Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri

2 Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünden, 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünden mezun oldu. Halen çeşitli sektörlerde çalışmakta yılında İFSAK'a üye oldu. İFSAK Yönetim Kurulu nda ve dönemlerinde Genel Sekreterlik görevini üstlendi. İFSAK TFSF delegesi. AFIAP ünvanına sahip.

3 Aylin Kök Aydın 1976 yılında Çanakkale de doğdu yılında YTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünden mezun oldu yılında İFSAK a üye oldu. 6 yıldır İFSAK Sinema Birimi Sorumlusu olarak çalıştı. Sinema eğitimlerinin düzenlenmesini, sinema etkinliklerini (söyleşilerin vb) organize etti. 30., 31., 32., 33. ve 34. İFSAK Kısa Film Yarışmaları nda ön seçici olarak görev aldı Yılında yapılacak 35.İFSAK Kısa Film Yarışması nda yine ön seçici olarak görevlidir. 19 ve 20. İFSAK Kısa Film Festivali nin organizasyonunda Festival Koordinatörü olarak görev aldı ve dönemlerinde İFSAK Yönetim Kurulu nda görev yaptı.

4 Bedri Fırat Koçak 1981 İstanbul Doğumlu, Marmara Üniversitesi Mezunu Yılında Grafik ve Web tasarımı eğitimi aldı. Halen Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü öğrencisi Dönem İFSAK Temel Fotoğraf Seminerine Katıldı ve 2010 yılından beri İFSAK üyesi. Fotograflari 2 karma sergide sergilendi döneminde İFSAK Yönetim Kurulu Üyeliği ve İFSAK Eğitim Birimi Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Artıfotoğraf Prodüksiyon Kurucu ortağı, 2009 yılından itibaren stüdyosunda fotoğraf ve video çekmeye devam ediyor. Web sitesi ve katalog tasarımı yapıyor

5 Burak Şenbak 1965 Istanbul doğumlu. Kadıköy Anadolu Lisesi nin ardından İ.T.Ü. Makina Mühendisliği ve İ.Ü. İşletme yi bitirdi. Uzun yıllar özel sektörde uluslararası alanda teknik ürün satışı, proje yönetimi ve iş geliştirme konularında çalıştı Yılında 150. Dönem temel fotoğraf semineri sırasında İFSAK ile tanıştı ve aynı yıl İFSAK üyesi oldu. İFSAK Yönetim Kurulu nda döneminde Genel Sekreter lik, döneminde ise Başkan Yardımcılığı görevini, TFSF delegeliği ve İFSAK FIAP temsilciliği sorumluluğunu taşıdı. IFSAK Eğitim Birimi nde Eğitmen olarak görevli. Türkçe nin yan ısıra İngilizce olarak da fotoğraf eğitimleri veriyor. Çeşitli karma sergilerin yanısıra yazılı ve görsel medyada, çeşitli web sitelerinde fotoğraf ile ilgili yazıları ve kritikleri yayınlanıyor. İFSAK bünyesinde 7 Renk ve Deneysel fotoğraf proje gruplarının proje yürütücülerinden Dönem Temel Fotoğraf Semineri proje gurubunun danışmanlığını yapıyor. EFIAP\b ve UPI Aphrodite ünvanlarını taşıyor. Sami Güner Kupası nda 2 turu geçti, final turunda. Yurt dışında 30 dan fazla ülkede gerçekleşen uluslararası fotoğraf yarışmasında 40 a yakın madalya ve toplamda 800 den fazla FIAP puanı bulunmakta. İlk kişisel sergisi Geri Dönmek üzere yi 2014 yılında açtı. FIAP, UPI, TFSF ve BÜFOD üyesi.

6 Dayk Danzig 1972 İstanbul doğumlu. İşletme eğitimi aldı. Muhasebecilik yapmaktadır. Fotoğraf çekmeye ortaokul yıllarında başladı, 2012 yılında İFSAK ile tanıştı, 2013 yılında 186.Dönem Temel Fotoğrafçılık Seminerini bitirdi ve aynı sene İFSAK a üye oldu. İFSAK Eğitim Biriminde yardımcı eğitmen olarak görevine devam ediyor. Uluslararası fotoğraf yarışmalarında sergilemeler aldı. Yalçın Savuran la Fotoroman sergisinde ve Türkiye Fotoğraf Dernekleri Karma Sergisi-II de fotoğrafları sergilendi.

7 Elif Kızılkaya 1979 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi mezunu yılından beri Robert Bosch GmbH da finans sektöründe risk yönetimi ve kredi kontrol alanında çalışıyor yılında fotoğraf çekmeye başladı yılında İFSAK a üye oldu da Etkinlik Biriminde çalıştı yılından beri İFSAK Eğitim Biriminde görevli yılında Bosch fotoğraf kulubünü kurdu. Çeşitli proje ve sergilerde fotoğrafları yer aldı.

8 Fidan Sönmezgül 1965 Ankara doğumlu. Ege Üniversitesi/ İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu ve İstanbul Üniversitesi/ İngilizce İşletme Yüksek lisans derecesi bulunmakta yılından bu yana Garanti Bankası nda Mevzuat Birim Müdürü olarak görev yapmaktadır yılında çalıştığı kurumun bünyesindeki fotoğraf kulübüne katılarak fotoğrafla profesyonel anlamda ilgilenmeye başladı ve İFSAK la tanıştı. Kurum içi kulübün yönetim kurulunda aktif görev almasının yanı sıra İstanbul da Deniz projesi grubunun yöneticiliğini üstlendi. Fotoğraf hayatınıifsak üyeliği ile sürdürmekte ve serbest olarak profesyonel fotoğraf çekimlerine devam etmektedir. Atlas ve Atlas Tatil dergilerinde Kuzey Işıkları, Binbir Renk Fas isimli foto röportajları yayınlanmış olup, 2015 yılı Küre Dağları Milli Parkı için oluşturulan seçkide fotoğrafları yer almıştır.

9 Funda Yılmaz 1982 Almanya doğumlu yılında Balıkesir Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu yılında Oyakbank A.Ş. de iş hayatına başladı, şu an ODEABANK ta görevine devam etmektedir yılında İFSAK Temel Fotoğraf Seminerine katıldı, aynı yıl İFSAK üyesi oldu ve eğitim biriminde gönüllü olarak çalışmaya başladı. Ufuk Duygun ile Sadelik adlı karma sergide bulundu. Ayrıca 166.Dönem Emek konulu projesinde danışman yardımcısı olarak çalıştı döneminde İFSAK Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

10 Muharrem Ömer Kuru 3 Nisan 1969 İstanbul doğumlu,1988 yılında Zincirlikuyu İnşaat Teknik Lisesini bitirdi. İki Design Group ta Planlama Müdürü olarak çalışmaya devam ediyor yılında üye olduğu İFSAK da ve dönemlerinde İFSAK Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

11 Özhan Özde 1979 yılında İzmir'de doğdu. Ege Üniversitesi'nde Kimya Mühendisliği (İngilizce), Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme (Almanca) okudu. Üniversite hayatı içerisinde doğa sporları ile tanıştı. Yurt içi ve yurt dışında yaptığı doğa sporu içerikli gezilerde ihtiyaç duyduğu için 1996 yılında fotoğraf eğitimi alarak amatörce seyahatlerini fotoğraflamaya başladı. Oluşturduğu dia arşivi ile pek çok gösteri düzenledi. Fotoğrafçılık giderek daha fazla ilgisini çekti ve böylelikle 185. dönemde İFSAK ile tanıştı. Projenin devamında 2014 yılında Eğitim Birimi'ne dahil oldu. Eş zamanlı olarak İFSAK Gezi Birimi'nde de görev aldı. Aktif olarak fotoğraf üretmeye devam etmektedir.

12 Özlem Tunçay 1977 Bandırma doğumludur. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Özel bir sağlık sigortası şirketinde teknik departmanda çalışmaya devam ediyor. Fotoğraf ile tanışması İFSAK 172. Dönem ile birlikte oldu ve devamında Minimalizm projesinde yer aldı. İstanbul Fotoğraf Günleri Kapsamında sergilenen Yedi Renk projesinde ve İFSAK bünyesinde Kaos grubu projesinde fotoğrafları sergilendi İFSAK Yönetim Kurulu nda görev aldı, gezi birimi görevini üstlendi ve 2 yıl boyunca İFSAK da toplam 10 gezi düzenledi. Fotoğraf onun için hayata karışmanın en sessiz yolu...

13 Sedef Sayın 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği (lisans) ve Avrupa Çalışmaları ( yüksek lisans) mezunudur. Dış ticaret alanında çalışmaktadır Dönem' de temel fotoğraf seminerine katıldıktan sonra Belgesel Fotoğraf, Doğa Fotoğrafı, Photoshop, Foto Öykü ve Kısa Film Seminerleri ne katıldı Dönem Temel Proje Sergisi "Seyyar" da ve %100 Kadın Projesi Empati Fotoğraf Gösterisi nde yer aldı. Sinema seminerlerine asistanlık yaptı. 19. ve 20. Ulusal İFSAK Kısa Film Festivalleri'nin organizasyonunda görev aldı.

14 Serkan İlgün 1983 yılında Gaziantep'te doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği bölümünden mezun. Uluslararası bir şirkette satış müdürü olarak çalışıyor. 2007'de fotoğrafa başladı ve 2008'de İFSAK'a üye oldu. 4 Yıldır İFSAK Eğitim Birimi'nde görevli. 2 Kişisel fotoğraf sergisi açtı. İFSAK da, 187. Dönem Temel Fotoğraf Semineri Dönemi'nin proje danışmanlığını yaptı. Fotoğraf, hayatının büyük bir parçası...

15 Serkan Turaç 1977 İstanbul doğumlu. Öğrenimini Halkla İlişkiler üzerine tamamladı. Fotoğrafa yerel bir gazetede başladı. Çeşitli ulusal ve uluslararası dergi, gazete ve internet sitelerinde yazıları ve fotoğrafları yayımlandı. Yurtiçi ve yurtdışında karma fotoğraf sergilerine katıldı. İmza atmış olduğu biri belgesel olmak üzere kısa metrajlı ve uzun metrajlı filmlerde çeşitli görevler aldı. Şirketler için Tanıtım Filmleri çekiyor. Ödüllü Afiş, DVD ve Kitap kapak tasarımları bulunmaktadır. İFSAK Dergisinde görev aldı. Çeşitli fotoğaf projelerinde yer aldı, fotoğraf ile ilgili kitapların danışmanlığını üstlendi. Dört yıl Başkan Yardımcılığı görevinden sonra döneminde İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Özel kurumların, üniversitelerin fotoğraf kulübülerinin rehberlik göreviyle birlikte İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesinde bilirkişilik yapmakta. Yurtiçi ve yurtdışındaki fotoğraf yarışmalarında çeşitli dereceleri bulunmakta. Uluslararası platformda, AFIAP, EFIAP ve son olarak EFIAP/b ünvanına layık görüldü. İstanbul Fotoğraf Müzesinde bir fotoğrafı ile yer almakta. Özel bir firmada Görsel Danışman olarak çalışmakta, ayrıca serbest olarak dergiler, kurumlar ve özel sektör için faaliyetleri fotoğraf ve sinema alanında devam etmektedir. TFSF ve UPI üyesidir.

16 Dr. Süleyman Çam 1963 yılında Kaşüstü köyü Trabzon da doğdu. Trabzon Lisesini bitirdikten sonra MEB Özel öğrenci statüsüyle Fransa ya gitti. Tıp fakültesini bitirdikten sonra da Türkiye ye döndü. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalıştı ve halen çalışıyor. Okuduğu ve çalıştığı üç farklı üniversitenin Fotoğraf kulüplerine üye oldu ve aktif olarak çalıştı. İFSAK a 2007 yılında üye oldu yılında 178. dönem proje danışmanlığıyla görevlendirildi yılında bir fotoğrafı ile Türkiye fotoğraf milli takımını, yine aynı yıl 4 Fotoğrafı ile İFSAK ı dünya kulüplerarası fotoğraf yarışmasında temsil etti. Son üç yıl içerisinde katılmaya başladığı uluslararası fotoğraf yarışmalarında bir çok mansiyon, 9 u altın olmakla birlikte 22 madalya kazandı yılında AFIAP, 2014 yılında da EFIAP unvanına ulaştı döneminde İFSAK yönetim kurulunda yer aldı ve TFSF delegeliği görevini sürdürdü.

17 Ümit Kurt 1980 İstanbul doğumlu. Bilişim sektöründe çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Şu anda sigorta sektöründe internet uygulamaları ve teknolojik iş çözümleriyle ilgili çalışmaktadır yılında İFSAK üyesi oldu döneminde Denetim Kurulu nda görev yaptı. Ayrıca, Egitim Biriminde yardımcı eğitmen olarak görev yapmaktadır.

18 Yasemin Yıldırım İstanbul doğumlu. Erenköy Kız Lisesi mezunu yılında 161. Dönem İFSAK Temel Fotoğraf Seminerinde eğitim aldıktan sonra aynı yıl İFSAK üyesi oldu. Halen İFSAK Eğitim Biriminde Yardımcı Eğitmen olarak görev almakta.

19 Yusuf Biton 1954 yılı İstanbul doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İTÜ Elektrik Fakültesi mezunu. Çeşitli bilgisayar, internet ve plastik şirketlerini kurdu ve yönetti. Son yıllarda az çalışıp, çok geziyor ve fotoğraf çekiyor. Fotoğrafa lise çağlarında babasının getirdiği bir Canon ile başladı. İFSAK dönemi Yönetim Kurulu nda Yurt Dışı İlişkiler den sorumlu olarak çalıştı. Uzun yıllar aradan sonra İFSAK ın düzenlediği ilk uluslararası yarışma BRIDGE 2014 te Salon Başkanlığı yaptı. Minimalizm, Kaos, 7 Renk, Yol ve Yolculuk gibi İFSAK projelerinde yer aldı. İFSAK 2015 ve Nepal karma sergilerine katıldı. Afrika dan From Africa kişisel fotoğraf sergisi ve gösterisi ile, Danseden Yeşil Işıklar, 2011 İstanbul Caz Festivali fotoğraf gösterilerini yaptı. İFSAK, FIAP ve PSA üyesi.

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

Sille Sanat Sarayı unvanlarının değerlendirilmesinden SSS üyesi Akın ACAR (Antalya) sorumlu olacak. 1. SSS Üyesi Olmak... 5

Sille Sanat Sarayı unvanlarının değerlendirilmesinden SSS üyesi Akın ACAR (Antalya) sorumlu olacak. 1. SSS Üyesi Olmak... 5 SSS ÜYE UNVANLARI ( SSS/Y, SSS/B, SSS/R, Hon. SSS) Sille Sanat Sarayı üyeleri sanat alanında yaptıkları çalışmalara göre alacakları puanların toplamına göre farklı unvanlar alacak. Her unvan farklı bir

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU İstanbul doğumlu. 1977 yılından başlayarak sinema ve kısa film ile yoğun olarak ilgilendi. 1981 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünden lisans diploması ile mezun

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN İstanbul doğumlu. 1977 yılından başlayarak sinema ve kısa film ile yoğun olarak ilgilendi. 1977 yılında Deniz Lisesinden, 1981 yılında Deniz Harp Okulu Uluslararası İlişkiler bölümünden

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili.

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili. GENEL BİLGİLER Doğum Yeri Çanakkale Doğum Tarihi 05.12.1977 Medeni Durumu Bekar Cep No 0535 778 65 25 Web Site http://www.mujganharbili.com E-mail mujgan@mujganharbili.com / mujganharbili@hotmail.com EĞİTİM

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI

ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - 2013 Konu : Serbest Kategori : Sayısal (Renkli ve monokrom fotoğraflar yarışmaya katılabilir) Genel Koşullar: Yarışma organizasyon

Detaylı

SalHA Selçuk İMKB Anadolu Lisesi Haber Ajansı

SalHA Selçuk İMKB Anadolu Lisesi Haber Ajansı SalHA Selçuk İMKB Anadolu Lisesi Haber Ajansı GÖREVLİ ÖĞRENCİLER MERT CAN BARAN SARIGÜZEL Genel Koordinasyon ve Haber İREM GÜL AKDEMİR Haber ve Röportaj OZAN ŞAHİN Fotoğraf FURKAN URUT Bilgi Teknik ve

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ Yarışmanın adı : Gençlere Özel Amatör Fotoğraf Yarışması. Yarışmanın konusu : Doğa nın Direnişi Đnsan da doğanın bir parçası! Oysa insan kendini doğanın sahibi olarak

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lise (Türkçe Sosyal) İstek Semiha Şakir Lisesi 1998. Y. Lisans İşletme Fakültesi Marmara Üniversitesi 2007

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lise (Türkçe Sosyal) İstek Semiha Şakir Lisesi 1998. Y. Lisans İşletme Fakültesi Marmara Üniversitesi 2007 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Barış Tolga Ekinci Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1980 Öğrenim Durumu: Doktora (25.12.2014) Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor (15.04.2015) Öğrenim Durumu Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU 212 SOKAK`TA İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU UFUK AKARI PROJE DANIŞMANI MERAL GÜZELKAN PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI GRAFİK TASARIM MERAL GÜZELKAN Gözleri gülen adam Belli ki iyi

Detaylı

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu. Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Fakültesi www.arel.edu.tr. Adı Soyadı : Ahmet Süreyya KOÇTÜRK. Doğum Tarihi : 4/06/95 3. Unvanı : Yard.Doç.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU Dikey Geçiş Sınavı Nedir? Dikey Geçiş Sınavı, 4 senelik lisans öğrenimine geçiş yapmak için her sene ÖSYM tarafından

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Düzenleyen: Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf yarışması Makedonya-Kumanova dan Kozjak Fotoğraf Kulübü desteği ile İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema

Detaylı

* Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

* Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. BAŞVURULARIN SÜRESİ İÇERİSİNDE İŞ KUR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU HİZMET MERKEZLERİNE YAPILMASI VEYA TÜRKİYE İŞ KURUMU WEB SİTESİ ARACILIĞI İLE YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. KURUMUMUZA DOĞRUDAN YAPILAN BAŞVURULAR

Detaylı

Bu projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Levent Mercin ve yardımcılığını ise Semih Çelikçi gerçekleştirdi.

Bu projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Levent Mercin ve yardımcılığını ise Semih Çelikçi gerçekleştirdi. DPÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ve TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGAN BAĞIŞI KONULU ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI NDA ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL Uluslararası

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Öğretim Süresi Program Adı Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İng.) Yeditepe Üniversitesi 208-209 Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL. Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Y. Lisans Radyo-Televizyon- Sinema Marmara Üniversitesi 1985

ÖZGEÇMİŞ DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL. Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Y. Lisans Radyo-Televizyon- Sinema Marmara Üniversitesi 1985 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı : JALE SARMAŞIK 2. Doğum Tarihi : 25 Ekim 1950, İstanbul 3. Unvanı : Profesör Dr. 4. Öğrenim Durumu : DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) Taban Puan 4 323,52252 1 417,16064 Hukuk Fakültesi İngiliz Dili ve

Detaylı

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ 2019 GENEL KRİTERLER (Bu kriterleri sağlayamayan adayın başvurusu dikkate alınmayacaktır) ÖN KOŞUL Yardımcı

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI BİRİM ID BİRİM PROGRAM SÜRESİ ANADOLUYÖS KONTENJANI ULUSLARARASI SINAV VE DİPLOMA PUANI KONTENJANI ÖZEL KOŞUL

Detaylı

Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Atatürk Üniversitesi

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

Yüzyüze Dersler Video Konferans Danışmanlık E - Öğrenme Sanal Sınıf E - Öğrenme İçeriği Doğru Meslek Seçimine Destek Bursu Tüm programlarda, Plato MYO tarafından hazırlanan Mesleki Eğilim Testi ni uygulayan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

NAZMİ OKBAZ Creative Director

NAZMİ OKBAZ Creative Director NAZMİ OKBAZ Creative Director Name: Date of birth: Address: Phone: Email: Website: NAZMİ OKBAZ 04/05/1991 Çanakkale 0506 693 17 62 iletisim@nazmi.info http://www.nazmi.info Bu sitede hakkımda bilmeniz

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir.

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir. ARAŞTIRMACI BURSA TRAFİK BİLİRKİŞİLİK & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ADRES ARABAYATAĞI MAHALLESİ AYVAZ SOKAK No:3/2 YILDIRIM/BURSA TEL 0532 765 66 35 0553 505 83 51 E-MAİL WEB ADRESİ info@arastirmacibursa.com

Detaylı

A, B veya C türü dergilerde yayımlanmış editöre mektup, teknik not, vaka analizi, tartışma

A, B veya C türü dergilerde yayımlanmış editöre mektup, teknik not, vaka analizi, tartışma YAYINLAR 1. YAYINLAR, EDİTÖRLÜK VE ÇEVİRİ 1.1. ULUSLARARASI 1.1.1. DERGİ MAKALELERİ A türü hakemli dergide yayımlanmış tam metin makale 1.1.1.0.2. B türü hakemli dergide yayımlanmış tam metin makale 1

Detaylı

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi 2017 2018 14 Eylül 2017 Hazırlayan: Eğitim Uzmanı Oktay Aydın Terakki Vakfı Okulları Yurtiçi Üniversite Danışmanı www.egitimvegelecek.com Terakki de Temel

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI:

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: Şartlar Süre Yabancı dil Öğretim Görevlisi - Akademisyen Öğr.Gör. (6) Yardımcı Doçent Doçent Profesör.(5) - Doktoradan sonra en az 2 yıl herhangi bir üniversitede

Detaylı

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI 2015-2016 DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI YK: Yönetim Kurulu IK: İdari Kurul Yönetim Kurulu Görev Tanımları Yönetim Kurulu Yapısı Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

Sivil Toplum Kuruluşları nın Web Sitelerinin Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi (Ege Bölgesi Örneği)

Sivil Toplum Kuruluşları nın Web Sitelerinin Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi (Ege Bölgesi Örneği) Sivil Toplum Kuruluşları nın Web Sitelerinin Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi (Ege Bölgesi Örneği) Mehmet Aksüt Mega Eğitim Uşak Songül Ateş Uşak Üniversitesi Hüseyin Sayan Uşak Valiliği Tuğba

Detaylı

Yard.Doç. İsmail OKAY

Yard.Doç. İsmail OKAY Yard.Doç. İsmail OKAY Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Dokuz Eylül Üniversitesi 2002 Yüksek Lisans Grafik Tasarım Dokuz Eylül Üniversitesi 2007 Sanatta Yeterlilik Grafik Tasarım Dokuz Eylül

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Deneme. Doç.Dr. Güner Gürsoy. RADYO ve TELEVĠZYON PROGRAMCILIĞI (YGS-4)

Deneme. Doç.Dr. Güner Gürsoy. RADYO ve TELEVĠZYON PROGRAMCILIĞI (YGS-4) Deneme Doç.Dr. Güner Gürsoy RADYO ve TELEVĠZYON PROGRAMCILIĞI (YGS-4) Radyo ve Televizyon Programcılığı Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü günlük yaşamın her alanına giren radyolardan ve televizyonlardan

Detaylı

Yönetim Kurulu. Denetim Kurulu 1. ERDİNÇ AKSU 1. GÜLHAN KURTCEBE 2. SAADETTİN SALMAN 2. MELTEM SÜMELİ 3. SERDAR ERCAN 3. OYA DEMİRCİ.

Yönetim Kurulu. Denetim Kurulu 1. ERDİNÇ AKSU 1. GÜLHAN KURTCEBE 2. SAADETTİN SALMAN 2. MELTEM SÜMELİ 3. SERDAR ERCAN 3. OYA DEMİRCİ. Yönetim Kurulu 1. SERKAN TURAÇ 1. ÖZHAN ÖZDE 2. BURAK ŞENBAK 2. SERKAN İLGÜN 3. ALİ OSMAN AYDIN 3. AYLİN KÖK AYDIN 4. DAYK DANZİG 4. FİDAN SÖNMEZGÜL 5. BEDRİ FIRAT KOÇAK 5. FUNDA YILMAZ 6. MUHARREM KURU

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programın Adı Puan Türü Genel Kont. Yerleşen Sayısı Min Puan Max Puan BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli)

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU A. YAYIN VE ATIFLAR ALINAN 1. SCI (Science Citation Index), SCI-Expanded, SSCI (Social Science Citation Index), AHCI (Arts and Humanities

Detaylı

ÖĞR.GÖR. M.MURAT ALPAY. E-posta: m.alpaybey@hotmail.com. Kişisel Web Sitesi: www.muratalpay.com. DOĞUM TARİHİ 11-06-1959 Kayseri

ÖĞR.GÖR. M.MURAT ALPAY. E-posta: m.alpaybey@hotmail.com. Kişisel Web Sitesi: www.muratalpay.com. DOĞUM TARİHİ 11-06-1959 Kayseri ÖĞR.GÖR. M.MURAT ALPAY E-posta: m.alpaybey@hotmail.com Kişisel Web Sitesi: www.muratalpay.com DOĞUM TARİHİ 11-06-1959 Kayseri EĞİTİM 1966 Kayseri Gazi Paşa İlkokulu 1969 Kayseri Atatürk İlkokulu 1973 Kayseri

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

Görev Yerlerim ve Önemli Çalışmalarım:

Görev Yerlerim ve Önemli Çalışmalarım: Hakkımda Yeniliklere açık ve meraklı, monotonluktan sıkılan, yaptığı işle ilgili eğitimleri azami ölçüde almaya çalışan bir kişiliğe sahibim. Özellikle bilgi ve deneyim paylaşımına çok değer veriyorum.

Detaylı

Mart Üniversitesi Taban Puanları

Mart Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (-1): (18 Haziran 2011 Cumartesi, Saat:10:00, Tek Oturum: 120 dakika)

Detaylı

BAHAR YARIYILI BÖLÜM/YARIYIL AKTS KREDİ YÜKÜ TABLOSU

BAHAR YARIYILI BÖLÜM/YARIYIL AKTS KREDİ YÜKÜ TABLOSU da alınabilecek BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1 30 BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2 28 BANKACILIK VE SİGORTACILIK 3 27 BANKACILIK VE SİGORTACILIK 4 26 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 1 27 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 2 30

Detaylı

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM KURUMLARARASI YURT DIŞI 2.SNF.

Detaylı

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre)

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) LİSANS PROGRAMLARI Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - - - - - Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - - - - - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - - 2 2 - Çalışma Ekonomisi

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı