dekorasyon 11 seyahat 15 teknoloji 24 Temmuz 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "dekorasyon 11 seyahat 15 teknoloji 24 Temmuz 2012"

Transkript

1 moda 01 bakım 07 dekorasyon 11 seyahat 15 teknoloji Temmuz 2012

2 Moda Sokaklar Rengarenk Sıcaklar iyiden iyiye kendini hissettirirken kıyafetler ayrı bir önem taşımaya başladı. Bunalmadan ve modadan geri kalmadan günlük yaşantınızda da şıklığı yakalayabilirsiniz.

3 Temmuz ayının gelişiyle güneş iyiden iyiye tenleri kavurmaya başladı. Tatile çıkamayanlar için günü olabildiğince az terleyerek bitirmek zorlu bir mücadele haline gelmiş durumda. Keza tatilde şezlongunun altında kavrulanlar için de olabildiğince ferah kalmak mühim. Peki hem serin hem şık olmak için 2012 yaz modası bize ne gibi alternatifler sunmakta? Önceliği kadınlara verecek olursak; en başında belirtelim, 2012 yaz mevsiminin ruhuna uygun biçimde rengarenk meyveler bu yaza renklerini vermişler; portakal, limon, elma ve ahududunun tonları revaçta. Seçtiğiniz renk ne olursa olsun modaya uygun olacaktır. Siyaha duyduğunuz bir aşk varsa da dantelli modeller bu renkte ön planda. Bu önemli konunun altını çizdikten sonra şunu belirtmek isteriz ki, bu sene sokakları saran uzun etekleri atlamamakta yarar var. Zira asimetrik kesimleri ile tarzınıza hareket kazandırmanın yanında efil efil çalışmanıza ya da gezmenize yardımcı oluyorlar. Önde gelen markalar bu konuda ellerinden gelenin en iyisini yapmış. Üstelik bu etekleri sade bir kolsuz t-shirt ile kombinlemek oldukça kolay. Bunun yanında eğer ben etek sevmem ekolünden geliyorsanız, sizler de unutulmuş değilsiniz: rengarenk kısa şortlarda kullanılan malzemeler serin tutan keten veya hem serin tutan hem de kırışma derdi olmayan polyesterden üretildiği için rahatlık kaçınılmaz.

4 Erkeklere geldiğimizde ise sahnede ketenin rol çaldığını görüyoruz. Pantolonlarla ilkbahara damgasını vuran skinny ve dar kesimler yazın şortlarla birlikte başrolü kimseye kaptırmamaya niyetli gibi. Son birkaç yıl içinde, erkek modasının feminen çizgilere daha yakın olduğunu düşündüğümüzde kullanılan parlak ve açık renkler bu motto ile tutarlı biçimde ilerlemekte. Özellikle takım elbiselerde kumaşlar incelirken parlaklık artıyor. Lakin parlaklık artsa da bu yaz renklerde o kadar büyük bir değişimden bahsedemiyoruz. Maskülen renkler olarak tabir edebileceğimiz siyah, gri ve lacivertler dolaplarda kendilerine her zaman yer bulurken, sarı ve mavinin açık tonları da erkek giyiminde kendilerinden bahsettirecekler. Ek olarak podyumda oldukça şaşırtıcı etki yaratan ipek ceket, gömlek ve şort kombinlerini de dikkate almakta fayda var. Bu sıra dışılığın yaz için bedenlere büyük ferahlama getireceği ise açık. Bahsetmeden geçemeyeceğimiz bir diğer giysi ise kanvas şortlar. Hiçbir zaman modası geçmeyen bu giysinin, bu dönem trend olarak çok geçerliliği olmasa da tercihin rahatlıktan yana olması durumunda o da vazgeçilmezlerden.

5 Bakım TATİLDEN SONRA DA CİLDİNİZ PARLASIN Geçen sayımızda işlediğimiz saç bakımının ardından sıra cildinizin bakımında... Keyifli ve bol güneşli bir tatilin ardından sağlığınızı veya görünümünüzü tehlikeye atabilecek faktörlerden korunmak oldukça basit.

6 Kabul edelim, şu dünyadaki güzel olan her şeyin bir bedeli var. Nasıl yediğiniz yemek ne denli lezzetli fakat kalorisi o denli fazla ise, aynı şeyi tatil için de söyleyebiliriz. Yaz aylarının en büyük zevki, denizden esen rüzgarla birlikte güneş ışınlarının teninizle oynamasına izin vermek. Fakat cildiniz bu konuda sizinle hem fikir olmayabilir. Her ne kadar belirli bir noktaya kadar iyi gelse de güneş cildinizin yıpranmasında önemli bir etken. Üstüne deniz tuzu ve havuzdaki klor birleşince ortaya hayli olumsuz bir tablo çıkıyor. Cildinizin sağlığını tehlikeye atmamak için izlemeniz gereken adımların başında evden çıkış saatinizi ayarlamak ve yaz boyunca cildinize uygun bir güneş kremi sürmek gibi önlemler var. Bu güneş kremleri temel olarak UV ışınları emme, yansıtma ya da dağıtma yolu ile cildinize etki etmesini önlüyorlar. Hangi tip güneş kremini kullanacağınıza dair dermatologunuza danışmanız doğru bir davranış olur. Tercih edeceğiniz ürünün mineralli veya sütlü olması da cilt tipinizle alakalı bir durum. Böylelikle korumanın yanında cildinizi besleme şansınız da oluyor.

7 Güneş kremlerinin etki dereceleri de bildiğiniz üzere faktörlerden ilerliyor. Faktör seviyesi arttıkça bronzlaştırıcı etki azalıyor. Teninizin de hoş görünmesini istiyorsanız size verebileceğimiz tavsiye, yüksek faktörlü bir güneş kremini sahile inmeden önce sürüp, güneşlenmek için kakao ve havuç yağı benzeri ürünler kullanmanız olacak. Atlanmaması gereken önemli bir nokta da cildinizi bu denli yorduktan sonra markaların sizler için hazırladığı güneş sonrası bakım kremleri. Oluşabilecek yanıklar için de oldukça faydalı olan bu ürünler içinde doğal bitki özlü, özellikle aleovera ve nane aromalı olanlarını tercih ederseniz hem cildinize ferahlık verip, rahatlatır. Hem de daha yumuşak bir dokuya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde kişisel bakımınızla ilgili olarak, kişisel havlunuzu kullanmanız, mümkün olduğunca çıplak ayakla az dolaşmanız ve kurulanma sırasında nemli bölge kalmayacak şekilde özenli davranmanız listede yapılacaklar arasında. Son olarak akşam eve ya da otele döndükten sonra banyonun ardından tüm vücudunuza uygulayacağınız nemlendirici krem hayat kurtarıcınız olabilir.

8 Dekorasyon YAZLIKLAR RENKLENDİ Tatil başladı, yazlıklar şenlendi. Peki yılın önemli bir bölümünde ıssız ve bakımsız kalan yazlığınızı nasıl hale yola getirmeli? Yazlığınızı oda oda trende uygun, ruhunuzu dinlendirecek şekilde dekore etmek ve olası misafirlerinizi büyülemek sizin elinizde...

9 lan yazlığınızla ne kadar ilgilendiğinizle doğru orantılı olacak şekilde orantılı tmeden önce e beyaz uşturabileceğiniz ün büyük inde size önereceğimiz kemik ve krem veya pastel mavi ve yeşil tonları evin bu en başlıklarında kullanarak şıklık yaratabileceğiniz bu materyali em de tüm ir görüntü onlarını ntü elde ayna ve

10 Banyolar Misafir Odasına Dönerse Mevsimlerden yenilik vakti. Bu yenilik evlere tadilat şeklinde yansıyor, haliyle. Bu yıl banyonuza el atmaya ne dersiniz? Donuk bir banyoya sahip olmaktansa misafir odasını aratmayacak konforda ve güzellikte bir banyo tasarlamak sandığınızdan çok basit. Bir evin ne kadar temiz ve özenli olduğu iki yerden anlaşılır: mutfak ve banyo. Misafirliğe gittiğinizde her salon az çok özenlidir fakat o evi özel ve güzel kılan saklı detaylarda olanlardır. Banyolarda yapılabilecek değişiklikler oldukça etkileyici olabilir. Peki bakalım bu sene banyolarda trend nedir? Tercih edeceğiniz renk sizin arzunuza göre değişecektir elbet. Bu noktada bizim önerimiz, eğer açık renk istiyorsanız, turkuaz ve beyazdan şaşmamanız. Fakat belirtmekte fayda var ki bu sene göze çarpan ilk şey, koyu renkler olan kırmızı ve grinin banyo tasarımında oldukça geniş yer tutuyor olması. Kabinlerde ise bir şefaflık söz konusu. Görece sade cam kullanımı yaygın, bir farkla, buğulandırma veya deforme etme yoluyla hem dekoratif açıdan daha elegant bir görünüm sağlanmış oluyor hem de kendinizi böylelikle daha rahat hissedebiliyorsunuz. Geçtiğimiz senelerde tezgahlardan dışarı fırlayan lavabolar, bu sene muntazam biçimde yerlerine geri dönmüşler. Fakat eskinin yapaylığından ziyade banyo mermerine oyulmuş ve onun bir devamı gibi görünen lavabolar ve musluklar tercih edilmekte. Kullanılan kare şekiller ise doğallığı ve inandırıcılığı arttırıyor. Temel ihtiyaçları sıraladıktan sonra son olarak belirtmekte fayda var ki, dekorasyonu geniş bir banyo paspası ve yeşil bitkilerle tamamladığınız takdirde banyonuzu sizi dinlendirecek bir mekan haline getirme işlemini tamamlamış oluyorsunuz.

11 Seyahat YURTDIŞI TATİL CENNETLERİ Sakin, kendilerine has atmosferleriyle bu ufak Avrupa kentleri görülmeye değer!

12 Vernazza: Liguria, Spezia nın bir vilayeti olan Vernazza nın sizi cezb edecek ilk yönü hiç trafiği olmayan gerçek bir balıkçı kasabası olması. Akdeniz in maviliğinde dik bir yamaca sırtını yaslamış ve kocaman kayalarla adeta kendini dünyadan saklamaya çabalayan bir kent... Başarılı olmuş olacak ki insan her baktığında, havasını soluduğunda cennetin nasıl olacağı konusunda biraz fikir sahibi olabiliyor. Bunun yanında yerleşim yerinin tarihi de oldukça eski. Bölgenin en göze çarpan yapılarından biri olan Santa Margherita d Antiochia kilisesi 1251 yılında yapılmış. Fakat bazı uzmanlara göre gerek kullanılan malzeme gerekse tasarım göz önüne alındığında kilisenin 13 değil de 12. yüzyılda yapılmış olması da mümkün. Doğudan giriş kapısı ve bir nef, iki koridor ve sekizgen bir çatıya sahip kilisesi şehrin tam ortasında yer alan Piazza Marconi meydanında yer alıyor. Bir başka dikkat çeken yapı ise 15. yüzyılda korsan saldırılarından korunmak amaçlı yapılan gözetleme yeri: Doria Kalesi. Bunların dışında Madonna di Reggio Tapınağı na yapacağınız bir ziyaret ile patikada ilerlerken büyüleneceğiniz geniş bir Monet tablosu görebilirsiniz. Bu kadar gezdikten sonra yapacağınız en akıllı şey denize girmek olacak elbet. Bunun için de doğal dokusu hiç bozulmamış yine şehrin ortasında yer alan Vernezza Plajı da ziyaretçileri hazır ve nazır bekler vaziyette. Son olarak da kendinizi tazelemeniz ve karnınızı doyurabileceğiniz bir mekan olan Pirata Cafe de bize sizden ufak bir tüyo olsun.

13 San Sebastian: İspanya da otonom Bask Bölgesi nde bulunan kentin tarihi çok çok eskilere, 1014 yılına dayanmakta. O günden 1813 yılına kadar birçok devletin istilasına uğramış kent, güzelliğinin talihsizliği olsa gerek taciz ateşleri sırasında tamamıyla harap edilmiş. Kraliçe II. Elizabeth in yardımlarıyla bugünkü yazlık bir kent olma statüsünü kazanan şehir her şeyden evvel, Çeşme yi andıran koylarıyla ön plana çıkmakta. Uzun kum sahili gündüz serap gördüğünüzü düşünmenize neden olabilir. Havanın kararmasıyla şehrin ortaya çıkan ışıkları ise olağanüstü bir atmosferin parçası olmanıza olanak tanıyor. Şehrin en gözde plajlarını söyleyecek olursak, Contxa, Zurriola, Ondarreta gidilmesi gereken yerlerden. Ziyaretinizi Ağustos ayında gerçekleştirmeniz durumunda Grande Semana denilen kutlamalara katılmanız mümkün. Ayrıca nereye giderseniz gidin Bask mutfağının eşsiz lezzeti Pintxos peşinizi hiçbir restoranda bırakmayacak. Dinlenmenin yanı sıra kültürünüzü geliştirmek ve farklı bir uygarlığı tanımak adına uğramanız gereken önemli mekanlar ise şöyle; Ayete Sarayı ve Parkı, San Telmö Müzesi, Victoria Eugenia Tiyatrosu, Kursaal ve Maria Cristina Köprüleri, Buen Pastor katedrali ve son olarak Santa Maria Bazılıkası.

14 Faro: Belirtmeliyiz ki, size tavsiye ettiğimiz şehirler arasında en yaşlı olanı yıllık Faro. Güney Portekiz de yer alan bu tatil cenneti, zamanında Rio Formossa lagünü ile Paleolitik Çağ insanını cezbetmiş olsa gerek. Tarih öncesi zamanlarda önemli bir koloni görevi gören Faro tarih boyunca farklı milletleri ve toplulukları koylarında misafir etmiş. Kendi havalimanına sahip bu kent ulaşım açısından da oldukça avantajlı. Faro ya ait bir başka özellik ise Akdeniz iklimine sahip olup o dayanılmaz sıcağı bünyesinde barındırmıyor olması. Zira yazları ılık ve sizi bunaltmayacak, aynı zamanda tatilde olduğunuzu hissettirecek kadar da sıcak. Karmaşık şehir yaşamından uzak, medeni bir kent olmasının yanında bahar aylarında nesli tükenmekte olan birçok kuş türüne de ev sahipliği yapıyor. Panoromik manzarasına eklenen tarihi binaları ile gelenleri Harikalar Diyarı ndaki Alice gibi hissetmesini sağlıyor. Yıl içinde gerçekleşen aktiviteler arasında Rally yarışı ve bir de Öğrenci Festivali yer almakta.

15 Saint-Jean De Luz: Tarihine baktığımızda kritik bir bölgede, önemli bir liman olması sebebiyle sıklıkla korsanların istilasına uğrayan bu güzel şehir şimdilerde meraklı turistlerin akınına uğramakta ta yapılan Maison Joanoenea, şehrin kimliğini oluşturan temel yapılardan. Bina Avusturyalı Anne ve Kraliçe nin kalışından sonra İspanya Prensesi ile anılarak Infanta Of Spain House adını almış. Ayrıca Maria Theresa ve XIV. Louis in evlilik törenlerinin gerçekleştiği kilisesi de tarihi anlara tanıklık etmiş binalardan. Şehir bünyesinde John Baptist Kilisesi ni de barındırmakta. Özellikle 17. yüzyılda liman şehri olması sebebiyle Altın Çağ ını yaşayan Saint-Jean De Luz, şimdilerde önemli bir turizm merkezi haline gelmiş. Turistik olarak gezginleri cezbedecek özellikleri arasında temiz ve bakımlı, doğanın insanlara bir lütfu olan sahilleri, masmavi suları, kaliteli otelleri ve deniz suyu tedavisi yapılan terapi merkezleri, şehrin atmosferiyle örtüşen havuzları ve golf sahaları da var. Bütün bu güzelliklerin yanında şehri daha iyi tanımanızı ve daha eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan Tuna Festival, Sardine Gecesi Festivali, Patron Saint Jean Festivalleri de yaz aylarında gerçekleşen kaçırmamanız gereken etkinliklerden. Unutmadan, Bask lezzetlerini de fethetmeyi sakin ihmal etmeyin. Bu şehir ruhunuz kadar karnınızı da iyi doyurabilme kapasitesine sahip.

16 Cadiz: İspanya nın güneybatısında, Endülüs otonomuna ait bir şehir olan Cadiz sahilleri ve soylu tarihi ile diğer şehirlerden belki bir adım önde durmakta. Kurucusu Fenikeliler in adını koyduğu şehir, surlarla çevrili savunma mevkii anlamına geliyor. Anlamını destekleyecek şekilde İspanya Donanması da bu şehir içinde ikamet etmekte. Kentin eskiliği sizi korkutmasın zira yüzyıllar öncesinden orada yaşadığını bildiğiniz her bir yapı ve hatta o yapılardaki taşlar sizi asla gidemeyeceğiniz yolculuklara çıkarabilir. Casa almirante, San Antonio di Padua Kilisesi veya şehrin meydanında gezinirken her köşesinde kim bilir ne yaşanmışlıklar var diye düşünüp, sokaklar arasında gezinen elinde sepeti ile ufak bir kız çocuğu görebilir, peşine takılabilirsiniz. Ya da Fenikeliler döneminde pazar yeri satıcılarının bağırışları kahvenizi içtiğiniz bir cafede kulağınıza çalınabilir. Bunlara ek olarak, Aduana Sarayı İl İdare Meclisi binasi, surlar, 1812 Anayasası anıtı, Gran Teatro Falla tiyatrosu, Katedral ve hapishane ziyaret listenizde olması gereken yerlerden. Yeşili, denizi ve ılıman iklimiyle kendini size hayran bırakacak bu kente gitmeden evvel hazırlıklı olun, terk etmek istemeyebilirsiniz.

17 İstanbul da deniz keyfinin adresi: BURC Beach Kilyos, İstanbul un merkezine yaklaşık 30 dakika uzaklıkta güney sahilleri tadında bir yer. le güney aatlerinden zmetine

18 Deniz ve güneşin yanında spor da yapmak isteyenlere burada birçok alternatif var. Kite board, katamaran, wind surf gibi su sporlarının yanı sıra beach volley ve beach soccer imkânlarından da yararlanabilirsiniz. BURC Beach Kilyos, Kite board, beach volley şampiyonası gibi organizasyonlara, konserlere ve hafta sonu gün batımı partilerine de ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 27 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Dünya Kite Board Şampiyonası na ev sahipliği yapan Burc Beach te güneş, deniz, spor ve sürpriz aktivitelerle misafirler ve katılımcılar unutulmaz anlar yaşama fırsatı buldu. İstanbul kalabalığından kaçmak, mükemmel bir gün geçirerek kendinizi tatilde gibi hissetmek istiyorsanız, siz de bir gününüzü ya da hafta sonunuzu Burc Beach kaçamağıyla renklendirebilirsiniz.

19 Teknoloji MUTFAKLAR ARTIK ÇOK EĞLENCELİ! Çoğumuzun vakit geçirmekten pek de hoşlanmadığı ve olabildiğince uzak durduğu, evin en leziz fakat yorucu mekanı mutfaklara teknolojinin eli değdi. Artık yemek yapmak eskisinden daha pratik, üstelik çok daha sağlıklı...

20 21. yüzyılın nimeti teknoloji mutfaklara sadece hayatı kolaylaştırmak için el atmıyor. Zamanı kısarken mutfakta yemek için harcadığınız süreyi eğlenceli hale de getiriyor. Örneğin tost makineleri. Nasıl olacak? demeyin; son çıkan tost makineleri sayesinde, sabah vakti bir gözünüz kapalı bir gözünüz açık yaptığınız tostun üzerine istediğiniz şekli çizerek güne güzel başlayıp sabahlarınızı neşelendirebilirsiniz. Bunun haricinde dik durabilen internet bağlantılı ekranlardan yemek tarifi alabilirsiniz. Üstelik kendi tariflerinizi de unutmamak ve istediğiniz tarife kolaylıkla ulaşabilmek için oldukça pratik bir eşya. Vereceğimiz bir başka müjde ise ocaklar hakkında. Yıllardır mutfağın önemli bir kısmını cüssesi ile işgal eden ve modern hayatın akışının tersine oldukça hantal bir hava yaratan ocakları artık duvara asmanın vakti geldi. Evet, gayet doğru okudunuz. Şimdiki ocaklar portatiflik anlayışını bir başka boyuta taşıdılar. Yemeğinizi pişirip temizliğini yaptıktan sonra bu ocakları duvara asabiliyorsunuz. Eğer ayakta duramayacak kadar üşengeçseniz, sizler için de ayaklı ocaklar mevcut. Dört tekerleği olan bir masa görünümündeki bu ocakları istediğiniz herhangi bir yere taşımak mümkün. Böylelikle yorgun olduğunuz günlerde oturarak yemek pişirebilirsiniz. Kesme ve karıştırma işlemlerini gerçekleştirmeniz için ocağın yan tarafına bir bölme ayrılmış.

21 z

22 Kültür Sanat Sizin İçin Seçtiklerimiz Budala Fyodor Mihayloviç Dostoyevski İlk romanı İnsancıklar 1846 da yayımlandı. Ünlü eleştirmen V. Belinski bu eser üzerine Dostoyevski den geleceğin büyük yazarı olarak söz etti. Daha sonra yayımlanan öykü ve romanları o dönemde fazla ilgi görmedi. Yazar 1849 da I. Nikola nın baskıcı rejimine muhalif Petraşevski grubunun üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Kurşuna dizilmek üzereyken cezası sürgün ve zorunlu askerliğe çevrildi. En önemli eserlerinden Budala yıllarında Russki Vestnik dergisinde tefrika edildi. Dostoyevski bu romanında insan ruhunun labirentini çılgınlık, tutku ve hastalık prizmasında kırılan görüntüsüyle sergilemiştir. Üç Başlı Ejderha Leyla Erbil Leylâ Erbil acıyı, sevgiyi, inancı, ölümü estetize etmekten kaçınır. Kişilerini trajik kahramanlara dönüştürmemeye özen gösterir. Onlar Bizhalk ın üyesidirler: Hatalı, yalancı, duyarsız, çıkarcı, zayıftırlar. Erbil de düzenin yandaşları gibi düzenin karşıtları da aynı acımasız eleştirel bilinç önündedirler. ( ) Siyasal bir okumaya son derece açık ve uygun olan Üç Başlı Ejderha da sorular yanıtsız bırakılmıştır. Geride kalan sadece kötülük ve tarihten devralınmış siyasal cinayetlerdir Ahmet Oktay

23 Görmeniz Gereken 501 Doğa Harikası Bu kitapta sıradağlar, çöller, kanyonlar, nehirler, buzullar, bataklıklar, falezler, şelaleler, mercan resifleri, tropikal yağmur ormanları ile birlikte, evinden çıkmayı sevmeyen televizyon gezginlerini bile heyecanlandıracak zengin seçenekler bulunuyor. Everest Dağı, Cebelitarık Kayalıkları ve Büyük Rift Vadisi gibi dünyaca ünlü yerlerin yanı sıra adını daha önce hiç duymadığınız doğa harikalarıyla da karşılaşacaksınız. Yöre sakinleri ve coğrafyacılar dışında kaçımız Macaristan daki Hortobagy Ulusal Parkı nı, Japonya daki Shirakami-Sanchi Ormanı nı ya da Kuzey Kutup Dairesi içindeki güzelim Wrangel Adası nı duymuşuzdur? Kitapta bunlarla birlikte bildiğimiz, belki de çok yakınında yaşayıp görmediğimiz başka harikalar da yer alıyor. Osmanlı Kostümleri Costume Of Turkey Octavien Dalvimart Çeviren: Ali Berktay Osmanlı Kostümleri 210 yıl sonra ilk kez Türkçe Octavien Dalvimart ın 1798 yılı civarında İstanbul a gelerek çizdiği altmış renkli resme açıklamaların da eklenmesiyle 1802 de Londra da yayımlanan Osmanlı Kostümleri albümü ilk kez Türkçe yayımlanıyor. Kısaltılmadan ve ilk baskısındaki İngilizce ve Fransızca açıklamalar da korunarak hazırlanan bu baskı, boyutu açısından da ilk baskısına sadık. Bu eser, tarih meraklılarına hitap ettiği kadar, o dönem üzerine araştırma yapan uzmanlar için de kaynak niteliği taşımaktadır.

24 ÇOCUKLARINIZ İÇİN SEÇTİKLERİMİZ Zaman Günlükleri 5 - Bilimin Gücü Roderick Hunt Çeviren: Sevgi Atlıhan Hücre, Zaman Ağı nın enerji sağlayan parçasıdır ve Viranların onu ele geçirmesi görevin tamamının başarısızlığa uğramasına yol açacaktır. Üç çocuk bu önemli parçayı bulmak için zamanda yolculuk yapar. Ancak bu defa görevi tamamlamak gerçekten çok zor olacaktır. Çıkartmalı Kıyafetleriyle - Hayalimdeki Meslekler Emily Bone Irmak, Yeliz ve Derin üniversite sınavına hazırlanıyorlar, ancak hala gitmek istedikleri bölümlere karar verememişler. Yaz tatilinde bir ay boyunca okulun düzenlediği bir staj programına katılarak, iş yaşamı ve meslekler hakkında daha çok bilgi edinmeye çalışıyorlar. Çıkartmaları kullanarak, onların bu maceralarına siz de katılabilirsiniz.

25 Eğlenceli Bilim - Gündüz ve Gece Imke Rudel Çeviren: Ayça Sabuncuoğlu Gece ve gündüz olmasının nedeni nedir? Neden bazen gündüzler daha uzundur? Sabah erken kalkmak neden daha eğlencelidir? Gece ve gündüzle ilgili bütün soruların yanıtı bu ilginç kitapta. Şeker mi, Şaka mı? Theresa Breslin Çeviren: Aslı Tanrıyar Kuzeyin gizemli topraklarındaki Starling Şatosu nda Cadılar Bayramı çok eğlenceli geçer. Şato sakinleri herkesin katıldığı muhteşem bir şölen düzenler. Starling Şatosu Dükkânı sihirli şeyler almak isteyenlerle dolup taşar. Bu yıl da şatoda harika bir şölen düzenleniyor. Ancak yine bazı yaramazlar planları aksatıyor ve işler karışıyor. Starling Şatosu nun becerikli takımının birbirinden komik maceralarına siz de katılın.

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

Tatil ve Yöre Rehberi

Tatil ve Yöre Rehberi Tatil ve Yöre Rehberi Kalkan, Antalya ya bağlı olan çok şirin bir sahil kasabasıdır ancak bu ilin merkezinden 200 km. kadar uzaktadır. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Kalkan son yıllarda

Detaylı

Yeni Yerler keşfetmek lazım

Yeni Yerler keşfetmek lazım Yeni Yerler keşfetmek lazım Dans, Eğlence Diyorsanız! Rio Sizi Bekliyor Rio Hakkında Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Ekvatoral iklimin

Detaylı

Sessiz Koza. Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli...

Sessiz Koza. Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli... Sessiz Koza Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli... Hazırlayan SELİN AKAL GÜLMEZ FOTOĞRAFLAR UNIQUE HOME STAY Ocak 2016 ALLDecor 133 EVLER

Detaylı

İstanbul Boğaz Turları

İstanbul Boğaz Turları İstanbul Boğaz Turları İstanbul'un ayrılmaz parçası boğazın mis gibi havasını içinize çekin, mavisiyle huzur bulun ve Boğaziçi'nin tarihine tanıklık edin. Sizi, İstanbul'u ve boğazı doyasıya yaşamaya davet

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ALMANCA VE FRANSIZCA DĠL KURSLARI Avrupa'nın bir çok farklı dil konuşulan ülkesi Ġsviçre'de Almanca veya Fransızca dillerinden bir tanesini öğrenmeniz mümkündür. Kış sporlarının

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK 1 - VALETTA PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 55 Varışımız takiben otobüslerimize biniyoruz ve Valetta turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Barakka Bahçeleri, burada

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Güzel Bir Bahar ve İstanbul

Güzel Bir Bahar ve İstanbul Güzel Bir Bahar ve İstanbul Bundan iki yıl önce 2013 Mayıs ayında yolculuğum böyle başladı. Dostlarım, sınıf arkadaşlarım ve birkaç öğretmenim ile bildiğimiz İstanbul, bizim İstanbul a doğru yol aldık.

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Dil: Türkçe Seviye: A1/A2 1. Günaydın, benim adım Lavin, soyadım Çeşme. (a) Günaydın ben adım Lavin, soyadım Çeşme. Günaydın benim ad Lavin, soyad Çeşme. 2. Ben doktorum,

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik.

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Şebnem GÜZELOĞLU 21302293 TURK 102-25 İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Dünya üzerindeki insanların hepsine Yapmayı en çok istediğin şey nedir? diye sorsak, muhtemelen çoğundan alacağımız

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI DEKO HOME Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr www.architecta-interiors.com DOROTHEE JUNKIN HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI Taşıdığı geleneksel ögeler ve karakteri korunurken, çağdaş

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo)

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.157,00 EUR 4.406,90TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bilbao İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde bulunan

Detaylı

Nice ve Cote D'Azur Turu 4

Nice ve Cote D'Azur Turu 4 Nice ve Cote D'Azur Turu 4 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.097,00 EUR 4.178,36TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Nice Atatürk Havalimanında Dış Hatlar Terminali Setur deskinde Setur rehberi ile buluşma.

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

BuranoVenedik denince akla ilk

BuranoVenedik denince akla ilk Rengarenk Bir Ada BuranoVenedik denince akla ilk gelen aslında kanallar, gondollar ve maske festivali oluyor. Pek bilinmese de Venedik kendi içinde eşsiz bir görselliğe sahip Burano Adası nı da kapsıyor.

Detaylı

Mavi bayraklı plajları, pırıl pırıl denizi, yemyeşil doğası ile Ege'nin cennet köşesi Özdere Orta mahalle... zmir'in Menderes ilçesine bağlı şirin bir turizm beldesi olan Özdere orta mahalle batısında

Detaylı

.com. Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN

.com. Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN .com Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Adı-Soyadı:... Önce kelimeleri tek

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium

Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium Dubai nin Jeostratejik Konumu Doğu ile Batı arasında bir köprü görevi gören Dubai, Basra Körfezi'nin güneydoğu kıyılarında bulunmaktadır. Eski

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI METALİN SANAT İLE BULUŞMASI Web : www.metadekor.com E-Posta : iletisim@metadekor.com Tel : +90 224 241 3090 Fab GSM : +90 533 739 1634 Fax : +90 224 242 9020 Adres : BTSO Organize Sanayi Bölgesi Lacivert

Detaylı

Bulgaria-Turkey IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO008

Bulgaria-Turkey IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO008 MADZHAROVO" DESTİNASYONU Haftanın turu Doğu Rodopların muhteşem ve eşsiz güzelliklerinde dolaşırken, İvaylovgrad barajının girişinde geniş kumsalları ile Arda nehrinin en güzel mendereslerini oluşturduğu

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

Perseid Göktaşı Yağmuru: Ağustos

Perseid Göktaşı Yağmuru: Ağustos Perseid Göktaşı Yağmuru: 12-13 Ağustos 10 Ağustos tan itibaren göktaşı yağmurlarının en popüleri olan Perseid (Kahraman) göktaşı yağmuru görülmeye başlanacak ve 12 Ağustos gecesi doruğa ulaşacak. Bu göktaşı

Detaylı

Erasmus programı ile gidilebilecek en iyi 10 şehir

Erasmus programı ile gidilebilecek en iyi 10 şehir 1 / 6 2014/11/14 17:03 Erasmus programı ile gidilebilecek en iyi 10 şehir Öykü Çetin Radikalist / 09/11/2014 Erasmus projesi her yıl yüzlerce öğrenciye farklı ülkelerde eğitim alma fırsatı sunuyor. Peki,

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Muhteşem Bir Tabiat Harikası SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI

Muhteşem Bir Tabiat Harikası SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI Muhteşem Bir Tabiat Harikası SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI Harikulade bir tabii oluşum olan Milli Park, eşine az rastlanan tatlı ve tuzlu su ekosistemlerini bir arada bulundurması ve Afrika ile Avrupa arasındaki

Detaylı

İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları

İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları Lisans eğitim 3 yıl! İngiltere'de lisans programları 3 yıl sürmektedir. Böylelikle Türkiye de 4 senede tamamlayacağınız üniversite eğitiminizi İngiltere'de

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3549 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Roma Merkezi Roma'da satılık olağanüstü çatı katı Roma'nın tarihi

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Kuş Gözlemciliği. Süleyman Ekşioğlu Kuş Araştırmaları Derneği

Kuş Gözlemciliği. Süleyman Ekşioğlu Kuş Araştırmaları Derneği Kuş Gözlemciliği Süleyman Ekşioğlu Kuş Araştırmaları Derneği Kuş Gözlemciliği Nedir? Kuşları doğal ortamlarında izleme uğraşısına kuş gözlemciliği, bunu yapanlara da kuş gözlemcisi denir Kimler Kuş Gözlemcisi

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı Sri Lanka Turu Güneydoğu Asya nın küçük adası nam-ı diğer beklenmeyenin bulunduğu Serendip ya da Seylan, kolonyal dönemin en gözde, göz alan ülkesi olarak öne çıkar... Tarih : 10-12-2016-18-12-2016 Şehirler

Detaylı

yeni kelimeler otuzsekizinci ders oluyor gezi genellikle hoş geldin mevsim hoş bulduk ilkbahar gecikti ilkbahar mevsiminde geciktiniz kış mevsiminde

yeni kelimeler otuzsekizinci ders oluyor gezi genellikle hoş geldin mevsim hoş bulduk ilkbahar gecikti ilkbahar mevsiminde geciktiniz kış mevsiminde otuzsekizinci ders oluyor gezi genellikle hoş geldin mevsim hoş bulduk ilkbahar gecikti ilkbahar mevsiminde geciktin soğuk geciktim kış geciktiniz kış mevsiminde uç, sınır, son, limit bulunuyor/bulunur

Detaylı

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Bu kapıdan girdiginizde hayallerinizdeki konfor ve huzur sizleri bekliyor olacak! Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Gizli Bahçe Konutları E-BLOK 3+1-2+1 Daireler D-BLOK 4+1

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı