Karasoy Ailesi nin Acı Günü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karasoy Ailesi nin Acı Günü"

Transkript

1 Karasoy Ailesi nin Acı Günü Bodrum Belediyesi personeli Hüseyin ve Yasemin Karasoy ile Hatice Karasoy Özkan kardeşlerin babası İbrahim Karasoy vefat etti. Yakalandığı rahatsızlık nedeniyle yaklaşık iki yıldır tedavi gören 61 yaşındaki İbrahim Karasoy önceki gece yaşamını yitirdi. Karasoy un cenazesi Cuma namazını müteakip Umurca Camii nde kılınan cenaze namazının ardından Türbe Mezarlığı na defnedildi. Cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

2 TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ Bodrum Turgutreis Mahallesi Akçaalan mevkisinde, rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi ile Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı bir helikopterle yapılan etkili müdahale sonucu söndürülebildi. Çevredeki vatandaşlar yangın nedeniyle kısa süreli panik yaşarken yangın, geniş bir alana yayıldı. Bölgenin kayalık ve dik yamaç olması nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte zaman zaman güçlük çekti. Öte yandan bazı vatandaşlarda çıkan yangınlara tepki göstererek, bölgedeki yeşil alanların tahrip edildiğini öne sürdüler. Yangın, havadan yapılan etkili müdahaleyle yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 5 hektarlık makilik alanın zarar gördüğü öğrenildi. Güvenlik güçleri yangınla ilgili bölgede inceleme yaptı. Ancak kundakçı şüphesiyle yakalanan olmadığı öğrenildi.

3 Venedik ten Bodrum a Bilkent Üniversitesi ile Verotour un Venedik İstanbul Ticaret Rotaları isimli proje toplantısı için Bodrum da bulunan heyet Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile akşam yemeğinde buluştu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bilkent Üniversitesi Tarih Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Mehmet Kalpaklı, İtalya İzmir Konsolosu Dr. Antonio Ionio, Konsolos Yardımcısı Lorenzo Argenti, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Temsilcisi Pietrangelo Petteno ile Arnavutluk Turizm Bakanlığı yetkilileri ve Avrupa Birliği temsilcileri ile bir araya geldi. Katıldığı yemekte yaptığı konuşmada konuklarını Halikarnas Balıkçısının merhaba sıyla selamlayan Başkan Kocadon, Özellikle hem Avrupa turizmine hem dünya turizmine kazandırılan bu güzel projenin başlamasına vesile olan İtalyan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ufak bir açıklama yapmak istiyorum sizlere: Benim amcam yıllarca Bodrum un İtalyan Fahri Konsolosluğunu yaptı. Babam da bir İtalyan okulu

4 mezunudur. Tarih, Bodrum ve Kos ile başlıyor çünkü Tarihin Babası dediğimiz Heredot Bodrum doğumludur. Tıbbın Babası Hipokrat ise Kos doğumludur ve özellikle bu güzel projeye baktığımızda Halikarnas ın tarihte ne kadar canlı yaşayan bir şehir olduğunu göreceksiniz ve Bodrum da dünden bu güne canlı yaşamaya devam etmiş özellikle Bodrum çevresinde bulunan batıklardaki amforoları Bodrum Kalesi nde göreceksiniz ve Bodrum Halikarnas Limanı nın ne kadar güçlü bir liman olduğuna canlı olarak hep beraber tarihi ile şahit olacaksınız. Bu güzel projeyi Avrupa Birliğinin desteklemesinden dolayı ve Bodrum da bu kapsama alınmasından dolayı da projenin artık Avrupa Birliğine girmiş olduğunu düşünüyorum. Onun için tüm bu güzel turizm elçilerine, arkadaşlara teşekkür ediyorum. Projenin hayata geçmesi en büyük dileğim ve bunu dünya turizmine kazandırılacak bir kulvar olarak düşünüyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki Bodrum dasınız ve iyi ki böyle bir turizm projesinin altına hep beraber imza atıyoruz. dedi. Yemekte ayrıca İtalya İzmir Konsolosu Dr. Antonio Ionio ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon arasında İtalya da Bodrum un yapısına uygun bir şehir ile Kardeş Şehir projesi ve Bodrum un tanıtımı ile ilgili ortak çalışmalar konusunda fikir birliğine varıldı. Başkan Kocadon, Yüksek Ökçeler ile buluştu 26. Bodrum Cup Yat Yarışlarına STS Bodrum Okul Gemisi ile katılan Yüksek Ökçeler grubunun üyesi yelkenci kadınlar,

5 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile okul gemisinde bir araya geldi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 26. Bodrum Cup Yat Yarışları nda STS Bodrum Okul Gemisi ile yarışa katılan Yüksek Ökçeler ile buluştu. Ziyarette Başkan Kocadon kadınlarla kahve içip bol bol sohbet etti. Kocadon, Büyük bir ihtimalle siz kazanırsınız, buna inanıyorum. Umarım rüzgar arkanızda olur. Sizlere yarışlarda başarılar diliyorum. dedi yılında Bodrum da yelken eğitimi almak için bir araya gelen kırk sekiz sporsever kadın tarafından kurulan Yüksek Ökçeler grubundan on iki kadın, Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 26. Bodrum Cup Yat Yarışına katılacak.

6 YÜKSEL GÜNER İLE SERAMİK SANATI ÜZERİNE SÖYLEŞİ Bodrum Nurol Sanat Galerisi, Seramik Sanatı söyleşisiyle Usta Sanatçı Yüksel Güner e ev sahipliği yapıyor. Öğrencilik yıllarından itibaren kırkbir yıla sığdırdığı sanat hayatındaki deneyimlerini sanatseverlerle paylaşacak olan Güner, seramik sanatı ve uygulama teknikleri hakkındaki birikimlerini de paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Söyleşi, sanatçının Bodrum Nurol Sanat Galerisi nde sergilenen eserleri üzerinden kısa anlatımları ile son bulacak. Yüksel Güner in Seramik Sanatı üzerine söyleşisi, 18 Ekim Cumartesi günü 17:00-19:00 saatleri arasında, Türk Hava Yolları alt katı Yasemin Sokak numara 317 de gerçekleşecek. Sanatçının devam etmekte olan sergisi, 8 Kasım 2014 Cumartesi gününe kadar, Pazartesi günleri hariç, her gün 12:00-20:00 saatleri arasında gezilebilinir.

7 Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan ilk Türk denizci olan Tolga Pamir yeni bir yarışma için Bodrum dan Fransa ya yelken açtı. İlk ve tek Türk olarak bu yarışmayı tamamlayan Tolga Pamir aynı zamanda 3o yıllık yarışma geçmişinde Dünya da bu yarışmayı tamamlayan 500 sporcunun arasında yer alıyor. 6,5 Metrelik teknesi ile tek başına gerçekleştirilen bu yarışmayı tamamlamak için çok çalıştığını belirten Tolga Pamir Bundan sonra yine bu tür Dünya daki zorlu yarışmalara katılarak ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum dedi. Talihsiz Bir Kaza Geçirdi 2013 Yılında tekrar Mini Transat yarışmalarına katılmak için yapılan hazırlık yarışlarına katılan Tolga Pamir geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle ana yarışmaya katılamamıştı. Geçirdiği kaza sonrası teknesi kullanılamaz hale gelen Pamir bu kazadan sonra daha büyük bir yelkenliyle daha büyük yarışmalara katılmak için sponsor arayışlarını hızlandırdı.

8 Denizlerin Everest ine Katılacak Fransa ya doğru yelken açan Tolga Pamir bu seferki hedefinin denizlerin Everest i olarak bilinen Vendee Globe yarışına katılmak olduğunu belirterek Bu yarışmaya katılmak için bazı etapları geçmek gerekiyor. Şu anda bir üst etap için iki yıllık bir projeye başlıyorum. Solitaire du Figaro, Beneteau Figari sınıfı olarak anılan monotip teknelerle gerçekleştirilen solo açık deniz yarışı serisi Fransa da açık deniz yarışçılığının elit sporcularının buluştuğu bir sınıf olarak değerlendirilmekte. Her sene 45 e yakın sporcu bu sınıfta sene boyunca Atlantik ve Akdeniz kıyısında gerçekleştirilen yarışlarda boy ölçüşmekte olup seviye olarak gerçekten yüksek bir yarış dedi. Bayrağımızı En Tepede Dalgalandırmak İstiyorum Yeni katılacağı yarışma için Türkiye den aldığı bir tekneyi yeniden hayata döndürdüğünü belirten Tolga Pamir şunları söyledi: Hedef bu iki sezon boyunca bu yarışmalarda bayrağımızı en tepede dalgalandırarak yer almak. Açık deniz bilgimi ve seviyemi daha yukarı taşıyarak yeni projelere yelken açmak istiyorum. Fransa ya gittikten hemen sonra La Grande Motte şehrinde antrenmanlara başlayacağım ve ardından teknemi yaşadığım şehir olan La Rochelle e götürüp sezon öncesi hazırlıklarına başlayacağım.

9 GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ BODRUM DA Bodrum da gerçekleştirilen organ bağışı kongresine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Organ nakliyle ilgili gençlere yönelik bilgilendirme çalışmaları yapacağız dedi. Bakan Kılıç, Bodrum da Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği tarafından bir otelde düzenlenen Transplantasyon-14 isimli kongrenin açılışına katıldı. Akşam saatlerinde Bodrum-Milas havalimanına gelen Kılıç ı burada bazı daire amirleri karşıladı. Daha sonra Hilton Bodrum Otele geçen Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, derneğin üyesi olan doktor babası Sinan Kılıç ın, tedavi ettiği bir hastasından kaptığı virüs nedeniyle karaciğer nakline ihtiyaç duyduğunu söyledi.

10 Babasının meslek hayatında insanlara anlattığı durumla karşı karşıya kaldığını ifade eden Kılıç, geçirdiği başarılı operasyon sonunda babasının sağlığına kavuştuğunu kaydetti. Babasından dolayı organ bağışı konusunun kendisi için yabancı bir konu olmadığına değinen Kılıç, şunları söyledi: Bakanlık görevine atandıktan sonra gençlerin organ bağışı konusunda da bilgilenmesi gerektiğini düşünerek bu konuda bir çalışma başlattık. Gençlerle yapmış olduğumuz çalışmada Sağlık Bakanlığı mızdan da destek aldık. İnşallah bu dönem içerisinde organ nakliyle ilgili gençlere yönelik bilgilendirme çalışmaları yapacağız. Gençlerimizin karşı karşıya olduğu çok farklı zorluklar var. Bunlardan birisi maalesef uyuşturucu. Bu konuda bazı çalışmalara yoğunluk veriyoruz dedi. Organ bağışına önem veren bir hükümet olduklarını anlatan Kılıç, bulundukları her ortamda bu konunun önemine değindiklerini dile getirdi. Organ bağışının çok kişisel bir durum olduğuna dikkati çeken Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: Organ bağışı, belki de kişinin verdiği en zor kararlardan birisi. Çok duygusal bir olay. Kendi başınıza gelene kadar bunun öneminin farkında olamayabiliyorsunuz. Bazen farkında oluyorsunuz ama duygularımız buna müsaade etmiyor. Son derece hassas olan bu konuya dikkatli yaklaşmak gerekiyor. Herkesin düşüncesine saygı göstermeliyiz. Organ bağışı konusunda sadece telkinde bulunabiliriz. Kılıç, kongreye gelmeden önce bildiği bir konu olmasına rağmen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile görüştüğünü ve organ bağışı konusunda dini açıdan bilgi aldığını söyledi. Görmez in, Organ bağışı candan cana giden en büyük sadakadır sözünü hatırlatan Kılıç, Diyanet İşleri Başkanlığı nın organ bağışı konusunda bugüne müspet 7 kararı olduğunu vurguladı.

11 Konuşmasının ardından Kılıç, aralarında babasının da bulunduğu kongre katılımcılarıyla bir süre sohbet etti. AMAÇ ORTAK BİR KENT KÜLTÜRÜ YARATMAK BODRUM ADANALILAR DERNEĞİ DAYANIŞMA YEMEĞİ Bodrum Adanalılar Derneğinin düzenlediği kaynaşma gecesine çok sayıda dernek başkanı ve üyesi katıldı. Önceki gece Bitez Efendim Restoranda düzenlenen geceye,

12 Kayserililer Derneği, Yozgat, Batman, Karadeniz, Kahramanmaraş, Gaziantepliler Derneği başka ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda Adanalı katıldı. Canlı müzik eşliğinde yenen yemek esnasında bir konuşma yapan Adanalılar Derneği Başkanı Ayhan Ongun, bölgecilik yapmak yerine ortak bir bilinçle hareket etmeyi amaçladıklarını söyledi. Geceyi organize eden Adanalılar Derneği Başkanı Ayhan Ongun yaptığı açıklamada; Adanalılar Derneği kurulalı yaklaşık 2 yıl oldu. Bu süre içerisinde düzenli olarak Bodrum da dayanışma yemekleri düzenledik. Yaz aylarında ara verdiğimiz bu yemekleri Ekim ayında yeniden başlattık. Bu derneğin kuruluş amacında olduğu gibi, bölgecilik yapmaktan öte tam aksine mümkün olabildiğince Türkiye nin farklı yerlerinden gelen insanları aynı ortak kent bilinci ile ortak kent kültürü ile yoğurmaya gayret eden bir çalışma içerisinde olduk. Bunun en güzel örneği bugün buradaki kitleden görülüyor. Burada, Bodrum da faaliyet gösteren, diğer yerel Anadolu derneklerinin başkanları ve yöneticileri var dedi. Bu dayanışma yemeklerini daha sık yaparak Bodrum kültürüne yeni bir renk katmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi. Adanalılar Derneği ve diğer dernek üyelerinin katıldığı dayanışma gecesi yaklaşık 4 saat sürdü.

13 Bir elin nesi, üç elin sesi varmış Güney Ege Kalkınma Ajansı (GE-KA) nın sponsorluğunda, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organizatörlüğünde ve Zeytindostu Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Zeytinyağı Duyusal Tadım Eğitimi 13 Ekim Pazartesi itibariyle MUTSO Hizmet Binası Konferans Salonu nda başladı. Zeytindostu Derneği Genel Sekreteri Atilla Totoş un önerisi, MUTSO nun projelendirmesi ve GE-KA nın desteğiyle hazırlanan Zeytinyağı Duyusal Tadım Eğitimi 20 Ekim tarihine kadar 8 gün boyunca Muğla merkez, Datça, Ortaca ve Yatağan da sürecek. İlk günkü eğitimde zeytinyağı tadım uzmanı aynı zamanda Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, eğitim koordinasyon sorumlusu ve panel lideri Serdar Öçten Ünsal, zeytinyağı tadım uzmanı ve tadım panelisti Dr. Dilşen Oktay kaliteli ve kusursuz zeytinyağı üretiminde dikkat edilmesi gereken konulara değindi. Zeytindostu Derneği Genel Sekreteri Atilla Totoş ise zeytinyağının sağlık üzerindeki dikkat çekici etkilerine dair bir sunum yaptı. Ardından katılımcılara kusurlu ve kusursuz zeytinyağı örnekleri tattırılarak bu konuda bir farkındalık yaratılması sağlandı. Bununla birlikte katılımcıların doğru bildikleri yanlışları düzeltmeleri konusunda önemli adımlar atıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan ın da katıldığı çalışma büyük ilgi çekti. Katılımcıların yoğun ilgisi ve aralıksız gelen soruları ve katkılarıyla renklenen sunumlar, planlanan sürenin çok çok üzerine çıktı. Ancak yine de katılımcılar can kulağıyla konuşmacıları dinlediler. Bu hararetli ve ahenkli ortam nedeniyle sadece yemek arası verilerek, tüm gün tamamlanmış oldu.

14 Projenin amacı; Muğla nın en önemli tarım ürünlerinden biri olan zeytin ve yine değerli bir tarımsal sanayi ürünü olan zeytinyağının kalitesi hakkında farkındalık yaratmak olup, zeytinyağın üretimi ve tüketimindeki püf noktalara dikkatleri çekmekti. Tadımın nasıl yapılacağını ve kusurların oluştuğu noktaları öğrenen katılımcılar, büyük şaşkınlık yaşadılar. Eğitimin başında tattırılan zeytinyağı örnekleri hakkında çok çeşitli ve farklı yorumlar yapan katılımcılar, gün sonunda ortak bir dil kullanmaya başladılar. Eğitimci tadım panelisti Dr. Dilşen Oktay, bu durumu katılımcılara Bu grubu bozmadan bir panel oluşturabiliriz esprisiyle değerlendirdi. Zeytindostu Derneği tadım panel lideri Serdar Öçten Ünsal, bu kadar ahenkli ve verimli bir grupla çalışmanın heyecan verici olduğunu belirtti. Zeytindostu Derneği Genel Sekreteri Eczacı Atilla Totoş ise Muğla, bağımsız bir zeytinyağı tadım panelini hak ediyor dedi. Katılımcılar adına söz alan 80 yaşındaki eski zeytinyağı fabrika sahibi Hayri Baş Bugün burada rüyalarımın gerçek olacağını hissettim. Ölmeden bunu görmeyi çok arzu ediyorum. Teşekkürler Zeytindostu, teşekkürler MUTSO! GE-KA böyle bir destek verdiyse bunu en kısa sürede tekrarlayıp daha çok insanın bilinçlenmesini sağlayalım dedi. AREGALA (Latin Amerika Gastronomi Federasyonu) Türkiye Başkanı ve Sınır Tanımayan Şefler Derneği Başkanı, Şef Ahmet Çetin eğitimin çok verimli olduğunu, şeflerin de bu tip bir eğitim alması gerektiğini, tanıştığı lezzetin bütün zeytinyağı algısını değiştirdiğini ifade ederek en kısa sürede yurtiçi ve yurtdışında yapılacak bu gibi eğitimlerde sunumların yanına zeytinyağlı yemek yapımının eklenmesi gerektiğini belirtti. Şefleri, bu eğitimleri alarak doğru zeytinyağı tüketimi konusunda harekete geçmeye çağırdı. Saat ile arasında gerçekleştirilen eğitimler günlük 30 kişi ile sınırlı olup katılmak isteyen üretici ve

15 tüketicilerin telefon ile arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Eğitimler sonunda katılım belgesi verilmektedir. Kayıt için iletişim numaraları; Muğla Merkez: / Datça Temsilcilik: Ortaca Temsilcilik: Yatağan Temsilcilik:

16 D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın En İyi Klasik Müzik Etkinliği seçilen ve aynı yıl D-Marin Turgutreis Marina ya Skalite Ödülleri nde Bölge Özel Ödülü kazandıran D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali ne uluslararası arenadan bir ödül daha geldi. D-Marin Turgutreis Klasik Müzik Festivali, Stevie Ödülleri nde En İyi Kurumsal İmaj Etkinliği kategorisinde Gümüş Stevie e layık görüldü Klasik müziğin gelişimine katkıda bulunmak ve Türkiye nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum da, sanatseverleri klasik müziğin evrensel değerleri çerçevesinde bir araya getirmek amacıyla düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini ekledi. Bir marinada gerçekleştirilen ilk ve tek klasik müzik festivali olan etkinlik, Amerika nın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri nde En İyi Kurumsal İmaj Etkinliği kategorisinde Gümüş Stevie almaya hak kazandı yılından bu yana, 60 ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği Stevie Ödülleri, Amerika nın en prestijli organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali kendi kategorisinde bu sene 3500 proje ile birlikte değerlendirildi.

17 Hüsnü Akhan: Festivalimizin başarısını Amerika nın en prestijli ödüllerinden biriyle taçlandırmaktan gurur duyuyoruz Doğuş Grubu CEO su Hüsnü Akhan; D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali nin Silver Stevie ödülüyle ilgili olarak; D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, kısa sürede alanındaki referans organizasyonlardan biri haline geldi yazında 10 uncu kez düzenlediğimiz festivalimize gösterilen yoğun ilgi ve yıllar içinde artan talep karşısında büyük mutluluk yaşıyoruz. 4 gün süresince, 7 konserin gerçekleştirildiği festival kapsamında bu yıl 21 bin i aşkın kişiyi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık yılında Avrupa Festivaller Birliği ne (European Festivals Association) kabul edilen festivalimizin başarısını Amerika nın en prestijli ödüllerinden biriyle taçlandırmaktan gurur duyuyoruz. Doğuş Grubu olarak, önümüzdeki yıllarda da kültür-sanatın ülkemizdeki gelişimine ve ülkemizin uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmek arzusundayız. şeklinde konuştu. Stevie Ödülleri, 10 Ekim 2014 Cuma günü Paris te gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu. D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali Hakkında D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali klasik müziğin ülkemizdeki gelişimini destekleyerek, daha çok dinleyiciye ulaşmasını hedeflemektedir yılından bu yana, Doğuş Grubu kurucu destekçiliği ile D-Marin Turgutreis te düzenlenmektedir. Etkinlik, bir marinada düzenlenen ilk ve tek klasik müzik festivalidir. Dört gün süresince; gün batımı ve gece konserleri olmak üzere toplam yedi konser sunan festival kapsamında, bugüne

18 kadar 77 konser gerçekleştirilmiştir. Festival bugüne kadar 160 bin i aşkın müzikseveri ağırlamıştır. İlk üç senesinde Kemal Küçük ün, son altı senesinde ise Yücel Canyaran ın sanat yönetmenliğini üstlendiği festival, bugüne kadar 3 bin 500 ü aşkın sanatçıya ev sahipliği yapmıştır. Festival 2009 yılında Avrupa Festivaller Birliği ne (European Festivals Association) kabul edilmiştir. Festival 2012 yılında Andante Dergisi tarafından organize edilen Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın Klasik Müzik Etkinliği Ödülü kazanmış ve Skalite Ödülleri nde D-Marin Turgutreis e Bölge Özel Ödülü kazandırmıştır. Festival in bilet satış gelirlerinin tamamı Tohum Otizm Vakfı ve Bodrum Sağlık Vakfı na otizmli çocuklar ile ailelerine yönelik çeşitli projelerde kullanılmak üzere bağışlanmaktadır. Festivalin önümüzdeki yıllarda da artan bir ilgiyle takip edilmesi, bu yolla ülkemizde klasik müziğin geniş kitlelere ulaşması hedeflenmektedir.

TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ

TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ Bodrum Turgutreis Mahallesi Akçaalan mevkisinde, rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Muğla Büyükşehir

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ Kadınlar Basketbol 2. liginde evinde Bursa temsilcisi Zeytin Gençlik takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket 21. haftada da fire vermedi ve maçı 91 57 aldı. Türkiye Basketbol

Detaylı

TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU

TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU DENİZ VE BEN UYGULAMALI DENEYLER ATÖLYESİ TAMAMLANDI DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve D-Marin işbirliğiyle, tüm deniz tutkunları ve çocuklar birlikte

Detaylı

Venedik ten Bodrum a

Venedik ten Bodrum a Venedik ten Bodrum a Bilkent Üniversitesi ile Verotour un Venedik İstanbul Ticaret Rotaları isimli proje toplantısı için Bodrum da bulunan heyet Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile akşam yemeğinde

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

Başkan Kocadon, Bodrum Kent Konseyinin konuğu oldu

Başkan Kocadon, Bodrum Kent Konseyinin konuğu oldu Başkan Kocadon, Bodrum Kent Konseyinin konuğu oldu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kent Konseyi Mahalle Meclisi kurulma çalışmaları kapsamında Turgutreis te düzenlenen toplantıya katıldı.

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı na bağlı er ve rütbeli personel Kızılay a kan bağışında bulundu. Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından alınan kan bağışına

Detaylı

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Dünyadaki yelken tutkunlarının gözü yarın İstanbul da olacak. Zira Vendee Globe ile dünya çevresini dolaşan yarış makineleri

Dünyadaki yelken tutkunlarının gözü yarın İstanbul da olacak. Zira Vendee Globe ile dünya çevresini dolaşan yarış makineleri Dünyadaki yelken tutkunlarının gözü yarın İstanbul da olacak. Zira Vendee Globe ile dünya çevresini dolaşan yarış makineleri yarın İstanbul da bir gösteri yarışı yapacak. Cumartesi günü ise İstanbul Europa

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Protokol'ünü Ziyaret Etti

Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Protokol'ünü Ziyaret Etti Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Protokol'ünü Ziyaret Etti Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u, ziyaret

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 60

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 60 ÖZET: Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın (BAKA) yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, görevine geçen ay başladı. Özen; ilk olarak ekip arkadaşlarım diye hitap ettiği BAKA nın personeliyle toplantı yaptı,

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

Phone Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER

Phone Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER Phone +90 533 704 13 07 www.didimmarina.com Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER DOĞUŞ GRUBU NUN TÜRKİYE DEKİ İKİNCİ MARİNASI D-MARİN DİDİM RESMEN HİZMETE AÇILDI Turizm sektöründe derinleşme ve

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR Kasım 09, 2006-12:00:00 ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: ''BAŞBAKAN'IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT,

Detaylı

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA Bodrum International Optimist Regatta ( BIOR ) Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi tarafından, dünyanın önde gelen turizm kenti olan Bodrum'da düzenlenmektedir.

Detaylı

"Down Şefler Türkiye Projesi"

Down Şefler Türkiye Projesi "Down Şefler Türkiye Projesi" Proje kapsamında 11 ilde 27 down sendromlu genç aşçılık eğitimi alacak - Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş: - "Biz doğuştan gelen ya da sonradan olan hiçbir farklılaşmayı

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK:

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: -BU FORUM KASIM AYINDA KATAR DA DÜZENLENECEK DÜNYA SOSYAL GÜVENLİK FORUMU NA IŞIK TUTACAKTIR -TÜRKİYE BUGÜN DÜNYANIN

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

MARİNA EĞİTİMLERİNİN 2. AYAĞI BODRUM DA YAPILDI

MARİNA EĞİTİMLERİNİN 2. AYAĞI BODRUM DA YAPILDI MARİNA EĞİTİMLERİNİN 2. AYAĞI BODRUM DA YAPILDI D-Marin Kids ve TURMEPA işbirliği ile hayata geçirilen Marina Eğitimleri Projesi nin 2. ayağı Bodrum da gerçekleştirildi. Proje kapsamında Turgutreis D-Marin

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali, çeşitli etkinliklerle devam etti. Peynir sergisi ve peynir stantlarının kurulduğu festival

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni Ağustos 2011 DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni İçindekiler Konsey Başkan ının Mesajı...5 Konsey Kick Off..6 Yeni İş Modeli ve VIP Servis Açılışları...7 Konsey ve Komitelerin Tanıtımı..8 Komitelerin Amaçları...10

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU BURSAGAZ İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı