UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (9 HAZİRAN 2014 VE İZLEYEN GÜNLER)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (9 HAZİRAN 2014 VE İZLEYEN GÜNLER)"

Transkript

1 UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (9 HAZİRAN 2014 VE İZLEYEN GÜNLER)

2 Türkiye nin en büyük bankasında büyük başarılara birlikte imza atmaya hazır mısınız? Bankamızın Genel Müdürlük Bölümleri ve Kurumsal Şubelerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alınacaktır. Sınavın, genel yetenek testi ve mesleki bilgi testinden oluşan ilk aşaması 9 Haziran 2014 ve izleyen günlerde gerçekleştirilecektir. Sınav başvuruları 3 Haziran 2014 Salı günü saat a kadar kabul edilecektir.

3 BAŞVURU KOŞULLARI a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, b. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, aşağıda yer alan yabancı dil sınavlarından asgari olarak belirtilen sonuçları elde etmiş olmak (Başvuranlar, seviye tespit sınavından aldığı notu tarihine kadar geçerliliğini koruyan bir sınav sonuç belgesiyle belgelemelidir), Yabancı dil sertifikaları, değerlendirme merkezi aktiviteleri aşamasında ibraz edilmelidir. YABANCI DİL SINAV / KURUM ADI PUAN / SEVİYE (EN AZ) İNGİLİZCE TOEFL (IBT)* 85 ALMANCA GOETHE ENSTİTÜSÜ GOETHE ZERTIFIKAT C1 (ZMP) GOETHE ZERTIFIKAT C2 (GDS) FRANSIZCA FRANSIZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ) TEF (FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ) DALF C1 DALF C2 699 *TOEFL sınavının CBT ve PBT versiyonları kabul edilmeyecektir. TOEFL sınavına yeni girecek adaylar 1239 kod numarasını belirterek sonuçlarını doğrudan Bankamıza da gönderebilirler.

4 c. Yazılı sınav tarihi itibarıyle 30 yaşını doldurmamış olmak (9 Haziran 1984 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir), d. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 31 Temmuz 2015 tarihine kadar tecil ettirmiş olmak (Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanlar en geç 1 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla terhis olacak durumda olmalıdır.), e. Üniversitelerin, 4 yıllık eğitim verilen aşağıdaki bölümlerinden mezun olmak (İlgili bölümlerin yetkili makamlarca tanınmış, yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olup bu durumu belgeleyebilen adayların da başvuruları kabul edilmektedir. Lisans son sınıf öğrencilerinin en geç 1 Ağustos 2014 tarihinde mezun olup, bu durumu aynı tarih itibarıyla belgeleyebilmeleri gerekmektedir.)

5 BÖLÜM Finans Matematiği Muhasebe ve Finansman Aktüerya Halkla İlişkiler Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları(*) Aktüerya Bilimleri Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Pazarlama Avrupa Birliği İlişkileri Halkla İlişkiler ve Tanıtım Pazarlama / Satış Yönetimi Bankacılık Hukuk Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bankacılık ve Finans İktisat Sermaye Piyasası Bankacılık ve Finansman İletişim Sermaye Piyasası Denetim Derecelendirme Bankacılık ve Sigortacılık İletişim Bilimleri Sigortacılık Bilgi Teknolojileri İnsan Kaynakları Yönetimi Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bilgisayar Bilimleri(*) İnşaat Mühendisliği(*) Sistem Mühendisliği(*) Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği(*) İstatistik Siyaset Bilimi Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi(*) İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bilgisayar Mühendisliği(*) İş İdaresi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bilgisayar Sistemleri ve Ağları(*) İşletme Telekomünikasyon Mühendisliği(*) Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri İşletme Bilgi Yönetimi Toplumsal ve Siyasal Bilimler Bilgisayar Uygulamalı Ekonomi İşletme Enformatiği Uluslararası Finans Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri İşletme Mühendisliği Uluslararası İlişkiler Bilgisayar-Enformatik İşletme-Ekonomi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği(*) Kamu Yönetimi Uluslararası İşletme Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Kontrol Mühendisliği(*) Uluslararası İşletme Yönetimi (Almanca) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Küresel ve Uluslararası İlişkiler Uluslararası İşletmecilik Ekonometri Makine Mühendisliği(*) Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Ekonomi Makine ve İmalat Mühendisliği(*) Uluslararası Ticaret Ekonomi ve Finans Maliye Uluslararası Ticaret ve Finansman Ekonomi-Yönetim Bilimleri Matematik Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları Matematik Mühendisliği Uluslararası Ticaret ve Lojistik Elektrik Mühendisliği(*) Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Elektrik-Elektronik Mühendisliği(*) Matematik-Bilgisayar Uluslararası, İktisat, İşletme Programları Elektronik Mühendisliği(*) Mekatronik Mühendisliği(*) Uygulamalı Matematik Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği(*) Muhasebe Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar Endüstri Mühendisliği Muhasebe Bilgi Sistemleri Yazılım Mühendisliği(*) Endüstri Sistemleri Mühendisliği Muhasebe Sigortacılık ve Risk Yönetimi Yönetim Bilimleri Enformasyon Teknolojileri Muhasebe ve Denetim Yönetim Bilişim Sistemleri Enformatik Muhasebe ve Finans Yönetimi Yönetim ve Organizasyon Enformatik (Almanca) Muhasebe ve Finansal Yönetim (*) Söz konusu bölümlerden mezun kişilerin başvuruları; işletme, iktisat, ekonomi, maliye, bankacılık ve dengi dallarda yüksek lisans yapmış olmaları şartıyla kabul edilecektir. Yüksek lisans mezuniyetini en geç 1 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla belgeleyebilmek gerekmektedir.

6 f. Daha önce, Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında ya da Bankamız uzman yardımcılığı ve müfettiş yardımcılığı sınavlarının değerlendirme merkezi aktiviteleri aşamasında başarısız sayılmamış olmak, g. Daha önce yapılan Uzman Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak, h. Sağlık durumu Türkiye nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak (Bu durum, evrak hazırlama aşamasında adaylardan istenecek tam teşekküllü bir hastaneden alınmış sağlık kurulu raporuyla belgelendirilecektir), i. Kamu haklarından yoksun bulunmamak, j. Affa uğramış olsa bile herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, k. Resmi dairelere, kurum ya da kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak.

7 SINAV Sınav Tarihi ve Yeri Sınavın yazılı aşaması 9 Haziran 2014 ve izleyen günlerde İstanbul da gerçekleştirilecektir. Sınav Davetleri Sınav başvuruları 3 Haziran 2014 Salı günü saat a kadar kabul edilecektir. Sınavla ilgili tüm davet ve duyurular 5 Haziran 2014 Perşembe günü saat den itibaren İş Başvuru Formu nda yer alan Başvuru Durum Takip alanından yapılacaktır. Bu tarihten itibaren Başvuru Durum Takip alanının kontrol edilmesi önem taşımaktadır. Sınav Kapsamı I. Aşama II. Aşama III. Aşama Genel Yetenek Testi Mesleki Bilgi Testi Değerlendirme Merkezi Aktiviteleri Mesleki Kişilik Envanteri Panel Mülakat

8 I. Aşama Sınavın, genel yetenek testi ve mesleki bilgi testi bölümlerinden oluşan ilk aşaması aynı gün içinde tamamlanacak olup ilgili aşama sonucunda uygun bulunan adaylar ileri bir tarihte gerçekleştirilecek olan II. aşama değerlendirmelerine katılacaklardır. Genel Yetenek Testi: Sayısal ve sözel yeteneği ölçmeye yönelik sorulardan oluşmaktadır. Yetenek testi süresi: 70 dakikadır. Mesleki Bilgi Testi: Adayların bir sonraki sayfada yer alan yedi konudan istedikleri üç konuyu seçerek bu konulara ilişkin soruları cevaplandırmaları gerekmektedir. Mesleki bilgi testinin süresi: 2 saattir.

9 MESLEKİ BİLGİ TESTİ KONULARI EKONOMİ GRUBU Makro-Mikro Ekonomi Maliye Politikası-Kamu Maliyesi Para-Kredi Banka; Politika Teorisi Mali Sistem Uluslararası İktisat İktisadi Matematik FİNANSAL MATEMATİK GRUBU Paranın Zaman Değeri Basit-Bileşik Faiz, Nominal-Efektif Faiz Faizlendirme ve İskontolama Getirinin Enflasyondan Arındırılması Anüite Hesaplamaları Tahvil ve Bono Fiyatlaması Bugünkü Değer İç Verim Oranı Farklı Yatırım Alternatiflerinin Karşılaştırılması Yatırım Geri Ödeme Dönemi HUKUK GRUBU Medeni Hukuk Borçlar Hukuku Ticaret Hukuku MUHASEBE GRUBU Genel Muhasebe Mali Tablolar Analizi Maliyet ve Yönetim Muhasebesi EKONOMETRİ - İSTATİSTİK GRUBU Ana Kütle ve Alt Ana Kütle Parametre Tahmin Edicilerinin Örnekleme Dağılımları Hipotez Testleri ve Güven Sonuçları; Otokorelasyon, Varyansların Eşitliği Gösterge Değişken Teknikleri ve Dizi Uygulamaları Veri Toplama, Verilerin Düzenlenmesi, Tasnif ve Gruplama Kavramlarının İncelenmesi Serilerin Çeşitleri, Merkezi Eğilim Ölçüleri, Analitik Ortalamalar, Analitik Olmayan Ortalamalar Dağılma Ölçüleri, Dağılma Kavramı ve İstatistikteki Önemi, Özel Olasılık Dağılımları, Ortalama ve Standart Sapma Değişim Katsayısı, İndeksler Portföy Yönetimi Grubu Menkul Kıymetler Piyasası Etkin Pazar Kuramı, Fiyatlandırma Modelleri (Capm, Apt) Risk Katsayıları Teknik Rasyolarla Modeller Döviz-Altın Piyasası Modelleri Verimlilik (Yield) Modelleri Getiri (Return) Modelleri İŞLETME GRUBU Yönetim ve Organizasyon Finansal Yönetim Pazarlama

10 II. Aşama Değerlendirme Merkezi Aktiviteleri: Adayların görevlerinde gösterecekleri performansı, iş simülasyonlarıyla gözlemleme olanağı sağlayan uygulamalardır. Mesleki Kişilik Envanteri: Adayların kendi yetkinliklerini nasıl değerlendirdiklerini, davranış ve eğilimleriyle ilgili soruları yanıtlayarak aktardıkları değerlendirme aracıdır. III. Aşama Panel Mülakat: Üst düzey yöneticilerimizin katıldığı ve Bankamızda çalışmak için aranan temel yetkinliklerin sorgulandığı bir mülakat şeklidir. BELGE HAZIRLAMA Yukarıda belirtilen işe alım süreci sonucunda uygun bulunan adaylara, Bankamız ihtiyaçları doğrultusunda görev teklifi yapılarak, işe alım aşamasının bir parçası olan belge hazırlama süreci başlatılacaktır. Bu belgeler üzerinden yapılacak değerlendirme sonucunda uygun bulunan adayların işe alımı gerçekleşecektir. Başvuru yaparken kendileri hakkında gerçekdışı bilgiler veren adaylar, söz konusu durumun alım sürecinin hangi aşamasında fark edildiğine bakılmaksızın süreç dışında bırakılacaklardır.

11 TÜRKİYE İŞ BANKASI VE UZMAN YARDIMCILIĞI POZİSYONUYLA İLGİLİ BİLGİLER Uzman Yardımcısının Görevi Genel Müdürlük ve Kurumsal Şubelerde, görev yaptığı birimin faaliyetlerini Banka mevzuatı çerçevesinde takip etmek, uygulamak ve geliştirmektir. Çalışma Yerleri Bankamız Uzman Yardımcılığı sınavlarında başarılı olanlar, Genel Müdürlük Bölümlerimizde ve Kurumsal Şubelerimizde görevlendirilir. Kariyer Yolu Bankamızda işe başlayan stajyer uzman yardımcıları bir yılın sonunda uzman yardımcısı olurlar. Bu unvanlara sahip çalışanlar belirli bir süre sonra katıldıkları yeterlilik sınavlarında başarılı olmaları halinde uzman olmaya hak kazanırlar. Daha sonra performanslarına göre, Bankamızın yönetici kadrolarına atanırlar.

12 İş te Yönetim Kurumsal kimliği, kendine özgü çağdaş yönetim tarzı ve günümüz koşullarında örneğine az rastlanan insan odaklı ve yerleşik kurallarla yönetilen yapısı, Bankamızı rakiplerinden ve sektörde yer alan diğer firmalardan farklı ve ayrıcalıklı kılmaktadır. Öte yandan sahip olduğu benzersiz sermaye yapısıyla Bankanın %40,16 payına sahip olan İş Bankası mensupları kurumun hem çalışanı hem de ortağı konumundadır. Yöneticilerini kurum içinden yetiştiren ve üst pozisyonlara hazırlayan Bankamız, yönetim yapısıyla çalışanlarına güvenli ve ulaşılabilir kariyer olanakları sunmaktadır.

13 İş te Çalışan Hakları Bankamızda çalışanlarımız, 4857 sayılı İş yasası ile sağlanan hak ve güvencelere sahip olmalarının yanında, çalışanlarımızın nakil ve atamaları, ücret, terfi gibi hakları Bankamız ve BASİSEN (Banka ve Sigorta İşçileri Sendikası) arasında iki yıllık dönemlerde imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile düzenlenir. Sağlık, özlük, sosyal, maddi gibi haklar Toplu İş Sözleşmesi ile belirlenmektedir. Bankamızda ücretler ve diğer parasal haklar, değişen ekonomik koşullara göre ayarlanır. Tüm personelimizde olduğu gibi Uzman Yardımcıları da aylık ücretlerine ek olarak yılda 4 maaş tutarında ikramiye ve Bankamız Ana Sözleşmesi gereğince kâra bağlı olarak yılda bir kez kâr payı alırlar. Tüm çalışanlarımızın, çocuklarının ve sosyal güvenlik kapsamında olmayan eşlerinin sağlık harcamaları, belirli esaslar çerçevesinde Bankamızca karşılanmaktadır. Ayrıca, bakmakla yükümlü olunan anne, baba ve kardeşler de belirli limitler dahilinde sağlık yardımlarından yararlandırılmaktadır. Bunların dışında, evlenen ya da çocuğu olan çalışanlarımıza Evlilik/Doğum Yardımı yapılmaktadır.

14 İş te Eğitim Bankamızda Uzman Yardımcısı olarak işe başlayan çalışanlarımız, İstanbul da düzenlenen ve bankacılık konularında profesyonel gelişimlerini destekleyecek bir eğitimden sonra göreve başlarlar. Dışarıdan yönetici transferi yapmayan Bankamızda, çalışanların görev aldıkları alanların gerektirdiği teknik bilgilere sahip olmalarını sağlamak, üst pozisyonlara hazırlanmalarına destek olmak, yetkinliklerine uygun donanımları kazandırmak amacıyla, işe girişten itibaren geniş kapsamlı eğitim ve gelişim programları düzenlenmektedir. Ayrıca, nitelikleri uygun olan çalışanlarımıza yurtdışı şube stajı imkânı verilmekte, yurtdışında düzenlenen eğitim ve konferans gibi etkinliklere katılımları sağlanarak farklı bakış açıları geliştirmeleri sağlanmaktadır.

15 İş te Yaşam Bankamızda, çalışanlarımızın motivasyonunu yükseltecek, ekip ruhunun oluşmasını ve takım çalışmasını destekleyecek sosyal aktiviteler düzenlenirken, Banka dışında çeşitli organizasyonlara sağlanan katılımlarla da çalışanlarımız teşvik edilmektedir. İş te Turnuva kapsamında basketbol, voleybol, futbol ve tenis dallarında spor aktiviteleri düzenlenmekte, satranç turnuvaları gerçekleştirilmektedir. Çalışanlarımızın yaratıcılıklarını geliştiren Hobi Atölyeleri bulunmaktadır. Senaryo yazımı, fotoğraf, müzik ve çikolata yapımı atölyeleri bunlardan bazılarıdır. İş Bankası çalışanları tarafından kurulan İş Oyuncuları Tiyatro Topluluğu William Shakespeare in 12. Gece adlı oyununu sergilemekte olup Direklerarası Seyircileri tarafından Jüri Özel Ödülü ne layık bulunmuştur.

16 Gelin, büyük başarılara birlikte imza atalım. Başvurular ik.isbank.com.tr üzerindeki Özgeçmiş Bilgileri Formu nun Sınava Başvur sayfası üzerinden yapılacaktır. Sorularınız için adresine mail atabilir ya da numaralı telefondan İnsan Kaynakları Yardım Masası ile iletişime geçebilirsiniz.

UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (15 HAZİRAN 2015 VE İZLEYEN GÜNLER)

UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (15 HAZİRAN 2015 VE İZLEYEN GÜNLER) UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (15 HAZİRAN 2015 VE İZLEYEN GÜNLER) Bankamızın İstanbul da bulunan Genel Müdürlük Bölümleri ile Kurumsal Şubelerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları

Detaylı

SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI 13 EKİM 2018

SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI 13 EKİM 2018 SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. Bankamızın Iṡtanbul da bulunan Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 13 Ekim 2018 Cumartesi ve izleyen günlerde Uzman

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ?

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? *2015 Haziran ayı itibarıyla özel bankalar arasında toplam aktif, kredi, mevduat ve özkaynak büyüklüğüne göre. *2015

Detaylı

Müfettiş Yardımcısı İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM AT. cv.isbank.com.tr

Müfettiş Yardımcısı İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM AT. cv.isbank.com.tr İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM AT. Müfettiş Yardımcısı Bankamız bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki

Detaylı

22 ŞUBAT 2015 ANKARA BÖLGESİ MEMUR ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ

22 ŞUBAT 2015 ANKARA BÖLGESİ MEMUR ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ 22 ŞUBAT 2015 ANKARA BÖLGESİ MEMUR ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ Memur alım sınavı 22 Şubat 2015 Pazar günü gerçekleştirilecektir. Ankara Bölgesine bağlı iller Ankara, Çankırı ve Kırıkkale dir. Görev teklifleri

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ?

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? Bankamızın Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu

Detaylı

Türkiye nin en büyük bankasında iş hayatına güçlü bir adım atmaya hazır mısınız?

Türkiye nin en büyük bankasında iş hayatına güçlü bir adım atmaya hazır mısınız? Türkiye nin en büyük bankasında iş hayatına güçlü bir adım atmaya hazır mısınız? Bankamızın Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi ve yurt dışı şubelerinin, denetimi altındaki kuruluşlarının ve faaliyet

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA*

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA* TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? *2015 Haziran ayı itibarıyla özel bankalar arasında toplam aktif, kredi, mevduat ve özkaynak büyüklüğüne göre. *2015 Haziran

Detaylı

MIN ALIS. Veri Bilimci Veri Mühendisi Veri Mimarı Bize Katıl. BANKACILIĞIN GELECEĞİ BURADA. cv.isbank.com.tr

MIN ALIS. Veri Bilimci Veri Mühendisi Veri Mimarı Bize Katıl. BANKACILIĞIN GELECEĞİ BURADA. cv.isbank.com.tr BANKACILIĞIN GELECEĞİ BURADA Veri Bilimci Veri Mühendisi Veri Mimarı Bize Katıl. Bankamız uygulamalarında ve projelerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. MIN ALIS Alım sürecinin ilk aşaması

Detaylı

UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ

UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ (16 ŞUBAT 2015 VE İZLEYEN GÜNLER) Bankamızın Genel Müdürlük Bölümleri ve Kurumsal Şubelerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alınacaktır. Sınavın,

Detaylı

SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SİSTEM UZMANI ALIM SINAVI 30 HAZİRAN 2018

SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SİSTEM UZMANI ALIM SINAVI 30 HAZİRAN 2018 SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. Bankamızın Bilgi Teknolojileri Bölümlerinde Sistem Uzmanı olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 30 Haziran 2018 Cumartesi günü Sistem Uzmanı

Detaylı

Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlüğünde (İstanbul) görevlendirilmek üzere Servis Görevlisi unvanında alım yapılacaktır.

Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlüğünde (İstanbul) görevlendirilmek üzere Servis Görevlisi unvanında alım yapılacaktır. Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlüğünde (İstanbul) görevlendirilmek üzere Servis Görevlisi unvanında alım yapılacaktır. ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.SERVİS GÖREVLİSİ İHTİYAÇ TABLOSU GÖREV YERİ

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; bağımsızlığı, güçlü örgüt yapısı, nitelikli kadrosu, teknolojik üstünlüğü ve etkili sonuçlar alma özelliği

Detaylı

TARIMSAL MÜŞTERİLER SERVİS GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

TARIMSAL MÜŞTERİLER SERVİS GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SERVİS GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI Şubelerimizde gişe müşterilerinin tüm bankacılık işlemlerini yerine getirmek, Banka ürünlerinin tanıtım ve satış işlemlerini yürütmek. TARIMSAL MÜŞTERİLER SERVİS GÖREVLİSİ

Detaylı

GÖREV TANIMI KİMLER BAŞVURABİLİR? Aşağıda yer alan illerde görevlendirilmek üzere; 30 İç Kontrolör Yardımcısı personel alınacaktır.

GÖREV TANIMI KİMLER BAŞVURABİLİR? Aşağıda yer alan illerde görevlendirilmek üzere; 30 İç Kontrolör Yardımcısı personel alınacaktır. Aşağıda yer alan illerde görevlendirilmek üzere; 30 İç Kontrolör Yardımcısı personel alınacaktır. İÇ KONTROLÖR YRD. İL SAYI İL SAYI Afyonkarahisar 1 Kütahya 1 Aksaray 1 Malatya 1 Amasya 1 Ordu 1 Çorum

Detaylı

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVINA BAŞVURU KOŞULLARI VE SINAV HAKKINDA BİLGİLER

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVINA BAŞVURU KOŞULLARI VE SINAV HAKKINDA BİLGİLER MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVINA BAŞVURU KOŞULLARI VE SINAV HAKKINDA BİLGİLER Bankamız Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için sınavla eleman alınacaktır. Yazılı mesleki bilgi sınavı ve genel yetenek testinden

Detaylı

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek,

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek, THY A.O. Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Uzman Adayları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten

Detaylı

Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2

Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2 KPSS A Grubu Kadroların Tam Listesi Başbakanlık KPSSP86 Atama Yapılacak Kadro Unvanı: Başbakanlık Uzman Yardımcısı Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2 Kurumca

Detaylı

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir.

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir. Ek-1 İktisat Doktora BANKACILIK İktisat Doktora BANKACILIK VE SİGORTACILIK İktisat Doktora EKONOMETRİ İktisat Doktora EKONOMİ İktisat Doktora İKTİSAT İktisat Doktora EKONOMİ VE FİNANS İktisat Doktora BANKACILIK

Detaylı

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI ve UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI ve UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI ve UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2017 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Bu unvanlar için tek

Detaylı

ARAŞTIRMACI DENETÇİ YARDIMCISI

ARAŞTIRMACI DENETÇİ YARDIMCISI ARAŞTIRMACI İktisat, Ekonometri, Maliye, İşletme, Finans, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, veya İstatistik bölümlerinde lisans veya İktisat, Ekonometri, Maliye, İşletme veya Finans alanlarında

Detaylı

SPK personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

SPK personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? On5yirmi5.com SPK personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? SPK, 28 uzman yardımcısı, 5 uzman hukukçu yardımcısı, 5 bilişim uzman yardımcısı olmak üzere toplam 38 personel alacak. Yayın Tarihi : 20

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİNE LİSANS TAMAMLAMA KAPSAMINDA BAŞVURABİLECEK BÖLÜMLER/PROGRAMLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİNE LİSANS TAMAMLAMA KAPSAMINDA BAŞVURABİLECEK BÖLÜMLER/PROGRAMLAR 2014-2015 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM,, FAKÜLTELERİNE LİSANS TAMAMLAMA KAPSAMINDA BAŞVURABİLECEK 1 2 3 4 5 6 7 ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARI AVRUPA BİRLİĞİ VE İLİŞKİLERİ AVRUPA TOPLULUĞU BANKACILIK BANKACILIK

Detaylı

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIMI SINAV VE BAŞVURU KILAVUZU

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIMI SINAV VE BAŞVURU KILAVUZU UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIMI SINAV VE BAŞVURU KILAVUZU Uzman yardımcısı unvanıyla işe alınacak kişiler nitelikleri dikkate alınarak Şirket ihtiyaçları çerçevesinde Borsa İstanbul AŞ birimlerinde görevlendirilecektir.

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI 2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ADALET Hukuk Fakültesi AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Sağlık İdaresi AMELİYATHANE HİZMETLERİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Detaylı

TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER

TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER Arkeoloji ve Sanat Tarihi 4 TS-1 Basın ve Yayın 4 TS-1 Coğrafya 4 TS-1 Coğrafya Öğretmenliği 5 TS-1 Dünya Dinleri 4 TS-1 Gazetecilik 4 TS-1 Görsel İletişim Tasarımı

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

MESLEK PERSONEL YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI Sermaye Piyasası Kurulu nda Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 30 adete kadar Uzman

MESLEK PERSONEL YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI Sermaye Piyasası Kurulu nda Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 30 adete kadar Uzman MESLEK PERSONEL YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI Sermaye Piyasası Kurulu nda Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 30 adete kadar Uzman Yardımcısı ve 5 adete kadar Uzman Hukukçu Yardımcısı

Detaylı

1- GENEL AÇIKLAMALAR SON BAŞVURU TARİHİ: 14/10/2013 SAAT: 23:59 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN 657 SAYILI KANUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ ALIM İLANI Kurumumuz Ankara İlinde

Detaylı

TUR181 Türk Dili I Zorunlu YDL183 Yabancı Dil I Zorunlu ISL101 İşletmeye Giriş Zorunlu

TUR181 Türk Dili I Zorunlu YDL183 Yabancı Dil I Zorunlu ISL101 İşletmeye Giriş Zorunlu Öğretim Planı 1. Yarıyıl AIT181 TBT181 Adı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı Zorunlu 2 0 0 2 2 Zorunlu 1 2 0 2 2 TUR181 Türk Dili I Zorunlu 2 0 0 2 2 YDL183

Detaylı

BİLİM İNSANI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI

BİLİM İNSANI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI BİLİM İNSANI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI İlan No: TBTK.BİDEB.2017-1 1- İŞİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ TÜBİTAK a sunulan burs, destek ve yarışma programları başvurularının, mevzuata uygun olarak ön değerlendirmesi

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI AŞ UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI AŞ UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI TÜRKİYE KALKINMA BANKASI AŞ UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI Türkiye Kalkınma Bankası Anonim Şirketine; - Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ya da en az 4 yıllık

Detaylı

E.A. E.A. Tüm lisans ve yüksek lisans mezunları başvurabilir. E.A. E.A. E.A. SÖZ. SÖZ.

E.A. E.A. Tüm lisans ve yüksek lisans mezunları başvurabilir. E.A. E.A. E.A. SÖZ. SÖZ. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK ANABİLİM DALLARI LİSANS Tezli Tezsiz ARKEOLOJİ KONTENJAN DOKTORA ALES Puan Türü Klasik Arkeoloji 10-5 - BASIN VE YAYIN 20-10 - ÖZEL KOŞULLAR Arkeoloji, Klasik Arkeoloji,

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL MENKULKIYMETLER BORSASI HAKKINDA

BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL MENKULKIYMETLER BORSASI HAKKINDA BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL MENKULKIYMETLER BORSASI HAKKINDA İstanbul Menkul Kıymetler Borsasının tarihçesi 1866 yılına kadar dayanmaktadır. 1866 yılında Osmanlı devletinin borçlu olduğu devletlerin de desteği

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL 2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL PUAN TÜRÜ SAY 1 TOPLAM : 23 SÖZ 1 EA 1 ALAN İÇİ OLARAK SEÇEBİLECEĞİNİZ LER Acil Yardım ve Afet Yönetimi Aktüerya Beslenme ve Diyetetik Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Öğretmenliği

Detaylı

İKİNCİ YIL ÜÇÜNCÜ YIL

İKİNCİ YIL ÜÇÜNCÜ YIL ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI (II.Öğretim) 101 İktisada Giriş I 2 0 2 4 102 İktisada Giriş II 2 0 2 4 103 Genel Muhasebe I 2 0 2 4 104 Genel Muhasebe II 2 0 2 4 105

Detaylı

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU Lisans Öğrenimlerini Tamamlamayan veya Tamamlayamayanların Önlisans Diploması Almaları veya Meslek Yüksekokullarına İntibakları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca;

Detaylı

* Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

* Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. BAŞVURULARIN SÜRESİ İÇERİSİNDE İŞ KUR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU HİZMET MERKEZLERİNE YAPILMASI VEYA TÜRKİYE İŞ KURUMU WEB SİTESİ ARACILIĞI İLE YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. KURUMUMUZA DOĞRUDAN YAPILAN BAŞVURULAR

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 9132 Acil Durum ve Afet Yönetimi 2 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri

Detaylı

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir:

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir: T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI 1- GENEL T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece Hazine

Detaylı

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık ve Sigortacılık A k t ü e r y a A k t ü e r y a Bilimleri Aktüerya ve Risk Yönetimi Bankacılık Bankacılık ve Finans Bankacılık ve Finansman Bankacılık ve Sigortacılık

Detaylı

2018/1 PERSONEL ALIMINDA YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ ALIM YAPILACAK BÖLÜMLERİNİ GÖSTERİR LİSTE PTT UZMAN YARDIMCISI (HUKUK)

2018/1 PERSONEL ALIMINDA YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ ALIM YAPILACAK BÖLÜMLERİNİ GÖSTERİR LİSTE PTT UZMAN YARDIMCISI (HUKUK) 2018/1 PERSONEL ALIMINDA YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ ALIM YAPILACAK LERİNİ GÖSTERİR LİSTE 1 3209 HUKUK PTT UZMAN YARDIMCISI (HUKUK) 1 3168 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 2 8318 ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ 3

Detaylı

BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI

BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi Planlanan Personel Sayısı Bilgi Teknolojileri

Detaylı

2018/1 PERSONEL ALIMINDA YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ ALIM YAPILACAK BÖLÜMLERİNİ GÖSTERİR LİSTE PTT UZMAN YARDIMCISI (HUKUK)

2018/1 PERSONEL ALIMINDA YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ ALIM YAPILACAK BÖLÜMLERİNİ GÖSTERİR LİSTE PTT UZMAN YARDIMCISI (HUKUK) 2018/1 PERSONEL ALIMINDA YÜKSEKÖĞRENİM KURUMLARININ ALIM YAPILACAK LERİNİ GÖSTERİR LİSTE 1 3209 HUKUK PTT UZMAN YARDIMCISI (HUKUK) 1 3168 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 2 8318 ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ 3

Detaylı

TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi Planlanan

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

SUNU İÇERİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSKOKULU

SUNU İÇERİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSKOKULU SUNU İÇERİĞİ AMAÇ GENEL BİLGİLER BAŞVURU KOŞULLARI SINAV DEĞERLENDİRME AŞAMALARI DGS SORULARI KONU BAŞLIKLARI 2014 DGS SONUÇLARINA İLİŞKİN SAYISAL BİLGİLER YÜKSEKOKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN PROGRAMLARA GÖRE ÖĞRENCİLERİN

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU Lisans Öğrenimlerini Tamamlamayan veya Tamamlayamayanların Önlisans Diploması Almaları veya Meslek Yüksekokullarına İntibakları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca;

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Genel İdare Hizmetleri

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI

T.C. ZİRAAT BANKASI MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI T.C. ZİRAAT BANKASI MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI Bankamız Teftiş Kurulu nda görevlendirilmek üzere 35 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır. Görev Tanımı: Müfettiş Yardımcıları

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, aşağıda kontenjanları

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 30 kişi, - Hukuk,

Detaylı

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIM İLANI

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIM İLANI TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIM İLANI Enstitümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü sınavla aşağıdaki tabloda belirtilen programlardan mezun, 2, 2 Avukat, 24 Memur ve 2

Detaylı

ÇAĞRILI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI

ÇAĞRILI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI ÇAĞRILI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI İlan No: TBTK.BAŞKANLIK.2017-4 1- Referans Kodu: TBTK.ÇAĞDEB.2017-1.01 1.1- İşin Tanımı ve Özellikleri Yaşam Bilimleri Araştırma Destek Grubunda, sunulan proje önerilerinin

Detaylı

Öğretim Yılı, Güz Dönemi İktisat Bölümü - (NÖ)

Öğretim Yılı, Güz Dönemi İktisat Bölümü - (NÖ) 20142015 Öğretim Yılı, Güz Dönemi İktisat Bölümü (NÖ) İKT4525 [69] [S4] [1] Uluslararası Politik Ekonomi İKT4513 [88] [S4] [1] Fikri ve Sınaî Mülkiyet Hakları KAY1805 [255] [S1] [2] İKT2003 [170] [S2]

Detaylı

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI İLANI Üniversitemize Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 60 kişi, - Hukuk,

Detaylı

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 1SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI

Detaylı

TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ. Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara. Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S.

TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ. Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara. Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S. 31.10.2017 - SALI 30.10.2017 - PAZARTESİ TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara Genel Muhasebe I İşletme

Detaylı

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş

Detaylı

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER İMKANI Vergi Denetim Kurulu, mensuplarına kariyer imkanı sunan bir okuldur. Vergi Müfettişleri aldıkları eğitim ve edindikleri meslek ahlakı

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU BAŞVURUSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU BAŞVURUSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU BAŞVURUSU 100/2000 YÖK Doktora Bursu kapsamında aşağıda listelenen Doktora Programları ve konular için belirtilen

Detaylı

ULUSAL METROLOJİ ENSTİTÜSÜ (UME)

ULUSAL METROLOJİ ENSTİTÜSÜ (UME) İlan No: TBTK.UME.02/2015-2 1) İŞİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ ULUSAL METROLOJİ ENSTİTÜSÜ (UME) 1.1. Referans Kodu: UME2.G4IK1-01 İnsan Kaynakları Yönetimi süreçlerinde mevzuatlara uygun çalışacak personel

Detaylı

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ Lütfen broşürdeki bilgileri dikkatlice okuduktan sonra Başvuru Formu linkini tıklayınız. I - Vakıfbank'ı Tanıyalım II- Sınava İlişkin Açıklamalar

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARININ 2010 ÖSYS PUAN TÜRLERİ

YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARININ 2010 ÖSYS PUAN TÜRLERİ YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS NIN 2010 ÖSYS PUAN TÜRLERİ PUAN TÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS Aktüerya Bilimleri Astronomi ve Uzay Bilimleri Bilgisayar Bilimleri Finans Matematiği İlköğretim Matematik

Detaylı

BT MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, BT İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI ve BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI

BT MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, BT İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI ve BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI BT MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, BT İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI ve BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2017 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Bu unvanlar

Detaylı

SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI

SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI 2017 HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI İLANI Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi

Detaylı

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI NASIL VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLUNUR?

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI NASIL VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLUNUR? VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI NASIL VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLUNUR? GENEL ŞARTLAR 657 sayılı DMK nın 48. maddesindeki nitelikleri haiz olmak Sınavın yapıldığı yılın başında 35 yaşını doldurmamış olmak

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ:

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla merkez teşkilatına; hukuk, siyasal bilgiler, iktisat,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

TSE PERSONEL ALIMI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

TSE PERSONEL ALIMI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU TSE PERSONEL ALIMI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Enstitümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü sınavla aşağıdaki tabloda belirtilen programlardan mezun, Denetçi, 7, 25 Tekniker ve 4 Memur

Detaylı

TEKNOLOJİ VE YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI. TBTK.TEYDEB.2016-1.01 1.17 referans kodlu pozisyonlar için;

TEKNOLOJİ VE YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI. TBTK.TEYDEB.2016-1.01 1.17 referans kodlu pozisyonlar için; TEKNOLOJİ VE YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI İlan No: TBTK.TEYDEB/2016-1 TBTK.TEYDEB.2016-1.01 1.17 referans kodlu pozisyonlar için; TÜBİTAK a Ar-Ge desteği için sunulan proje önerilerinin ve diğer

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI

İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI İlan No: TBTK.MAM.BYİM.2016-01 İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI 1- Referans Kodu: TBTK.MAM.BYİM.2016-1.01 1.1- İşin Tanımı ve Özellikleri Bütçe ve Raporlama Birimi görevleri kapsamında yürütülen

Detaylı

(LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

(LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ (LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ BAŞVURU VE SİNAV TAKVİMİ Başvuru: (01-14)-Nisan-2016 SINAV KAPSAMI TARİH-SAAT LYS-4 SOSYAL BİLİMLER 18-06-2016 CUMARTESİ 10:00

Detaylı

2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. DOKTORA PROGRAMLARI

2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. DOKTORA PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuruların kabulü, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü

Detaylı

BANKACILIK OKULU MEZUNİYET BÖLÜM TABLOSU MUHASEBE VE FİNANSAL YÖNETİM ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END.İLİŞKİLERİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ

BANKACILIK OKULU MEZUNİYET BÖLÜM TABLOSU MUHASEBE VE FİNANSAL YÖNETİM ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END.İLİŞKİLERİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ Sınava Katılma Genel Şartları 1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 3. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere,

Detaylı

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ Lütfen broşürdeki bilgileri dikkatlice okuduktan sonra Başvuru Formu linkini tıklayınız. I - Vakıfbank'ı Tanıyalım II- Sınava İlişkin Açıklamalar

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI YTB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI

YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI YTB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI YTB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI I. GENEL BİLGİLER (1) Başkanlık 5978 sayılı Teşkilat Kanunu 23'üncü maddesi ve 16 Aralık 2017 tarihli ve 30272 sayılı Resmi

Detaylı

MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI. Bankamız Teftiş Kurulu nda görevlendirilmek üzere 55 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI. Bankamız Teftiş Kurulu nda görevlendirilmek üzere 55 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır. MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI Bankamız Teftiş Kurulu nda görevlendirilmek üzere 55 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır. Görev Tanımı: Müfettiş Yardımcıları Bankamız Teftiş Kurulu

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları/programları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun ilgili

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2017-2018 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI

ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI İlan No: TBTK.ARDEB.2017-2 ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI 1- İŞİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ: Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı pozisyonları için; TÜBİTAK a sunulan

Detaylı

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler Puan Türleri MF-1 MF-2 MF-3 PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler 1. Matematik (%16) 2. Türkçe (%11) 3. Fen Bilimleri (%8) 4. Sosyal Bilimler (%5) YGS LYS (LYS-1 ve LYS-2) 1. Fen Bilimleri

Detaylı

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşullarının ve kontenjanlarının yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Eğer başvuru koşullarını taşıyorsanız

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU Dikey Geçiş Sınavı Nedir? Dikey Geçiş Sınavı, 4 senelik lisans öğrenimine geçiş yapmak için her sene ÖSYM tarafından

Detaylı

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5**

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5** - Kontenjan ALES Puan TC UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kabul koşulları, kontenjanları,

Detaylı

Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları

Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları Gaziantep SMMM Odası Aday Meslek Mensupları Toplantısı 20 Nisan 2017 Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları 1. Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yasası,

Detaylı

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nda 657 sayılı Devlet Memurları

Detaylı

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI İŞLETME - 1 MUHASEBE - 1 İŞLETME - 2 MUHASEBE - 2 HALKLA İLİŞKİLER BÜRO YÖNETİMİ - 1 BÜRO YÖNETİMİ - 2 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:00

Detaylı