VALO Sertleştirme Işığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VALO Sertleştirme Işığı"

Transkript

1 TK VALO Sertleştirme Işığı Genel Bilgi: VALO ışıkla sertleştirilen dental materyallerin polimerizasyonu için bir LED sertleştirme ışığıdır. Geniş bantlı spektrumuyla VALO nm dalga boyu aralığında tüm ışıkla sertleştirilen ürünlerin polimerizasyonu için tasarlanmıştır. VALO, tıbbi sınıf, uluslararası bir güç kaynağına sahiptir ve 100 ile 240 volt arasında güç çıkışları için uygundur. El kısmı standart bir dental ünite dirseğinde duracak şekilde tasarlanmıştır veya kit ile sağlanan dirsek kullanılarak özel şekilde monte edilebilir. Ürün Bileşenleri: 1 VALO sertleştirme ışığı, 2,1 metre kabloyla 1 9 volt, tıbbi sınıf, uluslararası güç kaynağı, 1,8 metre kablo ve evrensel fişlerle 1 El kısmı yüzey montaj dirseği, çift taraflı yapışkan bantla 50 VALO Bariyer Kılıfı Kontrollere Genel Bakış: Fotoğraf Düğme ve Işıklar Şekil Yazısı Güç Düğmesi Zamanlama Işığı Mod/Durum Işığı Süre/Mod Değişikliği Düğmesi

2 Kullanma Talimatı: 1 - Bir 9 volt güç kablosunu el kısmı kablosuna takın. 2 - Güç kablosunu herhangi bir elektrik çıkışına ( VAC) takın. Zamanlama ışıkları yanarak ışığın kullanıma hazır olduğunu belirtir. VALO el kısmı güç açılırken iki kez bip sesi çıkarır. 3 - VALO el kısmını kullanıma hazır oluncaya kadar standart dental ünite montaj dirseği veya aksesuar montaj dirseğine yerleştirin. 4 - İstenen modu seçin: VALO nun 3 modu vardır: Standart Güç, Yüksek Güç ve Plazma Emülasyonu. Her mod Mod/Durum Işığı (yeşil = Standart Güç, turuncu = Yüksek Güç, yanıp sönen turuncu = Plazma Emülasyonu) ile tanımlanır. Modları değiştirmek için Süre/Mod Değiştirme düğmesini 2 saniye basılı tutup bırakın. Mod/Durum ışığı sonraki moda geçer. NOT: VALO Standart Güçten Yüksek Güce ve buradan Plazma Emülasyonu moduna bu sırayla geçecek şekilde programlanmıştır. Örneğin Standart Güç modundan Plazma Emülasyonu moduna geçmek için Yüksek Güç moduna devir yapıp sonra Plazma Emülasyonu moduna geçmek gerekir. VALO her modda daima son kullanılan zamanlama aralığını saklar ve ünitenin fişi çekilirse veya güç kaybı olursa ya da modlar değiştirildiğinde daima bu zamanlama aralığına varsayılan değer olarak geri döner.

3 SERTLEŞTİRME MODU: Standart Güç modu mW/cm 2 Mod Güç Düzeyi Güç Düğmesi Standart Güç Modu 1000mW/cm 2 Mod/Zamanlama LED leri Süre Düğmesi Süre Seçenekleri Süreyi Değiştirmek İçin Modları Değiştirmek İçin Şekil Yazısı 5s 10s 15s 20s Süre seçeneklerinden geçmek için Süre Düğmesine basıp serbest bırakın. Süre Düğmesine 2 saniye basıp serbest bırakın. VALO sonraki Moda devir yapar. Sürekli Yanan LED ler Yanıp Sönen LED ler ZAMANLAMA ARALIKLARI: 5, 10, 15, 20 saniye VALO gücü İLK açıldığında varsayılan olarak bu modu kullanır. Yeşil Mod/Durum ışığı açıktır ve yeşil Zamanlama Işıkları sürekli yanar. Zamanlama aralıklarını değiştirmek için Süre/Mod Değiştirme Düğmesine kısa süre basın Sertleştirmek için Güç Düğmesine basın. Bir zamanlama aralığı tamamlanmadan sertleştirmeyi durdurmak için Güç Düğmesine tekrar basın.

4 SERTLEŞTİRME MODU: Yüksek Güç modu mW/cm 2 Mod Güç Düzeyi Yüksek Güç modu 1400mW/cm 2 Güç Düğmesi Mod/Zamanlama LED leri Süre Düğmesi Süre Seçenekleri Süreyi Değiştirmek İçin Modları Değiştirmek İçin Şekil Yazısı 1s 2s 3s 4s Süre seçeneklerinden geçmek için Süre Düğmesine basıp serbest bırakın. Süre Düğmesine 2 saniye basıp serbest bırakın. VALO sonraki Moda devir yapar. Sürekli Yanan LED ler Yanıp Sönen LED ler ZAMANLAMA ARALIKLARI: 1, 2, 3, 4 saniye Standart Güç modunda Süre/Mod Değiştirme Düğmesine basıp 2 saniye basılı tutun. Yeşil Zamanlama Işıkları yanar ve yanıp söner. Durum Işığı sabit turuncu ışık olarak yanar ve Yüksek Güç moduna işaret eder. Zamanlama aralıklarını değiştirmek için Süre/Mod Değiştirme Düğmesine kısa süre basın. Sertleştirmek için Güç Düğmesine basın. Bir zamanlama aralığı tamamlanmadan sertleştirmeyi durdurmak için Güç Düğmesine tekrar basın. Standart Güç moduna dönmek için Süre/Mod Değiştirme Düğmesine 2 saniye basın, serbest bırakın, 2 saniye basın ve serbest bırakın. Yeşil Durum ışığı açıktır ve bir ışık yanar.

5 SERTLEŞTİRME MODU: Plazma Emülasyonu modu 3200mW/cm 2 UYARILAR VE ÖNLEMLER Plazma Emülasyonu modunda yumuşak dokuyu 10 saniyeden fazla maruz BIRAKMAYIN. Plazma Emülasyonu modunda daha sonraki sertleşme sırasında iyileşmeyi sınırlamak üzere 2 saniyelik bir güvenlik gecikmesi vardır. 2 saniyelik gecikme sonunda bir bip sesi ünitenin kullanıma devam edilmeye hazır olduğuna işaret eder. Daha uzun süre sertleştirme gerekirse daha sonraki sertleştirmeler arasında 10 saniye bırakın veya çift sertleşen bir ürün (kompozit veya adeziv) düşünün. Işık çıkışına doğrudan BAKMAYIN. Hastalar, klinisyen veya asistanlar bu cihaz kullanılırken UV turuncu göz koruması kullanmalıdır. Yumuşak oral dokuları çok yakından maruz BIRAKMAYIN. Lens ile yumuşak doku arasında güvenli bir mesafe bırakın. Mod Güç Düzeyi Güç Düğmesi Mod/Zamanlama LED leri Süre Düğmesi Plazma Emülasyonu Modu 3200mW/cm 2 Süre Seçenekleri Modları Değiştirmek İçin Sadece 3s Süre Düğmesine 2 saniye basıp serbest bırakın. VALO sonraki Moda devir yapar. Şekil Yazısı Sürekli Yanan LED ler Yanıp Sönen LED ler ZAMANLAMA ARALIĞI: sadece 3 saniye (Not: her sertleştirme döngüsü sonunda 2 saniyelik bir güvenlik gecikmesi vardır). Standart Güç Modundan, Süre/Mod Değiştirme Düğmesine 2 saniye basın, serbest bırakın, tekrar 2 saniye basın ve serbest bırakın. Yeşil Zamanlama Işıklarının üçü ve turuncu Durum Işığı yanarak ve yanıp sönerek, Plazma Emülasyonu moduna işaret eder. Sertleştirmek için Güç Düğmesine basın. Bir zamanlama aralığı tamamlanmadan sertleştirmeyi durdurmak için Güç Düğmesine tekrar basın. Standart Güç moduna dönmek için Süre/Mod Değiştirme Düğmesine basıp 2 saniye basılı tutun.

6 UYKU MODU: VALO 1 saat inaktif durumda kaldıktan sonra yavaş yanıp sönen yeşil mod ışığıyla belirtildiği şekilde GÜÇ KORUMA moduna girer. VALO yu uyandırıp sertleştirmeye başlamak için herhangi bir düğmeye basın. VALO otomatik olarak kullanılan son ayara döner. Ofisinizde kullandığınız ışıkla sertleştirme materyalinin üreticisinin sertleştirme süreleri ve gereken ışık şiddetiyle ilgili olarak kılavuz bilgilerine uyun (Bakınız Önerilen Sertleştirme Programı) UYARILAR VE ÖNLEMLER Bu üniteyi çalıştırmadan önce tüm talimatı okuyun. Üretici ünitenin uygun olmayan kullanımından ve/veya bu talimatta belirtilenler dışında herhangi bir amaçla kullanımından doğan bir hasar için sorumluluk almaz. KULLANICI/HASTA GÜVENLİK UYARILARI: VALO yüksek şiddette quartz halojen ışıklara çok benzer çok yüksek şiddette ışık yayar ve sadece bu el kitabında belirtildiği şekilde kullanılmalıdır. Işık çıkışına doğrudan BAKMAYIN. Hastalar, klinisyen veya asistanlar bu cihaz kullanılırken UV turuncu göz koruması kullanmalıdır. Yumuşak oral dokuları çok yakından maruz BIRAKMAYIN. Lens ile yumuşak doku arasında güvenli bir mesafe bırakın. VALO gingivaya çok yakın olarak kullanılıyorsa dokuyu 20 saniyeden fazla maruz BIRAKMAYIN. 40 saniyelik sertleştirme gerekiyorsa, iki 20 saniyelik sertleştirme arasında 10 saniye bırakın. Daha uzun sertleştirme gerekiyorsa çift sertleşen bir ürün düşünün. Plazma Emülasyonu modunda yumuşak dokuyu 10 saniyeden fazla maruz BIRAKMAYIN. Plazma Emülasyonu modunda daha sonraki sertleşme sırasında ısınmayı sınırlamak üzere 2 saniyelik bir güvenlik gecikmesi vardır. 2 saniyelik gecikme sonunda bir bip sesi ünitenin kullanıma devam edilmeye hazır olduğuna işaret eder. Daha uzun süre sertleştirme gerekirse daha sonraki sertleştirmeler arasında 10 saniye bırakın veya çift sertleşen bir ürün (kompozit veya adeziv) düşünün. ÜRÜN GÜVENLİK UYARILARI: Otoklava SOKMAYIN. Dezenfektan, temizlik solüsyonları veya herhangi tipte sıvıya SOKMAYIN. Herhangi tipte ultrasonik banyoya BATIRMAYIN. ÖNLEM: Bu ünite programlamayı bozabilecek güçlü manyetik veya statik elektrik alanlara duyarlı olabilir. Bunun olduğundan şüpheleniyorsanız ünitenin fişini geçici olarak çekin ve fişi tekrar çıkışa takın.

7 Aksesuar Dirsek Talimatı 1- Dirsek düz ve yağsız bir yüzeye monte edilmelidir. 2- Yüzeyi alkolle temizleyin. 3- Dirseğin yapışkan bandı üzerinden kaplamayı çıkarın. 4- Dirseği el kısmı kaldırıldığında yukarı kalkacak şekilde konumlandırın. Yerine sıkıca bastırın. Bakım ve Temizlik VALO safir benzeri sert bir yüzeye ve çizilmeye dirençli cam bir lense sahip mühürlenmiş bir ünitedir. Her kullanımdan sonra bir gazlı bez veya yumuşak bezi antimikrobiyel yüzey dezenfektanı ile nemlendirip yüzey ve lensi silin. Lensi sertleşmiş dental resinler açısından düzenli olarak kontrol edin. DİKKAT: VALO lens asepsisini VALO Bariyer Kılıfları kullanarak sağlayın. Bu kılıflar özellikle VALO için kullanılmak üzere tasarlanmış ve optimize edilmiştir. VALO lense dental resin yapışırsa resini dikkatle çıkarmak üzere elmas olmayan bir dental alet kullanın. Bir ışık ölçme cihazı kullanılıyorsa, Ultradent VALO nun Standart Güç modunda kontrol edilmesini önerir. NOT: Gerçek sayısal çıktı sık kullanılan ışık ölçüm cihazlarının doğru olmaması ve VALO nun kullandığı özel LED paketi nedeniyle tam doğru olmayacaktır. Işık ölçüm cihazları büyük farklılık gösterir ve spesifik ışık kılavuzu uçları ve lensleri için tasarlanmışlardır. Temel amaçları mutlak bir değer bulmak değil, tekrarlanan ölçümlerde tutarlılığı test etmektir. KABUL EDİLEBİLİR TEMİZLEYİCİLER: Kavisid ürünler İzopropil alkol tabanlı temizleyiciler Etil alkol tabanlı temizleyiciler Lizol dezenfektan Diğer çamaşır suyu olmayan ve çizici olmayan dezenfektanlar veya temizleyiciler ŞUNLARI KULLANMAYIN El sabunları ve bulaşık deterjanları dahil olmak üzere herhangi bir türde güçlü alkali deterjanlar. Çamaşır suyu tabanlı deterjanlar (örn. - CloroxTM, SteriloxTM ) Çizici Temizleyiciler (örn. - Comet CleanserTM ) Aseton tabanlı temizleyiciler (örn. - aseton, Goo-offTM ) Metil Etil Keton

8 Sorun Giderme Kılavuzu Aşağıda verilen çözümler problemi gidermezse lütfen numarasından Ultradent i arayın. Problem Işık açılmıyor Işık istenen süre açık kalmıyor Işık resinleri uygun şekilde sertleştirmiyor Olası Çözümler 1. Güç Koruma Modundan uyandırmak için Süre/Mod Değiştirme Düğmesi veya Güç Düğmesine basın. 2. Her iki kablonun birbirine ve elektrik çıkışına sıkıca takılı olduğundan emin olun. 3. Duvar çıkışında güç olduğundan emin olun. 1. Mod ve Zamanlama ışıklarını doğru süre girişi açısından kontrol edin. 2. Tüm kablo bağlantılarının tamamen oturduğunu doğrulayın. 3. Güç kablosunu elektrik çıkışından çekin ve tekrar takın. 1. Lensi sertleşmiş resinler/kompozitler için kontrol edin. (bakınız Bakım ve Temizlik ) 2. Uygun turuncu UV göz koruması kullanarak, LED ışıkların çalıştığını doğrulayın. 3. Güç düzeyini ışık metresiyle kontrol edin. (Bakınız Bakım ve Temizlik, sayfa 7) 4. Sertleştirme resininin son kullanma tarihini kontrol edin.

9 Teknik Bilgi Valo Lensi Dalga boyu Işık Şiddeti Çubuk Güç Kaynağı VALO LED Sertleştirme Işığı Çap 9,6 mm 395nm - 480nm Standart Güç mW/cm2* Yüksek Güç mW/cm2* Plazma Emülasyonu mW/cm2 Ağırlık gram (kabloyla) Uzunluk - 23,5 cm Derinlik - 1,9 cm Genişlik - 2 cm Kablo uzunluğu - 2,1 metre Onaylar - CE, IEC Çıkış - 2A değerinde 9VDC Giriş - 100VAC - 240VAC Onay - Tıbbi Sınıf (UL, CE, RoHS, WEEE) Kablo uzunluğu - 1,8 metre *Uygun şekilde kalibre edilmiş Demitron Işık Ölçüm Cihazıyla ölçüldüğü şekliyle Bir Entegre Edici Sfer ile ölçüldüğü şekliyle (Den-Mat Safir Plazma Ark Sertleştirme Işığı Radyasyon, Entegre Edici Sferle mw/cm 2 değerinde ölçülmüştür) VALO ünitesi garantisi: Ultradent burada bu aletin 2 yıllık bir süre boyunca** Ultradent in ürünle gelen belgelerinde belirtildiği şekilde spesifikasyonlara tüm maddi açılardan uyacağını ve malzeme ve işçilik hatası bulunmayacağını garanti eder. Bu garanti sadece ilk satın alan için geçerlidir ve aktarılamaz. Tüm hatalı ürünler Ultradent e iade edilecektir. VALO sisteminde kullanıcının servis verebileceği bir bileşen yoktur. VALO nun açılması garantisini bozar. Seri etiketinin kablodan çıkarılması Valo garantisini geçersiz hale getirir. **Diş hekimine satıldığı tarihi gösteren fatura ile.

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü 2 Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü İçindekiler 1. Üretici ve ithalatçı firmanın ünvanı, adres ve telefon numarası 3 2. Bakım, onarım ve kullanımda

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Polaroid Mint Cep Yazıcısını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu Kullanım Kılavuzu, bu ürününün güvenli ve kullanıcı için herhangi bir risk oluşturmadan çalışmasını

Detaylı

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Lütfen kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve kontrolörün nasıl doğru kullanıldığını anlayınız. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Ürün Ana Teknik Özellikleri Madde Özellikler Voltaj 12VDC + %12

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

D53R. Montaj ve Kullanma Kılavuzu.

D53R. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. D53R Montaj ve Kullanma Kılavuzu İçindekiler : 1. Cihazın Verileri 1.1 Cihazın Genel Özellikleri 1.2 Teknik Veriler 2. Montaj 3. Kullanım 3.1 Buton ve Sesli - Işıklı İkaz Fonksiyonları 3.2 Tanımlama ve

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI 1) Cihazın uzun yıllar sorunsuz çalışması için, aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir. 2) Cihazın kullanma kılavuzu mutlaka okunmalıdır. 3) Yangın ve elektrik çarpmalarını

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Temassız IR Termometresi

Temassız IR Termometresi Temassız IR Termometresi PROFESYONEL HIZLI DOĞRU KULLANICI KILAVUZU Temassız Alın IR Termometre kullanıcı Kılavuzu Özellikler bildirisiz değiştirilebilir İhbarsız özellikleri değiştirmeye yetkiliyiz Temassız

Detaylı

Genişletme Ünitesi DX517. Donanım Kurulum Kılavuzu

Genişletme Ünitesi DX517. Donanım Kurulum Kılavuzu Genişletme Ünitesi DX517 Donanım Kurulum Kılavuzu İçindekiler Bölüm 1: Başlamadan Önce Paket İçeriği 3 Bir Bakışta Genişletme Ünitesi 4 Güvenlik Talimatları 5 Bölüm 2: Donanım Kurulumu Sürücünün Takılması

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Eki Erişim Denetim Modülü

Kullanım Kılavuzu Eki Erişim Denetim Modülü Kullanım Kılavuzu Eki Erişim Denetim Modülü Birinci Baskı Birinci Basım Kodu 1277289TR Kullanım Kılavuzu Eki Birinci Baskı - Birinci Basım Giriş Tehlike Bu kılavuzda ve kullanım kılavuzunda yer alan talimatlara

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-140PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

D53R D53R. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1

D53R D53R. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1 D53R Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Cihazın Verileri... 3 1.1. Cihazın Genel Özellikleri... 3 1.2. Teknik Veriler... 3 2. Montaj... 3 3. Kullanım... 7 3.1. Buton ve Sesli Işıklı İkaz Fonksiyonları...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar.

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar. 1 4 Kullanım Kılavuzu saatinin emniyetli uygulanması ve uzun süreli kullanımı için kullanım kılavuzunu itinalıca okuyup saklayınız. Kullanma kılavuzu internette de kullanıma hazır bulunmaktadır: www.qlocktwo.com

Detaylı

BOSE AE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu

BOSE AE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu BOSE AE2 KULAKLIKLAR Kullanma Kılavuzu Türkçe Tab 2, 8 Tab 3, 9 Tab 4, 10 Tab 5, 11 Sınırlı Garanti Bose kulaklıklarınız sınırlı garanti kapsamındadır. Sınırlı garanti detayları, kutunun içerisindeki ürün

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS GIGASET DA410

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS GIGASET DA410 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SIEMENS GIGASET DA410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SIEMENS GIGASET DA410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Kullanım kılavuzu

Styler.   Register your product and get support at HP4681/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 TR Kullanım kılavuzu a h g b c f e d Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 LÜTFEN BU ÜRÜNÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI OKUYUN VE İLERİDE BAŞVURMAK İÇİN BU KİTAPÇIĞI SAKLAYIN. ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu cihazı

Detaylı

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu Laser LAX 300 G tr Kullanma kılavuzu A1 4 3 2a 1a 2b 8 4 5 9 1b 6 7 A2 A3 11 10 A4 A5 A6 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 A7 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 L2 ± 1/4 ± 0,2 mm/m B1 B2 90 C1 C2 C3 C4 X1 X2 X3 5m 5m S = 5m

Detaylı

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM made in China 7 1 4 3 5 8 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. BaByliss S.A.R.L. - 99, Avenue Aristide Briand - 92120 Montrouge - FRANCE www.babyliss.com TÜRKÇE BaByliss Curl Secret ile çok rahat bir şekilde mükemmel

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

testo 104-IR İnfrared ve batırmalı termometre

testo 104-IR İnfrared ve batırmalı termometre testo 104-IR İnfrared ve batırmalı termometre Kullanım kılavuzu 2 3. Kullanım alanları 1. Genel bilgi Lütfen cihazı kullanmadan önce bu dökümanı dikkatlice okuyun. İhtiyaç duyduğunuzda başvurabilmeniz

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

SOLID CERAMIC HAIR STYLER

SOLID CERAMIC HAIR STYLER SOLID CERAMIC HAIR STYLER Straigth & Curls HS 3830 TÜRKÇE A C E A B D F 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

KENKOLIGHT Full-spectrum LED desk lamp

KENKOLIGHT Full-spectrum LED desk lamp KENKOLIGHT Full-spectrum LED desk lamp OPERATING MANUAL Günün her saati, yılın her günü doğal ışıktan daha fazla faydalanmanıza yardımcı olacak KenkoLight ürününü satın aldığınız için tebrikler. PARÇALARI

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Inova Labs Hızlı Başlangıç Kılavuzu ŞİMDİ PİLİ DAHA FAZLA, KENDİSİ DAHA HAFİF! Şu modellerle kullanım içindir: XYC100B-SPT ve XYC-100B-PRO Başlarken Bu kılavuz, LifeChoice Activox Taşınabilir Oksijen Yoğunlaştırıcı

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli

2 Kablolu Villa Zil Paneli 2 Kablolu Villa Zil Paneli 2K-91-2K-92 Kullanım Kılavuzu 2K-91 2K-92! Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. İÇİNDEKİLER BÖLÜMLER VE FONKSIYONLARI... 1 Bölüm İsimleri... 1 Montaj... 1 Terminal

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu

Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. Bu kılavuzda önemli bilgiler yer almaktadır. İçindekiler 1.Genel açıklamalar...3 2.Güvenlik bilgileri...3 3.Önemli...5

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Durometre PCE-3000U

KULLANIM KILAVUZU Durometre PCE-3000U KULLANIM KILAVUZU Durometre PCE-3000U İçindekiler 1 Genel Bilgi... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teknik Özellikler... 4 3.2 Teslimat İçeriği... 4 3.3 Aksesuar... 4 4 Sistem Açıklaması...

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU. PowerMust 400/600/1000 Offline. Kesintisiz Güç Kaynağı

KULLANICI KILAVUZU. PowerMust 400/600/1000 Offline. Kesintisiz Güç Kaynağı TR KULLANICI KILAVUZU PowerMust 400/600/1000 Offline Kesintisiz Güç Kaynağı 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI BU TALİMATLARI SAKLAYIN Bu el kitabı PowerMust 400 Offline, PowerMust 600 Offline ve PowerMust

Detaylı

Elektronik kireç önleme sistemi

Elektronik kireç önleme sistemi Elektronik kireç önleme sistemi Su yumuşatıcılarına çevreci bir alternatif Tuz yok Kimyasal yok Bakım yok Alman teknolojisi Kesinlikle Manyetizma Kullanılmaz MADE IN GERMANY SSS - Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D Oluşturma Tarihi: 25/01/2017 Versiyon 1.1 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat İçeriği;... 3 3 Güvenlik... 3 4 Uyarılar... 3 5 Teknik Özellikler... 4 6 Cihaz Tanıtımı... 4 6.1

Detaylı

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY MC 9542 TÜRKÇE 1 2 3 4 8 5 6 7 A B C I H D G F E 3 TÜRKÇE 26-35 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Hasar

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM: Bu talimatın amacı çamaşır makinası, güvenli ve etkin çalışmasının yöntemlerini belirlemektir. Bu talimat Yemekhanemiz içerisindeki çamaşır makinasını kapsar. 2.GÖREV VE SORUMLULUK: Temizlik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-C series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-C SERİSİ PratikKart, Kartlı Geçiş Sistemi Pratik-C serisi, KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) mantığında

Detaylı

KITCHEN SCALES KW Product code

KITCHEN SCALES KW Product code KITCHEN SCALES KW 5040 Product code 1805302 2 C A B D E 3 TÜRKÇE 90-93 4 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen bu cihazı kullanmadan önce kullanım kılavuzunu baştan sona okuyun! Yanlış kullanım nedeniyle oluşacak

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

Register your product and get support at. HP8117. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at.   HP8117. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Kullanım kılavuzu a b Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen destekten

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP8360/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

PROTON IP RESISTIVIY

PROTON IP RESISTIVIY PROTON IP RESISTIVIY 1 Sayın müşterimiz; PROTON IP ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.bu ürün yer altı kaynak sularını tespit etmenize olanak sağlar. PROTON IP Ürünü; direnç prensibini temel

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre

Detaylı

LED duvar kozmetik aynası

LED duvar kozmetik aynası LED duvar kozmetik aynası tr Montaj ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88464HB1XVII 2016-10 335759 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu yaralanmaları ve hasarları önlemek

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

İçindekiler 1. BAŞLARKEN ОШИБКА! ЗАКЛАДКА НЕ ОПРЕДЕЛЕНА.

İçindekiler 1. BAŞLARKEN ОШИБКА! ЗАКЛАДКА НЕ ОПРЕДЕЛЕНА. Eşkenar üçgen içerisindeki yıldırım işareti, cihazın kasası içerisinde bulunan, çarpılmaya sebep olabilecek tehlikeli voltaj noktalarını belirtmek için kullanılmıştır. Eşkenar üçgen içerisindeki ünlem

Detaylı

DOLPHIN SUPREME M5 KULLANMA TALİMATI E-HAVUZ MARKET

DOLPHIN SUPREME M5 KULLANMA TALİMATI E-HAVUZ MARKET DOLPHIN SUPREME M5 KULLANMA TALİMATI ÜRÜNLE BİRLİKTE GELENLER Parça Adet Yorum Filtre elemanları için 2 alt çerçeve Ultra temiz filtre 4 filtre Filtre saklamak için 1 çanta Tül filtre 4 filtre S clip 4

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU SĐSTEMĐ ÖZELLĐKLERĐ Sistem görüntülüyse kapı panelinden daire arandığında görüntülü telefon ekranı açılır, arayan görülür ve istenirse ahize

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com CONTOUR PLUS ONE akıllı ölçüm cihazınızı kullanarak ilk defa kan şekerinizi test etme CONTOUR PLUS ONE ölçüm cihazının son derece doğru ölçüm sonuçları sağladığı gösterilmiştir. CONTOUR PLUS ONE ölçüm

Detaylı

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu Gaz Dedektörü GSP1 Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

Portatif ph Metre. www.novatekanalitik.com. Teknik Özellikler. Arkadan aydınlatmalı, sıvı kristal ekran

Portatif ph Metre. www.novatekanalitik.com. Teknik Özellikler. Arkadan aydınlatmalı, sıvı kristal ekran Portatif ph Metre Teknik Özellikler Ekran Arkadan aydınlatmalı, sıvı kristal ekran Tuş Takımı 6 tuşlu membran tuş takımı Ölçüm aralıkları ph ñ2.00 to 19.99 mv ± 1400 Sıcaklık ñ20.0 to 150.0 C (ñ4.0 to

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Ürünün Takılması 50 cm 50 100m = x4 50 cm Dedektörle Reflektör arasında net bir görüş hattı sağlayın 8-100 m Sert yüzeylere (strüktürel duvar veya kiriş) monte edin 18 50m = x1

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

NEBÜLİZATÖR CİHAZI KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA:NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZ. VE ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

NEBÜLİZATÖR CİHAZI KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA:NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZ. VE ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MED2000 CİCOBOY ALLEGRO BLUEDREAM NEBÜLİZATÖR CİHAZI KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA:NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZ. VE ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ADRES: SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. BAYRAK APT. NO:146/6 KADIKÖY/İSTANBUL

Detaylı

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu LogiLight EM0003 Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu a. Güvenlik Uyarısı Premium Enerji Ölçeri sabit ve düzgün bir prize bağlayıp kullanın. Yanlış bir yerde kullandığınızda kırılmasına

Detaylı

KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI

KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI KART OKUYUCU BAĞLANTI ŞEMASI Önsöz TT-FSM SA Offline çalışma yapabilen üzerinde microdatabase bulunduran cihazlardır. Access PDKS uygulamaları tasarlanabilir. Offline çalışmada yetkili personel bilgileri

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Biz bu kullanım talimatındaki açıklamalarımızda ürünün hava, sıcaklık ve kullanılan materyallerden kaynaklı uyumsuzluğunu dahil etmedik.

Biz bu kullanım talimatındaki açıklamalarımızda ürünün hava, sıcaklık ve kullanılan materyallerden kaynaklı uyumsuzluğunu dahil etmedik. Monitex Blue LEX BT-150 için Kullanım Talimatları Yeni kablosuz LED ışıklı polimerizasyon cihazı KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ.1 FERAGATNAME...1 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 ÜRÜN TEMİZLİĞİ.2 PARÇALAR VE FONKSİYONLARI

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE

COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE A B C D E 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm güvenlik talimatlarına

Detaylı

Data Safe I (Seri ATA) USB2.0 Harici HDD. Kullanıcı Kılavuzu

Data Safe I (Seri ATA) USB2.0 Harici HDD. Kullanıcı Kılavuzu Data Safe I (Seri ATA) USB2.0 Harici HDD Kullanıcı Kılavuzu Sürüm 1.1 İçindekiler 1 Başlarken 1.1 Güvenlik Önlemleri 1.2 Sistem Gereklilikleri 1.3 Paket İçeriği 2 Sürücü Kurulum Kılavuzu 3 Temel İşletim

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 0-12 m

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 0-12 m Arkaya doğru bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 BeSafe izi Go ISOfix koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

Model BLW-210PI

Model BLW-210PI Model BLW-210PI www.biges.com 444 09 18 Teknik özellikler Voltaj Sıcaklık Nem Kart Kapasitesi Genel PIN 1 DC 12V Özel PIN 1000 Frekans Okuma Mesafesi Sinyal Çıkışı Çıkış Butonu 1 Kapı Zili 1 Harici Okuyucu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu www.makrodedektor.com Kullanım Kılavuzu Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma / Kapama Titreşim / Ses & LED LED Aydınlatma Ses Çıkışı Hassasiyet Ayarı Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Kanal Seçimi Gelişmiş Özellikler Temizlik ve Bakım

Detaylı

AirSense 10 ve AirCurve 10 tekrar işleme kılavuzu

AirSense 10 ve AirCurve 10 tekrar işleme kılavuzu AirSense 10 ve AirCurve 10 tekrar işleme kılavuzu Türkçe Bu kılavuz AirSense 10 ve AirCurve 10 cihazlarının birden fazla hastada kullanılması içindir. Cihaz örneğin bir uyku laboratuvarı, klinik, hastane

Detaylı