TEMEL İZOLASYONU UYGULAMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEMEL İZOLASYONU UYGULAMASI"

Transkript

1 Temel u Uygulaması Son güncelleme : TEMEL İZOLASYONU UYGULAMASI Hazırlayan Kaan SAKA İnşaat Mühendisi

2 Temel u Uygulaması Temel iç ve dış kalıpları söküldükten sonra kalan moloz ve beton artıkları iyice temizlenir. Temizlikten sonra yüzeylerde bulunan kılcal çatlakları kapatmak amacıyla tüm yüzeye kapiler dolgu sağlayıcı PSA 05 zemin durumuna göre izolasyon fırçasıyla sürme olarak yada kenar bölgelerde set oluşturan temel kirişleri (perdeleri) varsa gölleme yöntemiyle grobetona iyice emdirilir.

3 Temel u Uygulaması Kalıplarda kullanılan Tij demirleri iyi yalıtılmadığı taktirde dış ortamla iç ortam arasında su köprüsü oluştururlar. Eğer kalıpları tutturmak amacıyla tij demirleri kullanılmışsa bu demirler olabildiğince uç kısımlarından kesilmelidir.

4 Temel u Uygulaması Biçimsiz temel kalıplarının oluşturduğu beton yüzeyindeki çıkıntılar kırılarak düzgün bir beton yüzeyi elde edilmelidir.

5 Temel u Uygulaması Temel perdesinin, kirişlerinin, ampartmanların iç ve dış yüzeylerinde bulunan kılcal çatlakları kapatmak amacıyla tüm yüzeye kapiler dolgu sağlayıcı PSA 05 izolasyon fırçasıyla emdirilmek üzere uygulama yapılır. Bu uygulama neticesinde su bazlı olan PSA cm betonun içine nüfuz ederek kılcal çatlakları doldurmaktadır. Kılcal çatlakların tamamen doldurulabilmesi için bu uygulama en az 2 kez yapılmalıdır.

6 Temel u Uygulaması PSA 05 uygulamasının ardından betonarme perde üzerinde bulunan Tij delikleri çevresine 10cm x 10cm ebadında 1 kat PSA Mastik sürüldükten sonra PSA Mastik üzerine 10cm x 10cm ebadında 45 gr/m2 lik geotekstil keçe 1kat PSA Mastik ile beton zemin üzerine yapıştırılarak tij demirlerinin izolasyonu sağlanır.

7 Temel u Uygulaması Farklı fazlardaki beton Çelik kolon perde beton birleşimi Farklı fazlardaki beton Beton yüzeylerle bulunan derinlemesine çatlaklar, farklı zamanlarda dökülerek aralarında faz farkı oluşturmuş olan beton birleşim yerleri veya diletasyon yüzeylerinin iki yüzeyine de 10 cm genişliğinde 1 kat PSA Mastik sürülür. PSA Mastik üzerine 20 cm genişliğinde 45 gr/m2 lik geotekstil keçe her iki beton yüzeyine 10 cm bindirilecek şekilde 2.kat PSA Mastik ile beton zeminin üzerine yapıştırılması sağlanarak birleşim bölgesinin izolasyonu sağlanır.

8 Temel u Uygulaması Perdelerle taban döşemesinin birleşim noktalarının PSA Mastik ile geotekstil keçeli izolasyonu Temel kirişinin gro betonla birleşim yerlerinin (varsa ampartmanların temel kirişleriyle birleşim yerlerinin) her iki tarafına da 10 cm genişliğinde bir kat PSA Mastik uygulanır. Akabinde her iki yüzeye de 10 cm bindirme yapacak şekilde 45 gr/m2 lik geotekstil keçesi üzerine 2. kat PSA Mastik uygulanarak geotekstil keçesinin iyice yapışması sağlanır. Böylece birleşim/köşe noktalarında daha sonradan maruz kalabileceği dış etkilerle oluşabilecek çatlaklara karşı ilave önlem alınmış olunacaktır.

9 Temel u Uygulaması Perde betondan geçen pis su borusunun izolasyonu (PSA-Mastik ve 45gr/m2 lik keçe ile) Perde betondan geçen pis su borusunun izolasyonu (PSA-Mastik ve 75gr/m2 lik fiber inşaat filesi ile) Beton içerisinden geçirilen tesisat borularının duvarla temas noktalarına uygun izolasyon yapılmadığı taktirde bu bölgeler su kaçağı için en zayıf noktalar olacak ve dış ortamdaki su iç ortama çok rahat geçecektir. Bu noktaların izolasyonu için; Tesisat borusunun betonla temas noktasına, borunun etrafındaki betona (yaklaşık olarak borunun çapı kadar genişlikte) ve borunun kendi çevresine yaklaşık 10cm genişliğinde 1 kat PSA Mastik sürülür. PSA Mastik sürülen bölgelere 45 gr/m2 lik geotekstil keçe (yada 75 gr/m2 lik fiber inşaat filesi) üzerine 2. kat PSA Mastik sürülerek beton zemine ve boru üzerine yapıştırılması sağlanarak birleşim bölgesinin izolasyonu yapılmış olur.

10 Temel u Uygulaması 2.kat PSA 05 uygulaması ve birleşim bölgelerinin geotekstil keçeyle (veya 75 gr/m2 lik fiber inşaat filesiyle) PSA Mastik li izolasyonu yapıldıktan sonra toprakla temas eden temel kiriş yüzeylerine (perdelerine) 1 kat PSA 08 (Çimentolu) izolasyon fırçasıyla sürme olarak uygulanır. Akabinde bu yüzeye 75 gr/m2 lik fiber inşaat filesi gerilir ve üzerine 2.kat PSA 08 (Çimentosuz) izolasyon fırçası ile uygulanarak duvara yapışması sağlanır.

11 Temel u Uygulaması u tamamlanan temel kirişi (perdesi) 1.Kat PSA 08 üzerine gerilmiş fiber inşaat filesi Fiber inşaat filesi üzerine 2. kat PSA 08 uygulandıktan sonra temel kirişi (veya perdesi) izolasyonu tamamlanmış olacaktır.

12 Kullanılan Malzemeler : PSA - 05 TANIMI : PSA - 05 Su bazlı şeffaf, esnek ve yüksek aderansa sahip bir malzemedir. Modifiye polimer esaslı olup kür bitiminde suda çözülmeyen bir tabaka meydana getirir. KULLANIM ALANLARI : Kapiler su geçirgenliğinin söz konusu olduğu tüm beton yapılarda güvenle kullanılır. Örneğin; teras, su deposu, hangar, bodrum ve galeriler, yüzme havuzları, tünel, su kanalları, dış cephe duvarları, banyo/tuvalet taban betonları, bina temelleri, saha betonları, hava alanları, beton park sahaları ile beton yüzeylerin don etkisine karşı korunmasında ve su geçirimsiz hale getirilerek izole edilmesini sağlar. KULLANIM ŞEKİLLERİ : a) Çatı izolasyonları : İzole edilecek zemin iyice temizlenir. Tüm giderler kapatılır. 1/8 oranında sulandırılmış PSA - 05 zemine dökülür. Çekçek veya fırça yardımıyla yüzeydeki malzeme sürekli dağıtılarak tüm yüzeyin ilacı iyice emmesi sağlanır. Dört saat sonunda yüzeyde kalan fazla ilaçlar giderler açılarak boşaltılır ve en az 2 saat kurumaya bırakılır (bu süre yaz günlerinde 2 saat, kış günlerinde ise en az 24 saatlik bir süre kurumaya bırakılır). Birinci kat uygulamadan 2 saat sonra saf ilaca normal çimento bir matkap yardımıyla zeytinyağı kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Zeytinyağı kıvamındaki ilaç bir fırça yardımıyla tüm yüzeye ( Parapet duvarları ve baca baca sıvaları dahil ) bir kat sürülerek ikinci kat uygulaması yapılmış olur. İkinci kat uygulamasından 24 saat sonra saf PSA - 05 ilacı fırça ile tüm yüzeye bir kat sürülerek üçüncü kat uygulaması yapılır. Çatı yüzeyinde bulunan çatlakların uzunluğu 1 m. yi geçiyorsa bu çatlaklar hareketli çatlaklardır. Ayrıca iki bina birleşimi olan yerler ve de baca dipleri gibi yerlere fileli PSA MASTİK kaplanması gerekir. b) Duvar izolasyonları : Dış ve iç cephe duvarlarında meydana gelen rutubetli yüzeyler iyice temizlenir ve varsa boya kalıntıları mümkün olduğunca kazınır. Temizlenmiş yüzeye ilaç fırça ile bol miktarda emdirilir ( İlaç sıvanın içine iyice nüfuz etmelidir).birinci kat uygulamadan yaklaşık iki saat sonra aynı şekilde sıva üzerine bol miktarda ilaç sürülerek ikinci kat uygulaması yapılır ve 24 saat kurumaya bırakılır. İzole edilmiş yüzeye sürülecek boyanın içersine % 10 ilaç karıştırılıp boyama işlemi yapılır. AMBALAJ ŞEKLİ : 20 Kg. lık ambalajlarda. DEPOLAMA ŞEKLİ : Don etkisinden korunduğu takdirde ambalajı açılmadan asgari 5 yıl saklanabilir. SAĞLIK ŞARTLARI : Kapalı mekan uygulamalarında ortam havalandırılmalıdır. Uygulamalarda eldiven kullanılmalı, ciltle temas halinde bol suyla yıkanmalıdır. KULLANIM MİKTARI : Düz zeminlerde 1 lt. ile 1,5 m² ( çatı, beton saha vs.). Düşey zeminlerde 1 lt. ile 3 m² (duvar, vs.) Alan izole edilebilir.

13 Kullanılan Malzemeler : PSA - 08 TANIMI : PSA - 08 : Yapışma ve nüfuz kabiliyeti yüksek, elastomerik sıvı plastik yüzey kaplamasıdır. Su buharını yoğunlaştırıp difüzyon kontrolü sağlar, nefes alır, suda çözünmez. Sağlığa zararlı bir etkisi yoktur. Isı değişimlerinden etkilenip kabuklanmaz. Su ve nemi geçirmez. KULLANIM ALANLARI : Teras çatı, temel ve temel perde, Seramik altı (Islak hacim,balkon), toprak altı (temel perde) ve duvar, havuzlar, su deposu ve zeytin kuyularında kullanılır. Dış cephede çürük yüzeyleri sağlamlaştırma amacı ile boya altında kullanılır. KULLANIM ŞEKİLLERİ : 18 kg lık kovaya 5 litre çimento ilave ederek matkap mikserle karıştırılır. PSA - 08 karışımın sürüleceği yüzeyler önceden PSA - 05 ile izole edilmelidir. PSA - 08 karışımı bir fırça yardımı ile uygulama yapılır. Astar katta ilk karışımın içine 5~7 lt arası su girilebilinir. Ana katlarda 18 kg kovaya inceltilmiş çimento karışımı ( 7 litre ) girilir. Gerektiğinde astar katta en fazla 7 litre ilave su girilebilir. Gerektiğinde 18 kg PSA - 08 e 18 litre inceltilmiş çimento girilebilir. Çimento miktarı azaldıkça elastikleşir ve aderansı artar. Çimento miktarı arttıkça sertleşir ve üzerine seramik harcı tutunur. Katlar arası kuruması süresi 3 4 saattir. En az 2 kat olmak üzere maksimum 6 kata kadar yapılabilir. Geniş alanlarda (~40 m² nin üzerindeki yatay alanlarda) ve genleşme yerlerinde taşıyıcı file kullanılmalıdır. AMBALAJ ŞEKLİ : 18 Kg. lık ambalajlarda. DEPOLAMA ŞEKLİ : Don etkisinden korunduğu takdirde ambalajı açılmadan asgari 1 yıl saklanabilir. SAĞLIK ŞARTLARI : Kapalı mekan uygulamalarında ortam havalandırılmalıdır. Uygulamalarda eldiven kullanılmalı, ciltle temas halinde bol suyla yıkanmalıdır KULLANIM MİKTARI : Düz zeminlerde 1 lt. ile 1 m² ( çatı, beton saha vs.). Düşey zeminlerde 1 lt. ile 1 m² (duvar, vs.) Alan izole edilebilir.

14 Kullanılan Malzemeler : PSA - MASTİK TANIMI : PSA - MASTİK : Su bazlı, esnek ve yüksek aderansa sahip bir malzemedir. Modifiye polimer esaslı olup kür bitiminde suda çözülmeyen elastik bir tabaka meydana getirir. İstenildiğinde değişik renklerde yapılabilmektedir. KULLANIM ALANLARI : Kapiler su geçirgenliğinin söz konusu olduğu tüm beton yapılarda güvenle kullanılır.örneğin; çatı, teras,su deposu, hangar, bodrum ve galeriler, yüzme havuzları, tünel, su kanalları, dış cephe duvarları, banyo/tuvalet taban betonları, bina temelleri, temel hareketlerinden oluşan hareketli sıva çatlaklarının tamirinde, beton çatlakları tamirinde, dilatasyon birleşimlerinde ve tüm hareketli çatlaklarda güvenle kullanılır. KULLANIM ŞEKİLLERİ : İzole edilecek zemin iyice temizlenir.temizlenmiş yüzeye ¼ oranında sulandırılmış PSA - 05 su yalıtım malzemesi iyice emdirilir ve iki saat kurumaya bırakılır. PSA - 05emdirilmiş yüzey kuruduktan sonra PSA - MASTİK iki kat olacak şekilde tüm yüzeye fırça ile sürülür (birinci kat uygulamadan iki saat sonra ikinci kat uygulama işlemi yapılabilir). PSA - MASTİK uygulamalarında file kullanımı güvenli olur. AMBALAJ ŞEKLİ : 15 Kg. lık ambalajlarda. DEPOLAMA ŞEKLİ : Normal şartlarda korunduğu takdirde ambalajı açılmadan asgari 1 yıl saklanabilir. SAĞLIK ŞARTLARI : Kapalı mekan uygulamalarında ortam havalandırılmalıdır. Uygulamalarda eldiven kullanılmalı, ciltle temas halinde bol suyla yıkanmalıdır. KULLANIM MİKTARI : Düz zeminlerde 1 kg. ile 2 m² Düşey zeminlerde 1 kg. ile 3 m² Alan izole edilebilir.

15 Kullanılan Malzemeler : İnşaat filesi ve Geotekstil Keçe 75 gr/m2 Fiber İnşaat Filesi 45 gr/m2 Geotekstil Keçe

16 BAŞLICA REFERANSLARIMIZ E. ÖZGÖRKEY GRUBU İZMİR Eylül İnşaat Ayrancılar / İZMİR AIALOFT Projesi ( 6 Villa ) Ayayorgi / İZMİR Zeyrek Petrol Eskizmir / İZMİR KEY OTEL Konak / İZMİR Dr. Erol ÇITIR AMASYA Feast Gıda Ürünleri Fabrikası Torbalı / İZMİR EKŞİOĞLU Çiftliği Urla / İZMİR ÖZGÖRKEY Otomativ Bornova / İZMİR Zeytin Evleri - EKŞİOĞLU Didim / AYDIN HİDROMEK Cemal ÖKMEN ANKARA Tayf İnşaat Zeytin Alanı / İZMİR HİDROMEK Ege Serbest Bölgesi Gaziemir / İZMİR by KEPİ Sarnıç / İZMİR HİDROMEK Bakım Atölyesi Arsin / TRABZON Dr.Hüsnü ÇANGA Marmaris / MUĞLA Sefaköy Villaları Urla / İZMİR Final Dershanesi Eyüp AYDIN Erbaa / TOKAT Kösten Otel Alaçatı / İZMİR Çözüm Dershaneleri Gaziemir / İZMİR Zemin AKDORU Villası Sefaköy / İZMİR Akpet Petrol Taşova / AMASYA Koç İnşaat Gaziemir / İZMİR Taner GÖVSA - KARBON İNŞ. Sefaköy Urla / İZMİR Doğtaş Mobilya Sarnıç / İZMİR Mimar Özkan ÖZTÜRK Villası Çeşmealtı / İZMİR

HAVUZ İZOLASYONU UYGULAMASI

HAVUZ İZOLASYONU UYGULAMASI Havuz u Uygulaması Son güncelleme : 05.11.2013 HAVUZ İZOLASYONU UYGULAMASI Hazırlayan Kaan SAKA İnşaat Mühendisi Havuz u Uygulaması Havuz perde duvarlarının iç ve dış kalıpları söküldükten sonra kalan

Detaylı

ÇATI SU İZOLASYONU UYGULAMASI

ÇATI SU İZOLASYONU UYGULAMASI Çatı Su u Uygulaması Son güncelleme : 10.11.2013 ÇATI SU İZOLASYONU UYGULAMASI Hazırlayan Kaan SAKA İnşaat Mühendisi Çatı Su u Uygulaması Bir yapının çatısı yağmur, kar ve güneş gibi en olumsuz hava etkilerine

Detaylı

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI:

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI: SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOSU SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Doğal zemine oturan veya tabliyeye oturan teras tipi havuzlarda, depolarda, su gören betonarme yüzeylerin İZOTEX markalı Su Yalıtım Membran

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SİKA Bitüm ve bitümlü maddelerin hemen hepsi siyah

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Toprak altında kalan betonarme perde yüzeylerin dıştan İZOTEX markalı Su Yalıtım Membranı ile yüzeye yapıştırılması suretiyle su yalıtımının yapılması

Detaylı

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI SIVA UYGULAMASI KAPLAMA UYGULAMALARI 1 derz yerleri kapatılmalıdır. derz yerleri alkali dayanımı yüksek derz bandı ve derz dolgusu kullanılarak kapatılmalıdır. TEKNİK

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

TEMELDE SU YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

TEMELDE SU YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TEMELDE SU YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TEMELDE SU YALITIMI Yapıların zeminle temas eden bölümlerinin

Detaylı

UYGULAMA DETAYLARI. 7 Ahşap çatı detayı. 8 Soğuk hava deposu detayı.

UYGULAMA DETAYLARI. 7 Ahşap çatı detayı. 8 Soğuk hava deposu detayı. UYGULAMA DETAYLARI 1 Cephe mantolama, denizlik bölgesi detayı. 2 Cephe mantolama, doğrama üstü detayı. 3 Cephe yalıbaskı detayı. 4 Üzerinde gezilmeyen çatı detayı. 5 Üzerinde gezilen çatı detayı. 6 Bahçe

Detaylı

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Bu sistemde

Detaylı

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Islak hacimler gibi akışkan ve basınçlı suyun olmadığı mekanlarda İZOTEX markalı Su Yalıtım

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION INSULEX SU B2X POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION MORTAR TANIMI Polimer bitüm esaslı, iki bileşenli, çok elastik, su bazlı, elyaf takviyeli,

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI

ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI Genel olarak eğimi % 5

Detaylı

Kaynak: www.binko.com.tr ESKİ BİNALARDA RUTUBET PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ

Kaynak: www.binko.com.tr ESKİ BİNALARDA RUTUBET PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ Kaynak: www.binko.com.tr ESKİ BİNALARDA RUTUBET PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ Lütfen görmek istediğiniz problemi seçiniz. Her seçenekte probleminizi doğru teşhis edebilmenize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Detaylı

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. DIN 48'e göre 7 atm'e kadar su

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rulo üzeri akrilik zemin kaplama özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık hava şartlarında

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 1. Kapsam Gazbeton blok ile örülen duvarların yüzeyine sıva uygulama kurallarına ilişkin esasları kapsar. 2. Tanım Harç: Bileşenler: Kum:

Detaylı

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ÜRÜN BİLGİSİ Tanımı : Deformasyona karşı dayanıklı doğal kauçuk esaslı su yalıtım profilleri. Su ile temas ettiğinde içerdiği Hidrofilik maddeler dolarak hacminin

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

YEŞİL ÇATI VE TERAS BAHÇELERDE SU YALITIMI YAPILMASI

YEŞİL ÇATI VE TERAS BAHÇELERDE SU YALITIMI YAPILMASI YEŞİL ÇATI VE TERAS BAHÇELERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Yeşil Çatı ve Teras Bahçelerin, İZOTEX Su Yalıtım Membranı kullanılarak su izolasyonun yapılması işidir. YÜZEY HAZIRLIĞI: Mevcut perde dış yüzünde

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ

DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ www.altuninsaat.com.tr bilgi@altuninsaat.com.tr DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK NEDİR? Sprey Poliüretan Köpük; Mobil izolasyon aracı içerisinde bulunan özel donanımlı makine

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2)

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) 2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) Sağlıklı ve rahat yaşam sadece uygun ısı ve nem şartlarına sahip olan mekanlarda mümkündür. Yapılarda görülen rutubetli alanlar, küf oluşması

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,39 0,43. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ. Polimer modifiyeli Bitüm esaslı Su Yalıtım Malzemesi (Tek bileşenli)

YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ. Polimer modifiyeli Bitüm esaslı Su Yalıtım Malzemesi (Tek bileşenli) YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ ARDEX BU-T Yüksek uygulama güvenliği Dikey yüzeylerde akmayacak şekilde tiksotropik Esnek ve çatlak köprüleme özellikli Yüksek ısı direnci Soğuk havalarda da yüksek esneklik ve elastikiyet

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı su yalıtım harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. EN 12390-8'e göre 5 atm'a kadar

Detaylı

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Duvar Giydirme Sisteminde, Metal Konstrüksiyon tavan U (TU) ve tavan C (TC) profillerden oluşturulur. Duvarın şakülünde ve terazisinde

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

teknik uygulama detayları

teknik uygulama detayları teknik uygulama detayları içindekiler Panel Detayları Betonarme Hatıl-Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...03 Çelik Konstrüksiyon -Gazbeton Döşeme Paneli Orta Nokta Bağlantı Detayı...04

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ (MANTOLAMALI) LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI

Detaylı

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME THERMOMEX ISI,SES YALITIMI ile SU İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME TEMEL ÖZELLİKLER TANIM Yapısında bulunan özel hafif agregalar ve polimerler sayesinde her koşulda kolayca hazırlanıp rahatlıkla uygulanabilen

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA 1 EKOKAT IS 101 YALITIMLI İÇ SIVA ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - IS 101 Yalıtımlı İç Sıva, perlit esaslı iç cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yalıtımın dış cepheden

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

Zenon Panel Montaj Kılavuzu - Sayfa 1

Zenon Panel Montaj Kılavuzu  - Sayfa 1 Zenon Panel Montaj Kılavuzu www.zenonpanel.com - Sayfa 1 Bu kılavuz, Zenon Panel montajında dikkat edilmesi gereken önemli noktaların özetlendiği dokümandır. Aşağıda belirtilen hususların dikkate alınması

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,50 0,56. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi 1 / 3 AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi Su Yalıtım Sistemleri / Çimento + Akrilik Esaslı Bayındırlık Poz No: 04.477/2 TANIMI Çimento ve akrilik esaslı, süper elastik, çift

Detaylı

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Asfalt üzeri akrilik zemin kaplaması özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde

ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde ProfilEx ısı yalıtımı (mantolama) ve sıva uygulamalarında yapıların; pencere, kenar, köşe, yatay veya düşey düzgün boşluklar (fuga) gerektiğinde kullanılan ve sistemi tamamlayan profil çeşitleri markasıdır.

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

Bitümlü Örtüler BĐTÜMLÜ ÖRTÜ NEDĐR? ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ. Bitümlü örtüler; 1. Taşıyıcı ve 2. Bitümden oluşurlar. Bitüm.

Bitümlü Örtüler BĐTÜMLÜ ÖRTÜ NEDĐR? ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ. Bitümlü örtüler; 1. Taşıyıcı ve 2. Bitümden oluşurlar. Bitüm. Bitümlü Örtüler ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ BĐTÜMLÜ ÖRTÜ NEDĐR? Bitümlü örtüler; 1. Taşıyıcı ve 2. Bitümden oluşurlar. Bitüm Bitüm Taşıyıcı 1 BĐTÜM NEDĐR? Doğada tabii olarak bitüm kayaları

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

DİLATASYON DERZİ. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

DİLATASYON DERZİ. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DİLATASYON DERZİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DİLATASYON DERZİ Yapının kendi ağırlığından ya da oturduğu zeminden

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İNŞ4001 YAPI İŞLETMESİ METRAJ VE KEŞİF-2 Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER http://kisi.deu.edu.tr/huseyin.yigiter YIĞMA BİNA

Detaylı

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr SIVALAR www.doganeralci.com.tr ELYAFLI ISI YALITIM LEVHA SIVASI Ürün Tanımı Binaların içten ve dıştan ısı yalıtımına, her türlü ısı yalıtım levhasını (Taşyünü, EPS, XPS vb.) üzerine uygulanan çimento esaslı

Detaylı

MEVCUT UYGULAMA MODÜLER YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME. Avantajları. Dezavantajları. Avantajları. Dezavantajları

MEVCUT UYGULAMA MODÜLER YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME. Avantajları. Dezavantajları. Avantajları. Dezavantajları MEVCUT UYGULAMA MODÜLER YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME Grobeton üzerine metal ayaklarla monte edilen kompozit paneller Avantajları Modüler Kaba inşaat sonrasında uygulanabilir İçinden her türlü tesisat rahatça geçirilebilir

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ 1 Wallmerk Isı Yalıtım Sistemi Isı Yalıtım Sistem Bileşenleri Sistem Profilleri AZ ENERJİ, TEMİZ ÇEVRE, KORUNMUŞ DOĞA Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

BRİKET DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

BRİKET DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi BRİKET DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi BETON BRİKET DUVAR Beton briket bloklar, kum, çakıl, tüf, bims (sünger

Detaylı

DUVARLAR duvar Yapıdaki Fonksiyonuna Göre Duvar Çeşitleri 1-Taşıyıcı duvarlar; 2-Bölme duvarlar; 3-İç duvarlar; 4-Dış duvarlar;

DUVARLAR duvar Yapıdaki Fonksiyonuna Göre Duvar Çeşitleri 1-Taşıyıcı duvarlar; 2-Bölme duvarlar; 3-İç duvarlar; 4-Dış duvarlar; DUVARLAR Yapılarda bulunduğu yere göre, aldığı yükleri temele nakleden, bina bölümlerini birbirinden ayıran, bölümleri çevreleyen ve yapıyı dış tesirlere karşı koruyan düşey yapı elemanlarına duvar denir.

Detaylı

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Seramik kesme ve delme aletleri hangi özelliklerde olmalıdır? a. Kesme ve delme aletlerin kesici kısımları keskin olmalıdır. b. Kızaklar temiz ve kolay

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003029 GÖZDE ÖZGÜR 17 HAZİRAN 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :GÖZDE ÖZGÜR NUMARASI :10080003029

Detaylı

Çimento Esaslı Ürünler ile Su Yalıtımı

Çimento Esaslı Ürünler ile Su Yalıtımı Çimento Esaslı Ürünler ile Su Yalıtımı ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ Genel Özellikler En az bir bileşeni ÇĐMENTO içerir Uygulamadan önce SU ile karıştırılır Sürülerek uygulanır Kuruyana kadar

Detaylı

D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. D_DC_75_Ω_DCC_75_40AKS (CX+BX+DC75+Ω+BX+DCC75) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

TEKNOLATEX 500. Bayındırlık Poz No: /1-i. Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı. Ürün Tanımı:

TEKNOLATEX 500. Bayındırlık Poz No: /1-i. Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı. Ürün Tanımı: TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-i Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. Kullanım

Detaylı

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm

ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) 0,32 0,35. SİSTEMİN YANGIN DAYANIMI Mevcut duvar ve yalıtım malzemesi hariç cm DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKETLEME SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 60 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) 150 166 BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) 100 m >100 m ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ

Detaylı

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü.

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. ŞAP VE DÖKME EPOKSİ ASTARI ARDEX A 35 Hızlı şap çimentosu ARDURAPID Efektli Hızlı kürlenir ve üzerine hızlı kaplama yapılabilir 3 saat sonra

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ Hasar Tespiti Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. YÜZEY HAZIRLIĞI Ekipmanlar 1- Mastar / Cetvel 2- Beton kalemi 3- Kırıcı 4- Tel fırça 5- Spiral

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar Giydirme Sisteminde Metal Konstrüksiyon, Duvar U (DU) ve sadece 75mm ve 100mm Duvar U ve Duvar C profiller

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı