ABD VİZESİ GENEL BİLGİ FORMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ABD VİZESİ GENEL BİLGİ FORMU"

Transkript

1 ABD VİZESİ GENEL BİLGİ FORMU SN. BAŞVURU SAHİBİ, ŞİRKETİMİZİN SİZİN ADINIZA VİZE BAŞVURUSUNU YAPABİLMESİ İÇİN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAKİ SORULARI TAM VE EKSİKSİZ OLARAK DOLDURUNUZ VE KESİNLİKLE CEVAPSIZ BIRAKMAYINIZ; KARŞILIĞI OLMAYAN SORU VAR İSE YOKTUR YAZINIZ. BAŞVURU NUMARASI: ADI / SOYADI: TC KİMLİK NO: DOĞUM YERİ / TARİHİ (GÜN/AY/YIL): VARSA EVLENMEDEN ÖNCEKİ SOYADI: EV ADRESİ: EV TELEFON NO: CEP TEL NO: İŞ ADRESİ: İŞ TEL NO: E-MAİL ADRESİ: MEDENİ HALİNİZ: EŞİNİZİN ADI SOYADI (BOŞANMIŞ YADA DUL OLSANIZ BİLE YAZINIZ): EŞİNİZİN DOĞUM TARİHİ VE DOĞUM YERİ: EŞİNİZİN MİLLİYETİ: EŞİNİZ ŞU ANDA HANGİ ŞEHİRDE/ÜLKEDE İKAMET EDİYOR (SİZDEN FARKLI İSE ADRESİNİ YAZINIZ): BOŞANMIŞ İSENİZ: NİKAH TARİHİ VE YERİ(GÜN/AY/YIL): BOŞANMA TARİHİ VE YERİ(GÜN/AY/YIL): BOŞANMA SEBEBİ: BOŞANDIĞINIZ EŞİNİZİN ADI SOYADI/D.TARİHİ / D.YERİ / MİLLİYETİ: BOŞANDIĞINIZ EŞİNİZ ŞU AN NEREDE YAŞIYOR? ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ: BABA NIZIN - ADI SOYADI, DOĞUM TARİHİ VE DOĞUM YERİ: BABA NIZ ŞU AN NEREDE YAŞIYOR?

2 ANNE NİZİN - ADI SOYADI, DOĞUM TARİHİ VE DOĞUM YERİ : ANNE NİZ ŞU AN NEREDE YAŞIYOR? DAHA ÖNCE PASAPORTUNUZ ÇALINDI VEYA KAYBOLDU MU? (DETAYLARINI YAZINIZ NEREDE NE ZAMAN NE ŞEKİLDE/VARSA POLİS RAPORUNU EKLEYİNİZ): VARSA ESKİ PASAPORTLARINIZI MUTLAKA EKLEYİNİZ VEYA PASAPORT DETAYLARINI BELİRTİNİZ. ESKİ PASAPORTLARINIZI BİZE GÖNDERİNİZ! SEYAHAT SEBEBİ (TURİSTİK-TİCARİ-ÖĞRENCİ-AİLE ZİYARETİ-DİĞER?): PLANLANAN SEYAHATİNİZİN GİDİŞ VE DÖNÜŞ TARİHLERİ: GİTMEK İSTEDİĞİNİZ ŞEHİR VE KONAKLAYACAĞINIZ ADRES: SON 1O YIL İÇİNDE AMERİKA HARİÇ YURT DIŞINA SEYAHAT ETTİNİZMİ? (EVET İSE GİTTİĞİNİZ TÜM ÜLKELERİ YAZINIZ): DAHA ÖNCEDEN ABD VİZESİ BAŞVURUNUZ OLDUMU? VİZE ALDINIZMI? DETAYLARINI YAZINIZ. DAHA ÖNCEDEN AMERİKA YA SEYAHAT ETTİNİZMİ? EVET İSE SON 5 SEYAHATİNİZİN DETAYLARINI YAZINIZ (GİDİŞ VE DÖNÜŞ TARİHLERİ VE KALIŞ SÜRESİ): AMERİKADA YAŞADI İSENİZ (OKUL YADA FARKLI BİR SEBEPLE) EHLİYET ALDI İSENİZ EHLİYETİ ALDIĞINIZ EYALET VE NUMARASI: AMERİKADA ALINMIŞ VATANDAŞLIK (SSN) NUMARANIZ VARSA NUMARASINI BELİRTİNİZ:

3 DAHA ÖNCE AMERİKA DAHİL HERHANGİ BİR ÜLKEDEN VİZE REDDİ ALDIĞINIZ OLDUMU? EVET İSE DETAYLARINI YAZINIZ(ÜLKE, RED TARİHİ VE RED SEBEBİ): AMERİKADA YAŞAYAN 1.DERECEDEN AKRABANIZ VARMI?(ANNE/BABA, EŞ, KARDEŞ) VARSA DETAYLARI (YAKINLIK DERECESİ? ADI SOYADI? EV ADRESİ? HANGİ ÜLKENİN VATANDAŞI, TELEFON NUMARASI?) AMERİKADA BAŞKA AKRABALARINIZ VARMI? VARSA DETAYLARI (YAKINLIK DERECESİ? ADI SOYADI? EV ADRESİ? HANGİ ÜLKENİN VATANDAŞI, TELEFON NUMARASI?) SEYAHAT MASRAFLARINIZI KİM KARŞILAYACAK? SİZDEN BAŞKA BİR KİŞİ İSE ADI, SOYADI,DOĞUM TARİHİ, ADRESI,TELEFON NUMARASI, ADRESİ VE YAKINLIK DERECESİ? ASKERLİK YAPMIŞ İSENİZ DETAYLARINI YAZIN. (ŞEHİR, BÖLÜK, RÜTBE VE GİRİŞ-ÇIKIŞ TARİHİNİZ?): EN SON MEZUN OLDUĞUNUZ OKULUN ADI VE OKULUN ADRESİNİ YAZINIZ: OKULA GİRİŞ TARİHİ (GUN/AY/YIL): MEZUNİYET TARİHİ (GUN/AY/YIL): MEZUN OLDUĞUNUZ BÖLÜM: ŞU ANKİ İŞİNİZDEKİ AYLIK MAAŞINIZ/TOPLAM GELİRİNİZ? KAÇ YILINDA BU İŞE BAŞLADINIZ (AY YIL GÜN )?

4 DAHA EVVEL BİR İŞTE ÇALIŞTINIZMI? EVET İSE SON 3 ŞİRKETİN DETAYLARINI YAZINIZ. ŞİRKETİN ADI: AÇIK ADRESİ: TELEFONU: GİRİŞ TARİHİ: ÇIKIŞ TARİHİ: GÖREVİNİZ: SİZDEN ÜST OLAN AMIRINIZIN MÜDÜRÜNÜZÜN YADA PATRONUNUZUN ADI SOYADI: SEYAHATİNİZ SIRASINDA SİZE EŞLİK EDECEK KİŞİLERİN ADI, SOYADI, TELEFON NUMARASI, YAKINLIK DERECESİ: HERHANGİ BİR SUÇTAN TUTUKLANDINIZMI VEYA MAHKEME YE ÇIKTINIZMI? EVET İSE DETAYLARINI YAZINIZ: ABD YE ÖĞRENCİ OLARAK GİDİYORSANIZ TÜRKİYE DE SİZE REFERANS VERECEK VE AKRABANIZ OLMAYAN 2 KİŞİNİN ADI SOYADI KONTAK BİLGİLERİNİ YAZINIZ(ADRES, TELEFON, ADRESİ): 1-2- ÖNEMLİ EK NOTLAR: VARSA KARTVİZİT İNİZİ VE NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİNİ EKLEYİNİZ! 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN ANNE VE BABA DAN MUVAFAKATNAME (NOTER) GEREKLİDİR. 14 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLARIN KONSOLOSLUĞA GELMESİNE GEREK YOKTUR. 5 X 5 EBADINDA ARKA FONU BEYAZ FOTOĞRAF CD YE KAYDEDİLEREK İSTENMEKTEDİR. ABD DE EĞİTİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİN I-20 FORMU İLE BİRLİKTE EK OLARAK 200 USD SEVIS ÜCRETİ YATIRMASI GEREKLİDİR. ABD KONSOLOSLUĞUNA VİZE BAŞVURUSU YAPMAK AMACI İLE ARACILIK GÖREVİNİ YAPAN ACENTAM VOLTUR SEYAHAT VE TURİZM LTD.ŞTİ. NE VERMİŞ OLDUĞUM YUKARIDAKİ BİLGİLERİN DOĞRULUĞUNU KABUL EDERİM. İSİM: TARİH: İMZA:

5 ABD (Ziyaretçi) Vizesi Evrak Listesi Değerli Başvuru Sahibi, Bu evrak listesi acentemiz aracılığıyla yapacağınız vize başvurunuzu hazırlamanız esnasında size yardımcı olacak bilgiler içermektedir. Başvuru formlarının eksiksiz doldurulmasına ve istenen evrakların tamamının size gönderilen başvuru ön bilgi formları yla birlikte sunulmasına dikkat ediniz. Doğruluğundan emin olduğunuz bir elektronik posta adresi temin etmeniz, başvuru sürecinde gecikmeler olmasını engelleyecektir. Vize başvurunuz sunduğunuz bilgiler doğrultusunda değerlendirilecektir. Sunduğunuz belge ve bilgiler aşağıdaki hususları net olarak açıklamalıdır: ABD ye yapacağınız ziyaretin sebebi Ziyaretiniz süresince masraflarınızı karşılayabilecek finansal yeterliliğinizin olduğu Size verilmesi öngörülen vizenin süre bitiminde geri dönmenizi gerektirecek T.C. deki bağlarınızın kanıtı Not: Yalan beyanda bulunulması veya sahte evrak sunulması durumunda başvuru otomatik olarak reddedilecektir. Bu durum sonucunda kanuni işlem başlatılma olasılığı da bulunmaktadır! Seyahatiniz süresince masraflarınızın karşılanacağına dair istenen evraklar: Son 6 aylık banka dökümü (kaşeli/imzalı/banka nın imza sirküleri ile birlikte) veya banka hesap cüzdanı aslı Varlıklarınız ve/veya diğer gelirlerinizi gösteren belgeler (tapu, araç ruhsatı, kira geliri, diğer yatırımlarınız, vs ) Eğer masraflarınız ABD dışında ikamet eden/faaliyet gösteren bir kişi/kurum tarafindan karşılanacak ise: durumu izah eden detaylı bir dilekce, masraflarınızın tarafından karşılanacağını garanti eden garantör kişinin veya kurumun ilgili dilekçesi ve belgeleri (Çalısma belgesi, banka hesap dökümü, tapu vs ) Eğer masraflarınız sizi ABD ye davet eden kişi tarafından karşılanacak ise: bu kişinin çalışma belgesi, banka hesap dökümü, ve ABD Gelirler Müdürlüğü`nden verilen en son Affidavit Of Support belgesi; ABD deki statüsünü gösteren evrak kopyası (kimlik, pasaport, göçmenlik kartı veya geçerli öğrenci/çalışma izni) İş durumunuza dair evraklar: İşyerinizden alınacak, çalışma sürenizin, görev tanımınızın, maaşınızın belirtildiği dilekçe, güncel maaş bordrolarınız, SGK işe giriş ve hizmet dökümünüz, ve işvereniniz tarafından verilecek seyahat belgesi Emekli iseniz: emekli maaş banka cüzdanı ve birikimlerinizi gösteren belgeler İşyeri sahibi iseniz: ticaret odası kaydı, sicil gazetesi örneği, vergi levhası, gelirinizi beyan eden evraklar, iş faaliyetlerinize ilişkin belgeler (sözleşmeler, vs ) Öğrenci iseniz: öğrenci işlerinden öğrenci olduğunuzu tasdik eden, okul numaranızı, bölümünüzü, eğitim yılınızı içeren belge ve güncel transkript Voltur Seyahat ve Turizm Ltd. Şti. Elmadağ, Şişli, İstanbul, TR. Tel.: + 90 (212) Faks: +90 (212)

6 Geçerli bir öğrenci vizesine sahip olup ABD ye dönmek ve eğitimine devam etmek isteyenler : ABD deki eğitim kurumunuzdan alacağınız öğrenci belgesi (I-20)ve yeni tarihli not dökümü. (transkript) Geçerli bir çalışma iznine sahip olup ABD ye dönmek ve çalışmaya devam etmek isteyenler: ABD deki işvereninizden alacağınız, hala aynı kurumda çalışmakta olduğunuzu ve beklenen çalışma sürenizi belirten mektup. ABD de iş seyahati yapmak isteyenler için: Çalıştığınız firma veya kurumdan ABD deki firmaya yapacağınız ziyaretin nedenlerini çıklayan bir görevlendirme yazısı ABD de bulunan firmanın veya kurumun sizi davet etme nedenlerini içeren davet mektubu ABD ye sizi davet eden kişiden istenen evraklar: Aranızdaki akrabalık bağını ispatlayan evrak (vukuatlı aile nüfus örneği) Sizi davet eden kişi tarafından yazılmış, aranızdaki bağı açıklayan detaylı davet yazısı; bu kişinin ABD deki statüsünü gösteren evrak kopyası (kimlik, pasaport, göçmenlik kartı veya geçerli öğrenci belgesi/çalışma izni kopyası) Pasaport: İran da ikamet edenler için: Vize Başvuru Merkezi aracılığıyla yapılan başvurularda pasaportunuzun kimlik bilgilerinizi içeren sayfa dahil vizeli ve mühürlü sayfalarının tamamının fotokopisini sununuz. Aslını ne zaman tarafımıza vereceğiniz size ayrıyeten bildirilecektir. Basvuru yaptigi esnada vatandasi olmadigi bir ülkede bulunan kişiler icin: Bu ulkede ikamet ettiginizi veya gecerli olan yasal statünüzü gösteren evrak. Yukarıda belirtilen evraklar dışında sunmak istediğiniz başka evraklarınız varsa, bunları başvurunuz ile birlikte sunabilirsiniz. Daha önceki seyahatlerinizi görebilmemiz için önceki pasaport(lar)unuzu sunmanızı tavsiye ederiz. Voltur Seyahat ve Turizm Ltd. Şti. Elmadağ, Şişli, İstanbul, TR. Tel.: + 90 (212) Faks: +90 (212)

GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR

GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR AD SOYAD VARSA KIZLIK SOYADINIZ BOŞANMIŞSANIZ BOŞANMA SOYADINIZ İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPMIŞSANIZ YAZINIZ CİNSİYETİNİZ

Detaylı

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde en az 2 adet boş vize sayfası

Detaylı

DUYURU! Katılım Şartları :

DUYURU! Katılım Şartları : DUYURU! 18-21 Kasım 2016 tarihinde A.B.D. nin Fort Laudardale kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonası Katılım şartları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtilmiştir; Katılım Şartları : 1.

Detaylı

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar 1. Gerekli Evrak Listesi 2. Dilekçe Örneği 3. Vize Başvuru Formu 1-) BULGARİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ Ticari vize 1 adet tam doldurulmuş ve imzalanmış vize

Detaylı

- Başvuru formundaki 17. kutucuğa ikametgah adresi yazılmalıdır.

- Başvuru formundaki 17. kutucuğa ikametgah adresi yazılmalıdır. Başvuru sahibi tarafından tamamen doldurulmuş ve imzalanmış (3. sayfadaki 37 nolu kutucuk ve 4. sayfanın sonunda olmak üzere 2 imza bulunmalıdır) Schengen vize başvuru formu. (18 yaş altı çocukların vize

Detaylı

Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır.

Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır. Çek Cumhuriyeti Konsoloslugu Schengen Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar Şirket Ortakları-Tüccar-Sanayiciler Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak

Detaylı

İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İspanya vizesi için ilk başvuru da dahil olmak üzere acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir. Ayrıca daha önce schengen vizesi olmayanlardan tüm evrakların orjinalleri istenmektedir. İŞ

Detaylı

SCHENGEN VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

SCHENGEN VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Nokta Turizm Halaskargazi Cad. Alyanak Ap. No: 16/2 Harbiye/İstanbul 0 (850) 736 20 20 info@noktaturizm.com.tr SCHENGEN VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Devlet Memurları Devlet Memurları (Sözleşmeli) SSK lı

Detaylı

İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler Hollanda vizesi için ilk başvuru da konsolosluk görüşmeye çağırmakta olup,turistikler için Hollanda Schengen'i, ticariler içinse herhangi bir Schengen vizesi bulunması acentamızın sizin adınıza başvuru

Detaylı

FRANSA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

FRANSA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR FRANSA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde en az 2 adet boş vize sayfası

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport Yeşil (HUSUSİ) Pasaport Gri (HİZMET) Pasaport Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR : VİZEYE

Detaylı

ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Macellan a teslim tarihi bilgisi edildi edilmedi ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı,

Detaylı

ABD Vizesi Başvuru Türkçe Bilgi Formu DS-160

ABD Vizesi Başvuru Türkçe Bilgi Formu DS-160 ABD Vizesi Başvuru Türkçe Bilgi Formu DS-160 Lutfen Asagidaki Form u kendiniz ve aileniz icin ayri ayri doldurunuz! Konsolosluk Bilgileri: a) Hangi ulke ve hangi sehrin konsoloslugunda basvuru yapmak istiyorsunuz?

Detaylı

Fransa vizesi için ilk başvuru da dahil olmak üzere acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

Fransa vizesi için ilk başvuru da dahil olmak üzere acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir. Fransa vizesi için ilk başvuru da dahil olmak üzere acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir. İŞ SEYAHATLERİ İşverenler İçin Gerekli Belgeler Fransa'daki firmadan davetiye Şirketin antetli

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi ÇİN VİZESİ *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: Vize başvuru formu, tüm sorular cevaplanmış ve başvuran kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk

Detaylı

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir.

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Vize, yabancı ülke vatandaşlarının Bulgaristan ı sınırlı bir süre ziyaret etmesine izin vermek amacıyla verilmektedir. Eğer Bulgaristan da uzun bir süre (90 günden fazla)

Detaylı

YENİ ZELANDA ONLİNE FORMUN DOLDURULMASI İÇİN HAZIRLANMIŞ TASLAK VİZE BİLGİ FORMU

YENİ ZELANDA ONLİNE FORMUN DOLDURULMASI İÇİN HAZIRLANMIŞ TASLAK VİZE BİLGİ FORMU YENİ ZELANDA ONLİNE FORMUN DOLDURULMASI İÇİN HAZIRLANMIŞ TASLAK VİZE BİLGİ FORMU Bu formdaki bilgiler birebir konsolosluğa sunulacak olan forma yazılmaktadır. Konsolosluk memuru bu formdaki bilgilerle

Detaylı

EK III A. TURİZM AMAÇLI SCHENGEN VİZESİ BAŞVURULARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

EK III A. TURİZM AMAÇLI SCHENGEN VİZESİ BAŞVURULARI İÇİN GEREKLİ BELGELER EK III Türkiye den (Ankara, Istanbul, Edirne ve Izmir) kısa süreli vize başvurusu yapan başvuru sahipleri tarafından teslim edilecek belgelerin listesi A. TURİZM AMAÇLI SCHENGEN VİZESİ BAŞVURULARI İÇİN

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi İNGİLTERE VİZESİ *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne Vize talep dilekçesi; Şirket antetli kağıdına seyahat amacını ve kalınacak süreyi

Detaylı

İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İlk defa İtalya'ya seyahat edecek kişiler ve daha önce Schengen Vizesi olmayanları konsolosluk gerekli gördüğü takdirde görüşmeye çağrılabilir. Ayrıca Erasmus öğrencileri şahsen başvuru yapabilmektedir.

Detaylı

A.B.D. B1/B2 TURİSTİK ve TİCARİ VİZE BAŞVURU BİLGİ FORMU ANKARA SORULARA VERİLECEK HERHANGİ BİR YANLIŞ BEYAN VİZE ALAMAMANIZA YOL AÇABİLİR

A.B.D. B1/B2 TURİSTİK ve TİCARİ VİZE BAŞVURU BİLGİ FORMU ANKARA SORULARA VERİLECEK HERHANGİ BİR YANLIŞ BEYAN VİZE ALAMAMANIZA YOL AÇABİLİR SORULARA VERİLECEK HERHANGİ BİR YANLIŞ BEYAN VİZE ALAMAMANIZA YOL AÇABİLİR BAŞVURU YAPILACAK [ ] İSTANBUL [ ] NIZ NIZ VARSA ÖNCEKİ NIZ MEDENİ HALİNİZ CİNSİYET DOĞUM TARİHİNİZ: GÜN : AY : YIL : DOĞUM YERİNİZ

Detaylı

GİDİŞ AMACINIZ? İNGİLTEREYE GİDİŞ SEBEBİNİZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYİSMİNİZ :

GİDİŞ AMACINIZ? İNGİLTEREYE GİDİŞ SEBEBİNİZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYİSMİNİZ : GİDİŞ AMACINIZ? İNGİLTEREYE GİDİŞ SEBEBİNİZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYİSMİNİZ : EV ADRESİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİNİZ Mahalle : Cadde : Sokak

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu 2 adet normal vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu 2 adet normal vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Randevu Talep Edilen Şehir: o İstanbul o Ankara o İzmir o Gaziantep o Bursa Bu bölüm ATUS tarafından doldurulacaktır Tarih / İsim İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk

Detaylı

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (LÜTFEN TÜM SAYFALARI OKUYUNUZ)

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (LÜTFEN TÜM SAYFALARI OKUYUNUZ) VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (LÜTFEN TÜM SAYFALARI OKUYUNUZ) HOLLANDA İŞVEREN VE ŞİRKET ORTAKLARI İÇİN TALEP EDİLEN VİZENİN BİTİŞ TARİHİNDEN EN AZ 3 AY SONRASINA KADAR GEÇERLİ VE İMZALANMIŞ PASAPORT. PASAPORT

Detaylı

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Davetiye : İrlanda daki refereansınızdan İrlanda ca veya İngilizce yazılmış davetiye.davet

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim (Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim (Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

İNGİLTERE BİLGİ FORMU EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİ BAŞVURUNUZUN SONUCUNU OLUMSUZ ETKİLER

İNGİLTERE BİLGİ FORMU EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİ BAŞVURUNUZUN SONUCUNU OLUMSUZ ETKİLER İNGİLTERE BİLGİ FORMU EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİ BAŞVURUNUZUN SONUCUNU OLUMSUZ ETKİLER İSTENİLEN VİZE TİPİ ŞAHIS BİLGİLERİ GİDİŞ-DÖNÜŞ PASAPORT EV ADRESİ İLETİŞİM ANNE BABA EŞ 6 AY [ ] TURİST [ ] 1 _2 YIL

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim SUUDİ ARABİSTAN VİZESİ *Suudi Arabistan Başkonsolosluğu tüm vize başvurularını Pazartesi-Salı-Çarşamba Perşembe saat 09.00-15.00 saatleri arasında kabul etmekte-cuma günleri başvuru kabul edilmemektedir.

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim (Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim (Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: süresi olmalıdır. Pasaportunuzda Açıklamalar ile Gümrük ve Döviz Kayıtları sayfalarına vize işlemi yapılamaz ve seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının 10 yılı geçmemelidir.

Detaylı

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Tarih / / VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ a. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Vİize Merkezi Adnan Saygun Cd. Körkadı Sok. Turizm Sitesi 6. Blk D:4 Ulus İSTANBUL Müşteri. Adres b. KONU: İş bu sözleşmenin konusu vize

Detaylı

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Finlandiya Başkonsolosluğuna

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış ve ek beyannameleri olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim MOLDOVA VİZESİ *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: tarafından imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru 60.sayfanın (Kimlik sayfası) fotokopilerini istemektedir. Ayrıca Vize talep dilekçesi;

Detaylı

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (LÜTFEN TÜM SAYFALARI OKUYUNUZ)

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (LÜTFEN TÜM SAYFALARI OKUYUNUZ) VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (LÜTFEN TÜM SAYFALARI OKUYUNUZ) AVUSTURYA İŞVEREN VE ŞİRKET ORTAKLARI İÇİN TALEP EDİLEN VİZENİN BİTİŞ TARİHİNDEN EN AZ 3 AY SONRASINA KADAR GEÇERLİ VE İMZALANMIŞ PASAPORT. PASAPORT

Detaylı

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Avusturya Başkonsolosluğuna

Detaylı

İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : TURİSTİK VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : TURİSTİK VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : Ülke Arması Ülke Bayrağı Başkenti : LONDRA İngiltere Büyükelçiliği başvuru sahiplerinin başvuruları sırasında parmak izi alınması uygulamasına geçtiği için

Detaylı

Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER

SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Umumu mahsus(bordo) pasaport sahipleri vizeye tabidir. Hususi(Yeşil), Hizmet(Gri) ve Diplomatik(Siyah) pasaportlardan vize istenmemektedir. Pasaport

Detaylı

VATANDAŞLIĞINIZ KİMLİK NUMARANIZ

VATANDAŞLIĞINIZ KİMLİK NUMARANIZ AVUSTURALYA BİLGİ FORMU AŞAĞIDA BELİRTİLEN BİLGİLER DS-160 ONLİNE FORMUNUZ İÇİN OLUP EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİLER VİZE BAŞVURUNUZUN OLUMSUZ SONUÇLANMASINA YOL AÇABİLİR SOYAD AD ÖNCEKİ SOYADINIZ MEDENİ DURUM

Detaylı

MAHALLE CADDE SOKAK APARTMAN NUMARASI SİTE ADI DAİRE NO BLOK NO SEMT İLÇE ŞEHIR POSTA KODU EV TELFONU CEP TELEFONU İŞ TELEFONU MAİL ADRESİ

MAHALLE CADDE SOKAK APARTMAN NUMARASI SİTE ADI DAİRE NO BLOK NO SEMT İLÇE ŞEHIR POSTA KODU EV TELFONU CEP TELEFONU İŞ TELEFONU MAİL ADRESİ YOLCU BİLGİLERİ ÖNCEKİ MEDENİ HALİ EVLİ ( ) BEKAR ( ) BOŞANMIŞ ( ) DİĞER : DOGUM TARİHİ GÜN : AY : YIL : DOGUM YERİ İL : İLÇE : : MİLLİYETİNİZ TC KİMLİK NUMARASI ADRES İLETİŞİM MAHALLE CADDE SOKAK APARTMAN

Detaylı

*TURİSTİK VİZE. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

*TURİSTİK VİZE. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

AŞAĞIDAKİ FORMUN DİKKATLİ VE OKUNAKLI ŞEKİLDE EKSİKSİZ DOLDURULMASI GEREKLİDİR. HER 1 KİŞİ BU FORMU DOLDURMALIDIR. DS 160

AŞAĞIDAKİ FORMUN DİKKATLİ VE OKUNAKLI ŞEKİLDE EKSİKSİZ DOLDURULMASI GEREKLİDİR. HER 1 KİŞİ BU FORMU DOLDURMALIDIR. DS 160 NOT :AŞAĞIDA YER ALAN BİLGİLER ONLINE VİZE BAŞVURUNUZ HAZIRLANIRKEN CEVAPLANMASI GEREKEN SORULARDAN OLUŞMAKTADIR. BU SORULARI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUP YANITLAYINIZ. SORULARA VERİLECEK HERHANGİ BİR YANLIŞ

Detaylı

DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR

DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport Yeşil (HUSUSĐ) Pasaport Gri (HĐZMET) Pasaport Kırmızı (DĐPLOMATĐK) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR 2- Lütfen

Detaylı

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU:

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU: Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 İNGİLTERE KONSOLOSLUĞU İÇİN HAZIRLANMIŞ BİLGİ FORMUDUR. İstenilen vize süresi: Birleşik Krallık'ta ne yapacaksınız? Pasaport veya seyahat belgesinde

Detaylı

2- Lütfen pasaport geçerlilik süresinin seyahat bitim tarihi itibariyle en az 6 ay ve üzeri olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport geçerlilik süresinin seyahat bitim tarihi itibariyle en az 6 ay ve üzeri olmasına dikkat ediniz. HOLLANDA VĐZESĐNDE DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yeşil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZEYE GEREK YOKTUR Gri (HĐZMET) Pasaport

Detaylı

Österreichisches Generalkonsulat I S T A N B U L

Österreichisches Generalkonsulat I S T A N B U L Österreichisches Generalkonsulat I S T A N B U L İstanbul Avusturya Başkonsolosluğu VİZE BİLGİLERİ SCHENGEN C-Vizesi KISA SÜRELİ KONAKLAMA (YARIM SENE İÇERİSİNDE AZAMİ 3 AY) Vize işlem ücreti vize süresinden

Detaylı

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR Đngiltere için gerekli olan tüm vize başvurularında Firmamız tüm randevu ve başvuru işlemlerini sizler adına yapmaktadır. Đngiltere Konsolosluğu ve Büyükelçiliği parmak

Detaylı

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Peru Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi

Detaylı

Hollanda Vizesi. 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar

Hollanda Vizesi. 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar Hollanda Vizesi 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize

Detaylı

KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Konsolosluk memuru verilen cevaplar ve sunulan evrakları karşılaştırarak başvurunuzu değerlendirmektedir.

Detaylı

BOLU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN

BOLU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN BOLU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 T.C VATANDAŞI EŞİ TEZKERESİ

Detaylı

Amerika Birleşik Devletleri Vizesi. Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var

Amerika Birleşik Devletleri Vizesi. Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var Amerika Birleşik Devletleri Vizesi Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış

Detaylı

İNGİLTERE BİLGİ FORMU EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİ BAŞVURUNUZUN SONUCUNU OLUMSUZ ETKİLER

İNGİLTERE BİLGİ FORMU EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİ BAŞVURUNUZUN SONUCUNU OLUMSUZ ETKİLER İNGİLTERE BİLGİ FORMU EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİ BAŞVURUNUZUN SONUCUNU OLUMSUZ ETKİLER İSTENİLEN VİZE TİPİ ŞAHIS BİLGİLERİ GİDİŞ-DÖNÜŞ PASAPORT EV ADRESİ İLETİŞİM ANNE BABA EŞ 6 AY [ ] TURİST [ ] 1 _2 YIL

Detaylı

*TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN:

*TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: tarafından imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru Vize talep dilekçesi; Şirket antetli kağıdına seyahat amacını ve kalınacak süreyi belirten, şirkette

Detaylı

Turistik İngiltere Vize Evrakları

Turistik İngiltere Vize Evrakları İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : Ülke Arması Ülke Bayrağı Başkenti : LONDRA İngiltere Büyükelçiliği başvuru sahiplerinin başvuruları sırasında parmak izi alınması uygulamasına geçtiği için

Detaylı

ŞİRKET SAHİPLERİ ( ŞAHIS ŞİRKETİ ) ECZACILAR, SERBEST MUHASEBECİ VE MAALİ MÜŞAVIRLER İÇİN DE GEÇERLİDİR

ŞİRKET SAHİPLERİ ( ŞAHIS ŞİRKETİ ) ECZACILAR, SERBEST MUHASEBECİ VE MAALİ MÜŞAVIRLER İÇİN DE GEÇERLİDİR ŞİRKET SAHİPLERİ ( ŞAHIS ŞİRKETİ ) ECZACILAR, SERBEST MUHASEBECİ VE MAALİ MÜŞAVIRLER İÇİN DE GEÇERLİDİR ANTETLİ KAĞIDA ( ANTETLİ KAĞIDI YOK İSE A4 ÜN ÜST ORTA KISMINADA KAŞE BASARAK KULLANABİLİR ) SEYAHAT

Detaylı

*TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN:

*TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: ÇALIŞANLAR İÇİN: SSK işe giriş bildirgesi(çalışma süresi 1 yıl olmayan durumlarda bir önceki çalıştığı iş yerinden SSK işe giriş bildirgesi temin edilmelidir.) Son 4 aylık

Detaylı

Tüm vize başvurularında Nüfus Cüzdanınızın (TC Kimlik no bulunmalı) okunaklı fotokopisi gereklidir!!!

Tüm vize başvurularında Nüfus Cüzdanınızın (TC Kimlik no bulunmalı) okunaklı fotokopisi gereklidir!!! DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Tüm vize başvurularında Nüfus Cüzdanınızın (TC Kimlik no bulunmalı) okunaklı fotokopisi gereklidir!!! 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE

Detaylı

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA BURSİYER BİLGİ FORMU Bursiyer Sicil No :. (İnci Vakfı tarafından doldurulacaktır) FOTOĞRAF KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: (ESKİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI): (YENİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI):

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR UKRAYNA KONSOLOSLUGU & BÜYÜKELÇİLİĞİ eski pasaporttan yeni pasaporta vize aktarımı yapmamaktadır. Uzun süreli vizeniz olsa da pasaportunuzu değiştirdiğinizde yeniden vize

Detaylı

Decoration and Interior and Exterior Design Exhibition

Decoration and Interior and Exterior Design Exhibition Decoration and Interior and Exterior Design Exhibition Fuar Kodu 13180 Fuar Adı Maison Passion Fuar Tarihi 6 Nisan 2018-8 Nisan 2018 Fuar Açıklaması Fuar Alanı Espace Carat L'Isle d'espagnac, / France

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü ( YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 YENİ

Detaylı

Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: Pasaportunuzun geçerlilik tarihi, seyahatinizin bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süresi olmalıdır. Pasaportunuzda Açıklamalar ile Gümrük ve Döviz Kayıtları sayfalarına

Detaylı

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, İsveç Başkonsolosluğuna

Detaylı

KANTARA TURİZM FRANSA VİZE İŞLEMLERİ

KANTARA TURİZM FRANSA VİZE İŞLEMLERİ KANTARA TURİZM FRANSA VİZE İŞLEMLERİ Uyarılar : İstanbul Fransa baş konsolosluğu doğrudan vize müracaatı kabul etmemektedir.bütün baş vurular vize başvuru merkezi(vfs GLOBAL 0850 2100021) aracılığıyla

Detaylı

1991'LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU FORMU

1991'LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU FORMU 1991'LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU FORMU KİŞİSEL BİLGİLER FOTOĞRAF SON 6 AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ ADI SOYADI : T.C. KİMLİK NUMARASI : DOĞUM TARİHİ / YERİ : KAN GRUBU : CEP TELEFONU NUMARASI

Detaylı

Yeni çekilmiş 2 adet biyometrik vesikalık resim (Beyaz fon, tam cepheden ve gözlüksüz olarak)

Yeni çekilmiş 2 adet biyometrik vesikalık resim (Beyaz fon, tam cepheden ve gözlüksüz olarak) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, İngiltere Başkonsolosluğuna

Detaylı

ĠSPANYA TĠCARĠ ĠġVEREN- ġġrket ORTAĞI ĠÇĠN GEREKEN BELGELER

ĠSPANYA TĠCARĠ ĠġVEREN- ġġrket ORTAĞI ĠÇĠN GEREKEN BELGELER İSPANYA Çilek Travel, vize takibinizi yapar Vize alımı için hiçbir Ģekilde garanti vermez. Vize harcı ve koordinasyon ücretleri her bir baģvuru için ödenecek olup iade edilmezler. BaĢvurularınızın değerlendirilmesi

Detaylı

International Trade Fair for Pest Control

International Trade Fair for Pest Control International Trade Fair for Pest Control Fuar Kodu 14093 Fuar Adı PEST-PROTECT Fuar Tarihi 24 Ocak 2018-25 Ocak 2018 Fuar Açıklaması Fuar Alanı Messe Bremen Bremen, / Germany Phone: +49 (0)421/3505230

Detaylı

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20..

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20.. T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU 20... / 20.. Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi

Detaylı

TİCARİ VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

TİCARİ VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İngiltere Büyükelçiliği parmak izi uygulamasına geçmiş olup,acenteleri aracı olarak kabul etmemektedir. Dolayısıyla tüm vize başvuruları şahsen yapılmakta ve bazı evraklar mutlaka İngilizce istenmektedir.

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe, 2- Fotoğraf (4 Adet), 3- Yabancı uyruklu ise pasaport Örneği.

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe, 2- Fotoğraf (4 Adet), 3- Yabancı uyruklu ise pasaport Örneği. SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların cevaplandırılması T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

TURISTIK ZIYARET IÇIN GEREKEN BELGELER (Çalisan) Basvuru Formu: Tüm sorular cevaplanmis ve basvuran tarafindan imzalanmis olmalidir (IDATA web sitesinden, IDATA ofisinden temin edilebilir). Yüz hatlarinizin

Detaylı

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 3,8 x 4,8 boyutunda Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

Soru ve Cevaplar Işığında. Yusuf Yücel

Soru ve Cevaplar Işığında. Yusuf Yücel TÜRKİYE DE YABANCI İŞÇİLERİN ÇALIŞMALARI Soru ve Cevaplar Işığında Yusuf Yücel Yabancı kime denir? Türk Vatandaşlığı Kanununa göre Türk Vatandaşı olmayan kişilere yabancı denir. Yabancının çalışması için

Detaylı

İsviçre vizesi için ilk başvuru olması durumunda konsolosluk şahsen görüşmeye çağırmaktadır. İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İsviçre vizesi için ilk başvuru olması durumunda konsolosluk şahsen görüşmeye çağırmaktadır. İŞ SEYAHATLERİ. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İsviçre vizesi için ilk başvuru olması durumunda konsolosluk şahsen görüşmeye çağırmaktadır. İŞ SEYAHATLERİ İşverenler İçin Gerekli Belgeler Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport 2 adet

Detaylı

Macaristan Vizesi. 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar

Macaristan Vizesi. 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar Macaristan Vizesi 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Macaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış

Detaylı

Cezayir Vizesi. 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar

Cezayir Vizesi. 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar Cezayir Vizesi 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar Şirket Sahipleri TURİSTİK Fransızca Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben

Detaylı

İngiltere Vize Başvurusu

İngiltere Vize Başvurusu Vize İçin Gerekli Olan Evraklar Özel Sektör Çalışanı 7. Çalışılan Şirketin İş Evrakları ( 6 Aydan Eski Olmayan Faaliyet Belgesi Aslı, Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi, İmza Sirkülerinin Fotokopisi, Vergi

Detaylı

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Varsa Tur Programı

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Varsa Tur Programı Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Davetiye : Lihtenştayn daki refereansınızdan Lihtenştayn ca veya İngilizce yazılmış davetiye.davet

Detaylı

2- Lütfen pasaport süresinin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport süresinin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yesil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZEYE GEREK YOKTUR Gri (HĐZMET) Pasaport : VĐZEYE GEREK

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim (Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim (Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış ve ek beyannameleri olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini

Detaylı

KISA DÖNEM İKAMET İZNİ Türkiye de Taşınmaz Malı Bulunanlar (6458 Sayılı Kanun, Md. 31/1-b)

KISA DÖNEM İKAMET İZNİ Türkiye de Taşınmaz Malı Bulunanlar (6458 Sayılı Kanun, Md. 31/1-b) KISA DÖNEM İKAMET İZNİ Türkiye de Taşınmaz Malı Bulunanlar (6458 Sayılı Kanun, Md. 31/1-b) İlk Başvuru 2. Pasaport veya yerine geçen belgenin aslı ve son giriş fotokopisi 3. Dört (4) adet biyometrik fotoğraf

Detaylı

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR ĐTALYA BAŞKONSOLOSLUĞU TÜM VĐZE MÜRACAATLARINI VĐZE TOPLAMA MERKEZĐ (VTM) ARACILIGI ĐLE KABUL ETMEKTEDĐR. GARANTĐVĐZE ĐŞLEMLERĐ SĐZĐN ADINIZA VĐZE MÜRACAATI YAPMAYA YETKĐLĐDĐR.

Detaylı

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI SİGORTA LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI SİGORTA LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI SİGORTA LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ( EN GEÇ) 1 TÜZEL KİŞİ SİGORTA ACENTELERİ

Detaylı

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci

Şirket Sahipleri. Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Macaristan Başkonsolosluğuna

Detaylı

DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa)

DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa) DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa) Madde 13(1) Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, 51/2015 sayılı Daimi İkamet İzni Yasası nın 13 üncü maddesinin (1) inci fıkrası

Detaylı

UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini --- soruların cevaplandırılması

Detaylı

Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini --- ANINDA. 1- Dilekçe. Dilekçe

Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini --- ANINDA. 1- Dilekçe. Dilekçe SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. BİLECİK VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların

Detaylı

DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa)

DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa) DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa) Madde 13(1) Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, Daimi İkamet İzni Yasası nın 13 üncü maddesinin (1) inci fıkrasının kendisine

Detaylı

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Yeni Zelanda Başkonsolosluğuna

Detaylı

TUZLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TUZLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TUZLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 2 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların cevaplandırılması

Detaylı