SPORU HERZAMAN DESTEKLİYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SPORU HERZAMAN DESTEKLİYOR"

Transkript

1 ALTINDAĞ:BODRUM BELEDİYESİ SPORU HERZAMAN DESTEKLİYOR Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ a ziyaret Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ile Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bodrum daki sportif faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Bodrum daki kış turizmine de değinildi. Sportif etkinliklerin önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ: Bodrum, sportif etkinlikler açısından önemli bir kent. Özellikle yaz aylarında gençlerimizin kendilerini geliştirilebilecekleri birçok sportif etkinlik var. Bu, onlar için her zaman bir avantaj. Bu nedenle de Bodrum Belediyesi olarak sporla ilgili her konuyu önemsiyoruz. dedi.

2 2 FİLM BİRDEN BOFSAD Bodrum Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği 2015 yılının ilk etkinliğini sinemaya ayırdı Bodrum dan genç bir sinema yönetmeni Fatih Büyüksarı nın ve filmlerinin tanıtıldığı etkinlik izleyicilerden büyük beğeni topladı Bodrum 1. Amatör film gösterimi günlerinde Fatih Büyüksarı çektiği Dönüş ve Her Şey Yolunda adlı iki filmini sinemaseverlere sundu. Delfi Otel de filmi izlemeye gelenler yönetmen ile sohbet imkânı bularak kısa bir söyleşi gerçekleştirdiler.

3 Kısa film gösterimi programında konuşan BOFSAD Başkanı Hakan Çağlar; İlk gösterimini yapacağımız bu kısa filmlerin ilerdeki günlerde de yapacağımız gösterimlerle Bodrum un kış gecelerine renk getireceğini umuyorum dedi. Sinemaseverler ilk önce çekimleri İstanbul da yapılmış olan dram konulu ve Fatih Özdil, Cansu Carsılmaz, Hasan Cingiz, Erdinç Büyüksarı, Murat Ogan, Özcan Polat ın oyunculuklarını sergiledikleri Her Şey yolunda isimli filmi seyrettiler. İlk filmden sonra yapılan söyleşide Her Şey Yolunda kısa filminin Empati kurularak yapıldığına değinen Büyüksarı; Filmlerimin daha çok sinemaseverlere sunarak izleyici ile buluşmak hedeflerim arasında. Siname salonları, okullar ve buna benzer salonlarda gösterilmesi en büyük hayalim. Bu gün burada izlediğiniz film diğer salonlarda da gösterime girerse yapılan olumlu veya olumsuz eleştiriler ile kendimi daha da geliştirebileceğim inancındayım dedi. İkinci gösterimde Bodrum da geçen ve bir ailenin dramını konu alan kısa filmde İlçede yaşamakta olan Hayal Kara, Ahmet Hıdır, Nilüfer Kul ve Ömer Çakır rol almışlar. Senaryo & Yönetmen: Fatih Büyüksarı, Görüntü Yönetmeni: Tuncay Özdal ın hazırladığı kısa film gösterim sonunda izleyiciler tarafından büyük alkış aldı Genç yetenekler desteklenmeli 2 Filmin ardından programda, bir bilgilendireme konferansı da verildi. Kısa film çalışmaları hakkında bilgi veren YönetmenFatih Büyüksarı İstanbul ve Bodrum da yapılan kısa filmler konusundaki sorulara cevap verdi. BOFSAD Başkanı Hakan Çağlar; Genç yetenekler tarafından yapılan kısa filmlerde her geçen yıl daha güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Sinemamızın genç yeteneklere daha çok destek vermesi, fırsatlar tanıması gerektiğini düşünüyorum dedi. Yönetmen Fatih Büyüksarı ya başarılı filmlerinden dolayı BOFSAD Başkanı Hakan Çağlar tarafından bir plaket sunuldu. Salonda bulunan oyuncular ve yönetmen daha sonra toplu

4 fotoğraf çekilerek bir sonraki Bodrum Amatör film gösterimi günlerinde buluşmak üzere ayrıldılar. FATİH BÜYÜKSARI KİMDİR? Fatih Büyüksarı 1983 yılında doğdu. Bodrum Lisesi nde okudu. istanbul Digital Film Academy de sinema eğitimi aldı. Turizmci, ön büro elemanı olarak çalışıyor. Sinemaya gönül vermiş genç yönetmen bugüne kadar 9 kısa film çekti. İleride uzun metraj filmler de çekmek istiyor.

5 KALP KRİZİ GEÇİREN, FATİH BOZOĞLU NUN DURUMU İYİ Bodrum Gündem gazetesi sahibi ve Kent Tv Sokağın Sesi programının yapımcısı-sunucusu gazeteci arkadaşımız Fatih Bozoğlu, ziyaret için gittiği Bolu da geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde önce Ankara ya giden Bozoğlu, Ankara dan ziyaret amacıyla Bolu daki akrabalarının yanına gitti. Bozoğlu önceki akşam burada rahatsızlanınca Bolu izzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi ne kaldırıldı. Bozoğlu nun yapılan ilk tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Acil ameliyata alınan Bozoğlu nun kalbine üç adet stent takıldı. Anjio operasyonundan sonra Kardioloji Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Fatih Bozoğlu nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bozoğlu nun tedavisine araştırma hastanesinin yoğun bakım ünitesinde devam edildiği öğrenildi. Öte yandan Bozoğlu nun eşi gazeteci Çiçek Bozoğlui sosyla medya üzerinden sevenlerine eşi hakkında Yarın daha mutlu bir gün olacak ailem için Bolu izzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi Fatih in durumu iyi. Yarın inşallah odaya çıkarıyorlar. Doktoru ve yoğun bakım hemşireleri tüm hastalara aynı ilgi ile bakıyorlar. Pırıl pırıl bir hastane, Uzak yoldan geldiniz deyip boş odada dinlenebileceğimi bile söylediler. Hala vicdan sahibi bireylerin olduğunu görmek inanılmaz iyi geldi. İnsanlık ölmemiş çok şükür ifadeleriyle duygularını paylaştı. Gazeteci meslektaşımız Fatih Bozoğlu na geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, en kısa sürede yeniden sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini diliyoruz.

6 BOZOĞLU AİLESİ KAZA GEÇİRDİ Kurban Bayramı tatili için ailesi ile birlikte Bolu ya giden Gazeteci ve Yazar Fatih Bozoğlu nun ailesi trafik kazası geçirdi. Yeni aldıkları otomobille baba ocağına giden Fatih Bozoğlu Kurban Bayramını Bolu da geçiriyordu. Çocukları da yanına alarak otomobille dolaşmaya Çiçek Bozoğlu Mudurnu yolunda bir kamyonla çarpıştı. Otomobil neredeyse hurdaya döndüğü kazada araçta bulunan Çiçek Bozoğlu, Özgür Devrim Bozoğlu ve Barış Tan Bozoğlu yara almadan kurtuldu. Olayın ardından, sosyal medya üzerinden sevenlerine durumu haber veren Fatih Bozoğlu, Sevgili eşim Çiçek Bozoğlu evlatlarım Özgür Devrim Bozoğlu ve Barış Tan Bozoğlu bu sabah çok büyük bir kaza yaptılar. Çok şükür üçünün de sağlıkları çok iyi. Dişimizden tırnağımızdan ayırarak aldığımız 99 Şahin de pert oldu dedi. Bodrum Güncel Haber olarak bizlerde Bozoğlu ailesine geçmiş olsun diyoruz.

7 Madalya Aldılar ve Sertifikalarını Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel program kapsamında Bodrum da yaşayan engelli gençlere verilen yüzme ve basketbol kursları sona erdi. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol antrenörü Kemal Partal ve yüzme antrenörü Yavuz Karahasanoğlu tarafından verilen eğitimlere katılan 20 gence kursa katıldıkları için madalya ve sertifika verildi.gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu nda düzenlenen törene öğrenciler, aileleri ve Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu katıldı. Madalya ve sertifikalarını alan öğrenciler antrenörleri ile birlikte pasta kestikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. Madalya ve sertifikalarını alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, eğitimleri veren antrenörler Kemal Partal ve Yavuz Karahasanoğlu nun yanı sıra Fatih Uzunlulu nun da heyecanı gözlerden kaçmadı.

8 BODRUM KALESİNDE JAZZ RÜZGARI Bodrum da, sahne alan Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio su cajj severlere güzel bir gece yaşattı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen üçüncü konserde Fatih Erkoç ile Kerem Görsev Trio sahne aldılar. Yaklaşık bin kişinin hayranlıkla izlediği konserde caz müziğinin değişik örneklerini büyük bir hayranlıkla izlediler. Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ; Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

9 Bodrum-Kos Dostluk, Gecesi Muhteşemdi Dans Türk-Yunan Kültür organizasyonu ile Kos adasından Bodrum a gelen 20 Yunanlı, Denizce Restaurantında Bodrum Dans Kulübü üyeleriyle buluştu. Yılda 3 defa buluşmanın gerçekleştiğini söyleyen Bodrum Dans Kulubü başkanı Fatih Özvezneci ve Kos adasındaki dans okulunun başkanı Giannis Mastoros, Amacımız Türk ve Yunan halklarının kaynaşması, dostluk içinde yaşamaları dediler. Kos adasından gelen Mousika Taxidia grubunun çaldığı müzik ile Kos tan gelen dostlarıyla gece boyunca sirtaki yapan Bodrumlular, Denizce restauantta geç saatlere kadar eğlendiler. Yunan dansları öğretmeni Giannis Mastoros, Bodrumlu bayanların sirtakiye bu kadar çok ilgi göstermesinin, kendileri için gurur kaynağı olduğunu söyledi 17 Mayıs ta Bodrum dan Kos adasına 500 kişilik bir kafileyle

10 gideceklerinin söyleyen Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, vize problemlerinden şikayetçi oldu. Bu gece burada bulunan dostlarımızın gümrükten geçmesi 10 dakika sürdü. diyen Fatih Özvezneci, Daha önce karşıya biz gittik sadece 25 kişiydik. Gümrükten geçmemiz 4 saatten fazla sürdü. Dostlarımızın bu sorunu halletmesini istedik. diye konuştu. Bodrumda Türk dostlarla dans etmenin kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyleyen Kos adasından gelen Yunanlılar, Dans kültürünün bizi birbirimize yaklaştırması çok güzel. Müzk ve dans eşliğinde anlaşmak güzel dediler. Bodrum Olay, Ercan Vuranlar

11 sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak çeşitli ülkelere ait çok sayıda sahte para nın, 14 zanlı ile birlilte polis tarafından ele geçirildiğini bildirdi. Bu konuda Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama metni şöyle: İlimiz konumu itibariyle turizm bölgesi olması nedeniyle nakit para ile alışveriş yapılan eğlence mekanı, restaurant, market, büfe, alışveriş merkezleri ile halk pazarlarında yoğun hareketlilik yaşanmaktadır. Bu hareketliliği fırsat bilen suç organizasyonlarının vatandaşlarımızın alınteri ve emeklerine göz dikerek, yoğun hareketlilikten istifade etmek suretiyle piyasaya sahte para sürme gayretleri içerisinde oldukları değerlendirilmiş, Muğla Emniyet Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce SAHTE PARA suçu ile mücadeleye yönelik projeli çalışma başlatılmış, 5 ay süre ile sürdürülen çalışma neticesi 04 Mart 2014 günü Milas ilçemiz ile İstanbul ve İzmir illerinde düzenlenen operasyon da; S. D. M. Y. S. B. M. D. Ş. G. E. Ç. Ç. A. N. K. E. İ. S. A. M. M. M. L. E. G. E. A. isimli 14 şüpheli yakalanmıştır. OPERASYON KAPSAMINDA; 251 ADET SAHTE 100 ABD DOLARI 135 ADET SAHTE 100 TL. 48 ADET SAHTE 200 TL. 7 ADET SAHTE 50 TL. 3 ADET SAHTE 20 TL.

12 1 ADET SAHTE 10 TL. 1 ADET SAHTE SÜRÜCÜ BELGESİ, 10 GRAM BONZAİ MADDESİ, 3 ADET UYUŞTURUCU HAP ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheliler Piyasaya Sahte Para Sürmek suçundan Milas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir. Halkımızın alın teri ve emeklerine göz diken suç odakları ile mücadele halkımızın da desteği ile aralıksız olarak devam edecektir. Suç ve suçlularla mücadelede verdikleri desteklerden dolayı Sayın Muğla halkımıza ve basın mensuplarımıza şükranlarımızı iletiriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

13 MEHMET KOCADON A BERLİN DEN EN İYİ TURİZM BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ Tourexpi Destination Management 2014 ödülleri 05 Mart 2014 tarihinde ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı nda sahiplerini buldu. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon fuarda, En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı ödülünü aldı. Yerli ve yabancı kişinin oylarıyla belirlenen ödüller sahiplerine AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile yerli ve yabancı turizm otoritelerinin katıldığı Türkiye Standındaki törende takdim edildi. Töreni çok sayıda yerli ve yabancı televizyon ve basın mensubu takip etti. Geleneksel Tourexpi Destination Management Ödülleri özellikle Türkiye, Avrupa, Rusya, Balkan Ülkeleri ve Orta Doğu turizm profesyonelleri tarafından yakından takip edilen çok prestijli bir organizasyon olarak biliniyor. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, takdir edildiği En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı dalındaki ödülünü Avrupa-Türkiye Turizm Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner in elinden aldı. Kocadon, Bodrum un Çin, Hindistan, Avrupa ve Balkanlarda ilgi çekmesini sağladı Avrupa Türkiye Turizm Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, ödül töreninde yaptığı konuşmada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

14 Kocadon un, özellikle son yıllarda yaptığı başarılı altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına dikkat çekerek şunları söyledi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, son yıllarda yaptığı olağanüstü çalışmalarla Bodrum Yarımadası nı tur operatörleri, uçak şirketleri ve turizm yatırımcılarının nezdinde kurumsal bir yapıya kavuşturmuştur. Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanlığını da yürüten Sayın Mehmet Kocadon, uluslararası düzeyde yaptığı tanıtımlarla Bodrum un Çin, Hindistan, Avrupa ve Balkan Ülkelerinde ilgi çekmesini sağlamış, böylelikle farklı turist kitlelerini Bodrum a çekmeyi başarmıştır. Mehmet Kocadon Bodrum Belediye Başkanlığı döneminde Bodrum un bütün altyapısı yenileyerek insan sağlığı açısından son derece tehlikeli, kanserojen olan asbest boruları değiştirmiş, Bodrum ve Gümbet te hayata geçirdiği kentsel projelerle yeni meydanlar oluşturmuştur. Sayın Mehmet Kocadon bunun yanında Bodrum da yaptığı çalışmalarla Bodrum un Akdeniz ve Ege çanağının en önemli yatırım bölgelerinden biri haline gelmesine, turizmin geleceğinde büyük ümit vaat eden destinasyon olarak bir ilgi odağı haline dönüşmesine katkı yaparak, Bodrum dan ayrılan tur operatörlerinin tekrar Bodrum a dönmelerini sağlamıştır. Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum halkının, özellikle çocukların ve gençlerin turizme kazandırılmasında yaptığı çalışmalardan dolayı En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı Ödülüne layık görülmüştür. Kendisinin başarılarını yakından takip ediyor, artarak devam etmesini diliyoruz. Diğer ödüllerse şöyle;

15 En İyi Turizm Bölgesi Valisi: Rize Valisi Nurullah Çakır En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı: Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon En İyi Otel Sahibi: Kadir s Tree Houses Ağaç Evleri En İyi Otel Müdürü: Abu Dhabi Emirates Palace Genel Müdürü Buğra Berberoğlu En İyi Tur Operatörü / Seyahat Acentası: Karnak Tours BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen Oda ve Borsaların akreditasyon çalışmalarında, Bodrum Ticaret Odası 4.dönemde de en yüksek puanı alarak en başarılı odalar arasında ilk sırada yerini aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde

16 sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmalarında ilk defa akredite olanlar ile akreditasyonunu yenileyenler TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun elinden akreditasyon belgesi aldılar. 21 Oda/Borsa ile birlikte 5 yıldızlı hizmet verme noktasına ulaşan Oda/Borsa sayısı 152 ye ulaştı. Akreditasyon süreci devam eden 69 Oda/Borsanın da çalışmaları tamamlandığında bu sayı 221 i bulacak. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hedeflerinin 365 Oda/Borsanın tamamının akreditasyonlarını tamamlamaları ve 5 yıldızlı Oda/Borsa konumuna yükselmeleri olduğunu vurguladı. Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreter ve personelinin katıldığı törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri günden itibaren takip eden değil, yönlendiren, yol açan olmayı amaçladıklarını belirterek, akreditasyon sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığına işaret etti. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile birlikte sertifika törenine katılan BODTO Heyeti Türkiye deki 365 oda arasından en yüksek puanla A sınıfı akretidasyon belgesini Bodruma kazandırmanın gururunu yaşadı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası da törende ilk defa akreditasyon belgesi alan odalar arasında yer aldı. BODTO, 2007 yılında TOBB Akredite Oda/Borsa unvanını alarak Muğla ilindeki ilk oda, Ege Bölgesindeki üçüncü oda olmuştu. Her sene yapılan denetimlerden başarıyla çıkan BODTO nun Akreditasyon Belgesi 2010 yılında ikinci kez yenilendi. 3 yıllık belge süresi sonrasında 29 Ağustos 2013 tarihinde yapılan akreditasyon denetimi sonucunda, BODTO 3 yıl geçerli akreditasyon belgesi yenilendi yılı denetimlerinde BODTO ülke genelinde en yüksek puanı alan Ticaret Odası olma özelliği taşıyor. 365 Oda arasında Bodrum Ticaret Odası Birinci

17 4 dönemde de en yüksek puanı alarak Türkiye nin en başarılı odalar arasında ilk sırada yerini alan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, 2006 yılından bu yana yaptıkları çalışmaların sonucu dört ay önce A Sınıfı Akreditasyon Belgesi aldıklarını ifade ederek; Akredite standartları sınıf sınıf. Bodrum Ticaret Odası olarak 365 oda içinde A Sınıfı Akredite olan on oda içinde yer alıyoruz. Bu bizim için büyük bir mutluluktur. İngiltere EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği nin işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya oda sistemlerinin en iyi uygulamalarını dikkate alarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modelini geliştirmiş ve 2005 yılına kadar projeyi İngiltere Odalar Birliği ile birlikte yürütülmekte. Amacımız Bodrum a en yüksek standardı kazandırmak. dedi. Akreditasyon Sertifika Töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Bodrum Ticaret Odasının yüksek standartlarda hizmet veren ve denetlemelerde en yüksek puanı aldığını belirterek Başkan Kocadon ve BODTO personelini tebrik etti. Yaklaşık bir saat süren konuşmasında Türk iş dünyası, ekonomi ve odalar ve Borsaları çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler veren Başkan Hisarcıklıoğlu, odaların yaptıkları çalışmaları üyelerine ve kamuoyuna mutlaka anlatmaları gerektiğinin altını çizdi. 365 odanın 2013 yılında yerel basında 99 bin kez, Ulusal basında da 24 bin kez yer aldığını, yabancı basında da 9 bin kez yer aldıklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, akredite olan oda/borsaların, 5 yıldızlı oda/borsa sayılacağını ifade ederek Bu belge, Londra da, Paris te, Berlin de oda/borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, bizim odalarımızda da üyelerimizin aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. 221oda/borsamız belgesini aldığında. Oda borsalarımızın yüzde 60 ı akredite olmuş hale gelecek dedi. İLK SERTİFİKALARINI ALAN 9. DÖNEM ODA / BORSALAR TOBB Birlik Merkezi nde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni nde ilk sertifikalarını alan

18 oda ve borsalar şöyle: Akhisar Ticaret Borsası, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Batman Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Bursa Ticaret Borsası, Çorlu Ticaret Borsası, Erdek Ticaret Odası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Kastamonu Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, Menemen Ticaret Odası, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Of Ticaret ve Sanayi Odası, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tire Ticaret Odası, Turgutlu Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Borsası, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası. Sertifikalarını Yenileyen Oda/Borsalar Yeniden akreditasyon sertifikası alan oda ve borsalar ise şunlar: Bodrum Ticaret Odası, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası,Adana Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, Balıkesir Ticaret Odası, Giresun Ticaret Borsası, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Karacabey Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Ticaret Borsası, Kocaeli Ticaret Odası, Karapınar Ticaret Borsası, Kayseri Ticaret Odası, Ereğli ( Konya ) Ticaret Borsası, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Kuşadası Ticaret Odası, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Borsası, Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Biga Ticaret Borsası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası. Akreditasyon Sistemi Nedir? Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda

19 Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen Oda ve Borsaların akreditasyon çalışmalarında, Bodrum Ticaret Odası

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI EĞİTİME DAHA FAZLA KATKI VERECEK

BODRUM TİCARET ODASI EĞİTİME DAHA FAZLA KATKI VERECEK BODRUM TİCARET ODASI EĞİTİME DAHA FAZLA KATKI VERECEK Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 2014 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Önceki gün Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen

Detaylı

Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu!

Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu! Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu! Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan yoğunluk vatandaşları çileden çıkartırken konu CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar tarafından meclis gündemine taşındı.

Detaylı

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Organik et ve süt ürünlerine talebin artığına dikkat çeken LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Organik besicilik uygulamaları sayesinde

Detaylı

ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN

ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi 23 Nisan mesajı ile Genel Merkez ve Tüm Şubeler adına yapılan basın açıklaması ekte bilgi ve değerlendirmenize

Detaylı

Başkan Kocadon, Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na katıldı

Başkan Kocadon, Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na katıldı Başkan Kocadon, Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na katıldı İstanbul da düzenlenen Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı na (CATHIC) konuşmacı olarak katılan Bodrum Belediye

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada

BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada BODRUM TİCARET ODASI 365 Oda Arasında En Yüksek Puanla Birinci Sırada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen Oda ve Borsaların akreditasyon çalışmalarında, Bodrum Ticaret Odası

Detaylı

HASAN KABLI: BAŞKANLIK MAAŞIMI ALMAYACAĞIM

HASAN KABLI: BAŞKANLIK MAAŞIMI ALMAYACAĞIM HASAN KABLI: BAŞKANLIK MAAŞIMI ALMAYACAĞIM Bayramoğlu Hasan Kablı Maaşı ile Şoför esnafının çocuklarına burs verecek Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı seçildiği

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2016 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu ticari araç sahipleri için çalışma izin belgesi alma süresini ya kadar uzattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu ticari araç sahipleri için çalışma izin belgesi alma süresini ya kadar uzattı. UKOME DEN ŞOFÖR SEVİNDİREN HABER ESNAFINI Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu ticari araç sahipleri için çalışma izin belgesi alma süresini 31.03.2016 ya kadar uzattı. UKOME Kurulu 29.02.2016 tarihli

Detaylı

Bodrumspor, Silivri deplasmanında 1-1 berabere

Bodrumspor, Silivri deplasmanında 1-1 berabere Bodrumspor, Silivri deplasmanında 1-1 berabere Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Silivrispor ile 1-1 berabere kaldı. İstanbul Silivri Stadı nda oynanan

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2018 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

HABER 21 ODA/BORSA DAHA AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI

HABER 21 ODA/BORSA DAHA AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI 21 ODA/BORSA DAHA AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI sürecini başarıyla tamamlayan 21 oda/borsa daha akreditasyon belgesine kavuştu. çalışmaları süren 69 oda/borsa da sertifikasını aldığında 5 yıldızlı oda/ borsa

Detaylı

GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA TEKNİKLERİ

GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA TEKNİKLERİ GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA TEKNİKLERİ Bodrum Rotary Kulübü güzel ve etkili konuşmak isteyenler için bir etkinlik düzenliyor. 15 Mart tarihinde Bodrum Ticaret Odası BODTO Konferans Salonu nda düzenlenen etkinliğe

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI

BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI T.C. Bodrum Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası, 24 Eylül Pazar günü görkemli bir törenle açıldı. Açılışı Muğla Valisi Esengül Civelek, Türkiye Odalar ve Borsalar

Detaylı

KALP KRİZİ GEÇİREN, FATİH BOZOĞLU NUN DURUMU İYİ

KALP KRİZİ GEÇİREN, FATİH BOZOĞLU NUN DURUMU İYİ KALP KRİZİ GEÇİREN, FATİH BOZOĞLU NUN DURUMU İYİ Bodrum Gündem gazetesi sahibi ve Kent Tv Sokağın Sesi programının yapımcısı-sunucusu gazeteci arkadaşımız Fatih Bozoğlu, ziyaret için gittiği Bolu da geçirdiği

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki, Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserler kapsamında Halk müziği grubu Kardeş Türküler sahneye çıktı. Farklı

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU Faaliyet Adı AKDENİZ, EGE,DOĞU ANADOLU,İÇ ANADOLU, KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİ BASKETBOL ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 20-23 EKİM 2014 Yeri Alanya Konaklama Yeri * Özkaymak Select Resort Otel 07410 Avsallar/Antalya

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

bekliyor! Sahte tebrik kartlarına dikkat

bekliyor! Sahte tebrik kartlarına dikkat Siber suçlular bekliyor! bayramı Sahte tebrik kartlarına dikkat Dünyanın en büyük antivirüs yazılım kuruluşlarından ESET, Ramazan Bayramı döneminde yoğunlaşan tebrik ve mesaj trafiği nedeniyle bilgisayar

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER

2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER 2016 ANKARA İL SPOR MERKEZLERİ Büyüyen

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) 110050001 AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ HİZMETLİ (AĞRI / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 87,81939 87,81939 110110001 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (ANKARA / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 86,22335 86,22335 110140001

Detaylı

K U R U L K A R A R I Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010

K U R U L K A R A R I Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010 1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu nun 16/12/2010 tarihli toplantısında, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Tüzel

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması: Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kurulup faaliyete geçmemizden bu yana, 8 Mart

Detaylı

KILIÇDAROĞLU, GENÇ PARTİLİYE ROZET TAKTI

KILIÇDAROĞLU, GENÇ PARTİLİYE ROZET TAKTI CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, GENÇ PARTİLİYE ROZET TAKTI Muğla Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katılan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bodrumlu genç antrenör Kanat Özsert e bizzat CHP

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ 2010 TURİZM HABER BÜLTENİ 11 Kasım 2010 TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ Türkiye Seyahat Acenteleri ve Rehberler Meclisi Türkiye Turizm Meclisi 11/11/2010 TOBB 1 İNGİLTERE'DEKİ TURİZM OSKARINI TÜRK OTELİ KAZANDI

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TELİF HAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİKSEL BİLGİLENDİRME RAPORU (SERTİFİKA) Hazırlayan: İrfan Taylan ÇOKYAMAN OCAK 2013 ANKARA SERTİFİKA BÖLÜM İSTATİSTİKLERİ 2 1) SERTİFİKA

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KURUM ADI UNVANI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 75,69951 75,69951 310010019 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 73,21259

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

72. GENEL KURUL. TOBB Yayın No: 2016/277 ISBN: TOBB yayınları için ayrıntılı bilgi Yayın Müdürlüğünden alınabilir.

72. GENEL KURUL. TOBB Yayın No: 2016/277 ISBN: TOBB yayınları için ayrıntılı bilgi Yayın Müdürlüğünden alınabilir. 72. GENEL KURUL TOBB Yayın No: 2016/277 ISBN: 978-605-137-549-6 TOBB yayınları için ayrıntılı bilgi Yayın Müdürlüğünden alınabilir. Tel : (0312) 218 20 00 Faks : (0312) 218 20 64 internet : www.tobb.org.tr

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi

Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi Ünlü yönetmen ve tiyatro oyuncusu Harun Özakıncı ve tiyatro oyuncusu Ülkü Aşaröz evlerine hırsız girdiği haberini tiyatro sahnesinde

Detaylı

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 16/07/2014 TARİH VE 1642 SAYILI KARARININ EKİDİR.

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 16/07/2014 TARİH VE 1642 SAYILI KARARININ EKİDİR. ARŞİV HÂKİMLİK HÂKİMLİK Adıyaman 1. Sulh Ceza Mahkemesi Adıyaman 3. AC Adıyaman 3. AC Adıyaman SCH Adıyaman SCH Adıyaman 2. Sulh Ceza Mahkemesi Adıyaman 3.AC Adıyaman 3.AC Adıyaman SCH Adıyaman SCH Akhisar

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

19 MAYIS ÖN HAZIRLIK TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 9-10 Nisan 2005, Ankara

19 MAYIS ÖN HAZIRLIK TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 9-10 Nisan 2005, Ankara 19 MAYIS ÖN HAZIRLIK TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 9-10 Nisan 2005, Ankara 9-10 Nisan 2005 tarihinde Ankara Başkent Öğretmen evinde yapılan hazırlık toplantısına Elazığ, Adana, Antakya, Erzurum, Denizli,

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri'10 Projesi kapsamında 81 ilde bulunan 122 okulun makine/teçhizat donanım ihtiyaçları karşılanmıştır. Bununla birlikte proje çerçevesinde verilecek

Detaylı

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE RAKAMLARLA ALANYA YÜZÖLÇÜMÜ 2.751 KM² ORMAN ALANI 178.971 HEKTAR TARIM ARAZİSİ 26.129 HEKTAR AKDENİZ E KIYISI 70 KİLOMETRE BELEDİYE 17 KÖY

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

HABERLER.. Programı izlemek için tıklayınız.. SMARTPTS TRT DE CANLI OLARAK YAYINLANAN BİLİŞİM RÜZGÂRINDA..

HABERLER.. Programı izlemek için tıklayınız.. SMARTPTS TRT DE CANLI OLARAK YAYINLANAN BİLİŞİM RÜZGÂRINDA.. Bizden Haberler SMARTPTS TRT DE CANLI OLARAK YAYINLANAN BİLİŞİM RÜZGÂRINDA.. SmartPts Plaka Tanıma Sistemleri TRT de canlı olarak yayınlanan Bilişim Rüzgarı isimli programa konuk oldu. Programda SmartPts

Detaylı

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE 22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki S.NO 1 2 LİSTE BATI AKDENİZ GÜMRÜK VE TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ (ANTALYA) 1 Antalya

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Türk filmleri günü!..

Türk filmleri günü!.. Neşeyle kutladılar Beşiktaş Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kursları'ndan Bilgisayar Kursu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü neşeyle kutladı,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

NOSTALJİK TEKNELERLE TURİZM BALIKÇILIĞI

NOSTALJİK TEKNELERLE TURİZM BALIKÇILIĞI NOSTALJİK TEKNELERLE TURİZM BALIKÇILIĞI Başkan Mehmet Tosun Yalıkavak Beldesi nde balıkçıları ziyaret etti. Balıkçı barınağında balıkçılarla sohbet eden Başkan Mehmet Tosun, Bu işi turizme dönüştürebiliriz.

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER

FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER FAALİYET BİLGİ RAPORU FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Adı Faaliyetin Konusu Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) 2012 ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı Turizm Fuarı Messe Berlin GmbH

Detaylı