Stericool H 2 O 2. plazma sterilizatörler Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Stericool H 2 O 2. plazma sterilizatörler Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü"

Transkript

1 Stericool H 2 plazma sterilizatörler Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü

2

3 Stericool H 2 plazma sterilizatörler Sterilizasyon ünitesinin günlük ihtiyaçlarını karşılar Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü Dünyanın lider enfeksiyon kontrolü çözüm tedarikçisi Getinge tamamen yeni, teknolojik olarak gelişmiş ve düşük sıcaklıkta sterilizasyon için uygun çözüm Stericool u piyasaya sürmekten iftihar ediyor. Stericool sterilizatörler hassas, ısıya ve neme karşı duyarlı aletlerin hızlı ve güvenli bir şekilde sterilizasyonunu sağlamak için patentli teknolojiler kullanmaktadır. Stericool H 2 plazma sterilizatörler farklı sterilizatör boyutlarında geniş bir portföy ve yeterli sarf ürünleri aralığıyla birleştirilmiş hızlı, standart ve gelişmiş üç program seçeneği sunmaktadır. Müşterilerimize olan uzun vadeli bağlılığımız, global güvenilir satış ve servis ağımızdan sağladığımız tam destek Stericool u gerçekten güvenilir bir seçenek haline getirmektedir.

4 HMI ekranının sezgisel tasarımı ünitenin çalışmasını basitleştirmektedir. Sterilizasyon programı evreleri ve temel işlem parametreleri gerçek zamanlı olarak görüntülenir. Konteynerler için öne yüklü H sterilize edici (ST030 ve ST240) Haznede RF plazma sterilizatörden kalıntı H sızıntısının olmamasını sağlar Yüksek verim için 2 raf ve zengin hazne boyutları Otomatik olarak çalıştırılan kayar kapı Geçişli işlemler için çift kapaklı seçenek alan ayırma gerekliliklerini karşılamaktadır Konteynerler için yana yüklü H202 sterilize edici (ST450) Veri kaydı için harici arabirim bağlantısı (SD bellek, USB ve Ethernet) Hareketlilik için küçük tekerlekler (lastik ayak sağlanır)

5 Kesin ve tutarlı sonuçlar elde etmek hastane verimliliğini artırır Kullanıcı dostu önceden tanımlanmış sterilizasyon programları: Stericool sterilizatörleri bir saatten daha kısa bir sürede geniş yelpazedeki hassas tıbbi aletleri sterilize etmek için üç tane tam otomatik program özelliği göstermektedir. Standart program tek kanallı esnek ve orta uzunlukta sert lümenleri olan genel tıbbi aletleri sterilize etmek için tasarlanmıştır. Hızlı program geniş yüzeyli sterilizasyon yükleri için daha kısa sterilizasyon süresi sağlar. Gelişmiş program uzun sert lümenleri olan cerrahi aletleri sterilize etmek için tasarlanmıştır. HMI ekranının sezgisel tasarımı sistem verimliliğini artırmakta ve operatör hatalarını en aza indirmektedir. En gelişmiş RF plazma teknolojisi: RF plazma teknolojisi H 2 kalıntılarını hazne içinden ve hassas tıbbi aletlerin yüzeyinden nazikçe çıkarmak için optimize güçte homojen hazne için plazma dağıtımı sağlamaktadır. Çift kapaklı, geçişli işlemler: Stericool sterilizatörler için tek kapaklı işlem standarttır. Bir seçenek olarak geçişli çift kapaklı solüsyon modern MSÜ lerin alan ayırma gerekliliklerini mükemmel bir şekilde yerine getirmektedir. Sterilizasyon yükleri döngünün iptal edilmesi halinde temiz oda işlem bölgesine geri gönderilir. Onaylanmış laboratuvardan ISO uyumlu test doğrulaması: Önemli sterilizasyon parametreleri özel sensörlerle gerçek zamanda kontrol edilir. Önemli sterilizasyon işlemi verileri sürekli olarak kaydedilir ve 12 yıla kadar saklanabilir. Kalite: Ürünlerimiz uygun tıbbi ve ürün kalite standartları için sürekli olarak kalite kontrolü altında üretilmektedir. Veri kaydı, karşılıklı kullanabilirlik: Sterilizasyon işlem onayı kayıtları SD bellek kartıyla, USB bağlantısıyla veya Ethernet TCP/IP ile İnternet gibi herhangi bir LAN veya WAN ağına aktarılabilir.

6 İşletme maliyetlerini azaltma Hidrojen Peroksit Sterilize Edici Madde (H 2 ) %59wt: Stericool sterilizatörün H 2 izlenebilirlik sistemi ile onaylanan yüksek oranda saflaştırılmış %59 wt konsantrasyonu H 2 sterilleştirici madde kartuşlarını kullanır. Patentli enjektör teknolojisi minimum sterilleştirici maddenin maksimum verimlilikte kullanılmasını mümkün kılmaktadır. Kolay kurulum: Stericool sterilizatörler yalnızca standart güç bağlantısı (3 fazlı bağlantı opsiyoneldir) gerektirdiğinden mobil olmak ve herhangi bir tıbbi bakım ünitesine kolayca entegre edilebilmek için tasarlanmıştır. Kurulum öncesinde hiçbir ekstra yapım işi, su kaynağı/tahliye, atık yönetimi, havalandırma veya montaj gerekli değildir. Stericool cihazları basitçe tak ve çalıştır özelliği gösterir. Yanda/önde sterilleştirici kartuş yükleme bölümü: Otomatik H 2 aspiratörü ile önden yükleme seçeneği ST240 ve ST030 kartuşlarına uyum sağlamaktadır ve operatörün asgari manuel kullanımını gerektirir. Hassas yeniden kullanılabilir aletler için uzatılmış kullanım ömrü: Narin, ısıya ve neme duyarlı tıbbi aletler için optimize sterilizasyon ortamı aletin minimum düzeyde hasar görmesiyle ve daha düşük onarım maliyetleriyle sonuçlanır. Çift modlu konsantratör enjektör ile genişletilmiş malzeme uyumluluğu: Patentli çiftli mod teknolojisiyle Stericool hem değişken konsantrasyon hem de konsantrasyon olmayan döngüler sunmakta böylece geniş yelpazede malzeme uyumluluğunu mümkün kılmaktadır.

7 Tıbbi personeli güvenli ve üretken tutma... Güvenlik: Stericool sterilizatör aralığının mükemmel çevre güvenlik kaydı vardır. Sterilizasyon döngüsünün sonunda haznedeki plazma tıbbi aletlerde hiçbir sterilleştirici maddenin kalmamasını ve sterilizatörden hiçbir H 2 sızıntısı kalıntısı olmamasını sağlar. Kullanıcı dostu tam otomatik sterilizasyon programları: Stericool aralığı geniş yelpazedeki hassas tıbbi aletleri sterilize etmek için üç tane tam otomatik program özelliği göstermektedir. Tek düğmeyle çalıştırma olanağı kullanıcı verimliliğini artırmaktadır. Grafik dokunmatik ekranın sezgisel kullanımı sistem verimliliğini artırmakta ve operatör hatalarını en aza indirmektedir. Haznedeki plazma tıbbi ekipman üzerindeki kalıntıları giderir ve tam gelişmemiş hidrojen peroksit buhar sterilizatörlerinin aksine radikaller üreterek sterilizasyon sürecine katkıda bulunur. Dahası, plazma sterilizatörlerinin tamamı aslında hazne içi plazmaya yardımcı olmaz ve bu yüzden aynı faydaları sağlamaz Akıllı Sistem Yönetimi: Stericool un akıllı sistem yönetim yazılımı sürekli olarak önemli sterilizasyon parametrelerini gerçek zamanda izler ve kullanıcıyı sterilizasyon döngüsünün ilerleyişi konusunda sürekli olarak bilgilendirir. Bünyesinde bulundurduğu kendi kendine tanılama programları kolay önleyici eylem için rehberlik sağlamakta ve yakındaki servis sona erme tarihi konusunda farkındalık yaratmaktadır....çevresel etkiyi azaltırken Kalıntı zehirli atık yok; Zararsız ürünler: Haznedeki plazma ve etkili katalitik konvertör, sterilizatörden herhangi bir kalıntı H 2 sızıntısı olmamasını sağlar. Sterilizasyon döngüsünün sonunda tüm H 2, RF plazma teknolojisiyle suya ve oksijene dönüştürülür.

8

9 Geniş sarf ürünleri aralığı Sterilleştirici madde ST030/ST240/ST450 Kartuşları ST030 ST240 ST450 Önden yüklemeli sistemler için; 110Lt & 160Lt* için 2 döngü Önden yüklemeli sistemler için; 110Lt. için 24 döngü / 160Lt. için 20 döngü** Yandan yüklemeli sistemler için; 110Lt. için 42 döngü / 160Lt. için 35 döngü** Her kartuşun izlenebilirlik takip ve seri numarası vardır. Kartuşların raf ömrü oda sıcaklığında üretim tarihinden itibaren 6 aydır. Minimum miktar siparişi ST030 için 25 ünite, ST240 için 12 ve ST450 için 9 dur. * Sterilleştirici ST030, ST240 ile aynı şekil faktörüne sahiptir ve hava yoluyla gönderilir **Kartuş başına toplam döngü program seçimine göre değişir Rutin İzleme Kiti ST860 Sterilizatörün daima en üst performansta çalışmasını sağlamak adına rutin süreç izleme için ISO rutin izleme ana hatlarıyla uyumludur 1x Kutu ST800 ile 2x1200mm PCD-BI Test Zorlama Cihazı (Tamamlayıcı) 2x1200mm 1x Kutu ST810 ile Helix-CI Zorlama Testi İşlem İndikatörleri Biyolojik İndikatörler ST800 Kimyasal İndikatörler ST810 ve ST811 H 2 Geobacillus stearothermophilus sporları (10 6 popülasyon) İnkübasyon süresi/koşulları: 55 C de 24 saat ST810: H 2 kimyasal indikatör, rutin izleme için ST811: Her Tyvek paketi için Getinge Garantili Plazma İndikatörü Ambalaj Tyvek Ruloları ST600 ST675 ST610 ST615 ST620 60gr/m2 yüksek kaliteli Dupont malzeme Uzun sterilite raf ömrü için mikrobiyolojik engel Kimyasal İndikatör kenarı özelliği gösterir 75mm x 70m 100mm x 70m 150mmx 70m 200mm x 70m ST625 ST630 ST635 ST mm x 70m 300mm x 70m 350mm x 70m 400mm x 70m

10 Bizim rahat edemediğimiz yerde istirahat edin İşleminizin büyüklüğü veya karmaşıklığına bakmadan iş akışınıza uyan, aksaklık süresini ve kontrol maliyetlerini en aza indiren bir paket sunuyoruz. Getinge Academy - doğru zamanda doğru eğitim Getinge Academy servis, uygulama ve teknisyen eğitimi ya da ihtiyaç duyabileceğiniz herhangi bir eğitim sağlamaktadır. Çalışanlarınızın ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış ya Getinge Academy tesislerinden birinde ya da tesisinizde düzenlenen temel kurslar sunmaktayız. Ayrıca web tabanlı eğitim sunmaktayız. Getinge - bize ihtiyaç duyduğunuz yerdeyiz Yeni bir sterilizatör de alsanız tüm MSÜ yü de alsanız sizi desteklemek için hazır bekliyoruz. Ekipmanınızın daima en üst seviyede çalışmasını ve en uzun kullanım ömrünü elde etmesini sağlamak için çeşitli Getinge servis paketi sunuyoruz. -Getinge sertifikalı profesyoneller dünya çapındaki uzmanların desteğiyle maksimum çalışma süresi ve minimum toplam maliyet sağlayan hızlı, ihtiyaçlara cevap veren yerel kapsam sunmaktadır. Getinge Bakım servisi programı ihtiyaçlarınıza tam olarak uyanları içerir. Tüm bakım seçenekleriniz hakkında detaylı bilgi için Getinge temsilcinizle iletişime geçin.

11 Teknik bilgiler Boyutlar 110L 160L Dış Boyutlar (G x Y x D) 1910 x 680 x 864 mm 1910 x 680 x 864 mm Hazne Boyutları (G x Y x D) 435 x 440 x 730 mm 530 x 490 x 735 mm İç hazne boyutları ( G x Y x D) 400 x 405 x 710 mm 500 x 460 x710 mm Verimli kullanılabilir hacim 110L 160L Ağırlık 370 kg 400 kg Sterilizasyon haznesi 110L 160L Sterilizasyon hücresi Dikdörtgen, 316L Paslanmaz Çelik Çift kapaklı, geçişli işlemler Destekli Raflar (Tepsiler) Toplam yük kapasiteli iki Raf 10,0 kg Toplam yük kapasiteli iki Raf 12,0 kg H 2 konsantratör Gelişmiş etkililik için konsantrasyonu %>82 wt oranına yükseltir Sterilizasyon sıcaklığı Ortalama 55 o C Hava girişi Tıbbi aşama HEPA Filtresi ile Plazma tipi Radyo Frekansı Uyarılı Plazma Plazma konumu Sterilizasyon Hücresinin İçerisinde Plazma Dağıtımı Sterilizasyon Hücresi Dahilinde Homojen Aşırı Yük Alarmı Evet Aşırı Nem Alarmı Evet Aşırı Selüloz İçeriği Alarmı Evet Katalitik Konvertör Evet Başlangıçta Hücre Isıtması 23 dakika 30 dakika Standartlar EN ISO 13485:2012, EN ISO 9001:2008, ve tam CE (EMC EN , LVD IEC , ve LVD IEC ) sertifikasyonu.

12 Getinge Türkiye GETINGE Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Tic. ve San. Ltd.Şti. Büyükhanlı Plaza Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok. No:3 Kat: Ataşehir-İstanbul Tel: Fax: Getinge Group, sağlık hizmetleri ve yaşam bilimleri alanında kalitenin artırılmasına ve maliyet etkinliğe katkıda bulunan ürün ve sistemler sunan, global ve önde gelen bir tedarikçidir. ArjoHuntleigh, Getinge ve Maquet adlı üç marka altında faaliyet göstermekteyiz. ArjoHuntleigh, hasta mobilitesi ve yara yönetimi çözümlerine odaklanmaktadır. GETINGE, sağlık hizmetlerinde enfeksiyon kontrolüne ve yaşam bilimleri alanında kontaminasyonun önlenmesine yönelik çözümler sunmaktadır. Maquet ise cerrahi müdahaleler, girişimsel kardiyoloji ve yoğun bakıma yönelik çözümler, terapiler ve ürünler konusunda uzmanlaşmıştır stericool-brochure tr

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

HİDROJEN PEROKSİT STERİLİZATÖRÜ STERICOOL 110A & 160A. Dünya standartlarında güvenilir düşük ısı sterilizasyonu STERICOOL

HİDROJEN PEROKSİT STERİLİZATÖRÜ STERICOOL 110A & 160A. Dünya standartlarında güvenilir düşük ısı sterilizasyonu STERICOOL HİDROJEN PEROKSİT STERİLİZATÖRÜ STERICOOL 110A & 160A Dünya standartlarında güenilir düşük ısı sterilizasyonu STERICOOL STERICOOL plus Döngü Validasyonu Kullanıcı e Çere Güenliği Toksik eya zararlı artık

Detaylı

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 HASTANE ENFEKSİYONUNA KARŞI MÜCADELESİ KANITLANMIŞTIR Getinge FD1800 modelinin inanılmaz temizlik ve dezenfeksiyon performansı,

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ 2 Getinge Smart Araba Konsepti YENİ EKSİKSİZ BİR UYGUNLUK SEVİYESİ GETINGE SMART KONSEPTİ Yükleme ve dağıtım sistemleri, ameliyathaneler ve merkezi

Detaylı

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Hastanelerde Steril Malzeme Transferi İçin MultiCar MultiCar çok yönlüdür Steril malzeme konteynlarını taşır Steril malzeme sepetlerini

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik.

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. 55 C, 60 C ve 75 C de LTSF sterilizasyon. Isıya duyarlı aletlerin, uzun lümenlerde dahil mükemmel sterilizasyonu. Avrupa Standardı EN 14180'e uygun, güven veren, ekonomik

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON STERİLİZE AJANI OLARAK FORMALDEHİD Tüm sterilizasyon prosesleri tehlikeli seviyede

Detaylı

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE 2 Getinge HS44 YENİ NESİL STERİLİZATÖRLERLE İLGİLİ GENEL bilgi Yeni Getinge HS44, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

HİDROJEN PEROKSİT GAZ PLAZMA STERİLİZATÖR

HİDROJEN PEROKSİT GAZ PLAZMA STERİLİZATÖR Yıl AR-GE ÜRETİM SERVİS Mükemmellik DÜŞÜK-SICAKLIK HİDROJEN PEROKSİT GAZ PLAZMA STERİLİZATÖR SON TEKNOLOJİ CİHAZLARIMIZLA 1600 HASTANEDE HİZMET VERİYORUZ. 2 www.eryigit.com.tr Afganistan Cezayir TÜRKİYE

Detaylı

Enfeksiyon Kontrolünde Uzman. Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü

Enfeksiyon Kontrolünde Uzman. Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü Söz... Üstün kaliteli plazma sterilizatörü Renosem Hakkında RENOSEM, enfeksiyon önleme, mikrobiyal azalma sonucunu getiren yenilikçi Düşük Isılı Plazma Sterilizatörü

Detaylı

MSÜ DE STERİLİZASYONUN KONTROLÜ

MSÜ DE STERİLİZASYONUN KONTROLÜ MSÜ DE STERİLİZASYONUN KONTROLÜ Dr. Duygu PERÇİN Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji AD, Kayseri Sterilizasyonun tanımı Mikrobiyolojik tanım Sterilite güvence düzeyi

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör Kullanıcı odaklı yelpazemizin bir parçası Akıllı kontrol parmağınızın ucunda Yeni Getinge 86-serisi daha akıllı bir yıkayıcı-dezenfektördür özellikle

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER İÇİN SINIRSIZ ESNEKLİKLE YÜKLEME EKİPMANI Her zaman yanınızda 2 Yükleme Ekipmanı istediğiniz GiBi BirLEŞTiriN GErEKTiĞiNDE DEĞiŞTiriN Alet setleri ve tepsiler

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr APC Smart UPS SRV Serisi 1-10 kva Yeni Online UPS Ailesi APC SRV Serisi UPS, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin düzenli olmayan güç koşullarında ihtiyaç duydukları kesintisiz ve güvenilir gücün sağlanması

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you*

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you* GetInge 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER *Her zaman yanınızda Always with you* Kaç tane yeniden kullanılabilir parçayı işlemeniz gerekiyor? Bu parçaların türü nedir? Getinge 46 serisi ihtiyaçlarınıza

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

STERİLİZASYON ÜNİTESİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

STERİLİZASYON ÜNİTESİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa: 1/5 Revizyonun Açıklaması - Kalite web sayfasının güncellenmesinden dolayı revizyon yapılmıştır. Madde No KAPSAM: Tıbbi birimler Hazırlayanlar Birgül BAĞCI Sterilizasyon Sor. Hemşiresi Gülay YABA

Detaylı

Teknik Katalog [Barometre]

Teknik Katalog [Barometre] Teknik Katalog [Barometre] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Hava İstasyonu]

Teknik Katalog [Hava İstasyonu] Teknik Katalog [Hava İstasyonu] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler PFS Küçük İşletmelere Büyük Çözümler Unlu mamül ürünlerinde lezzetin sırrı; kaliteli hammadde ve iyi ustalık becerilerinin yanında; verimi ve pişirme özellikleri ile sizi yolda bırakmayacak bir fırın tercih

Detaylı

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü Getinge HS66 Turbo Combi normal ve ısıya duyarlı ürünler için buhar sterilizatörü 2 Getinge HS66 Turbo Combi yeni nesil Sterilizatörlerle ilgili Genel bilgi Getinge HS66 Turbo Combi, enfeksiyon kontrolünde

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır.

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon Ünitesi kirli, temiz ve steril alan olmak üzere üç alandan oluşmalıdır. Kirli, temiz ve steril alanlar arasındaki geçiş noktalarında

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

NC SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

NC SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler NC SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler NC 23B NC 23S/NC 32S MASA ÜSTÜ BUHARLI STERİLİZATÖRLER Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler, genel medikal uygulamalarda, diş hekimliğinde, kişisel hijyen ve güzellik

Detaylı

Sarf malzemeleri. Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOUR

Sarf malzemeleri. Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOUR Sarf malzemeleri Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOU 1 Orijinal OKI Sarf Malzemeleri Orijinal OKI Sarf Malzemelerinin temelini oluşturan onlarca yıllık LED baskı araştırması ve OKI

Detaylı

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR C.O.M.M BATT GÖZ SİSTEMİ Saft C.O.M.M. Batt, nikel tabanlı dahili piller için ilk Internet Of Things (IoT) hizmetidir. Servis, demiryolu operatörlerine,

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

BASINÇLI BUHAR İLE STERİLİZASYON

BASINÇLI BUHAR İLE STERİLİZASYON BASINÇLI BUHAR İLE STERİLİZASYON AYŞE ARI ayse.ari@anadolusaglik.org 2007 NİSAN STERİLİZASYON Tanı ve tedavi amaçlı bir uygulamada kullanılan medikal aletlerin yeniden kullanıma hazır hale getirilmesidir.

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

INGOLD. Leading Process Analytics THORNTON. Leading Pure Water Analytics. MT Servis. Güvenebileceğiniz Bir Ortak Her Şeyi En baştan Doğru Yapın

INGOLD. Leading Process Analytics THORNTON. Leading Pure Water Analytics. MT Servis. Güvenebileceğiniz Bir Ortak Her Şeyi En baştan Doğru Yapın MT Servis INGOLD Leading Process Analytics THORNTON Leading Pure Water Analytics Güvenebileceğiniz Bir Ortak Her Şeyi En baştan Doğru Yapın İçindekiler Sayfa Giriş 3 Bioburden (Mikrobiyolojik yük) 7000RMS

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [Rüzgar Ölçüm Terazisi] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 DİK TİP BUHARLI STERİLİZATÖR NC100 Dik Tip Buharlı Sterilizatör, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp fakültesi, diş hekimliği ve veterinerlik

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Görev Teknoloji Alet takımı Çalışma mesafesi Örnek görüş alanı Işık kaynağı Sipariş

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Önce Zarar Verme HİPOCRAT AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE STERİLİZASYON, KONTROL VE ÖNEMİ

Önce Zarar Verme HİPOCRAT AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE STERİLİZASYON, KONTROL VE ÖNEMİ AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE STERİLİZASYON, KONTROL VE ÖNEMİ Önce Zarar Verme HİPOCRAT Nevin ACAR Cumhuriyet Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız-Diş Çene Hastalıkları Cerrahisi Sterilizasyon Sorumlu

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

Hazırlayan Birgül BAĞCI Sterilizasyon Ünit. Sor. Hemşiresi

Hazırlayan Birgül BAĞCI Sterilizasyon Ünit. Sor. Hemşiresi Yürürlük i: 04.07.2012 MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ Revizyon i: İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa: 1/5 Revizyonun Açıklaması - Yeni eklendi - Revize edildi Madde No - 3.1, 3.9.1, 3.9.2-3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.6,

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar,

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Ortak kullanımda oldukları için binlerce kullanıcı tarafından dokunulmakta, Raflarda okuyucuları beklerken tozlara maruz kalmakta, Sayfa kenarlarında

Detaylı

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör OT 100V Dik Tip Buharli Sterilizatör İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon işleminin

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı