UETD Gençlik Kolları Faaliyet Raporu 2014/1

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UETD Gençlik Kolları Faaliyet Raporu 2014/1"

Transkript

1 UETD Gençlik Kolları Faaliyet Raporu 2014/1 Ocak-Haziran Yarıyıl Raporu

2 2 İçindekiler I. UETD Hakkında Gençlik Kolları Vizyonu... 4 Gençlik Kolları Misyonu Faaliyetlerimiz (kronolojik sıralama) Kamuoyu Duyurusu... 6 Birinci UETD Gençlik Kolları Bölge Başkanları Toplantısı... 7 Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Cağatay Kılıç ile Gençlik Buluşması Brüksel karşılaması Şubat Berlin Buluşması UETD Gençlik Kolları MKYK Toplantısı UETD Gençlik Makale Yarışması NRW Eyalet Meclisi Ziyareti UETD GK MKYK Toplantısı Avrupa Parlamentosu seçimleri bilgilendirmesi Nisan UETD Köln Gençlik Kolları Mısır daki idamları protesto etti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı ile buluşma UETD'nin Kuruluşunun 10. Yılı Kutlmasının Hazırlık Toplantısı Genç STK buluşması UETD' nin 10. Yıl Kutlama Töreni UETD Fikir Atölyesi Gençlik Kolları MKYK Toplantısı Genç İDSB katılımı Yasin Aktay konferansı... 38

3 3 I. UETD Hakkında UETD çoğulculuğa ve çok sesliliğe dayanan bir yönetim anlayışıyla, farklı görüşlere saygılı olunmasını önemseyerek ve merkezine insanı alarak değerlerimiz doğrultusunda kimliğimizi Avrupa'da güçlendirmek üzere 2004 yılında Köln'de kurulmuştur ve kuruluşundan itibaren Avrupalı Türklerin sesi olmuştur. Şubat 2013 Genelkurulunda tamamen yeniden yapılanan UETD yenilikci duruşuyla ayrıca kültürümüzden gelen çok kültürlülük olgusunu Avrupa'ya tanıtmak İslamofobya ve Ayrımcılıklara karşı etkin çalışma yürütmektedir. Farklılıkların toplum için bir zenginlik olduğunu benimsemiş kadrosuyla bilhassa Avrupa'da yetişmekteki gençlerimizi kimlik gelişiminde destekleyerek Avrupa'daki varlığımızı ve geleceğimizi genç nesil ile şekillendirmeyi ve BİR olarak yaşam projesine inanarak katkı sağlamayı hedeflemektedir. Özetle UETD'nin üç farklı boyutta şekillenen vizyonu şu şekildedir: İnsan Vizyonu: - Merkezine insanı alır. Din, mezhep farkı gözetmeksizin tüm insani değerleri benimser. - Coğrafi, kültürel ve etnik köken farklılıklarını zenginlik olarsk görür. Dünya Vizyonu: - Modern dönem ideolojik ayrışma ve çatışmaları tüm coğrafyalarda red eder. - Çoğulculuk ekseninde uzlaşı merkezli bir medeniyet hedefini benimser. Avrupa Vizyonu: - Demokrasi ve Avrupa değerlerini, insan hak ve özgürlüklerini benimser. - Avrupa'nın gücüne, yeteneğine ve misyonuna inanır.

4 Gençlik Kolları olarak Avrupa'daki Genç nesil arasında Ortaöğretim Gençliği, Üniversite Gençliği, Çalışan Gençlik farketmeksizin güçlü bir bağ oluşturarak, kökeninden ayrılmayıp Avrupa'ya aidiyet duygusunu pekiştirmesine ve BIR olup birarada yaşamın tadına varılmasına vesile olmaktayız. Gençlerimizin özgüvenli ve sahip olduklarının farkında olmalarının önem arz ettiği Avrupa'da, sosyal, kültürel ve siyasi alanda insani değerleri savunmaya ve devamında ayrımcılığa karşı örgütleyerek siyasi şuur ile parlamentolara katılımı teşvik noktasında çalışmalarda bulunmaktayız Gençlik Kolları Vizyonumuz Gençlik, Üniversite ve Spor alanında yürüttüğümüz ve ilerideki sayfalarda göreceğimiz çalışmalarız ile Birliğin ve Kardeşliğin adı olmak üzere, UETD Gençlik Kolları Vizyonumuz: 'Güçlü bir Gençlik, Güçlü bir Gelecek'dir. Güçlü bir Gençlik anlayışımız içerisinde ben merkezli değil, bizi esas alan anlayış ile hareket eden bir Gençlik. Özgüvenli, azimli ve istikrarlı bir Gençlik. Kendini açık ve net ifade edebilip, hem anadilimiz Türkçe'yi hemde yaşadığımız ülkenin diline çok dilliliğinin zenginliğinin farkında olarak sahip olan bir Gençlik. Bireysel kabiliyeti, birikim ve yeteneklerini ahlaki değerler ve mütevazilik nezninde toplumun BIR menfaatleri doğrultusunda kullanabilen bir Gençlik. Güven duyulabilen ve toplumsal iletişime önem veren bir Gençlik. Siyasi muhakemeye yeteneği var olan ve geliştirmeye azimli bir Gençlik. Adalet duygusunu benimsemiş ve adaletsizliklere karşı hareket edebilecek cesaret ve bilgi donanımına sahip bir Gençlik. Toplumsal değerlerimizi muhafaza ederek, farklı bakışaçılarına saygılı, empati sahibi hoşgörülü bir Gençlik. Kardeşlik çerçevesinde önce insan deyip, kesim farketmeksizin yardım elini uzatabilen bir Gençlik. Uyumlu, anlayışlı her kesimi kucaklayıcı açık görüşlü bir Gençlik. Birlikteyiz duygusuna değil, BIR'iz anlayışına sahip bir Gençlik. Geleceğin mimarlarından olacağının farkında, dini, ahlaki, ailevi, toplumsal değerlerini muhafaza ederek kendini hayatın her alanında geliştirmeye istikrarlı bir Gençlik.

5 5 Özetle arzuladığımız gençlik: "Bir Gençlik, bir gençlik, bir gençlik... Zaman bendedir ve mekan bana emanettir! Şuurunda bir gençlik" (N.F.K. ) 1.2 Misyonumuz Avrupa'nın geleceğinin bizlere emanet edileceğine inanarak attığımız adımlarda, her gencimiz bizim için ayrı bir değer ve öneme sahiptir. Bu bağlamda misyonumuz Almanya ve Avrupanın hangi köşesinde olursa olsun farketmeksizin, bütün genç kardeşlerimizin yanında olup, onların sorunlarını, hayata bakış açılarını, hayallerini tanıyıp, onların ve bilgiye dayalı bir sivil toplum hareketi mensubu olarak kendimizinde kimlik gelişiminde katkı sağlayarak güçlü bireyler olarak toplumda yer almaktır. Toplum içerisinde güçlü, cesaretli, donanımlı ve özgüven sahibi katılımcılar olmalarına vesile olarak, Avrupa'da BIR-Olma duygusunu tüm olanaklarımızı kullanarak desteklemekteyiz. Misyonumuzun bir diğer boyutu ise, Türkiye'nin yanısıra Avrupa Birliğinin ortak sistemi ile yaşadığımız ülkelerin tarihini, kimliğini, toplum felsefesini, okul sistemini, Demokrasi anlayışı, adalet sistemi ve bununla birlikte siyasi yapılanmasını iyi tanıyarak, bilerek ve siyasette yer alarak aktif aktör olup, değişimle katılımcı olarak katkı sağlamaktır. Konferanslarımız, düzenli ve rutin bölge toplantılarımız, sürekli gerçekleşen teşkilat içi eğitim kamplarımız, turnuvalarımız, şölenlerimiz, anket çalışmalarımız, gençlik buluşmalarımız gibi bir çok çalışmalar ile hak yolunda, halkımıza ayrım yapmaksızın hizmet etmektir.

6 6 1 Ocak 2014 Kamuoyu Duyurusu UETD Köln de teşkilat bölge başkanlarıyla 17 Aralık soruşturmalarıyla ilgili bir bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Eskişehir Valisi Sayın Asım Tuna, AKP Eskişehir Milletvekili Sayın Salih Kocabey ve AKP İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk iştirak ettiler. Türkiye deyaşanan olaylarla ilgili kamuoyuna açık duyuruda bulundular.

7 7 4 Ocak 2014 Birinci UETD Gençlik Kolları Bölge Başkanları Toplantısı 4 Ocak 2014 de UETD Genel Merkez de ilk düzenlemiş olduğumuz Bölge Başkanları toplantımızda İsviçre, Hollanda ve Almanya nın farklı şehirlerinde bulunan Gençlik Kollarımızın Bölge Başkanları bir araya geldi yılının yol haritasını belirlenmiş olduk. İstişarelerimizin ardından toplantımızı sonlandırdık. Gençlik Kolları Bölge Başkanları Toplantımızı yılda iki kez gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Toplantımıza GM STK sorumlusu Sn. Metin Şirin, GM Ar-Ge Birim Başkanı Sn. Asiye Bilgin, GM Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sn. Filiz İsler ve GM Genelbaşkan danışmanı Sn. Muhammet Mustafa Yüksel eşlik ettiler. Teşkilat olarak nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve gençlerimizin ne gibi önem taşıdığını yapmış oldukları kısa sunumlarıyla katılımcılara aktardılar. Ardından tüm Bölge Başkanlarımız 2013 yılında düzenlemiş oldukları faaliyetleri sunarak, 2013 yılında yapmış oldukları hizmet ve başarıdan dolayı kendilerine teşekkür amaçlı küçük hediyeler takdim edildi yılı için Genel Merkez Gençlik Kolları olarak hazırlamış olduğumuz faaliyet takvimimizi sunarak diğer Bölgelerimizin fikir edinmesini sağladık. Böylece yılda iki defa gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz bölge başkanları toplantımızı sonlandırdık.

8 8 Başkonsolsoluk ziyareti T.C. Köln Başkonsolosu Sayın Hüseyin Emre Engin i Gençlik Kolları Başkanımız Yusuf Aydın, Ar-Ge Birim Başkanımız Beyza Külünk, eski Tanıtım ve Medya Başkanımız Sümeyra Uzan, eski Orta Öğretim Birim Başkanımız Fatih Çamurlu ve Ekonomi ve Mali Isler Komisyon üyemiz Esra Özcan, ziyaret ederek, çok verimli ve güzel bir buluşma gerceklestirdik. Sayin Baskonsolosumuza kendimizi kisaca tanittiktan sonra 2013 yılı faaliyetlerimizi ve 2014 yılı icin belirlemis oldugumuz hedeflerimizi sunduğumuz Sayın Başkonsolosumuza, Gençliğe yönelik desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

9 9 11 Ocak 2014 AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mahir Ünal UETD Gençleri ile özel olarak görüştü. 11 Ocak AKP Grup Başkanvekili Sayın Mahir Ünal UETD Genel Merkez de Türkiye de yaşanan güncel gelişmeler hakkında UETD Mensuplarını bilgilendirme ve gelişmeleri değerlendirme amaçlı bir araya geldi. Akabinde Gençlik Kolları ile özel bir toplantı gerceklestirmek isteyen Vekilimiz Sn. Mahir Ünal a kendimizi tanitna firsatina sahip olduk. Toplantida gençlik projeleri görüşülerek hos bir toplanti gerceklesti.

10 10 19 Ocak 2014 AKP İzmir Milletvekili Sayın Nesrin Ulema ile Kahvaltı Kadın Kolları ile Gençlik Kollarımız İzmir Milletvekili Sn. Nesrin Ulema ile UETD Genel Merkezde bir kahvaltıda buluşutular. Bu toplantıda toplumda ve siyasette kadınların görevlerinin neler olduğu ve kadınların önemi hakkında bahsedildi. 19 Ocak 2014 Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Cağatay Kılıç ile Gençlik Buluşması Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Akif Çağatay Kılıç ile Köln de biraraya gelerek kısa bir toplantı gerçekleştirdik. Verimli geçen toplantıda kısaca kendimizi tanıtarak Gençlik olarak hedeflediğimiz projelerimizi anlattık. Gerceklestirmiş oldugumuz projelerimiz hakkında değerlendirmede bulunarak ileriye dönük daha kapsamlı projeleri gerçekleştirme konusunda istişarede bulunduk. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı ile beraber yürüteceğimiz projelerin ve geziler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımıza ayrıca katılım sağlayan T.C. Köln Başkonsolosu Sn. Hüseyin Emre Engin ve AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç gençlerimizi yakından tanıma firsatına sahip oldular.

11 11 20 Ocak 2014 Brüksel karşılaması UETD Gençlik Kolları olarak Brüksel e Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanı coşkulu ve kalabalık bir ekip ile karşıladık. Milli İradeye sahip çıkan Avrupalı Türkler Brüksel de buluştular ve kısaca İstanbul Milletvekili Sn. Metin Külünk bey ile biraraya geldiler. Ardından Nihat Zeybekci ilede tanışma fırsatı bulan geniş UETD ekibi, böylece Avrupa dan Brüksele gelerek, BIR olmanın önemini tekrar benimsemiş oldular.

12 12 4 Şubat Berlin Buluşması Üç ile dört Şubat tarihlerinde Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Berlin ziyaretlerini gerçekleştirdi. Dört şubat ta ayrıca Avrupalı Türkler ile Berlin Tempodrom da biraraya gelen Başbakanımız 4000 kişilik salonda halk ile buluştu. UETD Gençlik Kolları programa katılım sağlayarak Başbakanımıza destek verdiler.

13 13 9 Şubat 1. UETD Gençlik Kolları MKYK Toplantısı İlk MKYK Toplantımızı bir gezi düzenleyerek Heidelberg de gerçekeştirdik. Gezimize ilk olarak Schwetzingen Şatosunu ziyaret ederek başladık. 18. Yüzyılda inşa edilmiş bir yapı teşkil eden Schwetzingen şatosunun özelligi görünüm olarak bir camii ile benzerlik taşımasıdır. Bu güzel ziyaretimzin ardından Heidelberg şehrinin kültürel anıtları ile tanıştık. Heidelberg gezimizle MKYK üyelerimizle ekip olarak grup dinamizmini güçlendirmelerini hedeflediğimiz ilk MKYK toplantımız, verimli bir sekilde gerçekleşti. MKYK toplantılarımızı iki ayda bir gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

14 15-16 Şubat Berliner Demografie Forum şubatta, nisan ayında Berlin de gerçekleşecek Berliner Demografie Forum Konferansın ön hazırlığı için iki gün süren çalıştaya UETD Gençlik Kolları adına Halka İlişkiler biriminin başkanı Esma Çakmak katıldı. Konferans Avrupa da demografi ile ilgili sorunların çözümü ve üretimi konusunda tartışma platformunu oluşturuyor. Her sene düzenlenen ve iki gün süren bu konferansa 300 kişinin katilim göstermesi mümkün. 14

15 15 Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci bbuluşma Avrupalı Türk Demokratlar Birliği T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi yi Avrupalı müteşebbisler ile buluşturdu. Konferansın konusu ise Yükselen Türkiye Ekonomisi oldu.

16 UETD Gençlik Makale Yarışması. Konu Demokrasi ve Değerlerimiz. Konunun çerçevesini ise katılımcılar kendileri berlirliyor. Avrupa ve Türkiye den tanınmış jüri üyelerinin değerlendireceği makalelerin birincisi, başta sosyal medya olmak üzere, dergi ve teşkilatın değişik yayınlarında paylaşılacaktır. Böylece Avrupa Toplumu içerisinde yükselen Avrupalı Türk Gençliğinin bir parçası olarak fikirlerinizi kamuoyuna duyurma fırsatını yakalayabililer. Hissiyat, fikirleri ve yenilikci bakış açılarını ortaya koyacakları makaleler de, literatür kullanımı, araştırmaların ve kaynak bildirimi önem taşımaktadır. Ortak dil Türkçe olarak hazırlanacak yazının, kapsamı değerlendirme ve kıyas açısından üç ile beş sayfa arası olarak belirlenmiştir, fakat içeriğe göre esnek davranma imkanı bulunmaktadır. 16

17 1-2 Mart UETD Gençlik Kolları Eğitim Kampı İki günlük kampımız değerli konuşmacılarımız Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk ve Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Mahir Ünal idi. Ayriyeten değerli UETD MYK üyelerin de sunumları gerçekleşti. Bu kampa UETD nin Avrupa da bulunan tüm GK temsilcileri katılım sağladı ve 95 kişilik verimli bir kamp gerçekleşti. Bilgilendirici, interaktif ve aynı zamanda eğitici bu tür kampları GK olarak senede iki kez tertip etmek istiyoruz. 17

18 18 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 93. yıldönümünde ve Marşı'mızın anlamını daha da iyi anladığımız bugünlerde İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz. Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal, Hakkıdır, Hak ka tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım; Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar. Medeniyet! dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana vaadettiği günler Hak kın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı;

19 19 Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden ilahi, şudur ancak emeli; Değmesin mabedimin göğsüne na-mahrem eli! Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli O zaman vecdile bin secde eder varsa taşım; Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerret gibi yerden naşım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım! Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal; Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal! Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal. Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hak ka tapan milletimin istiklal!

20 15 Mart UETD Gençlik KollarınınUETD Avusturya Gençlik Kolları Yönetimi Ziyareti UETD Gençlik Kollari Başkanı Yusuf Aydın bey 15 Mart 2014 tarihin de Uetd Avusturya Gençlik Kolları Başkanı Sayın Emrullah Bülbül ve Myk üyerleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda UETD nin Misyonu ve Vizyonu vurgulanarak ele alındı. Avrupalı Türk gençlerini 20 biraraya getirerek aralarında güçlü bir ağ oluşturmanın önemi ele alınırken, kendilerinin Avrupanın geleceği için büyük bir önem arz ettiklerini benimsetebilmek için atılacak adımlar belirlendi. Avrupa daki gençlermizin başarılı olabilmesi için istikrarli bir şekilde çalışmaları ve STK larda mutlaka katılım göstermeleri gerektiğine dikkat çekildi.

21 21 18 Mart NRW Eyalet Meclisi Ziyareti UETD Gençlik Kolları ve UETD Siyaset Akademisi katılımcıları, Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Meclisin'de ziyarette bulundular. Grüne (Yeşiller) Partisi Milletvekili Arif Ünal'ın da eşlik ettiği ziyarette, kendisi ile soru cevap şeklinde görüşme şansı da bulundu.

22 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü Çanakkale Zaferi, ecdadımızın küçükten büyüğe tek vücut olarak gerçekleştirdiği destansı bir zaferdir. Temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Milletin zor koşullar altında, imkan olarak kendinden kat kat üstün düşman kuvvetlerine karşı yazdığı büyük bir direniş destanı olan Çanakkale Zaferi, hem Kurtuluş Savaşı nın yapılabilmesi, hem de bağımsız Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluşu için bir meşale olmuştur. Tarihimize altın harflerle yazdığımız büyük bir zafer olan Çanakkale Destanı nı yazan binlerce şehidimiz, Çanakkale Geçilmez gerçeğini tüm dünyaya göstermiştir. Edirne den, Konya dan, Diyarbakır dan, Trabzon dan, İzmir den, Van dan, vatan toprağının her yerinden savaşa katılarak dünyaya bir olmanın gücünü gösteren ecdadımızın emanetine bugün hep birlikte sahip çıkıyoruz. Onların kanlarıyla harcını kardığı ülkemizin barış ve huzur içinde varlığını sürdürmesi, dünya milletleri arasında en üstlere taşınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Zaferin 99. yılı vesilesiyle, bugün huzur içinde yaşadığımız vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz. 22

23 23 21 Mart Hakan Albayrak Konferansı 21 Mart ta UETD Gençlik Kolları Köln Bölge nin düzenledigi programda Trükiye de yaşanan güncel konular konuşuldu. Yükeselen Türkiye adlı konferans çok verimli ve bilgilendirici geçti. 22 Mart;ta UETD Belçika ve 23 Mart ise UETD Hollanda da aynı konferans gerçekleştirdi.

24 26 Mart 2014 T.C Köln Konsolosluğu nda Seminer T.C Köln Konsolosluğu nda Eğitim ve İnklusion hakkında bilgilendirme Seminerine UETD GK olarak katılım sağladık ve bu konudaki yeni bilgileri öğrendik. T.C Köln Konsolosluğu na bu davetten dolayı teşekkür ederiz Mart 2. UETD GK MKYK Toplantısı Bu sene içinde ikinci kez gerçekleşen GK MKYK toplantısında bu senin ilk üç ayın değerlendirmesi oldu. Komisyonlarda ki gelişmeler ve çalışmalar görüşüldü ve çalışma takvimin üzerinde çalışılarak önümüzdeki projeler konuşuldu.

25 8-9 Nisan Sosyal Medya Duyurusu Mısır da alınan 529 kişiyi kapsayan idam kararına tepkimizi gösterebilmek için sosyal medya da tüm UETD Gençlik Kollarına duyuru yaparak resimli not çalışması başlattık. Bu şekilde Facebook Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde sesimizi duyurarak bu haksızlığa sessiz kalmadık. Bu anlamda bize sürekli resimli not ulaştıran ve duyuru yapan tüm Gençlik Kollarımıza şükranlarımızı sunarız. Binleri geçen resimlerin bir kaç tanesi şunlardı: 25

26 26 Avrupa Parlamentosu seçimleri bilgilendirmesi 25 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen Avrupa Birliği Seçimleri ile ilgili Almanya nın bir çok merkezinde siyasi konuşmacıların katılımlarıyla bilgilendirme konferansları düzenlendi. Köln de Haydı Sandık Başına başlığı ile Köln IWZ de yapılan konferans Avrupa Parlamentosu Milletvekili Sn. İsmail Ertuğ un katılımıyla gerçekleşti. AP sitemini tanıtan Sn. Ertuğ Avrupalı Türkler için büyük önem arz eden seçimlere yönelik katılımın teşfik edilmesi gerektiği vurguladı.

27 27 24 Nisan Belçika Bölgesi Genclik Kolları Başkanları Toplantısı 24 Nisan Çarşamba günü Belçika Bölgesi Gençlik Kolları Başkanları ve ceşitli birimlerden gelen misafirler ile toplantı icra edildi. Belçika Gençlik Kolları Başkanı Sayın Turan Balak ve Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Sayın Zafer Karacar ın önderliğinde gerçekleşen toplantıda, Başkanlarımız yapılan faliyetleri ve projeleri değerlendirirken geleceğe dair atılacak adımlar hakkında istişare de bulundular.

28 28 19 Nisan UETD Köln Gençlik Kolları Mısır daki idamları protesto etti 24 Mart 2014 tarihinde Mısır da 529 kardeşimizin idam kararları verilmesiyle beraber tepkimizi Köln, Stuttgart ve Viyana şehirlerinde bu kararları protesto ederek gösterdik.

29 Nisan Çanakkale 57. Alay Yürüyüş Katılımı UETD Genel Merkez Gençlik Kolları Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç tarafın dan Çanakkale ye 57. Alay yürüyüşüne davet edildiler. MYK ve MKYK üyelerinden 20 kişi katılım sağlayarak Çanakka le Programına dahil oldular. 57. Alay, Çanakkale Savaşı nın başlangıcı kabul edilen Anzak Çıkarmasını durdurmak amacıyla 25 Nisan 1915 sabahı harekete geçen Osmanlı Alayıdır. Iki çok dolu ve verimli gün geçiren Gençlik Kolları ekibimiz, Ecdadımızın tarih de yazdığı Destanı bir nebzede olsa yaşayarak 25.Nisan da geri döndüler.

30 30 Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı ile buluşma Misafirimiz olarak AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammed Demirkan'ın katıldığı toplantımızda UETD 10. Yıl kutlamasının yanı sıra 2014 yılında gerçekleştirilecek bir çok faaliyet ele alındı. Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde ki gençlik teşkilatlanmalarının hızla sürmesi geleceğe dair sağlam ve emin adımlarla ilerlendiğini göstermesi ile birlikte Avrupa'da bulunan tüm gurbetçilere ulaşılması ve bu bağlamda Avrupalı Türklerin seslerini daha gür çıkarabilmesi UETD Gençlik Kolları adına ayrı bir sevinç ve ilham kaynağıdır. UETD'nin Kuruluşunun 10. Yılı Kutlmasının Hazırlık Toplantısı UETD nin 10. Yıl kutlamasının Sayın Başbakanımızın da katılımıyla görkemli ve kusursuz bir şekilde kutlanabilmesi için 11 Mayıs 2014 tarihinde görev alacak kişilerle, IWZ'de toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, organizasyonda görev alacaklara kısa bir eğitim verildi ve fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantı görev dağılımı ile son buldu.

31 31 UETD'nin Kuruluşunun 10. Yılı Kutlmasının Hazırlık Toplantısı Kuruluş Yıldönümü kutlamarının son hazırlık toplantısı 21 Mayıs 2014 tarihinde Genelmerkez'de gerçekleştirildi. Sayın Milletvekilimiz Metin Külünk'ün iştiraklarıyla, hazırlıklar son kez gözden geçirildi ve istişarede bulunuldu. Genç STK buluşması Teşkilatımızın organizasyonu ile 23 Mayıs 2014 tarihinde, Sn. Gençlik ve Spor Bakanımız Çagatay Kılıç, Almanya'nın Köln şehrinde bulunan farklı gençlik sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Gençlerimiz düşünce ve isteklerini Bakanımıza iletme imkanı buldular, karşılıklı fikir alışverisi gerçekleşti.

32 UETD' nin 10. Yıl Kutlama Töreni Teşkilatımızın 10. yıl kutlaması 24 Mayıs 2014 tarihinde Köln'ün en büyük kapalı Salonu Köln Lanxess Arena'da, onur konuğu olarak Başbakanımız Sayin Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi. Kutlama törenine ilgi görülmemiş düzeydeydi. Salona maksimum kapasite olan yaklaşık 20 bin kişi girebildi. Avrupa'nın değişik yerlerinden gelen binlerce kişi de toplantıyı salon dışında takip etti. 32 Kutlamaya, Türkiye'den, Almanya'dan ve dünyanın bir çok yerinden basın mensubu ilgi gösterdi ve toplantıyı takip etti. Türkiye'den Bakanlar, Milletvekilleri, üstdüzey Bürokrat ve Avrupa'dan sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

33 Program, Kur an tilaveti ile başladi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz ve İslam aleminin mağfireti ve kurtuluşu için dua ederek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 33 Duanın ardından kürsüye gelen UETD Genelbaşkanımız Süleyman Çelik açılış konuşması yaptı. Sayın Süleyman Çelik, birlik olarak Avrupa da yaşayan Türklerin sorunlarını dile getirdi ve desteklerinden dolayı Başbakanımız Sayın Erdoğan a teşekkür etti. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan müthiş bir cosku ve sevgi seli eşliğinde kürsüye çıktı ve Avrupalı Türklere hitap etti. Konuşmasında Avrupalı Türklerin kendi değerlerine bağlı olarak içinde bulundukları topluma entegre olmalarını ve bu toplumlarda etkili bir şekilde yer edinmelerini dile getirdi. Bu toplumların kültür, sanat, sosyal, siyasal ve ekonomik hayatlarında aktif roller üstlenmeleri gerektiğini vurguladı. Toplantı başladığı gibi coşkulu bir şekilde sona erdi.

34 34 UETD Fikir Atölyesi 15 Haziran 2014 tarihinde, Araştırma ve Geliştirme birimi bünyesinde UETD Fikir Atölyesi nin ilki UETD Genel Merkezinde gerçekleştirildi. Değişik konuşmacıların sunumları ve ardından yapılan soru-cevap bölümleriyle ilk atölyemiz Genç İnsanların Sivil Toplum daki Rolü başlığı ile uzman konuğumuz Yunus Emre Enstitüsü Köln Müdürü Dr. Yılmaz Bulut tarafından gerçekleştirildi. Özetle Avrupalı Türkler ile bilgi temelli çalışmak (akademik) zorlukları beraberinde getirmekte olduğu gibi gençlerin konuşması ve tartışma kültürü geliştirmesi önemli bir ihtiyaç olduğunu vurgulamiştır. Daha sonra soru-cevap bölümüne geçildi ve bilhassa UETD nin vizyonuna dair bünyesinde bulunan genç üyelerine önerilerde bulunuldu. Katılımcılarında farklı ve düşüncelerini ortaya koyduğu ilk atölyede, Atölyenin devamına dair istişarelerde bulunuldu.

35 35 Üçüncü Gençlik Kolları MKYK Toplantısı UETD Gençlik Kolları olarak belirli aralıklarda düzenlediğimiz MKYK toplantılarımızın üçüncüsünü 15 Haziran 2014 tarihinde Genelmerkezimizde icra ettik. Yol haritamızı gözden geçirdiğimiz toplantımzda birimlerde çalışmalarını sürdüren kardeşlerimizle hepbirlikte vizyon ve misyonumuzu istişare ettik. Toplantıya ayrıca UETD Genelbaşkan danışmanı Muhammed Mustafa Yüksel ve GM MKYK üyesi Uğur Demir eşlik ettiler ve özellikle sivil toplum kuruluşları içerisinde edindikleri tecrübelerini aktardılar. Şimdiye kadar gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirmeleri yapıp, son olarak toplantımıza katılan GM teşkilatlanma başkanı Köksal Kuş un kısa konuşması ile 2014 yılı üçüncü toplantımızı noktaladık.

36 36 Genç İDSB katılımı Genç İDSB nin organize ettiği STK larda Gençliğin Rolü konusunun ele alındığı, 11. Uluslararası Gençlik Bulusması na, UETD yi temsilen Ekonomi Birim üyesi Ali Osman Manav ve Halkla ilişkiler komisyon üyesi Mahmut Sami Sarp katılım sağlamıştır. 31 Aralık 2005 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile resmiyete kavuşmuş olan İDSB yılda iki defa düzenlenmekte ve İslam ülkerinden bir çok temsilcileri bir araya getirmektedir. On birincisi İstanbul da yapılan Gençlik Buluşması yaklaşık bir hafta sürmektedir. Buluşmada çeşitli kurumları temsilen katılan gençler, kurumlarının geldikleri ülkelerde toplum adına yürüttükleri Gençlik çalışmalarını paylaştılar.

37 37 Bu buluşmaya toplam 50 ülkeden 150 genç temsilci katılmıştır ve sunumlarda bulunulmuştur. Yapılan sunumlarda STK larda gençliğin önemine ve Ümmet bilincine vurgular yapılmıştır. Siyasi ve uzman konuklarında katıldığı büyük gençlik buluşmasında son olarak ileriye dönük çalışmaların dayanışma içinde yürütülmesine yönelik temennilerinde bulunuldu.

38 38 Yasin Aktay konferansı 29 Haziran 2014 tarihinde, UETD Genel Merkezinde AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Sayın Prof. Dr. Yasin Aktay, genis bir dinleci kitlesine yönelik, güncel siyasi gündemi değerlendirmek üzere bir konferans verdi.

39 39

40 40 Selam ve Saygılarımızla / Mit freundlichen Grüßen / Best Regards UETD GENÇLİK KOLLARI / UETD JUGEND / UETD YOUTH UETD - Union of European Turkish Democrats e.v. Genel Merkez / Hauptsitz / Head Office Concordiaplatz 1 D Köln Telefon: Telefax: uetd_genclik@uetd.org

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Mart 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Mart 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Mart 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Mart 2014 2 UETD Gençlik Kolları olarak düzenleyeceğimiz Birinci Gençlik Makale Yarışması. Konu Demokrasi ve Değerlerimiz.

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Ocak 2014 2 1 Ocak 2014 Kamuoyu Duyurusu UETD Köln de teşkilat bölge başkanlarıyla 17 Aralık soruşturmalarıyla ilgili bir bilgilendirme

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2015 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2015 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2015 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Ocak 2015 2 2 Ocak 2015 Muhabbet Halkaları: "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir" "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir"

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Aralık 2014 2 3 Aralık 2014 Cesur Yürek Türk Kızı Tuğce Albayrak Cesur yürek Türk kızı Tuğçe " son yolculuğuna uğurlandı.

Detaylı

İSTİKLÂL MARŞI. Mehmet Akif ERSOY

İSTİKLÂL MARŞI. Mehmet Akif ERSOY İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istiklal ve istikballerini kaybederler. Mustafa Kemal ATATÜRK İSTİKLÂL MARŞI

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü...İİÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE...MÜDÜRLÜĞÜNE...BÖLÜMÜNE

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü...İİÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE...MÜDÜRLÜĞÜNE...BÖLÜMÜNE T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 39958266-102-E.8764864 03.09.2015 Konu: Çalışma Takvimi...İİÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE...MÜDÜRLÜĞÜNE...BÖLÜMÜNE İlgi : Bakanlığımız Ortaöğretim Genel

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YAYINIDIR

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YAYINIDIR Yazı ve Araştırma Kurulu Başkan Dr. İsmail Ertunç Özatenç Üyeler Uzm. Duygu Geylan Nazife Uçar Aysun Candan Özada Resimleyen Celal Deniz Grafik Tasarım Aziz Ener Düzeltme Meltem Tekin Okuyucular Yrd. Doç.

Detaylı

MateMito AKILLI MATEMATİK ATÖLYEM

MateMito AKILLI MATEMATİK ATÖLYEM ATÖLYE BİLGİSİ! MateMito AKILLI MATEMATİK ATÖLYEM Artık matematikten korkmuyorum. Artık matematiği çok seviyorum. Artık matematik dersinde daha pratiğim. Artık matematik dersinde ustalaşıyorum. 7 Artık

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Akıllı ve Eğlenceli >> Pekiştirici Etkinlikler Tam Ölçen ve Bilgilerinizi Derinlemesine Sorgulayan >> Ünite Testleri Artıbir >> Sınav Özel Soruları Kazanım Odaklı >> Konu Testleri

Detaylı

İSTİKLÂL MARŞI. Mehmet Akif Ersoy

İSTİKLÂL MARŞI. Mehmet Akif Ersoy İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KADIKÖY GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA ORTAOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İSTİKLAL MARŞI Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, Sönmeden

Detaylı

T.C KÖRFEZ KAYMAKAMLIĞI Körfez Anadolu Öğretmen Lisesi BRİFİNG DOSYASI

T.C KÖRFEZ KAYMAKAMLIĞI Körfez Anadolu Öğretmen Lisesi BRİFİNG DOSYASI T.C KÖRFEZ KAYMAKAMLIĞI Körfez Anadolu Öğretmen Lisesi BRİFİNG DOSYASI KASIM 2014 1 Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Her bölümün başında kısa, pratik bilgilerle konuyu kavramanızı hedefleyen >> Hadi Öğrenelim Yol gösteren, öğretici >> Çözümlü Sorular Eğlenerek çözeceğiniz pekiştirici etkinlikler

Detaylı

AAA AYŞE HASAN TÜRKMEN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YILLIK FAALİYET PLANI

AAA AYŞE HASAN TÜRKMEN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YILLIK FAALİYET PLANI 2015-2016 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KEMALPAŞA KAYMAKAMLIĞI Ayşe Hasan Türkmen Ortaokulu Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Her bölümün başında kısa, pratik bilgilerle konuyu kavramanızı hedefleyen >> Hadi Öğrenelim Yol gösteren, öğretici >> Çözümlü Sorular Eğlenerek çözeceğiniz pekiştirici etkinlikler

Detaylı

İSTİKLÂL MARŞI NA DİLBİLİMSEL BİR YAKLAŞIM

İSTİKLÂL MARŞI NA DİLBİLİMSEL BİR YAKLAŞIM İSTİKLÂL MARŞI NA DİLBİLİMSEL BİR AKLAŞIM * Arş.Gör. Eyup Sertaç AAZ Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ÖZET Dünyada hemen her milletin bir milli marşı bulunmaktadır.

Detaylı

Dr. Kemal Akkan BATMAN

Dr. Kemal Akkan BATMAN Dr. Kemal Akkan BATMAN (Komisyon Başkanı) Dr. Ayer BURKE Diren CİVA GÜNER Mevhibe B. HOCAOĞLU Salih SARPTEN Ömer ÖZKAN Bu kitap, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Talim Terbiye Dairesi tarafından ortaokullarda

Detaylı

İstiklal Marşının Kabulü

İstiklal Marşının Kabulü İstiklal Marşının Kabulü TBMM nin açtığı yarışmaya katılan 724 şiir arasından 12 Mart 1921 de Mehmet Akif Ersoy'un şiiri kabul edildi. Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlarında, İstiklâl Harbi'nin milli bir

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

UETD KK Ankara Çalıştayı. Raporu

UETD KK Ankara Çalıştayı. Raporu UETD KK Ankara Çalıştayı Raporu 02-05.02.2017 UETD Genel Merkez KK nın düzenlediği 2017 Ankara Çalıştayı, AK Parti GM KK himayesinde gerçekleşmiştir. Katılımcılar: UETD GM KK MYK Katılım sayısı: 150 UETD

Detaylı

Kiraz Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI

Kiraz Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI 2015-2016 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KİRAZ KAYMAKAMLIĞI Kiraz Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini

Detaylı

PROTOKOL ÇELENK SUNMA SIRASI İSTİKLÂL MARŞI

PROTOKOL ÇELENK SUNMA SIRASI İSTİKLÂL MARŞI PROTOKOL ÇELENK SUNMA SIRASI İSTİKLÂL MARŞI Kaymakamlık Garnizon Komutanlığı Belediye Başkanlığı Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI T.C. BANDIRMA KAYMAKAMLIĞI Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLİ İLÇESİ OKUL/KURUM ADI : BALIKESİR : Bandırma : (748900) Şehit Öğretmen Mustafa

Detaylı

Refet Bele Anaokulu Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI

Refet Bele Anaokulu Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI 2017-2018 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI Refet Bele Anaokulu Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Akıllı ve Eğlenceli >> Pekiştirici Etkinlikler Tam Ölçen ve Bilgilerinizi Derinlemesine Sorgulayan >> Ünite Testleri Artıbir >> Sınav Özel Soruları Kazanım Odaklı >> Konu Testleri

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

BAĞYURDU KAZIM DİRİK ORTAOKULU Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI

BAĞYURDU KAZIM DİRİK ORTAOKULU Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI 2015-2016 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KEMALPAŞA KAYMAKAMLIĞI B.Kazım Dirik Ortaokulu Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini

Detaylı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KARŞIYAKA ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU) YILLIK FAALİYET PLANI

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KARŞIYAKA ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU) YILLIK FAALİYET PLANI KARŞIYAKA ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU) YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KARŞIYAKA KAYMAKAMLIĞI KARŞIYAKA ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU) 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Akıllı ve Eğlenceli >> Pekiştirici Etkinlikler Tam Ölçen ve Bilgilerinizi Derinlemesine Sorgulayan >> Ünite Testleri Artıbir >> Sınav Özel Soruları Kazanım Odaklı >> Konu Testleri

Detaylı

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5)

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri Projesi İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLÂL OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ

Detaylı

STRATEJÝK PLANI 2011-2014

STRATEJÝK PLANI 2011-2014 i i T.C. KARABÜK VALÝLÝÐÝ TEKNÝK VE ENDÜSTRÝ MESLEK LÝSESÝ E n d ü s t r i M e s e v KARABÜK l e k k L n s k e T K a r a b k ü s i e STRATEJÝK PLANI 0-04 KARABÜK - 00 ÝSTÝKLÂL MARÞI Korkma, sönmez bu þafaklarda

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Her bölümün başında kısa, pratik bilgilerle konuyu kavramanızı hedefleyen >> Haydi Öğrenelim Yol gösteren, öğretici >> Çözümlü Sorular Eğlenerek çözeceğiniz pekiştirici etkinlikler

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR SİVRİHİSARDA YAPILAN GÜBRE SUNUMU (25.02.2015) Sivrihisar İrtibat Büromuzda Gübre Kullanımı ve Gübre çeşitleri bilgilendirmesi Prof.Dr. Engin KINACI

Detaylı

Konak Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI

Konak Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI 2017-2018 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KONAK KAYMAKAMLIĞI Konak Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini,

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI 2011-2014 STRATEJİK PLANI ELAZIĞ CEMİL MERİÇ FEN LİSESİ 2011,ELAZIĞ Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istiklal

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Her bölümün başında kısa, pratik bilgilerle konuyu kavramanızı hedefleyen >> Haydi Öğrenelim Yol gösteren, öğretici >> Çözümlü Sorular Eğlenerek çözeceğiniz pekiştirici etkinlikler

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

YAHŞİHAN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ (Brifing Dosyası) T.C. YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

YAHŞİHAN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ (Brifing Dosyası) T.C. YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2012 2013 1 İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) 26 ARALIK 2011, PAZARTESİ 10:00-18:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Sayın Büyükelçi M. Haluk Ilıcak

Detaylı

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Proje Sonuçları Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Temel Faaliyetler Proje Açılış Konferansı Proje Açılış Konferansı 19 Mart 2013 İçişleri

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı İnsan Hakları Derneği, Türkiye İnsan Hakları Vakfı, Helsinki Yurttaşlar Derneği, Af Örgütü ve Hakikat Adalet Hafıza Derneği'nin her ay düzenledikleri

Detaylı

Selam size ey yüce şehitler, Yahya Çavuşlar, Koca seyitler. Uyuyan nice adsız yiğitler, Adınızı tarihe yazmaya geldim.

Selam size ey yüce şehitler, Yahya Çavuşlar, Koca seyitler. Uyuyan nice adsız yiğitler, Adınızı tarihe yazmaya geldim. Selam size ey yüce şehitler, Yahya Çavuşlar, Koca seyitler. Uyuyan nice adsız yiğitler, Adınızı tarihe yazmaya geldim. Tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı.

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı. Kahramanmaraş Platformu ndan Şenliği Kadın Cumhuriyet On bir kadın derneğinden oluşan Kahramanmaraş Kadın Platformu, Müftülük Meydanı nda düzenledikleri Cumhuriyet Şenliği ile Cumhuriyet in önemine dikkat

Detaylı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu. Basın Duyurusu. UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Büyük Buluşması

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu. Basın Duyurusu. UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Büyük Buluşması UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Basın Duyurusu UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Büyük Buluşması 16-17 Kasım 2012 Concorde De Luxe Resort Hotel Antalya UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Büyük Buluşması, Genel

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI Odamızda 12 Ağustos 2016 Cuma günü zeytin ve zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.toplantıda

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi Ruh sağlığı uzmanlarıyla beraber yürütülen 40 saatlik çalıştay programının, trans danışanlara yönelik beşinci ve son kısmı; 3 Kasım'da İstanbul Bilgi

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Anlaşılması Kolay >> Çözümlü ler Tam Ölçen ve Bilgilerinizi Derinlemesine Sorgulayan >> Ünite Testleri Artıbir >> Sınav Özel Soruları Kazanım Odaklı >> Konu Testleri Yeni Sisteme

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 5 Bülten Tarihi : 13 MAYIS 2016 TAB E-BÜLTEN MAYIS 2016 Türk Armatörler Birliği Yeni Tip Denizaltı Projesi İç Bloklarının Tamamlanma Töreni Türk Armatörler Birliği Kahvaltısı Dünya denizcilik

Detaylı

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI Portal Adres 2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI : www.salom.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.10.2018 : http://www.salom.com.tr//haber-108505-2_israil_ve_yahudilik_konferansi_bandirmada_gerceklesti.html

Detaylı

Rafet ÖZTÜRK. Üniteye Hazırlık

Rafet ÖZTÜRK. Üniteye Hazırlık Rafet ÖZTÜRK Bu kitap Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 18/12/2009 tarih ve 261 sayılı Kurul Kararı ile 2010-2011 öğretim yılından itibaren 5 (beş) yıl süre ile Ders Kitabı olarak kabul edilmiştir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

2018 YILI MART AYI BÜLTEN

2018 YILI MART AYI BÜLTEN Yaşamın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. BOLU NUN MİMARI İZZET BAYSAL I RAHMETLE ANIYORUZ. Bolu'nun babası Bolu ve ilçelerine

Detaylı

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu Konya 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Projeler Departmanı Randa AL SABBAGH Akıllı Şehirler Komitesi Sorumlusu 30.10.2015 1 / 6 Arka plan UCLG-MEWA Akıllı Şehirler

Detaylı

9. SINIF MATEMAT K (SORU BANKASI) 7 BÖLÜM 105 KONU TEST 1970 SORU

9. SINIF MATEMAT K (SORU BANKASI) 7 BÖLÜM 105 KONU TEST 1970 SORU 9. SINIF MATEMAT K (SORU BANKASI) Mehmet ÖZBEK brahim ORAK 7 BÖLÜM 105 KONU TEST 1970 SORU TEŞEKKÜR Bu kitabın hazırlanmasında emeğini hiç esirgemeyen Mehmet Özbek ve İbrahim Orak ile Zafer Dershaneleri

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Atakent Anadolu Lisesi Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI

Atakent Anadolu Lisesi Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI 2015-2016 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. KARŞIYAKA KAYMAKAMLIĞI Atakent Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini

Detaylı

Bu kitapta neler var?

Bu kitapta neler var? Bu kitapta neler var? Her bölümün başında kısa, pratik bilgilerle konuyu kavramanızı hedefleyen >> Haydi Öğrenelim Yol gösteren, öğretici >> Çözümlü Sorular Eğlenerek çözeceğiniz pekiştirici etkinlikler

Detaylı

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ 183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ Muhtarlar Konfederasyonu 1.Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Muhtarlar Konfederasyonunun Genel Başkanlığına Hüseyin Akdeniz seçildi.

Detaylı

Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI

Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü YILLIK FAALİYET PLANI 2017-2018 YILLIK FAALİYET PLANI 1 T.C. SEFERİHİSAR KAYMAKAMLIĞI Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2 Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini,

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı