ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F"

Transkript

1 ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı Kullanma Kılavuzu Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife klima cihazını seçtiğiniz için teşekkürler. Cihazın doğru ve emniyetli şekilde kullanımı için öncelikle kullanma kılavuzunun okunması gerekmektedir. Garanti belgesi yetkili servisler tarafından verilmektedir. Cihazı satın aldığınız firma bilgilerinin de doğruluğunu kontrol ediniz. Klima cihazı sadece yetkili servisler tarafından monte edilmelidir.

2 İÇ ÜNİTE üfleme Yatay hava yönlendirme kanatçıkları (manuel) Dikey hava yönlendirme kanatçıkları (otomatik) Kumanda paneli Hava emiş ızgarası Hava filtresi (havadaki toz ve yağlı partikülleri filtre eder. ) Hava emiş ( iç ortamdaki havayı absorbe eder) ISI-27F ISI-45F DIŞ ÜNİTE Hava atışı Hava atışı Hava emişi Hava emişi

3 UZAKTAN KUMANDA FONKSİYONLARI ÖZEL AÇIKLAMALAR 1. Uzaktan kumanda yalnız soğuk ve heat-pump modeller için ortak kullanılır. Yalnız soğuk modeller için ısıtma modu seçildiğinde işlemi yerine getirmeyecektir. 2. Eğer klimanın kullanıldığı oda içinde, çok fazla spot, floresan ve elektronik cihaz varsa kumandanın sinyalleri cihaza geç ulaşabilir. 3. Eğer klima kumandası olarak farklı bir model kullanılıyorsa kumanda üzerinde taze hava modu bulunmamaktadır. UZAKTAN KUMANDA SAATİNİN AYARLANMASI 1. Uzaktan kumandanın arka kapağını açınız ve pilleri yerlerine yerleştiriniz. 2. RESET tuşuna basınız ve tüm fonksiyonları sıfırlayınız. 3. CLOCK tuşuna basınız. 4. Kumanda üzerindeki saat ve dakika tuşlarını kullanarak saati ayarlayınız. 5. Tekrar CLOCK tuşuna basarak saati ayarlama işlemini bitiriniz. NOT : Eğer saati tekrar ayarlayacaksanız nci adımları tekrarlamanız gerekir. UZAKTAN KUMANDANIN ÇALIŞMASI 1. Açma / Kapama tuşu Klimanın çalışmaya başlaması ve çalışmasının durdurulması için kullanılır. 2. Sıcaklık ayarlama tuşları Bu iki tuş ayarlanan sıcaklığı set sıcaklığı olarak ayarlanmasını sağlar.aşağı ok tuşuna her basışta sıcaklık 1 C düşer, yukarı ok tuşuna her basışta sıcaklık 1 C yükselir. 3. Mod seçimi tuşu Bu tuş çalışma modları arasında geçis yapmak için kullanılır. Tuşa her basıldığında mod sırasıyla değişir ve istenilen mod da durdurulur. (soğutma) (nem alma) (ısıtma) (fan) (akıllı kontrol) 4. Üfleme açısı ayar tuşu Bu tuşa her basıldığında klapenin kademeli olarak her açıda salınım yapması sağlayabilirsiniz. Otomatik konumda cihaz oda sıcaklığı ve ayar değerine göre uygun klape açısını kendisi seçer.

