dgelişmiş gözlük camı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "dgelişmiş gözlük camı"

Transkript

1

2 ijital teknoloji, en dgelişmiş gözlük camı tasarım teknolojisidir. Gelişmiş bilgisayar tasarım programı kullanılarak üretilen KODAK Lens freeform camların tasarımında, tescilli Eyeview ve Vision First Design tasarım teknolojileri uygulanmaktadır. Bu teknolojilerle üretilen 0.01 Diyoptri hassaslıktaki yüzeyler sayesinde, adaptasyonu çok kolay ve görme alanları çok geniş olan progressive ve tek odaklı camlar üretilebilmektedir. Hakkımızda Unique Lens Easy Lens Concise Digital Lens Exclusive Lens SoftWear Lens Dijital Tek Odaklı 1.sayfa sayfa sayfa sayfa sayfa sayfa sayfa

3 Sevgili Meslektaşlarımız, Özellikle RX konusundaki engin deneyimi ve kullandığı en son teknoloji ile Türkiye'nin en kaliteli optik camlarını ve Anti refle kaplamasını üreten firmalar arasında ilk sıralarda yer alan AKAY OPTİK, sizlere daha kaliteli ürünler ve daha iyi hizmet sunmak için yaptığı çalışmalar sonucunda 2011 yılından itibaren değişim sürecine girmiştir. İzmir'in Bayraklı ilçesindeki yeni binamızda Yönetim, Üretim, Satış Pazarlama ve Finans üniteleri aynı çatı altında toplanarak, hizmetin daha verimli olması sağlanmıştır. Geleneksel cam üretim teknolojisine ek olarak 2012 yılında Freeform üretim teknolojisi ile üretime başlanması ile önceden sadece Geleneksel KODAK Lens progressive camlarının üretim ve pazarlamasını yapan AKAY OPTİK, artık Progressive ve Tek Odaklı KODAK LENS FREEFORM ürünlerini de kendi fabrikasında üretmektedir. Bir dünya markası olan ve 2011 FORBES Raporuna göre A.B.D. de en güvenilir 150 marka içerisinde 18. sırada yer alan KODAK markasının optik camlarının ilk kez dünyada kendi üretim tesisleri dışında Türkiye de AKAY OPTİK A.Ş ye lisans vermiş olması bizleri gururlandırmaktadır. Bu haklı gurura layık olmak adına siz değerli müşterilerimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalar bizleri heyecanlandırmaktadır yılında KODAK Lens Freeform camların yanında diğer yeniliğimiz de Clean'N'CleAR (SuperHidrofobik) kaplamalı 1.56, 1.61, 1.67 ve 1.74 indeks Tek Odaklı KODAK Lens camların stoğumuza dahil edilmesidir. Bu camlar ile yüksek kalite talebi olan Tek Odaklı gözlük kullanıcılarına hitap edecek alternatifler sunulmaktadır. İzmir ve Denizli Şubelerine ilave olarak 2012 yılında Alanya ve Balıkesir Şubelerinin faaliyete geçmesiyle ve bölgesel bayilerimizin çalışmaları ile Türkiye genelinde hizmet hızımız ve kalitemiz artmıştır. Kullandığımız ileri teknoloji, portföyümüzdeki cam çeşitlerinin artırılması, personel eğitimi konusundaki çalışmalar, üretimde gösterdiğimiz titizlik ve kalite kontrol prosedüründeki hassasiyet sayesinde, müşteri memnuniyetimiz son yıllarda daha da artmıştır. Hedefimiz, ülkemizin her köşesinde sizlere dünya kalitesi KODAK Lens Gözlük Camlarını en etkin şekilde sunabilmektir. Saygılarımla, Yönetim Kurulu Başkanı

4

5 Kullanıcının bakış açılarında progressive camın görüş kalitesini daha da artırmak için mevcut freeform cam tasarımına yapılan modifikasyon ile elde edilen Kodak Unique Lens progressive camlar, diğer freeform progressivelere kıyasla ek avantajlar sağlamaktadır. progressive in tasarımındaki yüksek hassasiyetin nedeni, camın iç yüzey geometrisinin, 5000 noktada yapılan hesaplama ile cama uygulanmasıdır. EYEVIEW Teknolojisi ile, çok hassas optik ve matematiksel formüller kullanılarak, cam üzerindeki binlerce farklı noktadan geçen ışınların kırılmaları, çapraz bakış da dikkate alınarak hesaplanmaktadır. Çapraz bakıştan kaynaklanan ve oblik astigmatizma olarak bilinen bu önemli optik sapma, EYEVIEW Teknolojisi ile cam üzerindeki 5000 den fazla noktada yapılan hesaplamalarla kademeli olarak azaltılmaktadır. EYEVIEW Teknolojisi ile 500,000 den fazla hesaplama yapılarak mükemmel üç boyutlu bir iç yüzey tasarımı elde edilmektedir. Sağ ve sol camlar görüş alanları en geniş olacak şekilde ayrı ayrı tasarlanmaktadır.

