T.C. TRABZON VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TRABZON VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 T.C. TRABZON VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Bu Şartname Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği Kitap Okuma Yarışması nın amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, yapılacak değerlendirme kriterlerini, verilecek ödülleri, ödül törenine ilişkin esas ve usulleri kapsar. AMAÇ: Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, Öğrencilerimizin özellikle yaz tatilini kitap okuyarak değerlendirmesini sağlamak, Öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştirmek ve güven duygusunu geliştirmek, Türkçeyi doğru, güzel, etkili kullanma becerisini geliştirmek, Öğrencilerimize okuduklarını değerlendirip yorumlama becerisi, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme yeteneği kazandırmak, Öğrencilerin hayata farklı açılardan bakabilmelerini sağlamak, HEDEF: 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. Sınıflar seviyesindeki öğrencilerin yaz tatilinde, okudukları sınıf seviyesindeki kitaplardan, 2016 Ekim ayı içinde yapılacak il merkezli bir değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi hedeflenmektedir. YARIŞMANIN DAYANAĞI: Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği nin Toplum Hizmeti başlıklı 12. maddesinin (e) bendinde yer alan Toplumda Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanma bilincini geliştirme ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmaya yönelik çalışmalar yapmak. hükmü KAPSAM Bu şartname İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi nin düzenlediği kitap okuma yarışmasına ilişkin esas ve usulleri kapsar. HEDEF KİTLE: Tüm Resmi-Özel Okul Öğrencileri (2,3,4,5,6,7, 8, 9,10,11, 12. Sınıflar) GÖREV VE SORUMLULUKLAR İL / İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü- Strateji Geliştirme Şubesi koordinesinde tüm eğitim öğretim şubeleri, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü; Strateji Geliştirme Şubesi koordinesinde tüm eğitim öğretim şubeleri yürütür.

2 Yarışmaya, şartnamede belirtilen hususlara uygun olan tüm okulların katılımının sağlanması için İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerince gerekli tedbir alınır. Bu konuda okullar, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri de İl Millî Eğitim Müdürlüğüne karşı sorumludur. OKUL MÜDÜRLÜKLERİNCE YAPILACAK İŞLER: 1. Yarışmayı öğrencilere duyurmak, diğer iş ve işlemlerin takibatını yapmak, 2. Okuma yarışması sınavında görev almak isteyen öğretmenlere gerekli yazıların duyurulmasını sağlamak ve görev almak isteyen öğretmenlerin listesini Trabzon Ar-ge birimine bildirmek. 3. Yarışma, öğrencilerimizin yaz tatilini dolu dolu değerlendirmesini ve özellikle kitapla daha fazla meşgul olmasını amaçladığı için, karne tatilinden önce tüm öğrencilerin yarışmadan haberdar edilmesi sağlamak, 4. Okul idaresinin belirlediği öğretmenlerce, öğrencilere bu yarışmanın bilgilendirilmesi ve içeriği konusunda rehberlik yapmak, 5. Yarışmaya katılacak öğrencilerin başvurularını 30 Eylül 2016 tarihine kadar adresine girerek elektronik ortam üzerinden başvurularını yapmak. 6. Okullardan katılım sayısı konusunda herhangi bir sınırlandırma yoktur. SINAVA KATILIM ŞARTLARI Tüm Resmi-Özel Okul (2,3,4,5,6,7, 8, 9,10,11, 12. Sınıflar) öğrencisi olmak. Belirlenen sınıf seviyesinde okuyor olmak. Sınıf seviyesine uygun seçilmiş olan kitapları okumuş olmak. 30 Eylül 2016 tarihi mesai saati bitimine kadar adresinden başvuru yapmış olmak. Sınav soru hazırlama komisyonundakilerinin soru hazırlamakla sorumlu oldukları kategoride 1.derece yakınları sınava giremez. YARIŞMA USULÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR 1. Sorular Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi nce oluşturulan yarışma komisyonu tarafından hazırlanacaktır. 2. Yarışma sınavı: 2,3,4. sınıf öğrencileri çoktan seçmeli sorularla 40 soru ve 3 şık üzerinden 60dk sınıf öğrencileri çoktan seçmeli sorularla 80 soru ve 4 şık üzerinden 100dk sınıf öğrencileri çoktan seçmeli sorularla 100 soru ve 5 şık üzerinden 120dk. sınava tabii olacaktır. Sınavda her seviyede en yüksek puan alan ilk üç kişi dereceye girecek olup önce yarışmacıların doğru sayılarına, doğru sayılarının eşit olması halinde yanlış sayılarına, yanlış sayısının da eşit olması halinde doğum tarihinin küçük olmasına bakılacaktır. 3. Öğrencilere ek listede belirlenen sınıf seviyesindeki kitapların tamamından soru sorulacaktır. 4. Hazırlanan sorular, listede yer alan okunacak kitaplardaki bilgiye bağlı kalınarak, okuma, kavrama ve anlaşılma düzeylerini ölçmeye yönelik nitelikli sorulardan oluşacaktır. 5. Okuma yarışmasına sınav sorularını hazırlayan komisyondaki görevlilerin 1.derece yakınları katılamayacaktır. 6. Yarışma sınavları, merkezi sistem sınav yönergesi şartlarına göre yapılacaktır. 7. Sınavlar, sınava girecek öğrenci sayısına ve yoğunluk durumuna göre belirlenen merkezlerde yapılacaktır.

3 YARIŞMA TAKVİMİ Başvuru tarihi: 30 Eylül 2016 Cuma günü mesai saati sonuna kadar. Yarışma tarihi: 30 Ekim 2016 Pazar günü saat 10:00 Sınav Merkezi: İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek olup Tc no ile sistem üzerinden sınav giriş belgesi alınabilecek. Sonuçların duyurulması: Sınavlar Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okunup sonuçlar adresinde yayınlanacaktır. Ödül töreni: 2016 (Tören günü ve saati sonradan belirlenecektir.) ÖDÜLLER: Yarışmanın ödülleri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol gereği Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacaktır. Her Seviyede ÖDÜL 1. Olan Öğrenciler Yurt dışı seyahati (Öğrenci+ veli/öğretmeni ile birlikte) 2. Olan Öğrenciler Bilgisayar 3. Olan Öğrenciler Tablet Mansiyon Layık Çanakkale Gezisi Görülen Öğrenciler Kitap okuma yarışmasına katılım oranı en yüksek okul(lar)a kütüphane kurulacaktır. Sınavda her seviyede en yüksek puan alan ilk üç kişi dereceye girecek olup önce yarışmacıların doğru cevap sayılarına, doğru cevap sayılarının eşit olması halinde yanlış cevap sayılarına bakılacaktır. Yanlış cevap sayısının da eşit olması halinde doğum tarihi küçük olan yarışmacı tercih edilecektir. ***Yarışmayla ilgili diğer tüm hususlar adresinde yayınlanacaktır.

4 Aşağıdaki belirtilen sınıf seviyeleri yılı için geçerlidir Eğitim Öğretim yılındaki 2. Sınıf seviyesi 3. Sınıf seviyesi 4. Sınıf seviyesi 5. Sınıf seviyesi TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUMA YARIŞMASI KİTAP LİSTESİ Buzullar Eriyor! Yavru Tavşan İle Yavru Sincap Yardımlaşmayı Öğreniyor Alacağınız Olsun Büyük Yarış Memleketim Fikri ile Fahri 1 - Ayakkabıların Ayakları Yoktur Dünyayı Sırtlayan Yiğitler Bizim Sınıf Kopya Çekmez Kanka Bey in İnsan Vücudu Dersleri Korkunç Fikirler İstasyonu Yıldız Tozu Sadako Fabien Mense (Beyaz Balina yayınevi) Fatma Beyza Tütüncüoğlu - (Nesil yayınları) D.Ege Göçmen (Altın kitaplar/çınar yayınevi) John Reynolds Gardıner (Beyaz Balina yayınevi) Yavuz Bahadıroğlu (Nesil Çocuk yayınları) Nehir Aydın Gökduman (Düş Değirmeni yayınları) İsmail Bilgin (Erdem Çocuk yayınları) Yusuf Asal (Nesil Çocuk yayınları) Mıchael Cox (Beyaz Balina yayınları) Fatma Çağdaş Börekçi (Nesil Çocuk yayınları) Mustafa Kutlu (Erdem Çocuk yayınları) Elanor Coerr (Beyaz Balina yayınları) 6. Sınıf seviyesi 7. Sınıf seviyesi 8. Sınıf seviyesi 9-12.Sınıflar seviyesi Var mı Arkadaşlık Gibisi Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa Suya Kavuşuncaya Dek Ada Kim Güldüye Gittim, Gelicem Piri Reis in Hazineleri Kadim Şehrin Şifreleri Petey Korkusuz Savaşçı Battal Gazi KITABIN ADI Yabancı Nar Ağacı Şah ve Sultan Saatleri Ayarlama Enstitüsü Aklında Bir Sayı Tut Yavuz Bahadıroğlu (Nesil yayınları) İbrahim Ünsal (Genç Hayat yayınları) LındaSue Park (Beyaz Balina yayınları) Heodore Taylor (Beyaz Balina yayınları) Mine Sota (Erdem yayınları) Tuncel Altınköprü (Çilek yayınları) Almila Aydın (Altın Kitaplar yayınevi) Ben Mıkaelsen (Beyaz Balina yayınları) İbrahim Ünsal Uçar (Genç Hayat yayınları) Albert Camus (Can Yayınları) Nazan Bekiroğlu (Timaş yayınları) İskender Pala (Kapı yayınları) Ahmet Hamdı Tanpınar (Dergâh yayınları) John Verdon (Koridor yayıncılık)

5 TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE... Okulu/Lisesi / sınıfı nolu öğrencisiyim / 2017 Eğitim Öğretim yılının 30/10/2016 tarihinde yapılan Kitap Okuma Yarışması ndaki sınav kağıdımın tekrar incelenmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim../../.. / numaralı sorularda hata var Optik okuma sorunu var Diğer sebepler (İtiraz sebebinizle ilgili kutucuğa x koyunuz)././2016 İmza Adı Soyadı: Okulu : Öğrenci Numarası : Sınıfı : Tc kimlik no : Telefon Numarası : E-Posta : Tebligatın e-posta olarak gönderilmesini kabul ediyorum. SINAV SONUCUNA İTİRAZ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Sınav sonuçlarına itirazlar sınav gününden itibaren en geç üç işgünü içerisinde yazılı veya elektronik ortamda yapılacaktır. İtiraz dilekçelerine en geç 5 işgünü içerisinde cevap verilecek olup cevap e-posta yolu ile gönderilecektir. Asıl sonuçlar adresinde yayınlanacaktır.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ & İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GELENEKSEL 2. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ & İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GELENEKSEL 2. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ & İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GELENEKSEL 2. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Bu Şartname Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün imzaladığı protokol

Detaylı

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi T.C. RİZE VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi Ar-Ge Birimi 2016 RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ KAPSAM:

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2017 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru

Detaylı

PROJE ADI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz. PROJENİN KAPSAMI Tüm Resmi Ortaokul ve Ortaöğretim Okulları HEDEF KİTLE

PROJE ADI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz. PROJENİN KAPSAMI Tüm Resmi Ortaokul ve Ortaöğretim Okulları HEDEF KİTLE T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANNEMLE OKUYORUZ, YARIŞIYORUZ, KAZANIYORUZ PROJESİ PROJE ADI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz PROJENİN KAPSAMI

Detaylı

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ PROJELER EKİBİ KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ PROJELER EKİBİ KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ PROJELER EKİBİ KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ HAZİRAN 2017 PROJENİN ADI: KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ 1) PROJE İŞ AKIŞI ŞEMASI 1. Proje taslağının oluşturulması,

Detaylı

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL T.C. BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL GAZİ İLKOKULU ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL PROJESİ BAHÇELİEVLER - 2014 TAKDİM Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim

Detaylı

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA KONUSU TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın münferit veya danışman

Detaylı

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI T.C. SELÇUKLU KAYMAKAMLIĞI Kemal Rızvanoğlu İlkokulu Müdürlüğü 1 GERÇEK KAHRAMANLARI TANIYOR MUSUN? 3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2016 Madde 1: Bu şartname Konya Selçuklu Kemal

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOROSLARDA OKU MAK

T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOROSLARDA OKU MAK T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSELER ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TOROSLARDA OKU MAK KONU: Toroslar Kaymakamı Sayın Kaya ÇITAK ın himayelerinde

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLLİĞİ Sebil Eğitim Gönüllüleri Derneği

T.C. ADIYAMAN VALİLLİĞİ Sebil Eğitim Gönüllüleri Derneği T.C. ADIYAMAN VALİLLİĞİ Sebil Eğitim Gönüllüleri Derneği 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Resmi Ve Özel Orta Okullar Arası 4. 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması Şartnamesi K O NU: Madde 1: Adıyaman geneli

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları DÜZENLEYEN KURUM Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü KONUSU Kur an ı Anlamaya Doğru Kur an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması YARIŞMA KİTABI NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle

Detaylı

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ Bu Şartname Kitap Okuma YarıĢması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme kurulunu,

Detaylı

Projenin Adı " Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması. Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları)

Projenin Adı  Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması. Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları) Projenin Adı " Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları) Projenin Süresi 45 Gün Etkinlik Günü 14/04/2018 Projenin

Detaylı

Res FebeResFebeResFebeResFebe

Res FebeResFebeResFebeResFebe ResFe eresfeberesfebe Febe ResFeb Res OKUDUĞUM Febe KİTAPLAR KONULU ResFeb RESFEBE eresfeberesfebe YARIŞMASI Febe ResFeb Res Febe Res FebeResFebeResFebeResFebe 3. SELİM İLKOKULU RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL

Detaylı

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI DÜZENLEYEN KURUM İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü YARIŞMANIN DAYANAĞI İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 İstanbul Bilim Olimpiyatları yarışma şartnamesi Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim

Detaylı

İlkokul 3. Ve 4. Sınıflar Arası Resim, Şiir Yarışması Şartnamesi

İlkokul 3. Ve 4. Sınıflar Arası Resim, Şiir Yarışması Şartnamesi 1 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNDEN BURSA EKMEK VE BESİN SANAYİ A.Ş (BESAŞ) İŞBİRLİĞİNDE İL GENELİ İLKOKULLARIMIZDA ÖĞRENİM GÖREN 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DÜZENLENECEK

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 4. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 4. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 T.C. NEVŞEHİR VALİLİĞİ Özel Altınyıldız Koleji, Fen, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 4. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu : Nevşehir il geneli 8.sınıflar

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU

AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU Aydın geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar arası Ortaklar Fen Lisesi Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatı TÜRÜ:

Detaylı

NEVŞEHİR İL GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Kitabın Adı Kitabın Yazarı Yayın Evi Sayfa Sayısı

NEVŞEHİR İL GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Kitabın Adı Kitabın Yazarı Yayın Evi Sayfa Sayısı 1 T.C. NEVŞEHİR VALİLİĞİ Özel Altınyıldız Koleji, Anadolu, Fen, Anadolu Öğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü NEVŞEHİR İL GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu : Nevşehir il geneli

Detaylı

NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Kitabın Adı Kitabın Yazarı Yayın Evi Sayfa Sayısı

NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Kitabın Adı Kitabın Yazarı Yayın Evi Sayfa Sayısı 1 T.C. NEVŞEHİR VALİLİĞİ Özel Altınyıldız Koleji, Fen, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu : Nevşehir il geneli 8.sınıflar

Detaylı

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI Rize-2015 RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU: 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığına

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR )

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) Bu yarışma Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ EK-1 İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ A) İl/ilçe temsilcisi öğretmenlerin seçiminde aşağıdaki hususlara öncelikle dikkat edilecektir; 1-Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okul/kurumlarda

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI VE DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI VE DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI VE DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASI İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN DEĞİŞİMİ Geleceğin teknolojileri benimle şekilleniyor

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309-821//^) 20/02/2013 Konu : 100 Temel Eser Kitap Kitap Okuma Yarışması İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI İl Milli Eğitim

Detaylı

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ

İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ İLÇE VE İL TEMSİLCİSİ ÖĞRETMENLERİN SEÇİM ESAS VE USULLERİ EK-1 A) İl/ilçe temsilcisi öğretmenlerin seçiminde aşağıdaki hususlara öncelikle dikkat edilecektir; 1. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okul/kurumlarda

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞENLİĞİN DAYANAĞI Bu şenlik Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiştir.

Detaylı

KASTAMONU VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU PROJESİ DEĞERLER ŞEHRİ OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ

KASTAMONU VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU PROJESİ DEĞERLER ŞEHRİ OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ KASTAMONU VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU PROJESİ DEĞERLER ŞEHRİ OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Amaç Madde 1:

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.ETG.0.65.01.00-604.99-6400 Konu : ThinkQuest Eğitim Portalı Proje Yarışması. 06/04/2009 Bakanlığımız ile Oracle Eğitim Vakfı

Detaylı

T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ

T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ ORTAOKULLAR ARASI 100 TEMEL ESER KİTAP OKUMA YARIŞMASI (2015-2016) T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI

Detaylı

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ 2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum/Kuruluş Karabük Safranbolu Đlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışmanın Konusu Madde 1: T.C. ve KKTC dahilindeki ortaokulların

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAME Sakarya Valiliği tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında

Detaylı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı Doküman Kodu Yayın Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa No Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik

Detaylı

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2016 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme

Detaylı

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönergenin

Detaylı

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir.

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir. EĞİTİMDE NOKTA ATIŞI BURSLULUK SINAVI Amaç: Bu sınav İzmir İli genelinde öğrencilerin analiz,sentez,değerlendirme yeteneklerini geliştirmek,öğrencileri ezberci eğitim sisteminden uzaklaştırarak üst düzey

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI (Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

4. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (4. ÜTMY 2015) ŞARTNAMESİ

4. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (4. ÜTMY 2015) ŞARTNAMESİ 4. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (4. ÜTMY 2015) ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum/Kuruluş Karabük Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışmanın Konusu Madde 1: T.C. ve KKTC dahilindeki ortaokulların

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

DEĞERLER ADASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAME ve UYGULAMA KILAVUZU. www.degerleradasi.org

DEĞERLER ADASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAME ve UYGULAMA KILAVUZU. www.degerleradasi.org DEĞERLER ADASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAME ve UYGULAMA KILAVUZU www.degerleradasi.org 1 YARIŞMANIN AMACI Öğrencilerimizde ve toplumda ahlakî değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye

Detaylı

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN ADI: " Fethi Gemuhluoğlu Liseler Arası Geometri Yarışması " 2. YARIŞMANIN AMAÇLARI: Öğrencilere Geometri alanını sevdirmek,

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM KATKI SAĞLAYAN KURUMLAR ETKİNLİĞİN ADI YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI YARIŞMANIN TÜRÜ HEDEF KİTLE İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu

Detaylı

Amaç. çözüm bulma. Kapsam. Dayanak. yürütülecektir.

Amaç. çözüm bulma. Kapsam. Dayanak. yürütülecektir. MİLLÎÎ EĞİTİM BAKANLIĞ I Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İMAMM HATİP LİSELERİ MÜNÂZARA YARIŞMASI ŞARTNÂMESİ Amaç Öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplumm içinde kendilerini sözlü

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 93339336/310.01/110880 06/01/2015 Konu: Adapazarı Matematik Olimpiyatları VALİLİK MAKAMINA Adapazarı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından

Detaylı

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU. "Türkiye nin Örnek Okulu. MEB Kalite Beratlı Avrupa Dil Ödüllü Eğitim Kurumu

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU. Türkiye nin Örnek Okulu. MEB Kalite Beratlı Avrupa Dil Ödüllü Eğitim Kurumu ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU "Türkiye nin Örnek Okulu MEB Kalite Beratlı Avrupa Dil Ödüllü Eğitim Kurumu Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4. Sınıflar Arası Ödüllü Matematik Yarışması 1. Yarışmayı Düzenleyen

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ OKULLAR ARASI 18. MATEMATİK YARIŞMASI

ÖZEL EGE LİSESİ OKULLAR ARASI 18. MATEMATİK YARIŞMASI ÖZEL EGE LİSESİ OKULLAR ARASI 18. MATEMATİK YARIŞMASI 1. AMAÇ Bütün bilim dallarının ve akademik branşların temelini oluşturan matematik alanında daha ileri çalışmalar yapabilecek potansiyele sahip gençlerin

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

ATATÜRK İLKOKULU BENİMLE OKUR MUSUN? KİTAP OKUMA PROJESİ

ATATÜRK İLKOKULU BENİMLE OKUR MUSUN? KİTAP OKUMA PROJESİ 1 2 ATATÜRK İLKOKULU BENİMLE OKUR MUSUN? KİTAP OKUMA PROJESİ 2016-2017 öğretim yılı sene başı Öğretmenler Kurulu ve Sosyal Etkinlikler Kurulunda alınan kararlar çerçevesinde okulumuzda Benimle Okur musun?

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Ömer Faruk YELKENCİ İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Ömer Faruk YELKENCİ İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler arasındaki

Detaylı

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI 17 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda farkındalığı artırmak üzere tüm dünyada Kasım ayı içerisinde kutlanan "Dünya CBS Günü"nü

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1.YARIŞMA KONUSU 2018-2019 TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın bireysel

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Türk milli eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilgiye ulaşabilmek için;

Detaylı

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ LİSELİ GENÇLER ŞAİR VE YAZARLARINI TANIYOR PROJESİ 1 İÇİNDEKİLER Genel bilgiler Sayfa 3 Yarışma kuralları

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI Yarışmanın Konusu: Yarışmanın Amacı: Yarışmanın Dayanağı: Zeka ve Akıl Oyunları Problem çözme yeteneğine ve zeka

Detaylı

YÖNERGE VE ŞARTNAMESİ

YÖNERGE VE ŞARTNAMESİ T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFETLER VE KORUNMA KONU BAŞLIKLI AFİŞ YARIŞMASI LİSE (9,10,11,12 NCİ SINIFLARA) YARINLARIMIZ İÇİN DEPREM SİGORTASI NASIL TEŞVİK EDİLMELİ? KONU BAŞLIKLI

Detaylı

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI ADI SORUMLULARI GEREKÇESİ AMACI VE HEDEFLERİ Yİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR UYGULAMA ADIMLARI UYGULAMA YERİ TAŞOLUK İLMİHÂLİNİ ÖĞRENİYOR İslâm ilmihâlinin ana hatlarıyla isteyen Ortaöğretim ve Lise düzeyindeki

Detaylı

OKUMA BAHÇESİ PROJESİ. Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi

OKUMA BAHÇESİ PROJESİ. Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi OKUMA BAHÇESİ PROJESİ Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı.. 2 Projenin Türü. 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları..

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU 1 1. YARIŞMANIN AMACI Ülkemizde özel eğitim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.OGM.0.09.01.01.379 / 4435 09../ 05 / 2008 GENELGE 2008 / 27

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.OGM.0.09.01.01.379 / 4435 09../ 05 / 2008 GENELGE 2008 / 27 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.OGM.0.09.01.01.379 / 4435 09../ 05 / 2008 Konu :Spor Liselerine Öğrenci Alımı GENELGE 2008 / 27 İlgi : Millî Eğitim Bakanlığı Spor

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ YARIŞMANIN ADI: Genç Kalemler Öykü Yarışması GİRİŞ Gençlerin kültür ve sanat bilincini, sadece popüler olandan yola çıkarak değil, kendi

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

2015-2016 BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA KILAVUZU

2015-2016 BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA KILAVUZU 2015-2016 BİLİM V SANAT MRKZLRİ ÖĞRNCİ TANILAMA KILAVUZU İÇİNDKİLR 1. BİLİM V SANAT MRKZLRİ... 5 2. BİLİM V SANAT MRKZLRİN ADAY GÖSTRM... 6 3. BİLİM V SANAT MRKZLRİN ÖĞRNCİ SÇİM SÜRCİ... 10 4. GRUP TARAMA

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞENLİĞİN DAYANAĞI Bu şenlik Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiştir.

Detaylı

OKYANUS KOLEJİ 7.SINIFLAR ARASI V. MÜNAZARA TURNUVASI ŞARTNAMESİ

OKYANUS KOLEJİ 7.SINIFLAR ARASI V. MÜNAZARA TURNUVASI ŞARTNAMESİ OKYANUS KOLEJİ 7.SINIFLAR ARASI V. MÜNAZARA TURNUVASI ŞARTNAMESİ AMAÇ Öğrencilerin, özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplum içinde kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak,

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

ÖZEL EKSEN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSLULUK SINAVI ŞARTNAMESİ

ÖZEL EKSEN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSLULUK SINAVI ŞARTNAMESİ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EKSEN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BURSLULUK SINAVI SINAV VE ÖDÜL ŞARTNAMESİ AMAÇ: Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği 62. maddesi kapsamında öğrenci alımı

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

Kapılı İlkokulu-Ortaokulu

Kapılı İlkokulu-Ortaokulu ÇAYBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Kapılı İlkokulu-Ortaokulu 2013-2014 Projenin Adı: İngilizce Kelime Türetme (SCRABBLE) Turnuvası Projenin Yasal Dayanakları: 1-Ordu Valiliği nin Benchmarking Projesi

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ

T.C. ANKARA VALİLİĞİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ AMAÇ: T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ Öğrencilerimizi hayata hazırlamak; öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve sanatsal gelişmelerine

Detaylı

T.C FOÇA KAYMAKAMLIĞI

T.C FOÇA KAYMAKAMLIĞI T.C FOÇA KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, REHA MİDİLLİ EĞİTİM VAKFI VE REHA MİDİLLİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE ORTAOKULLAR ARASI KİTAP OKUMA; LİSELER ARASI HİKAYE YAZMA ŞARTNAMESİ

Detaylı

1) PROJENİN ADI: Bakanlığımıza bağlı resmi ortaokullar arasında düzenlenecek olan resim, şiir ve kompozisyon yarışması

1) PROJENİN ADI: Bakanlığımıza bağlı resmi ortaokullar arasında düzenlenecek olan resim, şiir ve kompozisyon yarışması ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 102. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ KAPSAMINDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ORTAOKULLAR ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN RESİM-ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Detaylı

MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ

MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ EK-2 MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA ADI: Mathletic 2019 Matematik Yarışması BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: 13 Nisan 2019 Teorik Sınav Etabı 4 Mayıs 2019 Final (Beden Matematiği Farkındalık)

Detaylı

ÖZEL ENVAR ORTAOKULU BURSLULUK SINMAVI ŞARTNAMESİ

ÖZEL ENVAR ORTAOKULU BURSLULUK SINMAVI ŞARTNAMESİ ÖZEL ENVAR ORTAOKULU BURSLULUK SINMAVI ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: Özel Envar Ortaokulu nda 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde burslu okuyacak öğrencileri belirlemek. B.BURSLULUK SINAVI ŞARTLARI 1.Bu sınav, Özel

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

T.C. RİZE VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. RİZE VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM T.C. RİZE VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Türk Millî

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL İLÇE: ÜSKÜDAR YARIŞMA ADI: Üsküdar Üniversitesi Bilim ve Fikir Festivali BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: Bilim Kurullarınca karar verilir. YERİ:

Detaylı