OtokocParca.com. Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OtokocParca.com. Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 OtokocParca.com Kullanım Kılavuzu

2 OtokocParca.com Nedir? Neden Tercih Etmelisiniz? OtokocParca.com, Otokoç Otomotiv in yedek parça satış sitesidir. Ford ve Fiat Markalı araçların tüm orijinal yedek parçalarına, katalog bilgilerine stoklarına Anlık olarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ülkemizde kullanılan diğer araç markalarının eş değer parçalarını tedarik edebilirsiniz. Tüm bunları Otokoç Otomotiv Güvencesi ile yaparsınız.

3 Otokocparca.com un üyelik avantajları nelerdir? Sadece web sitemizde olan özel avantajlardan faydalanmak için üye olmalısınız. Üyelerimiz sadece web sitemize özgü, hiçbir yerde olmayan kampanyaları kullanıcı adı ve şifreleri ile takip edebilirler. Bunun dışında üyelik avantajları şöyledir: Her gün 1 üründe günün ürünü fırsatı, Her Hafta Haftanın Fırsatı ürünü, Her ay 1 kaç üründe Ayın fırsatı ürünleri, Kampanya listelerine direk olarak Kampanya ve Duyurular Bölümünden takip edebilir ve isterseniz bilgisayarınıza güvenli şeklide indirebilirsiniz. Siparişlerinizi çevrimiçi olarak görebilir ve anlaşmalı kredi kartları ile 9 taksite kadar satın alabilirsiniz. Anlaşmalı bankalar ve banka kampanyalarından faydalanabilirsiniz. En çok satanlar Kategorisinde Web sitesi genelinde tercih edilen ürünleri görebilirsiniz. En yeni ürünler kategorisi ile Yeni gelen ürünleri takip edebilirsiniz. Belli dönemler üyeler arasında hediye kampanyaları yapılmaktadır.

4 Otokocparca.com ne tür yenilikler sunuyor? Otokocparca.com ile Aradığınız parçayı isterseniz Kodu ile isterseniz İsmi ile resim & görsel ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Otokocparça size Katalog hizmeti sunmaktadır. Aradığınız parçanın görseline ya da koduna ulaşabilirsiniz. Aradığınız parçayı sistemden kontrol edebilirsiniz. Ürün fiyatlarını hem perakende hem de iskontolu fiyatlarını görebilirsiniz. Müşterilerinize direk fiyat verebilirsiniz.

5 Eski Müşteriyim Şifre almam gerekir mi? Tüm şifresi olan müşterilerimiz kullandıkları şifreleri aynı haliyle otokocparca.com da kullanabilirler. Şifrenizi Unuttuysanız Giriş sayfasında Şifremi Unuttum Butonundan şifre talep edebilirsiniz. Şifre Talebi ücretsizdir. Şifremi unuttum alanına girip Mail adresini yazıp Şifrenizi mailinize gönderebilirsiniz.

6 Eski Müşteriyim Şifre almam gerekir mi? Gelen Mailden isterseniz tıklayın alanını tıklayabilir. İsteseniz Gelen https ile başlayan linki tarayıcınıza yapıştırıp şifre değiştirme ekranına ulaşabilirsiniz.

7 Üye olmak istiyorum nasıl üye olabilirim? Otokocparca.com u kullanmanız için yeni müşterilerin Bayilik başvurusu yapmanız gerekmektedir. adresinden Bayilik Başvurusu Butonundan giriş yapabilirsiniz. Bayilik başvurusu ücretsizdir.

8 Otokocparça Haberler: Bu alan tüm ürün ve banka kampanyalarının eklendiği en büyük görsel alandır. Bu alan hareketli olup, belli sürelerden kendiliğinden değişmektedir.

9 Katalog Bölümünde aradığım parçayı nasıl bulabilirim? Parça arama başlığının altından Bulunan mavi renkli Katalog yazısını tıklayın. Bu ekrandan Marka alanı yanında bulunan Seçim yapınız butonunu tıklayın ve markanızı seçin. Model Ekranında aradığınız markaya ait modeli seçin. Marka ve Model resim de olduğu gibi seçildikten sonra sorgula Butonuna basın.

10 Katalog Bölümünde aradığım parçayı nasıl bulabilirim? Gelen sorguda Ekipman seçimini yani şanzıman veya şaşı seçimini yaparak aramanızı netleştirin. Seçiminizden sonra Sağ köşede bulunan Kataloğu Gösteri tıklayın.

11 Katalog Bölümünde aradığım parçayı nasıl bulabilirim?

12 Katalog Bölümünde aradığım parçayı nasıl bulabilirim? Kapı seçimini yaparak Sağ alta Bulunan Yeşil renkli onay İşaretini tıklayarak Kataloğu seçmiş olacaksınız.

13 Katalog Bölümünde aradığım parçayı nasıl bulabilirim? Katalog sayfası açılmıştır. Sağ alt köşede seçtiğiniz aracın tüm parçalarına ulaşabilirsiniz. Mercek şeridinden ürünlere yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz. Parçayı seçip parça koduna ulaşabilirsiniz. Parçayı ya da ekranı yazdıra bilirsiniz. Orijinal Boyutuna geri dönebilirsiniz. İstediğiniz ölçüde büyütebilirsiniz. Parçanın üstüne gelip parça adını görebilirsiniz.

14 Katalog Bölümünde aradığım parçayı nasıl bulabilirim? Parçayı 1 kez tıklayıp çıkan seçeneklerden değiştirin sekmesini tıklarsanız. Yedek parçanızın parça numarasına ulaşabilirsiniz. Tamam, işaretini tıklarsanız parçanızı işlem listesine (sayfa sağ başta) kayıt olarak atar. Kapat tuşuna basarsanız ekran kapatılır.

15 Parça Arama Fonksiyonu nasıl kullanılır? Açılış sayfasında direk olarak karşınıza Parça Arama Butonu çıkmaktadır. Parça Adına İstediğiniz ürün ve markayı aratabilirsiniz. Bu Aramalar sırasında Marka + isim olarak çeşitlendirmeniz aramalarınızdaki başarıya artırabilirsiniz. Örnek: Doblo Disk Parça Kodu alanından ise bildiğiniz parçayı yazarak aratıp sepetinize ekleyebilirsiniz.

16 Kampanya ve Fırsatlar Alanı ne işe yarar? Dosyalar nasıl indirilmektedir? Kampanya Ve Fırsatlar alanı her zaman takip edilmesi gereken alanlardan biridir. Tüm sistemin kampanya excelleri bu alanda müşterilere sunulur. Kampanyalar sürelidir. Bu süreler sonrasında Kampanya ortadan kalkar. Lütfen kampanya siparişlerini kampanyalarımız bitmeden veriniz.

17 Kampanya ve Fırsatlar Alanı ne işe yarar? Dosyalar nasıl indirilmektedir? Kampanya içeriklerini görebilmek ve indirebilmek için Lütfen ilgilendiğiniz kampanyanın altında bulunan DETAY butonuna tıklayınız.

18 Kampanya ve Fırsatlar Alanı ne işe yarar? Dosyalar nasıl indirilmektedir? Mavi renk ile yazılı olan Otomotiv Bakım ve Aksesuar Ürünlerini dosyasına tıklayınız ya da Dosya İndir Sekmesini tıklayınız. Dosya güvenli şekilde bilgisayarınıza inecektir.

19 Otokocparca.com da hangi markaları satın alabilirim? Sistemiz üzerinden Ford, Fiat Orijinal parçaların dışında Magneti Marelli, Mako, Maysan Mando, XN Turbo,Hattat, Opar,Mns Disk, Osram, Visteon, Comstar, Delco Remy, Tds, Temel Conta, Birmot Akü, Magneti Marelli Akü,East Marine, Marin, gibi markaların ürünlerini satın alabilirsiniz.

20 Markaların Kısa Yolları ne İşe Yaramaktadır. Otokocparca.com size zaman kazandırmak için tasarlanmıştır. Satış yaptığımız markaların üzerine gelip tıklarsanız Kelime ile aramaya gerek kalmadan direk olarak satılan ürünlerin sayfasına gitmektedir. Gerek duyarsanız tekrar Üretici markalarından araç markalarını süzebilirsiniz.

21 Markaların Kısa Yolları ne İşe Yaramaktadır.

22 Kredi Kartı Kullanmadan ödeme yapabilir miyim? Otokocparca.com da kredi kartı dışında havale ile de ödeme yapabilirsiniz. Havale formuna ulaşmak için Finans sekmesinden Havale Bildirimi tıklanmalıdır. Lütfen Mesaj Kısmına Hangi Banka Hesabımıza ve ne Kadar ödeme yaptığınızı bildiriniz.

23 Şasiden sorgulama Nasıl Kullanılır? Parça numarasını bulamadığınız ürünlerini Aracınızın Orijinal şasi numarası ile ulaşabilirsiniz. Gelen Katalogdan Model Yılına göre Araca ait Kataloğa Gidebilirsiniz.

24 Şasiden sorgulama Nasıl Kullanılır? Aradığınız Model arabanın Yıl bilgisi yanı (13-) 2013 ve sonrası gibi bilgilere göre Araç kataloğunu tıklayın. Gelen ekrandan resimde ki gibi Şanzıman 5 Vites yada 6 Vites Şasi den gelen seçenekleri tıklayın. Artık Aracınızın tüm özelliklerini seçtiniz. Mavi renkte olan Kataloğu Göster alanını tıklamanız yeterli. Ürünlerini seçip değiştirin Butonu ile ürünleri seçebilir, daha sonra sonlandır tuşu ile ürünleri stoklarımızda aratıp sepetinize atabilirsiniz.

25 Parça Sorgulama Sipariş Sekmesinde bulunan Parça sorgulama alanına girdiğimizde Aramak istediğiniz Parçaları ister isimle isterseniz Parça Kodu ile arama yapabilirsiniz.

26 Parça Sorgulama Eğer aramadan önce Detay gösteri tıklamadan ararsanız KDV dâhil Satış Fiyatlarına ulaşabilir Müşterinize satış yapabilirsiniz.

27 Eğer aramadan önce Detay gösteri tıklarsanız Size KDV Hariç alış ve KDV Dâhil fiyatlarını sunmaktadır. Detay alanını tıklayarak parçanızın detaylarını görebilir, Sipariş âdeti girerek sipariş verip Sepete ekleyebilirsiniz.

28 Sanal Pos Kullanımı ile sanal pos kullanarak peşin fiyatına 9 taksit imkânı sunmaktayız. Yapı Kredi, Finans Bank, İş Bankası kartlarına ile taksitli ödeme yapabilir, ya da tüm kartlarda peşin ödeme yapabilirsiniz.

29 Sanal Pos Kullanımı Ödeme yap butonu tıkladığınızda sizi güvenli olarak Kullandığımız bankanın kendi ödeme sayfasına yönlendirmektedir. müşteri kart bilgisi ve şifresini kayıt etmez. Tamamen güvenlidir. Kredi kartı Numarası, son kullanım tarihi ve güvenlik numarası ( kartınızın arka yüzünde ki son 3 rakam ) ile işlemi onaylarsanız cep telefonunuza güvenlik şifresi gönderilir. Şifrenin girişi ile işlem tamamlanır.

30 Ekstre Alma Finans sekmesi altında Ekstre Bilgileri alanın tıklayıp, istediğiniz Tarih aralığını seçebilirsiniz. Çıkan ekstrenizi çıktı alabilir, Excel formatında Bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz. Ekstrenizde valör tarihlerini ödeme şekillerinizi alacak-borç tutarlarınızı fatura tarihinizi görebilirsiniz.

31 Ödeme Planı Alma Ödeme planınızı Finans sekmesi altında bulabilirsiniz. Temsilcilik seçimi yaptıktan sonra Yeşil renkli sorgula tuşuna basabilirsiniz. Ödeme planı alanında Döneminizi ve ortalama vadenizi görebilirsiniz.

32 Fatura Sorgulama Sipariş alanı İçinde Fatura sorgulama Alanına ulaşabilirsiniz. Bu alanda Tarih-Lokasyon-Fatura tipi seçebilirsiniz. Fatura Tipi: TOPTAN YP Faturası TOPTAN YP Fiyat Farkı Faturası TOPTAN YP İade Faturası ulaşabilirsiniz

33 E-Arşiv Fatura Sorgulama Sipariş menüsünden, Fatura Sorgulama ya tıklayın ve Faturalarınızı sorgulayın. E-Arşiv faturalarınızın detayına tıklayın. Fatura Detay sayfasında Fatura Döküm e tıkladıktan sora E-Arşiv Fatura dökümünüze ulaşabilirsiniz.

34 BA / BS Ekstre Alma BA / BS Ekstre Bilgilerinizi, Ekstre Bilgileri sayfasından alabilirsiniz. Tip alanından BA-BS yi seçin ve tarih aralığını girdikten sonra Ekstre Al a tıklayın. Ekstreniz ekrana getirildikten sonra, Excel e aktar ve Çıktı Al işlemlerini yapabilirsiniz.

35 İletişim İletişim sekmesini tıklayıp Çalışmış olduğunuz şubenin Lokasyonu ve haritası ile birlikte adres bilgileri ve Telefon Bilgilerine ulaşabilirsiniz. İletişim formunu doldurarak Ziyaret talebi ve Diğer konular görüş öneri ve taleplerinizi bildirebilirsiniz. Not: İletişim formunuza mail adresiniz otomatik olarak gelmekte olup yazmanıza gerek yoktur. Mailleriniz site Yöneticine gönderilecek olup, ilgili departmanlara yönlendirilmektedir. Sosyal Medya hesaplarımıza ulaşmak ya da kurumsal web sitemize gitmek için sayfalarımızın alt sağ köşesinde bulunan alanları tıklayarak ulaşabilirsiniz.

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

DUYARRULMAN.COM KULLANIM REHBERİ. Web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçiler;

DUYARRULMAN.COM KULLANIM REHBERİ. Web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçiler; DUYARRULMAN.COM KULLANIM REHBERİ Web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçiler; Müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda web sitemizde yenilikler yaptık. Artık web sitemiz herkese açık değil, sadece

Detaylı

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır.

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana sayfada, sağ

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara www.labpt.com.tr LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 info@labpt.com.tr www.labpt.com.tr İçindekiler I. Kullanıcı Girişi...

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013 203 HATTAT TARIM Müşteri Bayi/Müşteri Portali Customer Web Gate: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza,satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

ONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ

ONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ARTIK SİPARİŞLERİNİZİ SİSTEMİMİZ ÜZERİNDEN YAPABİLECEK; TÜM DUYURU VE PROMOSYONLARIMIZI TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ. Sorularınız İçin: destek@jmoa.com.tr www.jmoa.com.tr adresine girin

Detaylı

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR 0 / 16 T 5.4.1.1(1) ÖNEMLİ NOKTALAR Üye girişi üç aşamadan oluşmaktadır. Laboratuvar kodu, kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi. Eğer daha önceden bu bilgilere sahip değilseniz, hemen alt kısımda yer alan

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

ESGM+ ESGM+ programımız kolay kurulumu, basit kullanımı ve küçük boyutu ile her bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

ESGM+ ESGM+ programımız kolay kurulumu, basit kullanımı ve küçük boyutu ile her bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. ESGM+ ESGM+ programımız kolay kurulumu, basit kullanımı ve küçük boyutu ile her bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. ESGM+ programı ile 4A, 4B, 4C, Son Dönem Bilgisi(Aktif Ayıklama), İşyeri Bilgisi

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ http://www.atasayonline.com/ v1.0_1260627561 İÇİNDEKİLER Atasayonline: Online Sipariş Sistemi... 1 1. Siteye Giriş... 1 Şifre Hatırlatma... 1 2. Marka Ayrımları... 2 3. Sipariş

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

Şifre Hatırlatma ve Kredi Kartı ile Üyelik Aidatı Yatırma

Şifre Hatırlatma ve Kredi Kartı ile Üyelik Aidatı Yatırma Şifre Hatırlatma ve Kredi Kartı ile Üyelik Aidatı Yatırma Herhangi bir internet tarayıcının adres satırına www.emo.org.tr adresi girilerek Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) web sayfası açılmalıdır. Açılan

Detaylı

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu 1 İçindekiler 1. İTO Akademi sayfasına nasıl girilir?... 3 2. İTO Akademiye kayıt olmak için... 3 3. Üye Girişi... 3 4. Eğitimlere nereden ulaşabilirim?...

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız.

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Sisteme giriş yapıldıktan sonra karşımıza bu ekran gelir. Burada sol üstte bulunan

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI:

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI: , Teperes KULLANIM PROGRAMI ÇALIŞTIRMAK: Programı çalıştırmak için masa üstündeki, Teperes Sale simgesine çift tıklayınız. Açılan pencerede işlem yapılacak P.O.S u ( point tof sale) seçiniz ve satış görünümüne

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

için kayıt kılavuzu

için kayıt kılavuzu www.miag.com için kayıt kılavuzu Classification level: Public MEMBER OF METRO GROUP 1 İçerik 1. Önemli bilgi s. 3 2. www.miag.com sayfasına kayıt s. 4-5 3. Elektronik ödeme bildirimleri için e-mail adresinin

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul KISACA Bilgi Bankası BİLGİ BANKASI Nedir? TÜSEV Bilgi Bankası,

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi malzeme reçetesi karşılayacak olan meslektaşlarımızın reçete arkasına eklenmesi gereken

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2016-2017 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Tarihleri Başlangıç Bitiş Ders Seçme İşlemleri 02.09.2016 18.09.2016 Katkı Payı Öğrenim Ücreti Materyal Ücret

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. KULLANIM KILAVUZU Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. YENİ DOĞRUDAN TEMİN EKLE butonu tıklayıp yeni doğrudan temin oluşturabilirsiniz. SEÇİLİ DOĞRUDAN TEMİNLE ÇALIŞ butonu ile listede yer alan

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. UYGULAMAYI YÜKLEME... 3 3. KULANICI LOGİN İŞLEMLERİ... 3 3.1. Uygulamaya İlk Kez Giriş Yapma... 3 3.2. Daha Önce Web

Detaylı

Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı. Versiyon 1.0

Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı. Versiyon 1.0 Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı Versiyon 1.0 2009 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1 Giriş... 4 2 Sisteme Giriş... 5 3 Şifre Hatırlatma... 6 4 Ana sayfa... 7 5 Tekliflerim... 8 6

Detaylı

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu DESTEK Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu 1 SAYFA DİZİNİ Sayfa 3. Sisteme nasıl bağlanabilirim? 3. Nasıl Veri girişi Yapabilirm? 5. Talep Görüntüleme Sisteme Girilmiş Raporların

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02 İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ bölümünde, İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİNE nasıl giriş yapabeleceğinizi öğrenebilirsiniz. Basit görünse bile, bazı püf noktaları yeni olabilir.

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ TEKNİK DOKÜMAN-RAPORLAR V1.2.1.169 GENEL RAPORLAR NASIL TAKİP EDİLİR? 2 3 Raporlar ana başlığında kasa personellerinizin satışlarını, günlük hasılatları, satılan ürünleri, yoğunluk

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016

Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016 Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016 GİRİŞ SAYFASI Sisteme kayıt olduktan sonra şifrenizi unutursanız "Şifremi Unuttum" butonundan şifrenize ulaşabilirsiniz. "Şifre hatırlatma - Şifre değiştirme"

Detaylı