6 Vision First Design Net görüntü ihtiyacına öncelik vererek progressive cam tasarımını optimize eder. Vision First Design Technology Yeni Kodak Unique Progressiveler, ileri Vision First Design Teknolojisi kullanılarak tasarlanmaktadır. Geleneksel progressiveler, yüzey geometrisi önceden belirlenerek tasarlanır. Daha sonra elde edilen progressive camın performansı ölçülür. Camın optik performansı istenilen düzeyde değilse yüzey geometrisinde gerekli değişiklikler yapılarak, hedeflenen tasarıma ulaşıncaya kadar proses tekrarlanır. Vision First Design Teknolojisinde ise önce hedeflenen optik performans belirlenir ve ters matematiksel işlem yapılarak bu hedefin gerçekleşmesini sağlayacak yüzey geometrisi hesaplanır. Bazı progressive cam tasarımlarında uzak ve yakın görme alanları arasındaki periferik bölgelerde Ortalama Güç değerlerinde büyük çapta diyoptrik değişimler olmaktadır. Bunun sonucunda görüntüde dalgalanma olabilmektedir. Bunu önlemek için Kodak Unique Lens progressivelerde diyoptrik artış yumuşak ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Vision First Design Teknolojisi sayesinde tasarımcı, progressive camlara binoküler balans avantajı da dahil edebilmektedir. Bu şekilde kullanıcı binoküler kullanımda camın her bölgesinden aynı performansı elde edebilecektir. Dolayısıyla, beyin sağ ve sol gözden gelen, birbirinden farklı görüntüleri birleştirmek zorunda kalmayacak ve görüş çok daha rahat olacaktır. Vision First Design ve EyeView Teknolojisi'nin uygulanması ile şimdi... Diğer Kullanıcı Avantajları 1. Tüm reçetelerde daha kaliteli optik performans, 2. Hipermetroplar için daha geniş görme alanları, 3. Miyoplar için görüş kalitesi geliştirilmiş uzak görme alanı, 4. Uzak, orta ve yakında geliştirilmiş görüntü kalitesi, 5. Aberasyonların azaltılması ile daha net görüntü, 6. Optik performansı azaltmadan daha düz ve estetik progressive camlar elde etmek mümkün!

7 Düşük Ön Yüzey Bombesi Yakın görme alanında uygulanan özel tasarımla, Unique progressive camların daha düz ve daha estetik olarak üretilebilmesi mümkün hale getirilmiştir. Freeform progressive camlarda bombe kıyaslaması: Sıradan freeform progressive tasarımda bombe (solda) ve KODAK a özel tasarımla düzleştirilmiş bombe (sağda) Merkez Kaydırma Kodak Unique Progressive cam üretiminde Merkez Kaydırma Tekniği ile progressive yapı, hammaddenin üzerinde ortalanmayıp kaydırılabilir. Bu şekilde: 1. Camın üst, alt, burun tarafı ve şakak tarafındaki kalınlığı en düşük seviyede üretilebilir. 2. Montajın yapılabileceği çerçeve ekartmanı daha büyük olabilir. 3. Konveks reçetelerde daha ince camlar üretilebilir. Kodak Unique Lens progressive camlar kullanıcısı için mükemmel bir seçenek olmasının yanında, kullanıcısı talep ettiği takdirde isminin baş harflerinin lazer yazıcı ile camların iç yüzeyine yazılabilmesi Unique camların ikinci ayrıcalığıdır.

8

9 Sizin İçin Kolaylaştırdık! Optikçilere sunulan birçok çeşit progressive cam (ön yüzey progressive ve freeform) yanında Kodak Lens progressive cam tasarımcıları, diğer seçenekleri dikkate almanıza gerek kalmadan tercih edebileceğiniz, seçimi, ölçü alımı, montajı ve kullanımı son derece kolay olan gelişmiş bir freeform progressive tasarladı. Progressive camları koridor boyuna göre seçmenize artık gerek yok! Kodak Easy Progressive cam, standart progressive ölçülerini verdiğiniz zaman, en uygun koridor boyunu otomatik olarak seçip camlarınızı, çerçeve detaylarını da dikkate alarak en iyi şekilde tasarlayacaktır.

10 Hassas dijital freeform yüzey işleme Kodak Easy Progressive camlar, mikro dijital üretim teknolojisi kullanılarak çok hassas olarak ve geleneksel üretim teknolojisinde önlenemeyen astigmatik sapma olmaksızın üretilmektedir. Freeform teknolojisi Kodak Easy Progressive camların üretiminde kullanılan ve devrim yaratan yüzey işleme teknolojisi, maksimum iletişim hızı ve yüksek data çözünürlüğü sağlayan ileri performanslı kontrol sistemlerini kullanmaktadır. Tek Nokta Kesim Teknolojisi ile birleştirilen Freeform Teknolojisi sayesinde tasarımlarla ilgili matematiksel veriler çok hassas mekanik hareketlere dönüştürülerek Kodak Easy Progressive cam üzerine mükemmel bir progressive yüzey işleyebilmektedir. Yüzey işleme teknolojisinde kullanılan hassas dönüş özelliği sayesinde mükemmel yüzey elde edilebilmektedir. Yüzey işleme hareketlerinin çok hassas kesim hareketlerine dönüştürülmesiyle, daha sonraki polisaj aşamasında kolaylık sağlayacak olan çok yumuşak yüzeyler elde edilmektedir.

11 Müşteri isminin baş harflerinin lazerle yazımı Özel ölçüm cihazlarına gerek yok! Freeform cam siparişi alan bazı optikçiler, üretici firmanın cam siparişi için talep ettiği detaylı ölçüler konusunda bazen endişe etmektedirler. Kodak Easy progressive cam siparişinde sadece normal progresiv (ön yüzey progresiv) siparişinde verilmesi gereken ölçüler istenir. Bunlar da; sağ ve sol montaj yükseklikleri, sağ ve sol pupilla mesafeleri ve çerçeve boyutlarıdır. Bu bilgilerle camlar 0.01 Diyoptri hassaslıkta üretilir. Her Kodak Easy progressive cam müşteriniz için kişiselleştirilebilir. Gelişmiş lazer yazım teknolojisi ile müşterinizin seçeceği üç harf camlarına yazılabilir. Bu, cama taklit edilemeyen bir özellik kazandırır. Müşterileriniz için daha kolay; Daha çok çerçeve seçeneği, Aynı tasarımı değişik çerçevelerde kullanma özgürlüğü, Erken adaptasyon, Daha geniş görme alanları, Düşük aberasyon, Daha rahat, Kişiye özel

12

13 Kodak Concise Digital Lens progressive cam, kısa koridor progressivelerin en son versiyonudur. Vision First Design Teknolojisi ve freeform üretim teknolojisinin kullanılmasıyla tasarlanan Kodak Concise Digital Lens camlar, küçük çerçevelerde benzersiz bir optik üstünlük göstermektedir. nihayet küçük çerçeveler için tasarlanmış modern bir progressive cam... bunlar, bugüne kadar kullandığım en iyi progressive camlar!

14 Yakın Okuma Alanı Çok kısa koridor progressive tasarımı ile uzak görme alanında önemli bir ek deformasyon oluşmadan, reçetedeki okuma adisyonu 13 mm. de tamamlanmaktadır. Kısadan da Kısa... Günümüz gözlük modasında, gözlük çerçevelerinin birçoğunun cam şekli küçük ve dardır. Estetik açıdan cazip olmasına rağmen, bu tip çerçevelerde progressive cam uygulamak birçok kez sorunludur. İşte Kodak Concise Digital Lens camlar bize bu konuda büyük bir fırsat sunarak, kısadan daha kısa freeform progressive uygulamaları mümkün hale getirmektedir. Progressive camın koridor boyu, o çerçeve için ideal olan koridor boyuna eşit değilse, camın okuma performansı yeterli olmayacak veya okuma alanı dar ve periferik alandaki bulanıklık normalden fazla olacaktır. Minimum montaj yüksekliği 14 mm. ve koridor boyu 13 mm. olan Kodak Concise Digital Lens cam, küçük çerçevelerde tüm görme alanlarında mükemmel optik hassasiyet ve net görüntü sağlar. Genel kullanım

15 TEK NOKTA KESİM TEKNOLOJİSİ Vision First Design Net görüntü ihtiyacına öncelik vererek progressive cam tasarımını optimize eder. Periferik alandaki distorsiyon vs Mükemmel binoküler görüş Daha uzun koridor ve dar okuma alanı NEDEN KODAK CONCISE DIGITAL LENS CAM TERCİH EDİLMELİ? Kolay Adaptasyon Kodak Concise Digital Lens camların tasarımında diyoptrik artışın yumuşak ve kesintisiz olarak devam etmesi sonucunda, bu camların görüş kalitesi neredeyse tek odaklı bir cam gibi olup, progressive camların ortak sorunu olan görüntü dalgalanması Kodak Concise Digital Lens camlarda en alt seviyeye indirilmiştir. Şekiller sadece farkı göstermek amaçlı kullanılmıştır. 1. Dar çerçeveler için ideal 2. Freeform Teknolojisi ile daha üstün optik kalite 3. Uzak, orta ve yakın mesafede net görüntü 4. Optik sapmaların büyük ölçüde giderilmesi 5. Özellikle ilk kez progressive cam kullananlarda daha 6. Mükemmel binoküler görüş 7. Geniş okuma alanı çabuk ve kolay adaptasyon

16 PROGRESSIVE CAMLARDA DEVRİM DİJİTAL FREEFORM TEKNOLOJİSİ

17 KODAK EXCLUSIVE LENS, PROGRESSIVE CAM KULLANMAYI DÜŞÜNEN MÜŞTERİLERİNİZE BAŞKA BİR BOYUT SUNAR Freeform tasarım teknolojisi kullanan Kodak Exclusive Progressive camlar, hem optikçiye ve hem de kullanıcıya bir dizi avantaj sağlayan, yüksek çözünürlüklü çok odaklı camlardır. Gerçek bir Freeform olan Kodak Exclusive Progressive cam ile standart progressive camların karşılaştırılması... Kodak Exclusive Progressive, gerçek bir freeform tasarımıdır. Progressive yüzeyin arka yüzeyde olması sayesinde sağladığı daha net görüntü kalitesi ve daha geniş görme alanları, normal progressiveler karşısındaki ilk avantajıdır. Komplike bir tasarımla üretilen arka yüzey, Kodak Exclusive progressive camın reçete ile mükemmel uyumunu sağlar.

18 KENDİNİ DİĞERLERİNDEN FARKLI KIL Yüksek müşteri memnuniyeti ve sadakati Progressive cam pazarında bu denli büyük bir rekabet sürmekteyken, rakiplerinizin sunamadığı olanakları sizin yaratmanız ve %100 müşteri memnuniyeti sağlayacak şekilde kendilerine iletmeniz günümüzde bir zorunluluk haline gelmiştir. İleri teknoloji ürünü olan bu camları sadece sizin sağlayabiliyor olmanız sayesinde, gözlükleri aldığı andan itibaren müşterinizde oluşan memnuniyet olağanüstü seviyelerde olacaktır. Müşterinizin bu camları başka bir optikçiden alma imkanı yoktur. Bu da size büyük bir rekabet avantajı ve ihtiyacınız olan müşteri sadakatini kazandırır.

19 DAHA KOLAY ÖLÇÜM, SİPARİŞ ve MONTAJ KOLAYLIĞI Kodak Exclusive progressive camlar, yoğun çalışmanın ve komplike hesaplamanın montaj yaparken değil, fakat üretim aşamasında yapıldığı ender freeform tasarımlarından birisidir. Normal progressive montajının gerektirdiği ölçüleri alınız. Şiparişinizi Kodak Sipariş Formu üzerine yazıp faksla veya internet üzerinden gönderiniz. Minimum incelik için çerçeve şablonunu gönderiniz. Pupilla mesafesinin ölçümü Montaj yüksekliğinin ölçümü

20

21 DAHA AZ GÖZ YORGUNLUĞU Orta mesafede daha net görüntü Piyasadaki birçok Ofis Progressive i yakın numarası esas alınarak, orta mesafe numarası da tahmini olarak, 2 veya 3 eksiltme değerinden birisini seçerek üretilmektedir. Bu nedenden dolayı birçok reçetede orta mesafe için gerekli olan diyoptrik güç kontrol edilemediğinden, camlar bilgisayar ekranına bakışta yeterli performansı gösterememekte, kullanıcı göz yorgunluğu yaşamaktadır. Kodak SoftWear Lens Ofis camlarında orta mesafe için gerekli olan diyoptrik güç kullanıcının ekran mesafesi dikkate alınarak belirlendiğinden, kişinin bilgisayar kullanımı daha rahat olmaktadır. Ekran uzaklığı verilmediği zaman, Kodak SoftWear Lens camlarınızın tasarımında orta mesafe çalışma mesafesi, bilgisayar kullanımında önerilen mesafe olan 60 cm. olarak kabul edilecektir. (*)

22 BAŞLICA ÖZELLİKLER 1. 3 metre mesafeye kadar yeterli uzak görüşü 2. Kısa koridor 3. Geniş görme alanları 4. Normal progressivelerden daha az periferik bulanıklık D aralıklarla Adisyon 6. Kullanıcının reçete değerlerine ve çalıştığı ekran uzaklığına göre orta mesafe ve yakın okuma numaraları cam üzerine tam olarak işlenebilmekte. 1. Orta mesafede çalışırken doğal baş açısı 2. Geniş okuma alanı sayesinde okurken daha az yatay baş hareketi 3. Koridorun kısa olması sayesinde okurken daha düşük açı ile bakış 4. Bilgisayardan kaynaklanan görme ile ilgili semptomlarda azalma

23 UYGUN KULLANICILAR Orta ve yakın mesafelerde uzun süre aralıksız olarak çalışanlara tavsiye edilir. 1. Bilgisayar kullanıcıları 2. Ofis çalışanları 3. Fabrika çalışanları 4. Müzisyenler 5. Ressamlar 6. Sanatçılar 7. Makine tamircileri 8. Marangoz ve doğramacılar 9. Tesisatçılar

24 Normal tek odaklı camlara göre %12 daha ince ve %20 daha düz Müşteri isminin baş harflerinin lazerle yazılması ile kişiselleştirilmiş Camın her noktasında daha az aberasyon

25 GELİŞTİRİLMİŞ FREEFORM TEK ODAKLI CAM Daha İyi Optik Performans Freeform progressive camlar gibi, Kodak Dijital Tek Odaklı Camlar da, özellikle yüksek numaralı gözlük kullananların yaşadığı optik distorsiyonları azaltır. Kodak Dijital Tek Odaklı Camlar, normal camlarda mevcut olan oblik astigmatik sapmayı minimuma indirir. Camın sadece optik merkezinden bakan insan sayısı son derece azdır. Genellikle bakış optik merkez ile bununla 30 derecelik açı yapan daire içerisinden olmaktadır. Cam üzerindeki binlerce farklı noktadan geçen ışınların cam yüzeyinde oluşturduğu oblik astigmatik sapma miktarı her noktada hesaplanarak bu hatayı giderecek olan atorik yüzey tasarlanıp kişinin her açıdaki bakışta en iyi performansı alabileceği Kodak Dijital Tek Odaklı Camlar üretilmektedir. Görsel koordinasyon ve oryantasyondaki gelişmelerin de kullanıcı memnuniyetini artırabileceği görülmüştür.

26 DAHA AZ OBLİK HATA 0 Dijital Tek Odaklı Cam Optik merkez dışından bakışta oluşan oblik hata ( 0 30 derecelik bakış açılarında) 0 Optik merkez dışından bakışta oblik hata yok ( 0 30 derecelik bakış açılarında) Optik merkez dışından bakışta oblik hata yok ( 0 30 derecelik bakış açılarında) Freeform Teknolojisinin 0.01 Diyoptri hassaslıktaki prosesini kullanan Kodak Dijital Tek Odaklı Cam teknolojisi, kullandığı (normal cam üretiminde kullanılan kurvelerden farklı olan) yüzeyler sayesinde çok daha geniş net görme alanları olan tek odaklı camlar üretebilmektedir. Oblik hatalardaki bu azalma sadece dikey ve yatay yönlerde olmayıp, camın yüzeyindeki tüm noktalardadır. Yukarıdaki şekillerde, optik merkezden uzaklaştıkça oblik astigmatizm hatası artan normal tek odaklı camlarla, bu hatadan muaf olan Kodak Dijital Tek Odaklı Camlar kıyaslanmaktadır.

27 Yukarıda, sağdaki şekilde, Kodak Dijital Tek Odaklı Cam tasarımında 360 derecelik cam yüzeyinde tasarım yapılan noktaları görebilirsiniz. Camın kenar bölgelerinde tasarım noktalarının sıklaştırılma nedeni, her bakış açısındaki görüşün aynı netlikte olmasını sağlamaktır. Yukarıda, soldaki şekilde, ileri gelen rakiplerden birisinin dijital freeform tek odaklı cam tasarımında oblik hatayı düzeltmek için yüzey tasarımı yaptığı noktaları görebilirsiniz.

28

Hayatın Odagında. Çok kısa bir süre içinde netlik saglar. Her zaman. Her yerde.

Hayatın Odagında. Çok kısa bir süre içinde netlik saglar. Her zaman. Her yerde. Hayatın Odagında Çok kısa bir süre içinde netlik saglar. Her zaman. Her yerde. Hatırlanmaya deger anlar için Hoyalux id MyStyle V+ her yerde anında odaklanmayı saglayan, hastalarınıza çok kısa bir süre

Detaylı

ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi

ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi EyeMag Pro, yüksek büyütme talepleri olan kullanıcılar için doğru olan büyütme sistemi sistemidir. Bireysel ihtiyaçlarınıza göre

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

LENS ABERASYONLARI. Bu konu için ayrıca Ünite 19 a bakınız. Fizik-Fizik Geometrik Optik derslerinde de anlatılacaktır.

LENS ABERASYONLARI. Bu konu için ayrıca Ünite 19 a bakınız. Fizik-Fizik Geometrik Optik derslerinde de anlatılacaktır. Ünite 27 LENS ABERASYONLARI ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra: Optik sistemlerin kusurlarını aberasyonu (sapınç) anlayacak, Gözlük camlarının dezavantajlarını öğreneceksiniz. ÜNİTENİN İÇİNDEKİLER

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

ÜNİTENİN ÇALIŞILMASINA İLİŞKİN ÖZEL UYARILAR

ÜNİTENİN ÇALIŞILMASINA İLİŞKİN ÖZEL UYARILAR Ünite 19 ASFERİK LENSLER ÜNİTENİN AMAÇLARI Yüksek diyoptrili konkav ve konveks lenslerde yüzey eğriliğinin (bombesinin) fazla olmasından kaynaklanan sferik aberasyonu azaltmak için lens yüzeyini asferik

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

REÇETE YAZILMA KURALLARI

REÇETE YAZILMA KURALLARI Ünite 20 REÇETE YAZILMA KURALLARI ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra, Optisyenlik mesleğinde kullanılan ve bu kitapçıkta konu içlerinde geçen, Uluslararası reçete yazım kurallarını öğrenerek,

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS KARGOMETRE ALMİNA TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER bünyesindeki tamamı Türk Mühendislerden oluşan AR-GE grubu ile sektörlerde en yeni teknolojiler ile devrim yaratmanın verdiği gururu sizlerle paylaşmaktayız. Kargoculuk

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

1309 Serisi 1354 Serisi

1309 Serisi 1354 Serisi 1309 Serisi 1354 Serisi Ekonomik Seri Arka Park Sensörü 1309 1354 Sensör Tip 09 Sensör Tip 54 Ø 18 mm Ø 18.5 mm Engele olan mesafeyi 1.7 metreden itibaren sesli olarak bildirir. 4 kademeli sesli uyarı

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

GÖZLÜK ÇERÇEVELERİNDE PANTOSKOPİK VE RETROSKOPİK AÇI

GÖZLÜK ÇERÇEVELERİNDE PANTOSKOPİK VE RETROSKOPİK AÇI Ünite 22 GÖZLÜK ÇERÇEVELERİNDE PANTOSKOPİK VE RETROSKOPİK AÇI ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra Gözlük çerçevelerinde Pantoskopik ve Retroskopik açı tanımlarını, kullanım amaçlarını öğreneceksiniz.

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu

Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu Adres: Doğu Sanayi Sitesi 83. Sokak No:88 Kocasinan Kayseri PRIMER MASTİK (BUTİL) Son derece düşük nem buhar geçiş hızına sahip olan ve cam, alüminyum, galvanize

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Endüstriyel Balans. High Technology

Endüstriyel Balans. High Technology Endüstriyel Balans M500-2A Endüstriyel Yatay Balans 860 mm 1000 mm En Küçük Parça Çapı 70 mm (1000 D/d) En Küçük Parça Çapı 70 mm (1000 D/d) 500 kg 500 kg En Küçük Parça Ağırlığı 0,25 kg (1000 D/d ve üzeri)

Detaylı

Talaş oluşumu. Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası. İş parçası. İş parçası. Takım. Takım.

Talaş oluşumu. Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası. İş parçası. İş parçası. Takım. Takım. Talaş oluşumu 6 5 4 3 2 1 Takım Akış çizgileri plastik deformasyonun görsel kanıtıdır. İş parçası 6 5 1 4 3 2 Takım İş parçası 1 2 3 4 6 5 Takım İş parçası Talaş oluşumu Dikey kesme İş parçası Takım Kesme

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

IP CCTV SİSTEMLERİNDE PİXEL (PPM) HESAPLAMASI VE DOĞRU ÇÖZÜNÜRLÜK TESPİTİ

IP CCTV SİSTEMLERİNDE PİXEL (PPM) HESAPLAMASI VE DOĞRU ÇÖZÜNÜRLÜK TESPİTİ IP CCTV SİSTEMLERİNDE PİXEL (PPM) HESAPLAMASI VE DOĞRU ÇÖZÜNÜRLÜK TESPİTİ Okan USLU, Evren ÖZKAN, okan.uslu@schneider-electric.com, evren.ozkan@schneider-electric.com Pelco by Schneider Electric, İstanbul

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Genel Bilgiler FLI MAP. Koridor Tipi Çalışmalar. Geniş Alan Çalışmaları

Genel Bilgiler FLI MAP. Koridor Tipi Çalışmalar. Geniş Alan Çalışmaları FLI MAP Çeşitli helikopterlere monte edilebilen Fli Map in geliştirdiği taşınabilir lazer altimetre sistemi pazardaki hızlı, detaylı ve doğru veri toplama ihtiyaçlarını gidermek için geliştirilmiştir.

Detaylı

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör 20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör VA2055Sa 20 (19.5 Görüntülenebilir) 1920x1080 Full HD çözünürlüğü ve SuperClear MVA Panel teknolojisine sahip paneli

Detaylı

Lamella Tekniği Kullanım Nedenleri

Lamella Tekniği Kullanım Nedenleri Lamella Teknolojisi Lamella teknolojisi, su ve atık su arıtma sistemlerinde çöktürme ve yüzdürme işlemlerinde kullanılan, 100 yıl önce mühendislik ürünü olarak bilinmesine rağmen, uygulamada ürün geliştirilememesi

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ CRM

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ CRM MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ CRM Küreselleşme ve bilgi teknolojilerindeki gelişmeler sonucunda ortaya çıkan değişim işletmelerin müşteri profilini de değiştirmiştir. Müşteriler eskiden pazarda ne bulursa

Detaylı

kabinler Master Rack master rack kabinler

kabinler Master Rack  master rack kabinler 3 kabinler Master Rack www.gunko.com.tr 60 61 Master Rack IT Rack Cabinet Master Rack serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların sayesinde tüm aktif ve

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Refraksiyon kusurlarının gözlük ile düzeltilmesi. Astigmatizmanın tedavisi

Refraksiyon kusurlarının gözlük ile düzeltilmesi. Astigmatizmanın tedavisi Refraksiyon kusurlarının gözlük ile düzeltilmesi Astigmatizmanın tedavisi Astigmatizma Kornea ön yüzünün küreselliğini kaybedip silindirik olması astigmatizmaya sebep olur Astigmatizma Sferik mercek Silindirik

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz...

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz... Matbaaların ihtiyacı olan çözümleri sunuyoruz... 25 yıllık sektör profesyonellerince hazırlanan SmartAnt3, baskı sektöründeki Web Ofset ve Tabaka Ofset üretimi yapan matbaaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Desantrasyon nedir? Yatay merkezleme nedir? Dikey merkezleme nedir?

Desantrasyon nedir? Yatay merkezleme nedir? Dikey merkezleme nedir? Gözde prizmatik etki istenmiyorsa, gözlük camları kullanıcın Pd mesafesine, çerçeve boyutlarına bağlı olarak, yatay ve dikey yönde desantre edilerek optik merkezden bakması temin edilmelidir. 196 den önce,

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

Refraktif kusurların gözlük camları ile düzeltilmesi

Refraktif kusurların gözlük camları ile düzeltilmesi Refraktif kusurların gözlük camları ile düzeltilmesi Akomodasyon yapmayan gözde net olarak görülen en uzak noktaya uzak noktapunktum remotum denilir. (-)sonsuz Bu noktaya dik olarak uzanan düzleme de uzak

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI TRUCKCAM merkezi İSVEÇTE Katrineholm şehrinde 2001 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yeni patentli kamera teknolojisi ile yenilikçi, verimli en son teknoloji

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Kar Mücadelesi. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN

Kar Mücadelesi. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Kar Mücadelesi Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Yüzey Kaplaması Yüzey Dokusu Kaplamanın yüzeysel dokusu ve pürüzlülüğü hem sürüş konforunu hem de sürüş emniyetini belirler. Kaplama yeterince düzgün ama gerekli

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U)

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U) DİKKATİNİZE: BURADA SADECE ÖZETİN İLK ÜNİTESİ SİZE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞTİR. ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDUĞUNU ÜNİTELERİ İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U)

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

1972 den beri Yüksek Teknoloji... ENDÜSTRİYEL BALANS

1972 den beri Yüksek Teknoloji... ENDÜSTRİYEL BALANS 1972 den beri Yüksek Teknoloji... ENDÜSTRİYEL BALANS HAKKIMIZDA ZORMAK Balans Teknolojileri, 1972 yılında Hüseyin ZOR tarafından kuruldu. İmalatına ilk olarak Seyyar Tekerlek Balans Makineleri ile 1973

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

DOĞAL KOMPOZE TAŞ Granplak Fabrikamız Ankara ili Çubuk ilçesinde bulunan sanayi bölgesinde 2007 yılından bu yana Doğal Kompoze Taş üretim alanında lider bir kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. Günümüzün

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Monte et ve Çalıştır, Bu kadar kolay

Monte et ve Çalıştır, Bu kadar kolay MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Monte et ve Çalıştır, Bu kadar kolay ASV- Otomatik Balans Vanası Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Yapısı... Mükemmel Balanslama mı İstiyorsunuz? Hızlı Montaj mı? Maksimum

Detaylı

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü 3DLevelScanner 3 Boyutlu Seviye Ölçümü S E V İ Y E Ö L Ç Ü M Ü H İ Ç B U K A D A APM 3DLevelScanner - silo veya tanklarda seviye ölçümünün yanısıra aynı anda hacim ve kütle ölçümü de yapabilen yeni bir

Detaylı

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyon ile Rüya Evi İnşaa Etmek Her proje, müşterilerinizin rüyalarını gerçeğe dönüştürebilmek için benzersiz bir fırsattır. Müşterileriniz, detaylı tasarımlar ve özelliklerle

Detaylı

is a trademark of Essilor International Produced by Varilux University Turkish 01/06 Optik bilimi ilerliyor. Sizinle beraber. Copyright Essilor International All rights reserved Varilux www.varilux-university.org

Detaylı

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK 1 SU TESİSATLARI ISIA KLİMA SOĞUA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreyi koruyan gelişmiş teknoloji Üst düzey ve sürekli enerji tasarrufu Güvenilir sistem kurulumu Montaj

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız.

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. Esnek. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. OptoPulse EIL580 size piyasada sıkça kullanılan tam delik veya kapalı, şaft çapı 8 den 15 mm ye

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

Alt çerçeve ile etkileşim. Açıklama PGRT

Alt çerçeve ile etkileşim. Açıklama PGRT Açıklama Açıklama Etkileşimli bir alt çerçeve, dahili çerçevelerin iki farklı çerçeve yerine bir şasi çerçevesinin etkileşimine bağlı olduğu bir yapıdır. Etkileşimli bir alt çerçevenin, etkileşimsiz bir

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 gözlük kılıfları, çok sayıda uygulama ve ziyaretçiler için klasik koruyucu gözlük modelleridir. Bu gözlük kılıfları, geniş bir görüş

Detaylı

Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar.

Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar. Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar. Batarya ve lavaboların uyumsuz kombinasyonlarından dolayı oluşan sinir bozucu su sıçramaları ve

Detaylı

Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar.

Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar. Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar. Batarya ve lavaboların uyumsuz kombinasyonlarından dolayı oluşan sinir bozucu su sıçramaları ve

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı