KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki şartlarda gerçekleştirilecektir. 1. Bu şartnamede Konak Belediyesi nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. 2. YAPILACAK İŞİN ÖZELLİKLERİ: 2.1. KONSER- ALİ KOCATEPE Konser Nisan ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda düzenlenecektir Sanatçının ve kendisine eşlik edecek orkestrasının kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ağırlama, ulaşım ve konaklama kaşe fiyatına dahil olacaktır Sanatçıya ve orkestrasına verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 5 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak adet plastik sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak 3x4 metre ebadlarında projeksiyon perdesi ve cihazı Yüklenici tarafından temin edilecektir Sahne süslemesi Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. (5 adet çiçek sepeti ve defne dalları ile süsleme) Etkinlikte kullanılacak asgari ses,sahne ve ışık sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 1 adet 48 kanal digital mikser 6 adet 2000 watt sub woofer 12 adet 1000 watt line array hoparlör 10 adet 700 watt 12 monitör 2 adet 1000 watt sub monitör 2 adet 15 side hoparlör 10 adet shure mikrofon 1 adet davul mikrofon seti 2 adet telsiz mikrofon 5 adet DI box IŞIK SİSTEMİ: 1 adet 9 metre ön truss 4 adet led wash 4 adet mooving head spot 1 adet ışık kumandası SAHNE: 4 X 8=32 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen tasarıma uygun olarak Yüklenici tarafından bastırılacak ve yerleştirilecektir. İdare tasarımın eksik ya da yanlış Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 100 adet afiş, 1 adet sahne önü pankartı.

2 2.2. KONSER-CARABİAN BAND Konserler Mayıs ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanlarda 2 kez yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ağırlama ve konaklama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinlikte kullanılacak asgari ses,sahne ve ışık sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. (Her konser için) SES SİSTEMİ: 1 adet 32 kanal digital mikser 2 adet 2000 watt sub woofer 4 adet 1000 watt 3 yollu hoparlör 8 adet 700 watt 12 monitör 2 adet 1000 watt sub monitör 1 adet 15 side hoparlör 10 adet shure mikrofon 1 adet davul mikrofon seti 1 adet telsiz mikrofon 5 adet DI box IŞIK SİSTEMİ: 1 adet 9 metre ön truss 4 adet led wash 4 adet moovin head spot 1 adet ışık kumandası SAHNE: 4 X 8=32 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne Sanatçılara verilecek 10 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir. (Her konser için 5 adet olmak üzere.) Konserde kullanılacak 300 adet diplomat sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir. (Her konser için) Konserde kullanılacak 3x4 metre ebadlarında projeksiyon perdesi ve cihazı Yüklenici tarafından temin edilecektir. (Her konser için) Sahne süslemesi Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. (5 adet çiçek sepeti ve defne dalları ile süsleme, her konser için) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet pankart, 10 adet demonte, 2 adet sahne önü pankartı. (Her konser için 5 adet pankart, 5 adet demonte ve 1 adet sahne önü olmak üzere) 2.3. KONSER-HAVVA KARAKAŞ Konser Haziran ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda düzenlenecektir Sanatçının ve kendisine eşlik edecek sazların kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ağırlama, konaklama ve ulaşım bedeli kaşe fiyatına dahil olacaktır Sanatçıya verilecek 1 adet el buketi ve İdare tarafından verilecek örneğe uygun bakır kahve tepsisi Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak 500 adet plastik sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak 3x4 metre ebadlarında projeksiyon perdesi ve cihazı Yüklenici tarafından temin edilecektir Sahne süslemesi Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. (5 adet çiçek sepeti ve defne dalları ile süsleme)

3 Etkinlikte kullanılacak asgari ses,sahne ve ışık sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 1 adet 32 kanal digital mikser 2 adet 2000 watt sub woofer 4 adet 1000 watt 3 yollu hoparlör 8 adet 700 watt 12 monitör 2 adet 1000 watt sub monitör 2 adet 15 side hoparlör 10 adet shure mikrofon 1 adet telsiz mikrofon 1 adet davul mikrofon seti 1 adet in ear monitör 10 adet DI box IŞIK SİSTEMİ: 1 adet 9 metre ön truss 4 adet led wash 4 adet moovin head spot 1 adet ışık kumandası Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 100 adet afiş, adet el ilanı, 1 adet sahne önü pankartı KONSER-ÖZDEMİR ERDOĞAN Konser Haziran ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda düzenlenecektir Sanatçının ve kendisine eşlik edecek orkestrasının kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ağırlama, ulaşım ve konaklama, ses, sahne ve ışık sisteminin kurulması işlemleri kaşe fiyatına dahil olacaktır Sanatçıya ve orkestrasına verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 5 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak 1000 adet diplomat sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak led ekran Yüklenici tarafından temin edilecektir Sahne süslemesi Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. (5 adet çiçek sepeti ve defne dalları ile süsleme) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen tasarıma uygun olarak Yüklenici tarafından bastırılacak ve yerleştirilecektir. İdare tasarımın eksik ya da yanlış Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet pankart, 30 adet demonte, 300 adet afiş, adet el ilanı, 1 adet sahne önü pankartı, 1 adet sahne arkası pankartı TİYATRO-ANKARA EKİN TİYATROSU Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen İntifada adlı Oyun Ocak ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır.

4 Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 2 adet banner, 4 adet pankart, 9 adet demonte TİYATRO- EĞER AZRAİL BİR GÜN AŞK ŞARKISI ÇALARSA Tiyatro Viva tarafından sahnelenen Eğer Azrail Bir gün Aşk Şarkısı Çalarsa adlı Oyun Mart ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 2 adet banner, 1 adet pankart, 6 adet demonte TİYATRO-HAN TİYATROSU YETİŞKİN OYUNU Han Tiyatrosu tarafından sahnelenen yetişkin oyunu Şubat ve Nisan aylarında İdare tarafından belirlenecek salonlarda 2 kez sahnelenecektir Tiyatro gösteriminin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 4 adet banner, 8 adet pankart, 8 adet demonte. (Her etkinlik için 2 adet banner, 4 adet pankart, 4 adet demonte olmak üzere.) 2.8. TİYATRO-ADALET SİZSİNİZ Adalet Sizsiniz adlı oyun Nisan ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 2 adet banner, 5 adet pankart, 12 adet demonte TEK KİŞİLİK GÖSTERİ-METİN UCA Gösteri Nisan ayı içerisinde İdare nin belirleyeceği salonda yapılacaktır Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen

5 Basılacak Görsel Malzemeler: 2 adet banner, 5 adet pankart, 10 adet demonte TEK KİŞİLİK GÖSTERİ-MESUT YAR Gösteri Mart ayı içerisinde İdare nin belirleyeceği salonda yapılacaktır Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 2 adet banner, 5 adet pankart, 10 adet demonte TİYATRO-NİLGÜN BELGÜN İLE AŞK VE KOMEDİ Tiyatro oyunu Şubat ayı içerisinde İdare nin belirleyeceği salonda yapılacaktır Oyunun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım, konaklama ve ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Oyuncuya verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 1 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 2 adet banner, 5 adet pankart, 10 adet demonte OKUL ETKİNLİKLERİ-TİYATRO ARKADAŞ ÇOCUK OYUNU Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ayları içerisinde Tiyatro Arkadaş tarafından sahnelenen çocuk tiyatrosu İdare tarafından belirlenecek ve Konak İlçesi sınırlarında bulunan 15 ilköğretim okulunda sahnelenecektir Oyunların kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet demonte OKUL ETKİNLİKLERİ-DUVARA KARŞI TİYATROSU ÇOCUK OYUNU Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ayları içerisinde Duvara Karşı Tiyatrosu tarafından sahnelenen çocuk tiyatrosu İdare tarafından belirlenecek ve Konak İlçesi sınırlarında bulunan 15 ilköğretim okulunda sahnelenecektir Oyunların kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet demonte.

6 2.14. OKUL ETKİNLİKLERİ-MAVİ SANAT TİYATROSU GENÇLİK OYUNU Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ayları içerisinde Mavi Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen ve uyuşturucu ile mücadele konulu gençlik oyunu İdare tarafından belirlenecek 5 salonda lise öğrencilerine yönelik olarak sahnelenecektir Oyunların kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet demonte OKUYORUM-YAZIYORUM-ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Etkinlik Ocak ayı içerisinde 2 gün ve günde 5 saat olmak üzere İdare tarafından belirlenecek salonda yapılacaktır Eğitmen Tülin Kozikoğlu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Eğitmenin İstanbul-İzmir-İstanbul havayolu ile ulaşımı ve 2 gece Konak İlçesi sınırlarında bulunan 4 yıldızlı bir otelde oda+kahvaltı konaklaması Yüklenici tarafından sağlanacaktır Etkinlik sonunda Konak İlçesi sınırlarında bulunan 1. sınıf bir restoranda 3 kişilik akşam yemeği Yüklenici tarafından verilecektir Etkinlik sonrasında çocuklara dağıtılmak üzere 200 adet 200 ml. kutu meyve suyu ve ambalajlı kek Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 100 adet afiş, 2 adet banner, 4 adet pankart, 4 adet demonte YAZARLIK OKULU Etkinlik Ocak ve Şubat ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir salonda yapılacaktır Etkinliğe katılacak 5 yazarın (Yekta Kopan, Nazlı Eray, Buket Uzuner, Ahmet Ümit, Gülşah Elikbank) kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir yazarın İstanbul-İzmir-İstanbul havayolu ile ulaşımı ve Konak İlçesi sınırlarında bulunan 4 yıldızlı bir otelde 3 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Her yazarın etkinliği 2 gün sürecek olup, katılımcılara etkinlik sonunda 75 er kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından sağlanacaktır. (Toplam 10 kez 75 er kişilik ikram.) Etkinlik finalinde gerçekleştirilecek 100 kişilik kokteyl aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından yapılacaktır. KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (giydirmesi yapılmış)

7 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 100 adet afiş, 2 adet banner, 4 adet pankart, 4 adet demonte ANMA ETKİNLİĞİ YILINDA ORHAN KEMAL Etkinlik Mart ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir salonda yapılacaktır Etkinliğe davet edilecek yazarın oğlunun İstanbul-İzmir-İstanbul havayolu ile ulaşımı ve Konak İlçesi sınırlarında bulunan 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklaması Yüklenici tarafından sağlanacaktır Etkinlik sonrasında Konak İlçesi sınırlarında bulunan 1. Sınıf bir restoranda 5 kişilik akşam yemeği Yüklenici tarafından sağlanacaktır Konuğumuza verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 1 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlik sonrasında katılımcılara dağıtılacak 15 dakikalık film Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır. (Kurgu, montaj ve seslendirme de dahil olmak üzere.) Sözkonusu filmin DVD formatında 200 adet çoğaltımı Yüklenici tarafından yapılacaktır. (4 renk kapak baskısı da dahil olmak üzere.) Katılımcılara 100 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır Katılımcılara dağıtılmak üzere yazarın Baba Evi adlı kitabından 150 adet Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler:100 adet afiş, 300 adet davetiye, 2 adet banner, 2 adet pankart, 5 adet demonte LİSE-FEST Etkinlik Nisan ve Mayıs aylarında İdare tarafından belirlenecek ve Konak ilçesi sınırlarında bulunan 8 lisede yapılacaktır Etkinlikte sahne alacak Normal Grubu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir.(8 konser) Etkinliklerde kullanılacak ses ve sahne sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurdurulacaktır. (8 gün) SES SİSTEMİ: 1 adet 48 kanal digital mikser 6 adet 2000 watt sub woofer 12 adet 1000 watt line array hoparlör 10 adet 700 watt 12 monitör 2 adet 1000 watt sub monitör 2 adet 15 side hoparlör 10 adet shure mikrofon 1 adet davul mikrofon seti 2 adet telsiz mikrofon 10 adet DI box 1 adet bass gitar anfi 2 adet gitar anfi IŞIK SİSTEMİ: 1 adet 9 metre ön truss

8 4 adet led wash 4 adet mooving head spot 1 adet ışık kumandası SAHNE: 4 X 8=32 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne Etkinlikte de görev alacak sunucu Yüklenici tarafından temin edilecektir etkinlikte de her etkinlikte 1 saat olmak üzere performans sergileyecek DJ Yüklenici tarafından temin edilecektir gün süreyle etkinliğin kamere ve fotoğraf çekimleri Yüklenici tarafından yaptırılacak ve bunlar CD halinde İdare ye taeslim edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet demonte KÜLTÜR YAYINLARI-BALKAN SAVAŞLARI SEMPOZYUMU Kitap 13.5x19,5 cm. ebadlarında olacaktır Kitap 150 sayfa + kapak olacaktır Kitap adet olarak basılacaktır İç sayfalar 70 gram Avrupa kitap kağıdına, ön-arka tek renk; kapak 240 gram Amerikan Bristol kağıd, ön-arka 4 renk baskılı ve mat selefonlu olacaktır Kitap amerikan ciltli olacaktır Telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir ISBN numarası ve bandrol Yüklenici tarafından alınacaktır Yayına hazırlık, editoryal çalışma ve redaksiyon faaliyeti Yüklenici tarafından yaptırılacaktır KÜLTÜR YAYINLARI- BASMANE VE OTELLER SOKAĞI FOTOĞRAF ALBÜMÜ Kitap 22x23 cm. ebadlarında olacaktır Kitap 64 sayfa + kapak olacaktır Kitap 500 adet olarak basılacaktır İç sayfalar 170 gram kuşe kağıda, 4 renk baskılı; kapak 300 gram mat kuşe kağıda, ön-arka 4 renk baskılı ve mat selefonlu olacaktır Kitap amerikan ciltli olacaktır Telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir ISBN numarası ve bandrol Yüklenici tarafından alınacaktır Yayına hazırlık, editoryal çalışma ve redaksiyon faaliyeti Yüklenici tarafından yaptırılacaktır USTAYA SAYGI ETKİNLİKLERİ Etkinlikler Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi nde Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran aylarının son haftasında olmak üzere 6 kez yapılacaktır İzmir in kültür, sanat ve sosyal hayatına katkıda bulunan kişiler arasından İdare tarafından belirlenecek 6 konuğumuzun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlikler sırasında 6 konuğumuza verilecek 6 adet el buketi ve İdare tarafından örneği verilecek 6 adet bakır işlemeli tepsi Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Etkinlik sonrasında katılımcılara verilecek 100 kişilik çay ve kuru pasta ikramı yüklenici tarafından hazırlatılacaktır. (6 adet)

9 Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 600 adet davetiye, 18 adet pankart, 18 adet demonte, 6 adet banner, adet CD çoğaltımı. (Her etkinlik için 100 adet davetiye, 3 adet pankart, 3 adet demonte, 1 adet banner, 200 adet CD çoğaltımı olmak üzere.) OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ ETKİNLİKLERİ-HACİVAT KARAGÖZ GÖSTERİMLERİ Hacivat-Karagöz gösterisi Hayali Deniz Özgökbel tarafından gerçekleştirilecektir Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran ayları içerisinde Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi 30 gösterim gerçekleştirilecektir Etkinlikleri gerçekleştirecek sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her seans 45 dakika sürecek ve her seansın sonunda çocuklara 15 dakıkalık Hacivat ve Karagöz ü tanıtıcı ve sevdirici bilgilendirme yine sanatçı tarafından yapılacaktır Gösterimlerde müzede bulunan Hacivat-Karagöz sahnesi, ses ve ışık sistemi kullanılacak, ancak sanatçı oyunda kendi tasvirlerini kullanacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet demonte OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ-TARLA FARESİ ÇOCUK TİYATROSU GÖSTERİMLERİ Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran ayları içerisinde Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi 25 gösterim gerçekleştirilecektir Grubun kaşe bedeli ve tiyatro grubunun her türlü ulaşım, dekor taşıma ve ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet demonte KONSER-ORKESTRA SUPER SOUND Konserler Şubat, Nisan, Haziran ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek 3 açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır.( 3 adet) Etkinlikte kullanılacak asgari ses,sahne ve ışık sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. (3 adet) SES SİSTEMİ: 1 adet 32 kanal digital mikser 4 adet 2000 watt sub woofer 4 adet 1000 watt 3 yollu hoparlör 8 adet 700 watt 12 monitör 2 adet 1000 watt sub monitör 10 adet shure mikrofon 1 adet davul mikrofon seti

10 1 adet telsiz mikrofon 10 adet DI box IŞIK SİSTEMİ: 1 adet 9 metre ön truss 4 adet led wash 4 adet mooving head spot 1 adet ışık kumandası SAHNE: 4 X 8=32 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne KONSER-GRUP OMNİTONE Konserler Ocak, Mart, Mayıs ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek 3 açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri ile ses, sahne ve ışık sisteminin kurulması kaşe bedeline dahil olacaktır KONSER-ROMAN BANDOSU Konserler Şubat, Mayıs, Haziran ayları içerisinde Konak İlçesi sınırları içerisinde İdare tarafından belirlenecek 3 açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır GÜZELYALI KÜLTÜR MERKEZİ SERGİLERİ Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi nde Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran aylarında olmak üzere toplam 6 adet sergi yapılacaktır Sergisi açılacak sanatçının her türlü ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Sergiler için İstanbul dan gelecek 6 sanatçının hava yolu ile ulaşımları ve Konak İlçesi sınırları içerisinde bulunan 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Sanatçılara verilecek 6 adet el buketi Yüklenici tarafından sağlanacaktır adet serginin İstanbul dan İzmir e getirilip götürülmesi ile ilgili nakliye ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir Sergiye katılacak sanatseverler için 6 adet 100 kişilik kokteyl aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır: KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (giydirmesi yapılmış) 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 12 adet demonte, 6 adet banner, adet katalog, 600 adet davetiye. (Her sergi için 2 adet demonte, 1 adet banner, 200 adet katalog, 100 adet davetiye olmak üzere. )

11 2.28. İZMİR OKUMA GÜNLERİ Etkinlik Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran aylarında olmak üzere 9 kez Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi nde gerçekleştirilecektir Etkinliğe katılacak 6 yazarın İstanbul-İzmir-İstanbul hava yolu ulaşımları ile 1 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Her etkinlik için Konak İlçesi sınırları içerisinde bulunan 1. sınıf bir restoranda 5 kişilik akşam yemeği Yüklenici tarafından karşılanacaktır Konukların şehir içi ulaşımları İdare tarafından karşılanacaktır Konuklara verilecek 6 adet el buketi ve 6 adet bakır işlemeli kahve tepsisi İdare tarafından verilecek örneğe uygun olarak Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlik sonrsında katılımcılara yapılacak 100 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır. (6 adet) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 18 adet demonte, 6 adet banner, 600 adet afiş, 600 adet davetiye. (Her etkinlik için 3 adet demonte, 1 adet banner, 100 adet afiş, 100 adet davetiye olmak üzere. ) ALSANCAK ŞENLİĞİ Şenlik Mayıs ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek 2 günde yapılacaktır Şenlik kortejinde dağıtılacak adet kırmızı karanfil Yüklenici tarafından temin edilecektir Şenlik kapsamında Alsancak semtinin 5 farklı noktasında düzenlenecek konserlere katılacak 20 müzik grubunun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. (Dominik Caddesi, Kültür Müdürlüğü Önü, İsmail Sivri Heykeli Önü, Mustafa Bey Caddesi, Ali Çetinkaya Bulvarı) noktada 2 gün süreyle kullanılacak 3x3 metre ebadında ve 1 metre yüksekliğinde platform Yüklenici tarafından kurdurulacaktır Dominik Caddesi nde 2 gün süreyle kullanılacak led ekran ve 300 adet diplomat sandalye Yüklenici tarafından sağlanacaktır Şenlikte 2 gün süreyle performans sergileyecek canlı heykellerin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. (2 gün/ günde 10 heykel) Müzik gruplarına ve düzenlenecek diğer etkinliklere katılacaklara verilmek üzere 25 adet el buketi Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Etkinliklerde kullanılacak adet 500 ml.lik su Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin açılış günü düzenlenecek kişilik açılış kokteyli Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır. KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitsiz meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (giydirmesi yapılmış) 10 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Şenlik kapsamında düzenlenecek konserlerde kullanılacak ses ve sahne sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. (2 gün süreyle 5 noktada.) SES SİSTEMİ: 4 adet 3 yollu 1000 watt hoparlör

12 2 adet sub woofer 8 adet monitör 32 kanal digital mikser 5 adet mikrofon, 2 adet telsiz mikrofon Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 65 adet pankart, 70 adet demonte, adet broşür, 10 adet sahne önü pankartı, 10 adet sahne arkası pankartı, adet afiş, 100 adet döviz, 300 adet yaka kartı, 50 adet fly banner, 10 adet pano germe, 2 adet meş bina pankartı ULUSLARARASI SOKAK OYUNLARI FESTİVALİ Festival 23 Nisan haftası içerisinde gerçekleştirilecektir Alsancak Gündoğdu Meydanı nda düzenlenecek Sokak Oyunları Festivali ne katılacak çocuklar için gerçekleştirilecek yüz boyama etkinliğini gerçekleştirecek grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Çocuklara unutulan sokak oyunlarını öğretecek 10 eğitmenin ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliğe katılacak çocuklara dağıtılmak üzere adet macun, adet pamuk helva Yüklenici tarafından temin edilecektir Çocuklar için 500 adet top, 500 adet uçurtma, 500 adet topaç ve 500 adet ip Yüklenici tarafından temin edilecektir Çocuklara yönelik müzik performansı sergileyecek DJ in kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir DJ in performans sergileyeceği 3x3 metre ebadlarında ve 50 cm. yüksekliğindeki sahne Yüklenici tarafından kurulacaktır Etkinlik alanında performans sergileyecek 2 adet canlı heykel ile 3 pandomim sanatçısının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 300 adet afiş, 1 sahne önü pankartı, adet el ilanı GÜLTEPE RUMELİ ŞENLİĞİ Şenlik Haziran ayı içerisinde Gültepe de İdare tarafından belirlenecek bir açık alanda yapılacaktır Etkinlikte sahne alacak Çamdibi Bandosu, Gültepe Rumeli Halk Oyunları Grubu ve Sakip ve Arkadaşları Grubu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlikte kullanılacak ses, ışık ve sahne sistemi aşağıda belirtilen özelliklere uygun olarak Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112

13 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 6 adet moving head 575 robot 2 adet 8 lead blender 12 adet par 64 spot ışık 20 adet 3 watt rgb lead ışık 1 adet sgm 24/48 ışık masası SAHNE: 4X4=24 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne. 5X8=40 metrekare work ayaklı kare trus Etkinlikte kullanılmak üzere gerekli olan adet sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir etkinlikte kullanılacak 4x3 metre ebadlarında projeksiyon perdesi ile cihazı Yüklenici tarafından temin edilecektir. 7. Sanatçılara verilecek 5 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlik sunucusu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte sahne alacak ve İdare tarafından belirlenecek yöresel sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 500 adet afiş, adet el ilanı, 1 sahne önü pankartı, 1 sahne arkası pankartı, 20 adet döviz KILIÇ REİS MAHALLESİ ŞENLİĞİ Etkinlik Mayıs ayı içerisinde Kılıç Reis Parkı nda yapılacaktır Etkinlikte kullanılacak adet plastik sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte kullanılacak barkovizyon cihazı ve perdesi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilecek yüz boyama ve animasyon gösterilerini gerçekleştirecek grubun keşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlikte gerçekleştirilecek 3 adet canlı heykel performansının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlikte kullanılacak ses, ışık ve sahne sistemi aşağıda belirtilen özelliklere uygun olarak Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 6 adet moving head 575 robot 2 adet 8 lead blender 12 adet par 64 spot ışık 20 adet 3 watt rgb lead ışık 1 adet sgm 24/48 ışık masası SAHNE: 4X4=24 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne.

14 Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 300 adet afiş, adet el ilanı, 1 sahne önü pankartı BOYOZ FESTİVALİ Etkinlik Mayıs ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda yapılacaktır Etkinlikte dağıtılacak adet boyoz ve adet yumurta Yüklenici tarafından temin edilecektir. Dağıtım standlarının İdare tarafından istenen özelliklere uygun olarak kurulması ve yeterli sayıda personel görevlendirilmesi Yüklenicinin sorumluluğunda olacaktır Etkinlikte kullanılacak jeneratör Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte kullanılacak ses ve sahne sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 6 adet 2000 watt sub woofer 10 adet 3 yollu watt hoparlör 2 adet 1000 watt monitör sub woofer 8 adet 600 watt monitör 1 adet DJ set up 1 adet 48 kanal digital mikser 1 adet davul seti 10 adet mikrofon 3 adet telsiz mikrofon SAHNE: 8X5 metre ebadlarında, 1 metre yüksekliğinde podyum Etkinlik sunucusu Yüklenici tarafından temin edilecektir., Etkinlikte görev alacak DJ Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte sahne alacak pop müzik grubu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 40 adet pankart, 50 adet demonte, 1 sahne önü pankartı, 1 sahne arkası pankartı, adet afiş, adet el ilanı ULUSLARARASI ŞİİR FESTİVALİ Etkinliğimiz kapsamında düzenlenen salon etkinlikleri Mayıs ayı içerisinde Dr. S. Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi nde düzenlenecektir Etkinliğimiz kapsamında 3 farklı noktada sokak etkinlikleri düzenlenecektir Salon etkinliklerinde sahne alacak 4 kişilik Devlet Opera ve Balesi Dans Grubu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Salon programında görev alacak 2 sunucunun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Salon etkinliklerinde öğle yemeğinde konuklarımıza ikram edilecek 200 adet soğuk sandviç ve içecek Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Salon etkinliklerinde 2 gün süreyle simultane tercüme sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurdurulacaktır. - 1 adet simultane çeviri sistemi adet simultane kulaklık

15 - 1 adet simultane kabin - 2 teknik personel - 1 adet toplantı amaçlı ses sistemi - 2 adet toplantı amaçlı el telsiz mikrofonu - 2 adet yaka telsiz mikrofonu - 2 adet Türkçe-İngilizce simultane tercüman Salon etkinliklerinde 2 gün süreyle her gün 300 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yaptırılacaktır Alsancak Vapur İskelesi nde düzenlenecek etkinliklerde kullanılacak ses ve sahne sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurdurulacaktır. SES SİSTEMİ: 8 adet monitör 2 adet telsiz mikrofon 1 adet davul seti 10 adet mikrofon 1 adet 32 kanal dijital mikser 4 adet 2000 watt sub woofer 4 adet 1000 watt 3 way hoparlör SAHNE SİSTEMİ: 8X5 metre ebadlarında sahne Alsancak Vapur İskelesi önünde düzenlenecek etkinlikte sahne alacak ve İdare tarafından belirlenecek grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Alsancak Vapur İskelesi önündeki etkinlikleri sunacak sunucunun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Sokak etkinliklerinde sahne alacak 3 kişilik dans grubunun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Sokak etkinliklerinde 2 gün süreyle kullanılacak 300 adet diplomat sandalye Yüklenici tarafından temin edilecektir Nisan 2012 tarihinde düzenlenecek etkinlik açılış kortejinde görev alacak Ritm Grubu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Nisan 2012 tarihinde düzenlenecek etkinlik açılış kortejinde dağıtılacak adet karanfil Yüklenici tarafından temin edilecektir Nisan 2012 tarihinde İzmirli yazarlarla konuk yazarlarımızı buluşturmak amacıyla düzenlenecek 150 kişilik kokteyl prolonge Yüklenici tarafından aşağıda belirtilen şekilde hazırlatılacaktır. Kokteyl Menüsü: Karışık ege ot salatası, patates salatası, makarna salatası, yaprak sarma, çiğ köfte, yoğurtlu ezme, mini sigara böreği, mini içli köfte, soslu mitite köfte, mantarlı dana kavurma, piliç tandır, bademli pilav, patates sote, ekmek, baklava, kalburabastı, içecek.) Nisan 2012 tarihinde İzmirli yazarlarla konuk yazarlarımızı buluşturmak amacıyla düzenlenecek kokteylde sahne alacak ve İdare tarafından belirlenecek grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Yerli ve yabancı konuklarımız için düzenlenecek Şirince-Efes ve Meryemana yı kapsayan Kültür Turu yüklenici tarafından aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından organize edilecektir. - Tura katılacak 45 kişinin müze ve ören yeri girişleri Yüklenici tarafından sağlanacaktır kişinin öğle yemekleri Yüklenici tarafından karşılanacaktır. ( Çorba, Salata, gözleme ve tavuk ızgara, salata ve içecek.) - Turda görev alacak rehber Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğe katılacak konuklarımıza verilmek üzere İdare tarafından verilecek örneklere uygun 75 adet mask ve 75 adet 7 li fil Yüklenici tarafından temin edilecektir Salon sahne düzenlemesi İdare nin onayından sonra Yüklenici tarafından yaptırılacaktır.

16 Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 8 adet pankart, 10 adet demonte, 5 adet banner, 300 adet afiş, adet broşür, 300 adet davetiye, 100 adet yaka kartı, 100 adet dosya, 5 adet pano germe, 100 adet sertifika ULUSLARARASI ÖYKÜ GÜNLERİ Etkinlik Nisan ayı içerisinde yapılacaktır Etkinliğimize İzmir dışından 20 ve İzmir den 15 olmak üzere toplam 35 konuk katılacaktır. (İstanbul 10, Ankara 10) Konuklarımızın havayolu ile ulaşımı Yüklenici tarafından karşılanacaktır Konuklarımızın Konak İlçesi sınırlarında bulunan 4 yıldızlı bir otelde 3 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğe katılacak konuklarımıza Konak İlçesi sınırlarında bulunan 1. Sınıf bir restoranda 3 gece akşam yemeği (40 ar kişilik) Yüklenici tarafından sağlanacaktır Etkinliğe katılacak konuklarımıza Konak İlçesi sınırlarında bulunan 1. Sınıf bir restoranda 3 gün öğle yemeği (40 ar kişilik) Yüklenici tarafından sağlanacaktır Etkinliği izlemeye gelen okul öğrencileri için 300 adet kumanya Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Etkinlik başlangıcında ve etkinli sırasında verilecek 2 arada izleyiciler için çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. ( 2 gün süreyle günde 500 kişi olmak üzere toplam kişilik.) Etkinlik sunucu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlik aralarında fuayede 2 gün süreyle konser verecek ve İdare tarafından belirlenecek müzik grubu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etknliğin yapılacağı salonun çiçek süslemeleri Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. (10 adet yassa çiçek sepeti) Konuklarımız için düzenlenecek Şirince-Efes ve Meryemana yı kapsayan Kültür Turu yüklenici tarafından aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından organize edilecektir. - Tura katılacak 40 kişinin müze ve ören yeri girişleri Yüklenici tarafından sağlanacaktır kişinin öğle yemekleri Yüklenici tarafından karşılanacaktır. ( Çorba, Salata, gözleme ve tavuk ızgara, salata ve içecek.) - Turda görev alacak rehber Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğe katılacak konuklarımıza verilmek üzere İdare tarafından verilecek örneklere uygun 40 adet mask ve 40 adet 7 li fil Yüklenici tarafından temin edilecektir Açılış töreninde sahne alacak 4 kişilik Devlet Opera ve Balesi Dans Grubu nun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Salon sahne düzenlemesi İdare nin onayından sonra Yüklenici tarafından yaptırılacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 8 adet pankart, 10 adet demonte, 5 adet banner, 300 adet afiş, adet broşür, 300 adet davetiye, 200 adet yaka kartı, 200 adet dosya, 5 adet pano germe, 100 adet sertifika.

17 2.36. İZMİR DAĞ FİLMLERİ FESTİVALİ Etkinlik Nisan ayı içerisinde Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi ile Güzelyalı Kültür Merkezi nde 3 gün süreyle yapılacaktır Etkinliğin ilk günü yapılacak açılış törenine katılan konuklara 150 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır Etkinliğin 2. ve 3. gününde her iki merkezde de günde 1 kez 100 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır. (Toplam 400 kişi) Film gösterimleri nedeniyle İstanbul dan gelecek 3 kişilik teknik ekibin havayolu ile ulaşımı ve Konak İlçesi sınırlarındaki 4 yıldızlı bir otelde 3 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından sağlanacaktır Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi fuayesinde düzenlenecek sergide kullanılacak 30 adet fotoğrafın 35x50 cm. ebadında fotoğraf baskısı (folyo baskı, dekota uygulama, askı aparatlı) baskısı Yüklenici tarafından yaptırılacaktır Etkinlikte gösterilecek filmlerin telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 8 adet pankart, 10 adet demonte, 4 adet banner, 500 adet afiş, adet broşür İZMİR FELSEFE GÜNLERİ Etkinlik Mayıs ayı içerisinde 2 gün süreyle Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi nde yapılacaktır Etkinliğe İzmir dışından katılacak 10 konuğumuzun havayolu ile ulaşımı Yüklenici tarafından sağlanacaktır. (5 kişi İstanbul, 5 kişi Ankara olmak üzere.) Konuklarımızın konak İlçesi sınırlarında bulunan 4 yıldızlı bir otelde oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından sağlanacaktır. ( 2 gece, 10 adet tek kişilik oda) Konuklarımızın 2 gün öğle ve akşam yemekleri Konak İlçesi sınırlarındaki 1. sınıf bir restoranda Yüklenici tarafından karşılanacaktır. ( İzmir den katılacak konuklarımızla birlikte hergün 20 kişi.) Konuklarımıza verilecek 20 adet el buketi Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Etkinlik aralarında çay ve kuru pasta ikramları Yüklenici tarafından yapılacaktır. ( Her gün 250 kişi olmak üzere toplam 500 kişilik.) Etkinlik sunucusu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlik açılışında sahne alacak quartet grubunun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 8 adet pankart, 10 adet demonte, 2 adet banner, 300 adet afiş, adet el ilanı İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI 8 MART KONSERİ Konserler Mart ayı içerisinde yapılacaktır Konserlere katılacak solist (korno) ve orkestra şefinin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Orkestra şefi ile soliste verilecek 2 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ile 4 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir.

18 Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler:4 adet pankart, 4 adet demonte, 2 adet banner İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI BAHAR KONSERİ Konserler Mayıs ayı içerisinde yapılacaktır Konserlere katılacak solist (piyano) ve orkestra şefinin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Orkestra şefi ile soliste verilecek 2 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ile 4 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 4 adet pankart, 4 adet demonte, 2 adet banner ÇALIŞTAY-HASANOĞLAN KÖY ENSTİTÜSÜ 70 YAŞINDA Etkinlik Ocak ayı içerisinde Dr. S. Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi nde yapılacaktır Etkinliğe İzmir dışından katılacak 12 konuğumuzun hava yolu ile ulaşımı yüklenici tarafından karşılanacaktır. (7 İstanbul, 2 Ankara) konuğumuzun Konak İlçesi sınırlarında bulunan 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinlik sonrasında katılımcılara Konak İlçesi sınırlarında bulunan 1. Sınıf bir restoranda 25 kişilik akşam yemeği Yüklenici tarafından sağlanacaktır Etkinlik öncesinde katılımcılara Konak İlçesi sınırlarında bulunan 1. Sınıf bir restoranda 25 kişilik öğle yemeği Yüklenici tarafından sağlanacaktır Katılımcılara 200 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 2 adet banner, 300 adet afiş, adet broşür, 500 adet davetiye GÖSTERİ-SUFİ VE FLAMENKO Etkinlik Nisan ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek iki salonda yapılacaktır Etkinliklerde sahne alacak müzik grubunun ve dansçıların kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. (5 müzisyen, 2 dansçı) Her türlü konaklama, ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinlik öncesinde açılacak Resim Sergisi öncesinde 300 kişilik kokteyl Yüklenici tarafından aşağıda belirtilen şekilde sağlanacaktır. KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (giydirmesi yapılmış)

19 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Sanatçılara ve ressama verilecek 8 adet el buketi ve 8 adet bakır kahve tepsisi (İdare tarafından verilecek örneğe uygun) Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlik sunucusu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet pankart, 20 adet demonte, 4 adet banner, adet davetiye, adet afiş, adet el ilanı. (Her etkinlik için 10 adet pankart, 10 adet demonte, 2 adet banner, 500 adet davetiye, 500 adet afiş, adet el ilanı olmak üzere GENÇLİK KONSERİ-NORMAL GRUBU Konser Mayıs ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü konaklama, ulaşım, ağırlama bedeli ile ses, sahne ve ışık sisteminin kurulması kaşe bedeline dahil olacaktır Gruba verilecek 1 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte kullanılacak adet plastik sandalye yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte kullanılacak 4x3 metre ebadlarında projeksiyon perdesi ve cihazı Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 5 adet demonte, 2 adet banner, adet broşür, 1 adet sahne önü pankartı SERGİ-AYANCIK TARABALAR FOTOĞRAF SERGİSİ Sergi Şubat ayı içerisinde Dr. S. Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi Sanat Galerisi nde yapılacaktır Sergi öncesinde konser verecek piyanist Ayşa Tütüncü nün kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım, konaklama ve ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Sanatçıya verilecek 1 adet el buketi ve İdare tarafından verilecek örneğe uygun bakır kahve tepsisi Yüklenici tarafından temin edilecektir Sergi sonrasında 100 kişilik çay ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 4 adet pankart, 4 adet demonte, 2 adet banner, 100 adet davetiye SERGİ- NİKO GUİDO FOTOĞRAF SERGİSİ Sergi Mart ayı içerisinde Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi Sanat Galerisi nde yapılacaktır.

20 Sergilenecek 25 adet 70x100 cm. ebadında fotografın baskısı Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. ( Folyo baskı, dekota uygulama ve askı aparatlı fotoğraf) Sanatçıya verilecek 1 adet el buketi ve İdare tarafından verilecek örneğe uygun bakır kahve tepsisi Yüklenici tarafından temin edilecektir Sergi sonrasında 100 kişilik çay ve kuru pasta ikramı yüklenici tarafından yapılacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 4 adet pankart, 4 adet demonte, 2 adet banner, 100 adet davetiye TİYATRO-HAMLE TİYATROSU ÇOCUK OYUNU Bizim Köyde Şenlik Var adlı çocuk oyunu Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında İdare tarafından belirlenecek salonlarda 10 kez sahnelenecektir Tiyatro gösteriminin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet pankart, 10 adet banner. (Her oyun için 1 adet pankart, 1 adet banner olmak üzere.) TİYATRO- HAMLE TİYATROSU YETİŞKİN OYUNU Katil adlı yetişkin oyunu Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında İdare tarafından belirlenecek salonlarda 5 kez sahnelenecektir Tiyatro gösteriminin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet banner, 5 adet pankart. (Her oyun için 1 adet banner, 1 adet pankart olmak üzere.) DANS GÖSTERİSİ -CUMHURİYETİN DİVASI MÜZEYYEN SENAR Etkinlik İdare tarafından belirlenecek bir salonda Şubat ayı içerisinde yapılacaktır Dans Grubu nun kaşesi Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım, ağırlama ve konaklama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet pankart, 10 adet demonte, 100 adet afiş, 300 adet davetiye, 2 adet banner HEMŞEHRİ GÜNLERİ-AYDIN İlçemiz sınırları içerisinde yoğun olarak yaşamakta olan Aydınlı vatandaşlarımıza yönelik olarak gerçekleştirilecektir.

21 Etkinlik Ocak ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda yapılacaktır. gerçekleştirilecektir Etkinlik sunucusu Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte sahne alacak ve İdare tarafından belirlenecek yöresel halk oyunları ekibinin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlikte sahne alacak ve İdare tarafından belirlenecek yöresel sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlik sırasında kişilik yöresel yiyecek ikramı Yüklenici tarafından yaptırılacaktır Etkinlikte kullanılacak asgari ses,sahne ve ışık sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 1 adet 32 kanal digital mikser 2 adet 2000 watt sub woofer 4 adet 1000 watt 3 yollu hoparlör 8 adet 700 watt 12 monitör 2 adet 1000 watt sub monitör 1 adet 15 side hoparlör 10 adet shure mikrofon 1 adet telsiz mikrofon 5 adet DI box ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ Etkinlik Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecektir Konak İlçesi sınırlarındaki annelerimize dağıtılmak üzere adet hediye ( 22 cm. yüksekliğinde ve 10 cm. çapında kapaklı plastik saksı içinde çiçek soğanı, saksı üzerine İdare tarafından verilecek tasarıma uygun 6 cm. çapında) Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Annelerimize yönelik olarak İdare tarafından belirlenecek açık alanda konser yapılacaktır. Konsere katılacak ve İdare tarafından belirlenecek sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Ses ve sahne kurulumu ile her türlü konaklama, ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır kişilik meyve suyu ve kuru pasta ikramı Yüklenici tarafından yapılacaktır Etkinlikte kullanılacak ses, ışık ve sahne sistemi aşağıda belirtilen özelliklere uygun olarak Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 6 adet moving head 575 robot 2 adet 8 lead blender 12 adet par 64 spot ışık 20 adet 3 watt rgb lead ışık 1 adet sgm 24/48 ışık masası SAHNE: 4X4=24 metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ

KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ ĠġĠN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ. BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ

KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ. BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ ĠġĠN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek olan sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki şartlarda

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

2013-2014 YILLARI ĠÇERĠSĠNDE YAPILACAK OLAN ETKĠNLĠK VE ORGANĠZASYONLARIN DÜZENLENMESĠ HĠZMET ALIMI

2013-2014 YILLARI ĠÇERĠSĠNDE YAPILACAK OLAN ETKĠNLĠK VE ORGANĠZASYONLARIN DÜZENLENMESĠ HĠZMET ALIMI BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜNCE 2013-2014 YILLARI ĠÇERĠSĠNDE YAPILACAK OLAN ETKĠNLĠK VE ORGANĠZASYONLARIN DÜZENLENMESĠ HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartnamesġ ĠHALENĠN KONUSU: MADDE 1- Basın Yayın

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2015 TİYATRO ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2015 TİYATRO ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2015 TİYATRO ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nisan-Mayıs-Haziran

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT HAZİRAN 2017 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT HAZİRAN 2017 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT HAZİRAN 2017 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şubat

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

: MEZUNİYET TÖRENLERİ HAKKINDA : OKUL MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE

: MEZUNİYET TÖRENLERİ HAKKINDA : OKUL MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE KONU KİME : MEZUNİYET TÖRENLERİ HAKKINDA : OKUL MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştirilmesi planlanan mezuniyet töreni organizasyonunuz ile ilgili organizasyon

Detaylı

KIRMIZI ET. Ara Sıcak Seçenekleri. Paçanga Böreği Su Böreği Patates Sufle Çin Böreği. Yardımcı Yemek Seçenekleri

KIRMIZI ET. Ara Sıcak Seçenekleri. Paçanga Böreği Su Böreği Patates Sufle Çin Böreği. Yardımcı Yemek Seçenekleri KIRMIZI ET 69.00 1. Dana Antrikot Dana Rosto Kuzu Tandır Ara Sıcak Seçenekleri Paçanga Böreği Su Böreği Patates Sufle Çin Böreği Yardımcı Yemek Seçenekleri Bademli Pirinç Pilavı Buhara Pilavı Pirinç Pilavı

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EKİM ARALIK 2015 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EKİM ARALIK 2015 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015- ARALIK 2015 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ 5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, diğer bakanlık,

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT- MAYIS 2018 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT- MAYIS 2018 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT- MAYIS 2018 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şubat

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

Özel günler için özel organizasyonlar

Özel günler için özel organizasyonlar Özel günler için özel organizasyonlar 2017 SAAT : 19:00-24:00 ORGANİZASYON TÜRLERİ Banquet Deluxe Kişiye özel organizasyonu ve dekoruyla unutulmaz anların yaşanacağı kusursuz bir ortam hazırlıyor. Düğün

Detaylı

KLASİK MENÜ. Karşılama Kokteyli

KLASİK MENÜ. Karşılama Kokteyli KLASİK MENÜ Ezine beyaz peynir, taze kaşar, tavuk jambon, dana jambon, patlıcan salatası, acılı ezme, amerikan salatası, yoğurtlu semizotu tepsi böreği, mini köfte Tavuk ve et soteli hünkar beğendi Mantar

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 2016 yılına ilişkin

Detaylı

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43 www.kesifyapim.com /kesif.yapim @KesifYapim Festival, Şenlik Özel Gün Programları Tiyatro Turneleri

Detaylı

ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR. 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR. 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir. ÖZEL İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEDİR 1. Yaz Pikniği (Deniz Gezisi), Ankara Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikler gezisi etkinlikleri gerçekleştirilecektir. 1.1 Yaz Pikniği (Deniz Gezisi) Etkinliği Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2017- HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ

2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ 2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ ZÜMRÜT MÖNÜ (Ariş Kampanyalı) Zeytinyağlı Tabağı (5 çeşit) Ordövr Tabağı (9 çeşit) Serpme Meze Tabağı (9 çeşit) Ara Sıcak Sebzeli Börek Nicoise sı (Iceberg göbek, cherry

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname ĠHALENĠN KONUSU : MADDE 1- Belediyemiz tarafından projelendirilen,

Detaylı

Nişan & Düğün Organizasyonları Paketlerimize dâhil olan hizmetler;

Nişan & Düğün Organizasyonları Paketlerimize dâhil olan hizmetler; Nişan & Düğün Organizasyonları Paketlerimize dâhil olan hizmetler; Organizasyon öncesi 2 kişilik menü tadımı Masa & Sandalye süslemesi (Mor ve Pudra rengi alternatifler ile) Masa ortası beş kollu şamdan

Detaylı

NİKAH PAKETİ 1 NİKAH PAKETİ 2. Salon Süslemeleri. Nikah masası süslemeleri. Giriş yolu süslemeleri ve şamdanları

NİKAH PAKETİ 1 NİKAH PAKETİ 2. Salon Süslemeleri. Nikah masası süslemeleri. Giriş yolu süslemeleri ve şamdanları NİKAH PAKETİ 1 Salon Süslemeleri Nikah masası süslemeleri Giriş yolu süslemeleri ve şamdanları 50 adet seçilebilir fotoğraf ( 13 * 18 baskı ) Organizasyon süresince video çekimi CD ' den müzik yayını 1

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2:

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2: İHALE ŞARTNAMESİ İşbu ihale şartnamesi Türk Nöroşirürji Derneği ( TND ) tarafından gerçekleştirilecek aşağıda belirtilen kongre, toplantı, sempozyum, konferans, etkinlik vs. organizasyonunu üstlenecek

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2:

İHALE ŞARTNAMESİ TND Ek-1: Ek-2: İHALE ŞARTNAMESİ İşbu ihale şartnamesi Türk Nöroşirürji Derneği ( TND ) tarafından gerçekleştirilecek aşağıda belirtilen kongre, toplantı, sempozyum, konferans, etkinlik vs. organizasyonunu üstlenecek

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

: MEZUNİYET TÖRENLERİ HAKKINDA : OKUL MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE

: MEZUNİYET TÖRENLERİ HAKKINDA : OKUL MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE KONU KİME : MEZUNİYET TÖRENLERİ HAKKINDA : OKUL MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştirilmesi planlanan mezuniyet töreni organizasyonunuz ile ilgili mezuniyet organizasyon

Detaylı

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir.

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir. TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 DÖNEMİ SOSYAL, KÜLTÜREL, SANATSAL VE HOBİ AMAÇLI KURSLARIN HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İŞİN KONUSU: Müdürlüğümüz

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel ve

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel ve

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

DÜĞÜN MENÜ 1 BAŞLANGIÇ ŞÖLEN MEZE TABAĞI YEMEK. ARA SICAK Şefin Etli-Sebzeli Çin Böreği, Tereyağlı Domates Sos ve Yoğurt ile

DÜĞÜN MENÜ 1 BAŞLANGIÇ ŞÖLEN MEZE TABAĞI YEMEK. ARA SICAK Şefin Etli-Sebzeli Çin Böreği, Tereyağlı Domates Sos ve Yoğurt ile DÜĞÜN MENÜ 1 ŞÖLEN MEZE TABAĞI Ezine Beyaz Peynir, İzmit Tulum Peyniri, Rus Salatası, Antep Ezme, Cevizli Muammara, Tarator, Macar Salamı, Zeytinyağlı Biber Dolma, Domates, Salatalık, Turşu Şefin Etli-Sebzeli

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.EKİP LİDERLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI (24 ŞUBAT-02 MART 2017) 2.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI (11-15 MART 2017) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. KBKP VE KBPP EŞGÜDÜM VE 2. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU b ir im f iy a t t e k l if c e t v e l i Toplantı Adı TRSM Çalışma Rehberi Eğitimi Organizasyon Hizmet Alımı Toplantı Tarihleri 25-27 Mart 2015 Toplantı

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Mutluluğa ilk adımı burada atın..

Mutluluğa ilk adımı burada atın.. Mutluluğa ilk adımı burada atın.. İstanbul un kalbinin attığı noktada hizmete açılan beş yıldızlı Clarion Hotel İSTANBUL MAHMUTBEY, göz kamaştırıcı dekorasyonu, her biri 300 kişilik, 463 m² kullanım alanına

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

Hayalinizdeki Düğün WOW da

Hayalinizdeki Düğün WOW da Hayalinizdeki Düğün WOW da SINIRSIZ SEÇENEKLERİMİZ VE ALTERNATİF HİZMETLERİMİZ HAYAL GÜCÜNÜZÜ BİR ADIM İLERİYE TAŞIYACAK. WOW Istanbul un büyülü dünyasında 100 kişiden 2000 kişiye kadar düğün organizasyonlarınızı

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ GÜN ANASINIFI ÖĞLE İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ BESLENMESİ Kaşar Peynir(105 Tavuk Çorba(175 Patatesli

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.FLEBOTOMİ PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER... 3 4.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Menu. mutluluğa giden yol. Limitsiz Meşrubat Çesitleri İle ( Cola, Light Cola, Zero, Fanta, Sprite, Soda, Meyve suyu Çeşitleri ile)

Menu. mutluluğa giden yol. Limitsiz Meşrubat Çesitleri İle ( Cola, Light Cola, Zero, Fanta, Sprite, Soda, Meyve suyu Çeşitleri ile) I Humus, Çerkez Tavuğu, Zeytinyağlı Kereviz, Lahana Dolma, Pancar sı, Yoğurtlu Ispanak, Kısır, Cevizli Tulum Peyniri, Domates ve lık Dana Gulas Patates Püresi, Salça Sos ve Izgara Domates Biber ile Patlıcanlı

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

MG AMADE PROTOKOL VIP MENÜ 1 ORDÖRV TABAĞI ( 8 ÇEŞİT )

MG AMADE PROTOKOL VIP MENÜ 1 ORDÖRV TABAĞI ( 8 ÇEŞİT ) VIP MENÜ 1 ORDÖRV TABAĞI ( 8 ÇEŞİT ) Kaşar Peyniri,Zeytinyağlı yaprak sarma, Kısır, Domates,Rus Salatası,Havuçlu tarator, Domates soslu Patlıcan kızartması, Kornişon Turşu Kol böreği 1 adet Mevsim Salatası

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAY ORGANİZASYONU TEKNİK ŞARTNAME ZEYİLNAMESİ-2

SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAY ORGANİZASYONU TEKNİK ŞARTNAME ZEYİLNAMESİ-2 SİSTEMLER YÖNETİMİ ÇALIŞTAY ORGANİZASYONU TEKNİK ŞARTNAME ZEYİLNAMESİ-2 Konu: Sistemler Yönetimi Çalıştay Organizasyonu ihalesi kapsamında teknik şartnamenin aşağıda belirtilen maddelerinde değişiklik

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6. ULUSLARARASI İZMİR HEYKEL ÇALIŞTAYI SANATÇI ŞARTNAMESİ

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6. ULUSLARARASI İZMİR HEYKEL ÇALIŞTAYI SANATÇI ŞARTNAMESİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6. ULUSLARARASI İZMİR HEYKEL ÇALIŞTAYI SANATÇI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, malzemesi Taş ve Bronz, teması İzmir ve Mitoloji olan 6. Uluslararası

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

Kokteyl I. Jülyen Salatalık Jülyen Havuç & Deep sos eşliğinde. Karışık Kuruyemiş. Soğuk Kanepeler ve İştah açıcılar

Kokteyl I. Jülyen Salatalık Jülyen Havuç & Deep sos eşliğinde. Karışık Kuruyemiş. Soğuk Kanepeler ve İştah açıcılar Kokteyl I Jülyen Salatalık Jülyen Havuç Deep sos eşliğinde Karışık Kuruyemiş Soğuk Kanepeler ve İştah açıcılar Tepsilerde garsonlar tarafından servis edilecek şekilde; Macar salamlı İtalyan Salatalı Beyaz

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

DÜĞÜN PAKETLERĠMĠZ. Balayı Odası. Hazırlık Odası. KarĢılama Kokteyli. Kapalı ve Açık Otopark. Mevcut Ses ve IĢık Sistemi.

DÜĞÜN PAKETLERĠMĠZ. Balayı Odası. Hazırlık Odası. KarĢılama Kokteyli. Kapalı ve Açık Otopark. Mevcut Ses ve IĢık Sistemi. DÜĞÜN PAKETLERĠMĠZ Balayı Odası Hazırlık Odası KarĢılama Kokteyli Kapalı ve Açık Otopark Mevcut Ses ve IĢık Sistemi Led Perde Minik Konuklarımız Ġçin Oyun Odası Yıldönümü Yemeği Düğün Misafirleriniz için

Detaylı

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BURSA CULTURE ART AND TOURISM FOUNDATION Açık Hava Tiyatrosu Altı, Kültürpark, Osmangazi Bursa, TÜRKİYE Tel: (0224) 234 49 12 Fax: (0224) 234 49 11 www.bkstv.org.tr Sayın ;.. Bilindiği

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU TOPLULUĞUN: Tam Adı: Adresi: Telefon: Cep Telefonu: e-mail: Konumu (Belediye-Özel-Üniversite-Amatör-Profesyonel): Faaliyet Süresi: TOPLULUK SORUMLUSUNUN:

Detaylı

Cafe Restaurant R Waffle Kahvaltı Tabagı Bal & Kaymak Serpme Kahvaltı Güne Başlarken... Kahvaltı Tabağı (Klasik) Beyaz Peynir, Taze Kaşar Peyniri, Siyah Zeytin,Yeşil Zeytin, Salam-Sosis, Domates,

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ + TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10. KBKP VE BKBKPP EŞGÜDÜM VE 3. BKM VE KBM MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 3 2. TANIMLAR... 3 3. TOPLANTI

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Balayı suitinde konaklama ve istenilen saatte hazırlık odasına 2 kişilik menü servisi

Balayı suitinde konaklama ve istenilen saatte hazırlık odasına 2 kişilik menü servisi ELEGANCE DÜĞÜN PAKETİ Düğün yemeği menü alternatifleri Limitsiz meşrubat veya limitisiz yerli içki Düğün menü kartı basımı Strech sandalye kılıfı ve fiyongu (krem) Saten pamuk masa örtüsü ve dantel kapak

Detaylı

KONAKLAMA FİYATLARI TESİS KULLANIM KURALLARI VE AÇIKLAMALAR

KONAKLAMA FİYATLARI TESİS KULLANIM KURALLARI VE AÇIKLAMALAR S.T.İ. Yönetim Kurulunun 25.12.2014 tarihli kararı. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2014 KONAKLAMA FİYATLARI O.M.Ü. DİĞER PERSONEL KAMU 1 KİŞİ 35 45 2 KİŞİ 70 90 2 KİŞİ (tek kişi kalmak isteyen) 50 60 SUİT

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

MENÜ 1 (Zeytinyağlı Biber Dolma, İmam Bayıldı, yoğurtlu Semizotu, Ezme, Beyaz Peynir, ÇAM FISTIKLI MUSKA BÖREĞİ (Ispanak, beyaz peynir, fıstık) ANADOLU SALATA (iceberg, kıvırcık, fesleğen, reyhan, domates,

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı