GUVEN ve istikrarin BULU$TUGU ADRES. OTOMOTiV MAKiNA SANA Vi VE TiCARET LTD.~Ti. AUTOMOTIVE MACHINE IND. AND TRADE LTD. CO.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.karba.com.tr GUVEN ve istikrarin BULU$TUGU ADRES. OTOMOTiV MAKiNA SANA Vi VE TiCARET LTD.~Ti. AUTOMOTIVE MACHINE IND. AND TRADE LTD. CO."

Transkript

1 GUVEN ve istikrarin BULU$TUGU ADRES. OTOMOTiV MAKiNA SANA Vi VE TiCARET LTD.~Ti. AUTOMOTIVE MACHINE IND. AND TRADE LTD. CO. itfaiye ARACLARI Fire Fighting Vehicles MERDiVENLi itfaiye ARACLARI Fire Fighting Aerial Vehicles TELESKOPiK BOMLU itfaiye ARACLARI Fire Fighting Vehicles with Telescopic Boom Systems KOMBiNE - KANAL ACMA VE TEMiZLEME ARACLARI Combine - Canal jettings and Vacuum Trucks KANAL TEMiZLEME ARACLARI Vacuum Trucks KANAL ACMA ARACLARI Canal Jetting Trucks c;op KAMYONLARI Garbage Trucks DAMPERLiKAMYONLAR Tipper Trucks SU TANKERLERi Water Tankers HiDROLiK PLATFORMLAR Hydraulic Platforms HiDROLiFTLER Skip Loaders AMBULANSLAR Ambulances CENAZE ARACLARI Funeral Vehicles YANGIN POMPALARI VE MONiTORLERi Fire Pumps and Components

2 GUVEN ve istikrarin BULU$TUGU ADRES. KARBA, 1991 y1l1nda belediyeler ve kamu sektorone itfaiye, 90p kamyonlan ve kana! a9ma ara9lan gibi ekipmanlan Oretmek Ozere kurulmu tur y1ilndan beri ara9 Ostu ekipman sektorunde faaliyet gosteren firmam1zda bug on konusunda uzman 120 personel istihdam edilmektedir m2 si kapal1 olmak Ozere m2 lik alana sahip alan tesisimizde ayilk 50 adet ara9 Ostu ekipman Oretim kapasitesine sahibiz. Oretiminin yans1n1 yurtdl lna gonderen KARBA, bug On 32 Olkeye ihracat yapan bir firma konumuna gelmi tir. Olke dl lna giden her OrOnO bir bayrak mant1g1 ile degerlendiren firmam1z OrOnlerini AB Yasalanna uygun CE belgeli olarak Oretmektedir. Satl sonras1 hizmetlere verdigi onem nedeniyle 24 saat yerinde servis hizmeti vererek fark1n1 gostermektedir. Kaliteli Oretim yapabilmek i9in; bu dogrultuda kabul gormo standartlara uygun OrOn ve hizmet sunmak, 9ail an sagiiqinl ve govenligini gozetlemek, egitim faaliyetleri ile insan kaynag1m1z1n yetkinligini art1rmak kalite yonetim sistemimizin, sorekli geli tirilmesini ve iyile tirilmesini saglamak, temel ilkemizdir. KARBA GUVEN VE istikrarin BULU$TUGU ADRESTiR.

3 .~:-:::~L:: ''::.:=.'t!!'.:! AlTESTATION 01 COMPLIANCE KARBA, Automotive Machine Industry Trade Company Ltd. was established in 1991 and has been operating in the field of manufacture of Vehicle Mounted Equipment since its establishment. With in our product range you can find Fire Fighting Trucks, Aerial Ladder Trucks, Sewage Cleaning Vehicles, Vacuum Trucks, Jetting Trucks, Combine Canal JettingNacuum Trucks, Garbage Trucks, and Tipper Trucks. Besides the mentioned trucks KARBA also manufactures its on fire fighting pumps and equipment. With a total area of sqm of which sqm is closed factory area, KARBA manufactures a mountly avarage of 50 truck with its qualified 120 employees and has become one of the biggest and most successful companies in its sector. KARBA exports fifty percent of its manufactured units to 32 countries around the globe. KARBA is where TRUST meets SUSTAINABILITY.

4

5 itfaiye ARACLARI Genel kullamm amac;l1 Orettigimiz itfaiye arac;:lan, 1500 Lt/Dk dan 6000 Lt/dk' ya kadar kapasiteli pompa ile techiz edilmi~, serme bez hortum ya da donammmda varsa yoksek basmc;h tabancalar arac1hg1 ile yang1n modahalesinde kullamlan, su ve kapok tank1na sahip geni~ yelpazeli Oretimi yap1labilen arac;lard1r. $ehir ic;:lerinde k1sa soreli ve h1zh yang1n modahalelerinde kullamlan araztiz yap1s1ndaki arac;:lann tomo bu yeryevededir. itfaiye personelinin tam anlam1yla yardlmcisidlr. Arac1n ta~1ma kapasitesine bagh olarak Lt. arasmda su tank1, Lt. kopok tank1 ihtiva eden yap1da Oretimleri yap1labilir. Farkh tasanmlanda tizel sipari~ler kapsam1nda imal edilebilir. Dar sokaklan olan, dono~ kabiliyetinin yoksek olmas1 gereken ~ir iyi ic;in kullan1lan hatif arac;lar ile, arazi yang1nlan ve boyok tilyekli yang1nlara modahale etmekte kullan1lan 6x2, 6x4, 6x6, 8x4 tipinde yoksek tonajh arac;:lar da bu yeryevededir. Arac1n kullan1m arnac1na bagh olarak kurtarma ve modahale techizatlann1 bannd1ran, yan taraflarda bulunan, yekmeceli ya da rafh rayh, aiominyum kapak11 dolaplan da bulunmaktad1r. Fire Fighting Vehicles These vehicles are manufactured on a wide scale ranging from vehicles equipped with fire pumps with capacities from /m to /m with cloth hoses and high pressure guns used in firefighting along with water and foam tanks. The vehicles in this context are a/so aimed for use in firefighting within the city for short interval fire interventions. It is the main assistant of fire fighters. The manufactured vehicles bear water tanks from 1, 000 liters to 12,000 liters and foam tanks from 400 liters to 4,000 liters. These vehicles can be manufactured in custom designs with respect to special orders. Light vehicles having high maneuver capability and used in narrow city streets, and high gross weight vehicles such as 6x2, 6x4, 6x6, 8x4 used in land fires and big scale fires a// lie in the context of these vehicles. Depending on the area of use of the vehicle, compartments with aluminum shutters having shelves or drawers loaded with rescue and intervention equipment can be found on the sides of the vehicles.