4 UZAKTAN KUMANDA FONKSİYONLARI I 5. Taze hava tuşu Bu tuş taze hava bağlantısı olan cihazlarda kullanılır. Taze hava ihtiyacına göre açık-kapalı olarak kullanılır. 6. Fan hızı ayar tuşu Bu tuşa her basıldığında fan hızı kademeli düşük, orta,yüksek ve otomatik olarak değişir. Otomatik konumda cihaz fan hızını oda sıcaklığına ve ayar değerine göre kendisi belirler. 7. Uyku modu tuşu Cihaz çalışırken bu tuşa basılırsa uyku modu aktif olur. Klima cihazının iç ünite hava atış hızı düşecek ve fan devri otomatik ayarlanacak daha sessiz ve konforlu bir ortam sağlayacaktır. Bu moddan çıkmak için tekrar aynı düğmeye basarak fan hızını seçiniz 8. Zaman programı (açma) tuşuna bastığınızda ekranda yanıp sönen zaman ayar sembolünü göreceksiniz, HR. ve MIN. tuşlarını kullanarak cihazın açılmasını istediğiniz saati giriniz. Cihazın kapanma zamanını girmek için (kapama) tuşuna basarak, HR. ve MIN. tuşlarını kullanarak cihazın kapanmasını istediğiniz saati giriniz. Dikkat : Zaman programı girmeden önce uzaktan kumanda saatinin doğru olup olmadığını kontrol ediniz. 9. Zaman ayar tuşları Zaman ayar tuşları saatin ayarlanması ve zaman programını ayarlamak için kullanılır. UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİKLERİ 1. Uzaktan kumanda sinyali, iç üniteye 6metre uzaktan ulaşabilir. 2. Tuşlara her bastığınızda iç ünitede sinyal sesi duyulacaktır, bu sinyalin alındığını gösterir. Eğer ses duymazsanız tuşa tekrar basınız. 3. Uzaktan kumandayı yere düşürmeyin, fırlatmayın veya ıslak noktalardan uzak tutunuz. Çalışma Modu Seçimi Klima açıkken mod tuşuna basılarak cihazın hangi durumda çalışacağı belirlenir 1.Akıllı Kontrol Modu Bu modda klima otomatik olarak set sıcaklığını uygun hale getirir. Başlangıçta aşağıdaki tabloya gore oda sıcaklığını ölçerek set sıcaklığına karar verir (eğer otomatik olarak seçilen sıcaklığı uygun bulmazsanız sıcaklık ayar tuşları ile değiştirebilirsiniz. Oda Sıcaklığı Mod Soğutma / Isıtma Set Sıcaklığı >26 C 24 C Soğutma C Oda Sıcaklığını. 2 C düşürür C Nem Alma Oda Sıcaklığını. 2 C düşürür <23 C Isıtma 26 C 2.Soğutma Yukarı aşağı tuşları ile istediğiniz sıcaklığa ayarlayınız, hava yönünü hava yönü ayar tuşu ayarlayınız, fan hızı düğmeleri ile fan hızını ayarlayınız. Sıcaklık ayar aralığı 16 C ila 31 C arasıdır. 3. Nem Alma Bu moda ünite sıcaklığı göstermez, sıcaklık ayar düğmesi devre dışıdır. Mikroişlemci sıcaklık değerini oda sıcaklığına göre otomatik olarak ayarlar, hava yönü ayarı ve fan hızı ayarlanabilir. 4.Isıtma Bu moda cihaz aynen soğutmada olduğu gibi ayarlanabilir, hava yönünü ve fan hızı ayarlanabilir. Sıcaklık ayar aralığı 16 C ila 31 C arasıdır. 5.Fan Modu Bu modda dış ünite çalışmaz sadece iç ünite fanı çalışır, hava yönü ve fan hızı ayarlanabilir.

5 DOĞRU İŞLETİM Daha dikkatli bir kullanımla çok daha konforlu bir soğutma, ısıtma ve enerji tasarrufu sağlanabilir. Oda sıcaklığı konfor sıcaklıkları içinde tutulmalıdır. Soğutma ve ısıtma konumunda en ideal çalışma iç ortam ile dış ortam arasındaki sıcaklık farkı 5 C olarak ayarlandığı zamandır. Ayar değerinin soğutma esnasında 1 C arttırılması veya ısıtma esnasında 1 C azaltılması yaklaşık % 10 enerji tasarrufu sağlar. Aşırı soğutma veya aşırı ısıtma insan sağlığı açısından iyi değildir ve aşırı elektrik tüketimine neden olur. Oda sıcaklığı konfor sıcaklıkları içinde tutulmalıdır. Soğutma esnasında pencerelerden gelen güneş ışınlarının engellenmesi için perde kullanın. Kapıların ise sık sık açılıp kapanmamasına özen gösterin. Ortam sıcaklığını dış ortam sıcaklığından 5 C daha dşük tutun Filtreleri belirli aralıklarla temizleyin. Ortama belirli aralıklarla taze hava girişini sağlayın Filtre temizliğine özen gösterin Kirlenmiş veya toz birikmiş filtreler hava akışını bloke ederler ve soğutma ve ısıtma kapasitesini düşürürler. Özellikle kirli filtreler klima cihazının hasara uğramasına sebep olabilirler. Eğer klima cihazı uzun süre kullanılmadıysa tekrar çalıştırmaya başlamadan önce filtre temizlenmelidir. Eğer ortam çok kirli ise filtre temizliği daha sık yapılmalıdır. Eğer kapılar ve pencereler çok uzun süreli kapalı kaldı ise oksijenin sağlaması için ortamı havalandırın.

6 BAKIM DİKKAT Klima cihazının bakım veya temizliğini yapmadan önce mutlaka enerji girişini kapatın. Filtre Filtrenin sökülmesi Klima cihazının kapalı olduğundan emin olun. Ön hava emiş ızgarasının vidalarını sökün. Izgarayı şekildeki oklarda ( A ) görüldüğü gibi yerinden çıkartın. Filtre cihazı hava emiş ızgarasının arkasına yerleştirilmiştir. Filtreyi ön kapağı şekildeki oklar ( B ) yönünde sökerek yerinden çıkartın. Filtrenin Temizlenmesi Filtreyi hafifçe sallayın veya elektrik süpürgesi ile temizlik yapın. Eğer filtre çok kirli ise suda veya nötralize deterjanlı suda temizlik yapın. Deterjanlı su kullanılıyorsa, filtre temizlendikten sonra deterjanın tamamen temizlendiğinden emin olun. Filtre temizlendikten sonra bir önceki işletimde arka yüzün ön yüze gelmesine dikkat edin. Dikkat Filtreleri direkt olarak güneş ışığına veya benzeri ısı kaynaklarına maruz bırakmayın. Isı filtrenin özelliklerini bozabilir. Filtreyi hiçbir zaman 50 C veya üzeri sıcaklıklarda yıkamayın. Filtrenin hasar görmesine sebep olur. İç Ünite Temizleme Temiz ve yumuşak bir bezle temizleyin. Nötralize edilmiş deterjan kullanın. ( bulaşık makinası veya çamaşır makinası deterjanları kullanın. ) yağlı lekelerin çıkarılması ve el izlerinin temizlenmesi için. Asla gazyağı, benzen, inceltici, temizlik tozu veya nötralize olmayan deterjanlardan kullanmayın. Bu tür ürünler klima cihazına zarar verebilirler.

7 BAKIM DİKKAT Klima cihazının bakım veya temizliğini yapmadan önce mutlaka güç tuşunu kapatın. Sezon başlamadan önce İç ünite ve dış ünitenin hem hava girişleri hem hava çıkışları açık olmalıdır. Dış ünitenin üzerindeki koruyucu kaplamanın yerinden çıktığından emin olun. Sezon bitince Enerji girişini kapatın. Filtreleri ve diğer parçaların temizliğini yapın. Drenaj hattının doğru yerleştirildiğinden emin olun. Dış üniteyi plastik veya benzeri bir örtü ile kapatın. Bu şekilde kir ve yabancı maddelerden korunmuş olur. Drenaj hattı bağlantısını kontrol edin. Klima cihazını çalıştırmaya başlamadan önce filtreyi mutlaka yerine takın. Klima cihazının filtreler olmadan çalıştırılması hasarlara neden olabilir. Uzaktan kumanda cihazının içerisinde pil olduğunu ve gösterge panelini kontrol edin. Uzaktan kumanda cihazının içerisinden pilleri çıkartın.

8 HATA BULMA Klima cihazında problem varsa servisi aramadan önce aşağıdaki tabloya göz atın. Problem Gösterge Neden Çözüm Cihaz hiçbir şekilde çalışmıyor. ON/OFF tuşuna basılı tutulmasına rağmen güç Elektrik kesik. Elektrik geldikten sonra ON/OFF tuşuna basın. lambası yanmıyor. Ana şalter kapalı Ana güç beslemesini açın. Ana sigorta atmış. Sigortayı değiştirin. Toprak hattı yok Toprak hattını çekin Sıcak veya soğuk hava üflemiyor. Güç lambası yanıyor, fakat üfleme yapılmıyor ve ısıtma soğutma yapılmıyor. Yanlış sıcaklık değeri ayarı (aşırı soğuk ya da aşırı sıcak ayar değeri girilmiş ) Sıcaklık değerini tekrar girin. Tıkalı filtre İç ünitenin ya da dış ünitenin emiş ya da üfleme ağızları kapatılmış. Pencere veya kapı açık. Filtreyi temizleyin Engel olan nesneleri uzaklaştırın. Kapı ve pencereleri kapatın. Cihaz hemen başladıktan hemen sonra duruyor. TIMER-TEMP konumundaki 1 veya 2-12 lambaları yanıyor, ya da TEMP konumundaki LED lamba yanıyor. Cihazın hava emiş ve hava atışları kapatılmış. Hava filtresi tıkalı ve bloke olmuş. Engel olan nesneleri uzaklaştırın ve işletime yeniden başlayın. Hava filtresini temizleyin. Sayfa 11 deki temizleme talimatlarına bakın. Aşağıda bahsedilenler bir arıza belirtisi değildir: koku Kötü koku Tıslama sesi Tık sesi Koku : Bazı durumlarda klima cihazından üflenen hava kötü kokulara neden olabilir. Bu kokuların nedeni sigara dumanı, kozmetik ürünler, mobilyalardan çıkan kokular, veya işletim anında ortamdan çekilen diğer kokular olabilir İlk çalışma anında veya durma anında bir tıslama sesi duyulabilir. Bu ses cihaz içerisinde soğutucu akışkanın sirkülasyonu esnasında olabilir ve bir hasar belirtisi değildir. Soğutma veya ısıtma anında ilk çalışma esnasında veya kapanma esnasında bir tık sesi duyulabilir. Bunun nedeni ise sıcaklık değişimlerinden kaynaklanan küçük genleşmelerdir. Fakat bir problem göstergesi değildir.

9 ÖZEL BAKIM Klima cihazı çalışırken hava giriş ızgarasını kapamayın. Hava giriş ve çıkışlarına herhangi bir nesne sokmayın. Yüksek hızda dönen fana veya elektriksel aksama dokunmak tehlikelidir. Hiçbir zaman elektriksel aksama müdahale etmeyin. Sigorta yerine tel kablo kullanmaktan kesinlikle kaçının. Klima cihazı enerji beslemesinde mutlaka topraklama bağlantısı yapılmalıdır. Toprak hattının dış ünite ve zemin arasında yapıldığından emin olun ve kontrol edin. kablo Toprak hattı bağlantısı Toprak Haşere öldürücü spreyleri veya diğer parlayıcı gazları cihaza sıkmayın. Cihazın temizliği yapılırken kesinlikle direkt olarak su ile yıkamayın. Bu işlem kesintilere ve elektrik şoklarına neden olabilir.

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK Kullanma Kılavuzu Yer ve Tavan Tipi Split Klima ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK - 1 - Güvenlik uyarısı Bu cihaz içinde yüksek hızda hareket eden parçalar mevcuttur ve elektroşoka neden olabilir. Lütfen cihaz

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. Duvar Tipi Split Klimalar ISIO-30

KULLANMA KILAVUZU. Duvar Tipi Split Klimalar ISIO-30 KULLANMA KILAVUZU Duvar Tipi Split Klimalar ISIO-30 ISISAN SERVİS MÜDÜRLÜĞÜ - 2004 CİHAZ ANA PARÇALARI VE FONKSİYONLARI İÇ ÜNİTE VE DIŞ ÜNİTE Ön panel Dönüş ızgarası Enerji Fişi Hava filtresi Yatay kanat

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. Emniyet, konfor ve süreklilik bizim sözümüzdür. HIGHLIFE klima cihazlarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

KULLANMA KILAVUZU. Emniyet, konfor ve süreklilik bizim sözümüzdür. HIGHLIFE klima cihazlarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. KULLANMA KILAVUZU KASET TİPİ SPLIT KLİMALAR ISIO-18K ISIO-24K ISIO-31K ISIO-34K ISIO-45K Emniyet, konfor ve süreklilik bizim sözümüzdür. HIGHLIFE klima cihazlarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Duvar Tipi Split Klima ISIO 09R ISIO 12R ISIO 09Y ISIO 12Y

Kullanma Kılavuzu. Duvar Tipi Split Klima ISIO 09R ISIO 12R ISIO 09Y ISIO 12Y Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 09R ISIO 12R ISIO 09Y ISIO 12Y ISISAN Highlife klima cihazlarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmadan önce mutlaka montaj ve kullanma

Detaylı

Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 24

Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 24 Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 24 1 / 32 ÖNLEMLER Cihazı kullanmadan önce güvenlik önlemlerini kendi sağlığınız ve emniyetiniz için mutlaka okuyunuz. Uyarı : Yanlış uygulama tehlike ve ciddi

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki LG ARNU48GTMC2 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız! Kullanma Kılavuzu Sistem işleticisi için VIESMANN Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda VITOTROL 200 3/2006 Lütfen saklayınız! Emniyet uyarıları Emniyetiniz için Cana ve mala gelebilecek zarar ve tehlikeleri

Detaylı

24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI LÜTFEN TEKNİK SERVİSE BAŞVURMADAN ÖNCE KULLANIM TALİMATLARINI SONUNA KADAR OKUYUN VE GEREKLİ ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN!!! MİNİ KULUÇKA MAKİNALARININ

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz BEKO LG-BKE 5600 D http://tr.yourpdfguides.com/dref/3578670

Kullanım kılavuzunuz BEKO LG-BKE 5600 D http://tr.yourpdfguides.com/dref/3578670 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya BEKO LG-BKE 5600 D için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki BEKO LG-BKE 5600 D tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut,

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE Kapağı takmayın, tamir etmeyin, açmayın veya çıkartmayın. Size tehlikeli seviyede voltaj aktarabilir. Bunu yapması için satıcınıza veya bir uzmana danışın. Cihazın kapatılması

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36B/BGE İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı... 5

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük Hisense Inverter Ticari Seri Kaset ve Kanallı Tip Split Klima Arıza Kodları 1. Dış Ünite Hata Kodu Dış Ünite veya iç ünite durduğunda, kompressör durur. Dış ünite ekranında aşağıdaki kodu belirir. Hata

Detaylı

2012 SAMSUNG KLİMALAR

2012 SAMSUNG KLİMALAR 2012 SAMSUNG KLİMALAR Kaliteli Bir Yasam için Akıllı Çözümler samsung.com.tr facebook.com/samsungtürkiye Samsung Smart Klimalar Samsung Beyaz ailesinin yeni smart klimaları farklı mekanlara uygun sık

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. BlueCool S-Series

Kullanma Kılavuzu. BlueCool S-Series TR Kullanma Kılavuzu BlueCool S-Series 1 Dokümana dair açıklamalar Aşağıdaki sembollerle özel durumlara işaret edilmektedir: DİKKAT Yüksek yaralanma veya ölümcül kaza tehlikesi İKAZ Parçalar için yüksek

Detaylı

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın teknik özellikleri... 2 İşlem butonları... 3 LCD üzerindeki göstergeler... 6 Butonların

Detaylı

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 08/2008 Rev 0 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU...3 2. ÇALIŞMA FONKSİYONLARI...4 2.1. Otomatik Çalışma Konumu... 4

Detaylı

J.1.SPLİT KLİMANIN ANA PARÇALARI VE GÖREVLERİ

J.1.SPLİT KLİMANIN ANA PARÇALARI VE GÖREVLERİ J.KLİMALAR Günümüzde pek çok insanın yaşamının önemli bir bölümü kapalı mekanlarda geçmektedir. Bu mekanlar gerek hacim, gerekse barındırdıkları insan sayısı olarak büyük boyutlara ulaşmışlardır. Fuar,

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli kaset tipi Köşe modeli FXK25LVE FXKQ25MVE FXKQ25MAVE FXK32LVE FXKQ32MVE FXKQ32MAVE FXK40LVE FXKQ40MVE FXKQ40MAVE FXK63LVE FXKQ63MVE FXKQ63MAVE

Detaylı

MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 36-48-56 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI LÜTFEN TEKNİK SERVİSE BAŞVURMADAN ÖNCE KULLANIM TALİMATLARINI SONUNA KADAR OKUYUN VE GEREKLİ ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN!!! MİNİ KULUÇKA MAKİNALARININ

Detaylı

DOLPHIN SUPREME M5 KULLANMA TALİMATI E-HAVUZ MARKET

DOLPHIN SUPREME M5 KULLANMA TALİMATI E-HAVUZ MARKET DOLPHIN SUPREME M5 KULLANMA TALİMATI ÜRÜNLE BİRLİKTE GELENLER Parça Adet Yorum Filtre elemanları için 2 alt çerçeve Ultra temiz filtre 4 filtre Filtre saklamak için 1 çanta Tül filtre 4 filtre S clip 4

Detaylı

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar Klimalar ELEGNT YENİ NESİL INVERTER Serisi Duvar Tipi Split Klimalar 7 Yıl Garanti Yeni Nesil Inverter Yüksek Verime Sahip R410 Gazlı Yeni Sezonsal Verimlilik Standartlarına Göre Soğutmada ve Isıtmada

Detaylı

NEM ALMA CİHAZLARI KULLANMA KILAVUZU. CFZ0.2BD/a CFZ0.25BD/a CFZ0.45BD CFZ0.45BD/a

NEM ALMA CİHAZLARI KULLANMA KILAVUZU. CFZ0.2BD/a CFZ0.25BD/a CFZ0.45BD CFZ0.45BD/a NEM ALMA CİHAZLARI KULLANMA KILAVUZU CFZ0.2BD/a CFZ0.25BD/a CFZ0.45BD CFZ0.45BD/a ISISAN SERVİS VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ - 2005 İÇİNDEKİLER ÜRÜN TANITIMI... 1 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ.. 2 CİHAZ PARÇALARI... 3 ÇALIŞMA

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTX-GV İç Ünite Duvar tipi ünite FTX-GV İÇİNDEKİLER FTX-GV Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz.

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Radyatör, hidrolik yağ tankı ve boru hatları Koruyucu giysi giyiniz. paneli bölgesinde Çizme, bot vb. koruyucu ayakkabı kullanınız. paneli bölgesi Dikkat! Tehlike! Elektrik panosu,

Detaylı

P3ZMI42000-P3ZMA42000

P3ZMI42000-P3ZMA42000 P3ZMI42000-P3ZMA42000 Uzaktan Kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın özellikleri... 2 Kumanda düğmeleri... 3 LCD ekrandaki göstergeler... 6 Düğmelerin kullanımı... 7 Otomatik mod... 7 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

FC100 FC220 FC330. 2 Borulu Fan Coil Termostat

FC100 FC220 FC330. 2 Borulu Fan Coil Termostat 2 Borulu Fan Coil Termostat Isıtma ya da soğutma modu için manuel ve dijital anahtarlı ve fan fonksiyonlu oda termostatı 2 pozisyon kontrol Manuel 3 kademe fan düğmesi AC 230 V ON/OFF Isıtma modunda fan

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu LogiLight EM0003 Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu a. Güvenlik Uyarısı Premium Enerji Ölçeri sabit ve düzgün bir prize bağlayıp kullanın. Yanlış bir yerde kullandığınızda kırılmasına

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

Centronic SensorControl SC431-II

Centronic SensorControl SC431-II Centronic SensorControl SC431-II tr Montaj ve İşletme Talimatı Işık Sensörlü Kablosuz Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Haziran

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Haziran Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Haziran 2018 Beko A++ inverter klimalar ile bu yaz evler çok serin! + 61210 AA 30940 / 31240 / 31840 / 32440 PROSMART A+++ Enerji Sınıfı (Soğutma) Inverter Beyaz Aynalı

Detaylı

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR MODELLER: G11320SD / G11420SD G11520SD / G11540SD KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Daiseikai SKVR. Bir Klimadan Daha Fazlası. 10 Kat Aktif Temizleme, Çifte Ferahlık

Daiseikai SKVR. Bir Klimadan Daha Fazlası. 10 Kat Aktif Temizleme, Çifte Ferahlık Daiseikai SKVR Bir Klimadan Daha Fazlası 10 Kat Aktif Temizleme, Çifte Ferahlık Toshiba nın üstün filtreleme teknolojisi vsayesinde siz ve sevdikleriniz havadan gelen virüs, bakteri ve diğer kirleticilerden

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

DOLPHIN SUPREME M4 KULLANMA TALİMATI E-HAVUZ MARKET

DOLPHIN SUPREME M4 KULLANMA TALİMATI E-HAVUZ MARKET DOLPHIN SUPREME M4 KULLANMA TALİMATI ÜRÜNLE BİRLİKTE GELENLER Parça Adet Yorum Filtre elemanları için 2 alt çerçeve Ultra temiz filtre 4 filtre Filtre saklamak için 1 çanta Tül filtre 4 filtre S clip 4

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Versiyon 1.1 01/07/2016 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 ÖZELLİKLER... 3 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4 CİHAZ... 4 5 KULLANIMA HAZIRLIK... 5 5.1 Pilleri takma... 5 5.2 Soğutucunun

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 BU KUMANDAYI ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURULUMU KULLANMAYA GEÇMEDEN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLE OKUYUN. KILAVUZU OKUDUKTAN SONRA,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1 Giriş 3. a. Kurulum Talimatları 3. c. Demontaj ve Onarım Talimatları 6. 3 Parçaların İsimleri ve Fonksiyonları 6. 4 Uzaktan Kumanda 7

İÇİNDEKİLER. 1 Giriş 3. a. Kurulum Talimatları 3. c. Demontaj ve Onarım Talimatları 6. 3 Parçaların İsimleri ve Fonksiyonları 6. 4 Uzaktan Kumanda 7 İÇİNDEKİLER 1 Giriş 3 2 Kullanıcı Talimatları 3 a. Kurulum Talimatları 3 b. Kullanım Talimatları 4 c. Demontaj ve Onarım Talimatları 6 3 Parçaların İsimleri ve Fonksiyonları 6 4 Uzaktan Kumanda 7 5 Uzaktan

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar.

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar. 1 4 Kullanım Kılavuzu saatinin emniyetli uygulanması ve uzun süreli kullanımı için kullanım kılavuzunu itinalıca okuyup saklayınız. Kullanma kılavuzu internette de kullanıma hazır bulunmaktadır: www.qlocktwo.com

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM: Bu talimatın amacı çamaşır makinası, güvenli ve etkin çalışmasının yöntemlerini belirlemektir. Bu talimat Yemekhanemiz içerisindeki çamaşır makinasını kapsar. 2.GÖREV VE SORUMLULUK: Temizlik

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

MONTAJ KILAVUZU. Uzaktan kumanda kiti BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W

MONTAJ KILAVUZU. Uzaktan kumanda kiti BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W MONTAJ KILAVUZU BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 1 1 1 3 4 5 6 7 1 3 1 3 1 3 BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 8 9 10 11 1 BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 3X 3X 4X 4X 4X 4X 1 1 X4 7 6 7 X1A XA 3 4 5 3 3 4 ON

Detaylı

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Yayımlayan Bu cihaz ilgili norm ve yönetmelikler tarafından istenen şartları

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 SICAKLIK GERİ ALMA ZAMANLAYICI 10-11 ELEMANLARIN İSİMLERİ 3 ARIZA TESPİTLERİ 12 HAZIRLIK AŞAMALARI 4 ÇALIŞTIRMA

Detaylı

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 İÇİNDEKİLER 1. Teknik Özellik Tablosu... 3 2. Kullanıcı Arayüzü... 4 2.1. Led Gösterge... 4 2.2. Uzaktan Kumanda...

Detaylı

CS 12000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI

CS 12000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI KULLANMA KLAVUZU CS 12000 KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI 1. KAPORTA ÇEKTİRME MAKİNASI KULLANMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE GÜVENLİK UYARILARI - Koruyucu ekipmanlarınızı tedarik ediniz. - Punta

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 013 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

Kullanım kılavuzu. testo 810

Kullanım kılavuzu. testo 810 Kullanım kılavuzu testo 810 2 Ürünün kullanılması testo kısa kullanım kılavuzu 810 1. Koruma kapağı: Durma pozisyonu 2. Kızılötesi sensör 3. Hava/sıcaklık sensörü 4. Ekran 5. Kontrol tuşları 6. Batarya

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTXR-E İç Ünite Duvar tipi ünite FTXR-E İÇİNDEKİLER FTXR-E Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ AKE.343.502

Detaylı

Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı!

Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı! Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı! Ağustos 2016 Ionizer+ otomatik temizleme teknolojisine sahip Beko inverter klimalarla tanışma zamanı! Ağustos ayına özel 400

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2. Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3. Fonksiyon düğmeleri... 5. LCD göstergeleri...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2. Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3. Fonksiyon düğmeleri... 5. LCD göstergeleri... İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın konumlandırılması. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2 Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3 Fonksiyon düğmeleri... 5 LCD göstergeleri... 7 Düğmelerin kullanılması...

Detaylı

Kullanma kılavuzu. BlueCool P-Series

Kullanma kılavuzu. BlueCool P-Series TR Kullanma kılavuzu BlueCool P-Series 1 Dokümana dair açıklamalar Aşağıdaki sembollerle özel durumlara işaret edilmektedir: DİKKAT Yüksek yaralanma veya ölümcül kaza tehlikesi İKAZ Parçalar için yüksek

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

3 Aşamalı Benzersiz Hava Filtreleme Sistemi = + SASA BIO Enzyme COFFEE FİLTRE VITAMIN C. Gingko SUPER ZEOLITE

3 Aşamalı Benzersiz Hava Filtreleme Sistemi = + SASA BIO Enzyme COFFEE FİLTRE VITAMIN C. Gingko SUPER ZEOLITE 3 Aşamalı Benzersiz Hava Filtreleme Sistemi = + COFFEE FİLTRE VITAMIN C SUPER ZEOLITE SASA BIO Enzyme Gingko Gerçek Temiz Hava Ön Filtre DİKKAT! Pazarda bazı firmalar ön filtreleme işlemini BioFiltre olarak

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE

Detaylı

BEGO. Miditherm. Kullanma Talimatı

BEGO. Miditherm. Kullanma Talimatı BEGO Miditherm Kullanma Talimatı Tuşların Fonksiyonu: Parametrelerin çağrılması Değerlerin değiştirilmesi Programlama Program başlatma / durdurma Programı bitim süresi ile başlatma / durdurma Sembollerin

Detaylı

EEE Yönetmeliğine Uygundur.

EEE Yönetmeliğine Uygundur. duvar tipi mono split klima kullanma kýlavuzu 70004 90004 12004 18014 24014 Deðerli Müþterimiz. Modern tesislerde üretilmiþ ve titiz kalite kontrol iþlemlerinden geçirilmiþ olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı