aynı kararlılıkla, çalışkan ve dinamik yapımızı ilk günkü gibi koruyarak, yeni başarıların altına imza atacağız. The Aktif Group is successfully working in the logistics, food, tourism, fuel oil and construction. As the Aktif Group, we are aware of the importance of our mission that we have undertaken and continue to work by always renewing our objectives without making concessions on quality. In the future, we will maintain our hardworking and dynamic structure with the same determination as we have from the beginning, and achieve further success.

10

11 Aktif Group un temelleri, 1950 yılında kollektif şirket olarak atılmıştır. The foundations of Aktif Group were laid in the year 1950 as an unlimited company Her geçen gün günümüz şartlarına uygun olarak kurumsal yapısını oluşturan aile şirketi, 1989 yılında Mehmet Camızcı ve Mehmet Nükte ortaklığı ile Anonim Şirket statüsünü alarak günümüzdeki güçlü kurumsal yapısına kavuşmuştur. Having improved our organizational structure in accordance with today s conditions, day by day, this family company has gained the status of an incorporation with the partnership between Mehmet Camızcı and Mehmet Nükte, and thus the corporarte structure has gained its current shape.

12

13 İleriki yıllarda altyapı, üstyapı, fabrika, konut ve otel inşaatı gibi çeşitli alanlarda pek çok başarılı projeye imza atacak olan Aktif İnşaat kurulmuştur. Aktif Lojistik, alanında Avrupa nın sayılı tesislerinden olan Ankara Halk Ekmek Fabrikası nın ürettiği ekmekleri, kentin 650 ayrı noktasına ulaştırmak üzere 1994 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Aktif Construction was established to implement many successful projects in various fields such as infrastructure, superstructure, factory, housing and hotel construction in upcoming years. Aktif Logistics first offered its services in 1994 in order to deliver bread produced by the Ankara Public Bread Factory, which is one of the most prominent facilities in Europe, reaching 650 separate points in the city.

14 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA

15 Aktif İnşaat ın yenilikçi çizgisini yansıtan, mimarisi ve toplam kalite anlayışı ile fark yaratan beş yıldızlı Metropolitan Hotel Ankara 2004 Ocak ayında faaliyete geçmiştir. Reflecting the innovative style of Aktif Construction and making a difference with its unique understanding of quality, the five-star Metropolitan Hotel opened for operation in Ankara in January 2004.

16 ANTALYA HALK EKMEK FABRİKASI / ANTALYA PUBLIC BREAD FACTORY

17 İleri teknolojisi ve üretim kapasitesi ile Türkiye de bir ilk olma özelliğine sahip Üretim Tesisi ni, 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 2007 temmuz ayında hizmete açılmıştır. Tesis tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda ve farklı tatlar sunmak amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Antalya da bulunan beş yıldızlı otellere taze ve donuk ürünler üretmektedir. production facility, which is the first in Turkey, with its advanced technology and production capacity, was completed in a short period of seven months and thus put into service in July The facility works to present different tastes in accordance with customers needs. It produces fresh and frozen products for five-star hotels in Antalya.

18 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

19 Aktif Group, İstanbul Taksim de 2015 Mart ayında Metropolitan Hotel Taksim (Beyoğlu) şubesini açmıştır. The Aktif Group was opened Metropolitan Hotel Taksim (Beyoğlu) branch in Taksim, Istanbul in March 2015.

20 AKTİF GROUP MERKEZ OFİS / HEAD OFFICE

21 Aktif Group, çalışanları ve yönetim kadrosunun modern ve rahat bir ortamda, verimli çalışabilmesi için tasarlanan Merkez Ofis i 2015 yılı içerisinde tamamlayıp, yerleşmeyi hedeflemektedir. The Aktif Group aims to complete the construction of its main office, which was designed to ensure that its employees managerial staff can productively work in a modern and comfortable atmosphere, in 2015, and settle there.

22

23 HEDEFLER VE İLKELER OBJECTIVES AND PRINCIPLES Aktif Group, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlar çerçevesinde, sağlıklı ve planlı büyümeyi, yüksek kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar. Bu doğrultuda, ülkesi, müşterileri ve iş ortakları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. The Aktif Group, aims to grow in a healthy and planned manner, within the framework of customer satisfaction-oriented approaches and also to present products and services of high quality and standards. Accordingly, it strives to become the symbol of reliability, continuity, and respectability for its country, customers, and business partners.

24

25 HEDEFLER VE İLKELER OBJECTIVES AND PRINCIPLES Daima en iyi olmak; kalitede, hizmette ve verimlilikte, iş ortaklarımız ile ilişkilerimizde güvenilirliği sağlamak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak, ana hedefimizdir. Our main aim is to always be the best ; to ensure reliability in services and productivity, as well as inour relations with our business partners, all while maintaining our image in the public. Bu hedefe ulaşma yolunda; yönetimi üstlenmek ve pazarda lider olmak temel amacımızdır. In our journey towards fulfilling this objective, we essentially aim to undertake management to become a leader in the market.

26 Basarı. bir yolculuktur, bir varıs. noktası degil. - Success is a journey, not a destination. Ben Sweetland

27 İNŞAAT CONSTRUCTION TURİZM TOURISM GIDA FOOD LOJİSTİK LOGISTICS YATIRIM FINANCE AND INVESTMENT

28

29

30

31 AKTİF İNŞAAT AKTİF CONSTRUCTION Aktif Group temel faaliyet alanı olan inşaat sektöründe, kurulduğu tarihten bugüne çeşitli alanlarda yaptığı projelerini başarıyla ve öngörülen zamanda tamamlamıştır. The Aktif Group has completed all projects that it has implemented successfully and in a timely manner in the construction sector and in various fields since the day it was established.

32

33 AKTİF İNŞAAT AKTİF CONSTRUCTION Üst yapı, alt yapı, toplu konut, özel villa, iş merkezi, otel, sanayi tesisi ve fabrika inşaatlarının yanında akıllı bina tasarımları, Aktif İnşaat ın uzmanlaştığı alanlardır. Aktif Construction is specialized in superstructure, infrastructure, collective housing, special villas, business centers, hotels, industrial facilities, and factory construction, as well as smart building designs.

34

35 AKTİF İNŞAAT AKTİF CONSTRUCTION Çevre düzenlemeleri, pis su kanalları ve kanalizasyon gibi alt yapı inşaatları, sanayi tesisleri, toplu konut, özel villa, iş merkezi ve akıllı bina tasarımları da Aktif İnşaat ın uzmanlaştığı alanlar arasındadır. Aktif Construction will soon complete the new group headquarters building which is designed to be the perfect working environment induding the social facilities like a cafeteria, restaurant and a sports center.

36 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA

37 TAMAMLANMIŞ PROJELER METROPOLİTAN HOTEL ANKARA COMPLETED PROJECT Ankara nın merkezinde yer alan bu 5 yıldızlı otel; özgün mimarisi, kalite ve estetiğin eşsiz uyumu ile Aktif İnşaatın yenilikçi ve modern çizgisini yansıtıyor. Located in the heart of Ankara, this five-star hotel reflects the innovative and modern style of Aktif Construction with its original architecture, as well as the unique harmony of quality and aesthetics.

38 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

39 TAMAMLANMIŞ PROJELER METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM COMPLETED PROJECT Mimari ve şıklığın adresi Metropolitan Hotel Taksim, alışveriş, kültür ve iş hayatının kalbi olarak nitelendirilen, aynı zamanda eğlenceli ve hareketli gece yaşantısının da merkezi olan Taksim de yer alıyor. İstanbul un tarihi zenginliklerine yakınlığının yanı sıra, bütün merkezi mekanlara da kolay ve kısa ulaşım mesafesinde. The Metropolitan Hotel Taksim, an address of architecture and elegance, is located in Taksim, which is considered to be the heart of shopping, and cultural and business life, as well as the center of entertainment and a dynamic night life. In addition to its proximity to the historical richness of Istanbul, it is also close to all central locations.

40 BUUN ÜRETİM TESİSİ / BUUN PRODUCTION FACILITY

41 TAMAMLANMIŞ PROJELER ÜRETİM TESİSİ PRODUCTION FACILITY COMPLETED PROJECT İnşaatı 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 2007 Temmuz unda bitirilen, m² alan üzerine kurulu, günlük ekmek üretim kapasitesine sahip bir tesistir. The construction of the facility lasted only for seven months and was completed in July The facility covers an area of 15,000 m² with a daily production capacity of 500,000 bread.

42 BALGAT İŞ MERKEZİ / BUSINESS OFFICES

43 TAMAMLANMIŞ PROJELER BALGAT İŞ MERKEZİ BALGAT BUSINESS OFFICES COMPLETED PROJECT 2005 Yılında tamamlanan İş Merkezi inşaatımız Ankara nın merkezinde bulunmaktadır m² alan üzerine kurulu olan bu yapı çağdaş mimarisi ile tercih edilen iş merkezleri arasında yer alıyor. Our business center, the construction of which was completed in 2005, is located in the heart of Ankara. This structure, established on an area of 2,000 m², ranks among favorite business centers, thanks to its modern architecture.

44 VİLLA İNŞAATLARI (GÖLBAŞI) / VILLA CONSTRUCTION (GÖLBAŞI)

45 TAMAMLANMIŞ PROJELER KAVŞAK, ALTYAPI, VİLLA İNŞAATLARI CROSS-ROAD, INFRASTRUCTURE, VILLA COMPLETED PROJECT Kavşak ve Altyapı İnşaatı 2001 / İstanbul Villa İnşaatları 2002 / Ankara Gölbaşı Altyapı İnşaatları 2003 / İstanbul Cross-road and Infrastructure 2001 / İstanbul Villa Construction 2002 / Ankara Gölbaşı Infrastructure Work 2003 / İstanbul

46 ALTYAPI İNŞAATI (İSTANBUL) / INFRASTRUCTURE WORK (İSTANBUL)

47 KAVŞAK İNŞAATI (ŞİŞLİ FERİKÖY) / CROSS-ROADS CONSTRUCTION (ŞİŞLİ FERİKÖY)

48 ATAŞEHİR KONUT VE YAŞAM PROJESİ / HOUSING AND LIFE PROJECT

49 ATAŞEHİR DEVAM EDEN PROJELER ON-GOING PROJECTS Hızla büyüyen ve gelişen bölge Ataşehir de de yükseliyoruz. We are rising rapidly growing and developing region in the Ataşehir.

50 Plansız çalısan. kimse, ülke ülke dolasıp. hazine arayan bir insana benzer. A person who works in an unplanned manner is like a treasure hunter traveling from one country to the other in search of gold. Descartes

51 TURİZM TOURISM İNŞAAT CONSTRUCTION GIDA FOOD LOJİSTİK LOGISTICS YATIRIM FINANCE AND INVESTMENT

52

53

54 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA

55 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA 2004 yılında hizmete açılan 5 yıldızlı Metropolitan Hotel Ankara; büyük alışveriş merkezlerine, resmi kurum ve kuruluşlara, siyasi parti merkezlerine çok yakın mesafede bulunmaktadır. The five-star Metropolitan Hotel Ankara, which was put into service in the year 2004, is located in close proximity to large shopping centers, governmental institutions and organizations, as well as political party headquarters. Yerleşik konumu ve kusursuz hizmet anlayışı ile Ankara da iş ve siyaset çevrelerinin ilk tercihleri arasındadır. It is one of the first choices for the business and political circles of Ankara, thanks to its central location and flawless service mentality.

56 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA

57 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA Metropolitan Hotel Ankara, 76 adet standart, 16 adet junior suit ve 4 adet de senior suit odasıyla, konfor ve kusursuz hizmet ayrıcalığını sunuyor. The Metropolitan Hotel Ankara presents the privilege of comfort and perfect service with its 76 standard, 16 junior suite, and 4 senior suit rooms. Profesyonel yiyecek içecek ve ziyafet ekibinin hizmet verdiği, toplantı salonlarıyla, her türlü organizasyona ev sahipliği yapıyor. It hosts all types of events in its meeting halls, where its professional catering and banquet team provide services.

58 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA

59 METROPOLİTAN HOTEL ANKARA

60 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

61 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM Mimari ve şıklığın adresi Metropolitan Hotel Taksim, alışveriş, kültür ve iş hayatının kalbi olarak nitelendirilen, aynı zamanda eğlenceli ve hareketli gece yaşantısının da merkezi olan Taksim de yer alıyor. İstanbul un tarihi zenginliklerine yakınlığının yanı sıra, bütün merkezi mekanlara da kolay ve kısa ulaşım mesafesinde. The Metropolitan Hotel Taksim, an address of architecture and elegance, is located in Taksim, which is considered to be the heart of shopping, and cultural and business life, as well as the center of entertainment and a dynamic night life. In addition to its proximity to the historical richness of Istanbul, it is also close to all central locations.

62 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

63 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

64 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

65 METROPOLİTAN HOTEL TAKSİM

66 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

67 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

68 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

69 DEVAM EDEN PROJELER METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS ON-GOING PROJECTS Yeni cazibe merkezi olan Kabataş semtinde denize yürüme mesafesinde şıklığın yeni adresi ile buluşacaksınız. Elegant style is awaiting you in the new attraction center Kabataş, within walking distance to the seaside.

70 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

71 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

72 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

73 METROPOLİTAN HOTEL BOSPHORUS

74 METROPOLİTAN HOTEL BUSINESS

75 DEVAM EDEN PROJELER METROPOLİTAN HOTEL BUSINESS ON-GOING PROJECTS Boğazın eşsiz manzarası ile İstanbul un tarihi zenginliklerine yakınlığının yanı sıra, bütün merkezi mekanlara da kolay ulaşım mesafesindedir. Our hotel project is nearby historic centers of Istanbul accompanying unique Bosphorus landscape, and also within easy access to all the central attractions.

76 METROPOLİTAN HOTEL BUSINESS

77 METROPOLİTAN HOTEL BUSINESS

78 Her yeni gün kendi ekmegini - getirir. Every new day brings its own bread. Anonim / Anonymous

79 GIDA FOOD İNŞAAT CONSTRUCTION TURİZM TOURISM LOJİSTİK LOGISTICS YATIRIM FINANCE AND INVESTMENT

80

81

82 ANTALYA HALK EKMEK FABRİKASI / ANTALYA PUBLIC BREAD FACTORY

83 ANTALYA HALK EKMEK ANTALYA PUBLIC BREAD FACTORY Aktif Group un 18 milyon Euro luk yatırımıyla 7 ay gibi kısa bir sürede kurulan tesis, ileri teknoloji ile el değmeden ekmek üretimi yapıyor m2 alan üzerine kurulu tesis, adet /saatlik, günlük ekmek üretim kapasitesi ile Antalya nın ekmek İhtiyacının %80 ini tek başına karşılayabilecek yapıdadır. The facility that was established in a period as short as seven months with the Aktif Group s investment of 18 million euros, produces bread untouched by human hands thanks to advanced technology. Located on an area of 15,000 m2, the facility is capable of meeting 80% of the bread needs of Antalya alone with its capacity of producing 500,000 loaves of bread each day, at a rate of 8,000 loaves per hour.

84 BUUN UNLU MAMÜLLER / BUUN BAKERY PRODUCTS

85 ANTALYA HALK EKMEK ANTALYA PUBLIC BREAD FACTORY Ürünler; Halk Ekmek ve Aktif Group un Ekmeğim ve markaları altında Antalyalı tüketiciler ile buluşmaya devam ediyor. The products are currently presented to consumers living in Antalya under the Aktif Group brands of Ekmeğim and Antalya Büyükşehir Belediyesi adına işletme için gerekli bütün yatırımlar Aktif Group tarafından karşılanmıştır. Büyükşehir Belediyesi maddi külfet altına girmeden yaptığı bu hizmeti Antalya Halkına anlatmakta ve piyasada ekmek fiyatlarını en ekonomik seviyelerde olmasını sağladığını her fırsatta belirtmektedir. All of the investments required for operation have been met by the Aktif Group on behalf of the Antalya Metropolitan Municipality. The Metropolitan Municipality provides this service that it presents without any financial burden to the people living in Antalya, explaining to consumers that it ensures that bread prices are at the most economic levels.

86 BUUN UNLU MAMÜLLER / BUUN BAKERY PRODUCTS

87 BUUN UNLU MAMÜLLER / BUUN BAKERY PRODUCTS

88 BUUN UNLU MAMÜLLER / BUUN BAKERY PRODUCTS

89 UNLU MAMÜLLER BAKERY PRODUCTS BUUN markası ile Antalya nın unlu mamul pazarında lider konumunda olup Ege ve Akdeniz bölgesinde bulunan 5 yıldızlı otel ve tatil köylerine sıcak ve donuk unlu mamuller üretimi yapmakta ayrıca 2013 yılında pazara sunduğu kruvasan ürünü ile de 5 ülkeye uzun ömürlü ürünlerin ihracatını gerçekleştirmektedir. It maintains its position as a leader in the bakery products market of Antalya with its BUUN brand, which produces warm and frozen bakery products for five-star hotels and holiday villages in the Aegean and Mediterranean Regions, and also exports durable products to five countries, including its croissant products that came on to the market in 2013.

90 BUUN UNLU MAMÜLLER / BUUN BAKERY PRODUCTS

91 BUUN UNLU MAMÜLLER / BUUN BAKERY PRODUCTS

92 EKMEĞİM FIRIN CAFE / EKMEĞİM BAKERY - CAFE

93 EKMEĞİM FIRIN CAFE EKMEĞİM BAKERY - CAFE Ekmeğim Fırın Cafe, 2013 yılında Antalya da faaliyete geçmiştir. Ürün çeşitliliği ve kaliteli hizmet anlayışı ile Antalya halkına hizmet etmektedir. Mağaza konseptimiz, mahalle fırıncılığı kavramının içinde barındırdığı tazeliği, mahalle ortamının sıcaklığını ve güler yüzünü, yüksek standartlarda ürün ve servisi ile Akdeniz bölgesinde franchising sistemi ile müşterilerine sunmaktadır. Ekmeğim Fırın Café started to operate in Antalya in It has been delivering high quality of service to the people living in Antalya with its wide product range.. Our store offers the inherent freshness of the true neighborhood bakeries in a warm and friendly atmosphere with its high-standard products and services to its customer through the franchising system in Mediterranean Region.

94 EKMEĞİM FIRIN CAFE / EKMEĞİM BAKERY - CAFE

95 EKMEĞİM FIRIN CAFE / EKMEĞİM BAKERY - CAFE

96 Dünyada yeteneksiz insan yoktur. Sadece iyi egitilmemis -. ve iyi yönlendirilmemis. insanlar vardır. There are no unskilled people in the world. There are only people who are deprived of education and sufficient guidance. Anple Peattri

97 LOJİSTİK LOGISTICS İNŞAAT CONSTRUCTION TURİZM TOURISM GIDA FOOD YATIRIM FINANCE AND INVESTMENT

98 ANKARA HALK EKMEK - AKTİF LOJİSTİK / AKTİF LOGISTICS

99 AKTİF LOJİSTİK AKTİF LOGISTICS Aktif Lojistik, alanında dünyanın sayılı tesislerinden olan Ankara Halk Ekmek Fabrikası nın ürettiği günlük adet çeşitli ürünlerin satış, pazarlama, lojistik, tahsilat ve satış sonrası hizmetlerini 1994 yılının Mart ayından beri gerçekleştirmektedir. Üretilen ürünleri kentin 650 ayrı satış noktasına ulaştırarak aylık TL tahsilatını yapmaktadır. Aktif Lojistik Bursa ve İstanbul illerinde de benzer organizasyonları üstlenmiş ve başarı ile tamamlamıştır. Aktif Logistics has been furnishing sales, marketing, logistics, collection, and after-sales services since March 1994 for varieties of products that are produced by the Ankara Public Bread Company, one of the most prominent facilities worldwide in its field. It delivers the produced products to 650 separate selling points of the city and collects TL per month. Aktif Logistics has undertaken similar projects in the provinces of Bursa and Istanbul and completed them successfully, as well.

100 AKTİF LOJİSTİK / AKTİF LOGISTICS

101 AKTİF LOJİSTİK / AKTİF LOGISTICS

102

103 YATIRIM FINANCE AND INVESTMENT İNŞAAT CONSTRUCTION TURİZM TOURISM GIDA FOOD LOJİSTİK LOGISTICS

104

105 GAYRİMENKUL YATIRIM REAL ESTATE AND INVESTMENT 2013 yılında Aktif Group bünyesinde kurulan Miran Yatırım Maden Gayrimenkul A.Ş, alanında yatırım, gayrimenkul ve maden faaliyetlerini sürdürmektedir. Miran Yatırım çatısı altında hali hazırda devam eden projelerden bazıları; İstanbul da kentsel dönüşüm kapsamında birçok konut inşaatı, otel inşaatı ve işletmesi, maden arama faaliyetleridir. Established within the Aktif Group in 2013, Miran Investment Mining Real Estate Inc. carries out the investment, real estate, and mining activities in its field. Some of the undergoing projects under the roof of Miran Investment include the construction of housing and hotels, and operating and mineral exploration activities within the framework of the urban transformation of Istanbul.

106

107 AKTİF İNŞ. TAŞ. PAZ. SAN. VE TİC. AŞ Ziyabey Cad Sk. No 8/ Balgat - Çankaya - ANKARA Tel (pbx) Faks AES OTELCİLİK TURİZM VE TİC. AŞ Oğuzlar Mahallesi Sokak No Balgat - Çankaya - ANKARA Tel (pbx) Faks AKTİF İNŞ. TAŞ. PAZ. SAN. VE TİC. AŞ Şube:Macun Mahallesi Anadolu Bulvarı No Gimat - Ankara AKTİF İNŞ. TAŞ. PAZ. SAN. VE TİC. AŞ Şube: Antalya - Alanya Yolu 17. Km. Serik Cad. No: 142 Çalkaya Aksu - Antalya Tel Faks AKTİF ANTALYA HALK EKMEK ORTAK GiRİŞİM Meydan Kavağı Mah Sokak No Muratpaşa - Antalya Tel Faks AKTİF MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. AŞ Ziyabey Cad Sok. No 8/ Balgat - Çankaya - ANKARA Tel (0312) Faks (0312) MİRAN YAT. MAD. GIDA TUR. İNŞ. GAYRİMENKUL AŞ Kocatepe Mah. Taksim Dolapdere Cad. No:89-91 Taksim Beyoğlu/ İstanbul Tel Faks ALİZA TURİZM VE TİC. AŞ Pürtelaş Hasan Efendi Mah. Meclis-i Mebusan Cad. Çbs İş Hanı No:47 Fındıklı Beyoğlu / İstanbul AZC TURİZM YATIRIM TİCARET A.Ş. Pürtelaş Hasan Efendi Mah. Meclis-i Mebusan Cad. Çbs İş Hanı No:45 Fındıklı Beyoğlu / İstanbul Tel

108

Türkiye ve Dünya ticaretinde yer. We are taking firm steps in our

Türkiye ve Dünya ticaretinde yer. We are taking firm steps in our Türkiye ve Dünya ticaretinde yer edinmek ve milletimize faydalı işler yapabilmek adına çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu konudaki tecrübe ve birikimlerimizi gelecek nesillere aktararak

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı.

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı. Hakkımızda YÜCEL A.Ş.; 1985 yılında ticari faaliyetine, 2002 yılında ise plastik bahçe mobilyaları üretimine başlamış olup, toplam 50.000 m2 kapalı alana yayılmış entegre tesislerinde tescilli Delta, Rainbow

Detaylı

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY KURUMSAL BİLGİLER Firmamız 2001 yılında kurulmuştur ve 2003 yılından bu yana da çalışmalarına limited şirket olarak devam etmektedir.

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

ULUSOYBAG UNIQUE INNOVATIVE DESIGN

ULUSOYBAG   UNIQUE INNOVATIVE DESIGN www.ulusoycanta.com UNIQUE INNOVATIVE DESIGN [663] 46x32x20 cm [663] 1993 ten bugüne çanta üretimi yapan Ulusoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Sti. Türkiye de mevcut gelişmiş üretim hattı tesisleri ile donatılmış

Detaylı

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar feke cd. zübeyde hanm cd turgut özal bul. bosna sk. K A L İ T E L İ B İ R Y A Ş A M otogar Q U A L I T Y O F L I F E adana Tufanpaşa Mah. Şıhefendi bulvarı Halimhoca Apt. No:5/(kozan lisesi karsısı) 0355

Detaylı

2 0 1 5 İ L K B A H A R YA Z

2 0 1 5 İ L K B A H A R YA Z 2015 İLKBAHARYAZ İÇİNDEKİLER / INDEX KIRAL MOBİLYA 1996 yılından beri ofis ve bahçe mobilyaları sektöründe hizmet vermektedir. Merkez ofis ve ilk mağaza Alanya da açıldı. Faaliyetlerine ilk aşamada bölge

Detaylı

www.bedcovers.com.tr time for the change

www.bedcovers.com.tr time for the change www.bedcovers.com.tr time for the change Adres - Address: Gersan Sanayi Sitesi 2306 Sok. No:39 Ergazi - ANKARA Tel - Phone: (312) 256 46 08-256 50 24 Faks - Fax : (312) 256 38 87 E-posta - E-mail: hakankardesler@hotmail.com

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü.

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü. Hakkımızda İkram Gıda A.Ș, 1998 yılında Rami Kuru Gıda Sitesi'nde ticari hayatına bașladı. Gemlik Zeytin Halinde bulunan üretim yerinde imal ettiği ürünlerle İstanbul piyasasında faaliyet gösteren firmamız

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin. www.brnmimarlik.com www.brnarchitects.com

The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin. www.brnmimarlik.com www.brnarchitects.com The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin www.bizlergroup.com C O N T E N T S A B O U T U S P R O J E C T S H O U S I N G VEDAT AŞÇI HOUSE Bebek İstanbul ASTORIA KEMPINSKY RESIDENCE

Detaylı

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır.

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır. 20 yıllık sektörel deneyimle müşterisini merkeze konumlandıran, zamanında istenilen miktarda, en iyi kalitede, doğru fiyatlı ürün üretme idealini kurumsal kültür olarak benimseyerek kurulmuştur. Müşterilerini

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ANA BİLİM DALI İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER BİR ÖRNEK OLAY İNCELEMESİ: SHERATON ANKARA HOTEL & TOWERS

Detaylı

INDEX. Hakkımızda / About Us Fabrika / Factory Ürünler / Products

INDEX. Hakkımızda / About Us Fabrika / Factory Ürünler / Products www.altarmarble.com INDEX Hakkımızda / About Us... 5 Fabrika / Factory... 6-9 Ürünler / Products Moon Cream... 12-13 Beach Cream... 14-15 Vanilla Ice... 16-17 Galaxy Silver... 18-19 Light Travertine...

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

www.aysultansekerleme.com 1970 ylında kurulan Aysultan şekerleme 1995 yılında 9700 m 2 açık alan ve 5000 m 2 kapalı alanda tesisleşerek, kalitesinden ödün vermeden üretimine devam etmektedir. Aradan geçen

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE ALÜMİNYUM Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE Hakkımızda / About us Reel Alüminyum 2001 yılında Gebze de üretime başlamıştır. Şirketimiz, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren müşterilerinin

Detaylı

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya Aydınlatma dünyasına yeni bir soluk getiren Stonelight markası HRN DİZAYN Bünyesinde 2002 yılında doğmuştur. Tüm dünya üzerinde 6 sene araştırma ve inceleme yapılarak tarafımıza verilen 20 yıl korumalı

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS

ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS AYÇİÇEK YAĞLARI SUNFLOWER OILS MISIR YAĞLARI CORN OILS KANOLA YAĞLARI CANOLA OILS BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS www.soyyigit.com.tr / www.kentboringer.com.tr

Detaylı

HAZ - GRAMERİT.

HAZ - GRAMERİT. HAZ - GRAMERİT www.hazmarble.com CONTENTS Company 4-5 Quarry 6-7 Factory 8-9 Sweet Cream Q1 10-11 Sweet Cream Q2 12-13 Sweet Cream Q3 14-15 Sweet Cream Q11 16-17 Yarışlı Beige Q1 18-19 Haz Black 20-21

Detaylı

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır.

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır. Bağlantı Elemanları Makro Teknik, 1998 yılında, 18 yıllık uygulamacı geleneğinin ve birikiminin, üzerine inşa edilmiş, Hvac komponentleri üreten, ürettiklerinde ve üreteceklerinde, her zaman müşteri odaklı

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

20new Products 1 new year 7

20new Products 1 new year 7 20 1 7new Products new year About Us Hakkımızda About Us; Since the year 1982, Bursev Plastik has offered distinctive concepts through its modern, simple and orginal desingns. In 2012, Bursev Plastik incorporated

Detaylı

OPTİFABRİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET AŞ

OPTİFABRİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET AŞ OPTİFABRİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET AŞ KURUMSAL Optifabrik Gözlük Sanayi ve Ticaret AŞ, sektördeki kalitesini ve başarısını hep bir adım ön e taşıyarak Türkiye ve uluslararası piyasada yer almayı ilk günden

Detaylı

PISTON - LINER - RING.

PISTON - LINER - RING. PISTON - LINER - RING www.proxmann.com BİLİNMEYENİ KEŞFET! UNKNOWN DISCOVERY TECRÜBEDEN SONRASI AFTER THE EXPERIENCE Kalıphane, Dökümhane, Talaşlı İmalat, Kalite Kontrol, Son kontrol ve Sevkiyat birimlerinde

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

Hayallerinizin Ötesinde...

Hayallerinizin Ötesinde... FURNITURE & ACCESSORIES NEW COLLECTION Hayallerinizin Ötesinde... Beyond your imagination... HAKKIMIZDA ABOUT US Yücel Mobilya Aksesuar adı altında faaliyet gösteren firmamız, 1988 yılında üstün kalite

Detaylı

Arkasýnda dev bir teknoloji ve Ar-Ge yatýrýmý bulunduran Fýrat Çelik Kapýlarý, hayatýnýzý kolaylaþtýrmak ve yaþadýðýnýz mekanlarý daha güvenli hale getirmek için ü ret i l m e k te d i r. Amacýmýz; daha

Detaylı

Was founded in 1967 by Narin Family ; active in industry since 1934 and currently one of the most prominent and established tourism groups in Turkey

Was founded in 1967 by Narin Family ; active in industry since 1934 and currently one of the most prominent and established tourism groups in Turkey 1 About Martı Hotel Was founded in 1967 by Narin Family ; active in industry since 1934 and currently one of the most prominent and established tourism groups in Turkey Initiated Turkey s first resort

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Grubumuz,dekorasyon,inşaat taahhüt,ve turizim sektörlerinde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Geçmişteki bilgi ve deneyimlerimizi modüler mobilya sistemine dönüştürerek

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı Leather and Leather Garment Fair İZMİR / TURKEY. leatherandmore.izfas.com.tr

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı Leather and Leather Garment Fair İZMİR / TURKEY. leatherandmore.izfas.com.tr Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı İZMİR / TURKEY leatherandmore.izfas.com.tr LEATHER & MORE İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek olan Leather & More Deri ve Deri

Detaylı

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION TAKDİM INTRODUCTION AREL DERİ 1960 yılında başladığı mobilya dekorasyon üretimini 48 yıldır başarı ile devam ettirmektedir. Değişen zamanın yenilik ve gelişimini takip eden firmamız 2000 yılında deri ile

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

Dünya devinin gücünü hissedin

Dünya devinin gücünü hissedin Türkiye Distribütörü Feel the power of world giant Dünya devinin gücünü hissedin Yıllık üretim 110.000 adet Kapalı üretim alanı 7.000 m² 10msn hız İleri teknoloji Çevreci Annual capacity 110.000 pcs Building

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

www.yusevmobilya.com YUSEV MOBİLYA Kurulduğu günden bu yana kaliteyi ve güveni esas alan şirketimiz her geçen gün büyüyerek hizmette kalite ve güven esasına dayanarak büyümeyi hedeflemektedir. Tasarımda

Detaylı

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com DELTA KABLO Türk kablo sektörünün en büyük

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET BİLGİLERİ VE İLETİŞİM COMPANY İNFORMATİON AND COMMUNİCATİON NİTRO TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. ADRES: ADİL YAŞAR CAD. ZİLAN AP. NO: 2A YENİMAHALLE / SİİRT

Detaylı

just like all, but unique!

just like all, but unique! just like all, but unique! v v Amatör ruhumuzu koruyarak profesyonel işler çıkartıyoruz... Tecrübeli ve her biri konularının uzmanı departman yöneticilerimiz ile sürekli yenilikleri takip eden, teknolojik

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location www.otonomi.com.tr BİR İLKİN OTONOMİSİ Son Teknoloji Donanımlar ve Stratejik Konum ile Yatırımların Merkez Üssü The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments

Detaylı

Meriç Süt ürünleri... Meric Dairy Products

Meriç Süt ürünleri... Meric Dairy Products Meriç Süt ürünleri... 1998 yılında,200m² kapalı alanı,8 personeli ve 2.000 litrelik günlük süt işleme kapasitesi ile üretime başlayan Meriç İşletmeleri, kısa sürede tesislerini genişleterek kapalı alanını

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company.

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company. Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company www.akua-pet.com QUALITY KALİTE HAKKIMIZDA Akua Pet Preform A.Ş. Gaziantep. Organize Sanayi Bölgesinde 011 yılının ilk

Detaylı

Hakkımızda / About. /teklezet /teklezet /teklezet

Hakkımızda / About.   /teklezet /teklezet /teklezet www.teklezet.com Hakkımızda / About Adıyaman organize sanayi bölgesinde TEKLEZET markası ile kurulan firmamız mantı, tel kadayıf, böreklik yufka ve baklavalık yufka imalatına başlamış olmakla beraber lavaş

Detaylı

TRAVERTINE COLLECTION

TRAVERTINE COLLECTION TRAVERTINE COLLECTION a trademark of ALISTONE COMPOSITE MARBLE COLLECTION 2015 FİRMA PROFİLİ 1965 de Sayın Ali BAŞARIR ın torna makinesinde başlayan girişimcilik hayatı sırasıyla tarım makineleri, mermer

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE www.guvenckalip.com Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE 2018 Hakkımızda Güvenç Kalıp Sanayi 2003 yılında kurulmuş olup, plastik kalıp sektöründe

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr YÜKSEK TEKNOLOJİ TEVERDOOR kapı paneli tesisi teknolojik bakımdan dünyadaki en gelişmiş, en yüksek teknolojik donanıma sahip, sayılı

Detaylı

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com www.turkeliray.com TÜRKELİ RAY www.turkeliray.com History: Aktar Holding and Emin Aktar, in 1947, established Türkeli Ticaret A.Ş which has been general distributor of lifts of world-wide known Schlieren

Detaylı

SELİMOĞLU-DEMİRLAND-DOSSO DOSSİ İŞBİRLİĞİ Temelleri 1961 yılında atılan SELİMOĞLU İNŞAAT kurulduğundan bugüne kadar gerek kendi sektöründe, gerekse petrokimya ve gıda alanlarında yatırımlarını sürdürmektedir.

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

Natural Stone Collection

Natural Stone Collection Natural Stone Collection The Place Where Your Projects Come True... MYM Natural Stone is a manufacturer and exporter company in marble industry with its experienced staff since 2006. Located in Afyonkarahisar

Detaylı

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari PROJE NEO TEK kent ekipmanlari Hakkımızda Şirketimiz Perakende satışı olmayan ve öncelikle Müşterinin gereksinimlerine duyarlı Projeleri en uygun ve ekonomik şekilde hayata kavuşturan, dinamik ekibiyle

Detaylı

FLORAD HAVLU RADYATÖR FİYAT LİSTESİ

FLORAD HAVLU RADYATÖR FİYAT LİSTESİ 01.01.2017 FLORAD HAVLU RADYATÖR FİYAT LİSTESİ Ürün Çap (mm) Boru Sayısı Beyaz ( TL/Ad. ) Krom ( TL/Ad. ) Adet / Palet 4x7 22 10 71.33 120.67 150 4x8 22 11 78,00 130.89 130 4X9 22 12 84.00 143.56 120 4x10

Detaylı

Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan. Respect for the enviroment and human opening the quality and comfort

Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan. Respect for the enviroment and human opening the quality and comfort Polimer kapı ve pencere sistemlerinde Eryap Systems of polymer door and windows Eryap Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan pencere Respect for the enviroment and human opening the quality

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue To Rise With Our New Identity and Projects www.aliisildar.com.tr Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue

Detaylı

www.crossregions.com Turkey: + 90 212 347 4756 USA: +1 904 242 6555 Email: info@crossregions.com

www.crossregions.com Turkey: + 90 212 347 4756 USA: +1 904 242 6555 Email: info@crossregions.com www.crossregions.com Turkey: + 90 212 347 4756 USA: +1 904 242 6555 Email: info@crossregions.com 1. Kapak. 2. çindekiler. 3. Misyonumuz. 4. Yönetim Ekibi. 5. Sektör ve Piyasa Ortamı. 6. Fırsat. 7. Piyasa

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

İstanbul a Hoşgeldiniz

İstanbul a Hoşgeldiniz Welcome To Istanbul İstanbul a Hoşgeldiniz CHIC Accessories Administration Office CHIC Tekstil ve Metal would like to welcome you to Turkey! Our company s aim is to offer our clients complete branding

Detaylı

a trademark of ALISTONE www.compostone.com.tr

a trademark of ALISTONE www.compostone.com.tr ALISTONE OUR COMPANY Our Company ALISTONE Marble Company has founded by Mr. Ali and Mehmet Başarır in 2005 with a long business life experience started with turning machine manufacturing and respectively

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

Marble New Technology Marble Coating Yeni Teknoloji Mermer Kaplama

Marble New Technology Marble Coating Yeni Teknoloji Mermer Kaplama www.leydimutfak.com HAKKIMIZDA ENKAY Alüminyum Mutfak Eşyalarının temeli 1978 yılında kurulen GÖZDE Alüminyum la atıldı. 150 m2 lik bir alana imalathanesini kurarak alüminyum sıvamacılığı ile mutfak eşyaları

Detaylı

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse www.hidirusta.com İŞİMİZDE UZMANIZ We are professional in our business Geniş ürün gamı ve tecrübeli satış kadromuzla hizmetinizdeyiz. We are ready to serve

Detaylı

Tanrıkulu şirketler grubu kâğıt metal ve plastik olmak üzere üç ana dalda, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi üç büyük şehirde 1989 yılından beri

Tanrıkulu şirketler grubu kâğıt metal ve plastik olmak üzere üç ana dalda, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi üç büyük şehirde 1989 yılından beri Tanrıkulu şirketler grubu kâğıt metal ve plastik olmak üzere üç ana dalda, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi üç büyük şehirde 1989 yılından beri geridönüşüm faaliyetlerini sürdürmektedir. Tanrıkulu Plastik

Detaylı

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama About Us Our company Haktes Tarım Ürünleri is active in dried food industry since 000. Our factory located in AYDIN - Germencik makes production in compliance with TSE (Turkish s Institution) standards.

Detaylı