T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KONYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TEKLİF MEKTUBU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KONYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TEKLİF MEKTUBU"

Transkript

1 S 5 ' S - " t T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KONYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmaya; Satın almaya esas olmak üzere, KONYA DR.FARUK SÜKAN KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ ihtiyacı, aşağıda cinsi ve miktarı, yazılı olan malzemeler için KDV HARİÇ BİRİM FİYAT ÜZERİNDEN teklifinizi bildirmenizi rica ederim. SATIN ALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA S. N. m a l z e m e n in c in s i MİKTARI b ir im i UBB NO TESLİM SÜRESİ 1 ser i p r a t ik 1 ADET OTOMATİK BOYAMA CİHAZI 2 ABR CİHAZI 1 ADET 3 KAPILLER BILIRUBIN 2 ADET CİHAZI b i r im FİYATI TOPLAM TUTARI TOPLAM TUTARI Yukarıda yazılı mal/hizmet/yapım işlerine ait isteğinizin numunesine/şartnamesine uygun olarak yukarıda verdiğimiz fiyatlar doğrultusunda vereceğimizi taahhüt ederiz. Firma Kaşesi- İmza Not : 1. Alınacak malzeme ile ilgili KDV hariç bütün vergi, resim, harç, taşıma, nakliye sigorta v.s. yükleniciye ait olacaktır. KDV ayrıca yükleniciye ödenecektir. 2. Komisyonumuz malların tamamını veya bir kısmını alıp almamakta ve alımdan vazgeçmekte serbesttir. 3. Emtialar ambar teslimi olup, Muayenesi yapıldıktan sonra idarenin istediği yere yüklenici tarafından taşınacaktır. 4. Firmalar Piyasa Araştırmacılarınca denemek için numune istendiği takdirde kendilerine verilecek süre zarfında numuneleri teslim edeceklerdir. 5. Firmalar belirtilen mal/yapım/hizmet alımı için şartnamede belirtilen özelliklere uymak zorundadır. 6. Teklif kapsamındaki Tıbbi Sarf Malzemelerin UBB Barkod NoTarınm yazılması zorunludur. 7. Firmalar belirtilen mal/yapım/hizmet alımı için teslim sürelerini belirtmek zorundadır. Adres: Yazır Mah.Turgut Özal Cad. (Beyhekim Fizik Tedavi Hastanesi) Selçuklu / Konya Mustafa AK TEL: FAKS: E-Posta: khb42.dogrudantemin@sagiik.gov.tr

2 K s e r i p r a t ik o t o m a t ik BOYAMA CİHAZI TEKNİK ş a r t n a m e s i 1. Cihaz mikroprocessor (mikrobilgisayar) kontrollü olmalıdır. 2. Seri ve masa modeli olan cihaz saatte en az lam işlem hacmine sahip olmalıdır. 3. Cihazın ana kapağı açılmadan, alete lam yükleme ve işlem sonucunda lam boşaltma istasyonlarına sahip olmalıdır. 4. Cihazda 4 yükleme 4 boşaltma istasyonu olmalıdır, her lam sepeti en az 30 lam kapasitesine sahip olmalıdır. 5. Cihaz en az 40 basamaklı ve en az 50 farklı boyama metodunun hafızaya kaydedilmesi sağlamalı ve aynı anda birçok farklı boyama metodunu uygulayabilmelidir.(histoloji ve Sitoloji boyamalarını). Elektrik kesintileri ve cihazın kapatılması durumunda mevcut programların hafızadan silinmemesi özelliği bulunmalıdır. 6. Cihaz en az 24 kimyasal,4 yıkama ve en az 2 fırın (kurutma) istasyonuna: sahip olmalıdır. Tam doldurulduğunda kimyasal istasyon kapasitesi 450 mi olmalıdır. 7. Cihazın her istasyon için inkübasyon süresi ayarı 0 saniyeden 99 dakika 59 saniye arasında birer birimlik adımlarla ayarlanabilir özellikte olmalıdır. 8. Cihaz programlama aşamasında her hangi bir kap pozisyonu için PASS özelliğine sahip olmalıdır. 9. Çalışma esnasında oluşan kimyasal buharlarını karbon aktif filtre ile filtre atmalıdır. komutu seçilebilmesi ettikten sonra dışarıya 10. Sepetlerin sıra beklememesi ve işlemin çabuk olması açısından cihaz lineer olarak değil random erişimli olarak çalışmalıdır. 11. Cihaz kurutma özelliğine sahip olmalıdır. 12. Cihaz LCD veya LED display ekranına sahip olmalıdır. 13. Cihaz herhangi bir yanlışlığa karşı alarm sistemine sahip olmalıdır. 14. Cihaz, aşağıdaki aksesuarlarla birlikte verilmelidir. 22 adet kimyasal kabı, tutacağı, kapağı veya muhadili 4 adet su kabı 5 adet lam tutucu, her tutucu 30 lam kapasiteli veya varsa muhadili 2 kapak kimyasal tutucular için (kilitli) veya varsa muhadili 1 adet su bağlantı hortumu 1 adet su boşaltma hortumu 1 adet aktif karbon filtre 1 boyama protokolü için noteblokveya varsa muhadili 1 adet kullanım kılavuzu 15. Üretici ve ithalatçı firmalar cihaz için, fabrikasyon/imalat hatalarına karşı en az 2 yıl ücretsiz, yedek parça ve servis için en az 10 yıl ücret mukabilinde hizmet vermeyi garanti ve taahhüt etmelidir. 16. Cihaz alımında anlaşma sağlandığı takdirde belirlenecek yerde, istenen kişilere yeterli eğitim ve bakım ithalatçı firma tarafından verilmelidir Satıcı firma Türkiye de satışa yetkili olduğunu gösteren noter onaylı mümessillik belgesini teklifle birlikte vermelidir. 18. Teklif veren firma veya ithalatçı firmanın TSE hizmet yeterlilik belgesine sahip olmalıdır. 19. Türkiye İlaç Tibbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasi (TİTUBB) kaydının olması gç 20. %95 aktif çalışma durumunun gösterilebilmesi gereklidir.

3 YENİDOĞAN İŞİTME TARAMA PROGRAMLARI İÇİN SARF BAĞIMSIZ O - ABR (AUTOMATİC AUDITORY BRAINSTEM RESPONSE) CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ) TEKNİK ŞARTLARI: 1. Cihaz O-ABR(Auditory Brainstem Response) yöntemi ile "yenidoğan işitme taraması" yapmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2.Cihaz, kullanıcının olası yanlış seviyelerde seçiminden kaynaklanabilecek ölçün hataları yaratmaması için sadece 35 db nhl işitme seviyesinde ölçüm yapmalıdır. Bu seviye kullanıcı kontrolü ile + ve - yönde değiştirilememelidir. 3.Yenidoğan işitme taraması için teklif edilecek cihazlar hayatın en az ilk 3 ayında güvenilir test sonucu verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır. 4.Cihaz ile yenidoğanlar dışında daha ileri yaş gruplarına da test yapılabilmesi vertex elektrodu 180 derece açı ile genişletilebilmelidir. 5.Cihazın uyarım tipi;ce-chirp-stimulus sinyali şeklinde olmalıdır. 6.Cihaz ölçüm maliyetini yükseltmemek ve test süresinin uzamasını engellemek amacıyla testleri yapıştırmak disposable elektrod sarfına ihtiyaç duymadan Bera Phone başlık ile yapmalıdır. 7.Cihaz test sonucunu; geçti-kaldır olarak verebilmeli ve geçti sonucunu normal işiten bebeklerde saniye aralığında vermelidir. 8.Cihazın maksimum tarama süresi 180 sn. olmalıdır. 9.Cihaz portatif, elde taşınabilir ve ergonomik olmalıdır. 10.Cihaz çok kullanımlık(reusable) elektrotlar ile çalışmalı ve sarf bağımsız olmalıdır. 11. Cihazda menü, uyarı ve bildirimler Türkçe olmalıdır. 12.Test koşullarına göre artifakt seviyesi ayarlanabilmelidir. 13.Cihaz üzerinde verilen orijinal reusable elektrot ile aynı cins ve özellikte 1 setlik(3 adet) yedek reusable elektrot verilmelidir. 14.Hasta test sonuçları taşınabilir bilgisayara depolanabilmelidir. 15.Cihaz bilgisayar üzerinden aldığı enerji ile çalışmalı ve test sonuçlarına bağlı olduğu bilgisayar ekranında eşzamanlı gösterebilmeli ve kaydedebilmelidir. 16.Cihazın EEC Amplifier Amplifikasyonu 87 db (23.000) seviyesinde olmalıdır. 17.Cihaz test süresinin kısalmasını sağlayan ASSR prensibine dayalı bir algoritme ile çalışmalıdır. 18.Cihazın kırmızı ( sinyal kalitesi düşük), sarı ( sinyal kalitesi orta), yeşil (sinyal kalitesi iyi) şeklinde bilgisayar ekranında gözlemlenebilmelidir. 19. Sinyal kalitesinin durumu kırmızı ( Sinyal kalitesi düşük), yeşil ( sinyal kalitesi iy i) şeklinde bilgisayar ekranında gözlemlenebilmelidir. 20.Cihazın artifakt limiti 60uV değerlerine ayarlanabilmeli ve EEG zamanını ekranda gösterebilmelidir. 21.Cihaz üzerinden EEG sinyal kalitesinin iyi olduğu gözlemlenmesi koşuluyla, normal işitmeye sahip bebeklerde test yapıldığında geçti sonucu 0 ile 40 saniye aralığında alınabilmelidir. 22.Cihazin yazılımı taşınabilir bir bilgisayara kurulabilmeli bu yazılım ile hasta bilgileri kayıt altına alınabilmelidir. 23.Cihaz ile birlikte verilecek netbook bilgisayar şarj edilmiş olarak 4 saat ölçüm yapabilmelidir.

4 24.Cihaz ile birlikte kullanılacak taşınabilir bilgisayar 220 Volt, 50 Hertz şebeke gerilimine uyumlu olmalı ve çevirici adaptör seti ile birlikte verilmelidir. 25.Cihazın hassasiyeti en az %99,8 ve doğruluğu %96,6 olmalıdır. 26.Elde edilen test sonuçlarının paylaşımını kolaylaştırmak ve zaman kaybını engellemek için cihaz bilgisayar üzerinden çalışarak test yapmalı, görüntülemeli ve kaydetmelidir. 27.Cihaz bilgisayar ve yazıcılara uyumlu olmalı ve istenildiğinde test sonuçları cihazın bilgisayarına bağlı herhangi bir harici yazıcıdan yazdırılabilmelidir. 28.Cihaz ile birlikte bir adet taşınabilir bilgisayar verilmelidir. 29.Cihaz ölçüm yapamayacağı gürültülü ortamlarda, ikaz verebilmelidir. 30.Cihazın ölçüm İçin kullanılacak materyallerin maliyeti kurum yararına olacak şekilde değerlendirilecek ve seçim yaparken esas alınacağından 1000 test için gereken materyalin adedi ve maliyet bilgisi döviz bazında verilecektir. 31.Cihazın tüm kurulumu yapılıp kullanıma hazır hale getirildikten sonra teslim edilmelidir. 32.Cihaz çalışır vaziyette ve kalibre edilmiş olarak teslim edilmelidir. 33.Cihazla birlikte cihazın Türkçe tanıtım ve bilgilendirme kitapçığı verilmelidir. 34.Cihazlar ile birlikte aksesuarların taşınaabileceği orijinal taşıma çantası verilmelidir. GENEL ŞARTLAR 1. Cihazın iki yıl garanti süresi olmalıdır. 2.Cihaz ve tedarikçi firmanın TITUBB kaydı bulunmalıdır. %95 aktif çalışma durumu gösterilmelidir. 3.Cihazı satan firma cihazın kaç test veya sürede kalibrasyona ihtiyaç olduğunu bildirmeli ve garanti süresi boyunca bu hizmeti ücretsiz sağlamalıdır. 4.Cihazı satan firma, garanti süresi dışında; 10 yıl boyunca her türlü tamirat, yedek parça ve kalibrasyon için bedeli mukabilinde hizmet vermeyi garantilemelidir. 5.Teklif verecek firmalar; teknik servis sağlama ve teknik altyapı durumlarının yeterliliğinin gösterir. Sanayi Bakanlığından alınmış yeterlilik belgesi almış olmalıdır.

5 BİLİRUBİNMETRE CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TEKNİK VE TIBBİ ÖZELLİKLER : 1- Cihaz, yeni doğan bebeklerde total Bilirubin değerini ölçebilmelidir. 2- Cihaz,için kapiller tüp kullanmalı,kulak memesi,parmak ucu ve ayak tabanından alınan kanla çalışmalıdır. 3- Cihazda, ölçüm için ayrıca reaktife ihtiyaç olmamalıdır. 4- Cihaz,hasta çalışma esnasında blank için kapiller tüpe ihtiyaç duymamalı otomatik sıfırlama yapmalıdır. 5- Cihaz.kolorimetrik ölçüm metodu kullanmalı ve çift dalga boyunda (400 ve 800 nm) ölçüm yapabilmelidir. 6- Cihazda, numune hacmi pl olmalıdır. 7- Cihazda okuma aralığı 0-30 mg/dl olmalıdır. 8- Cihazın ışık kaynağı LED olmalı ve LED stabilitesi 5 yıldan fazla olmalıdır. 9- Cihaz hata ve anormal durumlarda ekranda uyarı vermelidir. 10- Cihaz mg/dl değerleri arasında hemoliz doğrulaması yapabilmelidir.cihaz 250 mg/dl den yüksek hemoliz değerlerde kullanıcıyı uyarmalıdır. 11- Yüksek konsantrasyon durumunda cihaz ekranda alarm vererek kullanıcıyı uyarmalıdır. 12- Cihazdaki ölçüm hassasiyeti ± % 5 olmalıdır. 13- Cihazda silikon fotocell dedektor olmalıdır. 14- Cihaz RS 232 ve usb çıkışma sahip olmalıdır. 15- Cihaz şehir şebekesi AC v o lt, Hz ile uyumlu 12 volt adaptör ile çalışmalıdır Cihaz elektrikten bağımsız 9 volt pil,usb bağlantısı sayesinde bilgisayardan ve 12 volt araçta Kullanıma uygun adaptör ile çalışabilmelidir. 17-Cihaz üzerinde termal printer olmalı hasta sonuçlarını ekranda ve printerden çıkarmalıdır. 18-Cihaz örnek numarasını sırasıyla printerde dökmelidir. 19-Cihaza 6 dijit ID numarası girilebilmeli printer çıktısında hasta numarasını sonucunu tarihini ve saatini Yazmalıdır. 20-Cihazı hiperterminalkominikasyon programı yardımıyla(bu program zaten windowsta vardır) sonuçlarını bilgisayara gönderip bilgisayarda saklanabilinir. 21-Cihazın Türkiye İlaç Tıbbi Cihaz Ulusal Bankası(TİTUBB)kaydı olmalıdır. 22-Cihaz %95 aktif çalışma durumunu gösterebilir olmalıdır.

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı

T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı 1 lifsciyiy K&& K U M iıü Sayı : Konu: K ati T ek lif venneye davet (2015/155) K urum um uz ihtiyacı olan 1 K alem m alzem e 4734 sayılı

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI EGE BKM ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sıra No Ürün 1. Elektrikli Kan Nakil Kutusu Tam Kan Torba Sistemi Taşıma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ı. BCR-ABL Mbcr Kiti(p210) 144 test

ı. BCR-ABL Mbcr Kiti(p210) 144 test C.B.Ü. TIP FAKÜLTESi TıBBi GENETiK ANABiLiM DAlı Moleküler Genetik Hematolojik Malignensi Translokasyon Testleri ve Cihaz Teknik Şartnamesi ı. BCR-ABL Mbcr Kiti(p210) 144 test 2. BCR-ABL mbcr Kiti(p190)

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..4 3.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı DAĞITIM YERLERİNE T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı Sayı : 80981279-947.01 Konu : Tıbbi Cihazların MKYS Malzeme Girişleri Hk. DAĞITIM YERLERİNE İlgi : a) 15.05.2014

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 1,2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR. 2 3.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/01/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2012356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/01/2012 TARİHİ,

Detaylı

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat J^L T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı îitffeiye Kî& Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/174) Kurumumuz ihtiyacı olan 4 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.5 3.TESLİMAT...6

Detaylı

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU: Bu Teknik Şartname, Mikro İşlemci Kontrollü Akü Şarj Cihazı teknik özelliklerini, kalite kontrole ilişkin muayene metotlarını ve diğer hususları kapsar.

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

Uzm.Dr. F. Yüce AYHAN

Uzm.Dr. F. Yüce AYHAN TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLAMA PRENSİPLERİ Uzm.Dr. F. Yüce AYHAN Kamu İhale Kanunu nun 12. maddesi teknik şartnameler konusuna yer vermektedir. Buna göre teknik şartname bir mal veya hizmet alımında esas olan

Detaylı

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir.

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir. 1. KONU: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki fabrikalarda kullanılmak üzere Vorteks Sıcaklık Basınç Kompanzasyonlu Debimetre ve Elektromanyetik

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. 1 / 107 Malzeme Kodu : JENL1243 33893 BCR-ABL T(9;22) TRANSLOKASYON 2 SUBTIPIN BELIRLENMESI ICIN KANTITATIF PCR KITI.SUBTIPLER:P190 (MBCR), P210 (MBCR) (TEST/KUTU) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) Düzenleme

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4122 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA9BZTCS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :İmplant Alımı Yaklaşık Maliyet Araştırması Hk. YAKLAŞIK

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği TEKLİF İSTEME FORMU İstem No Alım No : 41557 : : 18/14884 Talep Eden Birim : TIBBI GAZ VE MEKANİK BİRİMİ Konu : TIBBI GAZ VE MEKANİK BİRİMİ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 21/02/2018-E.3106 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN403R0* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Hasta Başı Uygulanmak Üzere; 3 Tip İmplant Alımı Yaklaşık

Detaylı

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 2.FLOW SİTOMETRE CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4 3.İHALE

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/04/2018 00:00:00 Teklif No: 20182154 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/04/2018 TARİHİ, SAAT 14:00 'E/A KADAR

Detaylı

1.4. Cihaz demo amacıyla bile olsa hiçbir şekilde kullanılmamış olmalı ve orijinal fabrika ambalajında Enstitümüze teslim edilmelidir.

1.4. Cihaz demo amacıyla bile olsa hiçbir şekilde kullanılmamış olmalı ve orijinal fabrika ambalajında Enstitümüze teslim edilmelidir. 1 TAM OTOMATİK İMMÜNHİSTOKİMYA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Ankara Üniversitesi Kök Hücre Enstitüsü için aşağıda özellikleri yazılı ileri teknoloji ürünü tam otomotik immünhistokimya ve in-situ hybridizasyon

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 20112 07.10.2013 Konu : HP 1132M Yazıcı,Tarayıcı,Fotokopi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile HP 1132M Yazıcı,Tarayıcı,Fotokopi Alımı yapılacaktır.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6566 19.03.2015 Konu : Lazer Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Lazer Yazıcı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 24.03.2015

Detaylı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Hayal edin tam esnekliğin yüksek kapasiteye bağlandığını Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Bağlanın, başlayın Şimdi sayfaları çevirmek kadar kolay Tissue-Tek FilmTM Kapama Cihazı Otomasyonun ikinci

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.. 4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

Dr.Sadık Ardıç. Dışkapı Y.B.Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hast. Kliniği, Uyku Hastalıkları Tanı ve Tedavi Merkezi.

Dr.Sadık Ardıç. Dışkapı Y.B.Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hast. Kliniği, Uyku Hastalıkları Tanı ve Tedavi Merkezi. Dr.Sadık Ardıç Dışkapı Y.B.Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hast. Kliniği, Uyku Hastalıkları Tanı ve Tedavi Merkezi. Dışkapı-Ankara Kasım. 1991- Baylor College Of Sleep Disorders Center, Houston Texas-ABD

Detaylı

ı 901.920 Kan Gazı Kiti 60.000 2 901.920 Kartu lu Kan Gazı Kiti 13.000 TOPLAM 73.000

ı 901.920 Kan Gazı Kiti 60.000 2 901.920 Kartu lu Kan Gazı Kiti 13.000 TOPLAM 73.000 T.C. CELAL BAYAR ÜNİvERSİTESİ HAFSA SULTAN HASTANESİ TIBBİ BİyoKİMYA A.D. KAN GAZLARı TEKNİK ŞARTNAMESİ SIRA BUTKODU MALZEMEADI TALEP EDİLEN TEST SAYıSı ı 901.920 Kan Gazı Kiti 60.000 2 901.920 Kartu lu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112935 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/05/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2014/ 1249 İlgili Birim : DÖN.SER.AYNİYAT

Detaylı

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034)

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) 1. Buzdolabı raflarında asılı kalacak şekilde dizayn edilmiş 2. Sıcaklık ölçüm aralığı -20... +50 C olmalıdır

Detaylı

: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ LABORATUVAR HİZMETİ ALINACAKTIR KAYSERİ KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SONUÇ PUAN KARŞILIĞI BİYOKİMYA LABORATUVARLARI KAN SAYIM CİHAZLARI GEÇİCİ TEMİN İŞİ hizmet

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhateNo İlgili Birim İşin Adı 2013/838 AMELİYATHANE

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 10/02/2016 K o n u : T eklife D avet K urum lunuzun ihtiyacı olan (15) kalem İN ŞA A T V E SU M A L Z E M E S İ işi için aşağıda yazılı

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

12 KANALLI EKG CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

12 KANALLI EKG CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 12 KANALLI EKG CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz hem EKG cihazı olarak hem de şayet ileride istenirse opsiyonel spirometre başlığı ile birlikte kardiyopulmoner testlerde kullanıma uygun bir cihaz olmalıdır.

Detaylı

SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu

SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu GRUP ARGE ENERJİ VE KONTROL SİSTEMLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İkitelli OSB Mah. YTÜ İkitelli Teknopark Sok. No: 1/2B1-2B7-2B8-2B9 Başakşehir / İstanbul Tel: +90 212 438

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu Medikal Malzeme Satış Kılavuzu A Ulusal Bilgi Bankası (UBB) nedir? Tıbbi Cihaz Yönetmeliği direktifleri olan (93/42/EEC) Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC) ve Vücut

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 19/03/2018-E.4503 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4EVC2* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant ve gövde yapısı alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 05/09/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (7) kalem MEDİKAL MALZEME ALIMI işi satın

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ I. KONU II. TEKNİK ŞARTNAMELER III. YEDEK PARÇA VE AKSESUARLAR IV GARANTİ SÜRESİ BAKIM ONARIM, KALİBRASYON

Detaylı

Faks Numaramız: 0-466-212 56 09

Faks Numaramız: 0-466-212 56 09 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ARTVİN DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ SAYI : KONU : Fiyat Araştırması 10.01.2013 Hastanemizin Fizik Tedavi Servisinde görülen lüzum üzerine aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemelerin

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 22/03/2019-E.4449 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE84BCAZ1* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant Alımı Teklif Mektubu ve Şartnamesi Hk.

Detaylı

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2 Ek:l 1. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set Birim Fiyat Toplam Fiyat Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 MACİNTOSH N0:2 MACİNTOSH N0:3 MACİNTOSH N0:4 HANDLE YEDEKAMPÜL PİL ŞARJ CİHAZI ÇANTA TOPLAM 1 SET

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 jhaleno İlgili Birim İşin Adı 2014/ 1352 DİYALİZ BİRİMİ DİYALİZ ÜNİTESİNİN MALZEME

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu (AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu AE-4 V1 gaz alarm panosunun montajı Şekil-1 deki bağlantı şemasına göre yapılmalıdır. Selenoid Valf () L N L N N L Siren () Kontaktör Kontaktör

Detaylı

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz, Lazer-Doppler Akımölçme (Flowmetre) yöntemi ile çalışmalıdır. 2. Cihaz, Mikro vasküler alanda kan akımı saptanması amacına uygun tasarlanmış olmalıdır. 3. Deney

Detaylı

İlk Yayın Tarihi 29.04.2015 Ultra Derin Dondurucu Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi 29.04.2015 Ultra Derin Dondurucu Teknik Şartnamesi ŞRT.04 29.04.2015 Ultra Derin Dondurucu Teknik Şartnamesi /01 1. Cihaz -86 C sıcaklıkta çalışabilmelidir. 2. Cihazın kabinin yan duvarları en az 1 inç kalınlığında vakum panel ve köpük dolgu ile izole

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6404 17.03.2015 Konu : Alarm ve İzleme Sistemi Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Alarm ve İzleme Sistemi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN ÇALKALAMA VE TARTI CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN ÇALKALAMA VE TARTI CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN ÇALKALAMA VE TARTI CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..5 3. TESLİMAT...6

Detaylı

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak 1 ULTRA SAF SU SİSTEMİ (Tİp-2) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ultra saf su sistemi, her hangi bir ekleme olmadan doğrudan çeşme suyundan RO (ters ozmoz) ile ultra saf su üretebilen kompakt tek bir cihazdan oluşmalıdır.

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. CİHAZLARIN

Detaylı