6 Fire Fighting Vehicles with Telescopic Boom System TELESKOPiK BOMLU itfaiye ARACLARI Uzun sureli veya yogun yangm mudahalelerinde kullamlmak Ozere tasarlanm1:;; arac;lard1r. Ozellikle kimyasal yangmlar ba:;;ta olmak uzere, diger sanayi yangmlannda da kullamlabilen mudahale arac;land1r. $ehir ic;lerinde de aym ozellikleri ta:;;1yan yangmlarda gorev alabilen arac;lard1r. Yangm mudahalesi bu arac;lar ile yuksek olc;ekte su yada yuksek yogunluklu kimyasal kopuk ile yap1l1r. Bu nedenle geni:;; olc;ekte sondurme gucune sahiptir. Yangma yuksek kotta mudahale edebilir. Tamamiyle uzaktan kumandal1 imal edilebilir. Arac; yangmlan dahil, mudahalenin c;ok k1sa surede ve etkin bir hizla yapllabilmesi ic;in gerekli tom mudahaleler ic;in tam kar:;;1hk olarak nitelendirilebilir. Kullamm1 esnasmda kullanan personel uzerindeki yuku hafifletmesinden dolay1, yangm1 geni:;;lemesini onleyici faaliyetler ic;inde ideal bir c;ozumdur. Fire Fighting Vehicles with Telescopic Boom System These vehicles are designed for use in long interval and dense firefighting situations. These vehicles can be used for intervention in fires of all sorts of industries especially chemical fires. These vehicles can also be used in fires with similar characteristics in the city. Fire intervention with these vehicles is carried out with high capacity water or high density chemical foam. For this reason, these vehicles are capable of high density fire interventions. Fire intervention can be made to high levels. It can be manufactured to be fully remote controlled. It can be accepted as the exact requirement for all interventions required effectively in a very short period of time. As these vehicles reduce the workload of the personnel controlling the vehicle it is an ideal solution for activities related to prevention of fire expansion.

7 MERDiVENLi itfaiye ARACLARI Yang1n modahalesinden daha ziyade yang1n esnas1nda, dogal afetler neticesinde kaza ba~ta olmak Ozere ~~itli nedenler ile bulundugu konumu degi~tirme kabiliyetini yitirmi~ insanlann kurtanlmas1m amar;:layan arar;:lard1r. Yi.iksek yerden, altematif bir a~ag1ya ini~ merdiveni, gec;:it vermeyen bir yerden ger;:i~ k6pr0s0 oldugu gibi, pek r;:ok kurtarma faaliyetinde kullamlabilir. Yuksek mukavemetli ala~1mll ~lik profil malzeme kullamlarak merdiven irnalat1 yap11ir. 12, 18, 24, 28, 32 metre standart kurtarrna yoksekligine eri~en uretimleri vard1r. Kullamm yerine gore arar;:, jenerator ve kurtarma sepetine eri~n elektrik tesisab ile techiz edilebilir. Yine, kullan1m amaana uygun, ve ongoroien arac1n ta~1ma kapasitesiyle s1mrl1 kalmak kayd1yle, yang1n pompas1, su ve kapok deposu ile techiz edilmi~ hidrolik rnerdivenli arazaz modelleride irnal edilrnektedir. Bu arar;:lann bir diger amac1da, r;:at1 yang~nlan, katta meydana gelen yang1nlar gibi yerden yoksek olaylarda, personel yard1m1 ile yap1lan mudahalelere imkan saglamakt1r. Bu i~lem hem kurtarma, hem de mi.idahale olmak i.izere ayn ayn ya da birlikte yap1labilir. Fire Fighting Aerial Vehicles These vehicles are manufactured with the aim of saving people's lives who are not able to change their position during a fire (rather than fire intenention) and/or as a result of natural disasters, mainly accidents. It can be used in many rescue activities such as an alternative ladder for decline from high levels and a bridge in places where no route is available. Ladders are manufactured from steel alloy high durability profiles. Standard manufacturing enables rescue from heights of 12, 18, 24, 28 and 32 meters. Depending on the area of use the vehicle can be equipped with a generator and an electrical circuit reaching the rescue basket. Also depending on the area of use and limited to the gross vehicle weight fire fighting vehicles equipped with aerial ladders, fire pumps, water and foam tanks are manufactured. One other aim of these vehicles is intenention with the help of personnel in roof fires and high level fires. This operation can be done as rescue and intenention at the same time or separately.

8 Vacuum Trucks KANAL TEMiZLEME ARACLARI biriken pis su ve at1klan Oz'E~r:e-.tas>arlamnJs ve ozel olarak nk ic;erisindeki hava : :..nle i,..;:>ric:ino emilmesi ve tank n<i"m:l1sin.,.j.o.j..,;;:<, verilerek pis sularm tahliye edilmesi, vakum pompas1 kullan1larak yap1lmaktad1r. Vakum pompas1 gocono, arac; ~anzumamna akuple olarak baglanan PTO dan almakta olup, soroco mahalinde bulunan bir dogmeyle kumanda edilmektedir. EkipmanlarlmJz, tamamen mo~terilerimizin istekleri dogrultusunda tasarlamp, ihtiya9iarm kar~jiandjqj en uygun ozellikte ve en iyi kalitede Oretilmektedir. Vacuum Trucks Vacuum trucks are superstructures designed and specially equipped for suction and transfer of sludge water and materials which are accumulated in the septic wells and canals. The superstructure is vehicle mounted and the volume of the tank is designed taking into consideration the wheelbase and the gross vehicle weight of the vehicle. The tank is manufactured as one-piece in cylindrical shape and inside the tank there are baffle plates to prevent turbulences while the vehicle is in motion. Vacuuming of the tank, suction of sludge water into th.e tank and evacuation of the sludge water from the tank by high pressure air blown into the tank is made via a vacuum pump. The power of the vacuum pump is generated from a PTO coupled to the truck transmission ana is controlled by an electrical located in the driver cabin. equipment is designed totally based on the requirements customer with the best specifications and quality to the mentioned requirements.

9 KOMBiNE-KANAL ACMA VE TEMiZLEME ARACLARI Combine Canal JettingsNacuum Trucks $ehi~ ic;:i yerle im yerlerinde ve OI Jnda kullamlan foseptik c;:ukurlannm bo alt1 mas1 t1kanan kanallan ac;:mak ic;:in imal e ilmil?_.ara~j:lardlr. Kullamm yerine bagll olarak, sadece vidanjor, kanal ac;:ma yada her ikisinide ihtiva eden Kombine arac;:lar olarak imal edilir. Yine bu c;:erc;:evede temiz ve pis su tankl1 vakum ve basmc;:ll su pompall olarak uretim yap1llr. Siyah sacdan veya paslanmaz c;:elik olarak standart model yap1labilmektedir. Kanal ac;:ma veya temizleme olarak kullan1lan bu arac;:lann emi hortumlannm hakimiyetini art1rmak amac1 ile bomlu ve tamburlu olarakda uretilebilir. Combine Canal JettingsNacuum Trucks Combine trucks are used for the purpose of emptying septic wells and to open the clogged canals within the residential and industrial settlements. These trucks are manufactured as combined vehicles bearing both the functions of vacuum and canal jetting depending on the area of use. In this context, these trucks are equipped with clean and sludge water tanks and have vacuum and high-pressure water pumps. Based on the required specifications the tanks of these vehicles are manufactured in various capacities from stainless steel or carbon steel mate~ls. Combine trucks which are used as canal jetting and/or vacuum trucks are manufactured with optional attachments such as hose booms and drums to increase the control of the suction hoses. Various designs and options are available based the customer needs and area of use.

10 ~yi btilgelerinde, konut oolgelerinde, ~ntiyelerde ve diger 9(ip «;lktjsi olan yerlerde bannd1nlan konteynerlerinin at1k toplama sahalanna ula bnlmas1 ve ~ltllmas1 amaa ile kullan1lan araq8rd1r. Bu at1k toplama ~eklinde 9(ip tek bir noktada toplamr ve «;evreye,...,,,.-~~.,llmamasj saglamr. Konteynerleri platformunun Ostone almak ve at1k toplarna sahas1nda devirerek ~ltma yapabilmek amaayla Oretilmi~ ekipmanlard1r. 2-6m3 konteynerleri ta~1yabilecek ve devirebilecek ~kilde imalatlan yap11ir. Yukleme esnas~nda arag stabilitesini saglamak amac1 ile hidrolik bask1 ayaklan ile teghiz edilir. Skip Loaders These vehicles are used for transport and emptying of containers located in industrial areas, residential areas, construction sites and other garbage disposing areas. With this waste gathering method, garbage is collected in one place and is not scattered. These vehicles are designed to lift up and carry and empty the containers at garbage disposing sites by tipping. These vehicles are manufactured to carry and tip containers with capacities from 2m3 to 6m3. The vehicle is equipped with outriggers to maintain stability during loading and unloading activities.

11 HiDROLiK PLATFORMLAR Hydraulic Platforms HiDROLiK PLATFORMLAR Havai elektrik hatlan ve aydmlatma direkleri ba~ta olmak il Ozere yuksek yerlerde yap1lacak olas1 i~lemlerin tomunde kullamlmak Ozere tasarlanm1~ eri~im ekipman1d1r. Kullamm xerine gor-e degi~ik ta~lma kapasitelerinde ve metrajmda Oret1m en yap1hr. 32 metreye kadar eri~im yuksekliginde lan ~teleskopik bomlu Oretimleri yap1labilmektedir. Elektrik tesisat1 ic;:in Oretilen modellerde personel ta~1ma sepeti polyester malzemeden elektrik izolasyonlu olarak imal edilir. Hydraulic Platforms This equipment is designed for use in operations such as high level electricity lines and lighting poles. Depending on the area of use, these platforms are manufactured with various loading capacities and lengths. Manufactu of platforms with telescopic booms reaching up to 32 meters is available. In models manufactured for et tricity lines, the operator basket is manufactured from polyester and is isolated against electricity

12 1g1 aracm ta 1ma kapasitesine bagh olarak r;:ok degi ik kapasitelerde Oretilmekle beraber, genellikle litreye kadar Oretimleri yap1lmaktad1 r. Kullan1m yerine gore siyah sac ya da paslanmaz r;:elik olarak imalatlan yap1lmaktad1r. Oretim amacma gore arar;: onune ve/ya da arkasma sulama nozullanda yerle~tirilebilmektedir. Tahrikini arar;: motorundan alan, genellikle 10 barda 1500 litre/dakika kapasiteli merkezkar;: tip pompa ile ter;:hiz edilebilmektedir. ihtiyar;: duyulmas1 halinde degi ik kapasitelerde pompalar da kullamlabilmektedir. Yine kullamm yerine gore su monitoro de yerle~tirilebilmektedir. Kullanllan pompalar, sabit su kaynaklanndan tankerin doldurulmas1na olanak saglayan on vakum sistemleri de ir;:ermektedir. Water Tankers Equipment used in transport of drinking and utility water. These tankers are manufactured in difference capacities generally up to 20,000 liters depending on the gross vehicle weight of the chassis vehicle which they will be mounted on. Depending on the area of use these vehicles are manufactured as carbon steel or stainless steel. Also depending on the area of use these vehicles can be equipped with watering nozzles in the front and on the rear. These vehicles are equipped upon need with centrifugal type pumps driven by the vehicle engine with a.ca"pagjty: of 150Q lim at 10 bars. In case of need, pumps with different capacities can be used. Depending on the area of use these vehicles can be equipped with~r throwimg monitor. The pumps used in these vehicles have a front vacuum system which allows filling the tank from a fixed water source.

13 DAMPERLi KAMYONLAR Tipper Trucks DAMPERLiKAMYONLAR I ' ' ;.:-- ln$i:f'at, hafriyat vb. amar;:lara yonelik yap1lan kamyon ~,...."'~ ~" 'damperler; ihtiyaca gore farkh ozellik ve kapasitelerde rtiil~ terinin hizmetine sunulmaktad1r. Genel olarak arka ~~, ;,, :.-tk' ka~ag1 otomatik modeller, yanm boru tipi damperler, kapakh _..;"' "R'k,1t<apakslz modeller uretimini yapt1g1m1z urunler olup, ~r: : "'"!:~ t" I110l;lterinin talebine bagh olarak farkh model damper Oretim.-' 1,. '!I. ' :.j~ - ~/1:~.:~ ~~, imkam mevcuttur. Damper kald1rma sistemi teleskopik 't,i;;?j4?'/: pistonludur. Hidrolik gur;: PTO ile akuple di li tip hidrolik ~{tttf/.i> pampa ile saglanmaktad1r. Damperlerimiz mo teri talebine gore farkh marka kamyonlar uzerine monte edilmektedir. Tipper Trucks Tipper trucks are manufactured to be used in fields of construction, excavation and waste transportation. Different options of manufacture are being offered with a variety of specifications and capacities based on customer requirements. Our product line is composed of automatic rear door, half pipe tipper trucks, models with and without doors. Furthermore, there is a/ways an option for manufacture of trucks based on customer requirements. Hydraulic power is generated via a hydraulic pump coupled to the PTO. The tipper hoisting system is by a telesc pic piston. Tipper trucks are mounted on different bra d vehicles based on customer demand.

14 Garbage Trucks COP KAMYONLARI OP KAMYONLARI Modern ehirciligin gereklerine uygun olarak geli tirilmi arar;:lard1r. Sefer ba ma ta man r;:op miktanm art1rmak, r;:op toplama si.iresini azaltmak ve operatorlerine esneklik saglamak i.iretimin ba hca amac1d1r. Modern tasanmlannda, arar;: yapisinl hatifleten ve arar;: agmg1/ toplanan r;:op ag1rhg1 oramm ki.ir;:i.ilten mesnet de ir;:eren modelleri mevcuttur. Ce itli kapasite ve standartta konteyner kald1rma sistemi ile imal edilebilir. Arar;: teknik ozelliklerine ve kullan1m amac1na gore farkl1 imalat tipleri imal edilebilir. Garbage Trucks Garbage trucks have been developed according to the requirements of modern urbanization. These trucks are manufactured with the aim of increasing the garbage being transported per round, decrease garbage transportation time to the least possible time and provide flexibility for the operators. Within the modern designs available there are models equipped with brackets that lighten the weight of the structure and decrease the ratio of vehicle weight to gathered garbage. Vehicles with variable capacities and variable container lifting systems are also manufactured, as well as with different types and capacities can be manufactured

15 KUKA- KANAL ACMA ARACLARI Canal Jetting Trucks KUKA- KANAL ACMA ARACLARI Kanal ac;:ma arac1 (Kuka), t1kanan kanalizasyon kanallanm basmc;:ll su ile ac;:mak Ozere tasarlanmll? ve ozel olarak donat1lm1l? arac;: Osto ekipmanlard1r. Arac;: Ozerine monte edilen su tankmm hacmi; tal?1tln dingil ve azami yok ag1rllg1 goz onone allnarak imal edilmektedir. Tanktan alman su yoksek basmc;: kanla ac;:ma hortumu vas1tasyla yoksek basmc;:ll su pompas1yla foseptik kanallarma pompalamr. Pompaya goc;: aktanm1, ara l?anzuman kullanllarak yap1lmaktad1r. Ekipmanda bulunan kanal ac;:ma ve hortum makaralan, istenilen uzunluktaki hortumlan sarmaya uygun olup hidrolik veya mekanik olarak mol?terilerimizin istekleri dogrultusunda Oretilir. Aynca ekipmanda y1kama amac;:ll kullamlabilen y1kama tabancas1 mevcuttur. Su tanklan, hidrattan veya bal?ka bir arac;:tan tank dolum vanalan ile veya tank Ozerindeki menhol kapagmdan doldurulur. Ekipmanlanm1z, tamamen mo~terilerimizin istekleri dogrultusunda tasarlamp, ihtiyac;:lann karl?1land1q1 en uygun ozellikte ve en iyi kalitede Oretilmektedir. Canal Jettings Trucks Canal jetting trucks are vehicle mounted equipment with special features designed for opening clogged canals by the help of high pressure water flow. The volume of the tank mounted on the vehicle is specially designed taking into consideration the wheelbase and the gross vehicle weight of the vehicle. Water acquired from the tank is pumped into septic canals through high-pressure canal jetting hoses via a high-pressure water pump. Power generation of the pump is made through a split shaft PTO. The hose and canal jetting reel available on the superstructure are appropriate for rolling the necessaqr hose length and are manufactured as hydraulic or mechanic depending on customer requirements. Moreover, a water used for washing purposes is a/se available on he The water tanks can be filled through the or from another vehicle via the filling valves or ' m~n11rm the manhole cover: located on the top of the tank. equipment is designed totally based on the requirements the customer with the best specifications and quality to the mentioned requirements.

16 Vacuum Trucks KANAL TEMiZLEME ARACLARI biriken pis su ve at1klan Oz'E~r:e-.tas>arlamnJs ve ozel olarak nk ic;erisindeki hava : :..nle i,..;:>ric:ino emilmesi ve tank n<i"m:l1sin.,.j.o.j..,;;:<, verilerek pis sularm tahliye edilmesi, vakum pompas1 kullan1larak yap1lmaktad1r. Vakum pompas1 gocono, arac; ~anzumamna akuple olarak baglanan PTO dan almakta olup, soroco mahalinde bulunan bir dogmeyle kumanda edilmektedir. EkipmanlarlmJz, tamamen mo~terilerimizin istekleri dogrultusunda tasarlamp, ihtiya9iarm kar~jiandjqj en uygun ozellikte ve en iyi kalitede Oretilmektedir. Vacuum Trucks Vacuum trucks are superstructures designed and specially equipped for suction and transfer of sludge water and materials which are accumulated in the septic wells and canals. The superstructure is vehicle mounted and the volume of the tank is designed taking into consideration the wheelbase and the gross vehicle weight of the vehicle. The tank is manufactured as one-piece in cylindrical shape and inside the tank there are baffle plates to prevent turbulences while the vehicle is in motion. Vacuuming of the tank, suction of sludge water into th.e tank and evacuation of the sludge water from the tank by high pressure air blown into the tank is made via a vacuum pump. The power of the vacuum pump is generated from a PTO coupled to the truck transmission ana is controlled by an electrical located in the driver cabin. equipment is designed totally based on the requirements customer with the best specifications and quality to the mentioned requirements.

17 AMBULANSLAR Ambulances A ULANSLAR Acil durum ve insani kurtarma araglannm Oretimi modern ekipman gereksinmelerine gore dizayn edilmektedir. Ambulans olarak kullan1lacak aragtan igindeki dozenekler ve bulunmas1 gerekli personel say1sma kadar istenilen vas1flarda Oretilir. Hasta veya yarall ta~1maya, acil bak1ma gore dozenlenmi~ aydmlatmas1 ve gog Oniteleri mobilize edilerek iginde kullan1ma haz1r tutulan tum cihazlarm gog ihtiyacma gore Oretimi planlamr. Ekipmanlanm1z tamamen mo~terilerimizin istekleri dogrultusunda tasarlamp, ihtiyaglann ka~lland1g1 en uygun ozellikte ve en iyi kalitede Oretilmektedir. Ambulances The production of ambulances, emergency and human rescue vehicles is designed in accordance with the modern equipment requirements. Vehicles that will be used as ambulances are manufactured with the requested requirements such as necessary apparatus and personnel number. The manufacture of these vehicles is planned in

18 Funeral Vehicles CENAZE ARACLARI Bu tip ara91bnn Oretiminde s1hhi ~rtlara uygun alan malzemeler kullan1hr. lhtiya98 gore frigofrik kasa uygulanabildigi gibi diger duz tip imalatlarda mevcuttur. Donamm i~risinde gasilhanesi, s1cak ve soguk su tesisat1, 4 dereceye kadar sogutma haznesi konulabilir. Morglu veya morgsuz, sadece nakil ama~;ll olabildigi gibi, mol?teri taleplerine gore dizayn edilmektedir. CENAZE ARACI Funeral Vehicles Materials complying with sanitary requirements are used in the manufacture of these vehicles. Plain production is also available besides the frigorific models depending on the requirement. The vehicle can be equipped with a bathing cubicle, hot and cold water facility and cooling compartment up to 4 degrees. It can be equipped with a morgue, can be used only for transportation purposes or can be designed according to customer requirements II KARBJ( --- ~ _- :::::::

19 YANGIN POMPALARI VE MONiTORLERi Yang1nla mocadele ara9iann1n en onemli birimleridir. Merkezkag kuweti ile yall~~m yap1lan vard1r. YOksek dayan1mda aiominyum dokom malzemeden imla edilir. 20 bar basmca kadar olanlan alyak basm9!1, 40 bar bas1nca kadar olanlan ise yuksek bas1ngll olarak nitelendirilirler. Alyak bas1ng boiomlerinin, 10 bar basmgla 1500, 2000, 3000, 4000 litre/dakika su sevkiyat1 yapabilecek kabiliyette Oretimleri yap1lmaktad1r. YOksek basm9!1 boiomleri ise, standaruar geregi 40 bar bas1n9ia, 250 litre/dakikaya kadar su tevcih edebilecek niteliktedir. Yanmay1 geryekle~tiren malzemenin yada maddenin havadaki oksijen ile baglant1s1m kesmeye yonelik kimyasal kan~1mlar ihtiva eden kopuklerin kan~1m sistemleri de pompa Ozerindedir. Genellikle %1-%6 oramnda kapok kan~tlrmasistemleri ile donat1hrlar. YOksek litreli algak bas1ng pompa boiomonon Orettigi su ya da su/kopok kan~1m1n1n yang1n boigesine tevcih edilmesi monitorler arac11ig1 ile yap11ir. Monitooer 360 derece yatay, 120 derece do~y olarak hareketli mafsallar Ozerine yerle~tirilmi~ bir 91k1~ agzmdan mote~kkildir. y1k1~ ag1zlan suyu dag1tlk ya da toplu halde etme kabiliyetinde Oretilirler. Fire Pumps & Components Fire pumps are the most essential components of a fire fighting vehicle. Pumps are manufactured from corrosion resistant aluminum alloy casting. Up to 20 bar components are considered as low pressure and up to 40 bar components are considered as high pressure. The low pressure level of these pumps is designed to allow water flow of 1500, 2000, 3000 and 4000 lim at 10 bars and the high pressure level of these pumps is designed to allow water flow of up to 250 lim at 40 bars as per standards. The foam mixing systems, for chemical solutions aimed at cutting the connection to oxygen of the flammable material, is also available on the pump. The pumps are generally equipped with 1%-6% foam mixing ratio systems. The delivery of the water or water/foam concentrates generated by the high volume low pressure pump compartment to the location of the fire is through monitors. The monitors are composed of outlets installed on joints having 360 degrees horizontal and 120 degrees vertical movement. The outlets are manufactured to deliver water as jet or stream forms =~ - -

ÇINAR İTFAİYE: ÇINAR İTFAİYE: ÇINAR İTFAİYE: ÇINAR İTFAİYE;

ÇINAR İTFAİYE: ÇINAR İTFAİYE: ÇINAR İTFAİYE: ÇINAR İTFAİYE; TS EN 9001 Hakkımızda ÇINAR İTFAİYE: Belediye Hizmet Araçları ve araç üstü ekipmanların imalat, pazarlama, yedek parça ve servis hizmetleri sektöründe faliyet göstermektedir ÇINAR İTFAİYE: Firmamız 2007kurulduğu

Detaylı

C O N T E N T S BHD BHD page 2-5 BHD page 6-9 BHD page BHD page page BHD

C O N T E N T S BHD BHD page 2-5 BHD page 6-9 BHD page BHD page page BHD C O N T E N T S BHD 32 + 4 BHD 28 + 4 BHD 24 + 3 page 2-5 page 6-9 BHD 19 + 3 page 10-13 BHD 18 + 3 page 14-17 BHD 18 + 3 page 18-21 BHD 17 + 3 page 18-21 BHDM 12 + 3 page 22-25 page 26-28 Boom Makina;

Detaylı

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129 24kV,630 Outdoor Switch Disconnector with rc Quenching Chamber (ELBI) IEC265-1 IEC 694 IEC 129 Type ELBI-HN (24kV,630,normal) Closed view Open view Type ELBI-HS (24kV,630,with fuse base) Closed view Open

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

Damperler / Dampers. RGS International HVAC Equipment. www.rgs-international.com

Damperler / Dampers. RGS International HVAC Equipment. www.rgs-international.com Damperler / Dampers RGS International HVAC Equipment www.rgs-international.com international.com İçindekiler / Index Volüm Damperi / VRD Volume Control Damper / VRD Back Draft Damper / NMD Back Draft Damper

Detaylı

HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US /

HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US / 1 2 2 www.lukas.com.tr 3 4 4 HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US / Firmamız 2002 yılında Konya da kurulmuştur. Süt sistemleri ve tarım makineleri üretimi yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz ürünleri Avrupa başta

Detaylı

EKİP İTFAİYE EKİPMANLARI

EKİP İTFAİYE EKİPMANLARI EKİP İTFAİYE EKİPMANLARI Yangınla mücadele araçlarının en önemli birimleridir. Merkezkaç kuvveti ile çalışan yapıları vardır. Yüksek dayanımda alüminyum döküm malzemeden imal edilir. 20 bar basınca kadar

Detaylı

CONTAINERTANK GRUBU MOBILETANK GROUP

CONTAINERTANK GRUBU MOBILETANK GROUP CONTAINERTANK GRUBU MOBILETANK GROUP MOBİLTİP MobilTip 1 tank sistemleri 3 m³ den 80 m³ e kadar çeşitli boy ve ölçülerde üretilmektedir. Çift cidarlı ve tek cidarlı, bölmeli ve bölmesiz olmak üzere tank

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

ARS SERİSİ POMPALAR (ARS SERIES PUMP) General Information. Genel Bilgiler. Applications. Kullanım Yerleri

ARS SERİSİ POMPALAR (ARS SERIES PUMP) General Information. Genel Bilgiler. Applications. Kullanım Yerleri ARS SERİSİ POMPALAR (ARS SERIES PUMP) Basma Flanşı Genel Bilgiler : DN32...DN 200 mm General Information Discharge Flange : DN32... DN 200 mm Debi : 700 m³/h Capacity : 700 m³/h Basma Yüksekliği : 550

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

Sorun Yıkamaksa Çözüm

Sorun Yıkamaksa Çözüm Sorun Yıkamaksa Çözüm Parça Yıkama Makinaları w w w.yilmaksan.com Öncelikle bizim kataloğumuzu eline alıp inceleme nezaketini gösteren siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. 2000'li yıllarda böyle

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ PANEL INTERIOR AND EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE ARACI

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE ARACI ŞNORKEL (62 m & 45 m) AERIAL LADDER (62 m & 45 m) ŞNORKEL (56 m) AERIAL LADDER (56 m) HİDROLİK MERDİVENLİ HYDRAULIC LADDER FIRE TRUCK HİDROLİK MERDİVENLİ HYDRAULIC LADDER FIRE TRUCK HİDROLİK MERDİVENLİ

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI HIGH PRESSURE WASHER

BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI HIGH PRESSURE WASHER 40 BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI HIGH PRESSURE WASHER 41 42 AYDIN TRAFO BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI AYDIN TRAFO HIGH PRESSURE WASHERS Aydın Trafo Yüksek Basınçlı Yıkama Makinaları nda yüksek kaliteli, 3 silindirli

Detaylı

Seri No: 401 Kilitli Parke Taþý, Bordür ve Biriket Üretim Makinasý Interlock, Curbstone and Hollow Block Making Machine Pallet Size: 1400x1350-1500x1350 42 lik Makina / Machine of 42 CS-42 QUATTRO PLUS

Detaylı

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized HAKKIMIZDA Üretim hayatına 1978 yılında başlayan AKIŞ, zaman içerisinde elde ettiği deneyim ve bilgiyi, yeni teknoloji yatırımları ile buluşturarak, Asansör sektörünün ülkemizdeki ve dünyadaki önemli temsilcilerinden

Detaylı

Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model

Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model 2016 Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model İsmet Kandilli 1 Ali Güven 2, Ercüment Karakaş 3, Melih Kuncan 4 1 Kocaeli Üniversitesi, Karamürsel MYO, Elektronik ve Otomasyon

Detaylı

SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS YACHT

SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS YACHT SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS TÜRKÇE ENGLISH & YACHT MAKROLÜKS SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ Makrolüks Amortisörlü Mafsallı Tente Makrolüks Amortisörlü Mafsallı Tente Yarı Kasetli

Detaylı

HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic CATALOGUE

HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic CATALOGUE HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic. 2018 CATALOGUE w w w. h a s a n e n e r g y. c o m. t r ABOUT US Hasan KILIÇ started to work in 2002 as a production contractor for space roof and steel construction

Detaylı

Darbeli Kırıcılar Impact Crushers

Darbeli Kırıcılar Impact Crushers Darbeli Kırıcılar Impact Crushers TK15-TK16 Serisi Darbeli Kırıcılar TK15-TK16 Series Impact Crushers TK15 ve TK16 darbeli kırıcılar, tesiste sekonder veya tersiyer olarak kullanılabilir özellikte kırıcılardır.

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

paketlemenin ötesinde

paketlemenin ötesinde paketlemenin ötesinde beyond packaging www.etkinplastik.com Etkin Plastik Etkin Plastik ve Kalıp Ltd. Şirketi dünyadaki en son teknolojiyi takip eden, kullanan ve gereken yeni teknolojileri geliştiren

Detaylı

STICK 8 LINES STICK MULTI LINES SCF100

STICK 8 LINES STICK MULTI LINES SCF100 S110 SIMPLEX S110 DUPLEX 6 8 D200 D300 24 26 D150KM D280 42 44 S110KM SIMPLEX S110KM DUPLEX S140 S140STD S260STD SDC200 12 14 16 18 20 22 SD80 STICK 8 LINES STICK MULTI LINES STICK 3 LINES STICK80 STICK80W

Detaylı

VAF. VAF Serisi / Series. VAF Serisi Dikmilli Aksiyel Akışlı Kolonlu Pompalar VAF Series Vertical Axial Flow Turbine Pumps

VAF. VAF Serisi / Series. VAF Serisi Dikmilli Aksiyel Akışlı Kolonlu Pompalar VAF Series Vertical Axial Flow Turbine Pumps VAF Serisi / Series VAF Serisi Dikmilli Aksiyel Akışlı Kolonlu Pompalar VAF Series Vertical Axial Flow Turbine Pumps Serisi Dikmilli Aksiyel Akışlı Kolonlu Pompalar VAF Serisi / Series VAF Series Vertical

Detaylı

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr SSANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr SANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr Bizim İçin Önemli Olan; Bilimsel, güvenilir, hızlı ve esnek yapısıyla; yerli ve yabancı partnerleri tarafından öncelikle tercih

Detaylı

AHK. 3 Valsli Hidrolik Silindir Makineleri 3 Rolls Hydraulic Plate Bending Machines AHK 25/65

AHK. 3 Valsli Hidrolik Silindir Makineleri 3 Rolls Hydraulic Plate Bending Machines AHK 25/65 3 Valsli Hidrolik Silindir Makineleri 3 Rolls Hydraulic Plate Bending Machines AHK 25/65 AKYAPAK AKBEND üretimi üç valsli hidrolik silindir makineleri, 2 mm den 200 mm ye kadar sac kalınlığında ve 1000

Detaylı

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE KALIPLARIN ÖTESİNDE BETON KALIPLARI ÜRETİYORUZ WE MANUFACTURE CONCRETE MOLDS BEYOND THE STEREOTYPED IDEAS BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE İhtiyaçlarınıza Göre

Detaylı

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL 2 B-TEK METAL BİZ KİMİZ WHO WE ARE 2004 yılında kurulan firmamız 6750 m 2 kapalı alanda, 55 kişi kalıp imalatında, 155 kişi parça üretiminde olmak üzere 210 kişilik kadrosuyla iki lokasyonda otomotiv sanayine

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ INTERIOR & EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı yüksek,

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

MEKANÝK AKSAM OTOMATÝK YAÐLAMA Yüksek hassasiyetli vidalý miller, lineer yataklar, sertleþtirilmiþ ve taþlanmýþ kramayer diþlilerde kalitesi dünyaca tanýnmýþ markalar seçilmiþtir. We use high-performance

Detaylı

SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES

SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES 2013 yılında kurulan M-Bend Makine ile yirmi yıllık metallere şekil verme tecrübelerimizi makine sektöründe sizlerle paylaşmaktayız. M-Bend Makine 3000

Detaylı

YHL-4" YHL4" HELICAL GEAR PUMPS

YHL-4 YHL4 HELICAL GEAR PUMPS YHL4" HELICAL GEAR PUMPS TEKNİK ÖZELLİKLERİ GÖVDE VE DİŞLİLER : Pik döküm, Çelik döküm, Paslanmaz AISI 304-316 döküm, bronz döküm, sfero döküm. YATAKLAR : Snbz 12 bronz, Rulman yatak, Karbon grafit, İna

Detaylı

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT STRAIGHT 355 STRAIGHT ineer aydınlatma için doğru adres: STRAIGHT. STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek ED modülleri ile lineer aydınlatma

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor ASANSÖR Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan Serimas Asansör, kurulduğu günden itibaren kaliteyi ve kalıcılığı kendine ilke edinmiş ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutulmuştur. Serimas Asansör bugün,

Detaylı

HIGH SPEED PRECISION SPINDLES YÜKSEK DEVİRLİ HASSAS İŞ MİLLERİ. www.simaksan.com.tr

HIGH SPEED PRECISION SPINDLES YÜKSEK DEVİRLİ HASSAS İŞ MİLLERİ. www.simaksan.com.tr HIGH SPEED PRECISION SPINDLES YÜKSEK DEVİRLİ HASSAS İŞ MİLLERİ www.simaksan.com.tr HAKKIMIZDA SİMAKSAN MAKİNE ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2006 yılında CNC takım tezgahlarına servis hizmetleri sunmak,

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

YHL-2½" YHL2½" HELICAL GEAR PUMPS

YHL-2½ YHL2½ HELICAL GEAR PUMPS YHL2½" HELICAL GEAR PUMPS TEKNİK ÖZELLİKLERİ GÖVDE VE DİŞLİLER : Pik döküm, Çelik döküm, Paslanmaz AISI 304-316 döküm, bronz döküm, sfero döküm. YATAKLAR : Snbz 12 bronz, Rulman yatak, Karbon grafit, İna

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE

FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE İnterflex ALPHA INSULATED & NON-INSULATED ALUMINUM NEGATIVE PRESSURE COMPETENT FLEXIBLE AIR DUCTS Insulated & non-insulated aluminum negative pressure competent flexible

Detaylı

YATAY BAĞLAMA KENETLER

YATAY BAĞLAMA KENETLER YATAY AĞLAMA KNTLR Kullanıldığı anayiler: Özellikle; Otomotiv, eyaz eşya, Makina, eramik, Ahşap Plastik sanayilerle birlikte, her türlü sanayide kullanılabilir. Kullanım Alanları: MODL:105-U,105-UT,210-U,210-UT,223-U,223,UT,

Detaylı

YLP POMPA LOBE PUMP

YLP POMPA LOBE PUMP POMPA DEĞERLERİ / PUMP PROPERTIES Q :300 m³/h Hm :1 ~ 7 Bar T :0 ~ 150 ºC n :1 ~ 230 d/d Visc. :150 ~ 500000 SSU KULLANIM ALANLARI Gıda Sanayinde (Çikolata, Şeker Şurubu, Krema, Melas...) Kimya Sanayinde

Detaylı

Bant Konveyörler Belt Conveyors

Bant Konveyörler Belt Conveyors ant Konveyörler elt onveyors 50 yılı aşan tecrübeden kaynaklanan uzmanlık Expertise based upon over fifty years experience 1952 yılında kurulan ve kırma-eleme tesisleri yapımı konusunda uzmanlaşan NE,

Detaylı

Model ZT 7728D ZT 9228D ZT 10728D

Model ZT 7728D ZT 9228D ZT 10728D ÜRETİM PRODUCTION 2 ŞİRKETİMİZ; 1975 ten beri endüstrinin birçok kolunda hizmet veren bir aile şirketi, Otuzdan fazla özel tasarım makine modeli sahibi, 1984 ten beri metal boru üreticisi, 1993 ten beri

Detaylı

Strategic meeting point Stratejik buluflma noktası HURSAN LOGISTICS LOJ ST K

Strategic meeting point Stratejik buluflma noktası HURSAN LOGISTICS LOJ ST K Strategic meeting point Stratejik buluflma noktası HURSAN LOGISTICS LOJ ST K Overview... Hursan Logistics, located in a privately owned facility at Istanbul s Port of Ambarlı has been established in response

Detaylı

Alfen Duvar Bağlantõ Sistemi Alfen Wall Connection System ( AWC System )( (

Alfen Duvar Bağlantõ Sistemi Alfen Wall Connection System ( AWC System )( ( Alfen Duvar Bağlantõ Sistemi Alfen Wall Connection System ( AWC System )( ( Niçin Alfen Duvar Bağlantõ Sistemi? Bir depremde betonarmeden ayrõlõp devrilmemeleri için duvarlarõn betonarmeye bağlanmalarõ

Detaylı

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI ER ENERGY RECOVERY UNITS AKSESUARLAR ACCESSORIES Sayfa/Page 9~ VENCO ER enerji geri kazanım cihazları, rotorlu tip eşanjörü sayesinde, yüksek enerji tasarrufu sağlamak

Detaylı

www.ozteknikis.com.tr

www.ozteknikis.com.tr www.ozteknikis.com.tr INDEX HAKKIMIZDA / ABOUT US... 8-9 Paslanmaz Çelik / Stainless Steel... 10-21 Krom - Nikel Kaplama / Chromium Nickel Plated... 22-33 Boyalı / Painted... 34-40 Plastik / Plastic...

Detaylı

ÇAMUR SIYIRICILAR SLUDGE SCRAPERS

ÇAMUR SIYIRICILAR SLUDGE SCRAPERS BİO-MAK TSEK ÇAMUR SIYIRICILAR SLUDGE SCRAPERS Havuz Geometrisine ve Boyutlarına göre 3 ayrı model MERKEZDEN TAHRİKLİ SABİT KÖPRÜLÜ SIYIRICILAR ÇEVRESEL TAHRİKLİ YARIM VE TAM DÖNER KÖPRÜLÜ SIYIRICILAR

Detaylı

ORANSAL GAZ BRÜLÖRLERİ MODULATED GAS BURNERS

ORANSAL GAZ BRÜLÖRLERİ MODULATED GAS BURNERS GAZ BRÜLÖRLERİ MODULATED GAS BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET GAZ BRÜLÖRLERİ 30 7500 kw TS EN 676 + A2 çerçevesinde CE 1312 sertifikasyonu ile üretilen üflemeli tip Üret

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

YÜKSEK BASINÇ POMPALARI / HIGH PRESSURE PUMPS

YÜKSEK BASINÇ POMPALARI / HIGH PRESSURE PUMPS YMD-¾" YÜKSEK BASINÇ POMPALARI / HIGH PRESSURE PUMPS YMD-¾" TEKNİK ÖZELLİKLERİ GÖVDE VE DİŞLİLER : Pik döküm, Çelik döküm, Paslanmaz AISI 304-316 döküm, bronz döküm, sfero döküm. YATAKLAR : Snbz 12 bronz,

Detaylı

[ATALAY 76-700 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-700 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION

[ATALAY 76-700 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-700 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION [ATALAY 76-700 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-700 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION -TEKNİK ÖZELLİKLER -TECHNICAL SPECIFICATIONS - DELGİ KAPASİTESİ / DRILLING

Detaylı

AHS. Working Lenght Maks. Kalınlık Ön Bükme. Motor Power. Weight Ağırlık. Lenght. Height. Width

AHS. Working Lenght Maks. Kalınlık Ön Bükme. Motor Power. Weight Ağırlık. Lenght. Height. Width 08 Working Lenght Maks. Kalınlık Ön Bükme mm mm mm mm mm mm kw mm mm mm kg AHS 20/04 2100 6 4 160 140 120 2.2 4142 1037 1140 2320 AHS 20/06 2100 8 6 190 170 150 3 4042 1254 1380 3290 AHS 20/08 2100 10

Detaylı

[ATALAY 76-1000 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-1000 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION

[ATALAY 76-1000 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-1000 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION [ATALAY 76-1000 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-1000 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION -TEKNİK ÖZELLİKLER -TECHNICAL SPECIFICATIONS - DELGİ KAPASİTESİ / DRILLING

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

MAFSALLI ÇOK AMAÇLI KENETLER

MAFSALLI ÇOK AMAÇLI KENETLER Kullanıldığı anayiler: Özellikle; Otomotiv, eyaz eşya, Makina, eramik, Ahşap Plastik sanayilerle birlikte, her türlü sanayide kullanılabilir. Kullanım Alanları: MOL: 501 M,502 M,503 M,504 M 501 ML,502

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

REZİSTANS ÖZELLİKLERİ CHARACTERISTICS OF HEATERS CHARACTERISTICS OF FANS FAN ÖZELLİKLERİ

REZİSTANS ÖZELLİKLERİ CHARACTERISTICS OF HEATERS CHARACTERISTICS OF FANS FAN ÖZELLİKLERİ CHARACTRISTICS OF CASING The cassetting has an esthetic structure that has a protection against oxidation and it is manufactured by lasting electrostatic powder paint with hot-dip galvanized steel. In

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

GERİ YIKAMALI OTOMATİK FİLTRE AUTOMATIC SELF CLEANING FILTER

GERİ YIKAMALI OTOMATİK FİLTRE AUTOMATIC SELF CLEANING FILTER GERİ YIKAMALI OTOMATİK FİLTRE AUTOMATIC SELF CLEANING FILTER Type of Treatment; Disposal of solid materials in suspension in liquids by filtration Arıtma Tipi; Suda askıda bulunan özellikle tahta, talaş

Detaylı

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar.

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar. ÜRÜNLER Products SEGMENT SEÇİMİ Choosing Segment OPKOL OPK. 9010 SERİ Series TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj

Detaylı

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE ALÜMİNYUM Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE Hakkımızda / About us Reel Alüminyum 2001 yılında Gebze de üretime başlamıştır. Şirketimiz, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren müşterilerinin

Detaylı

Gelecekte de birlikte olma dileğimizle... Mevlüt BÜYÜKDAĞLIOĞLU Makine Mühendisi / Yönetim Kurulu Başkanı

Gelecekte de birlikte olma dileğimizle... Mevlüt BÜYÜKDAĞLIOĞLU Makine Mühendisi / Yönetim Kurulu Başkanı DEKSAN Makine Sanayi olarak 1976 yılında zirai römork dönerleri imalatına başlayan firmamız, ilerleyen yıllarda imalatına, zirai römork, hidrolik teleskopik silindirleri ve frenli-frensiz dingilleri de

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Sertifikalı Kalite. Certified Quality. 150 yılı aşkın MEILLER uzmanlığı. More than 150 years of MEILLER expertise

Sertifikalı Kalite. Certified Quality. 150 yılı aşkın MEILLER uzmanlığı. More than 150 years of MEILLER expertise Konteyner römorkuna transfer işlemi. Sertifikalı Kalite Transfer onto container-transport trailer. Certified Quality MEILLER çift kollu atık taşıyıcı ürün grubu 6 ton dan 26 ton a kadar brüt araç ağırlığı

Detaylı

[ATALAY 76-500 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-500 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION

[ATALAY 76-500 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-500 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION [ATALAY 76-500 WIRE-LINE SONDAJ MAKİNESİ] [ATALAY 76-500 WIRE-LINE EXPLORATION DRILL RIGS] TEKNİK DÖKÜMAN / TECHNICAL DOCUMANTATION -TEKNİK ÖZELLİKLER -TECHNICAL SPECIFICATIONS - DELGİ KAPASİTESİ / DRILLING

Detaylı

BVCD DÝKDÖRTGEN HAVA DAMPERÝ ( BVCD) RECTANGULAR VOLUME CONTROL DAMPER

BVCD DÝKDÖRTGEN HAVA DAMPERÝ ( BVCD) RECTANGULAR VOLUME CONTROL DAMPER DÝKDÖRTGEN HAVA DAMPERÝ ( ) RECTANGULAR VOLUME CONTROL DAMPER Dikdörtgen Hava Damperi Teknik Detaylarý Rectangular Volume Control Damper Technical Details : Malzeme: Ürün kasa ve kanatlarýnýn tamamý ekstrüzyon

Detaylı

POWER - SPEED - CONTROL

POWER - SPEED - CONTROL POWER - SPEED - CONTROL HAKKIMIZDA Firmamız, 1986 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel bir metal işleme firmasıdır. Dökme demir, dövme çelikler, çelik çubuklar, dökme aliminyum ve pirinç malzemeleri

Detaylı

We are showing our history as model to those who ask the description of success. Başarının tarifini soranlara, tarihimizi örnek veriyoruz.

We are showing our history as model to those who ask the description of success. Başarının tarifini soranlara, tarihimizi örnek veriyoruz. Başarının tarifini soranlara, tarihimizi örnek veriyoruz. 1985 yılında müşteri mutluluğu ilkesi ile kurulan; tüm alt yapısını bu kavram üzerine inşaa eden Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret

Detaylı

We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products.

We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products. Page 1 We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products. Alüminyum Hakkındaki Bilgi ve Tecrübemizi Kaliteli Ürünlere Dönüştürüyoruz Highest security with SSL Page 2 Aluminum

Detaylı

aircoolers Evaporatörler Aircoolers TAVAN TİPİ EVAPORATÖRLER CEILING TYPE AIR COOLERS DUVAR TİPİ EVAPORATÖRLER WALL TYPE AIR COOLERS

aircoolers Evaporatörler Aircoolers TAVAN TİPİ EVAPORATÖRLER CEILING TYPE AIR COOLERS DUVAR TİPİ EVAPORATÖRLER WALL TYPE AIR COOLERS aircoolers Evaporatörler Aircoolers CEILING TYPE AIR COOLERS Teknik Bilgiler / Technical Details UYGULAMA Ürünlerimiz, endüstriyel ve ticari soğuk muhafaza, donmuş muhafaza, şoklama hücreleri ve serinletilme

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

- Hidrofor Sistemleri - Booster Systems

- Hidrofor Sistemleri - Booster Systems - Hidrofor Sistemleri - Booster Systems HID KDM1.5 SERİSİ - HID KDM1.5 SERIES Emiş ve basış: 1, 1.1 kw, 2900 d/d Önden emişli paket tip hidrofor Standart olarak 24 lt dik tank kullanılır. İstek halinde

Detaylı

- Kademeli Pompalar - Multi Stage Pumps

- Kademeli Pompalar - Multi Stage Pumps - Kademeli Pompalar - Multi Stage Pumps CT2 SERİSİ - CT2 SERIES Emiş ve basış: 1 (2.2 kw), 2 (4-5.5-7.5-11 kw) 2900 d/d Önden emişli çift kademeli monoblok santrifüj pompa. Pompa mili yataklaması elektrik

Detaylı

YHL 2½ " POMPA HELICAL GEAR PUMP

YHL 2½  POMPA HELICAL GEAR PUMP YHL 2½ " POMPA HELICAL GEAR PUMP KULLANIM ALANLARI: Fuel Oil Servis Tankları, Gaz Yağı, Mazot Tankerlerinde Küçük çapta kızgın yağ sirkülasyonlarında Endüstrinin yarı viskoz mayilerinin pompaj işlemlerinde.

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

Standart Features. Standart Özellikler. Özel Ekipman. Optional Features

Standart Features. Standart Özellikler. Özel Ekipman. Optional Features Akyapak manufactures 3 rolls hydraulic plate bending machines with capacity in thickness from 2 mm to 200 mm and in width from 500 mm to 12000 mm. Akyapak, 2mm den 200mm ye kadar sac kalınlığında ve 500mm

Detaylı

DİKEY BAĞLAMA KENETLER

DİKEY BAĞLAMA KENETLER İY BAĞAMA NTR MO: 201-B, 202-B, 203-B, 204-B, 205 B MO: 201-B, 202-B, 203-B, 204-B, 205 B MO: 201-BU, 202-BU, 203-BU, 204-BU, 205 BU ullanım Alanları: MO:203-M,204-M Bir bağlantı elamanı olan kenet çesitli

Detaylı

YHL 10" POMPA HELICAL GEAR PUMP

YHL 10 POMPA HELICAL GEAR PUMP YHL 10" POMPA HELICAL GEAR PUMP KULLANIM ALANLARI: Fuel Oil Servis Tankları, Gaz Yağı, Mazot Tankerlerinde Küçük çapta kızgın yağ sirkülasyonlarında Endüstrinin yarı viskoz mayilerinin pompaj işlemlerinde.

Detaylı

YMD ¾ " POMPA HIGH PRESSURE PUMP

YMD ¾  POMPA HIGH PRESSURE PUMP YMD ¾ " POMPA HIGH PRESSURE PUMP KULLANIM ALANLARI: Fuel Oil Servis Tankları, Gaz Yağı, Mazot Tankerlerinde Küçük çapta kızgın yağ sirkülasyonlarında Endüstrinin yarı viskoz mayilerinin pompaj işlemlerinde.

Detaylı

ODA SOĞUTUCULARI UNIT AIR COOLERS. ısıtma ve soğutmanın ritmini biz belirliyoruz!.. we give the rhythm in terms of heating and cooling!..

ODA SOĞUTUCULARI UNIT AIR COOLERS. ısıtma ve soğutmanın ritmini biz belirliyoruz!.. we give the rhythm in terms of heating and cooling!.. ODA SOĞUTUCULARI UNIT AIR COOLERS ısıtma ve soğutmanın ritmini biz belirliyoruz!.. we give the rhythm in terms of heating and cooling!.. TEKNİK BİLGİLER Uygulama Evaporatorlerimiz Freon gazlı ticari,

Detaylı

İNŞAAT TAAH. LTD. ŞTİ.

İNŞAAT TAAH. LTD. ŞTİ. BZ G GROUP İNŞAAT TAAH. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA GMT GENEL MAKINA TASARIM 1996 yýlýnda kurulmuþ olup, bu güne kadar Su Yapýlarý ve Endüstriyel tesislerde bir çok ekipmanýn Proje, Ýmalat ve Montajýný gerçekleþtirmiþtir.

Detaylı

GMC FCU-097 ÜRÜNLERİ ÖZELLİKLERİ:

GMC FCU-097 ÜRÜNLERİ ÖZELLİKLERİ: 1 GMC FCU-097 ÜRÜNLERİ ÖZELLİKLERİ: Plastik (ABS) panjurları ile havayı yönlendirme özelliği. Elektrostatik toz boyalı dekoratif görünümlü dış gövde. Üç devirli direkt akuple çift emişli santrifüj fan

Detaylı

BANT KONVEYÖR (BKV MODEL)

BANT KONVEYÖR (BKV MODEL) BANT KONVEYÖR (BKV MODEL) MYSİLO Bant konveyörü ürünlerinizin yatay ve eğimli olarak daha güvenli ve hassas bir şekilde taşınmasını sağlar. BKV Model Bant Konveyör değişik kapasitelerde çalışabilmesi için

Detaylı

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com DELTA KABLO Türk kablo sektörünün en büyük

Detaylı

TEK VE İKİ KADEMELİ ÇİFT YAKITLI BRÜLÖRLER. DUAL (Gas+Diesel) BURNERS

TEK VE İKİ KADEMELİ ÇİFT YAKITLI BRÜLÖRLER. DUAL (Gas+Diesel) BURNERS TEK VE İKİ KADEMELİ ÇİFT YAKITLI BRÜLÖRLER DUAL (Gas+Diesel) BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Çift Yakıtlı Brülörler 75-5700 TS EN 676 + A2 çerçevesinde CE 1312 sertifikasyonu

Detaylı

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Hafif ve Orta Yağ Brülörleri 3 525 KG/h TSE EN 267+A1 ye uygun olarak üretilen yüksek basınçlı ve püskürtmeli, üflemeli

Detaylı

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 . HANAFI ( ) SHAFI ( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 Company Profile Firmamız 2002 yılında Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ltd. Şti. olarak kuruldu. Yaklaşık 19-20 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Detaylı

Exports from Turkey. PDF Download

Exports from Turkey. PDF Download Exports from Turkey PDF Download H 36+4 NEW MODEL PATENT PENDING N E W M O D E L HCS 16+4 & HCS 18+4 2 HT20+4 TELESCOPIC H 33+4 NEW MODEL PATENT PENDING N E W M O D E L H 32+4 H 28+4 H 24+4 H 20+4 H 18+3

Detaylı