1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT"

Transkript

1

2

3 1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT

4 1 // PROJE

5 Elysium Art Şişli, İstanbul un kalbi Şişli Bomonti de, hayatın merkezinde bir rezidans projesi. Sahip olduğu benzersiz Art konsepti ile sizlere konforlu ve estetik bir yaşam alanı sunuyor. Değeri sürekli artacak bir yatırım fırsatı niteliğindeki Elysium Art Şişli, 66 m 2 den başlayıp, yüksek kira getirisi olacak olan 1+1 ler, birleşerek 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dairelere dönüşebilecek şekilde planlandı.

6 YATIRIMIN SANATLA BULUŞTUĞU YER Elysium Art Şişli, bu felsefeden yola çıkarak, yatırımla sanatı tek bir noktada buluşturan bir rezidans projesi.

7 SANAT Sanatı sadece galeri ve müze gibi ortamlarda görme alışkanlığımız düşünüldüğünde, Elysium Art Şişli, Art Konsept çerçevesinde müşterilerine birçok sanat eserini hayatın günlük rutini içerisinde görme, hatta görmenin de ötesinde yaşama imkanı sağlıyor. İstanbul un modern silüetine uygun olarak, sanatı tüm mekanlarda deneyimleme ayrıcalığı sunan Elysium Art Şişli, Türkiye nin en değerli sanatçılarını; fotoğraf, resim, heykel, enstalasyon ve projeye özel tasarladıkları çalışmalarıyla, bir yaşam alanında buluşturuyor.

8 YATIRIM Elysium Art Şişli, bulunduğu bölgenin yükselen gayrimenkul değeri ve kira getirisi ile yatırılan paranın geri dönüş süreci değerlendirildiğinde, diğer projelerden ayrışan, yatırımcı için somut getirisi olan bir emlak fırsatı. Yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelen Şişli bölgesinde, emlak fiyatları yükselerek devam ederken, Elysium Art Şişli projesine, prelansman satış döneminde, bulunduğu bölgenin kira getirisiyle paralel olarak yatırılan para, 13 senede kendini amorti etmektedir.

9 2 // KONUM

10 YATIRIM İÇİN İDEAL ŞEHİR İSTANBUL Türkiye, Cumhuriyet in 100. yılı olan 2023 te, Dünya nın ilk 10 ekonomisinden biri olma hedefiyle yola çıktı. Bu hedefte, hem geçmişten hem de gelecekten izler taşıyan ve her geçen gün giderek büyüyen İstanbul un rolü de oldukça fazla. İstanbul, Avrupa nın 3. büyük turist destinasyonu ve gayrimenkul sektöründe en kazançlı yatırım fırsatı olarak konumlanan şehirler arasında. Kuzey Avrupa ve Körfez ülkelerine yakınlığı sebebiyle şimdiden birçok global şirketin ve ileri gelen kuruluşların tercihi haline gelen İstanbul, Avrupa nın en büyük metropolleriyle kıyaslandığında gayrimenkul piyasasında da ciddi bir yatırım potansiyeli taşıyor. Özellikle coğrafi konumu, nüfus artışı ve demografik avantajı, kişi başına düşen geliri, kapsamlı kentsel dönüşüm (eski binaların yenilenmesi ve güçlendirilmesi) ve gelişimi, inşaat sektöründeki yüksek kapasitesi ve gücünün yanı sıra iş yapma kolaylığı ve yeni Mütekabiliyet Yasası (yabancılara Türkiye de mülk edinme imkanı sunan yasa), İstanbul u yatırımın beşiği haline getirdi.

11 İSTANBUL UN YAŞAM MERKEZİ ŞİŞLİ Şişli, şehir hayatının içinde, hayatın ritminden uzaklaşmadan, kültür-sanatla iç içe yaşamak isteyen kozmopolit insanlar için Önemli ulaşım akslarının Şişli den geçmesi, Dolmabahçe-Bomonti-Kağıthane tünelllerinin kesişim noktasında olması, bu bölgeye ulaşımı kolaylaştırdı ve Şişli, hem yaşam, hem eğitim, hem de iş alanı olarak ideal bi konuma ulaştı. Günde yaklaşık 2-3 milyon kişinin etkileşimde olduğu Şişli, yatırımcıların da gözdesi AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile Şişli, giderek değerlenen bir hayat tarzı vadediyor.

12 ŞİŞLİ BOMONTİ DE YAŞAM PROJESİ DENİNCE, AKLA ELYSIUM GELİR.

13 ULAŞIM ETKİNLİK 1 Osmanbey Metro 2 Taksim Metro 3 Mecidiyeköy Metro 4 Levent Metro 5 Yenikapı Metro (Marmaray) 6 Beşiktaş İskelesi 7 Kabataş İskelesi 8 Mecidiyeköy Metrobüs 9 Zincirlikuyu Metrobüs 10 Boğaziçi Köprüsü 37 İstanbul Modern 38 Vodafone Arena 39 Küçükçiftlik Park 40 Santral İstanbul 41 Volkswagen Arena 42 Babylon 43 Bomonti Bira Fabrikası TEM MASLAK 19 UNIQ İSTANBUL 41 VOLKSWAGEN ARENA TEM 18 İSTİNYEPARK AVM ALIŞVERİŞ SAĞLIK 11 City s Nişantaşı 12 Feriköy Pazarı 13 Cevahir AVM 14 Zorlu AVM 15 Kanyon AVM 16 Akmerkez AVM 17 Demirören AVM 18 İstinyePark AVM 19 Uniq İstanbul YEME - İÇME 20 Beymen Brasserie 21 Delicatessen 22 La Petite Maison 23 Anjelique 24 Papermoon 25 Lucca 26 Bebek Balıkçısı 27 Zuma 28 Bosphorus Grill 29 Ulus Any 31 Unter 32 Gaspar 33 Soho House 34 Gram 35 North Shield 36 Yeni Lokanta 44 Amerikan Hastanesi 45 Acıbadem Hastanesi - Fulya 46 Şişli Etfal Hastanesl 47 Florence Nightingale Hastanesi 48 Memorial Hastanesi EĞİTİM 49 İstanbul Bilgi Üniversitesi 50 Bahçeşehir Üniversitesi 51 Galatasaray Üniversitesi 52 Kabataş Erkek Lisesi 53 Özel Işık Lisesi 54 İTÜ Maçka Kampüsü E5 Eyüp KAĞITHANE 40 SANTRAL İSTANBUL 49 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Haliç Köprüsü Tünel Girişi 5 YENİKAPI METRO (MARMARAY) Okmeydanı Perpa Tünel Girişi 42 BABYLON Tünel Girişi Çağlayan 2 TAKSİM METRO 22 LA PETITE MAISON 17 DEMİRÖREN AVM 36 YENİ LOKANTA 33 SOHO HOUSE 34 GRAM BEYOĞLU GASPAR 31 UNTER 35 NORTH SHIELD Karaköy 12 FERİKÖY PAZARI 20 BEYMEN BRASSERIE CITY S NİŞANTAŞI 39 KÜÇÜKÇİFTLİK PARK Tünel Girişi Levent 8 MECİDİYEKÖY METROBÜS 14 ZORLU AVM 3 MECİDİYEKÖY METRO 13 CEVAHİR AVM 43 BOMONTİ BİRA FABRİKASI ŞİŞLİ - BOMONTİ 48 MEMORIAL 46 ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ HASTANESİ 44 AMERİKAN HASTANESİ 47 FLORENCE NIGHTINGLE 1 OSMANBEY METRO HASTANESİ İSTASYONU 53 ÖZEL IŞIK LİSESİ 45 ACIBADEM NiŞANTAŞI HASTANESİ 15 KANYON AVM 9 ZİNCİRLİKUYU METROBÜS ARNAVUTKÖY 27 ZUMA 52 KABATAŞ ERKEK LİSESİ BEŞİKTAŞ 51 GALATASARAY ÜNİ. 28 BOSPHORUS GRILL 38 VODAFONE ARENA 50 BAHÇEŞEHİR ÜNİ. 6 BEŞİKTAŞ İSKELESİ 21 DELICATESSEN 7 KABATAŞ İSKELESİ 37 İSTANBUL MODERN 54 İTÜ MAÇKA KAMPÜSÜ Metro ya 850m 16 AKMERKEZ AVM 24 PAPERMOON 4 LEVENT METRO E5 23 ANJELIQUE Cevahir AVM ye 1km Üsküdar 29 ULUS ANY 10 BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ LUCCA BEBEK BALIKÇISI Zorlu AVM ye 4km Nişantaşı na 1km City s AVM ye 1,5km Kanyon AVM ye 3,5km Taksim e 2,5km

14 MERKEZİ KONUMU İLE HER YERE, SOSYAL İMKANLAR İLE HER ŞEYE YAKIN OLUN.

15 3 // YAŞAM & DETAYLAR

16 ELYSIUM ART ŞİŞLİ, RESEPSİYONA ADIM ATTIĞINIZ ANDAN İTİBAREN SİZLERİ SANATLA KARŞILIYOR VE BURADA YAŞAMANIN AYRICALIĞINI HİSSETTİRİYOR.

17

18 ELYSIUM AYRICALIĞINI, EN İNCE DETAYLARDA BİLE YAŞAYACAKSINIZ.

19 SANATIN DOKUNUŞLARIYLA, EVİNİZİN HER YERİNDE, HER SANİYE ÖZEL HİSSEDİN.

20

21 KOMPAKT TASARIM ANLAYIŞIYLA, ŞEHİR YAŞAMININ TADINI ÇIKARIN.

22 MİMARİ DETAYLAR, SİZLERİ HUZUR VE KONFORA DAVET EDİYOR.

23 GELENEKSEL HATLARIN MODERN ÇİZGİYLE BULUŞTUĞU ÖZEL TASARIM BANYO.

24 ÇOK KATLI KULE (HIGH TOWER) MANTIĞINDA TASARLANMIŞ OLAN ELYSIUM ART ŞİŞLİ DE, DAİRELERİ BİRLEŞTİRME OPSİYONU/MODÜLER SİSTEM İLE ARZU ETTİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE BİR YAŞAM ALANINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

25 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR

26 BİRÇOK FARKLI SOSYAL AYRICALIKLA, ZAMANIN KEYFİNİ ÇIKARIN, KENDİNİZİ ŞIMARTIN.

27 SOSYAL TESİS Evinize bir adım mesafedeki cafede kahvenizi yudumlayabilir, yakınlarınızla keyifli sohbetler edebilirsiniz.

28 AÇIK / KAPALI HAVUZ İster serinleyin, ister güneşlenin, açık veya kapalı havuzda mavinin rahatlığını keşfedin.

29 FITNESS CENTER Dinamik ve fit bir yaşam sürmeniz için tabii ki vazgeçilmeziniz fitness.

30 SAUNA VE BUHAR ODASI Yoğun iş hayatının yarattığı stresten arınabilir, kendinizi tazeleyebilirsiniz.

31 PLAYSTATION ODASI Eğlenceyi uzaklarda aramayın; PlayStation odasında oyun oynayıp günün stresini atabilirsiniz.

32 VİTAMİN BAR İyi hissetmek için gerekli vitamin ve enerji ihtiyacınızı burada karşılayabilirsiniz.

33 SERGİ VE ORGANİZASYONLARIN YENİ GALERİSİ ELYSIUM ART ŞİŞLİ Elysium Art Şişli, sanatı sadece bina özelinde sergilemekle kalmıyor, sanatseverlere de destek veriyor. Proje içerisinde bulunan galeri alanı ile, birçok sanatçı tasarımlarını burada sergileme fırsatı bulacak. Galeri sadece sanat sergilerine değil, birçok event ve organizasyona da ev sahipliği yapacak.

34 5 // OFTON İNŞAAT

35 OFTON Ofton İnşaat, 2003 yılında İsmail Hakkı Altun ve Yusuf Şimşek in bir araya gelmesiyle kurulmuş olan Konsept İnşaat Projeleri şirketidir. Her iki eş başkan da 1980 senesinden beri inşaat sektöründe kendi şirketleri ile farklı proje ve faaliyetlerde bulunmuş, daha sonra deneyim ve güçlerini birleştirme kararı almışlardır. Bu güç birliğinin getirdiği deneyim ve uzmanlıkla, kuruluşundan bu yana Ofton İnşaat günü yakalayan projeler geliştirmektedir. Elysium Elit Koşuyolu Yaptığı her projede ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel değişimlerini yakından takip edip, ihtiyaca yönelik esnek çözümler sunarken, yaşam kalitesi standartlarını da yukarı çekmeye özen göstermektedir. Bu amaçla Ofton İnşaat, şehrin merkezlerinde bölge coğrafyasının zemin özelliklerine uygun, alt ve üst yapıları en son teknolojilerle kurulu, deprem yönetmeliğine uygun, arazinin gerektirdiği inşaat tekniği göz önünde bulundurularak dayanıklı, güvenli ve çağdaş yaşam alanları geliştirmektedir. Ofton İnşaat ın faaliyetlerinin; ön projelendirme, tasarım ve şantiye aşamaları nitelikli teknik kadrosu tarafından kendi bünyesinde yürütülmektedir. Bu sayede proje süreçlerinde hızlı şekilde ilerleyerek müşterilerine eksiksiz anahtar teslim mekanlar sunmaktadır. İstanbul un merkezlerinde Elysium markası ile oluşturduğu farklı yaşam konseptleriyle müşterilerine şehrin dinamiğinde konforu yakalayabilme olanağı sunarken, şehirde yaşamayı seçenler ve yatırım yapmak isteyenler için de ilk akla gelen firmalar arasında yer almaktadır. %100 müşteri memnuniyetini ön planda tutarak projeleri söz verilenden erken teslim edebilmek firmanın öncelikli hedeflerinden biridir. Double Tree by Hilton Beyoğlu Öte yandan, bünyesinde oluşturduğu Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetler yürütülmektedir. Şehir merkezlerinde inşa ettiği ve dünyaca tanınmış uluslararası otelcilik markalarının işletmeciliğini üstlendiği otel binaları ile ülke turizmine de katkıda bulunmaktadır. Yapılan projeler içinde; Otel, Residence, Lüks Konut ve A Plus ofis alternatifleri bulunmaktadır. TAMAMLANAN PROJELER Elysium Serene Kandilli Elysium Next Plaza Piyalepaşa Elysium Suites Taksim Elysium Studios Taksim Elysium Fantastic Bomonti Elysium Residence Taksim Elysium Cool Kurtuluş Elysium Garden Alemdağ Elysium Life Samandıra Elysium Residence Bomonti Elysium Park Alemdağ Elysium Apartments Ortaköy DEVAM EDEN PROJELER Elysium Art Şişli Elysium Elit Koşuyolu Elysium Apartments Ortaköy Double Tree by Hilton Beyoğlu Ofton Merter Otel Projesi Caratpark Hotel Taksim Elysium Miramar Bodrum Elysium Serenity Kandilli

36 ELYSIUM ART ŞİŞLİ OFTON İNŞAAT, bu katalog ve içeriğinde kullandığı görseller ve açıklamalar ile genel proje konsepti ve yapım teknikleri konusunda müşterilerine ön talep toplamaya yönelik ön bilgi sunmayı amaçlamaktadır. Proje konsepti konusundaki tercihleri nedeni ile olabilecek tüm değişiklikler OFTON İNŞAAT ın inisiyatifinde olup, inşaatın yapımına başlama izni alınma aşamasındaki yasal ve idari gereklilikler nedeniyle firma değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

37

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

ELYSIUM BOMONTI. Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future

ELYSIUM BOMONTI. Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future ELYSIUM BOMONTI Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future Hoş Geldİnİz Uluslararası tanınan Mimar Sabri Paşayiğit tarafından tasarlanan Elysium Bomonti, eşsiz görünümlerini maksimize etmeye yöneliktir,

Detaylı

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun.

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun. ŞEHİR BİZİMLE TAZELENİYOR Şehir kalabalık. Şehir gri. Şehir yorucu. Hepimizin olduğu gibi şehirlerin de tazelenmeye ihtiyacı var. Tazelenmek için de taze fikirlere Tam yerinden başlıyoruz tazelemeye. Şehrin

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Şişli, şehir hayatının içinde, hayatın ritminden uzaklaşmadan, kültür-sanatla iç içe yaşamak isteyen kozmopolit insanlar için...

Şişli, şehir hayatının içinde, hayatın ritminden uzaklaşmadan, kültür-sanatla iç içe yaşamak isteyen kozmopolit insanlar için... Şişli, şehir hayatının içinde, hayatın ritminden uzaklaşmadan, kültür-sanatla iç içe yaşamak isteyen kozmopolit insanlar için... Önemli ulaşım akslarının Şişli den geçmesi, Dolmabahçe - Bomonti - Kağıthane

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer.

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki

Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki hem İstanbul un merkezinde olsun hem şehrin stresinden uzak olsun; hem zengin sosyal imkanları olsun hem lokasyonu bana uygun olsun; ailem için mutlu ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa

SATILIK / İstanbul-Avrupa SATILIK / İstanbulAvrupa Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD ARNAVUTKÖY SAHİLE YAKIN 450M, 6 KATLI ESKİ ESER Tüm Bina REF: 40689674967 450 890 Bomonti İstanbulAvrupa / Şişli SATILIK DENİZ

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

İstanbul İstanbul. Beyoğlu 14. Beyoğlu. Kültür & Sanat 16. Culture & Art 16. Shopping 18. Alışveriş 18. Entertainment 20.

İstanbul İstanbul. Beyoğlu 14. Beyoğlu. Kültür & Sanat 16. Culture & Art 16. Shopping 18. Alışveriş 18. Entertainment 20. 8 İstanbul Beyoğlu İstanbul 10 10 14 Kültür & Sanat 16 Alışveriş 18 Eğlence 20 Tarih 22 Elysium Soul Beyoğlu 34 Sosyal Hayat 40 Ofton İnşaat Harita 8 Beyoğlu 14 42 42 Culture & Art 16 Shopping 18 Entertainment

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... George A. Moore Konum Konsept Daire Planları Sosyal Yaşam İletişim 3-8 9-10 11-16 17-30 32 İstanbul'un yeni çekim

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

%100 HAYAT Nidapark Bomonti de

%100 HAYAT Nidapark Bomonti de %100 HAYAT Nidapark Bomonti de Hep yaşamak istediğiniz hayat, tam yaşamak istediğiniz yerde. %100 HAYAT Nidapark Bomonti de 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul un prestij sahibi semti Bomonti, şehrin

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

232 NARLIDERE PREMIUM

232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM Bütün PREMIUM ayrıcalıklar sizin için bir arada! 232 PREMIUM NARLIDERE yaşayacağı evden çok daha fazlasını hayal edenlere... ÜÇKUYULAR VAPUR İSKELESİ İNCİRALTI

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR.

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR. KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR. Yenilikçi fikir ve faaliyetleriyle projeler yaratıp her zaman profesyonellerle çalışmanın vermiş olduğu güven ve insana hizmet anlayışı ile yola çıkan KLK YAPI, satış öncesi

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

AKFEN YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ

AKFEN YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ AKFEN YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ İçindekiler Proje Bölgesi Konumu Teklif ve Süreç Mutabakat ve Sözleşme Süreci Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Akfen Holding Kimdir? Sampaş

Detaylı

Şehri yaşamanın yeni adresi

Şehri yaşamanın yeni adresi Şehri yaşamanın yeni adresi Seba tecrübesi, sizi İstanbul un kalp atışlarını dinleyeceğiniz yepyeni bir yaşama davet ediyor. Şehrin yeni yaşam merkezinde yükselen Seba Suites, konumu ve sunduğu olanaklar

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir. Suyun Kıyısında 03 Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir. 04 05 Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü

Detaylı

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır. 15 ten bugüne... Dandin İnşaat 15 yılından bugüne Kayseri ve civarında sektöründe. kuşak inşaat firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız; konut, alt yapı ve üst yapı konularında yüzlerce

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova SATILIK / İstanbulAvrupa / Yalova Alipaşa İstanbulAvrupa / Silivri SİLİVRİ KÜÇÜK KILIÇLI TEM E YAKIN 46 DÖNÜM ARSA REF: 40664777769.0.000 TL Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD SAHİLE YAKIN

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

vistanbul un kalbinde yerinizi alın. vistanbul un kalbinde yerinizi alın. Şehrin en prestiji ve nezih bölgesinde. Metro, metrobüs, hem deniz, hem kara toplu ulaşımına inanılmaz yakınlıkta. Sadece çalışanlarınız için değil müşterileriniz için

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Başarının sinerjisi 360 derece hayat...

Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Zamanın ve Mekanın En Değerli Nitelikleri... Life Maslak. of Nasıl bir hayat? Kalabalıkların içinde, hayatın akışına kapılıp gidenlerin yaşadığı bir hayat mı, kendinizi

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

0212 48220 20 20 20 parimamerter.com

0212 48220 20 20 20 parimamerter.com Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No: 8, 34010 Cevizlibağ / İstanbul T: 0212 482 20 20 F: 0212 482 21 61 info@parimamerter.com feryapi.com 0212 48220 20 20 20 parimamerter.com 2 3 TAM YERiNDE! Merter E5'in

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

AKFEN HOLDİNG YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ

AKFEN HOLDİNG YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ AKFEN HOLDİNG YENİ KORE ŞEHİTLERİ KENTSEL YENİLEME TEKLİFİ İçindekiler Proje Bölgesi Konumu Teklif ve Süreç Mutabakat ve Sözleşme Süreci Yeni Kore Şehitleri Projesinin Avantajları Akfen Holding Kimdir?

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu... Kentsel Yaşamın Yükselen Değeri HAKKIMIZDA Firmamız; tasarım, uygulama, müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile anahtar teslimi çözümler üreten, güçlü yapısı ve dinamik kadrosu ile çok sayıda

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu SATILIK / İstanbulAvrupa / İstanbulAnadolu Acıbadem İstanbulAnadolu / Kadıköy ACIBADEM DE DENİZ MANZARALI + DAİRE REF: 0690760 0 8 9 Katlı 80.000 TL 98 Çeliktepe 800.000 TL ÇELİKTEPE DE KOMPLE BİNA FIRSAT

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

SMK TOWER İş Yaşamınızın Kalitesini Arttırmaya Geliyor!

SMK TOWER İş Yaşamınızın Kalitesini Arttırmaya Geliyor! SMK Grup bünyesinde topladığımız proje geliştirme, müteahhitlik, gayrimenkul ve inşaat sektörlerindeki faaliyetlerimizi, 2004 yılından bu yana istikrarla arttırıyor, güven dolu iş ortaklıklarına imza atıyoruz.

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI

ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI İstanbul surları semti çevreler ve semtin bir bölümü suriçi diye tabir edilir. Semt ismini, surların Mevlevihane Kapı ile Edirnekapı arasında bulunan ve Bizans döneminde Ayios

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

YAPI ELİT.  da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM ELİT YAPI www.karanyap.com.tr da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM ELİT Gülümseyin Sizi şehrin stresinden, trafikten ve kalabalıktan uzaklaştıracak, aynı zaman da şehir merkezine trafiksiz kısa sürede ulaştıracak,

Detaylı

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern Fonksiyonel Minimal Modern Futurist TASARIMINI MODERN YASAMIN... IZLERINDEN ALAN... BIR OPTIMUM PROJESI Kompakt Kurtköy de yeni bir yaşam meydana geliyor: Alışveriş ve yeme içme alanları, sosyal donatıları

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı